#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/05/2010 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το ΠΑΣΟΚ και το Πακιστάν εκστρατεύουν κατά του διαδικτύουΠάνω που πήγαμε και εμείς να τα βάλουμε  με το νέο ΠΑΣΟΚ, επειδή όπως φαίνεται δεν το βολεύουν τα νέα διαδικτυακά και ανεξάρτητα μέσα επικοινωνίας, δηλαδή τα μπλόγκς, έρχεται μια είδηση από το μακρινό Πακιστάν, που τα βάζει όλα στη θέση τους.

Το παλιό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Το θυμάστε; Εκείνο ντε, το ΠΑΣΟΚ που κόντεψε κάποτε να μας βάλει όλους να φοράμε παλαιστινιακές μαντίλες και να λατρεύουμε τον Καντάφι ως τον νέο Μεσσία. Το ΠΑΣΟΚ που αγκάλιασε τους μουσουλμάνους αδελφούς όπου γης, και που έκανε τα τεράστια ανοίγματα προς κάθε πικραμένο ισλαμιστή, με απώτερο σκοπό τα πετροδολάρια. Το ΠΑΣΟΚ που έβλεπε καμηλιέρη και δονούνταν από συγκίνηση. Το θυμάστε;

Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται, το σημερινό ΠΑΣΟΚ έχει ανοιχτή γραμμή με το μουσουλμανικό Πακιστάν. Και όχι μόνο ανοιχτή, αλλά και κοινή γραμμή.

Θυμάστε τις ευχαριστίες του πρωθυπουργού του Πακιστάν προς τον ομόλογό του τον Γιώργο επειδή άνοιξε το δρόμο για να ξεφορτωθεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες του που θα έλθουν να πλένουν τζάμια στην Αθήνα ως Έλληνες πολίτες πλέον;

Τι ς τελευταίες ώρες αναπτύσσεται νέο κοινό πεδίο δόξης λαμπρόν. Όχι φυσικά πολεμώντας Ταλιμπάν και παρόμοιες αηδίες. Η κοινή γραμμή Αθήνας – Καράτσι αφορά τον πανικό και των δυο από τις αποκαλύψεις του Διαδικτύου και τη λυσσαλέα επίθεση που αμφότερες οι χώρες εξαπέλυσαν  εναντίον του διαδικτύου.

Στα καθ`ημάς έχουμε τον κ. Πεταλωτή, που ως άλλος Αγιατολάχ κατακεραυνώνει τους Έλληνες μπλόγκερς, απειλώντας τους με ακατονόμαστες τιμωρίες.

Στο Πακιστάν, έχουμε τους ιμάμηδες να απαιτούν το κλείσιμο του Facebook και του YouTube. Οι δικοί μας μπλόγκερς κατηγορούνται από την επίσημη κυβέρνηση ότι προωθούν την φημολογία και απειλούν τη σταθερότητα του πολιτεύματος και μπλα μπλα μπλα…  Οι του Πακιστάν ότι είναι και καλά…ασεβείς.

Στο Πακιστάν μάλιστα, μπλόκαραν τα δυο παραπάνω δημοφιλή σάϊτς μαζί με 450 άλλα λίνκς, συμπεριλαμβανομένων  και σελίδων της Wikipedia! Τόσο καλά. Για λόγους λέει, θρησκευτικής ασέβειας.

Συνεπώς, τι χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων; Το όνειρο του πρώιμου ΠΑΣΟΚ για πλήρη αδελφοσύνη και συνεργασία  με τους μουσουλμάνους φίλους μας, μπορεί να απέτυχε πολιτισμικά, πολιτικά, και εμπορικά, κατάφερε όμως να ολοκληρωθεί μέσα από τη κοινή πίστη πως το διαδίκτυο κάνει κακό.

Για τους Πακιστανούς  ιμάμηδες, το διαδίκτυο  βλάπτει την επαφή με τα θεία, για τους δικούς μας «πολιτικούς ρασοφόρους», βλάπτει την επαφή με τη βλακεία… που θέλουν να μας επιβάλλουν τηλε-κατευθυνόμενη.

Αλαχού Ακμπάρ λοιπόν, και ραντεβού … στο κήπο του Αλλάχ!

Strange Attractor

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 21/05/2010 07:05:23

  Aκμπάρ! Ακμπάρ! (γύρισε από τον Λίβανο ο Σεϊχουλισλάμης;)

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ archaeopteryx 21/05/2010 07:19:36

   Είστε άδικοι και παραβλέπεται τον ξένιο Δία, απλά τώρα με το νόμο για την Ιθαγένεια θέλει το ΠΑΣΟΚ να αισθάνονται οι νέοι συμπολίτες μας όπως και στην μητέρα πατρίδα...

 2. ΑΙΧΜΗΡΟΣ avatar
  ΑΙΧΜΗΡΟΣ 21/05/2010 07:34:42

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ...
  ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΙΛΑΙΚΙΣΤΗΣ Ο ΑΥΤΙΑΣ, ΤΗΝ Κ.Κ.ΜΠΑΤΖΕΛΗ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ......ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΠΧ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ 1,80!!!!!!!!!
  ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ,ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ...
  ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ...ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ......
  ΕΛΕΟΣ...

  • maestros avatar
   maestros @ ΑΙΧΜΗΡΟΣ 21/05/2010 14:15:34

   NIBIRU ... 'H NEMECIS ... 'H MARDUK ... Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ !!

   http://aliartos-city.blogspot.com/2010/05/nibiru-h-nemecis-h-marduk.html

 3. μαρκος avatar
  μαρκος 21/05/2010 07:56:27

  Θα επιχειρηθεί, όπου δεν έγινε ακόμα, χειραγώγηση των blogers.
  Με όλα τα μέσα.
  Με το μαστίγιο από την μία και το καρότο από την άλλη.
  Είναι ευνόητο.
  Δεν είναι κακό να λαμβάνεται υπόψη και το ευνόητο κι όχι μόνο οι ενδείξεις η ντε και καλά μόνο οι αποδείξεις.
  Είναι ευνόητο ότι η εξουσία θα πολεμήσει ότι ανατρέπει δόλιους στόχους της με όλα τα μέσα.
  Το έκανε σε όλα τα ΜΜΕ.
  Ας αποδείξει το αντίθετο.

  Είναι ευνόητο ότι όποιος έχει στην κατοχή του με δική του δήλωση, δεκαπέντε και είκοσι ακίνητα, εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων ετησίως, καταθέσεις κοντά στο μύριο η παραπάνω, και ποιος ξέρει πια άλλη περιουσία που δεν υποχρεούται να δηλώσει, και όσα πολλά ακόμα κατέχουν συγγενείς, συνεργάτες, ΔΕΝ δικαιούται να λέει ότι ο μισθός του εργαζόμενου όχι μόνο πρέπει να παραμείνει στα εξακόσια ευρω αλλά πρέπει να πληρώσει και τα χρέη της εξουσίας από πάνω.
  Είναι ευνόητο ότι κανένας τέτοιος ΔΕΝ μπορεί να υφαρπάζει την ψήφο του έλληνα με ψεύδη και να του επιβάλει φτώχια και απαξίωση.
  Είναι επίσης ευνόητο ότι κανένας πολίτης δεν οφείλει αποδεχόμενος εαυτόν ως δούλο, να αφήνει όλους αυτούς να αλωνίζουν σε βάρος του, με το πρόσχημα ότι κυβερνούν για πάρτι του και με την απαίτηση να τους λέει και ευχαριστώ.
  Είναι ευνόητο ότι αν δεν αντιδράσει θα του πάρουν τα πάντα, θα τον κάνουν πραγματικό δούλο.

  Εκτός του μαστιγίου και του καρότου που θα επιφέρουν την ζημιά που τους αναλογεί ως μέσα καταστολής της ελεύθερης άποψης, της αποκάλυψης της αλήθειας, θα χρησιμοποιηθεί και το δολιότερο και πλέον αποτελεσματικό μέσο, η προπαγάνδα.

  Θα ξεφυτρώσουν κι άλλα πολλά blogs και αναρίθμητα sites, που θα επιχειρήσουν σαν τα ζιζάνια να κρύψουν, να θολώσουν, να σκεπάσουν, να αδυνατίσουν, όλα όσα δεν δουλεύουν για την εξουσία.
  Θα κάνουν φασαρία ανάλογη με αυτή των παράθυρων στην τηλεόραση, για να σκεπάσουν τη λογική, το δίκιο, την αντίσταση, να πολεμήσουν την αλήθεια.
  Είναι ευνόητο πως αν Η αλήθεια αποκαλυφθεί και γίνει κτήμα του πολίτη, όλοι αυτοί που θεωρούν κληρονομική, δικαιωματική και αυταπόδεικτη την άσκηση εξουσίας, σε βάρος της δήθεν μη άξιας πλειοψηφίας, θα τρέξουν να κρυφτούν.

  • Στέλιος Χ. avatar
   Στέλιος Χ. @ μαρκος 21/05/2010 18:59:06

   Σαν πιο παλιός στον χώρο της ηλεκτρονικής επικοινωνίας (από το 1980 με υπολογιστή, από το 83 με modem, από το 1988 με BBS και συνέχεια με forum), απλά θα πω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η ηλεκτρονική επικοινωνία θα μείνει ακηδεμόνευτη, τους αρέσει ή όχι.

   Η γενιά μου δεν φοβήθηκε την χούντα, θα φοβηθεί Πεταλωτή;

   • Orestios avatar
    Orestios @ Στέλιος Χ. 21/05/2010 19:23:15

    Η γενιά σου εκπροσωπείται από τον Πεταλωτή.

 4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΑΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΑΣ 21/05/2010 08:17:46

  ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΕΛΕΩ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ....ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ Η ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ (ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΑΣΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)ΒΛΕΠΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΕΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΙΣΩΣ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

 5. Μάρκος avatar
  Μάρκος 21/05/2010 08:43:03

  Για να καταλάβετε τι παιχνίδι παίζουν και πόσο τους ενοχλεί το ίντερνετ γενικά, θα σας περιγράψω ένα περιστατικό: την επομένη των θανάτων στην ΜΑΡΦΙΝ, στην εκπομπή τους οι κ.κ.Χαριτάτος-Καραμέρος, είχαν καλεσμένο τον γνωστό ταραχοποιό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ. Πέτρο Κωνσταντίνου, τον οποίο, αφού του μιλούσαν στον ενικό, του ζητούσαν την άποψή του για τα επεισόδια. Σημειωτέον, έχουν ήδη κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τον εν λόγω "κύριο" να είναι έξω από την τράπεζα και να...τρέχει, με πλήρη εξάρτηση, τσάντα πλάτης, μαντίλι και χακί παντελόνι. Ενώ μνημειώδες είναι το βίντεο στο youtube κατά την "εξέγερση" των μουσουλμάνων για το σκισμένο "κοράνι", όπου ο ίδιος φαίνεται να τους κατευθύνει που θα πάνε και τι θα κάνουν.
  Έγραψα λοιπόν στο facebook του κ. Χαριτάτου ότι ήταν ατόπημα να καλούν έναν άνθρωπο που εκπροσωπεί τα άκρα να μιλήσει για τα επεισόδια, τη στιγμή που ο ίδιος τα ενθαρρύνει με τη στάση του, για να μην πω ότι συμμετέχει κιόλας. Η απάντηση του κ. Χαριτάτου, μετά από την ανταλλαγή πολλών μηνυμάτων, κι αφού έσβησε αυτό που είχα γράψει στον "τοίχο" του, μη τυχόν και μάθουν κι άλλοι την αλήθεια, καιγια να μην μακρηγορώ, ξέρετε ποια ήταν; "Όποιον θέλω θα καλώ στην εκπομπή μου κι αν έχεις να προσάψεις κάτι σε κάποιον, να απευθυνθείς στις αρχές".Το ίδιο παραμύθι δηλαδή με τους πολιτικούς που λένε "αν έχετε στοιχεία να τα πάτε στη Δικαιοσύνη". Φυσικά, το ότι κι εμείς ως τηλεθεατές, έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους, δεν πέρασε από το μυαλό του κ. Χαριτάτου.
  Έτσι λειτουργεί το σύστημα λοιπόν, είτε πρόκειται για πολιτικούς, είτε για..."δημοσιογράφους".

 6. greekpoliticalreview avatar
  greekpoliticalreview 21/05/2010 08:54:38

  Εγώ ξέρω πως σε κοινωνίες προηγμένες κάποιες φορές που μεγάλα δίκτυα/κανάλια έκαναν γκάφες ή δημοσίευσαν εξωφρενικές προπαγανδες οι πολίτες μαζεύονται έξω από το κανάλι και διαδηλώνουν .

  Το CNN και το ΒΒC και άλλα δίκτυα έχουν αναγκαστεί σε ουκ ολίγες περιπτώσεις να βγουν και να ζητήσουν δημοσίως συγνώμη για διάφορα θέματα που εξόργισαν τους πολίτες/πελάτες τους.

  Εμείς εδώ πως περιμένουμε να σταματήσει η προπαγάνδα ? Γράφοντας πέντε αράδες σ'ένα σχόλιο περιμένουμε να τρομάξουν οι γκεμπελίσκοι ?

  Αυτή είναι η δουλειά τους κύριοι , κι αν υποψιαστούν πως θα κινδυνεύσουν να την χάσουν λόγω της παραπληροφόρησης θα αναγκαστούν να βάλουν ένα φρένο.

  Εμείς ως Νεοέλληνες πολίτες έχουμε ευθύνη να δείξουμε την δυσαρέσκειά μας εμπράκτως κύριοι...

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ greekpoliticalreview 21/05/2010 10:06:15

   Πές τα,πές τα Χρυσόστομε.Τι λέτε;;;; Το βάζουμε μπρός;

   • greekpoliticalreview avatar
    greekpoliticalreview @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 21/05/2010 14:30:43

    Όρίστε πεδίον δόξης λαμπρό Φάκτορα , εγώ είμαι διαθέσιμος ("προσφέρομαι"χαχαχαχα).

    Εσύ με τα κονέ σου μάζεψέ μας να πάμε ένα/δυο/τρια όσα θες βράδια να δείξουμε την δυσαρέσκειά μας.

 7. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 21/05/2010 08:55:39

  Να μην ξεχάσουμε επίσης ότι τη "χρυσή" παλεστινιακή περίοδο ήθελαν επίσης να καταρρίπτουν τους δορυφόρους που περνάνε πάνω από την Ελλάδα...

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ Αγανάκτηση 21/05/2010 09:33:10

   Με τί; Με το "Άρτεμις";

 8. μας δουλεύουν avatar
  μας δουλεύουν 21/05/2010 09:04:20

  Άστους να κουρεύονται.
  Η τεχνολογία βρίσκει πάντα λύσεις.
  Απλά με κάνει να γελάω (όχι χαιρέκακα, κυρίως σκωπτικά) πόσο έχει αλλάξει η στάση του πασόκ απέναντι στο διαδίκτυο.
  Μέχρι και τις εκλογές ορκιζόντουσαν στην ελευθερία της μπλογκόσφαιρας, στη διαδραστικότητα τπυ διαδικτύου και διάφορα άλογα πρασινάλογα, λές και δεν είχαν μαζί τους όλα τα ιδιωτικά κανάλια και τις εφημερίδες, οι κακόμιροι οι στερημένοι από δυνατότητα έκφρασης στα Μ.Μ.Ε.
  Τώρα που ο κόσμος της μπλογκόσφαιρας τους έχει πάρει με τις πέτρες (ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;) τα ξέχασαν όλα αυτά που έλεγαν πριν από λίγους μήνες.
  Μια ζωή τα ίδια κάνουν.
  Μια ζωή δύο μέτρα και δύο σταθμά.
  Μια ζωή υποκρισία.
  Καλά θα κάνει πάντως ο πρωθυπουργός μας ότι μπορεί να τρέξει αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί.

 9. GreenHorses avatar
  GreenHorses 21/05/2010 09:04:54

  Τέτοια πράγματα η μεγάλη δημοκρατική παράταξη, τι έγινε πειράχτηκαν οι της λέσχης Μπιντελμπερκ;

 10. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/05/2010 09:12:25

  "Τι ΠΑΣΟΚ, τι Πακιστάν. Παντού οι ίδιοι Ταλιμπάν!"

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ Strange Attractor 21/05/2010 10:32:01

   Καλό!

 11. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/05/2010 09:25:02

  [το Ιράν και η Κίνα επίσης].
  _____________________________________________________________
  Αποφασισμένη να ενισχύσει την αμερικανική ναυτική παρουσία στη Μεσόγειο και στον Περσικό κόλπο για την "επιτήρηση" των ακτών του Ιράν είναι η κυβέρνηση Ομπάμα.

  Σήμερα Παρασκευή 21 Μαίου αποπλέει το USS Harry S. Truman από τη ναυτική βάση του Νόρφολκ στη Βιρτζίνια μεταφέροντας τη δύναμη κρούσης Strike Group 10, ενώ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ θα αποσταλεί και 1 ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ πολεμικό, η φρεγάτα FGS Hessen, υπό ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ διοίκηση, και 6000 πεζοναύτες ακόμα.

  Μέχρι τον Αυγουστο το πεντάγωνο σχεδιάζει να έχει τουλάχιστον 4 ή 5 αμερικανικά αεροπλανοφόρα να πλεουν απέναντι και ορατά από τις ακτές του Ιράν.
  Πάνω στο USS Truman μεταφέρεται σμήνος βομβαρδιστικών, 4 F/A-18 Super Hornet και 3 F/A-18 Hornet, κατασκοπευτικά μικρά αεροσκάφη και αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης E-2 Hawkeye παντός καιρού, σμήνος ηλεκτρονικών επιθέσεων για παρεμβολές στα εχθρικά ραντάρ και σμήνος 7 ελικοπτέρων καταστροφής υποβρυχίων
  [με στόχο υποβρύχια του Ιράν από τα οποία εκτοξεύονται οι πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς Velayat 89, που συμμετείχαν σε πρόσφατη ναυτική άσκηση επίδειξης δύναμης του Ιράν]
  Άλλα 4 αμερικανικά πολεμικά θα καταπλευσουν στην περιοχή για να πλαισιώσουν τη δύναμη κρούσης του αεροπλανοφόρου USS Truman, τα USS Normandy, USS Winston S. Churchill, USS Oscar Austin, USS Ross.
  Οι 6,000 πεζοναύτες και ναυτικό προσωπικό που θα μεταφέρει το Truman έχουν εκπαιδευθεί επί 4 μήνες για να ειναι προετοιμασμένοι για τις αποστολές στον Περσικό και στη Μεσόγειο.

  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, συμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Herald από τριμήνου, εκατοντάδες διατρητικές βόμβες καταστροφής θωρακισμένων επίγειων και υπόγειων καταφυγίων έχουν ήδη μεταφερθεί στην αμερικανική βάση του Ντιέγκο Γκαρσία στον Ειρηνικό.
  Το δημοσίευμα έκανε λόγο για 387 διατρητικές βόμβες "Blu", 195 έξυπνες κατευθυνόμενες βόμβες Blu-110 και 192 βόμβες 1'000 κιλών Blu-117.
  Το Ντιέγκο Γκαρσία ανήκει στη Μεγ.Βρετανία, αλλά οι Αμερικάνοι ενοικιάζουν μέχρι το 2016 το νησί ως στρατιωτική βάση, με αεροδιάδρομο απογείωσης για βομβαρδιστικά, 3700 άτομα στρατιωτικό προσωπικό και σμήνος βομβαρδιστικών B-52 και B-2.

  http://www.debka.com/article/8794/

  • AegeanHawk avatar
   AegeanHawk @ αλλενάκι 21/05/2010 14:38:07

   Η παραπάνω ιστοσελίδα απο τις πλέον αναξιόπιστες. Μην δίνετε "βάση" σε αυτά που γράφει. Τα τελευταία 4 χρόνια, η ιστοσελίδα έχει "ξεκινήσει" πάνω απο 20 πολέμους με πάρα πολλούς εμπλεκόμενους, απο την Μέση Ανατολή μέχρι τον Αλφα του Κενταύρου. Οπότε όταν γίνει κάπου, κάποτε πόλεμος.....θα το έχει προβλέψει.

   Η αποστολή του αεροπλανοφόρου ανήκει σε προγραμματισμένο ταξίδι για αντικατάσταση άλλου, normal rotation. Οταν είναι να γίνει το μπαμ, θα το ακούσομε, δεν θα μας το πουν απο πριν.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ AegeanHawk 21/05/2010 14:57:06

    δημοσιεύεται επίσης εδώ: http://www.navytimes.com/news/2010/05/navy_truman_deploy_051810w/

   • Κοντη Λιζα avatar
    Κοντη Λιζα @ AegeanHawk 22/05/2010 19:22:11

    Nice!

 12. ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ avatar
  ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ 21/05/2010 09:28:25

  Η Siemens "λάδωνε" και δημοσιογράφους στην Ελλάδα
  Εκτός από κόμματα, πολιτικούς και ανώτατους κρατικούς λειτουργούς, η Siemens "λάδωνε" και δημοσιογράφους στην Ελλάδα, προκειμένου να ασκεί πιέσεις και να εξασφαλίζει μεγάλα συμβόλαια από το Δημόσιο και από κρατικές επιχειρήσεις.
  Όπως αποκάλυψε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην υπουργός Χρήστος Βερελής - ο οποίος παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα λόγω του σκανδάλου δωροδοκιών της επίσης γερμανικής ΜΑΝ - στο payrol της Siemens περιλαμβάνονταν περίπου 60(!) δημοσιογράφοι ελληνικών εφημερίδων και τηλεοπτικών καναλιών.
  Η γερμανική εταιρία τους πλήρωνε όχι μόνον για να προβάλουν τις απόψεις της και να προωθούν τα συμφέροντα της, αλλά και για να "χτυπούν" πολιτικούς οι οποίοι δεν ήταν "πρόθυμοι" να της αναθέσουν συμβάσεις, ή δεν προωθούσαν τα έργα που την ενδιέφεραν.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, η λίστα με τους "μισθοφόρους" δημοσιογράφους της Siemens έχει φθάσει μαζί με άλλο αποδεικτικό υλικό στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο δωροδοκιών. Δεν είναι βέβαιο όμως ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα.
  Εκτός από τις λίστες μισθοδοσίας και εφ’ άπαξ πληρωμών σε δημοσιογράφους, στο γραφείο του φυγόδικου πρώην επικεφαλής της ελληνικής Siemens Μιχ. Χριστοφοράκου έχουν βρεθεί και σημειώσεις για πολλά ραντεβού με γνωστούς δημοσιογράφους, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν τη φήμη "διαπλεκόμενων".
  Ποιός θα δώσει τη λίστα στη δημοσιότητα; Οι πολιτικοί ή οι δημοσιογράφοι;
  Βρε ούστ. Αϊ σιχτίρ ξευτήλες.

 13. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 21/05/2010 09:44:16

  Έχω κάτι παιδικές αναμνήσεις με τον Μαρούδα που ήθελε να καταρρίψει τους δορυφόρους της δορυφορικής TV. Υπάρχει η μεγάλη παράδοση της μονοθεϊστικής σοσιαλιστικής πράσινης ενημέρωσης (πράσινο ήταν και το χρώμα του κόμματος Μπάαθ, μην ξεχνάμε).

  Βέβαια δεν είναι μόνο το Πακιστάν. Είναι και οι φίλοι μας οι Κινέζοι που περνάνε όλο το διαδίκτυο μέσα από proxy servers και το "φιλτράρουν", και οι σοσιαλιστικά ορθόδοξοι βορειοκορεάτες, όπου internet έχει μόνο ο Κιμ Γιογκ Ιλ για να κατεβάζει τσόντες.

 14. taliban avatar
  taliban 21/05/2010 09:48:48

  αυτό το είδες;
  http://taxalia.blogspot.com/2010/05/2600.html

 15. Antilogos avatar
  Antilogos 21/05/2010 10:01:51

  Quiz

  Τί κοινό έχει στα εμβλήματα το ΠΑΣΟΚ με το κράτος του Πακιστάν;;;

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ Antilogos 21/05/2010 10:30:12

   Το πράσινο;

  • nancy avatar
   nancy @ Antilogos 21/05/2010 10:34:25

   Τα βλήματα?

  • Antilogos avatar
   Antilogos @ Antilogos 21/05/2010 10:37:44

   Σωστός ο Βράχος ,
   Το πράσινο με το άσπρο...
   Τα χρώματα Του ΠΑΣΟΚ είναι τα χρώματα του Islam...

   • ΒΡΑΧΟΣ avatar
    ΒΡΑΧΟΣ @ Antilogos 21/05/2010 10:48:46

    Αδελφέ, όχι το άσπρο. Το ΠΑΘΟΚ δεν έχει άσπρο.Έχει μόνο πράσινο.
    Green Horses not White and Green Horses...

   • Antilogos avatar
    Antilogos @ Antilogos 21/05/2010 10:57:21

    Αν θα δεις στο σήμα κάνει και ένα ημισέληνο (Ημικύκλιο) και σχεδόν παντού είναι σε άσπρο φόντο.
    ΠΧ
    http://vasiliadis.files.wordpress.com/2009/09/pasok-ceb3cf81cebfceb8ceb9ceb1.jpg

 16. Chris avatar
  Chris 21/05/2010 10:28:29

  Οι μέχρι πρότινος αντεξουσιαστές της εξουσίας κατά δήλωση του ΓΑΠ θέλουν να κλείσουν τα blogs. Τελικά αυτοί καταρίψανε το ρεκόρ της κυβέρνησης του Καραμανλή στην ανικανότητα και τη βλακεία!

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Chris 21/05/2010 10:42:54

   Ένας Κούβελας θα μας σώσει. Εκεί μας κατάντησαν

 17. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 21/05/2010 10:37:55

  Φίλοι μας,Πακιστανοί,Αφγανοί,Παλαιστίνιοι,Τούρκοι και απανταχού Αραβες και Ισλαμιστές.Τι σας έχουμε;;;;Τι σας έχουμε;;;;Ούτε μπορείτε να διανοηθείτε το πεσκεσάκι που σας στέλνουμε οσονούπω.Λαχταριστό,τσαχπινομπισμπιλιάρικο,χουχουλογαργαλιάρικο,κουνιστό και λυγιστό.Θα σας έρθει τυλιγμένο σε rose-bon-bon συσκευασία,με cyclamen velours κορδελίτσα.Ετσι!Γιά να ταιριάζει το emballage,με το περιεχόμενο. Χάρμα οράσεως και ακοής,το τεφαρίκι.Τραβάει βέβαια κομματάκι περισσότερο το 'Λάμδα",λόγω καταγωγής,αλλά φαντάζομαι γιά σάς,αυτό είναι προσόν.Γιατί εκτός των άλλων χαρισμάτων, υποδηλοί και πολύ ...'δουλεμένη κι ευέλικτη' γλωσσίτσα,αληθινό shaker σας λέω. Με πιάνετε,έτσι δεν είναι;;;Βέβαια κατά την άποψή μας, είναι λιγουλάκι βλαχο-baroque,but anyway,είναι πολύ κοντά στα γούστα σας,το πουλάκι μου.Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα ηλεκτρονικά σας ΜΜΕ.Είναι μαννούλα στην σπίλωση ΠΡΩΗΝ και δεν πιάνεται στο να ξετρυπώνει ...κουρασμένους.Θα δείτε φίλοι μου,θα μέ ευγνωμονείτε και θα μου σχωρνάει κι ο Αλλάχ , τα ποθαμένα μου !!! COMING SOON.

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 21/05/2010 10:57:07

   Σήμερα μιλάς με γρίφους...

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ ΒΡΑΧΟΣ 21/05/2010 11:35:47

    Βράχε,σε θεωρώ πολύ έξυπνο, σαίνι.Δεν θέλω τέτοια...Νιάου-νιάου στα κεραμίδια κάνει.

   • ΒΡΑΧΟΣ avatar
    ΒΡΑΧΟΣ @ ΒΡΑΧΟΣ 21/05/2010 11:47:18

    Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Θα προσπαθήσω να βελτιωθώ.
    Έπρεπε να διαβάσω προσεκτικότερα...
    Καλή δύναμη.

  • mara avatar
   mara @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 21/05/2010 11:49:40

   Θερμή παράκληση να μας αφήσει την συλλογη γραβατών, γιατί λόγω της ημέρας έχουμε και πολλούς Κωνσταντίνους και που λεφτά για δώρα....

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ mara 21/05/2010 16:07:26

    ΜΑΡΑ,είσαι καραγατόνι με πέταλα από ατόφιο χρυσάφι.Ν'άσαι καλά.Οσο γιά τις ...γρεβάδες, no merci.Δεν είναι του γούστου μας,γιατί έχουν μιάν essence συνοικιακής boutique,του '80,της πρωτοπασοκικής εισβολής.

   • mara avatar
    mara @ mara 21/05/2010 16:22:13

    Άχ! Βρέ Σπάρτακε, μου έκοψες την φόρα και είχα μιά ελπίδα ότι δεν θα ξηλωθώ... μέρα που είναι σήμερα, πάλι σε έξοδα θα με βάλεις...
    Να είσαι και εσύ πάντα καλά να μας φτιάχνεις το κέφι!!!

 18. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 21/05/2010 11:27:59

  Αν έχω σωστές πληροφορίες, το ΕΣΡ κάνει αυτεπάγγελτη έρευνα για τον διευθυντή ειδήσεων του ΜΕGA..Παναγιωτόπουλος νομίζω, λέγεται. Η έρευνα αφορά το "κόψιμο" του Καμμένου από το κανάλι, σύμφωνα με καταγγελίες του βουλευτή.

  • Γιάννης Σ. avatar
   Γιάννης Σ. @ ΒΡΑΧΟΣ 21/05/2010 12:41:15

   Καμμένος και Κεφαλογιάννης (θυμάσαι τον τελευταίο να λέει στον Στραβελάκη για τον Μπόμπολα;) είναι κόκκινα πανιά για το MEGA.

 19. mara avatar
  mara 21/05/2010 11:51:21

  Αγαπητέ Κώστα Ροδινέ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

  • nancy avatar
   nancy @ mara 21/05/2010 11:53:04

   Χρόνια πολλά και γόνιμα απ όλους μας κ. Ροδινέ!

   • Σοφία avatar
    Σοφία @ nancy 21/05/2010 12:26:01

    Χρόνια πολλά κ. Ροδινέ!!! Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν σήμερα!!!

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ mara 21/05/2010 12:43:38

   Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
   Αντεύχομαι κάθε καλό!

   • ΒΡΑΧΟΣ avatar
    ΒΡΑΧΟΣ @ Κώστας Ροδινός 21/05/2010 12:58:28

    Να είστε γερός και δυνατός πάντα
    Καλά χρόνια.

   • I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
    I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ @ Κώστας Ροδινός 21/05/2010 14:36:06

    Χρόνια πολλά Κώστα

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ Κώστας Ροδινός 21/05/2010 14:55:42

    χρόνια πολλά χρόνια καλά Κώστα
    ευχαριστούμε για τα πνευματικά ερεθίσματα και αναζητήσεις που μας προσφέρεις εμείς σου ευχόμαστε ολόψυχα ότι επιθυμείς με υγεία

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Κώστας Ροδινός 21/05/2010 14:58:36

    Και πάλι ευχαριστώ. Να είστε όλοι καλά!

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Κώστας Ροδινός 21/05/2010 16:10:01

    Κώστα Ροδινέ,τι είναι σήμερα και σου εύχονται όλοι;Κυριακή του ...Θωμά;;;;
    Ν'άσαι γερός.Οτι ποθείς, να σου συμβεί.

 20. mara avatar
  mara 21/05/2010 11:53:59

  Εύχομαι επίσης Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους και τις φίλες του αντί που γιορτάζουν σήμερα!!!!

 21. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 21/05/2010 12:39:58

  Διορθώνω τον αγαπητό Παράξενο Ελκυστή: τα αυταρχικά καθεστώτα τύπου Πασοκιστάν, εκστρατεύουν εναντίον του διαδικτύου όταν δεν τους συμφέρει. Αν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τις δουλειές τους, το κάνουν ευχαρίστως.

  Επιχείρηση καθαρά μπίτια.

 22. τάσος avatar
  τάσος 21/05/2010 12:42:59

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΠΟΥ Σ'ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ τάσος 21/05/2010 16:18:49

   Χρόνια του πολλά.Δεν τον ξεχνάμε,δεν τον εγκαταλείπουμε.Θα τον στηρίζουμε με νύχια και με δόντια.

   • mara avatar
    mara @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 21/05/2010 16:30:51

    Χρόνια πολλά και από εμένα στον Κώστα Καραμανλή. Να είναι γερός και δυνατός πάντα!!!
    Χρόνια πολλά και στον Αντώνη Σαμαρά, να χαίρεται τα παιδιά του, Λένα και Κώστα!!!

 23. Ιάσων Κιανός avatar
  Ιάσων Κιανός 21/05/2010 13:03:53

  Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ή πολύ ηλίθιοι ή έχουν πάθει μεγάλη ταραχή με την κυριαρχία των πατριωτικών blogs, τα έχουν χαμένα, και ενεργούν σπασμωδικά προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση.

  Ας τολμίσουν να κάνουν οτιδήποτε για λογοκρισία των blogs και να δείτε τι γέλιο έχει να πέσει, όταν θα ξεσπάσει ηλεκτρονικό αντάρτικο στο διαδίκτυο και δεν θα ξέρουν από που τους έρχεται... Θα δουν blogs να βγαίνουν από servers στα νησιά ...Vanuatu του Ειρηνικού ωκεανού, από την Ολλανδία, από την Σουηδία, από την Ρωσσία... και τότε ας βάλουν την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος να ψάχνει στα νησιά Vanuatu να πείθει τις εκεί τοπικές αρχές (που σημαίνει εμπλοκή Υπουργείων Εξωτερικών, Interpol κλπ) ότι οι γράφοντες σε αυτά τα blogs είναι επικίνδυνοι για την δημορατία του Γιωργάκη και να ζητούν από την κυβέρνηση του Vanuatu να κλείσει τους server... και την ίδια στιγμή οι ίδιοι να μην κλείνουν τους server του Indymedia μέσα στο Πολυτεχνείο που συστηματικά οργανώνει και παρωτρύνει σε εγκληματικές πράξεις και πράξεις βίας.

  Και αν, και όποτε καταφέρουν να πείσουν την ξένη κυβέρνηση (λέμε τώρα...) να βλέπουν τα blogs να βγαίνουν ξαφνικά από άλλη χώρα... και μετά αντε να πείσουν και την χώρα αυτή... Θα είναι ο απόλυτος εξευτελισμός τους.

  Εχει να πέσει το γέλιο της αρκούδας!!!! Γιωργάκη, Πεταλωτή, μεγάλοι οικοδόμοι του σοσιαλισμού, κάντε το παρακαλώ, ανυπομονώ να απολαύσω το show!!!!

  Αδέλφια, πιάστε θέσεις στην κερκίδα. Μην χάσετε τέτοια παράσταση !!!

  Ιάσων Κιανός

 24. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 21/05/2010 14:13:57

  " ....οταν ακουω μπιρ αλλαχ,μπιρ αλλαχ
  το στηθος μου ματωνει."
  Να δουμε και πληκρολογια με μπουργκα....

 25. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/05/2010 14:17:04

  Μουστακι φερετζες...

  ΠΠ

 26. Orestios avatar
  Orestios 21/05/2010 14:20:10

  Μετά τη φασιστική ρητορική έρχονται και οι φασιστικές πράξεις. Αναμενώμενο.

 27. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 21/05/2010 14:29:12

  Κλείστε αμέσως τα blogs.

  Τρομαγμένη ολόκληρη η κρατικοδίαιτη πολιτικοοικονομική ολιγαρχία της χώρας, με προεξάρχουσα την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στρέφεται εναντίον των μόνων ελεύθερων φωνών σ’ αυτή τη χώρα, δηλαδή των blogs. Βλέπει να φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια της και δεν μπορεί να αντιδράσει. Αντιλαμβάνεται ότι ταυτόχρονα με την πραγματική κοινωνία, την οποία ακόμα κατορθώνει να κρατά σε καταστολή, αναπτύσσεται μία παράλληλη κοινωνία στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου.
  Δεν υπάρχουν κάποιες μεμονωμένες ελεύθερες φωνές, αλλά υπάρχουν χιλιάδες. Όσο και να απειλούν κάποιοιή να προσπαθούν να προσφύγουν σε διαδικασίες αποκάλυψης και προσφυγής στη Δικαιοσύνη, αυτό καθίσταται μάταιο. Υπάρχουν χιλιάδες άλλες φωνές που θα αναπαράγουν την είδηση.

  Κλείστε αμέσως τα blogs.
  Το πράγμα έχει πλέον ξεφύγει από τον έλεγχο της κρατικοδίαιτης ελίτ του τόπου.
  Η κοινωνία του διαδικτύου πλέον λειτουργεί σε συνθήκες προεπαναστατικές. Η πληροφορία διοχετεύεται άναρχα και έρχεται από παντού. Οι πάντες ψάχνουν να διαβάσουν κάτι πέρα από την επίσημη εκδοχή, γιατί απλά η επίσημη εκδοχή είναι ψέμα. Έτσι δημιουργείται μια κατάσταση εκρηκτική που ο καθένας ρίχνει μέσα στους αγωγούς πληροφόρησης του διαδικτύου οτιδήποτε.
  Επαναλαμβάνουμε, ότι το πρόβλημα που δημιουργεί όλα αυτά είναι η κατευθυνόμενη και ψεύτικη πληροφόρηση από πολλά επίσημα ΜΜΕ που στόχο έχουν να διατηρούν το λαό σε καταστολή. Δυστυχώς όμως ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι αυτή η καταστολή δεν γίνεται για εθνικούς λόγους ή για λόγους ευρύτερου κοινωνικού συμφέροντος, αλλά για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ίδιας ολιγαρχίας που μας έφτασε εδώ που μας έφτασε.
  Έτσι όποιος μπορεί και χειρίζεται λίγο το κομπιούτερ και έχει κάποια σύνδεση στο διαδίκτυο, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να διαβάζει ελεύθερα blogs.

  Κλείστε αμέσως τα blogs.
  Από όλη αυτή την αναρχία στο διαδίκτυο βγαίνει μια κοινή συνισταμένη, στην οποία συμφωνούν όλα τα blogs. Αυτή είναι το αίτημα για αλλαγή. Για γκρέμισμα του υπεύθυνου κρατικοδίαιτου κατεστημένου και άνοιγμα των δημοκρατικών διαδικασιών.
  Σιγά σιγά και πίσω από το αίτημα της αλλαγής θα αρχίσει να διαμορφώνεται και μια δεύτερη συνισταμένη η οποία, αργά ή γρήγορα, θα ευθυγραμμίσει όλα τα blogs σε μια ενιαία ιδεολογική πλατφόρμα, οπότε η επαναστατικότητα θα ξεφύγει από το διαδίκτυο και θα περάσει στην ίδια την κοινωνία.
  Αυτή τη στιγμή ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μια τάση για αλλαγή του πολιτικού συστήματος με πιο ενεργό συμμετοχή του πολίτη στη διακυβέρνηση της χώρας και μια όλο και πιο πολύ αυξανόμενη άποψη για απλή αναλογική.
  Αν τα κόμματα δεν πιάσουν έγκαιρα αυτά τα μηνύματα θα γίνουν παρελθοντολογικό είδος στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

  http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/05/blogs.html

 28. Melvin avatar
  Melvin 21/05/2010 14:47:43

  If you haven't understood it already, the Greek people voted an authoritarian party into power. And it will soon manifest itself plainly. So much for Greek "democracy."

 29. anhsyxos thrakas avatar
  anhsyxos thrakas 21/05/2010 15:22:35

  Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους Ελένηδες, Κωνσταντίνες Κωνσταντίνους.Πολύχρονοι , με υγεία.
  Είστε απολαυστικοί, συνbloggers..
  "Αποφασίζουμε και διατάζουμε το κλείσιμο των bloggs".Τα πράσινα ανθρωποειδή στηρίζουν την ελεγχόμενη διαδικτυακή λογοκρισία.Διαδικτυακός ΦΑΣΙΣΜΟΣ.Μία ακόμη πράσινη δημοκρατική πρωτοβουλία...
  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ...(2004-..?..)άνευ bloggs και μούφα εκλογών
  "ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" Anilikrinis & laoplanos Jeffrey G.A.Papandreou...Oκτώβριος 2009
  "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ".....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

 30. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 21/05/2010 15:51:50

  Κύριε Ροδινέ,
  Χρόνια σας πολλά καί μέ ὑγεία γιά νἆναι καί καλά.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Kὀριννα 21/05/2010 20:22:41

   Κόρινννα,
   Ευχαριστώ. Εύχομαι και σένα κάθε καλό.

 31. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 21/05/2010 15:52:31

  ΣΠΑΡΤΑΚΕ,
  νομίζω πώς κατάλαβα.

 32. I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ avatar
  I.Q. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥ 21/05/2010 17:25:23

  Χρόνια πολλά και στον Κώστα Σημίτη (οι φίλοι του από το χρηματιστήριο). Α, και στον Κώστα Γείτονα που έχει και τις φουρτούνες του ο άνθρωπος...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.