Το antinews ανήκει στον εαυτό του - μια οφειλόμενη απάντηση στο iefimerida
08/04/2014 20:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το antinews ανήκει στον εαυτό του - μια οφειλόμενη απάντηση στο iefimerida

Το antinews ξέρει που ανήκει, το iefimerida ξέρει;

Το antinews δεν συνηθίζει να απαντά σε δημοσιεύματα, ούτε σε σκόπιμη στοχοποίηση από τους επιτήδειους του διαδικτύου. Όταν όμως ο σκοπός των δημοσιευμάτων είναι ύπουλος και πρόκειται περί στημένης προβοκάτσιας, οφείλει να προφυλαχτεί από τους συκοφάντες.

Μας χρέωσε, λοιπόν, το site iefimerida.gr ότι δημοσιεύσαμε τη Δευτέρα 7 Απριλίου ένα –όπως λέει- εμπρηστικό άρθρο εναντίον του ΠΑΣΟΚ, λίγο προτού ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοινώσει την απόσυρση της υποψηφιότητάς του. Αφού χρησιμοποιεί εκτενή αποσπάσματα από το δημοσίευμα με τίτλο «Ε, όχι να προκαλεί και το ΠΑΣΟΚ» και υπότιτλο «Η συνεργασία Βενιζέλου - Μπαλτάκου, οι συνεργάτες του Άκη και η ξεχασμένη Εξεταστική Επιτροπή» αφήνει να εννοηθεί ότι το antinews ουσιαστικά απειλεί τον Ευ. Βενιζέλο με εξεταστική και ότι βάζει φωτιά στην συγκυβέρνηση. Και καταλήγει με την εξής προβοκατόρικη φράση: «Σύμφωνα με πληροφορίες το σάιτ antinews.gr ανήκει στον Φαήλο Κρανιδιώτη». Την πιο κρίσιμη στιγμή για την υποψηφιότητα του τελευταίου.

Το iefimerida έχει ιδιοκτήτη κι αυτός είναι ο κ. Χρήστος Ράπτης, πρώην μέτοχος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» από την οποία έφυγε κακήν κακώς και με κάποιο άγνωστο τρόπο και άγνωστη χρηματοδότηση άνοιξε αυτό το site. Ο κ. Ράπτης είναι γνωστός στην πιάτσα και ξέρει και σε ποιον ανήκει το antinews και ποιος είναι ο κ. Κρανιδιώτης. Δεν μπορεί λοιπόν να γράφει ότι έχει πληροφορίες πως το antinews ανήκει στον Φαήλο, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του. Την στιγμή μάλιστα που προ καιρού ο ίδιος μας παρακάλεσε δημοσίως να μην «κτυπάμε» την πρώην σύζυγό του που ο Βενιζέλος ήθελε να αποκαταστήσει στην ΕΡΤ. Να του θυμίσουμε τόπο και ώρα;

Είναι λοιπόν περιττό να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Το antinews έχει και ιδιοκτήτες και διαχειριστές και συντάκτες κι όποιος θέλει μπορεί να τους αναζητήσει. Και αν και πάλι δεν καταφέρει να τους μάθει, πληροφορούμε τον κ. Ράπτη - άπαξ διά παντός - ότι είναι οι ίδιοι που έστειλαν στα ειδικά δικαστήρια τους ΠΑΣΟΚους λατρεμένους του ιδίου και της πρώην συζύγου του (και βουλευτού). Πάντα οι ίδιοι που στέρησαν την φίλη του τη Ντόρα από την ηγεσία στη ΝΔ και την εξουσία.

Κατά τα άλλα ο στόχος του δημοσιεύματος είναι φανερός. Είναι της μόδας να χτυπάς τον Μπαλτάκο, τον Κρανιδιώτη και όποιον άλλον πρώην ή νυν φίλο, σύμβουλο ή συνεργάτη από τα παλιά του Σαμαρά. Επιτίθενται όλοι στον Φαήλο ότι είναι ακροδεξιός, του χρεώνουν ως δικό του το antinews, ενώ είναι γνωστό πως είναι απλά τακτικός αρθρογράφος. Κι έτσι βγάζουν την υποχρέωση στα αφεντικά τους. Μ’ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια. Και το Φαήλο και τον antinews.

Κι όλα αυτά γιατί τάχα θίξαμε τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ. Λες και δεν ξέρει ο κόσμος τον βίο και την πολιτεία τους. Λες και ξέχασε κανένας πλην των κυβερνητικών εκείνη την εξεταστική για το μνημόνιο - με την ευκαιρία λάθος κατάλαβε ο κ. Ράπτης, στην εξεταστική για το μνημόνιο αναφερόμαστε, όχι για την λίστα Λαγκάρντ. Λες και δεν ξέρει ο κ. Ράπτης ότι ασκούμε σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και ειδικά στο κ. Βενιζέλο ανεξάρτητα από το αν στηρίζει την κυβέρνηση προκειμένου και ο ίδιος να διασωθεί.

Προφανώς ο ιδιοκτήτης του iefimerida και οι αφανείς φίλοι του πειράχτηκαν γιατί γράψαμε ότι ο κ. Βενιζέλος συνεργαζόταν στενά με τον Τάκη Μπαλτάκο και μόλις βγήκε το βίντεο ξέχασε αυτή τη συνεργασία. Είχε προειδοποιήσει, λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης. Και γιατί δεν τα έλεγε όλα αυτά τόσο καιρό; Τι φοβόταν και δεν κατήγγειλε ότι είναι ακροδεξιός και ότι έχει τις απόψεις που έχει;

Γράψαμε επίσης ότι θα πρέπει να προσέχουν τα πρωτοπαλίκαρα του Άκη και του Γιωργάκη, κάτι ανυπόληπτοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που επιτίθενται σε όποιον έχει πατριωτικές θέσεις. Τι τους πείραξε, λοιπόν, εκεί στην Ιπποκράτους κι έβαλαν τους παπαγάλους να μας στοχοποιήσουν;

Κι αφού ο κ. Ράπτης του iefimerida θέλει να παίξει παιχνίδια να τον ρωτήσουμε κι εμείς, με βάση τις πληροφορίες που έχουμε: Γιατί έφυγε από το Πρώτο Θέμα και με ποιο τρόπο; Έκανε κάτι που πείραξε το συνεταιράκι του τον Θέμο Αναστασιάδη ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί τον ...στολίζει; Να ρωτήσουμε και κάτι ακόμη. Πως το iefimerida δεν έχει κανένα πρόβλημα να παίρνει αβέρτα διαφημίσεις από κρατικές εταιρείες; Με ποια κριτήρια παίρνει αυτές τις διαφημίσεις και από πού βρίσκει λεφτά και οργανώνει τη δημιουργία νέων sites ή ακόμη και εφημερίδων;

Ας αφήσουν λοιπόν τα κολπάκια για εκεί που τους παίρνει. Το antinews ο κ. Ράπτης ξέρει σε ποιον ανήκει, όλα τα υπόλοιπα είναι στημένα άρθρα για να μας στείλουν μηνύματα. Αλλά, δεν μασάμε από τέτοια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 08/04/2014 21:41:23

  Αν κάτι τρώει τις σάρκες της Ελλάδος είναι οι αυτοαποκαλούμενοι "δημοκρατικοί" και "προοδευτικοί" του "δημοκρατικού" χώρου. Δεν είναι η Δεξιά με τις κενόλογες πολλάκις πατριωτικές της φανφάρες. Δεν είναι η Αριστερά με τις κενόλογες πολλάκις κραυγές της.

 2. airman avatar
  airman 08/04/2014 21:49:08

  "... ο κ. Βενιζέλος συνεργαζόταν στενά με τον Τάκη Μπαλτάκο..." Είναι γεγονός ότι στα "νομικά τερτήπια" είναι και οι δύο "μανούλες". Πως να μην ταιριάξουν, τουλάχιστον σε επίπεδο "νομοτεχνικών ζητημάτων"; Όσο για τις όποιες αμφιβολίες ή υποψίες του, εδώ "κατάπινε" τόσους και τόσα στο ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια, με το Μπαλτάκο θα "βαρυστομάχιαζε"!

 3. Διογένης avatar
  Διογένης 08/04/2014 22:55:10

  "...Οι ίδιοι που έστειλαν στα ειδικά δικαστήρια τους ΠΑΣΟΚους λατρεμένους ... Πάντα οι ίδιοι που στέρησαν την φίλη του τη Ντόρα από την ηγεσία στη ΝΔ και την εξουσία." Χαχαχα! Έτσι! Γεια σου Φάκτορα! Και εις άλλα με υγεία!

 4. Άλυτη εξίσωση avatar
  Άλυτη εξίσωση 09/04/2014 08:01:20

  Ξυπνήσανε κι οι ...πεθαμένοι επ΄ευκαιρία του βίντεο Μπαλτάκου, αλλά δε φταίνε αυτοί. ΑΛΛΟΣ φταίει.... Δεν πειράζει όμως, θα πάνε πίσω στη χωματερή όπου ανήκουν πολύ σύντομα και θα΄ναι οριστικό. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 5. Decimus Maximus avatar
  Decimus Maximus 09/04/2014 08:14:16

  Η αθλιότητα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι γνωστή σε όλους. Ο κάθε αποτυχημένος δημοσιογράφος ή ακόμη και ο κάθε γλείφτης που είδε φως και μπήκε, φτιάχνει ένα σάιτ, αντιγράφει από τους άλλους, βάζει ορισμένες θεωρίες συνομωσίας, γράφει λίγο παρασκήνιο και παραπολιτική, τους στέλνουν και κανένα κειμενάκι τα αφεντικά και καθάρισε.

 6. kosmasindikopleustis avatar
  kosmasindikopleustis 10/04/2014 11:22:15

  μμμμ!!!! ο Χ Ράπτης πρώην του Θέμου ε; Και τι έκανε πριν από δύο Σάββατα στη στοά του "Αττικα", στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη, μαζί με δυό κυρίες και περιστοιχισμένος από τουλάχιστον πέντε σωματοφύλακες; Χαριεντιζόταν με τον Μαρινάκη, ε; Οι δημοσιογράφοι πάντως δεν χρειάζονται να εχουν γύρω τους έναν στρατό από σωματοφυλακες. Αλλά, σιγά τον δημοσιογράφο!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.