H ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής
07/04/2014 18:34
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

H ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο κ.Μαρινάκης, ουσιαστικά θέλει να δείξει ότι είναι το μεγάλο αφεντικό και ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα στην πολιτική σκηνή όλης της Ελλάδας.

Ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε τις φήμες ότι κατεβαίνει για δήμαρχος Πειραιά αλλά το ερυθρόλευκο πάρτι δεν σταματά εκεί καθώς υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος.

Ο ίδιος πρόεδρος του Ολυμπιακού, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η υποψηφιότητα του ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ αποτελεί μια επιλογή ΝΙΚΗΣ . Εμπιστεύομαι το ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά.Μοιραζόμαστε την ίδια ΑΓΑΠΗ και το ίδιο ΠΑΘΟΣ για την πόλη μας.Ο Πειραιάς πρέπει να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για ΟΛΟΥΣ. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗ....».

Ίσως για πολλούς οι κινήσεις του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στον πολιτικό στίβο να είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι από τα πολλά που παίζει για να περνά η ώρα. Ίσως πάλι να πιστεύουν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απλά θέλει να κατακτήσει τον Πειραιά μόνο και μόνο επειδή είναι αυτός που είναι στην λαοφιλή ομάδα.

Όμως, δεν μπορεί να είναι έτσι. Δεν μπορεί ο κ. Μαρινάκης να βγαίνει τόσο εύκολα μπροστά, να βάζει λεφτά και να θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει το δήμο του Πειραιά μόνο και μόνο γιατί οι φίλαθλοι έχουν άλλα κριτήρια όταν ψηφίζουν.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο εφοπλιστής με το να βάζει έναν δικό του άνθρωπο στη διοίκηση του μεγάλου λιμανιού, ουσιαστικά θέλει να δείξει ότι είναι το μεγάλο αφεντικό και ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα στην πολιτική σκηνή όλης της Ελλάδας.

Με απλά λόγια θα μπορούσε ο ίδιος να εκλεγεί δήμαρχος, ωστόσο, είναι πιο εύκολο να βάζει δικούς του ανθρώπους σε δημαρχιακούς, βουλευτικούς ή υπουργικούς θώκους χρησιμοποιώντας την ολυμπιακή δύναμη.

Η καλά μελετημένη κίνησή του να βγάλει μπροστά το δεξί του χέρι Γ. Μώραλη και ο ίδιος να είναι δημοτικός σύμβουλος δείχνει ότι μετά τον Πειραιά υπάρχουν κι άλλες σκέψεις. Κατ’ αρχάς έχει κάνει συμμαχία με την οικογένεια Κόκκαλη, και αυτό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Επίσης, είναι γνωστό ότι ο κ. Μαρινάκης στήνει συστηματικά δίκτυο μέσων ενημέρωσης και έχει προσβάσεις στο χώρο των media. Και βεβαίως –επειδή ποτέ δε λείπει η Αγία Οικογένεια- είναι γνωστή η σχέση του με την οικογένεια Μητσοτάκη και την Ντόρα Μπακογιάννη. Όλα αυτά και κάποιες πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με πολιτικούς παράγοντες εξαιτίας της πολυετούς ενασχόλησης του πατέρα του με την πολιτική, δημιουργούν ένα βατό μονοπάτι εισόδου του στην πολιτική. Είτε παρασκηνιακά είτε μπαίνοντας ο ίδιος μπροστά.

Η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής που ξεκινά από τον δήμο του Πειραιά εύκολα μπορεί να περάσει και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ειδικά σε μια περίοδο όπου οι Έλληνες ψηφίζουν αλλοπρόσαλλα. Άλλοι ψηφίζουν το σακίδιο του Θεοδωράκη, άλλοι ψηφίζουν Χαϊκάλη γιατί είναι ο αγαθός «Μίμης» στο 50-50, άλλοι ψηφίζουν Ραχήλ Μακρή για… ευνόητους λόγους. Άλλοι πάλι ρίχνουν στην κάλπη ψηφοδέλτιο στον Κασιδιάρη γιατί είναι λένε ωραίος γκόμενος ενώ υπάρχουν και εκείνοι που ψηφίζουν Παναγιώταρο γιατί είναι πρώτος στην κατανάλωση… πιτόγυρων με απ’ όλα.

Αν όλη αυτή η απολιτίκ συμπεριφορά περνά τόσο εύκολα για τόσο ευτελή πράγματα για σκεφτείτε τι έχει να γίνει με τον Ολυμπιακό (ή τον Παναθηναϊκό) που είναι και… ιδέα.

Κι αν ο Μώραλης (δηλαδή ο Μαρινάκης) σαρώσει στον Πειραιά πόσο δύσκολο είναι στη συνέχεια να υπάρξει κι ένας υποψήφιος βουλευτής που θα στηρίξει την πολιτική του καριέρα στην μπάλα του ποδοσφαίρου ή του μπάσκετ;

Δείτε μόνο τη δύναμη που έχει η ψήφος των φιλάθλων στην Αθήνα. Κανείς υποψήφιος δεν τολμά να πει τα πράγματα με το όνομά τους σε ότι αφορά το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Όλοι τρέμουν στην ιδέα ότι πρέπει να προχωρήσει η διπλή Ανάπλαση που θα ανακουφίσει όλη την πρωτεύουσα αλλά προηγουμένως πρέπει να λυθεί το γηπεδικό του ΠΑΟ. Με το που τολμά κάποιος υποψήφιος να πει κάτι αντίθετο από τα αντιπαναθηναϊκά αισθήματα βγαίνει το φιρμάνι «μην τον ψηφίζετε είναι αντιπαναθηναϊκός» και τα παίρνει όλα πίσω. Για να μην πούμε τι γίνεται με το γήπεδο της ΑΕΚ που θα το πληρώσει η περιφέρεια και ο Σγουρός.

Ή για να μην πούμε ότι ο Μιχαλολιάκος στον Πειραιά, αν και συμμάζεψε το δήμο κινδυνεύει να μην εκλεγεί ξανά, διότι η Θύρα 7 του απαγόρευσε να πηγαίνει στο Καραϊσκάκη επειδή κατά την ίδια είναι Παναθηναϊκός. Αν όλα αυτά δεν είναι ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής τότε τι είναι; Και η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά πατάει ακριβώς πάνω σ’ αυτή τη βάση και να είστε σίγουροι ότι θα δούμε κι άλλα.

Δεν ξέρουμε αν θα φτάσουμε να κάνουν κάποτε υπουργικό συμβούλιο και να παίζουν λότο ή να βρίζουν τον Μίτσελ γιατί δεν παρέταξε καλά την ομάδα στο ντέρμπι. Δεν ξέρουμε αν οι μελλοντικοί πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές θα δίνουν πιστοποιητικό αθλητικών φρονημάτων. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οτιδήποτε έξω από την πολιτική πρέπει να μείνει έξω. Και το ποδόσφαιρο, και το μπάσκετ και το… γκολφ. Ο αθλητισμός είναι χαρά, για να περνάει η ώρα και για να πειράζουν οι φίλοι ο ένας τον άλλο για την ομάδα τους. Δεν είναι σοβαρά πράγματα, όμως να ψηφίζει ο κόσμος ανάλογα με το χρώμα της φανέλας. Είδαμε και πάθαμε τόσα χρόνια να βγάλουμε το φανατισμό της πολιτικής που είχε καταντήσει χουλιγκανισμός. Είδαμε και πάθαμε να πειστεί ο ελληνικός λαός ότι οι εκλογές δεν είναι εμφύλιος πόλεμος αλλά μια υγιής δημοκρατική διαδικασία. Μη φτάσουμε τώρα να παίζουμε κι ξύλο στα δημοτικά συμβούλια και τη Βουλή για το ποιος είναι καλύτερος κυβερνήτης, ο ολυμπιακάκιας, ο παναθηναϊκάκιας ή ο Αεκτζής. Έλεος πια με την απαξίωση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καρεώτης avatar
  Καρεώτης 07/04/2014 18:48:17

  Για πρωτη φορά ένα εκλογικό σώμα καλείται να εκλέξει, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του, έναν αχυράνθρωπο!

  • Aegean times avatar
   Aegean times @ Καρεώτης 08/04/2014 07:48:00

   Ε όχι και πρώτη φορά, δυστυχώς οι φορές είναι επαναλαμβανόμενες και κατ΄εξακολούθησιν........

 2. Tassos avatar
  Tassos 07/04/2014 20:19:34

  Με δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει στην Λίγκα, ψάχνει δουλειά ο άνθρωπος. Περιθωριακή κίνηση.

 3. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 07/04/2014 20:46:46

  Η Ελλάδα, η αβάσταχτη ελαφρότητα του Είναι!!!

 4. ΣΩΤΗΡΗΣ avatar
  ΣΩΤΗΡΗΣ 07/04/2014 20:54:59

  Γιατί τέτοια ταραχή; Ο Μιχαλολιάκος έχει δουλέψει ποτέ; Μια ζωή επαγγελματίας πολιτικός ήταν.

  • ΝΙΚΟΣ Π avatar
   ΝΙΚΟΣ Π @ ΣΩΤΗΡΗΣ 07/04/2014 21:49:47

   αν δε ξερεις να μη μιλας με το μιχαλολιακο ειδαμε και λιγο φως μετα το δραμα του φασουλα .

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ ΝΙΚΟΣ Π 08/04/2014 11:19:44

    Επειδή έφτιαξε την καθαριότητα, αλλά έκανε το κέντρο του Πειραιά διασκεδαστήριο Ψυρρή, στα χέρια των νονών της νύχτας; Τα μπαράκια στην Καραϊσκου πώς πήραν άδεια;

 5. Marcelos avatar
  Marcelos 07/04/2014 21:42:37

  Τι ρόλο βαράει αυτός; Τον υποστηρίζει κανένα κόμμα;

  • Μικρασιάτης.. avatar
   Μικρασιάτης.. @ Marcelos 07/04/2014 23:12:20

   Από ότι εχω διαβασει στο ιντερνετ (κυριως από παρα πολλα σχολια οπαδων του ΟΣΦΠ στο Facebook) , γραφεται ότι η Χρυση Αυγη είναι εχει πολυ καλες σχεσεις με το νυν Προεδρο του ΟΣΦΠ. Οσοι μενουν Πειραιά και ξερουν τι παιζεται στα οπαδικα του ΟΣΦΠ, σιγουρα θα μπορουν να μας διαφωτισουν. Τωρα αν η Χρυση Αυγη ως κομμα θα στηριξει καποια στιγμη εμμεσα αυτή την υποψηφιότητα, θα μπορουσαν να μας διαφωτισουν καποιοι φιλοι που εχουν προσβασεις σε αυτό το πολιτικο χωρο. Οι υπολοιποι απλα παρατηρούμε... Ιδωμεν...

 6. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 07/04/2014 21:48:29

  πανω που ειδαμε κατι ναγινεται στη πολη ,με το αλανθαστο κριτηριο που εχειο πολιτης του πειραια μετα το "αστερι" φασουλα θαγινει δημαρχος ο απολυτα "επιτυχης" μαιντανος προεδρος της λιγκας περαστικα μας

 7. occular witness avatar
  occular witness 07/04/2014 22:36:33

  τον τσουκαλά,του λούβαρη +τον κοσκωτά ως επίτιμο μη ξεχάσετε..

 8. ΟΠΑ ΕΙΠΑ ΛΕΩ avatar
  ΟΠΑ ΕΙΠΑ ΛΕΩ 08/04/2014 07:31:47

  μετα την ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ παει και ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ απο τη Ν.Δ

 9. Aegean times avatar
  Aegean times 08/04/2014 07:53:59

  Πάντως στην περίπτωση που εκλεγεί ο συνδιασμός και υπάρχουν καλές προθέσεις (και δεν είναι ένα παιχνιδάκι), λεφτά υπάρχουν αλλά και μπορεί εύκολα να βρει ο Μαρινάκης αλλά και να προσελκύσει επενδύσεις , μπορεί να ξανακάνει τον Πειραιά ναυτιλιακό κέντρο διεθνούς εμβέλειας όπως αξίζει στο μέγεθος της Ελληνικής ναυτιλίας. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Μαρινάκης είναι από τους εφοπλιστές μαζί με τον Μελισσανίδη και μόνο μερικούς άλλους που δεν μετακινήθηκαν στα βόρεια ή νότια προάστεια και παραμένουν να στηρίζουν τον Πειραιά με ότι αυτό συνεπάγεται για την αγορά εργασίας αλλά και για το εμπόριο. Ποτέ κανείς δεν ξέρει, εύχομαι τα καλύτερα για τον Πειραιά μας.

  • Γιάννης avatar
   Γιάννης @ Aegean times 08/04/2014 08:50:59

   ..Έτσι ... Και ο φίλτατος και νομοταγής Μαρινάκης θα σεβαστεί και την ανταγωνιστικότητα με τους άλλους Eφοπλιστές.. ακριβώς όπως κάνει και στην SuperLeuge με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του τίτλου.. Εδώ (επικοινωνιακά τουλάχιστον και επειδή είχε από καιρό σχεδιάσει την είσοδο του στην πολιτική) μάλωσε με τον νυν δήμαρχο επειδή ο Μελισσανίδης έδωσε 50.000 χορηγία για το Δημοτικό θέατρο.. Στον Πειραιά το γνωρίζει και ο τελευταίος δημότης οτι οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού έχουν άψογες σχέσεις με την ΧΑ (που δεν ξεχνάει οτι ο νυν δήμαρχος δεν τους επέτρεψε ποτέ τα δωρεάν συσσίτια). Ο Μαρινάκης έχει καλές σχέσεις με την αγία οικογένεια και την Ντόρα (και όχι την μικρή εξερευνήτρια), ο Μώραλης είναι από παλιά οικογένεια ΠΑΣΟΚ και κάπου εκεί δένει το γλυκό.. Τις επενδύσεις στο λιμάνι δεν θα τις προσελκύσει ο Μαρινάκης αλλά η Κυβέρνηση. Ο Πειραιάς έχει δρομολογηθεί για μεγάλες δουλειές και αυτό είναι έργο Σαμαρά που ο Μαρινάκης, Ντόρα και ΧΑ θέλουν να το καρπωθούν για δικούς τους λόγους ο καθένας. Αν θες να είναι ο Πειραιάς τσιφλίκι, οκ πήγαινε και ψήφισε Μώραλη, και να είσαι σίγουρος οτι θα σου δώσει πολλά καθρεφτάκια. Ένα παράδειγμα.. Με την κατεδάφιση του παλιού "Σταδίου Καραϊσκάκη" καταστράφηκε και ο Στίβος που φιλοξενούσε. Εκείνη την εποχή στην συμφωνία ανέγερσης του νέου "Γηπέδου Καραϊσκάκη" ήταν και η δημιουργία χώρου για τον στίβο που δεν θα υπήρχε στο γήπεδο. Θες να έρθεις μία βόλτα στον Πειραιά να μας δείξεις και εμάς που είναι ο στίβος της συμφωνίας μετά από τόσα χρόνια? Αναρωτιέσαι άραγε πόσοι σύλλογοι και αθλητές του Στίβου δεν έχουν πουθενά να προπονηθούν τόσα χρόνια? Και σκέψου ε.. (κάνω copy paste από τα δικά σου λόγια..) "Λεφτά υπάρχουν αλλά και μπορεί εύκολα να βρει ο Μαρινάκης..." Δυστυχώς αν δεν προσέξει ο Σαμαράς (και δυστυχώς αυτό δείχνει μέχρι τώρα) αυτή η ιστορία με τον Μαρινάκη και τους "φίλους" του σε μερικά χρόνια θα του δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα..

   • Aegean times avatar
    Aegean times @ Γιάννης 08/04/2014 09:30:36

    Θέλεις να σχολιάσω? Θα γράψω μόνο δύο τρία πράγματα. Λες λοιπόν ότι το επίσημο κράτος μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να διαλύσει την παράγκα της σούπερ λήγκ η οποία όλοι ξέρουμε που έχει έδρα και που παίρνονται οι αποφάσεις. Αν ήθελε θα μπορούσε να βάλει τάξη, δεν θέλει. Οσον αφορά τα επαγγελματικά Μαρινάκη - Μελισσανίδης δεν αλληλοεπιρρεάζονται, άρα μόνο ποδοσφαιρικές κόντρες έχουν ή ίσως πολιτικές μιάς και λες ότι ο Μαρινάκης είναι φιλικά προσκείμενος στην Ντόρα. Τώρα όσον αφορά τον στίβο ουδεμία έκπληξη ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο μη τελεσθέν έργο είναι, εδώ σαπίζουν υποβρύχια δισεκατομμυρίων στον Σκαραμαγκά και οι υπεύθυνοι μας κουνάνε το δάχτυλο, στο γηπεδάκι του στίβου κόλλησες? Τέλος σχετικά με τις βαρωνίες, τις ηγεμονίες και τους δελφινισμούς εντός της ΝΔ αυτό ήταν πάντα το πρόβλημά της και να τα αποτελέσματα σήμερα, να συγκυβερνά και να την σέρνει από την μύτη ο Βενιζέλος. Εγώ ούτε στέλεχος είμαι ούτε τον σύμβουλο πάω να κάνω, ως απλός ψηφοφόρος λέω κρίμα για την μεγάλη παράταξη αλλά δεν πρόκειται να σκάσω κιόλας επειδή δεν μπορούν να τα βρούν μεταξύ τους.

    • Γιάννης avatar
     Γιάννης @ Aegean times 08/04/2014 17:19:26

     Copy paste τα λόγια σου.. "..σούπερ λήγκ η οποία όλοι ξέρουμε που έχει έδρα και που παίρνονται οι αποφάσεις.." Προφανώς εννοείς συγκεκριμένους παράγοντες του ποδοσφαιρικού κατεστημένου (γιατί αν δεν εννοείς αυτούς ζεις σε άλλη χώρα).. που στήνουν αγώνες, κερδίζουν από τα στοιχήματα, εκβιάζουν, κλπ.. οκ.. λοιπόν εν γνώσει σου .. εσύ.. αυτούς τους ψηφίζεις.. δηλαδή σε εκφράζουν.. χμμ.. οκ.. "Οσον αφορά τα επαγγελματικά Μαρινάκη - Μελισσανίδης δεν αλληλοεπιρρεάζονται.." Το αν επηρεάζονται ή όχι δηλαδή είναι κριτήριο του κάθε ψηφοφόρου για την ψήφο του? Στο Μεξικό ή στην Κολομβία το άκουσες αυτό..? "Τώρα όσον αφορά τον στίβο ουδεμία έκπληξη ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο μη τελεσθέν έργο είναι,.." (τελεσθέν???) Άψογο επιχείρημα και εδώ.. δηλαδή.. έλα μωρέ εγώ θα σώσω την Ελλάδα..? Τι πάθαμε δηλαδή τόσο καιρό με τους κόπανους που ψηφίζαμε..? Θα ξαναψηφίσω με τα ίδια κριτήρια.. και στα @@ και ο στίβος και ο Ελληνικός αθλητισμός.. Ο Ολυμπιακός ας παίρνει πρωτάθλημα και καρφί δεν μου καίγεται.. "Τέλος σχετικά με τις βαρωνίες, τις ηγεμονίες και τους δελφινισμούς εντός της ΝΔ αυτό ήταν πάντα το πρόβλημά της.." Συγγνώμη αλλά αυτό είναι πρόβλημα που "εσύ" δημιούργησες.. Προφανώς δεν σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό οτι η κάθε Ντόρα (και κάθε κόμμα έχει από μία τουλάχιστον Ντόρα) δεν μας τελείωσε ποτέ γιατί κάποιοι ψηφίζουν όλα αυτά τα χρόνια με ελαφρά τη καρδία σαν και εσένα.. Και δεν σου πέρασε από το μυαλό οτι αυτή η ψήφος αναγκάζει ακόμα και τους καλοπροαίρετους βουλευτές να συνεργάζονται με αυτούς που εσύ ψήφισες όπως θα γίνει σε λίγο αναγκαστικά με τον Μαρινάκη και με όλο το συρφετό του χάρη στην ψήφο που θα πάρει.. "αλλά δεν πρόκειται να σκάσω κιόλας επειδή δεν μπορούν να τα βρούν μεταξύ τους." Το πιάσαμε λέμε.. Ο Ολυμπιακός να παίρνει πρωταθλήματα και οι άλλοι ας κουρεύονται.. Εν κατακλείδι.. Σε ρωτώ ευθέως επειδή μάλλον δεν κατάλαβες..
     Δεν σε υποτιμάει που αμέσως κάποιος σκέφτηκε οτι και μόνο με την ιδιότητα του οτι είναι Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την ψήφο σου και σε βλέπει σαν πρόβατο..? Μην μου απαντήσεις "περίμενε να ακούσεις τι θα πει ο Μώραλης" γιατί όπως βλέπω πριν πει κάτι την υποστήριξη σου την έχει..
     Δεν σε ενοχλεί που ξεδιάντροπα μπροστά στα μούτρα σου σου λέει "ψήφισε εμένα εσύ για το ΔΙΚΟ ΜΟΥ προσωπικό ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ συμφέρον".. (αν δεν καταλαβαίνεις την διαφορά με τους υπόλοιπους υποψήφιους καλύτερα να μην μου απαντήσεις) Και τέλος δεν σε ενοχλεί καθόλου που από τα δικά του κέρδη και συμφεροντα(που δεν είναι σίγουρο ποτέ οτι συμβαδίζουν με τα κέρδη και τα συμφεροντα του λαού του Πειραιά) θα περιμένεις μπας και περισσέψει κάτι και για την πόλη σου?

     • Aegean times avatar
      Aegean times @ Γιάννης 09/04/2014 08:33:57

      Γιάννη, καθόλου τυχαίο που ο λαός μας έχει άπειρες παροιμίες για τους Γιάννηδες, δεν έχω καμία πρόθεση να ψηφίσω ούτε τον Μώραλη ούτε τον Μαρινάκη και κυρίως δεν είμαι Ολυμπιακός, βέβαια και Παναθηναϊκός που είμαι δεν αλλάζει τίποτα, ένα σχόλιο έκανα και με πέρασες από τα σαράντα κύματα, anyway, εσύ τι προτείνεις να ψηφίσω?

 10. Spatharios avatar
  Spatharios 08/04/2014 08:26:05

  Και τον Σαλιαρελη παιδια, μη ξεχνάμε τους επιστήμονες!

 11. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 08/04/2014 08:52:52

  Όποιος ξέρει από Πειραιά γνωρίζει ότι η Δημαρχία Β. Μιχαλολιάκου ήταν άκρως επιτυχημένη με εντυπωσιακό έργο και ακόμη περισσότερο οραματικό σχεδιασμό. Η μισο-υποψηφιότητα Μαρινάκη δεν είναι τίποτα περισσότερο από σκοτεινό, επιχειρηματικό παιχνίδι. Βέβαια θα πέσει στο κενό, πράγμα που προεξοφλεί και η δειλία του Μαρινάκη να ηγηθεί, όπως διέρρεε εδώ και ημέρες.

 12. Vesper avatar
  Vesper 08/04/2014 10:07:52

  Να συμβάλω στη συζήτηση, υπενθυμίζοντας ότι κάτι αντίστοιχο επιχειρείται και στον Δήμο Βόλου, όπου είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Αχιλλέας Μπέος.
  Άσε που... τα καλύτερα έρχονται.
  (και αναφέρομαι στον Ιβάν Σαββίδη και στη Θεσσαλονίκη)...

 13. Tonia G. avatar
  Tonia G. 08/04/2014 10:19:49

  Νταβατζήδες παντού... Εκεί πάμε με φόρα! Εκεί μας οδήγησε ο πολιτικός σαθρός κόσμος των προηγούμενων 30 χρόνων.

 14. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 08/04/2014 11:18:29

  Aς προσέχει ο δήμαρχος Πειραιά Μιχαλολιάκος, διότι το σχέδιό του να μετατρέψει το κατοικημένο κέντρο του Πειραιά σε διασκεδαστήριο στο έλεος μαφιόζων τύπου Ψυρρή, έχει φέρει τους κατοίκους σε απόγνωση και ΔΕΝ θα τον ψηφίσουν. Σουβλατζίδικα με την καπνοδόχο πάνω στο δρόμο, μέσα σε πολυκατοικίες, μουσική στη διαπασόν δίπλα σε σπίτια και το αυτοκίνητο δικηγόρου που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί βρέθηκε καμμένο. Αυτά στα τετράγωνα πίσω από το Δημαρχείο.... Συγγενείς και φίλοι μου που ζουν εκεί, παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ, δεν θα τον ψηφίσουν. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση...

  • Βασίλης Μιχαλολιάκος avatar
   Βασίλης Μιχαλολιάκος @ ΒΙΣ 09/04/2014 13:35:15

   Αγαπητό Antinews, Με αφορμή ανάρτησή σας , σας ενημερώνουμε ότι: Εδώ και 3,5 χρόνια η σύγκρουσή μας με αυτό που αποκαλείται μαφία και διαπλοκή είναι καθημερινή. Συγκρουστήκαμε με τη μαφία του παζαριού που τώρα λειτουργεί με διαφάνεια, συγκρουστήκαμε με τη μαφία του παρεμπορίου, συγκρουστήκαμε με όλα και όλους όσους κρατούσαν την πόλη στο χθες. Από την άλλη δεν μπορούσαμε να αφήσουμε την πόλη να μαραζώνει και να καταντά ένα απέραντο γηροκομείο. Χρειαζόμαστε τους νέους, χρειαζόμαστε καταστήματα που θα λειτουργούν πάντα με νομιμότητα και σεβασμό τόσο στους καταναλωτές όσο και στους κατοίκους. Εμείς είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες που λειτουργούν με νομιμότητα και δίπλα στους πολίτες. Το περιστατικό που αναφέρετε δεν το γνωρίζω-ούτε έχει φτάσει στο γραφείο μου ή στις υπηρεσίες τέτοια καταγγελία. Η νομική μας όμως υπηρεσία είναι στη διάθεσή του , όπως και σε κάθε πολίτη. Τέλος η πόρτα μου είναι ανοικτή σε κάθε Πειραιώτη, να ακούσω τις προτάσεις του και τους προβληματισμούς του. Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία Βασίλης Μιχαλολιάκος Δήμαρχος Πειραιά

 15. Jimakos avatar
  Jimakos 08/04/2014 11:20:42

  Όλοι οι προαναφερόμενοι δεν θα διοριστούν, αλλά θα ψηφιστούν από τον αλάνθαστο, "για όλα φταίνε οι άλλοι", "για όλα φταίνε οι ξένοι", "εγώ δεν έφαγα τίποτα", "λεφτά υπάρχουν", "τι; να κάνουμε μεταρρυθμίσεις;", Ελληνικό λαό.

  • Marcelos avatar
   Marcelos @ Jimakos 08/04/2014 15:17:07

   Jimakos, σε παρακαλώ όχι έτσι απλά και αόριστα "φταίνε οι ξένοι". Οι "ξένοι" έχουν όνομα. Από το 1981 και μετά μας φταίνε οι Αμερικάνοι και οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και από το 2012 και μετά μας φταίει η Μέρκελ...

 16. Dimos avatar
  Dimos 08/04/2014 11:31:40

  Αυτή η εξελιξη θα είναι το κερασάκι στην τούρτα της πλήρους απαξίωσης του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Μάλιστα, μια ολόκληρη πόλη στα χέρια επιχειρηματικών συμφερόντων μέσω μιας ομάδας. Άντε, να κάνουν και τον Τσουκαλά διευθυντή της δημοτικής αστυνομίας. Και μη μου πείτε τώρα για θρύλους και λαοφιλείς ομάδες και άλλα τέτοια που χαίρονται να τα ακούνε τα 15χρονα με την ακμή στα μάγουλα, γιατί λαοφιλείς ομάδες, πολύ πιο ιστορικές και με πολύ περισσότερο κόσμο λόγω πληθυσμιακής υπεροχής, υπάρχουν σε χιλιάδες σημεία του πλανήτη. Η διαφορά είναι ότι, στην χειρότερη περίπτωση, εκεί μπορεί να παρεμβαίνουν στα τοπικά πράγματα οι παράγοντες μιας ομάδας αλλά προσπαθούν έστω να κρατήσουν τα προσχήματα. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα. Πρόκειται για ενδείξεις ότι η χώρα από εθνικό κράτος μετατρέπεται σταθερά σε μπανανία. Μόνο σε μπανανίες συμβαίνουν αυτά. Αν πράγματι οι άνθρωποι ψηφίσουν με κριτήριο την οπαδική προτίμηση, όσοι σοβαροί άνθρωποι έχουν απομείνει σε αυτή τη χώρα καλύτερα να μεταναστεύσουν και αυτοί. Αυτα θυμίζουν την προ-επαναστατική Κούβα και τις συνθήκες που οδήγησαν στο τέλος να επικρατήσει ο Κάστρο. Από την άλλη, πολύ σωστή η παρατήρηση για τον Σαββίδη. Του χρόνου να τρελάνει με τις μεταγραφές όλη την πόλη του ΠΑΟΚ, να βγεί δήμαρχος και κάνει και ένα δημοψήφισμα για προσάρτηση με τη Ρωσία. Ε, και τι έγινε. ΠΑΟΚΑΡΑ είναι αυτή... ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

  • Aegean times avatar
   Aegean times @ Dimos 08/04/2014 12:04:21

   Δεν μετατρέπεται είναι μπανανία αλλά όπως το θέτεις όλος ο κόσμος μιά μπανανία είναι μιάς και όλα γίνονται υπέρ της διατήρησης και του κέρδους των επιχειρήσεων. Δηλαδή που είναι η διαφορά με αυτό που συμβαίνει σήμερα όταν οι πολιτικοί υπακούουν 100% στα διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα? Επειδή υπάρχει το φύλλο συκής? Αμ δεν υπάρχει, έπεσε και αυτό, και απόδειξη αυτού είναι η πρόσφατη παραχώρηση του Ελληνικού, ακόμη πιό πρόσφατο το ότι τα αεροδρόμια θα παραχωρούνται για 50 χρόνια! Απλά στην περίπτωση των Μαρινάκηδων - πολιτικών, δεν θα υπάρχουν οι γνωστοί μεσάζοντες - πολιτικοί - άρα θα του κοστίζουν τα πάντα λιγότερο και δεν θα έχει και υποχρεώσεις να ξεπληρώνει.

 17. JimD avatar
  JimD 08/04/2014 12:06:50

  Η υποψηφιότητα Μώραλη έτσουξε τον Παπαδημούλη και τους λοιπούς γραφικούς του συρφετού του. Αυτό και μόνο αρκεί για να τη στηρίξουμε

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ JimD 08/04/2014 14:22:23

   ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ ?

 18. Wolf avatar
  Wolf 08/04/2014 12:26:49

  Για να δούμε το έργο αυτό και λίγο ...αλλοιώς. Μαρινάκης: εφοπλιστής, μεγάλο λιμάνι!!!

  • μελιτίνη avatar
   μελιτίνη @ Wolf 08/04/2014 12:37:36

   .... κι από πίσω ολίγον από χρυσά αυγά για να καθαρίζουν!!!! Πάτε καλά εκεί κατώ στον Περαία ή νοσταλγήσατε τις εποχές της τρούμπας!!!!!

 19. nick avatar
  nick 08/04/2014 12:37:50

  1000 φορες μαρινακης στην πολιτικη ζωη του τοπου παρα τους επαγγελματιες πολιτικους που δεν εχουν κατι τιποτα στη ζωη τους

 20. dionisis avatar
  dionisis 08/04/2014 13:24:32

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ANTINEWS ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΑΨΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΥΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ...ΔΙΚΑΩΜΑ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7?????? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?????ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΥΠΗΡΞΑ ΘΥΜΑ....ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ...ΥΠ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ 17 ΧΡΟΝΩΝ,,,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

 21. Γιώργος Τριάντος avatar
  Γιώργος Τριάντος 08/04/2014 13:27:31

  Δηλαδή Πιπιλή, Ντινόπουλος, Ψινάκης, ο συγχωρεμένος ο Καρράς και η Μάρω Κοντού δεν μας χαλούσαν την αισθητική μας; Ή επειδή ήταν δικοί μας ήταν όλα ωραία και καλά; Αν δηλαδή ο Μαρινάκης κατέβαινε με τη στηριξη της συγκυβέρνησης θα υπήρχε αυτό το άρθρο;

 22. Μικρασιάτης.. avatar
  Μικρασιάτης.. 08/04/2014 13:34:23

  ---Παντως αρκετοι καλοι μου φιλοι & αρρωστοι οπαδοι του ΟΣΦΠ, μου λενε ότι αν ο Βαγγελας διεκδικούσε τη Πρωθυπουργία, θα τον ψηφιζαν χωρις δευτερη σκεψη. Και με προτρεπουν να κανω το ιδιο όταν θα τεθει τετοιο δίλλημα. ---Τελικα μηπως ο μονος τροπος να βγουμε απ το Μνημονιο, να αυξηθουν οι μισθοι και οι συνταξεις, να πεσει το κοστος ζωης και η εφορια, να βελτιωθεί ο τομεας της υγειας, της παιδειας κτλ, είναι ενας πετυχημένος -πρωταθληματικός - δυναμικος Προεδρος όπως ο Βαγγέλης Μαρινακης?? ---Μηπως τελικα, μονο ενας ηγέτης με τη δυναμικη του & τις διοικητικες αρετες του, θα μπορουσε να παει κοντρα στη Τροικα και στο ΔΝΤ ?? Δε ξερω... σκεψεις κανω, αλλά δεν το αποκλειω να είναι τελικα αυτή, η καλυτερη λυση για ολη την Ελλαδα, και η βεβαιη νικη του στο Δημο Πειραια να είναι μονο η αρχη. για κατι πολύ μεγαλυτερο... Ιδωμεν....

 23. Jimakos avatar
  Jimakos 08/04/2014 13:37:10

  Η φωτογραφία με τον προφυλακισμένο Σπανό στο βάθος, υπονοεί κάτι;

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ Jimakos 08/04/2014 14:02:08

   Ίσως κατεβεί για Δήμαρχος στο...Περιστέρι.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Jimakos 08/04/2014 14:25:16

   Προφητική όμως,έ; Πίσω από τα κάγκελα..

 24. Π.Κ. avatar
  Π.Κ. 08/04/2014 13:59:16

  Άλλος ένας χαμένος δήμος για τη Ν.Δ. και μάλιστα δεν θάχει κατά τα φαινόμενα κανένα από τους τρείς μεγάλους. Ας πρόσεχε ο Μιχαλολιάκος από πού να παίρνει ΧΟΡΗΓΙΕΣ και μάλιστα από ποιους......Οι Πειραιώτες και μνήμη έχουν και ξέρουν το ρόλο του καθενός. Ας μας πει ο Μιχαλολιάκος για τα ένσημά του και μετά να κάνετε κριτική μερικοί- μερικοί....Καμιά φορά είναι πολύ καλύτερα οι Δήμαρχοι να είναι ακομμάτιστοι, άλλωστε η εμπειρία αυτό δείχνει.

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ Π.Κ. 08/04/2014 14:26:55

   Ρώτησε τους Πειραιώτες για τον Μιχαλολιάκο που τον έβγαλαν Δήμαρχο κι αν είναι ευχαριστημένοι. Σου δίνω ραντεβού στις 19 Μαΐου να το ξανασυζητήσουμε.

  • Jimakos avatar
   Jimakos @ Π.Κ. 08/04/2014 14:27:44

   Ακομμάτιστοι δεν ξέρω αν χρειάζεται να είναι, πάντως ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ πρέπει να είναι! Ο Πειραιάς για τον Ολυμπιακό είναι ότι ήταν η Ρωσία για τον κομουνισμό, μόνο εκεί μπορεί να συμβεί...

 25. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 08/04/2014 14:19:28

  ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ , ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΜΩΡΑΛΗΣ .Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ? ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΒΒΑΤΑ.........

 26. Mixalis avatar
  Mixalis 08/04/2014 14:23:47

  Θα γλυστρανε οι γιαγιαδες στα πεζοδρομια και ο ολυμπιακος θα κερδιζει πεναλτι....

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Mixalis 08/04/2014 19:09:57

   Σωστός,γιατί ως γνωστόν,ο γέρος και ο βάζελος ή από πέσιμο ή από...ξέρεις...

   • Mixalis avatar
    Mixalis @ Κυθήριος 09/04/2014 00:05:31

    Και ελεγα δεν θα απαντησεις χαχαχαχα

 27. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 08/04/2014 14:31:41

  Τέρατα και σημεία. Θα φθάσουμε να νοσταλγούμε την παλιά καλή εποχή που μεσουρανούσε ο Κόκ, και το λιμάνι δονούνταν από το σύνθημα: "Λούβαρης, Λούβαρης, Λούβαρης ολέ, πρασίνισε ο κουμπαράς που ήταν μπλέ".

 28. roadrunner avatar
  roadrunner 08/04/2014 16:59:07

  Έτσι όπως πάει το πράγμα, σε λίγο δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο οι ποδοσφαιρόφιλοι ...

 29. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 08/04/2014 17:01:20

  Πάλι δεύτεροι έρχεστε.... Μήπως ξέρετε ποιος μπήκε στην πολιτική και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς στην Α' Θεσ/νίκης με τις ψήφους των ΠΑΟΚτσήδων; Αιτία ήταν η υπόθεση Γαλακτερού και οτι τα κατάφερε να μην πάει στην ΑΕΚ.

 30. stadeos avatar
  stadeos 08/04/2014 17:12:07

  Έτσι,μπράβο!Ολυμπιακάρα παντού!!!

 31. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 08/04/2014 19:23:02

  Φαίνεται πως δεν έχουμε καταλάβει γιατί πτωχεύσαμε!!!

 32. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ avatar
  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 08/04/2014 20:17:49

  Επιτέλους να μπουν κάποιοι άνθρωποι στην τοπική αυτοδιοίκηση που ξέρουν πως να παράγουν και να πολλαπλασιάζουν τον πλούτο. Τέλος η εποχή των άσχετων.

  • Π.Κ. avatar
   Π.Κ. @ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 08/04/2014 22:14:33

   Και το βασικότερο των ανεπάγγελτων που από τη γεννοφάσκια τους η....πιπίλα έγραφε επάγγελμα πολιτικός.

   • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
    ΣΟΝ ΠΕΝ @ Π.Κ. 09/04/2014 09:43:13

    Εντάξει σε καταλάβαμε θέλεις Δήμαρχο με ένσημα. Το Μόραλη δηλαδή που αγωνίστηκε πολύ στη ζωή του, γιος Υπουργού του ΠΑΣΟΚ και μετά στον Ολυμπιακό επί Κόκκαλη και στη Σούπερ Λίγκ επί Μαρινάκη. Βαρέα και ανθυγιεινά!!!!

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 08/04/2014 22:21:00

   Και αφού έχουν τέτοια αλτρουϊστική διάθεση προσφοράς στα κοινά και την αυτοδιοίκηση, γιατί δεν ανοίγουν απλά ένα ΙΕΚ, "όσοι ξέρουν να παράγουν και να πολλαπλασιάζουν πλούτο", ώστε να μεταλαμπαδεύσουν την πολύτιμη γνώση-εμπειρία στους συμπολιτες τους, για να να παράξουν και εκείνοι πλούτο και να γίνουν όλοι μια ωραία, πλούσια και μεγάλη, παρέα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;

   • Π.Κ. avatar
    Π.Κ. @ roadrunner 08/04/2014 22:36:02

    Τα ΙΕΚ τα δημιούργησε από το 81 και μετά ο....αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου και μετά με τη συνδρομή όλων των κομμάτων έφτασε η Χώρα να έχει 1.500.000 Δ.Υ. και 3-4 εκατομ. συνταξιούχους από τα 40-45 και να τους πληρώνουν οι υπόλοιποι μακάκες.

   • Π.Κ. avatar
    Π.Κ. @ roadrunner 08/04/2014 22:36:23

    Τα ΙΕΚ τα δημιούργησε από το 81 και μετά ο....αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου και μετά με τη συνδρομή όλων των κομμάτων έφτασε η Χώρα να έχει 1.500.000 Δ.Υ. και 3-4 εκατομ. συνταξιούχους από τα 40-45 και να τους πληρώνουν οι υπόλοιποι μακάκες.

    • roadrunner avatar
     roadrunner @ Π.Κ. 08/04/2014 22:47:20

     Βάσιμη διαπίστωση. Άρα, με βάση τα προηγούμενα σχόλια σας είναι θέμα προσώπων, δηλαδή προσωπικού, είτε πολιτικού, αν πρόκειται για την αυτοδιοίκηση (είτε εκπαιδευτικού αν πρόκειται για τα ΙΕΚ) ... Συμμερίζεστε λοιπόν, την απορία που διατύπωσα στο προηγούμενο σχόλιό μου...

     • Π.Κ. avatar
      Π.Κ. @ roadrunner 08/04/2014 22:52:43

      Τώρα πήρε το αυτί μου ότι ο Κυριάκος θα τους δώσει και μπόνους για τη πολύ δουλειά που παράγουν και επειδή χαλάνε πολύ χαρτί κουζίνας για τον ιδρώτα.....

     • roadrunner avatar
      roadrunner @ Π.Κ. 08/04/2014 23:02:38

      Τα bonus επίτευξης στόχων είναι αποτελεσματικά και δοκιμασμένα στον ιδιωτικό τομέα ... γιατί όχι και στον δημόσιο ;

   • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ avatar
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ @ roadrunner 11/04/2014 13:28:09

    Κύριοι, ο δημότης θέλει να έχει τις καλύτερες υπηρεσίες με λιγότερα χρήματα, όχι όπως ισχύει μέχρι τώρα πολλά δημοτικά τέλη χωρίς δημοτικές υπηρεσίες. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Ξέρετε πόσα δημοτικά τέλη πληρώνεται και τι όφελος έχετε από τον Δήμο; Τόσο καιρό ισχύει η απλή εξίσωση : Δημοτικά Τέλη + Δάνεια Δήμων = Προσλήψεις Ρουσφετιών.

 33. Decimus Maximus avatar
  Decimus Maximus 09/04/2014 11:08:17

  Κεδίκογλου: «Ποδοσφαιροποίηση» της πολιτικής η υποψηφιότητα Μώραλη «Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα να καταρτίζει ένα ψηφοδέλτιο», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την υποψηφιότητα Μώραλη στο Δήμο Πειραιά.

  • Aegean times avatar
   Aegean times @ Decimus Maximus 09/04/2014 11:23:54

   Μετά την " Δημοσιογραφοποίηση " & την " Τηλεορασιοποίηση" της πολιτικής καιρός ήταν να μας προκύψει και η " ποδοσφαιροποίηση ", όλοι οι αστέρες στην πίστα. Απαντες άσπιλοι και αμόλυντοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.