#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/08/2011 07:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το κύκνειο άσμα του παπανδρεϊσμούΤο έχουμε ξαναπεί, ορισμένες συμπτώσεις και ημερομηνίες είναι σατανικές. Όπως όταν την ημέρα του ... Αγίου Μνημονίου η κυβέρνηση αποφάσιζε το ελληνικό Μνημόνιο που αποδείχθηκε μνημόσυνο για τη χώρα.

Άλλη μια ημερομηνία – σταθμός θα καταγραφεί σύντομα και θα αναδείξει την αρχή του τέλους για την κυβέρνηση.

Πρόκειται για την πασοκική 11η Σεπτεμβρίου όπου θα πάει τελικά ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς και θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Πιθανότατα αυτό να γίνει με διαφορετικό τρόπο, αλλά δεν έχει σημασία πώς θα γίνει αλλά τι θα πει στο, πιθανότατα, κύκνειο άσμα του Γ. Παπανδρέου.

Δέκα χρόνια μετά την 11η Σεπτεμβρίου της Αμερικής ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 11 του άλλου μήνα στη ΔΕΘ χωρίς ουσιαστικά να έχει να πει και πολλά. Ούτε θα μπορέσει να υποσχεθεί τίποτε, ούτε να ανακοινώσει πολιτικές που τελικά θα εφαρμόσει αλλά και ούτε να δώσει κάποιο όραμα για να ξεγελάσει τους πολίτες.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και η αρχή του τέλους για τον Κ. Καραμανλή. Σεπτέμβριος του 2008, η παρουσία του στη ΔΕΘ, η κάλυψη των σκανδάλων και των προσώπων που πλήγωσαν τη ΝΔ και η έλλειψη ουσιαστικής πολιτικής κατεύθυνσης, έριξαν την κυβέρνηση σιγά – σιγά στα Τάρταρα. Μέχρι τότε η ΝΔ προηγούνταν στις δημοσκοπήσεις, από τότε δεν ξαναπήρε κεφάλι.

Τώρα το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν προηγείται αλλά υπολείπεται κατά πολύ της ΝΔ, έχει χάσει την αξιοπιστία της, την εμπιστοσύνη των πολιτών και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πολύ δύσκολο πολιτικό και κοινωνικό χειμώνα.

Ο πρωθυπουργός διαμηνύει ότι δεν θα πάει σε εκλογές αλλά ποιος τον πιστεύει; Άλλωστε, τις εκλογές θα τις ζητήσει η ίδια η κοινωνία η οποία θα έλθει σύντομα προ αδιεξόδου. Όταν δε θα μπορεί να πληρώσει φόρους, όταν η ανεργία θα εκτιναχθεί ακόμη περισσότερο κι όταν χιλιάδες πολίτες δε θα μπορούν να ζήσουν με τα ψίχουλα, τότε θα πάνε αναγκαστικά σε εκλογές.

Το ζήτημα είναι τι πάει να κάνει ο Γ. Παπανδρέου στις 11 του Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ με το λαό ξεσηκωμένο κι όλα τα μέτωπα ανοικτά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προσπαθήσει με χιλιοειπωμένες εκφράσεις να μιλήσει και πάλι για μεταρρυθμίσεις και για συντεχνίες που ξεβολεύονται.

Θα υποσχεθεί ρευστότητα και ποτάμια ευρώ που έρχονται για την ανάπτυξη.

Θα υποσχεθεί νέες θέσεις απασχόλησης μόλις έρθει το αναπτυξιακό πακέτο.

Και θα καταγγείλει τους ευρωπαίους εταίρους που δεν παίρνουν αποφάσεις για να σωθεί η Ελλάδα από την κρίση χρέους. Θα το παίξει και πάλι δηλαδή τίγρης όταν στην Ευρώπη είναι… γατούλα.

Κορώνες για εσωτερική κατανάλωση, αόριστες υποσχέσεις και επίθεση στη ΝΔ και τα άλλα κόμματα που δεν συναινούν με την πολιτική του. Θα έχει και μια ιδέα εκπαιδευτικού οράματος η ομιλία του έτσι ώστε να πείσει ότι χρειάζονται αλλαγές στα πανεπιστήμια. Κανείς δε διαφωνεί μ’ αυτό, με τη διάλυσή τους διαφωνεί.

Όλος ο κόσμος ελπίζει πάντως να μην ακούσει ξανά από τον πρωθυπουργό για πράσινη οικονομία, μεσογειακή διατροφή, φωτοβολταϊκά παντού, Δανίες του Νότου και άλλες τέτοιες επικοινωνιακές μπαρούφες.

Όμως, όπως όλα δείχνουν ο κόσμος βαρέθηκε από τις μεγαλοστομίες και περιμένει πλέον στη γωνία την κυβέρνηση. Με τα εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας στο χέρι, τους χαμένους μισθούς και συντάξεις, ότι και να πει ο πρωθυπουργός, μάλλον την οργή του κόσμου θα φουντώσει.

Και η 11η Σεπτεμβρίου του ΠΑΣΟΚ θα είναι το δικό του Βατερλώ, η κάθοδος προς τις έδρες της αντιπολίτευσης.

Αριστερός Ψάλτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 23/08/2011 07:40:55

  Που ξέρεις; Μπορεί να πει για την Κλιματική Αλλαγή, για την αφόρητη ζέστη, για τα ζώα και φυτά που θα ζούν μόνο βόρεια του Πηνειοιύ, για τις χιλιάδες πράσινες θέσεις εργασίας, για μαστούρα και φούντες (ή νέα πράσινη ανάπτυξη).

  Πληρώνεται από τα εκκαθαριστικά μας. Αυτός, και η παρέα του και οι ΜΚΟ του και τα συνέδριά του και οι αρλούμπες του.

 2. spiros avatar
  spiros 23/08/2011 07:53:17

  Η πράσινη οικονομία είναι το χαπάκι του. Θα την ξεχάσει τώρα; Επίσης θα ανακοινώσει την αύξηση της επιχειρηματικότητας σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κάλαχαν.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ spiros 23/08/2011 08:01:06

   Τα βλήτα είναι πράσινα. Και τα αγγούρια. Και οι ζωχοί. Και τα ραδίκια.

   • juliet avatar
    juliet @ archaeopteryx 23/08/2011 08:38:15

    Αρχαίε ,μην θίγεις τα βλήτα ,είναι το εθνικό χόρτο της Κεφαλλονιάς!
    Η νόνα μου έλεγε ,ναχα λίγα βλήτα! Και τα βλήτα γίνατε κυβερνήτες και μεγάλοι και τρανοί ..Είδες τι κάνει το χρώμα ,αν είναι τα πρέπον ακόμη και βλήτο να είσαι αποκτάς .....και τι δεν αποκτάς.
    Αρχαίε,πότε θα τα βράσουμε;Ζεστά τρώγονται!

    • archaeopteryx avatar
     archaeopteryx @ juliet 23/08/2011 08:40:12

     εγώ τα προτιμώ κρύα με λαδολέμονο

     • juliet avatar
      juliet @ archaeopteryx 23/08/2011 08:56:36

      Αρχαίε μου,
      καλημέρα ,γούστα είναι αυτά!

     • danaos avatar
      danaos @ archaeopteryx 23/08/2011 09:01:02

      E ρε εσείς οι φυτοφάγοι! Αφήστε και κανένα πράσινο σε καμιά γλάστρα να μας φύγουν τα σεκλέτια!Όλα δικά σας;

     • juliet avatar
      juliet @ danaos 23/08/2011 09:45:08

      Τα σέβη μας.

     • danaos avatar
      danaos @ juliet 23/08/2011 09:46:21

      Καλημέρα κυρία μου!Δες παρακάτω.

   • antonismak avatar
    antonismak @ archaeopteryx 23/08/2011 09:39:23

    Kαι οι βρούβες! αλλά πέρα απ την πλάκα όπως έχω ξαναπεί το να χάνεις την πατρίδα σου και το μέλλον σου δεν είναι σαν να χάνεις τις εκλογές, που σημαίνει το να πάει το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση (κάτι που και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το, ή θα το θέλει) προκειμένου να αναβαπτισθεί στην κολυμβήθρα της της αντιπολίτευσης (τύπου: κάναμε λάθη και χάσαμε, πληρώσαμε τα λάθη μας και καταλάβαμε.... κ.λ.πες αρλούμπες-κουτόχορτο δεν αρκεί, δεν είναι το ζητούμενο... κατ εμέ. Θα πρέπει ΟΛΟΙ οι Έλληνες να μάθουν, καταλάβουν, συνηδειτοποιήσουν, ότι στραβό, ότι κακό έχει κάνει αυτό το κόμμα ή αυτό το σύστημα εξουσίας αν θέλετε (γιατί περί τέτοιου πρόκειται, μιλάμε για σύστημα εξουσίας γάγγραινα που ενδεδυμένη προβιά τάχαμου σοσιαλιστοπαπαροτεμπελομαλ(θ)ακίας) κοιμίζει, απομοιζά και εν τέλει διαλύει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Συγνώνη αν σας κούρασα την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου.

    • juliet avatar
     juliet @ antonismak 23/08/2011 09:58:13

     ΟΛΟΙ, εννοείς και τους Πασόκους;Ξαναγράφτο αλλιώς,ΟΛΟΙ εκτός απο τους Πασόκους.....
     Αντε να πάρουμε τα δικά σου χόρτα,τις βρούβες .
     Τις βράζεις ,τις σερβίρεις με τσιπούρες ,με μαρίδες, με αστακούς(!),με παΐδάκια ,με λουκάνικα .Οταν σε ρωτήσουνε τι φαΐ έχεις, θα πεις βρούβες με..........Οσο και να θέλουμε να πιστέψουμε ότι θα καταλάβουνε τι έχει γίνει εναντίον της Ελλάδας ,δεν μπορεί να γίνει,είναι αμαθή ανθρωπάκια που απέκτησαν ονόρε και όχι μόνο, μέσα απο το κόμμα.

     • antonismak avatar
      antonismak @ juliet 23/08/2011 14:52:58

      Φίλε μου εγώ δεν έχω τόσο ακριβά γούστα (μιλάω για τα συνοδευτικά των βρουβών!! βολεύομαι και με βρούβες σκέτες! Η προστακτική δεν μ αρέσει... "ξαναγράψτο", οκ?
      " Όσο και να θέλουμε να πιστέψουμε οτι θα καταλάβουνε (στο γρπτό λόγο είναι καταλάβουν) τι έχει γίνει εναντίον της Ελλάδας..." τι έχει γινει???????????? όχι τι έχουν κάνει?
      Νομίζω ότι ήμουν σαφής και τώρα και πρίν.... συλλογάται καλά όποιος συλλογάται ελεύθερα! τα σέβη μου......

 3. juliet avatar
  juliet 23/08/2011 08:54:57

  Αριστερέ Ψάλτη,
  όλοι οι Ελληνες πριμένουμε την στιγμή που ο πρωθυπουργός θα κληθεί απο τον δήμαρχο της Θεσ/κης ,για να μιλήσει στις παραγωγικές τάξεις!
  Κακίες ,που γράφεις πρωΐ-πρωΐ, τι εκκαθαριστικά και πράσινα άλογα ...Για την υπόληψη, ρε γαμώτο, το κάνει ,για να πληρωθούνε οι σύμβουλοι ..να λένε ότι δεν πληρώνονται;
  Λες μιμούμενος τον αηδό ,να πει η Θεσ/κη ανήκει ......σ΄όλους αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν και μας ψήφισαν;ΙΙ

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ juliet 23/08/2011 08:57:25

   Μην το γελάς καθόλου... Η Θεσσαλονίκη ήταν πάντα φιλέτο για τους λάτρεις των σιδηροδρόμων και την έξοδο στην Μεσόγειο μέσω διαδρόμου Σκοπίων.

 4. Ραββινος avatar
  Ραββινος 23/08/2011 09:00:06

  Με τουτα και με τ'αλλα πορευονται δειλοι,μοιραιοι και αβουλοι στον δρομο της ντροπης και της εθνικης απαξιωσης χωρις τσιπα χωρις αισθημα ευθυνης με εναν στρατο μισθοφορων -ψηφοφορων πρασινοφρουρων που εχουν λυσσαξει στην προοπτικη απωλειας της εξουσιας που τους τρεφει και τους τσιταρει.Μολις κοπει ο ομφαλιος λωρος της τροφοδοσιας τους απο τον δημοσιο κορβανα ολος αυτος ο εσμος θα αποσυρθει στα αζητητα οι μεν παληοι να καταναλωνουν τα μαζεμενα 30 χρονων κατοχικης πασοκοκρατιας οι μεν νεοι να κοπριζουν στα μπαρ-μπαφου και τις πλατειες διανομης του κρακ.Ενα σπαθι χρειαζεται για την κοπη του γορδιου δεσμου της κρατικης τροφοδοσιας του μισθοφορικου στρατου των πρασινοφρουρων !Η ελπιδα ειναι ναναι αυτο στα χερια του Σαμαρα το ταχυτερο δυνατον .Οι καιροι ου μενετοι !

 5. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής 23/08/2011 09:05:23

  Τα παιδιά του ΓΑΠ - γιατί ως γνωστόν οι πρωτότοκοι προηγούνται - πόσο χρονών είναι ; Έχω μια αγωνία να υπολογίσω αν θα κυβερνάνε τη χώρα όταν θα βγαίνω στη σύνταξη ή όταν θα κατεβαίνω σε τόπον χλοερόν.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Παρατηρητής 23/08/2011 23:43:25

   Ο γιος δεν ενδιαφέρεται, η κόρη όμως ναι ενδέχεται να κυβερνήσει.

 6. danaos avatar
  danaos 23/08/2011 09:16:40

  Και τότε Αριστερέ Ψάλτη μπορείς να ψάλλεις: " Ως εκλείπει καπνός, εκλιπέτωσαν, ως τήκεται κηρὸς ἀπὸ προσώπου πυρός,ούτως απολούνται οι αμαρτωλοὶ απὸ προσώπου του Θεού...", ή το " Πού νυν η λαμπρά της υπατείας περιβολή; Πού οι κρότοι και οι χοροί και αι πανηγύρεις; Πού ο της πόλεως θόρυβος και αι εν ιπποδρομίαις ευφημίαι και των θεατών αι κολακείαι; Πάντα ταύτα οίχεται· και άνεμος πνεύσας αθρόον τα μεν φύλλα κατέβαλε, γυμνόν δε ημίν το δένδρον έδειξε… πού νυν οι πεπλασμένοι φίλοι; Πού τα συμπόσια και τα δείπνα; Πού ο των παρασίτων εσμός και ο δι’ όλης ημέρας εκχεόμενος άκρατος, και αι ποικίλαι των μαγείρων τέχναι, και οι τοις δυναστείας θεραπευταί, οι πάντα προς χάριν ποιούντες και λέγοντες; Άνθη ην εαρινά, και παρελθόντος του έαρος, άπαντα κατεμαράνθη· σκιά ην και παρέδραμε· καπνός ην και διελύθη· πομφόλυγες ήσαν και διερράγησαν..."

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ danaos 23/08/2011 09:32:42

   Πες τα...Χρυσόστομε!

 7. danaos avatar
  danaos 23/08/2011 09:35:22

  Υποκλίνομαι Φαίλτορα! Από σένα το περίμενα!Προς Ευτρόπιον.

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ danaos 23/08/2011 09:42:59

   Νὺξ ἦν πάντα ἐκεῖνα καὶ ὄναρ, καὶ ἡμέρας γενομένης ἠφανίσθη·
   ἄνθη ἦν ἐαρινὰ, καὶ παρελθόντος τοῦ ἔαρος ἅπαντα κατεμαράνθη·
   σκιὰ ἦν, καὶ παρέδραμε·
   καρπὸς ἦν, καὶ διελύθη·
   πομφόλυγες ἦσαν,
   καὶ διεῤῥάγησαν·
   ἀράχνη ἦν, καὶ διεσπάσθη.

   Τον Ευτρόπιο πάντως τον εκτέλεσαν

   • danaos avatar
    danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/08/2011 09:44:20

    Μα έκανα περικοπές για οικονομία!!!

    • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
     Γιάννης Φαίλτωρ @ danaos 23/08/2011 09:48:30

     Περικοπές κι εσύ? Σε έχει επηρεάσει ο Βενιζέλος?

     • danaos avatar
      danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/08/2011 09:51:06

      Ακριβώς.Πλούσιοι επτώχευσαν...

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ danaos 23/08/2011 09:57:22

      Οι δε εξυμνούντες τις ΜΚΟ
      ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού

     • danaos avatar
      danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/08/2011 09:59:18

      Χα χα χα!!!Δεν παίζεσαι!!!!!

  • danaos avatar
   danaos @ danaos 23/08/2011 09:57:38

   Τον Ευτρόπιο πάντως τον εκτέλεσαν! Κάτι θέλεις να πεις...

   • juliet avatar
    juliet @ danaos 23/08/2011 10:06:46

    Τι είσαστε εσείς ,εκεί που πήγα να συμπληρώσω ..οι δε εκζητούντες τον Κύριον, μου βγήκε το χρήμα στη μέση, και να θέλει ν΄αγιάσει κανείς ......σπέρνετε ζιζάνια στα χόρτα μας.

    • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
     Γιάννης Φαίλτωρ @ juliet 23/08/2011 10:21:06

     Bonjour madame!
     Για ζιζανιοκτόνα απεθυνθείτε εις τον κον Σκανδαλίδην...(Αυτόν που δε θα ανεχόταν επιτρόπους πάνω απ'το κεφάλι του κλπ)

     • danaos avatar
      danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/08/2011 10:26:52

      Σε ποιο κεφάλι;

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ danaos 23/08/2011 10:30:38

      Μα το δικό του φυσικά!

     • danaos avatar
      danaos @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/08/2011 10:37:10

      Είμαι λίγο βραδύνους.

     • juliet avatar
      juliet @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/08/2011 11:05:53

      Φαίλτορα,
      έχεις δίκιο,το εντομοκτόνο φταίει ,δεν είναι πιστοποιήμενο απο Αρχή (με δυό κεφάλια) σοβαρή,
      ο Δαναός μετά απο Ανησύχους έγινε και Βραδύνους

     • alakran avatar
      alakran @ danaos 23/08/2011 10:33:17

      Το άδειο...

   • Dee Jay Stelios avatar
    Dee Jay Stelios @ danaos 23/08/2011 12:18:02

    Καλημέρα κε συνάδελφε,ορεξάτο σε βρίσκω σήμερα,πάντα τέτοια.Και σου αφιερώνω ότι γουστάρεις από Culture of fear των μαγικών Thievery Corporation.Δε φαντάζομαι να είσαι και τόσο παλιός που να μην τους ξέρεις?Ο τίτλος του cd τους απεικονίζει αυτό που ζούμε παγκοσμίως,η μουσική τους είναι το απόλυτο καλοκαιρινό soundtrack.Aντε βάλε μπροστά το cd player και αναμένω εντυπώσεις.....

    • danaos avatar
     danaos @ Dee Jay Stelios 23/08/2011 15:37:09

     Πάρε και ένα τριπ χοπ από μένα:www.youtube.com/watch?v=Vg1jyL3cr60
     κι αυτό για καλοκαίρι προς το παρόν:www.youtube.com/watch?v=QFTw0c9ew3k

     • alakran avatar
      alakran @ danaos 23/08/2011 16:43:45

      Δαναέ και Dee Jay Stelios, Μ'αρέσουν και τα μουσικά σας γούστα (εκτός από τα σχόλια σας). Αυτό είναι και για τους δύο. http://www.youtube.com/watch?v=yaqQYetCH8U&feature=player_detailpage#t=70s

     • Dee Jay Stelios avatar
      Dee Jay Stelios @ alakran 24/08/2011 18:51:54

      Ωραία φανκιά φίλε alakran,σου αφιερώνω summer song από James Taylor Quartet.....

     • Dee Jay Stelios avatar
      Dee Jay Stelios @ danaos 24/08/2011 18:45:06

      Πολύ καλό το PORTISHED το άλλο δεν μπόρεσα να το δω,τι είναι?

 8. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 23/08/2011 09:38:27

  Το κύκνειο άσμα του Παπανδρεϊσμού δυστυχώς είναι και το άσμα του εθνικού εξευτελισμού και της ταπείνωσης. Αυτά συμβαίνουν όταν το λούμπεν παίρνει την εξουσία στα χέρια του. Ισότητα στην κατάπτωση, εθνικός θερμοδυναμικός θάνατος...

 9. armagedon avatar
  armagedon 23/08/2011 09:42:17

  ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 Ο Κ.Κ. ΗΤΑΝ 3 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ 4-6 ΠΙΣΩ.Ο Κ.Κ. ΕΧΑΣΕ ΜΕ 10,5...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΓΑΠ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ...

 10. Xartografos avatar
  Xartografos 23/08/2011 09:59:53

  Δεν μας αφορούν πλέον τα πολιτικά πτώματα. Η Ιστορία τούς ξεμασκάρεψε πια, δεν τους ανέχεται, τους γύρισε την πλάτη, αλλά να ξέρουν οικογενειακώς πως ο λαός δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια να ζήσει την ταπείνωση.
  Δεν είμαστε Κυβέλη, δεν είμαστε Μάργκαρετ

 11. NIK THE GR avatar
  NIK THE GR 23/08/2011 10:14:37

  Μην απατασθε τα ραδικοβλασταρα,οι βρουβες,τα λαχανα και ολα τα ζαρζαβατικα συντεταγμενα και μαζικα,οταν ερθει η ωρα,παλι πρασινοβολεμα θα το ριξουν,θελει πολλη δουλεια για τα ξεκουμπιδια.

 12. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 23/08/2011 10:53:54

  Λοιπόν, κύκνειο άσμα, φίλτατοι, ναι, αλλά το τελευταίο που κάνει το παπανδρεϊκό θηρίο το πιάσατε;

  Δεν σας φαίνεται παράξενο που έχει τιγκάρει η τηλεόραση αυτές τις ημέρες απο διαφημίσεις των διαφόρων διάσημων "διεθνών" ΜΚΟ; Και μάλιστα καλλιτεχνικές, ακριβολπληρωμένες διαφημίσεις, όχι διαφημίσεις της σειράς. Διεθνής Αμνησία, Greenpeace, WWF, HELMEPA (με τον πελαργό που μας λέει "όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές) κουλουπού κουλουπού. Οι μισές διαφημίσεις στην τηλεόραση είναι απο ΜΚΟ που μας προτρέπουν να γίνουμε μέλη τους, να ενημερωθούμε κλπ.!

  Τι συμβαίνει; ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΜΚΟ για να κάνουν τόσες διαφημίσεις εν μέσω τέτοιας τεράστιας οικονομικής κρίσης;

  Να σας πω εγώ τι συμβαίνει; Νομίζω ότι έμμεσα ο ΓΑΠ επιχειρεί να στηρίξει να κλονιζόμενα κανάλια (το μοναδικό του σύμμαχο), μέσω χοντρής "επιδότησης" διαφημίσεων που τους δίνουν οι "ΜΚ"Ο με κρατικό (πιθανότατα) χρήμα. Επιπλέον, περνάει και πολιτικό μήνυμα φιλικό προς τον ίδιο, με διάφορα ταχα μ' φιλοπεριβαλλοντικά που στηρίζουν, υποτίθεται, την, υποτίθεται, πράσινη ανάπτυξη κλπ.

  Αποδεικνύεται δηλαδή ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εφτάψυχο, όπως είχε πει και ο Πάγκαλος.

  Μια μέρα όμως θα του βγουν και οι εφτά ψυχές. Και η μέρα αυτή πλησιάζει. Τους πήραμε χαμπάρι. Το προκλητικότατο σκάνδαλο των "ΜΚ"Ο θα είναι και η ταφόπλακά του...

 13. Enzo avatar
  Enzo 23/08/2011 11:05:14

  οποιος τελειωσει πολιτικα τους Παπανδρεου θα τον ψηφιζω μεχρι να πεθανω.

 14. tak avatar
  tak 23/08/2011 11:05:33

  Καλλιεργήστε ραδίκια, ανακαλύψτε το τσίπουρο, κόψτε το γκούντα, κάντε ανταλλαγές... Θα επιζήσουμε!

  • ΙΑΣΟΝΑΣ avatar
   ΙΑΣΟΝΑΣ @ tak 23/08/2011 13:00:09

   TA ΡΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ;
   ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ;
   ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΝΤΟΚΤΟΡΕΣ
   ΤΟ ΓΚΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ
   ΤΙ ΜΕΝΕΙ;
   ΑΕΡΟΦΑΓΙΑ ΓΕΝΙΚΑ
   ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!
   ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ......

 15. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/08/2011 11:06:31

  Χάνουν 1% το μήνα...

  • γιωργος avatar
   γιωργος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 23/08/2011 17:06:19

   Λιγο ειναι!!!
   Κανονικα επρεπε να μην υφιστανται ως κομμα και παραταξη.
   Ηδη απο το 2004 με ολα τα σκανδαλα και τις βρωμιες Σημιτη επρεπε να ειχε γινει αυτο αλλα αντ΄αυτου πηραν 41%!!! Στην Πολωνια το τοτε κυβερνων κομμα υπεστη πανωλεθρια ελεω σκανδαλων παιρνοντας 20%και κατι.Απο αυτο και μονο βλεπεις το επιπεδο λαου και ψηφοφορων αυτου του κομματος.Για αυτους δεν υπαρχει τιποτα παρα ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.Μου προκαλουν αηδια και ντρεπομαι που τους εχω συμπατριωτες.
   Αντιθετα οι ψηφοφοροι της κεντροδεξιας εχουν μια καπως πιο υγιη συμπεριφορα.Για διαφορους λογους η Νδ μεσα σε 5 χρονια εχασε πανω απο 1000000 ψηφοφορους.Οχι σαν τους αλλους που βρεξει χιονισει εχουν μπετον αρμε 3000000 ψηφους.Δειτε απλα τα στοιχεια των τελευταιων εκλογικων αναμετρησεων για του λογου το αληθες.
   Κυριοι,τα πραγματα ειναι απλα.Εχουμε να κανουμε με ενα ΚΑΘΕΣΤΩΣ,φασιστικου τυπου μαλιστα.Ενα καθεστως ομοιο με αυτων των Κανταφι,Μουμπαρακ και αλλων φυντανιων της σοσιαλιστικης διεθνους.Ενος ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που στηριζεται απο το μεγαλυτερο μερος του εγχωριου κατεστημενου αλλα και απο το εξωτερικο.Για να καταρρευσει οπως δειχνει η εμπειρια της Λιβυης και της Αιγυπτου πρεπει να δημιουργηθει μια κοινωνικη πλειοψηφια ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ πολιτων που να ζητησουν με καθε τροπο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ αυτου του καθεστωτος με ταυτοχρονη αρση υποστηριξης απο τις ξενες δυναμεις.
   Πρεπει να τελειωσει πλεον αυτο που ζουμε την τελευταια 35ετια με τη υπαρξη αυτου του συστηματος με αριστεριστικο μανδυα που κατεστρεψε τα παντα:οικονομια,αξιες κτλ.

 16. juliet avatar
  juliet 23/08/2011 11:08:12

  ζιζανιοκτόνο

 17. James avatar
  James 23/08/2011 12:25:39

  Προτείνω στον fit προθυπουγιωργο να παει στην Θεσσαλονίκη με το ποδήλατο, αν δεν φτάσει ποτέ του Ακόμα καλύτερα για όλους μας...

 18. tigris avatar
  tigris 23/08/2011 12:53:42

  Ερώτηση κρίσεως και "ευφυΐας !

 19. τίγρης avatar
  τίγρης 23/08/2011 12:55:04

  Ποιός είναι ο πρωταθλητής της...

  h..p://www.gataros1.info/2011/08/blog-post_886.html

 20. Armageddon avatar
  Armageddon 23/08/2011 13:02:44

  Α Μ Η Ν ΚΑΙ Π Ο Τ Ε , Ν Α Ξ Ε Κ Ο Υ Μ Π Ι Σ Τ Ο Υ Ν ......

 21. stefanos avatar
  stefanos 23/08/2011 13:32:55

  Χωρίς αντίπαλο η πολιτική οικογένεια με την πιο προδοτική συμπεριφορά απέναντι στην πατρίδα. Ξεκινώντας από τον παππού που παρέδωσε τον ελληνικό στρατο στους Αγγλους το '44, συνεχίζοντας με τον πράκτορα πατέρα Θαθαντρέου που ρήμαξε τα ταμεία, διόρησε κηφήνες, διέλυσε το κράτος,και προετοίμασε ουσιαστικά το έδαφος για τον ολετήρα εγγονό, τον αποκρυφιστή λατρη της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θυσιάζει στο βωμό της νέας τάξης πραγμάτων τον πιο ατίθασο και ηρωϊκό λαό. Η ανοχή τελείωσε, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή αναλάβατε τις ιστορικές ευθύνες που σας αναλογούν. Η πατρίδα γκρεμίζεται.Ή βγαίνετε μπροστά αληθινά, πατριωτικά ,ελληνικά και διώχνετε τους προδότες ή η Ιστορία θα παρασύρει και έσας. Ο καιρός έφτασε!!!

 22. irida avatar
  irida 23/08/2011 14:17:56

  Στην Ελλάδα που τα τελευταία 50 και βάλε χρόνια ψηφίζει Παπανδρέου ή Καραμανλή αμφιβάλλω αν τελειώνει, ο ένας πόλος, ο Παπανδρεισμός! Είναι τόσο ...μην το γράψω..οι συνέλληνες που πάλι ένας από αυτούς θα ρθει ως σωτήρας!! Αν δεν περάσουμε πρώτα μια φάση αναρχίας. Δυστυχώς οι Έλληνες δεν έχουν μάθει να σκέφτονται. Γι αυτό εύκολα θα τους σερβίρουν στο πιάτο έτερους σωτήρες. Οψόμεθα.
  Για τις αυξήσεις προϊόντων στα σούπερ κουβέντα κανείς!! Κι ακόμα δεν ήρθε ο Φπα ο αυξημένος. Αυτό το αίσχος δεν το ανακόπτει κανείς. Κι αυτό για να μαι πιο ακριβής!! Τέσπα..

 23. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 23/08/2011 14:35:15

  1981-2011. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ. ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ,ΕΙΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΝΤΕΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

 24. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 23/08/2011 14:39:14

  Παπανδρεϊσμός...Τι να πρωτογράψει κάποιος...Η πολιτική έκφραση που,μέσα στο πυρήνα της,διαθέτει ό,τι πιο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ...Από τα μέσα της δεκαετίας του'60,όταν ο Παπανδρεϊσμός απέκτησε συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση,ξεκίνησε η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ της πατρίδας που μετατράπηκε σε ατελείωτο ΔΡΑΜΑ,τ'οποίο ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ στις μέρες μας...

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Komis Montechristo 23/08/2011 15:55:26

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 25. lianos avatar
  lianos 23/08/2011 15:40:43

  ¨Ο πρωθυπουργός διαμηνύει ότι δεν θα πάει σε εκλογές αλλά ποιος τον πιστεύει;¨
  Γιατί να μην το πιστέψω; μάλλον δεν τέλειωσε η ¨δουλειά¨ ακόμη, επομένως γιατί να πάει;

 26. λαλακης avatar
  λαλακης 23/08/2011 16:16:05

  Η 11 η Σεπτεμβριου θα ειναι μια μερα οπως και οι αλλες.
  Δεν προκειται το Πασοκ να φυγει πριν ολοκληρωσει τετραετια.
  Ο κοσμος να χαλασει θα μεινει καρφωμενο στην εξουσια μεχρι και την τελευταια μερα.
  Τρομερα δυσκολο εργο θα εχει η επομενη κυβερνηση που θα πρεπει να κανει τρομερες αλλαγες οπως δραματικη μειωση του δημοσιου τομεα
  ιδιωτικοποιησεις κλπ
  Κι αυτο -θυμυθειτε το θα το κανει μονο κυβερνηση Εθνικης Σωτηριας
  ωστε η Ελλαδα καποτε να μπορει να δανειστει μονη της χωρις
  Διεθνη Βοηθεια...

  • Εnzo avatar
   Εnzo @ λαλακης 23/08/2011 19:54:13

   Ποιας εθνικης σωτηριας ρε φιλε μετα απο 2 χρονια?
   πας καλα?
   να σωσει τι μετα απο 2 χρονια ακομα Πασοκ?
   Ή τον ριχνουμε τωρα ή δεν σωνεσαι με τιποτα μετα.
   Εγω δεν πιστευω να τον αφησουν να τελειωσει την τετραετια.
   Καποιος θα βρεθει να τον ριξει και αυτος θα ειναι που θα κυβερνησει για να σωσει την χωρα.
   Θα ειναι απιθανο να τον κοιτουν να καταστρεφει την χωρα και να μην κανει καποιος τιποτα. καποιος θα βρεθει.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ λαλακης 23/08/2011 20:24:03

   ME TΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ?

 27. Νταβέλης avatar
  Νταβέλης 23/08/2011 16:18:26

  Που θα πάει αυτή η ιστορία με το ΧΑ? Αφου δεν έχουμε ανάγκη τις αγορές, μήπως δεν έχουμε πια ανάγκη και ΧΑ? ''Χωματερή Αθηνών'' έχει καταντήσει, έλεος...

 28. danaos avatar
  danaos 23/08/2011 17:48:16

  Κι ένα ελληνικό για όλους σας που πιστεύω θα σας αρέσει, με την καλησπέρα μου:www.youtube.com/watch?v=hvJ-Teuwnes

 29. anonymous avatar
  anonymous 23/08/2011 23:41:56

  Ο Παπανδρεϊσμός είναι κοινωνική τάση και δεν πεθαίνει ποτέ. Τουλάχιστον δεν πέθανε εδώ κι 100 χρόνια. Παλιά τον λέγανε Βενιζελισμό. Δεν άφησε επιγόνους ο Βενιζέλος και σήμερα τον λένε Παπανδρεϊσμό.

  Το κακό με τους Παπανδρέου είναι ότι έχουν επιγόνους. Όταν η κόρη του ΓΑΠ ήταν ακόμη μαθήτρια στο Κολέγιο η γιαγιά Μαργαρίτα είχε δηλώσει ότι θα γίνει πρωθυπουργός. Νέα είναι, φρέσκια είναι, ωραία είναι, φιγούρα κάνει, στο γυαλί γράφει, άρα θα γίνει. Εδώ επιβίωσε πολιτικά η Φώφη.

  Επίσης προσέξτε πως λειτουργούν οι Παπανδρέου. Λειτουργούν ως εταιρία και το κόμμα είναι περιουσιακό τους στοιχείο. Το χρησιμοποιούν για να βγάζουν χρήματα. Αφανείς ήταν και ο Νίκος και ο Αντρίκος. Σήμερα όμως παίζουν ρόλο. Ρόλο ως τι; Προφανώς ως μέτοχοι.

  Κι ένα ανέκδοτο. Όταν πήγε ο Μπαρμπαγιάννης Κεφαλογιάννης στο ΓέροΒαρδινογιάννη να του ζητήσει την κόρη του τον ψάρωσε ο ΓεροΒαρδινογιάννης ρωτώντας τον και ποιος είσαι εσύ ρε που ζητάς την κόρη μου; Άρχισε λοιπόν ο Μπαρμπαγιάννης να του λέει τι έχει και στο τέλος του λέει: Έχω κι 60.000 βούδια (εννοούσε τους ψηφοφόρους)

  Η ιστορία δεν ξέρω αν είναι αληθινή. Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν βούδια που τους ψηφίζουν ο Παπανδρεϊσμός θα υπάρχει με το ίδιο ή άλλο όνομα.

 30. Μιβήτας avatar
  Μιβήτας 24/08/2011 09:26:26

  G.A.P. Μόνο εσύ. Τιτανοτεράστιε , Απεριόριστε , Μεγάλε και Ακροτελεύτιε Ογκόλιθε της Νεότερης Ελληνικής πολιτικής σκηνής.
  ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ.
  Σε ικετεύουμε , κάνε την αρχή από την Θεσσαλονίκη.
  Σώσε εμάς , τα παιδιά και τις δουλειές μας.
  ......Όχι παίζουμε ! ! ! !

 31. danaos avatar
  danaos 24/08/2011 19:32:28

  Yamore - Salif Keita - Cesaria Evora. Απόλυτα ταξιδιάρικο ψυχής και σώματος!Βρες το στο y.t και άκουσέ το!

  • danaos avatar
   danaos @ danaos 25/08/2011 23:57:31

   Αντε κι αυτό που σίγουρα το ξέρεις:www.youtube.com/watch?v=tVNtnOFdP4Y&feature=related

 32. Dee Jay Stelios avatar
  Dee Jay Stelios 25/08/2011 23:48:15

  Απλά κομματάρα,το είχα ακούσει πιο παλιά και είναι σούπερ....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.