#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/10/2010 14:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα ΜΜΕ προκαλούν πλέον απέχθεια στον ελληνικό λαόΜωραίνει Κύριος…Ερώτηση: Τι ακριβώς θα συνέβαινε, αν υπήρχαν στην Περιφέρεια Αττικής δύο «αντάρτικα» ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα του κόμματος; Και μάλιστα και τα δύο είχαν σαφή διαφωνία με την κεντρική πολιτική του κόμματος για το Μνημόνιο;

Δεν θα έλεγαν τα επίσημα ΜΜΕ ότι… «διαλύεται η Νέα Δημοκρατία»;

Ασφαλώς αυτό θα έλεγαν!

Κι όμως, αυτό δεν συμβαίνει στη Νέα Δημοκρατία.

Συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ!

Και τα επίσημα Μέσα Ενημέρωσης δεν λένε κουβέντα!

Ή μάλλον λένε ελάχιστα. Σαν να πρόκειται για απλή τοπική ιδιομορφία. Σαν να πρόκειται για προσωπική κόντρα υποψηφίων.

Ενώ τα «αντάρτικα» ψηφοδέλτια αποτελούν ευθεία αμφισβήτηση της κυβέρνησης και πρόβα διάσπασης του ίδιου του ΠΑΣΟΚ…

Κι όμως, τα επίσημα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα για όλα αυτά.

Τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, όπου γίνεται «της τρελής» – κι όχι μόνο στην Αττική – δεν απασχολούν τα επίσημα ΜΜΕ.

Αντίθετα, αν… βήξει η κα. Ντόρα Μπακογιάννη, γίνεται «σεισμός»!

Για θέματα που συνήθως δεν αφορούν κανένα…

Ερώτηση δεύτερη: τι θα γινόταν, αν επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας υπουργός της κατηγορούσε ευθέως τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για μια κουβέντα που είπε τελικά ο δικός του Πρωθυπουργός;

Έχει κανείς αμφιβολία ότι θα τον απαξίωναν, θα τον λοιδορούσαν, θα τον χλεύαζαν και θα τον λιθοβολούσαν τα επίσημα ΜΜΕ;

Κι όμως! Δεν το έκανε υπουργός της Νέας Δημοκρατίας. Το έκανε υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπακωνσταντίνου, σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για κάτι που είχε πει δημόσια ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Και τα επίσημα ΜΜΕ δεν είπαν κουβέντα! Για τη γκάφα του κ. Παπακωνσταντίνου έψεξαν… εκείνον που του διατύπωσε «λάθος ερώτηση»!Ερώτηση τρίτη: Τι θα έκαναν τα επίσημα ΜΜΕ, αν ηγετικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας δήλωνε με θράσος χιλίων πιθήκων, σε διαμαρτυρόμενους συνδικαλιστές, ότι τα λεφτά «μαζί τα φάγαμε»;

Θα τον προπηλάκιζαν! Θα ζητούσαν την παραίτησή του. Θα τον κρέμαγαν «στα μανταλάκια». Θα τον έκοβαν από κάθε δημόσια παρουσία.

Κι όμως, το είπε ο σημερινός Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Και τον «χάιδεψαν»! Τον επιβράβευσαν για την «παρρησία του»!

Ο άνθρωπος αυτός έχει μπερδέψει την ειλικρίνεια με τον κυνισμό και τη ευθύτητα με τη χυδαιότητα.

Αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίνε εκείνοι που, αντί να τον βάλουν στη θέση του, τον προβάλλουν κι όλα…Ερώτηση τελευταία: τι θα έκαναν τα επίσημα ΜΜΕ, αν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δήλωνε δημόσια σε διεθνή φόρα ότι: «η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη χώρα»;

Θα τον διαπόμπευαν! Δεν θα είχε που να σταθεί. Δεν θα μπορούσε να μείνει ούτε μια ώρα…

Κι όμως, το είπε ο Γιώργος Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός. Ακόμα και ξένοι ηγέτες εξέφρασαν την έκπληξή τους. Έπαθαν σοκ οι άνθρωποι.

Κι  όμως: Κανένα από τα επίσημα ΜΜΕ της Ελλάδαςδεν έδειξε τη δυσφορία. Κανένα!

Σχεδόν τον «συνεχάρησαν» για την ειλικρίνειά του.

Τον κ. «Λεφτά υπάρχουν», τον συνεχάρησαν για την…ειλικρίνειά του!

Εκεί καταντήσαμε…Όταν έπεφτε το καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης, ο επίσημος σοβιετικός τύπος, μέχρι τότε «προπύργιο» της κομματικής γραμμής και της «μοναδικής αλήθειας», πήρε ταχύτατα αποστάσεις από το Κρεμλίνο.

Σκεφτείτε: ακόμα και τα σοβιετικά ΜΜΕ, βγαλμένα από δεκαετίες παραπληροφόρησης και σκληρού προπαγανδιστικού εκμαυλισμού της κοινωνίας, κατάλαβαν ότι το καθεστώς βούλιαζε...

-- Τα ελληνικά ΜΜΕ δεν κατάλαβαν ακόμα, ότι ο «σοβιετικός» χαρακτήρας της «ενημέρωσής» τους προκαλεί πλέον απέχθεια στον ελληνικό λαό.

-- Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα, ότι το καθεστώς που στηρίζουν βυθίζεται.

-- Δεν έχουν υποπτευθεί καν, ότι αυτό που στηρίζουν το απεχθάνονται ακόμα και οι ξένοι «προστάτες» του. Οι οποίοι με κάθε τρόπο εξηγούν ότι η «ελληνική συνταγή» είναι ακατάλληλη για την υπόλοιπη Ευρώπη, γιατί δημιουργεί δυσβάστακτη ύφεση.

-- Προσκαλούν σοβαρούς διεθνείς αναλυτές, όπως ο Martin Feldstein και ο Martin Wolf, οι οποίο τους λένε πως ευθέως πως το Μνημόνιο δεν σώζει την Ελλάδα σώζει τις ξένες τράπεζες που είχαν δανείσει την Ελλάδα!

Ούτε τους προσκεκλημένους τους δεν ακούν…

-- Δεν αντιλαμβάνονται ότι ο Πρόεδρος της Ευρωζώνης, ο κ. Γιούγκερ, στις επίμαχες δηλώσεις του της περασμένης εβδομάδας, είπε κάτι ακόμα πιο οδυνηρό:

Ότι οι Βρυξέλλες γνώριζαν από χρόνια πως υπάρχει δημοσιονομικός εκτροχιασμός στην Ελλάδα, αλλά δεν μίλαγαν, γιατί από τα ελλείμματα της Ελλάδας πλούτιζαν οι Γερμανοί εξαγωγείς (και οι Γάλλοι).

Κι ύστερα έρχεται η Γερμανία να «τιμωρήσει» την Ελλάδα!

Ποια Γερμανία; Αυτή που δεν μας δίνει την δικογραφία της «Ζήμενς» να δούμε ποιοι είναι οι «λαδιάρηδες» πολιτικοί μας και να τους «περιποιηθούμε».

Και πώς να μας τους δώσει;

Τι στοίχημα πάτε ότι μερικοί από αυτούς που «τα πήραν», σήμερα υπερθεματίζουν για το Μνημόνιο;

Τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν καταλαβαίνουν ότι θα βουλιάξουν πρώτα! Πριν βουλιάξει το καθεστώς που σκανδαλωδώς στηρίζουν με νύχια και με δόντια.

Το παράκαναν!

Και δεν βλέπουν τις κυκλοφορίες τους που κατρακυλούν, τις τηλεθεάσεις τους που συρρικνώνονται και τα διαφημιστικά τους έσοδα που καταρρέουν.

Μωραίνει Κύριος…

ΝΖ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. o aneksartitos avatar
  o aneksartitos 16/10/2010 14:38:44

  Τα ΜΜΕ από μόνα τους δεν είναι τίποτα.
  Από πίσω τους είναι οι μεγαλοερλοβάβοι και οι μεγαλονταβατζήδες του συστήματος ΠΑΣΟΚ, που αφού έφαγαν επί χρηματιστηρίου και ολυμπιάδας, έφαγαν πόρτα από Καραμανλή. Λύσαξαν, τον έριξαν πραξικοπηματικά, και τώρα είναι αποφασισμένα να μην αφήσουν με τίποτα να ξανασυμβεί κάτι κακό απ' τη ΝΔ. Αλλωστε τρώνε αλλύλπητα από τότε που ήρθε ο ΓΑΠ στην εξουσία (χαριστικές ρυθμίσεις οφειλών, σπάσιμο μεγάλων έργων σε μικρότερα, ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ, κα).
  ΥΓ Τα Τέμπη πάλι έκλεισαν.. Αυτός ο Τομεάρχης της ΝΔ δεν θα αναλάβει επιτέλους της πολιτικές ευθύνες του για το νέο κλελίσιμο των Τεμπών;; Αισχος! Ντροπή! Συγχαρητήρια στον κ. Ρέππα που ανεδειξε το θέμα και μίλησε με αυστηρά λόγια στην Αιγιαον ΑΕ, ιδιοκτησίας του μεγαλονταβατζή που κάθε βραδυ στις 8 υμνεί το GAP,οτι αν δεν ανοίξουν τα Τέμπη ως το Πάσχα του 2013 θια επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11.

 2. Kasut avatar
  Kasut 16/10/2010 14:39:10

  Φαουλ ΝΖ.

  Αν ηξεραν οι Γερμανοι απο χρονια πως η Ελλαδα ειναι στο χειλος της χρεωκοπιας τι επιχειρημα δινει. Αν το δεχεσαι σημαινει πως ζητας (?) ευθυνες απο τις προηγουμενες κυβερνησεις. Αν δεν το δεχεσαι γιατι το χρησιμοποιεις.
  Κοινως με λιγα λογια. Ειχαμε κριση χρεους-κριση δανεισμου η οχι?

 3. anonymous avatar
  anonymous 16/10/2010 14:46:53

  Ιδού το έργο της Διαμαντοπούλου στο Υπουργείο Παιδείας.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ anonymous 16/10/2010 17:02:38

   Η προσέγγιση του πολιτισμού ενός έθνους, ξεκινά από τη Παιδεία του. Επί αλήστου μνήμης ημερών Mineiko-&-Aννας-Κάλερ-Bilderberg-ΔΝΤ, η Ελλάδα κατέχει πλέον τη τελευταία θέση στη Παιδεία, Ερευνα, Ανάπτυξη, Βιομηχανία, Τεχνολογία, Γεωργία, Κτηνοτροφία, κατά Κεφαλήν Εισόδημα...

   Κι όμως η Ελλάδα, σε πείσμα των καιρών, αν και στο μάτι του κυκλώνα της νεοταξικής εξαθλίωσης και του κοινωνικού πολτού, αντέχει, ελπίζει, κι αναζητά το Φως. Ελλάς Ην. Ελλάς Εστί. Ελλάς Εσσεται.

   • anonymous avatar
    anonymous @ η Dimi 16/10/2010 20:17:08

    Το πρόβλημα δεν είναι οι επιδιώξεις της Διαμαντοπούλου ή της Γιαννάκου. Το πρόβλημα είναι ότι τα ΜΜΕ θάβουν αυτές τις ειδήσεις και ότι στηρίζουν το "έργο" των υπουργών αυτών.

    Από το 1997 και μετά που παράδωσε σταδιακά ο Σημίτης τη χώρα στους νεοταξίτες ρέει άφθονο χρήμα προς την κατεύθυνση της εθνικής διάλυσης του Έλληνα. Τον απαξιώνουν με τρόπο που δεν απαξιώνουν τους Ναζί Γερμανούς. Εμείς δεν έχουμε ούτε σκοτώσει ούτε καταστρέψει τον κόσμο. Οι Γερμανοί έχουν καταστρέψει τον κόσμο και δεν τους την πέφτουν με τέτοιο τρόπο όπως μας την πέφτουν εμάς και μας κάνουν να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ η Dimi 17/10/2010 09:22:20

    anonymous Χωρις τη σαβούρα το παπόρι μπατάρει, λέει η σοφή μανιάτικη ρήση. Και είναι επίκαιρη, επειδή αποτυπώνει τη πολυμορφική νεοταξική ΣΑΒΟΥΡΑ και τα άθλια Μ.έσα Μ.αγειρευμένων Ε.ντυπώσεων που τη στηρίζουν. Ομως, τ’ άδεια τα σακιά, όρθια δεν στέκονται.

    Είναι στο χέρι και στη δύναμη της ψήφου των Ελλήνων, να πάρουμε πίσω την Γαλανόλευκη 5000χρονη Πατρίδα! που ΜΑΣ ανήκει.

    Κι εδώ, δεν πρόκειται γιά κομματικό οπαδισμό. Πρόκειται γιά την αυτοπροστασία μας, γιά τη συνέχειά μας, γιά την ύπάρξή μας σ’αυτή τη μικρή γεωγραφικά, αλλά Μεγίστη χρονικά και ιστορικά Χώρα, με τη Ζηλευτή Γεωστρατική Θέση, που είναι κάρφος εν τω οφθαλμώ, των απανταχού αρπακτικών ορνέων, ανά τις χιλιετίες.

    Εχουμε χτυπήσει πάτο του πηγαδιού. Πιό κάτω δεν πάει. Γι’αυτό, και η μόνη Διέξοδος σωτηρίας μας, είναι προς τα ΕΠΑΝΩ!

    Η Ελευθερία, ουδέποτε υπάρξε δεδομένο αγαθό ή, εύκολη υπόθεση γιά τους Ελληνες. Ανέκαθεν, είμαστε γιά τα πολύ δύσκολα Εμείς. Αυτό είναι το πεπρωμένο μας. Είναι στο DNA μας να γράφουμε Ιστορία, κι αυτό, δεν μπορεί ν’αλλάζει κανείς και με τίποτα. Είμασταν ανέκαθεν αριθμητικά ολίγοι, αλλά, ουσιαστικοί.

    Κι εν τέλει στη ζωή, σημασία δεν έχει αν κρατάμε καλά χαρτιά, αλλά, αν παίζουμε σωστά, τα άσχημα φύλλα..

 4. donaE avatar
  donaE 16/10/2010 14:47:41

  Ο ΓΑΠ ειναι με τις τραπεζες.Τα ελληνικα ΜΜΕ περιμενουν να δουν τι θα κανουν οι τραπεζες με τα χρεη τους.Κατοπιν αν χρειαστει θα κανουν μεταβολη,πραγμαα συνηθισμενο.Εδω μπορει να κανει μεταβολη και ο ιδιος ο ΓΑΠ,καθοτι εκτος απο διεφθαρμενη ειμαστε και σουρεαλιστικη χωρα...

 5. BlueSky avatar
  BlueSky 16/10/2010 14:54:45

  Ένας πρωθυπουργός….. κυνηγημένος από τις δηλώσεις του!!

  Μια από τις κακές πολιτικές παραδόσεις που έχουμε δημιουργήσει σε αυτόν τον τόπο είναι άλλα να λένε οι πολιτικοί μας προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Όσο περνά ο καιρός και υποτίθεται πως ωριμάζουν οι πολίτες και γίνονται πιο καχύποπτοι, θα περίμενε κανείς ότι η παράδοση σπάει ή τέλος πάντων υποχωρεί. Περιέργως, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Και ο σημερινός πρωθυπουργός αποτελεί το πιο λαμπρό παράδειγμα της τακτικής "άλλα λέω και άλλα κάνω"!

  Είναι δύσκολο να βρει κανείς στη μεταπολιτευτική ιστορία πρωθυπουργό που να τον... κυνηγούν οι δηλώσεις του τόσο πολύ όσο....
  τον Γιώργο Παπανδρέου. Από το περίφημο πλέον "λεφτά υπάρχουν" και τις προεκλογικές ρητορείες κατά των φόρων, μέχρι τις μετεκλογικές δεσμεύσεις ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις του και ότι δεν θα πάει ποτέ στο ΔΝΤ, γιατί η πολιτική που εφαρμόζει οδηγεί στην ύφεση και την κοινωνική αποσύνθεση, ο Παπανδρέου έχει δώσει υλικό για πολλά βίντεο κλιπ, τα οποία επιστρατεύει άλλωστε τώρα η ΝΔ για να του κάνει αντιπολίτευση.  Το κακό όμως για τον πρωθυπουργό δεν είναι μόνο ότι τον κυνηγούν οι δηλώσεις που έχει κάνει εντός της Ελλάδος, αλλά κι αυτές που έχει κάνει μιλώντας ασταμάτητα στα διεθνή ΜΜΕ. Μια απ' αυτές, ξεχασμένη από εμάς τους Έλληνες, ήταν αυτή που έκανε στις 15 Δεκεμβρίου στο BBC, αναφέροντας μεταξύ άλλως ότι κυβερνά μια χώρα στην οποία υπάρχει "συστηματική διαφθορά". Κι επειδή τα ρεπορτάζ του BBC, όταν δεν διαψεύδονται, αποτελούν σημείο αναφοράς, την κράτησε και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο νου του αυτή την ασυνήθιστη για πρωθυπουργό μιας χώρας-μέλους της ΕΕ δήλωση και τη θυμήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ουάσινγκτον, προκαλώντας..... τον γνωστό πανικό που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες, ψάχνοντας να βρούμε... τον κρυμμένο θησαυρό, τον Έλληνα πρωθυπουργό, δηλαδή, που είπε "διεφθαρμένη" τη χώρα του.

  Πόσοι Έλληνες πιστεύουν πράγματι ότι αυτή η χώρα είναι διεφθαρμένη; Οι περισσότεροι! Πόσοι είναι πρόθυμοι να δεχτούν ή έστω να ανεχτούν ότι ο πρωθυπουργός τους θα το λέει αυτό δημοσίως σε διεθνή fora, την ώρα που διαπραγματεύεται το μέλλον της χώρας; Ελάχιστοι!

  Ο Γιώργος Παπανδρέου και μαζί του η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανακαλύπτουν τώρα πόσο επιπόλαιη ήταν η απόφαση του διασυρμού της χώρας διεθνώς, με μόνο στόχο τη μετάθεση των ευθυνών στην προηγούμενη κυβέρνηση για ότι επρόκειτο να ακολουθήσει. Η επιβεβαίωση της θεωρίας ότι το Μνημόνιο ήταν μονόδρομος περνούσε ασφαλώς για τον πρωθυπουργό μέσα από την εμπέδωση στην κοινή γνώμη της άποψης ότι η Ελλάδα είναι μια διαλυμένη και απαξιωμένη χώρα. Μόνο στην πορεία αποδεικνύεται ότι στην παγίδα την όποια έστησε ο Γιώργος Παπανδρέου για την προηγούμενη κυβέρνηση πέφτει τώρα μέσα ο ίδιος.

  Ασφαλώς γνώριζε ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του πολύ πριν τις εκλογές αυτό που γνώριζε και η προηγούμενη κυβέρνηση και όλοι οι Ευρωπαίοι, ότι δηλαδή η Ελλάδα πάει... στα βράχια. Το έγραφαν οι εφημερίδες, το συζητούσαν άπαντες στο παρασκήνιο μετά το ξέσπασμα της διεθνούς οικονομικής κρίσης, το έλεγε και το έγραφε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης από το 2008, επισείοντας, μάλιστα τον κίνδυνο να καταλήξουμε στο ΔΝΤ.

  Ο Παπανδρέου ήξερε άλλα επέλεξε να κάνει πως δεν ήξερε, θεωρώντας προφανώς ότι η μέθοδος της πολιτικής απάτης είναι αήττητη και σε φέρνει με μαθηματική ακρίβεια στην εξουσία. Μόνο που το παρελθόν έχει αποδείξει ότι όσο εύκολα σε βοηθά να ανέβεις, άλλο τόσο εύκολα σε γκρεμίζει...


  Γ. Κουβαράς – ΕΠΙΚΑΙΡΑ
  Υ.Γ: Συμφωνώ, λέγοντας για την περίπτωση του πολιτικού περιγράφεται στο άρθρο του Γ. Κουβαρά. Έλεγε η θεία μου η Μελπομένη: ''Οι χαζοί και οι ψεύτες δε ξέρουν τι λέν !

 6. tony avatar
  tony 16/10/2010 15:09:44

  Καλα κάνουν.
  Όπως έστρωσαν κοιμούνται.
  Όσο ποιο πολύ απελπίζονται τόσο ποιο πολύ θα αγριευουν.
  Δεν μπορούν πλέον να αλαξουν πορεία.
  Όσο κρατάνε τα δανεικά του Γιωργου θα κελαηδάνε.
  Ας ελπίσουμε να έχει πολλά να κρατήσουν πολύ.

 7. Alex avatar
  Alex 16/10/2010 15:12:58

  Πολυ ευστοχο το αρθρο...και ελιπζω το webTV του Antinews που ειχα προτεινει προ καιρου και αποδεχτηκε ο FactorX να ειναι συντομα ετοιμο...

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Alex 16/10/2010 18:54:40

   γειά σου Άλεξ, πώς είναι τα πράγματα στην Κρήτη?

   • Alex avatar
    Alex @ δρόμος 17/10/2010 00:57:57

    Απο το κακο στο χειροτερο πανε μαγαζια κλεινουν απολυσεις γινονται τα γνωστα....αλλα τι να πεις εδω σταθερα το ΠΑΣΟΚ ποσοστα Τσαουσεσκου....δεν αλλαζουν μυαλα....αλλα τουλαχιστον η ψηλη φαινεται οτι ζοριζεται ασχημα.

 8. BlueSky avatar
  BlueSky 16/10/2010 15:46:50

  Τι έγινε παιδιά;; Ξεκίνησε να τρώει το σαράκι; Ιδού μια ανάρτηση από το
  http://www.parapolitiki.com/2010/10/blog-post_178.html,

  Άφησαν να περάσει ένας μήνας μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό κι από αύριο ξεκινούν και πάλι νέα σενάρια, αυτή τη φορά περιέχουν "πρόωρες εκλογές".

  Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι οι πρόωρες εκλογές θα λάβουν τη μορφή της διπλής αναμέτρησης με την ευκαιρία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Από αύριο το σενάριο αλλάζει και οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Νοεμβρίου.

  Το αστείο είναι ότι η ήττα δεν ορίζεται με μεγάλη σαφήνεια ώστε τα σενάρια να παραμείνουν επίκαιρα πρά το όποιο αποτέλεσμα.

  Το χορό ανοίγει λοιπόν αύριο η Realnews. Για να δούμε ποιοι άλλοι θα χορέψουν.

  ΥΓ: Πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες έτσι ώστε να ξεκουμπιστούν μια ώρα αρχύτερα. Το ποσοστό της ήττας του πασόκ θα είναι κάτω από 30% πανελλαδικά.

 9. YIOULI avatar
  YIOULI 16/10/2010 15:54:35

  Αυτό δεν είναι ανάρτηση!Κέντημα είναι!!!
  :-)

 10. nasos avatar
  nasos 16/10/2010 16:09:28

  ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει πως οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται,αλλά τα συγκροτήματα Τύπου(Λαμπράκης,Μπόμπολας κλπ ) που αποτελούν και την πραγματική πηγή της διαφθοράς,δηλαδή της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικότητας,παραμένουν
  συνεπώς η ελάχιστη πράξη αντίστασης που μπορούν να κάνουν είναι να πάψουν αγοράζουν τις διαπλεκόμενες φυλλάδες τους

 11. GAETANO avatar
  GAETANO 16/10/2010 16:25:07

  1.- ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ "DOLLY" ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ? ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
  2.- ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ . Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
  3.- ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ . Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΧΙ Η ΝΤΟΡΑ

  Ο ΚΟΣΜΟΣ Factorx ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ . ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ . ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΜ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ , ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ .
  ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ .

 12. Aggelos avatar
  Aggelos 16/10/2010 16:37:19

  αρχιζουν τα ΜΜΕ να απομακρυνονται απο το καραβι που βουλιαζει..

  φαινεται..πασοκοσκυλα του μεγκα το πρωι λενε σχεδον θετικα λογια για το σαμαρα,,ή αρχιζουν να αναρωτιουνται αν περπεπ να παμε στο μνημονιο..

  να δουμε ,,θα προλαβουν να φυγουν.απο το καραβι,,πριν τους παρει η ρουφηχτρα μεσα?

 13. δημητρης avatar
  δημητρης 16/10/2010 16:55:50

  ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΗΛΑΔΗ!

 14. Μisha avatar
  Μisha 16/10/2010 17:06:39

  Στη χώρα όπου οι ταγματασφαλίτες -συνεργάτες των Ναζί έπαιρναν σύνταξη αντιστασιακού και όπου οι κατήγοροι του Ανδρέα στο ειδικό δικαστήριο έγιναν στενοί συνεργάτες του γιού του, όλα είναι πιθανά.

  Η προπαγάνδα τους είναι προκλητική και χυδαία αλλά δυστυχώς για όλους μας, έχει αποτελέσματα.

  Να κάνω μια πρόταση;

  Απόσυρση όλων των κομμάτων της αντιπολιτεύσεως από τα πάνελ τους με ταυτόχρονη καταγγελία της ανέντιμης και καθοδηγούμενης στάσης τους.

  Ας τους αφήσουν να γλύφονται οι μνημονιακοί (δημοσιοκάφροι -γαπίτες και εξαπτέρυγα) μεταξύ τους.

  Αν δεν εμφανιστεί βουλευτής ή πολιτευτης από ΝΔ, ΚΚΕ , ΣΥΝ σε κανένα πάνελ της φράου Χέλγκα, του δον Τερμπεντέρη και του σέρ Γκάτζολου δε θα τους μείνει ουτε το φ΄λλο συκής με το οποίο προσπαθούν να κρύψουν τώρα την διατεταγμένη αποστή τους

  • τηλέμαχος αναγνώστου avatar
   τηλέμαχος αναγνώστου @ Μisha 16/10/2010 18:11:38

   @Μisha
   Πολύ σωστά. Είναι ενδεικτικό της ανεπάρκειας αλλά και του παραγοντισμού που παρεπιδημεί και στα κόμματα της αριστεράς το ότι δεν το έχουν κάνει ακόμη. Τακτικά για να γίνει αυτό πρέπει να πεισθεί πρώτα το ΚΚΕ που το έχει κάνει κατά καιρούς για το ζούγκλα και τον πρετεντέρη, έπειτα ο ΣΥΝ (τώρα που έφυγαν οι "ανανεωτικοί" υπάρχει κάποια ελπίδα) και κατόπιν η (αν και πολύ αμφιβάλλω) ΝΔ. Έτσι κι αλλιώς όπου συμμετέχουν το όλο παιχνίδι είναι στημένο και είναι αδύνατον να κερδίσουν τις εντυπώσεις (την αριστερά βέβαια δεν θα έπρεπε να την απασχολεί το να λέει πετυχημένες ατάκες στην τηλεόραση αλλά αυτό είναι μεγαλύτερο θέμα).

 15. Y. avatar
  Y. 16/10/2010 17:19:29

  Η κυβέρνηση αφήνει να διαρέει μέσα από τα παπαγαλάκια, ότι ψήφος στους αντιμνημονιακούς υποψήφιους θα εκληφθεί αρνητικά από τις αγορές, και θα αποτυπωθεί στα σπρέντς.
  Θα μας πουν δλδ, έχουμε πρόβλημα στο δανεισμό από τις αγορές, γιαυτό καλώς το ΔΝΤ και το μνημόνιο. Άρα, δε φταίμε εμείς αλλά οι ιθαγενείς που ψήφισαν αντί (...νιούς..?)

  • Μisha avatar
   Μisha @ Y. 16/10/2010 17:24:18

   Σήμερα ο Κοτρώτσος στις Αποκαλύψεις μιλα για έναν non paper της Μέρκελ που μας στέλνει εκτός ευρωζώνης.
   Η πτώση των σπρέντ και οι θετικές δηλώσεις των τελευταίων ημερών είναι παιχνίδι προεκλογικών εντυπώσεων , κουτόχορτο για τους ιθαγενείς του Ελλαδιστάν.
   Το πραγματικό τους πρόσωπο θα το δειξουν στις 15 του Νοέμβρη, μετά την Β Κυριακή των εκλογων.
   Αν πάρουν αυτό που προσδοκουν θα μάς γδάρουν ζωντανούς, όπως οι αγαρηνοί τον Σκυλόσοφο και τον Δασκαλογιάννη.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Μisha 16/10/2010 17:43:59

    ΠΙΣΣΑρισμα από τον Πρώτο Γύρο.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Y. 16/10/2010 19:01:59

   δηλαδή θα ανέβουνε τα γαλλικά σπρεντς μετά τις τεράστιες διαδηλώσεις, που δεν λένε να κωπάσουν, μέρες τώρα?

 16. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 16/10/2010 17:25:34

  Τα ΜΜΕ είναι αυτά που είναι.

  Το έχομε αντιληφθεί πλέον και πιο δύσπιστοι.

  Έτσι η όποια επικοινωνιακή στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας τσακίζεται

  επάνω στους υφάλους του "συστήματος" υποδούλωσης της Ελλάδας στην Τρόϊκα

  και το ΔΝΤ.

  Όταν μάλιστα εισέλθει στο πεδίο της αντιμνημονιακής πολιτικής

  αντιμετωπίζει "προεσκοπευμένα" πυρά κατά βούλησιν.

  Με αυτά τα δεδομένα το πρόβλημα για τη Ν.Δ έχει τις εξής πιθανές λύσεις

  και προτείνω στο ΦΑΚΤΟΡΑ-Χ να τις προωθήσει για ηλεκτρονική ψηφοφορία:  1. ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΏΝΕΤΑΙ (το συνηθίζουμε συχνά σρην Ελλάδα, ιδίως στα Εθνικά

  μας θέματα?)θεωρώντας ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός αλλά στραβά

  αρμενίζει και χρεώνει το πρόβλημα στην επικοινωνιακή της πολιτική και τους

  υπευθύνους της.


  2.Βάζει νερό στην πολιτική της να μην ενοχλεί τόσο πολύ ή τα αλλάζει όλα

  μαζί και τα υπεύθυνα πρόσωπα.


  3.Αναρωτιέται μήπως φταίει που έδιωξε τη Ντόρα και το Σκυλοκοπριτάκη που

  την αποσταθεροποιεί και την αδυνατίζει ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑΝ, και εξετάζει

  μήπως πρέπει να δει σοβαρά την πρόταση του Γ. Ευνουχίδη να αναλάβει ρόλο

  διαμεσολαβητή για να τα ξαναβρούνε.


  4.Προσλαμβάνει ένα λαμόγιο για την επικοινωνιακή της πολιτική τύπου

  Ρασόπουλου, που να έχει όμως πέντε βίλες πριν το προσλάβει και της

  κάνει παιχνίδι.


  5.Τους παίρνει παραμάζωμα,καταγγέλει τη συμπαιγνία τους και καλεί το λαό

  να μη τους διαβάζει, ακούει , βλέπει.

  Οργανώνει την πληροφόρηση του λαού μέσω διαδικτύου, έκδίδει εφημερίδα

  δωρεάν διανεμόμενη και κάνει εμπάργκο επικοινωνίας με τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

  Και αφού θα προκύψουν άστεγοι αναγνώστες, ακροατές, θεατές, τί στο

  διάολο? όλο και κάποιο μικρό κανάλι ή μικρή εφημερίδα θα σκεφτεί να γίνει

  μεγάλη.

  • radiomedic avatar
   radiomedic @ ΣΟΝ ΠΕΝ 17/10/2010 09:22:30

   10.000.000 Μπράβο στο σχόλιο του ΣΟΝ ΠΕΝ.

 17. Βασίλης avatar
  Βασίλης 16/10/2010 18:27:52

  Αφού δεν το καταλαβαίνουν με το καλό, θα πέσει ξύλο, σε αυτούς..

  Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος όπως λένε και οι χριστιανικές λούγκρες

 18. Στρατηγός Πέτρος avatar
  Στρατηγός Πέτρος 16/10/2010 18:50:31

  Ο επίλογος θα μπορούσε να είναι πιο πλήρης:
  Μωραίνει Κύριος... ον βούλεται απωλέσαι!

 19. A.M. avatar
  A.M. 16/10/2010 18:58:11

  Τα ελληνικά μέσα παραπληφορόρησης δεν θα βουλιάξουν πρώτα.
  Είναι λάθος διατύπωση αυτή του αρθογράφου.

  Πώς γίνεται να βουλιάξει πρώτο κάτι που βρίσκεται ΉΔΗ στον πάτο του βυθού;
  Δεν γίνεται! απλά.

  Όσο για τις επισημάνσεις που είναι όλες σωστές υπάρχουν άπειρες παρόμοιες και χειρότερες κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης στην Ελλάδα.

  Και ΌΛΕΣ υπέρ του πασοκ και των μητσοτακικών και εις βάρος κυρίως της ΝΔ και του ΚΚΕ δευτερευόντως (το οποίο βέβαια ΚΚΕ τόχουν κυριολεκτικά χαντακώσει αν και κάποιες λίγες φορές όχι άδικα)

  Την ανανεωτική - ο Θεός να την κάνει - αριστερά την «πάνε» τα μέσα επειδή αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί φυτώριο εν δυνάμει στελεχών του πασοκ (μέχρι και υπουργούς πασόκους έχει να μας δείξει αυτό το φυτώριο).

  Όσο για τον αγαπητό μου Αντώνη τον έχουν στο φτύσιμο - «δι' ευνοήτους λόγους» που έλεγε κι ένας λοχαγός μου στον στρατό - απ το 1990 και μετά και σήμερα βέβαια που βλέπουν ότι πάει να πάρει την εξουσία έχουν σκυλιάσει κυριολεκτικά και γαυγίζουν σαν κακά σκυλιά, «ως λέοντες ωρυόμενοι ίνα καταπίωσιν τον Σαμαρά».

  «Όταν περνάει το καραβάνι τα σκυλιά γαυγίζουν» αλλά ποιός ασχολείται;
  Ο Αντώνης συνεχίζει το ταξίδι για την εξουσία σταθερά, σίγουρα, δυναμικά και με σκοπό να ξεβρωμίσει τον τόπο απ την κόπρο του Αυγεία που έχουν δημιουργήσει επί τόσες δεκαετίες με τις ακαθαρσίες τους κυρίως τα μέσα παραπληφορόρησης και όσοι τα χρηματοδοτούν.

  Αναμένουμε εναγωνίως τον επιθανάτιο ρόγχο τους.

 20. Y. avatar
  Y. 16/10/2010 18:58:28

  Τη Τρίτη θα ανακοινώσει ο Καρατζαφύρερ, πρωτοβουλία για την επανένωση της κεντροδεξιάς (Μέγκα, μόλις πριν).
  ΚΑΜΙΑ συζήτηση της ΝΔ μαζύ του, παρά μόνο αν προηγουμένως ζητήσει συγνώμη για τη μέχρι τώρα στάση του, με δήλωση όπως παρουσιάζεται πιό κάτω, αυτούσια
  -------------------
  Προς τα ΜΜΕ
  Απομαγνητοφωνημένη δήλωση του κου Γ. Καρατζαφέρη, όπως αναμεταδόθηκε διακαναλιακά σε όλη την επικράτεια, σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου

  Ελληνίδες, Έλληνες,

  Ζήτησα σήμερα να μιλήσω δημόσια και για τελευταία φορά, για ένα θέμα που απασχολεί τον εσώκοσμό μου εδώ και καιρό, και αφορά την επιστροφή μου στη ΝΔ. Όπως καταγράφηκε το τελευταίο διάστημα και σε μερίδα του Τύπου, πράγματι εξέφρασα την επιθυμία για την επιστροφή μου στη ΝΔ, το κόμμα και τη παράταξη που με ανέδειξε από την αφάνεια και που με αντιπροσωπεύει ιδεολογικά και συναισθηματικά. Με τη απόφασή μου και σημερινή δήλωση, παρακαλώ θερμά τον πρόεδρο κο Αντώνη Σαμαρά και τα αρμόδια όργανα της ΝΔ, να αντιμετωπίσουν και εξετάσουν τη περίπτωση μου θετικά και το αίτημά μου με κατανόηση και επιείκεια, δηλώ δε απερίφραστα τα εξής:

  Αναγνωρίζω τα εγκληματικά λάθη που διέπραξα απέναντι στη παράταξη, στο κόσμο της, και σε εμένα τον ίδιο αναφορικά με τη προβληματική ψυχική μου υγεία, και ζητώ σεμνά και ταπεινά συγνώμη. Από τώρα και στο εξής θα είμαι ένας πειθαρχημένος πρώην πολιτικός και νυν απλός ψηφοφόρος, που η εγωπαθής και άνευ περιεχομένου φιλόδοξη και λαϊκίστικη συμπεριφορά, τον οδήγησε στην απερισκεψία να πολιτευτεί με τον τρόπο που πολιτεύτηκε. Ζητώ επίσης συγνώμη και από τον ελληνικό λαό, για την προσπάθεια μου τα τελευταία δέκα χρόνια να κάνω κακό στο μοναδικό κόμμα που αποτελεί την ελπίδα για να πάει η χώρα μπροστά, τη Νέα Δημοκρατία. Προς απόδειξη αυτής της ειλικρινούς μου μεταμέλειας, τις επόμενες μέρες πρόκειται να αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο που έλαβε χώρα μεταξύ του Πασόκ, της κας Μπακογιάννη, των ΜΜΕ, άλλων εξωθεσμικών παραγόντων και εμού, αναφορικά με τις δολοπλόκες ενέργειες για τη στήριξη του επαίσχυντου Μνημονίου

  Ευχαριστώ που με ακούσατε, ακι δεν θα σας ξαναενοχλήσω,
  Γιώργος Καρατζαφέρης

 21. A.M. avatar
  A.M. 16/10/2010 19:06:04

  @Y.

  Αυτό είναι ανέκδοτο ή στα σοβαρά τώρα το έγραψε ο Καρατζαφέρης;

  Ρωτάω σοβαρά.

  Ενημερώστε παρακαλώ γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πράγματι μας ραντίζουν με ψυχοτρόπες ουσίες τα αερπλάνα όπως λέει ο Λιακόπουλος.

  • Y. avatar
   Y. @ A.M. 16/10/2010 19:12:19

   ...δίνω γραμμή

   • A.M. avatar
    A.M. @ Y. 16/10/2010 19:24:22

    Σωστόοοοςςς...

 22. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/10/2010 19:09:06

  οκ. Βλεπω τον ... να δειχνει στο Μεγκα στο νεο παιχνιδι 300.000 Ευρω απλωμενα και τουβλιασμενα ΜΕΤΡΗΤΑ σε 20ρικα !!! στο τραπεζι.

  Ειναι μεγαλη προσβολη σε οσους δεν τα βγαζουν περα ουτε με 1500/ε το μηνα με οικογενεια, και οι συνταξιουχοι θα σπασουν τηλ τηλεοραση. Ειναι χυδαια συμπεριφορα!

  Αληθεια ο Παπακωνσταντινου πως επιτρεπει να δωθουν 300.000 μετρητα ?? επειδη ειναι το Μεγκα?? Η παραγωγη που τα βρηκε?? Τα εκανε αναληψη ??? ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ? ΑΠΟ ΠΟΙΑ τΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΝΑ ΠΑΩ Κ ΕΓΩ !!! ????
  ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ πειτε μας... ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑς ΤΑ ΑΠΛΩΣΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΧΑΝΑ??

  ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.

  ΠΠ

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/10/2010 19:26:07

   To πρόβλημα δεν είναι που βρήκε τα 300, το απεχθές θέαμα είναι το ζευγάρι Ελλήνων που ξερογλείφεται μπροστά στα λεφτά και θα πουλούσαν και τα παιδιά τους και τη μάνα τους στο σείχη μπροστά στο Πανελλήνιο προκειμενου να τα χαϊδέψουν.

 23. DeltaLamda avatar
  DeltaLamda 16/10/2010 19:55:12

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ 5 ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕDIA ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ, ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ!

  ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ "ΑΓΟΡΑΣΕΙ" ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

  ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΚΎΛΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΝΤΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

  ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.

  (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ!!!)

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ DeltaLamda 16/10/2010 20:04:19

   Εδω θα κριθει η σταση της ΝΔ : οφειλει να καταγγειλει καθε ρυθμιση και να την καταψηφισει.Το οφειλει πανω απ ολα στον εαυτο της.
   Οι ψηφοφοροι της δεν εχουν ξεχασει τη συμπεριφορα των τυπων αυτων απεναντι της και απεναντι στο ΠΑΣΟΚ απο το 2008 ως σημερα.
   Η ηγεσια αραγε τη θυμαται;
   Καμμια επιδοτηση στα ΜΜΕ οταν κλεινουν χιλιαδες επιχειρησεις και απο τα ιδια ΜΜΕ ζητειται η μειωση των μισθων του Δημοσιου γιατι ειναι ελλειμματικο.Καμμια αυξηση του ελλειμματος και του χρεους για να σωθουν αυτοι που ζητουν θυσιες απο τους υπολοιπους για το ελλειμμα και το χρεος αυτο.Να κλεισουν.
   Η συγκριση με τις τραπεζες ειναι ατοπη.Οι τραπεζες ειναι η καρδια του συστηματος και χρεωκοπια τους τιναζει στον αερα τα παντα.Η χρεωκοπια των ΜΜΕ δεν επηρεαζει κανενα πλην της προπαγανδας.
   Σε ολες τις χωρες του κοσμου εγινε επεμβαση σωτηριας των τραπεζων αλλα οχι των καναλιων.
   Μπουρδες περι πολυφωνιας δεν περνανε.Δεν υπαρχει καμμια πολυφωνια.Να κλεισουν.

 24. Νικος Ξ.Α avatar
  Νικος Ξ.Α 16/10/2010 20:45:58

  Οσο την Ελληνικη δεξια την εκπροσωπουν ο Παυλοπουλος ,ο Παναγιωτοπουλος ο Μολιβιατης ο Γιακουματος ο Τζαβαρας ο Καρατζαφερης ο Βοριδης η κλικα Καραμανλη και Μητσοτακη με ολα τα γλοιωδη υποκειμενα που παρελαζουν στον Χαντζηνικολαου στον Πρετεντερη και τον Χασαποπουλο τοσο οι δυο συγκατοικοι μαζι με τα εργαλεια του Μπομπολα του Βαρδινογιαννη του Κουρη και των λοιπων ερπετων θα μας δουλευουν ψιλο γαζι και θα παιζουν τον παπα πισω απο τις πλατες μας μοιραζοντας τα λαφυρα της μεγαλης αρπαχτης μεταξυ τους.
  Η προδοτικη ηγεσια της υπαρχουσας Ελληνικης δεξιας που δεν σταματησε τον Α Παπαντρεου και το κομμα λαιλαπα του πασοκ και τελικως υπεκυψε και συμετειχε πληρως στην μεγαλη αρπαγη της υπερχρεωσης και της μιζας δεν εκπροσωπει παρα μονο τον εαυτο της και ισως και το κολλεγιο Αθηνων.
  Η δεξια αναζητα επειγοντος πραγματικη εθνικη ηγεσια με αρχ..ια η οποια δεν φαινετε πουθενα.
  Και πως να φανη αλλωστε οταν ο Γ.Παπαδοπουλος πεθανε μετα απο 40 χρονια στην φυλακη και ο Αρσενης ειναι εξω με συζυγο υπουργο!!!!!
  Εως τοτε καληνυχτα Ελλαδα της κεντροδεξιας........και της μασας

 25. Ραβινος avatar
  Ραβινος 16/10/2010 21:29:35

  ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ .ΕΞΑΓΓΓΕΛΟΥΝ ''ΒΟΗΘΗΜΑ ''ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕΤΡΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ {ΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΓΑΛΛΙΑ } ΕΙΠΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ''ΕΘΝΙΚΗ''ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΕΡΙΧΑΡΗΣ Ο ΓΑΠ ΣΥΝΕΧΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΡΑΠΑΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΕΚΑΝΑΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ .ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΓΑΡ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ {ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΡΑΓΕ ?} ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗς ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΤΕ ΩΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΡΑΖΕΖΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΤ' ΕΠΙΤΑΓΗΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ .

 26. NTheodossiades avatar
  NTheodossiades 16/10/2010 21:41:02

  For Dimi: I am with you all the way with your proposal Black Foumo to all of the GAP supporters and IMF-EEC Greek executors. (I am still in the States and cannot find a PC with Greek alphabet).Nikos

 27. hope avatar
  hope 16/10/2010 21:55:05

  Τα ελληνικά ΜΜΕ δεν κατάλαβαν ακόμα, ότι ο «σοβιετικός» χαρακτήρας της «ενημέρωσής» τους προκαλεί πλέον απέχθεια στον ελληνικό λαό.
  Σωστά μόνο που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν εκανε τίποτα 5 χρόνια. Αντίθετα έπαιζε και αυτή με την διαπλοκή, μέχρι που άργησε να ξυπνήσει. Τους υπνώτιζαν με τα χαζοgalop.

 28. yannis avatar
  yannis 17/10/2010 09:23:10

  ΠΡΟΣ "o aneksartitos":
  φιλε μου δεν διαφωνω μαζι σου για τους νταβατζηδες κλπ.
  Ομως εχε υποψη σου πως ο Καραμανλης εδωσε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια εργα και εκομη παραπανω στους "γνωστους" νταβατζηδες που περιγραφεις.
  Αν μη τι αλλο ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ επιτελους με την καραμελα πασοκ-vs-νδ. Ενα και το αυτο ειναι, καιγια του λογου το αληθες οσοι απο εμας δουλευουν (ή εχουν) εμπορικες επιχειρησεις γνωριζουν καλα πως ειναι καταστροφικο για μια αγορα το να χαλαει η πιατσα και ο ανταγωνισμος! Εννοω πως ειναι πολυ καλυτερα γι αυτους να κονταροχτυπιουνται 3 δεκαετιες τωρα πασοκ & νδ, παρα να διαλυσει μια εκ των δυο παραταξεων. Σε τετοιο ενδεχομενο, οι ψηφοι δεν θα πηγαιναν στα σκουπιδα, αλλα σε μια νεα -ενδεχομενως- προταση... κατι που αποφευγουν οπως ο διαβολος το λιβανι...

  μετα τιμης

  Γ.

 29. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 17/10/2010 09:54:58

  Οι κυριακάτικες εφημερίδες είναι σχεδόν όλες εκφραστές του μνημονίου και του ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά διαβάζω φανατικά το ΠΑΡΟΝ του Μάκη Κουρή και μόνο..

 30. Aggelos avatar
  Aggelos 17/10/2010 11:51:11

  ο Ελευθερος τυπος ειναι δεξιος ομως..

 31. Ηλίας avatar
  Ηλίας 17/10/2010 18:42:29

  Παρατηρήστε ότι στο MEGA συστηματικά αναφέρουν ψέματα για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία ότι γίνονται γιατί ο Σαρκοζύ αύξησε τα όρια συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 χρόνια ενώ η αλήθεια είναι οτι τα αυξησε απο τα 60 στα 62!!!!!
  Συστηματικά και σε κάθε δελτίο λένε ψεματα!!!

 32. moriarty avatar
  moriarty 17/10/2010 18:58:28

  Φίλε «ΝΖ» έχεις δίκαιο στις διαπιστώσεις σου. Η ΥΕΝΕΔ των πρώτων μεταπολιτευτικών χρόνων ήταν πιο αμερόληπτη από τα ιδιωτικά κανάλια του σήμερα, ο δε μακαρίτης Γιώργος Δρόσος ως σχολιαστής και δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης επί πρωθυπουργίας Κ. Καραμανλή του πρεσβύτερου πολύ πιο ισορροπημένος στα σχόλιά του από το σημερινό porte-parole της Ιπποκράτους, Βάλια Πετούρη, ή την τετράδα των άθλιων προπαγανδιστών του Μέγκα. Όμως, σε αυτό το σκηνικό η ΝΔ πρέπει να στήσει αποτελεσματική επικοινωνιακή πολιτική, η οποία δεν μπορεί να στηριχθεί μόνο στις δραστηριότητες του προέδρου του κόμματος. Χρειάζεται σοβαρή στρατηγική εθνικής ανασυγκρότησης και καινοτόμα πολιτική επικοινωνίας της στρατηγικής αυτής στον λαό.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.