#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/08/2010 22:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Την Ελλάδα δεν μπορεί να την κυβερνάνε οι κρατικοδίαιτοι καναλάρχεςΟ Αντώνης Σαμαράς βγήκε χθες και κατέθεσε στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ μια σειρά ενδιαφέρουσες προτάσεις για την έξοδο της χώρας απο το αδιέξοδο στο οποίο την οδήγησαν η Τρόϊκα και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Οι προτάεις αυτές συνοψίζονται στην  Απαλλαγή απο το Μνημόνιο σε δυο χρόνια.

Όποια άποψη κι αν έχει κανείς με τις προτάσεις Σαμαρά, γεγονός είναι ένα: Καθήκον των Μέσων Ενημέρωσης είναι να ενημερώσουν τον λαό, όσο μπορούν πληρέστερα, για τις θέσεις και τις απόψεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως.

Τι είδαμε όμως χθες και σήμερα στα κανάλια; Μισή ώρα την κ. Έλσα Παπαδημητρίου να μας λέει οτι “είναι η …Νέα Δημοκρατία”, την στιγμή που όλοι γνωρίζουν πως μοναδικό της προσόν αποτελούν οι στενές σχέσεις της με την Οικογένεια Μητσοτάκη.

Και για να μην μένει καμία αμφιβολία στους νοήμονες ακροατές οτι, όπως στο παρελθον δεν τον πήγαν ποτέ τον Σαμαρά έτσι και τώρα δεν τον πάνε με τίποτα, τα κανάλια της διαπλοκής μας σέρβιραν για επιδόρπιο και τον κ. Καρατζαφέρη που στηρίζει τον κ. Μαντούβαλο για να δημιουργήσει ακόμα ένα πρόβλημα στη ΝΔ – έτσι νομίζουν τουλάχιστον. Τον ίδιο κ. Μαντούβαλο πουν πριν από λίγα χρόνια τα ίδια κανάλια κατακεραύνωναν για την εμπλοκή του σε παραδικαστικά κυκλώματα.

Η ίδια εικόνα φυσικά και στις έντυπες εκδόσεις των καναλιών, τις αθηναϊκές εφημερίδες, μεγάλης κυκλοφορίας, κάποτε. Δέκα λέξεις για το πρόγραμμα Σαμαρά και εκατοντάδες για την Ντόρα, για την Έλσα, τον Γιαννόπουλο και τον Κοντογιάννη.

Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Σαμαράς με την Έλσα – αν και οι εκτιμήσεις λένε οτι την βγάζει δεν την βγάζει την επόμενη εβδομάδα στη ΝΔ η κολητή της Ντόρας. Ούτε μας ενδιαφέρει η τύχη των ελάχιστων άλλων οπαδών της Ντόρας που απέμειναν στη ΝΔ – ούτως ή άλλως η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη.

Το θέμα είναι  ότι οι κρατικοδίαιτοι καναλάρχες και εκδότες – υπηρέτες των ξένω επικυρίαχων θα κρατάνε τον Γώργο στην εξουσία όσο θα τους είναι χρήσιμος. Όσο δηλαδή θα ξηλώνει με συνέπεια το κοινωνικό κράτος και θα διαλύει την Ελλάδα. Πράγμα που γνωρίζει φυσικά και ο ίδιος, εξ ού και το αγέρωχο ύφος με την αδιαλλαξία του.

Το θέμα είναι τι κάνει ο Σαμαράς; Το μόνο που μπορεί να κάνει. Να πάει στον λαό. Να οργώσει πάλι την χώρα στις επερχόμενες εκλογές εξηγώντας τις θέσεις του.

Και θυμίζουμε αυτό που έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Όταν ο Ομπάμα, έπεσε πάνω στον πανίσχυρο μηχανισμό Μπίλ-Χίλλαρυ, φαίνονταν χαμένος από χέρι!  Έτσι κατέφυγε στο μόνο μέσο που ήταν διαθέσιμο: το διαδίκτυο!  Κάποια στιγμή έφτασε στο σημείο να επικοινωνεί ο ίδιος  με 22 εκατομμύρια άτομα!!! Τα υπόλοιπα τα ξέρετε!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δημήτρης Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτρης Κοκκαλάκης 27/08/2010 22:46:36

  To διαδύκτιο είναι η κύρια και αυτή την εποχή η μόνη ίσως δίοδος επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας και του Αντ. Σαμαρά με το Εκλογικό Σώμα. Αν όλοι όσοι έχουμε δώσει τις ηλ. διευθύνσεις μας στο κόμμα (χιλιάδες πολλές), σήμερα είχαμε λάβει ένα mail με τις χθεσινές θέσεις του Προέδρου, ποσώς θα μας ενδιέφερε τί θα είχαν πεί ή δεν πεί τα διαπλεκόμενα και εξαρτημένα μέσα.

  • lampros avatar
   lampros @ Δημήτρης Κοκκαλάκης 28/08/2010 01:05:07

   Σε αντίθεση με την Αμερική του Ομπάμα, το διαδίκτυο αφορά πολύ λιγότερους έλληνες.

   Οι στατιστικές λένε 4 στα 10 νοικοκυριά. Άμα σκεφτείς ότι το μεγαλύτερο μέρους αυτού αφορά τον υπολογιστή του «παιδιού», δηλαδή εφήβους που ενδιαφέρονται μόνο για φέισμπουκ, τσατ, παιχνίδια και πειρατικά, μένει 1, άντε 2 στα 10.

   Βγάλε τώρα και από τους ενήλικες όσους την βγάζουν στο ίντερνετ σκέτα με στοιχήματα, τσόντες, κάνα «τρωκτικό» κλπ και τι απομένει;

   Όπως και στην Αμερική του Ομπάμα το ποσοστό που απομένει είναι κυρίως το «προοδευτικό» (λέμε τώρα) κομμάτι της κοινωνίας, δηλαδή αριστερούληδες τύπου Συνασπισμός, Πασόκοι και απολιτίκ.

   Οπότε χέσε μέσα.

   • Ευάγγελος avatar
    Ευάγγελος @ lampros 28/08/2010 07:48:51

    Έκανες μια πολύ σωστή ανάλυση, έτσι είναι. Εγώ πάντως έξω όποιους αντιμετωπίζω τους βλέπω σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα, άρα οι πασόκοι και παστόκοι με τα κωλοκάναλα περνάν πολύ καλά την γραμμή τους, το διαδίκτυο στην Ελλάδα μπορεί να έχει πολύ μικρό επηρεασμό. Όλοι ψηφίζουν, οι περισσότεροι βλέπουν και επηρεάζονται από την τηλεόραση.
    Φοβάμαι ότι το ΅παιχνίδι΅ είναι χαμένο, και βέβαια θα προσπαθούμε όλο και περισσότερο να αντιστεκόμαστε...

  • Asterix avatar
   Asterix @ Δημήτρης Κοκκαλάκης 28/08/2010 11:55:08

   Πολύ σωστή ανάλυση. Πρώτη φορά αισθάνομαι σα να έγραψα εγώ το άρθρο. Ήτοι συμφωνούμε. Εύγε!
   Τους έχω δώσει δεκαπέντε φορές το e-mail μου και άλλες τόσες το URL του site μου. ΟΎΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΈΡΘΗΚΑΝ να με ρωτήσουνε, ποιος είσαι; τι ξέρεις; πως μπορείς να μας βοηθήσεις να σπρώξουμε τη κατάσταση; μπας και έχεις πρόσβαση σε εξειδικευμένες πληροφορίες;
   Αυτά τα έκανε το παλιό καλό πασοκ. Έπιασε σχεδόν όλους τους συμφοιτητές μου (και εμένα) και παρακαλούσε να συμμετάσχουν σε ανοικτές συνεδριάσεις της νεολαίας τους. Μιλάμε για το '78 το '80 κ.λπ. Όσοι θυμούνται ξέρουν τι λέω... Εγώ βεβαίως τους σιχαινόμουν σα τις κατσαρίδες και τους είπα να πα να πνιγούνε. Αλλά το σύνολο σχεδόν των συμφοιτητων μου πήγαν κοντά τους. Στελέχωσαν φορείς και οργανισμούς, γραφάνε σε έντυπα, κάνανε προπαγάνδα...

   Για αυτό λέω ότι ο Αντώνης οφείλει να ξυπνήσει. Καλές είναι οι κομματικές διεργασίες, να διαγράψει τα καθίκια, αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΕΙ ΌΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΈΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΕΊΜΑΖΌΜΕΝΟΣ. Ένας λαός που δεν έχει καμμία δουλειά με το πασοκ. Μια μεσαία τάξη που είναι άστεγη πολιτικά και που μπορεί και ΘΈΛΕΙ να στηρίξει το καινούργιο.

   (Αυτά δεν θα του τα πουν οι δημοσκοπήσεις. Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Ο Αντώνης ας μην περιμένει τίποτα απ αυτούς τους πασοκο-γύφτους. Δεν θα μάθει απ αυτούς την αλήθεια. Πρεπει να τους προσπεράσει.)

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ Asterix 28/08/2010 16:28:21

    έχεις πάρα πολύ δίκιο σ'αυτά που λες

 2. laiki vasi avatar
  laiki vasi 27/08/2010 23:00:20

  Έκαναν video για αυτοδιοίκηση στα κανάλια και για τον Κικίλια που συναντήθηκε με Ιερώνυμο τίποτα! Μόνο Έλσα...

 3. Aris. A avatar
  Aris. A 27/08/2010 23:08:56

  Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η ΝΔ δεν έχει ζητήσει από τα στελέχη της να μην βγαίνουν σε κανάλια που είναι προκλητικά μεροληπτικά εναντίον της.
  Ειδικά με το Μέγκα που παίζει το πλέον βρώμικο ρόλο.
  Το είχε κάνει παλαιότερα το ΚΚΕ και δεν θα είχε και πρόβλημα ο Συνασπισμός.
  Με μπουκοτάζ από τρία κόμματα πως θα μπορούσε να σταθεί ένα κανάλι ενημέρωσης.
  Κατά τα λοιπά τον κόσμο τον απασχολούν τα προβλήματα του και ξέρει πολύ καλά τον ρόλο τον ΜΜΕ και την ασυνέπεια τους.
  Η Ντόρα με το παιχνίδι που κάνει ρίχνει νερό στον μύλο του Σαμαρά. Καθημερινά αποκαλύπτεται ο ρόλος της παρέας της στον απλό ψηφοφόρο της ΝΔ που έχει αρχίσει και παίρνει ανάποδες.
  Απλά για την ιστορία να θυμίσω ότι και πριν τις εσωκομματικές τα ίδια που λένε και τώρα εναντίον του Σαμαρά έλεγαν και κατάφεραν και τον έκαναν αρχηγό.
  Η προβλεψή μου είναι ότι οι συνδυασμοί της ΝΔ θα πάνε απρόσμενα καλά στις εκλογές.
  Ο χρόνος μέχρι τον Νοέμβριο είναι πολιτικός αιώνας και όλα μπορούν να συμβούν.

  • lampros avatar
   lampros @ Aris. A 28/08/2010 00:42:28

   """Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η ΝΔ δεν έχει ζητήσει από τα στελέχη της να μην βγαίνουν σε κανάλια που είναι προκλητικά μεροληπτικά εναντίον της."""

   Από όλα δηλαδή;

 4. Ευάγγελος avatar
  Ευάγγελος 27/08/2010 23:41:08

  Τέτοια σκλαβιά ποιος την περίμενε;
  Πάντως τα κωλοκάναλα επηρεάζουν πολύ κόσμο και βλέπω δυστυχώς πολύ μεγάλη ανοχή σε αυτό τον θίασο καραγκιόζηδων που λένε ότι μας κυβερνάνε.
  Μακάρι να κάνω λάθος ή όλοι αυτοί να καταλάβουν επιτέλους και να γυρίσουν εναντίον του καραγκιοζοθίασου, και αυτό να γίνει το ταχύτερο. Εμείς στο διαδίκτυο φοβάμαι ότι εκφράζουμε μόνο επιθυμίες μας εναντίον της κατοχής και του ξεπουλήματος της πατρίδας μας και δεν πιστεύω οι επιθυμίες μας να είναι στο ευρύ κοινό γνωστές και αποδεκτές.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Ευάγγελος 28/08/2010 00:18:36

   Εμένα οι πληροφορίες μου από Ελλάδα μου λένε ότι ο κόσμος είναι σαστισμένος. Τρώει τις σφαλιάρες και δεν ξέρει από που του έρχονται. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει, μάλλον βίαια.

   • Ευθύμης avatar
    Ευθύμης @ anonymous 28/08/2010 03:38:20

    έχει κοτέψει πολύ ο έλληνας, αφού μερικές στιγμές πιστεύω πως μόνο αν κοπεί ο φρέντο και φραπές ίσως καποιοι ψιλοκουνηθούν...
    Για τέτοια υπνηλία και μαλθακότητα μιλάμε...

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ anonymous 29/08/2010 21:34:31

    H πλύση εγκεφάλου είναι πολύχρονη...και μάλιστα σε ένα λαό που κουβαλάει τρελά απωθημένα και είναι επιρρεπής στην ευδαιμονία και την ιδεά της καλοπέρασης.
    Δεν είναι εύκολο να ξυπνήσει ο άλλος από την νιρβάνα του.
    Επιπλεόν είμαστε αργοί...της τελευταίας στιγμής...αφήνουμε τρελά περιθώρια χειροτέρευσης μιας κατάστασης μέχρις ώτου αποφασίσουμε να κουνηθούμε από τον κώλο μας.

    Όλα αυτά που γίνονται εδώ δεν είναι άσχετα με τον χαρακτήρα μας...ξέρουν ποιοι είμαστε και δοκιμάζουν να σπρώξουν τα όρια.

    Ίσως τελικά από το ζόρι βγει κι ένα καλό και ξυπνήσει ο μλκς ο Έλληνας από το λήθαργο της μασημένης τροφής.

   • michal avatar
    michal @ anonymous 29/08/2010 21:36:27

    Kai seis pou anhkete se kana ekseugenismeno lhmma ths fulhs. Tosa xronia pou kalpaze to xreos ti kanate? Katanalwnate mazi me tous allous?

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Ευάγγελος 29/08/2010 21:43:49

   Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε απ την εποχή της χούντας.

 5. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 27/08/2010 23:43:35

  Ειδικά το Μέγκα έχει αναλάβει εργολαβικά την προβολή της μειοψηφίας Χανίων-Ευρυτανίας και την πάση θυσία στήριξη της κυβέρνησης του Μνημονίου! Μαύρο στους θιασώτες του Μνημονίου και τους συνοδοιπόρους τους!

 6. Αγροφυλακας avatar
  Αγροφυλακας 28/08/2010 00:59:44

  Αυτά τα ξέραμε από το 2004, και τουλάχιστον εγώ, περίμενα να βγει ο Καρανανλης μόλις κέρδισε τις εκλογές και να πει στους Υπουργούς του και βουλευτές του: «Την δουλειά σας, και Κανάλια γιοκ! Αφήστε τους να φτύνουν τον ουρανό μόνοι τους, και να δροσίζονται μόνοι τους». Ηρθε όμως το φιάσκο του νόμου του Παυλοπουλου για τα ΜΜΕ και μας πείρε ο διάολος. Τώρα που πιάσαμε πάτο, άντε μάζευτα! Ο Θεός να δίνει δύναμη στον Σαμαρά γιατί είναι η μόνη μας ελπίδα. Υπομονή, πρώτα μαθαίνουμε να μπουσουλάμε και μετά να τρέχουμε.

  • Kalazar avatar
   Kalazar @ Αγροφυλακας 28/08/2010 01:30:20

   Πρώτα πλάσαρες την πραμάτεια σου αραδιάζοντας λίνκς όπου μιλάς για ντομάτες και τον Ζαχόπουλο, τώρα άρχισες το απευθείας γλείψιμο. Κάνε μια αίτηση κατευθείαν στο κόμμα μπας και σε βάλουν υποψήφιο και αποκτήσεις και συ οντότητα. Μη ξεφτιλίζεσαι τζάμπα εδώ. Εδώ δεν είναι μπλόγκ για κομματόσκυλα. Για σκεπτόμενους είναι.

   • Αγροφυλακας avatar
    Αγροφυλακας @ Kalazar 28/08/2010 07:23:16

    @Kalazar, whatever that means!
    Τώρα ζητάς και τα ρέστα; Εσύ δεν με προκάλεσες ότι π.χ. επήγα και εγώ να γίνω καθηγητής σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο και ‘δεν μου κάτσε’ και γιαυτο τάχα ξεκατινιάζω τώρα το Πανεπιστημιακό κατεστημένο; (δες: Η λογική της ήσσονος προσπάθειας επιβραβεύεται από το ΠΑΣΟΚ)

    Δεν ανέφερα ότι από το 1990 είχα ήδη εκλεγεί σε θέση ΔΕΠ στο Αριστοτέλειο (παραιτήθηκα όμως σχεδόν αμέσως) για να μην κατηγορηθώ για αυτοπροβολή.
    Προτίμησα να δώσω απλό δείγμα γραφής της διεθνούς επιστημονικής αναγνωρισιμοτητος μου με το Link στους New York Times http://www.nytimes.com/2010/03/31/dining/31tomato.html?pagewanted=1&sq=Leamington%20tomatos&st=cse&scp=1 (αν είσαι ενήμερος, δεν καλεί όποιον και όποιον για συνέντευξη η σημαντικότερη εφημερίδα στον κόσμο). Εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι πασχίζω να ‘βρω οντότητα’. Ένα το κρατούμενο!

    Για να δείξω ότι δεν ξέρω μόνο να μεγαλώνω ντομάτες (ξέχασες τα αγγούρια!...) προσέφερα το Link προς τους London Times http://www.currybet.net/cbet_blog/2008/01/the-ripples-of-the-zahopoulos.php όπου υπερασπίζομαι την ηθική ανωτερότητα του Ελληνισμού και το άδικο της κλοπής και κατοχής των γλυπτών του Παρθενώνα από τους Εγγλέζους, αλλά εσύ το μόνο που είδες ήταν οι ντομάτες και ο Ζαχοπουλος, πιθανόν να μην γνωρίζεις και καλά τα Αγγλικά για να καταλάβεις τι έγραφαν οι εφημερίδες στις οποίες αναφέρομαι. Δυο τα κρατούμενα!

    Για να δείξω ότι δεν είμαι κομματόσκυλο και ούτε κρύβομαι πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας προσέφερα το Link με μια από τις ομιλίες μου στο συνέδριο της ΝΔ http://www.youtube.com/watch?v=L2UvUOFGIeY όπου και το όνομα μου αναφέρεται και το θάρρος της γνώμης μου αποδεικνύεται .

    Όσον αφορά την έμμονη ιδέα που σου έχει κολλήσει ότι θελω να κατεβώ στις επόμενες εκλογές σαν υποψήφιος, σε πληροφορώ ότι ζω και εργάζομαι ακόμη στον Καναδά και όλα αυτά τα σενάρια είναι μόνο στην φαντασία σου. Τρία τα κρατούμενα.

    Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά τέλος πάντων.

    Αν αυτά εσύ τα βλέπεις σαν ‘την πραμάτεια μου’, πρόβλημα σου. Εγώ τα βλέπω σαν δείγματα γραφής ότι ένας ακόμη Έλληνας διαπρέπει στον Εξωτερικό και οι εν Ελλάδι Έλληνες θα έπρεπε να είναι υπερήφανοι για αυτό. Δυστυχώς όμως επιβεβαιώνεται το ανέκδοτο του Χριστόδουλου: «Τι να το κάνω εγώ Θεέ μου το όμορφο άλογο που θέλεις να μου χαρίσεις αφού είμαι και σακάτης και δεν μπορώ να το ιππεύω. Κάνε αν θες να ψοφήσει το άλογο του γείτονα μου για να μην το βλέπω και ζηλεύω».

    Αχ πατρίδα μου καημένη ποιά κατάρα σε βαραίνει!

    Dr. Tom Papadopoulos
    Senior Research Scientist
    and, Adjunct Professor (Guelph, Laval)
    Windsor, Ontario, Canada

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Kalazar 28/08/2010 11:06:52

    Άλλος ένας γενίτσαρος του εξωτερικού, που μας μισεί μεν, αλλά θέλει να μας σώσει δε.
    Άσε φίλε πολυπράγμονα καθηγητά, πήραμε, πήραμε. Μπουχτίσαμε. Σώσε τις φώκιες καλύτερα, ή τις Ινδιάνες. Ξέρεις εσύ.
    Εδώ δεν είναι βήμα προσωπικής προβολής. Εξ ου και η ανωνυμία πίσω από τα νίκς.
    Αλλιώς, όλοι κάτι είμαστε επώνυμα. Κατάλαβες;

   • Αγροφυλακας avatar
    Αγροφυλακας @ Kalazar 28/08/2010 15:22:53

    @Strange attractor, και σια
    Το ποιος είναι ‘γενίτσαρος’, εμπαθής, άξεστος, και πολυπράγμων ακτιβιστης με τσαμπουκά, αγριάδες και προσωπικές επιθέσεις το βλέπουν όλοι εκτός από εσένα και τα εξαπτερυγα σου που θεωρούν αυτό τον χώρο αμπέλι τους.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Kalazar 28/08/2010 15:34:43

    Αγροφύλακα, αν και είσαι λίγος για εμένα, και μάλλον αυτοπροβολή ψάχνεις, σου παραθέτω παρακάτω το πρώτο σχόλιο σου (απρόκλητο) εναντίον μου. Ούτε σε ήξερα ούτε σε ξέρω. Όσο για τα αυτοδιαφημιστικά λινκς που βάζεις, χτύπα S.A. ή Strange Attractor, ή στην αναζήτηση του Αντινιούζ ή ακόμη κα στο γκουγκλ και θα δεις δεκάδες αναρτήσεις. Όμως so what? Σημαίνει τίποτα; Πάω για βουλευτής; Εν πάση περιπτώσει, φύλαξε τις σαχλαμάρες σου για τα όργανα του κόμματος που σου παρέχει στέγη και προστασία. Κάποιοι από εμάς δεν έχουν κομματική στέγη καθότι δεν αισθάνονται ανασφαλείς ούτε ψάχνουν για καρέκλες.

    Αγροφυλακας says:
    26/08/2010 at 07:37

    "Το ότι είσαι ανοιχτομάτης, ‘δημοκρατικών αρχών’, και ξερολας το ξέρουμε. Κάνεις την παρουσία σου γνωστή παντού. Και με τα πολλά ταξίδια σου στη Αμερική ξέρεις και το αν τα ‘ανθρωπόμορφα τέρατα’ εκεί σταματούν να κάνουν χάζι όταν γίνει κανένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μια και εκεί υπάρχει σύστημα και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό που επεμβαίνει αστραπιαία με το παραμικρό. Δεν μας είπες όμως ακόμα, με τα τόσα και τα άλλα πότε σου μένει χρόνος για δουλειά. Και εννοώ κάποιο χρήσιμο έργο προς την κοινωνία, όχι οτιδήποτε έργο αρκεί να έρχεται το παραδακι, π.χ. αν είσαι θεωρητικός, η της ομάδας κρούσεως επ’ αμοιβή κάποιου κόμματος, η δημοσιογράφος της οκάς, δεν μετράει!…..
    Αλλά ξέχασα,…. εσύ Βασιλιάς ήθελες να ήσουν, τι σου λέω εγώ τώρα!…..
    Μην βιαστείς να απαντήσεις, έτσι αλλιώς αύριο θα το δω και ξέρεις ξυπνάω αρκετές ώρες μετά από εσένα.!…..Α ρε πλάκα που έχουμε!….."

    Σύ ήρξας χειρών αδίκων, όπως βλέπεις.

   • Kalazar avatar
    Kalazar @ Kalazar 28/08/2010 15:46:24

    Δηλαδή πρέπει να είναι κανείς δόκτορας για να στείλει σχόλιο στη διαδικτυακή έκδοση μιας αμερικανικης εφημερίδας και μάλιστα ανορθόγραφο; Και με αυτό το προσόν που το διαφημίζει, θα θέλει να τον κάνουν και βουλευτή στην ελλαδίτσα; Τότε όλοι εδώ οι σχολιαστές θα έπρεπε αναλογικά, από καιρό να είναι πολιτικοί παράγοντες του τόπου. Αγροφύλακα, κόψε κάτι. Δεν είμαστε ιθαγενείς να μας ξεγελάς με τα χαντράκια σου και τα ντοκτοριλίκια. Τσού ρε. Βρες αλλού πελάτες για ψηφαλάκια.

   • Αγροφυλακας avatar
    Αγροφυλακας @ Kalazar 28/08/2010 16:09:41

    @Strange attractor,
    Το μήνυμα μου το οποίο αναπαρήγαγες εδώ δεν είναι ‘η αρχή του κακού’, προκάλεσες πριν αντιδράσω εγώ όπως αντέδρασα, αλλά για σένα είναι κανόνας το να βλέπεις την πραγματικότητα μέσα από παρωπίδες
    Υπάρχει χάος μεταξύ μας όσον αφορά βασικές αρχές και δεν χρωστούν οι άλλοι τίποτα να ακούν εμάς να διαφωνούμε. Θα σταθω μόνο στο ότι είπες (στον πληθυντικό της μεγαλοπρέπειας, εκτός και μιλάς εκ μέρους κάποιας σεχτας) ‘μερικοί από εμάς δεν ανήκουμε σε κόμματα’, η κάτι παρόμοιο. Σου θυμίζω ότι οι αρχαίοι Έλληνες (δες: Επικήδειος του Περικλέως) πίστευαν ότι όποιος δεν ασχολειται με την πολιτική δεν έχει θέση ανάμεσα μας (άλλοι το μεταφράζουν: ‘είναι άχρηστος’). Και επειδή σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία η πολιτική ασκείται μέσω κομμάτων, με τα λεγόμενα σου εκτίθεσαι.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Kalazar 28/08/2010 16:36:25

    Επικήδειο του Περικλέως; Μήπως εννοείς τον Επιτάφιο;
    Δεν σας διδάσκουν Περικλή στα ΤΕΙ αγροτικής παραγωγής;

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Kalazar 28/08/2010 17:03:32

    Αγροφύλαξ! Προοσσσσσχή! (Πήγες άραγε φαντάρος ή υπηρετείς και συ τη πατρίδα στα ξένα και μόνο μετερίζια;)
    Συμβουλή: Πέρνα τη γέφυρα προς Ντιτρόϊτ, πάνε στα μαυράδικα, βρες κανέναν κακομούτσουνο μαύρο, και πέστου ότι σου αρέσει το ελληνικό. Θα σου φύγουν όλες οι κακίες και τα συμπλέγματα. Try it, you`ll like it.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Αγροφυλακας 28/08/2010 16:24:46

   1-Το σχόλιο σου που παρέθεσα, ήταν απρόκλητο και εναντίον μου, χωρίς να έχει προηγηθεί οτιδήποτε. Άρα ψεύδεσαι.
   2-Επειδή η γεωπονική δεν σε πολυβοηθά σε άλλα θέματα, όπως αυτά της πολιτικής φιλοσοφίας, καλά λες για τους αρχαίους, και μάλιστα για να σε βοηθήσω, το idiot βγαίνει από το αρχαίο ιδιώτης (όποιος δεν συμμετείχε στα κοινά). Πάντως οι αρχαίοι δεν είχαν κόμματα. Από κει και πέρα, αλλίμονο αν η πολιτική εξαντλούνταν σε κόμματα και μικροπολιτικές. Τότε θα μιλούσαμε μόνο για τον Γιακουμάτο και όχι για τον Μαρκούζε. Για το ΠΑΣΟΚ και όχι για τη σοσιαλδημοκρατία, για τη ΝΔ και όχι για τον φιλελευθερισμό ή τον συντηρητισμό, και πάει λέγοντας. Κάποιοι θεωρούμε πως τα κόμματα είναι καταστροφικά για το τόπο, καθώς προάγουν συμπεριφορές νεποτισμού, ρουσφετολογίας, παραγοντισμού κλπ. Τα δε κομματόσκυλα παντός καιρού διέλυσαν την Ελλάδα.
   Εξ άλλου, στη κοινοβουλευτική δημοκρατία για την οποία κόπτεσαι, προφανώς για ιδιοτελείς λόγους, κε Γεωπόνε, μπορεί κάποιος να συμμετάσχει και ως ανεξάρτητος...

   • Αγροφυλακας avatar
    Αγροφυλακας @ Strange Attractor 28/08/2010 16:52:01

    @σεχτα Εξαρχείων
    Την λύση την πρότεινες μόνος σου. Ένα search στο Agrofylakas, Strange Attractor και Kalazar αποδεικνύει στον κάθε αντικειμενικό κριτή ποιος είναι ψεύτης, γενίτσαρος, κομματοσκυλο, ανένταχτος, ακοινώνητος και τα τοιαυτα.

   • Alex avatar
    Alex @ Strange Attractor 28/08/2010 17:08:41

    Ελεος ρε παιδια...μα πρηξατε....
    Βαρεθηκα να σας δαιβαζω ειστε και οι δυο απολυταρχικοι και το εννοω ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΙ...Ο

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Strange Attractor 28/08/2010 17:13:30

    Καλά Άλεξ, μπορεί νάχεις δίκιο. Αλλά αν σου επιτεθεί κανένας εσένα καμιά μέρα στα καλά καθούμενα, παίξτο χριστιανός. Αφού μπορείς.

   • Alex avatar
    Alex @ Strange Attractor 28/08/2010 17:23:14

    Οχι Strange δεν θα κατσω χριστιανος...αλλα πες μου που βγαζει η παρατεινομενη κοκορομαχια ανευ ουσιας...ξεφυγε απο ιδιολογικη πολιτικη φιλοσοφικη αντιπαραθεση και εγινε καθαρα προσωπικη....αυτα και ζητω συγγνωμη για την παρεμβαση ειλικρινα...

   • Αγροφυλακας avatar
    Αγροφυλακας @ Strange Attractor 28/08/2010 20:50:22

    @Alex,
    Έχεις δίκαιο Alex και ζητώ συγνώμη, αλλά καλά είναι να γίνεται κάπου κάπου και αυτού του είδους η αντιπαράθεση για να ξέρουμε και με τι κόσμο μιλάμε εδώ μέσα. Προσπάθησα να δώσω τέλος αλλά δέχομαι ομοβροντίες από τα μαντρόσκυλα αυτού του χώρου. Τώρα αμφισβητούν και τον πατριωτισμό μου. Αν αναρτήσω αποδείξεις ότι όντως υπηρέτησα στον Ελληνικό στρατό (για 30 μήνες) και ότι σαν έφεδρος αξιωματικός έλαβα και μέρος σε πολεμική αποστολή προς Κύπρο τον Ιούλιο του 1974 θα πουν ότι αυτοδιαφημίζομαι, και ότι είμαι και ‘χουντικός’.

   • Αγροφυλακας avatar
    Αγροφυλακας @ Strange Attractor 28/08/2010 20:53:29

    @Strange Attractor,
    Είσαι και αφελής, έγραψες: «Συμβουλή: Πέρνα τη γέφυρα προς Ντιτρόϊτ, πάνε στα μαυράδικα, βρες κανέναν κακομούτσουνο μαύρο, και πέστου ότι σου αρέσει το ελληνικό. Θα σου φύγουν όλες οι κακίες και τα συμπλέγματα. Try it, you`ll like it.»
    Η απάντηση μου: You must speak from experience (Εσύ κάτι θα ξέρεις, θα το έχεις δοκιμάσει φαίνεται).
    Η τελευταία μου κουβέντα προς τους περιθωριακούς : Μπορεί να ζω στην ‘Αμερική’ αλλά δεν είμαι ‘Αμερικανάκι’. Από κουτοπόνηρος χωριάτης ξεκίνησα και εγώ όπως όλοι σας, αλλά στη πορεία είδα τον καλλίτερο δρόμο και έγινα άνθρωπος, δεν παύσω όμως να αναγνωρίζω την κουτοπονηριά όταν την δω μπροστά μου και την πολεμώ με όλες μου τις δυνάμεις διότι έχει βλάψει πολύ την Ελλάδα.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Strange Attractor 28/08/2010 20:58:52

    Το Οντάριο είναι στην Αμερική ρε συ τσάκαλε; Μάλλον δεν ξέρεις που πατάς και που πηγαίνεις.
    Διάβασε αυτό h..p://www.antinews.gr/?p=9671 και πές μου μετά για χουντικούς και περιθωριακούς.
    Και πρώτα ψάξε τις θέσεις που διατυπώνω εδώ μέσα πολύ καιρό τώρα, και μετά μίλα για σέχτες, χωριάτες, κουτοπόνηρους, κομματόσκυλα, κλπ αναφερόμενος σε εμένα. Αδιάβαστος ξεκίνησες τη μάχη. Και είσαι και λίγος παναθεμά σε.

   • Αγροφυλακας avatar
    Αγροφυλακας @ Strange Attractor 28/08/2010 21:20:01

    Αν πρόσεξες, το Αμερική το έγραψα ‘Αμερική’ για να προλάβω την παρεξήγηση. Στο Ελαντα είναι συνηθισμένο το λάθος να ταυτίζεται η Αμερική με τις ΗΠΑ, αλλά δεν είναι έτσι. Και ο Καναδάς είναι μέρος της (Βορείου, σε αυτήν την περίπτωση) Αμερικής (και συνεπώς και το Οντάριο). Τέλος πάντων, τα παίρνω όλα πίσω όσα είπα για σένα. Φαίνεσαι ‘καλό παιντι’. Μπορούμε τώρα, με λίγο χιούμορ, να βάλουμε ένα τέλος εδώ πριν μας πάρουν με τις πέτρες;

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Strange Attractor 28/08/2010 21:45:25

    Αγροφύλακα, όταν άρχισα να πρωτομπαίνω στο αντινιούζ, είχα ομηρικές μάχες με έναν τακτικό σχολιαστή. Μάχες μπροστά στις οποίες οι δικές μας είναι απλά φιλικές αψιμαχίες. Με είχε λούσει με χίλια κοσμητικά. Με τον καιρό όμως, γίναμε φίλοι με το παλικάρι, διότι καταλάβαμε πολλά ο ένας για τον άλλον, τα οποία αγνοούσαμε στην αρχή. Έτσι είναι ο διάλογος και έτσι είναι το αντινιούζ. Ζυμωνόμαστε.
    Όταν λοιπόν πρωτοάρχισες το πόλεμο μαζί μου πριν 2 μέρες, ο μόνος απ τους παλιούς που πήρε θέση να με υπερασπιστεί, ήταν αυτός ο ίδιος, που κάποτε ήθελε να με ξεδοντιάσει. Η άποψή του μέσω του σχολίου, είναι για εμένα μετάλιο τιμής. Πραγματικά. Και τον ευχαριστώ για τη μεγαλοσύνη του. Σου παραθέτω το σχόλιο του, και που ξέρεις, μπορεί να τα βρούμε και μεταξύ μας τελικά:

    (A)θανάσης says:
    26/08/2010 at 14:26

    Μη μασάς Παράξενε…

    Υποψιάζομαι ότι θυμάσαι τον Τουφεξή από το Γαιόραμα που δήλωνε Generalist?

    Έχεις αποδείξει με το παραπάνω ότι είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ξερόλας!

    Δυστυχώς η νεοελληνική (με την Σαββοπουλική εσάνς του Κωλοέλληνα) πραγματικότητα ένα απ’΄τα ελάχιστα που δεν καταπίνει με τίποτα είναι οι πολύ διαβασμένοι άνθρωποι.

   • Αγροφυλακας avatar
    Αγροφυλακας @ Strange Attractor 28/08/2010 22:40:09

    @Strange attractor,

    Αγαπητέ Strange Attractor,
    Επιστρέφω με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Επήγα εκ των υστέρων και είδα την ιστοσελίδα που μου σύστησες και για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται αυτό το οποίο είχα πει και παλιότερα σε παρόμοιες συζητήσεις που κάναμε στο ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΣΚΑΙ.
    Δηλ. το ότι όσοι μπαίνουμε εδώ και κονταροχτυπιόμαστε «βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι» και ότι όλοι πασχίζουμε για το καλό της πατρίδος μας, ο καθένας με το τρόπο που αυτός νομίζει ότι είναι ο καλλίτερος. Τι ειρωνεία όμως. Μετά από όλες τις ‘βαριές κουβέντες’ που αλλάξαμε να ανακαλύψουμε ότι παρόμοια ιστορία για έναν Ηρωα της Κύπρου που ανάρτησες εσύ εδώ το 2009 είχα και εγώ αναρτήσει για έναν άλλο Ηρωα της Κύπρου στους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ (δεν θυμάμαι ακριβώς, ίσως πριν 2-4 χρόνια). Έχω το όνομα του στο γραφείο μου και θα το αναρτήσω την Δευτέρα, ήταν από κάποιο χωριό έξω από την Τρίπολη και είχα επικοινωνήσει μαζί του τότε. Εγώ δεν έφθασα ποτέ στην Κύπρο γιατί μας γύρισαν πίσω ‘οι σύμμαχοι’. Η μονάδα μου όμως ήμασταν οι πρώτοι που πήραμε διαταγή και ετοιμασθήκαμε να φύγουμε με τις Ντακότες αλλά τελικά άλλαξαν γνώμη στο επιτελείο και πήραν την θέση μας οι λοκατζήδες. Τελικά φύγαμε την επόμενη ημέρα με καράβι αλλά όπως είπα, δεν μας αφήσαν να αγιάσουμε. Εγώ μπορεί να την γλίτωσα τότε (τρόπος του λεγειν….), αλλά η μάνα μου με τέσσερις γιούς στο στρατό εκείνες τις μέρες, είχε την πρώτη της καρδιακή προσβολή. Αυτά, φίλε Strange Attractor, και όταν συναντάμε κάποιον για πρώτη φορά ας είμαστε λίγο ποιο επιφυλακτικοί, γιατί δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι και από πού κρατάει η σκούφια του (το λέω και για τους δυο μας).
    It is a small world, as we say in America!

 7. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 28/08/2010 02:33:25

  Το νέο επικοινωνιακό μήνυμα της οικογενείας Μητσοτάκη, προ δημοτικών εκλογών, είναι η ταυτοποίηση τους με το brand name ΝΔ.

  Εξ ου και σκούζουν τα σκυλιά τους, τύπου Ελσας Παπαδημητρίου, στα κανάλια και τους δημοσιογράφους που ευνοούν εδώ και τόσα χρόνια.

  Αμ, φαίνεται δεν της βγαίνουνε της Ντόρας τα κουκιά για ανεξαρτησία και γυρνάει πίσω, ως πειρατής, να κλέψει την σφραγίδα, που σμίλεψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής! Αμ δε!

 8. The Saint avatar
  The Saint 28/08/2010 02:51:17

  Τοση ΒΡΩΜΑ, τόση ΔΥΣΩΔΙΑ, τοση ΣΑΠΙΛΑ, που βγαίνει καθε μέρα στον αφρο, θα φθάσει να κινητοποιησει ακόμη και τη Greenpeace, γιά την περιβαλοντική καταστροφή, και εμείς εδώ ακόμη αγρόν αγοράζουμε...

 9. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 28/08/2010 02:57:33

  Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να βοηθηθεί, ούτε κατ’ ελάχιστον, ο Αντώνης από τα ΜΜΕ των εργολάβων και των προμηθευτών του Δημοσίου! Αυτά ακολουθούν τη ρότα των ξένων εντολοδόχων, που ήθελαν διακαώς το ΓΑΠ πρωθυπουργό και τη Ντόρα-μπόρα αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να επιτυγχάνεται η «συναίνεση», στην ουσία η σιωπή και η συγκάλυψη!
  Ήταν αναμενόμενο λοιπόν ότι θα προβάλουν με περίσσιο ζήλο, το αν «έβηξε» η Ντόρα και πόσο «συναχώθηκε» η Έλσα και αν ο πρόεδρος του μητσοτακικού αποκόμματος θα στηρίξει και κανέναν υποψήφιο δήμαρχο εκτός γραμμών της "αθλίας" οικογένειας! Όπως είναι επίσης βέβαιον ότι περιμένουν με αγωνία, το πότε θα δώσει εντολή η Ντόρα για τη σταδιακή αποχώρηση των ελαχίστων βουλευτών που ελέγχει και τους οποίους άφησε μέσα στο κόμμα για να κάνει «περιοδικό» ντόρο!
  Τις προτάσεις του Αντώνη «δικαίως» δεν τις προβάλουν, διότι αφ’ ενός απέχουν παρασάγγας από τις δικές τους θέσεις καθώς επίσης και της προστατευόμενης κορασίδας των και αφ’ ετέρου είναι στον αντίποδα των αρχών του Γιώργου, που πρώτα θέλει να ξεπουλήσει την πραμάτια του, αυτήν που «κληρονόμησε», για να είναι εντάξει με τις δεσμεύσεις του!
  Αντώνη, τους ήξερες και τους τα είπες σε ανύποπτο χρόνο, πως μπορούν να «ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις»! Αν περιμένεις, ο έλληνας πολίτης να έχει έγκυρη πληροφόρηση από τα Μέσα τους, πολύ φοβάμαι πως περιμένεις μάταια.
  Κατέβα στον κόσμο, να του τα πεις ο ίδιος από πρώτο χέρι και αφουγκράσου τις αγωνίες του από το διαδίκτυο και προπαντός απάντησέ του, όπως πολύ σωστά σου θυμίζει το παρόν άρθρο σχετικά με τον Ομπάμα! Αυτοί που θα έχουν την απάντησή σου, να είσαι σίγουρος, πως θα την κάνουν λάβαρο στο δικό τους μικρόκοσμο.
  Ο ένας σπόρος που θα σπέρνεις, θα γίνεται δέντρο με πολλούς καρπούς!

  • Αφροδίτη avatar
   Αφροδίτη @ Αφροδίτη 28/08/2010 10:50:10

   Διόρθωση "την πραμάτεια του"
   (της νύκτας τα καμώματα γαρ)

 10. η Dimi avatar
  η Dimi 28/08/2010 08:35:17

  Μα τι ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ Φωτογραφία είναι αυτή!! Αποτυπώνει με ευκρίνεια και σαφήνεια τις ερμαφρόδιτες μπαλαρίνες των αδηφάφων Ελληνικών ΜΜΕ..

 11. ligoapolas avatar
  ligoapolas 28/08/2010 09:08:46

  Τα κανάλια φτιάχτηκαν και συνεχίζουν για τους συγκεκριμένους σκοπούς. Ο Έλληνας πρέπει να ξυπνήσει και να κλείσει το χαζοκούτι.

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ ligoapolas 29/08/2010 21:45:50

   Τα κανάλια φτιάχτηκαν χωρίς άδειες για να δημιουργηθεί στενός δεσμός μεταξύ εθνικών προμηθευτών-κομμάτων-οικογενειών.
   Ο ένας "ταίζει" τον άλλον και όλοι μαζι ταίζουν παραμύθι τον Έλληνα που κάθεται και τους πιστεύει.

   Όλα τα μεγάλα κανάλια είναι "μέσα" με τα χίλια...που διάολο βρίσκουν αυτές τις εξωφρενικές αμοιβές που δίνουν εδώ και τόσα χρόνια σε αυτά τα καραγκιοζάκια που παριστάνουν τους δημοσιογράφους;;;
   Έχει κανένας από αυτούς ισοσκελισμένο προυπολογισμό;;;

   Πλάκα κάνουμε τώρα;;;

   Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως κατάφεραν και έθαψαν (ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ) το σκανδαλώδες περιστατικό με τα Τέμπη...κυριολεκτικά κόπηκε η χώρα στα δυο με ευθύνη ιδιωτών και δεν κουνήθηκε φύλλο...

   • Misha avatar
    Misha @ tsilivithras 29/08/2010 21:53:39

    Aν είχαν κλείσει τα Τέμπη οι αγρότες θα έβγαιναν ολημερίς οι δοσίλογοι Καψής, Λιάρος , Τερμπεντέρης, Μπάμπης και Σία να μάς λένε πόσα λεφτά χάνονται, πόσο ταλαιπωρούνται οι οδηγοί, πόσο δυσκολεύεται η μεταφορά προϊόντων.

    Η νέα εθνική αντίσταση πρέπει να ξεκινήσει από αυτή την κόπρο.Το CNN και το FOX ξεκίνησαν έναν παγκόσμιο πόλεμο κατά του Ιράκ με ψευδή, κατασκευασμένα ανύπαρκτα στοιχεία.Σε μικρογραφία το ίδιο συμβαινει και με τα δικά μας ΜΜΕξαπάτησης από το ΜΕΓΚΑ μεχρι το τηλε-κωλοτουμπα.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ tsilivithras 29/08/2010 22:26:52

    Για να μην πούμε για το τεράστιο σκάνδαλο με τα διόδια...
    Άλλο κι αυτό!!!!
    Πληρώνουμε φόρους για να χουμε δρόμους και το κράτος πάει και δίνει εργολαβία την είσπραξη διοδίων ΕΠ' ΑΠΕΙΡΟΝ και με το ελεύθερο να ανεβάζει τις τιμές και τα σημεία ελέγχου ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...!!!

    Βέβαια εδώ κι ένα χρόνο πολλοί συμπολίτες αποφάνθηκαν ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να εμποδίζει την ελεύθερη μετακίνηση οπουδήποτε στη χώρα και περνάνε από σταθμούς διοδίων χωρίς να πληρώνουν.
    Και αφού η γνωστή εταιρία διοδίων βρήκε τα σκούρα το κράτος τι έκανε;;;;;
    ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ...
    Δλδ πήρε το μέρος υπέρ μιας ιδιωτικής εταιρίας εις βάρος του πολίτη και με συνήγορο την ελληνική αστυνομία που δουλειά της είναι να προστατεύει τον πολίτη!!!!

    Ας μας πει δλδ το κράτος εάν τελικά οι δρόμοι είναι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ή αν ανήκουν εξολοκλήρου ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ;;;;
    Και αν ανήκουν στον ιδιώτη ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ;;;

    Είδαμε τίποτα από όλα αυτά σε κανένα κανάλι;;;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ

    Αυτά που βλέπουμε είναι όλο και μεγαλύτερα και τραγικότερα ψέμματα για την υπεράσπιση του συμφέροντος των ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ που εάν ήταν πραγματικοί ιδιώτες δεν θα είχαν τίποτα παραπάνω από καμμια συνοικιακή καφετέρια...

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ tsilivithras 29/08/2010 22:38:18

    Για να μην πούμε για το άλλο τεράστιο παραμύθι που ταϊζεται άνευ συνοδείας απεριτίφ στα media...

    ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΕΥΑΘ...και άλλα πόσα ελληνικά κρατικά Μ-Ο-Ν-Ο-Π-Ω-Λ-Ι-Α που λειτουργούν τόσα χρόνια χωρίς ανταγωνισμό ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ;;;;;;

    Πως γίνεται αυτό το πράγμα;;;
    Πως διάολο κανείς μεγαλοσχήμων manager/ιδιοκτήτης/δημοσιογραφάρας δεν αφιέρωσε χρόνο στο να προκαλέσει συζήτηση και επεξήγηση αυτού του παγκόσμιου φαινομένου;;;;

    Τυχαίους φοιτητές marketing και διοίκησης επιχειρήσεων εάν τους έπαιρνες και τους έδινες ένα case study κρατικού μονοπωλίου δεν θα σου ζητούσαν time frame μεγαλύτερο από 5-10 χρόνια...

    Οι δικοί μας οι σοφοί άρχοντες πως στο διάολο κατάφεραν να τα ρημάξουν όλα ώστε να παρουσιάζονται ζημιογόνα και να μπορούμε να τα δώσουμε μετά στους "ξένοι" για ένα κομμάτι ψωμί;;;;;;

    Όοοοοοοοοοχι...αλίμονο...ποιος νοιάζεται για κάτι τέτοια τώρα;;;;Τα πλαστικά βυζιά της πετρούλας είναι το ζητούμενο και το φρύδι της Σταη...

    Γι αυτό τους έχουμε τους μεγαλοκαναλάρχες να μεγαλώνουν περιουσίες εκμεταλευόμενοι τα ελληνικής ιδιοκτησίας ραδιοκύματα.

    Όπως οι δρόμοι μας έτσι και οι ραδιοσυχνότητες ανήκουν σε ιδιώτες...όπως και το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα αύριο μεθαύριο...αλλά σσσσσσσσ...μην γίνουμε και βούκινο.

    Κοίτα εκεί τι ωραίο βρακάκι φοράει η ξανθούλα...

   • Misha avatar
    Misha @ tsilivithras 29/08/2010 22:58:20

    Το «Πώς στο διάολο» που ρωτάς είναι κι η απάντηση.Οδηγός τους είναι τα κέρδη των αφεντικών τους.
    Γι αυτό δε θα ακούσεις ουτε λέξη για τις καταδίκες του Κυριακού, για το τσιμέντωμα του Πεδίου του Άρεως, για τα υπερτιμολογημένα έργα του Μπόμπολα, για τα μονοπύθμενα σαπάκια του ΣΚΑΙ κλπ

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ tsilivithras 29/08/2010 23:04:49

    Ρητορικό είναι το ερώτημα Misha...είναι ο θυμός που καμμιά φορά σε πνίγει και ανακυκλώνεις τα ίδια θέματα.

    ΑΛλά και τι σουρεαλιστικό εε;;;
    Αυτό που για τον έναν είναι ρητορικό (στον βαθμό που έχει ξεπεράσει το αυτονόητο δλδ) για τον γείτονά του είναι ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ!!!!

    Τι να κάνεις...;;
    Εδώ που φτάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω κι ας τα φέρει η μπόρα όλα μαζί να ξεπλυθεί ο τόπος.

 12. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΝΑΤΟΣ 28/08/2010 09:19:35

  Ανένδοτος κυρίες και κύριοι. Τα πράγματα πρέπει να τραβηχτούνα στα άκρα. Αν δεν καταρεύσουν πλήρως οι καναλάρχες, η ΝΔ δεν θα ξαναδει διακυβέρνηση. Εμπάργκο στους καναλάρχες ονομαστικά, με τα στοιχεία του ΕΣΡ όσον αφορά στην κάλυψη των θέσεων του Αρχηγού της ΝΔ.
  Η στάση είναι ακραία το ξέρω, αλλά εδώ που φτάσαμε δε νομίζω να υπάρχουν περιθώρια για ήπιες λύσεις. Ο Σαμαράς πρέπει να ηγηθεί ενός ανενδότου αγώνα όπως έκανε και ο παπούς του Τζέφρυ. Μιλάμε τόσο καιρό για δικτατορία και δεν καταλαβαίνουμε πως η δικτατορία δεν αντιμετωπίζεται με μαλθακότητα. Θέλει αγώνα κινητοποίηση και φωνή. Συμφωνώ πως οι χρήστες του ιντερνετ στην Ελλάδα δεν είναι όπως της Αμερικής αλλά υπάρχουν φόρουμ όπως το facebook και το you tube. Η ΝΔ μπορεί να έχει το δικό της κανάλι στο ιντερνετ και από εκεί να προβάλει τις θέσεις της. Με παλμό όμως και όχι μαλθακά και κοιμησμένα...

 13. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ avatar
  ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ 28/08/2010 10:21:37

  Ερώτηση κρίσεως που λένε : ο Σαμαράς έχει κάνει την παραμικρή δήλωση εναντίον των διαπλεκόμενων ΜΜΕ? Θυμάται κανείς, γιατί εγώ δε θυμάμαι. Ο Καραμανλής, τον οποίο ξέσκισαν κατά γενική ομολογία, κατονόμασε ποτέ τους ΄νταβατζήδες΄? Απορώ, από που αντλείτε την αισιοδοξία σας ορισμένοι

 14. nicname@ta lefta iparhoun.gap avatar
  nicname@ta lefta iparhoun.gap 28/08/2010 10:48:59

  πιστευω ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. πρέπει να καταγγείλει ανοικτά τα κανάλια και τους καναλάρχες , στην ΔΕΘ όπου την ομιλία του θα την μεταδόσει τουλάχιστον η ΕΡΤ. Τί έχει να φοβηθεί αλήθεια ; τι χειρότερο από ότι κάνουν τώρα μπορεί να του κάνουν;
  Πιστευω ότι ο πρόεδρος έχει την ικανότητα λόγου και επιχειρημάτων πού μπορεί σε πολύ λίγο χρόνο να περιγράψει την κατάσταση και να μάθει ο κόσμος που δεν ξέραι τι γίνεται.
  Στην Ελλάδα οι χρήστες του internet είναι αναλογικά λίγοι και δεν μπορεί να ανατρέψει μέσω του διαδικτύου την κατάσταση στην πληροφόρηση. Δέν καταλαβαίνω γιατί ο Καρατζαφέρης να έχει δικό του κανάλι που ασχολείται και προβάλει αποκλειστικά το ΛΑΟΣ σε όλη την χώρα, ας κάνει ένα κανάλι η ΝΔ επιστρατευοντας όλες τις υγειείς δυνάμεις της και μαζί ένα ραδιόφωνο πανελλήνιας εμβέλειας, έστω και μέσω της NOVA , όπου με ποιοτικό πρόγραμμα θα προσελκύσει ακροατές και θεατές και θα περνάει και τον δικό της λόγο χωρίς λογοκρισία και γιατί όχι να δίνει χρόνο και στα άλλλα "κομένα" κόμματα.
  Ας το σκευτούξν λίγο σοβαρά αυτό στην Ριγήλης

 15. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 28/08/2010 10:55:26

  Παιδιά ας ψηφίσουμε http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=55 το κλίμα αλλάζει και με τέτοιες δραστηριότητες. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

 16. arsen avatar
  arsen 28/08/2010 11:04:51

  ΠΡΕΠΕΙ Ο Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ, ΠΛΗΝ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ Ο Κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. ΑΝ ΔΕ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ , ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΘΕ

  • Μisha avatar
   Μisha @ arsen 28/08/2010 11:08:43

   Aπαγορευεται από το μνημόνιο αλλά και τις ευρωσυνθήκες η χρηματοδότηση από άλλη χώρα χωρίς τη συμφωνη γνωμη της ΕΕ.Οι διεθνής των τοκογλύφων φυλά καλά τα συμφέροντα της.
   Συμφωνώ για το δούλεμα, μέχρι να ακούσω το Σαμαρά να καταγγέλει τις κατοχικές προβλέψεις του μνηονίου.Μέχρι τώρα πατά σε δύο βάρκες και όσο περνά ο καιρός αυξάνονται η πιθανότητες να πλατσουρίσει.

 17. xbab avatar
  xbab 28/08/2010 11:56:45

  Αυτό είναι το θέμα, τι κάνει ο κ.Σαμαράς;
  Χωρίς ΜΜΕ δεν γίνεται τίποτα. Είναι η μαύρη αλήθεια, είναι όσο οδυνηρό.
  Δυστυχώς έτσι λειτουργεί η δημοκρατία μας.
  Και του να οργώσει τη χώρα πάλι δεν κάνει τίποτα.
  Κανείς δεν θα γνωρίζει για το που ήταν σήμερα ο πρόεδρος και τι είπε.
  Το σύστημα διαπλοκής - υπονόμευσης είναι τόσο σάπιο που εκτιμώ πως δύσκολα θα εξυγιανθεί.
  Όσον αφορά την ενημέρωση και επικοινωνία, εκτιμώ πως δρα πέμπτη φάλαγγα, που σκοπό έχει την οριστική διάλυση της ΝΔ, την επικράτιση του ΠΑΣΟΚ(νυν και αεί), μετά των εξαπτέρυγων.
  Είμαι απαισιόδοξος.
  Μπορεί ο κ.Σαμαράς;
  Ο Κώστας Καραμανλής δεν μπόρεσε και τον φάγανε (τον κυνηγούν ακόμη και στην προσωπική του ζωή με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη).
  Άρα, χρειάζονται νέα ΜΜΕ, κυρίως τηλεόραση, γιατί αυτή μπαίνει μέσα σε κάθε σπίτι.
  Το διαδίκτυο δεν μπορεί να αποκαταστήσει την τηλεόραση.
  Δυστυχώς μέχρι σήμερα ελάχιστοι έλληνες ενημερώνονται μέσω διαδικτύου.
  Νέοι τηλεοπτικοί σταθμοί, κόντρα στο κατεστημένο!
  Ποιός μπορεί να το κάνει αυτό;

  • DIANE avatar
   DIANE @ xbab 28/08/2010 21:14:38

   Α, γειά στο στόμα σου- στο γράψιμό σου εννοώ. Δεν παλεύονται τα σιχαμένα, γιατί...είναι πολλά τα λεφτά, Αρη.
   νωΕχω επανειλημμένα προτείνει να δημιουργηθεί από τα παιδιά μας ένας νέος ραδ.σταθμός. Εύκολο είναι. Επίσης, μπορούν να βγάλουν κι εφημεριδούλα στο ίντερνετ, δε χρειάζεται παρά λίγο χαρτί. Σύντομες ειδήσεις, αληθινή πληροφόρηση π.χ. όπως ειπώθηκε παραπάνω από συσχολιαστή μας ότι μας απαγορεύει το μνημόνιο δανεισμό από άλλη χώρα, δηλ. όσα έκρυψαν και κρύβουν επιμελώς, κάποιες διαφημισούλες από τα μπλόγκ και δωρεάν διανομή στην Αθήνα κι ένα γύρω.
   Πιστέψτε με, δεν είναι τίποτα η εκτύπωση ένός 4σέλιδου ή 6σέλιδου κλπ. στον κομπιούτερ, τα παιδιά γνωρίζουν.

 18. vlammenoi avatar
  vlammenoi 28/08/2010 12:17:06

  Τα κανάλια έχουν τα δικά τους συμφέροντα και κανένας δεν πρόκειται να τους αλλάξει.Μην αναλώνετε τον χρόνο σας να τους βρίζετε, αλλά προπαθήστε να βρείτε τρόπους να τους παρακάμψετε.Μερικές προτάσεις,

  Το διαδίκτυο μπορεί να μην έχει την ίδια απήχηση στην Ελλάδα όπως στην Αμερική, αλλά ακόμα και έτσι αφορά το 40% του πλυθυσμού.Και το πιο σημαντικό είναι ότι αφορά στους νέους, που οι περισσότεροι δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη πολιτική άποψη.Οι άνω των 50 δεν αλλάζουν κόμμα εύκολα και εάν κάποτε το κάνουν είναι προσωρινή ψήφος διαμαρτυρίας.Δεν προσφέρει συνέχεια.Ακόμα και στην Ελλάδα το διαδίκτυο μπορεί να κρίνει τις εκλογές.

  Ωραία.Τα κανάλια δεν παρουσιάζουν τις προτάσεις της ΝΔ.Και η ΝΔ τι κάνει για αυτό;Τίποτα.Δεν χρειάζεται τα κανάλια.Έχει οργανώσεις σε κάθε μέρος της χώρας.Γιατι δεν τις εκμεταλλεύεται.Να δημιουργήσει ένα έντυπο με τις προτάσεις τις.Να διοργανώσει σε όλη την χώρα ανοικτές συζυτήσεις πάνω στις πρωτοβουλίες τις.Να βγούν τα στελέχη στους δρόμους και να επικοινωνήσουν με τον λαό.Εάν δεν παέι το βουνό στον μωάμεθ, ε ξέρετε.Και όπως προτείναμε πριν δύο μέρες, ΑΠΛΑ και ΞΕΚΑΘΑΡΑ λόγια.Λαικισμός δεν είναι να μιλάς την γλώσσα του πολίτη.Είναι να προσπαθείς να τον εντυπωσιάσεις χρησιμοποιώντας γλώσσα, που και εσύ ο ίδιος δεν κατανοείς και στο κάτω κάτω δεν σου ταιριάζει κιόλας.Και δυστυχώς αυτό κάνει ο Σαμαράς και θα αποτύχει.Και θα καθόμαστε εμείς εδώ να βρίζουμε τα κανάλια.Ενώ θα τους έχουμε βοηθήσει να πετύχουν τον στόχο τους.Και αφού παρουσιάζετε τον Ομπαμα ως πρότυπο επικονωνίας, τον ακούσατε ποτέ να μιλάει με τέτοιους όρους στους πολίτες του;Και δεν νομίζω να είναι λαικιστής.

  Και λίγο επικαιρότητα.Πριν δύο ημέρες προτείναμε στον Σαμαρά να ξεκαθαρίσει άμεσα, ποιοι είναι μαζί του και ποιοι όχι.Και τώρα τον ξεφτιλίζει μια ανίκανη και αυτός το σκέφτεται.Άμεση διαγραφή.Τι κάθεσαι κορίτσι μου στην ΝΔ.Πάνε στην φιλενάδα σου την Ντόρα.Για αυτήν δουλεύεις φυσικά.Όσο α Σαμαράς δεν αντιμετωπίζει με ξεκάθαρο τρόπο τέτοια ζητήματα, τόσο αυτά θα πολλαπλασιάζονται.Τι φοβάται;Μην χάσει τους ψήφους της Έλσας;Το ποσοστό που έχει τώρα είναι ο πυρήνας της ΝΔ, δεν πάει παρακάτω.

  http://www.vlammenoi.blogspot.com

 19. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/08/2010 16:29:29

  ΚΟΝΤΡΑ ο Κουρης.. για τα τιμολογια...

  ΠΠ

 20. anonymos avatar
  anonymos 28/08/2010 16:31:46

  Αλήθεια ο Σκαι δεν είναι παράνομος γιατι εκπέμπει. Καιρός να κλείσει το βρωμοκάναλο του ΔΝΤ, και μπαμπηδες, Σρηδες, Πασχοι και όλα τα καλά παιδια μα πάνε σπίτι τους

 21. popolaros avatar
  popolaros 28/08/2010 21:25:31

  Εάν βγει και τους καταγγείλει ανοιχτά, τι θα χάσει?
  Την στήριξη τους?
  Ποτέ δεν την είχε, υπάλληλο τον θέλουν,όπως και τους άλλους.

 22. Ευάγγελος avatar
  Ευάγγελος 28/08/2010 23:57:18

  Παιδιά, να με συγχωρείτε για το, παιδιά, μπορεί και να είμαστε συνομήλικοι, εγώ ένας αγρότης, λιμενεργάτης, οικοδόμος και άνεργος χαίρομαι που δεν θα συνεχίσετε περίπου να βριζόσαστε, όλοι το ίδιο θέλουμε και αφού μπορούμε και με τις διαφωνίες μας να συνεχίσουμε δυνατά να ΑΝΤΙ-στεκόμαστε στην λαμογιοπαστοκολαίλαπα γιατί να χαλιόμαστε;

  • Αγροφυλακας avatar
   Αγροφυλακας @ Ευάγγελος 29/08/2010 00:38:02

   Ευάγγελε,

   Τα λόγια σου βάλσαμο. Να είσαι καλά. Θα ακουστεί ίσως απίστευτο αλλά και εγώ αγρότης είμαι όταν είμαι σε διακοπές. Μέσα στα τελευταία 15 χρόνια έχω κάνει ένα πρότυπο χτήμα στην Λακωνία με 3000 ρίζες ελιές καλαμών, ιδίοις χρήμασιν (όπως θα έλεγε ένας από τους ‘πεφωτισμένους’ διδασκάλους μου στην πάλλε ποτέ Ανωτατη Γεωπονική Σχολή Αθηνών! Τρεις φορές τον χρόνο στην Ελλάδα μέσα στα χώματα και επάνω στο τρακτέρ. Τιμή μου και καμάρι μου!

 23. kouklos avatar
  kouklos 29/08/2010 00:37:30

  Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας τήλε-καναλάρχες , που η Ντορο- φαύλο- κρατια τους είναι απαραίτητη.

  Ευτυχώς υπάρχει πλέον η εύκολη πρόσβαση στις πηγές του διαδικτύου και πλέον τέλος η διαστρεβλωμένη προπαγάνδα και τα ψέματα από αυτούς τους εξωνημένους που γράφουν ψεύτικους ύμνους για να κρύψουν τις αρπαχτές ,τις σπάταλες και τις ευθηνές των ξεπουλημένων πολιτικατζήδων , στην καταχρεωση και στο ηθικό ξεπεσμό της χωράς.

  ΟΙ αλήθειες πλέον αποκαλύπτονται εύκολα.

  Για να κερδίσουμε το μέλλον, πρέπει να αναλύσουμε το παρελθόν ,να ζυγίσουμε το παρόν και να αποφεύγουμε την τήλε-εκπόρνηση μας

 24. athamas avatar
  athamas 29/08/2010 16:41:05

  Βλέπετε τηλεόραση;
  Εγώ όχι!
  Αγοράζετε εφημερίδα;
  Εγώ όχι!
  Διαβάζετε τις εφημερίδς που μοιράζονται δωρεάν;
  Εγώ όχι!
  Μήπως διαβάζετε τα επονομαζόμενα «ενημερωτικά» περιοδικά;
  Εγώ όχι!

  Αν κανένας ή έστω ελάχιστοι μόνον βλέπουν, ακούν ή διαβάζουν τα κρατικοδίαιτα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης σε λίγο αναγκαστικά θα πάψουν να είναι κρατικοδίαιτα.
  Ο λόγος;
  Επειδή η όποια κυβέρνηση τα ταΐζει για να πασσάρουν τα δικά της παραμύθια θα καταλάβει πως τζάμπα πάνε τα λεφτά στα ΜΜΑ μιάς και κανένας δεν ασχολείται μαζί τους.

  Η εποχή των ΜΜΑ τελείωσε ανεπιστρεπτί!
  Τους ακούν, διαβάζουν ή βλέπουν μόνο όσοι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν ή άλλες επιλογές ενημέρωσης. Αλλά και αυτοί ακόμα που τους βλέπουν, ακούν ή διαβάζουν ΔΕΝ τους πιστεύουν!

  Όσο και να ταΐζει με λεφτά το ΠΑΣΟΚ τα ΜΜΑ δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να παίρνει στα σοβαρά τα όσα λένε ή γράφουν ούτε βεβαίως μπορεί να υποχρεώσει κανέναν καμμία κυβέρνηση να πιστεύει τα καλοπληρωμένη φερέφωνά της.

  • Minnie avatar
   Minnie @ athamas 29/08/2010 16:56:08

   Διαφωνω!

   Εγω βλεπω ανελλιπως Μουγκα καθε βραδυ και μετα καπακι Σκαι.
   Ακουγεται μαζοχιστικο αλλα θελω να παρακολουθω την τακτικη τους.
   Νομιζω οτι ειναι χρησιμοτερο να φιλτραρω την κατευθυνομενη ενημερωση παρα να μην λαμβανω γνωσιν.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Minnie 29/08/2010 21:49:38

    Τότε καλό κουράγιο και κοίτα να είσαι σίγουρη ότι η εσωτερική σου άμυνα είναι σταθερή σαν βράχος.

 25. athamas avatar
  athamas 29/08/2010 17:08:30

  @Minnie
  Αν έχεις την ικανότητα να εκλαμβάνεις ως ανέκδοτα τα όσα «σοβαρά» παρουσιάζουν οι τηλεστάρ των «ενημερωτικών» εκπομπών χωρίς να χρειάζεσαι μισό κουτί Lexotanil των 3 mg για να μην σπάσεις το κουτί και για να μην τινάξεις το νευρικό σου σύστημα στον αέρα τότε πάω πάσο.
  Προσωπικά μόλις ανοίγω να δώ ένα «δελτίο ειδήσεων» αν δεν κλείσω το κουτί στο πρώτο 5λεπτο πρέπει να βάλω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ένα διπλό Johnnie για να αντέξω χωρίς συνέπειες.

  • Minnie avatar
   Minnie @ athamas 29/08/2010 17:13:50

   Ομολογω οτι κι'εγω χρειαζομαι καποια υποστηριξη αλλα πιο ηπια.
   Ενα ποτηρακι παγωμενο λευκο κρασι κανει την δουλεια του... μεχρι που κυλιεμαι στο πατωμα απο τα γελια ακουγοντας ΧασαποΚαψοΣαλτηδες.

   • tsilivithras avatar
    tsilivithras @ Minnie 29/08/2010 23:09:53

    Έχεις μάλλον μια μαύρη αίσθηση του χιούμορ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.