Ένα ακόμη νεοναζιστικό μπουμπούκι έπεσε στα χέρια της αστυνομίας
02/03/2014 06:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένα ακόμη νεοναζιστικό μπουμπούκι έπεσε στα χέρια της αστυνομίας

Ένας ακόμη Χρυσαυγίτης, νεοναζιστικό μπουμπούκι έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Αυτή τη φορά για παραβίαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων. Ο εν λόγω φασίστας μάλιστα είναι γιατρός στη Θεσσαλονίκη και είναι τόσο ...Αϊνστάιν που στο ιατρείο του είχε αναρτήσει πινακίδα στην οποία αναγράφεται στη γερμανική γλώσσα το σύνθημα «Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ».

Στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία του γιατρού, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα, 12 μαχαίρια, δύο στικ ακονισμού μαχαιριών και 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής. Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σημαία με ναζιστικά σύμβολα, δύο επιρράμματα ενδυμάτων με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη Δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ και δύο φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ.

Αυτός ο τύπος, κλασικό παράδειγμα οπαδού της Χρυσής Αυγής, ζούσε στη Θεσσαλονίκη, εκεί που από το 1500 είχαν εγκατασταθεί Εβραίοι και που κάποια χρόνια ήταν και πλειονότητα ενώ συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη της πόλης. Τέτοιοι ρατσιστές υπάρχουν πολλοί και πρέπει να αποκαλυφθούν. Διότι όσο αφήνουμε τα μπουμπούκια να ανθίσουν τόσο θα βλέπουμε εικόνες σαν αυτές από τους δρόμους του Κιέβου με τους νεοναζί πολιτοφύλακες να επιβάλουν το νόμο της ζούγκλας και να μιλάνε για «καθαρή» φυλή εν έτει 2014. Επικίνδυνα φαινόμενα που μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε Α Ν avatar
    Ε Α Ν 02/03/2014 11:49:00

    Ένας ακόμη βαριά ....ασθενής αν και γιατρός!

  2. ΠΗΛΕΑΣ avatar
    ΠΗΛΕΑΣ 04/03/2014 01:17:32

    Τι μεσολάβησε και εμφανίστηκαν όλα αυτά τα μπουμπούκια; Δεν είναι, βέβαια, παιδιά των τελευταίων 4 ετών. Δεν θα προλάβαιναν να είναι. Άρα είναι παιδιά της γελοιότητας του μεταπολιτευτικού κοινοβουλευτισμού μας, όπου κάθε μπούρδα της Αριστεράς γινόταν must της Δεξιάς. Έ, μερικοί σαλτάρανε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.