Τα καρότα, τα ροζ βίντεο και ο σύγχρονος «Αυριανισμός»
20/06/2014 19:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα καρότα, τα ροζ βίντεο και ο σύγχρονος «Αυριανισμός»

Οι εκβιασμοί που μπορεί να υποκρύπτουν ποινικά κολάσιμες πράξεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί από κανέναν

Η κοινωνική και πολιτική απαξία είναι φαινόμενα χωρών που βρίσκονται σε βαθιά κρίση. Και δεν θα μπορούσε και η Ελλάδα να ξεφύγει από αυτή τη λογική. Πρακτικές σαν κι αυτές που δίδαξε ο «Αυριανισμός» τη δεκαετία της κυριαρχίας του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και λίγα χρόνια μετά, είχαν σιγά – σιγά εκλείψει, αν και κατά διαστήματα στα μέσα ενημέρωσης τα φαινόμενα ξεφτίλας είναι αρκετά. Φαίνεται ότι και σήμερα κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν πολιτικά παιχνίδια χρησιμοποιώντας αυτές τις άθλιες πρακτικές με βίντεο, ροζ ιστορίες, εκβιασμούς και πιέσεις. Ξαναγυρίζουμε άραγε στην εποχή που πρώτο θέμα ήταν τα.... μπαλκόνια της Μιμής σε κοινή θέα; Ξαναγυρνάμε στις εποχές που οι φωτογραφίες από την προσωπική ζωή του ΓΓ του υπ. Πολιτισμού Χρ. Ζαχόπουλου βγήκαν φόρα παρτίδα και τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας; Επιστρέφουμε στη λογική των DVD, των κομιστών και των εκβιασμών που κρύβουν πολύ χρήμα και πολιτικούς εκβιασμούς;

Τα όσα γράφουμε αφορούν ασφαλώς την υπόθεση της σύγκρουσης του υποψήφιου για το δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ζούγκλας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία είναι η εξής: Μεταξύ των δύο γύρων των δημοτικών εκλογών υπήρχαν φήμες ότι κάποιος υποψήφιος είναι πρωταγωνιστής σε ροζ βίντεο. Την είδηση είχε η Ζούγκλα αλλά το βίντεο δεν βγήκε ποτέ. Κι ενώ η φημολογία έδινε κι έπαιρνε για το ποιος είναι ο πολιτικός, προχθές βγήκε ο Γ. Σακελλαρίδης και είπε ότι δέχεται πολιτικό εκβιασμό και ότι χτυπάνε την Αριστερά, φωτογραφίζοντας τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο. Ο δημοσιογράφος απάντησε ποιο ξεκάθαρα λέγοντας ουσιαστικά ότι πρωταγωνιστής του ροζ βίντεο είναι ο κ. Σακελλαρίδης, τον χαρακτήρισε ανεύθυνο και του ζήτησε να παραιτηθεί. Στην υπόθεση έχουν εμπλακεί κόμμα, δημοσιογραφικές ενώσεις και πολλοί άλλοι. Σε ότι αφορά το βίντεο, οι φήμες λένε ότι πρόκειται για μια υπόθεση σε chat room όπου κάποιος φαίνεται και χρησιμοποιεί ένα... καρότο. Εν πάση περιπτώσει είναι αδιάφορο τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, πώς κάνει σεξ στη γυναίκα του, αν είναι ανώμαλος, αν είναι ηλίθιος και βγάζει φόρα παρτίδα τα άπλυτά του κλπ κλπ. Είναι αδιάφορο μέχρι του σημείου που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και φυσικά δεν θα εμπλέκεται σε έκνομες ενέργειες όπως παιδοφιλία κ.λπ.

Σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε τις φήμες για το αν ο πρωταγωνιστής είναι ο Σακελλαρίδης, ο Φαταουλίδης ή ο Πηδηχτουλίδης. Όποιος θέλει ας είναι, ωστόσο, οφείλουμε να τονίσουμε δύο – τρία πολύ βασικά θέματα.

1.Το πρώτο είναι ότι αν κάποιος είναι πολιτικός πρέπει να προσέχει πολύ τις προσωπικές του στιγμές. Αλλά και πολιτικός να μην είναι η προσωπική ζωή του καθενός είναι... προσωπική και οφείλει να τη διαφυλάττει. Αν δεν μπορεί κακό του κεφαλιού του.

2.Νεανικές τρέλες έχουμε κάνει όλοι. Βεβαίως, όμως, ανωμαλίες και σεξουαλικές παρεκτροπές δεν αποτελούν κοινή πρακτική. Όποιος είναι ανώμαλος και μάλιστα μπαίνει στο ίντερνετ και δείχνει την ανωμαλία του, θα πρέπει να ξέρει ότι τα βίντεο πολλές φορές πάνε σε λάθος χέρια. Αν θέλει να χρησιμοποιεί καρότο, αγγούρι ή δονητή χωρίς να τον βλέπει κανείς, στην κρεβατοκάμαρά του, είναι πρόβλημά του και καλύτερα να αναζητήσει και κανέναν ψυχίατρο να λύσει τα σεξουαλικά του προβλήματα. Όταν όμως θέλει να έχει και θεατές, τότε το πράγμα ξεφεύγει και πρέπει να ξέρει ότι ίσως εκτεθεί σε κάποια φάση της ζωής του, είτε είναι πολιτικός είτε όχι.

3.Ομοφυλόφιλοι υπάρχουν στην πολιτική, και στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Όπως και στο «αντρικό» ποδόσφαιρο, όπως και σε όλα τα επαγγέλματα. Δεν θα καταδικάσουμε εμείς την ομοφυλοφιλία ούτε θα κάτσουμε να αναλύσουμε ζητήματα που έχουν λυθεί εδώ και δεκαετίες. Άλλο όμως ο ομοφυλόφιλος που σέβεται τον εαυτό του και τους γύρω του κι άλλο ο ανώμαλος. Η διαστροφή δεν είναι σίγουρα αποδεκτή από κανέναν, κυρίως όταν γίνεται και... βίντεο. Είτε είναι κανείς γνωστός, πολιτικός, ηθοποιός, ποδοσφαιριστής είτε όχι η ανωμαλία είναι ίδια.

4.Η προσωπική ζωή του καθενός δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο εκβιασμού από κανέναν. Αν θέλουν να χτυπήσουν τον Σακελλαρίδη ή οποιονδήποτε άλλον έχουν ένα σωρό πράγματα να βρουν. Αν φτάσουμε στο σημείο να καθορίζεται η πολιτική ζωή από ροζ βίντεο και γαργαλιστικές ιστορίες που αρέσουν στο κόσμο, αν η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται με όρους.... καρότου και αγγουριού τότε κάνουμε το ίδιο λάθος με αυτόν που -πιθανότατα- δημοσιοποιεί την ανωμαλία του. Γινόμαστε και οι ίδιοι ανώμαλοι δηλαδή αφού χαζεύουμε την τσόντα και την βρίσκουμε το βίτσιο του καθενός.

Και λίγα λόγια για τη δημοσιογραφία αν υποθέσουμε ότι υπάρχει όντως το βίντεο, ασχέτως ποιος είναι ο πρωταγωνιστής. Οι εκβιασμοί που μπορεί να υποκρύπτουν ποινικά κολάσιμες πράξεις δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτοί από κανέναν. Πρέπει να σταματήσει αυτό το εξευτελιστικό και βρόμικο παιχνίδι που άνοιξαν κάποτε οι «αυριανιστές» και βρήκαν άξιους διαδόχους στις φυλλάδες που εκβιάζουν και βγάζουν χρήματα ή πουλάνε παραγοντιλίκι. Και αυτό θα γίνει μόνο εφόσον η κοινή γνώμη καταδικάσει όλους αυτούς τους άθλιους εκβιαστές απ’ όπου κι αν προέρχονται.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. my way avatar
  my way 20/06/2014 20:16:00

  Έχω την εντύπωση ότι η οφειλόμενη διακριτικότητα στις σεξουαλικές προτιμήσεις και δραστηριότητες ενός δημοσίου προσώπου και δη πολιτικού, παύει να ισχύει από την στιγμή που ο ίδιος επιλέγει να τις καταστήσει δημόσιο θέαμα.

  • Η άλυτη εξίσωση avatar
   Η άλυτη εξίσωση @ my way 21/06/2014 07:32:25

   Λάθος εντύπωση έχετε αγαπητέ may way, επί του προκειμένου. Η περιστασιακή επιπολαιότητα και η στιγμιαία έλλειψη αυτοπροστασίας - που με μόνο θύμα τον εαυτό του επιδεικνύει ακόμη κι ένα δημόσιο πρόσωπο-, δεν δικαιώνουν τους ψυχασθενείς ''φοιτητές-καταδότες'', ούτε και τον βρωμερό κλειδαροτρυπάκια δημοσιοκάφρο, ώστε να προχωρούν στον εκβιασμό, στην υποκριτική ηθικΩλογία και στον πλήρη εξευτελισμό της δημόσιας ζωής. Κάθε χυδαίο υπονοούμενο, σχόλιο, κατηγορία που αφορά τη σεξουαλική συμπεριφορά των συνανθρώπων μας και που χρησιμοποιείται ιδιοτελώς για να τον τον κατασπαράξουν τα όρνια στην αρένα, θα πρέπει να εισπράττεται σαν προσωπική προσβολή ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ και ως τέτοια, δεν μπορεί να είναι ανεκτή, πόσο μάλλον ...αποδεκτή. Μπράβο στο Antinews για την σοβαρή και αντικειμενική του τοποθέτηση.

   • my way avatar
    my way @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 08:55:53

    Δεν αναφέρομαι καθόλου, μα καθόλου στο πιθανά ορμονικό ζήτημα ούτε και στα της σεξουαλικής συμπεριφοράς του οποιουδήποτε. Αναφέρομαι στο πεντακάθαρα ψυχωσικό ζήτημα της επιδειξιομανίας. Είναι άλλης τάξεως θέμα.

    • Η άλυτη εξίσωση avatar
     Η άλυτη εξίσωση @ my way 21/06/2014 09:28:46

     Υπάρχει και άλλη οπτική, πλην της ψυχωσικής επιδειξιομανίας. Δεν είναι χρήσιμο να σπεύδουμε να … χαρακτηρίσουμε την πραγματικότητα. Σκόπιμο είναι να τη διαπιστώσουμε ψύχραιμα, μήπως μπορέσουμε κάποια στιγμή να την διαμορφώσουμε θετικά. ‘’ Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι κάθε ηλικίας αναζητούν τον έρωτα μέσα από το διαδίκτυο. Το παραδοσιακό φλερτ παραχώρησε θριαμβευτικά τη θέση του στις ροζ σελίδες, στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στα private chat rooms. Πλέον ο νέος «παράδεισος» του σεξ είναι ηλεκτρονικός και ακούει στο όνομα cyber sex! Σύμφωνα με έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών απέδειξε πως οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός η πλειονότητα των ερωτηθέντων δεν διστάζουν να παραδεχθούν πως χρησιμοποιούν το Internet για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης. Οι επιστήμονες θεωρούν πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τη διαδικτυακή επικοινωνία και επαφή μέσω του Internet γιατί μπορούν να υποδύονται ρόλους χωρίς να κινδυνεύουν να κριθούν από τον περίγυρό τους, ενώ μπορούν να εκφράσουν και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους.’’

     • my way avatar
      my way @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 10:28:56

      Ζήτωσαν οι φυσικές ανθρώπινες σχέσεις!!!

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ my way 21/06/2014 10:53:25

      :-) Ζήτωσαν, ξε...ζήτωσαν αγαπητέ, ζούμε σε καιρούς αλλοπρόσαλους. Δεν ωφελούν ούτε ο άγονος στρουθοκαμηλισμός, ούτε τα χάρτινα οχυρά.

     • my way avatar
      my way @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 10:58:57

      Δεν ενδίδω στην αλλοπροσαλλοσύνη των ανθρωπίνων σχέσεων.

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ my way 21/06/2014 15:55:45

      Eντάξει, αλλά όσο και να μην ...ενδίδετε προσωπικά, το πρόβλημα υπάρχει και οι από άμβωνος κήρυκες της σεξουαλικής....ορθότητας με το ανωμαλόμετρο αυτή τη φορά ανά χείρας, μας περισσεύουν.

   • Βασιλική Κ. Σ. avatar
    Βασιλική Κ. Σ. @ Η άλυτη εξίσωση 22/06/2014 13:53:13

    Και σε σένα μπράβο άλυτη εξίσωση. Σέβας.

 2. Mιχάλης avatar
  Mιχάλης 20/06/2014 20:17:44

  Ρε παιδιά ένας πολιτικός που βάζει καρότα δεν είναι θέμα?Ο άνθρωπος έχει ψυχισμό καρότου.Τον φαντάζεστε αύριο υπουργό γεωργίας?Θα πέσει καροτο και μαστιγιο

  • Aris avatar
   Aris @ Mιχάλης 20/06/2014 23:30:18

   Υπουργο Τουρισμου? Τσαμπα caroten για ολους.

  • Eva avatar
   Eva @ Mιχάλης 21/06/2014 11:52:12

   Τρελλαίννομαι με οσα διαβάζω. Με την ίδια λογική αφου υπερασπιζόμαστε τον επιδειξία, να υπερασπιστουμε και τον κτηνοβάτη και τον παιδοφιλο που πειραματιζεται με το σώμα του!!!!

   • Η άλυτη εξίσωση avatar
    Η άλυτη εξίσωση @ Eva 21/06/2014 16:18:37

    Πραγματικά έχετε τόσο συγχυστεί που δεν σας είναι διακριτή η διαφορά; Κρίμα.... Απλά, αφού δυσκολεύεστε, ο εκ του Υπολογιστή ναρκισσευόμενος ''επιδειξίας'', δεν παρασύρει, δεν υποχρεώνει, δεν βιάζει. Παίζει σ΄ενα παιχνίδι ενηλίκων, όπου μονάχα με πλήρη συναίνεση είναι δυνατόν να συμμετέχει κανείς. Τόσο διάφανο! :-)

    • akenaton avatar
     akenaton @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 18:27:47

     Που το γνωρίζει ο επιδειξίας του διαδικτύου πως έχει απέναντί του ενηλίκους μαντάμ; Μπορεί να έχει παιδιά ή εφήβους προς τους οποίους αδιακρίτως εκτοξεύει την χυδαιότητά του. Όποιος ανοίγει την γουεμπ κάμερά του στο διαδίκτυο χωρίς να γνωρίζει καλά ποιον έχει απέναντί του, είναι επιεικώς ανόητος. Όταν δε τυγχάνει πολιτικός, είναι επιεικώς επικίνδυνα ηλίθιος. Τέλος, όταν την ανοίγει για να "εκφράσει την σεξουαλικότητά του" όπως λέτε, με τον εμετικό τρόπο που την εξέφρασε (αν την εξέφρασε έτσι) ο συγκεκριμένος, τότε πρέπει τάχιστα να αποχωρήσει από το πολιτικό προσκήνιο με την ουρά στα σκέλια. Όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε.

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ akenaton 21/06/2014 20:11:01

      Κοιτάξτε Mister, δεν θα΄ρθει ο κόσμος όλος στα επιτρεπτά σ΄εσάς μέτρα, όσο και να επιμένετε. Η πραγματικότητα υπάρχει παρά τις κραυγές και τις παιδαριώδεις αιτιάσεις των υποκριτών. ''Που το γνωρίζει ο επιδειξίας του διαδικτύου πως έχει απέναντί του ενηλίκους μαντάμ; Μπορεί να έχει παιδιά ή εφήβους προς τους οποίους αδιακρίτως εκτοξεύει την χυδαιότητά του.'' Αγαπητέ, ο ενήλικος που μπαίνει σε σελίδα cyber sex, όπου συχνάζουν ενήλικοι με παρόμοιες επιθυμίες, δεν είναι ένοχος. Είναι απλά ένας άνθρωπος διαφορετικός από εσάς. Αν τώρα οι γονείς των παιδιών και των λοιπών ...ανηλίκων δεν έχουν λάβει τα μέτρα τους ώστε μα προστατεύσουν τα παιδιά τους, με την ίδια λογική αυτά τα παρατημένα από τη γονική μέριμνα τέκνα, είναι εκτεθειμένα σε πολύ πιο σοβαρούς κινδύνους από το να παρακολουθήσουν έναν γυμνό νάρκισσο επί το έργον.... ''Όποιος ανοίγει την γουεμπ κάμερά του στο διαδίκτυο χωρίς να γνωρίζει καλά ποιον έχει απέναντί του, είναι επιεικώς ανόητος.'' Σε αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απολύτως. Οι ...χαρακτηρισμοί όμως περί του ''εμετικού τρόπου της έκφρασης της σεξουαλικότητας'' του οποιουδήποτε, αφορά το προσωπικό κριτήριο του καθενός μας και δεν υπάρχει αντικειμενικός ''μετρητής'' για να σας-με δικαιώσει. '' Ο συγκεκριμένος, τότε πρέπει τάχιστα να αποχωρήσει από το πολιτικό προσκήνιο με την ουρά στα σκέλια....'' Καλύτερα να μην εξαντλείτε την υποκριτική σας σεμνοτυφία στον συγκεκριμένο κύριο. Κρύψτε λίγο την προσωπική σας αντιπάθεια και κοιτάξτε γύρω σας με πιο καθαρό βλέμμα. Μετά, ....διατάξτε ''την αποχώρηση από το πολιτικό προσκήνιο με την ουρά στα σκέλια'', ΑΛΛΩΝ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΖΗΜΙΩΝ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ :-). 'Ολα τα άλλα, είναι πραγματικά, νάχατε να λέγατε....

     • Theodore avatar
      Theodore @ Η άλυτη εξίσωση 22/06/2014 18:58:40

      Απο τη στιγμη που ο ΜΟ της κοινωνιας,θεωρει ζημια την ομοφυλοφιλια,(ποιος πατερας θα χαρει,αμα του σκασουν την ειδηση οτι ο γιος του ειναι τοιουτος),ο ηλιθιος επιδειξιας και πολιτικος,θα υφισταται παντα τον κινδυνο να υποστει εκβιασμο ο οποιος και θα κανει ζημια στον Οργανισμο,το κομμα ή το Κρατος που προισταται.

 3. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 20/06/2014 20:39:09

  "Νεανικές τρέλες έχουμε κάνει όλοι..." χα, χα, χα! μα τι λές φάκτορα; κάναμε τρέλλες, αλλά δεν βάζαμε καρότα σε μέρη που δεν τα βλέπει ο ήλιος... χα, χα, χα! το γελοίον της υπόθεσης όλης είναι πως ενώ το προοδευταριό κόπτεται για τα δικαιώματα των κάθε λογής διαστροφών και για το δικαίωμα στην δημόσια ασχήμια τους από την άλλη επικαλείται "προσωπικά δεδομένα" όταν αποκλύπτεται.

  • Η άλυτη εξίσωση avatar
   Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 21/06/2014 07:49:51

   Επειδή πολύ αγαπητέ μου (κατά τα άλλα) κ. Νίκο Αργεάδη εσείς ειδικά, με το θέμα ...γελάτε πάααραα πολύ, μήπως είναι ο αμυντικός σας συντηρητισμός και η επιλεκτική σας άγνοια, που σας εμποδίζουν να κατανοήσετε μερικά απλά πράγματα; ''....κάναμε τρέλλες, αλλά δεν βάζαμε καρότα σε μέρη που δεν τα βλέπει ο ήλιος... χα, χα, χα!'' Θα σας στεναχωρήσει η πραγματικότητα. Οι νεότερες γενιές ανδρών, πειραματίζονται με το σώμα τους, δεν έχουν ομοφοβικά ταμπού και αυτό σίγουρα, δεν τους κάνει ...λιγότερο άνδρες από τους ...παλιότερους. :-) Μήπως να μην είσαστε τόσο δογματικός λοιπόν.... Το Σημείο G στον άνδρα Το σημείο G είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης. Ο αδένας αυτός παράγει ένα υγρό που κατά τη συνουσία βοηθά την κίνηση των σπερματοζωαρίων προς τον κόλπο. Πολλοί άνδρες υποστηρίζουν ότι η διέγερσή του, πριν από ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, οδηγεί σε έναν έντονο οργασμό και σε μια εκσπερμάτωση μάλλον ήρεμη παρά ορμητική.''

   • my way avatar
    my way @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 09:07:13

    "Θα σας στεναχωρήσει η πραγματικότητα. Οι νεότερες γενιές ανδρών, πειραματίζονται με το σώμα τους, δεν έχουν ομοφοβικά ταμπού και αυτό σίγουρα, δεν τους κάνει ...λιγότερο άνδρες από τους ...παλιότερους|. Τους κάνει σίγουρα λιγότερο άντρες, τους κάνει σίγουρα ομοφυλόφιλους, γιατί για τον άντρα ή και για την γυναίκα, αρμόδιο για την διέγερση παντός σημείου τους, είναι το αντίστοιχο έτερο φύλο.

    • Η άλυτη εξίσωση avatar
     Η άλυτη εξίσωση @ my way 21/06/2014 09:32:12

     :-) Το ένα, δεν αποκλείει το άλλο αγαπητέ. Μη βάζετε τόσο ...σκληρές διαχωριστικές γραμμές γιατί απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, παρά μονάχα στο μυαλό αυτών που πολύ τις χρειάζονται.

     • my way avatar
      my way @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 10:26:58

      Ελάτε τώρα, που δεν θα είναι οι γραμμές μου, όπου αυτοφυώς έχουν τοποθετηθεί.

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ my way 21/06/2014 10:50:50

      Ελάτε τώρα, το... αυτοφυώς είναι υποκειμενικό. Οι δε γραμμές σας, τοποθετούνται αυτοπροστατευτικά εγκεφαλικά.

     • my way avatar
      my way @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 11:06:21

      Θα το κάνω σαφέστερο για να το ολοκληρώσουμε. Συμφωνούμε στον μάγκα ομοφυλόφιλο (π.χ ο Μέγας Μάνος) αλλά διαφωνούμε στον μάγκα ετεροφυλόφιλο (ας μη δώσω παράδειγμα, για να μην περιαυτολογήσω).

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ my way 21/06/2014 16:10:26

      Σε όλους τους Μάγκες λέμε ναι, αρκεί να μην είναι υποκριτές και τζάμπα αυτοχαρακτηριζόμενοι ως τέτοιοι. Αρκεί η μαγκιά τους να μη χρειάζεται ετεροπροσδιορισμό για να υπάρξει και να φωταγωγηθεί. Ο Μάνος δεν χαρακτήρισε ποτέ τους διαφορετικούς από εκείνον ως ανώμαλους. Δεν χρειάστηκε τις επιθετικές άμυνες για να αυτοδικαιωθεί. Υπερασπίστηκε πάντα χωρίς αλαλαγμούς, με την απλότητα και την ασύγκριτη ποιότητά του, τις θέσεις και τις επιλογές του. ΄Αντρας μάλλον σημαίνει γενναιότητα, ειλικρίνεια, τόλμη, ευαισθησία και ντομπροσύνη. Οι τάχα...σκληρές διαχωριστικές γραμμές, οι ηθικωλογίες και τ΄ αναθέματα των ...νορμάλ σχετικά με τους ...ανώμαλους, ούτε αρκούν, ούτε πείθουνε πια.

     • my way avatar
      my way @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 18:56:37

      Προσέξτε πάλι τον διάλογο, από την αρχή του. Ούτε ηθικολόγησα ούτε ηθικωλόγησα. Ούτε για νόρμαλ μίλησα ούτε για αμπνόρμαλ. Ούτε σε προτιμήσεις αναφέρθηκα ούτε σε ορμονοπαραγωγές. Καυτηρίασα μόνο μία ενέργεια, ως ψυχωσική δυσλειτουργία, την επιδειξιομανία και οπωσδήποτε υπεραμύνθηκα των φυσικών ανθρωπίνων σχέσεων έναντι του κυβερνοσέξ.

     • my way avatar
      my way @ my way 21/06/2014 19:30:15

      Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι, καταφεύγω κι εγώ στο cybersex, επισκεπτόμενος ένα φοβερό site, το gsis.gr και τις καταπληκτικές εφαρμογές του taxisnet. Μιλάμε για τρελά γούστα, σαδομαζοχιστικού επιπέδου.

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ my way 21/06/2014 20:16:24

      :-) Τώρα μιλάτε σωστά! Ποιά καρότα και ροδοκόκκινα κουνέλια; Εδώ παίζει κρατικό live sex every day, every night, every time, χωρίς φραγμούς και δίχως έλεος.

    • Νίκος Αργεάδης avatar
     Νίκος Αργεάδης @ my way 21/06/2014 10:52:03

     Άει γειάσου, αδερφέ!

     • my way avatar
      my way @ Νίκος Αργεάδης 21/06/2014 11:16:10

      Στο παρόν άρθρο και στα σχόλιά του, ας αποφεύγουμε τους βαθμούς συγγενείας, μη γίνει κάνα λάθος στο γένος και μπερδευτούμε.

     • my way avatar
      my way @ my way 21/06/2014 11:17:56

      Διορθώνω, ...τέτοιους βαθμούς συγγενείας...

   • Νίκος Αργεάδης avatar
    Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 10:45:28

    αγαπητέ, αν εσύ θέλεις να ερεθίζεις -χα, χα, χα!- το σημείο σου Τζι, καλώς κάνεις. η ομοφυλοφιλία, κατά την δική μου ετεροφυλοφιλική άποψη, δεν είναι θέμα οργάνων και ανατομίας αλλά καθαρά ψυχολογίας. αν το κατανοείς έχει καλώς...ειδάλλως, είσαι μπερδεμένος μάλλον.

    • my way avatar
     my way @ Νίκος Αργεάδης 21/06/2014 11:12:22

     Σου εκφράζει θηλυκή άποψη (η άλυτη εξίσωση) προσαρμοσμένη στα ...σουηδικά δεδομένα.

     • my way avatar
      my way @ my way 21/06/2014 11:13:22

      Διορθώνω, ...Μας εκφράζει...

    • Η άλυτη εξίσωση avatar
     Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 21/06/2014 15:48:48

     Αγαπητέ, όσο και να ...χαζογελάτε αμήχανα, είναι μεν δικαίωμά σας να μην πειραματιστείτε ποτέ με κανένα Χ σημείο σας :-), πλήν όμως η...ετεροφυλική ΣΑΣ -τάχα- άποψη, μάλλον προσπαθεί να καμουφλάρει ανεπιτυχώς, την αμυντική ψυχολογική σας άρνηση. Δεν είστε ...μπερδεμένος εσείς. Φοβισμένος μοιάζετε.....

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 16:54:03

      "μάλλον προσπαθεί να καμουφλάρει ανεπιτυχώς, την αμυντική ψυχολογική σας άρνηση..." παραείσαι μπερδεμένος αδερφε... δεν υπάρχει τέτοιος όρος στην ψυχολογία...ασχέτως, αφού τα πάς καλά με τον εαυτό σου, εμάς δεν μας πέφτει λόγος. ούτε σε κρίνουμε προσωπικά. την δημόσια ασχήμια πολεμάμε, όχι τίποτα άλλο. τα ίδια θα έλεγα και αν ένας ετεροφυλοφιλος δημόσια περπερεύονταν για τις κατακτήσεις τους. απλό, έτσι;

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 21/06/2014 18:09:07

      ''παραείσαι μπερδεμένος αδερφε...''. Να υποθέσω οτι αυτό το είπατε, κοιτάζοντας τον εαυτό σας σε κάποιον καθρέφτη. :-) ''αφού τα πάς καλά με τον εαυτό σου, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.'' Άρα παραδέχεστε οτι υπήρξατε τουλάχιστον υστερικά επιθετικός όταν γράψατε: ''το γελοίον της υπόθεσης όλης είναι πως ενώ το προοδευταριό κόπτεται για τα δικαιώματα των κάθε λογής διαστροφών....επικαλείται "προσωπικά δεδομένα" όταν αποκαλύπτεται.'' ''Αν τα πάνε καλά με τον εαυτό τους'', εσείς δεν θα πρέπει να βάζετε βιαστικά το τσεμπέρι συν το τσόκαρο και να ορμάτε στην Ιντερνετική ρούγα για να τους κράξετε. Έτσι δεν είναι; Για να είμαστε λίγο σοβαροί.

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 20:03:50

      στηλιτεύω την επιδειξιομανία της προσωπικής τους ροπής. απλά. υα θστερικά δεν με διακρίνουν αγαπητέ φίλε. ξανά, στηλιτεύω την δημόσια επίδειξη της παραξενιάς τους κα την υποκριτική τους επίκληση των -τάχα μου- προσωπικώβ δεδομένων όταν το κα΄νουν άλλοι. τι είναι χειρότερο; το να επιδυνύουν δημοσίως τις ερωτικές τάσεις τους ή να το κάνουν κρυφίως και όταν αποκαλύπτεται (που δεν θα έπρεπε αλλά αυτή είναι άλλη ιστορία) να κλαψουρίζουν για τα προσωπικά τους δεδομένα. λοιπόν, για να τελειώνουμε, γιατί δεν έιναι προσωπικά δεδομένα όταν τα επιδεικνύουν οι ίδιοι και έιναι όταν τα κρύβουν; αρκετά με την μετανεωτερική υποκρισία. ΑΥΤΟ ΣΤΗΛΙΤΕΥΩ.

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 21/06/2014 20:46:51

      :-) Και γιατί να τη ....στηλιτεύσετε οπωσδήποτε δηλαδή καλέ μου κύριε ''την επιδειξιομανία της προσωπικής τους ροπής''; Τι σας ενδιαφέρει; Χιλιάδες, για να μην πω εκατομμύρια συνάνθρωποι παγκοσμίως, επιδίδονται καθημερινά στο συγκεκριμένο σπορ. Αν δεν ήταν τραγικά επιπόλαιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων (και δεν πήγαινε και τόσο καλά), δε θα ανέβαινε τόσο πολύ η ...τιμή του στο χρηματιστήριο της χυδαίας δημοσιοκαφρίλας που υπηρετεί η αισχρή Ζουγκλοτσίτα και δε θα μαθαίναμε απολύτως τίποτε για την σεξουαλική του έκφραση. Αυτό πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο για όλους μας, μιας και το να σκύβουμε στην κλειδαρότρυπα του ενός και του άλλου, δεν έχει απολύτως καμιά γοητεία. Ας εστιάσουμε στις απάνθρωπες πολιτικές και τις ανθρωποκτόνες επιλογές των ''ειδικών'', που μας ισοπεδώνουν. Τα άλλα, δεν είναι ουσιώδη.

   • Νίκος Αργεάδης avatar
    Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 16:27:09

    αγαπητέ φίλε/φ'ιλη, σε πληροφορώ ότι δεν χρειαζόμαστε "διέγερση" κανενός προστάτη. επειδή διεγείρεται ο προστάτης (μας) δεν σημαίνει πως θέλουμε να πηδ%$^&%$#με ή να |πάμε" με άνδρες. τα έχεις μπερδψει σφόδρα τα πράγματα... σε κατανοώ... η η πραγματική διέγερση έχει να κάνει με το αντικείμενο του πόθου, όχι με ανατομικά όργανα. τέλος, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο -πως το λένε δεν θυμάμαι- με τα καρότα του, αρκεί να μην τα δημοσιοποιεί. αφ' ης στιγμής άφηνε κάμερα να τον τραβά έχει χάσει το δικαίωμα να επικαλείται "προσωπικά δεδομένα". (και όχι αυτό δεν δικαιολογεί την αλητεία των "φοιτητών"). ας τα κρατά αυστηρά προσωπικά...νομίζω έγινα αντιληπτός...

    • Η άλυτη εξίσωση avatar
     Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 21/06/2014 18:38:48

     Αγαπητέ κ. Ν.Αργεάδη : 1) Διαβάστε λίγο σχετικά, ώστε να μην λέτε ανακρίβιες. Η διέγερση του προστάτη μαζί με τα παρεπόμενά της αποτελεί φυσικό δεδομένο, ωστόσο ΔΕΝ σας υποχρεώνει κανείς :-) να πειραματιστείτε, ούτε όμως και είναι ομοφυλόφυλος ή ''πηδ%$^&%$#ται με άνδρες'' όποιος τυχαίνει να είναι λιγότερο ...αυστηρός από εσάς, όσον αφορά τη χρήση του σώματός του. 2) ''η πραγματική διέγερση έχει να κάνει με το αντικείμενο του πόθου, όχι με ανατομικά όργανα.'' Λάθος. Η ύψιστη διέγερση, είναι μεν αυτή που προκαλούν οι διανοητικοψυχικοί ερεθισμοί, αλλά και τα ανατομικά όργανα, δεν είναι κάτι δευτερεύον και ασήμαντο. Αντίθετα, είναι το πολύτιμο και απαιτούμενο μέσον που χρησιμοποιούμε, για να επικοινωνήσουμε. 3) Το cyber sex συμβαίνει (διαβάστε για να κατανοήσετε τους λόγους). Δεν είναι ανωμαλία, είναι μια έκφραση της απομόνωσης που βιώνουν νεότερες από εσάς γενιές, μπορεί και μιά απόδειξη του αδιέξοδου των ανθρώπινων σχέσεων, ίσως κι ένα παιχνίδι πειραματισμού και ξεπεράσματος των αναστολών τους. 4) Το οτι ένας άνθρωπος συμπεριφέρθηκε απέναντι στον εαυτό του με εγκληματική επιπολαιότητα και τον πρόσφερε ανοήτως βορά στον κάθε αδίστακτο ψυχάκια, δεν τον καθιστά αυτοδικαίως αντικείμενο νοσηρής ελεϊνολογίας, ούτε αθωώνει τον ανήθικο όχλο που μαίνεται στο Κολοσαίο της ολόδικής του -κατά βάθος ξεφτίλας. Υ.Γ : Όσοι διαθέτουν αυτοσεβασμό, σέβονται και τους συνανθρώπους τους, δεν τους εξευτελίζουν και δεν χαζοχαίρονται όταν ο απέναντι έστω και από εντελώς δική του βλακεία, πέφτει στα δόντια των χυδαίων ερπετών που παριστάνουνε τους ...τιμητές. Αυτά.

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 18:47:49

      ** Κολοσσαίο, ανακρίβειες, ελεεινολογία.

    • roadrunner avatar
     roadrunner @ Νίκος Αργεάδης 22/06/2014 09:59:27

     Απόλυτο δίκαιο έχετε αγαπητέ κ. Αργεάδη. Αναδεικνύεται εκτός από όλα όσα γράφτηκαν παραπάνω και η υποκρισία των "δήθεν προοδευτικών" της πολιτικής. Αυτοί οι ψευτοπροοδευτικοί βαφτίζουν την επίδειξη της διαστροφής, πρόοδο, υπό τον όρο και την προϋπόθεση, να μην εκθέτει τη δική τους προσωπικότητα. Μόνο το αφελές ακροατήριό τους, ενθαρρύνουν να αυτοεξευτελίζεται και να γελιοποιείται δημοσίως.

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ roadrunner 23/06/2014 15:59:18

      αυτό προσπάθησα να δείξω εξ' αρχής και διαβάζαμε για ...προστάτες, για σημεία "τζι", χα, χα, χα! και άλλα ανατομικά. Σαφώς η ερωτική ροπή δεν είναι θέμα ανατομίας αλλά θέμα ψυχολογίας.

   • Νίκος Αργεάδης avatar
    Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 23:15:30

    "το γελοίον της υπόθεσης όλης είναι πως ενώ το προοδευταριό κόπτεται για τα δικαιώματα των κάθε λογής διαστροφών και για το δικαίωμα στην δημόσια ασχήμια τους από την άλλη επικαλείται "προσωπικά δεδομένα" όταν αποκλύπτεται" χα, χα, χα! στο δια ταύτα. εδώ μιάμε για ασχήμιες και εσύ μιλας για το σημείο ΤΖΙ(ζζζζ) στους άνδρες ; χα, χα, χα! δεν μας έφταναν τα προβλήματα που έχουμε τώρα πρέπει να ανεχόμαστε πσοβολές των δημο΄σιων ηθώνν με τις λογίς-λογίς αμερικανιές που μας πασάρουν για "πρόοδο"...

    • Η άλυτη εξίσωση avatar
     Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 22/06/2014 08:00:35

     χα,χα,χα! Μη φοβάστε τόσο πολύ κι εσείς πια! Κανείς δε θα σας επιβάλει με τη βία να ...αναζητήσετε κανένα τζιιιιιζ σημείο σας. Κανείς δε νοιάζεται. Αυτό που τους απασχολεί και μαζί σας μια χαρά το πετυχαίνουν, είναι να ερεθίζουν το σημείο Χ των ταπεινών σας ενστίκτων, που σας καθιστά ωρυόμενο, φανατικό, σεμνότυφο τζιχαντιστή, αστείο τσεμπεροφόρο και τσοκαροφόρο υπερασπιστή, της σεξουαλικής...ορθότητας και των παντελώς ανήθικων...δημοσίων -τάχα- ηθών. χα, χα, χα! Σωστά διασκεδάζετε με το... θεματάκι σας. Τι άλλο σας απέμεινε να κάνετε έτσι τρομαγμένος που είστε, από το να διασκεδάζετε τους φόβους σας;

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 22/06/2014 08:58:14

      φόβους δε άλλοι έχουν, γι΄αυτό παρελαύνουν με φρου-φρού... τελικά οι αμερικανιές έχουν μεγάλη πέραση και στο ελλαδιστάν... χα, χα, χα! με "βάλατε" στη θέση μου...χα, χα, χα! καλό ΣΒΚ.

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 22/06/2014 09:18:58

      Δεν είναι αμερικανιά η ανεκτικότητα και ο σεβασμός-αυτοσεβασμός. Είναι διαχρονικές, Ελληνικότατες αξίες. :-) Καλή σας Κυριακή. ** Aυτοί που ''παρελαύνουν με φρου-φρού'', προσπαθούνε οι έρμοι αυτοεξευτελιζόμενοι, να επιβάλλουν την ύπαρξή τους. Μη μπερδεύετε όμως όλα τα θέματα, στο σέϊκερ του μυαλού σας....

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 22/06/2014 16:59:45

      "η ανεκτικότητα και ο σεβασμός-αυτοσεβασμός." αυτά ναι! είναι, αλλά όχι οι εισαγόμενες ξιπασιές ανθρώπων που διαφημίζουν τις ερωτικές τους κλίσεις. δλδ σε λίγο θα είναι πρέπεον να διαφημίζονται και οι παιδόφιλοι; οι κτηνόφιλοι, οι νεκροφιλοι; τα ίδια θα δήλωνα και για ετεροφυλόφλους που θα παρήλαυναν τις ερωτικές τους κλίσεις με φρου-φρου...ας σοβαρευτούμε λιγάκι. τέλος, ό,τι έρχεται απ τους "ανώτερους" δυτικους και λάμπει, δεν είναι χρυσός. καλή κυριακή.

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 23/06/2014 10:42:57

      Το πήγατε σκοπίμως, τελείως αλλού. Εδώ το θέμα μας είναι άλλο. Δεν βγήκε ο ...συγκεκριμένος πρωταγωνιστής να παρελάσει για να ...διαφημίσει τις επιλογές του. Σε μία ...συνένοχο εκ μακρών ''ερωμένη'' απευθυνόταν. Δεν τον προειδοποίησε οτι θα τον εμπορευθεί. (Βλακεία του που δεν το φαντάστηκε). Αν μπορούσε να φανταστεί πόσο ακριβά θα πλήρωνε την επιπόλαιη έκθεσή του στο διαδίκτυο και στην ψυχασθένεια αγνώστων, θα είχε σίγουρα φρονίσει να προφυλάξει τον εαυτό του. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. '' οι εισαγόμενες ξιπασιές ανθρώπων που διαφημίζουν τις ερωτικές τους κλίσεις.'' - ''δλδ σε λίγο θα είναι πρέπον να διαφημίζονται και οι παιδόφιλοι; οι κτηνόφιλοι, οι νεκροφιλοι;'' 1) Cyber sex, ομοφυλόφυλοι, κτηνοβάτες και παιδεραστές.... Για εσάς, ένα πράγμα. Όμως δεν μπαίνουνε τ΄ ανόμοια στο ίδιο μίξερ αδιακρίτως, ώστε να ''επιτρέπεται'' η συλλήβδην απόρριψή τους, μόνο και μόνο για να νιώσετε τεχνητά ασφαλής και νορμάλ. Άλλο αυτός που διαχειρίζεται κατά την επιθυμία του τον εαυτό του χωρίς να βλάπτει κανέναν κι άλλο ο ψυχασθενής βιαστής παιδιών και ζώων. Αλλα κακώς το συζητάω, είναι σίγουρα σκόπιμη από πλευράς σας η ...σύγχυση. Για να οδηγηθείτε μόνος σας, στο ποθητό σας συμπέρασμα. 2) ''τέλος, ό,τι έρχεται απ τους "ανώτερους" δυτικους και λάμπει, δεν είναι χρυσός...'' Τέλος, οι δυτικοί κατά τη γνώμη μου είναι σαφώς ''μη ανώτεροι'', ψυχικά πιο αλλοτριωμένοι και λιγότερο καλλιεργημένοι απ΄όσο ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, των οποίων χαρακτηριστικά υπήρξαν πάντα (προ Οθωμανικής ισοπέδωσης), η ανεκτικότητα το μέτρο και ο σεβασμός-αυτοσεβασμός. Καλή σας εβδομάδα. ** Για τις ...παρελάσεις με τα φρού φρού δε, τα παράπονά σας στους Έλληνες δημότες των 2 μεγαλύτερων Δήμων, που ...πανηγυρικά εξέλεξαν τους Μπουτάρηδες και τους Καμίνηδες. Κάτι σας λένε....

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 23/06/2014 16:52:45

      Αυτό εδώ του Θ. Παπανικολάου βάζει μερικά πράγματα στη θέση τους. Είπαμε να μη δώσουμε συνέχεια στην υπόθεση Σακελλαρίδη-Τριανταφυλλόπουλου, αλλά τα δόλια και εκβιαστικά διλήμματα των γραφιάδων της «Αυγής», του τύπου ή με το Σακελλαρίδη ή με τον Τριανταφυλλόπουλο, μας προκαλούν και προσβάλουν τη νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου… ΟΧΙ κύριοι. Δεν είστε καλύτεροι εσείς από τον Τριανταφυλλόπουλο. Τα ίδια νεοταξικά κέντρα υπηρετείτε, τις ίδιες «κίτρινες» ιδέες της Νέας Εποχής προωθείτε και ανακυκλώνετε:
      Ο Τριανταφυλλόπουλος μέσα από τις …κρυφές κάμερες (των νεοταξικών μηχανισμών), τη φαιά «δημοσιογραφία» των μαφιόζων του χρήματος και ΕΣΕΙΣ, μέσα από τις χοάνες της πολιτικής πλαστογραφίας, τις …δόλιες κάμερες της «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ…
      Και το γεγονός ότι μιλάτε στο όνομα της Αριστεράς», ενώ προωθείτε τις πολιτικές και τις ιδέες του 4ου Ράιχ, είναι πολύ χειρότερο από τις κρυφές και …ροζ κάμερες, ακριβώς γιατί αποτελούν τα θεμέλιά τους...
      Χωρίς τη δική σας πολιτική, χωρίς τις δικές σας πλαστογραφίες, χωρίς τις δικές σας …ροζ πράξεις και ιδέες, χωρίς τις δικές σας σκοτεινές διαπλοκές, δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν και …κρυφές κάμερες…
      Και το δίλημμα που θέτουν τα δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» της «ροζ αριστεράς», ή με τον Τριανταφυλλόπουλο ή με τον Σακελλαρίδη, είναι αποκαλυπτικό του ΨΕΥΔΟΥΣ και της ΑΠΑΤΗΣ.
      Επιχειρείται εδώ με τη δαιμονοποίηση του Τριανταφυλλόπουλου το ξέπλυμα του Σακελλαρίδη: Άθλιο, κομπογιαννίτικο και εκβιαστικό τέχνασμα ΑΠΑΤΗΣ, το οποίο «ξεπλένει» το ένα ΕΓΚΛΗΜΑ (Σακελλαρίδη) με το άλλο ΕΓΚΛΗΜΑ (Τριανταφυλλόπουλου)…
      Αυτοί οι «αριστεροί» κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τούτο το απλό: Ότι τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ δεν συμψηφίζονται…
      Δεν μπορεί να κουνάμε το «σκιάχτρο»- Τριανταφυλλόπουλος για να επικαλύπτουμε και αφανίζουμε τις δικές μας πρακτικές ή να τις εμφανίζουμε και σαν «προοδευτικές»: Η φαιά ουσία του «άλλου» δεν αποτελεί ΚΡΙΤΗΡΙΟ της δικής μας αθωότητας ή προοδευτικότητας…
      Δηλαδή εάν κάποιος πολιτικός, αλλά και απλός πολίτης, διαπράξει ένα οποιοδήποτε ΕΓΚΛΗΜΑ, παύει να είναι έγκλημα από τη στιγμή που θα αποκαλυφτεί με τις …κρυφές κάμερες του Τριανταφυλλόπουλου;
      Η καθεστωτική δημοσιογραφία, η δημοσιογραφία του ψεύδους και των ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ του 4ου Ράιχ, αθωώνει τα δικά μας εγκλήματα, όταν τα αποκαλύπτει;
      Τέτοια ύπουλα και εκβιαστικά διλήμματα (ή με τον Τριανταφυλλόπουλο ή με τον Σακελλαρίδη) ένα και μόνο στόχο έχουν: Να συσκοτίσουν την πραγματικότητα και να ΑΦΑΝΟΣΟΥΝ την ΑΛΗΘΕΙΑ: Το πραγματικό πολιτικό δίλημμα…
      Για το ΨΕΥΔΟΣ ή την ΑΛΗΘΕΙΑ των καταγγελιών εναντίον του Σακελλαρίδη δεν μας λένε τίποτα οι «εραστές» της «αντικειμενικής», «προοδευτικής», «ελεύθερης» και «ριζοσπαστικής» Ενημέρωσης.
      Και είναι τόσο «προοδευτικοί» και «ριζοσπάστες», τόσο «αριστεροί», που παρασιωπούν ΠΑΝΤΕΛΩΣ τις απόψεις και τα κείμενα του Τριανταφυλλόπουλου. Για όλους αυτούς είναι αρκετός ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ. Αφού ο Τριανταφυλλόπουλος είναι ένας φαιός και διατεταγμένος δημοσιογράφος η δική μας ΑΛΗΘΕΙΑ είναι αυταπόδεικτη: Ο αφορισμός και μάλιστα ο «αριστερός» αφορισμός, ανάγεται σε κριτήριο της αλήθειας…
      Γνωστή η ταχυδακτυλουργική μέθοδος όλων των πεφωτισμένων, άκρως καθεστωτική και σταλινική: Στιγματίζουμε τους «ενοχλητικούς» και κάθε έναν που μας αποκαλύπτει σαν «ακροδεξιό» ή «φασίστα» κ.λπ. και απαλλασσόμαστε, έτσι, από τη δοκιμασία της απόδειξης και της απόρριψης των απόψεων του «στιγματισμένου»…

      Έτσι, λοιπόν, με τον αφορισμό της δημοσιογραφικής κακουργίας του Τριανταφυλλόπουλου, τα μορμολύκεια της «αριστερής» δημοσιογραφίας συγκαλύπτουν, παρακάμπτουν και ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ πράξεις του διεστραμμένου νεοσσού τους: Του Σακελλαρίδη

      Και να τονίσουμε ξανά: Οι πράξεις του Σακελλαρίδη είναι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και όχι «προσωπικές»: Ο ίδιος τις δημοσιοποίησε, μέσω ιντερνέτ, δεν τις κράτησε στην κρεβατοκάμαρά του…
      Και ούτε κανείς, από τους συριζαίους, αλλά και ο ίδιος ο Σακελλαρίδης, ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ την αλήθεια αυτής της «αποκάλυψης» (πολιτικά δόλιας ασφαλώς), αλλά ΟΛΟΙ μένουν στη δολιότητα της «αποκάλυψης» και ΟΧΙ στην αλήθεια της: Μένουν ΟΧΙ στην Αλήθεια των πεπραγμένων, αλλά στον τρόπο που προβλήθηκε, καθώς και στο γεγονός ότι ο Τριανταφυλλόπουλος είναι δημοσιογράφος των ροζ ιστοριών και της κρυφής κάμερας…

      Είναι διπλά και τριπλά πολιτικές οι ΠΡΑΞΕΙΣ του Σακελλαρίδη και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο: Διότι οι «ανωμαλίες» και οι ποικίλες διαστροφές έχουν αναχθεί, από τους νεοσσούς του ΣΥΡΙΖΑ, σε «πολιτικό δικαίωμα» και μάλιστα «προοδευτικό» και «ριζοσπαστικό».
      Αυτή τη διάσταση την αναλύουμε στα προηγούμενα κείμενά μας και ιδιαίτερα στο:
      «Σακελλαρίδης: Μαζί με τις σαπουνάδες πετάει και το μωρό…»
      http://resaltomag.blogspot.gr/2014/06/blog-post_18.html
      Βεβαίως δεν είναι μόνο άκρως ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ οι πράξεις του Σακελλαρίδη και ΟΧΙ «προσωπικές», αλλά και δραματικά βλακώδεις. Διότι όταν ασχολείσαι με την πολιτική και μάλιστα θέλεις να λέγεσαι και «αριστερός» δεν βάζεις, μόνος σου, το κεφάλι σου στο ντορβά. Κρατάς τις «ιδιαιτερότητές» σου σε αυστηρά «ιδιωτικά» πλαίσια, στην κρεβατοκάμαρά σου, και δεν τις διατυμπανίζεις σε παρέες και διαδικτυακά: Είναι σαν να προκαλείς τους ποικίλους μηχανισμούς του καθεστώτος να σε βάλουν στο χέρι!!!
      Διπλά επικίνδυνος, συνεπώς, ο «ριζοσπάστης» αυτός νεοσσός του ΣΥΡΙΖΑ: Και θεαματικά βιτσιόζος (όταν κάνεις θέαμα το βίτσιο σου το εμπορεύεσαι) και καραμπινάτος πολιτικός βλάκας…
      Και βγαίνει μετά και λέει ότι η «αριστερά δεν εκβιάζεται»!!!

      Τέτοια «αριστερά» είναι χειροπόδαρα δεμένη από τους μηχανισμούς της εξουσίες, από τις κρυφές κάμερες κάθε υπηρεσίας του καθεστώτος…
      Τέτοια «αριστερά» συντηρεί και τη δημοσιογραφία της «κρυφής κάμερας»… Κανένας Τριανταφυλόπουλος δεν θα μπορούσε να γελοιοποιήσει ή να εκβιάσει κανένα Σακελλαρίδη, αν οι σακελλαρίδηδες δεν είχαν αυτό-γελοιοποιηθεί μόνοι τους, αν δεν εμπορευόντουσαν τις διαστροφές τους…

     • Franc. avatar
      Franc. @ Νίκος Αργεάδης 23/06/2014 17:50:26

      Εγκληματίας λοιπόν ο Τριανταφυλλόπουλος εδώ και 40 χρόνια και μάλιστα εκ προμελέτης και κατ' εξακολούθησιν άνευ ελαφρυντικών κατά της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού, εγκληματίας και ο Σακελλαρίδης εδώ και μερικούς μήνες, κατά του εαυτού του βέβαια (και συγκεκριμμένα κατά του πισινού του) αλλά με τό ελαφρυντικό της δραματικής βλακείας και του προτέρου εντίμου βίου... Ετσι αποφαίνεται ο "εισαγγελέας" Θ. Παπανικολάου, περί της αθωότητος του οποίου ουδεμία απόδειξη διαθέτουμε βέβαια και είναι λογικό να τον θεωρούμε ύποπτον αν όχι ένοχο με το "τσουβάλιασμα " που επιχειρεί με τι σκοπό και ποιό όφελος άραγε? Φίλε Νίκο, με όλο το σεβασμό για το άτομό σου, μας αναφέρεις τον Θ. Παπανικολάου, προς επίρρωσιν των επιχειρημάτων οτι ο Σακελλαρίδης είναι ομοφυλόφιλος όπως και ο Μπουτάρης αλλά ντρέπεται να μας το πεί σε αντίθεση με εκείνον, που ακόμα και gay pride διοργανώνει? Αλήθεια στις επόμενες Δημοτικές εκλογές αν ο Σακελλαρίδης κατέβει φόρα-καμπάνα όπως ο Μπουτάρης με το σκουλαρίκι στη Θεσσαλονίκη θα πάρει λιγώτερες ή περισσότερες ψήφους? Μήπως τελικά το "έγκλημα" για το οποίο τον κατηγορεί ο κ. Θ. Παπανικολάου αποτελέσσει γι αυτόν πολιτική καταξίωση όπως και για τον Μπουτάρη και μάλιστα δίς?

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Franc. 23/06/2014 19:03:18

      αγαπητέ φράνκ, η ασχήμια με πειράζει, απ' όπου και αν προέρχεται, είτε απο ομοφυλόφιλους που παρελάυνουν τις ερωτικές τους κλίσεις, είτε από τους ναζιστές που κυνηγούν τον κοσμάκη ανάλογα με το χρώμα του δέρματος ή την γλώσσα, είτε, είτε ,είτε, διάλεξε... όσο για τον σακελλαρίδη, αφ' ης στιγμής έκανε σόου στο διαδίκτυο τις τάσεις του βγήκε δημόσια. γι' αυτό ας μην επικαλείται τα έρμα τα προσωπικά δεδομένα. σέβομαι την ταυτότητά τους, αλλά έκανε λάθος, και αυτές οι μπούρδες περί του ότι "κανείς δεν αγγίζει την αριστερά" ή κάπως έτσι, έιξαι μπούρδες. δλδ τι έιναι η αριστερά να την επικαλείται για να δικαιολογήσει την βλακεία τους, εκκλησία να του συγχωρήσει τις αμαρτίες; έχει και η βλακεία τα όριά της . το συμβάν δείχνει πόσο επιπολαιος και βλάξ έιναι, και επειδή είναι και πολιτικός έιναι επικίνδυνος...νομίζω με εννοείς...

     • franc. avatar
      franc. @ Νίκος Αργεάδης 24/06/2014 12:42:07

      Με αυτή σου την απάντηση, σε εννοώ απόλυτα και συμφωνώ μαζί σου φίλε Νίκο, αλλά ουσιαστικά μ' αυτήν αναγνωρίζεις οτι η παρεμβολή των απόψεων του Θ. Παπανικολάου δεν έχει σχέση πλέον με τα λεγόμενά σου και μάλλον ήταν μια ατυχής επιλογή σου. Αυτός δεν αρκείται να διαπιστώσει τη βλακεία του νέου που δεν υποψιάζεται σε τι κοινωνία αρπακτικών ζούμε αλλά διαστρεβλώνει ενσυνειδήτως (προφανώς θεωρώντας μας διανοητικά κατώτερούς του ) την πραγματικότητα, εξισώνοντας με αφορμή το καρόττο του Σακελλαρίδη όλους ΕΜΑΣ που ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ, με τον πράκτορα των νεοταξικών μηχανισμών Τριανταφυλλόπουλο, όταν λέει ξεδιάντροπα: "Ο Τριανταφυλλόπουλος μέσα από τις …κρυφές κάμερες (των νεοταξικών μηχανισμών), τη φαιά «δημοσιογραφία» των μαφιόζων του χρήματος και ΕΣΕΙΣ, μέσα από τις χοάνες της πολιτικής πλαστογραφίας, τις …δόλιες κάμερες της «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ…" . Μπορείς εσύ μετά να πιστέψεις οτι αυτά ο κ. Θ. Παπανικολάου, τα γράφει απο αγνή αγάπη προς την Πατρίδα χωρίς να εκτελεί άλλη υπηρεσία? Εγω όχι, μεχρι να μου το αποδείξει...Αλλωστε ο οιοσδήποτε αντίπαλός του θα μπορούσε να βάλει στη θέση της «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ το: "δεξιάς" ΑΠΑΤΗΣ για πολύ χειρότερες περιπτώσεις βίντεο με Δεξιούς, που υπάρχουν και αρκετά τα έχουμε δεί...

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ Franc. 23/06/2014 22:33:37

      Πολύ αγαπητέ Franc, άδικα παλεύετε με τη λογική να .....μεταπείσετε τον ''κολλημένο'' κ. Ν.Αργεάδη. Έχει προαποφασίσει, έχει προδαιμονοποιήσει, έχει προκαταδικάσει, έχει προενοχοποιήσει, έχει προδιαχωρήσει τη δική του … ομαλότητά του σε σχέση με την ανωμαλία των άλλων. Μην κουράζεστε άδικα. Έχει στην τσέπη του την μία και μόνη αλήθεια, το αλάθητο, το αντικειμενικό και κυρίως, διαθέτει το πιο αξιόπιστο ‘’ανωμαλόμετρο’’ του πλανήτη! Είναι δε τόσο …τέλειος, σίγουρος, βέβαιος, ερμητικά και αεροστεγώς κλειστός εγκεφαλικά και ψυχικά, που εγώ πια, τον βαρέθηκα….. :-) Πολύ τρομαγμένος.... Αφήστε το …αντιαριστερό τυφλό του μένος, που τον καθιστά ΚΑΙ αστεία κουραστικό !! Απλά, Α-ΠΑΙ-ΧΤΟΣ.

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 24/06/2014 11:25:46

      "έχει προκαταδικάσει, έχει προενοχοποιήσει, έχει προδιαχωρήσει τη δική του … ομαλότητά..." διαστρεφεις αυτά που είπα αγαπητή/έ άλυτη εξίσωση. για να δώσουμε δημιουργικό τέλος στην συζήτηση: 1) στηλιτεύω την επιδειξιομανία των λογίς-λογίς ερωτικών τάσεων σε δημόσια θέα, είτε ομο-είτε όπως αλλιώς εμφανίζονται. υπάρχει και δημόσια ηθική που την σεβόμαστε γιατίσ σεβομαστε τους συνανθρώπους μας, όποιοι και να έιναι. αν αυτό το ήξεραν οι διάφοροι που παρελαύνουν για να διαφημίσουν τις τάσεις τους δεν θα το έκαναν. αν σεβ΄πονταν τον ευατό τους και τους άλλους θα απείχαν από τέτοιες φαιδρότητες. τα ίδια θα έλεγα και για ετερο που θα διαφήμιζαν τις τάσεις τους...verstehen sie? 2) στηλιτεύω την υποκρισία των δήθεν προοδευτικών (μια ταμπέλα για νομιμοποίηση) που κοιτούν τα καλά και συμφέροντα. αμερικανίζουν εισάγοντας ασχήμιες που αλλού γίονονται για ψηφοθηρικούς λόγους (οι πολιτικοί είναι με το μέρος ΟΛΩΝ αλλά στην ουσία μόνο με την ιδιοτέλειά τους) 3) στηλιτεύω την ανικανότητά σας να κατανοήσετε απλές, λογικές θέσεις ενός πολίτη που δεν θέλει αν ασχημίζουν τον δημόσιο χώρο...α! ξ'εχασα, στο ελλαδιστάν δεν ξέρουμε από δημόσιο χώρο, γι' αυτό και τον καλούμε "κοινό", όπως κοινή γυναίκα...

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 24/06/2014 16:38:05

      1) Δε σας διόρισε ΚΑΝΕΙΣ κύριε, στηλιτευτή της προσωπικής του σεξουαλικής έκφρασης. Ούτε καν τα παιδιά σας δεν πρόκειται να μπουν στον κόπο να …κριθούν από εσάς. Δεν ήρθε κανείς να σας δείξει με το ζόρι τίποτε, σε κάποια γυναίκα έδειχνε ο Γ.Σ ό,τι έδειχνε. :-) Εσείς, από την κλειδαρότρυπα τον κοιτάζετε. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. (Μάλλον όμως, πολύ σας αρέσει που σας έβαλε να σκύψετε ο Τριανταχυδαιόπουλος! Το γλεντάτε! Παριστάνετε τον Κάνετε τον ...αγανακτισμένο στηλιτευτή, αλλά σαν αχόρταγος ''ματάκιας'' λειτουργείτε.....)
      2) α. Αυτοί που παρελαύνουν, αυτοεξευτελίζονται για να σας επιβάλουν να τους δεχτείτε χωρίς να κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο. Λύπη αισθανόμαστε και για τους δυό σας.... β. Οι ‘’ασχήμιες’’ αμερικανόφερτες ή μη, είναι ζήτημα αισθητικής. Θέμα υποκειμενικό. Μόνο στο σπίτι σας μπορείτε να βάλετε ...νόμους αλλά κι αυτό ακόμη, …παίζεται. 3) Δεν σας εξουσιοδότησα για κάτι αγαπητέ και δεν είστε και σε θέση πραγματικά να στηλιτεύετε απολύτως τίποτε, μιας και είστε μόνον ένας τρομαγμένος, μυωπικός ηθικωλόγος, που αδυνατεί να αντιμετωπίσει ψύχραιμα τις πραγματικότητες. * Οι …κοινές γυναίκες, πάνε πάντα πεσκέσι με τους …κοινούς άντρες. Ο ένας δεν υπάρχει χωρίς τον άλλον. Αντίο σας τώρα, το κλείνουμε εδώ το θεματάκι, γιατί κατάντησε άκρως βαρετό.

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 24/06/2014 17:49:57

      δεν χρειάζεται να με διορίσει ΚΑΝΕΙΣ για να υποδείξω, ως πολίτης, την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΧΗΜΙΑ ανθρώπων που παρελυάνουν παρδαλα για να επιδείξουν τις ερωτικές τους τάσεις. και δεν στηλιτέυω τις προσωπικές τους επιλογές. αν αυτό κατάλαβες δεν ξέρεις να διαβάζεις ελληνικά... τις δημόσιες ΑΣΧΗΜΙΕΣ στηλιτεύω. δλδ, πόσο πιο σαφές να το κάνω. αλλά όποιος έχει (αριστερές) μύγες, μυγιάζεται...

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Νίκος Αργεάδης 25/06/2014 01:47:34

      αριστερίστικες, και όχι αριστερές, έπρεπε να γράψω.

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 26/06/2014 20:50:50

      ...Τίποτε άλλο δεν χρειαζόταν να γράψετε, φανατικέ, σρμνότυφε, ηθικωλόγε και γραφικέ μου δημόσιε τζάμπα...στηλιτευτή, των κατά την πτωχή άποψή σας ''ασχημιών''! Τα έχετε ήδη πει όλα και σας έχουμε μια χαρά, καταλάβει όλοι :-). Φτάνει πια!

     • Νίκος Αργεάδης avatar
      Νίκος Αργεάδης @ Η άλυτη εξίσωση 30/06/2014 11:21:41

      Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΙΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΊΛΕ/Η. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΆ ΕΠΙΘΕΤΑ, ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΛΔ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ¨ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΙ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΣΧΗΜΙΕΣ;

     • Η άλυτη εξίσωση avatar
      Η άλυτη εξίσωση @ Νίκος Αργεάδης 04/07/2014 20:47:23

      :-) Εγώ λέω καλύτερα να σας ανησυχεί αγαπητέ, το οτι τις περισσότερες φορές η ''ασχήμια'', βρίσκεται στο προσβεβλημένο αισθητήριο του τζάμπα αυτόκλητου ....στηλιτευτή της, που την διαπιστώνει μ΄ευκολία εκτός του, αλλά αδυνατεί να την επισημάνει και να την καταπολεμήσει εντός του... Γειά σας τώρα. Υ.Γ Κι επειδή όλο ...μπερδεύεστε (ο/η), Η άλυτΗ εξίσωΗ...

 4. Τσε Καρότο avatar
  Τσε Καρότο 20/06/2014 21:25:41

  Τελικά κι αυτός είναι σάπιος αλλά έχουμε σαπίσει κι εμείς όταν δεχόμαστε μπουρδολογίες του τύπου "η αριστερά δεν εκβιάζεται". Αν δεν ξέραμε που πάει ο "εκβιασμός", διαβάζοντας την ανάρτησή του στο must μέσον της αριστεράς, το facebook, θα νομίζαμε ότι τον καλεί η κρατική ασφάλεια να αποκαλύψει που κρύβεται ο Μπελογιάννης κι αυτός ηρωϊκά ανθίσταται προτιμώντας να πεθάνει για την αριστερά. Ο πολιτισμός καθωσπρεπισμός έχει κάνει τον έλληνα φοβικό. Φοβάται να πει τη γνώμη του για να μην χαρακτηριστεί από την κυρίαρχη κουλτουροσαπίλα που έχει κατακλύσει όλους τους τομείς της ζωής μας. Είμαστε ξωφλημένοι.....

 5. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 20/06/2014 22:09:53

  Το καρότο χρειάζεται βαθύ φύτεμα,και κοπριά για να ευδοκιμήσει..

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ Κυθήριος 21/06/2014 09:09:41

   χαχαχαχαχαχα και πότισμα!!!!

  • Lichnee avatar
   Lichnee @ Κυθήριος 21/06/2014 09:43:53

   Χαχαχαχαχαχααα!
   Ζωγράφισες!

  • m.s avatar
   m.s @ Κυθήριος 22/06/2014 12:27:11

   Αχ βρε Κυθήριε!!! ... κλαίω από τ γέλια.

 6. kritwn avatar
  kritwn 20/06/2014 23:25:47

  Τελικά δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις με αυτή την ιστορία.

 7. Ο Λαός Ξεχνά Τι Σημαίνει Αριστερά avatar
  Ο Λαός Ξεχνά Τι Σημαίνει Αριστερά 20/06/2014 23:29:01

  Και η ομοφυλοφιλία διαστροφή είναι..

  • kk avatar
   kk @ Ο Λαός Ξεχνά Τι Σημαίνει Αριστερά 21/06/2014 00:14:34

   και η παρθενία επίσης.

 8. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 21/06/2014 00:23:56

  "Το να είμαστε ευφυείς, είναι ηθική μας υποχρέωση"(Λάιονελ Τρίλλινγκ, 19o5 - 1975, Αμερικανός κριτικός λογοτεχνίας) Ο "ζουγκλάραπας" κάνει τον ευφυή. Είναι απλώς κουτοπόνηρος. Το φιλοθεάμον κοινόν του ζουγκλάραπα είναι κεφάτο, ψωνίζει απ' του ζουγκλάραπα. Και μετά γυρίζει όλο χαρά και ψηφίζει χρυσαυγά (μίλησε κανείς για IQ άνω 50). Ο παθών είναι το αντίστροφο αυτού που προτείνει ο φουκαράς ο Τρίλλινγκ (ο άλλης εποχής). Εμείς οι λοιποί; Τα κορόιδα, που "τσιμπάμε" από τη γλυκιά δηλητηριώδη μπανάνα του ζουγκλάραπα και ασχολούμαστε με ευτελή, ενώ γύρω συμβαίνουν

 9. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 21/06/2014 00:25:09

  ..πράματα και θάματα.

 10. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 21/06/2014 00:31:06

  Ακούσατε κανέναν πολιτικό (δεξιό, αριστερό, κεντρώο, κεντροαριστεροδεξιό, ακροαριστερό, ακροδεξιό), ή κανέναν σταρ δημοσιογράφο, ή κανέναν μάνατζερ της οικονομίας και της κονομισιάς να χρησιμοποιεί τα τελευταία 50 χρόνια τη λέξη "αρετή" ή "ενάρετος"; Του λόγου μου όχι. Τυχαίο; Δεν νομίζω...

 11. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 21/06/2014 00:47:44

  Φάκτορα, Θα διαφωνήσω μαζί σου για το 4ο σημείο. Πιστεύω ότι η πολιτική και κοινωνική αντιπαράθεση πρέπει να περιλαμβάνει και τον ενάρετο, και σύμφωνα με τους κοινωνικούς θεσμούς, βίο των ανταγωνιστών. Αλλοίμονο μας αν ήταν όπως τα λες. Και σε ρωτώ : Θα ήθελες ένας ανώμαλος να είναι δάσκαλος του παιδιού σου ? Θα ήθελες ένας ανώμαλος να είναι κληρικός που θα σου έδινε το εκκλησίασμα ? Θα ήθελες ένας ανώμαλος να είναι ο διοικητής του φαντάρου γιού σου ? Αν δεν θα σε ενοχλούσε τίποτα από τα παραπάνω, τότε μην διαβάζεις την συνέχεια. Εμένα με ενοχλούν όλα και πολλά περισσότερα. Και στην προκειμένη περίπτωση, δεν μιλάμε για τον περιπτερά που αφού κλείσει το μαγαζί του θα πάρει τα ζαρζαβατικά του και θα πάει σπίτι του να κάνει ότι γουστάρει. Εδώ μιλάμε για τον πρώτο πολίτη μιας πόλης των 5 εκατομμυρίων. Μιλάμε για άνθρωπο που θα πάρει αποφάσεις που θα έχουν άμεσες επιπτώσεις στην ζωή μου και στην οικογένειά μου. Γιατί να μην ξέρω, πριν πάω να ψηφίσω, ότι είναι ανώμαλος. Συμπέρασμα μου είναι ότι ο «βίος και η πολιτεία» των ανθρώπων της εξουσίας πρέπει να είναι γνωστός και μέρος του βιογραφικού τους. Συχνά, στην πολιτική αντιπαράθεση, «καυτηριάζουμε» υποψήφιους ή εν ενεργεία πολιτικούς ότι ζουν μέσα σε χλιδή, ότι δεν έχουν κολλήσει ποτέ τους ένσημα, ότι δεν έχουν υπηρετήσει στον στρατό κλπ. Γιατί πρέπει να αφήσουμε την ανωμαλία απ’ έξω ?

  • George N avatar
   George N @ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 21/06/2014 09:00:38

   Δεν μπορείτε να ξέρετε -εκτός κι αν τους κατασκοπεύουμε-αν οι υποψήφιοι (και όχι μόνο) βλέπουν κάπως τα καρότα. Στο τέλος θα πρέπει να δεχθείτε αυτό που θα σας πούνε οι ίδιοι δλδ ότι δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση. Ούτε ξέρετε τις σχέσεις που έχουν με την μαναβική όλοι όσοι εσείς εκτιμάτε. Και που ενδεχομένως τους έχετε ως πρότυπα. Απλά δεν ξέρετε και ούτε μπορείτε να μάθετε. Ούτε έχει καμιά σημασία η σχέση κάποιου με τα ζαρζαβατικά με τις επαγγελματικές του αποφάσεις. Εκτός από μη πρακτικό κριτήριο και ο χαρακτηρισμός ανώμαλος είναι άτοπος γιατί ποιος καθορίζει τι είναι και τι όχι? Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ανωμαλία, ότι δεν είναι missionary position, χωρίς καμιά προφύλαξη και δεν αποβλέπει αυστηρά στην τεκνοποίηση. Πόσοι θα περνάγαμε έναν τέτοιο πήχη? Ο συγκεκριμένος πάντως-αν αληθεύει η ιστορία- δεν τον περνάει όχι από ανωμαλία αλλά από απίστευτη αφέλεια και επικύνδυνη απερισκεψία. Για αυτό θα έπρεπε να ξέρουν οι ψηφοφόροι αυτή την ιστορία κι όχι για τα καρότα.

 12. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 21/06/2014 01:59:13

  Για όσους ψάχνουν τι θα έπρεπε να γίνει ας ρίξουν μια ματιά και σε άλλες χώρες.Το σκάνδαλο Κλίντον - Λεβίνσκι το θυμάστε; Φαντάζεσθε ότι θα μπορούσε μετά από κάτι παρόμοιο Αμερικανός πολιτικός να μείνει στη θέση του;

  • my way avatar
   my way @ ψυχραιμια 21/06/2014 21:54:45

   Η περίπτωση Κλίντον - Λεβίνσκι διαφέρει. Ήταν μια ανάρμοστη σχέση, ήταν απλά -θα το πω περιφραστικά- μια ...αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ, Κέϊτ Μίντλετον!

  • Άλλα λόγια avatar
   Άλλα λόγια @ ψυχραιμια 24/06/2014 18:33:46

   Άλλα ήθη, άλλα έθιμα... Τον Μέϊντοφ τον θυμόσαστε? Στην Ελλάδα θα ήταν και δήμαρχος τώρα

 13. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/06/2014 08:04:33

  Η μαναβική δεν εκβιάζεται...

 14. πολίτης avatar
  πολίτης 21/06/2014 09:19:08

  Ο δημοσιογράφος ακολουθεί τον δρόμο αυτό χρόνια τώρα. Αν κάτι δεν εμπίπτει στον ποινικό κώδικα, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Όσο για το άρθρο, με τον τρόπο που έχει γραφτεί, επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω για τις καλές του προθέσεις. Μάλλον το αντίθετο επιδιώκει, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας, θερμή παράκληση.

  • Η άλυτη εξίσωση avatar
   Η άλυτη εξίσωση @ πολίτης 21/06/2014 09:44:59

   Νομίζω οτι εδώ αδικείτε το Antinews. Στην παράγραφο 2 αυτό που για τη συγκεκριμένη περίπτωση ''περισσεύει'', είναι η ακραία αναφορά : ''Όποιος είναι ανώμαλος και μάλιστα μπαίνει στο ίντερνετ και δείχνει την ανωμαλία του...'', αλλά στις παραγράφους 3,4 καθώς και στον επίλογο, είναι πολύ σωστή η τοποθέτηση. Σε άκρως συντηρητικό (ως επί το πλείστον) κοινό απευθύνεται άλλωστε ο αρθογράφος, από ότι αποδεικνύει και το ...πνεύμα των σχολίων.

   • Η άλυτη εξίσωση avatar
    Η άλυτη εξίσωση @ Η άλυτη εξίσωση 21/06/2014 09:49:55

    Άρα, ικανοποιητικά...ισορροπεί.

   • ΚΠ avatar
    ΚΠ @ Η άλυτη εξίσωση 22/06/2014 08:14:17

    Όλοι εσείς οι περίεργοι "προοδευτικοί" που πασχίζετε να επιβάλλετε περίεργες "ιδιαιτερότητες" ,μία μικρή μειοψηφία είστε.

    • Η άλυτη εξίσωση avatar
     Η άλυτη εξίσωση @ ΚΠ 22/06/2014 09:48:17

     Όλοι εσείς οι εμμονικοί ''συντηρητικοί'' που πασχίζετε να επιβάλλετε την προσωπική σας επιλογή ως απαράβατο κανόνα της ''σεξουαλικής ορθότητας'', είστε πλέον ξεπερασμένοι από την πραγματικότητα. Δεν τετραγωνίζεται ο κύκλος. Άδικα ζορίζεστε....

 15. Lichnee avatar
  Lichnee 21/06/2014 11:13:40

  Ρε παιδιά...τον Bugs Bunny σε post για το καρότο του ανώμαλου; Έλεος! My childhood is officialy ruined. :(

  • my way avatar
   my way @ Lichnee 21/06/2014 20:45:15

   Είναι δάκτυλος του Elmer Fudd!

   • Lichnee avatar
    Lichnee @ my way 23/06/2014 11:48:51

    Ίσως και ...καρότο του Elmer να είναι! :P

 16. Ρηνα avatar
  Ρηνα 21/06/2014 11:43:52

  Οι βρωμικοι εκβιαζουν και εκβιαζονται απο βρωμικους.....

 17. nikos avatar
  nikos 21/06/2014 18:26:40

  Ο υποψηφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δημο Αθηναιων εβαζε καροτα στο κολο του συμφωνα με Τριανταφυλοπουλο και το βιντεο που λεει οτι κατεχει.Επειδη εχει εκλεγει δημοτικος συμβουλος,περιμενω απο κ.ΚΑΜΙΝΗ να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ απο το συμβουλιο το εμετικο αυτο ατομο.

 18. roadrunner avatar
  roadrunner 21/06/2014 22:36:31

  Είναι άραγε ένα ακόμη απλό ροζ (προς το καροτί του) σκάνδαλο πολιτικού ; Και … αν … αν το επίμαχο «καρότο του σκανδάλου» δεν ήταν το σύνηθες ζαρζαβατικό του μανάβη, αλλά ήταν … «γενετικά μεταλλαγμένο» καρότο; Μήπως οι σύντροφοι βαδίζουν στα χνάρια των Ιαπώνων επιστημόνων που κάποτε δημιούργησαν το «ποντίκι που κελαηδάει» ;;; κάνοντας βάσει σχεδίου, τα αντίστοιχα ζευγαρώματα, ώστε να πάρουν τον έλεγχο της πρωτογενούς παραγωγής δημιουργώντας μεταλλαγμένα κομματικά καρότα που θα ευδοκιμούν μόνο σε συνθήκες Σύριζα; :-)

 19. Κώστας ΜΠ avatar
  Κώστας ΜΠ 22/06/2014 11:56:58

  Να αφαιρεθεί ο ηρωικός Μπαγκς Μπάνυ από φωτογραφία του θέματος. Ας μην τον λερώνουμε με τα αίσχη του Τριανταφυλόπουλου και την φαιδρότητα του Σακελαρίδη(είναι για λύπηση ο άνθρωπος).

  • my way avatar
   my way @ Κώστας ΜΠ 22/06/2014 13:10:31

   Ενώνω τη φωνή μου, μ' αυτές των λοιπών αντιστασιακών δυνάμεων. Κάτω τα χέρια απ' τον Bugs Bunny καροτά!!!

 20. Theodore avatar
  Theodore 22/06/2014 20:04:02

  Εκεινο που μου εκανε εντυπωση εσχατως,Ειναι η διπλη γλωσσα των πολιτικων,και μαλιστα των λεγομενων προοδευτικων.πχ Παπαδημουλη. Ο κυριος λιπον αυτος,σε απαντηση προς τη Ντορα Μπακογιαννη,που του ειπε οτι εδωσε μια "κωλομπαριστικη απαντηση",εξεμανη,και ειπε οτι "μας θεωρειτε ανωμαλους". Δηλαδη,απο τη μια,υποστηριζουμε στα λογια την ανωμαλια της ομοφυλοφιλιας,και απο την αλλη,νοιωθουμε αβολα αμα μας λενε κωλομπαραδες. Ωραια προοδευτικοτητα κουβαλαμε,Ετσι; Ηθελα ναξερα,αμα η Ντορα του ελεγε οτι της εδωσε ...@ούστικες απαντησεις,θα θυμωνε παλι;

  • Franc. avatar
   Franc. @ Theodore 23/06/2014 11:37:28

   Μην ξεχνάς οτι η Ντόρα με το εξώγαμο του γιού της που θάφτηκε προεκλογικά, δεν θα είχε καμμία διάθεση να το ξαναφέρει στην επιφάνεια τώρα που ο Κωστάκης της είναι Περιφερειάρχης. Εκείνο που μου κινεί την περιέργεια είναι γιατί μας έκρυψαν προεκλογικά την αλήθεια για το καρόττο. Εν πάσει περιπτώσει για μένα οι πολιτικοί είναι ολοι ένοχοι για κάθε κατηγορία, μέχρι να αποδείξουν αδιαμφισβήτητα την αθωότητά τους.

 21. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 23/06/2014 09:08:49

  Ο Εκβιασμός αν υπάρχει είναι κολάσιμος. Όμως δεν προκύπτει από τα στοιχεία που διατίθενται. Γιατί είναι εκβιασμός η προειδοποίηση ότι τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να είναι γνωστές στους πολίτες εφόσον αφορούν σε πρόσωπα που διεκδικούν την λαϊκή ψήφο. Ας βγει ο κάθε κύριος να δηλώσει την ευθύνη του για τη συμπεριφορά του κι ας διεκδικήσει μετά την ψήφο των πολιτών. Εφόσον είναι υπεύθυνος για τη φημολογούμενη πράξη που αποτελεί αντικείμενο εκβιασμού η μόνη λύση είναι να την αποδεχτεί ή να τη διαψεύσει και ελεύθερος πλέον να πορευτεί σύμφωνα με το τι θα αποφασίσουν οι πολίτες.

  • Franc. avatar
   Franc. @ ΣΟΝ ΠΕΝ 23/06/2014 13:59:24

   Πολύ σωστά φίλε ΣΟΝ ΠΕΝ. Ή είναι κι αυτός ο νέος Μπουτάρης της Αθήνας και το ομολογεί, ή βάζει φυλακή τον Τριανταφυλλόπουλο. Αλλοιώς παραιτείται απο την πολιτική και ξαναβρίσκει την ελευθερία του να κάνει ό,τι γουστάρει με το σώμα και την ψυχή του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.