#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/05/2010 19:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα κλειδιά των εξελίξεων και το … «κόμμα των εκτός κόμματος»- Η Ντόρα έφυγε για να γλυτώσει τα χειρότερα (πχ από την Ζήμενς), ή για να αποτελέσει εφεδρεία για τον …ΓΑΠ;

- Πόσοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσουν το Ασφαλιστικό;

- θα μπουν νέα μέτρα;

- Θα έχουμε κοινωνική έκρηξη από Σεπτέμβριο που λένε όλοι;

- θα είναι ελεγχόμενη, ή ανεξέλεγκτη;

- Θα γίνουν βουλευτικές εκλογές τον Σεπτέμβριο ή το Νοέμβριο μαζί με τις δημοτικές όπως θα ήθελε και το ….ΔΝΤ για να αποφευχθούν διπλά έξοδα;

- Πόσο ισχυρό το επιχείρημα ότι ο Γιώργος πρέπει να κάνει εκλογές μέχρι τότε προκειμένου να περάσει τα επόμενα μέτρα με νωπή λαϊκή εντολή («με ψηφίσαν πάλι, τι μιλάτε;»); Ενώ αν αφήσει τον καιρό να περνά θα έχει να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων: πτώση της κυβέρνησης από τα μέσα, κάψιμο της …Βουλής και μεγάλη άνοδο της ΝΔ και του Σαμαρά.

- Αν γίνουν μέχρι τότε εκλογές θα γίνουν με λίστα (18μηνο) – πράγμα το οποίο βολεύει εξαιρετικά και τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά;

- Μήπως οι πρόωρες εκλογές αποτελούν ευκαιρία διαφυγής για τον Γιώργο, όπως και για τον Καραμανλή;

- Πόση αλήθεια περιέχουν τα διακινούμενα σενάρια περί δημιουργίας …«κόμματος των εκτός κόμματος» με το οποίο ο Γιώργος θα σχηματίσει κυβέρνηση στην (βέβαιη;) περίπτωση που κανείς δεν πάει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές;

(Αν δεν έχετε διαβάσει τα σχετικά σενάρια σας ενημερώνουμε ότι στο «κόμμα των εκτός» φέρονται να συμμετέχουν η Ντόρα (φυσικά), ο Γιάννος Παπαντωνίου, ο πρόεδρος του ΙΟΒΕ Γιάννης Σουρνάρας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και φίλος της Αγίας Οικογένειας Αλέκος Παπαδόπουλος, η πρώην οικονομική σύμβουλος του Μητσοτάκη Μιράντα Ξαφά  και άλλοι αγαπητοί στην διαπλοκή)

- Η διαπλοκή εκτός από το «κόμμα των διαγραμμένων» τι θα κάνει; Θα παραμείνει ενωμένη, τώρα που δεν υπάρχει και «εγγυητής του συστήματος» (Λαμπράκης) ή σώζων εαυτόν σωθείτω;

- Η Ευρώπη θα παραμείνει όπως είναι;

- Θα  γίνει επαναδιαπραγμάτευση του χρέους;

- Ύστερα  από όλα αυτά εμείς θα υπάρχουμε ή θα έχουμε αναληφθεί εις Ουρανούς;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 24/05/2010 14:20:37

  Ο ΓΑΠ δήλωσε ότι δεν θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Επομένως, θα γίνει.

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ archaeopteryx 24/05/2010 14:40:19

   ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ; Ο ΙΔΙΟΣ; Ο ΤΟΛΗΣ; Η ΑΝΤΖΕΛΑ; Η ΑΓΙΑ ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;(χα χα χα) ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 20.ΟΟ; Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ; ΠΟΙΟΣ;;;;
   Ο ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ;;;

  • 30χρονος δικηγόρος avatar
   30χρονος δικηγόρος @ archaeopteryx 24/05/2010 15:38:55

   Και ο ΓΑΠ και ο Πεταλωτής.

   • Vendetta avatar
    Vendetta @ 30χρονος δικηγόρος 24/05/2010 20:35:37

    Πατήστε το Off στο τηλεκοντρόλ καταρχήν, μετά να οργανωθούμε ρε παιδιά γιατί αυτοί έχουν πρόγραμμα. Το πρόγραμμα το υλοποιούν.... Μην νομίζετε οτι είναι χαζοί. Υπάρχει το σύστημα. Αυτο-οργάνωση και αυτο-θέσμιση, φτιάξτε οργανώσεις, δεν χρειάζεται η έγκριση αρμοδίων αρχών. Οι αρχές φτιάχνονται από τους πολλούς και θέλω να πιστεύω πως είμαστε πολλοί αυτοί που σκεφτόμαστε και δεν μας κοίμισαν τα δελτία του mega και του alter.

 2. Προφήτης avatar
  Προφήτης 24/05/2010 14:36:08

  Να πούμε και ότι η Lazar, όπως και η Rothschild και η Goldman Sachs κ.α., ανήκει στην παγκόσμια αφρόκρεμα των εβραϊκών χρηματοπιστωτικών επιχειρήσεων.

 3. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 24/05/2010 14:40:29

  Η κοινωνική έκρηξη είναι αναπόφευκτη, καθώς η ύφεση, η ανεργία, ο πληθωρισμός, τα αλλεπάλληλα μέτρα θα οδηγήσουν τον κόσμο στα άκρα.Είναι η πρώτη φορά που έχουμε μείωση του βιοτικού επιπέδου μεγάλων μαζών της κοινωνίας, χωρίς να διαφαίνεται καμία διέξοδο και με την απαίτηση να πληρώνονται λιγότερο κατά 30 - 40% και να δουλεύουν περισσότερο ως 40 χρόνια εργασιακού βίου για να απολαμβάνουν το 65% των σημερινών συντάξεων. Ταυτόχρονα έχουμε εξαφάνιση της αυτοαποκαλούμενης μεσαίας αστικής τάξης στη χώρα και εξαθλίωση της εργατικής.Χωρίς ορατή διέξοδο.Με μέτρα ανά δίμηνο.Παράλληλα δύο μεγάλες αλλαγές που δεν έχουν πάρει είδηση όλοι ξεθεμελιώνουν την χώρα όπως την ξέρουμε. Ο Νόμος για την ιθαγένεια που μεταβάλλει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας και ο Καλλικράτης που δεν είναι απλές συνενώσεις.Ο Καλλικράτης καταργεί δομές και υπηρεσίες, απολύει κόσμο και καταργεί τους Οργανισμούς Υπουργείων στο στενό Δημόσιο τομέα έως 31/12/2012 δημιουργώντας δ/νσεις και παραχωρώντας αρμοδιότητες στους νέους δήμους.Ταυτόχρονα όμως οι νέοι δήμαρχοι δεν βλέπουν τις παγίδες πχ ότι δεν θα μπορούν να δανείζονται πάνω από το 25% των εσόδων ανά έτος(6,5 για περιφέρειες), τέρμα των επιχορηγήσεων σε νομικά πρόσωπα και ΑΕ και θα λουστούν την τοπική γκρίνια.
  Πριν κάποιοι να αρχίσουν να μιλούν πολιτικά να υπενθυμίσω ότι το μνημόνιο όποιος και να είναι κυβέρνηση πρέπει να εφαρμοστεί και να επιστραφούν 110 δις € σε τρία χρόνια με τους τόκους.
  Το ασφαλιστικό δεν είναι ο μεγαλύτερος σκόπελος για τους 300 αραχτούς όσο ο νέος εκλογικός νόμος που η λίστα τους μετατρέπει σε απλά ΝΑΙ χωρίς να εξασφαλίζει την εκλογή.
  μερικοί μιλάνε για εκλογές ή αλλαγές ή αποδράσεις ξεχνώντας ότι το 2020 θα έχουμε αν έχουμε απεμπλακεί από τις τρόικες.
  Τα νέα κόμματα δεν θα μπορούν να είναι τίποτα άλλο παρά διαμαρτυρίας αν στηριχθούν στους από έξω του χθες οπότε θνησιγενή. Προσωπικά πιστεύω ότι σε χρονικό ορίζοντα 5 ετών το πολιτικό σκηνικό δεν θα έχει καμία σχέση με το σήμερα. Όποιος καταφέρει να αφουγκραστεί το καζάνι που βράζει και να το μετασχηματίσει σε όραμα, στόχο με καθορισμένο χρόνο και κόστος έχει μέλλον. Οι υπόλοιποι θα παρακαλάνε για λήθη για να μην υποστούν συνέπειες.

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 24/05/2010 14:47:40

  "..θα υπάρχουμε ή θα έχουμε αναληφθεί εις Ουρανούς;" Ελπίζω ως Προφήτης να έχω εκεί καλή μεταχείριση. Χαχαχα

 5. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 24/05/2010 14:54:32

  αμην!!!!

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 24/05/2010 15:06:01

  Πάντως στο ερώτημα "αν θα υπάρχουμε" σας διαβεβαιώ, και στοιχηματίζω €1, ότι σε 5 δις χρόνια περίπου, ο ήλιος θα έχει μπει σε φάση κόκκινου γίγαντα, και τότε, ότι και να κάνει η αγαπημένη μου Υπουργός Κλιματικής Αλλαγής, θα υπερθερμανθούμε σε βαθμό εξαέρωσης, χαχαχαχα!

  Ως τότε, ο Σαμαράς, καλά θα κάνει να κάνει ένα αξιόμαχο επιτελείο μπας και πάει ο άλλος για εκλογές. Η άλλη η πονήρω καπαρώνει γνωστά και σχετικά άφθαρτα ονόματα (και θεωρώ τον Στουρνάρα και την Ξαφά, "άφθαρτους")

  • lpap avatar
   lpap @ archaeopteryx 24/05/2010 15:10:39

   σε 5 δις χρόνια από τώρα πάλι Ε θα έχουμε;

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ archaeopteryx 24/05/2010 15:22:30

   Όχι βρε Αρχαίε. Καταλαβαίνω πως θέτεις το "νέοι και άφθαρτοι" αλλά όλοι τους "νύχι με δάχτυλο" είναι - για να μην πω "κώλος και βρακί".

   Η Ξαφά πρωτοεμφανίστηκε στα ελληνικά δημόσια πράγματα επί πρωθυπουργίας Μητσοτάκη. Έκτοτε δεν έχει πάψει να μάς "συμβουλεύει", επί το συντηρητικόν πάντα, καθώς πηγαίνει από τη μια θέση στην άλλη σε διάφορους νομισματικούς φορείς, ιδιωτικούς και διεθνείς.

   Ο Στουρνάρας, συν-αρχιτέκτων του σημιτικού Ευρώ=340,75 δραχμούλες, μαζί με τον πυργοδεσπότη της Σύρου Ιωάννο τον Γελαστό.

   Ο Αλέκος, από το Δημοτικό Συμβούλιο Αργυρούπολης στον "Καποδίστρια", την πρώτη ξεθεμελίωση των ελληνικών κοινοτήτων εδώ και 2000 χρόνια - ούτε ο Αλάριχος ούτε οι Μογγόλοι, και θεσμικός ιδρυτής του εκτροφείου διαφθοράς που αποκαλείται "Τοπική Αυτοδιοίκηση".

   Σημίτης-Μητσοτάκης κοινός αγώνας.

   Ο Κυριάκος, επί του ταμία του Σημίτη, διευθυντής του τμήματος joint ventures στην ΕΤΕ, με μισθό άσε...

   Μια ομαδούλα είναι όλοι τους.
   Να τους φορτώσουμε σε ένα πούλμαν και στο γκρεμό.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ archaeopteryx 24/05/2010 15:30:08

   Πιστεύω ότι ο κύριος Σαμαράς θα έπρεπε να κάνει άμεσα τρεις κινήσεις:

   -διαγραφή όσων είχαν αποκλειστεί από τα ψηφοδέλτια του Οκτωβρίου, γιατί ένα κόμμα πρέπει να έχει συνέχεια
   -να πει ΝΑΙ για όσους ζητείται είτε παραπομπή είτε άρση βουλευτικής ασυλίας πχ Βατοπέδι η ΝΔ σε παρέμβαση τηλεφωνική του Προέδρου της σε δελτίο ειδήσεων να πει το αυτονόητο ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν έχει να καλύψει κανέναν και αν κάποιος είναι ένοχος, η ΝΔ και η Βουλή κατά επέκταση δεν είναι δικαστήριο ή κολυμβήθρα του Σιλωάμ.Με τον τρόπο αυτό και τα επιχειρήματα του ΠΑΘΟΚ εξουδετερώνει και στην αντεπίθεση περνά καθώς αν στο πόρισμα της να είναι στελέχη αμφότερων των κομμάτων. Να δούμε αν το ΠΑΘΟΚ συμφωνεί πχ σε παραπομπή Φωτιάδη, Δρυ, Παπακωνσταντίνου και πως θα περάσει το όχι στη κοινωνία.
   -δημιουργία portal με κάθετη δομή έτσι ώστε για κάθε Νομό και δήμο ο κάθε ένας φίλος, μέλος, πολίτης να μπορεί να καταθέτει την άποψή του για θέματα γενικότερου ή τοπικού ενδιαφέροντος. Τα φαξ και οι επιστολές δεν είναι διαδραστική και άμεση συμμετοχή. Τα δε μέλη δεν χρειάζεται να ψηφίζουν σε κάλπες και χρονοβόρες διαδικασίες, απλά κωδικός και όνομα με απλό τσεκάρισμα επιλογών και προτάσεις ονομάτων. Οικονομία και αμεσότητα, μην πάμε να κάνουμε τη ΝΔ κόμμα με οργανώσεις σαν το ΠΑΘΟΚ, αλλά να ανοίξουμε στη κοινωνία το βήμα επικοινωνίας.

   Τα παράθυρα των ΜΜΕ είναι ξεπερασμένα και απαξιωμένα στη συνείδηση του κόσμου (για αυτό λυσσάνε και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ εναντίον του διαδικτύου). Αυτό φοβούνται και αυτό πρέπει να προβάλλει και να αναδείξει ο Σαμαράς τον κόσμο. Δεν παίζεις το παιχνίδι με τους κανόνες των αναδόχων δημοσίων έργων, ας δώσει βήμα και φωνή σε 800,000 κόσμο και όποιος θέλει ας δημιουργήσει κόμματα και όσες εξεταστικές λάσπης θέλει.

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ archaeopteryx 24/05/2010 23:08:55

   archaeopteryx...δηλαδή...

   Το ΠΑΣΟΚ στελεχώνεται με βάση τις λίστες του ΣΑΚΑ του κολεγίου αθηνών...
   και σαν αντιπερισπασμό
   η Ντόρα απευθύνεται στους αποφοίτους και γονείς της Σχολής Μωραίτη.

   Εύγε στην πολυδιάστατη ...φαντασία τους!!!

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ archaeopteryx 24/05/2010 23:16:41

   ..να μην υποβαθμίζουμε την κοινή αναφορά ΓΑΠ και Ντόρας στη δεξαμενή ΝΕΑ ΤΖΑΚΙΑ

 7. Orestios avatar
  Orestios 24/05/2010 15:06:25

  So many questions, so little time.

 8. νικ καρας avatar
  νικ καρας 24/05/2010 16:15:14

  ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΘΑΓΕΝΗ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ! Ο ΑΡΧΙΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ! ΤΙ ΛΙΣΤΑ ΤΙ ΨΗΦΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΈΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

 9. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 24/05/2010 17:05:50

  ΘΟΡΥΒΟ ΑΚΟΥΩ...ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΟΛΙΣΘΙΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΡΑΧΟΣ ;(ΠΟΥ ΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ)....ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΑΠΟ Ε.Ε ΚΑΙ Δ.Ν.Τ.
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΠΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΠΑΡΤΕ ΓΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΜΑΝΤΕΛΗ...ΑΝ ΤΟ 2008 ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 24/05/2010 17:08:39

   και γιατί αφού δεν είχαν ευθιξία δεν εκπαραθυρώνονταν; έστω τώρα;

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ Ο Ιθαγενής 24/05/2010 18:24:43

    ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΩΝ!! ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ....ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ Ο ΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΧΘΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ...ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΔΙΣ...ΤΡΙΣ!!!

 10. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 24/05/2010 17:27:59

  Η Ντόρα θέλει να γίνει... Νικ Κλεγκ (Φιλελεύθεροι Δημοκράτες) και να παίξει σε κυβέρνηση συνεργασίας. Ξέρετε, εκεί που γίνονται τα καλύτερα ντηλς.

 11. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 24/05/2010 17:40:27

  Η κυβέρνηση, δεν φαίνεται να μπορέσει να αντέξει την κατακραυγή του κόσμου και τον ξεσηκωμό του, τα οποία θα γιγαντώνονται όσο περνάει ο καιρός.
  Το «σύστημα» που κυβερνά τον κόσμο και που ήθελε και τους δύο εντολοδόχους του στα πράγματα, τον Γιώργο πρωθυπουργό και τη Ντόρα αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνει να επιθυμεί τη διάλυση της Ν.Δ. για να σταματήσει τον Αντώνη και να επαναφέρει στα πράγματα το δικό του « υπάκουο κορίτσι»! Σε αυτό βοηθάει και ο πρόεδρος Καρατζαφέρης, που δεν έπαψε ποτέ να είναι ένθερμος θαυμαστής του Μητσοτακισμού και ο άνθρωπος για το βρώμικο παιχνίδι που παίχθηκε στην πλάτη του Καραμανλή, εδώ και 12 χρόνια τουλάχιστον!
  Τα ελληνικά ΜΜΕ, στη συντριπτική τους πλειονότητα ως «συνεπείς» υπηρέτες αυτού του συστήματος, έχουν αναλάβει την καθοδήγηση της κοινής γνώμης, κυρίως από την τηλεόραση, αφού θεωρείται το πιο άμεσο μέσον ενημέρωσης, ευρισκόμενο μέσα σε κάθε σπίτι. Πράγματι έχουν αναδειχθεί σε πρώτη εξουσία, αφού μπορούν και επηρεάζουν μέχρι τώρα «καθοριστικά» το αποτέλεσμα της εκάστοτε εκλογικής αναμέτρησης!
  Εκτιμώ πως ο Γιώργος έχει σχεδόν ολοκληρώσει την εκτέλεση της αποστολής του, οδηγώντας την χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ και υποθηκεύοντας τη ζωή μας και εκείνη των εγγονιών μας! Πέρασε ήδη και όσα νομοσχέδια τους χρειαζόντουσαν, για να μετατραπεί η χώρα από ανεξάρτητη με υψηλό βαθμό εθνικής συνοχής, σε ένα δέσμιο πολυπολιτισμικό μόρφωμα χαλαρής εθνικής συνείδησης!
  Η υπουργός Παιδείας με τη βοήθεια της γνωστής Δραγώνα, επεμβαίνουν χειρουργικά στο εκπαιδευτικό σύστημα, ώστε τα Ελληνόπουλα ως αυριανοί πολίτες να μην αντιστέκονται σε τίποτα από πατριωτική συνείδηση! «Ειδικοί» ιστορικοί επιστήμονες τύπου Ρεπούση, φερέφωνα και μισθοφόροι της νέας τάξης, θα κληθούν να ξαναγράψουν την Ελληνική Ιστορία! Ο «συνωστισμός» της Σμύρνης τώρα δικαιώνεται!
  Ο Καλλικράτης θα πνίξει των «Ελλήνων τις Κοινότητες» και θα μετατρέψει το ενιαίο της Πατρίδας σε περιφέρειες-κρατίδια, με έναν περιφερειάρχη μικρό πρωθυπουργό! Έρμη Θράκη τί σε περιμένει; Για την Ήπειρο θα δουλέψουν οι ελληνοποιημένοι μετανάστες και για την Κρήτη ο επίτιμος, που προσφάτως την αποκάλεσε ως « χώρα της Κρήτης»!
  Τα τουρκικά αεροπλάνα θα έρχονται ως την Κύμη και την Άνδρο για να «εκγυμνάζονται» και οι αεροπόροι μας δεν θα επιτρέπεται να τα αναχαιτίσουν, ενώ ο ψαράς ή το πλοίο που θα κινδυνεύσει ανατολικότερα της Σκύρου και του Άη Στράτη, θα διασωθεί «αποκλειστικά» από σκάφος με την ημισέληνο και όχι τη γαλανόλευκη!
  Για να «επιτευχθούν» όλα αυτά, θα απαιτηθεί στραγγαλισμός κάθε αντίδρασης! Θέλουν συναίνεση πλατύτερη. Και αυτό ελπίζουν ότι θα το καταφέρουν με μια οικουμενική κυβέρνηση, στην οποία θα επιχειρήσουν να δώσουν το ψευδώνυμο «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας»!
  Αν δεν καταφέρουν να τη στήσουν, για την «νομιμοποίηση» της παράδοσης της Πατρίδας θα προκαλέσουν εκλογές, για να προκύψει εκ του εκλογικού αποτελέσματος! Και τί δεν θα έδινα να δω όλους αυτούς, που αναφέρονται στο άρθρο μαζί με τον Καρατζαφέρη και όλους εκείνους τους γνωστούς νεοταξίτες και ένθερμους υποστηρικτές του σχεδίου Ανάν, να στήνουν κόμμα «εκ προσωπικοτήτων»!!!
  Έχουν και άλλους δημοσιογράφους τύπου Χατζηνικολάου σε όλα τα ΜΜΕ, να στρατευθούν στο έργο της παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης.
  Προς το παρόν δεν ελέγχουν το Διαδίκτυο, αλλά είμαι παραπάνω από σίγουρη πως θα προσπαθήσουν να του βάλουν χέρι! Ήδη κάποιοι άρχισαν να ανησυχούν!

  • nancy avatar
   nancy @ Αφροδίτη 24/05/2010 18:02:07

   Αυτό που με εξοργίζει είναι που η διάσπαση της εθνικής συνοχής γίνεται με σχέδιο εδώ και χρόνια (20?), με αποτέλεσμα όταν θα πνιγούμε οικονομικά, να κοιτάξουμε πλέον να σώσουμε την οικογένεια και την ύπαρξή μας και όλα τα άλλα να θεωρούνται τρίτης αξιολόγησης θέματα, γιατι η διάβρωσή μας θα έχει επιτευχθεί προ πολλού. Καλωσόρισες θαυμαστέ καινούργιε κόσμε. (και τα τσιπάκια μας, κοντά είναι..) Αυτή η εξέλιξη ας μας δυναμώσει στην αντίστασή μας. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ nancy 24/05/2010 19:27:03

    Αγαπητή nancy,
    θέλω να πιστεύω πως έχει ξεκινήσει ήδη η εθνική αφύπνιση των Ελλήνων και θέλω να ελπίζω πως, όταν γίνουμε ένα ορμητικό ποτάμι, δεν θα τους περάσει!
    Όσο μας δηλητηρίαζαν σιγά-σιγά ακολουθώντας τη μέθοδο του Μυθριδάτη, θα συμφωνήσω μαζίσου, πως μειώνονταν οι αντιστάσεις μας! Τώρα όμως τους έπιασε πρεμούρα να τα κάνουν όλα μαζί, αποκαλύφθηκε και το σχέδιο και οι εντολοδόχοι! Και τώρα ο κόσμος συνήλθε, είδε, κατάλαβε και αντιστέκεται!

 12. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 24/05/2010 18:17:45

  Δέν μπορῶ νά καταλάβω πώς μερικοί αῖσιοδοξοῦν ὅτι μπορεῖ ὁ Σαμαρᾶς νά κερδίση εκλογές ἀφοῦ θά ψηφίσουν οἱ λάθρο τό ΠΑΣΟΚ.Νομίζω πώς εἶναι χαμένος ἀπό χέρι καί ἀπελπίζομαι.
  Ἄς μοῦ ἐξηγήση κάποιος,σκέπτομαι λάθος; Μήπως ἦρθε τό ἱστορικό μας τέλος πού τόσο πολύ ἐπιθυμοῦν ξένοι ἐχθροί καί γενίτσαροι;

  • nancy avatar
   nancy @ Kὀριννα 24/05/2010 18:22:07

   Στις δημοτικές θα ψηφίσουν. Για τις βουλευτικές έχουμε καιρό, εκτός εάν γίνει κανενα απροσδόκητο. Μπορεί Κόριννα να είναι καλύτερα που θα πάρει χρόνο, για να προετοιμαστούμε.

 13. Βασίλης avatar
  Βασίλης 24/05/2010 19:13:32

  μεγάλη ομάδα δημοσιογράφων παραπληροφορούν, χειραγωγούν, περνάνε τη γραμμή του συστήματος ΓΑΠ, δηλαδή τη γραμμή του γενικού ξεπουλήματος και επιπλέον χρησιμοποιούν το φόβο και το ξεπέταγμα σε όποιον αντιδρά ακόμη και για τη σωτηρία της δουλειάς του, δηλαδή της επιβίωσης της δικής του και της οικογένειάς του. Όλα τα απαράδεκτα και βρώμικα που γίνονται σε βάρος της πατρίδας και του λαού έχουν καλυφθεί πίσω από το σύνθημα του «εθνικού συμφέροντος». Άλλωστε είναι γνωστό ότι πίσω από τις όμορφες λέξεις κρύβονται οι πιο απαίσιες πράξεις και τα χειρότερα εγκλήματα.
  Χθες Κυριακή 23/5/2010, στο πρωϊνάδικο της ΝΕΤ, φιλοξενούσαν μία ομάδα εργαζομένων από μία τουριστική επιχείρηση της Κέρκυρας που πραγματοποιούσαν επίσχεση εργασίας γιατί η επιχείρηση τους όφειλε δεδουλευμένα από το 2007. Η δημοσιογράφος που κρατούσε το μαρκούτσι, «κατσάδιαζε» τους εργαζόμενους για το κλείσιμο της επιχείρησης με το σκεπτικό ότι βλάπτουν τον τουρισμό της χώρας και δημιουργούν κακή εντύπωση στο εξωτερικό για την Ελλάδα και μάλιστα υπό την παρούσα δύσκολη κατάσταση μπλα μπλα μπλα…. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη του «στριμώγματος» των εργαζομένων με αντίστοιχα «επιχειρήματα» η κυρία «τίποτα» που είναι συμπαρουσιάστρια της εκπομπής.
  Βλέπετε και οι δύο κυρίες εργάζονται σε μια επιχείρηση που πληρώνει τρελά λεφτά, ακόμη και σε αργόμισθους και επιπλέον δεν πρόκειται να στερηθούν ποτέ τη δουλειά τους και την αμοιβή της εργασίας τους.

 14. Hase avatar
  Hase 24/05/2010 19:36:53

  Σχετικα με την Ντορα!
  Εχετε παρατηρησει οτι το μεγαλο καναλι την εχει καθημερινα φατσα καρτα;;
  Μαλλον νομιζουν εκει πως ειναι αρχηγος της αξ. αντιποιλιτευσης.
  Αντιθετα ο Σαμαρας δεν εμφανιζεται καθολου.
  Εκει στην ΝΔ δεν εχουν τιποτα να πουν επαυτου;. Εστω καποιος που τον καλουν στο ΜΕΓΚΑ να μιλησει σαν επισκεπτης να τους το πει καταφατσα;
  Και ο Καρατζαφιρερ και αυτος φατσα καρτα παντα στο Μεγκα ειναι. Αλλα κομματα δεν υπαρχουν;

 15. rally monkey avatar
  rally monkey 24/05/2010 20:52:31

  'η Ντόρα, ο Γιάννος, ο Γιάννης Σουρνάρας, ο Αλέκος Παπαδόπουλος, η Μιράντα Ξαφά'
  ποιος θα την παιξει την dream team

 16. Κ.Τ. avatar
  Κ.Τ. 24/05/2010 21:09:27

  Το Οχι του Σαμαρα ειναι κενο περιεχομενου αφου δεν συνοδευεται με την επιβεβλημενη καθημεριμη αντιστασι στην αντισυνταγματικοτητα του γαπ να αλλοιωση το εθνος με το λαθρονομο, να το γονατιση οικονομικα με τις πολιτικες του, να βαλη διχονοια μεταξυ μας με τα φορολογικα, και να απεμπολιση τα εθνικα δικαιωματα. ΟΥΤΕ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΥΤΗ ΑΠΡΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΒΟΛΩΜΕΝΟ ΚΑΣΜΟ.

 17. neotera avatar
  neotera 24/05/2010 21:55:38

  Ετσι είναι, φάνηκε απ' την αρχή το πλασάρισμα του ως εναλλακτική λύση. Προς το παρόν η μεθόδευση ΔΝΤ έναντι του υπό διαγούμισμα λαού είναι να μην υπάρχει αντίθετη φωνή από εκείνη της διακυβέρνησης της δια των κουραδομήντια εκφερόμενης. Ανύπαρκτη στα κεντρικά ζητήματα η αντιπολίτευση. Αυτό συνιστά την ουσία της δικτατορίας όπου μας έριξαν.

 18. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 24/05/2010 22:58:17

  Η Διαμαντοπούλου νομιμοποιεί τις τάξεις των 30 παιδιών, με αφορμή τις περικοπές των προσλήψεων, για να ...

  ..δώσει ακόμη ένα κτύπημα στην δημόσια παιδεία;;;
  ή/και,
  ..για να νομιμοποιήσει, τα ιδιωτικά σχολεία, που θησαυρίζανε, με τάξεις άνω των 30 παιδιών;;

  Το σίγουρο είναι, ότι οι πρακτικές της δεν ευνοούν τα δημόσια σχολεία, πάντως!!!!

  • Αφροδίτη avatar
   Αφροδίτη @ χελιδόνι 25/05/2010 07:00:58

   Η κα υπουργός, ως βαθιά "σοσιαλίστρια" στις πεποιθήσεις της, έχει φροντίσει το δικός της παιδί να το εξαιρέσει και από το δημόσιο σχολείο αλλά και από το δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο!
   Οι δε πρακτικές της όχι μόνο δεν ευνοούν, αλλά πολεμούν την Ελληνική Παιδεία γιατί αυτή είναι ο "στόχος" τους!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.