01/04/2011 13:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σαμαράς προς Παπανδρέου: είσαι παρελθόνΈντονη αντιπαράθεση σήμερα του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κατά την διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Α. Σαμαρά για την ακρίβεια και τα λουκέτα.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός εγκάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως μένει προσκολλημένος στο παρελθόν και στην υπεράσπιση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

«Για σας, όλα λοιπόν πάνε καλά, κ. Παπανδρέου. Και νέες θέσεις εργασίας δημιουργούνται και οι τιμές πέφτουν… Μ’ αυτά που άκουσα, κύριε Παπανδρέου, είπαμε: να την τιμήσετε την Πρωταπριλιά! Αλλά όχι κι έτσι…Εν πάση περιπτώσει, χρόνια σας πολλά για την ημέρα. Αλλά είπατε για τον προηγούμενο πρωθυπουργό! Εγώ σε εσάς βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα, κ. Παπανδρέου. Έχετε πλήρως χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Μπορούμε, επιτέλους, να μιλήσουμε για το σήμερα και το αύριο; Μόνιμα στο χθες θα κολλάει η βελόνα σας; Επιτέλους, ξεκολλήστε από αυτό το μονότονο παραμύθι, ότι για όλα φταίει το χθες και η Νέα Δημοκρατία… Ο τόπος διαλύεται, η αγορά παραπαίει, δεν μπορείτε να πείσετε ούτε τους δικούς σας ανθρώπους και μιλάτε μόνιμα για το χθες",  απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Πέστε μας μια πρόβλεψη που να έχετε πέσει μέσα», συνέχισε  ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Κάντε μια βόλτα σε οποιοδήποτε εμπορικό κέντρο οπουδήποτε στην Ελλάδα. Λουκέτα, ανεργία, κατήφεια παντού. Θλιβερή φωτογραφία της οικονομικής σας πολιτικής. Αλλάξτε την επιτέλους!».

Η ανάκαμψη της οικονομίας, είναι «το μεγάλο στοίχημα της χρονιάς» είπε ο πρωθυπουργός και τα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας, σε σχέση με την κατάσταση στην οποία παραδόθηκε απ’ την κυβέρνηση της ΝΔ, είναι ορατά. Τα πολύ υψηλά επίπεδα του γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή, οφείλονται στους φόρους που μπήκαν για την αντιμετώπιση του χρέους, ωστόσο ο δείκτης παρουσιάζει τον Φεβρουάριο σημαντική υποχώρηση σε 2500 προϊόντα μαζικής κατανάλωσης, πρόσθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου της ΝΔ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκάλεσε την κυβέρνηση για την αδικαιολόγητη ακρίβεια στην αγορά, συνοδευόμενη με έναν πληθωρισμό άνω του 5% και με βαθειά ύφεση. «56.000 επιχειρήσεις έκλεισαν επί των ημερών σας, ενώ προβλέπονται και άλλα 150.000 λουκέτα, με απώλεια 300.000 θέσεων εργασίας. Στην Ελλάδα συντελείται το 20% του παραεμπορίου ολόκληρης της Ευρώπης και το νόμιμο εμπόριο χάνει έτσι 25 δισ. ευρώ σε τζίρο το χρόνο - και το κράτος 6 δισ.».

Οι επιχειρήσεις καλούνται να πληρώσουν ΦΠΑ που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα και το πρόσφατο φορολογικό νομοσχέδιο, με τα ημίμετρά του, είχε μηδαμινό αποτέλεσμα, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ. Το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων βρίσκεται 70% κάτω έναντι του ετήσιου στόχου, ενώ τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις είναι 13 φορές λιγότερα, με ποσά 20 φορές μικρότερα. Η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ έπεσε - 16 δισ. ευρώ λιμνάζουν και κάνουν τους Ευρωπαίους να απορούν».

Ο κ. Σαμαράς τέλος, πρότεινε περαιτέρω μείωση των συντελεστών φορολόγησης και υπέδειξε ως υπόδειγμα την πρωτοβουλία του Βελγίου να περικόψει δραματικά τον ΦΠΑ, έναντι υποχρέωσης των επιχειρήσεων να προβούν σε μειώσεις των τιμών και σε προσλήψεις.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 01/04/2011 13:17:06

  Χε χε, είπε "εκεί, εκεί, ...με τον Μητσοτάκη και τον Καραμανλή".
  Ο Γεώργιος Τράγκας ("Μπούτο, Γκάντι και Νεχρού") στέλνει τα χαιρετίσματά του.

  • Άργος avatar
   Άργος @ Ο Θείος 01/04/2011 19:42:34

   "Μόνον έναν ανόητος, ή ένας βαθιά προκατειλημμένος μπορεί να παρανοήσει την φράση που απηύθυνε σήμερα στην Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς στον Γιώργο Παπανδρέου.

   Τα παπαγαλάκια όμως του ΠΑΣΟΚ – και του Καρατζαφέρη – έσπευσαν πριν ακόμα τελειώσει την ομιλία του ο Σαμαράς να διαδώσουν ότι όσα είπε ο Σαμαράς αφορούσαν τον … Κ. Καραμανλή".

   • Άργος avatar
    Άργος @ Άργος 01/04/2011 22:50:15

    "Ο Θείος", μια από τις ευγενέστερες, εγκυρότερες, εξυπνότερες και λυρικότερες παρουσίες στο ελλ. διαδίκτυο, (σεβαστός μου δάσκαλος στα οικονομικο-γεωπολιτικά, από sic transit gloria mundi εποχή), προφανώς, δεν είναι ούτε ανόητος ούτε προκατειλημμένος ούτε παπαγαλάκι. Ίσα ίσα, μάλιστα! Αυτό ήθελα να πω, με το σχόλιό μου.

    Επίσης, ούτε ο δημοσιογράφος που τα έγραψε αυτά έχει, οπωσδήποτε, άδικο! Η δήλωση ήταν επίτηδες αμφίσημη, πιστεύω. Σωστά κάποιος μίλησε για ...Πύθια. Μερικά πράγματα δεν λέγονται απευθείας, κατά γράμμα. Εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο τέτοιου είδους ρητορική, αλλά μπορεί να αποβεί νικηφόρα, ΑΝ ακολουθήσουν ανάλογες πράξεις και όχι απλά λόγια. Διαφορετικά, γυρνάει μπούμερακ. Θα δείξει...

    ΥΓ. Αν ο Σαμαράς αποφάσισε να ανοίξει πόλεμο με τους καραμανλικούς, πάει να πει ότι έμαθε στην Ευρώπη που πήγε πως οι εκλογές αργούν. Αλλιώς, δεν θα είχε τον απαραίτητο χρόνο να ανοίξει ένα τέτοιο βαθύ μέτωπο, τώρα, νομίζω.

    • Bloody_Ophelia avatar
     Bloody_Ophelia @ Άργος 02/04/2011 10:00:10

     Εκτιμώ ότι ήταν οντως άστοχη συντακτική τοποθέτηση. Παρόλα αυτά 'Αργος, επίτρεψέ μου να σου πω ότι εάν το έκανε επίτηδες και μετά έτρεχε όλη η Συγγρου να το μαζέψει τότε είναι ο ορισμός της τσάμπα μαγκιάς. Κάτι σαν τα καραγκιοζιλίκια που έκανε ο Πάγκαλος: Έβρισε τους Γερμανούς και μετά ζητούσε συγγνώμη..
     Σκέτη αηδία.
     Αφ'ηνοντας πίσω πάντως την κολοκυθιά "το εννοούσε δεν το εννοούσε",
     ένα είναι κατά τη γνώμη μου το ενδιαφέρον:
     Η τόσο εύθρυαστη ισορροπία με τον πρώην Πρόεδρο. που΄σήμανε συναγερμός μην τυχόν και παρερμηνευτεί!

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ Άργος 02/04/2011 11:11:00

     Σε εποχές κρίσης οι ισορροπίες είναι λεπτές και η διακινδύνευση αυξάνει, είτε το αποσκοπεί κανείς είτε όχι. Αυτή η "συμβίωση" έχει ούτως ή άλλως πολύ ρίσκο, με ή χωρίς αμφίσημες δηλώσεις. Αλλά νά, ένα σημάδι. Θα δείξει.
     Ευχαριστώ για τα καλά λόγια φίλτατε. Δάσκαλοι όμως σεβαστοί μόνον άλλοι πολύ καλύτεροι (ζώντες ή μή) μπορούν να είναι: Του λόγου μου απλός ακροατής τους είμαι. Αυτοί με οδηγούν να λέω τη γνώμη μου, σωστή ή λάθος΄, και κυρίως, να "γηράσκω αεί διδασκόμενος".

 2. tiramola avatar
  tiramola 01/04/2011 13:20:19

  Παρελθόν θα είναι ο Σαμαράς μετά τις επόμενες εκλογές, ο Παπανδρέου έρχεται από το μέλλον...

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ tiramola 01/04/2011 13:36:48

   Ειναι γεννημενο annuity !...

   ΠΠ

  • Νίκος avatar
   Νίκος @ tiramola 01/04/2011 13:51:57

   Χαχαχαχα! Τι πίνετε και δεν μας το δίνετε; Τώχετε χάσει τελείως εκεί.

   Λεφτά υπάρχουν
   Θα βγούμε στις αγορες το 2011
   Απο το...2012 ανάπτυξη
   Παρελθόν θα είναι οΣαμαράς
   Ο Παπανδρέου έχρεχεται απο το μέλλον.

   Ω, ναι, και μας ξαναστέλνει στο παρελθόν.

   Χρειάζεστε "νοοτρόπ" για να συνέλθετε...

   • occultist avatar
    occultist @ Νίκος 01/04/2011 14:22:19

    @Νίκος είπε:
    ''Χαχαχαχα! Τι πίνετε και δεν μας το δίνετε; Τώχετε χάσει τελείως εκεί.''

    Ξέχασες τα "φυτά στην γλάστρα για ιδιωτική χρήση";; Ε αυτά πίνουν. Μόνο που τις παρενέργιες τις πληρώνουμαι εμείς.

   • Bloody_Ophelia avatar
    Bloody_Ophelia @ Νίκος 02/04/2011 10:05:00

    axaxaxaxaxaxaxaxaxa πού το θυμήθηκες το νοοτρόπ; τέλειο! το κλέβω!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ tiramola 01/04/2011 14:12:24

   Χρόνια Πολλά και σε σένα ρε Τιραμόλα.

  • Φακ Κωστας avatar
   Φακ Κωστας @ tiramola 01/04/2011 14:17:40

   ρε Τιραμόλα?
   Πλάκα κάνεις...δεν μπορεί να είσαι τόσο εκτός πραγματικότητας..
   Βέβαια, πιο τυφλός ειναι αυτός που δεν θέλει να δει...

  • loretta avatar
   loretta @ tiramola 01/04/2011 14:51:02

   axaxaxaxaxa!! ωραιος τιραμολα....μας ελειψες δια της απουσιας σου!

  • skeptomenos avatar
   skeptomenos @ tiramola 01/04/2011 15:10:15

   Τιραμόλα σου έχω ένα καλό κουίζ:
   Εάν αυτά που γράφεις εδώ, τα πεις δημόσια σε μια πλατεία, πόσα γιαούρτια θα φας?

  • ΣΩΤΗΡΗΣ avatar
   ΣΩΤΗΡΗΣ @ tiramola 01/04/2011 18:11:40

   TIRAMOLA DΕΝ ΤΟ ΟΝΑΜΑ ΣΟΥ?????????? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ????????

  • thanasis avatar
   thanasis @ tiramola 01/04/2011 18:29:20

   το μελλον αρνηται τους ανικανους και τους λαοπλανους
   ακομα αρνηται την υποδουλωση αυτη που μας εφερε
   ο λεφτα υπαρχουν

  • BlueSky avatar
   BlueSky @ tiramola 01/04/2011 23:10:45

   ρε πασόκο νομιστεράκι τιραμόλα που είναι τα ''λεφτά υπάρχουν'';
   Βολεμένος με 16 μισθούς είσαι!;;;;;

 3. xbab avatar
  xbab 01/04/2011 13:20:38

  Καλώς τα είπε...
  Άραγε τι θα μεταδώσουν τα ΜΜΕ;
  (Τα δελτία ειδήσεων της κρατικής ΝΕΤ-ΕΤ3 και των λοιπών συμμαχικών παραπληροφορικών δυνάμεων)

  • man8os avatar
   man8os @ xbab 01/04/2011 13:30:19

   Δεν πρεπει να βασιζομαστε στα ΜΜΕ. Το επομενο βημα πρεπει να ειναι η απευθειας επικοινωνια με τον λαο. Πρεπει να οργανωθουν καλα ελεγχομενες συγκεντρωσεις, ομιλιες του προεδρου σε ολη την Ελλαδα, σε μη κομματικα ακροατηρια, κατα προτιμιση σε ανοιχτους χωρους οπως πλατειες, να γινουν περιοδιες σε ολη τη χωρα, να τυπωθουν φυλλαδια με το Ζαππειο 2 και να διανεμηθουν στους πολιτες.

   ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΜΕ!

   • Ermippos avatar
    Ermippos @ man8os 01/04/2011 17:31:02

    Εδώ ρε Μάνθο και τα αμιγώς κομματικά για να τα στήσουν (όλα τα κόμματα, για να μην παρεξηγούμεθα) κουβαλάνε υποψήφιους συμβασιούχους και τα σόγια τους με τα πούλμαν από 300χλμ. και συ ονειρεύεσαι μη κομματικά;
    Δες τις δημοφιλίες στην σημερινή δημοσκόπηση και προσγειώσου. Δημήτρη και Αρούλη θέλει ο λαός και σεις μιλάτε για επαναστάσεις.

    • man8os avatar
     man8os @ Ermippos 01/04/2011 18:50:08

     Aυτους ξερουν, αυτους εμπιστευονται...
     Οχι, νομιζω οτι μπορουμε να το κανουμε! Ας το προσπαθησουμε!

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ xbab 01/04/2011 13:52:40

   Ε! καλά! μια συραφή τύπου κόντρας Βενιζέλου - Καμμένου νομίζω οτι είναι κάτι περισσότερο απο σίγουρο.

   Είπαμε, έχουν αφήσει τον γκέμπελς μεταξεταστέο στο πασόκ.

 4. kiki avatar
  kiki 01/04/2011 13:23:46

  Μην του μιλατε του ΓΑΠ, οσο τον στριμωχνουμε τοσο κακιωνει, απλα ριξτε τον, ζητηστε να γινουν εκλογες, μην δεχθειτε καμμια συναινεση , οχι αναθεωρηση του Συνταγματος απ αυτον, ειναι επικινδυνα δειλος , και ανασφαλης και την πληρωνουμε οι υπολοιποι.
  Αλλαγη συνταγματος και εκλογες τωρα, με συνθημα εξω οι τοκογλυφοι και η ντοπια παρεα τους.
  Οσο δε μιλαει μας εκνευριζει κι αλλο , ξερει που βρισκεται παιρνει λιγμενα δεν μπορω να καταλαβω.

  • tiramola avatar
   tiramola @ kiki 01/04/2011 13:26:52

   Είσαι εκτός τόπου και χρόνου, μάλλον ζεις σε άλλον Γαλαξία...

   • Ηφαιστίωνας avatar
    Ηφαιστίωνας @ tiramola 01/04/2011 22:19:21

    Μπράβο ρε Τιραμόλα! Αυτο θα σου έλεγα κι εγώ. ...Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μάλλον ζεις σε άλλον Γαλαξία! Α, είπα "Γαλαξία"; Τώρα που το θυμήθηκα: Έχεις πάει τελευταία σε... σούπερ μάρκετ να δεις τιμές, να δεις πώς και τί ψωνίζουν οι εξαθλιωμένοι Έλληνες που... ψήφισαν τον Τζέφρυ; Μόνο... γιαούρτια μπορούν να αγοράσουν οι άνθρωποι. Αλλά κι αυτά μάλλον τα "στοκάρουν" για το μέλλον!!

 5. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 01/04/2011 13:30:28

  Μια παρουσία του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, αντάξια του ήθους, γνώσεων και αξιοπιστίας του. Το αύριο της Ελλάδος μας βρίσκεται στα χέρια του.

 6. ΑWACS avatar
  ΑWACS 01/04/2011 13:34:00

  Έτσι, να μην τον αφήσει σε χλωρό κλαρί!!!

 7. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 01/04/2011 13:34:18

  Μάλλον δεν καταλάβαμε, ήταν μετακίνηση τεκτονικών πλακών. Έρχεται τσουνάμι.

 8. Kostas D avatar
  Kostas D 01/04/2011 13:34:34

  ΑΝΤΩΝΗ ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ και μαζι μ' αυτον και το ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!

  • man8os avatar
   man8os @ Kostas D 01/04/2011 13:47:49

   Μετα το Ζαππειο. Αν το κανει πιο πριν θα ειναι τερατωδες λαθος.

 9. moikanos avatar
  moikanos 01/04/2011 13:36:13

  Και κοντά σε αυτά βγαίνει ο Καρατζαφέρης και με τον πιο ύπουλο τρόπο σπεκουλάρει πάνω στην προπαγάνδα του Πασόκ για υπουργό με 178 εκ, βάζοντας αυτήν την υπόθεση δίπλα στις μίζες των υποβρυχίων.
  Το Πασόκ πολύ έντεχνα μέσα από τα ΜΜΕ άφησε να πλανάται μια μπαρούφα για έναν υπουργό με πολλές καταθέσεις ,προσπαθώντας με την μέθοδο του ανεμιστήρα η λάσπη να πάει και να κάτσει όπου η φαντασία του νεοέλληνα επιτρέπει.
  Και όταν ζητούνται στοιχεία η υπόθεση έχει κολλήσει στην δικαιοσύνη!!!
  Δηλαδή το ΣΔΟΕ που έχει την υπόθεση ακολουθεί τους τύπους και ο Καρχιμάκης που δεν έχει ρωτήσει που και ποιος ,σεβόμενος την έρευνα της δικαιοσύνης δεν έχει κάνει το γαλάζιο υπουργό φέιγ βολάν και αφίσσα στο σύνταγμα!!!!!

 10. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 01/04/2011 13:46:17

  ¨...Τα ΜΜΕ ψεύδονται 364 μέρες τον χρόνο και μόνο μία μέρα, την πρωταπριλιά λένε αλήθειες...¨

  Το διάβασα κάπου και μου άρεσε ...

 11. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 01/04/2011 13:48:04

  Ο Σαμαράς βάζει στο ίδιο κάδρο Παπανδρέα, Καραμανλή και κόμητα Μήτσο.
  Οι Ιάπωνες δεν μαζεύουν τους νεκρούς του σεισμού και τσουνάμι που βρίσκονται μέσα στα 20 χιλ. από το Φουκουσίμα ("οι νεκροί είναι ραδιενεργοί και επικίνδυνοι").
  Μια μεγάλη επενδυτική εταιρεία ομολόγων, λέει ότι το Δημόσιο χρέος των ΗΠΑ είναι 500 % του ΑΕΠ τους.
  Η λίμπερο σύντροφος Μέρκελ τζαρτζαρίστηκε άγρια από τον αντίπαλο σέντερ φόρ Κρέτσμαν, έπαθε μηνίσκο και πάει για εγχείριση.
  Τέρατα και σημεία! Οι σφραγίδες του Θηρίου!
  Σύντροφοι μετανοείτε, έρχεται το τέλος.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Ο Θείος 01/04/2011 14:11:45

   Για τη Μέρκελ ίσως είναι αστείο πρωταπριλιάτικο του Spiegel, δεν παίρνω όρκο!
   Ή να είναι ένοχος ο Οζίλ.

 12. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 01/04/2011 13:52:57

  Δεμένος τρυφερός αλλιώτικος
  Δεμένος στο κατάρτι μου.
  Τόσα νερά στο δωμάτιό μου!

  Ας έρθουν οι σύντροφοι
  Ας έρθουν οι σειρήνες
  Ας έρθει - έστω - ένας υδραυλικός.

  ΠΠ

 13. Ανοιξιάτικος avatar
  Ανοιξιάτικος 01/04/2011 14:25:41

  "...Αλλά είπατε για τον προηγούμενο πρωθυπουργό! Εγώ σε εσάς βλέπω ήδη τον προηγούμενο πρωθυπουργό. Έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα, κ. Παπανδρέου. Έχετε πλήρως χάσει επαφή με την πραγματικότητα..." η καρφάρα της δεκαετίας με αποδέκτη τον "κουρασμένο". Ευφυές! Συγχαρητήρια! Επιτέλους, γιατί δε μπορούμε να ξεχάσουμε τα 5 1/2 ανυπαρξίας και ανικανότητας!

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Ανοιξιάτικος 01/04/2011 14:54:38

   Το 'πιασες το υπονοούμενο!

  • Igor Rasputin avatar
   Igor Rasputin @ Ανοιξιάτικος 01/04/2011 15:00:02

   Αδελφέ αυτό κατάλαβες εσυ απο την ατάκα του Σαμαρά?
   Η δε καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή είσαι στημένος...

   • Ανοιξιάτικος avatar
    Ανοιξιάτικος @ Igor Rasputin 01/04/2011 15:30:33

    Άστο igor, αυτά είναι για λίγους...

    • noldor avatar
     noldor @ Ανοιξιάτικος 01/04/2011 15:35:09

     Πράγματι, για πολύ λίγους, 3% να πω ή λέω πολλά;

    • Igor Rasputin avatar
     Igor Rasputin @ Ανοιξιάτικος 01/04/2011 18:53:52

     ευτυχως που εισαι με τους "λιγους", γιατι εμείς θελουμε τους πολλους στο Σαμαρα...

  • firiki2010.wordpress.com avatar
   firiki2010.wordpress.com @ Ανοιξιάτικος 01/04/2011 15:48:39

   H αυτουπονομευτική μανία ορισμένων να φαντασιώνονται τον Σαμαρά "απέναντι" στον Καραμανλή δεν έχει όρια.

  • moikanos avatar
   moikanos @ Ανοιξιάτικος 02/04/2011 14:58:53

   ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΑΗΤΕ ΌΤΑΝ ΑΚΟΥΓΕΣ "λεφτά υπάρχουν" , "δεν θα μειώσουμε μισθούς και συντάξεις γιατί θα φέρουμε ύφεση", "δεν θα αυξήσουμε τον ΦΠΑ", "θα φέρουμε ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα", "εμείς θα διαπραγματευτούμε σκληρά", "στήριξη εισοδήματος με αυξήσεις πάνω απο τον πληθωρισμό","κανένα νέο φορολογικό βάρος στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα", "θα προστατέψουμε το κύρος και την αξιοπιστία της χώρας",
   ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ;;;
   ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ !

 14. Enzo avatar
  Enzo 01/04/2011 14:42:33

  αντε να αρχισουν να αυτομολουν και οι πασοκτζηδες απο το πασοκ σαν τους καθεστωτικους του Κανταφι μπας και πεσει πιο γρηγορα ο γαπ.
  Αντωνη φατους ουλους!

 15. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 14:59:27

  Ο δεινός (κατά τα φαινόμενα) σκακιστής ΑΣ προχτές πέρασε στην αντεπίθεση με την απόρριψη της συγκυβέρνησης. Σε αυτό το σημείο της παρτίδας οι μεγάλοι παίχτες σχεδόν κάνουν τις μεγάλες θυσίες κομματιών για να ετοιμαστούν για το μεγάλο φινάλε! Σήμερα μάλλον αποφάσισε να θυσιάσει τον ακίνητο και αμίλητο Πύργο της Ραφήνας. Το πράγμα αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον!

  • Ανοιξιάτικος avatar
   Ανοιξιάτικος @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:04:39

   Καταπληκτική διατύπωση! Μου δίνετε την άδεια για copy-paste στο facebook?

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Ανοιξιάτικος 01/04/2011 15:14:10

    Φυσικά, μια και έρχεται και η άνοιξη!..

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:05:34

   Μέρα που βρήκε ο αθεόφοβος να κάνει την κίνηση του Κασπάρωφ στην περίφημη μάχη του με τον Τοπάλωφ (Wijk aan Zee 1999) !
   Χαρακτηρίστηκε ως η μία από τις 2 "παρτίδες του 20ού αιώνα".
   h**p://alexanderalekhine.blogspot.com/2010/05/blog-post_02.html

   • tiramola avatar
    tiramola @ Ο Θείος 01/04/2011 23:27:22

    Το άνοιγμα St. George Defence το γνωρίζεις Θείε?

  • man8os avatar
   man8os @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:14:35

   Περα απο τις θυσιες κομματιων πρεπει να δημιουργησει τακτικες ευκαιρειες.
   Αυτες στην περπτωση μας μονο μεσα απο την απευθειας επικοινωνια με τον κοσμο μπορει να τις πετυχει.

  • Enzo avatar
   Enzo @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:25:35

   εγραψες μαεστρο.

  • tiramola avatar
   tiramola @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 23:07:16

   Η παρτίδα αυτή θα κριθεί στο φινάλε και δεν είμαστε ακόμα στη μέση.
   Αν στη μέση της παρτίδας θυσιάζεις κομμάτι ή κομμάτια τότε σημαίνει ότι έχεις φορσέ ματ.
   Βλέπεις κάτι τέτοιο με 19%?
   Τη "πατάτα" τέτοιου είδους στο σκάκι(θυσία χωρίς όφελος και εν τέλει ήττα) τη λέμε ευγενικά "στιγμιαία τύφλωση".

 16. Γεώργιος Καραϊσκάκης avatar
  Γεώργιος Καραϊσκάκης 01/04/2011 15:10:07

  Εγώ έχω να σας πω ένα πράγμα. Μην ξεφεύγετε από τη λογική, γιατί σήμερα παρελθόν και μέλλον εναλλάσονται με ρυθμούς που μόνο σε ταραγμένες περιόδους στην ιστορία παρατηρούνται. Μόλις ενάμιση χρόνο πριν ο Παπανδρέου ήταν το μέλλον. Σήμερα είναι (ή εμείς θέλουμε να είναι) παρελθόν. Ενάμιση χρόνο πριν ο Σαμαράς ήταν το μέλλον. Σήμερα δεν πείθει στο βαθμό που περιμέναμε ότι θα είναι το μέλλον στις επόμενες εκλογές. Το δραματικό είναι ότι μέρα με τη μέρα όλα σ' αυτή τη χώρα μοιάζουν να μην έχουν μέλλον. Ζούμε μέρες εθνικής κατάθλιψης, χάνουμε τον αυτοσεβασμό μας. Όποιος θέλει να βοηθήσει πραγματικά αυτό το έθνος πρέπει να σκέφτεται συνετά και να αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση. Πως θα πείσεις ότι εκφράζεις το μέλλον όταν είσαι κολλημένος στο χθες, είτε αυτό είναι πρόσωπα, είτε αντιλήψεις, είτε πρακτικές; Προ ημερών κάποιες εφημερίδες έγραψαν για οικονομικό κραχ στη ΝΔ, για χρέη, για δάνεια, για αδυναμία εξπηρέτησης των εξόδων. Δεν διαψεύτηκε από κανένα. Που πήγε ο λαλίστατος Μιχελάκης; Πως θα πείσεις ότι θα βγάλεις από το αδιέξοδο τη χώρα, όταν δεν μπορείς να βγάλεις το ίδιο σου το κόμμα; Γι' αυτό παιδιά ψυχραιμία. Τα πράγματα δεν είναι δύσκολα μόνο για τον ΓΑΠ.

 17. factorx avatar
  factorx 01/04/2011 15:21:36

  ελευθερα

 18. victoria (true) avatar
  victoria (true) 01/04/2011 15:22:06

  Γιάννη μας συμφωνούμε, αλλά έχω την εντύπωση ότι όταν είπε "βλέπω τον προηγούμενο πρωθυπουργό" δεν εννοούσε τον ΚΚ, αλλά ότι ο ΓΑΠ είναι ήδη προηγούμενος, αυτό που λέει το άρθρο ...παρελθόν!!
  (άλλωστε έχει πει αρκετά με την αυτοκριτική, το θέμα ήταν η ακρίβεια ΣΗΜΕΡΑ...)

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ victoria (true) 01/04/2011 15:27:32

   Δε βοηθά και η διατύπωση βρε victoria...

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:30:14

    Υπάρχει και false?

    • victoria (true) avatar
     victoria (true) @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:31:55

     apparently...

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:35:47

    Πάντως το θέμα το ξεκαθάρισε ο Αντώνης οπότε θεωρείται λήξαν. Δεν προβλέπεται θυσία αυτού του κομματιού. Αν και απ' ότι αντιλαμβάνομαι δε θα χάλαγε κάποιους.

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:41:59

     Άς μην ανησυχούν οι νεότεροι Τοπάλωφ, λοιπόν.

    • firiki2010.wordpress.com avatar
     firiki2010.wordpress.com @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 16:05:16

     Τους πρώτους που δεν θα χάλαγε θ7α ήταν τους ΠΑΣΟΚους. Είναι τόσο δραματικά δύσκολο να αντιληφθούμε ότι αυτό που κυρίως πληρώνει η ΝΔ είναι η μη υπεράσπιση του παρελθόντος της. Με πρώτο διδάξαντα τον ίδιο τον Καραμανλή (δυστυχώς) που αρνήθηκε να ασκήσει τα καθήκοντα του αρχηγού μέχρι τις 29/11. Μετά βέβαι είχαμε και συνέχεια. Κι απ΄ ότι φαίνεται κάποιοι επιμένουν να εμφανίζουν με το ζόρι τον Σαμαρά απέναντι στον Καραμανλή.

    • Γιώργος avatar
     Γιώργος @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 19:12:01

     Θα χάλαγε όμως κάποιους άλλους .Και δεν νομίζω πως αυτό είναι προς όφελος της ΝΔ.

  • Αφροδίτη avatar
   Αφροδίτη @ victoria (true) 01/04/2011 21:25:11

   victoria καλό μήνα! Προσωπικά δεν ψάχνω καθόλου να βρω, ποιά από τις δύο εκδοχές εννοούσε. Το λέω ειλικρινά, παρότι η μέρα σήμερα μας επιτρέπει να λέμε και κανένα ψεματάκι. Κι ο Αντώνης τίμησε τη μέρα δεόντως, λέγοντας μια μεγάλη αλήθεια, από όποια σκοπιά κι αν τη δεις.

   • victoria avatar
    victoria @ Αφροδίτη 03/04/2011 13:47:31

    Σωστό κι αυτό Αφροδίτη...

 19. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:22:14

  Κάτσε φίλε μου γιατί υπάρχει και άλλη ανάγνωση της ρήσης του Σαμαρά: h--p://www.antinews.gr/2011/04/01/94421/#more-94421
  Τι στο καλό. Τα Πύθια γιορτάζουμε σήμερα?

  • man8os avatar
   man8os @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 15:27:57

   Εγω εχω μια θεωρεια την προτεινω και πιστευω οτι ειναι ο μονος τροπος να βγουμε μπροστα,δυναμικα

 20. factorx avatar
  factorx 01/04/2011 15:36:38

  Λειτουργούν και 14.000 περισσότερες επιχειρήσεις (σύμφωνα με τον Παπανδρέου)

  Όμως…ήταν ιδιαίτερα προκλητικός. Και αυτό διότι όταν ο κ. Σαμαράς του είπε «56.000 επιχειρήσεις έκλεισαν επί των ημερών σας, ενώ προβλέπονται και άλλα 150.000 λουκέτα, με απώλεια 300.000 θέσεων εργασίας», ο κ. Παπανδρέου τι είπε;

  Και ο πρωθυπουργός «μας» απάντησε:
  1. «έχουμε τα πρώτα δειλά βήματα ανάκαμψης με αύξηση στις εξαγωγές ύψους 30-40% σε σχέση με πέρσι,
  2. ότι ο ρυθμός μεταβολής του ΑΕΠ παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης
  3. είπε όσον αφορά στα «λουκέτα στην αγορά», πως «το 2010 έχουν εγγραφεί στα επιμελητήρια 62000 νέες επιχειρήσεις, ενώ έχουν διαγραφεί 56000»…!!!

  Δηλαδή λειτουργούν και14.000 περισσότερες επιχειρήσεις…!!!

  • Enzo avatar
   Enzo @ factorx 01/04/2011 15:55:34

   η αυξηση των εξαγωγων ωφειλεται διοτι ολες οι εταιρειες πουλανε στο εξωτερικο για να παρουν ΜΕΤΡΗΤΑ για να επιβιωσουν. Η Ελληνικη αγορα με 9-10μηνες επιταγες τις οποιες ουτε οι τραπεζες δεν προεξοφλουν εχει ουσιαστικα πεθανει.
   αντε γαπ και παπ τραβατε να δουλεψετε πρωτα σε καμια σοβαρη εταιρεια και μετα ελατε να κανετε τους πολιτικους.
   τι ψευτες θεε μου!
   χρονια σας πολλα!

   • neos agrotis avatar
    neos agrotis @ Enzo 01/04/2011 17:23:04

    Ποια αυξηση εξαγωγων και μακακιες. Οι εξαγωγές του 2010 φαινονται αυξημένες γιατί είχαν πατώσει οι εξαγωγές του 2009.
    Στα επίπεδα του 2008 ειναι οι εξαγωγές πανω κάτω.

    • Enzo avatar
     Enzo @ neos agrotis 01/04/2011 17:37:28

     εμεις σαν εταιρεια αγροτη αποφευγουμε να πουλαμε στην Ελλαδα. εχουμε μαζεψει ενα πακο επιταγες. να τις κανω κορνιζα?
     ολα εξω πλεον, παμε για την επιβιωση και οποιος αντεξει.
     ολοι ετσι κανουν πια.
     ισχυει και αυτο που λες βαλε και σε συνδυασμο αυτο που σου λεω και παρε το 40% αυξηση των εξαγωγων.

     • neos agrotis avatar
      neos agrotis @ Enzo 01/04/2011 18:00:48

      Ποιος δεν θέλει αυξηση των εξαγωγων? Μακάρι να ισχυαν αυτά που επικαλείται η κυβέρνηση και ποιός δεν θα τους έλεγε μπράβο!
      Τώρα λαμβάνοντας υπόψη και την δική σου παράμετρο
      "εμεις σαν εταιρεια αγροτη αποφευγουμε να πουλαμε στην Ελλαδα" τα πράγματα γίνονται χειρότερα για την οικονομία της χώρας. Δεν εχουμε αυξηση της παραγωγής αλλά αυτά που πουλαγαμε στην Ελλαδα τα στέλνουμε έξω και ισως λέω εγω με χαμηλότερες τιμές.
      Οσο για την ρευστότητα και τις επιταγές, οποιος συμμετέχει στην πραγματική οικονομία ξέρει πολύ καλά τι εννοεις.

 21. factorx avatar
  factorx 01/04/2011 15:37:02

  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούσε επιμόνως τον πρωθυπουργό αν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νέα μέτρα και –πιο συγκεκριμένα- αν αυτά θα περιλαμβάνουν επιπλέον μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
και απαντά ο κ. Παπανδρέου:
«Μας λέτε τι μέτρα θα πάρουμε. Ελάτε λοιπόν να τα συζητήσουμε. Εμείς δεν θέλουμε να ακουμπήσουμε μισθούς και συντάξεις, αλλά να αξιοποιήσουμε τη δημόσια περιουσία».

  Γιατί δεν έλεγε ξεκάθαρα: «δεν θα ακουμπήσουμε»;
  Για να έρθει αργότερα και να μας πει ότι επειδή δεν καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα χρήματα από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, τώρα – αν και δεν θέλαμε (!) – είμαστε υποχρεωμένοι να ακουμπήσουμε σε μισθούς και συντάξεις;

 22. factorx avatar
  factorx 01/04/2011 15:44:22

  Ένα φροντισμένο κουτί με σοκολατάκια, όπου όμως έλειπαν όλα εκτός από ένα, ήταν η σημερινή πρωταπριλιάτικη προσφορά των Οικολόγων Πράσινων στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο.

 Το κουτί στάλθηκε στο πολιτικό του γραφείο, στην οδό Πειραιώς, όπου και ανοίχτηκε επιτόπου. Στη θέση των γλυκών που έλειπαν, υπήρχε σημείωμα ότι «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ». 

 Οι συνεργάτες του κ. αντιπροέδρου δεν εκτίμησαν τη χειρονομία και επέστρεψαν το κουτί ως απαράδεκτο. Προφανώς δε διαθέτουν ούτε το χιούμορ του προϊσταμένου τους, που έχασε έτσι και την ευκαιρία να γευθεί το τελευταίο σοκολατάκι.

 23. Γεώργιος Καραϊσκάκης avatar
  Γεώργιος Καραϊσκάκης 01/04/2011 16:06:26

  Έγραψαν οι οικολόγοι! Που πήγε άραγε το χιούμορ του Πάγκαλου που λίγο καιρό πριν έστελνε το βρακί του στους Αρβύλα; Το' φαγε κι αυτό η κρίση ή μετά το πολύ γιαούρτι στούπωσε και μπήκε σε δίαιτα; Ε ρε Ελλάδα με τη σοβαροφάνειά σου, με τους Παγκλάλους, τους παπαγάλους και τους καρνάβαλους που σε κυβερνούν!

 24. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 16:30:15

  Η πασοκική προπαγάνδα είτε έτσι είτε αλλιώς θα οργίαζε. Αν ο ΚΚ μίλαγε (που θα έπρεπε) θα έλεγαν ότι έχει θράσος και μιλάει αυτός που μας οδήγησε στη χρεωκοπία. Τώρα που δε μιλάει λένε ότι κρύβεται από τις ενοχές του. Δε βρίσκεις άκρη με δαύτους. Άσε που σίγουρα υπάρχουν πτυχές που δεν τις γνωρίζουμε.
  Ο Σαμαράς θα προχωρήσει όπως ξέρει αυτός ανεξάρητα από το τι θα κάνει ο ΚΚ. Το Ζάππειο ΙΙ έχει κομβική σημασία καθώς και η καθημερινή αντιπολίτευση σε θέματα πέραν του Μνημονίου.

  • firiki2010.wordpress.com avatar
   firiki2010.wordpress.com @ Γιάννης Φαίλτωρ 01/04/2011 16:41:11

   Εχεις απόλυτα δίκιο στο ότι και να έκανε ο Καραμανλής η ΠΑΣΟΚική προπαγάνδα θα οργίαζε. Προσθέτω ότι αν ο Καραμανλής έσπαγε τη σιωπή του - και μιλάω για το μετά τις 29/11 διάστημα- εύκολα θα του καταλόγιζαν ότι αποστασιοποιείται ότι "τραβάει το χαλί" στον Σαμαρά και άλλα τέτοια.

 25. mind trap avatar
  mind trap 01/04/2011 17:18:29

  Ο ΓΑΠ είναι λογικό να έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα του ΓΑΠ είναι αυτή που του παρουσιάζουν οι ξένες εταιρείες συμβούλων που συμβουλεύεται.
  Δεν είναι αποτέλεσμα του υπουργικού συμβουλίου και δεν είναι αποτέλεσμα πολύ περισσότερο των ψηφοφόρων του στο "συμμετοχικό κόμμα".
  Ηγέτης δεν είναι αυτός που επιβάλει την άποψή του με θράσος ενάντια σε όλους για να το παίξει ότι έρχεται από το μέλλον, ούτε αυτός που το παίζει "άρχοντας των δακτυλιδιών" με option νομιμοποίησης ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
  ΓΑΠ, αυτός ο λαός δεν είναι βλάκας και διεφθαρμένος. Αυτός ο λαός είναι ο ευγενικότερος λαός του κόσμου και μακάρι να μην βρεθείς προ εκπλήξεων εάν εσύ ποντάρεις στο φιλότιμο. Θυμήσου ...ότι ανεβαίνει πολύ ψηλά, πέφτει και πολύ χαμηλά και ότι φουσκώνει - ξεφουσκώνει.

 26. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 01/04/2011 17:25:23

  Νομιζω οτι ηταν η πρωτη φορα που εκανε επερωτηση ο Σαμαρας στον Παπανδρεου.Περιμενουμε και αλλες.

  • Bloody_Ophelia avatar
   Bloody_Ophelia @ ψυχραιμια 02/04/2011 10:03:47

   και πολύ πετυχημένη.. αντί να πάρει το χαρτί επικοινωνιακά με το χώσιμο στον Παπανδρέου, έτρεχε να μαζέψει το αποτέλεσμα της ασυνταξίας του. Αυτό το κόμμα, πραγματικά δηλαδή, είναι ματιασμένο :P

 27. kopritis avatar
  kopritis 01/04/2011 19:54:09

  tiramola...δεν σε βλεπω πλεον στα περιπτερα...εκλεισε το μαγαζι?

  • juliet avatar
   juliet @ kopritis 01/04/2011 20:49:53

   θα βγούνε Σαββατοκύριακο και τον στείλανε να αγοράσει όλα τα γιαούρτια....

 28. antanistimi avatar
  antanistimi 01/04/2011 21:44:55

  Oi εγγραφες-διαγραφες στα επιμελητηρια μπορει να δειχνουν αυτο που ειπε ο ΓΑΠ δεν μας λενε ομως την αληθινη κατασταση στην αγορα.Η διαγραφη απο τα μητρωα γινεται πολυ πιο μετα απο τη διακοπη της λειτουργιας μιας επιχειρησης και εκτος αυτου, οποιαδηποτε τροποποιηση γινει στη νομικη μορφη μιας επιχειρησης δειχνει ως νεα εγγραφη.Τα πραγματα ειναι κατι παραπανω απο τραγικα.Οποιον και να ρωτησεις στην αγορα σου λεει πως επρεπε να την ειχε ΄΄κανει΄΄απο το 2008 και πως τωρα ειναι αργα.Για ποια χρεοκωπια μιλαει το εκονομιστ? εδω μας εχουν κανει τα '' σαραντα'' και δεν το χουμε παρει χαμπαρι ακομα.

 29. zame avatar
  zame 01/04/2011 22:03:23

  Αποψη μου πως αυτο που πληρωνει η ΝΔ ειναι η ΑΔΥΝΑΜΙΑ της απεναντι στην ΠΑΣΟΚΙΚΗ προπαγανδα..που ξεκινησε απο το γνωστο & ΣΤΡΕΒΛΟ εκεινο συνθημα του λαοπλανου Α.Παπ."ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια"
  ΣΗΜΕΡΑ το θέμα δεν ειναι ο GAP..έτσι και αλλιώς ειναι πραγματικά παρελθόν..
  μήπως ο ίδιος δεν το γνωρίζει..τι λετε ?
  όσο "βλαμενος" και να ειναι..η και με την μεγαλύτερη έπαρση του κόσμου να εχει..δεν βγαίνει το σενάριο αυτο.
  Το Θεμα (κατ`εμε) οι εναλλακτικές σοβαρές μελετημένες & άμεσα λειτουργικές προτάσεις που πρεπει να ειναι καρατσεκαρισμενες πως δεν θα αποτύχουν..στην εφαρμογη αυτου του ΑΛΛΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ..γιατι μην ξεχνάμε ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕ Ο GAP..& η σοσιαλιστική του κυβέρνηση που εχει και το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ μέρος ΕΥΘΥΝΗΣ για την παρούσα κατάσταση και νοοτροπία που "ρίζωσε" στην κοινωνία μας ..& κλήθηκε απο την ΙΣΤΟΡΙΑ (πως τα φερνει καμια φορα η μοίρα) να καθαρίσει τον "ΚΟΠΡΟ" που ξεχείλισε απο το "ΣΠΑΣΙΜΟ της ΤΖΑΜΑΡΙΑΣ" απο τον Κ.Κ..η αλλιως οπως συνηθίζεται "κουρασμένο"ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΆΛΛΑΓΜΑ...
  ο GAP εκτος απο τα γνωστα και απαραδεχτα τεκτενομενα..μόνον επιπόλαιες & άτσαλες ασκήσεις επί χαρτού..παρουσίασε..
  αυτο το .."ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ..ΦΥΣΑΕΙ & ΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ" θα παιξει πολυ.

 30. ΠαναγιώτηςΖΜεσ avatar
  ΠαναγιώτηςΖΜεσ 01/04/2011 23:29:42

  Άψογος ο πρόεδρος!Συγχαρητήρια για το περιεχόμενο της ομιλίας του. Όμως πρέπει να περάσουν και στο ευρή κοινό αυτές οι απόψεις και εκεί (στον επικοινωνιακό τομέα) δυστυχώς πάσχει διαχρονικά η παράταξη. Και αφού βρουν τρόπο να περάσει το μήνυμα του Προέδρου στον λαό θα πρέπει να ζητηθούν άμεσα και φορτικά εκλογές.

 31. περήφανος δεξιός avatar
  περήφανος δεξιός 01/04/2011 23:50:04

  H αντεπίθεση ξεκίνησε..το τέλος τους πλησιάζει..ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!

 32. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 02/04/2011 00:53:47

  +10000000

 33. LEONTOKARDOS avatar
  LEONTOKARDOS 02/04/2011 01:28:52

  Η σκοπιμη παραφραση των λεγομενων του Α.ΣΑΜΑΡΑ αποτελει τον ορισμο της χαλκευσης και της οργανομενης παραπληροφορησης.Στο κολπο και ο πρυτανης της κωλοτουμπας Καρατζαφερης.

 34. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 02/04/2011 02:40:37

  Αντώνη Σαμαρά συντόνισε το σκορποχώρι που λέγεται ΝΔ και ανέβασε στροφές με επιστροφή στη βάση και στις περιοδείες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.