#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
24/03/2012 17:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σχέδιο Βρυξελλών και νταβατζήδων για αναβολή των εκλογών !!!Ένα ύπουλο παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού και της βούλησής του να αλλάξει σελίδα και να προχωρήσει μέσω των εκλογών, σχεδιάζει η Κομισιόν και οι εγχώριοι ντελίβερι μπόις των media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κομισιόν έχει ετοιμάζει ένα σενάριο που κάνει λόγο για αναβολή των εκλογών και σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, προσπάθεια με κάθε τρόπο να ανακοπή η πιθανότητα αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, να σωθούν οι πιστοί στην τρόικα Πασόκοι και να πάμε σε κυβερνήσεις συνεργασίας με τον πάντα πρόθυμο κ. Παπαδήμο.

Το σενάριο των εκλογών, όποτε το θελήσουν οι δανειστές μας, σας το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές από αυτές τις σελίδες. Γράφαμε μάλιστα πριν μερικές εβδομάδες ότι υπάρχει και έγγραφο στην Κομισιόν το οποίο κάνει λόγο για σχέδιο ώστε να μη στηθούν κάλπες τόσο σύντομα.

Οι πληροφορίες μας, όμως, πλέον κάνουν λόγο για γενική συστράτευση των αξιωματούχων στις Βρυξέλλες και των εδώ συνεργατών τους ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που δε θα επιτρέπουν την προσφυγή στις κάλπες.

Ορισμένα περιστατικά δεν είναι τυχαία:

Για παράδειγμα, η αναβολή μέχρι 4 Απριλίου του PSI για τους ξένους ουσιαστικά αλλάζει το σχεδιασμό για εκλογές στις 29 Απριλίου. Κανείς δεν ξέρει πότε θα κλείσει το κούρεμα οριστικά και αμετάκλητα ώστε να διαλυθεί η Βουλή και να πάμε σε προεκλογική περίοδο.

Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι ο Παπαδήμος, αλλά και άλλοι κυβερνητικοί αποφεύγουν να μιλήσουν για ημερομηνίες παρ’ ότι αυτές έχουν προσδιοριστεί από πολλούς. Του ήταν δύσκολο π.χ. του Παπαδήμου να πει μια ημερομηνία; Όχι βέβαια.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι ο Παπαδήμος δε μιλά καθόλου αλλά αφήνει να διαρρεύσει ότι δε θέλει ο ίδιος να εμπλακεί στην πολιτική αντιπαράθεση.

Είναι τυχαίες, εκθέσεις, αναλύσεις, εκτιμήσεις ή άρθρα στο εξωτερικό που λένε ότι δεν είναι ώρα για εκλογές ή που τονίζουν ότι θα ήθελαν έναν Παπαδήμο να συνεχίσει να κυβερνά;

Τέλος, δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν 10 κόμματα, μη αυτοδυναμία, «θέληση» του ελληνικού λαού για συγκυβέρνηση κ.λπ. Γράφουν π.χ. οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ ή τον Παπαδήμο ότι ακόμη κι αν υπάρξουν εκλογές δε θα βρει αυτοδυναμία και τα δύο κόμματα θα συγκυβερνήσουν. Και συνεχίζουν λέγοντας ότι είναι προτιμότερο να υπάρξει μια συγκυβέρνηση η οποία θα έχει διάρκεια ζωής 2 ετών, μέχρι τις ευρωεκλογές ή τις δημοτικές του 2014, όταν θα έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην Ελλάδα.

Το κόλπο είναι παλιό και πετυχημένο. Κομισιόν και ντόπιοι συνεργάτες μαζί με πληρωμένους κονδυλοφόρους και καλοταϊσμένα Μέσα Ενημέρωσης προλειαίνουν το έδαφος ώστε ο κόσμος να προετοιμαστεί για να μη γίνουν εκλογές αλλά να συνεχίσει η… πετυχημένη κυβέρνηση Παπαδήμου.

Κι αν είναι να μη γίνει κάτι τέτοιο τότε υπάρχει και το δεύτερο πλάνο. Κατακερματισμένη Βουλή, εξαναγκαστική συγκυβέρνηση και η Κομισιόν θα έχει το κεφάλι της ήσυχο.

Πρόκειται για ωμή παραβίαση της λαϊκής ετυμηγορίας και της βούλησης του κόσμου που θέλει να εκτονωθεί με όποιος τρόπο πιστεύει αυτός. Θέλουν ξεκάθαρα να μαγειρέψουν τα επόμενα δύο – τρία χρόνια στην Ελλάδα και να κάνουν στην άκρη κάποιους που τους χαλάνε τη συνταγή.

Όμως, κυβέρνηση δεν είναι μόνο ποιος και πως θα εφαρμοστούν τα σκληρά μέτρα. Είναι και ποιος θα πάρει αποφάσεις για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Είναι ποιος θα διαπραγματευτεί για το όνομα των Σκοπίων. Ποιος θα κρατήσει σε νορμάλ κατάσταση την τουρκική απειλή, ποιος θα μιλήσει για τα πετρέλαια της Ελλάδας, και κυρίως ποιος θα ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία, εκεί που είναι όλα τα λεφτά.

Προσπαθούν λοιπόν να διώξουν τους «ανεπιθύμητους» και μη… συμβατούς με τις διαταγές της Κομισιόν αναβάλλοντας ή μαγειρεύοντας τις εκλογές.

Όμως, ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και ζητά λύσεις εδώ και τώρα. Αν κάποιοι σκοπεύουν να μας θέσουν σε ομηρεία βάζοντάς μας καπέλο και τον Παπαδήμο θα το πληρώσουν ακριβά.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κρης avatar
  Κρης 24/03/2012 17:46:06

  ε ..... να τους "τραβήξει την πρίζα" το επταήμερο
  πριν την Μεγαλοβδομάδα να τελειώνουμε

  • Απόστολος avatar
   Απόστολος @ Κρης 24/03/2012 17:59:05

   Έτσι, πες το για να το εμπεδώσουν.

   • Α avatar
    Α @ Απόστολος 24/03/2012 18:16:11

    και για να πάρει ποσοστό 60% , όχι λιγότερο!!!!

  • Tabachaniotika avatar
   Tabachaniotika @ Κρης 24/03/2012 18:13:57

   ..μέσω Ευρώπης θα έρχονται τα νέα των "δημοσκοπήσεων" τόσα και τόσα δορυφορικά κανάλια βλέπουν οι Ελληνες ! αφού είναι με τις ευλογίες της Κομισιόν μην εκπλαγείτε αν δείτε ξανά την Ντοιτσε βέλε να καθιερώσει ειδήσεις στα Ελληνικά!!! με σχολιαστή τον ..κο Μπάμπη..

  • chris avatar
   chris @ Κρης 24/03/2012 22:18:27

   Αιρει την υποστηριξη του στην κυβερνηση ο Σαμαρας και παμε αμεσως για εκλογες.
   Απλο δεν ειναι;
   Ή μηπως οχι;

 2. Kargia avatar
  Kargia 24/03/2012 17:51:55

  Ξεκινήσαμε για 19 Φεβρουαρίου. Μετά, επειδή δεν είμαστε κολλημένοι με το ημερολόγιο πήγαμε Μάρτιο. Στη συνέχεια πριν το Πάσχα, τώρα αρχές καλοκαιριού και τώρα ακούγεται φθινόπωρο. Οι Πασόκοι προφανώς βολεύονται και να μην γίνουν ποτέ εκλογές. Κύριε Σαμαρά είστε ο μόνος που μπορεί να δώσει ένα τέλος σε αυτή την αθλιότητα. Εκτός και αν οι δημοσκοπήσεις τρομοκράτησαν και εσάς.

 3. Αξύριστος Μαρξιστής avatar
  Αξύριστος Μαρξιστής 24/03/2012 17:55:41

  Δεν προλαβαίνει να ανασυνταχτεί ο Βενιζέλος και να οργανωθεί ο Καμμένος!

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Αξύριστος Μαρξιστής 24/03/2012 18:10:09

   Σωστά! έτσι για να μην ξεχνάμε και τον μέγα, εκ δεξιάς ορμώμενο, υπερπατριώτη!

 4. Ν. Πετράκης avatar
  Ν. Πετράκης 24/03/2012 18:40:53

  Kargia, σου μετακινήθηκε κάποιος ημεροδείκτης; Το ξεκίνημα ήταν ... μήνα Νοέμβριο.... Δεν ξέρω, τότε η Αννούλα (του Καλογιάννη) δεν ταίριαξε με τον χιονιά, ήλθε όψιμα. Τώρα αν και ο Αντώνης, βρίσκει εμπόδια ή ο ίδιος μπλέκεται με προσκόμματα, δεν μπορώ να σας απαντήσω.

 5. GSV avatar
  GSV 24/03/2012 18:43:11

  Αν δεν κανω λαθος το ΠΑΣΟΚ αυτη τη στιγμη δεν διαθετει κοινοβουλευτικη πλειοψηφια. Ας αποσυρει ο Σαμαρας τη στηριξη στην κυβερνηση ωστε να πεσει και να παμε αναγκαστικα σε αλαγες. Πρεπει να κανει μια κινηση εντυπωσιασμου και ουσιας για να καταλαβει ο κοσμος οτι δεν αποτελει μερος του συστηματος. Μονο ετσι θα καταφερει να διακοψει τη φθορα του κομματος της ΝΔ και να ανακτησει τις χαμενες δυναμεις. Να αποσυρει τη στηριξη στη κυβερνηση χωρις να πραγματοποιησει κωλοτουμπα σαν το ΛΑΟΣ αλλα να ενημερωσει τον ελληνικο λαο οτι ο ειδικος σκοπος της κυβερνησης αυτης τελειωσε και ο λαος δεν μπορει να παραμενει φιμωμενος οπως προσπαθουν καποιοι. Οφειλει και πρεπει να καταγγειλει τα κεντρα που προσπαθουν να μεταθεσουν το χρονο των εκλογων.

  Οσο το θεμα των εκλογων παραμενει μετεωρο και ομιχλωδες, θα φθειρεται η ΝΔ απο τα δεξια της επιτρεποντας στο ΠΑΣΟΚ να ανασυνταξει τις δυναμεις του.

 6. Ελευθεριάδου Βούλα avatar
  Ελευθεριάδου Βούλα 24/03/2012 18:45:30

  O ΣΑΜΑΡΑς ΤΟΥς ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

 7. Telos avatar
  Telos 24/03/2012 19:04:35

  Σας εγραψα πριν 2 μηνες , πρωτα στην Ελλαδα θα γινει εκκαθαριση οπως μια πτωχευμενη εταιρεια και μετα θα γινουνε εκλογες.....Οι περισσοτεροι ειρωνευτικατε...τωρα το ξαναλεω...εκλογες δεν θα κανετε αν δεν γινει πρωτα εκκαθαριση(ορυκτος πλουτος κτλ.)

 8. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 24/03/2012 19:05:23

  Maraaaaa πού είσαι; Να τη η "στραβή" που λέγαμε! Κατάλαβες τώρα πως δεν είναι θέμα ενστίκτου μας, ούτε πως έχουμε το κληρονομικό χάρισμα από την Πυθία!
  Είναι γιατί οι ξέρουμε πως θα κάνουν τα πάντα - μα τα πάντα - να μη γίνει ο Αντώνης πρωθυπουργός. Ούτε τον "Παπαδήμιο" έφεραν τυχαία, ούτε οι "δημοσκοπικές οφθαλμαπάτες" είναι τυχαίες, ούτε η προβολή των έφιππων κυρίων Φώτη και Πάνου που δήθεν καλπάζουν, είναι τυχαία!
  Και να μου το θυμηθείς, πως στο τέλος κι αν ακόμα οδηγηθούνε στο να «επιτρέψουν» να γίνουν εκλογές κι αυτό θα το κάνουν όταν έχουν βεβαιωθεί πως έχει χαθεί η αυτοδυναμία της Ν.Δ. , άλλον θα προτείνουν για πρωθυπουργό! Κάποιον δήθεν πιο «κοινής αποδοχής», πιο «συνθετικό», πιο «μαλακό», πιο εν τέλει «κατάλληλο»!
  Είναι ειδικότητά τους να στήνουν «στραβές» και συνήθως τα καταφέρνουν, αφού εμείς έχουμε την άλλη ειδικότητα της «αυτοχειρίας», όπως κάναμε το 2009.

  • Mara avatar
   Mara @ Aφροδίτη 24/03/2012 21:52:41

   Αφροδίτη μου,΄

   Εδώ είμαι, τα διαβάζω και όταν βλέπω ότι υπάρχει ενδεχόμενο να επιβεβαιωθούν οι φόβοι μας φρικάρω....
   Ωστόσο... όπως αυτοί έχουν τα σχέδια τους, έτσι και ο Σαμαράς σίγουρα θα έχει τα δικά... του.
   Την περίπτωση της αναβολής δεν θέλω ούτε να την φαντάζομαι...
   Δεν την ακούω καν... παρά το ότι "λυτοί και δεμένοι" δίνουν τα ρέστα τους για να την πετύχουν.

 9. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 24/03/2012 19:16:17

  Τώρα τα καταλαβαίνουμε καλύτερα. Τελικά αποδεικνύεται, από τον πανικό τους, ότι ο Σαμαράς , πίσω από τις ¨πραγματικές¨δημοσκοπήσεις και όχι από τις ¨επιτηδευμένες¨ , ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!
  Όλο το ¨σύστημα¨ εγχώριο και μη, επεξεργάζεται διάφορα σχέδια, που όλα έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Να μην κυβερνήσει ο Σαμαράς!
  Αυτόν φοβούνται, αυτός χαλάει την σούπα, αυτόν πολεμούν με νύχια και με δόντια.
  Υ.Γ. Αυτό που φοβούνται, αυτό ακριβώς θα πάθουν. Η αληθινή ¨επανάσταση¨ του λαού θα γίνει πραγματικότητα.

  • GO avatar
   GO @ Απλή σκέψη 24/03/2012 22:43:17

   Υπάρχει και το ακριβώς αντίθετο σενάριο.
   Να δοθεί χρόνος ανασυγκρότησης στο ΠΑΣΟΚ, ώστε να αθροίσει δυνάμεις μαζί με μας και να σχηματιστεί κυβερνητική πλειοψηφία ικανού αριθμού βουλευτών.
   Κι' αυτό γιατί δημοσκοπικά τα νούμερα δεν βγαίνουν, τουλάχιστον σ' αυτή τη χρονική στιγμή.

 10. pan avatar
  pan 24/03/2012 19:21:11

  Συγγνώμη , το ΠΑΣΟΚ έχει 130 βουλευτές....και κάτι.Δεν μπορεί ο Σαμαράς να προκαλέσει εκλογές αποσύροντας την στήριξη στην κυβέρνηση;;Απλά είναι τα πράγματα.....

 11. abcd avatar
  abcd 24/03/2012 19:31:49

  Πάντως εμένα από το άρθρο μου δημιουργήθηκε η εντύπωση πως το αγαπητό antinews μας προετοιμάζει λάου -λάου να συνειδητοποιήσουμε πως εκλογές γιοκ !!!!

  • JKAL avatar
   JKAL @ abcd 24/03/2012 23:31:58

   'Η πως πάει να πιαστεί κι' αυτό (antinews) κι εμείς κορόϊδα.

 12. βασίλης avatar
  βασίλης 24/03/2012 19:54:51

  Ιδού η ρόδος ιδού και το πίδημα για ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρουν άμεσα τους
  βουλευτές τους και τότε είδομεν τι μέλλει γενέσθαι για Κομισιόν και υπολοίπους
  συμπεριλαμβανομένου και του Βενιζέλου. Ηρθε η ώρα όλοι οι προαναφερόμενοι
  να δείξουν τι αξίζουν και εάν πραγματικά είναι Δημοκράτες και θέλουν την δημοκρατία και ενδιαφέρονται για τον λαό, άλλως εάν όλα αυτά τα σενάρια
  επιβεβαιωθούν σε μικρό διάστημα τότε όλοι τους μηδενός εξαιρομένου να βουτήξουν στον ΚΙΑΔΑ.

 13. factorx avatar
  factorx 24/03/2012 20:32:10

  Κι εμένα από το σχόλιό σου μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι είσαι η Σαρλίζ Θερόν και θέλεις να κάνουμε σχέση.

  • juliet avatar
   juliet @ factorx 24/03/2012 20:41:28

   Τι γίνεται,
   Φάκτορα, εσύ με την Σαρλίζ ,ο airman με την Μόνικα ,ψυχολογικά προβλήματα θα δημιουργήσετε στον γυναικείο πληθυσμό του antinews.
   Ο Δαναός πήρε σβάρνα τα ΚΑΠΗ....

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ juliet 24/03/2012 20:44:29

    Ο μικρός με την Σκάρλετ...
    Εγώ ο ρημάδης με την Σάρα Πέϊλιν!!
    Και ο Δαναός με την ...Θώδη.
    Είμαστε μια ωραία παρέα.

    • Φελίζα avatar
     Φελίζα @ Strange Attractor 24/03/2012 21:12:23

     ο Δαναός τουλάχιστον διάλεξε ....παπούτσι απ' τον τόπο του .

     • juliet avatar
      juliet @ Φελίζα 24/03/2012 21:16:43

      Σωστή!!!γι΄αυτό τον αγαπάμε.

     • Ιαπετός avatar
      Ιαπετός @ juliet 24/03/2012 22:35:37

      Ο Δαναός δέν έχει μόνο τό όνομα. Έχει καί τήν χάρη. Φοβού τόν Δαναόν καί διαδυκτιακόν θωπεύοντα

     • juliet avatar
      juliet @ Ιαπετός 24/03/2012 22:42:11

      Εκ μέρος όλων των γυναικών σ΄ευχαριστούμε για την καλοπροαίρετη ενημέρωση...

    • juliet avatar
     juliet @ Strange Attractor 24/03/2012 21:20:55

     Γι΄αυτό το έριξε στ΄άσματα;

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ juliet 24/03/2012 22:43:35

      Πουλάκια μου πάλι κελαηδάτε; Μόλις λείψω λίγο παίρνετε πάνω σας!

    • Σταύρος avatar
     Σταύρος @ Strange Attractor 24/03/2012 22:06:36

     Strange, αυτήν Sarah, την "πάει" ο Αρχαίος!
     Κοίτα μην έχουμε αιματοχυσίες για τα μάτια της four-eyes!!!

    • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
     ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Strange Attractor 24/03/2012 22:26:16

     Τελικά,ὁ ἂντρας εἶναι σάν τό Blueτouth,συνδέεται συνδέεται μέ κάποια ὃταν εἶναι κοντά,ἀλλά ψάχνει γιά ἂλλες συσκευές ὃταν ἒχει φύγει.
     Ἡ γυναῖκα εἶναι σάν τό WiFi,τούς βλέπει ὃλους ἀλλά συνδέεται σέ αὐτόν μέ τό καλύτερο...

     • juliet avatar
      juliet @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 24/03/2012 22:48:46

      ''Η φυσική επιλογή φτιάχνει καλούς πωλητές τα αρσενικά και ενημερωμένους αγοραστές τα θηλυκά''

     • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
      ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ juliet 24/03/2012 23:17:25

      Στό Supermarket ὃμως,σίγουρα πιό ἐνημερωμένοι ἀγοραστές εἶναι οἱ ἂντρες: θά πᾶμε στήν πιό ξανθιά καί...ἀργή ταμία...

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 24/03/2012 23:35:42

      ΚΥΘΗΡΙΕ άκου:www.youtube.com/watch?v=uk4jfbwBmFc

   • Πεπόνης avatar
    Πεπόνης @ juliet 24/03/2012 21:51:24

    Σακίρα δαγκωτό!

    • Φελίζα avatar
     Φελίζα @ Πεπόνης 24/03/2012 22:00:28

     Δεν αισχύνεστε μέρα που ξημερώνει ..... η ξενομανία θα μας φάει....
     Χάθηκαν οι ωραίες Ελληνίδες?

     • juliet avatar
      juliet @ Φελίζα 24/03/2012 22:08:37

      Φελίζα,
      μάλλον εννοεί να κουνιέται σαν την Σακίρα ,για τη Θώδη ήτανε αυτό,τραγουδίστριες και οι δυό...σωστά;
      Υ.Γ
      Μ΄όλα αυτά αποτρέπουμε τους αντιφρονούντας να εκφράσουν διαφορετική άποψη.

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 24/03/2012 22:19:07

      Ζητώ συγνώμη από τους αντιφρονούντες ...αστειευόμουν βέβαια

      ΥΓ Δεν είμαι δα και.... η Μέρκελ σε Ελληνίδα

     • Πεπόνης avatar
      Πεπόνης @ Φελίζα 24/03/2012 22:18:13

      Η Σακίρα ΕΙΝΑΙ Ελληνίδα!!! Σακίρα Σακιριάδου, το γένος Σακιριάδη, εκπαιδευτικού, καταγωγή από το όμορφο Σακιροχώρι της Πίνδου!

      Έτσι μου είπαν...

      Ε, τους πίστεψα :)

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ Πεπόνης 24/03/2012 22:39:18

      Ο SA σου το είπε που το άκουσε από την Σάρα Πέιλιν ?
      Μήπως να ρωτήσουμε την Κουντουρά ...αυτή θα ξέρει.

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ Φελίζα 24/03/2012 22:45:10

      Αχ η Σάρα!!

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Φελίζα 24/03/2012 22:47:16

      Εσύ είσαι για τη σάρα και τη μάρα!

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ Φελίζα 24/03/2012 22:56:14

      Βρε καλώς τον Δαναό!
      Τώρα τελείωσε η παρέλαση ή ήσουν στην πορεία?

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Φελίζα 24/03/2012 22:58:58

      Έκανα μια βόλτα με το κανό μου!

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ Φελίζα 24/03/2012 23:01:10

      Σου δάνεισε ο Γιωργάκης το κανό του?

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Φελίζα 24/03/2012 23:07:44

      Το μυαλό του μου δάνεισε γι αυτό πήρα κανό!

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Πεπόνης 24/03/2012 22:46:22

      Σακίρ κέφι κι εσύ τέκνον μου βλέπω!

     • juliet avatar
      juliet @ Δαναός 24/03/2012 22:51:00

      Παρασύρθηκε απόψε...

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ Δαναός 24/03/2012 23:07:39

      h__p://www.youtube.com/watch?v=zUOJpcr0cr4

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Δαναός 24/03/2012 23:10:50

      Για το Strange και όλους:www.youtube.com/watch?v=rT5zCHn0tsg

     • juliet avatar
      juliet @ Πεπόνης 24/03/2012 23:05:33

      Προπονείται...από κοιλιακούς πως πάμε;

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ juliet 24/03/2012 23:20:53

      Πως πάμε;
      Πάμε για πατσά τώρα!

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ juliet 24/03/2012 23:23:57

      Ντουσλαμά μία, σούπα μία στο πέντε!

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ juliet 24/03/2012 23:25:51

      Εσύ νηστεύεις. Άρα, σκέτο ζωμό.

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 24/03/2012 23:26:43

      Δεν έχετε το Θεό σας ,κοιλιακούς είπα ....για κοιλίες και ποδαράκια πάνε.
      Ντουσλαμά;

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 24/03/2012 23:27:46

      Ο Δαναός λαχανόσουπα και οι αντιφρονούντες μπακαλιάρο

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ juliet 24/03/2012 23:27:47

      Με ταραμά αντί για πάπρικα!!!

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ juliet 24/03/2012 23:31:43

      Ρώτα το Strange που τρώει με υπόκρουση Tuxedomoon!

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 24/03/2012 23:33:15

      Strange τι είναι?

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 24/03/2012 23:33:45

      O μεζές στους αντιφρονούντας για να τους κανουμε ορθοφρονούντας ,γι΄αυτό μια ζωή είμαστε την νηστεία και στην προσευχή.

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 24/03/2012 23:37:40

      Ο μπακαλιάρος είναι παράδοση , στα μέρη μας τουλάχιστον, το βρήκα τι είναι ο ντουσλαμάς, ο Strange δεν απάντησε... έχει ξεκινήσει τον ντουσλαμά φαίνεται ...αλλά μάλλον με Θώδη ταιριάζει

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 24/03/2012 23:42:44

      Σ΄όλα τα μέρη ..άντε άύριο με υγεία .Καληνύχτα ....εχω πρωΐνο εγερτήριο και αύριο.

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 24/03/2012 23:43:30

      Αν με καλέσετε....θα φάω ...το μανούρι

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 24/03/2012 23:44:57

      Καληνύχτα Juliet!

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 24/03/2012 23:45:44

      O πατσάς χοντροκομένος τρώγεται ..πως αλλιώς μ,ε κόκκινο καυτερό πιπέρι .

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ juliet 24/03/2012 23:46:59

      Ευπρόσδεκτη! Μαρτίου και Εγνατίας γωνία!

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 24/03/2012 23:49:04

      Ευχαριστώ!

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ juliet 24/03/2012 23:49:42

      juliet έλα να δοκιμάσεις και άσε το google τι γράφει!

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 25/03/2012 00:06:10

      Πήγε για ύπνο , εννοείται ότι θα έρθει και η Juliet για το μανούρι , αν και μπορεί να τρώει και ντουσλαμά!
      Σε καλό μας... με τα μαθήματα γαστρονομίας νυχτιάτικα.

  • abcd avatar
   abcd @ factorx 24/03/2012 21:05:00

   Σιγά την δύσκολη που ορέγεσαι ,αυτή είναι γνωστό τοις πάσι πως με ένα Martini μπορείς να την έχεις ότι ώρα θες ,αλλά αυτό σίγουρα θα το γνωρίζεις . http://www.youtube.com/watch?v=qTji6uiZlIw&feature=related
   Να μου έλεγες για την Monica Bellucci να πω μάλιστα ,οπότε δεν πείθεις αγαπητέ Φάκτορα περί των προθέσεων σου επί του άρθρου !! :)

  • franc avatar
   franc @ factorx 26/03/2012 10:31:01

   Aγαπητέ factorx, Σε παρακαλώ μην ενοχλείς την Σαρλίζ. Είναι δική μου αποκλειστικα απο τότε που πρωτοεμφανίστηκε. Αλλωστε λόγω ηλικίας προηγούμαι...

 14. ΣΟΦΗ avatar
  ΣΟΦΗ 24/03/2012 21:25:13

  Τι πρέπει να κάνει ο Πρόεδρος?
  Στις εκλογές του 1951 ο Συναγερμός με Αρχηγό τον Στρατάρχη Παπάγο έρχεται πρώτος με 36,5% χωρίς αυτοδυναμία. . Ο Στρατάρχης αρνείται να γίνει πρωθυπουργός και να κάνει κυβέρνηση Συνεργασίας με Πλαστήρα - Βενιζέλο και λοιπούς , και μένει αντιπολίτευση .
  Μετά ένα χρόνο γίνονται εκλογές αφού δεν μπορέσε να σταθεί η κυβέρνηση συνασπισμού Πλαστήρα και λοιπών και ο Παπάγος κερδίζει πανυγηρικά τις εκλογές με ποσοστό κοντά στο 50% και με 240 εδρες.
  Ας μη βιαστεί λοιπόν ο Σαμαράς να γίνει πρωθυπουργός τώρα.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΣΟΦΗ 24/03/2012 21:47:50

   Τότε όμως δεν είχαμε μπει οικειοθελώς στο κλουβί των ευρωναζί για να μας εκβιάζουν, ούτε είχαμε ένα λαό μαλθακό που "τον ενδιαφέρει μόνο το παχύ του έντερο" (όπως είχε πει ο μακαρίτης ο Τρίτσης).

  • EVANGELOS avatar
   EVANGELOS @ ΣΟΦΗ 24/03/2012 23:08:13

   γεμίσαμε στρατάρχες ...

   • GO avatar
    GO @ EVANGELOS 24/03/2012 23:11:17

    ...και που 'σαι ακόμα.

 15. ath avatar
  ath 24/03/2012 21:59:20

  ας αναβληθουν...κατσε να σφιξει κι αλλο το ζωναρι του ελληνα...που θα σφιξει τον ιουνιο..και θα σου πω εγω μετα που θα πανε τα κομματα εξουσιας

 16. Πεπόνης avatar
  Πεπόνης 24/03/2012 22:09:42

  Ξεχνάτε (ξεχνάμε) έναν πολύ σημαντικό παράγοντα: Παρόλη την κατρακύλα της ελληνικής κοινωνίας, οι "σωτἠρες" μας ακόμη μας αντιμετωπίζουν με τρόπο πολύ ήπιο. Αν δεν ήμασταν στην ΕΕ, και αν δεν ήμασταν η Ελλάδα, με την ιστορία μας, την προσφορά μας στην ανθρωπότητα, τα εκατομμύρια υποστηρικτές στο κόσμο, τώρα θα ήταν βομβαρδισμένες οι μισές μας πόλεις, θα μετράγαμε πολλές χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες και απλά θα πυροβολούσαν τον Αντώνη Σαμαρά, ή θα τον "έφευγαν" με κάποιο αεροπορικό "δυστύχημα"... Μην μπερδευόμαστε, δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά μαφιόζους και αλήτες ολκής. Την αφρόκρεμα της σαπίλας, εγχώριας και αλλοδαπής, που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα! Αμείλικτοι, στυγνοί δολοφόνοι.

  Υπομονή και επιμονή, ναι, αλλά να βρισκόμαστε και σε κατάσταση εγρήγορσης. Είμαστε σε πόλεμο. Δεν θέλουμε να εκλεγεί ο ΑΣ, και την επομένη των εκλογών να τρακάρει όλως τυχαίως σαν την Νταϊάνα...

  • juliet avatar
   juliet @ Πεπόνης 24/03/2012 23:01:35

   Πεπόνη
   όταν έγινε η δολοφονία του Βαρθολομαίου από τον απατημένο σύζυγο εταξίδευα από Γαλλία για Ελλάδα μέσω Μονάχου εκεί επιβιβάστηκε ένας της αστυνομίας που επέστρεφε από εκπάίδευση .Κουβέντα τη κουβέντα τον ρωτάω ..δηλ. η όλη υπόθεση ήτανε φόνος τιμής ή φόνος σιωπής ;μου λέει χαμογελώντας ...ότι ακούστηκε.Να σου διευκρινήσω μεγάλωσα σε περιβάλλον πολιτικών προσφύγων και μάλιστα σοσιαλιστικών καθεστώτων.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Πεπόνης 25/03/2012 01:13:20

   Αν ήμασταν εκτός ΕΕ θα ήμασταν φτωχότεροι αλλά δε θα είχαμε πτωχεύσει.

 17. axis avatar
  axis 24/03/2012 22:18:25

  Αυτά δεν γίνονται. Μόνο αν θέλει ο Σαμαράς θα παραταθεί η θητεία αυτής της κυβέρνησης.

  • Mara avatar
   Mara @ axis 24/03/2012 22:39:46

   Αυτά δεν γίνονται, αλλά ωστόσο επιχειρούνται....
   Συμφωνώ απόλυτα.
   Μόνο αν το επιτρέψει ο Σαμαράς θα αναβληθούν.

   • JKAL avatar
    JKAL @ Mara 24/03/2012 23:05:26

    Αν το επιτρέψει, σημαίνει κάτι και τι;

  • zagor avatar
   zagor @ axis 24/03/2012 22:48:45

   ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ 130 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΟΥΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΣΑΜΑΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2008 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ 3000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ "ΝΕΡΟΥΛΑΣ" ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ?

 18. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 24/03/2012 22:47:32

  Μια από τα ίδια,Αντώνη τράβα την μπρίζα του Παπαδημοβενιζέλου και στείλε τους στον αγύριστο!!!

 19. Φελίζα avatar
  Φελίζα 24/03/2012 23:28:57

  Τι είναι ο ντουσλαμάς?

 20. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 24/03/2012 23:38:15

  Ο χοντροκομμένος πατσάς για τους μερακλήδες. Συνοδεύεται από μανούρι με μπούκοβο επάνω.

 21. Δαναός avatar
  Δαναός 24/03/2012 23:38:19

  Μυθικό πρόσωπο!

 22. 114 avatar
  114 24/03/2012 23:44:26

  Να συμφωνήσουμε όλοι οι λογικοί άνθρωποι, ότι αναβολή των εκλογών μπορεί να γίνει μόνο με την σύγκατάθεση του ΑΣ ;

  Για τους λόγους της νέας ''υπεύθυνης και πατριωτικής στάσης '' θα διαφωνήσουμε μετά....

 23. factorx avatar
  factorx 25/03/2012 00:04:40

  Η αντισαμαρική μανία - και ο φόβος - ορισμένων καταντάει πλέον κωμικοτραγικός. Αν ο Σαμαράς ήθελε αναβολή των εκλογών ... εμείς θα το αποκαλύπταμε; Έλεος, τους έχει τρελλάνει η ...πείνα και η σκλαβιά νομίζω μερικούς. Και αντί να τα βάζουμε με το antinews που αποκαλύπτει τα σχέδια της διαπλοκής, ας τα βάλουν καλύτερα μαζί της και όχι να την εκλιπαρούν για να τους ανεβάζει στις δημοσκοπήσεις.

  Να πω και κάτι για τους αριστερούληδες επαναστάτες: Τι συμβαίνει σημερα σύντροφοι; Γκρεμίζεται συνθέμελα το σύστημα, ή κάνω λάθος; Αν λοιπόν συμβαίνει αυτό οι επαναστατικές δυνάμεις τι θέλουν αν έχουν σώας τας φρένας; Να παραταθεί το γκρέμισμα, μέχρι να σαπίσει εντελώς. Πως θα γίνει αυτό; Με την διαιώνιση της σημερινής κατάστασης και οχι με εκλογές που όπως θα έλεγε σήμερα ο Μπακούνιν "θα διασώσουν το σύστημα". Εντάξει; Πάτε τώρα μέχρι την γωνία να δείτε αν ερχόμαστε

 24. Δαναός avatar
  Δαναός 25/03/2012 00:08:58

  Πες τα ρε Φάκτορα!

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ Δαναός 25/03/2012 00:14:03

   Καλά δέν πήγες ακόμα γιά ντουσλαμά; Τά κορίτσια σέ περιμένουν.

   • Φελίζα avatar
    Φελίζα @ Ιαπετός 25/03/2012 00:18:37

    Άλλο βράδυ ... τώρα μελετούμε Ιστορία.

    • dracon avatar
     dracon @ Φελίζα 25/03/2012 09:02:15

     Το Σύνταγμα της Ελλάδας προβλέπει μόνο πρόωρες εκλογές.
     Δεν προβλέπει πουθενά παράταση της όποιας κυβέρνησης πέραν της 4ετίας,για οποιοδήποτε λόγο.
     Εκλογές πρέπει να γίνουν σύμφωνα με το Σύνταγμα το αργότερο τον Νοέμβριο του 2013
     Αν δεν γίνουν αυτό δεν είναι αναβολή εκλογών αλλά ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και όσοι βουλευτές δεν παραιτηθούν και παραμείνουν στη Βουλή θα είναι άμεσοι συνεργοί ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 25. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 25/03/2012 05:07:03

  Οι νταβαντζήδες μας
  Η Ευρώπη μας;
  Εμείς τι είμαστε ανάμεσα στα δύο κακά της μοίρας μας;

 26. Aggelos avatar
  Aggelos 25/03/2012 11:30:03

  παντως ο φοβος πολλων μεσα και εξω μη γινει πρωθυπουργος ο σαμαρας λεει πολλα
  παρολη τν ψηφο του..
  ξερουν οτι μεσα του δεν πιστευει σε ολα αυτα και οτι θα τους κανεις κοντρες

  οποτε προτιμουν παπαδημο

  παροτι ειχα στενοχωρηθει με την ψηφο του σαμαρα στο μνημονιο ,,τα σημεια μου δειχνουν οτι τον φοβουνται,,οποτε εχω ελπιδα..οτι μεσα του ειναι επαναστατης

 27. ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ avatar
  ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ 25/03/2012 12:49:05

  KAPOTE KAI TA ORIA ANOXHS TELEIVNOYN AS MHN TO JEXNOYN KAPOIOI

 28. avanti avatar
  avanti 26/03/2012 11:18:25

  Ο πόλεμος στον Σαμαρά και τη ΝΔ δεν είναι σημερινός κύριοι, ο πόλεμος έχει αρχίσει, ενορχιστροθεί και μεθοδευτεί πολύ νωρίς, αμέσως μόλις άρχισε το κόμμα να στέκεται στα πόδια του και να παίρνει σαφές προβάδισμα. Το διαπιστώναμε όλοι εμείς οι απλοί οπαδοί από τα σημάδια, σήμερα είμαστε σίγουροι.

 29. Αλεξάνδρα avatar
  Αλεξάνδρα 26/03/2012 11:28:08

  Αν δεν το πίστευε μέσα του ο Σαμαράς το μνημόνιο και ήθελε όντως να γίνει Πρωθυπουργός αυτής της χώρας και να οδηγήσει την Ελλάδα σε μια λύση σωτηρίας και όχι προς τον γκρεμό που μας οδηγεί τώρα σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ θα είχε φύγει από αυτή την συγκυβέρνηση και θα γινόταν εκλογές. Απλά πιστεύω ότι και αυτό είναι μέρος ενός παιχνιδιού που παίζεται εις βάρος μας...ξαφνικά όλοι αρχίζουν μια θετική στροφή προς τον Σαμαρά...σιγά σιγά θα περάσει στο υποσυνείδητο μας και απλά όταν θα είναι έτοιμοι θα τον κάνουν και αυτόν Πρωθυπουργό...

  • juliet avatar
   juliet @ Αλεξάνδρα 26/03/2012 11:30:05

   Πίστευε......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.