#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/01/2011 07:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

O Κώστας Τζαβάρας και οι γαλαζοαίματοι montblanc της ενημέρωσης«Πώς χτενίζεται η κυρία;»Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ήταν ένα συνηθισμένο θέαμα στο παρελθόν. Να πηγαίνουν στελέχη και βουλευτές της Ν.Δ. στο Megaλο Κανάλι της Ελάχιστης Αξιοπιστίας και να τους προπηλακίζουν φραστικώς οι «πέτσινοι» τηλεαστέρες. Στην καλύτερη περίπτωση διαμαρτύρονταν, όταν δεν απολογούνταν. Η Όλγα, στρατιωτάκια ακούνητα αγέλαστα, να ρίχνει απαξιωτικές ατάκες με μισάνοιχτο προς τ’ αριστερά, πάντα, στόμα κι από δίπλα ο Γιαννάκης με τον Παύλο, τον φίλο του κυρ Μιχάλη του χουβαρντά, να ασκούν την βαριά ενημέρωση με τον τρόπο που γίνεται στην Ελλάδα, «μαστιγώνοντας» τους αθλίους πολιτικούς της ΝΔ, υπομειδιώντας ειρωνικώς, με σηκωμένο φρύδι και ύφος «έχω πλάτες».

Πλην βεβαίως της Ντόρας, πρωθιέρειας της μπατιρημένης «πολιτικής ορθότητας», στην οποία πόνταραν ανιδιοτελώς τόσο πολύ, όπως επίσης πόνταραν στον Βαγγέλη Βενιζέλο και στον Αστραχάν. Μιλάμε για κληρονομικό χάρισμα οι άνθρωποι. Ούτε τον λήγοντα δεν πετυχαίνουν.

Παρεπιμπτόντως, κύριε Γιάννη μου, που τόσο προσωπικά πήρατε προγενέστερο άρθρο μου, ο Μουσολίνι προηγήθηκε έντεκα χρόνια του Αδόλφου, και ήντουσαν και οι δύο σοσιαλισταί. Ο ένας διετέλεσε διευθυντής του «Αβάντι» κι ο άλλος μετείχε της Επαναστατικής Επιτροπής της μονάδας του στην Κομμούνα του Μονάχου. Στα νιάτα τους, όπως κι ο Γιώργος. Μετά, φευ, άλλαξαν όλοι. Διάβασε και λίγο, βρε αδερφέ. Να μου την λες, δεν έχω πρόβλημα αλλά όχι με ιστορικές ανορθογραφίες. 1922 η Μεγάλη Πορεία των μελανοχιτώνων στη Ρώμη, 1933 Καγκελάριος ο Αδόλφος, 2010 το Μνημόνιο. Την άλλη φορά ρώτα με. Και Ρώσικη Επανάσταση έχω. Ό,τι θες. Από Μενσεβίκους μέχρι Νέστορα Μάχνο.

Η τηλεόραση πάντως θέλει ακόμη πιο μεγάλη προσοχή. Λένε πως μεγεθύνει τα πάντα. Τα κιλά, τις χειρονομίες, το καφριλίκι, κάνει δε το κενό, πολιτικό, εγκεφαλικό, παντός είδους, ν’ αντιλαλεί σαν το Γκραν Κάνυον.

Φοβικοί, με στρογγυλές κουβεντούλες, απέναντι στο έκτακτο ορεινό τηλεδικείο των τροφίμων της Μηλιώνη και του Μπαλτάζαρ, πολιτικοί εκλεγμένοι από το Λαό, απέφευγαν την σύγκρουση με το τάχα μου «βαρύ πυροβολικό» τoυ βασιλείου της θεσμικής αυθαιρεσίας, που λέγεται ελληνική τηλεόραση.

Και τι … «πυροβολικό»! Τζούφιο. Κάτι ανακυκλωμένες ανανεωτικές, με κοπιαστική διαδρομή από τον «Ρήγα Φερραίο» στο μανικούρ – πεντικιούρ, ανανήψαντες κνίτες και εν πορεία σημιτικοί, βενιζελικοί, ντορικοί και νυν «τρίβω – τρίβω το Μνημόνιο», πιάσανε τα μικρόφωνα και τα montblanc και σιγά – σιγά, πάνω στον αιγιαλό, πάνω στο κύμα - γιατί το ίδιο πράγμα είναι οι συχνότητες, ανήκουν στο Λαό - χτίσανε αυθαίρετα «μαγαζιά» τ’ αφεντικά τους κι αυτοί κάνανε αυτό που έκανε η μύγα κι έχεσε τον κόσμο όλο. Ε, και που και που ρίχνανε και κανά πλαστικό μπουκαλάκι.

Από πού η αυθεντία τους στην οικονομία, την πολιτική, την άμυνα και την ιαπωνική ανθοτεχνία; Η υπερέκθεση στις κάμερες και τους προβολείς πυκνώνει τις εγκεφαλικές σπείρες και γίνεσαι φωτεινός παντογνώστης; Όποιον τρώμε κάθε μέρα στη μάπα, γίνεται σοφότερος και τιμητής των πάντων; Τότε ο Γαλάτης είναι σοφότερος του Πρετεντέρη.

Αυτοί, με το «πρότυπο» που εκπέμπουν, με αυτά κι αυτούς που υπηρετούν, κάνουν «τα παιδιά με τα μαύρα» να γυαλίζει το μάτι τους και να ρίχνουν με τη σειρά τους γυάλινα μπουκάλια με αναμμένο στουπί και πανάκριβη αμόλυβδη. Σε λίγο όμως, όπως πάνε τα καύσιμα, για να ρίξεις μολότωφ θα πρέπει να ‘χεις φράγκα, όχι αστεία.Αδέρφια, ποιος βλάπτει πιο πολύ την Πατρίδα και την Δημοκρατία; Ο μαυροντυμένος πιτσιρικάς, που χωρίς αληθινή Ελληνική Παιδεία, χωρίς παράδειγμα ηγεσίας, χωρίς πρότυπο κι ελπίδα, νοιώθει ότι φέρει στους ώμους του το άδικο όλου του κόσμου και τα σπάει, πηγαίνοντας, δικαίως, και φυλακή ή το καθεστωτικό montblanc της ενημέρωσης που γανώνει το μυαλό του κόσμου με «δημοσκοπήσεις» και ασκεί αυθαίρετη κι ανέλεγκτη εξουσία κι επιρροή;

Ποιος είναι πιο επικίνδυνος για το εθνικό συμφέρον και τον δημόσιο βίο; Αυτός που παρανομεί φάτσα κάρτα με τις μηδενιστικές αντεξουσιαστικές του πράξεις βίας, ή αυτός που οι θέσεις που προβάλλει προωθούν εξ αντικειμένου συμφέροντα ξένων δυνάμεων, αφανών κέντρων διαπλοκής και πρόθυμους υπηρέτες αυτών;

Για τους πρώτους, για την ωμή πολιτική βία ή τον ακτιβιστικό χουλιγκανισμό, που συχνότερα πλήττει τους αδύναμους, τις περιουσίες και τις ζωές των απλών πολιτών ή χαμηλόβαθμων κρατικών οργάνων, η Πολιτεία έχει στοιχειώδεις άμυνες. Αυτούς που πυροβολούν αστυφύλακες και καίνε μαγαζιά, το κράτος έχει Αστυνομία να τους κυνηγήσει και να τους οδηγήσει στην Δικαιοσύνη. Αυτούς που «πυροβολούν» το Λαό στην πλάτη με ψέματα, χειραγώγηση, ποιός θα τους αντιμετωπίσει; Ποιός θα καταστείλει τον πανικό που σπέρνουν, μεταδίδοντας την πιο απλή είδηση ως Αρμαγεδώνα, την τρομοκράτηση της αγοράς από την κινδυνολογία, την κακοποίηση της αισθητικής και της γλώσσας μας;

Ο αντεξουσιαστής, ιδεολόγος ή χουλιγκάνος, έχει ραντεβού με τις χειροπέδες, νομοτέλεια. Αυτός όμως που στα μαϊμού Δεκεμβριανά, στο όνομα κι ερήμην του Αλέξη, έδειχνε το ίδιο κτίριο να καίγεται από τρεις διαφορετικές γωνίες, ώστε να νομίζουν οι τηλεθεατές ότι είναι διαφορετικά κτίρια; Αυτός που έβαζε να περνά στην οθόνη, ΨΕΜΑΤΑ, ότι «καίγονται διαμερίσματα στο Κολωνάκι» ή μετέδιδε ότι «καίγεται η Εθνική Βιβλιοθήκη»; Αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά και γι’ αυτά, για τα ψέματα, λοιδορούσαν τον Κώστα Καραμανλή ή εγκωμίαζαν το όργιο βίας, με τι θα έπρεπε να έχουν ραντεβού;

Τα «μαγαζιά» αυτά, δεν είναι παρά παραρτήματα δημοσίων σχέσεων των ομίλων των επιχειρηματιών, κατά κανόνα κρατικοδίαιτων. Μπετά, σίδερα κι «ενημέρωση». Δείτε ειδήσεις κι άμα μάθετε την αλήθεια, θα γραφτώ στην «Δημοκρατική Συμμαχία» κι εσείς θα κερδίσετε αναμνηστική φωτογραφία του Ερντογάν μαζί με τον Καραμανλή στην Αθήνα, στην επίσκεψη που δεν έγινε ποτέ, αλλά για την οποία συγκρότημα δημοσίευσε και …ρεπορτάζ, χωρίς να τρέξει κάστανο. Μήπως είδατε να καταγγέλουν το παπατζιλίκι τα καραέγκυρα τηλεοπτικά δελτία τους; Μπα.

Οργισμένος φίλος χαρακτήρισε την τηλεοπτική κατάσταση «μπουρδέλο της Καλλέργαινας». Πρέπει όμως να ζητήσω συγγνώμη από την θρυλική Καλλέργαινα για τον παραλληλισμό, διότι το ευαγές ίδρυμα της ουδέποτε λειτουργούσε άνευ αδείας, υπήρχε τάξη  και σειρά και τα κορίτσια της ελέγχονταν υγειονομικώς. Στα τηλεοπτικά ιδρύματα όμως, γύρευε τι πολιτική και πνευματική «μαλαφράντζα» μπορεί να κολλήσει ο πολίτης-τηλεθεατής.Εκεί στον Κορυδαλλό, στα μέσα του ’70 γύριζε ένας γύφτος με μια μαϊμού δεμένη με λουρί, χλεμπονιάρα και σουρομαδημένη με πέντε τρίχες στο κεφάλι της και μια λερή φούστα με φρουφρου και ξεσκισμένες δαντέλες. Αυτά ήταν τα πολιτιστικά δρώμενα στους χωματόδρομους που μεγαλώναμε τότε. Βάραγε το ντέφι κι αυτή χόρευε ή της έλεγε να κάνει τη «Βουγιουκλάκη» και το δύστυχο ζώο, «εκπαιδευμένο» με ξύλο και καμμιά πιθηκίσια λιχουδιά, πασαλειβόταν μ’ ένα κοκκινάδι που της έδινε το εξίσου άπλυτο αφεντικό της. Ύστερα της έδινε μια τεράστια τσατσάρα και την ρώταγε «πώς χτενίζεται η κυρία;» κι η καημένη η μαϊμού με άτσαλες κινήσεις χτένιζε τις πέντε τρίχες του κρανίου της, όλο ύφος και σουφρώνοντας τα χείλη της, υπό τα χάχανα των παρευρισκομένων θεατών. Μιλάμε για τέχνη…

Η κρίση, αδέρφια, είναι σαν κακό διαζύγιο. Διαζύγιο με την φούσκα δεκαετιών, με την ψευδαίσθηση που χτίστηκε με δανεικά και ψέματα. Κι όπως και στο διαζύγιο, ο Λαός ξυπνάει απότομα στην πραγματικότητα και βλέπει τα πάντα και τους πάντες ωμά, χωρίς φτιασίδια. Την άτιμη μπαμπέσα, τον εαυτό του, τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, την «ενημέρωση», τους κινδύνους. Γι’ αυτό η οργή πλησιάζει στο κόκκινο.

Οι καιροί, το εθνικό και λαϊκό συμφέρον, η στοιχειώδης πολιτική ευθύτητα απαιτούν πλέον από τους αληθινούς δημόσιους άνδρες θάρρος και παρρησία. Δεν χρειάζεται τσάϊ και συμπάθεια. Κανένα δέος μπροστά σε αυτούς που είναι επικοινωνιακές φούσκες μιας εποχής που ψυχορραγεί. Θα κάτσουν κι αυτοί, έτσι κι αλλιώς, στον πάγκο του κατεργάρη. Τελειώσανε τα δανεικά, τελειώσανε και τα ψέμματα.

Γι’ αυτό χάρηκα τον μαχητή Κώστα Τζαβάρα χθες στην ΥΕΝΕΔ του Μνημονίου. Εκτός από σταχανοβίτης του κοινοβουλευτικού έργου και των θέσεων του Αντώνη Σαμαρά, δεν βρέθηκε στην Βουλή ως «γαλαζοαίματος». Προέρχεται από την αληθινή κοινωνία, τον κόσμο της εργασίας. Φίλος και συνάδελφος, αριστερός, μου μιλούσε με σεβασμό για τον μαχόμενο δικηγόρο και λαϊκό άνθρωπο, Κώστα Τζαβάρα. Στην αυθάδεια των «ρεπατζούδων» του Πεταλωτή, απάντησε με την γλώσσα που πρέπει και τους έβαλε στην θέση τους. Στο κάτω κάτω τί εκπροσωπούν εκτός από τον παχυλό μισθό τους; Τίποτα. Χρυσοπληρωμένοι σινιέ υπάλληλοι είναι, που, επειδή οι καιροί άλλαξαν, θα πρέπει ν’ αποφασίσουν αν θα μας λένε και θ’ αναζητούν, επιτέλους, τις αληθινές ειδήσεις και θα δείχνουν σεβασμό στην Αξιωματική Αντιπολίτευση κι αυριανή Κυβέρνηση, ή θα μας δείχνουν «πως χτενίζεται η κυρία».

Κι άμα θέλετε την γνώμη μου, μην ρίχνετε δεκάρα στο ντέφι τους. Απλώς αλλάξτε κανάλι.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/01/2011 07:29:24

  Το μαρκούτσι των σημερινών ρεπόρτερ είναι κάτι σαν το σκήπτρο των άλλοτε μοναρχών μας. Εκπέμπει σάπια κενή εξουσία. Είναι οι σύγχρονοι εστεμμένοι και όλοι εμείς η πλέμπα.
  Όπως όμως κατέληξε το αληθινό σκήπτρο , έτσι θα καταλήξει και το μαρκούτσι τους (ή το μονμπλάνκ τους). Στα σκουπίδια της ιστορίας.
  Πόθεν πηγάζει αυτό το θράσος χιλίων πιθήκων; Επειδή έτυχε να ανδρωθούν "δημοσιογραφικά" επί ανάδυσης των ιδιωτικών μέσων; Ε, και; Ούτε για τα διανυκτερεύοντα να γράφουν δεν κάνουν.

  • danaos avatar
   danaos @ Strange Attractor 21/01/2011 08:14:13

   "έτσι θα καταλήξει και το μαρκούτσι τους (ή το μονμπλάνκ τους). Στα σκουπίδια της ιστορίας." Λάθος Strange μου.Θα του βάλουν φτερά να γαργαλιούνται μπας και γελάσουν και μετά θα το βάλουν εκεί που ξέρεις!Την καλημέρα μου!

   • danaos avatar
    danaos @ danaos 22/01/2011 07:52:24

    Διόρθωση: ξέρουν

 2. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 08:01:20

  Τον Κώστα Τζαβάρα τον χαρήκαμε όλοι όσοι έχουμε σιχαθεί τους πολιτικούς που τρέμουν τους επίσιμους μπάτλερ της διαπλοκής και αντιπαρέρχονται κάθε προσβολή.
  Τους φτύνουν και λένε πως ψιχαλίζει.
  Μπράβο και σε σέ να Φαήλο, που δεν υπολογίζεις κανέναν και γίνεσαι στόχος,
  ως πραγματικός προμάχος και προκινδυνεύων των ιδεών σου.
  Γιατί το ξέρεις ότι σε περιμένουν στη γωνία και δυστυχώς έχουν "δυνάμεις" και στα μετόπισθέν, μεταμφιεσμένοι σε φίλους.

 3. danaos avatar
  danaos 21/01/2011 08:08:51

  Καλημέρα Φαήλε!Άριστο όπως πάντα το κείμενό σου!!!Το πόσο χάρηκα χθες το Τζαβάρα δε λέγεται!Λεβέντης!Τα σινιέ καρναβάλια έκλασαν μέντα!Τι ατάκα ήταν εκείνη για τον πουδραρισμένο;Μαχαιριά!

  • trans avatar
   trans @ danaos 21/01/2011 09:11:44

   Συνυπογράφω

 4. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 21/01/2011 08:16:53

  Το ζήτημα δεν είναι αυτό, δλδη το χτένισμα της κυρίας και οι 'μπαρούφες' του Πρετεντέρη,
  το ζήτημα είναι ότι έπειτα από έρευνες που διήρκεσαν έναν χρόνο η βουλή των Ελλήνων θα προχωρήσει σε περαιτέρω διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens με τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής,
  Το γεγονός από μόνο του δείχνει ότι:
  Η Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο της Siemens ή δεν έκανε σωστά τη δουλειά της ή το σκάνδαλο της Siemens δεν είναι πολιτικό σκάνδαλο, αλλά συστημικό χωρίς αντισύστημα και χρησιμοποιείται, η φιλολογία γύρω από την υπόθεση, για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες και να διαμορφωθούν συνθήκες διαπραγμάτευσης στο πλαίσιο που αφορά ζητήματα πολιτικής κυριαρχίας ή προκύπτουν πολιτικές ευθύνες για μεγάλο αριθμό πολιτικών προσώπων, από όλα τα κόμματα της βουλής και, επιχειρείται συγκάλυψη μέσω της περαιτέρω διερεύνησης

 5. kiki avatar
  kiki 21/01/2011 08:25:49

  Οταν προειδα τον Τζαβαρα, δεν μου εκανε καμμια ιδιαιτερη εντυπωση, στην πορεια ομως αρχισα να καταλαβαινω οτι ο ανθρωπος ειναι καλος, πολυ καλος.
  χθες ξεπερασε τον εαυτο του, μας καλυψε απολυτως ολους , υπεροχος.
  Δεν εβλεπα βεβαια το Μεγκα, το ειδα σημερα στο κομπιουτερ, λαμπρος, οχι σαν τους ψοφοδεεις ,αλλους εκπροσωπους της ΝΔ, και υπαλληλους του συγκροτηματος παλαιοτερα, που δεν μπορουν να αρθρωσουν λογο στα τεως αφεντικα τους.
  Εξαιρετος.

 6. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 21/01/2011 08:28:07

  Φαήλο, αδερφέ μου, τι έμπνευση σε έπιασε βραδυάτικα! Δεν ξέρω να έχεις ξαναγράψει κάτι πιο σαρκαστικό, πιο εύστοχο, πιο ισοπεδωτικό! Το "εύγε" είναι λίγο, πραγματικά λίγο.

  Πάντα τέτοια!

 7. Ηλίας avatar
  Ηλίας 21/01/2011 08:46:55

  http://www.youtube.com/watch?v=Xi2EBHBaHLc

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!
  ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΖΑΒΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

 8. Αντάμ Παπαντάμ avatar
  Αντάμ Παπαντάμ 21/01/2011 08:47:23

  ΦΑΗΛΟ για άλλη μια φορά εξαιρετικό το άρθρο σου.
  Για τον ΤΖΑΒΑΡΑ τι να πω το χάρηκα και το πανυγύρισα στα όρια του χουλιγκανισμού ,όμως ΦΑΗΛΟ πιστεύω έβαλες και εσύ το χεράκι σου με τα άρθρα σου ,ειδικά ο λεπρός και ο κρετίνος απελευθέρωσε κάποιους σαν το εν λόγω βουλευτή κ.ΤΖΑΒΑΡΑ να πούν τα πράγματα με το ονομά τους και να βάλει στην θέση τους τους δημοσιογράφους του καναλιού του μνημονίου.
  Εξαιρετικός χαρακτηρισμός κανάλι του μνημονίου ,μήπως πρέπει να υιοθετηθεί απο την Ν.Δ., έστω σε κταγγελίες από μεσαία της στελέχη ,αν όχι και από ανώτερα .

  Πάντως καλό θα ήταν Ο ΣΑΜΑΡΑΣ να δεσμευθεί ότι ΄.οταν έρθει στην εξουσία θα φέρει το νόμο περί βασικού μετόχου και ας αντίκειτε στη Ευρωπαική νομοθεσία΄.άλλωστε δεν είναι και ο μοναδικός.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Αντάμ Παπαντάμ 22/01/2011 01:01:38

   Νομίζω ότι ειδικά ο Κώστας Τζαβάρας είναι από μόνος τους ελεύθερος, δεν χρειάζεται κανέναν να τον "απελευθερώσει".

 9. skeptiki avatar
  skeptiki 21/01/2011 08:49:43

  Kαλημέρα, και πολύ καλό το άρθρο, αλλά μπορεί κάποιος να μου λύσει μιά απορία? Όλα αυτά τα βλέπουμε και τα σχολιάζουμε μεταξύ μας παρέες χρόνια τώρα, όλες τις παρατηρήσεις του άρθρου τις έχουμε ήδη συζητήσει με φίλους και συναδέλφους , ίσως όχι με την γοητεία της γραφής του Κρανιδιώτη, αλλά τα συμπεράσματα είναι τα ίδια. Γιατί κανείς "γράφων" δεν τολμά να αξίξει το θέμα τόσο καιρό? Γιατί ακόμα και τώρα ένα δυό "τολμούν" και ακολουθούν σχόλια του τύπου "γίνεσαι στόχος?" Ποιοί οι υποτιθέμενοι κίνδυνοι και κανένας δεν μιλάει? η είμαστε όλοι χωμένοι στον αόριστο φόβο του "μην ενοχλήσουμε" τους συνδαιτημόνες της εξουσίας?

 10. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 08:52:17

  danaos
  Eυειδή τον αποκάλεσε.
  Θα πρόσθετα και ... καλλίπυγος.

  • antiochos avatar
   antiochos @ ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 22:58:36

   Σεισοπυγις.
   Σιγουρα ομως βρωμοπυγος.

 11. Kasut avatar
  Kasut 21/01/2011 09:28:00

  Το θεμα ειναι να υπαρξουν και αλλοι Τζαβαρες.

 12. factorx avatar
  factorx 21/01/2011 09:44:51

  Ακόμα να ανεβάσουν στο ΜΕΓΚΑ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

 13. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 21/01/2011 09:54:34

  O Τζαβάρας ήταν κι ο πρώτος, δεν ξέρω αν είδατε, όταν είπε στον Πρετεντέρη ότι είναι πιο ευειδής αλλά στο μυαλό του ρίχνει άρχισαν τα τικ και τα κλα-πακ...
  Είναι γεγονός ότι και ένας άλλος εκσυχρονιστής που ξέρω κι αυτός έχει τικ και κλα-πακ. Το άσχημο είναι ότι το κόμμα τον έκανε αναπληρωτή. Ε τι να κάνουμε, να έχουμε και μεις λίγο τικ με κλα-πακ...

 14. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 21/01/2011 09:58:57

  Μακάρι τον Τζαβάρα να μιμηθούν & άλλοι βουλευτές & όταν καλούνται στα "παράθυρα",να μην παίζουν το ρόλο της γλάστρας.Πάντως το χάρηκαν αρκετοί : http://taxalia.blogspot.com/2011/01/91-mega.html

 15. WY avatar
  WY 21/01/2011 10:01:14

  Φαήλο,

  Δέν αρκεί ΜΟΝΟΝ ή ΄δική σου φωνή,όσο ΔΥΝΑΤΗ κι άν είναι!!!!!

  • Αντάμ Παπαντάμ avatar
   Αντάμ Παπαντάμ @ WY 21/01/2011 12:30:10

   WY ,φίλε μου είναι πολλές οι φωνές που ακούγονται πλέον ,απλώς η φωνή του ΦΑΗΛΟΥ είναι πιό ηχηρή,φαντάζομε έχεις δεί ποτάμι να φουσκώνει ,πώς λεπτό με λεπτό γίνετε τρομακτικότερο ,έτσι και οι φωνές μας ,απλώς θέλει υπομονή και αγώνα ,έστω και καναπεδάτο ,δυστυχώς παρενέργεια της εποχής μας .Για σκέψου όμως ότι το antinws μας δίνει την δυνατότητα να αρθογραφήσουμε να σχολιάσουμε,δηλαδη να επικοινωνήσουμε ,πάνω σε καυτά θέματα της επικαιρότητας ,χωρίς να έχουμε την ανάγκη να ακούσουμε την κατευθυνόμενη γνώμη των τηλεπερσόνων των ειδήσεων ; των οκτώ .

   ΤΟ antinws και γενικά το διαδίκτυο είναι το βήμα της αρχαίας Π

 16. STATHIS avatar
  STATHIS 21/01/2011 10:01:34

  Όλοι αυτοί οι σοβαροφανείς φανφαρόνοι , λογοπαίκτες - λογοπλόκοι αερολόγοι [καρδινάλιοι της (πάρα)πληροφόρησης] με τις κλισέ εκφράσεις (που κακοποιούν τη γλώσσα) -τίτλους άνευ περιεχομένου και συγκεκριμένης στόχευσης , ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ .
  Το μόνο που ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να πράττουν ΕΙΝΑΙ ..... να διαλύσουν το όποιο κριτήριο αξιολόγησης ειδήσεων έχει ο ΠΟΛΙΤΗΣ και να το υποβιβάσουν σε βαθμό του να ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ(και πιο κάτω) της δικής τους ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ , καθώς ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ "ΠΕΣ-ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΜΕΝΕΙ" προς δική τους επαλήθευση και ,φυσικά, αύξηση της (θεωρητικής πάντα και με θολό τρόπο μετρούμενης ) ΕΠΙΡΡΟΗΣ .!
  *-Από την άλλη πλευρά έχουμε ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ο ΛΑΟΣ ψήφισε για να τον αντιπροσωπεύουν και να εκφράζουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ την ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ για την οποία ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ( ΠΑΝΤΟΥ όχι μόνο στη Βουλή)ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ.
  Το ότι υπάρχουν Βουλευτές που το μόνο προσόν τους είναι η "αναγνωρησιμότητα" δια της πολυπροβολής (για Εκπροσώπηση συμφερόντων των παρουσιαστών τους ή όποιων πίσω απ'αυτούς) δεν αναιρεί το δικαίωμα-ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των υπολοίπων ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ .... ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .!!!!!!
  --Ας παραδειγματιστούν λοιπών οι "εκπρόσωποι" του ΛΑΟΥ και ας μη γίνονται (ηθελημένα ή αθέλητα) ΣΚΕΥΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΜΟΥ χάριν της όποιας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ τους παρουσιάζεται ως άλλοθι για .... τον εκβιασμό ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥΣ (ας επιλέξουν την ακεραιότητα τους έναντι της προβολής στρεβλωμένων μηνυμάτων).!!

  *Μιά άποψη.-

 17. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 21/01/2011 10:16:42

  Μπράβο και απο εμένα Φαήλο για το άρθρο!

  Θα πρότεινα στον Αντώνη Σαμαρά να ακούσει την ....προτροπή του κ. Πρετεντέρη και να ...κάνει κάτι με τον κ. Τζαβάρα!
  Μια ...περαιτέρω αναβάθμιση ας πούμε;
  Ο Κώστας Τζαβάρας έβαλε τον πήχυ πολύ ψηλά και εδειξε το δρόμο πως γίνεται αντιπολίτευση.

  Οσο θυμάμαι ότι από το νομό Ηλείας είχε γίνει υφυπουργός ο .....Κοντογιάννης!
  Θλίψη!

 18. 4tesera avatar
  4tesera 21/01/2011 10:19:00

  εχω την εντυπωση πως μαλλον λετε την μιση αληθεια.Η αλλη μιση ειναι στο πορισμα για τα σκανδαλα και στην εισηγηση του αρειου παγου για τους συμβασιουχους.
  θα συνεχισουμε να στρουθοκαμηλιζουμε?

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ 4tesera 21/01/2011 10:23:47

   Να γελάσω τώρα ή σε λίγο ?????
   ΟΧΙ ...... Δε θα γελάσω καθόλου , Είστε η ζωντανή απόδειξη των λεγομένων μας περί ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ και "ΕΠΙΡΡΟΗΣ" !!! Αυτό το γεγονός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!!!! ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .-   *Μιά άποψη.-

 19. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 10:26:45

  skeptiki

  Η στάση και η αρθογραφία του Φαήλου δεν βρίσκει πάντα συνηγόρους στη Ρηγίλης.
  Αυτό σημαίνει "γίνεται στόχος".
  Κάνε τον κόπο να διαβάσεις ανάρτηση στο Αβραμοπουλικό site:
  www.statesmen.gr
  του δημοσιογράφου Χάρη Παυλίδη (υπεύθυνος τύπου του Αβραμόπουλου) για τον Φαήλο.
  Στη Ν.Δ γίνεται μάχη χαρακωμάτων.
  Κάποιοι γνωρίζουν ότι όταν αλλάζει η πολιτική έρχεται και η ώρα των προσώπων και αμύνονται σκληρά με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.
  Οι μεσαιοχωρίτες δε θα τα παρατήσουν εύκολα.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 19:24:40

   Μην ανησυχείς, Σον, το 'χω εγώ φυλαγμένο...

 20. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 21/01/2011 10:38:15

  Πολύ σωστή η παρατήρηση για το ρόλο που έπαιξε η αρθρογραφία του Φαήλου.

  Όσο για το βασικό μέτοχο, υπάρχουν πράγματα που λέγονται δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται. Ο Κωστάκης το είπε και δεν το έκανε. Θα έλεγα, ο Σαμαράς να μην πει τίποτα...

  Υπάρχουν πολλοί τρόπο να γίνει δουλειά, στην Ουγγαρία την έχει πέσει όλη η νεοταξική Ε.Ε. στον Ορμπάν επειδή ξηλώνει το μακρύ χέρι της Νέας Τάξης από τα ΜΜΕ της χώρας του και τον κατηγορούν για "φίμωση του τύπου". Αυτός βέβαια τους δουλεύει κανονικότατα και τους λέει κάτι σαν "ναι, ναι, ό,τι πείτε".

 21. Έρεβος avatar
  Έρεβος 21/01/2011 10:42:23

  To mega είναι μεγκάλο και σοβαρό κανάλι. Στην επόμενη Ανατροπή ο Pretender θα καλέσει τον Κυριάκο και τον Μιλτιάδη να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμην εκ μέρους της ΝΔ για την συμπεριφορά αυτή του Τζαβάρα. Αμ' πως.

  Επίσης για να έχει το απαιτούμενο βάρος η εκπομπή θα είναι προσκαλεσμένοι ο Πάγκαλος, η Ντόρα, ο Λοβέρδος, κανα-δυο συριζαίοι δημοσιογραφοί και φυσικά ο Παπαχρήστου από τα ΝΕΑ.

  Στο τέλος μετά την ταπεινή συγγνώμην των δύο βουλευτών της ΝΔ θα επακολουθήσει δημόσια μαστίγωση προς γνώσιν και συμμόρφωση όλων των πολιτευτών της ΝΔ.

 22. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 10:48:33

  Κώστα

  Τον Κώστα Τζαβάρα
  Εχω την τύχη να τον γνωρίζω προσωπικά.
  Είναι άνθρωπος με μεγάλη μόρφωση και παιδεία.
  Με γνήσια ανθρώπινη συμπεριφορά, υψηλή αίσθηση και χρήση του χιούμορ όπως όλοι οι ευφυείς άνθρωποι και απαραβίαστο πλαίσιο αξιών.
  Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του είναι επίσης η πηγαία και ανεπιτήδευτη ευγένειά του.
  Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και την υψηλή αίσθηση της προσωπικής του αξιοπρέπειας ήταν αδύνατο να αφήσει αναπάντητη την ιταμή συμπεριφορά των τηλεβόων του συστήματος.

  Πρέπει όλες οι οργανώσεις της Ν.Δ να τον τιμήσουν και να τον καλούν ως επίσημο ομιλητή στις εκδηλώσεις τους.
  Με αυτό τον τρόπο θα καταπολεμήσουμε το εμπάργκο που σίγουρα θα του επιβάλλουν.

 23. Tassos avatar
  Tassos 21/01/2011 10:51:18

  Εγώ θέλω να δω τα μούτρα του Παυλόπουλου όταν συναντήσει σήμερα τον Τζαβάρα. Ο Παυλόπουλος που μαζί με τον Χυτήρη κατέβαζαν την τροπολογία για να μπορεί ο Λαμπράκης να ξεπερνάει το νόμο του βασικού μετόχου....

 24. jopil avatar
  jopil 21/01/2011 10:51:21

  ΕΡΩΤΗΣΗ: Πόσο % εξαρτάται η επιτυχία του ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥ αγώνα του Α. Σαμαρά από το τι θα πεί ή θα δείξει γενικά το MEGA-χαμαιτυποκάναλο ; Γιατί
  λοιπόν απλά δεν δίνει μία απλή προτροπή σε όλα τα κοινοβουλευτικά μέλη της
  παράταξης να ΠΑΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ να βγαίνουν στο άθλιο αυτό κανάλι; Για να δούμε μετά τι θα κάνουν τα "τσογλανόπαιδα" των "ειδήσεων", οι κατικοδίαιτοι αυτοί τσανακογλύφτες της έδρας του μνημονίου και των μνημονιακών; Χτές απολύτως τυχαία, έπεσα επάνω στον Τζαβάρα και στον ευθυτενή του λόγο απέναντι στους βρωμιάρηδες που καταδέχτηκε να μιλήσει. Απλά ας τον μιμηθούν και άλλοι......................

 25. kapsiotis avatar
  kapsiotis 21/01/2011 11:00:55

  Γιατί ρε παλλήκαρε Τζαβάρα τους στεναχώρησες και δεν ήσουν υπάκουος? Το ξέρεις ότι ο Πρετεντέρης συνέστησε στη Νέα Δημοκρατία να σε αλλάξει ώστε να μη βγαίνεις στα κανάλια και λες "παλιοκούβεντες" και βγάζεις γλώσσα στην "Τσιριχτή" κυρία...! Δε παίρνεις παράδειγμα από τον υπέρβαρο του "μαζί τα φάγαμε , την "ψηλή" , τον Παπαμνημόνιο που είναι μόνιμοι "θαμώνες" του Καναλιού πόσο "καλά" παιδιά είναι...!Κι εσύ Φαήλο τι πράγματα είναι αυτά που γράφεις για τα βοθροκάναλα της διαπλοκής, τι κριτική είναι αυτή που ασκείς για την κατευθυνόμενη δημοσιογραφία...!
  Επιτέλους βρέθηκαν και κάποιοι να τα βάλουν με τη Μιντιοκρατία των Νταβατζήδων.
  (Υ. Γ. Έτσι και βγουν μπροστά και μ' αυτό τον τρόπο κι άλλα παλληκάρια και τα ρίξουν χύμα στο σύστημα κατευθυνόμενης ενημέρωσης, χωρίς να φοβούνται ότι θα τους "κόψουν " και δε θα τους προβάλλουν, τότε είναι πλέον βέβαιο ότι θα πάψουν να συμπεριφέρονται έτσι και θ' αρχίσουν να υπολογίζουν την Αξιωματική Αντοπολίτευση. )

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ kapsiotis 21/01/2011 11:07:04

   Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ ν'αρχίσουν να υπολογίζουν είναι ....... ΤΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ - ΑΚΡΟΑΤΗ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΗ , ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ...... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (εννίοτε και οι προωθούμενες απ'αυτούς "ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ").!


   *Μιά άποψη.-

 26. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 11:14:34

  Αυτο το "εχετε παρει πολλη φορα κ Τζαβαρα" της Ολγας...
  και το "το ποιος ειναι καραγκιοζης φαινεται στην μικρη οθονη" του Γιαννακη του ομορφου... ειναι η δεν ειναι για αγωγη ?? ειναι η δεν ειναι ρε Τσομπολε για επιπληξη? ειναι η δεν ειναι να εχουν το φοβο τους στο ΜΕΓΚΑ καθε φορα που θα εχουν καλεσμενο της ΝΔ ?? η θα παιζουν μονο ΠΑΣΟΚ-Παραθυρο??
  Εαν τολμησει συναδελφος του Τζαβαρα απο ΝΔ να σχολιασει υπερ ΜΕΓΚΑ τα χθεσινα ελεινα σχολια των δημοσιογραφικων τοιουτων του ΜΕΓΚΑ, ο Σαμαρας πρεπει να τον στειλει την ιδια μερα !! Δεν εχω να πω τπτ αλλο.

  ΠΠ

 27. Manos-UK avatar
  Manos-UK 21/01/2011 11:18:20

  Το παρακάτω από άλλο site!
  ΛΑΪΚΟΣ ΗΡΩΑΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

 28. φωτεινη avatar
  φωτεινη 21/01/2011 11:21:36

  καλα που εχει μεγαλωσει η κ.τρεμη?σε καταυλισμο αθιγγανων και εμαθε δια της βοης να επιβαλλει τη φωνη της?επειτα απο τη συμπεριφορα της χθες να μιλαει συνεχεια και να μην επιτρεπει στο κ.Τζαβαρα να ακουστει η αποψη του,απεδειξε οτι δεν κατεχει και τους βασικους κανονες της επικοινωνιας, που οριζουν την εναλλαγη των ομιλουντων στον κοινωνικο διαλογο.αυτο δεν ειναι καναλι πληροφορησης,ειναι ανατολιτικο παζαρι που ο καθενας φωνασκωντας πουλαει την πραματεια του.

 29. Κρης avatar
  Κρης 21/01/2011 11:25:02

  Κεφαλογιάννης-Καμμένος-Τζαβάρας
  καί πόσοι ακόμη έπονται….
  …. οι ”κομένοι” απο τα ιδιωτικά Χωρίς Αδεια κανάλια ,
  από συχνότητες που ανηκουν σε όλους μας .

  ε αυτούς να ορίσει η αξιωματική αντιπολίτευση
  σαν εκπροσώπους της για τον εκάστοτε τηλεοπτικό διάλογο
  στις ειδήσεις και στά πάνελ

  @@@

 30. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 21/01/2011 11:26:08

  Πιστεύω να ακούσατε και το ρατσιστικό και χυδαίο σχόλιο του Πρετεντέρη για την εμφάνιση του Τζαβάρα. Μιλάμε για MEGA ήθος! Απορώ που δεν βρέθηκε κανένας γενναίος ακτιβιστής να τους περιποιηθεί καταλλήλως με ιπτάμενα παπούτσια και άλλα αντικείμενα πρόβια ή της σακούλας.

 31. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 21/01/2011 11:27:03

  Φαήλο θερμές ευχαριστίες για το άρθρό σου

  Πάντοτε αναρωτιόμουν γιατί οι βουλευτές της ΝΔ στέκονταν σούζα απέναντι στην αισχρή πασοκοπαρέα του Μέγκα και δέχονταν αδιαμαρτύρητα την Γκεσταπίτικη συμπεριφορά τους. Η συνήθης πρακτική των «επιστατών» των τσιφλικάδων της ενημέρωσης ήταν η ακόλουθη: Έκανε την ερώτηση η Τρέμη, πάντοτε με το ύφος του της "αρχιδούκισας της Αυστρίας" προς την καμαριέρα της, και μόλις άρχιζε να απαντά ο ερωτώμενος βουλευτής της ΝΔ, του ερχόταν καπάκι άλλες δύο ερωτήσεις. Πριν προλάβει να αρθρώσει μια πρόταση ο δυστυχής, επενέβαινε ο Γαννάκης με άλλες δύο ερωτήσεις. Φτου και από την αρχή ο έρμος. Από που να αρχίσει και που να πάει… Τελικά έτρωγε τη κατραπακιά από τον ανθυπομειδιώντα Τσίμα και την ειρωνεία από τη Σπυράκη, τη σιγανοπαπαδιά. Τον έκαναν αλοιφή τον άνθρωπο. Και αυτός αντί να τους βάλει στη θέση τους, αντί να τους αγνοήσει και να συνεχίσει στην αρχική ερώτηση, αντί να τους ειρωνευτεί, αντί να τους ρωτήσει το πλέον απλό ..."σε ποια από όλες τις ερωτήσεις σας θέλετε να απαντήσω», αντί να διεκδικήσει το χρόνο του, αντί να υψώσει τη φωνή του και να προβάλει μαχητικά τις θέσεις του, έβαζε την ουρά υπό τα σκέλη σαν δαρμένος σκύλος και παραδινόταν αμαχητί στους γκεσταπίτες. Διότι η συμπεριφορά τους, ανάκριση γκεστάπο και ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ θύμιζε. Σκέτη τρέλα.

  Η απάντηση που έδινα στον εαυτό μου για την ηττοπαθή στάση των βουλευτών της ΝΔ, ήταν: Ή οι άνθρωποι είναι παντελώς ανίκανοι, ή έχουν τη φωλιά τους χεσμένη και οι χειραγωγοί τους κρατάνε από τα π.....α, ή για λίγα λεπτά δημοσιότητας πουλάνε και τη μάνα τους και όχι μόνο την αξιοπρέπειά τους.

  Εσύ Φαήλο γράφε, μήπως και κάποιοι ξυπνήσουν. Τα γραπτά σου και η στάση του Τζαβάρα δείχνουν το δρόμο: «Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες».

 32. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 21/01/2011 11:28:52

  Όπως γράφω και αλλού, δυστηχώς υπάρχουν ακόμα βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που θα κατέβαζαν και το παντελόνι τους προκειμένου να εξασφαλίσουν 20'' δημοσιότητας από το MEGA. Εμείς έχουμε την ευθύνη να καθαρίσουμε το κόμμα από όλους αυτούς τους γυμνοσάλιαγκες. Όχι όλα στον Πρόεδρο κι εμείς αραχτοί και light!

 33. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 11:32:27

  Αναμενω πως και πως το ΜΕΓΚΑ αποψε και τον οποιον εκπροσωπο ΝΔ στο παραθυρο..... τις ερωτησεις των υπαλληλων των εργολαβοβαρωνων και τα σχολια τους για τα χθεσινα. περιμενω να δω την αντιδραση των δικων μας εκπροσωπων... θα μιλησει η εικονα !

  ΠΠ

 34. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 11:33:31

  Οπως γραφω πιο πανω, θα δειξει αποψε....
  εν αναμονη..

  ΠΠ

 35. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 21/01/2011 11:33:39

  Δυστηχώς έχουμε όλοι την τάση να κρίνουμε τους άλλους μόνο από την εξωτερική τους εμφάνιση. Ο Τζαβάρας αδικείται ως προς αυτό, αλλά κερδίζει τον κόσμο με τις ιδέες και τη μαχιτικότητά του. Όχι τυχαία ο Σαμαράς τον έχει τόσο ψηλά..

 36. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 11:35:46

  της φωναζουν στο αυτι απο το κοντρολ.... και τα χανει... αχχααα ετσι ειναι. που να το μαζεψει σε ζωντανη συνδεση? της βγηκε ο αληθεινος και ελεεινος χαραρκτηρας στο κλαρι. και του Γιαννακη του μποσικου του ομορφονιου. αποψε θα δουμε την αληθεια..!

  ΠΠ

 37. STATHIS avatar
  STATHIS 21/01/2011 11:37:15

  Αγαπητέ τα "γκεμπελίστικα" κόλπα της αυξομείωσης του ήχου των μικροφώνων της διακοπής των ακουστικών (με αποτέλεσμα ο δυστυχής που βρίσκεται στην άλλη άκρη να μην ακούει τι ερωτήθηκε ,τι ειπώθηκε αλλά και σε τι του ζητούν ν'απαντήσει) ΑΛΛΑ και της μαζικής επίθεσης με έντονο τόνο ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ , είναι πλέον (και αν όχι ...αρχίζουν να γίνονται αντιληπτά) ΓΝΩΣΤΑ !!!!!
  *Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι η "MEDIAΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ" που εφαρμόζουν ΑΝ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ...... ΤΕΛΕΙΩΣΕ.!!!!!!!!!


  *Μιά άποψη.-

 38. jopil avatar
  jopil 21/01/2011 11:44:06

  Οιωνοί και σημεία των καιρών φίλες και φίλοι, άπαντα τα διαλαμβανόμενα. Είναι προφανές ότι με γοργό βήμα πλησιάζει, "η των τοιούτων πραγμάτων κάθαρσις".

 39. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 11:45:19

  O Γιαννάκης ο καλλίπυγος.

 40. Misha avatar
  Misha 21/01/2011 11:46:05

  Δε γουστάρω τη ΝΔ , και τον ευρωλιγούρικο κολωνακιωτισμό που κουβαλά, αλλά οφείλω να πω ότι τρία τέσσερα πρόσωπα που ο Σαμαράς έφερε στο προσκήνιο, μεταξύ των οποίων και ο Τζαβάρας, έχουν ανακατέψει την τράπουλα για τα καλά!!!

  Λέμε πως έχουν προκαλέσει delirium tremens στα κορυφαία καθεστωτικά ΜΜΜΕ (μαζικής μαλάκυνσης εγκεφάλων) Βήμα, Καθημερινή, Μέγκα κλπ

  Σήμερα ξανά λύσσα κακιά με τον Φαήλο και το ΑΝΤΙ , το οποίο χαρακτηρίζουν «χώρο όπου εκφράζει την εθνική της τύφλωση η Δεξιά της Δεξιάς. »

 41. Κάποιος avatar
  Κάποιος 21/01/2011 11:49:24

  Γραφικός και τηλεοπτικός αστέρας ο Γκλέτσος όταν έριχνε τις μπάρες και του περνούσαν χειροπέδες κατ'έντολήν των νταβατζήδων των εθνικών οδών, λαικός ήρωας ο Τζαβάρας που είπε καραγκιόζηδες στα τηλεπαράθυρα τους δημοσιογράφους του Mega, και αγωνιστής ο Καμμένος με το t-shirt "Greece is not for sale".
  Περιμένω να διαβάσω στην συνέχεια απόψεις του στυλ , δεν είναι ακόμα ώριμες οι συνθήκες για εξεγέρσεις.
  Κατά τ'άλλα δεν υπάρχουν δυό μέτρα και δυό σταθμά.

 42. ο ξένος avatar
  ο ξένος 21/01/2011 11:51:58

  Εύστοχος και απολαυστικός ο λόγος του χαρισματικού αρθρογράφου.
  Σας διαφεύγει, όμως, η ουσία.
  Τί είπε ο Πρετεντέρης; Καραγκιοζιλίκια.
  Για ποιον το είπε; Για την Εξεταστική.
  Συγγνώμη, αλλά είχε δίκιο.
  Γιατί, πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί το παζάρι των ονομάτων και η έκδοση διαφορετικών πορισμάτων από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, σαν να πρόκειται για παρατάξεις σε φοιτητικές εκλογές;
  Ένας ολόκληρος χρόνος συνεδριάσεων της Εξεταστικής για να διαπιστωθεί ότι δεν πήραν μαύρο χρήμα οι πολιτικοί; Για να μην αποδοθεί σε κανέναν τυχόν ποινική ευθύνη για περαιτέρω διερεύνηση;
  Κι εσείς πανηγυρίζετε για την κοκορομαχία στο κανάλι;

 43. nik karas avatar
  nik karas 21/01/2011 11:53:10

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ! ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ! ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! Α ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΕΝΣ. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

 44. STATHIS avatar
  STATHIS 21/01/2011 11:59:00

  ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝ "ξένος" ΣΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΖΑΡΙ Ή ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ .... ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΙ "ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ " ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ??????????


  *Μιά άποψη.- (απορίας).

 45. STATHIS avatar
  STATHIS 21/01/2011 12:01:06

  Υ.Γ. : ΑΣ ΜΗ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ !!


  *Μιά άποψη.-

 46. Κάποιος avatar
  Κάποιος 21/01/2011 12:05:46

  Είναι γνωστό τοις πάσι, πόσοι βουλευτές ή υπουργοί έχουν κριθεί ένοχοι για σκάνδαλα από τις εξεταστικές επιτροπές και στην συνέχεια έχουν τιμωρηθεί από την δικαιοσύνη.
  Ατέλειωτη η λίστα...

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ Κάποιος 21/01/2011 12:11:24

   Αυτή , αγαπητέ "κάποιος" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ..... ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ . ( αλλά χωρίς να δίνουμε στο "ρεπορτάζ" ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .!!!!!

   **ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟ (εδώ και πολλά χρόνια).


   *Μιά άποψη.-(.)(-)

 47. φωτεινη avatar
  φωτεινη 21/01/2011 12:06:56

  βεβαια τι ειπε ο «ομορφος»της «βιαιης ,κτηνωδους ,ανδροπρεπειας»?«καραγκιοζιλικια».πολυ σωστα.συμφωνουμε ολοι.η διαφωνια μας δεν εγκειται ως προς τον χαρακτηρισμο,αλλα ως προς το που αποδιδεται.

 48. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 12:14:41

  To πόσο τους πόνεσε φαίνεται από την αποσιώπηση του θέματος από όλα τα μπλογκς των μεγαλοδημοσιογράφων.
  Και ενώ τα περισσότερα μπλογκ προβάλλουν το ζήτημα,

  οι Τριανταφυλλόπουλος, Θεοδωράκης, Χαρδαβέλας, Ευαγγελάτος και οι υπόλοιποι μούγκα στη στρούγκα.
  Οι επαγγελματικές τους αντιθέσεις δεν υπεισέρχονται στο πεδίο της υπεράσπισης των αφεντικών τους και του συστήματος.
  Οποιαδήποτε ρωγμή αποτελεί κίνδυνο για όλους και συσπειρώνονται στη λογική της ομερτά.

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 12:17:41

   Φανταστείται, η χθεσινή αντιπαράθεση Τζαβάρα με τους Τρεμοπρετεντέρηδες να είχε γίνει μεταξύ Βουλευτών ποια προβολή θα είχε!!1

 49. Κάποιος avatar
  Κάποιος 21/01/2011 12:27:08

  Αυτή ακριβώς είναι Η ιστορία και όχι μια ΑΛΛΗ ιστορία.
  Τι βαραίνει περισσότερο, η μεροληψία και η "αυθεντία" των δημοσιογράφων, ή η ατιμωρησία και η ανεπάρκεια των πολιτικών ;

  Εχει βγει ποτέ ένα καταδικαστικό πόρισμα ή μια παραπομπή επίορκου βουλευτή στην δικαιοσύνη ;
  Εχουμε βαρεθεί να ακούμε ότι η αλήθεια θα λάμψει και ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο.
  Το μοναδικό γόνιμο πράγμα που έχει προκύψει από τόσες εξεταστικές επιτροπές για διάφορα σκάνδαλα, είναι τα επιδόματα που λαμβάνουν οι συμμετέχοντες στις επιτροπές.

 50. Wolf avatar
  Wolf 21/01/2011 12:33:48

  Κώστα, το είπα και χθές.
  Απο χθές κάτι άλλαξε.
  Και το σήμα το έδωσε ο Σαμαράς στην παρουσίαση του νεου logo και του portal: "Τελεία και παύλα, είπε" και το πανηγύρι άρχισε.
  Ο Τζαβάρας, τους χαστούκιζε ανηλεώς.

  Αδερφέ μου Φαήλο, συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά.

 51. dikigoros 7 avatar
  dikigoros 7 21/01/2011 12:34:40

  Συμφωνώ απολύτως με το πνεύμα του συναγωνιστή Φαήλου. Να προσθέσω ότι ο Κώστας Τζαβάρας εκτός από πραγματικό παληκάρι, είναι και λαμπρός νομικός, εξαιρετικός ως προς την επιστημονική του κατάρτιση και πολύ καλός αγορητής. Κοσμεί την Νέα Δημοκρατία και δικαιώνει τον Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του. Παρεμπιπτόντως, ήταν ένας από τους λίγους βουλευτές που στήριξαν από την αρχή την υποψηφιότητα Σαμαρά στην εσωκομματική Μάχη, και παρών στην ηρωική ομιλία στο badminton στις 4.11.2009
  και για να γελάσουμε λίγο, διαβάστε τον άθλιο Κασιμάτη της "Καθημερινής" [πρώην πανδώρα του Βήματος, καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο] . Πάντως προτιμώ να χαρακτηρίζομαι από τέτοιους τύπους εθνικά τυφλωμένος, παρά να με χαρακτηρίζουν τα αφεντικά τους ως συνεργάσιμο

  "........Η ιστοσελίδα «Antinews», όπου αρθρογραφεί τακτικά ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, είναι ένας χώρος όπου εκφράζει την εθνική της τύφλωση η Δεξιά της Δεξιάς. Γι' αυτόν τον λόγο, προξενεί εντύπωση ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος της απόκοσμης Τίνας επέλεξε την εν λόγω ιστοσελίδα για να διαφημίσει την πολιτική του. Δεν λέω ότι άνθρωποι οι οποίοι ονειρεύονται την αναμέτρηση με τον «προαιώνιο εχθρό» του έθνους, δεν μοιράζονται απαραιτήτως τις ίδιες οικολογικές ευαισθησίες με τη συμπαθή ακτιβίστρια που κατέχει σήμερα τον θώκο της υπουργού Περιβάλλοντος, αλλά η γειτνίαση τρυφερών πράσινων μηνυμάτων με ηρωικά σαλπίσματα για να διώξουμε την τρόικα έχει κάτι αλλόκοτο. Σε κάνει, ας πούμε, να νιώθεις ότι ανοίγεις τον «Voelkischer Beobachter» (ήταν η επίσημη εφημερίδα του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος επί Χίτλερ) και διαβάζεις καταχώριση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου..."

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ dikigoros 7 23/01/2011 22:16:20

   Ο Κασιμάτης ασχολείται τα μάλα με την πάρτη μου και τον ευγνωμονώ, διότι όλο και κάποιοι θα αναρωτιούνται τι γράφουμε εδώ μέσα και θα μπαίνουν να δουν τι καπνό φουμάρουμε στο λημέρι του Φάκτορα. Είναι τρελλή promotion και πιστεύω ότι θα 'πρεπε να του δίνει κατίτίς ο Φάκτορας. Επειδή δε είναι ρέκτης των αισθαντικών - πνευματικών και μη - απολαύσεων θα του ξανααφιερώσω μια μεγάλη στιγμή της ελληνικής ποιήσεως, την οποία στην μάχη του Νοέμβρη του την είχα στείλει τηλεομοιοτυπικώς με αφιέρωση αλλά δεν την δημοσίευσε και με πλήγωσε. Είχε ρίξει πάλι και κάτι γερμανικούρες, ξέρετε επί ποίω σκοπώ. Απολαύστε τι του 'χα στείλει:

   "ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΦΑΗΛΟΥ Μ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

   Αθήνα, 24-11-2009

   Herr Stefanos Kassimates,

   Με συνεκίνησε βαθύτατα το ενδιαφέρον σας για τις λυρικές μου εξάρσεις. Για να σας ευχαριστήσω εμπράκτως, επειδή είμαι βέβαιος ότι θα αγγίξει την τρυφερή ψυχή σας, σας αφιερώνω μια αθάνατη στιγμή της κλασσικής ελληνικής ποιήσεως:

   «Έλα μετά του Αλφόνσου,
   φέρε κι έναν συνάδελφον σου»
   (Μποστ),

   Hertzlich
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης".

   • μούτρο avatar
    μούτρο @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/01/2011 22:55:25

    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Φαήλε, εχεις γράψει πολλά όμορφα, αλλά αυτό μπαίνει επάξια -με τα τσαρούχια- στο τοπ-10

 52. Wolf avatar
  Wolf 21/01/2011 12:35:30

  Τζάμπα περιμένεις Φάκτορα, δεν πρόκειται να το κάνουν ποτέ.

 53. Αντάμ Παπαντάμ avatar
  Αντάμ Παπαντάμ 21/01/2011 12:35:39

  ΦΑΚΤΟΡΑ ,λάθος πληκτρολόγηση το σχολιό μου έμεινε στην μέση ,ήθελα να γράψω ότι το antinws είναι για την εποχή μας το βήμα της αρχαίας Πνύκας ,αν και λίγο υπερβολικό πιστεύω ότι έτσι είναι .

 54. Bodinus1576 avatar
  Bodinus1576 21/01/2011 12:36:45

  Ο Τριανταφυλλόπουλος ανέβασε το βίντεο από χθες το βράδι.

 55. Tassos avatar
  Tassos 21/01/2011 12:41:31

  Επειδή τα λες από ΚΚΕδικη σκοπιά απορρίπτονται απριόρι όσα λες.

 56. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 12:43:52

  Απο την "Κυβενρηση του Βουνου" και τους μετεχοντες σε αυτη.......... και ξερει ο ΦΞ... στην κυβερνηση του Γιαννακη του ομορφου και της Ολγας της στριγκλας?
  Ειναι στριγκλα η Ογλα..... δεν ειναι?? δινεις χερι και μετρας το μανικι σου...
  τη φανταζεστε πεθερα σας?? χαχαχαχαχαα
  Πεθερα Ολγα.

  ΠΠ

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 12:55:13

   Frau Olga. Παρακαλώ.

 57. Ειλωτας avatar
  Ειλωτας 21/01/2011 12:47:35

  Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα

 58. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 12:47:37

  Εκανε δηλωσεις ο Σημιτης σημερα.. ακουσε κανεις?? που θα τις βρουμε?? ειναι φρεσκιες σαν τα κουλουρακια...
  δεν ειμαι περιεργος, ουτε θα πεσω απο τα συννεφα.. αλλα θελω να κραξω!

  ΠΠ

 59. Misha avatar
  Misha 21/01/2011 12:49:03

  Kάποιος

  Εχεις δικιο και για τα δυο μετρα και για την ουσία του πράγματος που είναι η ατιμωρησία των πολιτικάντηδων.

  Παντού έτσι συμβαίνει, σε όλο τον κόσμο, καθ΄όλες τις εποχές, εξαιρουμένων των επαναστατικών οπότε και το αίμα έρεε ποτάμι....

  Τα μεγάλα ψάρια πάντοτε τη γλυτωναν.
  Οι μικροί κι αδύναμοι την πλήρωναν και την πληρώνουν.
  Ποιος θα τολμησει να αγγίξει την Ζημενς που είναι ισχυρότερη από το ίδιο το ελληνικό κράτος;

 60. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/01/2011 12:49:13

  Κυρία Όλγα Φαήλε. Frau Olga.

  Οπως Φράου Χέλγκα... Ηeil!

 61. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/01/2011 12:58:41

  ότ

 62. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/01/2011 13:01:36

  J. Swinton:
  There is no such thing, at this date of the world's history, in America, as an independent press. You know it and I know it.

  There is not one of you who dares to write your honest opinions, and if you did, you know beforehand that it would never appear in print. I am paid weekly for keeping my honest opinion out of the paper I am connected with. Others of you are paid similar salaries for similar things, and any of you who would be so foolish as to write honest opinions would be out on the streets looking for another job. If I allowed my honest opinions to appear in one issue of my paper, before twenty-four hours my occupation would be gone.

  The business of the journalists is to destroy the truth, to lie outright, to pervert, to vilify, to fawn at the feet of mammon, and to sell his country and his race for his daily bread. You know it and I know it, and what folly is this toasting an independent press?

  We are the tools and vassals of rich men behind the scenes. We are the jumping jacks, they pull the strings and we dance. Our talents, our possibilities and our lives are all the property of other men. We are intellectual prostitutes.

  (Source: Labor's Untold Story, by Richard O. Boyer and Herbert M. Morais, published by United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY, 1955/1979.)

 63. Γιώργος avatar
  Γιώργος 21/01/2011 13:01:39

  Μέχρι και το Πασοκικό Kontra Channel, έβγαλε τη χολή του εναντίον του Τζαβάρα.
  Ο Κουίκ, η Λυμπεράκη κι ο Παπαδόπουλος υπεράσπιζοντο την ...Τρέμη και τον Πρετεντέρη, διερωτώμενοι που βρήκε ο Τζαβάρας τέτοιο θράσος να τους μιλά μ αυτόν τον τρόπο.
  Τελικά το Kontra Channel δεν είναι και τόσο ...κόντρα στα MEGάλα κανάλια.

 64. ο ξένος avatar
  ο ξένος 21/01/2011 13:03:56

  Αγαπητέ Misha, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν συμβαίνουν αυτά. Σκάνδαλα και διαφθορά υπάρχουν παντού, αλλά όταν κάποιος πιάνεται με τη γίδα στην πλάτη "τελειώνει" ρε παιδί μου. Εδώ κυκλοφορεί, επισήμως, με ένα εκατομμύριο μαύρα στην τσέπη, τη δική του ή του κόμματός του.

  Αγαπητέ Stathis, είμαι βέβαιος ότι έγινε παζάρι, οχι μόνο από το "ρεπορτάζ". Εσείς εκφέρετε άποψη μόνο για γεγονότα όπου είσθε αυτόπτης;

 65. tiramola avatar
  tiramola 21/01/2011 13:14:02

  Για άλλη μιά φορά βλέπετε το τυρί και όχι τη φάκα.Είναι πραγματικά απίστευτο, για να μην το χαρακτηρίσω διαφορετικά, το γεγονός ότι ενώ ο κάθε Τζαβάρας, εκλεγμένος από τους πολίτες για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους, αθωώνει όσους συναδέλφους του έβαλαν το χέρι στο μέλι, ανακυρήσεται σε ήρωα επειδή τα έβαλε με έναν ιδιωτικό υπάλληλο τηλεπαρουσιαστή.
  Ο "ήρωας" Τζαβάρας λοιπόν που έκανε γαργάρα το κλείσιμο της βουλής που σήμαινε την παραγραφή, που πήρε γραμμή από Συγγρού να κάνει άλλη μιά άθλια συναλλαγή παραπέμποντας τον Σημίτη(τώρα το θυμήθηκαν μετά από 6 χρόνια διακυβέρνησης...)με επιχείρημα χωρίς ίχνος ντροπής ότι αν οι πασοκοι δεχθούν την παραπομπή Σημίτη θα δεχθούν και αυτοί την διερεύνηση τυχόν ευθυνών και δικών τους πολιτικών προσώπων...
  Είμαστε άξιοι της τύχης μας....

 66. yossarian avatar
  yossarian 21/01/2011 13:17:36

  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ
  ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ;

 67. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 13:18:27

  Τιραμολα... ο καθε Τζαβαρας ειναι εκλεγμενος απο το λαο, η καθε Ολκγα και Γιαννακης τι ειναι?? υπαλληλοι σε αφετντικα με συμφεροντα. Εργολαβους και Μιντιαρχες... το θελεις να μου πεις? Υπερισχυει το ΥΕΝΕΔ π λεει και ο Φαηλος απο τον εκλεγμενο Βουλευτη ??
  Οταν το αφεντικο σου δινει τη δυναμη να φερεσαι ετσι σε Βουλευτη!!! φαντασου τι μιλημενο φουμαρο πουλανε στο λαο.. μη τα ισοπεδωνεις ολα.
  Αγωγη να τους κανει ο Τζαβαρας !!! να επεμβει και το Ραδιοτηλεοπτικο !! οκ?

  ΠΠ

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 13:26:44

   Αγαπητέ "ΠΠ" τα είπες ΟΛΑ. !!!!.-

   Αγαπητοί "κάποιος" & "ξένος" ,Στις επισημάνσεις σας απαντούσα (στο post που απαντήσατε) . Αυτά που λέτε να είστε βέβαιοι ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΧΘΟΥΝ ΩΣ "SERIALS" στοχευμένα στα MEDIA ,με μόνο στόχο τη ΣΥΣΚΟΤΗΣΗ και τη δημιουργία ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ .!!!!


   *Μιά άποψη.- (.)(-)

 68. Misha avatar
  Misha 21/01/2011 13:20:44

  Ξένε

  Στην Αμερική χρηματοδοτούνται επισήμως από τις εταιρείες.Η διαδικασία του λαδώματος είναι θεσμική πια. Κι εδω ο Τσουκάτος τελείωσε πολιτικά, και ο Νεονάκης, και ο Μαλέσιος ...

 69. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 13:25:27

  Βρηκα και τις σημερινες!!! δηλωσεις Σημιτη... χαχαχααααα
  «η ΝΔ προτιμά τα αδιέξοδα από τις λύσεις», προσθέτοντας ότι «στην τοποθέτησή της ανέδειξε ανάγλυφα τα αίτια της υστέρησης και κακοδαιμονίας του τόπου», «ακραία αντιπαλότητα, συνολική άρνηση του έργου άλλων κυβερνήσεων, αμφισβήτηση της εντιμότητας και του πατριωτισμού των αντιπάλων, συνεχείς υπερβολές, διαστρεβλώσεις και ανακρίβειες, συμβάλλοντας έτσι αποφασιστικά να κυριαρχήσουν οι πολιτικές σκοπιμότητες στο έργο της Επιτροπής».
  «Αποσιώπησε, η αξιωματική αντιπολίτευση, συνεχίζει ο πρώην πρωθυπουργός, τις ανταγωνιστικές διαδικασίες για το C4I για βελτίωση του τιμήματος».

  Για τις προγραμματικές συμφωνίες που επικαλείται η ΝΔ, ο κ. Σημίτης της αποδίδει παραπλάνηση αφού «αποτελούσαν ευρωπαϊκή πολιτική για την ενίσχυση της εγχώριας βιομηχανίας και οδήγησαν στην εισαγωγή της κινητής τηλεφωνίας, την παροχή σταθερών τηλεφωνικών συνδέσεων, χωρίς περιορισμούς και την ανάδειξη του ΟΤΕ ως μιας από τις δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις.»

  οποιος νομιζει οτι αδικειται και ειμαστε ολοι λαθος να κανει οτι ο κ Κοντος! ΝΑΙ??

  ΠΠ

 70. tiramola avatar
  tiramola 21/01/2011 13:26:04

  Μόνο σου τα λες ΠΠ.
  Αν απαντήσεις και στο ερώτημα τι διαφορά έχει ο κάθε Τζαβάρας από τον κάθε ΠΠ ή τιραμόλα που τον έστειλαν στη βουλή θα κάνεις ένα βήμα μπροστά και εσύ και όλοι μας.
  Δυστηχώς δείχνεις να αποδέχεσαι άλλη μιά άθλια συναλλαγή με πρόσχημα τον "αγώνα" κατά των καθεστωτικών ΜΜΕ.
  Επειδή λοιπόν θεωρώ αδύνατο ο κύριος Κρανιδιώτης να μην μυρίζεται τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμμετέχω σε αυτό το αισχρό παιχνίδι και δεν πρόκειται να ξανατοποθετηθώ σε αυτό το θέμα...
  Νάσαι καλά!

 71. STATHIS avatar
  STATHIS 21/01/2011 13:28:12

  ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!! +100000001 !!!  *Μιά άποψη.-(.)(-)

 72. dinos avatar
  dinos 21/01/2011 13:28:23

  Σήμερα η Καθημερινή κάνει μια χυδαία επίθεση στο antinews από μια στήλη μιλώντας για ''ένα χώρο όπου εκφράζει την εθνική της τύφλωση η Δεξιά της Δεξιάς''. Αν είναι δυνατόν! Τόσο μίσος πια! Δεν βλέπουν τις κυκλοφορίες τους που σε λίγο δεν θα τους αγοράζει κανείς...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ dinos 22/01/2011 22:26:56

   Ναι, "επετέθη" ο Κασιμάτης. Α, τον καημένο... Ακόμη κλαίει ο πατέρας του το κατοστάρικο που έδωσε στη νοσοκόμα όταν του 'πε πως έκανε γιο.

 73. ο ξένος avatar
  ο ξένος 21/01/2011 13:28:52

  Η επίσημη χρηματοδότηση των κομμάτων από εταιρίες είναι πιο έντιμη από την ανεπίσημη και τα μαύρα.
  Γιατί ένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να πει: "δίνω 20.οοο ευρώ στο τάδε κόμμα ή στο δείνα βουλευτή για την καμπάνια τους, γιατί πιστεύω ότι θα διαμορφώσουν με την πολιτική τους ένα υγειές επιχειρηματικό περιβάλλον στο οποίο η επιχείρησή μου θα ανθίσει";
  Απαράδεκτο, θα πείτε, για τα ελληνικά ήθη. Καλύτερα να γίνεται με "μαύρα", για να μην το βλέπουμε. Αυτή η υποκρισία μας έφαγε.
  Άσε που στην "επίσημη" χρηματοδότηση μπορεί να ελεγχθεί πιο αποτελεσματικά ποιος ευνοεί ποιον και να μην αναλωνόμαστε σε υπονοούμενα και σε "όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα".

 74. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 13:29:45

  Λεει ο Βερελης... ως,
  Υπουργός Μεταφορών παρότι δεν υπέγραψε συμβάσεις με τον ΟΤΕ και τον ΟΣΕ, αλλά αντίθετα -όπως προσθέτει- «ήταν σε διαρκή και αντιπαράθεση με τις επιδιώξεις της γερμανικής εταιρίας και επειδή η λίστα των ονομάτων συντάχθηκε με κριτήρια face control σε μία κυνική ατμόσφαιρα σκοπιμοτήτων».

  Ποια αντιπαραθεση ? σε ποιες επιδιωξεις της Μιζενς αναφερεσαι? εχεις στοιχεια του τι ζητουσαν και τι απαντησες ή ολα ηταν στο προφορικο ?? Θα ρωτησει καποιος ?

  ΠΠ

 75. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 13:35:09

  να συπληρωσω οτι εχω ασφαλης πληροφοριες οτι Οι Ολγκατεντερη θα εχει καλεσμενους και παραθυρατους τους κκ Βερελη και Σημιτη... για να βγει η αληθεια και να αποστομωσει τον κ Τζαβαρα και τη ΝΔ.-
  Δικη τους ειναι η ερωτηση που περιγραφω εδω... μου την εκμυστηρευτηκαν.. για να ετοιμασω το φιλοθεαμον κοινο για το show της αληθειας αποψε.-

  ΠΠ

 76. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 13:39:24

  αθλια συναλλαγη κανουν οι Ολγκοτεντερηδες της νυχτομερωσης.
  αν εχουν διαφορετικη αποψη ας την πουν δημοσια, και γνωριζουν οτι την επομενη στιγμη δε θα εχουν δουλεια πουε απ τον μπαρμπα γιωργο ουτε απο τον ευλογημενο τον κυρσταυρο..!!
  Ειναι οργανα και οχι δημοσιογραφοι.
  θυμασαι το Λαζοπουλο στους Μητσους που φωναζε.. "οργανο οργανοο ελα δω ρε χαμενε.. !!" και σουζα το οργανο" ετσι...

  ΠΠ

 77. nick avatar
  nick 21/01/2011 13:43:45

  Όποτε ζητούν εκπρόσωπο της ΝΔ πλέον, η απάντηση της ΝΔ πρέπει να είναι: Τζαβάρας, Καμμένος ή Κεφαλογιάννης, διαλέχτε.
  Και επειδή δε θέλουν κανέναν απ' αυτούς, δε θα υπάρχει εκπρόσωπος της ΝΔ στα πάνελ της παραπληροφόρησης. Είναι πολύ καλύτερα έτσι. Από το να κάθονται σαν κότες μπροστά στα μίσθαρνα όργανα της διαπλοκής κάποιοι που δεν έχουν το ανάστημα να αντισταθούν, καλύτερα να μη πηγαίνει κανείς.
  Στην τηλεόραση υπάρχει και το OFF. Και εννοείται πως δε δίνουμε ούτε 1 ευρώ σε διαπλεκόμενη φυλλάδα συγκροτημάτων. Αφήνουμε τις φυλλάδες στο δρόμο που έχουν πάρει ήδη, ντουγρού προς κλείσιμο δηλαδή.

 78. tiramola avatar
  tiramola 21/01/2011 13:47:01

  Και τι σε νοιάζει εσένα οι συναλλαγές των ολγοτεντέρηδων?
  Εσένα και μένα πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι τυχόν συναλλαγές αυτών που στείλαμε στη βουλή να μας εκπροσωπήσουν.
  Αν αυτοί δεν συναλλάσονται με ανέντιμους συμβιβασμούς κάτω από το τραπέζι, οι ολγοτεντέρηδες είναι τελειωμένοι έτσι και αλλιώς.
  Αυτοί βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και κολλούν ένσημα όσο υπάρχουν οπαδοί σαν και σένα που ηλιθιωδώς θεωρούν ότι οι δικοί τους είναι οι έντιμοι και οι άλλοι της αντίπαλης ομάδας οι ανέντιμοι.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ tiramola 21/01/2011 13:58:07

   πλακα μου κανεις μεσημεριατικο??
   Το DVD του Θεμου το ειδε η Ολγκα? cabinet man εμαθε τι σημαινει? πουλανε πληρωμενες ειδησεις και φταχνουν το κουστουμι του ΠΑΣΟΚ εργολαβικα. Γραφουν στα ΝΕΑ/ΒΗΜΑ κλπ... των καναλαρχων τους. Βγαινουν με υφος ξερολα και ελεγχουν οσους τους συμφερει ή οσους πρεπει... δημιουργουν εντυπωσεις και παιζουν με τη Χωρα.. πολυ επικινδυνα.
   Ειδες ποτε να αναφερονται στον Τσουκρατο και τα $$ στο ταμειο του ΠΑΣΟΚ? αν ειχε γινει απο στελεχος ΝΔ για πες μου ΕΣΥ τι νομιζεις θα γινοταν??? κανε την ασκηση θαρρους και θα παρεις μονος σου την απαντηση. Εγω ειμαι χαζος.

   Οποιος νομιζει οτι ειναι αθωος να παραιτηθει της Βουλευτικης Ασυλιας και να κανει οτι ο κ Κοντος. Συμφωνεις?

   ΠΠ

 79. GIANNIS AGRINIO avatar
  GIANNIS AGRINIO 21/01/2011 13:49:05

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ "ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ.ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ΄ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ Η ΒΟΥΛΗ

 80. δρόμος avatar
  δρόμος 21/01/2011 13:50:01

  λοιπόν, εγώ τον βρίσκω γλυκύτατο ως προς την εμφάνιση, και θεωρώ ότι η αντίθεση της γλυκύτητας στην όψη με τη μαχητικότητα του λόγου έχει γοητεία ακαταμάχητη!

 81. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 21/01/2011 13:52:53

  ΄Α όλα και όλα, ο Κώστας Τζαβάρας είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Έτσι σου έρχεται να του ζουλίξεις τα μαγουλάκια.

  Μου είναι τρομερά συμπαθής.
  Άντε βαρεθήκαμε πια τα μοντέλα χωρίς μυαλό.

 82. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 13:52:55

  Τελικα η Ολγκα το ειδε το DVD του Θεμου?? Εμαθε τι ειναι το cabinet man??
  O Καμπουρακης τι λεει??

  ΠΠ

 83. tiramola avatar
  tiramola 21/01/2011 14:03:08

  Επιμένεις...
  Τι σε νοιάζει αν το dvd το είδε η Όλγα?
  Το ότι το είδε ο Ανδριανός και πήγε στο ραντεβού με τον φοροφυγά δεν σε ενοχλεί?

 84. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 14:06:29

  Δημοσιογραφος ο ποιος αποδεδειγμενα ψευδεται τι τον θελεις να σου λεει τις ειδησεις κι να εχει και αποψη αλλα και αν υβριζει Βουλευτη ?? Αγωγη θα της κανουν να ισιωσει.
  Πες μου τωρα τι θα ελεγαν οι Ολγοτεντερηδες αν το Τσουκρατος ηταν της ΝΔ.... παρακαλω...

  ΠΠ

 85. WY avatar
  WY 21/01/2011 14:09:09

  Συμφωνώ απολύτως,μέ τίς επιλογές σου,περί εκπροσώπων τής Ν.Δ.,στά κάθε είδους καί (χαμηλής)ποιότητος ενημερωτικά δήθεν πάνελ.
  Όσον αφορά δέ διά τό MEGA-πασοκ tv/channel,νά τό μπουκοτάρει πλέον γενικώς ή επίσημη Ν.Δ.,διά τής απουσίας τών εκπροσώπων της,από κάθε είδους πάνελ του (πρωινό,μεσημβρινό,βραδυνό,
  μεταμεσονύκτιο)!
  Εγώ προσωπικά,έχω παύσει νά παρακολουθώ γενικώς τούλάχιστον ''ειδήσεις'' από τό 2008!!!!

  Ένα μεγάλο ΕΥΓΕ(!!!!!!!!!!) στόν Τζαβάρα,αλλά καί στόν Φαήλο,διά τήν σημερινήν του ανάρτηση/άρθρο!!!!!

  Y.Γ.

  quote
  .........
  Τό σοσια(λη)στικό κατεστημένο καί τούς εκφραστές του,πρέπει νά τούς πολεμάς μέ τά ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ!!!!
  .............

  Tό πιό δυνατό μέσο πού χρησιμοποιείται,γιά τήν πολιτική ""διαπαιδαγώγηση"",πού μπορεί νά περιγραφή πιό κατάλληλα μέ τήν λέξη ""προπαγάνδα"" είναι ό Τυπος.
  Είναι ό πρώτος σέ αυτή τήν ""διαδικασία διαφώτισης"" καί έτσι αποτελεί ένα είδος σχολείου γιά ενήλικους.
  ............

  unquote

  Αδόφος Χίτλερ
  Mein Kampf
  Γενικές πολιτικές πεποιθήσεις από τήν εποχή τής Βιέννης.

 86. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 14:11:46

  Ενας επιχειρηματιας θα παρακαλουσε για εναν απο τους 3 στο καναλι του ! σημερα!! ειδικα το ΜΕΓΚΑ που εχει και τα χτεσινα σε sequel θα ειχε τηλεθεαση 60-70% και διαφημιστικα εσοδα 000.000. Αλλα δεν τους ενδιαφερει η τηλεθεαση αλλα η μεμονωμενη θεαση του τι θελουν να μας πουν οι φωστηρες!!
  Εχουν εσοδα απο αλλου.. τα δενεια τρεχουν στο χιονι... μια χαρα ολα. τα διοδια δουλευουν. Δρομοι στρωνονται.. το μεγαρο παιζει αρπα.. ολα καλα.

  ΠΠ

 87. triptokarudos avatar
  triptokarudos 21/01/2011 14:16:48

  καλά το πας Φαήλε ...

  συνέχισε έτσι

  τα υπόλοιπα με συνοδεία φραπέ..

  ΥΓ: Ο Τζαβάρας είναι εκ των πλέον
  μορφωμένων και κατηρτισμένων πολιτικών μας
  αν και η φυσιογνωμία του δεν τον ευνοεί
  είναι ο (μη αριβίστας) "Ανδρουλάκης" της Δεξίας

  ΥΓ:2 ο όρος Δεξιά δεν τίθεται τυχαίως
  πλέον αρχίσθε να ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΤΕ.
  αρκετά με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 88. ganasta avatar
  ganasta 21/01/2011 14:18:07

  Ένα μεγάλο μπράβο στο φίλο μου τον Κώστα.

 89. Yδροκερος avatar
  Yδροκερος 21/01/2011 14:20:48

  Λοιπόν έχουμε και λέμε ! Γιαννάκης ο φαμφαρόνος, Γιαννάκης ο καρδινάλιος της παραπληροφόρισης , ο Ευειδής και η Αντουανέτα , ο καρδινάλιος Pretender
  και η πεθερά οχιά με το υπόκουφο ακουστικό, το ζεύγος των σημιτοπενθούντων........καμιά άλλη ιδέαν?

 90. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 14:23:06

  Σκακι Μιζενς παιζεται... για μεγαλα παιδια.
  α. το ΜΕΓΚΑ τωρα παιζει ΝΔ, διαβαζει ολοκληρες δηλωσεις...
  β. επαιξε Ακη. Σημιτη, Βερελη.. απολογουμενους
  γ. επαιξε την τελευταια δηλωση ΝΔ... οτι εστω και εαν το ΠΑΣΟΚ δεν προχωρησει στα περετερω για οσους κατονομαζονται στα πορισματα, η ΝΔ θα προχωρησει την ερευνα για τα δικα της στελεχη.. !!!!!! Γκολ βαλαμε !!! και το ΜΕΓΚΑ σχολιασε.. "σημαντινη η τελευταια δηλωση της ΝΔ.."

  Το βραδυ θα ειναι μακρυ και ομορφο...

  ΠΠ

 91. tiramola avatar
  tiramola 21/01/2011 14:23:28

  Ούτε τον θέλω ούτε με ενδιαφέρει η ύπαρξή του αφού δεν τον πληρώνω εγώ.
  Εξάλου το διαδύκτιο έχω σαν πηγή ενημέρωσης.
  Ο κοινωνικός έλεγχος έχει να κάνει με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους στη βουλή.
  Με σένα και αρκετούς οπαδούς σχολιαστές συμβαίνει το ανώμαλο και συγχρόνως κωμικό όπου ενώ κάνουν γαργάρα τα ανομήματα των δικών τους εκλεγμένων αντιπροσώπων δίνοντας και αγώνα για την υπεράσπισή τους, ταυτοχρόνως τα βάζουν με το "σύστημα".
  Η παραγραφή των αδικημάτων βαραίνει την ίδια τη βουλή και όχι τον Πρετεντέρη.
  Η Όλγα υπέγραψε τις συμβάσεις με την ζίμενς?
  Δεν έχεις χάσει απλώς τη μπάλλα δεν ξέρεις και κατά που πέφτει το γήπεδο...

 92. Misha avatar
  Misha 21/01/2011 14:26:23

  Ξένε,

  Στις ΗΠΑ η μίζα από τις εταιρείες στα κόμματα είναι θεσμοθετημένη. Μετά το τέλος του ΒΠΠ οι συνεργάτες του Μένγκελε στα πειράματα σε κρατούμενους , όπως και οι συνάδελφοι τους Ιάπωνες μετήχθησαν στις ΗΠΑ όπου και μετέφεραν τις γνώσεις τους κ.ο.κ.

  Αν χρωστάς στο ΙΚΑ 100 ευρω θα σε κλεισουν μέσα, αν χρωστας μερικές εκατονταδες εκατομμύρια είσαι υπουργός ....

 93. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 21/01/2011 14:32:11

  BODINUS
  Ασφαλώς αστειέσαι.
  Είναι παρουσίαση όταν το έχει χώσει στον τίτλο "media" ενώ είναι καθαρά ζήτημα πολιτικής και μάλιστα χωρίς καμία αναφορά στην πρώτη σελίδα?

 94. nick avatar
  nick 21/01/2011 14:46:00

  Σα να ταρακουνήθηκαν λίγο ε;

 95. Aris. A avatar
  Aris. A 21/01/2011 14:50:55

  Α ρε Κρανιδιώτη για αυτό μου αρέσεις γιατί έχεις ζυμωθεί στο πεζοδρόμιο.

  Ρεπατζού άκου Ρεπατζού και μάλιστα της κακιάς ώρας για όσους ξέρουμε τι σημαίνει ο χαρακτηρισμός τους πάει τέλεια και μάλιστα είναι και β εθνικής.

 96. Yδροκερος avatar
  Yδροκερος 21/01/2011 14:56:40

  Αντουανέτα -Ρεπατζού της παραπληροφόρισης και αυτό καλό!

 97. Kostas D avatar
  Kostas D 21/01/2011 15:10:02

  χαχχα ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!
  Να 'ναι καλα αυτος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ο Κωστας Τζαβαρας..!!
  ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!

 98. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 21/01/2011 15:13:14

  Τοποθετούμαι στη απέναντι πλευρά του πολιτικού φάσματος. Με
  εξαίρεση την τελευταία παράγραφο, που δεν υιοθετώ, όλο το υπόλοιπο
  κείμενο ήταν ένα καταπληκτικό και ακριβές κείμενο. Ένα
  ειλικρινέστατο μπράβο.

 99. Τζώννυ Μπη Γκουντ avatar
  Τζώννυ Μπη Γκουντ 21/01/2011 15:13:52

  Υ ΕΝΕΔ του Μνημονίου!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  Δώσε Φαήλο...

 100. Kostas D avatar
  Kostas D 21/01/2011 15:13:55

  Ετσι ακριβως!!
  Χρειαζομαστε εναν Ορμπαν τωρα κιολας...!!!!!

 101. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 21/01/2011 15:22:03

  Προτιμώ να είμαι ένας εθνικά τυφλωμένος δεξιός της δεξιάς, παρά υποκόμος θαλαμηπόλος και σφογκωλάριος του Λαμπράκη του Μπόμπολα και του Αλαφούζου

 102. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 21/01/2011 15:23:43

  Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Άλλωστε υπάλληλοι είναι και αυτοί

 103. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/01/2011 15:26:04

  Είναιο πάντως πιο όμορφος από την Όλγα, ο φίλος μου ο Κώστας.

  • BlueSky avatar
   BlueSky @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/01/2011 22:59:47

   @ Φαήλο: Και χωρίς μπότοξ!!!!!!!

 104. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 21/01/2011 15:26:36

  Προτιμότερο εθνικά τυφλωμένος δεξιός της δεξιάς, παρά νεοφιλελεύθερο δοχείο νυκτός, κοινώς καθήκι

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Αρματιστής 22/01/2011 22:30:57

   Μαυροσκούφη μου τιμημένε, αυτό που πονάει πιο πολύ τον Κασιμάτη και τ' αφεντικά του είναι ότι το Antinews παίρνει διαφήμιση γιατί απλούστατα το διαβάζουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ απ' όσοι διαβάζουν την εφημερίδα των παπαχελοπάσχων. Τόσο απλό είναι.
   Τρώνε την σκόνη του Φάκτορα και σε αναγνωσιμότητα και σε αξιοπιστία. Τί να κάνουμε, Κασιμάτη μου, αλλάξαν οι καιροί. Εσείς φεύγετε, ο Φάκτορας έρχεται! Gute Reise και καλή ψυχή...

 105. gf avatar
  gf 21/01/2011 15:30:19

  Απο τα καλύτερα άρθρα που έχω διαβάσει!!! Ωραίος Φαήλε.
  Λείπουν τέτοιες πένες σήμερα. Κώστα Τζαβάρα ο κόσμος καταλαβαίνει.
  Δώσε τις μάχες σου και μη φοβάσαι. ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ
  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

 106. alfios avatar
  alfios 21/01/2011 15:42:26

  http://www.k-tzavaras.gr

  epitelous xypname
  ΚΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΝΔ
  ΤΖΑ-ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ

 107. Orestios avatar
  Orestios 21/01/2011 15:42:47

  Όλοι θα κριθούν και θα κριθούν όπως τους αξίζει.

 108. vangelis avatar
  vangelis 21/01/2011 15:43:11

  Δεν ξέρω αν ο ΤΖΑΒΑΡΑΣ είναι όμορφος ρε Γιαννάκη...αλλά σίγουρα είναι άντρας......με καρύδια μεγάλα!!!
  Μπράβο στον Αντώνη για την επιλογή του...τέτοιους χρειαζόμαστε...όσοι δεν μπορούν να τον μιμηθούν ας κάνουν στην άκρη...ας δώσουν τόπο σε άλλους!!!

 109. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 21/01/2011 15:51:07

  Φαήλο,μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν και πιο όμορφοι από τον φίλο σου τον Κώστα. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Κώνστας κι ο Άρης Πορτοσάλτε.

 110. kiki avatar
  kiki 21/01/2011 15:53:21

  Ωραιοτατο καλλιπυγος, ξερεις θαθελα να καναμε μια λιστα απο τους καλλιπυγους, που ολως τυχαιως , συμπεριλαμβανονται και σε αλλες λιστες , ας πουμε αυτων που τα πιασαν για το σχεδιο ΑΥΝΑΝ, για τον πολεμο στην Σερβια, ολως τυχαιως οι ιδιοι και οι ιδιοι.

 111. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 21/01/2011 15:55:37

  Μπράβο ρε Τζαβάρα παλλίκαρε!!!!!!!!!!!!!!! Επιτέλους μια μπουνιά στην άθλια και αποκρουστική μούρη του τηλεφασισμού και της σικέ ενημέρωσης.

 112. ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. avatar
  ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. 21/01/2011 16:04:58

  Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Κώστας Τζαβάρας!
  Επιτέλους!!Καθημερινά βλέπουμε στο κανάλι του mega σικέ ενημέρωση και στήριξη μέχρι αηδίας στο Πασόκ και την σημερινή κυβέρνηση λες και ο απλός τηλεθεατής είναι βλάκας και δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται. Και όλα αυτά αποτυπώθηκαν με τον Κώστα Τζαβάρα να εκπροσωπεί τον μέσο Ελληνα πολίτη και να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
  Θέλω να ακολουθήσουν και άλλοι τον Τζαβάρα γιατί μόνο έτσι η ΝΔ θα δείξει έμπρακτα την αντιπολίτευση της:Εκφράζοντας τον μέσο Ελληνα πολιτη!

 113. Jimmy Daras avatar
  Jimmy Daras 21/01/2011 16:20:21

  O KYRIOS TZAVARAS THA PREPEI NA KATHISEI KAI SE MIA EKPOMBH TOU GEORGE PAPADAKIS, STON ANT1.
  THA DEI KAI THA AKOUSEI POLLA APO TOUS LAHKISTES POU EINAI KALESMENOI NA KATHISOUN GYRW APO TO TRAPEZI.

 114. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 21/01/2011 16:20:24

  ΕΥΓΕ και μόνο ΕΥΓΕ , μπορώ να εκφράσω για τον συγκεκριμένο βουλευτή.
  Οσο αφορά την κριτική σου ,στο Μεγαλοκάναλο, με εκφράζεις για αλλη μιά φορά απόλυτα αλλά δυστυχώς οι πολιτικοί ,και μιλαμε της Ν.Δ, κωλογλύφουνε αισχρά, τα λαμογια της δημοσιογραφιας,απο μεσαια και πανω μολύβια, και πολλους τους είχαν και διευθυντες στα γραφεια τύπου ,στα υπουργεία τους.
  Υ.Γ. Εχω πήξει αυτες τις τελευταιες βδομαδες και δεν εχω προλαβει να σε παρω τηλ. να συναντηθουμε για καφε.

 115. man8os avatar
  man8os 21/01/2011 16:30:52

  +++

 116. Wraia ta leme avatar
  Wraia ta leme 21/01/2011 16:47:01

  Κύριε Κρανιδιώτη, υποβάλω τα σέβη μου. /bow

 117. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 21/01/2011 16:54:37

  Ένας Κασιμάτης της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ τί μέρος του λόγου είναι και
  μιλάει σήμερα έτσι για το antinews? Για να βγαίνουν στη φόρα όλα
  όσα κρύβονται πίσω από πρόσωπα...

  • Κώστας avatar
   Κώστας @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 21/01/2011 22:47:59

   Η παλαιά Πανδώρα του Βήματος,είναι αν δεν κάνω λάθος.
   Εξυπανακισμός, δήθεν,ειρωνίες και από θέσεις τίποτα.
   Και επειδή έγραψε κάτι περί Δεξιάς της Δεξιάς να γράψω τη γνώμη μου ως αναγνώστης λίγων μηνών του Αntinews.

   Ακροδεξιούς φιλοξενεί η Καθημερινή, κ. Κασιμάτη. Εσείς που ξέρετε καλά τα ιδεολογικά τεκταινόμενα της Εσπερίας γνωρίζετε καλά πως οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι τοποθετούνται στις ΗΠΑ στην άκρα δεξιά του ιδεολογικού -πολιτικού φάσματος. Εκτός αν είστε και αδιάβαστος. Λοιπόν, φανατισμένοι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι ακροδεξιοί από οικονομικής και κοινωνικής σκοπιάς ,οπαδοί του κοινωνικού αυτοματισμού και της Αγοράς-ζούγκλα χωρίς Ρύθμιση είναι οι μισοί "γείτονές" σας στην Καθημερινή. Μανδραβέλης, Ξαφά, Παπαναγιώτου κ.α.
   Εδώ, στο Αntinews βλέπει κανείς σχολιαστές αριστερούς, δεξιούς, ΓΑΠικους(αυτοί είναι μιά ιδιαίτερη κατηγορία μόνοι τους πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες), κεντρογενείς και γενικά όλες τις αποχρώσεις. Αλλά φαίνεται μαζί με τις κυκλοφορίες που πήραν την κάτω βόλτα, κατρακύλησε και η κοινή λογική και ο Κασιμάτης άρχισε τα τσουβαλιάσματα. "Κάτσε να τους κολλήσω μία ταμπέλα" και άστους να τρέχουν.

   υγ: εγώ κ.Κασιμάτη που δηλώνω Σαμαρικός στο υποθετικό ερώτημα "τι θα ψήφιζες προδικτατορικά;" απαντώ: Ενωση Κέντρου.
   Εσας δεν σας ρωτάμε. Ξέρουμε τι θα απαντούσατε...: ΦΙΔΗΚ(το μητσοτακοκόμμα των αποστατών ήταν αυτό).

   υγ2: Εύγε Φαήλε! Τζα-βαράτε τους.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 22/01/2011 22:38:59

   Η πρώην Πανδώρα του Βήματος. "Προοδευτικός" του φουά γκρα και του καναπέ, τρυφερός σαν καρδιά μαρουλιού. Παντού βλέπει εθνικιστές, τα SS να έρχονται κλπ και πρέπει να έχει πάρει και το μίτελστουφε στο Ινστιτούτο Γκαίτε μικρός , γιατί όλο και ρίχνει γερμανικούρες στα νωχελικής νωθρότητος κείμενα του. Γενικώς είναι "βαράτε μας με άνιθο" αλλά όπως είπα και σε άλλο φίλο, τον καταλαβαίνω και τον συμπονώ. Ακόμη κλαίει ο πατέρας του το κατοστάρικο που έδωσε στην νοσοκόμα, όταν του είπε ότι έκανε γιο.

 118. Ιων avatar
  Ιων 21/01/2011 16:56:19

  Tζαβάρα αγόρι μου να αγιάσεο το στόμα σου!!!!
  Όποιος δεν είναι του βεληνεκούς του να μην βγει στα χουντοκάναλα......

 119. Ιων avatar
  Ιων 21/01/2011 16:57:03

  Tζαβάρα αγόρι μου να αγιάσει το στόμα σου!!!!
  Όποιος δεν είναι του βεληνεκούς του να μην βγει στα χουντοκάναλα......

 120. ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ avatar
  ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 21/01/2011 16:59:33

  Η παθητικοτητα που περιβαλλει την παραταξη εναντι των
  κεντρων εξουσιας εχει εξοργησει την βαση των ψηφοφορων του
  κομματος!!Σε κατ ιδιαν συζητησεις κ σχολια ολοι μας λεμε τι θα
  συνεβαινε στον εντυπο κ ηλεκτρονικο τυπο της χωρας εαν στην
  διακυβερνηση ηταν η νεα δημοκρατια , κ επραττε αυτο,εκεινο, το αλλο
  χρησιμοποιοντας παραδειγματα της τωρινης χουντικης
  σοσια-λ(η)στη-κης εξουσιας!!Δεν βρεθηκε ουτε ενας μεχρι εχθες το
  βραδυ να τους πει αυτο που πιστευουμε κ νιωθουμε ολοι μας!!!"αηδια
  ,γνωριζουμε οτι ειστε διαπλεκομμενοι κ ασκειτε επιλεκτικη κριτικη κ
  κατευθυνομενη δημοσιογραφια." Κ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ
  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ Κ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΟΙΔΩΡΕΙ Κ ΤΟ
  ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!! Υ.Γ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ
  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΗΤΑΝ Η ΜΗ ΠΑΤΑΞΗ Ο ΜΗ
  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΟΣ Κ Η ΓΗΓΑΝΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ- ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
  ΤΑΚΤΙΚΩΝ!!!ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ...........!!! ΑΝΤΩΝΗ
  ΔΕΙΞΕ ΠΥΓΜΗ!ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΑΛΛΑ ΤΥΝΙΔΑ" ΤΑ ΦΩΤΑ ΘΑ
  ΠΕΣΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!! ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ
  ΕΚΕΙ.....

 121. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 17:13:47

  Φαηλε μου επιτρεπεις....
  Η μπεκατσα του ΜΕΓΚΑ και τα γιδια στο μαντρι..!
  Ο κανακαρης του βαρκαρη...
  Τρελλες μερες με το Πονυ..
  Να φτιαξουμε σχολη δημοσιογραφιας... να τους περναμε εμεις απο εξετασεις!!
  Τελος στις φωτογραφιες των Πολιτικων ευθυνων.. καηκε το φιλμ.
  Θοδωρα και Κουλης δε θα κανουν δηλωσεις σημερα.. ή περιμενουν την Τριτη?
  Η Ακαδημια Αθηνων που ειναι?....?
  Η Εκκλησια που ειναι?....?

  Να υπενθυμισω οτι...
  Ο νόμος λοιπόν 3424/2005, που τροποποιήθηκε με τον 3691/2008, ενσωματώνει την οδηγία 2001/97 για έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες που τροποποιεί τον Ν. 2331/95 δεν δεσμεύεται με την παραγραφή του νόμου περί ευθύνης υπουργών (συν. 1 )....!!! οκ Τρεμοντερηδες????

  ΠΠ

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 22/01/2011 22:40:16

   Χαχαχαχαχαχαχα!!!

 122. αχιλλεας avatar
  αχιλλεας 21/01/2011 17:16:26

  αγαπητε Φαηλο Δε σε ηξερα , σε διαβαζα δε σε ξερω ,σε
  διαβαζω, με εκφραζεις, βρηκα στα γραπτα σου τις σκεψεις μου που δεν
  εβρισκαν τροπο εκφρασης, επι τελους καποιος να δειξει το δρομο πως
  πρεπει να τραβαμε μπροστα. Δεξιοι,ΝΑΙ, δημοκρατες, ΝΑΙ,
  πατριωτες,ΝΑΙ χωρις ενοχες και ανοχες στους κατ επαγγελμα
  ψευτοδημοκρατες, στους πρετεντερηδες και καψηδες, στους πεταλωτες
  και τους σηφουνακηδες, στους κατ επιφαση δημοκρατες. Επιθετικη ΝΕΑ
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις ιδεες και τις προκλησεις της εποχης, πρωτοπορα στις
  ιδεες για αναπτυξη του τοπου. Βλεποντας τον Τζαβαρα, ειπα, επι
  τελους ενας βουλευτης που δε στεκεται σουζα στους σε διατεταγμενη
  υπηρεσια δημοσιογραφισκους,στους γκαιμπελισκους της εξουσιας.ΜΠΡΑΒΟ
  ΤΟΥ, να μη μας διαψευσει. Απο Θεσσαλονικη με αγαπη

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ αχιλλεας 21/01/2011 19:34:19

   Αχιλλέα, να σου πω τα καλά νέα; Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολλοί είμαστε!

 123. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/01/2011 17:19:44

  καλα κρασια τιραμολα...
  δεν απαντας γιατι ξερεις την απαντηση σου... σε πειραζει.
  Εσυ μπορει να ενημερωνεσαι απο διαδυκτιο αλλα το 90% του κοσμου ΟΧΙ ! και δεν ψηφιζεις μονος σου.
  Οσον αφορα στα της ΝΔ, φωναζω ολοι μεσα!!! να παραιτηθουν της ασυλιας και ισια στη Δικαιοσυνη. Καθαρα κ ξαστερα και οποιος αντεξει. Βγαλε τα πρασινα γυιαλια και δες το παραμυθι και το οργανωμενο εγκλημα κατα του Λαου απο το ΓΑΠ.. ειναι επικινδυνοι και εδω ειμαστε να δουμε ποιος θα επαληθευθει και ποιος οχι.
  Εσυ τι λες για τον Τσουκρατο τελικα?? που πηγαν τα $$ ?? ειναι προινο εγκληματικης ενεργειας ? ειναι ξεπλυμα ? μην υπεκφευγεις...

  ΠΠ

 124. danaos avatar
  danaos 21/01/2011 17:32:50

  ΣΟΝ τώρα το είδα! Καλλίπυγος πυγολαμπίς!Με σογιονάρα!

 125. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 21/01/2011 17:41:17

  Εύγε Φαήλο Κρανιδιώτη!
  Στο λόγο σου αναγνωρίζεται ο Αγωνιζόμενος Ελεύθερος Έλληνας!
  Ο απροσκύνητος!!!
  Τα δέοντα φίλε μου

 126. δρόμος avatar
  δρόμος 21/01/2011 17:48:14

  Καταπληκτικό το κείμενο, και η φωτογραφία με τη γοργόνα απαράμιλλη.

  Συγχαρητήρια σε όλους. Προσευχώμαστε υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως.

 127. zagor avatar
  zagor 21/01/2011 17:58:48

  Γίγαντα Τζαβάρα έδειξες ότι έχεις megala gats ας παραδειγματίζονται μερικοί ντιντήδες της Ρηγίλλης για το πως γίνεται αντιπολίτευση, και ότι δεν πρέπει να σκύβεις το κεφάλι στα megala αφεντικά. Χίλια Μπράβο!!! Σειρά τώρα έχει το πρωινό πασοκοδίδυμο αν βέβαια τολμήσουν να σε καλέσουν!

 128. Μάνος avatar
  Μάνος 21/01/2011 18:08:54

  Κι εγώ, φίλε Φαήλο χάρηκα το live ξεγύμνωμα του Πρετεντέρη και της Όλγας.. Όμως, πέραν απ' αυτό περίμενα από το Κόμμα μου, τη Ν.Δ. του Αντώνη του Σαμαρά, να δείξει μεγαλύτερο θάρρος και τόλμη και να παραδεχτεί κάποιες αλήθειες, που τις έχει συνειδητοποιήσει ο μέσος Έλληνας και να μη κρύβεται πίσω από το δάκτυλό της. Γιατί, μπορεί το σκάνδαλο siemens να είναι στο μεγαλύτερό του βαθμό ένα πράσινο σκάνδαλο, αλλά υπήρξαν πολλοί και στη δική μας Παράταξη, που συνέπραξαν και έβαλαν το δάκτυλό τους στο μέλι.. Αυτό, όχι μόνο δεν θα κόστιζε τίποτα στη Ν.Δ. του Αντώνη του Σαμαρά να το παραδεχτεί, αλλά θα συνέβαλλε τα μέγιστα να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπιστία στα μάτια του απλού Έλληνα πολίτη. Όμως, ως φαίνεται, υπάρχουν ακόμη στα κέντρα των αποφάσεων του κόμματός μας άνθρωποι, οι οποίοι προτάσσουν, έναντι του συμφέροντος της Παράταξης, την προστασία "καμμένων χαρτιών" και μοιραίων στελεχών, που είναι υπαίτια για την κατρακύλα μας και για το ότι χάσαμε το ηθικό πλεονέκτημα, που είχαμε απέναντι στο ΠΑΣΟΚ της διαφθοράς και της διαπλοκής.. Δεν είναι δυνατό, αγαπητέ Φαήλο, Βουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι γνωρίζουν καλά τις λεπτομέρειες του σκανδάλου siemens, να βγαίνουν και να λένε, ότι "εμείς δεν υπογράψαμε καμιά σύμβαση με τη siemens και οι δικοί μας Υπουργοί απλώς υλοποιήσανε υπογεγραμμένες συμβάσεις".. Οι συμβάσεις του προαστιακού(σύμβ. 994/2005) και του GSM-R ( σύμβ.10012/2006 ) επί της θητείας τίνος Υπουργού υπογράφτηκαν; Τί είναι αυτό που μας εμποδίζει να το παραδεχτούμε και εκτίθεται η Παράταξη ανεπανόρθωτα; Ή, ακόμη, τί μας εμπόδισε να παραδεχθούμε, ότι σαν κόμμα δεχθήκαμε "χορηγίες" από τη siemens και κρυβόμαστε πίσω από το "συγχωρεμένο" τον Βαρθολομαίο; Είναι αυτά δείγματα μιας ειλικρινούς αυτοκριτικής και μεταμέλειας για ένα κόμμα που λέει, ότι θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, υπό τη νέα του ηγεσία, για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού; Τί φταίει ο Αντώνης ο Σαμαράς να πληρώνει τις αμαρτίες άλλων, οι οποίοι ενώ ήξεραν, ενημερωμένοι από στελέχη του κόμματος, τα πάντα, "ποιούσαν νύσσαν" και δεν τολμούσαν να ασκήσουν στοιχειωδώς το συνταγματικό τους καθήκον και να κάνουν πράξη όσα με μεγαλοστομία διακήρυτταν προεκλογικά, την επανίδρυση, δηλαδή του Κράτους, και την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής ; Είναι εύλογα ερωτήματα, φίλε Φαήλο, που πρέπει να απαντηθούν.. Χωρίς να γίνει αυτό, πολύ φοβάμαι, ότι η προσπάθεια που καταβάλλει ο Αντώνης υπονομεύεται εκ των έσω και δεν πρόκειται να έχει αίσιο αποτέλεσμα, εκτός κι αν αποκτήσει τις "ευλογίες" του ελεεινού και αδίστακτου κατεστημένου, που υπηρετούν οι Πρετεντέρηδες κ.λ.π., οπότε θα έχουμε μια επανάληψη της Καραμανλικής διακυβέρνησης, που θα είναι "εσχάτη πλάνη, χείρων της πρώτης", άλλη μια απογοήτευση για σένα και για μένα, και για όσους πιστεύουμε στον Αντώνη το Σαμαρά...

 129. SAVAS avatar
  SAVAS 21/01/2011 18:25:24

  ..... αριθμός μετοχών 1.020.030, ποσοστό 2,7%

 130. SAVAS avatar
  SAVAS 21/01/2011 18:26:48

  Αριθμός μετοχών: 1.020.030 , ποσοστό 2,70%..................

 131. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 21/01/2011 18:52:14

  Ο λαός για το πού θα ρίξει τις πέτρες, όπως είπε η γεννημένη στην αγένεια και την ειρωνεία μαντάμα του κομμωτηρίου που ΔΕΝ είδε το βίντεο του Ζαχόπουλου και που από τα σαρδάμ καμιά ώρα θα πνιγεί στον αέρα, θα αποφασίσει μόνος του που θα τις ρίξει. Εχει μάτια και βλέπει, έχει ένστικτο, πιθανώς είναι και εύστοχος, έχει καλό σημάδι.

  Δε θέλει καθοδήγηση και κυρίως προτροπές από παπαγαλάκια που δεν έχουν καν προσωπική γνώμη και περιμένουν τι θα τους σφυρίξει στο αυτί ο κάθε λαλάκης που οργανώνει τις 'ειδήσεις’ κατόπιν εντολών.

 132. yossarian avatar
  yossarian 21/01/2011 19:03:46

  ΑΝ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ,
  ΤΟΤΕ ΦΑΗΛΟ,
  ΟΙ..ΣΤΑΧΑΝΟΒΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ...
  ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

  • Α.Κ. avatar
   Α.Κ. @ yossarian 21/01/2011 20:48:08

   + 1000

 133. δημητρης μαλαμουλης avatar
  δημητρης μαλαμουλης 21/01/2011 19:08:09

  Μπράβο Φαήλο
  Συγχαρητηριά κύριε Τζαβάρα.
  Αυτοί είναι Βουλευτές κι όχι οι φλώροι και τα Γιουσουφάκια της διαπλοκής.
  Το πολιτικά ορθό απεβίωσε την 20.01.2011.
  Μη τους φοβάστε είναι θρασείς και μόνο.

 134. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/01/2011 19:32:19

  Θα τα πούμε...

 135. sarritarius avatar
  sarritarius 21/01/2011 20:13:35

  Πέστα Φαήλο πέστα! Και πολύ ευγενικά τους τα σουρες. Χρειαζόμαστε περισσότερους Τζαβάρες και- επέτρεψε μου- λιγότερους Αβραμόπουλους και Σπηλιωτόπουλους. Για φαντάσου στο χθεσινό "παράθυρο" κάποιον απ'τους δύο? Μίλ μπαρντόν , τρε ζολί κι ωραία και δεν μας φτύνουν αλλά βρέχει, θα ταν ο "διάλογος". Τζα-βαράτε τους λοιπόν.Το αξίζουν! Από ανθρώπους που δεν τους "κρατάνε" οι εργολάβοι των ελπίδων μας και οι δημοσιογραφικοί τους μπάτλερ!

 136. Μετάφραση avatar
  Μετάφραση 21/01/2011 20:19:21

  Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.

  Καλό βράδυ!

 137. Κρης avatar
  Κρης 21/01/2011 20:35:14

  Οικονόμου σε πρετεντέρ
  ''''είσε σε διάθεση διαφωνίας απο χθες ;''''
  στη τρεμη
  '''κα τρέμη θα βοηθησετε στην ενημερωση ή θα πειτε την γνωμη σας ; '''

  !!!!!

 138. ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ avatar
  ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ 21/01/2011 20:43:16

  Μόλις τους τα έχωσε ο Τζαβάρας κότες οι αρσενικές και θυλικές κυρίες.
  Αχ ν'αγιάσει ο ......... κ. Τζαβάρα με το μπαρδόν.

 139. Α.Κ. avatar
  Α.Κ. 21/01/2011 21:08:17

  Αγαπητοί σχολιαστές

  Είμαι ένας από τους πολλούς που εναποθέτει τις ελπίδες του γι' αυτόν τον τόπο στον Σαμαρά. Με τεράστιες επιφυλάξεις όμως. Που μεγαλώνουν σταθερά. Προσωπικά δεν βλέπω εγρήγορση και δυναμική έξοδ - κάθοδο στο λαό. Με πιάνει νύστα. Τι περιμένουν; Να χάσουμε τη ....Λήμνο;

  Περιμένω ουρλιαχτά και αντίδραση εκκωφαντική από τον Σαμαρά για αυτά που έρχονται.

  Επίσης, από ένα ολόκληρο κόμμα εξουσίας, μόνο ο εν λόγω βουλευτής τόλμησε να αντιμιλήσει στο κανάλι; Τι είναι ο Τζαβάρας; Ο μοναδικός μπροστάρης για την τιμή των όπλων;

  Ακόμα, δεν μου αρέσει η αγιοποίηση που του γίνεται. Είναι διάχυτη η δίψα μιας ολόκληρης παράταξης για ήρωες. Και αυτό δεν είναι καλό. Η ανάγκη για ήρωες σημαίνει ότι δεν υπάρουν στρατιώτες, σχέδιο, πίστη, όραμα, κτλ ώστε να μην χρειάζοντια οι ήρωες ! Δείχνει ότι το κόμμα κοιμάται και με την πρώτη ελπίδα ρήξης με τους νταβατζήδες του χθες και του σήμερα, ο κόσμος της ΝΔ ενθουσιάζεται. Δεν φτάνει ένας Τζαβάρας. Και θα μου επιτρέψετε να μην ενθουσιάζομαι με την έκρηξη ενός βουλευτή. Η υπέρμετρη αποδοχή και τα συγχαρίκια που λαμβάνει είναι σύμπτωμα μεγάλης υπνηλίας του κόμματος.

  Υ.Γ. οσον αφορά το νεό λογότυπο της ΝΔ, προσωπικά, το βρίσκω "μεσαιοχωρίτικο". Ναι, "μεσαιοχωρίτικο" !! Ξεβάφουμε λίγο το βαθύ μπλε του Αιγαίου που είχαμε, εξαφανίζουμε τον πυρσό χωρίς να τον αντικαταστήσουμε με κάτι που να υποδηλώνει φλώγα, πάθος, ένταση, κτλ. τραβάμε μία γραμμή πράσινη (μη μας πούνε και αντιπεριβαλλοντικούς !), κοτσάρουμε και μία κουραδίτσα πορτοκαλί (των πορτοκαλί αμερικανοκίνητων "επαναστάσεων" ντε !) και νάτος ο μεσαιοχωρήτικος αχταρμάς. ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑ. FADE OUT.
  Σα να φοβόμαστε να βροντοφωνάξουμε ποιοι είμαστε.

  Δεν πάει καλά το πράγμα.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Α.Κ. 21/01/2011 23:15:50

   αν δεν απατώμαι, τη Δευτέρα 24/01 έχει συζήτηση στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική. Είναι μια ευκαιρία να δεις. Αν και τέτοιες ευκαιρίες έχει κάθε μέρα σχεδόν το κανάλι της Βουλής. Αν περιμένουμε να δούμε τους βουλευτές της ΝΔ στα ιδιωτικά κανάλια μάλλον ματαιοπονούμε, προς το παρόν.

   • Α.Κ. avatar
    Α.Κ. @ δρόμος 22/01/2011 18:30:39

    Ευχαριστώ. Απ' ότι καταλαβαίνω θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

    Πάντως, αν το καλοσκεφτούμε, με όλα τα εθνικά θέματα ανοικτά και με ΑΟΖ, Θράκη να συζητούνται σε διάφορες ιστοσελίδες επίμονα, η τηλεόραση απέχει "εκκωφαντικά". Ελάχιστες ειδήσεις, καμία μεγάλη συζήτηση γι' αυτά τα θέματα κτλ. Εξαφανισμένα.

    Ισως μόνο ο Σαββίδης στην ΕΡΤ 3.

  • nai avatar
   nai @ Α.Κ. 22/01/2011 01:29:23

   ΜΙΑ ΑΥΘΕΡΕΤΗ ΣΚΕΨΗ...

   ΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟΥ (Ν) =ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ
   ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ (Δ) = ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
   ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΛΔ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ..ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ
   ...ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ...ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΣΧΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΙΑ-ΦΙΛΟΣ...ΠΟΥ ΚΑΤ ΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ
   ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΛΟΓΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΒΕΣΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ..ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟ ΜΕ ΑΝΩΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...

   ΤΟ ΚΟΥΡΑΔΙΤΣΑ ..ΤΙ ΤΟΘΕΛΕΣ???
   ΑΛΛΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΩ ΠΕΡΙΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ.....
   ΠΑΝΤΑ ΑΥΘΕΡΕΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ...

   • Α.Κ. avatar
    Α.Κ. @ nai 22/01/2011 18:17:57

    Αυθαίρετη η δική μου αυθαίρετη η δική σου.

    Για μένα είναι ένας αχταρμάς. Ελπίζω να μην υποκρύπτει και ιδεολογικό αχταρμά.

    Και κάτι ακόμα. Για να καθίσω να χαλάσω φαιά ουσία και να γράψω τις σκέψεις μου στο antinews, πρέπει να αφορά ένα θέμα που με ενδιαφέρει, όπως το νέο λογότυπο της ΝΔ. Μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια λοιπόν.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Α.Κ. 22/01/2011 17:07:30

   Καθόλου κρίμα. Το περιεχόμενο μετράει. Σε λίγες μέρες π.χ. θ' ακούσεις τις θέσεις του Αντώνη για την εξωτερική πολιτική. Άκου και μιλάμε.,

 140. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 21/01/2011 22:31:35

  Μπράβο Φαήλο,έτσι να τους τα χώνεις πάντα.

 141. παραέλ-λην avatar
  παραέλ-λην 21/01/2011 22:36:34

  βασικά μπράβο στον κώστα "τσε" τζαβάρα, αλλά σιγά το πράμα. άμα δεν πάει εκεί κάποιος να τους αρπάξει απ'το λαιμάρι όπως λένε ειδήσεις αυτοί δε χαμπαριάζουν.

 142. διηνεκης avatar
  διηνεκης 21/01/2011 22:46:11

  Ηταν να μην γινει η αρχη τωρα που το ξεκινησε ο τζαβαρας βλεπω να ξεψαρωσουν και οι αλλοι τις ΝΔ που μεχρι τωρα στεκοταν προσοχη μην τους μαλωσει οι κοστουδια των γελοιων,και θα γινεται το ελα να δεις καθε φορα που τους εχουν στα τηλεπαραθηρα και τους ξεφτιληζουν χωρις αντιδρασει

 143. BlueSky avatar
  BlueSky 21/01/2011 23:01:32

  Δημοσιοκάφροι της ΥΕΝΕΔ του μνημονίου: Μελανοχιτώνες του πασοκοαποκόμματος!

 144. MARKOS avatar
  MARKOS 22/01/2011 01:02:37

  Αγαπητέ,
  γράφεις θαυμάσια αρκεί να πιστεύεις σ'αυτά που γράφεις. Μην έρθει ποτέ η μέρα και μας λες άλλα. Έχουμε φάει πολλούς σε διάφορες εποχές με ιδέες και άλλα πολλά φούμαρα πατρίδες, δημοκρατίες, ανθρώπινα δικαιώματα, σημαίες, παρελάσεις και άλλες καλές λέξεις. Νάσαι σίγουρος ότι θα σε παρακολούθώ εκ του σύνεγγυς να δω πως θα εξελιχθείς.
  Αγαπητέ αφησε με να κρατάω μικρό καλάθι για τον Αντώνη τον Σαμαρά και άφησε όλο τον κόσμο να έχει υπό αμφισβήτηση τόσο αυτόν όσο και όλα τα άλλα πολιτικά λαμόγια-ρεμάλια ντόρα, καραμανλή, τζέφρυ και όλο το πολιτικό συνοθύλευμα.
  Ο Σαμαράς πρέπει να κατεβάσει τον κόσμο στο πεζοδρόμιο να γκρεμίσει τη ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, τότε και μόνο τότε θα είναι σε πορεία καταξίωσης. Ο λαός θέλει ΕΛΠΙΔΑ το κατάλαβες φίλε; Η ελπίδα θα μας φέρει την ΑΝΟΙΞΗ, μήπως όμως ματαιοπονώ και πιστεύω σε ουτοπίες μάλλον.....

 145. Τζώννη Μπη Γκουντ avatar
  Τζώννη Μπη Γκουντ 22/01/2011 01:08:57

  Ελπίζω ο Σαμαράς να μην ντραπεί το πολιτικό σύστημα και να πάει μεθαύριο την Κυριακή 23/1 στο μνημόσυνο του Χριστόδουλου

  http://www.gonia.gr/gonia.php?article=4646

 146. ΕΛΛΗΝ avatar
  ΕΛΛΗΝ 22/01/2011 01:14:58

  Και τι … «πυροβολικό»! Τζούφιο. Κάτι ανακυκλωμένες ανανεωτικές, με κοπιαστική διαδρομή από τον «Ρήγα Φερραίο» στο μανικούρ – πεντικιούρ, ανανήψαντες κνίτες και εν πορεία σημιτικοί, βενιζελικοί, ντορικοί και νυν «τρίβω – τρίβω το Μνημόνιο».........

  Φαήλο πάλι ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!!

  Ξεπέρασες και τον Μέσι.

  • Makedonas Thessalonikios avatar
   Makedonas Thessalonikios @ ΕΛΛΗΝ 11/02/2011 02:35:19

   Mono to Mesi;
   Rodino kai wale.(Entaksei paizei se alli thesi alla par´ol´auta einai paiktaras).

 147. SPYROS T. avatar
  SPYROS T. 22/01/2011 01:18:20

  Παρατηρώντας τα γραφόμενα στο μπλογκ μας έχω να κάνω την εξής επισήμανση:

  τα ποστ που (κατ' εμέ) έπρεπε να καίνε και να τσουρουφλίζουν:

  1.) Αύξηση διοδίων= 2 σχόλια

  2.) Πιθανή Αναδιάρθρωση= κανένα σχόλιο (!!!)

  3.) Μαύρο χάλι η χώρα= 5 σχόλια

  4.) Όμηροι στο Αιγαίο εξαιτίας του ΓΑΠ= 4 σχόλια

  5.) Πρόταση της ΝΔ για νόμο ευθύνης υπουργών= κανένα σχόλιο (!!!)

  6.) Λαδωσε η ΖΙΜΕΝΣ= 13 σχόλια

  7.) Διαμαντοπούλου, Παιδεία, ολοήμερα σχολεία= 26 σχόλια

  8.) Υποθηκεύστε νησιά λένε οι Γερμανοί= 40 σχόλια


  Προσέξτε τώρα:

  1.) Τζαβάρας την λέει στην Τρέμη (ναούμε)= 136 σχόλια (!!!)

  2.) Τζαβάρας και γαλαζοαίματοι της ενημέρωσης= 160 σχόλια (!!!)

  3.) Ντόρα Μπακογιάννη και οι παπαριές της για το μπλογκ= 115 σχόλια (!!!)


  ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...

 148. thodoris_s avatar
  thodoris_s 22/01/2011 03:27:53

  Σας διαβάζω μήνες τώρα..μακάρι όλα αυτά που βλέπω εδώ να υλοποιηθούν,να γίνουν ποτάμι που θα τους πνίξει όλους.΄
  Μακάρι ο τωρινός αρχηγός μας να αποδείξει οτι έρχεται απο το λαό και θα δουλέψει για το λαό οταν έρθει η ώρα.
  Φτάνει πια με την κοροιδία τους και το αίσχος που ζούμε καθημερινά.
  Είμαι ΝΔ 31 χρόνια τώρα και πρώτη φορά νιώθω οτι αυτό το κόμμα έχει αέρα ανατροπής και όχι απλά εξουσίας.
  Αντώνη είσαι όντως η τελευταία μας ελπίδα σε έναν κόσμο που προσπαθεί να μας υποχρεώσει να μην κάνουμε όνειρα στην καλύτερη μας ηλικία.Θέλουμε κι άλλους σαν τον Τζαβάρα,ακούει κανείς εκει στα γραφεία?
  Βγάλτε Τζαβάρες μπροστά και ανατρέψτε τους...για το καλό όλων μας!!!

 149. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 22/01/2011 08:37:23

  Φαήλο,

  Τους έσφαξες με το γάντι, με τον πιό επώδυνο τρόπο. Τα πιό θερμά μου συγχαρητήρια. Ο Κώστας Τζαβάρας τους ισοπέδωσε. Αυτό τους αξίζει, γιατί το μαρκούτσι τους έγινε θρύψαλα.

 150. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 22/01/2011 08:54:11

  Φαήλο,

  Τους έσφαξες με το γάντι, τον τρόπο που πονάει αφάνταστα Θερμά συφχαρητήρια.
  Ο Κώστας Τζαβάρας επιτέλους τους έκανε να νοιώθουν πόσο ασήμαντοι αυτοί του MEGA και οι "συναγωνιστές τους στα άλλα μέσα, όλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι" είναι. Το μαρκούτσι τους έγινε θρύψαλα. Επιτέλους.

 151. NIKOS avatar
  NIKOS 22/01/2011 09:46:39

  ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΑΒΑΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΤΕΣ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ

 152. kyros avatar
  kyros 22/01/2011 11:07:14

  αυτό ακριβώς Φαήλο!
  Το ... "αιδημόνως" των πρσκεκλημένων, είτε με αίτησή τους πρωτοκολημένη και ...ΧΑΡΤΟσημασμένη, ειτε κατ΄ απαίτηση του Καναλίου για δημόσιες δίκες και εξευτελισμούς και, κυρίως, πειθαρχούσης της ζητούμενης ....στάνης, είναι που έσπασε με το αντιμίλημα και το ...θράσσος του ΘελειΔενΘέλειΓελαστουΓατονίου, ονόματι Τζαβάρας! το ...Τζιβαέρι μας!
  Απ΄ οταν το Μβότοχ απ την μια μεριά, επέβαλε το "αυστηρό και το αγέλαστο" κι απ την άλλη, η εκδοχή του στο ...ψιλόφριδο, πρότασε την ειρωνία και το κούνημα του μοντΒλανκ της άλλης... εισαγγελέως στα μουτρα των άτυχων προσκεκλημένων, το ΚανΑλι, δίνει το τόνο στο πολιτικό σκηνικό, τα τελευταία 7 χρόνια!
  Αλλά φεύ ο αριθμός 7 είναι γρουσούζικος αριθμός για τους ...γάμους και τις πάσης φύσεως δεσμεύσεις! Τον ορίζουν ρήξεις και ανατροπές! και θορυβώδη διαΖύγια εξαγριωμένων ...υποζηγίων!
  Ηταν το δίδυμο της "ΑγελασΤου" και της "Ειρωνικου" και απέναντι τους αιδήμονες και περιέργως σιωπηλοί, Αλογοσκύπηδες, ΠανΚαλοι, ΒενιΖέλοι και λοιποί συγγενείς....

  Η Βουνιά!
  (...Μοιρολόι!)
  Δυό κότες κακαρίζουνε
  σε μια βουνιά απάνω...
  Ειν΄ η βουνιά, τρανή βουνιά ,
  κι οι κότες, τοσοδούλες!!!

  Οι έρμες, οι βαριόμοιρες
  που για βουνό την βλέπουν,
  ΜΕΓΑλη την λογίζουνε
  κι ,,,Όλυμπο την θαρρούνε,
  και πάνω της κορδώνονται,
  θυμώνουν κι απειλούνε !!!

  Ξυνά τα μούτρα της μιανής,
  μας λέει «δεν της άρεσε
  ποτέ της η ξεπέτα!»,
  κι ή άλλη η λοξόθωρη
  με το γαλάζιο βλέμμα,
  παιγνίζουσα ειρωνεύεται
  και σένανε και μένα!!!
  Μπροστά στις Κότες της Βουνιάς
  Σούζα τα αλογάκια ,
  Μά με την σκούφια αναρριχτά
  και μά με ...Πεταλά-κια!!!
  Αν πεις και κάτι λέοντες
  ΦαγκαλοΜπενιζέλοι,
  χαμπλόθωροι και αιδήμονες
  Τρέμουνε στη Ματιά τους,
  κουνάνε την ουρίτσα τους
  και κλώθουνε τ΄ αυγά τους!!!!

  Σιγά, κοτούλες μου, σιγά!!
  Προσέξτε μια σταλίστα!
  Όπα της, νάτην, έρχεται
  άλλη μία Βουνίτσα!!!!</b

  Θα ΜΕΓΑλώσει το Βουνόν!

  Σ ιγά μη σκάσει, άμα θαφτούν
  H Έλλη κι η Ολγίτσα!!!!!
  (Φεβρουάριος με Ιούνιο 2007)
  Μετά η αλγΟ, έμεινε μόνννη!

 153. maximos avatar
  maximos 22/01/2011 13:03:03

  Ζούμε σήμερα στον καιρό ενός διαφορετικού είδους οργανικού όντος, αυτό του ανθρώπου του “μεσαίου χώρου” του μεσαίου ανθρώπου, ο οποίος είναι ο άνθρωπος-έμπορος, ο μαζα-άνθρωπος, ο άνθρωπος καταναλωτικό αντικείμενο, ο άνθρωπος των υλικών αγαθών και ανέσεων προηγμένων σε τελικό στόχο και προοπτική. Ο άνθρωπος του «μεσαίου χώρου» δεν θέλει ρίξεις, δεν θέλει τομές, δεν θέλει φασαρίες. Θέλει μεταρρυθμίσεις, αλλά δεν θέλει να πειραχθούν τίποτα απο εκείνα που τον βολεύουν. Το παρελθόν τού είναι βουβό . Το μέλλον δεν τον απασχολεί. Το παρόν του είναι το “βασίλειο του κανείς” των εμπορικών κέντρων που του χαρίζουν την ψευδαίσθηση της εντατικότητας και της πλησμονής. Οι αξίες έχουν μικρύνει. Η γη έχει στενέψει και πάνω της χοροπηδά ο μεσαίος άνθρωπος που τα μικραίνει όλα. Η ράτσα του είναι άφθαρτη, όπως του ψύλλου. Οι μεσαίοι άνθρωποι ειναι αυτοί που ζούνε πιό πολύ γιατί είναι αυτοί που διακινδυνεύουν λιγώτερο. Δεν μετράν την αξία της ζωής με την έντασή της αλλά με την διάρκειά της. Δεν αναρωτιόνται τι θα μπορούσαν να δώσουν στην ζωή, αλλά τι μπορούν να πάρουν απ’ αυτήν. Ξέρουν την τιμή των πάντων και την αξία του τίποτα. Ο κόσμος τους είναι ένας κόσμος χωρίς εντάσεις, είναι ένας κόσμος εκτός ιστορίας, γιατί είναι οι εντάσεις που υπάρχουν κατω από την εξέλιξη εκείνες που παράγουν τα γεγονότα. Είναι οι μετριότητες του Μοντερλάν, οι παλιάνθρωποι του Ζάν-Πώλ Σαρτρ, οι άχρηστοι του Θουκιδίδη, οι άνθρωποι-πυγμαίοι προσεχτικοί στο να προφυλακτούν απο κάθε συγκίνηση, απο κάθε μεγάλο πόνο και κάθε μεγάλη χαρά και απο τους συνδεδεμένους με τέτοια ύπαρξη κινδύνους. Είναι οι άνθρωποι του “δώστα όλα”. Είναι οι άνθρωποι της μνησικακίας, του παιγνιδιού των καμμάτων, της μικροπολιτικής, των συμβιβασμών, της περιορισμένης δυνατότητας.. Είναι οι άνθρωποι του “μεσαίου χώρου”, οι μεσαίοι, απολιτικοί, ηθικά και πνευματικά ανάπηροι. Εχουν μεταμορφωθεί σε σκουλήκια που όταν τους πατάνε ζαρώνουν και μετά παραπονοιούνται πώς τους ποδοπατούν.

  • Α.Κ. avatar
   Α.Κ. @ maximos 22/01/2011 18:43:48

   + 10000000000000000000000000000000

   τέτοια σχόλια αναβαθμίζουν το antinews και περιποιούν τιμή σε αυτόν που τα γράφει.

   θα πρόσθετα και οι "Εκείνοι" ή το "τις-Man" του Heidegger.

   Ποιος, και πώς, όμως μας/τους εξωθεί σε τέτοια αποχαύνωση;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ maximos 22/01/2011 22:22:15

   Μάξιμε, υποκλίνομαι.-

 154. maximos avatar
  maximos 22/01/2011 13:07:58

  Είναι οι δημοσιoγράφοι στο απυρόβλητο...;

  Η εξεταστική για το σκάνδαλο της Siemens σκάβει, ψάχνει, ανοίγει λογαριασμούς πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων εμπλεκομένων και σταματά. Κυκλοφορούν φήμες για δημοσιογράφους που τα έπαιρναν. Τα πάντα σταματούν στις φήμες. Οι Έλληνες αναρωτιούνται γιατί τα ονόματα των δημοσιογράφων είναι ανύπαρκτα και κρατιούνται μακριά από την δημοσιότητα. Είναι οι δημοσιογράφοι στο απυρόβλητο; Η απάντηση είναι απλή. Ναι! Οι δημοσιογράφοι είναι στο απυρόβλητο.

  Το 1928 ο ανιψιός του Φρόυντ Edward L. Bernays δημοσίευσε ένα βιβλιαράκι με τίτλο Propagnda. Όπου έγραφε: “Μας κυβερνάνε, το μυαλό μας μπαίνει σε καλούπια, τα γούστα μας διαμορφώνονται, οι ιδέες μας υποβάλλονται, κυρίως από ανθρώπους που δεν τους έχουμε ακούσει ποτέ”. Μια “αόρατη κυβέρνηση”, όπως την είδε ο Bernays που ήταν κομμάτι αυτής της κυβέρνησης Κάτι ήξερε που εμείς οι κοινό θνητοί αγνοούμε. Ήταν σε θέση να γνωρίζει γιατί ήταν ο πατέρας της αμερικανικής βιομηχανίας των δημοσίων σχέσεων.

  Οι δημοσιογράφοι είναι το απαραίτητο εργαλείο αυτού του μηχανισμού, ελέγχου και επηρεασμού της κοινής γνώμης. Οι δημοσιογράφοι ζυμώνουν, πλάθουν και ψήνουν την κοινή γνώμη για να την φέρουν σε σημείο να απαρνηθεί, να υποταχθεί, να υπακούσει στα κελεύσματα του μεγάλου ρυθμιστεί του σύμπαντος. Είναι ο παράνομος μηχανισμός των πλανητικών νταβατζήδων και πρέπει να φυλαχτεί σαν κόρη οφθαλμού. Οι πολιτικατζήδες είναι αναλώσιμοι Δώστε τους βορά στις διψασμένες μάζες. Ένας θα “καεί” δέκα περιμένουν τρίβοντας τα χέρια τους για να πάρουν τη θέση του. Υπάρχουν χιλιάδες μετριότητες με αδίστακτες φιλοδοξίες.

  Οι δημοσιογράφοι είναι άλλο. Για να φθάσουν στο σημείο εγκυρότητας και πειστικότητας και να γίνουν αποτελεσματικά όργανα ελέγχου και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης χρειάστηκε δουλειά πολύ και χρόνος πολύς. Στοίχησαν λεφτά, σπουδές στην εσπερία, ταξίδια, συνέδρια, γράψιμο βιβλίων. Πέρασαν πολλά χρόνια καλλιέργειας του απαραίτητου , κατά προτίμηση “δημοκρατικού” προφίλ .Πέρασμα από την μία εφημερίδα στην άλλη. Διαφημίστηκαν, προωθήθηκαν Έτσι αφού έλαβαν περιωνύμου ανθρώπου σχήμα είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν το σχέδιο Ανάν, το όνομα των Σκοπίων, το βιβλίο αίσχος. Η το περιβάλλον από εκεί που περνάνε αγωγοί.

  Δεν θα μάθουμε ποτέ ποιοι ήταν στην λίστα Siemens και συνεργαζομένων. Γιατί τότε θα γίνουν οι διάφοροι συσχετισμοί και οι Έλληνες θα καταλάβουν ποιος πληρώνει τα όργανα για να μπορούν οι διάφοροι «έγκυροι» να βυσσοδομούν κατά παντός που επιμένει να αγωνίζεται κατά της μετατροπής των Ελλήνων σε πολτό

  • Α.Κ. avatar
   Α.Κ. @ maximos 22/01/2011 18:46:12

   + 1000000000000000

 155. spiros avatar
  spiros 22/01/2011 15:13:23

  Αυτό σημαίνει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό . ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ.
  Γιατί να γράψω κάποιο σχόλιο για την οικονομία όταν είναι ξεκαθαρισμένο και προγραμματισμένο να ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ; Αποτελεί δέικτη ότι το μέγα πρόβλημα είναι η αντίσταση και όχι όποιο σχόλιο σε θέματα για τα οποία δεν έχουμε περιθώρια αντίστασης;
  Αν έχεις προσέξει με κάθε τρόπο εκφράζεται αντίδραση στην ΔΡΑΣΗ του ΠΑΣΟΚ . Το να κ΄νω σχόλιο για τα διόδια δεν αποτελεί αντίδραση. Αποτελεί όμως η ενίσχυση των αντιδρόντων "ΗΡΩΩΝ" γιατί ακολουθώ! Έχω μπροστάρη. Έχω κινηματία.

 156. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 22/01/2011 17:02:50

  Δεν πιστεύεις σε ουτοπίες.
  Έχε όσες επιφυλάξεις θέλεις για τον Αντώνη. Θα στις διαψεύσει όλες.
  Όσον αφορά την ταπεινότητα μου, παρακολούθησε με. Ώσπου να φάω κι εγώ την φτυαριά χώμα που μου αναλογεί στη μούρη, το ίδιο "έργο" θα βλέπεις.

  • Makedonas Thessalonikios avatar
   Makedonas Thessalonikios @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 11/02/2011 02:50:53

   Euxomai na mi mas" diapseusei" tis elpides !
   Prin apo ti ftyaria xoma,erxetai auti tis laspis.
   Elpizo na eisai arketa anthektikos,gia na mporeseis na woithiseis ton arxigo sas,sti dyskoli poreia pou exei xaraksei.
   Elpizo episis na sou dosoun mia thesi ena posto opos theleis pesto,opou tha mporeis na parageis ergo,kai oxi mono eggrafo logo.
   Me ektimisi

 157. γιωργος avatar
  γιωργος 22/01/2011 22:59:08

  θα ηθελα να ξερω την αποψη σου τι θελει ο Σαμαρας τους Σπηλιωτοπουλους και Χατζηδακηδες...

 158. Periandros avatar
  Periandros 23/01/2011 13:19:34

  Αν και διαφωνώ με πολλά από αυτά που υποστηρίζεις κ. Κρανιδιώτη, και δεν ανήκω στο χώρο σου το άρθρο είναι εξαιρετικό βάζοντας στο κάδρο τους στρατευμένους λιμοκοντόρους, του εργολαβικού καναλιού. Ο βουλευτής Τζαβάρας παρότι δεν το ψηφίζω, είναι ο μόνος που τους αποκάλεσε όπως ακριβώς τους αξίζει. Επιπλέον θυμίζω ότι είναι οι ίδιοι που δια της γνωστής "έγκυρης" εφημερίδας καλούσαν τον σημερινό πρωθυπουργό τον οποίο γλύφουν ασύστολα να παραδώσει την εξουσία.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Periandros 23/01/2011 21:38:28

   ΚΙ έλεγαν ως το παρά πέντε ότι η Ντόρα προηγείται.
   Δεν με νοιάζει αν διαφωνείς, καθαρό μυαλό και καλή προαίρεση να 'χουμε και σε κάτι θα συνεννοηθούμε. Θα ήτταν π[ολύ βαρετή η ζωή αν είμασταν όλοι ίδιοι. Ειδικά ο καρκίνος των ΜΜΕ αφορά ΟΛΑ τα κόμματα, την Δημοκρατία, την ποιότητα της ζωής μας. ΣΔΕ όλους έχουν κάνει κατευθυνόμενες πουστιές. Θα πρέπει να υπάρξει διακομματική συναίνεση για να εξυγιανθεί αυτή η χαβούζα, έστω και δια ροπάλου.
   Φιλικά

 159. tagor avatar
  tagor 23/01/2011 20:12:10

  Φαήλο, δεν είναι μόνο ο Πρετεντέρης κι η Τρέμη που χαλάνε την σούπα.Για δεν βλέπεις τι σοφίες πετάει κάθε βράδυ ο τ Τράγκας, ο τιμητής των πάντων και ο "πολυβραβευμένος" Χατζηνικολάου. Από που να προφυλαχτούνε οι έντιμοι βουλευτάδες; Όλα τα κανάλια- ή μάλον τα πιο πολλά- λειοτυργούν με δημοσιογράφους χωρίς παιδεία και στοιχειώδη μόρφωση. Ξεχνιέται ο περίφημος Ρουσσόπολυος που όταν ήταν υπουργός (που λέει ο λόγος) "σπούδαζε" στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο; Αααααααααχχχχ Κούλα(που λέει και η Πάνια)

 160. Aris avatar
  Aris 23/01/2011 20:39:45

  Εξαιρετικό άρθρο! Το μόνο στο οποίο διαφωνώ είναι ότι η οργή πλησιάζει στο κόκκινο. Θα μπορούσε να πλησιάσει εάν δεν λειτουργούσαν οι παρακρατικοί μηχανισμοί, όπως λειτούργησαν τον περασμένο Μάιο, με τα γνωστά αποτελέσματα στην Marfin

 161. loukas avatar
  loukas 23/01/2011 22:59:50

  Συγχαρητηρια στον Κρανιδιωτη επρεπε καποιος να σπασει αυγα με ολους αυτους τους Αχυρανθρώπους.

 162. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/01/2011 23:17:51

  Σας μερσώ, που λέει κι ο Ζήκος!

 163. Ειναι avatar
  Ειναι 24/01/2011 00:01:25

  Αλλο ένα δείγμα, ιστορικό, δημοσιογραφικής MEGAλικής πρακτικής, που το υπηρέτησαν άριστα οι "εξαγριωμένοι" από την πράξη του Γιατρού να πετάξει ένα παπούτσι στον Πρωθυπουργό, δημοσιολογοι του.

  Αξίζει να ξαναθυμηθούμε την ιερά οργή του Οικονομέα του Παπαχρήστου του καλαμΜπουράκη και "ηδίως" τις στοχευμένες και ιδιαίτερα δεικτικές παρατηρήσεις της κυρίας Κοραή!

  Θαυμάστε τους!

  http://www.youtube.com/watch?v=sMRUeuFkvG0&feature=player_embedded#!  Βέβαια δεν είχαν προλάβει να μάθουν ότι το πρωτοπαλίκαρο του γιατρού ήταν ο Βιτάλης!

  1. Ετών 56, γεννημένος στο χωριό Μάνδαλο του Νομού Πέλλας, πατέρας 3 ανήλικων παιδιών και σύζυγος εκπαιδευτικού ανάπηρων παιδιών.
  2. Σπουδές: Γυμνάσιο στα Γιαννιτσά του Ν. Πέλλας, Κρατικό Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης (Διεθνείς Σχέσεις), ειδίκευση το Georgetown της Ουάσιγκτον στη Λατινική Αμερική...

  3. Κοινωνική παρουσία:

  • 1973, τραυματίζεται και συλλαμβάνεται στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.
  • 1974, απολύεται από τον στρατό με ανήκεστη βλάβη της υγείας.
  • 1975-1979, συμμετέχει σε δράσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και δημοσιογραφεί σε διάφορα μικρά και μεγάλα έντυπα. Δραστηριοποιείται στις μεγάλες κινητοποιήσεις της περιόδου.

  • 1976, εμπλέκεται στους αγώνες των Πολισάριο για την απελευθέρωση της Δυτικής Σαχάρας.
  • 1981, επισκέπτεται την Νικαράγουα και συμμετέχει στο κίνημα των Σαντινίστας.
  • 1983, στο Ελ Σαλβαδόρ, συμμετέχει στο FMLN κατά του δικτάτορα Ναπολεόν Ντουάρτε.
  • 1986, κατατάσσεται μόνιμα στον Λαϊκό Στρατό των Σαντινίστας στη Νικαράγουα.
  • 1987, επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του (Μάνδαλο Ν. Πέλλας) του και ιδρύει το ανεξάρτητο Συνδικάτο Αγροτών Πέλλας Ημαθίας.
  • 1994-1999, επισκέπτεται τη Σερβία ως μέλος ανθρωπιστικής αποστολής. Επιστρέφει και πάλι, οργανώνοντας την Πατριωτική Οργάνωση «Ρήγας Φεραίος» με έδρα το Σεράγιεβο. Αγωνίζεται και συντονίζει αγώνες κατά των Νατοϊκών δυνάμεων.
  • 1995, σύμβουλος της Προεδρίας της Σερβικής Δημοκρατίας, του απονέμεται ο βαθμός του Ταγματάρχη Ε.Τ.
  • 1997 του απονέμεται το ανώτατο μετάλλιο του Σερβικού Έθνους.
  • 2000, οργώνει τον μακεδονικό κάμπο, οργανώνοντας του αγρότες σε ενιαίο συνδικάτο. Διώκεται.
  • 2005, φυλακίζεται στις φυλακές των Διαβατών για τη δράση του κατά των Βιομήχανων της Βόρειας Ελλάδας.
  • Την δεκαετία 2000-2010, συμμετέχει σε όλες τις προσπάθειες συγκρότησης πατριωτικού πολιτικού χώρου, (Πολιτική Άνοιξη, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Αναγέννηση).
  • 2009, οργανώνει 2 αποστολές για την απελευθέρωση του Σκοπιανού φιλέλληνα Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς.
  • Την ίδια περίοδο οργανώνει το κίνημα κατά των ιδιωτικών διοδίων των εθνικών δρόμων

 164. Armageddon avatar
  Armageddon 24/01/2011 17:03:57

  ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,
  ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ΄ ΑΜΕΡΟΛΥΠΤΑ
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ
  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΕΠΙ
  ΣΙΜΗΤΗ , ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ,ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ , ΚΤΗΜΑΤΟΛΓΙΟ
  ΣΙΜΕΝΣ ,ΜΕΓΑΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ,κλπ....

 165. johnnythespecs avatar
  johnnythespecs 03/02/2011 12:59:03

  Αγαπητέ κ. Κρανιδώτη, συγχαρητήρια, εξαιρετικός όπως πάντα...!!!

 166. Tzimas avatar
  Tzimas 19/02/2011 03:03:48

  Ολγα στα ρωσικα σημαίνει Φλόγα. "Η Φλογα Τρέμει" δηλαδή. Πόσο εμπιστοσύνη μπορεί να έχει κανείς σε μια φλόγα που τρέμει. Πες πως είσαι στο βουνό και έχεις ένα κερί και φυσάει ένα αεράκι και η φλόγα τρέμει. Δεν τρέμει κι η ψυχούλα σου μην σβήσει και χαθείς στο σκοτάδι με τις αρκούδες;
  Σοβαρα τώρα: Μια Ολγα (που) Τρέμει είναι μια γυναίκα που τρέμει και μια γυναίκα που τρέμει είναι σαν μια βρεγμενη γάτα, έτοιμη την ίδια στιγμή να χωθεί στην αγκαλιά σου και να σου βγάλει τα μάτια. Αλλα, Αλλά, ο Τζαβάρας δεν έτρεμε όταν της μιλούσε γιατί είχε στο πρόσωπο του το ατρόμητο χαμόγελο το μονίμως ζωγραφισμένο στα αιματώδη χείλη του. Κι αυτό βέβαια είναι θετικό. Δεν "μάσησε" τους μάσησε και αν κοιταξετε καλα το βιντεο θα δείτε πως όταν είπε η "Τρέμει": "όπα όπα κυριε Τζεβαρα γιατί πήρατε φόρα..." τα χειλάκια της έτρεμαν και το βλέμμα της τόριξε στα χαρτιά για να μην βλέπει εκείνο το τρομερό που θα της συμβεί μερικά δευτερόλεπτα αργότερα. Δηλαδή το ξεφτύλισμα της και η ανάδειξη της πλήρους αδυναμία της να συγκεντρώσει τις διασκορπισμένες της δυνάμεις . Και τότε ως απο μηχανής θεός μπήκε στον χορό ο Γιάννης (μας)... που τα έκανε τελείως μπάχαλο. Διοτι όταν πριν από λίγους μήνες οι διαδηλωτές φώναζαν: " να καεί...να καεί η π... η Βουλή" η Φλόγα (που) Τρέμει αναρωτιόταν πως μπορεί έτσι κάποιος να υβρίζει τον Ναό της Δημοκρατίας! Κι εκείνη, εκείνη την στιγμή σε "ζωντανή σύνδεση" καθύβριζε έναν από τους ιερείς του Ναού της ο οποίος μάλιστα στεκόταν βραχος στο περιστύλιο. Κοινώς την πάτησε η Φλόγα. Και έσβησε. Μην την κοιτάτε που βγαίνει ακόμη στο γυαλί, σημειώστε το: Απλά "τρεμοβγαίνει".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.