#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/10/2013 07:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τσιφλίκι του Καψή και των "άλλων δημοκρατικών δυνάμεων" η ΝΕΡΙΤ

Όλοι μαζί στη ΝΕΡΙΤ και η ΝΔ…χώρια

 

Σε «γιάφκα» του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, της «Δράσης» και των λοιπών….δημοκρατικών δυνάμεων τείνει να μετατραπεί ο υποτιθέμενα ανεξάρτητος οριστικός φορέας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. η οποία μέλει να αντικαταστήσει την «αμαρτωλή» ΕΡΤ. Σαν να μην προέρχεται ο πρωθυπουργός της χώρας από τη μεγάλη «γαλάζια» παράταξη, σαν να μην συνιστά πλειοψηφία το κόμμα της Ν.Δ., σαν να μην υπάρχει ούτε ένας σοβαρός νεοφιλελεύθερος, δεξιός, να διοικήσει το νέο εγχείρημα, εντελώς επιπόλαια, ενοχικά και απροσχημάτιστα αφήνεται η ΝΕΡΙΤ στα χέρια επιδέξιων στην αναρρίχηση και αδέξιων στα τηλεοπτικά «πράσινων», «κόκκινων» και «πορτοκαλί», πρώην υποψηφίων με διάφορα κόμματα και κομματίδια. Αποτέλεσμα; Να πηγαίνει στράφι όλη η προσπάθεια για δήθεν απεξάρτηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από κομματικές αγκυλώσεις και πελατειακές σχέσεις, να διορίζονται «ετσιθελικά» τα γνωστά αναρριχητικά της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και να υποδέχεται τόσο η «ΔΤ» όσο και η ΝΕΡΙΤ μεθαύριο μια σειρά από «ημέτερους» από τη δεξαμενή συγκεκριμένων παρατάξεων αριστερά της «πράσινης» γραμμής.

Πρώτος και καλύτερος, ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής, ο οποίος αναμφίβολα «χρεώνεται» στο ΠΑΣΟΚ, λύνοντας και δένοντας τόσο στην επιλογή των στελεχών του προσωρινού φορέα τη «ΔΤ» όσο και στη διαδικασία ορισμού των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου και των μελών του Δ.Σ.  Ο Παντελής Καψής, αφού εξοστράκισε ως ανεπιθύμητο πρόσωπο τον εκκαθαριστή της ΕΡΤ και ειδικό διαχειριστή, οικονομολόγο και τεχνοκράτη Γκίκα Μάναλη (που οδεύει στην Attica Bank), επελαύνει νικητής με την τοποθέτηση των «δικών του παιδιών» στο νέο σχήμα. Κι ας του έχει τραβήξει σε κατ ιδίαν συνάντηση το αυτί ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα αναφορικά με το «γιατί έμειναν απέξω ικανοί δημοσιογράφοι, γνωστοί για τις φιλικές τους σχέσεις με τη Ν.Δ.». Νωρίτερα ο κύριος Καψής είχε φροντίσει όλον τον Αύγουστο να τοποθετεί ατύπως στη «ΔΤ», στα στούντιο της Μουρούζη και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, παραπλεύρως του προσωπικού του γραφείου, πρόσωπα που υποδείκνυε ένα «παράπλευρο» κέντρο, αυτό της Φώφης Γεννηματά και του Φώτη Κουβέλη, από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ αντίστοιχα. Έτσι επιβλήθηκε εκτός διαγωνισμού η τοποθέτηση του Βασίλη Θωμόπουλου, στη θέση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης,  γνωστός για τις φιλοΠΑΣΟΚικές του διαθέσεις στην πρώην ΕΡΤ (έκανε όλα τα χατίρια στους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ‘90) ενώ πρόσφατα είχε κάνει άνοιγμα και στη ΔΗΜΑΡ – στη λογική του «να τα έχει με όλους καλά». Στη θέση του επικεφαλής του Προγράμματος, και αυτός ατύπως,  τοποθετήθηκε ο Γιώργος Μπράμος. Ο τελευταίος δεν ήταν μόνο φίλα προσκείμενος σε αντιπολιτευτικό κόμμα. Ήταν υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ στην Α' Αθήνας στις τελευταίες εκλογές!

Την περασμένη εβδομάδα το Εποπτικό Συμβούλιο επέλεξε πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο από μια ομάδα επτά προσώπων μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος της Λυρικής το 2005, ο Γκίκας Μάναλης, ο Τζώνη Καλημέρης και ο Γιώργος Προκοπάκης. Νίκησε φυσικά ο χημικός μηχανικός του ΕΜΠ, Γεώργιος Προκοπάκης, «καμάρι» του Παντελή Καψή ο οποίος έβαλε χοντρά το χεράκι του για την τοποθέτηση αυτή. Όπως επίσης και για την  Κατερίνα Ευαγγελάκου, τον Θεόδωρο Καρούνο, τον Νικόλαο Ξανθούλη και τον Κωνσταντίνο Πολυζωγόπουλο.

Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άσχετοι με την ραδιοτηλεοπτική αγορά «νέοι» άνθρωποι της ΝΕΡΙΤ; Ο Γεώργιος Προκοπάκης έχει τα τελευταία έτη διακριθεί ως καλεσμένος και συνομιλητής της Πόπης Τσαπανίδου και του Μπάμπη Παπαδημητρίου, εκπροσωπώντας ατύπως την κίνηση «Αριστεροί υπέρ της Δράσης» (!!!). Εκεί κατέφυγε μια ομάδα πρώην στελεχών της ΔΗΜΑΡ που δεν τα βρήκαν με τον Φώτη Κουβέλη και κάποια στιγμή πήραν την άγουσα. Και έκτοτε δεν έχουν σταματήσει να χύνουν χολή στην πάλαι ποτέ στέγη τους. Προέρχεται από την αριστερά και κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών με τη Δράση-ΦιΣ. Τόσο ανεξάρτητος….

Η 51χρονη σκηνοθέτης Κατερίνα Ευαγγελάκου ασχολείται με τη σκηνοθεσία αλλά και την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και ντοκιμαντέρ, ενώ συνδέεται με δεσμούς φιλίας με τη σύζυγο του Π.Καψή, Βένια Γεωργακοπούλου της αριστερής «Εφημερίδας των Συντακτών». Ο πληροφορικός Θόδωρος Καρούνος, μέλος του Δ.Σ. επίσης, ήταν στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου σε θέματα Πληροφορικής. Επίσης όλως τυχαίως έχει επιμεληθεί τη μηχανοργάνωση της «Αυγής» του ΣΥΡΙΖΑ.  Συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνος για θέματα διαδικτύου και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης από το 2004 ως το 2012.

Ο τρομπετίστας Νίκος Ξανθούλης είναι και αυτός επιλογή Π.Καψή όπως επίσης και ο νομικός Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλος, επίκουρος Καθηγητής Ιδιωτικού Δικαίου στην Νομική Σχολή της Αθήνας μεν, συνεργάτης των κυβερνήσεων Σημίτη δε.

Όμως και τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου δεν πάνε πίσω σε «αριστερά» και πασοκικά φρονήματα.

Η Άννα Δαμιανίδη έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στην «Αυγή», στα «ΝΕΑ» και στην Ελληνική Ραδιοφωνία τα πικρά χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Η Τατιάνα Καραπαναγιώτη ορίστηκε το 2011 αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Τον Μάιο του 2012 διετέλεσε υπηρεσιακή Υπουργός Πολιτισμού. Τέλος ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης ήταν υποψήφιος και αυτός με τη ΔΗΜΑΡ. Υπάρχει κάποιος από το Μαξίμου σε όλα αυτά; Κάποιος «βαμμένος» δεξιός, κάποιος υποψήφιος με τη Ν.Δ. Όχι, η ΝΕΡΙΤ είναι προφανώς ανεξάρτητη μόνο από τη μεγάλη παράταξη του Αντώνη Σαμαρά.

Ρεπόρτερ

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 05/10/2013 07:43:50

  Αν προέρχονται από τη "Δράση" ορισμένα στελέχη της ΝΕΡΙΤ, γιατί γράφετε ότι δεν βρίσκεται "κανείς σοβαρός νεοφιλελεύθερος" να εργαστεί εκεί; Η "Δράση¨ είναι αμιγώς νεοφιλελεύθεροι ή, πιο ορθά, ελευθεριακοί φιλελεύθεροι. Ορισμένοι από αυτούς στεγάζονταν στη "Δράση", οι πιο ευέλικτοι (και καιροσκόποι) στη ΝΔ. Μερικοί πήγαν στο ΔΗ.ΣΥ. και μετά επέστρεψαν στη ΝΔ. Από όσο ξέρω, τους βρίσκεις παντού σε τομείς όπως δημοσιογραφία και γενικότερα ΜΜΕ και χώρους διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Είναι το πιο φιλελεύθερο αδερφάκι της Δημ.Αρ. Το θέμα είναι αν ο ελευθεριακός φιλελεύθερος της ΝΕΡΙΤ είναι από τη Δράση και δεν είναι από τη ΝΔ; Τούτο ουδόλως ενδιαφέρει τους τηλεθεατές, οι τύποις κομματικές εντάξεις είναι αδιάφορες και αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Η ουσία είναι στο τί λέγεται και τί είδους ιδεολογία διαχέεται μέσα από τη δημοσιογραφία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου.

  • Maximus Decimus avatar
   Maximus Decimus @ ΒΙΣ 05/10/2013 14:55:09

   Διϋλίζεις τον κώνωπα ΒΙΣ - η ουσία είναι πως δεν υπάρχει ούτε ένας δεξιός δημοσιογράφος

 2. Νίκος Καπλάνης avatar
  Νίκος Καπλάνης 05/10/2013 08:25:33

  Να ζητήσει ΑΜΕΣΑ ο Πρωθυπουργός τη Παραίτηση του Καψή.Και ο Βενιζέλος να κάτσει κάτω απο τη...μπάρα.ΑΡΚΕΤΑ.Άκου '' κολλητή της Γυναίκας του;;;;Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί είχαν συμμετάσχει στον διαγωνισμό-εκδήλωση ενδιαφέροντος για το ΔΣ;;;Αν όχι,η τοποθέτησή τους είναι Άκυρη!!!!!!!

 3. Ραβινος avatar
  Ραβινος 05/10/2013 08:51:48

  Τι καλημερα να ευχηθω τωρα?Φτιαχτηκα πρωι -πρωι για το Σ/Κ .Που πηγαν ο Κεδικογλου,ο Στουρναρας , ο Μουρουτης κα σχετικοι με τα ΜΜΕ ? Τι τους εχουμε αυτους υπευθυνους ?Για τα ωραια ματαια τους η να προασπιστουν τα συμφεφοντα της δημοκρατικως πλειοψηφουντος κομματος που κυβερνα σημερα και ειναι η ΝΔ ?Τι να πει κανεις ? Μετα ορθωνεται ο γιγας Παπαμιμικος και κανει συστασεις στον Φαηλο να χαμηλωσει τους τονους της κριτικης του στην εμφανως & αφανως αριστεροσυμμορια που μας κυβερνα !Μετα απο οσα καταμαρτυρουνται παραπανω οσα ταξειδια και να κανει ο Σαμαρας οσες προσπαθειες ανανηψης της χωρας και να καταβαλλει ολα θα περνουν μεσα απο τα πολιτικα μυωπικα ματια της ΝΕΡΙΤ και θα εκτρεπονται προς αριστεριστικες ερμηνειες και παραπληροφορησεις ριχνοντας νερο στο μυλο της πασοκικης λαμογιονομεγκλατουρας.Κριμα τους αγωνες μας !

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ Ραβινος 05/10/2013 08:54:18

   Συγγνωμη για τις ορθογραφικες αβλεψιες .

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Ραβινος 05/10/2013 13:45:17

   Είπες κάτι για τον Κεδίκογλου; Ας μην ανοίξω το στόμα μου για το παρελθόν και το παρόν του συγκεκριμένου, αν και δεν θα πω κάτι που δεν είναι γνωστό στην πιάτσα...
   Γνώμη μου είναι ότι αν συλλαμβανόταν η κρατικοδίαιτη αλητεία με τους ρυθμούς που συλλαμβάνεται η αλητεία της ΧΑ, θα έπρεπε ένα νησί μεγέθους της Χίου (για να μην πω της Λέσβου) να γίνει ανοιχτή φυλακή, κάτι σαν το Escape from New York, με τον Kurt Russell...

 4. occultist avatar
  occultist 05/10/2013 09:50:45

  Ο επιλέξας τον κ. Καψή, κ. Σαμαράς, είναι άμοιρος ευθυνών;;;

  • kai kala avatar
   kai kala @ occultist 05/10/2013 13:42:03

   όπως και με την παλιά ΕΡΤ έτσι και τώρα, οι διευθυντές και οι προιστάμενοι φύτρωσαν, δεν τους έβαλε κανείς εκεί

 5. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 05/10/2013 10:30:44

  Βρε ας στο διάολο επιτέλους με τις βδελες

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ Διηνεκης 05/10/2013 21:52:15

   ᾿Ανθρώπινες βδέλλες, Διηνεκή! Γλυτώσαμε πάντως ἀπό τά πράσινα μάτια. . .τῆς ῞Ελλης, πρόοδος κι᾿ αὐτό!!

 6. Greg avatar
  Greg 05/10/2013 10:31:36

  Γιατί δεν το παραδεχόμαστε; Η Ν.Δ. έχει δώσει γη και ύδωρ στο ΠΑΣΟΚ και το διατηρεί ζωντανό στην εντατική. Όσο συνεχίζεται αυτό, θα φεύγουν από πόρτες και παράθυρα οι ψηφοφόροι.

 7. Νικήτας avatar
  Νικήτας 05/10/2013 12:23:29

  Για μεγάλες και φρέσκες αλλαγές μιλάμε.
  Να ζήσουν τα παιδιά του κομματικού σωλήνα και οι γλείφτ*ς δημοσιογράφοι.

 8. Eva avatar
  Eva 05/10/2013 12:32:17

  Στην Αγ. Παρασκευή ποιοί είναι μέσα και σε ποιό χώρο ανήκουν?
  Έχω μπερδευτεί.

  • Άκρη Άκρη avatar
   Άκρη Άκρη @ Eva 05/10/2013 22:47:11

   Αυτοί οι ...αριστεροί, είναι ατέλειωτοι τέλος πάντων... Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, από κάτω θα τους βρείς!

 9. galis avatar
  galis 05/10/2013 13:16:03

  ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΕ που έλεγε (κάποτε) και ο Άδωνις...

  • factorx avatar
   factorx @ galis 05/10/2013 13:56:05

   Που ειδες τη ΝΔ εσύ;

   • Κώστας Σταματάκης avatar
    Κώστας Σταματάκης @ factorx 05/10/2013 15:11:13

    Αυτό είναι το πρόβλημα ότι δεν την βλέπουμε πουθενά. Και ακόμη κοιμούνται όλοι όρθιοι και δεν καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος της την τιμωρεί για τις ενέργειες της, όπως έκανε το 2009 με το πρίγκιπα που κρύβεται στην Ραφήνα.

    • Φωτεινή avatar
     Φωτεινή @ Κώστας Σταματάκης 05/10/2013 21:41:19

     ". . .όπως έκανε το 2009 με το πρίγκιπα που κρύβεται στην Ραφήνα."

     Γράψε κάτι πιό original. :lol:

   • galis avatar
    galis @ factorx 05/10/2013 15:46:21

    Ειρωνικό σχόλιο προς τον Άδωνι

 10. Maximus Decimus avatar
  Maximus Decimus 05/10/2013 14:57:38

  Διαβάστε το facebook του Μουρούτη και θα δείτε τι προβολή κάνει στον Χωμενίδη και το protagon - που έβριζε πατόκορφα τον Σαμαρά. Προσωπικές συμπάθειες και έυνοιες ή ειναι τόσο ανόητοι που πιστεύουν πως μπορούν να ενσωματώσουν το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ;

 11. ΜΠΑΜΠΗΣ avatar
  ΜΠΑΜΠΗΣ 05/10/2013 15:18:20

  Αργά πήρατε χαμπάρι ποιός κάνει κουμάντο σ΄αυτή τη Χώρα τελικά.
  Το ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ πάντα έκανε κουμάντο και συνεχίζει αλλάζοντας πρωθυπουργούς και υπουργούς....

  Γι αυτό είμαστε σ΄αυτό το χάλι ....

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ ΜΠΑΜΠΗΣ 05/10/2013 22:12:45

   Καί ἡ ἁγία Ἀθανασία τοῦ Αἰγάλεω...

 12. Αιρετικός avatar
  Αιρετικός 05/10/2013 15:24:54

  Αυτός που επιβάλλει τον κ. Καψή ως "από μηχανής θεό, δια πάσαν νόσον" και τους κολλητούς του "κυβερνάει" τον τόπο...Το εμπεδώσαμε!

 13. Igor Rasputin avatar
  Igor Rasputin 05/10/2013 16:21:02

  Που ειναι οι γνωστές του αντικειμένου, προερχόμενοι και εκπροσωπώντας την νδ; Ο Δασκαλακης, ο Λιάτσος πχ. Τελικά μόνο ο Αντωνιου έμεινε εκτός και δυο τρεις άλλοι. Όλο αυτο έγινε για ποιο λόγο; Για να δούνε μια δημόσια τηλεόραση σαν την Ερτ και χειρότερη;

  • Ενας που ξερει... avatar
   Ενας που ξερει... @ Igor Rasputin 05/10/2013 18:58:44

   Γνωστης του αντικειμενου ο Δασκαλακης???Απο που κι' ως που....

 14. Σιγά μη φοβηθώ avatar
  Σιγά μη φοβηθώ 05/10/2013 18:10:25

  Ησυχάστε. Μην πανικοβάλλεστε άδικα. Τα κόμματα όταν έχουνε την εξουσία και αφειδώς ...μοιράζουνε μισθούς, αξιώματα, καριέρες, προσελκύουν ενίοτε πλήθη προθύμων, βασιλικότερων του ...βασιλέως χαμαιλέοντες. Αυτοί που σήμερα χαρακτηρίζετε ως ...αλλόθρησκους, σε μιά στιγμή μπορεί και ....ν΄αλλαξοπιστήσουν αν το συμφέρον τους που θα βαπτίσουνε ''κοινό'', το απαιτήσει..... Κανένα πρόβλημα. Τα τωρινά άθλια φερέφωνα των παρανόμων ΜΜΕ, ως πρώην ''αριστεροί'' δεν πλασσάρονται-αναφέρονται; Ε, πιό φανατικοί και δουλικοί υπηρέτες από αυτούς υπάρχουν; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
  Πάντα οι Γενίτσαροι από ανάγκη ν΄ αποδείξουνε τη φρέσκια ...πίστη τους, παρουσιάζονται φανατικότεροι όλων.

 15. Tommy avatar
  Tommy 05/10/2013 18:18:02

  Δεν σας κάνει τρομερή εντύπωση που το Συγκρότημα, οι Πρετεντέρηδες και ο Μπόμπολας στηρίζουν Σαμαρά με νύχια και με δόντια, ως φορέα φυσικά της πλέον ακραιφνούς μνημονιακής κυβέρνησης? Το ότι χρησιμοποιούν τον Σαμαρά για να πάρει τα πιο αντιλαικά μέτρα και την χειρότερη εσωτερική υποτίμηση στην ιστορία της ευρώπης, και μετά να φυτεύσουν την "ελιά" τους ωε νέα δύναμη εξουσίας δεν το βλέπει? Ο Σαμαράς το βλέπει, απλά ήθελε να γίνει Πρωθυπουργός και ήξερε ήταν η μόνη του ευκαιρία.

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ Tommy 05/10/2013 21:45:41

   "Ο Σαμαράς το βλέπει, απλά ήθελε να γίνει Πρωθυπουργός και ήξερε ήταν η μόνη του ευκαιρία."

   Δλδ γιά τό θρόνο τό ἔκανε μόνο;; Τελικά εἶσαι βαθιά νυχτωμένος!!!!!!!!

   • A.K. avatar
    A.K. @ Φωτεινή 08/10/2013 14:18:36

    Ενώ εσύ είσαι....ημερομένη !!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. christof avatar
  christof 05/10/2013 18:21:00

  Η ΝΔ θα ειναι παντα μια παρενθεση στη πολιτικη ζωη λογω προπατορικου αμαρτηματος.Πιστεψαμε στο Σαμαρα αλλα ειναι μονος μαζι με τον Χρυσανθο.Δεν ελπιζω τιποτα ,δεν πιστευω τιποτα, δεν ειμαι ελευθερος.

 17. Αναξιμανδρος avatar
  Αναξιμανδρος 05/10/2013 18:28:13

  Δεν βλέπω να την πολύ χαλάει και τη νέα δημοκρατία αυτό...μάλλον βολεύεται...

 18. Σαρακατσανος avatar
  Σαρακατσανος 05/10/2013 18:58:35

  Ολοι αυτοι οι απιθανοι τυποι θα συγκροτησουν την ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ......Παντου θα υπαρχει το πασοκ της φαυλοτητας και κλεπτοκρατιας.Οι εκσυγχρονιστες που διελυσαν την Ελληνικη κοινωνια θα ειναι παντα και ΠΑΝΤΟΥ. Αλλωστε εχουν τη μεγαλη....αβαντα των κρατικοδιαιτων και παρασιτικων ΜΜΕ, οπου ανεκαθεν διαμορφωναν το πολιτικο γιγνεσται στη χωρα. Το μεγαλο γεγονος ειναι οτι απο το 81 και μετα η ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ηταν και συνεχιζει να ειναι η.......κολυμβηθρα του σιλωαμ του σοβιετικου κρατους που χαρακτηριζει την ΕΛΛΑΔΑ απο δεκαετιες.

 19. Χαζούλης avatar
  Χαζούλης 05/10/2013 21:51:27

  Τέλος ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης ήταν υποψήφιος και αυτός με τη ΔΗΜΑΡ.

  Πώς; Μόνο με τη ΔΗΜΑΡ; Να βγει ο Φαήλος να μας πει περισσότερα. :)

 20. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 05/10/2013 21:53:45

  Μεχρι στγμης ομως εδω και σαραντα χρονια κανεις 'γενιτσαρος' δεν λειτουργησε δημοκρατικα... ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ υπηρετουν φανατικοτατα τα συμφεροντα της αριστερας στα ακρα της οποιας και γεννηθηκαν... ΨΑΞΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ' θα εκπλαγειτε διαπιστωνοντας οτι οιλοι προερχονται απο την ακρα αριστερα... τυχαιο ? δεν νομιζω...
  Οσο για την ΔΤ μια απο τα ιδια σκατα με την αμαρτωλη ΕΡΤ ειναι, αλλωστε κανενας δεν περιμενε τιποτα αλλο βλεποντας τον γελοιο ΚΑΨΗ να ηγειται του 'κτισιματος'... ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...και οχι οι σβαστικες και οι εθνικοσοσιαλισμοι... ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ 'ποτε ρε θα απαλλαγω απο την κοκκινη χουντα των ΜΜΕ ? αφου και τωρα με Σαμαρα και κατεδαφισμενη την ΕΡΤ εχω παλι χουντα της αριστερας ασικτιρι ολοι σας' ..
  ΚΥΡΙΟΙ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΗ...

  • Σιγά μη φοβηθώ avatar
   Σιγά μη φοβηθώ @ Νικηφορος Φωκας 06/10/2013 07:49:18

   ‘’εδω και σαραντα χρονια κανεις ‘γενιτσαρος’ δεν λειτουργησε δημοκρατικα…ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ υπηρετουν φανατικοτατα τα συμφεροντα της αριστερας στα ακρα της οποιας και γεννηθηκαν… ‘’
   Η αντιαριστερή σας προκατάληψη, σας εμποδίζει να διακρίνετε πως επί σαράντα χρόνια οι χαμερπείς υπάλληλοι που παριστάνουν τους Δημοσιογράφους, αφού ‘’πουλούσε’’ η …αριστεροσύνη την ενδύθηκαν, ώστε να …σταδιοδρομήσουν! Όταν αλλάξανε τα πράγματα, έγιναν μνημονιολάγνοι, μετά σε μία νύχτα αντιμνημονιομάχοι και πρόσφατα όψιμοι ένθερμοι…αντιφασίστες.
   Οι άνθρωποι αυτοί, υπηρετούν αποκλειστικά το ατομικό τους συμφέρον και μόνον, υποστηρίζοντας με υψηλές αμοιβές τα σχέδια των αφεντικών τους καναλαρχών, εφημεριδάδων, μπετατζήδων, εκβιαστών της πολιτείας και καταχραστών του δημοσίου χρήματος. Είναι ...ακριβοί μεν, πλην όμως, εύκολα εξαγοράσιμοι.

   • Ρηνα avatar
    Ρηνα @ Σιγά μη φοβηθώ 08/10/2013 09:38:24

    Εξαγορασιμοι σιγουρα, ισως τωρα πια οχι τοσο ακριβοι και για τους "εργοδοτες τους" παμφθηνοι αφου τα κερδη που αποκομιζουν εξ αυτων αντισταθμιζουν τα ψιχουλα που καταβαλλουν. Παντως και οι δυο πλευρες συνεργαστηκαν αγαστα πολλα χρονια χρησιμοποιωντας και αλλους στο παιχνιδι οπως πχ συνδικαλ-η-στες και βεβαια ολους εμας με τη πλυση εγκεφαλου που υποστηκαμε.
    Οσο το χρημα παραμενει Θεος στη κοινωνια και τα ιδανικα εχουν κρυφτει στα υπογεια των σχολειων, μην περιμενετε ουσιαστικες αλλαγες. Αυτες η προκυπτουν αργα και βασανιστικα με δουλεια σε επομενες γενεες, η αποτομα με αφορμη σοβαροτατα εκτακτα γεγονοτα.....

 21. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 05/10/2013 21:55:02

  Προσωπικά, θά ἤθελα τόν Στράτο Μπαλῆ πίσω στήν ΝΕΡΙΤ.

 22. τάσος καραγιαννίδης avatar
  τάσος καραγιαννίδης 06/10/2013 00:02:36

  σήμερα 20 χιλιάδες θεσσαλονικείς στο στρατόπεδο του παύλου μελά βροντοφώναξαν όχι στα ορυχεία χρυσού του μπόμπολα.
  άμεση απεμπλοκή της νέας δημοκρατίας και του αντώνη σαμαρά από την υπόθεση αυτή.

 23. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 06/10/2013 00:17:52

  Πω πω! Τι ΠΑΣΟΚοφωλιά έχει δημιουργηθεί εκεί μέσα! Και συ βρε Αντώνη μου, είπαμε να είσαι υπεράνω, αλλά ν' αφήνεις τώρα τον χοντρό να κάνει παιχνίδι σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα όπως η δημόσια τηλεόραση, ε πάει πολύ! Για κοίτα το θέμα μην έχουμε ντράβαλα...

 24. Ελευθερία avatar
  Ελευθερία 06/10/2013 02:24:46

  Εδώ τον αφήνει να κάνει παιχνίδι στο Κυπριακό...

 25. Kimon avatar
  Kimon 06/10/2013 09:49:17

  Κάποιος νεοδημοκράτης δήλωσε, "Ας κυβερνά το ΠΑΣΟΚ για πενήντα χρόνια. Αρκεί να βγαίνουμε βο(υ)λευτές".

 26. mara M. avatar
  mara M. 06/10/2013 14:41:11

  Mάλλον δεν θέλετε να δεχτείτε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ο ένας προσφέρει συγκάλυψη και ο άλλος στήριξη στην εξουσία. Για πείτε μου τι διαφορετικό έχουν; Στα ρουσφέτια, στους διορισμούς; στα σκάνδαλα; στην οικονομική πολιτική του μνημονίου; Kύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Αυτοι μια χαρά περνάνε. Αλίμονο στους ψηφοφόρους που τους πιστεύουν ακόμα.
  ΥΓ πρώην ψηφοφόρος τους.

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ mara M. 06/10/2013 15:20:56

   Καί νῦν μία ἐκ τῶν δύο ἄκρων; :D

 27. mara M. avatar
  mara M. 06/10/2013 16:12:53

  Πιθανόν. Εγώ βέβαια δεν τους εξισώνω, σέβομαι όμως την αποψή σου και οφείλω να σου πώ ότι είσαι απο τους πιο ευγενικούς διαφωνούντες.

  • Σιγά μη φοβηθώ avatar
   Σιγά μη φοβηθώ @ mara M. 06/10/2013 16:43:08

   ''είναι απο τους πιο ευγενικούς διαφωνούντες.''
   :-) Προσυπογράφω! ( Διαθέτει την ...Καραμανλική ευγένεια).

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ Σιγά μη φοβηθώ 07/10/2013 01:30:28

    Εὐχαριστῶ Κυρίες μου!

    Σεβασμός πάντα στήν διαφορετική γνώμη. ᾿Αρχή μου. :D

 28. Dimitris avatar
  Dimitris 06/10/2013 18:42:24

  Αν είναι να κάνουν τέτοιες μεταρρυθμίσεις σαν αυτή της ΕΡΤ καλύτερα να μην τις κάνουν καθόλου...Το μόνο που άλλαξε είναι το σήμα. Δημοσιογράφοι (που τους χρυσοπληρώσαμε την αποζημίωση και τους επαναπροσέλαβαν), δομές, διαδικασία τα ίδια

 29. xbab avatar
  xbab 07/10/2013 09:28:05

  Και οι από δω τι κάνουν;
  Μια ζωή παντού διορίζονται μη ψηφοφόροι της ΝΔ, από του αειμνήστου ΚΚ μέχρι σήμερα.
  Με το αιτιολογικό της απόκτησης νέων ψηφοφόρων....και της αξιοκρατίας.
  Και όλο τρώνε μαύρο...
  Αλλά θα δουν και τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.
  Δεν είμαστε καθόλου μα καθόλου σίγουροι. Και μη νομίσετε πως θα πάμε ακόμη πιό δεξιά.
  Υπάρχει ανώδυνος δημοκρατικός τρόπος τιμωρίας.
  Αφού μια τηλεόραση δεν μπορούν να διευθετήσουν.Πήραν όλο το πολιτικό κόστος της ΕΡΤ και έρχεται τώρα ο Καψής [ ποιός μωρέ κακομοίρηδες ο καψής] να κάνει το παραμάγαζο της ΕΡΤ σούπερ μάρκετ του ΠΑΣΟΚ κλπ δημοκρατικών δυνάμεων.
  Καλά σας κάνει! Ποιός; Ο ανύπαρκτος Καψής, ο άνθρωπος του παρασκηνίου και του μεγάλου συγκροτήματος που διαφεντεύει τη χώρα από τον ελληνοϊταλικό πόλεμο και μέχρι σήμερα.
  Το ζητάει ο οργανισμός σας - βοήθειά σας!

 30. 0 avatar
  0 07/10/2013 15:45:42

  απο οτι βλεπω δεν ασχολειτε κανεις σας με την απιστευτη μπαρουφα,την παγκοσμια πρωτοτυπια του πρωθυπουργου σας που εκλεισε την ερτ και που ως τωρα το καραγκιοζιλικι της δτ μας εχει στοιχισει ο κουκος αηδονι.το οτι υπαρχουν περιοχες στην ελλαδα που ειναι ακομα αποκλεισμενες απο ενημερωση,ψυχαγωγια δεν νομιζω να σας ενδιαφερει και πολυ?ο νταλκας σας ειναι γιατι δεν πηραν τις θεσεις δεξιοι..παρτε το χαμπαρι..η ερτ ηταν,ειναι καλλιτεχνικος χωρος.και καλλιτεχνες δεξιους οσο και να ψαχνετε,πολυ δυσκολα θα βρειτε..ο λιατσος λεει ο αλλος..ημαρτον..

  • Κώστας Γιαννιώτης avatar
   Κώστας Γιαννιώτης @ 0 07/10/2013 17:55:08

   Τελικά είστε κάμποσοι στην Ελλάδα που πιστεύετε οτι ο Λαζόπουλος και η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι "καλλιτέχνες"...

   • 0 avatar
    0 @ Κώστας Γιαννιώτης 07/10/2013 20:25:48

    ο λαζοπουλος ειναι καλλιτεχνης αν και με την ερτ δεν εχει καμια σχεση..οσο για την τζουλια..ο δικος σας ο λιατσος την εβγαζε στα δελτια του.

 31. Βασίλης avatar
  Βασίλης 08/10/2013 08:55:49

  Οι αρμόδιοι της Ν.Δ ως συνήθως κοιμούνται και όταν ξυπνούν το τραίνο έχει φτάσει στον μεθεπόπενο σταθμό.
  Ο ιδιοκτήτης της Χρίστου Λαδά που καταδυνάστευε για χρόνια την πολιτική ζωή του τόπου , μπορεί να μας άφησε χρόνους όμως η από κλωνοποίηση προελθούσα οικογένεια Καψή συνεχίζει το <> έργο του.
  Η μόνη ελπίδα σωτηρίας είναι να επιταχυνθεί η αρξάμενη πτώχευση του συγκροτήματος που λειτουργεί πάνω από μισό αιώνα ως μοχλός επιβολής πρωθυπουργών ,υπουργών και κυβερνητικών στελεχών για να απαλαγούμε από αυτό το μόρφωμα.

 32. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 08/10/2013 16:32:02

  Δηλαδή, το πρόβλημα "εξυγειάνσεως" δεν είναι αξιοκρατικό, αλλά κομματοκρατικό.
  Απέραντη θλίψη....

 33. christos avatar
  christos 08/10/2013 19:31:47

  Εδώ αυτός ο και καλά διευθυντής Θωμόπουλος βρίζει το Σαμαρά και κάθε φορά κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην τον προβάλει. Ρε ουστ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.