#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/06/2011 20:43
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπό την κηδεμονία της Τρόικα η ΕλλάδαΤην κατοχή της χώρας από την τρόικα επιβεβαίωσε η ανακοίνωση της ΕΚΤ, ΔΝΤ και ΕΕ με την οποία αναφέρεται ότι θα δοθεί στις αρχές Ιουλίου η 5η δόση του δανείου καθώς η Ελλάδα έχει παρουσιάσει πρόοδο.

Η ανακοίνωση της τρόικας πριν από λίγο έρχεται να ενισχύσει τους φόβους όλης της κοινωνίας ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι δραματικά για την οικονομία. Οι τεχνοκράτες της τρόικας αποφάσισαν μόνο βλέποντας τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους. Το πιο ανησυχητικό, όμως, είναι ότι αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η ίδια λανθασμένη συνταγή. Το ίδιο φάρμακο που μας έδωσαν πριν από ένα χρόνο και μας οδήγησαν στον τάφο, μας δίνουν για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, με το Μνημόνιο 2 το φάρμακο γίνεται φαρμάκι καθώς τα μέτρα είναι εξαιρετικά σκληρά ενώ προβλέπονται δεσμεύσεις που πήρε η Ελλάδα και με τις οποίες η χώρα απεμπολεί κυριαρχικά δικαιώματα.

 

Τα βασικά σημεία που πρέπει να προσεχθούν στην ανακοίνωση της τρόικας είναι:

 

1. «Όσον αφορά το δημοσιονομικό τομέα, περαιτέρω διατηρήσιμη μείωση του ελλείμματος θα απαιτήσει εκτεταμένες δημοσιονομικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις. Η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να ακολουθήσει φιλόδοξη μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική στρατηγική η οποία θα της επιτρέψει να διατηρήσει τους δημοσιονομικούς της στόχους για το 2011 και σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο.

Η στρατηγική αυτή συμπεριλαμβάνει την σημαντική μείωση της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα, την αναδιάρθρωση ή το κλείσιμο δημοσίων φορέων και τον εξορθολογισμό των επιδομάτων με ταυτόχρονη προστασία των πλέον ευάλωτων ομάδων. Από πλευράς εσόδων, η κυβέρνηση θα μειώσει τις φοροαπαλλαγές, θα αυξήσει τη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας και θα εντείνει τις προσπάθειες καταπολέμησης της φοροδιαφυγής».

 

Τι λέει εδώ η τρόικα; Ότι η κυβέρνηση δεσμεύτηκε για απολύσεις στο δημόσιο τομέα, για λουκέτα κρατικών εταιρειών, για μείωση των επιδομάτων που παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και για μεγάλο ψαλίδι στις φοροαπαλλαγές που κατά κύριο λόγο δίνονται στους μη έχοντες. Η αύξηση επίσης της φορολογίας στα ακίνητα είναι ένα μέτρο που θα πλήξει καίρια τα εισοδήματα εκατομμυρίων ιδιοκτητών.

 

2. Λέει η τρόικα στην ανακοίνωση: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να επιταχύνει αισθητά το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Προς το σκοπό αυτό θα συστήσει φορέα ιδιωτικοποίησης με επαγγελματική και ανεξάρτητη διαχείριση. Η κυβέρνηση έχει ήδη συντάξει εκτεταμένο κατάλογο περιουσιακών στοιχείων προς αποκρατικοποίηση με στόχο έσοδα 50 δις ευρώ μέχρι τα τέλη του 2015» και συνεχίζει πιο κάτω: «Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το νέο πλαίσιο μεταρρυθμίσεων θα είναι αποτελεσματικό το ταχύτερο δυνατό, οι ελληνικές αρχές θα ενισχύσουν τη διαδικασία υλοποίησης, μεταξύ άλλων μέσω τεχνικής συνδρομής από το ΔΝΤ, από κράτη μέλη της ΕΕ και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και μέσω δημιουργίας μηχανισμών παρακολούθησης"

 

Πρόκειται για επιβεβαίωση του φόβου ότι ξένοι πλέον κάνουν κουμάντο στη χώρα. Τι σημαίνει τεχνική συνδρομή μπορεί να μας το εξηγήσει κάποιος; Μήπως είναι ένας εύσχημος τρόπος να μας πουν ότι θα υπάρξει μια ελληνική διοίκηση αλλά πίσω από τις κουρτίνες θα κινούν τα νήματα οι τροικάνοι; Αυτοί θα λύνουν και θα δένουν στο ποια εταιρείες και ακίνητα που πουληθούν και σε ποια τιμή; Είναι ο ύστατος εξευτελισμός. Μας δίνουν δάνεια για να μας πάρουν τον έλεγχο της χώρας. Αυτό είναι το πλέον συγκλονιστικό.

Ενδιαφέρον έχει και η ανάλυση της τρόικας για τις τράπεζες: «Ο τραπεζικός τομέας παραμένει βασικά υγιής, οι δε ελληνικές αρχές θεσπίζουν αυστηρότερα κριτήρια κεφαλαιακής επάρκειας ώστε να ενισχυθούν περαιτέρω τα κεφαλαιακά αποθέματα ασφαλείας, δίδοντας προτεραιότητα σε λύσεις που βασίζονται στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Εν τούτοις, το Ταμείο Δημοσιονομικής Σταθερότητας είναι διαθέσιμο ως δικλείδα ασφαλείας για τις βιώσιμες τράπεζες που δεν μπορούν να αντλήσουν κεφάλαια στην ιδιωτική αγορά».

Αν και όλοι όσοι γνωρίζουν από τα τραπεζικά ζητήματα έχουν την αίσθηση ότι οι τράπεζες κινούνται οριακά και βγάζουν με το ζόρι κάθε μέρα που έρχεται, η τρόικα μιλά για υγιές τραπεζικό σύστημα. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα διότι με το να ζουν οι τράπεζες με τα κρατικά χρήματα και τις εγγυήσεις, αυτό δεν είναι υγεία αλλά μπάι πας για να σωθεί ο ασθενής.

Συμπερασματικά η τρόικα μας λέει ότι κουμάντο κάνουν αυτοί, η Ελλάδα είναι υπό κηδεμονία, ακόμη χειρότερη απ’ ότι με το Μνημόνιο 1. Μάλιστα, στην ανακοίνωση δεν υπάρχει ούτε μια λέξη που να δείχνει ότι θα υπάρξει ανάπτυξη. Μέτρα που θα διαλύσουν περαιτέρω τον κοινωνικό ιστό. Αυτό αποφάσισαν, αυτό επιβάλλουν και η κυβέρνηση απλά συμφωνεί. Ο εκβιασμός της τρόικας έπιασε. Είμαστε πλέον υπόδουλοι.

Δείτε εδώ ολόκληρο το ανακοινωθέν της τρόικας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/06/2011 20:48:21

  Μπαινει ΓΥΨΟΣ Χωρις το ΓΥΨΑΔΟΡΟ και το Οπλισμενο Σκυροδεμα-Τσιμεντο??

  Ο καταφαντασιαν ασθενης δεν εχει λογο !.. οι γιατροι ειναι και οικοδεσποτες ! αχχα

  ΠΠ

 2. Ιεροκλής avatar
  Ιεροκλής 03/06/2011 20:48:24

  Η Ελλάδα έχει παραδώσει την κυριαρχία της σε ξένα κέντρα. Μας είχε προειδοποιήσει ο ΓΑΠ. Το κόμμα του και αυτό του Καρατζαφέρη πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους εχθρούς της πατρίδας.

 3. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/06/2011 20:51:41

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ 16

  κκ θέλω να μου απαντήσετε και να σχολιάσετε τα παρακάτω :

  - Eχετε υπ όψιν σας τους όρους της Νέας Δανειακής Σύμβασης των 65δις???

  ΝΑΙ - ΟΧΙ

  Εαν ΟΧΙ

  - ΓΙΑΤΙ δεν τη ζητάτε και μας ρίχνετε στάχτη με την Πρασινη Αντισταση στα Μέτρα ( θεωρία ) ????

  - Τη Δανειακή ΙΙ των 65δις, θα την υπογράψετε???
  - Θα απαιτήσετε να τη δείτε πριν την υπογράψετε??
  - Θα μας τη δώσετε να τη δούμε πριν την υπογράψετε ΩΣ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ θυμίζοντας ότι ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ???

  Απαντήστε σε αυτά ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 16 για να ασχοληθύμε σοβαρά μαζί σας….

  Προσωπικά ΔΕ ΜΑΣΑΩ ΤΠΤ… όλα ειναι Πράσινη Στάχτη !!! ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ !

  Η Ταμπακιέρα είναι η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΙ των 65δις, οι όροι και οι προϋποθέσεις της.

  ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΤΩΡΑ.. ΕΝ ΤΗ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΒΟΗΣΩΜΕΝ.-

  Θέλετε να γίνετε μάγκες απάναντι στον Ελληνικό Λαό ο οποίος σας ψήφισε και ΣΗΜΕΡΑ σας εκτιμά ????

  Δεν είναι αρκετό το υπογράφω δεν υπογράφω ένα άρθρο του Μεσοπρόθεσμου !!! αλλά,

  "Θέλω δε Θέλω ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ! και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ".

  ΝΤΑΞΕΙ ΜΑΓΚΕΣ??

  Αντε γιατί σας παραχάϊδεψαν σήμερα !!! και φουντώσατε σαν παγώνια !!! εγώ κουρεύω !


  Εαν NAI ( Γνωρίζετε τους όρους της Νέας Δανειακής Σύμβασης ΙΙ )

  δε θέλετε να με γνωρίσετε ! trust me !!!.... ;)


  ΠΠ ο κουρέας της 16δας

  "shit high and stare"

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/06/2011 20:58:25

   Εγώ μια απλή ερώτηση θα έκανα φίλε ΠΠ...

   Τώρα που το Μεσοπρόθεσμο θα έρθει σε ένα άρθρο: ΝΑΙ ή ΟΧΙ θα ψηφίσετε;

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Ο Ιθαγενής 03/06/2011 21:07:44

    Εαν το βαλουν σε Νομισχεδιο Χοντρικη !! θα γινει Επανασταση !
    Ιθαγενη,
    ο Ιουλιος ειναι πολυ μακρια.... κρατα μικρο καλαθι !

    ΠΠ

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 03/06/2011 21:08:10

    χααχαχα

    Επεσα στο Alter πάνω στον Καρατζαφέρη.
    Να είναι καλά ο άνθρωπος ...περιβόλι... μου έφτιαξε το κέφι από το γέλιο...

    -Τώρα 03/06/2011 θα ψηφίσει ΟΧΙ για το Μεσοπρόθεσμο ...γιατί δεν είναι ...όλοι μαζί.... Το σωστό ή λάθος στην περίπτωσή του καθορίζεται από το πλήθος των κουκιών και όχι από τις θέσεις και τις συνέπειες....
    -Η αποχώρηση ήταν βαρελότο για να μας ξυπνήσει....
    -Το λάθος (Μνημόνιο;) διορθώνεται αν διαπραγματευτούμε όλοι μαζί...
    -Δεν θέλει τώρα να μπει σε κυβέρνηση και να είναι στη βιτρίνα...του κάνει και η αποθήκη....

    Να είναι καλά ο άνθρωπος βραδιάτικα ...μπορεί με το ΝΑΙ του 2010 η χώρα να έφτασε στην κηδεμονία και η κοινωνία να οδηγείται στην εξαθλίωση αλλά το χαμόγελο δεν θα μας λείψει.

    ΥΓ

    βρε Φάκτορα που είναι ο κύριος Α.Γεωργιάδης; Τι έχει να πει τώρα που σήμερα ο Πρόεδρος του λέει ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο; Συναινεί....;

    ...από την άλλη μεριά βέβαια, μην τους αδικούμε τους ανθρώπους, η σταθερότητα θέσεων και απόψεων που χαρακτηρίζει το ΛΑΟΣ αύριο το βράδυ σε κάποιο άλλο δελτίο ειδήσεων ο Πρόεδρος θα ψηφίζει ΝΑΙ ...
    Για την Κυριακή δεν έχει θέση είναι ...48 ώρες μακροπρόθεσμος προγραμματισμός.

 4. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 03/06/2011 21:05:59

  "Ο εκβιασμός έπιασε", ποιος εκβιασμός ρε παιδιά; Δεν χρειάζεται να τον εκβιάσεις τον ΓΑΠ, αυτή είναι η δουλειά του.

  Δείτε τι ωραία το αποτυπώνει ο Στάθης προχθές:

  http://www.enet.gr/?i=news.el.gallery&id=715&m=121095#gallery-item-container

 5. ierofantis avatar
  ierofantis 03/06/2011 21:06:24

  Προ ημερών είχα εκτιμήσει ότι η πορεία των πραγμάτων καταδεικνύει ότι βαίνουμε ολοταχώς σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης με όρους όμως υπαγορευμένους από τους δανειστές.

  Βεβαίως δεν γίνεται καν λόγος για διαπραγμάτευση ή έστω απόπειρά της από την κυβέρνηση κλόουν που έχουμε.

  Ο σκοπός είναι να θωρακιστούν οι ιδιώτες δανειστές των χωρών της ΕΕ από το ρίσκο των ομολόγων που διακρατούσαν, με χρήματα των κρατών μελών. Σε αντάλλαγμα, τα κράτη μέλη κατ' αναλογίαν συμμετοχής τους στη δανειοδότηση της χώρας, απλώς θα αγοράσουν τα ασημικά της σε αστείες τιμές και θα τα εκμεταλλευτούν κατά το δοκούν.

  Η λογική είναι ότι η εκμετάλλευση θα είναι αποδοτική όταν το εργατικό δυναμικό είναι φθηνό τόσο γιατί στο μεταξύ θα έχει επέλθει βίαιη αναπροσαρμογή μισθών σε επίπεδα Βουλγαρίας αλλά και γιατί ταυτόχρονα οι κοινωνικές εντάσεις, λόγω ανεργίας και μετανάστευσης, όπου στην ουσία θα σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για μια δουλίτσα των 500 Ευρώ, εξυπηρετούν κάλλιστα το σχέδιο για εντατική εκμετάλλευση των ιθαγενών, υπό κατοχή, Ελλήνων.

  Ο ΓΑΠ και τα εξαπτέρυγά του το παίζουν ωραία το παραμυθάκι τους περί σωτηρίας της πατρίδας και η υποτακτικότητα και δουλικότητά τους καθίσταται πλέον πασιφανής και στον πιο ανύποπτο πολίτη.

  Αυτό όμως που δεν έχουν υπολογίσει όλοι αυτοί οι αρουραίοι, γιατί περί τέτοιων πρόκειται, είναι αυτό που ποτέ κανένας φαινόμενος επικυρίαρχος αυτής εδώ της γωνιάς της γής, δεν έχει ποτέ μετρήσει και υπολογίσει.

  Την απίστευτη, ατελείωτη, άδολη, μαχητική, αγάπη των ιθαγενών για την πατρίδα τους και τις αστείρευτες δυνάμεις που αντλούν όταν θέσουν σκοπό την υπεράσπισή της.

  Έλληνες, μη τους δίνετε τη χαρά να σκεφτούν ότι μας έχουν στο χέρι.

  Η αλήθεια είναι ότι μας ζορίζουν.

  Λοιπόν, παληκάρια εκεί στα ξένα, συνεχίστε να βαράτε ωρέ.

  Συνεχίστε να ρίχνετε το δηλητήριό σας.

  Αντίθετα με τους συμβούλους σας που σας λένε ότι έτσι θα σπάσετε τους Έλληνες, θα σας πω κάτι, εγώ, ο Ιεροφάντης, που οι σύμβουλοί σας δεν έχουν τολμήσει να σας προειδοποιήσουν...

  Θα έρθει η στιγμή, και δεν θα αργήσει αυτή, που θα παρακαλάτε να σας είχε πάρει ο διάολος καλύτερα, παρά να βρίσκεσται εν ζωή, αντιμετωπίζοντας την ανείπωτη οργή και το απύθμενο μένος των Ελλήνων.

  • kiki avatar
   kiki @ ierofantis 03/06/2011 21:09:51

   Απολυτως σωστος Ιεροφαντη,
   θα τους παρει οχι μονο ο διαβολος αλλα και χειροτερα.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ierofantis 03/06/2011 21:10:06

   Ταλεντο εισαι !!! σωστος !! χαχαα
   που χαθηκες??
   MOTORHEAD - BOMBER !
   Οπως ειπα στον Ιθαγενη, ο Ιουλιος ειναι πολυ μακρια !!! μικρο καλαθι !
   Για Ιουλιο πηγαν!! και τον ελεγχο Στρες Τεστ 90 Τραπεζων της ΕΕ !!

   Εχω και DEXIA !!! bam boom...

   ΠΠ

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/06/2011 21:18:55

    Iron Man

    Planning his vengeance
    that he soon will unfold!

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/06/2011 21:28:33

    Ξαπόσταινα για λίγο...

    Επέστρεψα όμως και έχω νεύρα...

    Thrashαρισμένος...

    Fight till Death / Slayer από τα παλιά...

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ierofantis 03/06/2011 21:43:45

     SLAYER !!!!
     Seasons In the Abyss... αυτα ζουμε !
     νευρακια νευρακια??? αχχαχαα
     τι να πω κ εγω που τους λουζομαι !!!!! ( πλαγιως )
     Φορτωνω ολη μερα...

     ΠΠ

     ΥΓ Κυριακη Συνταγμα !!! Οργανωθειτε !!!
     Γιαννη, ΜΟ, Ιθαγενη, κλπ κλπ

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/06/2011 21:50:15

      Και εγώ τρόπον τινά, σε πλάγιο λούσιμο είμαι...

      Τελοσπάντων, αν παιχθεί κάτι για την Κυριακή, δώστε σήμα.

      Αν και έχω κάποιες ανελαστικές υποχρεώσεις, θα προσπαθήσω να κατέβω.

     • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
      ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ierofantis 03/06/2011 22:02:48

      Θα κατεβουμε... μιλησα με τ αφεντικο ! χαχαα
      ωρα δεν ξερω ακομα... εγω ειμαι ελαστικος ! οποτε μπορουν οι περισσοτεροι !

      ΠΠ

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 03/06/2011 22:05:56

      Την Κυρισκή θα κατέβω ούτως ή άλλως. Στείλε ένα μήνυμα στο blog μου να αναταλλάξουμε mail αν θέλεις.

      (Την Κυριακή δεν θα κάνει και το gay parade ο Καμίνης? Παίδες εν Καμίνω!)

      Ο ΠΠ θα παίζει Anthrax!

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 03/06/2011 22:28:27

      Σου έστειλα σχόλιο στο πρώτο θέμα σου.

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ Γιάννης Φαίλτωρ 03/06/2011 22:37:08

      Ελήφθη over

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ ierofantis 03/06/2011 22:16:46

      Το πανυγηράκι με τις dragqueens, μάλλον είναι αύριο.

      Δεν ήξερα ότι έχεις μπλογκ.

      Anthrax να παίξει ο Αρχαιοπτέρυγας που είναι και της ... πράσινης ανάπτυξης... χααχαχαχχα

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 03/06/2011 22:19:11

      Κορυφαίο...χαχαχαχα
      Αρχαίε που είσαι
      Δεν προβλέπεται αδιαβατική εκτόνωση την Κυριακή...

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/06/2011 21:29:46

    Ακόμη την έχουν διασωληνομένη την κυρία ... DEXIA ;

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ierofantis 03/06/2011 21:46:19

     ΝΑΙ... και δεν εχει οξυγονο !! φυασνα απ την αλλη μερια !! κ οσο αντεξουν...
     παντως ο Ιουλιος ειναι πολυ μακρια !!!

     ΠΠ

 6. kiki avatar
  kiki 03/06/2011 21:07:56

  Ενεργοποιηση του αρθρου 120 του Συνταγματος, αυτουνου που ακομα υπαρχει.
  Παραπομπη επι Εσχατη Προδοσια.
  Θα το γραφω ολη μερα ,ολη νυχτα, ολη την υπολοιπη ζωη μου.
  Εξω η χουντα του ΠΑΣΟΚ,
  ο Πινοσετ και η Τροικα ,
  οι οικονομικοι δολοφονοι της πατριδας μας,
  οι ληστες του ΔΝΤ, και οι τοκογλυφοι της Ευρωπης.
  Μπηκανε στην πολη οι εχθροι , αντισταθειτε.

 7. Θασίτης avatar
  Θασίτης 03/06/2011 21:10:50

  Θα τους αφήσουμε να τα περάσουν? Άντε ρε αδέρφια όλοι στους δρόμους ενωμένοι. Για μια φορά ακόμα πρέπει να πολεμήσουμε κατακτητές. Δεν παίρνουμε τα λεφτά τους και ότι προκύψει. Ας γίνει από την Ελλάδα η αρχή... Στρατός, ναυτικό και αεροπορία σε ετοιμότητα και γκρέμισμα της κυβέρνησης με κάθε τρόπο. Ντρέπομαι τόσο μπροστά στα παιδιά μου για την Ελλάδα που τους παραδίνω. Άντε όλοι μαζί. Τόσο πολύ φοβόμαστε μην χάσουμε τον καναπέ μας? θα πεινάσουμε μα η μάνα γη θα μας θρέψει και θα μας προστατέψει όπως κάνει αιώνες τώρα. Ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα. 'Όλοι μαζί...

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Θασίτης 03/06/2011 21:14:10

   Όλοι έξω από την Βουλή την ώρα της ψηφοφορίας.
   1,000,000 πολίτες καθισμένοι ειρηνικά και ας ψηφίζουν οι όποιοι βολεμένοι.

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Ο Ιθαγενής 03/06/2011 21:16:40

    Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση στη μεταπολεμική μας ιστορία. Και πρέπει να πάμε οργανωμένοι.

 8. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 03/06/2011 21:15:54

  ΕΑΝ δεν κινηθουμε εκτος Πρασινης Αναπτυξης Τοκου ΠΑΣΟΚ, το 2013 μαξ 2014 θα μας πουν ευγενικα για το γρυλο μας !
  Εδω ειμαστε ολοι.... !

  Τοτε και φυλακη να τους βαλουμε... δε θα φτανουν τα λεφτα !! αχχαχααα
  Δωρων Αδωρον ! ή ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ ! "foerever hold your speech"...
  Δεν θα εχει κανεις δικιο τοτε !!
  Δικαιο θα ειναι το Δικαιο του Τοκογλυφου !

  ΠΠ

 9. ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
  ΑΓΡΟΤΗΣ 03/06/2011 21:29:06

  ΥΠΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ?
  ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ( ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ) : ΦΡΟΝΤΙΔΑ , ΜΕΡΙΜΝΑ.
  Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΗΛ. ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ?
  ΦΑΟΥΛ......................

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ ΑΓΡΟΤΗΣ 03/06/2011 21:33:15

   Πιάσε και το λήμμα ... ιδιώτης.

   Δες τι σήμαινε στα αρχαία, δεν την έννοια στα νέα ελληνικά και αντιπαρέβαλλε με το σωστό ξενικό... IDIOT.

   Τα έχουμε καταστρέψει τα ελληνικά, το έχουμε πει...

   • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
    ΑΓΡΟΤΗΣ @ ierofantis 03/06/2011 21:44:45

    ΤΟ ΠΙΑΣΑ
    ΙΔΙΩΤΗΣ (ΘΟΥΚ.) : AΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΚΟΙΝΟΣ
    IDIOT : ΑΝΟΗΤΟΣ , ΜΩΡΟΣ ΑΔΑΗΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ
    ΤΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ?

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ ΑΓΡΟΤΗΣ 03/06/2011 21:56:16

     Αυτός που δεν μετέχει στα δημόσια πράγματα, αυτός που, καίτοι είναι πολίτης, δεν ασκεί τα δικαιώματα και δεν μετέχει στις υποχρεώσεις της πολιτείας του, αλλά ιδιωτεύει.

     Ε, αυτός για τους αρχαίους ήταν απλώς ΑΧΡΗΣΤΟΣ, αχρείαστος, για τη ζωή (πολιτική, οικονομική και κοινωνική) της πόλης.

     Και εμείς, βεβαίως - βαβαίως, δεν έχουμε κρατήσει σήμερα την κυριολεκτική σημασία της λέξης, αλλά την παραφθορά της...

     • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
      ΑΓΡΟΤΗΣ @ ierofantis 03/06/2011 22:00:59

      ΜΕ ΠΙΑΣΕΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ
      ΥΠΟΧΩΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ ΑΓΡΟΤΗΣ 03/06/2011 22:03:39

      Κάτσε χριστιανέ μου, που πας;

      Διάλογο κάνουμε.

      Δηλαδή αν εγώ πετάξω καμιά κουβέντα για τα αγροτικά πράγματα που τα κατέχεις απ' έξω και ανακατωτά, και με διορθώσεις, θα πρέπει να φύγω.

      Δεν πιστεύω να σε προσέβαλα, και ζητώ συγνώμη αν φάνηκε κάτι τέτοιο.

     • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
      ΑΓΡΟΤΗΣ @ ierofantis 03/06/2011 22:11:34

      ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΕΙ ........ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ ierofantis 03/06/2011 22:13:38

      Οκ, καλώς.

     • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
      ΑΓΡΟΤΗΣ @ ierofantis 03/06/2011 22:14:12

      ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΕΙΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΩΣΤΟ?

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ ierofantis 03/06/2011 22:22:56

      Ναι, χαχαχα, το "προσεβλήθει" όμως, μου κάθεται καλύτερο, πιο ... μάγκικο.

 10. victoria (true) avatar
  victoria (true) 03/06/2011 21:31:50

  Δεν έχω λόγια.
  Είμαι με τον ιεροφάντη. Και την κική.
  Το μόνο, προσωπικά θα ήθελα καταδίκη, δήμευση περιουσίας τους για πάντα, 5 χρόνια φυλακή έτσι για να το ζήσουν και μετά εξορία από την Ελλάδα δια παντός, αυτοί και οι απόγονοί τους, όχι να τους πληρώνουμε κιόλας.
  ΕΞΟΡΙΑ. ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ. ΕΞΩ.

 11. Dee Jay Stelios avatar
  Dee Jay Stelios 03/06/2011 21:42:46

  Αυτό το κόλπο με τους αντάρτες δε το βαρεθήκανε πιά?Μας κουράσατε ρε παλιοπροδότες!Και για τα φιλαράκια εδώ μέσα, ένα κομμάτι αφιερώνω και εγώ που παίζει για την περίσταση,RAGE AGAINST THE MACHINE "WAKE UP" για τα πρόβατα που ακόμα κοιμούνται......

 12. nikolas avatar
  nikolas 03/06/2011 21:48:16

  Καλα να παθουμε οι τεμπεληδες καλομαθημενοι νεοελληνες που μας αρεσε
  να μας κοροιδευουν.

 13. ierofantis avatar
  ierofantis 03/06/2011 21:51:37

  Η Commerzbank πάει για αύξηση μ.κ. 9 δις...

  Αγχωνόμαστε αγόρια, αγχωνόμαστε;

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ierofantis 03/06/2011 22:03:54

   χααχαχαχα τίγκα!!!

   Πως θα περασουν τα τεστ?? Βασιλεια ΙΙΙ !...

   ΠΠ

 14. ελληνίς avatar
  ελληνίς 03/06/2011 21:56:04

  Η τυπική, τα χρόνια της Επαναστάσεως του 1821, σύσταση του ελληνικού κράτους είχε ένα μικρόβιο: την ΔΟΤΗ εθνική ανεξαρτησία και τα πολλά δάνεια...
  Μην εκπλήσσεσθε! Απλώς,τώρα που ξεπεινάσαμε και δυναμώσαμε, ήρθε η ώρα για το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μας με τους εκπολιτιζόμενους-ακόμα- ευρωπαϊκούς λαούς.
  Τα μόνα μας όπλα είναι ότι διαθέτουμε πνεύμα και συναισθηματική ευφυϊα, ήτοι ανθρώπινες ιδιότητες αναλλοίωτες, τις οποίες θα χρειστεί η ανθρωπότητα. Θα μας καλέσουν στο μέλλον να τους δείξουμε το δρόμο, αφού στην παρούσα συγκυρία τους δείξουμε το ΦΟΒΟ. Καλησπέρα Ελλάδα!

 15. nikolas avatar
  nikolas 03/06/2011 22:17:49

  Μιλαμε για τρομερη φτωχεια, τελειωσαμε.

 16. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 03/06/2011 22:17:49

  Το αποτέλεσμα είναι Φτώχια και Εξαθλίωση . Να τα δεχθούμε όλοι για 50 χρόνια (τόσο είναι το χρονικό διάστημα του μνημονίου) με στόχο ποιόν; να έχουμε στόχο να διπλασιάσουμε την χώρα ΝΑΙ. ΝΑ κάνουμε όμως τέτοιες θυσίες για να διατηρήσουν οι εκδότες - εργολάβοι - δημοσιογράφοι Γκαιμπελιστές τα κεκτημένα ΟΧΙ-ΟΧΙ-ΟΧΙ.

 17. Stefanos avatar
  Stefanos 03/06/2011 22:36:48

  Αν δεν βγούμε πλέον ΟΛΟΙ στους δρόμους για να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν, θα συνεχίσουν απτόητοι. Είναι αδίστακτοι, είμαστε υπό πλήρη κατοχή. Πρέπει να τρομοκρατήσουμε πλέον όλα αυτά τα ντόπια και ξένα καθάρματα.

 18. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 03/06/2011 22:46:08

  Το θέμα είναι απλό (για να σοβαρευτώ βραδιάτικα)

  Ορισμένα παπαγαλάκια και ορισμένοι υποστηρικτές του Μεσοπρόθεσμου πανηγυρίζουν πάλι.
  Δεν θα μιλήσω για εθνική κυριαρχία, επιτήρηση, διαχείριση επιτρόπων και λοιπά ... μικρά.
  Θα μιλήσω απλά και οικονομικά όπως το 2010.
  Το Μνημόνιο απέτυχε γιατί παρέλειψε τον άλλο πυλώνα της οικονομίας την ανάπτυξη.
  Οσα έσοδα και να προϋπολογίσεις όσες περικοπές είτε δαπανών είτε σπαταλών να επιτύχεις θα αποτύχεις γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να έχεις έσοδα από μια Οικονομία σε ύφεση.
  Είναι σαν να βάζεις κάποιον σε δίαιτα για να χάσει βάρος και ως μέθοδο να επιλέγεις την διακοπή τροφής... θα αδυνατίσει σίγουρα αφού θα πεθάνει από ασιτία.
  Τόσο απλά για το Μνημόνιο και όλα τα υπόλοιπα για μη εφαρμογή ατολμία κλπ είναι προφάσεις.
  Μετά την βέβαιη αποτυχία του, που ορισμένοι χλεύαζαν το 2010 και άλλοι πανηγύριζαν που μας έσωσαν επειδή απλά ψήφισαν ΝΑΙ, η χώρα δεν μπορεί να βγει στις αγορές το 03/2012, όπως οι διάνοιες που δεν ξέρουν πρόσθεση μας υπόσχονταν.
  Τώρα όμως βρήκαμε νέα λύση το Μεσοπρόθεσμο.
  Ωραία λοιπόν θα πάρουμε 60 - 65 δις το έως το 2013 ...ΚΑΙ;
  Εγώ ως ηλίθιος θα αποδεχτώ τους ισχυρισμούς του ΓΑΠ και του Παπακωνσταντίνου και θα δεχτώ την εικασία ότι το 2012 θα μηδενισθεί το πρωτογενές έλλειμμα.
  Πρέπει να δώσουμε το 2012 35 δις για ληξιπρόθεσμα ομόλογα + 17 δις για τόκους.

  52 δις € χωρίς λειτουργικά, μισθούς, συντάξεις...χωρίς προϋπολογισμό δηλαδή.
  Το αντίστοιχο ποσό για το 2013 44 δις (27 για ληξιπρόθεσμα ομόλογα και 17 για τόκους)

  Θα μας δώσουν 60 - 65 και χρειαζόμαστε 96 για ομόλογα και τόκους...η διαφορά θα είναι από την πώληση / αξιοποίηση / εκποίηση περιουσίας μας λένε.
  Ποιος πιστεύει ότι θα βρούμε 150 δις λοιπόν (2 προϋπολογισμοί + η παραπάνω διαφορά);

  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 96 ΔΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.

  Η ένταξη στον μόνιμο ευρωπαϊκό μηχανισμό θα ανακυκλώσει παρά θα λύσει το πρόβλημα, οδηγώντας στην πληρωμή περισσότερων τόκων κάθε χρόνο και την ανάγκη να πουλάμε για να ζήσουμε...
  Ρωτώ λοιπόν τους φωστήρες μέχρι πότε θα πουλάμε για να ζήσουμε ως δουλοπάροικοι ξένων επιτηρητών;
  Γιατί ακόμα και αν κάποιοι προκρίνουν την πώληση για την επιβίωση κάποτε τα ασημικά και τα μπακίρια θα τελειώσουν. Μετά;

  Θα ξανά φτάσουμε το 2013 να μιλάμε για κούρεμα, επιμήκυνση, αναδιάρθρωση κλπ κλπ κλπ.

  Προτάσεις και λύσεις υπάρχουν πολλές.
  Σε αυτή τη χώρα πάντα υπήρχαν πληθώρα από ειδήμονες και ειδικούς.
  Η επιλογή όμως είναι αν σηκωθούμε όρθιοι τώρα ή σε δύο χρόνια.
  Τι θα αποφασίσουμε λοιπόν;

  ΥΓ

  ...ας αρχίσουμε με 1,000,000 την ημέρα της ψηφοφορίας του ενός άρθρου του Μεσοπρόθεσμου.
  Εχουμε Δημοκρατία και όποιος θέλει ας διαφωνήσει ας συναινέσει ας κάνει κωλοτούμπες.
  Ας αναλάβουν οι πολιτικοί μας υπό το βάρος της συνείδησής τους και το βλέμμα των πολιτών ότι νομίζουν.
  Ας θυμούνται απλά ότι στις Δημοκρατίες κριτής και δικαστής είναι οι πολίτες μέσο των εκλογών και της λειτουργίας των θεσμών και όχι οι συμβάσεις που υπογράφουν.
  Γιατί στην απλή ζωή τα πράγματα είναι απλά.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 03/06/2011 23:03:32

   ...και για να θυμόμαστε πάντα, ακόμα περιμένω μια απάντηση από το ΥΠΟΙΚ πόσο ήταν το ύψος των ΔΙΒΕΤ ΔΕΤΕ και υπερωριών του ΥΠΟΙΚ και ... εποπτευομένων;

   Γιατί για να μιλάμε για Μεσοπρόθεσμο ενώ το πάρτι συνεχίζεται δεν λέει.

   πχ

   http://et.diavgeia.gov.gr/f/minfin/ada/4%CE%91%CE%98%CE%A7%CE%97-9

   http://et.diavgeia.gov.gr/f/minfin/ada/4%CE%91%CE%98%CE%94%CE%97-8%CE%96

   http://www.opekepe.gr/yp1_2.asp


   Αλλά δεν ανησυχώ έχουμε μεσοπρόθεσμο.

 19. ΓΙΑΝΝΑ avatar
  ΓΙΑΝΝΑ 03/06/2011 23:11:42

  Ο νέος αυτός δανεισμός είναι σίγουρο ότι θα μετατρέψει τους "αγανακτισμένους" σε εξαθλιωμένους- χωρίς εισαγωγικά. Τότε όμως οι συγκεντρώσεις έξω από τη Βουλή δε θα είναι καθόλου ειρηνικές και κόσμιες.

 20. Orestios avatar
  Orestios 03/06/2011 23:19:18

  Ο Σοσιαλισμός εμβαθύνεται ακόμη περισσότερο.
  Η Σοβιετικής δομής (και οράματος) Ευρωπαική Ένωση τώρα στέλνει επιτηρητές στο Ελληνικό Σοβιέτ.

 21. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 03/06/2011 23:29:41

  Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί...
  Η νέα γενοκτονία άρχισε ....
  Ποιός θ΄απομείνει για να κλάψει πάνω απ΄το πτώμα;

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ Απλή σκέψη 03/06/2011 23:45:33

   Θα μείνουμε εμείς...

   Ενωμένοι και συνειδητοποιημένοι, δεν πρόκειται να μας κουνήσει κανείς ρούπι από τα χώματά μας.

   Και που ΄σαι.

   Δεν θα είναι το δικό μας πτώμα κάτω...

   • ΑΓΡΟΤΗΣ avatar
    ΑΓΡΟΤΗΣ @ ierofantis 03/06/2011 23:58:39

    ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΑΣ?

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ ΑΓΡΟΤΗΣ 04/06/2011 00:07:31

     Οι κυρίαρχοι θηρευτές, δεν είναι πτωματοφάγοι.

     Οι Έλληνες είμαστε λιοντάρια, όχι ύαινες...

     • Φακ Κωστας avatar
      Φακ Κωστας @ ierofantis 04/06/2011 01:01:33

      Φοβερός...
      Με την άδειά σου "κλέβω" το σχόλιο...να το χρησιμοποιώ..

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ Φακ Κωστας 04/06/2011 22:09:58

      Ελεύθερα φίλε μου...

   • Απλή σκέψη avatar
    Απλή σκέψη @ ierofantis 04/06/2011 08:15:26

    η παρτίδα είναι στη λήξη της.
    η τελευταία κίνηση είναι ματ.
    οτι και να κάνουμε έχουμε χάσει.
    ή θα δεχτούμε την ξεφτίλα να μην έχουμε ελληνική κυβέρνηση, ακόμα και τύποις, ή θα κάνουμε επανάσταση.
    θα χυθεί αίμα αθώων και στο τέλος θα έχουμε νέο ΄67.
    η ζημιά ήδη έχει συντελεστεί!

   • Απλή σκέψη avatar
    Απλή σκέψη @ ierofantis 04/06/2011 08:47:17

    @ierofantis, παρ΄ολα αυτά , που πιστεύω, θαυμάζω τη σκέψη σου και την λεβεντιά σου, μείνε έτσι, χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους!!!!

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ Απλή σκέψη 04/06/2011 22:19:13

     Φίλε Απλή Σκέψη, ποτέ δεν χάνεις, αν δεν χάσεις πραγματικά. Θέλω να προτρέψω να το παλέψουμε.

     Η ψυχολογία μας πρέπει να είναι η ψυχολογία νικητή.

     Θα παλέψουμε και θα δούμε.

     Γιατί αν ο αντίπαλος είναι υποδεέστερος, θα λακίσει.

     Αν είναι ισχυρότερος και διαπιστώσει ότι τον αντιμετωπίζεις με διάθεση για μάχη, θα σκεφτεί δύο φορές να σε εμπλέξει σε αυτή, γνωρίζοντας ότι ένας αντίπαλος ψυχολογικά έτοιμος να αγωνιστεί, είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

     Ας έρθει όποιος θέλει και όπως μπορεί.

     Στο χωριό μου οι γέροι όταν σφίγγαν τα γάλατα έλεγαν...

     "Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι".

     Για να τους δούμε λοιπόν τι άντερα έχουν;

     • Απλή σκέψη avatar
      Απλή σκέψη @ ierofantis 04/06/2011 22:42:30

      Είθε να νικήσει το δίκαιο, μακάρι να ζήσουμε μέρες που τιμούν τη φυλή μας!

 22. hlias avatar
  hlias 03/06/2011 23:37:51

  http://www.youtube.com/watch?v=lFlXv-WJ0t0&feature=player_embedded

 23. ορεξάτος avatar
  ορεξάτος 03/06/2011 23:41:00

  τόσο καιρό έχει ταυτιστεί η σωτηρία της χώρας με αυτή τη συρρίκνωση των πάντων και δε ζητά κανείς να εξηγηθεί γιατί είναι τόσο σημαντικό να μειώνονται συνέχεια οι μισθοί και να υποτιμούνται συνέχεια τα πάντα!σταματήσαμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον ο καθένας από τη δικιά του τη σκοπιά και όλα αυτά επειδή το έλλειμμα του δημοσίου ήταν τόσο και όχι τόσο.το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης πια δεν είναι πολιτικό.πρέπει να τονιστεί ότι είμαστε πολίτες όχι υπάλληλοι.ξέρουμε μόνοι μας το καλό μας.δεν θέλουμε Ευρωπαίους αφεντικά αλλά Ευρωπαίους συνεργάτες.

 24. Δάσκαλος avatar
  Δάσκαλος 03/06/2011 23:47:31

  Τι λέει εδώ η τρόικα; Ότι η κυβέρνηση δεσμεύτηκε για απολύσεις στο δημόσιο τομέα, για λουκέτα κρατικών εταιρειών, για μείωση των επιδομάτων που παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι...
  Δεσμεύεται, δεσμεύεται και τίποτα δεν κάνει 20 μήνες τώρα.
  Περιμένει να τα κάνει ο Σαμαράς για να το παίξουν ήρωες μετά οι Συριζοπασόκοι.

 25. nick avatar
  nick 03/06/2011 23:56:51

  Η εξέλιξη της Ελλάδας είναι κάτι παραπάνω από τραγική:

  Από το "μολών λαβέ" του Λεωνίδα,
  φτάσαμε στο "πωλών λαβέ" των ΓΑΠ, ΠΑΠ...

 26. geopan avatar
  geopan 04/06/2011 01:00:02

  Από παντού να στηρίξουν τον gap(από έθνος αντιγράφω):
  Νέο λομπίστα υπέρ της Ελλάδας" και "απρόσμενο συνήγορο" των ελληνικών προσπαθειών για ανάκαμψη χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, η εφημερίδα Jerusalem Post σε σημερινό δημοσίευμά της.

  Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, μιλώντας την Πέμπτη με τον υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Αλέν Ζιπέ, κάλεσε τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βοηθήσουν την Ελλάδα και επαίνεσε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

  Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο Νετανιάχου, ο οποίος μιλά τακτικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο διατηρεί στενή σχέση, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει και θα ευημερήσει εκ νέου.

  Παρόμοιες δηλώσεις είχε κάνει ο Νετανιάχου και την Τετάρτη, σε συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό Γερουσιαστή Μαρκ Κερκ.

  Η Jerusalem Post σημειώνει μάλιστα ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τη φήμη του ως ηγέτη με καλή αντίληψη των οικονομικών θεμάτων προκειμένου "να ενθαρρύνει τους φίλους του Ισραήλ να στηρίξουν τις ελληνικές προσπάθειες".

 27. maxitis avatar
  maxitis 04/06/2011 01:13:26

  Ανακοίνωση του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ + Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

  http://greeknation.blogspot.com/2011/06/bilderberg.html#more

 28. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 04/06/2011 01:13:28

  O Ποιό Ανίκανος Πρωθυπουργός στην Ιστορία της Ελλάδας μετά τούς 158 Αμερικανοεβρέους συμβούλους , ξεφτίλησε και όλους τους Υπουργούς του και πάει για ταξίδια με σκοπό την σωτηρία του σοσιαλισμού και του κόσμου για τα επόμενα 1000 χρόνια. Μιά ζωή UFO.

 29. mhtsos karditsa avatar
  mhtsos karditsa 04/06/2011 02:11:58

  απ' οτι φανηκε απο σημερα και με τη συμφωνια που επετευθη ο γιωργακης θα το παει το εργο μεχρι τελους. οσοι ονειρευονται εκλογες ξεχαστετες. υστερα γιατι να παει σε εκλογες ο γιωργακης? τον εμποδιζει κανενας στο να κυβερνα? τον πιεζει η νδ,ζητησε εκλογες και δε το καταλαβα? τον εμποδιζουν οι δικη του συνδικαλιστες, οχι βεβαια. τον πιεζουν τα καναλια ?οχι βεβαια. επειδη βγενει ο κοσμος στο δρομο και διαμαρτυρεται ειρηνικα.σκασηλα του. αρα λοιπον γιατι να κανει εκλογες. δεν πεφτει ετσι μια κυβερνηση φιλοι μου.
  φιλε αντωνη σαμαρα σιγουρα δε θελεις εκλογες και φαινεται ,γιατι δεν εχεισ το καταλληλο πολιτικο προσωπικο να κυβερνησεις . με μαρκοπουλους και αρηδες δε μπορεισ να κυβερνησεισ φιλε αντωνη σαμαρα. βγες γρηγορα εξω στην αγορα και αρπαξε ανθρωπους τις πιατσας και βαλτουσ στην πολιτικη. μονο με και νουρια προσωπα θα εμπιστευθει ξανα τη νδ.

 30. Tem avatar
  Tem 04/06/2011 02:24:58

  "Σώπασε κυρά Δέσποινα και μη πολυδακρύζεις
  πάλι με χρόνους, με καιρούς, πάλι δικά μας θα 'ναι"
  Πάμε γερά τώρα , όλοι στους δρόμους

 31. SXOLOASTHS avatar
  SXOLOASTHS 04/06/2011 04:23:16

  ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ:

  Από το Γραφείο Τύπου
  του ΠΑΣΟΚ
  ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
  To ΠΑΣΟΚ διοργανώνει από χθες, Τετάρτη 1 Ιουνίου έως την Τετάρτη 8 Ιουνίου, 22 ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου, σε όλη τη χώρα, με θέμα την πολιτική συγκυρία και την ενημέρωση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΔΩ Η ΛΕΙΠΕΙ;;;;;;;;;;;

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ SXOLOASTHS 05/06/2011 12:59:54

   ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ . ΑΝΟΙΧΤΕΣ ?
   ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ. ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.

 32. Μεσογεια avatar
  Μεσογεια 04/06/2011 04:35:08

  Πάνω από 140 δισ. ευρώ σε συνάλλαγμα έφεραν στην Ελλάδα οι εφοπλιστές
  01/06/2011 20:31

  Περισσότερα από 140 δισεκατομμύρια ευρώ σε εισπράξεις από ξένο συνάλλαγμα στην Ελλάδα, συνεισέφερε η ναυτιλία τη δεκαετία 2000-2010.

  Σύμφωνα με έκθεση της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, περίπου το μισό από αυτό, επανεξήχθη στο εξωτερικό, καθώς οι εταιρείες πληρώνουν για υπηρεσίες παρεχόμενες σε άλλες χώρες και το ελληνικό κράτος δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να συγκρατήσει το μεγαλύτερο μέρος από αυτό, τονίζεται στην ετήσια έκθεση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

  Το ποσό από το ξένο συνάλλαγμα που εισέρρευσε στη χώρα μας, αντιστοιχεί στο ήμισυ του συνολικού δημόσιου χρέους της χώρας το 2009 που ισοδυναμούσε με 280 δισ. ευρώ, ήτοι 3,5 φορές των εισπράξεων της Ελλάδας από την ΕΕ για την περίοδο 2000-2013, που ανέρχεται σε 46 δισ. ευρώ (26 δισ. ευρώ από το Τρίτο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης και 20 δισ. ευρώ από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς).

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΝΑΥΤΗΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.....

 33. Ρεαλιστής avatar
  Ρεαλιστής 04/06/2011 11:01:42

  Ιεροφάντη μπράβο σου ,
  συμφωνώ και εγώ είσαι λεβέντης. Παράδειγμα προς μίμηση.
  Έτσι πρέπει να είμαστε σκεπτόμενοι και δημοκρατικοί , σεβόμενοι τις άλλες απόψεις . Με τον διάλογο ή την κουβέντα βρίσκουμε τις λύσεις και όχι με παρωπίδες και έπαρση.

 34. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 04/06/2011 11:30:51

  Μετά από πολλαπλές παλινωδίες που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το άλλοθι για τις εφαρμοζόμενες πολιτικές προέκυψε η νέα συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα, μια συμφωνία όμως που ήρθε να επιβεβαιώσει την άποψη που λέει πως η ελληνική κυβέρνηση εγκλωβίζει την ελληνική κοινωνία σε μια νέα πραγματικότητα όπου η αύξηση των ανισοτήτων και ο περιορισμός της δημοκρατίας θα επιβληθούν μέσω συνθηκών κοινωνικής κατάρρευσης.
  Συμπερασματικά,
  το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την πατρίδα μας από τους εξωγενείς κινδύνους που απειλούν την κοινωνική συνοχή, την δημοκρατία και την εδαφική ακεραιότητα είναι να κατέβουμε όλοι στις πλατείες.

 35. ως ΑΙδώ avatar
  ως ΑΙδώ 04/06/2011 11:35:33

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, οι ντόπιοι πολιτικάντηδες μας κατέστρεψαν

  Ψηφίζω Όλι Ρεν

 36. Απορία avatar
  Απορία 04/06/2011 12:09:15

  Είναι αμφίβολο εαν θα βγεί το 2012 με σχετική ηρεμία στη χώρα.
  Πολύ αμφίβολο έως απίθανο...

 37. nikolas avatar
  nikolas 04/06/2011 14:15:16

  Αυτος ο Παπακωσταντινου δεν εχει καμια ευθυνη για την καταντια της χωρας?
  δεν καταλαβαινουν τιποτα ειναι υπαληλοι των ΗΠΑ .

 38. dimitris avatar
  dimitris 04/06/2011 15:10:13

  Περιμένω να δω τις αντιδράσεις των κομμάτων που εχουν καταψηφήσει το μνημόνιο και πολύ περισσότερο απο τον Αρχηγο της Αξιοματικής αντιπολίτευσης που έχει τις προθέσεις αλλα....................
  Εδω που φτασαμε δεν υπάρχουν μεσοβέζικες επιλογές.
  Εισαι με το Λαο ή με τις τραπεζες .
  Το οχι μεν αλλα να το δουμε να το επαναδιαγματευτούμαι και αλλα πολλα πλεον δεν πειθουν.Τοσα χρόνια τα κόμματα εξουσίας μας χαιδεύουν,μας παραπλανούν για να τους ψηφίζουμε αλλά και να τα εχουν καλά με το κεφάλαιο..... και φτάσαμε στο σήμερα.
  Σημερα για να βγουμε αμεσα απο αυτο που το ονομαζουν κριση υπάρχουν δυο κατευθυνσεις .
  Η πρώτη προστατεύει τις τράπεζες και υποδουλώνει το λάο - ολοκληρο το έθνος- την χώρα μας και αυτή αποφάσισε να ακολουθησει (δυστυχώς) το Πασοκ.
  Η δεύτερη είναι να προστατευτεί ο Λαός και η χώρα μας και να χάσουν αρκετά οι τράπεζες και γενικά οι αποδεδειγμένα έχοντες .

  Ξεκαθαρα δεν το ακουσα απο κανενα κομμα .
  Γιαυτο και ο κοσμος βγαινει στους δρομους

  ενας αγανακτησμενος σκεπτομενος πολίτης

  • victoria (true) avatar
   victoria (true) @ dimitris 04/06/2011 21:05:40

   Έχε εμπιστοσύνη. Δεν μπορεί και να τα πει όλα, θα λυσσάξουν όλοι...

 39. Απόστολος Γ. avatar
  Απόστολος Γ. 04/06/2011 15:24:25

  Κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας τώρα , αναστολή άρθρων του Συντάγματος (το συναθροίζεσθαι κλπ) και Πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής (η χρυσή εφεδρεία).........

  Γουστάρω χρεοκοπία και φουντούνια....

 40. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 05/06/2011 01:46:00

  h**p://www.youtube.com/watch?v=lFlXv-WJ0t0&feature=player_embedded#at=143

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.