#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/05/2011 07:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στο Συγκρότημα του Φαλήρου, έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια

Τόσο πολύ τους ενοχλεί ο Σαμαράς;Ορισμένοι εκεί στο Συγκρότημα του Φαλήρου, έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια.  Θα βλέπει η Ελένη Βλάχου πως κατάντησαν την εφημερίδα της και θα μετανιώνει που δεν την έκλεισε!

Γιατί η «Καθημερινή» ήταν κάποτε μια  εφημερίδα ταυτόσημη με την αλήθεια και την αντικειμενικότητα. Τώρα διακινεί σενάρια.

Υπέπεσε  στην αντίληψή μου, ένα άρθρο του κ. Καλλίτση με τίτλο «Η δεύτερη πρόκληση του κ. Σαμαρά».

Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Παλαιότερα τον διάβαζα στην «Ημερησία» του  κ. Μπόμπολα να εξυμνεί τον εκσυγχρονισμό του κ. Σημίτη (είναι φουλ "Σημιτικός" και εκσυγχρονιστής, ως λέγεται, όπως άλλωστε και αρκετοί άλλοι προερχόμενοι από το ΚΚΕ), μετά  έμαθα ότι πήγε στο ΕΘΝΟΣ για να καταλήξει στο  Φάληρο.

Κατ΄αρχήν,  υπάρχει ένα …μικρό θέμα ….ηθικής τάξεως. Ο  κ. Καλλίτσης είναι Σύμβουλος Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας (η οποία διοίκηση διορίζεται από την Κυβέρνηση) και μέλος του  ΔΣ του Αθήνα 984, όπου υποδείχθηκε  από την παράταξη του κ. Καμίνη. Θεωρεί, ότι μπορεί να καταφέρεται εναντίον του Προέδρου της Ν.Δ. με τον τρόπο που το κάνει στο χθεσινό του άρθρο;

Τι μας λέει στο άρθρο του ο πολυπράγμων κ. Καλλίτσης.

Πρώτον, αμφισβητεί την διαδικασία εκλογής του κ. Σαμαρά. Εξελέγη, γράφει,  Πρόεδρος της ΝΔ,  από τους ψηφοφόρους της ….«Πολιτικής Άνοιξης και του ΚΕΠ!»  Δηλαδή, οι 860,000 χιλιάδες ψηφοφόροι, που πλημμύρισαν τα εκλογικά κέντρα  δεν είχαν καμιά σχέση με τη Ν.Δ. ! Και πως το ξέρει αυτό ο κ. Καλλίτσης; Έκανε face control  στην είσοδο, ή ζητούσε πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης;

Θα προτείνω στη Ν.Δ., την επομένη φορά που θα έχει ….εσωκομματικές εκλογές,  να τις αναθέσει στον κ. Καλλίτση. Για να βγάλει τον αρχηγό της αρεσκείας του. Για να μη του μείνει ….απωθημένο!

Η αναφορά  αυτή  σε μια  διαδικασία, την οποία δεν τόλμησαν να αμφισβητήσουν ούτε οι χαμένοι των εκλογών, είναι άκρως προσβλητική και για τους οπαδούς και για το κόμμα.

Δεύτερον, ο κ. Καλλίτσης επικρίνει τον κ. Σαμαρά διότι με την πολιτική του, εμποδίζει τη …μεταρρύθμιση! Το μάθαμε και αυτό! Ώστε το Μνημόνιο αποτελεί …..μεταρρύθμιση! Βέβαια, με την ανεργία στο 15%, τον πληθωρισμό στο 4%, την ύφεση 4,5%, το χρέος στο 150%, το  έλλειμμα στο 10%, τα spreads  στις 1400 μονάδες και το χρηματιστήριο στις 1300,ωραία μεταρρύθμιση κάνει η κυβέρνηση: Μάλλον  το μνημόνιο έφερε την ….απορρύθμισης της οικονομίας και της  ελληνικής κοινωνίας.  Δεν τα  βλέπει αυτά ο κ. Καλλίτσης; Δεν παρακολουθεί τι γίνεται κάθε βράδυ  στο Σύνταγμα;  Ενθουσιασμένοι από τη …μεταρρύθμιση, που συντελείται είναι όλοι αυτοί, ή οπαδοί της Πολιτικής Ανοιξης και του ΚΕΠ; Ελπίζω να τον καλέσουν στο LSE  να διδάσκει ….οικονομικά!

Τρίτον, ο κ. Καλλίτσης, το λέει ευθέως, ότι στη  Ν.Δ μελετούν σενάρια καταστροφής. Η καταγγελία είναι σοβαρή. Υπάρχει ελληνικό κόμμα που μελετά σενάρια καταστροφής της χώρας; Δηλαδή και το ΚΚΕ που αντιτίθεται στο Μνημόνιο …επιδιώκει την καταστροφή της χώρας; Κατά τη λογική του κ. Καλλίτση, όποιος αντιτίθεται στο Μνημόνιο, οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή! Φοβερό επιχείρημα!

Είναι δυνατόν δημοσιογράφος, σοβαρής (υποτίθεται εφημερίδας), να γράφει τέτοια πράγματα;  Δεν  πανικοβάλλει τον κόσμο; Δεν δημιουργεί αναστάτωση στις αγορές;

Αν ο κ. Καλλίτσης έχει στοιχεία που αποδεικνύουν τα γραφόμενά του, οφείλει να τα αποκαλύψει δημοσίως, ειδάλλως  δεν θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα πούμε ποιός πρέπει να ασχοληθεί με τα γραφόμενά του.

Μήπως πρέπει να τον  καλέσουν στη Βουλή  για να  αποκαλύψει αυτά τα καταστροφικά σενάρια που εξυφαίνονται από τη Ν.Δ.; Μήπως κάποιος εισαγγελέας; Δηλαδή τι παραπάνω είπε εκείνος ο δυστυχής τορναδόρος από την Κρήτη;

Εκτός και αν ο κ.  Καλλίτσης,  θωρεί σενάριο καταστροφής τη πρόταση του  Ζαππείου; Μα ακόμα και η εφημερίδα του, υποδέχθηκε θετικά τις προτάσεις του κ. Σαμαρά; Από πού ενημερώνεται ο κ. Καλλίτσης; Απ’ ευθείας από τον κ. Καρχιμάκη;

Αν η πρόταση της Ν.Δ. είναι καταστροφική, τότε γιατί η τρόϊκα ανεβοκατεβαίνει στη Συγγρού για ενημέρωση; Γιατί τα  κυβερνητικά στελέχη, προτείνουν στον  κ. Παπακωνσταντίνου να υιοθετήσει τις προτάσεις του Σαμαρά; Γιατί ο ίδιος ο κ . Παπανδρέου στην ομιλία του στον ΣΕΒ αναφέρθηκε σε 10  προτάσεις που θα μπορούσε να υλοποιήσει; Ξέρω, οι γενίτσαροι είναι φανατικότεροι των originals!

Αναρωτιόμουν γιατί ανησυχεί τόσο πολύ ο κ. Καλλίτσης από την  άρνηση του Σαμαρά να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο: «“Τον Ιούλιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι κινδυνεύουν να βρουν μόνο ένα μέρος του μισθού τους. Τα μέσα ενημέρωσης να πάθουν στερητικό σύνδρομο λόγω μηδενισμού της κρατικής διαφήμισης. Οι επιχειρήσεις να νοσταλγήσουν τις ημέρες που μπορούσαν, έστω, να προσδοκούν σε κάποια επιστροφή ΦΠΑ”

Ποιος ευθύνεται που φτάσαμε σ’ αυτήν την κατάσταση; Οι  δημόσιοι υπάλληλοι, ούτως ή άλλως,  θα έχουν μικρότερο  μισθό  γιατί ένα μέρος θα τον κόψει το ενιαίο μισθολόγιο! Ένα  άλλο, η αυξημένη παρακράτηση, λόγω  την μείωσης του αφορολόγητου!   Έργα του μνημονίου είναι αυτά, αλλά, είπαμε, το μνημόνιο αποτελεί …μεταρρύθμιση! Μάλλον τον κ. Καλλίτση ή δεν τον  αγγίζουν οι περικοπές, ή θα ζεί σε άλλη χώρα!

Όμως το ζουμί βρίσκεται άλλού: ο κ. Καλλίτσης εκφράζει την αγωνία των αφεντικών του για τη μειωμένη κρατική διαφήμιση! Βλέπετε πέρασε ο καιρός που η Εθνική, ας πούμε  για παράδειγμα, μοίραζε αφειδώς χρήματα!

Στη συνέχεια ο  κ. Καλλίτσης δεν παραλείπει να δώσει και οδηγίες …προς τον κ. Παπανδρέου: τον καλεί να υπερβεί τα κομματικά κατεστημένα και να επιλέξει τους αρίστους! Δηλαδή,  μέχρι σήμερα επιλέγει ….κομματικούς  και …αχρήστους; Και εγώ που νόμιζα ότι εξελέγησαν με τη διαδικασία του opengov!  Και γιατί δεν έκανε αυτήν υπέρβαση νωρίτερα ο κ. Παπανδρέου, αλλά  περίμενε να φτάσουμε να «ξύνουμε την θύρα της πτώχευσης»;

Όμως ο κ. Καλλίτσης, προχωράει και παραπέρα: Υποδεικνύει  στον πρωθυπουργό και ποιους να διαλέξει:  «τεχνοκράτες που έχουν αίσθηση της πολιτικής και πολιτικούς με σύγχρονες προδιαγραφές»!!  Μήπως έχει κάποια εταιρεία ….επιλογής προσωπικού;  Μήπως, φωτογραφίζει τον προϊστάμενό του, εννοώ τον κ. Ταμβακάκη  ή αυτοπροτείνεται ο ίδιος; Γιατί αν είναι για τον ίδιο, να την κάνουμε την υπέρβαση και να τον στηρίξουμε !!! Τόσα χρόνια ..σύμβουλος,  κάτι θα έμαθε!!

Όμως, κύριε Καλλίτση, …καταστροφή το Ζάππειο, αλλά το …κλέψατε το …συνθηματάκι! «Επανεκκίνηση»  ήταν η λέξη κλειδί που χρησιμοποίησε ο Σαμαράς στο Ζάππειο, αν το παρακολουθήσατε! Προτείνετε στον κ. Παπανδρέου να κάνει …επανεκκίνηση; Δηλαδή μέχρι τώρα ήταν στο …νεκρό ή μας πήγαινε με την …όπισθεν;

Και κλείνει …ποιητικά το άρθρο του ο κ. Καλλίτσης: «η  χώρα δεν θα αφεθεί, σαν γέρικο κάρο που κατρακυλά και αποσυντίθεται σε επικίνδυνη κατηφόρα. Αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι – έστω, πλην Λακεδαιμονίων».

Σας ….συλλαμβάνω πάλι να κάνετε μια μικρή λογοκλοπή:  το «γέρικο κάρο», μάλλον παραπέμπει στο εξαιρετικό τραγούδι του Λ. Παπαδόπουλου που μελοποίησε ο Σ. Ξαρχάκος «το απομεσήμερο έμοιαζε να στέκει, σαν αμάξι γέρικο στην ανηφοριά». Λεπτομέρειες θα πείτε, ε;

Επί της ουσίας τώρα: Με ευθύνη ποίων αποσυντίθεται η  χώρα και βρίσκεται σε επικίνδυνη κατηφόρα;

Ποιος κυβερνάει τη  χώρα εδώ και 18 μήνες;

Ποιος παρέλαβε τα spreads  στις 140 μονάδες και τα έφτασε στις 1400;

Ποιος κορόιδεψε τον ελληνικό λαό με το «λεφτά υπάρχουν».

Τέλος, ποιος εμπόδισε τον κ. Παπανδρέου να κυβερνήσει αποτελεσματικά ώστε να μη βρισκόμαστε σήμερα αντιμέτωποι με την χρεοκοπία;

Και μια τελευταία ερώτηση: Αφού καταλογίζετε τόσα αρνητικά στον Σαμαρά, είναι δυνατόν να τον καλείτε να στηρίξει τον κ. Παπανδρέου.

Λυπούμαι, ειλικρινώς, για αυτό το άρθρο του κ. Καλλίτση, αλλά «έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν»

Αδέξιος Δεξιός

ΥΓ. Αν ενθυμούμαι καλά το όνομα του κ. Καλλίτση είχε ακουστεί για τα ψηφοδέλτια του 2007 αφού, επίσης όπως λέγεται, γνωρίζει καλά και την οικογένεια Παπανδρέου.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Bloody_Ophelia avatar
  Bloody_Ophelia 30/05/2011 08:23:13

  Ο παραλογισμός έχει όρια. Τα πράγματα για τον κόσμο είναι απλά: Εφόσον η Ν.Δ έχει έτοιμο, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, να ζητήσει εκλογές και να αφήσει το μέτρημα των κουκιών. Εάν δεν έχει, να πάρει από το αυτί τον Παπανδρέου και να δουν τί θα κάνουν με τα χάλια μας. όλα τα υπόλοιπα είναι αναλύσεις που απευθύνονται σε κρετίνους.

  Εάν είμαι συνοδηγός σε ένα αυτοκίνητο που οδηγεί μεθυσμένος, γνωρίζω οδήγηση αλλά δεν του παίρνω το τιμόνι, τότε ή πάσχω από αυτοκτονικό ιδεασμό ή δεν γνωρίζω οδήγηση.
  τέλος τα καραγκιοζιλίκια. Ζητήστε εκλογές.

 2. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 30/05/2011 08:33:32

  Για να καταλάβω.
  Δηλαδή ο κύριος .... είναι δημοσιογράφος στον "ακομμάτιστο ανεξάρτητο ελεύεθρο και αδέσμευτο" τύπο. Η εφημερίδα όμως που εργάζεται ανήκει σε ένα μεγάλο επιχειρηματία, όχι ασφαλώς εφημεριδά. Πληρώνεται από την ΕΘΝΙΚΗ και από το δήμο Αθηνών και μάλιστα από το σταθμό με τη μισθοδοσία της ντροπής....
  Και αυτό το κρατικοδίαιτο κομματόσκυλο, μας το παίζει τιμητής.

  Δεν κατεβαίνει εκεί κατά το σύνταγμα να τα πει στους συγκεντρωμένους. Ο "λαδωμένος" ποντικός, κάνει κριτική. Δεν πάει στον αγύριστο.

  Μια παρατήρηση μόνο. Αν υπήρχε ελεύθερη δημοσιογραφία, τότε οι δημοσιογράφοι θα ήταν στο σύνταγμα για να μεταφέρουν τις απόψεις των πολιτών και το παλμό της κοινωνίας. Είναι όμως τόσο διαβρωμένοι, που οι πολίτες τους βρίζουν ... απλά χυδαία .... και το ευχαριστιούνται. Η μόνη ώρα για να κάνουν ρεπορτάζ ... είναι οι πρωινές...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Αρματιστής 30/05/2011 11:02:39

   Στην πραγματικότητα, πολλοί από τους σημερινούς στυλοβάτες του νεοφιλευθερισμού είναι κρατικοδίαιτοι ή αναδείχθηκαν ως κρατικοδίατοι.
   Ορισμένα ονόματα:
   Μπάμπης Παπαδημητρίου (Υπ. Εθνικής Οικονομίας επί "Αλλαγής", στο γραφείο Υφυπουργού).
   Γιάννης Λοβέρδος (ΕΡΤ-ΝΕΤ, 9, 84) (σε αυτόν τα είχα σούρει δημοσία, μέσα στην Τράπεζα Πειραιώς στο Κολωνάκι, πέρυσι, σε ώρα αιχμής, σε σημείο που παρενέβη μουδιασμένη η διευθύντρια του υποκαταστήματος να επιβάλει...ησυχία).
   Φοίβος Καρζής (σημητικό απολειφάδι, 9,84 και αυτός).
   Εκτός, βεβαίως, από τον σήμερα....τιμώμενο Κώστα Καλλίτση.

 3. Y. avatar
  Y. 30/05/2011 08:33:48

  Το είδα χθες σε λινκ κάπου εδώ, μπήκα, και είπα επίσης να σχολιάσω κάποια από το “...πόνημα” του Καλίτση, με πειάσαν όμως τα νεύρα και εγκατέλειψα. Α.Δ. με καλύπτεις απολύτως απόλυτα

  Μόνο κάποια ερωτήματα στο Καλίτση
  1. Η εντολή για να γράφει είναι από Καφριμάκη, του στην εφημερίδα αφεντικού του, της κουμπάρας του αφεντικού του, ή όλων μαζί?
  2. Με τη λέξη πληρώνεται, ή με το “...πόνημα”?
  3. Τα συμβουλευτιλίκια για το 2010 με την ΕΤΕ, τα δήλωσε στα φορολογικά του?
  4. Ομοίως, τα παραστατιλίκια με τον 9.84?
  (...θα ήθελα να τον ρωτήσω αν δηλώνει και τα ξευτιλίκια, αλλά ξέρω ότι αυτά είναι πάντα άντερ δε κάουντερ)

 4. spiros avatar
  spiros 30/05/2011 08:33:48

  Δεν πρέπει να τρομοκρατήσουμε για να είμαστε πιστοί στις αποφάσεις της Κυβέρνησης και του "Διεθνούς" κεφαλαίου; Ας θυμηθούμε ότι μπορεί να είναι και εις εκ των προσωπικοτήτων που θα συμπερηληφθούν στην νέα κυβέρνηση του ΓΑΠ Πως τόσοι άλλοι μιλούν με καλά λόγια για τα νέα επιβεβλημένα μέτρα; Εμείς ας κάνουμε μια επιθεσούλα στον Σαμαρά που τολμά να λέει ακόμα ΟΧΙ. Με το υβρεολόγιο μπορεί να μπούμε στην poll posistion. Σκέφτεσαι να είναι ο πληροφοριοδότης του μπαμπίνου;

 5. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ avatar
  ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ 30/05/2011 08:43:58

  Και εμείς έχουμε πάρει διαζύγιο από την Καθημερινή και τον Σκά(ε)ι προ πολλού...

  • triptokarudos avatar
   triptokarudos @ ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ 30/05/2011 11:45:23

   που τον ενεθυμήθης τον Τίτορμο Αιτωλέ συμπατριώτα?? Κατά τα άλλα πλέον ο βλαχοκαρδιναλισμός του Φαλήρου και των Αλαφουζόπουλων έχει καταντήσει κείμενος πέραν του αισχίστου ορίου απάτριδος αήθους εταιρειοκρατισμού. Και δεν έχουν και τα προσόντα ως νεότευκτοι και νεόπλουτοι...

 6. Ρήγας Φερραίος avatar
  Ρήγας Φερραίος 30/05/2011 08:49:47

  Εγραφα χτες:
  1) Ο πολεμος του Συγκροτηματος και οχι μονο εναντιον της ΝΔ κλιμακωνεται επικινδυνα. Ο Παπαδημητριου αναφερει σημερα οτι το σεναριο δεν εχει διαψευστει!!!! μεχρι σημερα!!! Μα την Παρασκευη το βραδυ στον ΣΚΑΙ εγινε παρεμβαση του κ. Μιχελακη. Δυο τινα συμβαινουν: η το αρθρο δοθηκε για δημοσιευση στην Καθημερινη πριν την συζητηση στην τηλεοραση και δεν διορθωθηκε, η ο δημοσιογραφος αγνοησε και αγνοει επιδεικτικα την παρεμβαση και διαψευση Μιχελακη και εκτελει στο ακεραιο την αποστολη του.
  2) Πολιτικος δεν ειμαι,αλλα πιστευω οτι τον λογο πρεπει να τον εχει η Δικαιοσυνη. Τετοιου ειδους καταγγελιες πρεπει αν μη τι αλλο να τεκμηριωνονται απολυτα.
  3) Ο τομεας ενημερωσης της ΝΔ πρεπει να σηκωσει τον τοπο στο ποδι για αυτο το θεμα ΣΗΜΕΡΑ, γιατι αυριο θα ειναι αργα, πολυ αργα.

  Παραθετω δυο συνδεσμους, διαβαστε δεν θα χασετε…θα καταλαβετε τι παιχνιδι παιζει η σημερινη Καθημερινη και οχι μονο αυτη.

  Η δεύτερη πρόκληση του κ. Σαμαρά
  Tου Κωστα Kαλλιτση
  h**p://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_83_29/05/2011_443865

  Ποιος κοιτάζει εκτός ευρώ;
  Του Μπαμπη Παπαδημητριου

  h**p://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_29/05/2011_443843


  @ Αδέξιος Δεξιός
  Εμπεριστατομενη Αναλυση.
  Περιμενω επιτελους μια οξυτατη αντιδραση της ΝΔ
  Φοβαμαι ομως οτι ολα αυτα δεν γραφονται τυχαια και οτι κατι πιο σοβαρο ετοιμαζουν

 7. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 30/05/2011 08:51:38

  Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος αποτελεί μέρος του διαπλεκομένου συστήματος. Ωραιοποιεί τον κ.Ταμβακάκη γιατί αυτή είναι η επιθυμία του αφεντικού του, που ως κομματόσκυλο έφτασε στη συγκεκριμένη θέση και ο οποίος με τη ματαιοδοξία που τον χαρακτηρίζει, θέλει να εμφανισθεί ως σωτήρας ο αθεόφοβος. Την πορεία του υπευθύνου της Εθνικής Τράπεζας την ξέρομε πολύ καλά. Αθεράπευτα δημοσιοσχεσίτης και "πολυπράγμων". Μήπως θυμάσθε που θα ετοίμαζε τις επιπτώσεις του σχεδίου Ανάν στην οικονομία της Κύπρου για λογαριασμό του ΓΑΠ ; Απίστευτη κατάντια. Το ανάστημά του είναι μικρό.
  Όσο για τον δημοσιογράφο Καλλίτση: Άλλη μια "επικίνδυνη και φαιδρά περίπτωση".

 8. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 30/05/2011 09:08:43

  (Ας με συγχωρήσει ο Μποστ)

  Ένα πλοίον ταξιδεύον, ήτο μονοπύθμενον
  αιφνιδίως εξωκείλει εις τον όρμον τον Φαληρικόν.

  Πολλοί τις γραφίδος νέοι, ωραιότατα παιδιά
  Είχον όλα μια μανίαν με τον Αντώνην Σαμαράν

  Ζώντες βίον ενδιαφέρον, ήτοι πολυπολυτισμικόν
  Διαρρήγνυον ιμάτια δια το, διατο Μνημόνιον

  Εξυμνώντες Παπανδρέου, όλοι οι κονδυλοφόροι
  κοίταζαν και κάπου κάπου εαν έρχεται βαπόρι

  Αργότερα, αργότερα
  Ήρθαν τα ελικόπτερα
  Και πήραν τους προδότας και όλα τα παιδιά
  Ρίπτοντας όλους άπαξ εις θάλασσαν πλατιάν.

  Και επέστη τιμωρία από τον ουρανόν
  Και γλύτωσε η χώρα από τον οχετόν
  Που εχάθη δια παντός εις τον ωκεανόν

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Γιάννης Φαίλτωρ 30/05/2011 10:40:52

   !!!

  • Kώστας Ροδινός avatar
   Kώστας Ροδινός @ Γιάννης Φαίλτωρ 30/05/2011 10:43:44

   Γιάννη,
   Λοιπόν, μια το Μικρό Οδυσσέα, τώρα με σένα, ο ΠΠ, ούτως ή άλλως δεν προλαβαίνεται κινείται με ταχύτητες nano second, θα περιμένετε στη σειρά!

 9. Ρήγας Φερραίος avatar
  Ρήγας Φερραίος 30/05/2011 09:14:04

  h**p://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=80195&catid=13

  Διεθνής εμπλοκή στη συλλογή φόρων και την ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας σε αντάλλαγμα με ένα νέο συμφωνητικό δανείου για την Αθήνα σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times  Μία πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων στην ελληνική οικονομία προαναγγέλλουν οι Financial Times σε σημερινό δημοσίευμα τους  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία που θα οδηγήσει σε πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία, όπως η συμμετοχή στην είσπραξη των φόρων και στην ιδιωτικοποίηση των κρατικών περιουσιακών στοιχείων, ως αντάλλαγμα για την χορήγηση νέας δανειακής στήριξης προς την Αθήνα.  Όπως αναφέρει η εφημερίδα, άτομα που συμμετέχουν στις συνομιλίες δήλωσαν ότι η δέσμη μέτρων θα περιλαμβάνει και κίνητρα για τους ιδιώτες κατόχους ελληνικού χρέους να προχωρήσουν εθελοντικά στην επέκταση του χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής των ομολόγων, καθώς και ένα νέο γύρο μέτρων λιτότητας.  Αξιωματούχοι ελπίζουν ότι το ήμισυ των 60 - 70 δισ. ευρώ νέας χρηματοδότησης που θα χρειασθεί η Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2013 θα μπορούσε να αποδοθεί με νέα δάνεια.  Σύμφωνα με το σχέδιο, ένα μεγάλο μέρος του ποσού αυτού θα μπορούσε να καλυφθεί από την πώληση κρατικών περιουσιακών στοιχείων και την αλλαγή στους όρους αποπληρωμής του υφιστάμενους χρέους για τους ιδιώτες ομολογιούχους.  Ωστόσο, οι Financial Times υπογραμμίζουν ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εξακολουθεί να αντιτίθεται σε οιαδήποτε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως «πιστωτικό γεγονός».  Πάντως, ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετέχει στις συνομιλίες, υποστήριξε πως οι αντιρρήσεις της ΕΚΤ μπορούν να ξεπεραστούν αν η αναδιάταξη του χρέους είναι δομημένη σωστά.

 10. jkr avatar
  jkr 30/05/2011 09:21:28

  Ο προκλητικός βιασμός της αλήθειας από τον όμιλο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και η θρασεία φρασεολογία τους πρέπει να απαντηθεί.
  Κι η μόνη άμυνα είναι η επίθεση. Άμεση καταγγελία και απαίτηση ανατροπής του Συστήματος και του Μνημονίου!

 11. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 30/05/2011 09:29:28

  Ξέρω τα πάντα γι' αυτούς.Ξέρω πώς κλέβουν στα δημόσια έργα σε συνεργασία με την οργανομένη αλητεία των μηχανικών των υπουργείων τους και έχω τίς γνώσεις να το αποδείξω. Αρκεί να με καλέσουν αυτοί που πρέπει.

 12. perastikos avatar
  perastikos 30/05/2011 09:46:25

  μήπως και το σκυλοβρίσιμό τους με καταιγισμό emails ειναι μια λογική αντίδραση εκ μέρους μας? Μη μασάτε. Θρασύδειλα "παπαγαλάκια" ειναι που θα βάλουν την ουρά στα σκέλια τους αν τους δώσουμε να καταλάβουν... πάντως εγω τον Μπάμια Παπαδημητρίου και τον Πορτοσαλτε τους έχω στείλει τα κοσμητικά μου επίθετα 2-3 στον καθενα προ καιρού. Αυτό τον Καλλίτση πρωτη φορά τον ακουσα... εχει κανενας το προσωπικό του email να του υποβάλω τα "διαπιστευτήριά" μου??

 13. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 30/05/2011 09:55:13

  Μία καλή λύση είναι να γίνει μία κίνηση από μπλογκ που είτε πρόσκεινται στη ΝΔ, είτε είναι γενικώς πατριωτικά, ακόμα και αριστερά, να γίνει ένα μποϋκοτάζ στην "Κ", ειδικά την "Κ" της Κυριακής. Θα τους τσούξει...

 14. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 30/05/2011 09:55:57

  ΓΙΑΤΙ εκανε 1.5 χρονο να μας μιλησει ο Καλλιτσης??
  ΔΕ μας φτιαχνει και ενα uptodate προφιλ των υπουργων του ΠΑΣΟΚ??
  ΘΑ μας δωσει και την γνωμη του για το ΓΑΠ και ειδικα το ΠΑΠΑΚι??
  Θελει να μας πει οτι οι "νεοι" φωστηρες θα διοικουνται απο το ΓΑΠ ?? χαχαχα
  ΕΧΕΙ να μας πει κατι για τους χαρτογιακαδες της Τρϊκας?? Τετοιου τυπου διαχειριστες οραματιζεται?? ΝΑΙ ΝΑΙ !!!

  ΠΠ

  • dacord avatar
   dacord @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 30/05/2011 10:12:12

   Θεωρητικα οι αναγνωστες του "αντινιους" ειναι παρα πολλοι περισσοτεροι απο τους αναγνωστες αυτουνου του ..."κ.καλλιτση"..

   Αρα το αρθρο το εκλαμβανω σαν μια καταπληκτικη διαφημηση και μαλιστα τζαμπα αυτουνου του .."κ.καλιτση"..

   Με σκλαβωσε και η ευγενεια σου. κ.Καλλιτσης... και κ.Καλλιτσης...
   Μετρησα καμμια δεκαρια φορες αυτη την ωραια ..προσφωνηση. Μετα τσαντιστηκα και σταματησα..

   Και γιατι οχι μια φορα ..ευγενικη προσφωνηση και μετα ο τετοιος καλιτση και καπως ετσι??
   Μην σε πουνε ..αγενη??
   Σχολιαζεις ενα υποκειμενο και τελικα του φερεσαι με το γαντι..
   Ρε κομμενες οι ευγενειες σε τετοια ......αντε να μην πω τωρα..

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ dacord 30/05/2011 10:35:03

    χαχαχχαχαχα
    μιλαω με "γαντι"... ποναει το κ. ταδε...χαχαχα
    κερια και λιβανια και οταν μας διαβασει θα καταλαβει !
    με εχεις κοψει για ευγενικο τυπο??

    ΠΠ

 15. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 30/05/2011 10:02:24

  Να επισημάνω ακόμα ότι την προηγούμενη Κυριακή, η "Κ" είχε συνέντευξη ενός νεαρού Λευκορώσου που από τα 20 του εργαζόταν στο Λονδίνο ή Αμερική, δεν θυμάμαι ακριβώς, με υποτροφίες κλπ, ασχολείται με τον συντονισμό, ή κάπως έτσι, κινημάτων μέσω διαδικτύου και εργάζεται για το Open Society Foundation. Ετσι, ουδέτερα. Εντελώς συμπτωματικά, και επισήμως (δείτε στο soros.org) oι Open Society είναι οργανώσεις του Σόρος, αλλά η καλή δημοσιογραφούλα της "Κ" ξεχνούσε να μας το πει....
  Ο τύπος έκανε κρα από 1000 μ. ότι ήταν πράκτορας, αλλά δεν έχω κατανοήσει ακόμα γιατί μας τον προέβαλλαν και τι το σπουδαίο έκανε ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι από τα 20 του χρόνια ήταν τρόφιμος διαφόρων δυτικών ιδρυμάτων συγκεκριμένης κατεύθυνσης....
  Αυτή είναι η "Καθημερινή" του Αλαφούζου και αυτός προφανώς είναι ο Αλαφούζος...

 16. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 30/05/2011 10:08:23

  Αντιγράφω από το άρθρο:
  «Δεύτερον, ο κ. Καλλίτσης επικρίνει τον κ. Σαμαρά διότι με την πολιτική του, εμποδίζει τη …μεταρρύθμιση!»

  Ξέρετε τα ι εννοούν αυτοί οι άθλιοι τύποι μεταρρύθμιση; Ακούστε. Το έχω ξαναγράψει.

  1) Τη συμμετοχή τεχνοκρατών (λέγε τροικάνων), ή και τον απόλυτο έλεγχο από κάποιους τεχνοκράτες, ή τη δημιουργία μιας ΑΕ στα πρότυπα της Αν Γερμανίας στη τεράστια μπίζνα που λέγεται δημόσια περιουσία, ή απλά δημόσιο.

  2) Το σπάσιμο του υπουργείου οικονομικών στα δύο και τη δημιουργία υπουργείου εσόδων, που λογικά …… θα το αναλάβουν οι τροικανοί.

  Και για του λόγου το αληθές, διαβάζω στο in.gr:

  «Πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων στην ελληνική οικονομία προαναγγέλλουν οι Financial Times σε σημερινό δημοσίευμα τους την Δευτέρα.
  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία που θα οδηγήσει σε πρωτοφανή εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία, όπως η συμμετοχή στην είσπραξη των φόρων και στην ιδιωτικοποίηση των κρατικών περιουσιακών στοιχείων, ως αντάλλαγμα για την χορήγηση νέας δανειακής στήριξης προς την Αθήνα.»

  Και εδώ στην Ελλάδα διάφοροι άθλιοι τύποι (κοινώς λαγοί και παπαγάλοι) αρχίζουν να προετοιμάζουν τη κοινή γνώμη και το θέτουν υπό τύπο ερωτήσεων προς υπουργούς, όπως σήμερα το πρωί στο Βούρτσα, στην εκπομπή του Καμπουράκη. Και βεβαίως ο Βρούτσας απάντησε …. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

  Αυτό τα καθίκια, το ονομάζουν συναίνεση. Να συμφωνήσουμε να κλέψουν, να μας βιάσουν, να μας γδάρουν και να μας τεμαχίσουν….

 17. kiki avatar
  kiki 30/05/2011 10:09:31

  Πορτα-Πορτα και Φαιλτορα,[παντα εκπληκτικος]
  καλημερα, μετα την πετυχημενη μας εκδηλωση κατα γενικη ομολογια για το Χρεος στο Γυθειο, παρα τις αντιδρασεις- προκλησεις των καθεστωτικων, και τις υπερβολικες τους προβοκατσιες για μια τετοιου ειδους εκδηλωση ειρηνικη διακομματικη, οφειλω προσωπικα ενα μεγαλο ευχαριστω στον Πορτα χ2
  για τις πληροφοριες τα ντοκουμεντα που μας ειχε διοχετευση απο το σαιτ, που ηταν χρησιμοτατα.
  μαζεψα που λετε τα μπογαλακια μου και ανεβηκα δια να συμμετασχω με το ιδαιτερο βαρος μου στην σημερινη συγκεντρωση θα χαρω να βρω καποιον απο σας στο πληθος.
  τα κορακια εχουν αφηνιασει, ειμαστε ευτυχεις για τις κρισεις υστεριας τους.
  Συνεχιζουμε επιμενουμε διεκδικουμε και αρνιομαστε.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ kiki 30/05/2011 10:36:21

   Φανταζομαι ο ΦΞ θα παρει πολυγραφο !! να τυπωνουμε και να μοιραζουμε ! οπως τον παλιο καλο καιρο..!

   ΠΠ

 18. Kώστας Ροδινός avatar
  Kώστας Ροδινός 30/05/2011 10:39:40

  Πολύγραφο;
  Ο Φάκτορας απ' ότι μαθαίνω κάνει εντατικά σεμινάρια σε ....νέες τεχνολογίες!
  Ντουντούκες, σήματα μόρς, τραχυδρομικά περιστέρια, ...σήματα καπνού.
  Για την περίπωση που του κόψουν το διαδίκτυο!

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Kώστας Ροδινός 30/05/2011 11:01:45

   Los Informatos

   ΠΠ

   • Ioustinianos avatar
    Ioustinianos @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 30/05/2011 12:45:54

    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ:
    ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!

 19. Kώστας Ροδινός avatar
  Kώστας Ροδινός 30/05/2011 10:40:42

  δηλαδή, δεν είσαι ε;

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Kώστας Ροδινός 30/05/2011 11:00:42

   απο κοντα θα καταλαβεις.. οπως και οι φιλοι που βρεθηκαμε χτες σε μια πρωτη γνωριμια διπλα στα ΜΑΤ !!
   ολοι ειμαστε ενας κ ενας !! χαχαχαα συλλεκτικα κομματια.

   ΠΠ

 20. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 30/05/2011 10:53:43

  Διάβασα χθες και των δύο τα εμετικά άρθρα. Αλλά απορώ γιατί επικεντρώνουμε σήμερα στον Καλλίτση, χθες στο Μπάμπη, προχθές στον Άρη, αντιπροχθές στον Alexis και ούτω καθεξής. Δεν είναι μόνο αυτοί, ούτε μόνο οι γνωστοί νεοφιλελεύθεροι "ταλιμπάν" του Capital.

  Αυτό που εδώ και καιρό επαναλαμβάνω ότι πρέπει να καταλάβουμε, είναι το ότι ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, και τα στρατόπεδα είναι η κοινωνία από τη μία και η νεοφιλελεύθερη κτηνωδία από την άλλη. Στο δεύτερο στρατόπεδο δεν υπάρχουν μόνο οι επιφανείς και οι προβεβλημένοι. Υπάρχουν και τα μικρομεσαία αδίστακτα γιαπάκια που καταστρέφουν ζωές καθημερινά εκεί έξω, πουλημένα στο Μαμμωνά του χρήματος.

  Όπως παρέφρασε ο Γιάννης Φαίλτωρ τον Μποστ προηγουμένως, θα κάνω κι εγώ το ίδιο σε ένα στίχο του Φώντα Λάδη:
  "Το νεοφιλελευθερισμό, βαθιά κατάλαβέ τον.
  Δεν θα πεθάνει μόνος -τσάκισέ τον!"

 21. καθρέφτης avatar
  καθρέφτης 30/05/2011 11:05:16

  Στο ρεπορτάζ για τη χτεσινή συγκέντρωση των "Αγανακτισμένων" , ανέφεραν σήμερα ότι "με την εκκωφαντική σιωπή τους οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα..."
  Φαίνεται ότι, συν τοις άλλοις, δεν έχουν και καλό ήχο στο Φάληρο.

 22. σίγουρος avatar
  σίγουρος 30/05/2011 11:06:19

  Ακόμα μια απόδειξη για την ορθότητα του ΟΧΙ του Σαμαρά. Απύλωτα στόματα ξερνούν δηλητήριο...

 23. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 30/05/2011 11:14:45

  Στα πλαίσια της οικονομικής τρομοκρατίας κινείται η παραφιλολογία πιστεύω και θα συνεχίσει να εντείνεται μέχρι να ωριμάσουν αυτά τα περιβόητα ομόλογα που ποντάρουν στην χρεωκοπία της χώρας. Αλήθεια πότε λήγουν να ησυχάσουμε?
  Οι διάφοροι παπαγαλίζοντες κατέχουν τέτοια ομόλογα ή είναι υπάλληλοι αυτών που τα κατέχουν?
  Εύγε Δαμανάκη, κλπ. άξιοι οι μισθοί σας!

 24. Tonia G avatar
  Tonia G 30/05/2011 11:33:38

  Ηρθε η ώρα να τελειώνουμε με τις 50 πολιτικές οικογένειες και τους συνεργάτες τους (συγκεκριμένους "επιχειρηματίες" και "δημοσιογράφους").
  Οποιος το καταλάβει και δράσει άμεσα, θα γίνει ο πρώτος Άρχων της Νέας Μεταπολίτευσης και θα γράψει ιστορία.
  Όποιος δεν το καταλάβει θα γίνει διαχειριστής με σύντομη ημερομηνία λήξης.
  Η ώρα όμως ήδη έχει έρθει. Το "παράθυρο ευκαιρίας" δεν θα μείνει ανοικτό για πολύ ακόμη.

 25. xbab avatar
  xbab 30/05/2011 12:06:19

  Κάτι πρέπει να γίνει με τον ΣΚΑΪ και την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
  Το λόγο έχει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
  Εδώ και τώρα.
  Μετά θα είναιθ αργά.

  • ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ avatar
   ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ @ xbab 31/05/2011 06:35:15

   Ωπα μην τρελλαθούμε εντελώς. Είσαι ελεύθερος πολίτης, όπερ σημαίνει ότι αν κάτι σε ενοχλεί ή δεν σου αρέσει απλά αλλάζεις δίαυλο ή σταθμό και δεν αγοράζεις το φύλλο.
   Εδώ φαίνεται το διαχρονικό πρόβλημα της παράταξης: μηδέποτε παρήξε "ιντελιγκέντσια" με αποτέλεσμα να στερείται ενός σοβαρού αντιπροσωπευτικού φύλλου (κάνω μια εξαίρεση στη μνήμη του Τζώρτζη Αθανασιάδη) και να μην έχει πρόσβαση στους ηλεκτρονικούς μηχανισμούς διαμόρφωσης γνώμης (βλ.media). Ετσι δόθηκε και η ευκαιρία σε τύπους όπως ο "Θ.Ρ." να παρεισφρήσουν...

 26. Αγροφυλακας avatar
  Αγροφυλακας 30/05/2011 12:11:51

  Ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ δεν κυβερνούν, αναλώνονται κάνοντας αντιπολίτευση στην ΝΔ. Αναδείξτε το παντού.

 27. anetos avatar
  anetos 30/05/2011 12:37:48

  Πρέπει να είναι φίλος με τον άλλο μεγαλο αναλυτή τον Μπάμπη (Παπαδημιτριου),που είπε σε μια από τις «βαθυστόχαστες» αναλύσεις του ότι έχει βάσιμες υποψίες ότι η ΝΔ θέλει την επιστροφή στην δραχμή ...

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. @ anetos 30/05/2011 17:00:16

   Θα βγαίνει ο Μιχελάκης κάθε βράδυ και θα τους διαψεύδει. Μέχρι να καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης πόσο πουλημένοι και χαφιέδες είναι..

 28. ΔημΒας avatar
  ΔημΒας 30/05/2011 13:45:25

  Μη περιμένουμε την παρέμβαση κανενός κόμματος για να μπούν στη θέση τους κάποιοι πουλημένοι κονδυλοφόροι και τα "συντρίμμια της δημοσιογραφίας" όπως εύστοχα χαρακτήρισε ο Χάρρυ Κλύνν κάποιους κατ' επίφαση "λειτουργούς" της ενημέρωσης.
  Εγώ υπήρξα φανατικός αναγνώστης της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου γιατί ήταν η εφημερίδα που διάβαζε ο μακαρίτης ο πατέρας μου (πέθανε το 1970). Ωστόσο, εδώ και αρκετούς μήνες, σταμάτησα να την αγοράζω ακριβώς γιατί δεν μπορούσα να ανεχθώ την κατάντια μιας εφημερίδας που λάμπρυναν με την ιστορία και την πέννα τους ο Γεώργιος και η Ελένη Βλάχου, πραγματικοί Έλληνες ευπατρίδες με ήθος και αρχές. Και την οποία δυστυχώς
  κάποιοι , κάποιοι πληρωμένοι δήθεν "ιστορικοί" και κάποια λαμόγια του βαθέως ΠΑΣΟΚ έκαναν σαν τα μούτρα τους: δηλαδή σκατά.
  Γι' αυτό η μόνη λύση είναι το μποϋκοτάζ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ σε τέτοιες εφημερίδες που αποτελούν ντροπή και στίγμα για τη Δημοκρατία και για τη Δημοσιογραφία.

 29. Κατερίνα Κ. avatar
  Κατερίνα Κ. 30/05/2011 15:00:40

  Ειλικρινά λυπάμαι για την κατάντια της εφημερίδας αλλά και του συγκροτήματος, γιατί δεν υστερούν σε ανακρίβειες και το ραδιόφωνο και η τηλεόραση. Να το θυμηθείτε μόλις αρχίσει η Ν. Δ να έχει ρεύμα, θα κάνει στροφή το συγκρότημα όπως έκανε το 2003. Αυτό θα πει έγκυρη ενημέρωση. Οι μόνοι αναλυτές που αξίζουν είναι οι Κ. Ιορδανίδης και Σ. Λυγερός και η Ακριβοπούλου το βράδυ στην τηλεόραση.Πορτσάλτε , Καλλίτσης και Παπαδημητρίου κατήντησαν εμετικοί υπέρ του ΠΑΣΟΚ.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. @ Κατερίνα Κ. 30/05/2011 16:59:08

   Από καιρό φωνάζουμε να σταματήσει ο κόσμος να αγοράζει την Καθημερινή έτσι όπως κατάντησε σήμερα.

 30. Θοδωρής avatar
  Θοδωρής 30/05/2011 15:44:50

  Αυτή είναι η τραγωδία της Ελλάδας . Το ΠΑΣΟΚ 30 χρόνια έθρεψε και θρέφει και υπόσχεται να θρέψει κάθε λαμόγιο κάθε γλύφτη που περιμένει να φάει τζάμπα χρήματα από το κράτος. Η τραγωδία μας είναι το ΠΑΣΟΚ και τα αδέσποτα σκυλάκια του που γυρίζουν κάθε μερα γύρω γύρω και γαβγίζουν για αυτό

 31. ministry avatar
  ministry 30/05/2011 16:56:11

  ειδα πριν λιγο ειδησεις στο νετ οπου παρουσιαστηκε ως επιτυχια η εξασφαλιση της 5ης δοσης του δανειου απο την κυβερνηση

  • Kώστας Ροδινός avatar
   Kώστας Ροδινός @ ministry 30/05/2011 17:00:24

   σε λίγο θα εμφανίζεται ως επιτυχία και το γεγονός οτι ....υπάρχουμε ως χώρα.

 32. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. 30/05/2011 16:57:53

  Γνωστό λαμόγιο του ΠΑΣΟΚοεκσυγχρονισμού και σφουγκοκωλάριος της διαπλοκής. Μη δίνετε σημασία. Τον πληρώνουν να κάνει τον χαφιέ. Όποιος αγοράζει ακόμα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να τους χαίρεται κάτι τέτοιους αλήτες.

 33. thanos avatar
  thanos 30/05/2011 17:57:31

  Δεν είναι τυχαία τα σενάρια αυτά, μαζί και με τις "εκρήξεις" του Μπάμπη περί δραχμής...Το συγκρότημα (όπως και κάποιο άλλο) επιτίθεται σφοδρά(αναμενόμενο μετά το "ΟΧΙ"). Συνηθίσαμε πια... έχουν όμως γνώση οι φύλακες...

 34. ΔημΒας avatar
  ΔημΒας 30/05/2011 21:50:19

  Δείτε το πρώτο σχόλιό μου όπως το...περιποιηθήκατε ενώ το δεύτερο το εξαφανίσατε τελείως...
  Συγχαρητήρια ρε παιδιά. Και εγώ νόμιζα ότι υπάρχει και λίγη δημοκρατία εκτός του φασιστοΠΑΣΟΚ.
  Γειά χαρά λοιπόν. Κατάλαβα πολύ καλά τι συμβαίνει. Όμως με ομαδούλες και με παρεούλες πλειοψηφικό ρεύμα δεν δημιουργείται. Το αντίθετο...

 35. loretta avatar
  loretta 30/05/2011 22:24:42

  ..τυχαιο? δεν νομιζω καπου επιασε το αυτακι μου οτι και η θεοδωρα σημερα...αμφισβητισε το αποτελεσμα εσωκομματικων εκλογων...!! Κοιτα να δεις βρε παιδι μου σε ανοιχτη γραμμη ειναι με το φαληρο?

 36. δημης avatar
  δημης 30/05/2011 22:56:10

  ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΟΙ...ΜΑΡΙΔΕΣ ΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ...ΠΟΥΛΑΝ....ΦΥΚΙΑ.....

 37. Δάσκαλος avatar
  Δάσκαλος 30/05/2011 22:59:19

  Όσο απαιτούν τη συναίνεση Σαμαρά μεγαλοεργολάβοι, Βαρδινογιάννηδες, Μ.Μ.Ε και διάαααφοροι τέτοιοι,τόσο σιγουρεύομαι ότι βρίσκομαι στη σωστή πλευρά. Όταν αρχίσουν οι "αγάπες" θα πρέπει να ανησυχούμε.

 38. an.vorinos avatar
  an.vorinos 30/05/2011 23:33:07

  Eδω και αρκετο καιρο ο εν λογω συμβουλος απο ετους και πλεον εκφραζεται κατα αυτον τον τροπο κατα της Ν.Δ. την οποιαν θεωρει υπευθυνη για οτι κακο συμβαινει στη χωρα. Εσχατως βαλλει και εναντιον του Προεδρου της .Για μενα ειναι ο κυριος λογος που διεκοψα την αναγνωση της Καθημερινης.

 39. Θοδωρής avatar
  Θοδωρής 31/05/2011 01:39:24

  Ξέραμε ότι τσάτσοι του ΠΑΣΟΚ και δεκανίκια ήταν το Μεγκα, τα νέα , ημερισία, έθνος, θέμος, Ντόρα, κωλοτούμπας... τώρα μας βγήκε και ο ΣΚΑΙ και η καθημερινή . Ρε τι τους ταίζει όλους αυτούς η κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που υπάρχουν τόσα χρήματα για όλα αυτά τα γαγβάκια.. . καλά έλεγε ο Γιώργος λεφτά υπάρχουν τελικά

 40. Δήμος avatar
  Δήμος 31/05/2011 02:41:21

  Φαλήρισαν, γενικώς.

 41. ΑΝΤΩΝΗΣ avatar
  ΑΝΤΩΝΗΣ 31/05/2011 02:52:33

  Κάτι τέτοια αρπαχτικά φέρανε τη χώρα μας σ΄αυτό το χάλι.

 42. ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 31/05/2011 06:06:13

  Οχι φίλε αγαπητέ,δεν είναι έτσι.Το Π.Α.Σ.Ο.Κ. είναι συνέλληνες σκληρά εργαζόμενοι.Μην μπλέκεις τη "νομενκλατούρα" του με την βάση του.Το πρόβλημα είναι άλλο:η νοοτροπία που ενστάλλαξε στο D.N.A. του έλληνα ο "Παπανδρεϊσμός".Αυτή δύσκολα πολεμιέται και εξαιρετικά δύσκολα αλλάζει.
  Η νοοτροπία του "Τσοβόλα δώστα όλα",της δημόσιας γκόμενας και του "ενα δωράκι έκανε στον εαυτό του" μας έφεραν στη σημερινή κατάντια.

 43. ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 31/05/2011 06:18:44

  "που λάμπρυναν με την ιστορία και την πέννα τους ο Γεώργιος και η Ελένη Βλάχου, πραγματικοί Έλληνες ευπατρίδες με ήθος και αρχές"
  Φίλε μου καλέ να μου επιτρέψεις να σου θυμίσω ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα ήταν ιστορικά πάντα το επίσημο όργανο των "εστέτ" αστών.Ο ελληνικός στρατός βρίσκονταν έξω από την Αγκυρα και ο Βλάχος έγγραφε για την "μικράν πλην έντιμον Ελλάδα" η δε Βλάχου είχε την οίηση της παρέμβασης στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας σε τέτοιο βαθμό που ο Καραμανλής αγανάκτησε και είπε το περιλάλητο "ποιός κυβερνά αυτή τη χώρα".Η ίδια είπε σε ανύποπτο χρόνο ότι κατά την διάρκεια της χούντας έκλεισε την ¨"Καθημερινή"¨επειδή την ενοχλούσε η "αισθητική" των συνταγματαρχών.Αν δηλαδή ήταν χούντα του βασιλιά ή των στρατηγών μάλλον δεν θα τη "χάλαγε" καθόλου...Μην στέκεστε στα πρόσωπα, οι συντάκτες έρχονται και παρέρχονται. Αλλού η προσοχή σας: τι είδους οικονομικά συμφέροντα έχει ο ιδιοκτήτης (είναι πολλά τα λεφτά της "καθαρής ενέργειας" και της διαχείρισης των απορριμάτων...) και τίνι τρόπω προσπαθεί να τα διαφυλάξει. Προσέξατε πως αντιμετώπισε το πρόβλημα "Κερατέα";

 44. igognito avatar
  igognito 06/06/2011 00:12:07

  ΚΑΛΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ
  ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ.ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ
  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ.ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ
  ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΙΒΑΝΙ.ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ
  ΠΡΩΙΝΟΥΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙ-
  ΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ??ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.