#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/05/2013 11:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στρατηγική Σαμαρά για πλήρη ηγεμονία στον κεντροδεξιό χώροΑποφασισμένος να περιφρουρήσει, ως πανίσχυρος αρχηγός, το αξιακό και ιδεολογικό πλαίσιο της ΝΔ και ευρύτερα της κεντροδεξιάς παράταξης, εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Πρωθυπουργός δεν σκοπεύει να υποχωρήσει και να δώσει αφορμές από εδώ και πέρα για να πληγεί, όχι μόνο το ηγετικό του προφίλ, αλλά και ο ιδεολογικός πυρήνας της ΝΔ.

 

Η κίνηση να στείλει επιστολή στον ποιητή Νάνο Βαλαωρίτη, αλλά και η προσωπική του απόφαση να πετάξει ουσιαστικά στο καλάθι των αχρήστων το αντιραστιστικό νομοσχέδιο του Αντώνη Ρουπακιώτη, αλλά και την πρόταση νόμου ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, με την ταυτόχρονη κατάθεση πρότασης από τη ΝΔ, δείχνει ότι υπάρχει αλλαγή στρατηγικής.

 

Εδώ και ένα περίπου χρόνου από την περίφημη συμφωνία επί των προγραμματικών θέσεων από τους τρείς κυβερνητικούς εταίρους, η ΝΔ έκανε αρκετές υποχωρήσεις, λόγω της κεντρικής απόφασης του Αντ. Σαμαρά ότι προέχει η σωτηρία της χώρας.

 

Αυτή η αναγκαιότητα, οδήγησε σε μια υποτονική στάση σε διάφορα ζητήματα, αξιακά και ιδεολογικά, για τον ευρύτερο χώρο, σε σημείο που η ΝΔ υπέστη δεινή πολιτική ήττα. Δεν είναι τυχαία η άνοδος της Χρυσής Αυγής και το γεγονός ότι πολλοί δεξιοί ψηφοφόροι, απογοητευμένοι από πολλά, εγκατέλειψαν την πατρώα πολιτική γη.

 

Αυτό πλέον, επιχειρείται να αλλάξει σταδιακά. Και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα υπάρξουν και άλλες κινήσεις το επόμενο διάστημα, που θα ενισχύουν τη στρατηγική του Αντ. Σαμαρά για να ηγεμονεύσει πλήρως στον ευρύτερο χώρο.

 

Κυρίως, όμως θα δοθεί η αίσθηση στον απογοητευμένο, λόγω της μνημονιακής πολιτικής, ψηφοφόρο, ότι η ΝΔ δεν έχει μεταλλαχθεί, αλλά υφίσταται και φυλάει Θερμοπύλες, παρά τους κατά καιρούς Εφιάλτες που υπάρχουν.

 

Ενόψει του συνεδρίου της ΝΔ στα τέλη Ιουνίου, αναμένονται και άλλες κινήσεις που θα ενισχύσουν την παράταξη και κυρίως θα δώσουν ελπίδα στον κόσμο. Το νέο εθνικό αφήγημα του Αντ. Σαμαρά επεξεργάζεται και σύντομα θα υπάρξουν συγκεκριμένα μηνύματα από το Μέγαρο Μαξίμου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. AGGELOS avatar
  AGGELOS 31/05/2013 12:04:40

  Επιτέλους!!! Του πήρε βέβαια ολίγον (κάπου δυο χρονια..) για ν'αντιληφθεί ότι η κύρια μάζα των ψηφοφόρων της ΧΑ προέρχεται από εμάς (!) αλλά, κάλλιο αργά παρά ποτε!! Εάν εκανε κι έναν περίπατο στην Αχαρνών, από τον Αγιο Νικόλαο μέχρι τα Κατω Πατησια (μιλάμε για δεκα λεπτά βολτούλα), θ αντιλαμβανετο πώς μία ολοκληρη συνοικία παραδοσιακών νεοδημοκρατών, αυτη την στιγμή ψηφίζει σούμπιτη ΧΑ!!! Ειλικρινά του τον προτείνω τούτο τον περίπατο ανεπιφύλακτα!! Θα κερδίσει, δεν θα χάσει...

  • ap avatar
   ap @ AGGELOS 31/05/2013 16:48:16

   η μισή μάζα της ΧΑ προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ

   • ΑΠΟΛΛΩΝ avatar
    ΑΠΟΛΛΩΝ @ ap 31/05/2013 18:27:21

    Λάθος. Οι ψήφοι της ΧΑ είναι πρώην δεξιοί ψήφοι (στην πλειοψηφία τους).

    • mara M. avatar
     mara M. @ ΑΠΟΛΛΩΝ 31/05/2013 23:39:38

     Οι ψηφοφόροι της ΧΑ, αν εξαιρέσουμε τους νεαρούς ψηφοφόρους της που δεν ανήκουν πουθενά, διψούν για τιμωρία, προσώπων της παράταξης που υποστήριζαν και θεωρούν ότι τους πρόδωσαν. Στην πλειοψηφία ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. Είναι πιο οργισμένοι απο τους υπόλοιπους γιατί ακριβώς νιώθουν προδομένοι. Ενα πάθος που μετατράπηκε σε μίσος.Ας μην τους υπολογίζει κανένας απο τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα, και να αφήσουν τη ΧΑ δεν θα γυρίσουν πίσω. Απόδειξη; Oσο πιο σκληροί και επιθετικοί γίνονται,όσο βρίζουν και απειλούν τόσο ανεβαίνουν, όταν τους επιτίθενται (βλ. Καμίνη και ΜΜΕ )εκτοξεύονται.

    • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
     ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ ΑΠΟΛΛΩΝ 02/06/2013 19:50:47

     ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΣΤΗ Χ.Α. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΨΗΦΟΙ.

   • HΛΕΚΤΡΑ avatar
    HΛΕΚΤΡΑ @ ap 01/06/2013 01:49:46

    ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!

 2. ειδωλοκλάστης avatar
  ειδωλοκλάστης 31/05/2013 12:28:29

  Εθνικό αφήγημα σέ αποικία χρέους μέ υποικ εξ αρχιτεκτόνων αυτής;
  Κάτι σάν "τό ελληνικό δράμα μου" τής κ.Αγγελοπούλου δηλαδή αλλά σέ θούριο!

 3. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 31/05/2013 12:34:09

  Ο Αντ. Σαμαράς και η Χρυσή Αυγή-Γιώργος Παυλόπουλος-http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26533&subid=2&pubid=113051877
  ...Αυτό που συμβαίνει, όμως, είναι ότι ο Σαμαράς αντιγράφει τη συνταγή την οποία εφάρμοσαν, στο πρόσφατο παρελθόν, ηγέτες όμορων (δεξιών) κομμάτων σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τη δική τους Ακροδεξιά. Διότι ναι μεν αυτού του είδους τα πολιτικά μορφώματα μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμα για το σύστημα σε περιόδους μεγάλων κρίσεων και κοινωνικών εκρήξεων, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του παρακράτους, ωστόσο η ταχεία και ανεξέλεγκτη ενίσχυσή τους μπορεί, εν δυνάμει, να απειλήσει ολόκληρο το παραδοσιακό οικοδόμημα -μαζί με αυτούς που το διαχειρίζονται.
  -Tολμώ να πώ πως η Ελληνική Ιστορική Πραγματικότητα διαμόρφωσης και άνδρωσης του Νεοφασιστικού κινήματος απέχει απο όποια Ευρωπαική φρόνιμο θα είναι λοιπόν να ενσωματωθούν στοιχεία του Ελληνικού γίγνεσθαι

  Σε ότι αφορά την Ηγεμονία δύο βασικά στοιχεία είναι απαραίτητα. Η χρήση της πειθούς ως μεθόδου και Το Ηθικό πλεονέκτημα.Παρατηρώ όμως ότι είανι πολύ μικρός ο αριθμός προσώπων του Δεξιού χώρου που εκφέρουν άποψη βασισησμένη σε επιχειρήματα επι των τεκταινόμενων.

  H μάχη στο ιδεολογικό-πνευματικό επίπεδο κατ' επέκτασιν δεν μπορεί να δοθεί απο έναν.Πολλοί θα σκεφτούν οτι αρκει η συμπαράσταση και η συμπαράταξη δεν είναι όμως έτσι.Χρειάζεται να κατατεθούν θέσεις και μέσα απο την σύζευξη τους να παραχθεί η σύνθεση.Το δε μόρφωμα που θα παραχθεί να τύχει των κατάλληλων διαύλων αλλα και των κατάλληλων διαμεσολαβητών ώστε να φτάσει και στον τελευταίο πολίτη της χώρας.Η όποια δε κριτική να γίνει δε στην βάση της γόνιμης αντιπαράθεσης και όχι της προσωπικής στρατηγικής

  Με παλιούς μηχανισμούς και πελατειακή νοοτροπία, ευκαιριακές κινήσεις και μετα-οθωμανικά ήθη δεν υπάρχει αύριο. Η αναβάθμιση επιβάλλει στην Ν.Δ. μια γενικότερη μετάλαξη της

 4. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 31/05/2013 12:59:37

  Πάντα ήξερε τι ακριβώς γίνεται . Εχει σφαιρική οπτική των πραγμάτων , φύσει και θέσει . Ιεράρχησε τις προτεραιότητες και σωστά , γιατί η σωτηρία της χώρας προείχε . Απο΄δω και πέρα, είναι ανάγκη να κάνει τις κινήσεις που θέλει και πρέπει, ώστε η παράταξη και όλοι όσοι νοιάζονται για τη χώρα , θα την φυλάξουν και πάλι από τις απειλές .

  • billi smart avatar
   billi smart @ Diamond Angel 03/06/2013 10:27:32

   ααα..μαλιστα....εχουμε σωθει δηλαδη...

 5. Γιάννης avatar
  Γιάννης 31/05/2013 13:42:33

  Ο μόνος τρόπος για να ανακόψει την επέλαση της χρυσης αυγής ειναι να δώσει χρήμα σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας που φτωχοποιηθηκαν ,μεταξυ των οποίων παραδοσιακοί ψηφοφόροι της δεξιάς παράταξης (π.χ ένοπλες δυνάμεις) . Με ιδεολογικούς άκροβατισμούς δεν θα πετύχει απολύτως τίποτα και οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν ορόσημο για την πορεία των πολιτικών πραγμάτων της χώρας με αποτελέσματα που δεν θα τα πιστεύουν ούτε τα κομματικά στελέχη ούτε οι γκαλοπατζηδες .

 6. fitsoulas avatar
  fitsoulas 31/05/2013 13:55:28

  Επιτέλους!! Και να γίνει σαφές ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή δεν είναι αδελφά κόμματα, όπως έλεγε ο ανεκδιήγητος Ψωμιάδης, αλλά ανταγωνιστικά, καθώς κινούνται στις ίδιες δεξαμενές ψηφοφόρων! Μόνο έτσι θα πατάξουμε τους ναζιστές!

 7. Stef avatar
  Stef 31/05/2013 14:49:42

  Μετά τα ψέμματα περί μνημονίων και λανθασμένων συνταγών, έχει και... στρατηγική. Με την ίδια στρατηγική που κορόιδεψε τους έλληνες πολίτες και έγινε ο άξιος συνεχιστής του ΓΑΠ. Του χρόνου στις ευρωεκλογές το 20% θα του είναι άπιαστο όνειρο.

 8. Αιρετική avatar
  Αιρετική 31/05/2013 15:16:18

  Η επιλογή της απόρριψης του τάχα .....αντιρατσιστικού, νεοταξίτικου Ρουπακιώτιου νόμου, η υπεράσπιση της ελεύθερης σκέψης και έκφρασης των Ελλήνων πολιτών, σίγουρα ξεπερνά κατά πολύ τα στενά όρια έκφρασης και περιχαράκωσης του δεξιού χώρου και της ΝΔ και εκφράζει πλατύτερα και ετερόκλητα στρώματα του ιδεολογικοπολιτικού χάρτη. Αν συνδυαστεί δε και με άλλες ανάλογες θαρραλέες επιλογές στην Εθνική στρατηγική, θα αποτελέσει οπωσδήποτε έναν ισχυρό συνδετικό κρίκο μεταξύ της παραδοσιακής λαϊκής βάσης των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται ως '' δεξιοί'' και αυτών που αισθάνονται οτι ανήκουν στην κεντροαριστερά ή και στην πατριωτική αριστερά. Αυτό ακούγεται απλό, αλλά θα μπορούσε αν με τόλμη επιλέγονταν μία σειρά γενναίων ρήξεων και συγκρούσεων με συμφέροντα και αμαρτωλά κατεστημένα, αν εγκαταλειπόταν επί τέλους η τακτική της εφαρμογής έξωθεν επιβεβλημένων αδιέξοδων σχεδίων, αν η συγκαταβατικότητα έδινε τη θέση της στην έμπνευση και την επαναστατικότητα, να μας οδηγούσε σε μία ευρύτερη συναίνεση και Εθνική ενότητα, απολύτως απαραίτητη για την αναγέννηση και την ανασυγκρότηση της πατρίδας και του λαού μας. Φυσικά η απόλυτη ειλικρίνεια, η ευθύτητα και η παραδοχή της φρικτής πραγματικότητας (η αποφυγή των πανηγυρισμών ΠΡΙΝ απ΄τη νίκη), ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ, εννοείται οτι θα πρέπει να επιλεγεί χωρίς δισταγμό και οι λαϊκιστές ας κρώζουν όσο θέλουν υποσχόμενοι πλαστούς παραδείσους. Κανείς δεν τους ακούει τώρα πια.....
  Το ερώτημα που εκκρεμεί, είναι αν ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα επιλέξει επί τέλους (έστω και από άλλο δρόμο), το ρόλο που η Ιστορία επιτακτικά απ΄ το Δεκέμβρη του 2011 του επιφυλάσσει.....
  Μακάρι να έχει μόνο μεγαλεπήβολα σχέδια και τόλμη να ρισκάρει, να τα διεκδικήσει και να ΗΓΗΘΕΙ ώστε να τα πραγματοποιήσει.
  Υ.Γ. : Η ΝΔ, είναι μόνο το δέντρο. Η Ελλάδα είναι το δάσος.

 9. Αλέξ avatar
  Αλέξ 31/05/2013 15:38:03

  Προσωρινά πάντως, αν ο λόγος ενίοτε πρέπει να είναι πιο κεντρώος, τα αντανακλαστικά πρέπει να είναι δεξιά -περιφρούρηση της τάξης, εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας. Είναι σημαντικό να προστατευθεί η ελληνική κοινωνία από την ανομία που ξένα κέντρα επιθυμούν να επιβάλλουν. Δεν νοείται να επαναληφθούν σημαντικής έκτασης καταστροφές περιουσίας χωρίς να έχει υπάρξει προσπάθεια πρόληψης και να μην υπάρξουν συλλήψεις ή να μην υπάρχει σχέδιο εντοπισμού των πυρήνων της αποσταθεροποίησης. Ομολογουμένως η κυβέρνηση τα πάει προς το παρόν καλά και έχει αντιμετωπίσει στο μέτρο του δυνατού τον ιό της πυρομανίας που έφερε η Αφρικανική σκόνη την τελευταία εβδομάδα. Δυστυχώς υπάρχουν πλέον πολλοί στρατηγοί της αποσταθεροποίησης ενταγμένοι σε ξένα payroll και ακόμα περισσότεροι νέοι που έχουν χάσει την ελπίδα τους και τον προσανατολισμό τους από τις πολιτικές που στενόμυαλα μας επέβαλαν οι Ευρωπαίοι. Είναι απίστευτη πάντως η χειραγώγηση που ξένα κέντρα νιώθουν ότι πρέπει να μας επιβάλλουν. Η μεγάλη ανάγκη τους για λεπτομερή σχέδια και οργανωμένες προβοκάτσιες οφείλεται αποκλειστικά στο ότι ο περήφανος ελληνικός λαός δεν έχει το ένστικτο της πειρατίας και του πλιάτσικου που κάποιοι άλλοι έχουν εκ φύσεως όταν το στομάχι αδειάσει.

 10. panos avatar
  panos 31/05/2013 18:34:14

  Προεχει η σωτηρια της χωρας και ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε.................Ας δουλεψουν για να μην διαλυθουμε εντελως και μετα γινονται ολα..........Στη κριση και στη φτωχια δεν υπαρχουν ταμπελες, αλλα πατριωτες που πρεπει να σωσουν το καραβι που οι ιδιοι τσακισαν............

 11. daresome avatar
  daresome 31/05/2013 19:22:39

  Ο Βαρβιτσιώτης είπε σε συνέντευξή του ότι αν δεν έχει κάποιος να πληρώσει το φόρο του, θα πρέπει να πουλήσει κάποιο ακίνητο, ρίχνοντας τις μάσκες σ΄αυτό που όλοι ξέρουμε και βλέπουμε να επιδιώκεται. Φαντάζομαι κι αυτό είναι μέσα στη “στρατηγική” …..

 12. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ avatar
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 31/05/2013 22:27:54

  Αληθεύει ότι εγκρίθηκε σήμερα η πίστωση για τη δημοπράτηση της κατασκευής του τεμένους στο Βοτανικό ;

  • helios avatar
   helios @ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 01/06/2013 06:18:41

   έρχεται επίσης και η ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς και φυσικά το τζαμί

 13. αναξιμανδρος avatar
  αναξιμανδρος 31/05/2013 23:07:29

  αμα δεν αλλαξει ριζικα η δομη του κομματος ,δεν γιινεται τιποτα. χρειαζονται δομικες αλλαγες...αλλιως θα ειναι μια απο τα ιδια...

 14. Μιχάλης Σ. Βάρδας avatar
  Μιχάλης Σ. Βάρδας 01/06/2013 05:43:42

  Δεν μπορεί ο Σαμαράς να χαράξει νέα Στρατηγική "γιά την πλήρη ηγεμονία στον
  κεντροδεξιό χώρο κλπ" , όταν δεν μπορεί ούτε τον ΦΠΑ στα είδη εστίασης να
  μειώσει από 23% σε 9% , όπως ρητά είχε υποσχεθεί στους ξενοδόχους και λοιπούς τουριστικούς παράγοντες από πέρυσι , με συνέπεια η Χώρα μας (και η
  Χώρα του) να χάνει ήδη εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από χαμένα συμβόλαια
  τουριστών , που ήδη "έκλεισαν" τις διακοπές τους στην Ισπανία , στην Ιταλία και
  στην Τουρκία .

  Είναι επαινετή η προσπάθεια της σοβαρής ιστοσελίδας να αναδομήσει το προφίλ
  του κυρίου πρωθυπουργού , εν όψει του επικείμενου συνεδρίου της Ν.Δ. , αλλά
  φαίνεται να έχετε λησμονήσει ότι ο κ.Σαμαράς έχει αποδεχθεί και υπογράψει την
  παραίτηση της Πατρίδας μας (και της Πατρίδας του) από την ασυλία της Εθνικής
  μας Κυριαρχίας , δηλαδή έχει παραιτηθεί - μεταξύ άλλων - από την αυτονόητη
  υποχρέωση του Ελληνικού Κράτους να προστατεύσει τον Έλληνα πολίτη !

  Γιά ποιά Στρατηγική λοιπόν μιλάτε ; Γιά ξανασκεφθείτε το .

 15. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 01/06/2013 08:44:51

  Έμαθα πως ο Σταύρος Καλογιάννης θα υπογράψει/υπέγραψε το διάταγμα για τη πίστωση χρημάτων (περ. 1 εκατ. ευρώ) για ανέγερση τζαμιού....
  Ας εξηγήσει στους Γιαννιώτες ψηφοφόρους του ο κος. Καλογιάννης, πως υπάρχουν χρήματα για τζαμί και όχι για την πιο φτωχή περιφέρεια της Ευρώπης.

  Να τους χαίρονται στα Γιάννενα και να τους ξαναψηφίσουν...μόνο μία θερμή παράκληση προς τους Γιαννιώτες: ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ...ας τρώνε άρτο και θέαμα (ΠΑΣ Γιάννενα-ΟΥΕΦΑ) και ας προσκυνάνε νέους Σουλτάνους...

  • helios avatar
   helios @ Τί να λέμε; 01/06/2013 13:59:52

   Δεν είναι ζήτημα το 1 εκ. ευρώ αλλά η επιβράβευση του εποικισμού της πατρίδας μας.Και φυσικά δεν θα μείνουμε μόνο στο ένα τζαμί αλλά θα ακολουθήσουν και πολλά άλλα .Είναι η αρχή του τέλους,η αρχή του τέλους για την πατρίδα μας όπως την γνωρίσαμε.

 16. Χρήστος avatar
  Χρήστος 01/06/2013 18:09:29

  Και μόνο που αναφέρετε τον όρο "κεντροδεξιά" έχετε χάσει το νόημα. Το δίλημμα είναι δεξιά η αριστερά. Οι μεσαιοχωριστισμοί τέλος.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Χρήστος 02/06/2013 19:52:40

   ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΛΕΣ.

 17. Nεστωρίδης avatar
  Nεστωρίδης 01/06/2013 18:58:09

  Ο Σαμαράς αν θέλει να ηγεμονεύει στην Ελλάδα και την ΝΔ πρέπει άμεσα να σταματήσει την ανέγερση τζαμιού στην ιερή γή της Αθήνας.
  α) Δεν οφείλουμε τίποτε στους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς
  β) Η χώρα μας είναι καταχρεωμένη και δεν μπορεί να κτίζει τεμένη αλλοθρήσκων.
  γ) Με τα χρήματα αυτά μπορούσε να κτισθεί το τάμα , ο μητροπολιτικός ναός της Αθήνας (υπόσχεση απο την επανάσταση του 21)
  δ)Στα πλαίσια της αμοιβαιότητος να κτισθεί νέα εκκλησία σε Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Λιβύη, Συρία και Τουρκία.
  ε) Όταν προδίδουμε την πίστη μας και μιμούμαστε τους ξένους η πλήρης κατάκτηση απο τον ισλαμιστή εχθρό είναι δεδομένη
  στ) ΔΕΝ αποτελεί δείγμα ανθρωπισμού η ίδρυση χώρου λατρείας μίας θρησκείας βάρβαρης που προωθεί το μίσος και την μισαλλοδοξία.

  Αντί να κτίζουμε τεμένη ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Πάπα νακαταγγείλουμε και εμείς στον ΟΗΕ τις 100χιλ δολοφονίες χριστιανών τον χρόνο στις μουσουλμανικές χώρες και να απαιτήσουμε την απελευθέρωση των απαχθέντων μητροπολιτών απο τις ισλαμικές συμμορίες στην Συρία.

  Αυτά που θέτω είναι ιδεολογικά ζητήματα και προκαλώ την ΝΔ να τοποθετείται σε θέματα αρχών, διαφορετικά δεν έχει λόγο ύπαρξης (τα οικονομικά έτσι και αλλιώς πιό βατά, αν μειώσεις γραφειοκρατία και φόρους έχεις νέες θέσεις εργασίας)

 18. Nεστωρίδης avatar
  Nεστωρίδης 01/06/2013 19:08:50

  Οι εκλογές να γίνουν στο τέλος της τετραετίας, και όποιος απο τους κυβερνητικούς εταίρους επιθυμεί ας ρίξει την κυβέρνηση.
  Προέχει το συμφέρον της Ελλάδος και όχι του κόμματος, 'ετσι και αλλιώς κανένας δεν θα πάρει αυτοδυναμία.
  Σκληρή δουλειά, πειθαρχία, αίσθηση καθήκοντος και εθνικό σχέδιο για έξοδο απο την κρίση είναι αυτά που περιμένουμε απο τους πολιτικούς μας.
  Να κάνουμε την κρίση ευκαιρία ανάπτυξης στους τομείς που μπορούμε

 19. zuper avatar
  zuper 01/06/2013 20:50:57

  Λυπαμαι που θα σας δυσαρεστησω αλλα ο κεντρο-δεξιος χωρος συρικωνεται μαζι με τα εισοδηματα των πολιτων.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ zuper 02/06/2013 19:53:48

   ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟ 1962.

 20. ΑποΜηχανηςΦτωχος avatar
  ΑποΜηχανηςΦτωχος 02/06/2013 14:49:31

  Η επιστολή προς Βαλαωρίτη γραμμένη στον ενικό και κατα την αισθητική μου ένα τόνο επιθετικότερη απ όσο θα 'πρεπε, μπορούσε να ναι καλύτερη.

  • Β.Κ.Σιάπκα avatar
   Β.Κ.Σιάπκα @ ΑποΜηχανηςΦτωχος 02/06/2013 23:00:46

   Από το ύφος της απάντησης φωτογραφίζεται το ύφος της αποστολής. Η απάντηση η συγκεκριμένη είναι απάντηση σε υποτιμητικά λόγια, κάτι σύνηθες άλλωστε ως τρόπος προσέγγισης του κοινωνικού γίγνεσθαι από την υπάρχουσα πνευματική ελιτ που μας έλαχε η κακή μοίρα να έχουμε σε τόσο άγριους καιρούς...
   Και λίγα έγραψε...

 21. Μιχάλης Σ. Βάρδας avatar
  Μιχάλης Σ. Βάρδας 02/06/2013 21:28:22

  Δεν επιτρέπεται σε πρωθυπουργό να απαντά στον κάθε λογοτέχνη ή ποιητή,
  όταν δεν μπορεί να απαντήσει στην προκλητική Λαγκάρντ .

  Στον Βαλαωρίτη , στον κάθε Βαλαωρίτη , ας απαντήσει η Ρεπούση ή έστω
  η Δραγώνα .

 22. Ιαπετός avatar
  Ιαπετός 02/06/2013 23:52:10

  Άν η κυριαρχία Σαμαρά στόν κεντροδεξιό χώρο αποσκοπεί μόνο καί μόνο νά αποτελέσει τόν βατήρα δυνατότητας άσκησης μιάς διαχειριστικής πολιτικής πού επιβάλλουν τά εξουσιαστικά κέντρα καί νά καπαρώσει τήν θέση τού διαχειριστικού Διευθυντή μέ τά «φιλαράκια» στίς υποδιευθύνσεις είναι εκπληκτικά αδιάφορο.
  Άν ο Σαμαράς νομίζει ότι έχει καί μπορεί νά δώσει στό έθνος μιά άξια λόγου διαφορετική στόχευση καί σκοπό, δέν έχει παρά νά τό δείξει στήν κατάλληλη πολιτικά χρονική στιγμή. Κατάλληλη πολιτικά χρονική στιγμή μέ τήν έννοια «τούς πιάσαμε στόν ύπνο» καί έτσι συρόμενος ο καμματικοπολιτικός κορμός από τήν δυναμική πού εκπορεύει η πολιτική κίνηση-πρόταση στίς λαϊκές μάζες στηρίζει θέλοντας καί μή πολιτικές επιλογές ξένες ή μή αρεστές στούς κομματανθρώπους καί στά λαμόγικα μικροσυμφέροντά τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.