#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/05/2011 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

O κ. Παπανδρέου απέτυχε και ζητάει να τον επιβραβεύσουμε για να συνεχίσει
Ο πρωθυπουργός  μου θυμίζει τον πατροκτόνο, που ζητούσε την επιείκεια του δικαστηρίου επειδή ήταν …ορφανός!  Ο κ. Παπανδρέου χάλασε κυριολεκτικά τον κόσμο για να κερδίσει τις εκλογές. Έταξε στους πάντες τα πάντα. Κορόιδεψε ασύστολα τον ελληνικό λαό. Δεν δίστασε μπροστά σε τίποτα. Στο τέλος, κατήγαγε μια περιφανή νίκη.

Μόλις σε 18 μήνες, οδήγησε τη χώρα στον εφιάλτη της χρεοκοπίας. Παρέλαβε τα spreads  στις 140 μονάδες και τα έφτασε στις 1400! Και τώρα, απομονωμένος και αποτυχημένος, εκβιάζει  τον Αντώνη Σαμαρά για  συναίνεση! Σαν να καλούσε ο Νέρων την ..πυροσβεστική!

Με τη συμπαράσταση βεβαίως των γνωστών καθεστωτικών μηχανισμών. Αλήθεια, όλοι αυτοί που σήμερα ξιφουλκούν υπέρ της συναίνεσης, θυμούνται τι έλεγαν και τι έγραφαν το 2009, όταν ο κ. Καραμανλής ζητούσε απεγνωσμένα στήριξη;

Και κάτι ακόμα: πότε το ΠΑΣΟΚ συναίνεσε στο έργο μιας κυβέρνησης της Ν.Δ. για να νομιμοποιείται σήμερα να ζητάει τη στήριξή της;

Το 1975 αρνήθηκαν να ψηφίσουν το Σύνταγμα.

Το 1980 αρνήθηκαν να υπογράψουν τη ένταξή μας στην ΕΟΚ και απείχαν  από την τελετή του Ζαππείου

Το 2007 αρνήθηκαν την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Το 2008 και το 2009 αρνήθηκαν να συμφωνήσουν με τον Καραμανλή σε πολύ ηπιότερα μέτρα.

Και την εξουσία, πάντα με το στανιό την αποχωριζόταν! Θυμάστε εκείνον τον εκλογικό νόμο του 1989! Η Ν.Δ. με 47% χρειάστηκε τρείς εκλογές για να κερδίσει 150 έδρες και να σχηματίσει κυβέρνηση με την προσχώρηση του Κατσίκη. Και όταν έβλεπαν ότι ερχόταν η Ν.Δ. το 2004, ψήφισαν τον νόμο Σκανδαλίδη. Αντίθετα, η Ν.Δ. και το 1981, και το 1993 και το 2009, ενώ θα μπορούσε περιορίσει το εύρος της νίκης του  ΠΑΣΟΚ, δεν έπαιξε με τους θεσμούς. Και το πλήρωσε κομματικά.

Τώρα, που είναι στριμωγμένοι στη γωνία και δεν ξέρουν τι να κάνουν, εκλιπαρούν για συναίνεση.  Ζητούν την στήριξη  της Ν.Δ. επειδή δεν μπορούν να ελπίζουν στη στήριξη των δικών τους βουλευτών και  οι εταίροι μας δεν τους  έχουν πλέον καμιά εμπιστοσύνη. Τους κορόιδεψαν και αυτούς, όπως προηγουμένως είχαν κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό.

Ωραία, λοιπόν, να συμφωνήσει ο Αντώνης Σαμαράς και να πει ότι θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, για να μη χρεοκοπήσει η χώρα. Ποιος μας εγγυάται ότι οι άνθρωποι αυτοί θα κυβερνήσουν αποτελεσματικά; Ποιος τους εμπόδισε 18 μήνες; Η αντιπολίτευση; Τα ΜΜΕ; Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις; Η Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιος στάθηκε  στο δρόμο τους; Η ανικανότητά τους!

Και αν αύριο, τους στηρίξει ο Σαμαράς, θα γίνουν καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι; Μια από τα ίδια θα είναι! Άρα συναίνεση σε αποδεδειγμένα αποτυχημένους συνιστά συνενοχή. Σημαίνει την αποδοχή  μιας πολιτικής που στραγγαλίζει την κοινωνία και οδηγεί τη χώρα στο γκρεμό. Ύστερα, πρώτη φορά ακούω ένα αποτυχημένο πρωθυπουργό να εκβιάζει τη στήριξη της αντιπολίτευσης για να παραμείνει στην εξουσία. Τους αποτυχημένους, συνήθως τους αλλάζουμε. Αυτοί εδώ θέλουν και επιβράβευση!

«Ναι, αλλά η Κυβέρνηση εμφανίζεται πρόθυμη να υιοθετήσει  προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης», γιατί η Ν.Δ. δεν την στηρίζει. Αφού, λοιπόν, στην κυβερνητική παράταξη  υπάρχει ένδεια ιδεών και προτάσεων, ας εφαρμόσει τις  προτάσεις της Ν.Δ.! Τη συναίνεση γιατί την χρειάζεται! Η Ν.Δ. το χρέος της προς την χώρα το έκανε: κατέθεσε μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου από την κρίση. Γιατί πρέπει να στηρίξει και μια ανίκανη κυβέρνηση;

«Ναι, αλλά ο κ. Παπανδρέου, είναι διατεθειμένος να αναθέσει και μερικά υπουργεία σε προσωπικότητες κοινής αποδοχής»! Πολύ καλά! Και ποιος τον εμποδίζει να το κάνει; Και γιατί  σ΄αυτήν την πρωτοβουλία έχει ανάγκη από τη στήριξη του κ. Σαμαρά;

«Ναι, αλλά η Ε.Ε. θέλει  τα δυο μεγάλα κόμματα να συμφωνήσουν στο πρόγραμμα και εμείς πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας»! Συγνώμη, αλλά γιατί στην Ιρλανδία δεν ζήτησαν από τα δυο κόμματα να συμφωνήσουν; Γιατί ο νικητής των εκλογών, αρνείται πεισματικά να αυξήσει τους  φόρους, παρά τις έντονες πιέσεις των Βρυξελλών. Από πότε η Ε.Ε. ανέλαβε να …διορίζει κυβερνήσεις; Και γιατί δεν κάνει κάτι και για το Βέλγιο που είναι στην ακυβερνησία, εδώ και κάτι μήνες; Έν  πάση περιπτώσει, πως το ανέχεται ο κ. Παπανδρέου να αμφισβητούν τις ικανότητες του  και να ζητούν την σύμπραξη της Ν.Δ.;

Αυτή η συζήτηση για τη συναίνεση  επινοήθηκε από τον κ. Παπανδρέου για να καλύψει τις αδυναμίες του και την πρωτοφανή ανικανότητα της κυβέρνησής του. Αναζητά συνενόχους για να τους φορτώσει την αποτυχία  του.

Συναίνεση με πρωθυπουργό τον κ. Παπανδρέου δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Θα πρόκειται για επιβράβευση της αποτυχίας και συνέργεια σε έγκλημα.

Αν ο κ. Παπανδρέου παραιτηθεί από την πρωθυπουργία, τότε τον πρώτο λόγο έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατία για να εκκινήσει τις σχετικές συνταγματικές διαδικασίες.

Ότι και να συμβεί σήμερα, τις δημοκρατίες από τα αδιέξοδα τις βγάζουν οι πολίτες με την ψήφο τους.

ΚΡ

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 27/05/2011 08:20:34

  Πρωινο στο MEGA (08:10) ο Καμπουράκης είπε:
  «Δεν μπορεί ένας να περάσει αυτά τα μέτρα. Θα τους σφάξουν στο δρόμο.Χρειάζονται 1…2…3..»
  Δηλ. χρειάζονται συνένοχοι!!!

  • ΗΠΕΙΡΟΣ avatar
   ΗΠΕΙΡΟΣ @ αλλήθωρος 27/05/2011 09:00:14

   ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!!ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!!!!ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ!!ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!

 2. spiros avatar
  spiros 27/05/2011 08:25:26

  Η ζητούμενη συναίνεση αφορά του ΕΕ και ΔΝΤ γιατί το μίγμα δεν τους βγαίνει. Η φασαρία της αποτυχίας τους γίνεται στην πλάτη της Ελλα΄δας και στην ανίκανη κυβέρνηση. Δεν είναι ούτε στα φορολογικά ούτε στις αποκρατηκοποιήσεις. Στο ίδιο καζάνι βράζουν και τα ΜΜΕ. Μέχρι σήμερα ακόμη και σήμερα υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν τα μέτρα του μνημονίου. Η πώληση του ΟΛΠ φταίει η στάση της ΝΔ; Οι αντιδράσεις για την ΔΕΗ είναι από την ΝΔ; Άρα όλο το σκηνικό έχει στηθεί μόνο για να μπορέσει οι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ να πέσουν στα μαλακά. Είχαν όλο το περιθώριο να πουλήσουν με καλές συνθήκες του 18 μήνες που διοικούν.
  Είναι πολύ επικίνδυνο γιατί με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε εξαθλίωση. Συμπαράσταση για τα δικά τους οικονομικά προβλήματα και τα ΜΜΕ. Συγκαλήπτουν την αποτυχία . Συνεχίζουν να παραπλανούν .
  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.

 3. Αθ.Χορταριας avatar
  Αθ.Χορταριας 27/05/2011 08:25:27

  Αψογη αναλυση ! Μπραβο σου !

 4. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 27/05/2011 08:45:57

  Αυτή η κακόγουστη θεατρική παράσταση που έχει στηθεί στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, πρέπει να τελειώνει.
  Οι περισσότεροι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο το μόνο που σκέφτονται είναι η πολιτική τους επιβίωση και ο ορίζοντας της σκέψης τους φτάνει μέχρι την επόμενη δημοσκόπηση. Το ίδιο συμβαίνει και στην "πολιτισμένη" Εσπερία. Ποιός θα χρεωθεί το πολιτικό κόστος του νέου δανείου των 60δις που απαιτείται για τη συνέχιση του προγράμματος χρηματοδότησης? Αυτό είναι το ένα ζητούμενο. Γι' αυτό, απ' ότι λέγεται, θα βάλουν στο κόλπο και τους ιδιώτες πιστωτές. Γιἀ αυτό και λυσσάνε για "συναίνεση'
  Το Γερμανικό μαγαζί που λέγεται Ευρωζώνη δεν μπορεί να κλείσει. Οι αμερικανικέςασφαλιστικές εταιρείες που έχουν πουλήσει ασφάλειες CDS θα καταστραφούν αν γίνει πιστωτικό συμβάν.
  Συνεπώς κανένα δε συμφέρει η κατάρρευση της Ελλάδας. Και αυτό είναι το μεγάλο ατού της ελληνικής κυβέρνησης - της επόμενης εννοείται.
  Για να αχρηστεύσουν αυτό το διαπραγματευτικό χαρτί πιέζουν τη ΝΔ να συνυπογράψει την επέκταση της δανειακής σύμβασης (η οποία ουσιαστικά προβλέπει την πλήρη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και την εκποίηση του δημοσιου πλούτου), ώστε να μην είναι νομικά μαχητή. Γι' αυτό στήνουν αυτές τις θεατρικές παραστάσεις στο πολιτικό επίπεδο. Γι' αυτό και τρομοκρατούν τους πολίτες.
  Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του ολίγιστου υπομείονος Γεωργίου Παπανδρέου του Β ή θα κυβερνήσει, όπως ορίζει το Σύνταγμα ή αλλιώς οφείλει να παραιτηθεί. Και αντί να ψάχνει για κορόϊδα ας καταλάβει ότι το παραμύθι Κόραξ και Αλώπηξ δεν πιάνει πια. Ξυπνήσανε οι κόρακες. Δεν είναι πια τόσο κορόϊδα όσο τον καιρό του Αισώπου.

  ΥΓ. Αν δε με απατά η ιστορική μου μνήμη οι σκληροί Ολλανδοί κατά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο δεν έριξαν ούτε μια τουφεκιά -σε αντίθεση με κάτι άλλους υπανάπτυκτους να πούμε. Με ποδήλατα παρήλασαν οι άνδρες της Βέρμαχτ στους δρόμους του Άμστερνταμ και του Ρόττερνταμ. Βόλτα έκαναν.

  • Kώστας Ροδινός avatar
   Kώστας Ροδινός @ Γιάννης Φαίλτωρ 27/05/2011 10:44:31

   έκαναν οικονομία από τότε, γιαυτό ..προόδευσαν...
   Ενώ εμείς οι ατίθασοι χιλιάδες νεκροί και τραυματίες και χώρα καθημαγμένη

 5. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 27/05/2011 09:08:36

  Οι απειλές και η καταστροφολογία δεν είναι ικανές για την συναίνεση του Αντώνη Σαμαρά. Απέτυχε η Κυβέρνηση με το Μνημόνιο 1 και τα επιβληθέντα μέτρα. Απέτυχε η Κυβέρνηση να "αντιμετωπίσει δραστικά τα αρρωστημένα ΠΑΣΟΚικά σπλάχνα της". Απέτυχε η Κυβέρνηση να επιτύχει τη συνοχή των μελών της. Απέτυχε η Κυβέρνηση να πάρει τη στήριξη του Ελληνικού λαού. Απέτυχε η Κυβέρνηση να δώσει ελπίδα στη νέα γενιά. Απέτυχε ο κ. Παπανδρέου παταγωδώς. Πως έχει το θράσος να ζητάει συνενόχους ;

 6. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 27/05/2011 09:14:14

  Τη συναινεση την επιθυμει-επιβαλει η Τροικα γιατι γνωριζει οτι η επιβολη του μνημονιου ηταν παρανομη και αντισυνταγματικη (δεσμευει τη χωρα και ως εκ τουτου απαιτηται αυξημενη κοινοβουλευτικη πλειοψηφια). Ετσι λοιπον με τη σημερινη μεθοδευση θα επιτυχη την αναδρομικη νομιμοποιηση και θα ειναι πλεον πανετοιμη για τα περαιτερω.

 7. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 27/05/2011 09:31:40

  ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, σήμερα που θα ανεβαίνεις τα σκαλιά της Ηρώδου Αττικού, σε ακολοθούν τα εκατομύρια μάτια του Έθνους. Όλοι αυτοί που έχουν όνομα, επώνυμο και Προσδοκία.
  ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, σήμερα το Έθνος, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ προσδοκούν από σένα ένα ΛΟΓΟ,
  ΑΝΤΩΜΗ ΣΑΜΑΡΑ, πες όμως δυο λόγια: ΕΛΠΙΔΑΣ κι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ! Όπως πρέπει στους ΈΛΛΗΝΕΣ

  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

  • siakkas avatar
   siakkas @ Εύμηλος 27/05/2011 09:48:38

   +100000000000000000

  • Γιάννης Παπαζαχαρίας avatar
   Γιάννης Παπαζαχαρίας @ Εύμηλος 27/05/2011 10:27:34

   Ακριβώς...
   Εμπρος ΕΛΛΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 27/05/2011 09:51:10

  Οι Δανειστες απετυχαν να ενημερωσουν τους Λαους τους οτι 30 χρονια δανειζουν αερα σε αερα με απιστετο ρισκο, διοτι ολοι ετρωγαν καλα !!!

  Οι Δανειστες ειναι η φουσκα!!! και οχι η Ελλαδα. Οποιος δεν τοι καταλαβαινει, εχει μασησει στις Σοσιαλιστικες περιγραφες. Οπως εσκασε η Lehman ετσι να σκασουν και οι Δανειστες !!!

  Ερχονται και με περισο θρασσος απαιτουν!! υπογραφη ενυποθηκου ΔανειουΙΙ απο αυτον τον οποιον καλουν να τους κανει bailout.

  Οταν Δανειζεις αερα στον αεριτζη Δανειζομενο ( εστω) ποιος φταιει οταν ο δευτερος δεν εχει να πληρωσει??? χαχαχαχαα ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

  Ναπανε πισωα στ ΔΣ και τα Κοινοβουλια τους και να πουν την αληθεια. Δεν θελουν? δεν μπορουν?? κανενα προβλημα!! να σκασουν ! τι?? δεν ακουσα καλα??? θελουν προσημειωσεις για τα τους σωσουμε??? χαχαχαααα

  Εχω να τους προσημειωσω κατι αλλα δεν λεω....

  ΠΠ

  • σίγουρος avatar
   σίγουρος @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 27/05/2011 09:57:32

   στόχος είναι η Ελλάδα και ο πλουτοπαραγωγικός της ιστός, όλα γι αυτό γίνονται... Μας ετοιμάζουν και χειρότερα... Μόνο ελάχιστοι θ' αντέξουν...

 9. kiki avatar
  kiki 27/05/2011 09:58:13

  Χτες να μην το ξεχασω οδηγηθηκε στο δικαστηριο της Αργεντινης και δικαζεται ο αναχωρησας δια ελικοπτερου τεως προεδρος ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ.
  Να ζω να το δω και εδω.
  Να οδηγουνται ολοι τους στο Ειδικο Δικαστηριο, με αλυσιδες, σαν τον βιαστη φιλο, και αυτοι τετοιοι ειναι.

 10. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 27/05/2011 09:59:56

  Εγώ θα το πάω αλλλού... Ο καημένος ο ΓΑΠ και η παρέα του,κάνουν ό,τι τους λένε οι σύμβουλοι. Οι σύμβουλοι του λένε πως να ντυθούν για να αποπνέουν κύρος. Να τοι λοιπόν, πινγουϊνοι πανομοιότυποι, σκούρο κοστουμάκι, άσπρο πουκαμισάκι και μπορντώ γραβάτες... Χαλαρώστε παιδιά... Dress down! Ύφεση έχουμε, προκαλείτε με τόση κουστουμιά.

  Μόνο μπλόφα, μόνο για το θεαθείναι, μόνο παραμύθια, μόνο επικοινωνιακά. Από την αρχή. Μια χαρά το πάτε.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ archaeopteryx 27/05/2011 10:04:29

   Καλημερα,
   μας εχουν κανει ολους να σκεφτομαστε ως ΠΑΣΟΚΟΙ !!! χαχαχαα μπας και βρουμε ακρη.. η ακρη ειναι μια. Σοβαροφανεια και Φαινεσθαι, Ταξιδευειν και Ομιλειν. Οτι οπου και οσο και ολα τα θεματα. Ουσια = μηδεν. Ρισκο=απειρον. Ψεμματα=πολλα παρσεκ.-

   Φανταζεσαι σημερα να πανε ολοι και να εχουν απο ενα χαρτακι στην τσεπη με ονοματα?? χαχαχαχχαχαα τι χανουμε ρε π μου!! Εχουν χαθει και κατι μπουμπουκια και ανησυχω μηπως ειναι στη λιστα ! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !!

   ΠΠ

   • Kώστας Ροδινός avatar
    Kώστας Ροδινός @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 27/05/2011 10:41:16

    ΠΠ
    Να σε δώ να γράφεις και να σκέφτεσαι ως ...πασόκος!
    Το βιογραφικό σου και στου ....Μαξίμου! (δεν ξέρω για πόσο καιρό θα ισχύει η πρόταση!)

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Kώστας Ροδινός 27/05/2011 10:58:30

     Να μεινουμε το ξερω πως σκεφτονται οι ΠΑΣΟΚΟΙ ??? μη το χοντραινεις.. ειναι και ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΡΑ !! αχχααα
     Βιογραφικο??? Θελω να ξερω ποιος θα με στνεντευξιασει !

     ΠΠ

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 27/05/2011 11:00:02

      Μα ο Καρχιμάκης φυσικά...

     • Kώστας Ροδινός avatar
      Kώστας Ροδινός @ Γιάννης Φαίλτωρ 27/05/2011 11:01:36

      Οχι, για τον ΠΠ θα επιμεληθεί προσωπικώς η μεγάλη του συμπάθεια, ο Παπακωνσταντίνου!

     • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Kώστας Ροδινός 27/05/2011 11:11:30

      και να κραταει σημειωσεις ο Τσουκρατος !.. χαχαα
      με σκατζα , Πανταγια.

      ΠΠ

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ archaeopteryx 27/05/2011 10:44:15

   Casual Friday σήμερα. Να ντυθούν με βερμουδίτσα και να μιλήσουν για τα κότερα τους. Πουκαμισάκι Oxford Company με σηκωμένα τα μανίκια λόγω θέρους.

 11. Υψηλάντης avatar
  Υψηλάντης 27/05/2011 10:05:51

  Αντώνη κόψει το γόρδιο δεσμό!Όλοι οι Έλληνες μαζί σου.Και πες και σε αυτούς που ψήφισαν το Μνημόνιο Ι έλεγε πουθενά πως αν δεν ψηφίσουν και το Μνημόνιο 2 δεν θα πάρουν την 5η δόση;

 12. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 27/05/2011 10:22:20

  Αντώνη Σαμαρά,Αντώνη ΜΑΣ, όπως εκλέχτηκες Πρόεδρος της ΝΔ με κινηματικό χαρακτήρα,πλησίασε η ώρα να εκλεγείς Πρωθυπουργός πανομοιότυπα. Σου έχουμε εμπιστοσύνη. Δείξε σήμερα,στην συνάντηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,ότι το παλαιοκομματικό σύστημα πνέει τα λοίσθια και ότι υπάρχει Ηγέτης με ικανότητες,με Εθνική Περηφάνεια κι αξιοπρέπεια,που αγαπάει τον Λαό του και επιζητά την πρόοδό του. Υπάρχει ο Έλληνας Ηγέτης, που ξεπερνώντας τους ολίγιστους και τους νενέκους, θα ξανακάνει περήφανους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Δείξε στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά κυρίως στους προς το παρόν κυβερνώντες, ότι έχεις Όραμα για το Έθνος κι ότι σκοπεύεις να ανοίξεις νέους,ελπιδοφόρους ορίζοντες για τον πολύπαθο Λαό μας. Ήδη μας έχεις κάνει περήφανους, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα και ξεσκεπάζοντας το ντόπιο,το Ευρωπαικό και γενικότερα το παγκόσμιο τοκογλυφικό κατεστημένο,που τόσο πολύ μας ...στήριξε. Με την επιμονή σου στις ρεαλιστικές και ελπιδοφόρες για τον τόπο προτάσεις σου,απέδειξες την δολιότητά και την ανεπάρκειά τους και τώρα τους έχεις στριμωγμένους στα σχοινιά αιφνιδιασμένους και τρομαγμένους. Κύριε Πρόεδρε της ΝΔ, ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ,ήγγικεν η Ώρα. Το Έθνος ακουμπά με εμπιστοσύνη στις πλάτες σου προσδοκώντας την Ελλάδα της Ελπίδας και την Ελπίδα της Ελλάδας. Εμπρός Αρχηγέ!

 13. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 27/05/2011 10:37:48

  ΠΕΤΥΧΕ ΠΕΤΥΧΕ
  Επιτυχια #1
  *Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς τα πετρελαιοειδή, διαμορφώθηκε για το Μάρτιο στα 1,71 δισ. ευρώ, έναντι 2,69 δισ. ευρώ, τον αντίστοιχο μήνα του 2010, σημειώνοντας πτώση της τάξεως του 36,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.......... ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ...

  Επιτυχια #2
  *Μεγάλη πτώση κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της ΔΕΗ το πρώτο τρίμηνο του 2011, καθώς μειώθηκαν κατά 63,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010 και διαμορφώθηκαν στα 93 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία αύξησε κατά 30 εκατομμύρια ευρώ, έναντι του πρώτου τριμήνου του 2010 τις προβλέψεις για επισφαλείς απαιτήσεις από πελάτες που δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς
  ρεύματος στη μέση και τη χαμηλή τάση. ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? ΑΠΟ ΠΟΥ? ΟΙ ΑΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ κ Σοϊμπλε ?? χαχαχαχααααααααααα

  ΠΠ

 14. tamam_87 avatar
  tamam_87 27/05/2011 11:06:08

  Σαματας ΠΠ, Σαματας ........................
  Δεν γινεται αλλιως.
  Να δουμε ποιος θα τον κανει ?

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ tamam_87 27/05/2011 11:16:15

   Εχω αλλο Σαματα Σημερα... και Ταραχη μαζι !!
   bailout στους Νταβαδες Δανειστες μου εγω δεν κανω !!!
   Να σκασουν σαν φουσκες και να ζητησουν τα ρεστα απ τους σακουλοφορους, δικους τους, δικους μας φυσικα και νομικα προσωπα και Τραπεζες.

   Το Θρασσος να ΑΠΑΙΤΟΥΝ να τους ΣΩΣΕΙΣ και καπακι να σου λενε προσημειωσε αυτα που θα σου δωσω να με σωσεις!! Το ΠΙΑΝΕΙΣ???

   Μεχρι τις 12.30 ( τοσο δεν ειανι η ασυσκεψια? ) θα βαραω ταμπουρλα ! χαχαα

   ΠΠ

 15. nickname@taleftaiparchoun.gap avatar
  nickname@taleftaiparchoun.gap 27/05/2011 11:28:37

  Περισσότερο από την Ελλάδα κινδυνευει να βουλιάξει ο ΓΑΠ
  ποιός θα του ρίξει σωσίβιο ; ο κυρ Γιώργος ; φτάνει αυτός .

 16. nickname@taleftaiparchoun.gap avatar
  nickname@taleftaiparchoun.gap 27/05/2011 11:30:39

  Περισσότερο από την Ελλάδα κινδυνευει να βουλιάξει ο ΓΑΠ
  ποιός θα του ρίξει σωσίβιο ; ο κυρ Γιώργος ; φτάνει αυτός .
  Κύριοι για επιπλεύεύσει η Ελλάδα πρέπει επειγόντως να ..βουλιάξει ο ΓΑΠ με όλο του το πλήρωμα ( αυτανδρος)

  • nickname@taleftaiparchoun.gap avatar
   nickname@taleftaiparchoun.gap @ nickname@taleftaiparchoun.gap 27/05/2011 11:36:22

   Συγνώμη για την επανάληψη ...τεχνικό λάθος

 17. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 27/05/2011 12:14:30

  Εδώ όλα θα έχουν παραγραφεί, αγαπητέ...

 18. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 27/05/2011 13:21:34

  Ελάχιστα δευτερόλεπτα θα σου έπαιρνε να γράψεις σε Τι πέτυχε αυτός ο περιπλανώμενος θίασος που έχει το θράσσος να ονομάζεται "κυβέρνηση". Θα μπορούσες απλά να γράψεις την λέξη "ΤΙΠΟΤΑ"! Ένα απόλυτο μηδενικό. Ε ας πάρουν λοιπόν το απόλυτο μηδενικό τους και να πάνε στους αγαπημένους τους λαθροόρκ να πούνε τον πόνο τους!

 19. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 27/05/2011 13:21:51

  Ο ΓΑΠ απέδειξε πόσο κρίσιμη λειτουργία είναι οι εκλογές..και πόσο κρίνει το μέλλον του τόπου..
  Τώρα που έρχονται εκλογές, καλό είναι να πάμε όλοι να ψηφίσουμε και να σκεφτούμε καλά τι θα επιλέξουμε..
  Προσωπικά πιστεύω ότι η μόνη λύση είναι 42% για το Σαμαρά, καθαρή αυτοδυναμία δηλαδη..αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς στις δημοκρατίες (?) αποφασίζει ο λαός...
  Για αυτο ξαναλέω: Σκεφτείτε, αποφασίστε και πηγαίνετε να ψηφίσετε...και προς Θεού μην επαναλάβουμε τις μα...κιες του πρόσφατου παρελθόντος..

 20. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 27/05/2011 15:54:49

  ολντ σκουλ ΠΑΣΟΚονομκς...
  η Τσακάλου τα γραφει!!!

  ΠΠ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.