#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/12/2012 11:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Oδηγούνται σε διάσπαση οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες";Μεγάλη κρίση είναι σε πλήρη εξέλιξη στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και πληθαίνουν οι πληροφορίες, ότι επίκειται διάσπαση του κόμματος.

Ο Πάνος Καμμένος καταλαβαίνει ότι οι ανέμελες μέρες πέρασαν και η όξυνση της αντιπολιτευτικής του τακτικής συνδέεται άμεσα με τις κινήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στη διάθεση του Antinews, υπάρχει μεγάλο χάσμα στο εσωτερικό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» μεταξύ του Πάνου Καμμένου, του Κώστα Μαρκόπουλου και του Χρήστου Ζώη.

Οι σχέσεις των τριών κεντρικών παραγόντων του κόμματος, φαίνεται ότι είναι οριακές, όχι τόσο μεταξύ των κ. Μαρκόπουλου και Ζώη, που δείχνουν να ομονοούν στην ανάγκη να υπάρξει αλλαγή πλεύσης, αλλά στις σχέσεις τους με τον κ. Καμμένο.

Τα επεισόδια είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που κυρίως ο κ. Μαρκόπουλος τα έχει βροντήξει και φρόντισε γι’ αυτό να συνομιλήσει με δημοσιογράφους για να ενισχύσει τη θέση του.

Ο κ. Μαρκόπουλος, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θεωρεί ότι μπορεί  να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να ηγηθεί της πρωτοβουλίας για ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα, έχοντας ως βάση βουλευτές και στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Λέγεται επίσης ότι πίσω από τις κινήσεις Μαρκόπουλου, βρίσκονται κύκλοι της ευρύτερης κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και παράγοντες των ΜΜΕ και της αγοράς που βλέπουν με καλό μάτι μια άλλη κίνηση, αλλά το θέμα είναι εάν θα τη στηρίξουν, πως και μέχρι πότε.

Αντίθετα ο κ. Ζώης κινείται πολύ πιο προσεκτικά, αν και αυτός έχει πολλές φορές διαφορετική άποψη από τον κ. Καμμένο που με τις κινήσεις και τις παρεμβάσεις του, έχει δημιουργήσει μείζον πρόβλημα για το κόμμα που δείχνει, παρά το ευρύτερο αντιμνημονιακό κλίμα να μην τσιμπάει στις δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Ζώης, αν και συνομιλεί με τον κ. Καμμένο  και ταξιδέψανε πρόσφατα μαζί στις Βρυξέλλες για την ένταξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Ευρωπαϊκό Κόμμα των Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών, όπου βασικό ρόλο διαδραματίζουν οι Βρετανοί Συντηρητικοί (Τόρις) του Πρωθυπουργού Κάμερον, έχει πολλές ενστάσεις.

Για το εάν θα αποχωρήσει και αυτός από το κόμμα, είναι νωρίς να το πει κανείς.  Μόνο για τον κ. Μαρκόπουλο μπορεί κανείς να βάλει το χέρι του στη φωτιά και λέγεται πως είναι ζήτημα ημερών να κάνει την κίνηση για να δημιουργήσει θέμα και αναταραχή στην ευρύτερη δεξιά.

Με τον κ. Καμμένο δεν κέρδισαν και πολλά όσοι υπονόμευσαν τη ΝΔ και αναζητείται άλλο πρόσωπο που θα βρίσκεται και απέναντι από τον Σαμαρά, τον οποίο δεν θέλουν για τους δικούς τους λόγους, αν και θα προπαγανδίζουν την ενότητα της κεντροδεξιάς.

Η πρόσφατη κίνηση του κ. Καμμένου να προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να μιλά για κοινή αντιμνημονιακή, καταγγελτική πολιτική πλατφόρμα δημιούργησε ρήγματα στο κόμμα, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε προ ημερών ήταν όταν μίλησε στη Βουλή για την πιθανότητα να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε στο δολάριο.

Η οργή πολλών περίσσευε και πυροδότησε τις συζητήσεις για το μέλλον των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πολλά λέγονται, πίσω από τις κουρτίνες και τα σχέδια είναι σε πλήρη εξέλιξη. Υπομονή λοιπόν λίγες μέρες για να τα δούμε να εξελίσσονται τα γεγονότα, εκτός και εάν υπάρξουν άλλες κινήσεις και ασκηθούν πιέσεις από διάφορα κέντρα, που θα οδηγήσουν σε αναβολή, μέχρι νεωτέρας…

Μάρκος Αυρήλιος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θεόδωρος avatar
  Θεόδωρος 03/12/2012 11:23:01

  Οκταβιανος Καισαρ Αύγουστος

 2. Inno avatar
  Inno 03/12/2012 11:41:51

  ο Ανδρέας ανακοίνωσε σήμερα τον φορέα του, ας κοπιάσουν και οι επόμενοι.
  Οι μόνοι ενωμένοι τη στιγμή αυτή είναι ο σύριζα και η ΧΑ. τυχαίο? δε νομίζω, αφού όλοι γι αυτούς δουλεύουν.

  • Αετιδευς avatar
   Αετιδευς @ Inno 03/12/2012 18:29:15

   Ενωμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ; Μαλλον δεν παρακολουθεις τα γεγονοτα.

   • tzagerCrete avatar
    tzagerCrete @ Αετιδευς 03/12/2012 20:17:25

    Ναι φίλε μου.

    Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε!!! Και είναι εύλογο αφού μυρίζονται εξουσία. Εκεί τα διάφορα ρεύματα είναι κατοχυρωμένα κατά παράδοση.

    Η ΝΔ και ο Σαμαράς έκαναν ένα τραγικό σφάλμα να μην θεσμοθετήσουν τις διαφορετικές τάσεις μέσα στο κόμμα, στην προσπάθεια τους να εμφανίσουν το κόμμα ομοιογενές πράγμα το οποίο ποτέ δεν ήταν. Και να τα αποτελέσματα...

    Η κεντροδεξιά αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι πολυδιασπασμένη και οι διάφορες τάσεις της εκφράζονται απο διαφορετικούς κομματικούς σχηματισμούς.

    Ίσως βέβαια αυτή να είναι και η πλέον φυσιολογική εξέλιξη αφού εντός της πάλαι ποτέ ενιαίας παράταξης διαμορφώνονται εκ διαμέτρου αντίθετες αντίληψεις μεταξύ του φιλελεύθεροι ρεύματος και αυτού της λαϊκίστικης δεξιάς σε θέματα του κράτους, σε κοινωνικά θέματα και στην εξωτερική πολιτική.

    Η σύγχρονη φιλελεύθερη κεντροδεξιά περισσότερο συγκλίνει με την σοσιαδημοκρατική κεντροαριστερά στα περισσότερα θέματα οικονομικής, κοινωνικής και εξωτερικής πολιτικής παρά με την καθαρόαιμη λαική Δεξιά και την σοσιαλιστική Αριστερά.

 3. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 03/12/2012 11:43:02

  Συνεργασία Αν.Ελ. με Σύριζα;Και κάτι παραπάνω θα έλεγα αφού πάνε μαρτυρες υπεράσπισης του Ανταρσύα στα δικαστήρια!!

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Μεγάλες στιγμές 03/12/2012 17:45:27

   Για γινε πιο συγκεκριμενος? Ποιοι και ποτε απ τους ΑΝ.ΕΛ πηγαν, ή θα πανε?? Καλοπροαιρετα ρωταω, και πληροφοριακα.

   • firiki2010 avatar
    firiki2010 @ Μικρασιάτης 03/12/2012 19:13:13

    Ο "ΜΕΆΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ" αναφέρεται προφανώς στην κ Γιαταγάνα στην υπόθεση με τους "καφέδες" στους Γερμανούς http://taxalia.blogspot.com/2012/11/blog-post_6075.html

 4. απων avatar
  απων 03/12/2012 11:43:13

  H μόνη ελπίδα για την εφαρμογή των μέτρων είναι η διάσπαση των ΑΝΕΞΕΛ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ. Ομως δυστυχώς η προοπτική της εξουσίας αντι για διασπάσεις φέρνει περισσότερες συνενώσεις...

 5. _Mara_ avatar
  _Mara_ 03/12/2012 12:16:52

  Έτσι... έτσι... κ. Μαρκόπουλε
  Αφού μας φορτώσατε Βενιζέλο και Δημάρ, αλυσσοδένοντας χειροπόδαρα τον Σαμαρά για να προσπαθεί ώς άλλος Χουντίνι... να απελευθερωθεί, τώρα διαρέετε από εδώ και από εκεί.... για την ανάγκη μεγάλης.... κεντροδεξιάς, για τον θαυμασμό.... σας στον Κώστα Καραμανλή και άλλα διάφορα....
  Αλήθεια θα μας δώσετε κάποτε μία εξήγηση?
  Γιατί ο Κώστας Καραμανλής ψηφίζει κανονικά τα πάντα και δεν διαφοροποιείται από τον "προδότη" Σαμαρά???
  Γιατί σύσσωμα τα μεγαλοστελέχη των ΑΝΕΛ προεκλογικά ισχυρίζονταν ότι πίσω από τον Καμμένο και την κίνηση του βρίσκεται ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός?
  Εκμεταλλευτήκατε τα πάντα για να εγκλωβίσετε τον κόσμο και να πλήξετε την δεξιά παράταξη την πιό κρίσιμη ώρα και το καταφέρατε.
  Είναι λοιπόν ΑΣΤΕΙΟ.... εσείς ειδικά να μιλάτε πλέον για δεξιά.

  • Περσέας avatar
   Περσέας @ _Mara_ 03/12/2012 18:19:47

   Μπράβο!!
   Τά εἶπες ὅλα!!!
   Συμφωνῶ καί ἐπαυξάνω....

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ _Mara_ 03/12/2012 20:02:13

   Αψογος !Μπραβο σου !

 6. anonymous avatar
  anonymous 03/12/2012 12:19:26

  Κυκλοφορούσε εδώ και καιρό ότι ο Μαρκόπουλος θα τορπίλιζε το κόμμα. Οι Αν.Ελ. έπαιξαν ένα ρόλο: αυτόν της (προσωρινής) διάσωσης των αντιμνημονιακών και διαγραφέντων της ΝΔ. Πλην του Ζώη, που πήγε άδοξα λόγω καραμπόλας, εξελέγησαν όλοι.

  Τώρα γιατί δεν τραβάει δημοσκοπικά; Διότι δεν έχει κατέλθει προς την κοινωνία και διότι δεν έχει δημιουργήσει δίκτυο. Είναι εξαφανισμένοι από παντού. Σε αντίθεση με τη ΧΑ που είναι πανταχού παρούσα και γι αυτό ανεβαίνει.

 7. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 03/12/2012 12:59:37

  Όλη η ουσία είναι οι ονειροφαντασίες θερμοκέφαλων για ντάλαρς.
  Έχουν ξεχάσει ότι στον Λευκό Οίκο κυβερνά ο Μαύρος. Και ο Μαύρος δεν θέλει με τίποτε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης.
  Ακόμη νομίζουν κάποιοι θερμοκέφαλοι αγοραστές ακινήτων του Λονδίνου ότι στην Ουάσιγκτων κυβερνά ο Μπούς, δηλαδή πίσω του ο Ράμσφελντ, με την "παλιά" και "νέα" Ευρώπη.

  • απων-αλφα avatar
   απων-αλφα @ Ο Θείος 03/12/2012 13:59:23

   Αυτό λέω κι εγώ θείο. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μαυρος να δεχτεί αποσταθεροποίηση της Ευρώπης.
   Αρα 'ο,τι και να κάνει ό,τι και να πεί ο Τσίπρας στους Γερμανούς, ακόμα και μονομερώς να διαγράψει μνημόνια και χρέη, ο Ομπάμα δεν θα τους αφήσει να μας πετάξουν έξω και να τη διαλύσουν...Οι αγοραστές ακινήτων του Λονδίνου με τον Τσίπρα Πρωθυπουργό και το Λαφαζάνη Αντιπρόεδρο, θα πάρουν τον πούλο που λέει κι ο Ψαριανός...

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ απων-αλφα 03/12/2012 14:03:09

    Με τον Λαφαζάνη αντιπρόεδρο;
    Χλωμό το βλέπω...
    Ο Τελείως Κ., και πολύ τους πάει.

    • απων-αλφα avatar
     απων-αλφα @ Ο Θείος 03/12/2012 14:58:08

     Εντάξει Θείο, Β' Αντιπρόεδρος αφού Α' θάναι ο Παπαδημούλης. Πολλοί πολιτικοί μηχανικοί στην κορφή του ΣΥΡΙΖΑ τελικά...τυχαίο?

  • Inno avatar
   Inno @ Ο Θείος 03/12/2012 14:05:27

   όμως η αποσταθεροποίηση της Ευρώπης μετά τη δική τους κρίση, με αποτέλεσμα την εξισορρόπηση της ισοτιμίας, δεν τον χάλασε καθόλου τον μαύρο. Εργαλείο είμαστε, ώστε να πληθωρίζει το χρήμα του και το "προβληματικό" ευρώ να κινείται 1.20-1.35 2 χρόνια τώρα. Όταν με το ξέσπασμα της κρίσης είχε φτάσει 1,50, βυθίζοντας τις εξαγωγές τους.
   πχ τελευταία φορά που είδε το ευρώ τα 1.40 ήταν αμέσως πριν ανακοινώσει ο γαπ το δημοψήφισμα. έκτοτε...

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Inno 03/12/2012 14:23:41

    1,00 - 1,60 σε δεκαετή κλίμακα.
    Καμμιά αποσταθεροποίηση. Στο διάγραμμα βλέπω άκρα σταθερότητα.
    h**p://boersen.manager-magazin.de/spo_mmo/kurse_einzelkurs_uebersicht.htm?u=0&p=0&k=0&s=EUR&l=276&b=691&n=EUR%2FUSD%20SPOT&chartzeit=100000

   • απων-αλφα avatar
    απων-αλφα @ Inno 03/12/2012 14:36:28

    Σωστός!!!!!!!!!!!!!!

 8. Valasia Seventekidou avatar
  Valasia Seventekidou 03/12/2012 13:37:08

  Αχ μη μου λέτε τέτοια.. πως θα το αντέξουμε..?
  Και εάν αυτό συμβεί.. στους "πατριώτες" ποιος θα.. "πάρει την Πατρίδα μας πίσω"?
  Είναι δυνατό να χάσουμε αυτούς τους "αντιμνημονιακούς ογκόλιθους"?

  • απων-αλφα avatar
   απων-αλφα @ Valasia Seventekidou 03/12/2012 14:06:29

   Μην ανησυχείς αγαπητή Valasia. Δεν τους χάνουμε με τίποτε. Θα είναι και αυτοί στην συγκυβέρνηση της Αριστεράς, όπως ήταν οι ΔΗΜΑΡ στη συγκυβέτρνηση της Δεξιάς. Η Ιστορία κύκλους κάνει. Για όλους έρχεται το πλήρωμα του χρόνου...Τους "μνημονιακούς ογκόλιθους' δια δέχονται οι "αντιμνημονιακοί" και η ζωή συνεχίζεται...

 9. Makis Stefanatos avatar
  Makis Stefanatos 03/12/2012 13:51:00

  Πολλά Μπράβο για το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ και για να προσθέσω κι εγώ τις δικές μου πληροφορίες, στην κίνηση Μαρκόπουλου-Ζώη φέρονται να συμμετέχουν τέως αλλά και νύν βουλευτές της ΝΔ και όχι μόνο.

  • απων-αλφα avatar
   απων-αλφα @ Makis Stefanatos 03/12/2012 17:26:56

   Δηλαδή φεύγουν κι άλλοι απο τον Σαμαρά?

 10. hellasatt avatar
  hellasatt 03/12/2012 14:05:25

  Οι μισοι θα πάνε με το Βοναπαρτη και οι υπόλοιποι με το Δελαπατρίδη...

 11. j avatar
  j 03/12/2012 14:20:18

  Η κριση και τα αδιέξοδα που καθημερινά παράγει θα επηρεάσουν ΟΛΑ τα κόμματα ανεξαιρέτως. Ας μην πιστευουμε ότι υπάρχει κάποια εξαιρεση. Από τη Χρυσή Αυγή έως το ΚΚΕ όλοι θα περάσουν την "κριση" τους. Προφανώς καθε κόμμα αναλογα τις θεσεις του, αναλογα τα προσωπα, αναλογα τη στάση του θα την περάσει αλλο πιο "βαριά" κι αλλο πιο "ελαφρά".
  Οι ανεξάρτητοι ελληνες δεν εχουν κλεισει τον κυκλο τους. Αντιθετα με μικρές μετατοπίσεις θα μπορουσαν να αποτελέσουν μια δεξαμενη απογοητευμένων απο πολλές πλευρές (κι οχι μόνο της ΝΔ). Συγκυριακά; Εστω!
  Αυτο που κατά τη γνώμη μου ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι τα φαινομενα διαλυσης στον κορμό των κυβερνητικών κομμάτων. Κι αν στο ΠΑΣΟΚ τα παντα ειναι πια ορατά ας μην γελιομαστε σιγοβράζει και η ΔΗΜΑΡ (ενα κομμάτι μετανιώνει που εφυγε απο το ΣΥΡΙΖΑ) και στη ΝΔ (που αναζητά προφιλ).

 12. apergospastis avatar
  apergospastis 03/12/2012 14:35:09

  Εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι οι ΑΝΕΛ τα πάνε άσχημα στις δημοσκοπήσεις. Όπως είπε κάποιος από πάνω, εξαφανισμένοι από παντού είναι, ουσιαστικά το κόμμα είναι μια κοινοβουλευτική ομάδα φωνακλάδων. Και όμως δεν υπάρχει δημοσκόπηση που να τους δίνει κάτω από όσο πήραν στις εκλογές (7%). Αυτό το οποίο έχουν είναι σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής και λογικής ύπαρξης. Κάτι σαν την ΠΟΛΑΝ που όταν ξεθύμανε το Μακεδονικό έμεινε ξεκρέμαστη. Αυτά περί νέας κεντροδεξιάς θα ήταν ενδιαφέροντα, το ζήτημα είναι όμως ποιος τα λέει. Ο Μαρκόπουλος και ο Ζώης δεν κομίζουν τίποτα περισσότερο από τα προσωπικά τους δίκτυα. Ο πιο ασφαλής τρόπος πρόβλεψης τί θα κάνουν είναι να κοιτάμε τί θα τους εξασφαλίσει την επανεκλογή τους.

  • anonymous avatar
   anonymous @ apergospastis 03/12/2012 16:06:37

   Αυτό το οποίο έχουν είναι σοβαρό πρόβλημα στρατηγικής και λογικής ύπαρξης.

   Έχουν πράγματα να πουν αλλά δεν ξέρουν πως να τα πουν. Αλλά το κυριότερο είναι ότι είναι έξω από την κοινωνία.

 13. Samurai avatar
  Samurai 03/12/2012 14:42:37

  Όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας με τις διαγραφές,τις επανεντάξεις,
  τις μικροαποστασίες των βουλευτών μας,μου θυμίζουν τα μετεγγραφικά παζάρια των ομάδων στα μέσα του χρόνου.
  Μπορείτε να το δείτε κι αλλιώς εάν θέλετε.
  Σαν ιππόδρομο.
  Οι εποικοδομητικές προτάσεις,τα σχέδια,η ενότητα των κομμάτων έχουν αντικατασταθεί από τον τζόγο.
  Μ'ένα ζευγάρι ζάρια και μια τσόχα κάνεις καρριέρα σήμερα.Αρκεί να σε θέλουν λιγουλάκι τα κόκαλα.

 14. Samantha_fox avatar
  Samantha_fox 03/12/2012 17:20:05

  Στο καλό και να μας γράφουν!! Αποβράσματα της πολιτικής σκηνής, είναι που είχανε το θράσος να πούνε όχι στη κομματική γραμμή και στη προσπάθεια Σαμαρά για ένα καλύτερο αύριο.

  • Manos avatar
   Manos @ Samantha_fox 03/12/2012 22:21:20

   Αγαπητη Samantha να σου θυμησω οτι οι βουλευτες εχουν φωνη και δεν ειναι μαριονετες. Επισης να σου θυμησω οτι ο Καμμενος ειναι ο μονος αρχηγος που ειπε εξαρχης οτι δεν βαζει θεμα κομματικης πειθαρχειας στους βουλευτες του. Οσον αφορα τα περι διασπασης, καλο θα κανουν τα τελειωμενα κομματα της μεταπολιτευσης που πνεουν τα λοισθια να κοιταξουν τα του οικου τους...

   • dim avatar
    dim @ Manos 05/12/2012 04:50:11

    Οι ΑΝΕΛ πνέουν τα λοίσθια... Η πολιτική δεν είναι μυθιστορήματα του Φλέμινγκ... είναι ποτέ δυνατόν όποτε ακούς το Καμμένο να μιλάει, το μόνο που έχει να πει είναι για συνομωσίες, διπλούς πράκτορες, τον ρόλο που έπαιξε ο ένας, ο άλλος, ο συνεργάτης του τάδε, ο κατάσκοπος του δείνα, ο τάδε τοκογλύφος, ο δείνα δοσίλογος, ο έτσι, ο αλλιώς.... Ήμαρτον, που λέει και ο Γεωργίου... Άντε βρε καημένε σπιτάκι σου να δεις καμία ταινία του James Bond, και άσε τη πολιτική σε ανθρώπους καταρτισμένους, υπεύθυνους, που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στη πατρίδα μας και που δεν παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του ταλαιπωρημένου λαού….

 15. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 03/12/2012 17:28:21

  Το έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν,το αναφέρω άλλη μία φορά:Απ'όπου πέρασε το ΔΝΤ,έχει προκαλέσει πολιτικές ''σεισμικές'' δονήσεις,αλλαγές,τρομερή πολιτική κινητικότητα και μεγάλες μεταβολές.Κανείς πολιτικός χώρος δεν θα μείνει ανεπηρέαστος.Το 2013 θα είναι έτος σημαντικών πολιτικών διεργασιών και εξελίξεων.

 16. perastikos avatar
  perastikos 03/12/2012 17:50:41

  "ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε προ ημερών ήταν όταν μίλησε στη Βουλή για την πιθανότητα να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε στο δολάριο."

  Αμην και πότε. Χίλιες φορές με το δολάριο παρά με το ευρω!

  Για σκεφτείτε πιο ρεαλιστικά που ήμασταν, που ειμαστε και που πάμε με τους πρώην, τους νυν και τους επόμενους, αν θα ειναι πάλι οι ίδιοι. Το πολύ λιβανιστήρι δεν το θέλει ουτε ο παπάς...

 17. getzif avatar
  getzif 04/12/2012 08:20:01

  Κακά τα ψέματα οι ΑΝΕΛ αποτελούν την δεξιότερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οι νεροκουβαλητές του όπως ήταν ο Καρατζαφέρης νεροκουβαλητής του ΠΑΣΟΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.