Απομακρύνθηκαν από το Σύνταγμα οι Σύροι πρόσφυγες
15/12/2014 13:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απομακρύνθηκαν από το Σύνταγμα οι Σύροι πρόσφυγες

Με επιχείρηση της αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα, απομακρύνθηκαν οι Σύροι πρόσφυγες από την πλατεία Συντάγματος.

Οι Σύροι που βρίσκονταν στην πλατεία, μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής με λεωφορεία χωρίς να δημιουργηθεί κάποια ένταση, ενώ στο σημείο παραμένουν αστυνομικές δυνάμεις.

Σημειώνεται ότι, από την περασμένη Παρασκευή αρκετοί από τους πρόσφυγες, κυρίως γυναίκες και παιδιά, μεταφέρθηκαν σε κέντρο φιλοξενίας του δήμου Αθηναίων, ενώ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, απηύθυνε πρόσκληση προς τους άλλους δημάρχους της Αττικής, να συνδράμουν στην επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των Σύρων προσφύγων.

www.imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ντάμα Σπαθί avatar
  Ντάμα Σπαθί 15/12/2014 14:21:55

  Καιρός ήταν. Δεν γίνεται ο κάθε δυστυχής, έστω και πρόσφυγας πολέμου, να κατασκηνώνει στο Σύνταγμα και να απαιτεί την ευκταία γι αυτόν λύση. Σε καμία Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα δε θα ήταν αυτό ανεκτό και πάλι ως Έλληνες και ως πληττόμενοι από τη συνεχή και ανεξέλεγκτη εισροή κυνηγημένων ή και σκοπίμως προωθούμενων ομάδων, φανήκαμε άκρως ανεκτικοί και ανθρώπινοι.

 2. M.V avatar
  M.V 15/12/2014 16:06:46

  Εντάξει. Πολύ λογικό. Δε θα μπορούσε να διαρκέσει για πάντα αυτού του είδους η ''πίεση''. Το ερώτημα είναι άλλο : Πόσους κυνηγημένους μπορούμε να περιθάλψουμε;

 3. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 15/12/2014 19:37:21

  H ξέσκεπη στη μέση με το στόμα-χαβούζα,πολύ καλοζωϊσμένη φαίνεται για σύρια.Μάλλον από την Αντιόχεια Κηφισίας πρέπει να κατέβηκε...

 4. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 15/12/2014 22:02:37

  Δυστυχώς δεν μπορούμε να χορτάσουμε και να φροντίσουμε την υγεία όλων των κατατρεγμένων της Γης. Είναι μικρές οι δυνατότητες μας και απαιτείται έλεγχος και όριο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.