#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/08/2010 14:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;



Ένα πρωτοφανές κύμα βίας και εγκληματικότητας πλήττει την χώρα στον τομέα που βαρύγδουπα το ΠΑΣΟΚ ονόμασε “Προστασία του Πολίτη”. Φυσικά τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αποφεύγουν να θίξουν το θέμα για να μην αναστατώσουν προφανώς τον Πρωθυπουργό στις διακοπές του, αλλά και να μην θίξουν τις παραδοσιακά καλές τους σχέσεις με τον αρμόδιο υπουργό.

Εχουμε και λέμε λοιπόν:

Οι τρομοκράτες σκοτώνουν με μένος όποτε θέλουν και θέτουν σε ομηρία όλη τη χώρα. Οι συλλήψεις που έγιναν ήταν μάλλον σταγόνα στον ωκεανό αφού η Σέχτα μένει στο απυρόβλητο και η Αντιτρομοκρατική βρίσκεται σε απόλυτο σκοτάδι.

Το εθνικό σπορ της Ελλάδας πλέον είναι οι αποδράσεις. Από φυλακές, από αστυνομικά τμήματα, από παντού. Οκτώ έφυγαν χθες από το Παλαιό Φάληρο και οι αστυνομικοί κοιμούνταν. Αρκετοί άλλοι φεύγουν ή προσπαθούν να φύγουν από φυλακές υψίστης ασφαλείας και ο Καστανίδης βλέπει μόνο σχέδιο διάλυσης των μεταρρυθμίσεών του. Δε βλέπει διάλυση του σωφρονιστικού συστήματος.

Οι ληστείες και κλοπές έχουν χτυπήσει κόκκινο. Κι αν η ομάδα ΔΙΑΣ κάνει πράγματι δουλειά, οι κακοποιοί αποδεικνύονται πιο έξυπνοι. Χτυπάνε επιλεκτικά στην Αθήνα και έχουν αυξήσει τις επισκέψεις τους στην επαρχία. Μέχρι και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απ. Φωτιάδης γνώρισε για τα καλά τι εστί ληστεία και από τύχη δεν υπήρξαν χειρότερα.

Οι φωτιές κατακαίνε την Ελλάδα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Πυροσβεστικής. Το μοναδικό Φοινικοδάσος της Πρέβελης παραδόθηκε στις φλόγες, η Κάρυστος έγινε στάχτη.

Αλλοτε από ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού, άλλοτε από καθαρή τύχη κι λόγω... περικοπών το θέμα είναι ότι η καθημερινότητα του πολίτη συνεχίζει να είναι εφιαλτική.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοϊδης, γιατί κρύβεται τόσους μήνες; Μήπως για να μη φθαρεί η εικόνα του ώστε να πάρει κανένα καλό υπουργείο στον ανασχηματισμό;

Ληστεία με ομήρους σε τράπεζα στον Πειραιά

ΣΧΟΛΙΑ

 1. BlueSky avatar
  BlueSky 22/08/2010 23:57:08

  Έχει απλωθεί ένα πέπλο προστασίας για τον ΠΡΟ-ΠΑΤΖΗ. Τι συμβαίνει;;
  Κάντε αναζήτηση στο google στο όνομα Κοεμζόγλου;;;

 2. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 23/08/2010 00:10:36

  Λίγο πριν την κατάρρευση η Ελλάδα …

  Κρίνοντας από την κατάσταση και τα γεγονότα του παρόντα χρόνου εύκολα διαπιστώνουμε ότι η ελληνική κοινωνία συλλαμβάνει τον κόσμο γύρω της και ερμηνεύει την εμπειρία της καθημερινότητας υπό το πρίσμα της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας που δημιουργεί ο συνδυασμός της οικονομικής πολιτικής και η αναποτελεσματικότητα της διακυβέρνησης σε όλες τις πλευρές της κοινωνικής οργάνωσης.
  Εκείνο επίσης που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι ακόμη και κατά την περίοδο των διακοπών οι πολίτες της χώρας [όσοι κατάφεραν να πάνε] «κουβάλησαν» μαζί τους το άγχος των προβλημάτων της καθημερινότητας.
  Αν τώρα μέσα από το γίγνεσθαι προσπαθήσουμε να κάνουμε χαρτογράφηση των προτεραιοτήτων που έχουν οι πολίτες βλέπουμε ότι βασικό θέμα προβληματισμού της κοινωνίας είναι η εκπλήρωση των επαγγελματικών στόχων και η εξασφάλιση εργασίας, γεγονός που αναγκαστικά βάζει όλα τα υπόλοιπα στο περιθώριο της σκέψης όλων.
  Έτσι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα τόσο οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο όσο και οι επικείμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, σε αυτή την κατεύθυνση λίγοι είναι εκείνοι που έχουν σαφή και συνολική εικόνα των πραγμάτων για τη νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης. Τo αρνητικό εδώ είναι ότι συνεχώς αυξάνονται οι πολίτες που θεωρούν δεδομένο ότι άλλοι έχουν την ευθύνη για τα δρώμενα των τοπικών κοινωνιών .
  Η αρνητική στάση των πολιτών απέναντι στην πολιτική αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις που διενεργούνται αυτή την εποχή για τις δημοτικές- περιφερειακές εκλογές, εκεί φαίνεται ότι πάνω από το 40% των πολιτών δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές.
  Μέσα σε αυτό το ακραίο τοπίο, όπου όλα δείχνουν να είναι λίγο πριν την κατάρρευση, η αγωνία για το μέλλον [όλο και περισσότεροι πολίτες πιστεύουν ότι τα πράγματα θα χειροτερεύουν χωρίς να είναι δυνατή μια διέξοδος από αυτή την κατάσταση], η σημαντική υποχώρηση της οικονομικής δραστηριότητας τα νέα δεδομένα που φέρνει στο διοικητικό χάρτη η νέα δομή της χώρας και οι συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της παγκόσμιας οικονομίας δημιουργούν προϋποθέσεις ώστε το αμέσως προσεχές διάστημα η κατάσταση να βρεθεί εκτός ελέγχου.
  Πως; για παράδειγμα και με δεδομένο ότι εκ των πραγμάτων «προωθούνται» ανεξάρτητες υποψηφιότητες θα αντιδράσει η κεντρική κυβέρνηση στην περίπτωση που εκλεγεί σε κάποια περιφέρεια της χώρας ανεξάρτητος περιφερειάρχης και καταφύγει μετά από ψήφισμα του περιφερειακού συμβούλιου στα όργανα της ΕΕ για να θέσει ζήτημα απόσχισης από την Ελλάδα με επιχείρημα ότι αποτελεί εμπόδιο στην ανάπτυξη της περιοχής του η άσχημη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας! [ όλοι θυμόμαστε το σάλο που είχαν προκαλέσει πριν 2 χρόνια δηλώσεις περί αυτονομίας ομάδας «αυτονομιστών της Κέρκυρας» σε μμε του εξωτερικού.
  Αν σε αυτά συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η χρονική ακολουθία των γεγονότων που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση δείχνει σχέδιο αποσταθεροποίησης του ελληνικού κράτους και της κοινωνίας με πολλαπλούς στόχους οδηγούμαστε να πούμε ότι χρειάζεται, μέσα από τις εκλογές µε ενεργό τρόπο, οι πολίτες και τα κόμματα με τις επιλογές σε «ευαίσθητες περιοχές» και τη «γραμμή» τους γενικότερα να φροντίσουν για την γεωπολιτική ασφάλεια του συνόλου και τη δημιουργία μιας αλληλέγγυας και συνεκτικής κοινωνίας.

 3. Νικος avatar
  Νικος 23/08/2010 00:58:51

  Χα χαχαχαχαχα εισαι αστειος με τα παραμυθια σου δεν πας διακοπες να χαλαρωσεις,

  • trellakias avatar
   trellakias @ Νικος 23/08/2010 09:02:31

   Χαχαχαχαχχαχαχχαχαχα, είσαι εγκάθετος, περιορισμένης ευθύνης, γνωστός τηλεθεατής του παραρτήματος ιπποκράτους mega, που είσαι σε μόνιμες διακοπές σαν τον μεγάλο κωπηλάτη αφέντη σου!

 4. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 23/08/2010 01:12:09

  @ Νικος, αν απευθύνεσαι σε μένα δες αύριο δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel για τα προβλήματα των επενδυτών στην Κρήτη και θα καταλάβεις πως προετοιμάζεται το περιβάλλον.

 5. Orestios avatar
  Orestios 23/08/2010 01:46:31

  Πόσο ακόμη θα στοιχηματίζει στις ζωές μας και τις περιουσίες μας ο άχρηστος υπουργός της προστασίας της εγκληματικότητας?
  Με την ανεκδιήγητη πολιτική του οι μόνοι που προστατεύονται είναι οι εγκληματίες ενώ οι πολίτες παραμένουν όχι μόνο απροστάτευτοι αλλά και όμηροι των αντεξουσιαστών της κυβέρνησης GAP.

 6. xenitemenos21 avatar
  xenitemenos21 23/08/2010 03:43:41

  Για σταθειτε, βρε παιδια: Ολοκληρη η κυβερνηση και προ παντος αυτος που παριστανει τον "πρωθυπουργο" ευθυνονται για την κατασταση που επικρατει στη χωρα και οχι μονον ο ΠΡΟ ΠΟ. Αποδιδοντας ευθυνες μονον στον τελευταιο ειναι σαν να δινουμε συγχωροχαρτι και στον κυριως υπευθυνο, τον αρχηγο τους, που το εχει ριξει στο κανο και στο κολυμπι, αλλα και στους υπολοιπους, που απαρτιζουν αυτο που επιεικως ονομαζεται υπουργικο συμβουλιο. Να μην τους ξεχωριζουμε, ολοι φταινε και περισσοτερο απο ολους ο "μαυρισμενοτερος" αρχηγος κυβερνησης σε ολοκληρο τον κοσμο.

  • ataktos avatar
   ataktos @ xenitemenos21 23/08/2010 04:12:59

   όχι .. απλά τον ΓΑΠ τον εξαφάνισαν οι ....σύμβουλοι του... που κάνουν την μαύρη ..δουλεία του ...τα μεταφέρουν στα παπαγαλάκια .. έτσι είναι και με του υπουργούς του.. έχουν χάσει και ...την μηλιά και την... λαλιά . Έχει να εμφανιστεί στην βουλή κανένα μήνα ..ο Τσιπρας του έκοψε τον λόγο ..τα έχει χαμένα

 7. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 23/08/2010 09:32:22

  Γιατί δεν γράφετε για τον νόμο Καστανίδη, από τα πρώτα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση (υπέρ των κακοποιών, πάντοτε), σύμφωνα με τον οποίο δεν προφυλακίζεται κανείς εκτός και αν έχει καταδικαστεί στο παρελθόν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ για το ίδιο ή παρεμφερές αδίκημα.
  Τις προάλλες είχε συλληφθεί στον Πειραιά σπείρα αλλοδαπών που είχε ρημάξει σπίτια και αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους (!). Σε μερικές εβδομάδες συνελλήφθησαν πάλι, αφού ειχαν επανλάβει τις ληστείες.
  Ο Καστανίδης, όπως ξέρουν όλοι στον δικαστικό κλάδο, μισεί τους δικαστές και προφανώς μισεί τους νομοταγείς Έλληνες. Διαφορετικά, δεν θα είχε προωθήσει τέτοιο άθλιο νομοθετικό κατασκεύασμα (το οποίο φυσικά οι ανεγκέφαλοι πασόκοι βουλευτές ψήφισαν).
  Του χρειαζεται κανονικό λυντσάρισμα για το εγκληματικό αυτό νομοθέτημα.

 8. rage@40 avatar
  rage@40 23/08/2010 09:36:57

  πρόληψη. όχι καταστολή.

  με τέτοιες πείνες που θα πέσουν, ακόμη κι αυτοί που μέχρι σήμερα τους είναι αδιανόητο να κάνουν κάποια παρανομία, θα μπουκάρουν σε τράπεζες...

  • athamas avatar
   athamas @ rage@40 23/08/2010 10:44:51

   Τι πρόληψη εδώ που είμαστε;
   Όταν η ασθένεια έχει προχωρήσει τόσο πολύ χρειάζονται άμεσα μέτρα ανασχέτισης.
   Δραστικά, άμεσα και επώδυνα.
   Και αφού ανασχεθεί η κατάσταση τότε ας μιλήσουμε για πρόληψη.

   Και για να μην μιλάω γενικόλογα:
   Επί τρείς μήνες πρέπει η αστυνομία να κάνει διαρκείς σκούπες σε 24ωρη βάση σε όλη την Ελλάδα.
   Όποιος αλλοδαπός συλλαμβάνεται χωρίς χαρτιά, ή οπλοφορών, ή για απόπειρα αντίστασης κατά της αρχής θα οδηγείται σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και θα απελαύνετα πάραυτα.
   Όλοι οι αλλοδαποί μετανάστες και λάθρομετανάστες θα καταγράφονται με πλήρη στοιχεία, διεύθυνση κατοικίας και εργασίας, επωνυμία εργοδότη και θα βρίσκονται στην διάθεση των αρχών ανά πάσα ώρα και στιγμή.
   Όσοι Έλληνες συλλαμβάνονται να διευκολύνουν με οποιονδήποτε τρόπο την διακίνηση λαθρομεταναστών, ή να οπλοφορούν παράνομα, ή να διακινούν αλλοδαπές γυναίκες για πορνεία, ή εμπορεύονται ναρκωτικά και άλλα βαρέα αδικήματα να δικάζονται με συνοπτικές διαδικασίες - το πολύ σε μία εβδομάδα - να κάθονται δέκα χρόνια φυλακή και όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία να κατάσχονται.

   Να επανέλθουν τα καταναγκαστικά έργα για τους φυλακισμένους εμπόρους ναρκωτικών, εμπόρους λαθρομεταναστών και γυναικών προς έκδοσιν. Δεν γίνεται να ταιζουμε τα ρεμάλια τζάμπα και να κόβουμε μισθούς και συντάξεις.

   Αυτά για αρχή.

   Και αφού μπεί μία σχετική τάξη ας κάτσουμε να συζητήσουμε τα θέματα της πρόληψης και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν μέσο - μακροπρόθεσμα.

 9. CRAZY DOCTOR avatar
  CRAZY DOCTOR 23/08/2010 09:44:18

  ας ξεχασουμε τις χρυσες μερες της ΝΔ...καθαρισε το κεντρο της αθηνας,σταματησε τη λαθρομεταναστευση,συνελαβε τη 17 νοεμβρη και τον ελα.......

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ CRAZY DOCTOR 23/08/2010 10:33:46

   Tρελλογιατρέ, η ΝΔ εκεί που της άξιζε. Κάνω λάθος;
   Το "μηδενική ανοχή στη λαθρομετανάστευση" του κουτοπόνηρου αρχηγού σας και οιονεί "πρωθυπουργού" το θυμάσαι; Η μήπως σημαίνει "τους κάνω όλους τους λάθρους νόμιμους, για να εκπληρώσω το τρελό μου όνειρο για πολυπολιτισμική πακιστανομπαγκλαντεζο-Αθήνα";

 10. anonymous avatar
  anonymous 23/08/2010 11:02:51

  ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

  ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

  ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ EMΠΟΡΩΝ ΠΡΟΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

  ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ

  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 11. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 23/08/2010 11:20:45

  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
  Ο Μανώλης Δρεττάκης σε ένα πρόσφατο άρθρο του στην Αυγή εξηγεί γιατί με τα ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ που λαμβάνονται συστηματικά, άτυπα και ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εναντίον της αύξησης του Ελληνικού πληθυσμού, θα έχουμε μειωθεί κατά 2 εκατομμύρια το 2030.

  Είναι ο πρώτος που πριν από 20 χρόνια έδειξε σε εμπεριστατωμένη μελέτη ότι το δημογραφικό είναι η αιτια όλων των σημερινών μας δεινών.

  Δύο τινά συμβαίνουν:

  ΔΟΛΟΣ, δεν θέλει το ελληνικό κράτος να γνωρίζουμε πόσοι ακριβώς είναι οι αλλοδαποί,

  και

  ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, αν υπάρχει ουσιαστική αδυναμία καταμέτρησής τους, το πρόβλημα είναι ακόμα χειρότερο.

  • athamas avatar
   athamas @ αλλενάκι 23/08/2010 11:40:50

   Είναι πολλά τα λεφτά Άρη! (αλλενάκι!)
   Αν φύγουν όλοι οι μετανάστες και οι λαθρομετανάστες ο Έλληνας εργαζόμενος θα απαιτήσει και θα πάρει αξιοπρεπή αμοιβή για την εργασία που θα προσφέρει, και το κυριότερο ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ εργασία και για τον Έλληνα εργαζόμενο.

   Όταν όμως υπάρχουν δύο εκατομμύρια που ψωμολυσσάνε και παρακαλάνε για ένα μεροκάματο έστω των 20 € τότε πως ο Έλληνας εργαζόμενος να ζητήσει αξιοπρεπή αμοιβή για εργασία;
   Του λένε «τόσα και άμα γουστάρεις αλλοιώς υπάρχουν πακιστανοί ινδοί αφρικανοί αλβανοί ρουμάνοι βούλγαροι ρώσοι ουκρανοί που δουλεύουν με τα μισά»
   Και άντε εσύ μετά να ζήσεις σαν άνθρωπος ΑΝ - εννοείται - δεν είσαι κομματόσκυλο και δεν έχει βολευτεί σε μια θέση στο δημόσιο και σε καλοπληρώνουν οι άλλοι οι παρακατιανοί που δεν είχαν την ίδια τύχη με σένα ή δεν καταφεραν να μπούν στο δημόσιο.

   Πέρα δλδ απ την προσπάθεια αλλοίωσης της Ελληνικής μας ταυτότητας υπάρχει και ο παράγοντας «κονόμα» εξ αιτίας του οποίου το κράτος κάνει τα στραβά μάτια ή ότι δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα της λάθρομετανάστευσης.

   Μέχρι το 1990 πως και δεν έμπαινε κανένας λαθρομετανάστης στην Ελλάδα;
   Απλά δεν τον αφήναμε να μπεί!
   Μετά κάποιοι είδαν ότι «συμφέρει» στην τσέπη τους να υπάρχει τεράστια ανασφάλιστη προσφορά εργατικών χεριών και άνοιξε η Κερκόπορτα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης με τα αποτελέσματα που βιώνουμε σήμερα.

  • χελιδόνι avatar
   χελιδόνι @ αλλενάκι 23/08/2010 15:23:56

   αλλενάκι, πολύ σωστή επισήμανση για την υπογεννητικότητα.
   Αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα, δεν καταργήθηκαν φοροελαφρύνσεις και προνόμια για τους πολύτεκνους;
   Να μην πιάσουμε το θέμα εργαζόμενη γυναίκα και φύλαξη παιδιών...
   Οι ψεκασμοί είναι αποτελεσματικοί και στη στείρωση ;

 12. s54elas avatar
  s54elas 23/08/2010 13:06:43

  τι καταντια και αυτη ..να ωρυεσται για τα ΜΜΕ που δεν σας δινουν σημασια .. παλια μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις .. που ειναι οι εποχες ..που η δεξια επαιζε στα δαχτυλα τα ΜΜΕ .. εκοβε και ραβε .. κατα βουληση .. οποτε ηθελε .. τα ΜΜΕ τσιφλικι της

  και τωρα .. παρακαλαται .. στο παναρισμα του φακου σε ειδησεις .. να πιασει την φατσα του αρχηγου σας .. δεν υπαρχουν και μυστρια πλεον .. πανε και τα ψαλιδια και οι κορδελες .. παει πια δεν φτουρατε

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ s54elas 23/08/2010 13:26:46

   Σωστά. Τώρα, ο Παπαδόπουλος και ο Παττακός αντικαταστάθηκαν από τον ΓΑΠ. Χούντα η μία, χούντα κι η άλλη.

 13. O Θείος avatar
  O Θείος 23/08/2010 14:25:46

  1945 - σήμερα: Βαρβαρότητα non stop, είτε με φτώχεια, πόλεμο και πείνα, είτε με χλίδα, παχυσαρκία και κουραδομαγκιά.

 14. tiramola avatar
  tiramola 23/08/2010 14:30:42

  Όσοι δεν είναι με τον σοσιαλισμό είναι με την βαρβαρότητα.
  Αποδεδειγμένα.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ tiramola 23/08/2010 14:32:22

   Η ομηρεία των πελατών της τράπεζας στη σημερινή ληστεία, πού εντάσσεται; Στο σοσιαλισμό ή στη βαρβαρότητα;

 15. O Θείος avatar
  O Θείος 23/08/2010 14:48:35

  Τι είναι "σοσιαλισμός";

  • tiramola avatar
   tiramola @ O Θείος 23/08/2010 14:51:26

   Κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής αντι ιδιωτικής

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ tiramola 23/08/2010 14:55:10

    Ό,τι ακριβώς πασχίζει αόκνως να κάνει και ο ΓΑΠ, ε;

   • O Θείος avatar
    O Θείος @ tiramola 23/08/2010 14:57:18

    Ωχ, "έβρεξε" πολύ "σοσιαλισμό" στις ΗΠΑ τα 2 - 3 τελευταία χρόνια: AIG, Φαννυ εντ Φρέντ κτλ. Μήπως έχουν δίκιο οι σκληροί Ρεπούμπλικες που αποκαλούν τον Μπάρακα κουμμούνι διμούτσουνο;
    (Φίλε tiramola, ήρεμα, ήρεμα, δεν είμαι προβοκάτωρ)

   • tiramola avatar
    tiramola @ tiramola 23/08/2010 15:10:25

    Πεδίο εφαρμογής ανύπαρκτο με τα σημερινά δεδομένα.
    Άρα με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμεθα εις την βαρβαρότητα.

    Ενδέχεται να τη γλυτώσουμε για μερικά χρόνια ακόμα αν αρχίσουμε να πουλάμε τα πάντα.(Βλέπε αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας του δημοσίου κλπ...)
    Αφού ακόμα και από τους κατ όνομα σοσιαλιστές πλέον ο αγών δίδεται Θείε μου για απεγκλωβισμό από το μνημόνιο προκειμένου να συνεχίσουμε να δανειζόμαστε από τους ίδιους τοκογλύφους.
    Όταν δυσκολευτείς στην αποπληρωμή των δανείων λόγω κανιώτας έχεις έλλειμμα ανταγωνιστικότητας και έρχεται η ώρα των "διαθρωτικών" αλλαγών ή "μεταρυθμίσεων" που δεν είχε τολμήσει η προηγούμενη κυβέρνηση.
    Και το θέατρο συνεχίζεται...

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ tiramola 23/08/2010 15:14:59

    Τιραμόλα, ειλικρινά δεν σε αναγνωρίζω. Μπας κι εκεί στις διακοπές έμπλεξες με καμιά ΚΟΒα και το πήρες απόφαση ότι πρέπει να κόψεις τελικά το χέρι σου; Ή μήπως είναι πάλι μια αναλαμπή πριν από την επιστροφή στο "ρεαλισμό";

   • tiramola avatar
    tiramola @ tiramola 23/08/2010 15:17:22

    Όχι δεν έμπλεξα, αλλά ήμουν Κωνσταντινούπολη για μερικές μέρες όπου κανένας σε κανένα μαγαζί δεν κόβει απόδειξη για τίποτα και νοστάλγησα τις παλιές καλές εποχές...

   • O Θείος avatar
    O Θείος @ tiramola 23/08/2010 15:20:37

    Το ίδιο περίπου γίνεται από το 1827, συνέχεια. Η μόνη διαφορά είναι, που έχουμε πιά Ευρώπη χωρίς (πρακτικά) Μάαστριχτ. Άν παρα-βαρβαρέψουμε εδώ, θα βαρβαρεύσουν εν μέτρω και σε Παρίσια, Μπερλίν, ακόμη και στην ωραία Μπαρτσελόνα. Μαζί βουλιάζουμε ή μαζί σωζόμαστε.

    Στο πεπρωμένο σου να δίνεις σημασία
    και να προσέχεις πως βαδίζεις στη ζωή
    όταν κοιμάσαι άλλος γράφει ιστορία
    και κάποιος παίζει τη δική σου την ψυχή
    Όλοι έχουμε γραμμένο που το λένε πεπρωμένο
    και κανένας δεν μπορεί να τ' αποφύγει
    δεν υπάρχει θεωρία ούτε τρένα ούτε πλοία
    κι ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί
    από παιδί στον ύπνο μου έβλεπα φωτιές.
    (Βασίλης Δημητρίου)

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ O Θείος 23/08/2010 14:54:32

   Θείο, ίσως οι σαλονάτοι ψευτοαριστεροί του Κουβέλη να έχουν μια πιο "σύγχρονη" απάντησση επ' αυτού. Ίσως κατ' αυτούς σοσιαλισμός να είναι η κοινή κάθοδος με τις κατοχικές δυνάμεις στις δημοτικές εκλογές και η εξαίρεση του μνημονίου από την εκλογική μάχη.

   • O Θείος avatar
    O Θείος @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:02:13

    Φίλε Αυριανιστή, ήρεμα, ήρεμα, δεν είμαι του Κουβέλη, κατοχή έχουμε εδώ και 60 τουλάχιστον χρόνια από "Ελληνες" που φάγαν τον αγλέουρα, συνηθισμένα τα βουνά από χιόνια.

   • O Θείος avatar
    O Θείος @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:05:34

    Αντί Κουβέλη προτιμώ μάλλον τον Μανώλη Ρασούλη:

    Πότε Βούδας, πότε Κούδας, πότε Ιησούς κι Ιούδας
    Έχω καταλάβει ήδη της ζωής μου το παιχνίδι
    Πότε Βούδας, πότε Κούδας, πότε Ιησούς κι Ιούδας.
    Όλο ίδια και τα ίδια, του μυαλού σου ροκανίδια
    άλλο ο ανοιχτομάτης κι άλλο ο αυγουλομάτης
    Όλο ίδια και τα ίδια, του μυαλού σου ροκανίδια.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:05:54

    Θείο, είναι ίδια η "κατοχή" που υπαινίσσεσαι με τη σημερινή όπου ανερμάτιστα και εκτός πραγματικότητας γιαπάκια βαράνε το ντέφι και τα ντόπια γιουσουφάκια λικνίζονται στο ρυθμό τους; Είναι ίδια η πληθυσμιακή αλλοίωση που επιχειρεί μέσω της αθρόας ελληνοποίησης των μεταναστών ο ΓΑΠ; Είναι ίδια η ξεδιάντροπη ομολογία για την "ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης" από έναν, κατά τα άλλα, πρωθυπουργό ενός κυρίαρχου κράτους;

    Δώσε μόνος σου τις απαντήσεις...

   • O Θείος avatar
    O Θείος @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:07:25

    Άχ, τι Βούδες τι Κούδες, και οι 2 μαγεύουν τα πλήθη.

   • undercover gpr avatar
    undercover gpr @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:09:59

    Ανενημέρωτο σε βρίσκω, οι ελληνοποιήσεις απέτυχαν, δεν διαβάζεις αντινέα??

   • O Θείος avatar
    O Θείος @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:11:33

    Χειρότερη "πληθυσμιακή αλλοίωση" απ' όλους αυτούς που βάλανε "πράσινοι" και "μπλέ" να "περιποιούνται" τις ΔΕΚΟ (κι εμείς να πληρώνουμε τα γ*μ*σιάτικα), γίνεται;
    Δεν γίνεται!

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:12:19

    @ undrecover gpr

    Είπα να πάω λίγες μέρες διακοπές, "τις τελευταίες που προλαβαίνω" σύμφωνα με τους νεοφιλελεύθερους ιεροκήρυκες παντός ονόματος και ψευδωνύμου, και ίσως να έχασα επεισόδια...

   • O Θείος avatar
    O Θείος @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:14:19

    Η αλλοίωση όμως που επισήμανα του λόγου μου, undercover gpr, επέτυχε πλήρως. Εξήντα χρόνια επιτυχίας. Υπάρχουν και επιτυχίες, μη κλαιγόμαστε συνέχεια.

   • undercover gpr avatar
    undercover gpr @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:17:26

    Χμμ ,εσύ κι εγώ τουλάχιστον πήγαμε.

    Κάποιοι ούτε καν αυτό...

   • undercover gpr avatar
    undercover gpr @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:18:47

    Μάλλον πολιτισμική αλλοίωση θα την ονόμαζα εγώ.

    Χάθηκε το φιλότιμο και μετεξελίχθηκε σε "βάλε κι εμένα μπάρμπα".

   • O Θείος avatar
    O Θείος @ Αυριανιστής 23/08/2010 15:26:26

    Πολιτισμική αλλοίωση. Το ίδιο κάνει. Και η εθνική ταυτότητα πολιτισμικό θέμα είναι, όχι φυσικά Blut und Boden. Άν δεν μας αρέσει ο Πακιστανός, γιατί να μας αρέσει ο νεόπλουτος χλεχλές που μιλά "Ελληνικά" της ΤV, μένει στα Βόρεια Πραάστεια, κλέβει την εφορία (κι όλους εμάς) και καίει χαρτονομίσματα στα γάβ-γάβ;
    Τουλάχιστον ο Πακιστανός έχει μια (μικρή) πιθανότητα πολιτισμικής και ηθικής αυτοβελτίωσης. Ενώ ο άλλος...

  • Bodinus1576 avatar
   Bodinus1576 @ O Θείος 23/08/2010 15:09:50

   Κατά τον Γ.Α. Παπανδρέου σε άρθρο του για την κρίση του Σοσιαλισμού τη δεκαετία του 60 (δεν νομίζω να πίστεψες ότι αναφερόμουν στον Τζεφ- ΓΑΠ κοκ), ο Σοσιαλισμός "δεν είναι οικονομικό δόγμα, αλλά ηθικό αίτημα", ορισμός που λύνει το ζήτημα στα πλαίσια του κοινοβουλευτισμού και θεμελιώνει το κοινωνικό κράτος.

 16. undercover gpr avatar
  undercover gpr 23/08/2010 14:58:44

  Αυριανιστή τον έχεις πρήξει τον άνθρωπο με τον Κουβέλη.

  Αν έχεις προσωπικά με τον Κουβέλη πήγαινε σε κάποια από τις συναντήσεις του κόμματός του στα υπερλουξ ξενοδοχεία που διοργανώνονται και πες του τα.Ώχου.

 17. anonymous avatar
  anonymous 23/08/2010 15:01:50

  εξιχνιαση της δολοφονίας της 11χρονης
  απο ζουγκλα
  σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας, το 11χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ το σώμα του έφερε πολλούς μώλωπες.
  Το άψυχο σώμα της μικρής βρέθηκε μέσα σε πηγάδι σε δασική περιοχή έξω από το Ελαιοχώρι, όπου έμενε μαζί με τους γονείς της.

  Για τη δολοφονία της 11χρονης συνελήφθη το πρωί ένας αλλοδαπός, που, όπως προέκυψε από την ταυτοποίηση των στοιχείων του, πρόκειται για άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος γνώριζε την οικογένεια της μικρής.

  Ο άνδρας αρνείται κάθε κατηγορία, αλλά η Αστυνομία τον «δένει» με στοιχεία, αφού τα αποτυπώματά του βρέθηκαν πάνω στα ρούχα του κοριτσιού. Στα νύχια της 11χρονης βρέθηκε και γενετικό υλικό, το οποίο όμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.
  Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού θα στοιχειοθετηθεί μετά την έκδοση των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που έγιναν στην 11χρονη και αναμένεται να σταλεί στον εισαγγελέα συμπληρωματική δικογραφία

 18. anonymous avatar
  anonymous 23/08/2010 15:14:02

  παραδοθηκε και ο τριτος αλλοδαπος δραστης,αλλοδαποι και οι τρεις

 19. tiramola avatar
  tiramola 23/08/2010 15:14:21

  Ρε συ Αυριανιστή ξεκόλλα..
  Δικός σου άνθρωπος είναι ο ΓΑΠ που προσπαθεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα με συστημικό τρόπο.
  Κανονικά έπρεπε να του πλέκεις το εγκώμιο, εκτός και αν κάνω λάθος και είσαι σοσιαλιστής που σου την έχει δώσει...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ tiramola 23/08/2010 15:25:42

   Βρε τιραμόλα, αν σε "διαβάζω" σωστά, θα τη βγεις και από... αριστερά (!!!) τώρα; Καλά έγραψα παραπάνω ότι δε μπορεί, με καμιά ΚΟΒα θα έμπλεξες, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια μεταστροφή. Άντε, να δούμε πόσες μέρες θα διαρκέσει κι αυτή...

 20. Jim Panousis avatar
  Jim Panousis 23/08/2010 15:17:01

  Καθαρματα Λαθρομετανάστες.....

  • neotera avatar
   neotera @ Jim Panousis 23/08/2010 15:56:14

   Τον "μακεδόνα" Βούλγαρο που ομολήγησε 16 εμπρησμούς μόνον για φέτος, ακόμη τον κρατάνε, ή τον αφήσαν ?

 21. etsi_kai_allios avatar
  etsi_kai_allios 23/08/2010 15:28:37

  Αφιερωμένο από το ΠΑΣΟΚ προς όλους εμάς...
  http://www.youtube.com/watch?v=L_m6A3vPxU0

 22. undercover gpr avatar
  undercover gpr 23/08/2010 15:30:37

  Οι μπερδεμένοι είναι οι μεσσαίοι "καπιταλιστές" ΝΔκράτες όχι οι πρώην "κομμουνιστές" πασόκοι.Αυτοί το έχουν εύκολο το άλμα χρόνια τώρα και το παίζουν και ανθρωπιστές.Οι ΝΔκράτες που δεν ξέρουν πόση παρεμβατικότητα να επιλέξουν έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα όμως.

  Δεν είναι τίποτα.Ιδεολογικές συγχύσεις των καιρών.

  • O Θείος avatar
   O Θείος @ undercover gpr 23/08/2010 15:34:08

   H ζωή όμως, τα λύνει τα προβλήματα και τα μπερδέματα.

   Η ζωή ξεκινά δυνατά και πατά σ' άλλους γαλαξίες
   συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς τους τρελούς και τις αξίες
   η ζωή τρέχει μ' έτη φωτός ο καιρός δεν την τρομάζει
   προχωρεί και γι' αγάπες παλιές ούτε που το κουβεντιάζει.

   Ουφ, έχω κολλήσει σήμερα με την Ελληνική λαική στιχουργία.

 23. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 23/08/2010 15:38:10

  Μην ανησηχείτε. Θα γίνει ο σκανδαλ προπο (όπως προαναγγέλεται στον τύπο) και θα βρούμε την ησυχία μας.

 24. trellakias avatar
  trellakias 23/08/2010 15:58:52

  Δηλαδή το πρόβλημα είναι που είναι αλλοδαποί; Δεν είναι που η τρομερή ανέχεια, η φτώχεια, η κάθετη αύξηση της πρωτογενής εγκληματικότητας, συνέπια της αλόγιστης οικονομικής πολιτικής του μπουλουκιού που νομίζει ότι κυβερνάει, έχει επιβάλει στην χώρα; Πιστεύεται ότι απέχει πολύ η στιγμή που στο δελτίο εγκληματικότητας, θα είναι και ντόπιοι «ιθαγενείς», της γενιάς των 400 ευρώ; Το πρόβλημα είναι πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ! Η καταστροφική εξάσκηση της πολιτικής του ζαβού που μας «φύτεψαν» στην Χώρα, εκμεταλλευόμενοι την απληστία, το κυνήγι του εύκολου και άκοπου κέρδους, την άκρως ηλίθια και επικίνδυνη λογική του «αυτός θα δώσει αυξήσεις στο όριο του πληθωρισμού, ενώ ο …..άλλος δεν δίνει τίποτα» φτάσαμε σήμερα να μιλάμε για την αύξηση της εγκληματικότητας! Μια τιτάνια προσπάθεια των υποτακτικών τους, της πιο άθλιας κάστας, των πουλημένων τομαριών της δημοσιογραφίας, να παρουσιάσουν το ποτήρι μισογεμάτο! Είναι αυτοί που έκριναν την αύξηση της εγκληματικότητας τον Οκτώβριο του 2008, που ζητούσαν παραιτήσεις υπουργών και πρωθυπουργού(!!!!!!), «έβρισκαν» άμεσα τον ΠΡΟΠΟτζή για περισπούδαστες δηλώσεις με ύφος και στόμφο, που θα ζήλευε και ο Μουσολίνι. Σήμερα, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ το ίδιο άτομο, ή τον υφυπουργό, ή κάποιον υπεύθυνο έστω. Είναι αυτοί που αφήνουν τον καθυστερημένο γιο της Μάργκαρετ, να «ξεκουράζεται» στις άνετες ξαπλώστρες της Κρήτης, κουρασμένος από τις σκληρές πολυθρόνες της Πάρου, και του Πόρου, και δεν ομιλούν για την παραίτηση του πιο άχρηστου, και ιδιοτελή προέδρου κυβέρνησης! Όλοι έχουν μπει στο σκεπτικό της διαφύλαξης της επένδυσης τους, για ιδίους σκοπούς, αδιαφορώντας για τις συνέπιες. Με την προσφορά της εξουσίας στον τζέφρυ, πρέπει να διαφυλάξουν την επένδυση τους. Θυμίζει όμως την εποχή της Γαλλικής Βαστίλης, παραμονές Γαλλικής Επανάστασης, που ο λαός βρισκόταν στα όρια της απόλυτης φτώχειας, και η Αντουανέτα είχε τις γνωστές ……απορίες για το παντεσπάνι. Έτσι και σήμερα η φτώχεια η οικονομική εξαθλίωση του λαού είναι γεγονός, η σημερινή «Αντουανέτα μας», βουτάει το κορμί και κάνει κανό στα νερά των νησιών μας, αδιαφορώντας για την κατάσταση της Χώρας. Το αποτέλεσμα είναι δεδομένο: Βία, εγκληματικότητα, πορνεία, τζόγος, επανάσταση!
  Πιστεύω πως τα «καλύτερα» έρχονται. Οι μετανάστες ήδη φεύγουν προς νέα μέρη που έχει δουλειά. Η έκρηξη του καζανιού είναι προ των πυλών. Ο Νοέμβριος του 2008, θα φαντάζει «παιχνίδι» μπροστά σε αυτό που μάλλον θα δούμε! Μια καλή πρόβα τζενεράλε θα είναι στην ΔΕΘ, με τον άβερελ, να δίνει ρεσιτάλ μαυρισμένος από το καλοκαίρι, ή και από τις μολότοφ που ο ίδιος της «γεμίζει» σήμερα!

 25. ευσταθιος avatar
  ευσταθιος 23/08/2010 16:17:21

  Δυστυχως την επαρση του χρυσοχοιδη την εχουν πληρωσει και θα συνεχιζουν να την πληρωνουν οι δυσμοιροι αστυνομικοι με την οικονομικη και επαγγελματικη απαξιωση τους.Θα ηθελα πολυ να δω τον μιχαλακη να φορεσει την στολη και να βγει περιπολια στην πολυπολιτισμικη του αθηνα ενα βραδυ

  • athamas avatar
   athamas @ ευσταθιος 23/08/2010 17:08:18

   Σωστόοος!!

   Να βγεί περιπολία μαζί με ένα κοριτσάκι 19χρονο όπως βλέπω μερικά στους δρόμους και τα λυπάμαι τα καημένα.
   Που τα στέλνουν αυτοί οι αξιωματικοί τους;
   Τι να κάνει ένα κοριτσάκι τώρα μέσα σ' αυτή την μαυρίλα που γυρνάει στο κέντρο ειδικά την νύχτα;
   Μα και αυτά.. δεν τους κόβει λίγο; στην αστυνομία πήγαν;
   Ή μήπως νόμισαν πως θα την βγάλουν σε κανένα γραφείο μια ζωή;


   @trellakias
   Η ανέχεια, η φτώχεια και όλα όσα αναφέρεις είναι σε άμεση συνάρτηση με την λαθρομετανάστευση.
   Δεν είναι αυτονόητο αυτό;
   Τόσο δύσκολα γίνεται αντιληπτό;

   Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και δεν υπάρχει απεριόριστη δυνατότητα για εργασία.
   Όταν ένας δεν έχει να φάει και δεν βρίσκει να εργαστεί θα εγκληματίσει.
   Το ότι όμως δεν βρίσκει εργασία σχετίζεται κατά πολύ με τον αριθμό των μεταναστών και λαθρομεταναστών που έχουν γεμίσει την χώρα.

   Αν αύριο διώχνονταν ως διά μαγείας όλοι οι αλλοδαποί πιστεύεις ότι θα υπήρχαν ακόμα άνεργοι Έλληνες;
   Δεν το νομίζω.

 26. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 23/08/2010 19:11:47

  Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.Δεν γίνεται σε μια χώρα 10 εκ κατολικων να υπάρχουν πάνω απο 3.500.000 μετανάστες.Οι πολίτες δεινοπαθούν απο το κύμα εγκληματικότητας που προέρχεται απο τους λαθρομετανάστες.Ληστείες,φόνοι,βιασμοί μικρών παιδιών,ομηρείες,ναρκωτικά,συμμορίες,γκέτο,παρεμπόριο....Ώς εδώ η ανοχή μας...Αν δεν μπορεί το κράτος να προστατεύσει τις περιουσίες κ τη ζωή των πολιτών,πρέπει οι ίδιοι οι πολίτες να αναλάβουν δράση...Πολιτοφύλακες να περιπολούν τις γειτονιές,ακόμα κ τα σύνορα....Ο μάμυ έχει όνειρο να κάνει την χώρα ένα πολυφυλετικό οχετό,μέσω της εγκληματικότητας να φοβίσει τους Έλληνες...Γιατί τους ανεχόμαστε ακόμα;

 27. ex-pasok avatar
  ex-pasok 23/08/2010 20:12:41

  kabul allah akbar pasok

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.