Το άγχος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής για το antinews!!!
23/04/2014 06:46
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το άγχος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής για το antinews!!!

Το antinews οφείλει να ευχαριστήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κομματικά του έντυπα που μας διαβάζουν με τόση προσοχή και βγάζουν μέχρι και non paper για να απαντήσουν στις επιθέσεις που δέχονται για την απίστευτη ξεφτίλα τους με τα ψηφοδέλτια.

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ και της κομματικής του εφημερίδας Αυγής για το antinews σε σημείο που τρομάξαμε…Σε πολλές ανακοινώσεις τους αναφέρονται στο antinews και το χαρακτηρίζουν "φιλοσαμαρικό" και ουσιαστικά ταυτίζουν το σάιτ με το Μέγαρο Μαξίμου…Ενίοτε αξιοποιούν κατά το δοκούν τα σχόλια που αναρτώνται στο σάιτ για να δημιουργήσουν ζήτημα στη ΝΔ.

Πάλι χθες διαβάσαμε "non paper" του ΣΥΡΙΖΑ με τον πομπώδη τίτλο «Τι δεν βλέπουν συγκεκριμένα ΜΜΕ σε σχέση με τα ψηφοδέλτια και τις εξελίξεις στη ΝΔ», στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι κάποια μέσα ενημέρωσης αντί να ασχολούνται με το μπάχαλο που υπάρχει με τις επιλογές της ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο ή με τους εκλεκτούς για τις δημοτικές εκλογές, ασχολούνται μόνο μ' αυτούς. Τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τι είπε ο Αντώναρος και η Ντόρα για το ευρωψηφοδέλτιο ή τα όσα έχουν γίνει με τον δήμο Πειραιά και τον Αρβανιτόπουλο που στηρίζει Μαρινάκη. Επικαλείται μάλιστα το «σαμαρικό antinews» η Κουμουνδούρου αναφέροντας: «Απαντώντας στους επικριτές του πρωθυπουργού, το φιλοσαμαρικό “antinews” τους κατηγορεί ως “πέμπτη φάλαγγα” και ως “μασκαράδες”. Οι “ευγενείς” χαρακτηρισμοί που ανταλλάσσονται μεταξύ των στελεχών της ΝΔ συμπεριλαμβάνουν και τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, που αναφέρθηκε στο “έγκλημα” Σαμαρά για τα γεγονότα του 1993. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης αποσύνθεσης στην οποία έχει περιέλθει η ΝΔ, το τι συμβαίνει με τις πολλαπλές αυτοδιοικητικές της υποψηφιότητες, όπου σε μια σειρά περιοχών περισσότερα από ένα στελέχη της ΝΔ διεκδικούν δήμους και περιφέρειες, όπως σε Αθήνα, σε Κεντρική Μακεδονία και Στερεά Ελλάδα. Τελευταίο κρούσμα ο δήμος Πειραιά όπου υπουργός της κυβέρνησης στηρίζει την υποψηφιότητα Μώραλη, έναντι του επίσημου χρίσματος του κ. Μιχαλολιάκου».

Είναι τόσο άσχετοι στην Κουμουνδούρου που ακόμη και στο non paper γκάφες κάνουν. Σκεφτείτε μόνο το εξής: Αφού το «σαμαρικό antinews» περνάει γενεές δεκατέσσερις τον Αντώναρο, την Ντόρα ή τον Επίτιμο τότε σκεφτείτε τι κάνουν τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης που διάκεινται αρνητικά απέναντι στην κυβέρνηση. Διότι αν εμείς που «στηρίζουμε Σαμαρά» έχουμε αναφερθεί πάμπολλες φορές στα λάθη, τις έριδες, τα προσωπικά παιχνίδια και τις ύπουλες επιθέσεις «τελειωμένων» όπως ο Αντώναρος και η Ντόρα, φανταστείτε τι κάνουν όλοι οι άλλοι.

Εν πάση περιπτώσει, αυτό που προκαλεί πανικό στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ότι ασχολούμαστε μόνο μ' αυτόν κι όχι με τη ΝΔ αλλά ότι είναι τόσο βλακώδεις οι επιλογές τους που θα πρέπει να αγοράσουν «βλακόμετρο» στην Κουμουνδούρου να μετράνε τις γκάφες που κάνουν. Και που σίγουρα είναι πολύ χειρότερες από αυτές της ΝΔ που στο κάτω – κάτω είναι «συστημικό κόμμα», όπως θα έλεγε και το γραφείο τύπου της Κουμουνδούρου. Ενώ οι «επαναστάτες» που θα φέρουν την αλλαγή στον τόπο, θυμηθείτε τι έχουν κάνει:

1. Επέλεξαν τον Καρυπίδη για την περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας ο οποίος ως δημοσιογράφος φιλοξενούσε τον υπόδικο Χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη και τα έλεγαν σαν δυο καλά φιλαράκια. Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε.

2. Επέλεξε τον Λάκη Λαζόπουλο, τον ικέτευε επί μία εβδομάδα να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο κι αυτός του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Ποιος, ο εθνικός γελωτοποιός αποτέλεσε τον διακαή πόθο του κ. Τσίπρα κι αυτός την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

3. Έχουν επιλέξει τη Ρένα Δούρου για την Αττική η οποία είπε την περιβόητη δήλωση για τα σκουπίδια των μνημονιακών που είναι άλλα απ' αυτά των αντιμνημονιακών.

4. Διάλεξαν τον «δήμαρχο» Εξαρχείων, Γ. Σακελλαρίδη, για να διεκδικήσει το δήμο της Αθήνας και μάλιστα τον στηρίζει ακόμη παρά τις δηλώσεις του για την ασφάλεια της πόλης, την απομάκρυνση των αστυνομικών ή ακόμη και τη σιωπή του για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

5. Πριν λίγες ημέρες το κόμμα μετατράπηκε σε ρινγκ με τον Λαφαζάνη και την «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ να ασκούν δριμεία κριτική για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές. Μήπως θυμούνται στην Κουμουνδούρου τι έγινε με το «πουλέν» του Γ. Παπανδρέου, τον Κρίτωνα Αρσένη; Μήπως θυμούνται για τις προτάσεις που έγιναν για τους οικονομολόγους της «συμφοράς», Λαπαβίτσα και Βαρουφάκη;

6. Και το πιο χονδροειδές λάθος απ' όλα, το οποίο αγγίζει ευαίσθητα εθνικά θέματα, είναι αυτό που έγινε στη Θράκη. Και με τέτοια πράγματα δεν παίζουν κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που τολμάτε να βγάζετε non paper για να κουνήσετε το δάχτυλο στους δημοσιογράφους σχετικά με το ποιους πρέπει να κρίνουν και ποιους όχι. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επιλέξει την Σαμπιχά Σουλεϊμάν για υποψήφια της μειονότητας. Η γυναίκα αυτή έχει κατηγορηθεί από τους μουσουλμάνους της Θράκης που αυτοπροσδιορίζονται «Τούρκοι», ως άνθρωπο του βαθέως ελληνικού κράτους. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκουν στην μουσουλμανική μειονότητα αντέδρασαν έντονα στην επιλογή αυτή και τελικά κατάφεραν να την βγάλουν από το ευρωψηφοδέλτιο. Είναι αλήθεια, λοιπόν, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι συγκεκριμένοι μουσουλμάνοι που αυτοαποκαλούνται «Τούρκοι» ήθελαν να βάλουν υποψήφιο που είναι άνθρωπος της «μουφτείας» και ελέγχεται από τους Τούρκους; Και τελικά βρέθηκε μια μέση λύση η οποία όμως κι αυτή είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι αλήθεια ότι η Κουμουνδούρου υπέκυψε στις πιέσεις που άσκησαν οι αυτοαποκαλούμενοι «Τούρκοι» της Θράκης ώστε να μη μπει στο ψηφοδέλτιο η «Ελληνίδα Ρομά» όπως λένε την Σαμπιχά; Αυτοί οι επικίνδυνοι άνθρωποι θέλουν να κάνουν εξωτερική πολιτική;

Ας αφήσει, λοιπόν, ο κ. Παππάς και ο κ. Σκουρλέτης που βγάζουν τα non paper, τις νουθεσίες στα ΜΜΕ για το ποιους θα κρίνουμε αν είναι καλοί ή κακοί υποψήφιοι. Ας κοιτάξουν τα του οίκου τους που είναι μπάχαλο. Εμείς τολμάμε να κρίνουμε και τον Αρβανιτόπουλο, και την Ντόρα, και τον Αντώναρο, και τον Νικήτα Κακλαμάνη και όποιον άλλον θέλουμε. Δεν είδαμε όμως έστω μια αράδα γραμμένη στα «φιλοσυριζαίϊκα» μέσα ενημέρωσης όπως η Αυγή, το Κόκκινο ή οποιοδήποτε άλλο για τα κομματικά τους πεπραφμένα. Άκρα του τάφου σιωπή.

Κι ας τα αφήσουν αυτά τα περί ψηφοδελτίων με ευρύτερη συμμαχία, που προασπίζουν τους κοινωνικούς αγώνες και τη δημοκρατία. Ας το αποδεχθούν. Είναι μπάχαλο και ο κόσμος βλέπει και κρίνει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 23/04/2014 08:41:35

  ΤΟ ΠΙΟ HOT ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. " ΣΥΣΤΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ". Υ.Γ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ !!!

 2. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 23/04/2014 10:05:09

  ΟΙ ΓΚΑΦΕΣ, Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ,Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΓΧΟΣ ,Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΟΝΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. Η ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑΣ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ , ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ . Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ .

 3. Ραβινος avatar
  Ραβινος 23/04/2014 11:04:02

  Σ'εναν τομεα που ο κομμουνιστικος προπαγανδιστικος μηχανισμος τα πηγαινε πολυ καλα τον καιρο του ψυχρου πολεμου με την Δυση ηταν η διαστρεβλωση των ειδησεων μεσω της εκμεταλλευσης των πληροφοριων που αντλουσαν απο τα ΜΜΕ της εποχης .Ταυτοχρονα με την αναπτυξη των διαφορων ''κινηματων ειρηνης '' στα εσω των χωρων δημιουργουσαν την εντυπωση μεσω της ''αληθοφανειας '' των δρασεων οτι υπηρχε προβλημα στις γραμμες του ταξικου ''εχθρου''.Αυτο βεβαια δεν τους εμποδισε να χασουν τ'αυγα και τα πασχαλια στο εσωτερικο των δικων τους σχηματισμων που τα ελυσαν με τις στημενες δικες και εκτελεσεις των στελεχων τους .Αυτο κανει και τωρα ο προπαγανδαστικος μηχανισμος τους με τις διαστρεβλωσεις των σχολιων προς την κατευθυνση του εξοπλισμου των ισχυρισμων των οπαδων τους για τα οσα αισχη συμβαινουν στην συριζοαυλη.Οπως και να το κανουμε εχουν ηδη χασει την παρτιδα των ευρωεκλογων και των αυτοδιοικητικων εκλογων και αυτο τους προξενει πολυ λυπη & απογνωση.Σ'αυτο συμβαλλει και το antinews .Παρακαλω συνεχιστε να τους πονοκεφαλιαζετε!

 4. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 23/04/2014 12:20:16

  ΑΤΥΧΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ " ΜΕΡΚΕΛ η ΕΛΛΑΔΑ ?" ,ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ " ΕΛΛΑΔΑ η ΜΑΔΟΥΡΟ ?".

 5. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 23/04/2014 13:02:53

  Και μετά μιλούν για δημοκρατικές διαδικασίες εκεί στο σύριζα; Τη μια επιλέγει ο Τσίπρας για να αποσύρει από τις διαμαρτυρίες μέρους της βάσης (πεπίπτωση Καρυπίδη), την άλλη επιλέγει η βάση για να αποσύρει ο Τσίπρας από διαμαρτυρίες των τουρκόψυχων μουσουλμάνων στη Θράκη που τον ψηφίζουν μονοκούκι. Αυτό είναι κόμμα-ανέκδοτο. Και ως μεγάλοι δημοκράτες και προοδευτικοί άνθρπωποι, ενοχλούνται από την κριτική και το παίζουν θιγμένοι επειδή έγινε θέμα το πως υπέκυψε ο μεγάλος ηγέτης Τσίπρας στις πιέσεις της μειονότητας. Που κανονικά αν υπήρχε ελληνόψυχος που μέχρι χθες σκεπτόταν έστω αμυδρά να ψηφίσει σύριζα θα έπρεπε να τους έχει ξεχάσει τελείως ως επιλογή. Επικίνδυνοι για την πατρίδα μας λέμε...

 6. airman avatar
  airman 23/04/2014 17:18:00

  Αλέξη κουράγιο! Μέχρι τις 24/5 να αντέξεις και μετά ραχάτι! Αλί σ' εκείνους που έχουν πολλά στο κεφάλι τους!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.