#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/04/2012 18:50
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το Antinews και οι φίλοι του δικαιώθηκαν: η Νέα Μεταπολίτευση άρχισεΜε την προκήρυξη των εκλογών τελείωσε οριστικά και το σύστημα της Μεταπολίτευσης του 74.

Μπαίνουμε σε μια αχαρτογράφητη περιοχή.

Το προηγούμενο πολιτικό σύστημα κατέρρευσε μέσα στην οργή του κόσμου και υπό το βάρος των ανομημάτων του. Η νέα εποχή που ανατέλλει θα οδηγήσει αναπόφευκτα στο τέλος του πελατειακού κομματικού συστήματος και των κομματικών δεινοσαύρων. Ο πολιτικός χάρτης θα αναδιαμορφωθεί πλήρως. Νέες πολιτικές δυνάμεις θα εμφανισθούν. Ο μετασχηματισμός του πολιτικού συστήματος θα είναι επίπονος, όπως το κοιλοπόνεμα της ιστορίας

Σε πλήρη αντίθεση με την προηγούμενη μεταπολίτευση, κατά την οποία το ΠΑΣΟΚ με την σύμπραξη της επίσημης Αριστεράς κατάφεραν να τιθασεύσουν και να ελέγξουν το λαϊκό κίνημα που είχε διαμορφωθεί στην αντίσταση κατά της χούντας, σήμερα ο καθοριστικότερος παράγων των εξελίξεων είναι η οργή του λαού που πυροδοτείται από την  παρατεινόμενη κρίση. Μια κρίση που τελικά θα είναι το δικό μας "Πολυτεχνείο".

Το Antinews έχει πίσω του μια μακρά παράδοση αγώνων εναντίον της σάπιας μεταπολίτευσης του 74  και της διαπλοκής.

Από την εποχή  της αποκάλυψης των μεγάλων σκανδάλων του ΠΑΣΟΚ και την αποκαθήλωση του "Ανδρεϊσμού" την δεκαετία του 80, των αποκαλύψεων για την διαπλοκή της Ζήμενς και της Ιντρακόμ, την δεκαετία του 90, τα αρχεία της Στάζι και τόσα άλλα, οι ΠΑΣΟκοι και οι αριστερούληδες συνεταίροι τους στην εξουσία μας κατηγορούσαν ότι ρίχνουμε νερό στο μύλο της δεξιάς, ότι "προδώσαμε" την "παράδοση του Αντί", ότι παίζουμε παιχνίδια εξουσίας και άλλα τέτοια εύκολα και αντιπροσωπευτικά των ίδιων.

Κάποτε μάλιστα οι ίδιοι ήταν που έκαιγαν το "Αντί" στην Πλατεία Συντάγματος επειδή αποκαλύψαμε τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ. Με την φασιστική λογική τους  δεν θα μπορούσαν φυσικά ποτέ να καταλάβουν ότι και τότε και τώρα αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως είναι ο πόλεμος εναντίον του διεφθαρμένου "συστήματος ΠΑΣΟΚ".  Ότι ο εχθρός του εχθρού σου είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Και ότι στον πόλεμο αυτό η σημαντικότερη δύναμη ήταν και είναι το "κόμμα των νοικοκυραίων", πολιτικός εκφραστής του οποίου είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό το "κόμμα των νοικοκυραίων" είναι σήμερα ο συνεκτικός ιστός του "κόμματος Ελλάδα" με πολιτικό εκφραστή του τον Αντώνη Σαμαρά.  Αυτό το κόμμα των νοικοκυραίων και των φρονίμων, το κόμμα των ανιδιοτελών πατριωτών θα αναλάβει να αναζωογονήσει την Ελλάδα, μετεξελισσόμενο στη νέα εποχή. Όποιος δεν τον βλέπει, όποιος δεν αντιλαμβάνεται την διαλεκτική και τη δυναμική των εξελίξεων στην Ελλάδα θα μείνει για πάντα εγκλωβισμένος στην υπεράσπιση του διεφθαρμένου συντεχνιακού κράτους με σημαία τις ιδεολογίες του παρελθόντος. Εγκλωβισμένος σ΄ αυτό.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά μόνο γι αυτούς,  στηρίξαμε και στηρίζουμε Σαμαρά. Επειδή είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί τη Νέα Μεταπολίτευση, εκ της ηγετικής και μόνο παρουσίας του στην σημερινή Ελλάδα. Επειδή αυτός ο αποσυνάγωγος του πολιτικού συστήματος που μας οδήγησε στην καταστροφή, δεν είναι ένας από αυτούς και ποτέ δεν θα γίνει. Γι’ αυτό και τόσα χρόνια τον είχαν αφήσει στην πολιτική ερημιά. Από την οποία δεν επέστρεψε χάρις σ΄αυτούς, αλλά χάρις στον λαό και μόνον.

Δεν θα μιλήσουμε τώρα για "αυτοδυναμίες" και για εκλογικά αποτελέσματα. Όλοι άλλωστε συμφωνούμε στο ελάχιστο: Ότι δηλαδή η  ΝΔ θα είναι τουλάχιστον το πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά από το αγνώστου πλέον μέλλοντος ΠΑΣΟΚ και ότι ο Σαμαράς θα είναι ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος μιας πολιτικής σκηνής κατακερματισμένης. Ο καθένας λοιπόν που δεν φορά πολιτικές και ιδεολογικές παρωπίδες μπορεί να αντιληφθεί ότι και το προσωπικό και το πολιτικό συμφέρον του Σαμαρά βρίσκονται στην αλλαγή των πάντων.  Όχι μόνο επειδή είναι ο προφήτης της Νέας Μεταπολίτευσης, όχι μόνο επειδή αυτές είναι οι θέσεις του και το όραμά του.  Αλλά και, απλούστατα, επειδή δεν μπορεί να συμβιώσει με εκείνους που ποτέ δεν τον πήγαν και ποτέ δεν θα τον πάνε. Δείτε πως τον χτυπάνε όλοι, από όλες τις πλευρές.

Αυτά και μόνο φτάνουν προς το παρόν. Αυτά και μόνο είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για τη Νέα Μεταπολίτευση.

Αυτά και μόνο αποτελούν την δικαίωσή μας, όλων εμάς εδώ, διαχειριστών, συντελεστών, αρθρογράφων και σχολιογράφων.

Γι αυτό παλέψαμε. Για να δρομολογηθεί ανεπίστρεπτα η Νέα Μεταπολίτευση. Κι αυτό έγινε ήδη την ημέρα προκήρυξης των εκλογών....

FactorX

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tasos1 avatar
  tasos1 15/04/2012 19:13:22

  θα μιλήσουμε Φάκτορα για αυτοδυναμίες, θα μιλήσουμε... Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε την ευκαιρία, δεν έχουμε άλλον Αντώνη Σαμαρά. Ο οποίος όπως ξέρεις δεν έχει και κανένα πρόβλημα να τα βροντήσει... Η λέξη εξουσία δεν του λέει τίποτα, η λέξη καθήκον τον συναρπάζει, η λέξη Ελλάδα τον πεθαίνει.

  • NikosP avatar
   NikosP @ tasos1 17/04/2012 15:31:25

   πεθαίνουμε και μεις μαζί του..

  • leipzig avatar
   leipzig @ tasos1 23/04/2012 14:59:16

   Στα παιδιά που κάνανε Θεούς πολιτικούς!

   Όταν εμφανίζεσαι υπέρμαχος πολιτικού ανδρός, τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
   - Εκεί τρώς ή θα φάς καλά.
   - Είσαι αδιόρθωτος φασίστας.
   - Κάνεις πολιτική με όρους Ελληνικού ποδοσφαίρου.
   Σε κάθε περίπτωση είσαι και δημαγωγός!

   Άκου λοιπόν τι έχω να σου πώ.
   1. Το Πασόκ και η Ν.Δ. θα πληρώσουν για τα αμαρτήματά τους.
   2. Το ΚΚΕ δεν έχει προοπτική.
   3. Ντόρα, Κατσέλη είναι καμμένα χαρτιά.
   4. Το βαθύ κράτος θα πρέπει να αποδομηθεί και εφ' όσον στηρίζεται στα δύο μεγάλα κόμματα, θα συμπαρασύρει και αυτά στην ανυποληψία.

   Συνεπώς και η νέα Βουλή θα καταντήσει υπηρεσιακή και μαζί με αυτή και οι εκφραστές της.

   Το Ελληνικό μέλλον βασίζεται στην συναίνεση και οι θερμόαιμοι δεν θα έχουν καμμία θέση σε αυτό. Μάλιστα θα θυσιαστούν προς όφελος της ενότητας.

 2. man8os avatar
  man8os 15/04/2012 19:24:09

  Φακτορα ειναι ακριβως οπως τα λες. Εγω στηριξα Σαμαρα απο τη πρωτη στιγμη γιατι δεν εχει παρεδωσε με τους διεφθαρμενους και γιατι οι φιλοι του δεν ειναι ουτε μπετατζηδες ουτε διεφθαρμενοι καναλαρχες.

  Ελπιζω να μην ενδωσει στη διαφθορα ουτε οταν γινει προθυπουργος (για το τελευταιο δεν εχω αμφιβολια ειμαι σιγουρος οτι θα γινει).

  ΥΓ: Θα ειμαι πιστος Σαμαραικος οτι και να γινει εκτος και κανει συγκυβερνηση με ΠΑΣΟΚ γιατι πιστευω οτι πρεπει να αποδωθουν ευθυνες σε αυτους που μας εφεραν σε αυτο το χαλι.

  • Carlos avatar
   Carlos @ man8os 15/04/2012 22:22:44

   Μα έκανε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ..Και το τέκνο αυτής ήταν το Μνημόνιο vol2..Τώρα που θα ξανακάνει υπό την υψηλή εποπτεία των δανειστών μας,θα ολοκληρωθεί και το τέλος-βιολογικό για πολλούς-και των "νοικοκυραίων" ψηφοφόρων που τον ανέδειξαν.Άλλο η πολιτική και άλλο η μεταφυσική του Μεσσιά στην οποία δυστυχώς πολλοί εδώ μέσα φαίνεται ν α έχουν υποκύψει..

   • Ιασων Γιαννιός avatar
    Ιασων Γιαννιός @ Carlos 16/04/2012 09:32:01

    Λάθος κάνεις φίλε συγκυβέρνηση δεν έκανε, στήριξε μία κυβέρνηση για την ομαλή πορεία της χώρας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Αυτοί που μιλούν για συγκυβέρνηση το μόνο που επιδιώκουν είναι η πολιτική απαξίωση του Σαμαρά και της Ν.Δ. Και τεκμηριώνω σε όλα τα υπουργεία δέσποζε το κράτος ΠΑΣΟΚ ακόμα και τώρα που έχουν προκηρυχτεί εκλογές. Ο Σαμαράς ούτε επεδίωξε ούτε έθεσε βέτο στην αποξήλωση του κράτους ΠΑΣΟΚ από τα Υπουργεία διότι γνώριζε πως εάν το επεδίωκε θα οδηγούσε τη χώρα στην καταστροφή λόγω της αυτοκαταστροφικής φιλοσοφίας του κράτους ΠΑΣΟΚ που στηρίζεται στην αρχή πρώτα το κόμμα και οι ημέτεροι και μετά το συμφέρον της χώρας. Και επειδή το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μάθει το μάθημά του αλλά στηρίζεται ιδεολογικά σε αυτή τη λογική για το λόγο αυτό και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Πάρτε το χαμπάρι για να εξαγνισθεί το πολιτικό σύστημα της χώρας απαραίτητο είναι η απαξίωση και ο αφανισμός του ΠΑΣΟΚ σαν κόμμα και ιδεολογία. Αυτό θα έχει σαν συνέπεια την αναγέννηση του πολιτικού συστήματος της χώρας.

  • akata avatar
   akata @ man8os 16/04/2012 10:44:57

   Αδελφέ,
   η συγκυβέρνηση με Πασοκ είναι ΣΙΓΟΥΡΗ γιατί:
   Πρώτον και κύριον, οι Βρυξέλες θέλουν υπογραφή απ'τα 2 κόμματα που ψήφισαν μνημόνιο 2 για να είναι καλυμένοι οτι θα εφαρμοστεί οτι υπογράφηκε. Αυτό δεν ξεπερνιέται ό,τι και να κάνει ο Σαμαράς. Θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να πάει σε συνεργασία.
   Δεν θα σταθώ τόσο στο τί λένε οι δημοσκοπήσεις, γιατί ως γνωστόν είναι κατευθυνόμενες. Όμως, βλέποντας διαχρονικά την πορεία των ποσοστών δεν δημιουργούνται οι ΤΑΣΕΙΣ για να έλθει η αυτοδυναμία.
   Αναλύσεις goldman sachs, nomura, imf μέσω langard, και ο κατάλογος δεν τελειώνει...
   Φίλε, κράτα το αυτό, τον βενιζέλο και την υπόλοιπη μισητή,ειδεχθή πασοκοκουρελαρία θα την ξαναδούμε σε κυβερνητικά πόστα να καταστρέφει την χώρα και να μας πιπιλίζει τα αυτιά. Πρέπει να διαχωρίσουμε το ευκταίο απο το εφικτό, και να δούμε τί θα κάνουμε...
   χαίρετε!

   • monson avatar
    monson @ akata 16/04/2012 17:03:05

    τι εγινε μας την πεσαν οι ανεξερτητοι εξαρτημενοι και λιαν συντομως εξαπατημενοι Ελληνες??

 3. tak avatar
  tak 15/04/2012 19:30:15

  Φίλε Μάνθο αυτός δε θα μας προδώσει ποτέ... Ούτε θα κάνει συγκυβέρνηση επειδή το θέλουν το ΔΝΤ, η Μέρκελ και ο Παπαχελάς. Θα δούμε δε φοβερά πράγματα όταν ψηφίσει το νόμο για το πόθεν έσχες των πολιτικών από το 1974...

  • juliet avatar
   juliet @ tak 15/04/2012 19:36:59

   Καημένα παιδιά ,ατυχήσασες κορασίδες ,εκτελεστές του μαθηματικού τύπου,να σου πω και άλλα ....ειμαι κακιά,χιχιχι.

   • tak avatar
    tak @ juliet 15/04/2012 19:39:36

    Σου το έγραψα ξανά! Σαν να ακούω το γέλιο σου! Σκέψου κιόλας τις κορασίδες ... σιδηροδέσμιες!

    • juliet avatar
     juliet @ tak 15/04/2012 19:45:24

     Λένε η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο.Δεν μου αρέσουν τα κρύα φαγητά αλλά αυτό το πιάτο ακόμη και από την κατάψυξη θα είναι το καλύτερο.

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ juliet 15/04/2012 19:42:17

    Συγκρατηθείτε μέρα που είναι! Χαρίστε αγάπη και προδέρμ!

    • juliet avatar
     juliet @ Γιάννης Φαίλτωρ 15/04/2012 19:51:49

     Γιάννη ,
     σήμερα είναι Πάσχα .....η αγάπη μικραίνει τις αποστάσεις ,το προδερμ τις κάνει απαλότερες...τα παιδία παιζουν!

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 15/04/2012 20:07:17

      Και βέβαια οι αναρτήσεις σου είναι οπτασίες του λόγου και της ψυχής .Μπράβο,Γιάννη.

 4. The Saint avatar
  The Saint 15/04/2012 19:36:03

  Ωραά τα γράφεις αγαπητέ Φάκτορα.
  Ομως, το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί απο τον Νοέμβρη και μετά, μας δείχνει ότι πρακτικά τα πράγματα είναι πολυ πιό πολύπλοκα απ'όσο θέλουμε (η θέλουν) να νομίζουμε, με την αρωγή βεβαίως και των ξένων (εκτός των ντόπιων) πολιτικο-οικονομικών συμφερόντων.
  Ο πόλεμος που αναφέρεις ενάντια στον Σαμαρά δεν είναι τυχαίος, και ούτε αυτός προσδιορίζεται μέσα στα στενά πολιτικά πλαίσια αντιπαράθεσης των κομμάτων λόγω προεκλογικής περιόδου. Αυτό το τελευταίο είναι ίσως ο πιό σημαντικός παράγοντας, που θα παίξει σοβαρό ρόλο το αμέσως επόμενο διάστημα.
  Ακόμη ακόμη, το ίδιο το γεγονός των εκλογών δεν είναι το μόνο που θα επηρεάσει τις εξελίξεις, αλλά εν μέσω μιάς γενικότερης ανακατάταξης καταστάσεων πέριξ της αυλής μας, αυτές (οι εξελίξεις) θα επηρεαστούν και απο μιά σειρά άλλων γεγονότων που ενδέχεται να λάβουν χώρα.
  Ο Σαμαράς ΔΕΝ έχει ΜΟΝΟ να αντιμετωπίσει τις κάκιστες νοοτροπίες που έχουν εμποτισθεί σε μεγάλο μέρος των υπηκόων αυτής τη χώρας, αλλά και ένα σωρό άλλους απορρυθμιστικούς παράγοντες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη.
  Απο την άλλη το μεταπολιτευτικό σάπιο σύστημα, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω γιά το κατα πόσον έχει ήδη πεθάνει... Θα έλεγα ότι είναι ΑΚΟΜΗ εδώ, και θα επιχειρήσει την "υπερ πάντων ο αγών" τελευταία του αντεπίθεση, με νύχια και με δόντια. Η μη περίπτωση αυτοδυναμίας έιναι ΕΝΑ απο όπλα του, και δυστηχώς δείχνει να είναι το επικρατέστερο.
  Κοινώς, καλώς κάνεις και γράφεις αυτά που γράφεις γιά να ενισχύσεις την αυτοπεποιθηση των ψηφοφόρων της Ν.Δ. αφ'ενός, και γιά να πείσεις τους υπόλοιπους γιά την κατάλληλο....τερότητα του Αντώνη Σαμαρά αφ'ετέρου, όμως η δική μου ταπεινή άποψη, είναι ότι το έργο έχει πολλά επεισόδια ακόμη, τα οποία ΔΕΝ σταματούν την ημέρα των εκλογών...
  Είναι άλλωστε άγνωσται αι βουλαί των εξ'εσπερίας -πραγματικών- αφεντικών που καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις εδώ και πολλές δεκαετίες...

  • Factorx avatar
   Factorx @ The Saint 15/04/2012 21:48:35

   Αν δεν κάνω λάθος, γνωρίζεις διαλλεκτική. Την έννοια του "προτσές" την θυμάσαι; Όλα αυτα που άρχισαν το 2009 είναι μια ιστορική διαδικασία. Η παρτίδα είναι πολύ μεγάλη και μόνο οι πρώτες κινήσεις γίνονται. Και ένα σύστημα 30 χρόνων δεν το πολεμάς με γιούρια στα ταμπούρια. Όσοι λένε οτι θα το κάνουν έτσι, απλώς το υπηρετουν

   • The Saint avatar
    The Saint @ Factorx 16/04/2012 15:54:39

    Σαφώς και γνωρίζω τι έχει παιχθεί απο το 2009, (τα έχω γράψει και εδω πολλάκις) αλλά και πρίν επί κυβέρνησης Καραμανλή... Εξ'ού και η τελευταία παράγραφος του παραπάνω post μου.
    Συμφωνούμε επίσης γιά τα γιούρια στα ταμπούρια, αφού -επίσης πολλάκις- έχω γραψει ότι με την Fair Play αντιμετώπιση που έχουμε δείξει ώς σήμερα, ΔΕΝ πρόκειται να πετύχουμε τίποτα ουσιαστικό...

 5. spiros avatar
  spiros 15/04/2012 19:37:56

  Φάκτορα περίμενες το κρασί από τον Μεσινικόλα ώστε να αρχίσεις να γράφεις τόσο "ζουμερά"; Τότε είχα άλλη άποψη για τα γεγονότα.

  • Factorx avatar
   Factorx @ spiros 15/04/2012 21:19:38

   Δεν πίνω λόγω ασθένειας (πασχαλάτικα). Την ...πάτησες. Καλό Πάσχα

   • spiros avatar
    spiros @ Factorx 16/04/2012 06:37:38

    Περαστικά σου.

 6. Ιωάννης33 avatar
  Ιωάννης33 15/04/2012 20:01:00

  Ο Σαμαράς είναι ο μόνος που θέλησε να σηκώσει το χαλί σε αυτή την χώρα και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.Σήκωσε το χαλί για να αντιμετωπίσει το χάλι!
  Το χάλι της Μεταπολίτευσης,το χάλι του πολυτεχνείου.Είμαστε δικαιωμένοι γιατί δεν τους βγήκαν οι προβλέψεις και οι προφητείες.Και να σωθεί κάποιος με το ζόρι,δεν γίνεται.Οποιος πίστεψε,πίστεψε και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε..

 7. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 15/04/2012 20:28:43

  Ως προς την αυτοδυναμία, ας το ξανασκεφτούμε: Αν η "πανστρατιά"δεν αποδώσει, θα είναι γιατί οι "κατεστημένοι" της ΝΔ δεν τα κατάφεραν. Άρα, οι πιό πολλοί, όχι μόνον θα μείνουν "εκτός", αλλά θα χάσουν και την αίγλη τους. Ο Σαμαράς έχει ήδη δηλώσει ότι, χωρίς αυτοδυναμία, θα προκαλέσει και νέες εκλογές. Και τότε, θα έχει ισχυρότατο προεκλογικό άλλοθι να εκκαθαρίσει και τους εναπομείναντες παράγοντες του αμαρτωλού παρελθόντος και να ρίξει στην μάχη μιά πλήρως μεταμορφωμένη ΝΔ, σαν εκπεφρασμένο λαϊκό αίτημα.
  Αντιλαμβάνομαι ότι, η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου και των διπλών εκλογών. Σίγουρα, όμως, μια κυβέρνηση ΝΔ από το πρόσφατο παρελθόν είναι ακόμα χειρότερη προοπτική. Οι "ήπιες προσαρμογές" και ο χορός των πολιτικών γραφείων δεν αποτελούν επιλογή πιά. Όπως δεν αποτελεί επιλογή και η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό μας έλλειπε: Οι εναμομείναντες βρυκόλακες του μεταπολιτευτικού στερεώματος, χωρίς κομματικές μάσκες πιά, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να παραμείνουν καρφωμένοι στον λαιμό μας.

  • Factorx avatar
   Factorx @ ΠΗΛΕΑΣ 15/04/2012 21:22:27

   Εγω λέω να αρχίσουμε να μετράμε εκλογές

   • rally monkey avatar
    rally monkey @ Factorx 16/04/2012 00:25:29

    Μεχρι 2 μπορει να επιτρεψει και η Ανγκελα.
    Μετα μαλλον τελεσιγραφα θα μετραμε.

 8. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 15/04/2012 21:00:07

  χρονια πολλα σε ολες και ολους juliet εφαγα ελληνικο αρνι μαλλον εφαγα πολυ θα κανω κανα βδομαδα να χωνεψω,ρε απο την πρασινη αναπτυξη το φεραν το ατιμο

  • juliet avatar
   juliet @ Διηνεκης 15/04/2012 21:13:50

   Διηνέκη,
   Χριστός Ανέστη,
   Εισαι σίγουρος ότι ήτανε ελληνικό...του μίλησες και σου είπε ''αρχίζουμε''.
   Και του χρόνου να είσαι καλά ,υγεία και πάντα να είσαι χαρούμενος και μπορά είναι θα περάσει.

   • Παύλος avatar
    Παύλος @ juliet 15/04/2012 23:15:16

    Julia,
    Χριστός ανέστη !
    Είσαι πάντα στην πρώτη γραμμή του μετώπου . Μπράβο σου !
    Πές μου όμως, πώς ξέρεις ότι είνα Διηνέκης και όχι διηνεκής;;
    Είνα , βέβαια , χωρίς τόνο, αλλά περισσότερο πιθανό είναι το δεύτερο, αφού δεν γράφεται με Δ, αλλά με δ. (;, ! )

    • juliet avatar
     juliet @ Παύλος 16/04/2012 08:21:28

     Παύλο ,καλημέρα
     Χριστός Ανέστη!χρόνια πολλά ,υποκλίνομαι στη παρατηρητικότητά σου.
     Είχε προηγηθεί κάτι και έπρεπε να στείλω ένα μηνυματάκι σε κάποιους και σαν από μηχανής Θεός έγραψε ο φίλος μας διηνεκης και το εκμεταλεύτηκα.Παύλο ,είσαι και εσύ μαχητής και αγωνιστής πρώτης γραμμής.Δεν χαΐδεύω απλά δίνω τσιγλιές που λέμε για να δω το ποιόν του άλλου.Μεσα από ανωνυμίες είνα πολύ πιο εύκολο να ξεσκεπαστεί κάποιος ...τον καλύπτει η ανωνυμία!Είμαι υπόχρεη στο σαΐτ και ποτέ δεν θα κάνω κάτι που θα φέρει κάποιον σε δύσκολη κατάσταση.Αλλά, θυμάμαι ,δεν ξεχνάω και πολεμάω όταν πρόκειται για κοινά συμφέροντα ,δεν εννοώ παρωπίδες.Οταν τελειώσουν όλα αυτά θα ξαναγυρίσω εκεί που ξέρω καλά ,στη προπονησή μου και στον αγώνα της επιβίωση ,αυτός βέβαια γίνεται και τώρα.Δεν βολεύτηκα ποτέ ,δεν έπαψα ν΄αγωνίζομαι αν και μπορούσα να έχω ότι ήθελα αλλά είμαι Ελεύθερη ,δεν χρωστάω σε κανέναν.
     Αυτός ο αγώνας είναι αγώνας ζωής ,ή αναγέννηση της Ελλάδας είναι το όνειρο που τόσα χρόνια φάνταζε άπιαστο.Ολοι εκείνοι που έφτιαξαν αυτή τη βρωμερή και σάπια κοινωνία ,την πονηρή και σαχλή για να περάσουν καλά οι ίδιοι πρέπει όχι να φύγουν αλλά και να πληρώσουν.Δεν μπορώ να είμαι ευγενική όταν μου πετάνε στα μούτρα είμαστε αντίπαλοι δεν υπάρχουν αντίπαλοι ,εχθροί υπάρχουν.
     Παύλο ,αν έλθω κατά τα μέρη σου θα ζητήσω από το Φάκτορα να μου δώσει το μειλ σου και να τα πούμε από κοντά ,την Αλπέτζου την γνωρίζεις;αν βέβαια θες .Καλημέρα.

     • Παύλος avatar
      Παύλος @ juliet 16/04/2012 11:23:21

      Καλημέρα Juliet.
      Φυσικά και θέλω! Θα είναι μεγάλη μου χαρά να μου γράψεις και να έλθεις στην πόλη μας, να σε κεράσουμε και να πούμε περισσότερα.
      Μεταξύ των άλλων, το site αυτό παρέχει και αυτό το τόσο καλό πράγμα: Ανθρώπινη επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων!
      Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια.Όταν εκφέρονται από μια τόσο ευγενική προσωπικότητα, έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία.
      Για το επώνυμο που με ρωτάς, έχουμε αρκετούς και δεν είμαι σίγουρος σε ποιάν αναφέρεσαι.

     • juliet avatar
      juliet @ Παύλος 16/04/2012 12:32:34

      Μαρία ...στα δικαστήρια διοικητικός.

    • Διηνεκης avatar
     Διηνεκης @ Παύλος 16/04/2012 09:06:53

     Κοψε τις αηδίες το όνομα μου είναι Διηνέκης κ´ σχολιάζω στο antinews Εδώ κ´ χρόνια με το ίδιο όνομα ακόμα κ´ τα μπινελικια με το όνομα μου τα γράφω

     • Παύλος avatar
      Παύλος @ Διηνεκης 16/04/2012 11:35:19

      Διηνέκη καλή σου μέρα. Απλώς το είδα χωρίς τόνο και προβληματίστηκα. (Τώρα βέβαια, τό άλλαξες)
      Αν θεωρούσα ότι πρόκειται να αποκληθεί "αηδίες" , δεν θα το έκανα. Συγγνώμην που δεν σε γνώριζα.
      Να είσαι καλά.

     • juliet avatar
      juliet @ Διηνεκης 16/04/2012 12:10:22

      διηνεκη
      καλημέρα από την ηλιόλουστη Αθήνα .
      Αν σε κάποιον έπρεπε να την πεις ,είμαι εγώ.Οντως δεν είχε τόνο το διηνεκης και επειδή ξέρεις ότι πολλές φορές η ανωνυμία κρύβει πολλά ,το χρησιμοποίησα εγώ με τόνο.Ξέρεις ότι κανένας μας δεν είχε σκοπό να σε θίξει αλλοστε ο τονισμένος διηνεκης είναι τιμή για τον κάθε πολεμιστή να τον παρομοιάζουν με αυτόν.Και ξέρω ότι ο κάθε Ελληνας του εξωτερικού είναι αγωνιστής ,πολεμά την μοναξιά και την ομίχλη της φακιδιάρας........ ξενητειάς.
      Τελικά με τόνο ;η άτονο; με κεφαλαίο .

 9. eny avatar
  eny 15/04/2012 21:43:33

  Λενε για την Τριτη ανακοινωση υποψηφιοτητων. Σωστα??

  • Factorx avatar
   Factorx @ eny 15/04/2012 21:50:28

   Δεν ρώτησα, ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ξέρω μόνο ότι έχει πάρει τις λίστες ο Σαμαράς και τις ξετινάζει. Να δούμε τι θα βγει

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Factorx 15/04/2012 22:54:27

    Χα, κατάλαβα, θα μείνει κόσμος και κοσμάκης με τη σαμπάνια στο χέρι.

 10. fantomas avatar
  fantomas 15/04/2012 22:20:54

  Εξαιρετικό κομμάτι . Σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Έγραψες ιστορία ! Χρόνια πολλά.

 11. Αδέξιος Δεξιός avatar
  Αδέξιος Δεξιός 15/04/2012 23:54:04

  Ρε Φάκτορα,
  πάλι έκανες τσατάλια τα νεύρα του Χάρυ Κλύνν!
  Ελεος, δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο!

  Και συ ρε Βασίλη, αφού δεν το αντέχεις το antinews γιατί επιμένεις να το διαβάζεις;

  Διάβασε κανένα λόγο του ,,,ανεξάρτητου μήπως και μάθουμε τελικά πόσο είναι το χρέος μας...

 12. blue nile avatar
  blue nile 16/04/2012 00:38:05

  Χρόνια πολλά.

  Ήρθα για την Ανάσταση στον τόπο καταγωγής της γυναίκας μου. Βρέθηκα με πολύ κόσμο που δεν έχω την ευκαιρία να βλέπω συχνά. Αναπόφευκτα οι περισσότερες κουβέντες περιστράφηκαν γύρω από τις επερχόμενες εκλογές. Οι πολλοί περισσότεροι επηρεασμένοι απ΄το προπαγανδιστικό μπαράζ εξομοίωσης όλων των πολιτικών είναι αποφασισμένοι να μην ψηφίσουν κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα.
  Το άσχημο είναι ότι ανάμεσα τους βρίσκονται και πολύ δεξιοί που έχουν πειστεί από τις φωνασκίες του Τράγκα και του Κύρτσου και δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα ψηφίσουν Σαμαρά.
  Προσπάθησα να εκθέσω μια άλλη άποψη να καταδείξω την πλάνη που ενοχοποιεί συλλήβδην το πολιτικό σύστημα χωρίς να αντιστοιχεί την μέγιστη ευθύνη σε αυτούς που με το Μνημόνιο Ι έσπρωξαν τη χώρα στο γκρεμό.
  Δεν ξέρω τι κατάφερα, μάλλον μάταιο πήγε το σάλιο.
  Ούτε και'γω ξέρω να πω αν τελικά η ΝΔ πάρει την αυτοδυναμία. Το θεωρώ δύσκολο όμως όχι αδύνατο.
  Η σκέψη που όμως τελικά με κουράζει ψυχολογικά πιο πολύ είναι ότι αν είχε αποφευκτεί το λάθος του τέλους του 2011 ο Σαμαράς ίσως να ήταν ήδη πρωθυπουργός. Αυτοδύναμος...
  Εδώ μέσα κάποιοι είπαν ότι μόνο όποιος δεν ενεργεί δεν κάνει λάθη. Να συμφωνήσω... κάποια λάθη όμως είναι ολέθρια.
  Το ξέρω γκρινιάζω αλλά όταν έχεις να κάνεις με τόσους ανθρώπους που ενώ παραδέχονται ότι ο Σαμαράς μπορούσε να πάρει την πρωθυπουργία τον Δεκέμβριο και δεν την πήρε επειδή έκανε λάθος, οπότε δεν αξίζει την πρωθυπουργία γιατί εκτίμησε λάθος, τότε σηκώνεις τα χέρια ψηλά.
  Το θέμα τελικά είναι ότι τελικά επιτυγχάνονται οι σχεδιασμοί της διαπλοκής. Διατηρεί το ΠΑΣΟΚ ζωντανό έχοντας καταφέρει να απομακρύνει την ενοχή από τον ΓΑΠ και να την μοιράσει ισόποσα στον Σαμαρά ή σε όλους τους προηγούμενους ενώ η αυτοδυναμία της ΝΔ ή τουλάχιστον εκλογικά ποσοστά κοντά σε αυτήν θα αποτελέσουν έκπληξη.
  Έχει προετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις της έχοντας σαφή υπεροχή στον επικοινωνιακό τομέα. Σε περιπτωση που ο Σαμαράς θα πάει για επαναλαμβανόμενες εκλογές θα παρουσιαστεί ως εξουσιομανής ανεύθυνος ενώ μια εκ νέου συγκυβερνητική απόπειρα θα τον θάψει οριστικά.
  Κρίμα.
  Οτι πιο ορθό διάβασα στο antinews τους τελευταίους μήνες είναι ότι σε μια αντιπαράθεση νικά πάντα όποιος είναι αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.
  Ο Σαμαράς τον περασμένο Νοέμβριο έδειξε ότι δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσει. Ελπίζω, αν έχει άλλη ευκαιρία να το πράξει
  Και ξέρετε το επιχείρημα ότι δεν θέλει μα κυβερνήσει πάνω σε στάχτες δεν με πείθει.
  Εν τέλει τι είναι καλύτερο: να έχει ο Σαμαράς αυτοδυναμία πάνω σε απολύτως καμμένη γη ή να μη την κυβερνήσει ποτέ και η γη αυτή να καεί έτσι και αλλιώς χωρίς όμως καμιά ελπίδα σωτηρίας...όταν αυτός δεν θα είναι εκεί...

  • man8os avatar
   man8os @ blue nile 16/04/2012 00:56:31

   Σε εκεινη τη συγκυρια με τους Ευρωπαιους απηυδησμενους ετοιμους να παρουν το ρισκο να μας πεταξουν εκτος ευρω ο Σαμαρας επραξε εθνικα γινομενος εγγυητης σταθεροτητας. Αυτο φυσικα η ηλιθια διαπλοκη του το χτυπησε λες και εκανε σφαλμα. Πλεον το παιχνιδι εχει γινει τετοιο που αν δε βγει αυτοδυναμια θα χασει αυτος που θα κραταει τον μουτζουρη της αρνησης για συγκυβερνηση. Ετσι ειναι τα πραγματα, δυστυχως. Νομιζω οτι ο Σαμαρας εκανε οτι καλυτερο μπορουσε. Αλλα θα πω και το πανθομολογουμενο λαθος του. Δεν προαιτημασε ψυχολογικα την κοιννια και τους βουλευτες του, τοτε τον Νοεμβριο του 2011 για τις κινησεις που θα επρερπε να γινουν αυτο το πρωτο τριμηνο του 2012. Εκει εκανε λαθος το οποιο ελπιζω να καταφερουμε να διορθωσουμε μεσα στις επομενες 60 μερες.

 13. Παύλος avatar
  Παύλος 16/04/2012 00:54:36

  blue nile , οι σκέψεις σου είναι και για μένα ...βασανιστικές ! Αλά εγώ θα απαντούσα σε αυτούς τους φίλους σου, όπως απαντώ στους δικούς μου: -Πιστεύεις ότι είσαι πιό ευφυής από το Σαμαρά;;; -Πιστεύεις 'οτι είσαι πιό φιλόπατρις από το Σαμαρά ;;;; - Έ τότε, θα ήταν .....μαλ.........α, χαζομάρα σου , να τον ψηφίσεις !!!!

 14. m.s avatar
  m.s 16/04/2012 09:11:30

  Σχιζοφρενική κατάσταση. Άλλα σκέφτεται ο κόσμος και στις παρέες άλλα λέει.
  Εκεί ο καθένας θέλει να εμφανιστεί υπερπατριώτης , επαναστάτης, τα χώνει παντού δεξιά κα αριστερά, φοβάται μην του την πούνε, πλειοδοτεί στην απόρριψη και τα αρνητικά σχόλια… όταν μπει όμως στο παραβάν θα είναι μόνος του, αυτός και η συνείδησή του. Εκεί θα μιλήσει η λογική που θα του λέει ότι τα στενοσόκακα της δραχμής θα είναι στενάχωρα , ότι τα μεγάλα λόγια πετούν μπροστά στις ανάγκες της πραγματικότητας. Εκεί θα σκεφτεί πιο υπεύθυνα και δεν θα επιτρέψει να ξαναγίνει θύμα αισχρών ψευτών. Εκεί η πλειοψηφία των ελλήνων θα επιλέξει και θα εμπιστευτεί τον ρεαλισμό ,το όραμα και την αισιοδοξία του Αντώνη Σαμαρά .
  Χριστός ανέστη αδέλφια.

 15. Mara avatar
  Mara 16/04/2012 09:59:44

  Blue nile,

  Το επιχείρημα ότι θα μας πετάγανε από την ευρωζώνη, κατά την απόψη μου δεν στέκει.
  Χρειαζόταν να πάρουν αυτοί τέτοια πρωτοβουλία???
  Απλά... δεν θα είχαμε καθόλου χρήματα, θα γινόταν το έλα να δείς... και θα αναγκαζόμασταν να αποχωρήσουμε μόνοι μας από το ευρώ.

  Οπότε..??? Στάση πληρωμών σε όλα τα επίπεδα, βίαιη και χωρίς καμμία προετοιμασία αναγκαστική επιστροφή στην δραχμή και την ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση θα την φορτώνανε στον Σαμαρά, χωρίς να μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, διότι δεν είχε την εξουσία στα χέρια του, για να μπορέσει να αναζητήσει λύσεις αλλού....

  Όσο γι΄αυτούς που εύκολα ισχυρίζονται ότι μπορούσε να προκαλέσει εκλογές, να μας πούνε, το πώς...???? και τί είδους... εκλογές θα ήταν αυτές???
  Εκλογές βαμμένες με αίμα θα ήταν, να είσαι σίγουρος.
  Και αυτό φυσικά... πάλι ο Σαμαράς θα το χρεωνόταν....

  Τον πρώτο γύρο... του παιχνιδιού τον κέρδισε.
  Πάμε 6 Μαϊου σε εκλογές που ουσιαστικά τις προκήρυξε ο ίδιος.

  Όσο και να προσπαθούνε... πλέον, το νερό μπήκε στο αυλάκι...
  Κυρίαρχος του παιχνιδιού θα είναι, έτσι... ή αλλιώς....

  (Και φυσικά μόνος του θα σηκώσει το βάρος του προεκλογικού αγώνα, γιατί άν περιμένει... από τους βουλευτές, καληνύχτα... και έφεξε....)

 16. Αλέξανδρος avatar
  Αλέξανδρος 16/04/2012 11:06:10

  Καλημέρα Χριστός Ανέστη. Πέρασα τα 40 και από το 90 ακούω για το τέλος της μεταπολίτευσης. Τα κόμματα και οι πολιτικές τους έχουν ονοματεπώνυμο.
  Δυστυχώς όσο αφορά τις πρακτικές τουλάχιτον για την κατάρτιση των λιστών βλέπω μία από τα ίδια ( σαν να επαναλαμβάνεται η περίοδος της μητσοτακοκρατίας) παρά την έντονη κρούση των κοδώνων των προγνωστικών για τις επικείμενες εκλογές.
  Ο νοών νοείτω .

 17. dracon avatar
  dracon 16/04/2012 11:25:34

  ΄Τέλος της μεταπολίτευσης σημαίνει τέλος της πρωτοκαθεδρίας των δύο ,τέως,μεγάλων κομμάτων.
  Εάν η αποχή γίνει συμμετοχή βλέπω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε ρόλο ήσσονος αντιπολίτευσης .
  Οσο για τον ιδανικό αυτόχειρα Σαμαρά οι δικαιολογίες που ψελίζει δεν πείθουν κανένα
  Εχασε την ευκαιρία να αναδειχθεί επί κεφαλής ενός ενιαίου αντιμνημονιακού μετώπου
  Θα κριθεί την επομένη των εκλογών,αν αυτές τελικά διεξαχθούν και δεν αναβληθούν επ αόριστον ...........λόγω ανωτέρας προβοκάτσιας

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ dracon 16/04/2012 19:20:18

   Aν αυτό είναι το προϊόν της σκέψης σας στηρίζεται σε τόσο αδύναμα επιχειρήματα που δεν πάνε παραπέρα από τα προφανή. Δεν πείθεστε γιατί απλούστατα δεν θέλετε να πειστείτε, αναμασάτε την καραμελίτσα που τεχνηέντως σας έχουν πασάρει οι διάφοροι που για προφανής λόγους επιδιώκουν την διατήρηση της παρούσας κατάστασης επί μακρόν. Ως γνήσιος πεσιμιστής έλληνας που αρέσκετε να ρίχνει αβασάνιστα το ανάθεμα σ' αυτόν που μέχρι χθες μπορεί και να είχε αναγορεύσει σωτήρα. Από εσωτερική όμως ανάγκη και αυτό χωρίς ουσιαστικά και τότε να γνωρίζετε για ποιον ακριβώς λόγο είχατε εναποθέσει τις όποιες ελπίδες σας εκεί. Το πιθανότερο γιατί απλά κάποια "επαναστατικά" λόγια ηχούσαν ευχάριστα στ' αυτιά σας χωρίς να αντιλαμβάνεστε την ουσία των λόγων του ΑΣ. Και γι αυτό ακριβώς τον λόγο, πιθανότατα επιλέξατε και πάλι να "συγκινήστε" από τις κενές περιεχομένου "επαναστατικές" (σε πολλά εισαγωγικά) αερολογίες δήθεν αντιμνημονιακών κομμάτων δεξιάς ή αριστερής κατεύθυνσης που σκοπό έχουν την άγρα ψήφων χωρίς να προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις για το μέλλον. Ένα όμως είναι σίγουρο. Ο Αντώνης Σαμαράς υπήρξε ο άνθρωπος που την σταθερότητα και την πίστη στις αρχές και τις ιδέες του τις πλήρωσε με τον αποκλεισμό του επί μακρόθεν από τον πολιτικό βίο της χώρας, την ώρα που άλλοι διαλέγουν να χαμαιλεοντίζουν ανάλογα με τα (επιτρέψτε μου την ξενική έκφραση) trends της εκάστοτε εποχής προκειμένου είτε να επιβιώσουν πολιτικά είτε για να εξυπηρετήσουν άλλες καταστάσεις. Νομίζετε λοιπόν ότι αυτός, ο αρχιτέκτονας του αντιμνημονισμού (και πάλι συγγνώμη για τον ανύπαρκτο όρο) θα πρόδιδε τόσο εύκολα τις αρχές, τα ιδανικά, τις ιδέες του, τους προγόνους του (είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε καλά τις οικογενειακές του ρίζες), το έθνος και όσους τον πίστεψαν γιατί απλά τον πίεσαν κάποιοι ή γιατί απλά λιποψύχησε, αφήνοντας διάφορους να τον αποκαλούν προδότη; Πολύ περισσότερο, δεν θα ήθελε ο ίδιος να κάνει "περίπατο" στις εκλογές συντρίβοντας με το ενδεχόμενο εκλογικό του ποσοστό κάθε ίχνος του ΠΑΣΟΚ, την αριστερά αλλά και τους διάφορους εσωκομματικούς καλοθελητές που περιμένουν τον εκάστοτε αρχηγό στη γωνία; για σκεφτείτε το καλύτερα και τότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

   • juliet avatar
    juliet @ GreekInLux 16/04/2012 19:37:15

    GreekInLux,
    Χριστός Ανέστη ,χρόνια πολλά ....και με τη νίκη!

 18. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 16/04/2012 11:34:17

  Δικαιωμένοι όντως!
  Όπως δικαιωμένοι είναι ηθικά η γενιά εκείνη που διάβασε Αντί και αρνήθηκε να υποταχθεί στη φαυλότητα του πασικισμού και στην κενολογία της δήθεν Αριστεράς.
  Όμως, πού βρισκόμαστε σήμερα;
  Ταπεινωμένοι ως Πολίτες και ο ΄Εθνος. Ταπεινωμένοι ατομικά και συλλογικά.
  Και χείριστο κι αυτού, συνθλιμμένοι ηθικά και πνευματικά στην αισθητική της πολιτικής πορνογραφίας που την βάφτισαν "Δημοκρατία" και την υμνολογούν στους Οίκους Διαστροφής οι Αρχιερείς της Σήψης.
  Το τραγικό του Νεοέλληνα: δικαιωμένος στα λόγια, ταπεινωμένος στην πράξη.

 19. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 16/04/2012 12:33:03

  Σχολιάζω απο iPhone Συνήθως κ´ συμβαίνουν αυτά αρπαζομαι εύκολα τελευταία γιατί έχω έναν τραυματισμό κ´ δεν μου επιτρέπει προς το παρόν να ξεδωσο στο Ring

  • juliet avatar
   juliet @ Διηνεκης 16/04/2012 12:46:41

   Διηνεκη
   Tελικά ο στίβος μας ενώνει...περαστικά.

   • Παύλος avatar
    Παύλος @ juliet 16/04/2012 13:07:43

    Ο μεγάλος στίβος της ζωής, αυτός του "εύ αγωνίζεσται", ενώνει όλους , όσοι κατέρχονται σ' αυτόν με τίμια μέσα! Η ζωή είναι η πιό δύσκολη ...."παλαίστρα" !

   • juliet avatar
    juliet @ juliet 16/04/2012 13:34:17

    Παύλο,
    εννοούσα τον στίβο τον πραγματικό,άρα εμείς ήμαστε πιο σκληροί ,γιατί έχουμε και τραυματισμούς και θλάσεις και κατάγματα και ξέρουμε να πονάμε χωρίς να κλαψουρίζουμε...συμφωνεί και ο Διηνεκης.ΦΙΛΟΙ.Είδατε τι κάνει ένας τόνος!!!!Και ξέρεις όταν θες να ξεφύγεις από τη παλαίστρα της ρημάδας της ζωής, ο άλλος στίβος είναι καταφύγιο.

   • Παύλος avatar
    Παύλος @ juliet 16/04/2012 20:02:18

    Juliet, σου χρωστώ μιαν απάντηση. Ναι την γνωρίζω και μάλιστα υπήρξε ΣΥΝ-αγωνιστής με τη σύζυγό μου στο ίδιο ψηφοδέλτιο για το Δ. Συμβούλιο της πόλης μας.
    Επί τη ευκαιρία, να σου γνωρίσω ότι τόσον η σύζυγός μου, όσο και εγώ έχουμε υπάρξει Δημοτικοί Σύμβουλοι της πόλης μας, σε διαφορετικές θητείες βέβαια, στην αντιπολίτευση πάντα, βεβαίως βεβαίως !!!

   • juliet avatar
    juliet @ juliet 17/04/2012 07:50:37

    Παύλο,
    καλημέρα ,τώρα χάρηκα με τη καρδιά μου,το Μαράκι είναι ψυχούλα και αγωνιστής πρώτος.. έχουμε περάσει κάτι λαχτάρες όταν ήτανε πρόεδρος στο ΚΕΚ.....,τότε γνωρίσαμε όλα τα ''καλά'' παιδιά.
    Εχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε αλλά πάντα την αγαπάμε ,τις λαχτάρες που περάσαμε....Καλή σου μέρα.

 20. victoria (true) avatar
  victoria (true) 17/04/2012 12:40:19

  Ω ναι Μανιάτη.

  Και ναι, δικαιωμένοι αγαπητέ φάκτωρ.
  Δικαιωμένοι όσοι πάντα κάτι δεν τους πήγαινε καλά με όλο το προηγούμενο πανηγύρι...
  Του Σαμαρά πρώτου-πρώτου.

 21. Bob Velis avatar
  Bob Velis 18/04/2012 14:38:42

  Οταν με ρητορικά σχήματα γίνεται λόγος και συζήτηση γιά ΟΡΑΜΑ του Σαμαρά και για άλλα τέτοια ευτράπελα μου ενισχύεται η άποψη ότι συνιστούμε ένα ανεγκέφαλο λαό!
  Το πρόβλημα με το οποίο απασχολείται αυτή τη στιγμή η "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" Παπαδήμου με υποστήριξη ΠΑΣΟΚ & ΝΔ είναι η "ανακεφαλαίωση" των ΛΗΣΤΩΝ (συγνώμη θέλω να πω ΤΡΑΠΕΖΩΝ) και το "ΔΟΥΛΕΜΑ" των Ψηφοφόρων.
  Και όχι βέβαια να λυθεί κανένα πραγματικό πρόβλημα της Ελληνικής Κοινωνίας. Για παράδειγμα το ΧΑΡΑΤΣΙ δημιουργεί μεγάλες περιπλοκές στους Καταναλωτές και στη ΔΕΗ. Σε οποιοδήποτε άλλη χώρα θα είχε τουλάχιστον δοθεί λύση σε τρέχοντα θέμα ... Μαθαίνω μάλιστα ότι προβλέπεται να συνεχιστεί η πίεση μέσω της ΔΕΗ καθ'όλη την διάρκεια του 2012!
  Και πάλι προτείνω να χρησιμοποιηθεί η οικονομική χρεωκοπία των "μεγάλων" κομμάτων για να επιτευχθεί η ΔΙΑΛΥΣΗ τους ...

 22. Κώστας ο Μακεδόνας avatar
  Κώστας ο Μακεδόνας 21/04/2012 16:15:26

  ..........Τα πολιτικά κόμματα εξουσίας πρέπει ομαλά να μετεξελιχθούν σε σύγχρονα ευρωπαϊκά κόμματα ως Κεντροδεξιά και Κεντροαριστερά που η ανασύστασή των έχει ήδη δρομολογηθεί εδώ και δύο έτη περίπου .Έτσι στο απώτερο μέλλον δηλ στις μεθεπόμενες εκλογές θα δια πιστωθεί κατά πόσο αυτό το εγχείρημα ήταν αποτελεσματικό με απορρόφηση των μικρών από τους μεγάλους και το Κ.Κ Ε ως τρίτο πόλο .Απομένει να δούμε τα συμπεράσματα από την πρώτη εφαρμογή .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.