#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/11/2013 19:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ανέλπιστο δώρο του Τσίπρα στον ΣαμαράΕλπίζω οτι στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αρκετά γαλαντόμοι και δεν θα αμέλησαν να στείλουν στον  Αλέξη Τσίπρα μια ...ανθοδέσμη  για το ανέλπιστο ...δώρο! Ούτε παραγγελιά να το είχαν!

Ο Αλέξης  Τσίπρας αφού είδε να αποτυγχάνουν τα ...σχέδια του συντρόφου Καραγιάννη  για τον Σεπτέμβριο (θυμάστε που καλούσε τους πολίτες, από το Καλοκαίρι να ...συγκεντρώνουν πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα ) και  τον  λαό να αρνείται να ανταποκριθεί στο κάλεσμά του και να μην κατεβαίνει  στα πεζοδρόμια στις 28 Οκτωβρίου για να ανατρέψει την κυβέρνηση, είπε να κάνει κάτι τον ….Νοέμβρη!

Ετσι, λοιπόν, αφού πρώτα έδωσε τα ...διαπιστευτήρια του από το ...Τέξας, επέστρεψε για ...ρίξει την κυβέρνηση με ...συνταγματικές διαδικασίες. Μεταξύ μας, δεν θυμάμαι καμιά κυβέρνηση, από το 1974 και μετά, να έχει χάσει ψήφο εμπιστοσύνης! Αρα, ο Αλέξης ξέρει οτι με την κίνησή του αυτή (περί κινήσεως απελπισίας και αδιεξόδου πρόκειται) δεν πρόκειται να ανατρέψει την κυβέρνηση. Το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να την ισχυροποιήσει!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Οποιος παρακακολούθησε ή διάβασε την ομιλία και τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Τέξας, θα διαπίστωσε οτι ο Πρόεδρος του Συναπισμού έχει νερώσει τόσο πολύ το ...κρασί του, που δεν έχει πια καμιά σχέση με τον ...επαναστατικό Αλέξη!

Στον αέρα πάν, εκείνες οι διακηρύξεις για έξοδο από το ευρώ. Ο  Αλέξης....μεταλάσσεται. Στρογγυλεύει τα λόγια του. Εκπαιδεύεται με άλλα λόγια σε πιο...μετριοπαθείς θέσεις!

Εμεινε μόνο ο Στρατούλης να ονειρεύεται να σκίσει τα μνημόνια στη Βουλή και  ο Λαφαζάνης να φαντασιώνεται επιστροφή στη δραχμή. Ακόμα και ο μέντορας του Αλέξη, ο πνευματικός πατέρας, ο Αλέκος Αλαβάνος  έριξε το δηλητήριό του για τον διάδοχό του λέγοντας πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουν ...μετεωρολογικό δελτίο!

Παράλληλα, βρήκαν την ευκαιρία τόσο ο Μανώλης Γλέζος, όσο και ο Γιάννης Δραγασάκης να αποκαλύψουν εκείνο που γνωρίζαμε όλοι ο,τι τα ...οικονομικά του προγράμματος του Αλέξη, δεν βγαίνουν. Με άλλα λόγια, λεφτά...δεν υπάρχουν!

Πως να τα συγκεράσει, λοιπόν, όλα αυτά ο Αλέξης; Ε, ως παλιός ....επαναστάτης, έδωσε εντολή για μια επαναστατική γυμναστική! Υποβάλλουμε, δηλαδή, μια πρόταση μομφής και επιχειρούμε να ανατρέψουμε την κυβέρνηση! Οι διαφορές έρχονται σε δεύτερο πλάνο, ο ...ηγέτης δηλώνει έτοιμος να καταλάβει τα...ανάκτορα, οι βουλευτές και τα στελέχη είναι ...απασχολημένα! Για αργότερα έχει....ο Θεός!

Ομως, γιατί η κίνηση αυτή του Αλέξη είναι καλοδεχούμενη για την κυβέρνηση;

Πρώτα-πρώτα ο Πρωθυπουργός αποκτά μια ανάσα 6 μηνών! Ως γνωστόν, σύμφωνα με το Σύνταγμα, νέα πρόταση μομφής μπορεί να υποβληθεί, μετά την παρέλευση εξαμήνου από την προηγούμενη! Δηλαδή, ο Αλέξης λέει στον Πρωθυπουργό να  έχει το κεφάλι του ήσυχο και να επικεντρωθεί στην Προεδρία της Ε.Ε.

Δεύτερον, το τελευταίο διάστημα αρκετοί από το κυβερνητικό στρατόπεδο είχαν αρχίσει να λύνουν το ζωνάρι τους για καυγάδες. Ε, λοιπόν, ιδού η ευκαιρία! Οποιος διαφωνεί, μπορεί κάλιστα να καταψηφίσει την κυβέρνηση και οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές! Οχι κριτική εκ του ασφαλούς! Καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους!

Τρίτον, ο Πρωθυπουργός θα έχει την δυνατότητα  και μάλιστα στην ολομέλεια της Βουλής να παρουσιάσει το σχέδιό του για την έξοδο από το μνημόνιο. Και το σχέδιο αυτό είναι βέβαιο οτι το επεξεργάζεται ήδη από καιρό, αν κρίνουμε από τα όσα είπε στη συνέντευξή του στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Βέβαια, θα έχει αναμφίβολα και την ευκαιρία να μάθει από πρώτο χέρι, από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ποιά είναι επιτέλους η πρότασή του. Τι ισχύει; Αυτά που είπε ο ίδιος στο Τέξας; Αυτά που λέει ο Λαφαζάνης; Τι έχει να απαντήσει στους Γλέζο και  Δραγασάκη;

Τέλος, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση βρίσκεται πάλι αντιμέτωπη με την αδιαλλαξία και τις απαράδεκτες απαιτήσεις της τρόϊκας, έρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να τους υπενθυμίσει ποιά είναι η ...εναλλακτική πρόταση της χώρας!

Θα ήθελα να κλείσω με μια μάλλον...αιρετική πρόταση: Μήπως θα ήταν προτιμότερο ο Πρωθυπουργός να κάνει ...δεκτή την πρόταση Τσίπρα και να προκηρύξει εκλογές εντός των απο το Σύνταγμα προβλεπομένων ημερομηνιών; Θα το φυσάει ο Αλέξης και δεν θα ....κρυώνει!!!

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Παναγιώτης avatar
  Παναγιώτης 07/11/2013 19:18:55

  Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την έντονη διαμαρτυρία των κομμάτων τις αντιπολίτευσης διερωτώμαι γιατί δεν παραιτούνται όλοι αυτοί οι εθνοσωτηρες του ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ, ΧΑ, ΚΚΕ , ώστε να προκηρυχθούν εκλογές και να αποφασίσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός που συνέχεια αναφέρεται ;
  Ορίσετε κύριοι γιατί αποφεύγεται να υποβάλλεται τις παραιτήσεις σας;
  Δεν θέλετε ή δεν έχετε τα κότσια να αναλάβετε την διακυβέρνηση της χώρας ;
  Δικαιολογίες θα βρείτε πολλές, δεν αντέχει η χωρα , θα ειναι καταστροφή για την χωρα , και άλλες πολλές που έχετε κρυμμένες στο τσεπακι σας ώστε να αποφύγετε την ανάληψη ευθυνών. Σας αρκεί ο μισθός του βο(υ)λευτη και η δυνατότητα κριτικής εκ του ασφαλούς !

  ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ , ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΕΛ , ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, ΧΑ , ώστε να πάμε σε εκλογές .

  • Greg avatar
   Greg @ Παναγιώτης 08/11/2013 00:06:31

   Σίγουρα, αλλά μη ξεχνάς ότι στο οπλοστάσιο της συγκυβέρνησης περιλαμβάνεται και το έρμα, εεεεεεεεεεεεε ο αντιπρόεδρος εννοώ, αυτός με τους αριθμούς λογαριασμών, εεε τηλεφώνου εννοώ, ο συνταγματολόγος ντε, ο καθηγήταρος, ο αεριτζής, εεεε ο μέγας πολιτικός που σίγουρα θα βρει μια λύση να λειτουργήσει η βουλή με 153 βουλευτές.

 2. Πλάνη εικαστική avatar
  Πλάνη εικαστική 07/11/2013 19:35:37

  Μια χαρά είναι η πρόταση. Πολύ σωστά λέτε Αδέξιε, ''καμιά κυβέρνηση, από το 1974 και μετά, δεν έχει χάσει ψήφο εμπιστοσύνης! ''. Άρα, ευκαιρία είναι να γίνει μιά συζήτηση εφ΄όλης της ύλης, εμείς να απολαύσουμε επί τέλους τους Πρωταγωνιστές να διασταυρώνουν τα ξίφη τους επί όλων των σημαντικών μας θεμάτων και οι λοιποί να αναλάβουν επί τέλους τις ευθύνες τους. Και η χαμηλοβλεπούσα σουπιά Δημάρ και το ανύπαρκτο ΚΚΕ και οι τάχα ''επαναστατημένοι'' υψηλόμισθοι βολευτάδες, που διαφωνούν εκ του ασφαλούς απ΄τα τηλεπαράθυρα, για να ρίχνουνε στάχτη στα μάτια του αφελούς κόσμου.
  ''Πρώτα-πρώτα ο Πρωθυπουργός αποκτά μια ανάσα 6 μηνών! '' Αυτό δεν ισχύει, την ανάσα των 6 μηνών την είχε ο κ. Σαμαράς, έτσι κι αλλιώς. Οι προτάσεις μομφής γίνονται πάντα για τις εντυπώσεις και εξυπηρετούν άλλους λόγους από αυτούς που εμφανώς υπαινίσσονται.
  ''Τέλος, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση βρίσκεται πάλι αντιμέτωπη με την αδιαλλαξία και τις απαράδεκτες απαιτήσεις της τρόϊκας, έρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...'' και βοηθά τον Πρωθυπουργό να αντισταθεί. Ας αντισταθεί λοιπόν σθεναρά. Όλοι το ίδιο δε θέλουμε; Ακόμη μία προτροπή-στήριξη-βοήθεια.

 3. Ραβινος avatar
  Ραβινος 07/11/2013 19:39:59

  '' Οποιος διαφωνεί, μπορεί κάλιστα να καταψηφίσει την κυβέρνηση και οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές! ''.Αυτη η προταση αποτελει την πεμπτουσια του ανελπιστου δωρου Τσιπρα στην Κυβερνηση διοτι με την ψηφοφορια στην Βουλη ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορει να ισχυριστει το πανελληνιως γνωστο σλογκαν του δεν ηξερα ,δεν γνωριζα κλπ.Μετα την ψηφοφορια λιγοτερες κουβεντες και πιο πολλη δουλεια .Ιδωμεν!

 4. anarcholiberal avatar
  anarcholiberal 07/11/2013 19:40:59

  χαχαχαχαχα συμφωνώ! Εναλλακτικώς, παρακαλώ τον Σαμαρα να καταθεσει αντιπρόταση μομφης σχετικά με την διανοητικη κατασταση συμπάσης της αντιπολιτευσεως και δη του αρχηγού βεβαιως, ο οποιος, είναι ασφαλές να υποθέσει κανείς ότι "ακούει φωνές"!!!!!

 5. Θόδωρος 17.06.2014 avatar
  Θόδωρος 17.06.2014 07/11/2013 19:41:16

  Εντωμεταξύ κι ο Αλέξης απ' την πλευρά του θα μπορεί ανεπηρέαστος για ένα 6μηνο να επικεντρωθεί στην δημιουργία της μεγάλης Κεντροαριστεράς, δια της απορροφήσεως των "κεντρομόλων" και απομάκρυνσης των "φυγόκεντρων" διπλανών του. Της συστημικής μεν αλλά με γενναίες (?) κοινωνικές δόσεις στην πολιτική της, Κεντροαριστεράς.
  Αξιέπανη προσπάθεια, δε λέω και μπράβο του. Έχει στόχους στη ζωή του το παλικάρι, δραστηριοποιείται, κινείται, ψάχνεται, δεν τα "ξύνει" μόνιμα (σαν κάτι άλλους).
  Μπορεί να είναι και ελκυστική αυτή η Κεντροαριστερά για πολλούς... Ποιος ξέρει..

  Και απ' την άλλη να μην προλάβει κι ο Πρόεδρος να χαρεί και τους κόπους του. Δλδ. φάγαμε όλο το ζόρι (για να μην πω τίποτε άλλο) και θα 'ρθει ο Αλέξης να σκορπάει τις ζάχαρες! Και να ξαναλέει για την "επάρατη Δεξιά" και τον "καλό" σοσιαλισμό.

  Αν επαληθευτώ, να 'χουνε γνώσιν οι Φύλακες..

 6. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 07/11/2013 19:42:36

  Για χάρη της ΕΡΤ αυτοκτόνησε πολιτικά ο κυρ Φώτης, και για χάρη της ΕΡΤ θα εξαφανιστεί πολιτικά και ο Αλέξης...
  Άκου να δεις!

 7. Καβαλιώτης avatar
  Καβαλιώτης 07/11/2013 19:44:38

  Εκ πρώτης φαίνεται πράγματι να είναι δώρο για τον ΑΣ (και γκάφα ολκής για τον ίδιο).
  Εκτός αν θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό "διευκολύνει" όσους σκέφτονταν(?) να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων. Ίσως δηλ. να πιστεύει, ότι μπορεί να τολμήσει κάποιος βουλευτής να καταψηφίσει το νομοσχέδιο αυτό, εφόσον προηγουμένως έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση (σαν να λέει: δεν θέλω να ρίξω την κυβέρνηση, την στηρίζω και το απέδειξα, αλλά διαφωνώ με τη συγκεκριμένη ρύθμιση).
  Μια σκέψη ...

 8. fragoraftis avatar
  fragoraftis 07/11/2013 20:31:21

  Ο κ.Τσίπρας εκτός από το ανέλπιστο δώρο στο Σαμαρά ,αποδεικνύει πόσο δεμένος είναι με τις συνδικαλιστικές συντεχνίες και το νοσηρό τους παρελθόν.Δεν έκανε ανάλογη κίνηση απέναντι στα σκληρά μέτρα και χαραμίζει μια πρόταση μομφής για τα δικά του παιδιά.ΤΕΞΑΣ τα έκανες Αλέξη.

 9. Apostolos avatar
  Apostolos 07/11/2013 20:55:02

  Η γνωμη μου ειναι οτι ο Τσιπρας περιμενει κατι (μαλλον την εναρξη των πλειστηριασμων κατοικιων) δε νομιζω οτι ειναι τοσο αφελης για να περιμενει να ριξει την κυβερνηση ετσι, μιας και οι διαδικασιες αυτες λειτουργουν συσπειρωτικα για το <> εστω κι αν αυτο αποτελειται απο δυο αιωνιους αντιπαλους (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ). Θα το μαθουμε κι εμεις συντομα...

 10. Hans avatar
  Hans 07/11/2013 21:45:13

  Εντάξει. Ο Τσίπρας προσπαθεί, και καλά κάνει, να ανακινήσει μία πεθαμένη πολιτική συζήτηση. Ακόμη και με αυτήν την κουτσουρεμένη πρόταση μομφής. Καλό είναι σε κάθε περίπτωση να γίνει μία συζήτηση.

  Από την άλλη, η κυβέρνηση, εφόσον η κυβέρνηση κόπτεται για τη δημόσια περιουσία, και καλά κάνει, τότε θα έπρεπε να είχε ανακινήσει το θέμα των δημοσίων συχνοτήτων, που αποτελούν και αυτές δημόσια περιουσία. Αλλά είναι ακριβή στα πίτουρα και φθηνή στ'αλεύρι. Τσάμπα μάγκες, που στέκονται προσοχή μπροστά στον Μπόμπολα και μοιράζονται αστειάκια με τον Πρετεντέρη.

  Αυτά.

 11. Alexis avatar
  Alexis 07/11/2013 21:52:04

  Ότι να 'ναι.

 12. Σ Μ avatar
  Σ Μ 07/11/2013 21:54:29

  Παραεῖναι σουρεὰλ ἡ πρόταση μομφῆς. Ἀναγκαζόμενος νὰ καταφύγω στὴν συνωμοσιολογία: ἢ εἶναι ὄντως ἐντελῶς πρωτάρηδες καὶ ὄντως τὸ ἔκαναν ἀπὸ βλακεία, ἢ κάτι τρέχει. Ἀναγκαστικὴ ἡ λήψη ὑπ' ὄψιν τοῦ δευτέρου ἐνδεχομένου, ὅσο ἀπίθανο κι ἂν εἶναι. Κοντὸς ψαλμός.

  Παραπολιτικὴ φυλλὰς γράφει ὅτι ὁ ΓΑΠ θέλει νὰ καταψηφίσει... Εἶναι μόνος του; Ἢ ἔχουμε συγχορδία ὑπερατλαντικῶν σοσιαλιστῶν;

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Σ Μ 08/11/2013 08:53:56

   Θα τους φάει το μαύρο σκότος, έτσι και το διανοηθούν...

 13. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 07/11/2013 22:07:48

  Α ρε Αλεξη, την εκανες παλι τη κουταμαρα σου...

 14. Ρεαλιστης avatar
  Ρεαλιστης 07/11/2013 22:39:57

  Καποτε ο Κισσιγκερ εκανε μια δηλωση οτι ερχονται αλλαγες στην Ν. Ευρωπη και μετα απο μερικες μερες επεσε η Χουντα στην Ελλαδα και ακολουθησε η Ισπανια και η Πορτογαλια. Τωρα ο Αλεξης γυρισε απο τους Τεξανους και αμεσα κινηθηκε με προταση μομφης. Κυριακη κοντη γιορτη για να δουμε αν ειναι γκαφα ή επιστροφη στην δρχ με χρεοκοπια και να δωσουμε οσο οσο φυσικο αεριο και πετρελαια στους Τεξανους. ΄Και δεν μου αρεσουν και τα σεναρια ¨.....

 15. ΒΜ avatar
  ΒΜ 07/11/2013 22:56:36

  Φοβού τον Τσίπρα και δώρα φέρονταQ

 16. O Εκθέτης avatar
  O Εκθέτης 08/11/2013 00:11:22

  Ο Cheaprats δεν το κανει για να ριξει την κυβερνηση,
  θελει να δει ποσα ειναι τα "πατοψαρα" με τον πλεον ακριβή και νομιμο τροπο.

 17. Ορέστης Α. avatar
  Ορέστης Α. 08/11/2013 06:35:41

  Κουτή εξήγηση πραγματικά....

 18. ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙ avatar
  ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙ 08/11/2013 08:53:34

  ...και άλλα δώρα απο το εξωτερικό !

  Στην περίπτωση του Γιάννου Παπαντωνίου και την πιθανή δίωξη για φοροδιαφυγή αναφέρονται οι Financial Times, οι οποίοι σχολιάζουν αρνητικά και τις μέχρι τώρα προσπάθειες της κυβέρνησης για πάταξη της φοροδιαφυγής.

  «Ο πρώην υπουργός Οικονομικών που οδήγησε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη το 2000 αντιμετωπίζει πιθανές κατηγορίες φοροδιαφυγής» σημειώνουν οι FT σε δημοσίευμα τους και συνεχίζοντας αναφέρονται στη λίστα Λαγκάρντ και την μέχρι τώρα κωλυσιεργία της κυβέρνησης:

  «Η λίστα Λαγκάρντ περιλαμβάνει πολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι φέρονται να έχουν μετακινήσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μέσω λογαριασμών τους στην HSBC, έχει γίνει σύμβολο της απροθυμίας των ελληνικών κυβερνήσεων να παράξουν την φοροδιαφυγή της πλούσιας ελίτ της χώρας, παρά την πίεση των δανειστών και του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει το δημοσίευμα.

  Τέλος, οι Financial Times αναφέρονται και στην κριτική που δέχεται η κυβέρνηση Σαμαρά, επισημαίνοντας πως «οι επικριτές της κυβέρνησης, λένε πως η απόφαση να δημιουργηθούν ελληνικές εφορίες όπου καταχωρούνται οι κάτοχοι λογαριασμών για τους οποίους θα γίνει διερεύνηση, αντί να δημιουργηθεί μια ειδική ομάδα, δείχνει πως ελάχιστοι φοροφυγάδες θα αντιμετωπίσουν ποινικές διώξεις

 19. Hawk avatar
  Hawk 08/11/2013 09:39:02

  Και για δώρο σε μιά κυβέρνηση δεν θα το λέγαμε, αλλά τέλος πάντων καλά είναι για να δούμε όλους τους κάου-μπους να πετάνε το λάσο.

 20. Εleni avatar
  Εleni 08/11/2013 12:11:47

  Καλα... μην βιαζεστε... Ας περιμενουμε καλυτερα την Κυριακη, γιατι το κουτι του "δωρου" μπορει να περιεχει και βομβα....
  Αφηστε που μπορει ο αποστολεας να μην ειναι μονο ενας.... και ο Τσιπρας απλα να παραδίδει το κουτι.
  Αραγε ειναι τοσο απλο οσο φαινεται;;;;

 21. Ηλίας Κατσής avatar
  Ηλίας Κατσής 08/11/2013 17:37:34

  Να είναι πολύ ή να μην είναι, Παναγιά μου, το αέριο που βρέθηκε, γαμώτο; Κι αν μάθανε απ' τους Νορβηγούς πως είναι θα το αφήσουν οι Ισραηλινοί και οι Τεξάνοι να τους το αρπάξει ο Γερμανός για ξήντα χρόνια ώσπου να ξοφλήσουμε το 75% των χρωστουμένων; Και δε λεν, στους Τσίπρα et.al. μια και καλή πως τους το κανονίσανε, πως θα του προσαρμόσουνε με την ΒΡ το Αγγλικό το δίκαιο υπέρ των θέσεών του, για να τον κάνουν κι ήρωα δυο-τρία χρόνια σα τον Τσάβες, αν καταφέρει να τα κάνει μπάχαλο συνεπικουρούμενος κι από 5-6 από "δω" ή με την απρόσμενη(;) ανταρσία ή αλλαγή στάσης κάνα δυο κομμάτων; Τι θα τους κοστίσει; Τι, ρε, να κρατάει την Ευρώπη στα χέρια της η Γερμανία σα το Πούτιν; Πολλούς μπελάδες δεν έχουν οι Ρεπουμπλικάνοι του Βαρουφάκη; Ειδικά τώρα που στη δική τους τη Βουλή χάσανε το παιχνίδι με το Οbamacare, τους έπεσε πολύ βαρύ. Χάνουν και την άλλη 4ετία. Πως θα τη βγάλουν; Εδώ έχουν (δεν έχουνε;) τα μέσα για μια, όσο πατά η γάτα, ανατροπή του αποτελέσματος της ψηφοφορίας. Με λίγη βοήθεια από δω μ' ένα χεράκι από κει και να την η τούμπα και η Ευρώπη βρίσκεται στο Ζάπειο υπό μιαν ανάπ(ει)ρη Προεδρία ενός πρωθυπουργού με νωπή εντολή. Ίσα-ίσα νγαίνουν οι ημερομηνίες. Κι έλεγα κι εγώ: μα καλά, μύγα τον τσίμπησε τον Alex ή κάνας Τζέι Αρ στο "Ντάλλας"; Γίνονται τέτοια πράγματα, Χρύσανθε; Θεωρίες συνωμοσίας θα αποδειχτούν οι φόβοι μου. Έτσι δεν είναι;
  (Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται σε πληροφορίες ή την πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα όπως λένε και στο protagon)

 22. Νταβέλης avatar
  Νταβέλης 09/11/2013 01:13:02

  Μα πως μπορεί να θεωρείται κάτι δώρο τη στιγμή που θα αναγκάσει τους κυβερνώντες να παραδεχτούν πως ούτε σχέδιο έχουν, πως είναι έρμαια των επιταγών της τρόικας, πως η ισχύς τους είναι η κυνική σύμπραξη των κοτζαμπάσηδων- παραγόντων με την ''εφαρμοσμένη'' πολιτική, πως έχουν θυσιάσει κάθε δημοκρατική ελευθερία στο όνομα ενός παράλογου σχεδίου κλπ. Αυτό δε λέγεται δώρο αλλά με σκακιστικούς όρους 'ρεν'. Η αλήθεια είναι η μεγαλύτερη αξία που έχουμε. Στα χέρια των 'Μαυρομιχάληδων' η αλήθεια έγινε βρώμικο χαρτί στα σκουπίδια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.