Αναστάτωση στην Αστυνομία-Ανάσταση στην εκκλησία της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ο Κασιδιάρης
24/04/2014 14:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αναστάτωση στην Αστυνομία-Ανάσταση στην εκκλησία της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ο Κασιδιάρης

Ανάσταση με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ στην εκκλησία εντός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης

Ανάσταση με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ στην εκκλησία εντός του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και οι συνοδοί του, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος.

Ο Ηλ.Κασιδιάρης, αντίθετα με ό,τι είχε συμβεί τον περασμένο Μάρτιο στο μνημόσυνο για τον θάνατο των αξιωματικών της ΔΙΑΣ στου Ρέντη οπότε και είχε εκδιωχθεί, τώρα έγινε «αποδεκτός» από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που παρακολουθούσαν την ακολουθία της Ανάστασης.

Το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ηγεσία της Αστυνομίας, αλλά και στην πολιτική ηγεσία της λεωφόρου Κατεχάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα αφότου ο κ. Κασιδιάρης εισήλθε στην εκκλησία των Παμμέγιστων Ταξιαρχών, υπήρξε αλληλοενημέρωση όλων των ανώτατων κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ αλλά και του υπουργείου, προκειμένου να προσδιορισθεί ποια θα είναι η αντίδραση των παρευρισκομένων αστυνομικών. Υπήρχαν συνεχείς τηλεφωνικές επαφές χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα και ο κ. Κασιδιάρης λίγη ώρα μετά την Ανάσταση αποχώρησε ανενόχλητος.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ δήλωσε στο Βήμα: «Η εκκλησία αυτή είναι ενοριακή όμως ανήκει στον χώρο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι ο κύριος τόπος εκκλησιασμού των αστυνομικών. Ορθώς οι φρουροί του χώρου επέτρεψαν την είσοδο στην εκκλησία του κ. Κασιδιάρη και των συνοδών του αφού οι πολίτες επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτήν. Μάλιστα, ενημέρωσαν για την άφιξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής τον αξιωματικό υπηρεσίας. Όμως ασφαλώς τίθεται ζήτημα ηθικής τάξης για τους ευρισκόμενους μέσα στην εκκλησία αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και όσους ενημερώθηκαν για την άφιξη του κ. Κασιδιάρη.

» Όλοι προφανώς γνώριζαν το ζήτημα της δικαστικής έρευνας των μελών της Χρυσής Αυγής αλλά και τις εντολές που είχαν δοθεί στο μνημόσυνο για τον θάνατο των δύο αστυνομικών της ΔΙΑΣ, στις 2 Μαρτίου, οπότε και εκδιώχθηκαν οι κ.κ. Κασιδιάρης αλλά καιΠαναγιώταρος. Η παρουσία του κ. Κασιδιάρη το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ήταν σε μία αμιγώς θρησκευτική τελετή όμως, σε έναν χώρο των ίδιων των υπηρεσιών οι οποίες ερευνούν της υπόθεση της Χρυσής Αυγής».

Newsroom ΔΟΛ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Petronius avatar
  Petronius 24/04/2014 14:39:09

  Περίεργο! Δεν ήταν ο Μπαλτάκος εκεί για τον διώξει;

 2. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 24/04/2014 17:23:29

  Πρός τι η αναστάτωση; Αφού βρισκόταν σε ενοριακό ναό για να παρακολουθήσει θρησκευτική τελετή,ούτε οι αξιωματικοί πού βρίσκονταν μέσα μπορούσαν να φύγουν,ούτε εκείνον να τον διώξουν.Ας το αφήσουν λοιπόν να περάσει και μή δίνουν πολλή σημασία...

 3. Λούκιος avatar
  Λούκιος 24/04/2014 18:21:17

  Ξέρετε πέρασαν και οι κρίσεις οπότε...no problem.

 4. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 25/04/2014 09:47:52

  Μπορεί οποιοσδήποτε να διώξει τον οποιονδήποτε απο Ιερό Ναό; Ευτυχώς δεν έκαναν τετοια γκάφα οι Αξιωματικοί να δώσουν και άλλα επιχειρήματα στους ''αντισυστημικούς''

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.