#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/05/2012 18:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ρέκβιεμ για ένα όνειροΗ επάνοδος της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ, ύστερα μάλιστα από πρωτοβουλία του προέδρου της, ακυρώνει την πορεία προς τον λαό και μακριά από παλαιοκομματικά και διαπλεκόμενα τζάκια, φέουδα και βαρονίες που αποφάσισε η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης της στις 29/11/2009, εκλέγοντας στην ηγεσία του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά.

Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη φαίνεται επίσης να ολοκληρώνει την στροφή προς τις νεοφιλελεύθερες, "μνημονιακές" και "μεσαιοχωρίτικες" θέσεις που εγκαινίασε τους τελευταίους μήνες η ηγεσία της, αναβαθμίζοντας τον ρόλο όλων εκείνων που μέχρι πρότινος κατηγορούσε ως "εξαπτέρυγα" της συναινετικής διαπλοκής.

Κάτω από το βάρος των αλλεπάλληλων λανθασμένων χειρισμών και κυρίως της εκλογικής ήττας της 6ης Μαΐου η  ΝΔ απαντά με μια απελπισμένη επιστροφή στο παρελθόν στο νέο που έρχεται καλπάζοντας. Η ΝΔ από δύναμη του καινούργιου ξαναγίνεται  έτσι θεματοφύλακας του παλιού.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι όλα αποτελούν μόνο επικίνδυνους τακτικούς ελιγμούς του αρχηγού της, υπαγορευμένους από το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου.

Επειδή καμιά αναβίωση πολιτικών φαντασμάτων του παρελθόντος δεν μπορεί να αναχαιτίσει τη δυναμική που απέκτησαν τα ιδανικά της πατριωτικής και κοινωνικής δεξιάς μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2009.

Όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει τραγικό λάθος.

Αυτή η πατριωτική και κοινωνική δεξιά, αυτή η αποκαλούμενη "λαϊκή δεξιά", πρωταγωνίστησε στην δημιουργία του αντιμνημονιακού κινήματος, αυτή στήριξε την πατριωτική και αντιμνημονιακή πορεία της ΝΔ μέχρι τον Νοέμβριο του 2011 που κατατρόμαξε την διαπλοκή, αυτήν τρέμουν ακόμα και θέλουν να την οδηγήσουν στην απογοήτευση και τον καναπέ.

Δεν θα τους περάσει. Χάσαμε μια μάχη, αλλά είχαμε δίκιο. Και οι μεγαλύτερες μάχες, είναι αυτές που έρχονται…

Το Antinews δεν παίρνει πίσω λέξη από όσα έχει γράψει κατά καιρούς για την Ζήμενς και την διαπλοκή στη ΝΔ που επιχειρεί τώρα να ανασυνταχθεί. Οι αναρτήσεις είναι εδώ, δεν θα κατέβουν ποτέ και καλούμε όποιον αντέχει σε δημόσιο διάλογο.

Το Antinews παραμένει επίσης σταθερό στη θέση του ότι η Κεντροδεξιά πρέπει αυτές τις ώρες να αποκτήσει ξεκάθαρο αντιμνημονιακό και κοινωνικό - πατριωτικό λόγο για να ηγηθεί της μάχης για την ανόρθωση της πατρίδας, αντί να περιορίζεται σε μάχες  διαχειριστικών πολιτικών του Μνημονίου.

Η ΝΔ δεν πρέπει επίσης να διολισθήσει σε έναν απαρχαιωμένο αντικομμουνισμό. Από τις τράπεζες κινδυνεύουν τα  σπίτια μας και όχι από τους ... κομμουνιστές.

Παρόλα αυτά, όταν καίγεται ο τόπος, όταν η χώρα βρίσκεται μισό βήμα πριν τη χρεοκοπία, όταν η Ελλάδα κινδυνεύει να βγει από το ευρώ όταν ο κόσμος δε θα έχει μισθούς και συντάξεις, δε χωράνε διχασμοί και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Στον πόλεμο οι μεραρχίες δεν πάνε διασπασμένες, πάνε όλες μαζί για να κερδίσουν.

Παραμένουμε λοιπόν στις επάλξεις , ανυποχώρητα πιστοί στα ιδανικά που ενέπνευσαν το Κίνημα της 29ης Νοεμβρίου 2009.

Γι αυτό εμείς θα κοιμούμαστε ήσυχοι και ήρεμα τα βράδια.

Άλλοι μπορούν να κάνουν παρέα με τους εφιάλτες τους.

Antinews

ΣΧΟΛΙΑ

 1. dimis avatar
  dimis 21/05/2012 18:25:22

  Δεν είναι αργά, ακόμη και τώρα ο Αντώνης να δυναμιτίσει αυτη την αθλια συμφωνία. Αυτή δεν έλεγε οτι θα παιραιτηθεί; Καμία αξιοπιστια...

  • Παπαδάκης Ανδρέας avatar
   Παπαδάκης Ανδρέας @ dimis 21/05/2012 18:54:28

   Ναι, ναι το είχε πει πριν τις εκλογές οτι θα εγκαταλλείψει την πολιτική
   Μην ανησυχείς, το Μητσοτακέικο το χει καθαρό το κούτελο,
   αύριο - μεθαύριο παραιτείται
   μην ανησυχείς...

  • Βατάτζης avatar
   Βατάτζης @ dimis 21/05/2012 21:20:44

   Ο Σαμαράς είχε καθαρίσει το κόμμα από τη Ντόρα, σιγά-σιγά μας τελείωσε με το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη, και τον ΓΑΠ που τον τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες από πρωθυπουργό. Ανταλλάγματα έδωσε για όλα αυτά βέβαια. Δεν γίνεται αλλιώς. Αλλά ακόμα και τα ΜΟΝΑ θετικά του μνημονίου ΙΙ που φάνηκαν σήμερα με μείωση του χρέους κατά 100+ δις ευρώ αλλά και με τα επιτόκια Ιταλίας/Ισπανίας 6%, τη στιγμή που η Ελλάδα δανείζεται από τις χώρες αυτές (και όλης της ΕΕ) με 2.95%, ούτε αυτά είναι σημαντικά για τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!

   Τί έκαναν λοιπόν οι δεξιοί? Του γύρισαν την πλάτη.. Και έμειναν να τους πείθει ο Τράγκας, και τώρα κλαίγονται που επιστρέφει η Ντόρα... Καλά να πάθουν, αν είχαν στηρίξει ΣΑΜΑΡΑ στις κρισιμότερες εκλογές (6 Μαΐου) και δεν ψήφιζαν Καμμένους και ΧΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ πίσω η Ντόρα. Αυτή όμως θα φέρει ένα 5-6% σε δύσκολες περιοχές (Α Αθήνας, Κρήτη, Ευρυτανία, Ξάνθη), και πρέπει να σταθούμε εκεί. Αφού δεν τους άρεσε η ΚΑΘΑΡΗ ΝΔ, τώρα να κάνουν τουμπεκί, και να ξανα-ψηφίσουν Καμμένο, ΧΑ και Τσίπρα. Ετσι είναι τα πράγματα, δυστυχώς... Για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, για την 6η Μαΐου 2012 και για την επερχόμενη ήττα στις 17 Ιουνίου, ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, κανένας άλλος...

   • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
    ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ Βατάτζης 21/05/2012 21:39:12

    Σωστός. Εγώ θα μείνω στις τελευταίες γραμμές της θέσης του Αντι΄. Οταν όλα γύρω καταρρέουν μόνον οι ανόητοι εμμένουν πεισματικά στις θέσεις τους. Αυτό άλλωστε έκανε και ο Αντώνης στο Μνημόνιο Β΄, πιστός όχι στο στενό προσωπικό συμφέρον του αλλά στο μέλλον της πατρίδας που παιζόταν στα ζάρια από Καμμένους και Σια. Και σήμερα το γεγονός ότι προετοιμάζεται για την μεγάλη μάχη λαμβάνοντας όλα τα μέτρα και διευρύνοντας τον ορίζοντα της παράταξης, μου δίνει τα εχέγγυα να τον εμπιστευτώ.
    Νυν υπερ πάντων ο αγών.
    (Σημ.Συντ. Η δυναμική που έχει αποκτήσει το ΠΕΜ (πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο ) είναι πλέον ένα ακόμη γεγονός μη αμφιβητήσιμο.)

   • fotjou avatar
    fotjou @ Βατάτζης 22/05/2012 00:22:18

    Ούτε να διάβαζες τις σκέψεις μου.Διαφωνώ στο "στην επερχόμενη ήττα".Δεν είμαι και τόσο σίγουρος.Η ΝΔ έχει δημιουργηθεί για να υπηρετεί την πατρίδα και τον λαό της.Είναι ένα εργαλείο ανθρώπων .Η λέξη ήττα δεν υπάρχει στο λεξιλογιό της.Ύπάρχει σαν καταφύγιο για τις δύσκολες ώρες.Υπάρχει για να επιτρέπει στον λαό να κάνει τις επαναστάσεις του και να αποτελεί το αποκούμπι του όταν τα πράγματα δυσκολεύουν .Γι΄αυτό "τρώει "τους ανθρώπους της και ειδικά τους σοβαρότερους και πιο πατριώτες.Είναι το τίμημα του ρόλου της.Εχω μάθει να μήν συμπαθώ την κ.Μπακογιάννη ,με δικιά της κυρίως ευθύνη.Πάνω απ΄ολα ομως δεν συμπαθώ τους πουλημένους ανθέλληνες,τους τουρκολάγνους,τους λαϊκιστές,τα φασιστικά σαπρόφυτα του "προοδευτισμού"που στο όνομα της Δημοκρατίας ΄,προσπαθούν να την καταργήσουν.

   • ΙΑΣΟΝΑΣ avatar
    ΙΑΣΟΝΑΣ @ Βατάτζης 22/05/2012 08:51:04

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΣ
    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ
    ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΟΛΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ
    ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ
    ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
    ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ
    ΕΙΤΕ ΟΧΙ
    ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ......ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
    ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ

    • Νίκος Α avatar
     Νίκος Α @ ΙΑΣΟΝΑΣ 22/05/2012 14:37:11

     ++++++

   • leleki avatar
    leleki @ Βατάτζης 22/05/2012 09:25:35

    2,6% πήρε.
    Πώς θα φέρει 5-6% ;;;
    Έχει πολλαπλασιαστική ή διαιρετική δυναμική η οικογένεια Μητσοτάκη ;;
    Η ιστορία δεν διδάσκει κανέναν ;

   • Αποστόλης avatar
    Αποστόλης @ Βατάτζης 26/05/2012 14:18:16

    Α να γεια σου! Βαθειά πολιτική σκέψη...

    Αυτά είναι. Αλήτες δεξιοί ψηφοφόροι. Κωλοτούμπες. Δεν ορκιστήκατε πίστη στο κόμμα ανεξαρτήτως προσώπων και πολιτικών;; Γιατί δεν το στηρίζετε τότε;; Εε;; Τα ίδια κάνατε και με τον Καραμανλή τα ίδια και τώρα. Τί να περιμένεις από αυτούς. Μήπως να προστρέξουμε σε ποια αξιόπιστα πρόσωπα; Οι κομμουνισταί έχω ακούσει ότι είναι πιστοί σαν μπουλντογκς.

  • Jim Bim avatar
   Jim Bim @ dimis 21/05/2012 21:42:30

   Η επιστροφή της Ντόρας ήταν επιβεβλημένη, όπως και των στελεχών του ΛΑΟΣ, ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

   • Athon avatar
    Athon @ Jim Bim 22/05/2012 10:06:03

    Ξεπατωθήκαμε στο σώσιμο...

  • Jim Bim avatar
   Jim Bim @ dimis 21/05/2012 23:07:58

   ¨οταν ο ίδιος ο Α Σαμαράς αποφασίζει και πραγματοποιεί την μέγιστη Υπέρβαση .... ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ... και δεν ειναι χαζός.
   Εάν δεν καταλαβαίνουμε την στρατηγική είναι διότι δεν έχουμε όλα τα στοιχεία ....
   Σε αυτή την περίπτωση είναι καλό να σιωπούμε και να περιμένουμε τις εξελίξεις.

   Και να έχουμε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο (έχει εξολοθρεύσει όλους τους αντιπάλους του - ΠΑΣΟΚ, ΓΑΠ, Βενιζέλο, Ντόρα, ΛΑΟΣ και έχει συνέχεια)

   • tak avatar
    tak @ Jim Bim 22/05/2012 09:42:05

    Ο Αντώνης Σαμαράς είναι Όαση στην πολιτική έρημο της χώρας!

    • juliet avatar
     juliet @ tak 22/05/2012 10:00:42

     με βεδουίνους.....
     :)

     • Jim Bim avatar
      Jim Bim @ juliet 22/05/2012 11:53:05

      ΤΟΥΑΡΕΓΚ ....

     • juliet avatar
      juliet @ Jim Bim 22/05/2012 15:24:15

      Φυλακτά που θα βρούμε...;γιατί από κελεμπίες καλά πάμε.

 2. PanosUk avatar
  PanosUk 21/05/2012 18:27:23

  ΕΥΓΕ!! Πολύ μάγκικη ανάρτηση!

  Όσο λυπάμαι για την επάνοδο της ψηλής και τον κολαούζων της, άλλο τόσο χαίρομαι που ορισμένοι (και μιλάω για τους σχολιαστές, όχι για τους αρθρογράφους) που έβλεπαν 30-35% και μεγαλοιώδεις προεκλογικές συγκεντρώσεις, συνειδητοποιούν ότι η προσκόλληση σε πρόσωπα βλάπτει σοβαρά την υγεία.

  • Μηνάς avatar
   Μηνάς @ PanosUk 21/05/2012 18:44:39

   Άσχετα με την ουσία των γραφομένων, με την οποία διαφωνώ θεωρώ ότι το timing για τέτοιου είδους αρθρογραφία δίνει τροφή στα επιχειρήματα του Τσίπρα. Επιτέλους ομόνοια, ασχετως αποχρώσεων και απόψεων. Η ισχύς εν τη ενώσει. Γκρίνιες παντός είδους τέλος επιτέλους...
   Φανατιστείτε εναντίον του Τσίπρα όχι εναντίον πρώην στελεχών του κόμματος.
   Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, το 2009 ψήφισα Σαμαρα

   • Dio avatar
    Dio @ Μηνάς 21/05/2012 18:56:31

    Έτσι!Ο εχθρός είναι η άκρα αριστερά.Όχι η Ντόρα και η κάθε Ντόρα...

    • Panagiotis avatar
     Panagiotis @ Dio 21/05/2012 21:03:36

     EINAI ENTYPOSIAKO POS TA MPALONETE ETSI MONOMIAS-- ANTIO N D TOY ANTONH SAMARA KRIMA HTAN TOSO LIGO TO ONEIRO!

   • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
    ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ Μηνάς 21/05/2012 21:43:31

    Φανταστείτε ο Συριζα με τις δώδεκα συνιστώσες του, θα έπρεπε να τρώγονται μεταξύ τους από φυλακής πρωϊας μέχρι νυκτός.

   • Νίκος Α avatar
    Νίκος Α @ Μηνάς 22/05/2012 14:38:32

    +++++++

 3. Aris. A avatar
  Aris. A 21/05/2012 18:31:40

  Δεν ξεκινάς ποτέ πολεμικές επιχειρήσεις αν δεν γνωρίζεις πως και πότε θα τις τελειώσεις και ειδικά αν δεν είσαι αποφασισμένος να πας μέχρι το τέλος.

  Ετσι ο Σαμαράς κατά καιρούς ξεκίνησε ευκαιριακούς αγώνες τους οποίους τους εγκατέλειψε στην μέση.

  Ξεκίνησε την απαγκίστρωση της ΝΔ από οικογένειες και αυτό που ζούμε σήμερα είναι η επιστροφή ως μεσσια μιας πολιτικού που δεν κατάφερε ούτε καν να εκλεγεί στις τελευταίες εκλογές.
  Η ΝΔ παραδίδεται στην οικογένεια Μητσοτάκη με ότι συνεπάγεται ύπό ταπεινωτικές συνθήκες για τον Σαμαρά.

  Σήκωσε ψηλά την αντίθεση του στο μνημόνιο ο Σαμαράς χωρίς να έχει προβλέψει ούτε τις αντιδράσεις των Ευρωπαίων ούτε αν ο ίδιος έχει την δύναμη να πάει μια τέτοια πολιτική μέχρι τέλος.

  Αναγκάστηκε να υποχωρήσει στο μνημόνιο2.

  Και τα δύο παραπάνω θρυμμάτισαν την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα, και την σταθερότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει έναν ηγέτη.

  • Κόνδωρας avatar
   Κόνδωρας @ Aris. A 21/05/2012 18:47:03

   Για να κερδίσεις τον πόλεμο, δεν απαιτείται μόνο προσήλωση στο στόχο, αλλά και ΕΥΕΛΙΞΙΑ στα ΜΕΣΑ και τις ΜΕΘΟΔΟΥΣ. Ο Σαμαράς το ξέρει αυτό, και παίζει καλή μπάλα.

   • Γιώργος avatar
    Γιώργος @ Κόνδωρας 21/05/2012 19:18:18

    Ποιον πόλεμο; Αυτό που αποσκοπεί στην απόκτηση της πρωθυπουργικής καρέκλας με κάθε τρόπο; Μην μου απαντήσεις με κανα δακρύβρεχτο τσιτάτο τύπου "τον πόλεμο για το μέλλον των παιδιών σου", γιατί μας διαβάζουν πολλοί αναποφάσιστοι δυνάμει τσιπρόφρονες! Για μένα μην ανησυχείς, το μικρόβιο του αντικομμουνισμού το 'χω απ' τα γεννοφάσκια μου και φρόντισε η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη με την ανοχή της να μου το αρτιώσει σε πλήρη ιδεολογική φαρέτρα, την οποία δεν μπορεί να μου την παροπλίσει κανένας ευπρεπισμένος Αλέξης, αλλά ούτε και κανένας όψιμος κομμουνιστοφάγος-πρώην "υπερβατολόγος"...

    • man8os avatar
     man8os @ Γιώργος 21/05/2012 19:45:49

     Η χωρα πρεπει να κυβερνηθει με ψυχραιμια και σταθεροτητα. Οταν ο λαος εδωσε πριν 15 μερες στον Σαμαρα μονο 19% δεν επρεπε να να κανει συνθεση αποψεων τωρα για να μπορεσει να παρει ψηφοφορους που εκπροσωπηθηκαν απο αλλους υποψηφιους? Αυτο κανει τωρα. Δεν αλλαζει ο ιδιος αντιθετα συνθετει αποψεις

    • Κόνδωρας avatar
     Κόνδωρας @ Γιώργος 21/05/2012 19:49:19

     Τον πόλεμο για την Ελλάδα που αγαπάμε όλοι, πριν τη λαφυραγωγήσουν τα ξένα κοράκια (μέσω της δραχμής) για ένα κομμάτι ψωμί.
     Δεν έχω κάτι άλλο να πω.

     • Πολιτης avatar
      Πολιτης @ Κόνδωρας 21/05/2012 23:33:39

      Ενω τωρα, τη λαφυραγωγουν στις σωστες τιμες ε;

     • Κόνδωρας avatar
      Κόνδωρας @ Πολιτης 22/05/2012 11:35:08

      Φαντάζομαι δεν περιμένεις εμπεριστατωμένη απάντηση σε τέτοιο ερώτημα...

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Aris. A 21/05/2012 19:12:08

   Ποιά παράδοση στην οικογένεια Μητσοτάκη και μπαρούφες; Το ξεδοντιασμένο μητσοτακαίικο με την ουρά στα σκέλια παρακάλεσε το Σαμαρά να πάρει πίσω την Ντόρα. Και αυτή έδειξε να έχει πολιτικό ρεαλισμό. Αυτό είναι όλο. Αν ο Σαμαράς βγει πρώτος στις επόμενες εκλογές κανείς μα κανείς δεν θα μπορεί να τον αμφισβητήσει μέχρι να πάει οικειοθελώς σπίτι του μετά από .... 10 με 15 χρόνια. Άστο λοιπόν

   • Ηλίας avatar
    Ηλίας @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 22/05/2012 11:06:56

    "Το ξεδοντιασμένο μητσοτακαίικο με την ουρά στα σκέλια παρακάλεσε το Σαμαρά να πάρει πίσω την Ντόρα". Και την έβαλε επικεφαλής στο επικρατείας αντί για μια αμφίβολη θέση στην Α ή τη Β Αθήνας ??

  • man8os avatar
   man8os @ Aris. A 21/05/2012 19:19:35

   Καμια παραδωση δεν υπαρχει, μιλαμε για ενωτικο μετωπο.
   Αρη ξαναβρες το ηθικο σου και μην εγκαταλειπεις τον κοινο αγωνα

   • monson avatar
    monson @ man8os 21/05/2012 23:28:53

    Τελικα φιλε μανθο...αυτο που δεν μπορω να καταλαβω(χωρις να θελω να αφαιρεσω το δικαιωμα της κριτικης σε κανεναν,και το σεβομαι απολυτως) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ,??? εχουν καταλαβει για ποια αριστερα μιλαμε? και το λεω εγω που πολεμησα και δεν συμπαθω καθολου την ντορα και οτι φερνει μαζι της.

    θεωρουν ακομα οτι και αυτη την στιγμη εχουμε την πολυτελεια να απαιτουμε γη και υδωρ απο το μονο κομματικο χωρο που εχει επι της ουσιας σχεδιο δρασης?

    Ειλικρινα ταχω χαμενα με το μεγεθος του εγωισμου μερικων ,για ενα ομως ειμαι σιγουρος οτι σαυτο τον πολεμο γιατι για πολεμο προκειτε και οχι μαχη αν δεν τον δωσουμε ολοι μαζι , οι μερικοι θα μας παρουν στον λαιμο τους!

 4. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 21/05/2012 18:36:56

  Ποιοί ήταν οι πολιτικοί στόχοι της ΝΔ, στις εκλογές που έγιναν, χωρίς την Ντόρα Μπακογιάννη;
  Ποιοί είναι οι πολιτικοί - εκλογικοί στόχοι της ΝΔ, τώρα με την Ντόρα Μπακογιάννη;
  Τα μόνα πρακτικά και με σημασία ερωτήματα που τίθενται, είναι κατά τη γνώμη μου αυτά τα 2. Ως αλληλουχία ερμηνείας γι αυτό αυτό που έγινε και συμπεράσματος - πρότασης γι αυτό που μέλλει ή πρέπει να γίνει.
  Και άν θα έχει προγραμματικές συνέπειες η επιστροφή - σταθεροποιητικές ή το αντίθετο.
  Η τελική απάντηση θα έλθει ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα.

  • man8os avatar
   man8os @ Ο Θείος 21/05/2012 18:39:44

   Η γνωμη μου ειναι οτι η επιστροφη ειναι προσκαιρη, ειτε το εκλογικο αποτελεσμα ειναι καλο ειτε κακο.

   Εαν μαλιστα ειναι κακο, τουλαχιστον εγω θα φυγω απο μια Ντορικη ΝΔ.

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Ο Θείος 21/05/2012 18:53:29

   Το ζήτημα για κάποιους εξ ημών δεν έχει να κάνει μόνο με τον πολιτικό "ρεαλισμό" μιας δεδομένης χρονικής συγκυρίας. Πέρα από το πολιτικό παίγνιο και την αποτελεσματικότητα ή μη της μιας ή της άλλης στρατηγικής, υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα που αφορά, βεβαίως, πολύ λίγους. Είναι το ζήτημα της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.
   Επί του προκειμένου, νομίζω ότι ο Αντώνης Σαμαράς κινδυνεύει να μείνει στην ιστορία ως ένας νέος Π. Κανελλόπουλος που ήταν άριστος επιστήμων και φωτεινός άνθρωπος αλλά πολιτικώς μέτριος.

   • Κατερινα avatar
    Κατερινα @ Γιάννης Φαίλτωρ 21/05/2012 18:56:00

    πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου Γιάννη Φαιλτωρα!

   • tak avatar
    tak @ Γιάννης Φαίλτωρ 21/05/2012 18:59:06

    Αχ και πάλι αχ Γιάννη!

    • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
     Γιάννης Φαίλτωρ @ tak 21/05/2012 19:14:44

     Είμαστε μειοψηφία tak. Γενικώς. Πάντα ήμασταν

     • tak avatar
      tak @ Γιάννης Φαίλτωρ 21/05/2012 19:32:40

      Φίλε, δεν μπορείς να φανταστείς πώς αισθάνομαι... Για ποιες εκλογές μιλάμε; Για το όνειρο που χάνεται να μιλήσουμε...

     • man8os avatar
      man8os @ tak 21/05/2012 19:35:16

      Εαν το ονειρο σου ειναι να βγει ο Τσιπρας προθυπουργος, τοτε αστο καλυτερα...

      Ειναι εφιαλτης

     • tak avatar
      tak @ man8os 21/05/2012 19:45:32

      Τι λες "man8os" μου! Για ποιον Τσίπρα μιλάμε! Για το όνειρο αξιών, αρχών και ιδανικών μιλάμε... Γι αυτό το όνειρο, που όπως λέει και ο Γιάννης, αναλώσαμε τη ζωή μας στην μειοψηφία!

     • man8os avatar
      man8os @ tak 21/05/2012 19:46:42

      Κοινο ονειρο μοιραζομαστε τοτε. Για να εφαρμοστει πρεπει να εχουμε τη δυναμη το εφαρμοσουμε.

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ man8os 21/05/2012 21:31:53

      Η ζωή μας είναι αρχές αξίες ιδανικά και έτσι θα παραμείνει.

   • dikefalosaitos avatar
    dikefalosaitos @ Γιάννης Φαίλτωρ 21/05/2012 19:07:29

    !!!!!!!!!!!!!!!

   • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
    ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Γιάννης Φαίλτωρ 21/05/2012 19:13:41

    Προς τον Γιάννη,

    Αυτό θα φανεί εκ του αποτελέσματος μετά τις εκλογές. Έχεις όρεξη να αγωνιστείς; Αυτό μετράει τώρα. Η σοφιστικέ κριτική είναι άκαιρη

    • man8os avatar
     man8os @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 21/05/2012 19:20:26

     +++

    • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
     Γιάννης Φαίλτωρ @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 21/05/2012 19:21:31

     Το Αγωνιστικότητα 1 και το Αγωνιστικότητα 2 τα τα έχω περάσει από το πρώτο έτος.
     Κανένας πολιτικό συνεταιρισμός και καμία πολιτική δεν μπορεί να λειτουργήσει κόντρα στην κοινωνία (όποιο κι αν είναι το επίπεδό της).
     Συγνώμη για κάποιους που είμαστε σοφιστικέ. Δε θα το ξανακάνουμε.

     • karenin avatar
      karenin @ Γιάννης Φαίλτωρ 21/05/2012 19:25:37

      Μείνε στην ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ φιλε μου, χωρίς αυτην δεν υπάρχει και ηθική.

     • popaia avatar
      popaia @ karenin 21/05/2012 21:15:35

      Ακριβώς!!!

     • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
      ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Γιάννης Φαίλτωρ 21/05/2012 21:39:52

      Σοφιστικέ αναλύσεις κάνω και εγώ συχνά. Σου λέω όμως ότι είναι άκαιρη η κριτική. Αν δεν το καταλαβαίνεις ...

  • franc avatar
   franc @ Ο Θείος 21/05/2012 18:59:44

   Aγαπητέ Θείο,
   Εγώ γράφτηκα στη ΝΔ και ακολούθησα τον Σαμαρά για 2 λόγους:
   1. Nα μας απαλλάξει απο την Ντόρα.
   2.Να πεί επιτέλους ένα ΟΧΙ στα μνημόνια και την Εθνική κατρακύλα.
   Εξακολούθησα να τον πιστεύω και μετά το ΝΑΙ στο μνημόνιοΙΙ όσο άφηνε να εννοηθεί οτι αυτό ήταν ένας προσωρινός τακτικός ελιγμός για να κερδίσει χρόνο μέχρι να πάμε στις εκλογές. Οταν είδα οτι μπήκε στις εκλογές στο πλευρό της Goldman Sachs βεβαίως πέρασα απέναντι χωρίς να κόψω τη γέφυρα ελπίζοντας οτι θα το αλλάξει μετά το αποτέλεσμα σε μιά συμμαχία αντιμνημονιακή.
   Η μετεκλογική του φανατική στήριξη του μνημονίου μου απεκάλυψε οτι μας είχε εξαπατήσει χειρότερα απο τον Παπανδρέου. Η επαναφορά δε της Ντόρας είναι στην ουσία η επιστροφή του κόμματος στο Μητσοτακέικο με παραδοχή της πλήρους αποτυχίας εκ μέρους του που θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ franc 21/05/2012 19:08:36

    Ομολογώ ότι δεν πολυκαταλαβαίνω τον συλλογισμό σου, αγαπητέ.
    Είχες μήπως την γνώμη ότι η Ελλάδα μπορεί ν' απαλλαγεί ως μεμονωμένη χώρα από το Μνημόνιο, ως "ειδική περίπτωση"; Ενώ δίπλα, Ιρλανδία - Πορτογαλία θα συνεχίζουν, και μάλλον Ισπανία θα μοιράζεται την τύχη τους; Μήπως έχεις ακόμη και τώρα αυτή τη γνώμη;
    Δεν μου είχες δώσει τέτοια εντύπωση. Τώρα όμως, μ' αυτό που γράφεις αμφιβάλλω.
    Βλέπω ότι ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ (η πλειοψηφία του) κατανοεί ότι η πολιτική των Μνημονίων είναι Ευρωπαικό πρόβλημα, όχι μεμονωμένο Ελληνικό. Και θα ανατραπεί με πολιτική διαδικασία στην όλη Ευρώπη, όχι με "καταγγελίες¨ σε μια μοναχική Ελλάδα.
    Θα προτιμούσα, ο καθένας να το ξεκαθαρίζει αυτό. Για να ξέρουμε τι λέμε, τι ταιριάζει, τι όχι.

    • man8os avatar
     man8os @ Ο Θείος 21/05/2012 19:17:45

     Κανεις λαθος Θειε, η εκλογικη βαση του ΣΥΡΙΖΑ και του Καμμενου αυτα δεν τα καταλαβαινει.

 5. man8os avatar
  man8os 21/05/2012 18:37:51

  Ομως δεν μπορω να μη σχολιασω οτι παρα τα λαθη και τις αστοχιες ο Σαμαρας παραμενει ο μονος εγγυητης της αναθεωρησης του μνημονιου μεσα στα πλαισια της Ευρωπης.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ man8os 21/05/2012 18:47:53

   Με απασχολεί κυρίως η κυβερνησιμότητα. Έχω γράψει και επιμένω, ότι πρέπει να μείνουν ανοιχτές πολλές εναλλακτικές λύσεις, σε αναμονή κατάληλου χρόνου στην Ευρώπη για ριζική αναδιαπραγμάτευση. Ακόμη και συνεργασίας ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.
   Η συνεργασία Σαμαρά - Μπακογιάννη διευκολύνει να μείνει ανοιχτή η "βεντάλια" των λύσεων; Ή την κλείνει; Αυτό το ερώτημα θετω. Η κ. Μπακογιάννη έχει σαφώς "μνημονιακή" κατεύθυνση, ωστόσο είναι και ρεαλίστρια. Μπορεί να βοηθήσει ώστε στη ΝΔ να το "αντέξουν";

   • franc avatar
    franc @ Ο Θείος 21/05/2012 19:06:28

    Αγαπητέ Θείο,
    Συμφωνούσα απο πρόπερσι μαζί σου για την ανάγκη κυβερνησιμότητας, ακόμη και συνεργασίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

    Πολύ σωστή η ερώτησή σου: Μπορεί η συνεργασία Σαμαρά – Μπακογιάννη να βοηθήσει ώστε στη ΝΔ να το “αντέξουν”; ή το αποκλείει? Η απάντηση τουλάχιστον απο μεριάς ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανέστατη.
    Εκτός αν ο Σαμαράς τους την προσφέρει ως Ιφιγένεια. Δηλαδή να πεί στο ΣΥΡΙΖΑ οτι προκειμένου να διευκολύνω τη συνεργασία μας ξαναδιαγράφω τη Ντόρα? Πλάκα θα έχει...

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ franc 21/05/2012 19:17:57

     Ακριβώς επειδή συμφωνούσες, εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω τώρα !!!
     Δεν τα βρίσκω σοβαρά αυτά για χώρα από Μαυροβουνίου ή Κύπρου και άνω. Μόνον για Τζαμάικα μεριά ή τίποτε Δυτικές Κομόρες.

   • man8os avatar
    man8os @ Ο Θείος 21/05/2012 19:14:26

    Θεωρω οτι η συνεργασια αυτη καθως και πολλες αλλες που ελπιζω να ακολουθησουν ειναι στην κατευθηνση δημιουργιας εναλλακτικων.

    Και φυσικα μετραει η κυβερνισιμοτητα. Ομως η συμπλευση με τη Ντορα ολοι ξερουμε οτι θα ειναι περιορισμενου χρονου.

    Εκτος και λυσει την καταρα του ο δρακουλας...

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ man8os 21/05/2012 18:49:02

   Τι σε κάνει να το πιστεύεις;

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ man8os 21/05/2012 18:49:37

   Στις στιγμές που περνά η χώρα, πρέπει κανείς να κρίνει πολιτικά και όχι οπαδικά.
   Με ψυχρό μάτι.

   • Heaven avatar
    Heaven @ Ο Θείος 21/05/2012 19:02:20

    ξεχνάς τον παράγοντα ψηφοφόρος!
    την δεδομένη στιγμή δεν θα κρίνει οπαδικά αλλά με γνώμονα την τσέπη του!
    αρχίζω ειλικρινά να πιστεύω ότι συμφέρει στους ευρωπαιους η εκλογή Τσίπρα.
    Είναι ο μόνος που μπορει να κατευνάσει τον κόσμο προσωρινά μέχρι τον Οκτωβρη τουλάχιστον, και έχει ο Θεος. με δεδομένο το ροκάνισμα χρόνου απο τους γερμανους τεινω ειλικρινα να πιστεψω οτι θα τον πριμοδοτήσουν κιόλας!
    αλλιως δεν εξηγειται το ακαιρο αιτημα της καγκελαρίας για δημοψήφισμα, και αλλά πολλά που στέλνουν το λαό στις αγκάλες Τσίπρα.

    • franc avatar
     franc @ Heaven 21/05/2012 19:11:05

     Mάλλον έχεις δίκιο αγαπητέ Heaven, έστω κι αν αυτό δεν το σκέφτηκαν αλλά τους προκύπτει σαν καραμπόλα...
     Το γεγονός είναι οτι η έξοδός μας τους κοστίζει πολλαπλάσια απο την παραμονή μας.
     και είναι απόλυτα βέβαιο οτι δεν μας κρατάνε ούτε από συμπάθεια ούτε απο σεβασμό στην Ιστορία μας.
     Προς το παρόν κερδίζουν, οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι τουλάχιστον.

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ Heaven 21/05/2012 19:14:08

     Συνήθως οι πολλοι ψηφίζουν πάντοτε με γνώμονα την τσέπη τους. Ο καθένας από την πλευρά του και τα συμφέροντά του. Πόσο μάλλον τώρα.
     Η ευχή μου είναι να κρίνουν ως συνήθως με γνώμονα την τσέπη τους, αλλά ταυτόχρονα με ψυχρό μάτι.
     Διότι με την τσέπη και ταυτόχρονα τρελαμένοι, είναι ο χείριστος συνδυασμός. Που καταστρέφει τελικά την τσέπη.
     Έχω παραγίνει ρεαλιστής ίσως. Είναι ο τρόπος μου να πάω κόντρα στο ρεύμα. Το αυτοκαταστροφικό.

     • man8os avatar
      man8os @ Ο Θείος 21/05/2012 19:16:00

      Πολυ σωστα τα λες Θειε, οπως συνηθως, και νομιζω οτι με ρεαλιστικο ματι, ο μονος που εγγυαται την κοινωνικη σταθεροτητα και την προοπτικη ανακαμψης ειναι ο Σαμαρας.

     • PayneK avatar
      PayneK @ man8os 21/05/2012 21:33:10

      Το πρόβλημα για τον Σαμαρά είναι οτι δεν του αναγνώρισαν οι Ευρωπαίοι εταίροι σε καμία περίπτωση την δικιά του προσέγγιση στην αντιμετώπιση της κρίσης και επαναπαύτηκαν και αυτοί ,κρύφτηκαν ίσως ταιριάζει καλύτερα στο να αφήνουν να εννοηθεί οτι για όλα φταίει η περίπτωση της Ελλάδας που απλά δεν βγαίνουν τα νούμερα(εδώ που τα λέμε το πασοκ του ΓΑΠ με τον παπακ. τους το επιβεβαίωνε με κάθε τρόπο οτι σίγουρα μόνο εμείς φταίμε για να μην τους στεναχωρεί κιόλας και τους έδειχνε τις αδυναμίες,χωρίς να κάνει κάτι επι του προκειμένου,πραγματικό αλαλούμ..)
      Αυτά όμως είναι κιόλας παρελθόν και το κενό που άφησε ο ΓΑΠ πίσω του όχι μόνο είναι περίεργο στους εταίρους να αποδεχτούν να το συμπληρώσει κάποιος άλλος,ο οποίος τυγχάνει να είχε και δίκιο οπότε θα τους ξεβόλεψει ,αλλά βλέπουμε και βολές εκατέρωθεν. Η Μέρκελ έχει τα δικά της με τις εκλογές και πιστεύει οτι πιέζοντας με τρόπο απροκάλυπτο θα συνετίσει έστω και την τελευταία στιγμή "κάποιους" (μπαλωθιές στον αέρα ρίχνει βασικά.) ώστε να αναλάβουν να κυβερνήσουν ώστε να επιβεβαιωθεί η ίδια στις προβλέψεις της και να διασωθεί πολιτικά. Και απο την δικιά μας πλευρά έχουμε τον Τσίπρα που είδε φως και μπήκε να καλύψει το κενό χωρίς κάποια στρατηγική παρά μόνο χαιδεύοντας αυτιά ψηφοφόρων.

 6. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/05/2012 18:38:37

  Ἐπαναδιαπραγματευτικοὶ καὶ φανατικοὶ μνημονιακοὶ γίναμε μαλλιὰ κουβάρια.

  • victoria (true) avatar
   victoria (true) @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/05/2012 18:54:40

   ++

  • man8os avatar
   man8os @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 21/05/2012 19:11:56

   ++

 7. Μανολης Λονδινο avatar
  Μανολης Λονδινο 21/05/2012 18:39:17

  Κρίμα... για το 2.5% να ξεπουλιουνται αρχές και ελπίδες...

 8. spiros avatar
  spiros 21/05/2012 18:40:35

  Συγχαρητήρια για τη ανάρτηση. Τίποτα δεν διαγράφεται. Η ΝΔ από καθαρό κόμμα γίνεται διαπλεκόμενο με τα μεγάλα συμφέροντα. Γιατί να ενισχυθεί;

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ spiros 21/05/2012 19:16:05

   Που την είδες την διαπλοκή; Πήγες στο μέλλον όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε κάποιο ντηλ με την διαπλοκή και γύρισες πίσω να μας το πεις; Θέλετε να αγωνιστείτε; Αυτό μετράει τώρα. Όλα τα άλλα είναι περιττά

 9. TopGunZ avatar
  TopGunZ 21/05/2012 18:41:02

  Εδώ σήμερα η ΚΟΕ άρχισε να λέει με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω για το ευρώ και εμείς ακόμα θέλουμε να πάμε με το σταυρό στο χέρι. Πολύ υπερεκτιμάται από μερικούς νομίζω το εκλογικό σώμα...

 10. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 21/05/2012 18:45:00

  Έλληνες, οι εισβολείς βρίσκονται εις τα πρόθυρα του κτηρίου της Συγγρού.
  Αδέρφια, κρατήστε καλά μέσα στην ψυχή σας το πνεύμα του μετώπου, ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις, εις το έρημο κτήριο, με τα κατάκλειστα γραφεία.
  Έλληνες, ψηλά τις καρδιές.
  Προσοχή, η ιστοσελίδα antinews, ύστερα από λίγο, δεν θα είναι αυτή που ξέρατε, θα είναι δαγκωμένη και θα μεταδίδει μόνο "Τα νέα του δράκουλα".
  Έλληνες, ο πόλεμός μας συνεχίζεται και θα συνεχισθεί, μέχρις της τελικής νίκης.
  Ζήτω το αδάγκωτο Έθνος.

  • juliet avatar
   juliet @ dikefalosaitos 21/05/2012 19:01:27

   Φίλε ,μόνο ......
   Ελληνες ,ψηλά τις καρδίες .
   Φάκτορα ,λυπάμαι .......ελπίζω να μη επαληθευτεί ο Δικέφαλος,τ'αστεία τελείωσαν.
   Καλό βράδυ.

   • Παύλος avatar
    Παύλος @ juliet 21/05/2012 22:32:22

    Μίλα καθαρά, ωρέ Juliet !!!
    Προσπαθώ να σε καταλάβω !!!
    Δηλαδή, ασχολούμαστε με τη Ντόρα και τα Ντοροειδή και αφήνουμε τις πόρτες αφύλαχτες, να εισβάλλουν τα Τσιπροειδή ;;;;;;;;;;;

    • dikefalosaitos avatar
     dikefalosaitos @ Παύλος 21/05/2012 23:01:06

     Φίλε Παύλο, τι δεν κατάλαβες;
     Ο αγώνας εναντίων των βαμπίρ, συνεχίζεται κανονικά.
     Ψηφίζουμε Σαμαρά, υποστηρίζουμε Σαμαρά εναντίον της Αλβανοποίησης της χώρας, όμως ο γάμος της νεκρής νύφης, δεν είναι φυσιολογικός και ως τέτοιος θα αντιμετωπίζεται.

    • juliet avatar
     juliet @ Παύλος 21/05/2012 23:05:08

     Παύλο,
     οι πόρτες είναι αφύλακτες .Δεν φταίει κανένας Τσίπρας και καμμιά Ντόρα.
     Οταν πολεμάς τη διαφθορά ,όταν ευαγγελίζεσαι την τιμωρία έτσι θα την φέρεις;
     Σε λίγο ο Τσίπρας θα μιλά για διαφθορά ,δεν έχει τίποτε δεν ήτανε εξουσία ,σ'έναν λαό που στενάζει από τους φόρους από την αβεβαιότητα θα του αντιπαραθέσεις τους σωτήρες του 2004;
     Θα του πεις τι ,οτι ο Καραμανλής έπεσε γιατί του πριόνιζαν την καρέκλα;Δεν λέω περισσότερα .Γιατί όλα αυτά;
     Αντι να τ'αλλάξουμε τ'ανακυκλώνουμε ,κάτι είναι και αυτό ,θυμίζουμε γέρους ναυτικούς που δεν μπορουν να ταξιδεύσουν και ονειρεύονται τις στεριές που θα φτάσουν.
     Και ο παραγιός ακόμη και αν το καράβι πέσει σε ξέρα θ' γίνει ήρωας όταν γυρίσει ...ο κόσμος αγαπά τους νέους και άπειρους αλλά πολλά υποσχόμενους.
     Παύλο , δέχτηκα τον Βορίδη ,τον Αδώνη τον όποιο και ψηφίσαμε ....αλλά αυτό θα φέρει αντάρα .

     • Παύλος avatar
      Παύλος @ juliet 22/05/2012 00:21:49

      Ψυχούλα μου Luliet και καρδούλα μου δικέφαλε αετέ:
      ( μακάρι να ήξερες πόσο με εξιτάρει αυτό το τελευταίο !) :
      Το διακύβευμα είναι και θα είναι η σωτηρία της πατρίδας !!!
      Θεωρείτε τον Σαμαρά άφρονα ;;;;;;;

 11. Κατερινα avatar
  Κατερινα 21/05/2012 18:45:03

  ήμουν, είμαι και θα είμαι φανατικά antinews!!

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Κατερινα 21/05/2012 19:16:58

   Να είσαι τότε με τον Σαμαρά. Η εμπιστεύεσαι έναν ηγέτη ή κλάφτα.

 12. kanenas avatar
  kanenas 21/05/2012 18:46:42

  δεν του βγήκε του Μητσοτάκη ,, ο Καρατζαφέρης ,, ο Μάνος .. ούτε η Ντόρα ,, λίγο πριν τα τινάξει .. λοιπόν .. προσπαθεί να σώσει την κορούλα του ... στον αγύριστο ....

 13. vardarskian avatar
  vardarskian 21/05/2012 18:46:58

  Η Μπακογιάννη επιστρέφει πίσω ταπεινωμένη και καμία σχέση δεν θα έχει με ό,τι αντιπροσώπευε πριν φύγει. Παράλληλα φέρνει προίκα καθοριστικές ψήφους σε Κρήτη και Θράκη,που δεν έχουν και πολύ σημασία στο σύνολο αλλά έχουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ σε τοπικό επίπεδο. Η μάχη έχει πάρει χαρακτήρες τελικής μάχης και στην τελική κάθε τι κρίνεται από το αποτέλεσμα. Οπότε ας βάλουμε τα δυνατά μας ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό.

  Δυστυχώς ο κόσμος στην Αθήνα ψηφίζει πρώτους Μητσοτάκηδες και Βαρβιτσιώτηδες..

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ vardarskian 21/05/2012 19:18:29

   Πές τα γιατί εδώ θα τρελαθούμε τελείως. Ελάτε ρες παλικάρια και κυρίες μια βόλτα από Κρήτη και συζητάμε. Η Μπακογιάννη πια δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν επί Καραμανλή. Θηλυκός Αβραμόπουλος. Τίποτα περισσότερο.

   • Γιώργης Α. avatar
    Γιώργης Α. @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 22/05/2012 09:04:14

    Δεν έχεις δίκιο... Στην κρήτη πήρε πολλές ψήφους από πρώην πασόκους. Πήρε πολλούς ψήφους από τους γνωστούς κουμπαρους- ξαδερφια-φιλους-διαπλεκομενους και απο μαυροπουκαμισατους "βιοκαλλιεργητες". Για κάθε ψήφο που θα παίρνει ποσες θα χάνει η Ν.Δ. ; Ξαναματαεπαναλαμβάνω για τελευταία φορά στο φόρουμ : Δεν βρισκόμαστε (πλέον) στη φεουδαρχία. ΔΕΝ πάνε πλέον οι ψηφοφόροι με τον αρχηγό - πρόσωπο αλλά με τις θέσεις. Το απέδειξαν οι προηγούμενες εκλογές, καθώς και οι ατελείωτες σοβαρές συζητήσεις που έγιναν από τις πλατείες και τα καφενεία ως τα κυριακάτικα τραπέζια μέσα στις οικογένειες. 2+2 δεν κάνει 4
    Βέβαια είναι μια πραγματικότητα ότι η Ντόρα δεν έχει τόση δύναμη πλέον αλλά ακόμη μπορεί να υπονομεύει.

 14. Aλκιβιάδης avatar
  Aλκιβιάδης 21/05/2012 18:46:59

  τελικά είναι αδύνατο να σπάσει η παράδοση, ο ένας Πρωθυπουργός-ο άλλος απλός αρχηγός, Πρωθυπουργός- απλός αρχηγός.... Ραλλης-Αβέρωφ, Μητσοτάκης-Εβερτ, Καραμανλής-Σαμαράς... Ο επόμενος Πρωθυπουργός παιδιά... Να χαίρεστε την Ντόρα...

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Aλκιβιάδης 21/05/2012 19:19:31

   ώρα σου είναι να ζητήσεις πληροφόρηση από καμία χαρτορίχτρα

   • blue nile avatar
    blue nile @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 22/05/2012 02:00:00

    ...αφού έχασαν οι Γερμανοί τελικό στα πέναλντυ από Εγγλέζους όλα τα προγνωστκά σπάνε...

 15. Κωσταντινος Π. avatar
  Κωσταντινος Π. 21/05/2012 18:47:00

  πάμε στο άγνωστο με βάρκα την... Ελπίδα!
  πόσο πολύ τσαλακώθηκε αυτή η λεξη σήμερα!!

 16. ihk avatar
  ihk 21/05/2012 18:49:25

  ...Ας ελπίσουμε ότι η χημεία και το όραμα δεν θα αλλοιωθεί!!
  Εν μέρει, στο χέρι μας είναι να "σπρώξουμε" μετεκλογικά την κοινωνία-κόμμα-κυβέρνηση, στο μέλλον.....
  Θα ψηφίσουμε με την ευχή να γίνουν αυτά πραγματικότητα!!!

 17. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 21/05/2012 18:50:29

  Στις τελευταιες εκλογες ακουσα τον πιο καθαρο δεξιο λογο απο τη νδ τις τελευταιες δεκαετιες και χαρηκα πολυ, δεν πιστευω οτι ο πυρηνας της νδ αλλαζει ομως νομιζω στην παρουσα συγκυρια ενας ελιγμος τακτικης ειναι δικαιολογημενος απο τη στιγμη που αυτα που διακηδευονται ειναι σημαντικα.Ο αντιπαλος αυτη τη στιγμη δεν ειναι η αριστερα και μην σπρωχνουμε στην αγκαλια του συριζα πρωην πασοκτζηδες που ζουν με ταμπου αριστερος δεξιος, που στο μυαλο τους υπαρχουν μονο ταμπελες,αντιπαλος ειναι ο λαικισμος ο αριβισμος η αγνοια ο ερασιτεχνισμος τα συμπλεγματα και οι μονολιθικες αντιληψεις.Τωρα δυστυχως 'η ευτυχως δεν περισσευει κανεις κι εδω θα κριθει ο ηγετης .

 18. sitting duck avatar
  sitting duck 21/05/2012 18:51:48

  Nα αγιάσει το στόμα σου Φάκτορα! Το σημερινό θέαμα με τους ορκισμένους εχθρούς του Σαμαρά, τύπου Χατζηδάκη(δήμαρχου Φαλήρου)στις πρώτες θέσεις ήταν εμετικό. Τέτοιο πολιτικό μαζοχισμό δεν έχει ξαναζήσει ο τόπος...

 19. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 21/05/2012 18:51:54

  ....Πόσο ακόμη θα αυτοακρωτηριασθεί ο κ. Αντώνης Σαμαράς, πόσο θα αυτοακυρωθεί υπό την πίεση των αχρήστων που αποτελούν την πλειοψηφία του χρεοκοπημένου, δουλικού, παρηκμασμένου, διαπλεκόμενου πολιτικού κατεστημένου της νεοφιλελεύθερης ΝΔ;;;;; Πόσους συμβιβασμούς ακόμη θα επιλέξει, ώστε να παραμείνει στο πηδάλιο ενός σαπιοκάραβου που μπάζει από παντού; Δεν υπάρχει κανείς να του θυμίσει πως υποσχέθηκε μιάν επανάσταση και οδηγήθηκε αργά και συστηματικά (από ατολμία; από κακούς συμβούλους; από ισορροπίστικες λογικές;) βήμα το βήμα, σε μια σειρά από αψυχολόγητες και καταστροφικές υποχωρήσεις; Δεν υπάρχει κανείς να του φωνάξει ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ο ρόλος του κομπάρσου της Ιστορίας, που τον υποχρεώνουν οι σκοπιμότητες να υποδυθεί;; Αν είναι πραγματικά τόσο ''μόνος'', όμηρος λυσσασμένων λύκων όπως συναισθηματικά το εισπράττω, λυπάμαι ειλικρινά. Μακάρι να διαθέτει κάποιο επαναστατικό .....plan B για τη συνέχεια, διαφορετικά, τι να πω;;;;; Άδοξο τέλος προμηνύεται.... Και είναι αλήθεια τόσο άδικο... (Για εκείνον, γιατί στη ΝΔ, δεν είμαι σίγουρη πως αξίζει κάτι καλύτερο από την κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Βορίδη ή και τον κ. Αβραμόπουλο).(Μπορεί να το παράκανα με τα γραφόμενά μου και να μην επιτρέψετε τη δημοσίευση, αλλά δεν διαθέτω ηπιότερο λόγο αυτή τη στιγμή).

  Θα υπογραμμίσω δύο σημεία του άρθρου σας, με τα οποία ταυτίζομαι :
  1) Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη φαίνεται επίσης να ολοκληρώνει την στροφή προς τις νεοφιλελεύθερες, “μνημονιακές” και “μεσαιοχωρίτικες” θέσεις που εγκαινίασε τους τελευταίους μήνες η ηγεσία της, αναβαθμίζοντας τον ρόλο όλων εκείνων που μέχρι πρότινος κατηγορούσε ως “εξαπτέρυγα” της συναινετικής διαπλοκής. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι όλα αποτελούν μόνο επικίνδυνους τακτικούς ελιγμούς του αρχηγού της, υπαγορευμένους από το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου.
  2)Η ΝΔ δεν πρέπει επίσης να διολισθήσει σε έναν απαρχαιωμένο αντικομμουνισμό. Από τις τράπεζες κινδυνεύουν τα σπίτια μας και όχι από τους … κομμουνιστές.

 20. partyman avatar
  partyman 21/05/2012 18:53:29

  συμφωνώ με τον Antinews/Φάκτορα, άλλωστε δεν γίνεται και αλλιώς μιας και περιέγραψε πολύ εύστοχα την κατάσταση..

  το μόνο που για μένα παραμένει αχώνευτο, είναι πως από το ζενίθ του 2009 (ζενίθ ελπίδας και αναγέννησης) φτάσαμε στο ναδίρ του 2012 (μια από τα ίδια)..

  σαν να μην πέρασε μια μέρα.. τέλοσπαντων.. καλά ξεμπερδέματα, έχει πολύ αγώνα μπροστά

 21. IOANNIS avatar
  IOANNIS 21/05/2012 18:54:44

  ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΤΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ,ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΣΑΡΔΟΝΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

 22. Παππάς Βαλάντης avatar
  Παππάς Βαλάντης 21/05/2012 18:58:05

  Ας είμαστε ειλικρινείς τουλάχιστον μεταξύ μας.
  Πρώτον η ΝΔ το Νοέμβριο του 2009 δεν ψήφισε να φύγει η Ντόρα από το κόμμα. Ψήφισε την παραμονή της καθώς το ποσοστό της ήταν αρκετά μεγάλο αλλά το περιορισμό της.
  Δεύτερον. Ο Σαμαράς ήταν εναντίον των τζακιών αλλά το 2010 η Αθήνα η Θεσσαλονίκη και η Αττική ψήφισαν ξεκάθαρα ΓΑΠ 6 μήνες μετά την είσοδο του ΔΝΤ στην Ελλάδα.
  Τρίτον ούτε ο Σαμαράς έπεισε σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών. που ακόμη κι αν του προσθέσεις όλο το ποσοστό του Καμμένου πάλι καταστροφικό ήταν το ποσοστό. Ούτε ο Καραμανλής έπεισε μουγκός, η Περιφέρειά του έχασε από τον Τσίπρα.. Ούτε η Ντόρα κατάφερε σπουδαία πράγματα έστω στην Κρήτη αλλά δεν μπήκε και στη Βουλή..
  Ήταν μια στρατηγική ΉΤΤΑ της φιλελεύθερης πατριωτικής Δεξιάς. Γιατί ανέχθηκε να φάει σφαλιάρες από το εκδοτικό κατεστημένο ώς μέρος του προβλήματος.
  Ούρλιαζε ο Παπαδάκης κάθε πρωί πως φταίνε όλοι οι πολιτικοί κάθε φορά που ο Παπανδρέου έπαιρνε μέτρα και η ΝΔ σιωπούσε.. Τώρα όχι μόνο τη Ντόρα πρέπει να πάρει πίσω, αλλά και στον αστείο Καμμένο πρέπει να απευθυνθεί για να μην έχουμε κυβέρνηση αριστεράς....
  Γιατί τότε δεν θα μιλάμε για ρέκβιεμ του ονείρου που περιγράφει το άρθρο αλλά για το ρέκβιεμ της εθνικής συνοχής, της Μακεδονίας, του Ελληνισμού...

  • anonymous avatar
   anonymous @ Παππάς Βαλάντης 21/05/2012 19:27:28

   καλά όλα αυτά, το να τίναξε τα πέταλα η ΝΔ ως (παλαιο)κομματικός μηχανισμός το έλαβες υπόψη σου; Γιατί δηλ θα πρέπει να μας εκπροσωπεί η ΝΔ ως κομματικός μηχανισμός; Άλλος δεν υπάρχει; Κι αν δεν υπάρχει δε μπορούμε να φτιάξουμε;

   Ο κόσμος της συντηρητικής παράταξης βαρέθηκε τον παλαιοκομματισμό. Έδωσε δυο ξεκάθαρες εντολές. Μια το 2004 για επανίδρυση του κράτους και μια το 2009 για επανίδρυση του κόμματος. Τίποτε από τα δυο δεν έγινε. Συνεπώς το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι δυσμενές.

  • manthos avatar
   manthos @ Παππάς Βαλάντης 22/05/2012 10:59:21

   Για να μην κουράζω,συμφωνώ απολύτως με τον κ.Παππά.Θα πρόσθετα και τον ανεκδιήγητο τράγκα και τον χατζηνικολάου.Καλά για τον αυτιά,τί να πει κανείς.Λα'ι'κιστής με δίπλωμα!!!

 23. greekboy avatar
  greekboy 21/05/2012 18:59:20

  Αριστα! Για τα διαδικαστικά θα φροντίσουμε οι Δεξιοι να δώσουμε την απάντηση μας σε αυτές τις εκλογές.Ο Σαμαράς κάνει το ένα λάθος μετα το άλλο!

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ greekboy 21/05/2012 19:04:25

   Φαντάζομαι το διαδικαστικό ενέχει εσύ ο Δεξιός να δώσεις την κυβένρηση στον Τσίπρα... οκ... λογικό μου ακούγεται...

 24. Εύβουλος avatar
  Εύβουλος 21/05/2012 19:04:52

  Καλώς ή κακώς για να είναι πρώτο ένα κόμμα πρέπει να είναι πολυσυλλεκτικό. Δυστυχώς είναι αδύνατον όσοι ανήκουν στην παράταξη να έχουν ταυτόσημες θέσεις σε όλα τα θέματα με τον Αντώνη Σαμαρά, όπως θεωρώ πως έχουν ο Άδωνις ή ο Βορίδης.
  Με την Ντόρα μας συνδέει ο Ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας και η ελεύθερη αγορά. Ο Σαμαράς είναι πιο άτεγκτος στα εθνικά θέματα και ηθικά ακέραιος ως πολιτικός.
  Ας παραμερίσουμε όμως τα όποια προσωπικά έχουμε όλοι μας με τους Μητσοτάκηδες κι ας συνειδητοποιήσουμε πως ο εχθρός είναι ο Τσίπρας και η δραχμή, όχι οι φιλελεύθεροι του κόμματός μας όπως ο Βαρβιτσιώτης κτλπ. Αν δεν τους είχαμε κι αυτούς δε θα ήμασταν κόμμα εξουσίας. Το 15% θα ήταν το ταβάνι μας στις ερχόμενες εκλογές.

 25. Δεξιός Ψάλτης avatar
  Δεξιός Ψάλτης 21/05/2012 19:07:04

  Πέστα ρε Φάκτορα.
  Μαύρισε η καρδιά μου ,το έγραψα και εδώ σε άλλη ανάρτηση του Φαήλου (http://www.antinews.gr/2012/05/21/162299/#more-162299).
  Μην αναιρέσεις τίποτα ,κράτα αγάντα γιατί όταν θα ξαναβγούν οι λυκάνθρωποι θα ψάχνουν πάλι κάποιοι ιδεολογικά στίγματα,πατριωτικά προτάγματα,ελπίδες,δυνάμεις του Έθνους κτλ για να τους πολεμήσουν .Δυστυχώς όμως οι σφαίρες από ασήμι δε θα πιάσουν τότε,μόνο στα έργα με τον Κρίστοφερ Λη πιάνουν.Ο Μαρκόζιαννης(που λένε οι δικοί του) θα ξανανοίξει τον οχετό για το Σαμαρά και εμάς που τον στηρίξαμε εκείνο το βράδυ του Νοέμβρη και οι λοιποί θα πέσουν πάνω στο πτώμα της παράταξης να το κατασπαράξουν.
  Αλλά είπαμε ,εμείς τώρα ΄΄υπακοή και ταπείνωση΄΄,στη γωνιά μας.Προέχει η προσπάθεια για την τελική νίκη.Αλλιώς θα μας πάρει μπάλα η τελική λύση.Ο νοών νοείτο.

  • Κατερινα avatar
   Κατερινα @ Δεξιός Ψάλτης 21/05/2012 20:49:25

   κανείς δεν θα κατασπαράξει την παράταξη!
   εμεις γιατί είμαστε εδώ;
   για κάνε μια γύρα στα σχόλια να δεις πόσοι είμαστε!
   μεραρχίες που λεει και ο Μιχαλολίακος!
   θαρθει και πάλι μια αγια μέρα που θα κληθει η βάση (βλέπεις κανείς δεν μπορει να την παραβλεψει) να βάλει πλάτη και να τραβήξει μπροστα!
   μόνο που αυτή τη φορά θα θυμόμαστε το όνειρο της 29/11 που τόσο άδοξα χάθηκε!!!

 26. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ avatar
  ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ 21/05/2012 19:07:19

  Κρίμα, απλά ΚΡΙΜΑ.

 27. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 21/05/2012 19:09:44

  Με όλο το σεβασμό, αλλά το αποτέλεσμα των εκλογών έδειξε ότι η ελληνική κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να ακολουθήσει τον Σαμαρά χωρίς κάποιες προϋποθέσεις, πέραν από το 20%.

  Το "καθαρό" κόμμα που έχει διώξει όλα τα ζιζάνια σε μια περίοδο πρωτοφανούς κοινωνικής, ηθικής και οικονομικής κρίσης, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπορούσε να έχει μια αξιοπρεπή εμφάνιση της τάξης του 20% χωρίς να μπορεί να κυβερνήσει.

  Αυτό σημαίνει ότι, παρά τις αναμφισβήτητα καλές προθέσεις , εκ των πραγμάτων όσοι έχουν εμμονή στο "καθαρό", ελπίζοντας ότι το λαμπερό ιδεολογικό μήνυμα θα προσελκύσει τους υπολοίπους, πλανώνται πλάνην οικτράν. Η κοινωνία αγαπητοί έχει περάσει από τη λαίλαπα που λέγεται "παιδεία του ΠΑΣΟΚ και της αριστερής θολοκουλτούρας". Είτε μας αρέσει είτε όχι.

  Για να ξεφύγεις από αυτό χρειάζεσαι έναν ηγέτη που να συσπειρώσει ευρύτερες πατριωτικές δυνάμεις που δεν ακολουθούν το δίπολο δεξιά και αριστερά απαραίτητα, ακόμα και κάποιες που δεν πιστεύουν 100% στα ίδια ιδανικά που πιστεύει αυτός. Αυτό δεν σημαίνει μεσαιοχωριτισμός. Μιλάω για προσέγγιση, όχι για ενοχή στην εκφορά της ιδεολογίας σου όπως πρότεινε η λούλεια "φιλοσοφία".

  Ο Σαμαράς είναι ένας ιδεολογικά "καθαρός" άνθρωπος. Όταν μιλάει για κοινωνικό φιλελευθερισμό και για αγώνα για την παύση της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς στην ελληνική κοινωνία, το εννοεί. Δεν θα αλλάξει τώρα επειδή κάποιοι μέσα στο κόμμα του ή μέσα στο Μέτωπο που δημιουργεί δεν το πιστεύουν αρκετά ή δεν τους απασχολεί ή έχουν μεσαιοχωρίτικες απόψεις. Εξάλλου αυτές είναι μειοψηφικές πλέον.

  Αυτή τη στιγμή και πάντα πατώντας στο έδαφος, δηλ. στην πραγματικότητα των τελευταίων εκλογών, χρειαζόμαστε και το 1 και το 2% των μικρών κομμάτων του ευρύτερου κεντροδεξιού και φιλελεύθερου χώρου. Όχι για να τους δώσουμε μια επιπλέον αξία από αυτή που έχουν αλλά γιατί αυτό καλεί το συμφέρον της πατρίδας.

  Σκεφτείτε απλώς αυτό: Όποιος βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου αυτός και θα κυβερνήσει χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις. Και τούτο διότι με τον φόβο της ακυβερνησίας η Ελλάδα και ο λαός της δεν αντέχουν άλλες εκλογές και θα δώσουν την απαραίτητη περίοδο χάριτος σε όποιον αναλάβει επικεφαλής.

  Τί θέλουμε λοιπόν στη θέση της χρεοκοπημένης ΝΔ; Μια ελαφρώς φουσκωμένη ΠΟΛ.ΑΝ. ή αντίθετα ένα πατριωτικό φιλοευρωπαϊκό Μέτωπο που θα είναι και ο πρόδρομος της δημιουργίας του νέου Λαϊκού Κόμματος; Απαντήστε μου σας παρακαλώ, όποιος νομίζει.

  Τέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη της οποίας την πολιτική στάση δεν μπορώ να πω ότι την εγκρίνω όλα αυτά τα χρόνια, σήμερα έδειξε έναν ρεαλισμό που έχουμε αυτή τη στιγμή ανάγκη. Επίσης, είναι πλέον ταυτισμένη με το κάλεσμα για ενότητα που δεν μπορεί, δεν την παίρνει να αμφισβητήσει ή να γεννήσει εσωστρέφεια για τον αρχηγό Σαμαρά όπως διάφοροι ενδόμυχα φοβούνται ... ή εύχονται.

  Εάν, στην απευκταία περίπτωση, ηττηθεί ο Σαμαράς, η Ντόρα Μπακογιάννη εκ των πραγμάτων θα είναι η τελευταία που θα έχει ελπίδες να ηγηθεί του Μετώπου ακριβώς διότι αποτελεί ένα απλό μειοψηφικό ρεύμα που έχει μετρηθεί και εκλογικά ως ΔΗΣΥ (2,5% με αδυναμία εισόδου στη βουλή) .

  Στην πιο πιθανή περίπτωση που επικρατήσει ο Σαμαράς στην μάχη των ερχόμενων εκλογών, η πρωτοκαθεδρία του θα είναι αταλάντευτη για ένα ικανό βάθος χρόνου (ίσως και δεκαετία) που στο τέλος αυτού δεν θα επιτρέπει στην Μπακογιάννη λόγω ηλικίας και μόνο να κάνει κάτι ανατρεπτικό. Τουλάχιστον αυτό λέει η κοινή λογική. Θυμίζω τον Αβραμόπουλο.

  Ας αφήσουμε την γκρίνια. Ο Σαμαράς θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Το πρόταγμα της λαϊκής δεξιάς για την σταδιακή απαλλαγή μας από το Μνημόνιο μέσα από την Ανάπτυξη για την ανόρθωση της μεσαίας τάξης και του μικρομεσαίου ιδιωτικού τομέα, την κάθαρση από το παρελθόν (πόθεν έσχες πολιτικών που διετέλεσαν σε κυβερνητικές θέσεις) και την διασφάλιση της παραμονής μας στην Ευρώπη με ριζική αλλαγή των κρατικών δομών, με επίλυση των εστιών αποσταθεροποίησης της κοινωνίας (λαθρομετανάστευση) και με μια πολιτιστική πρόταση του ελληνισμού χωρίς τον ευρωλιγουρισμό της δύσης, με αυτόφωτες δικές μας δυνάμεις, είναι πιο ψηλά από όλα. Ορισμένες "φιλελεύθερες" τάσεις, που ίσως δεν ασχολούνται μ' αυτά, είναι μικρές μειοψηφίες.

  Ο μεγάλος εκπρόσωπος της λαϊκής δεξιάς με το παραπάνω περιεχόμενο είναι ο Α. Σαμαράς. Γι' αυτό με τη σύσταση του - κατά τη σημερινή του δήλωση - "ενός μεγάλου Πατριωτικού Μετώπου για την Ευρώπη" και με την επισήμανση ότι η ενότητα θα έχει μέλλον και συνέχεια, γίνεται αυτός που θα δημιουργήσει το νέο Λαϊκό Κόμμα που έχει ανάγκη η Ελλάδα.

  Ποιός θέλει να λείψει από το κάλεσμα αυτό;

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 23/05/2012 01:07:29

   Το όραμα Σαμαρά πήρε 18% αν δεν το κατάλαβες. Τώρα αυτοί που ψηφίζουν ΝΔ το κάνουν για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 28. Νικολέττα avatar
  Νικολέττα 21/05/2012 19:11:25

  Θα συνεισφέρει και στα οικονομικά η Ντόρα με το 1.000.000 ευρώ του Κούβελου που "ξέχασε" να αναφέρει ? Ή είναι επειδή έχει τις άκρες στην Siemens (και την Γερμανία...)
  Τι να τα θυμόμαστε τώρα ......? Η Ντόρα έγινε Ισότιμη !

 29. blue nile avatar
  blue nile 21/05/2012 19:11:34

  Γι' αλλού ξεκινήσαμε, γι'αλλού πάμε.
  Η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά με απομακρυσμένη τη θυγατέρα αποτελούσε μια ελπίδα. Αυτή η ελπίδα μας έστησε όρθιους και μας έκανε να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
  Είχαμε την εμπειρική βεβαιότητα ότι βρισκόμασταν στη σωστή κατεύθυνση, ότι παλεύαμε ότι εκπροσωπούσε όσα πήγανε τη χώρα πίσω.
  Και είχαμε μέχρι τον Νοέμβριο αέρα νίκης, νίκη που δεν ήταν εισητήριο προσωπικής εξασφάλισης αλλά πρωταρχική προυπόθεση απαγκίστρωσης από το παλιό και φθαρμένο.
  Τώρα για να δεχτούμε τα τεκταινόμενα χωρίς να εγκαταλείψουμε, γίνονται απαραίτητες οι στοχαστικές προσαρμογές ...παρέα με τη σκυθρωπή κατήφεια.
  Έτσι η αλλιώς εμείς θα ξαναδώσουμε τον αγώνα.
  Μπορεί ο Σαμαράς να μην έχει την ίδια θέση στη καρδιά μας όπως πριν τον Νοέμβριο. Μπορεί το άκουσμα και μόνο του ονόματος της θυγατέρας να μας φέρνει δυσανεξία. Όμως τίποτα δεν μας απαλλάσει από την ιερή υποχρέωση να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την χώρα μας σε μια στιγμή που είναι έτοιμη να πέσει...Πολλού χρυσού και πλούτου κρείσσων πάτρα...αμήν...

 30. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/05/2012 19:15:44

  Στην πολιτική όπως και στον πόλεμο δν χωράνε συναισθηματισμοί. Αυτό αποδεικνύεται με πολιτικές πορείες τύπου Κιλτίδη, κ.ά.
  Δεν υπάρχει φανέλα, όταν πας για πρωτάθλημα. Υπάρχει μόνο τακτική, και η ανάγκη γίνεται φιλοτιμία.
  Κανένας δεν σιχαίνεται το μητσοτακέικο περισσότερο από εμένα, αλλά όλοι όσοι κόπτονται για την ΝΔ και κόβουν φλέβες, που ήταν στις τελευταίες εκλογές (μόλις 18%);
  Που ήταν τόσο καιρό όταν πάλευε μόνος του ο Σαμαράς με τα θηρία;
  Που ήταν όλοι αυτοί οι νεόκοποι σχολιαστές όταν το αντινιούζ μόνο του τα έβαζε με το σύστημα;
  Προσωπικά στηρίζω τον Σαμαρά, του εύχομαι σιδερένιος (να φυλάει τα νώτα του), μακάρι να κερδίσει τις εκλογές, και όσο για την Ντόρα, εδώ είμαστε να τα λέμε και να την στολίζουμε (μετά την επερχόμενη μητέρα των μαχών εναντίον του τσιπραϊσμού που θα διαλύσει οριστικά τη χώρα).
  Οψόμεθα εις Φιλίππους...

  • tak avatar
   tak @ Strange Attractor 21/05/2012 19:51:17

   Strange Attractor, φίλε μου, είσαι μεγάλη καρδιά! Σε παρακαλώ συνέχισε έτσι, τουλάχιστον να έχουμε κάπου να ακουμπάμε!

 31. Νικος avatar
  Νικος 21/05/2012 19:19:16

  Η Ντόρα θα πάρει το μαγαζί και θα το Μερκελ-οποιήσει! Κι όποιος δεν το κατάλαβε είναι μακριά νυχτωμένος κι ακούει ανύπαρκτα διλήμματα του στυλ ευρώ ή δραχμή.
  Διογκώνεται ένα ανύπαρκτο δίλημμα, για να περάσουν χωρίς αντίδραση όλα τα υπόλοιπα. Η Ντόρα είναι δεν είναι κίνηση για το ΤΩΡΑ, είναι για το ΜΕΤΑ.
  Οι πιο υποψιασμένοι εδώ πέρα, το έχουν ήδη καταλάβει.
  Πάει το κορμί πατριώτη.... Το δώσαμε...

  • man8os avatar
   man8os @ Νικος 21/05/2012 19:28:34

   Καμια σχεση Ντορα και Μερκελ

 32. eneral avatar
  eneral 21/05/2012 19:21:46

  Ο Σαμαρας δυστυχως δεν σεβαστηκε τους απλους ψηφοφορους που κατα χιλιαδες περιμεναν στην ουρα το 2009. Κανεις δεν λεει οτι ο Τσιπρας με τους νεοελληνες βολεμενους και δηθεν αριστερους πρεπει να κυβερνησει. Αλλα να ειμαστε σιγουροι, οτι και να γινει στις εκλογες ,οτι ο Σαμαρας δεν θα κυβερνησει ποτε πραγματικα. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα φοβαμαι οτι σημερα υπεγραψε το πολιτικο του τελος οριστικα,και αναγκαζει ολους τους ψηφοφορους της πατριωτικης , λαικης δεξιας να αναρωτιουνται για το τι πρεπει να κανουν απο εδω και περα.

 33. Νίκος Κ. avatar
  Νίκος Κ. 21/05/2012 19:25:04

  Να έχουμε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.
  Οι συνθήκες απαιτούν επικίνδυνους ελιγμούς.
  Πρώτα η Πατρίδα.
  Μετά την μάχη θα κάνουμε απολογισμό.
  Τώρα όλοι ενωμένοι.

  • Μανολης Λονδινο avatar
   Μανολης Λονδινο @ Νίκος Κ. 21/05/2012 20:48:23

   Ετσι αντιλαμβάνεσαι την ένωση? Ντροπή και κρίμα... Το δεις εξαμαρτάνειν...

 34. Lichnee avatar
  Lichnee 21/05/2012 19:26:11

  Λυπάμαι.Απλά λυπάμαι.
  Κυρίως γιατί τελικά "όλοι ίδιοι ήτανε".Μακάρι να κάνω λάθος αλλά εκείνο το βράδυ "μύρισε θυμάρι και βασιλικό" ενω τώρα βρωμάει .....

 35. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 21/05/2012 19:27:15

  Η "πατριωτική" αυτή λογική ηττήθηκε στις 6 Μαϊου. R.I.P.

 36. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 21/05/2012 19:28:30

  Το άρθρο προσυπογράφεται εξ ολοκλήρου!

 37. tzager avatar
  tzager 21/05/2012 19:30:15

  Αγαπητέ Φάκτωρα,

  Παρά το γεγονός ότι ιδεολογικά μας χωρίζουν πολλά (καθ'ότι εσύ Λαικός Δεξιός κι εγώ Κεντρώος Φιλελεύθερος), δεν μπορώ να μην θαυμάσω την συνέπεια των θέσεών σου!!

  Μπράβο!

  Κι εγώ ώς συνεπής ιδεολόγος δεν πρόκειται να ακολουθήσω ευκαιριακές και παλαιοκομματικές λυκοσυμμαχίες που μόνο προσωπικά συμφέροντα εξυπηρετούν.

  Καλή συνέχεια. Σίγουρα δε θα μας αφήσουν να πλήξουμε...

 38. θανασης avatar
  θανασης 21/05/2012 19:30:42

  ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!!Δυστυχως ειναι αληθεια...η Ντορα επεστρεψε.Και ποιος ακουει τον πατερα μου τωρα που στις εσωκομματικες στηριξε την θυγατερα και ειχε να μου μιλησει κανα δυο μηνες μετα.Κριμα...

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ θανασης 21/05/2012 21:14:25

   Κι εμένα την είχε στηρίξει. Αλλά στις 6 πήγαμε οικογενειακώς και ψηφίσαμε ΝΔ. Και στις 17 πάλι οικογενειακώς θα πάμε να ψηφίσουμε ΝΔ. Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει πως μπροστά στο αύριο δεν χωράνε προσωπικοί εγωισμοί.

   • nestrom avatar
    nestrom @ TopGunZ 21/05/2012 23:54:03

    αυτή μάλιστα, είναι εκλογική πρακτική...

 39. Ter(r)a Aris avatar
  Ter(r)a Aris 21/05/2012 19:31:42

  Φάκτορα, σε τιμά αυτή σου η στάση. Μπράβο, γιατί δίνεις μια μάχη άνιση. Υποκλίνομαι!

 40. Ορέττα avatar
  Ορέττα 21/05/2012 19:33:26

  Επειδή τα όνειρα εκδικούνται, μία η Ντόρα, δέκα στον Τσίπρα.

  Για την ορθοστασία μας ρε γμτ.

  Και θέλω πίσω τα δύο μου ευρώ.

 41. Σταράτα avatar
  Σταράτα 21/05/2012 19:33:55

  Αντώνη θά σέ στηρίξουμε αλλά άν δέν είμαστε πρώτο κόμμα .τήν επομενή μέρα τήν ξέρεις? χειρότερα καί από τό πασόκ θά γίνουμε

 42. Spiros avatar
  Spiros 21/05/2012 19:34:13

  Η συνεργασία Ντόρας-ΝΔ δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα για τη ΝΔ.Οτιδήποτε μαγειρεύεται για αρκετό καιρό στο παρασκήνιο-όπως εξάλλου και η αποχώρηση της από τη ΝΔ-δεν οδηγεί σε happy end.Πολύ περισσότερο δε όταν έχουν προηγηθεί σκληρές κουβέντες εκατέρωθεν...

 43. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 21/05/2012 19:35:38

  Η παντοδυναμία της εικόνας είναι αμείλικτη:

  Στη φωτογραφία φαίνεται ότι η Ντόρα υποδέχεται στο κόμμα της τον Σαμαρά.

 44. Χαζούλης avatar
  Χαζούλης 21/05/2012 19:37:11

  Παρόλα αυτά, όταν καίγεται ο τόπος, όταν η χώρα βρίσκεται μισό βήμα πριν τη χρεοκοπία, όταν η Ελλάδα κινδυνεύει να βγει από το ευρώ όταν ο κόσμος δε θα έχει μισθούς και συντάξεις, δε χωράνε διχασμοί και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Στον πόλεμο οι μεραρχίες δεν πάνε διασπασμένες, πάνε όλες μαζί για να κερδίσουν.

  Αυτό είναι το επιχείρημα. Mισθοί και συντάξεις.
  Γιατί όχι και συνεργασία με Βενιζέλο τότε; Με ΓΑΠ; Με Σημίτη; Με Τσουκάτο; Με Τζοχατζόπουλο; Για την Ελλάδα ρε γαμώτο! Να σώσουμε το κράτος!

  Και ας πούμε ότι δεν επέρχεται η πτώχευση. Σώζεται η κατάσταση. Μετά? Φυλακές θα μπούνε τα λαμόγια? (Αυτά που θα μας έχουν σώσει από την πτώχευση) . Η κάθαρση θα γίνει? Με ποιον? Με την Ντόρα? Θα πάει ο Σαμαράς και θα τους πει: "Σας ευχαριστώ για την συνεργασία αλλά τώρα θα αρχίσουμε να κοιτάμε τους λογαριασμούς σας".

  Τελικά φαίνεται ότι για να ξυπνήσουμε πρέπει να έρθει το ΧΑΟΣ της ψευτο-αριστεράς. Ας "κυβερνήσει" ο Τσίπρας τρομάρα μας.
  Τουλάχιστον θα πέσουν οι μάσκες. Θα δούμε στην πράξη τι θα συμβεί.

  Ευτυχώς έχουμε και ένα χωριό. Δε θα πεινάσουμε.

 45. man8os avatar
  man8os 21/05/2012 19:37:34

  Καμαρια μου που ησασσταν εσεις πριν 15 μερες?
  25% θα περναμε αν ειχατε τετοια προθυμια τοτε και δε θα υπηρχαν τετοια θεματα.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ man8os 21/05/2012 19:45:50

   Άσε ρε Μάνθο, άσε με τους επαναστάτες του γλυκού νερού. Τι περιμένεις από ανθρώπους που θεωρούν την Ντόρα τόσο σημαντική ώστε να προτιμούν τον Τσίπρα πρωθυπουργό. Στο διάολο να πάνε όλοι, μακάρι να βγει ο Τσίπρας να τα ρημάξει όλα, εμένα τη ζωή μου τη καταστρέψανε μια φορά, δεν έμεινε άλλη να μου φάνε. Με τα κόμπλεξ τους, τα αρχηγηλίκια τους, τα πρωθυπουργιλίκια του καναπέ και την τζάμπα μαγκιά. Πρέπει οι μισοί Έλληνες να ψοφήσουνε συρόμενοι γύρω από ένα σκουπιδοτενεκέ που θα ψάχνουνε μια στάλα λάδι για τα ετοιμοθάνατα παιδιά τους για να συνέλθουν. Πιο εθνομειοδοτική και ΟΦΑτζίδικη γενιά δεν έζησε αυτός ο τόπος, ας βγάλουν και τον Τσίπρα αρχηγό να βάλει την ταφόπλακα που τους αξίζει, ταφόπλακα που μόνο να την κατουράνε οι επόμενες γενιές θα αξίζει.

 46. Βασίλης Κωνσταντίνου-Καστοριά avatar
  Βασίλης Κωνσταντίνου-Καστοριά 21/05/2012 19:37:57

  Για αυτούς που ασχολούνται καθημερινά με την πολιτική και τις εξελίξεις υπάρχουν χίλιοι λόγοι να πει ο καθένας τα δικά του και να έχει λίγο ως πολύ δίκιο. ΄Εχουν γίνει τόσα και τόσα ,έχουν ειπωθεί άλλα τόσα . Για τους πραγματιστές αυτούς που έχουν "κρύο μυαλό" η λύση της συστράτευσης είναι ένα αναγκαίο βήμα ένα δώρο σ΄ ενα πληγωμένο και ταλαιπωρημένο λαό για τις αστοχίες και τις παραλήψεις του παρελθόντος. Ο κόσμος θέλει αυτή την στιγμή κοινή πορεία όχι για να ξαναφτιαχθεί η εσωτερική πυραμίδα της ΝΔ αλλά για να προβάλλει και να υλοποιήσει ένα στοιχειώδες και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για να βγούμε από τον βάλτο του σήμερα.
  Υγ. Τα αστικά κόμματα δεν φτιάχνονται για τα μέλη τους. Φτιάχνονται για να κυβερνούν .

  • partyman avatar
   partyman @ Βασίλης Κωνσταντίνου-Καστοριά 21/05/2012 19:52:17

   συγγνώμη κύριε, αλλά που το βλέπετε ότι ΑΥΤΗ η ΝΔ φτιάχνεται για να κυβερνήσει..? με αυτό τον τρόπο?

   πως θα συγκεραστούν οι εκ διαμέτρου αντίθετες πολιτικές κατευθύνσεις...?

 47. partyman avatar
  partyman 21/05/2012 19:44:57

  πάντως ο Αβραμόπ. απέκτησε και ανταγωνιστή(-ίστρια) τώρα.. νομίζω θα είναι στις μαύρες του..

  "φτουυυύ..πάνω που ξεμπέρδευα με τον Σαμ. έρχεται η Ντορίτα, ....την ατυχία μου..."

 48. ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ avatar
  ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ 21/05/2012 19:51:33

  Το πιο σημαντικό τώρα για την χώρα είναι να μην βγεί ο Τσίπρας και καταστρέψει τα πάντα.
  Δεν συμφωνώ με τον ερχομό της Ντόρας στην ΝΔ αλλά δεν συμφωνώ κιόλας με μια πιθανή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τόπο.
  Εγώ προσωπικά δεν έχω βρεί λάθη στις τακτικές που ακολούθησε ο Σαμαράς ούτε οταν στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου αναλαμβάνοντας 2 υπουργία συμβολικής σημασίας άμυνας και εξωτερικών ,διότι με τον Σαμαρά να τα ελέχγει δεν άφησε τον ΓΑΠ να κάνει συμφωνίες με τον Ερντογάν για το Αιγαίο.Δεν βρίσκω λάθος την κίνηση του να ψηφίσει το κούρεμα που ήταν και ο σκοπός της μεταβατικής,οσο για το μνημόνιο ο ίδιος απο την αρχή είπε οτι δεν συμφωνεί με αυτό και πρέπει να αλλάξει το μίγμα πολιτικής.Τώρα λοιπόν που ολόκληρη η Ευρώπη έρχεται στις θέσεις Σαμαρά (και αυτό είναι κεκτημένο) δεν θα αφήσουμε τον Τσίπρα να μας βγάλει απο το ευρώ.Κανένας δεν θα πρέπει να αφήσει τον Σαμαρά ,εγκαταλείποντας παράλληλα και την μάχη που έδωσε ο Αρχηγός στην Ευρώπη για να περάσει τις θέσεις του.
  Εμένα προσωπικά ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει γιατί μετά οι εξελίξεις τον δικαιώνουν.Φυσικά δεν συμφωνώ με την Ντόρα και τις τακτικές που ακολουθεί για να είναι μέσα στα πράγματα,ούτε συμφωνώ με τις θέσεις της κυρίως για εθνικά ζητήματα.Το πραγματικά άσχημο με την Ντόρα στην ΝΔ είναι οτι θα προσπαθεί να υπονομεύσει τον Σαμαρα.'Οσοι εμπιστευόμαστε πραγματικά τον Σαμαρά θα είμαστε δίπλα του κόντρα στους υπονομευτές! Τον Αρχηγό όμως ποτέ δεν τον εγκαταλείπουμε ειδικά στα δύσκολα.

  • ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ avatar
   ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ @ ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ 21/05/2012 21:45:03

   *Στα δύσκολα ένας λαός κοιτάζει πίσω του και όταν δεί μία τόσο μεγάλη Ιστορία δεν έχει παρά να κοιτάξει με θάρρος και αποφασιστικότητα.*

   Μία αναφορά λοιπόν θα κάνω στην Ιστορία,στον Ηγέτη και στο όραμα του που δεν έσβησε ποτέ,αλλά αποτελεί 'φως' παγκοσμίως.Θα αναφερθώ στον Μέγα Αλέξανδρο και στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην μάχη στα Γαυγάμηλα .Όταν ο Αλέξανδρος είχε φτάσει πολύ κοντά στον στόχο του στον Δαρείο ,τότε τον πλησίασε ο γιος του Παρμενίωνα για να του πεί οτι ο Παρμενίωνας που είχε αναλάβει να ηγείται της αριστερής πτέρυγας του στρατού του Αλέξανδρου,έχανε και βρισκόταν σε κίνδυνο.Έτσι ζήτησε από τον Αλέξανδρο να γυρίσει πίσω και να τον βοηθήσει.Φυσικά γνώριζουμε οτι ο Παρμενίωνας ήταν υπονομευτής του Αλέξανδρου και μετά βλέπουμε τον Αλέξανδρο να λέει ότι αν υποχωρήσει και ξεφύγει ο Δαρείος ότι χάνει μία αυτοκρατορία.Τελικά ο Αλέξανδρος γυρνάει πίσω και προστατεύει τον στρατό του (που μέσα σε αυτόν είναι και ο υπονομευτής) και εν τέλει κερδίζει και την Αυτοκρατορία.

   Πρόεδρε η αγάπη μου για την Ελλάδα ,για Εσένα και το Όραμα σου είναι πολύ Ισχυρότερη απο την αντιπάθεια μου για την Ντόρα.Οπότε μαζί σου μέχρι τέλους!!!

 49. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/05/2012 19:53:02

  Συγνώμη, αλλά όταν ο Σαμαράς ανέλαβε ως αρχηγός, η Ντόρα δεν ήταν ένα ακόμη μέλος της ΝΔ;
  Ε, ας πούμε ότι δεν την διέγραψε, και συνεχίζει να είναι μέλος. Σιγά μην τρομάζει κανέναν η κυρία του 2%. Μην της δίνετε υπεραξία. Δεν το αξίζει η λεγάμενη.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Strange Attractor 21/05/2012 21:37:13

   Σωστά Strange.

 50. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/05/2012 19:54:19

  Θα στα δώσει ο Τσίπρας, μην ανησυχείς.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Strange Attractor 21/05/2012 20:07:26

   Σε τι ισοτιμία λες ρε Παράξενε? Και τι νόμισμα ε, παίζει να θεωρήσει τη δραχμή εθνικιστικό κατάλοιπο...

 51. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/05/2012 19:55:56

  Εγώ τακ δεν είμαι πολιτικός, οπότε δεν ξέρω να πουλάω κάποιον που γουστάρω (εκτός και αν με πουλήσει πρώτος αυτός).

 52. partyman avatar
  partyman 21/05/2012 19:56:24

  Strange...δεν τρομάζει κανέναν..

  απλά ρίξε άλλη μια προσεκτική ματιά στην φωτό και μετά τα ξαναλέμε..

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ partyman 21/05/2012 20:02:42

   Αυτό το λουκ το έχει έμφυτο η κυρία.
   Τώρα όμως γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι πολιτικός του 2% και δατς όλ!
   Άρα μέσα της ξέρει πόσο την παίρνει και πόσο όχι να κάνει αυτά που είχε κάνει ο μπαμπάς της το `65.

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Strange Attractor 21/05/2012 21:02:00

    Ακριβώς! Μακάρι μερικοί να το εφαρμόζατε στον αγώνα ενάντια στην εθνική απομόνωση...

   • Εύμηλος avatar
    Εύμηλος @ Strange Attractor 22/05/2012 11:50:03

    Κατερινα είπε:
    21/05/2012 στις 8:57 pm
    και συ παράξενε; ψέματα στον εαυτό σου;
    στον ταφο της Πηνελόπης Δελτα γράφει: ΣΙΩΠΗ!

    ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΛΛΑΚΙ
    ΣΙΩΠΗ
    ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΣΠΕΙΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟ
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΙΩΠΗ

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Strange Attractor 22/05/2012 12:34:12

    Αφήστε την εκείνην στην ησυχία της.
    Άλλωστε, η ίδια ήταν μία αντιδεξιά και φιλελεύθερη "βενιζελική".
    ¨Αλλο ήταν το στερέωμά της, καμμία σχέση με όσα ζείτε (και ζούμε) τώρα.

    • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
     Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Ο Θείος 22/05/2012 14:16:57

     Καλημέρα Θείο !

 53. Γιαγκούλας avatar
  Γιαγκούλας 21/05/2012 19:57:28

  Εχει μακρά εμπειρία το μητσοτακέϊκο. Τον κατάφεραν το Σαμαρά μια χαρά. Τον έβαλαν στο χορό, ήθελε δεν ήθελε.
  Γιατί να μη χαίρεται η Ντόρα; Αυτή, η εσωκομματικώς ηττημένη και στις εκλογές μαυρισμένη, επιστρέφει θριαμβευτικά.
  Τα μετά την 17/6 γεγονότα, ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος, θα δείξουν. Κοντός ψαλμός αλληλούϊα.

 54. Δαναός avatar
  Δαναός 21/05/2012 20:00:38

  Νομίζω, Strange και tak, ότι δεν έχουμε ακόμα αντιληφθεί τον εχθρό της πατρίδας. Θα το καταλάβουμε, αλλά θα είναι αργά.Και οι Συριζαίοι ψαρεύουν τους δήθεν πικραμένους δεξιούληδες, οι οποίοι προτιμούν ή τον καναπέ ή το Σύριζα για να τιμωρήσουν το Σαμαρά!

 55. Ο ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ avatar
  Ο ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ 21/05/2012 20:02:47

  Ρε παιδιά, μαχόμενη πολιτική κάνουμε, δεν είμαστε σε κλειστό κλαμπ. Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ (είδατε προσεκτικά τις δηλώσεις, φαντάζομαι!). Δηλαδή οι διάφοροι Καμμένοι, που ήταν και είναι στη Νέα Δημο-
  κρατία γιά να παριστάνουν τους μεγάλους ηγέτες (τρομάρα μας !) καλύτεροι είναι; Ας μείνουμε κοντά στον Αντώνη μας και ας επιβάλλουμε την αξιοκρατία στην πράξη. Στο χέρι μας είναι !

 56. Παππάς Βαλάντης avatar
  Παππάς Βαλάντης 21/05/2012 20:03:20

  Αυτό λέω αγαπητέ.. και μάλλον εσύ δεν έλαβες υπόψιν σου πως η ίδια η χώρα διαλύεται.. Λυπάμαι πολύ που ο κόσμος δεν το κατάλαβε ήδη από το 2010. Εσύ μιλάς για την κρίση της ΝΔ αλλά η παράταξη είτε είναι "ΕΡΕ" είτε "ΝΔ" είτε "Βαγγελιώ" εμένα μ ενδιαφέρει η χώρα από την πρώτη στιγμή που επέλεξα τον Σαμαρά. Δεκάρα δεν δίνω για τη ΝΔ. Οπότε όχι μόνο η Ντόρα αλλά και η Μπιγιονσέ να συμπαραταχθεί εναντίον της καταστροφής και της αριστεράς καλοδεχούμενη..

 57. greekboy avatar
  greekboy 21/05/2012 20:06:03

  Φίλε μου εγώ ψηφίζω εδώ και 30 χρόνια δεξιά. ΕΙμαι από ένα χωριό της Λακωνίας (Κάτω Καρέα) που φώς και νερό απέκτησε το 1985. Καλό για τον τόπο μου και για μένα δεν είδα από αυτούς που ψήφισα. Αυτοί που ήταν πραγματικοί Δεξιοί διώχθηκαν και από το ΠΑΣΟΚ και κυρίως απο την ΝΔ. Είναι η ωρα της πληρωμής γιατί τα ψέματα έχουν τελειώσει εδώ και καιρό.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ greekboy 21/05/2012 20:38:46

   Ε οπότε είπατε να διώξουμε και τους εναπομείναντες δεξιούς...

 58. TopGunZ avatar
  TopGunZ 21/05/2012 20:06:13

  Α ρε Στρέηντζ, αν οι δήθεν "δεξιοί" είχαν το μισό σου φιλότιμο ίσως και να μην είχαμε φορτωθεί τον ΓΑΠ (τον οποίον παρεμπιπτόντως τον έχουμε ξεχάσει όλοι ε?)...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ TopGunZ 21/05/2012 20:25:47

   Επειδή δεν είμαι δεξιός!

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Strange Attractor 21/05/2012 20:40:05

    Αυτό εννοούσα βρε!

   • tak avatar
    tak @ Strange Attractor 21/05/2012 20:42:50

    Στην αριστερά της δεξιάς είναι καλά;

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ tak 21/05/2012 20:54:47

     Είμαι λίγο απ όλα. (Θα το κοιτάξω καμιά μέρα...).

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Strange Attractor 21/05/2012 21:19:24

      Εχω έναν γιατρό φίλο...

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ Δαναός 21/05/2012 21:24:14

      Ψυχίατρο χρειάζομαι Δαναέ, όχι πρωκτολόγο.

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ Strange Attractor 21/05/2012 21:39:06

      Για δεν πας να πάρεις κανα σιροπιαστό απ' το Plaisir; Ναι γεια!

     • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
      Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Strange Attractor 21/05/2012 22:44:54

      Ψυχίατρο;
      Έλα εδώ πάνω καμιά βόλτα Ελκυστή..

     • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
      ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Strange Attractor 21/05/2012 21:48:32

      Δεν είμαι αριστερός ούτε δεξιός. Είμαι ζόρικος. Τάδε έφη Κ. Ζουράρις. Φαντάζομαι το ασπάζεσαι.

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ Strange Attractor 21/05/2012 21:52:03

      left and right ? όπως θα ΄λεγε ο σύντροφος

 59. k. avatar
  k. 21/05/2012 20:06:27

  μπράβο σας για την ξεκάθαρη τοποθέτηση. Εις άλλα με υγεία!

 60. θανασης avatar
  θανασης 21/05/2012 20:07:01

  χαχαχαχαχα σωστη η Ορεττα!Τα θελω κι εγω τα 2 μου ευρω και μαλιστα...εντοκως

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ θανασης 21/05/2012 20:08:35

   Θα σου δώσει από τα κατασχεμένα των πλουσίων ο Τσίπρας κι εσένα...

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ TopGunZ 21/05/2012 20:36:55

    Μα προφανώς είναι 2 από τις 100000 που θα διοριστούν στο Δημόσιο...

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ θανασης 22/05/2012 01:40:31

   Σἄν πολλοί δέν τσιρίζετε τώρα τελευταῖα;;

   Ἐγώ ἔχω βάλει σκουλαρίκι τήν ρῆσι τοῦ ἀρχηγοῦ μας: "Νά μοῦ ἔχετε ἐμπιστοσύνη." Καί ἐφ ὅσον ἀναπνέω τόν στηρίζω καί τόν πιστεύω! Ἄν δέν ὑπερασπίσω τό σπίτι μου, θά τό πάρουν οἱ ἐχθροί μου.

   Μήπως ὁ ἈΣ γνωρίζει κάτι περισσότερο ἀπό ἐμᾶς;;;

   For God's sake trust him!!!!

 61. anonymous avatar
  anonymous 21/05/2012 20:08:00

  Το μαγαζί θα έχει πελάτες;

 62. man8os avatar
  man8os 21/05/2012 20:08:58

  Μην τα παρατας πρεπει να τους πεισουμε γιατι η εναλλακτηκη ειναι αυτη που περιγραφεις

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ man8os 21/05/2012 20:43:20

   Εγώ δεν παρατάω τίποτα φίλε μου. Εγώ ασπίδα δεν ρίχνω για καμιά Ντόρα. Αλλά έφαγα την πρώτη και ομορφότερη δεκαετία της ενήλικης ζωής μου για να ταίζω τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ. Δεν σκοπεύω να φάω τα υπόλοιπα μου χρόνια χτίζοντας τα γκρεμίσματα του ΣΥΡΙΖΑ...

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ TopGunZ 21/05/2012 20:49:31

    +10000 τοπ γκαν φίλε.

   • man8os avatar
    man8os @ TopGunZ 21/05/2012 21:00:31

    +1000

 63. tak avatar
  tak 21/05/2012 20:11:46

  Το ότι λέμε τον πόνο μας, σημαίνει πως δε θα παλέψουμε;

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ tak 21/05/2012 20:25:44

   tak,στους δήθεν αναφέρομαι.Και φυσικά θα λέμε τον πόνο μας. Θα παλέψουμε όσο μπορούμε.

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Δαναός 21/05/2012 20:31:54

    Παιδιά λέμε αλήθειες που πονάνε. Φοβάμαι ότι οι μειοψηφούντες θα δικαιωθούμε στο τέλος.
    Άλλο αυτό και άλλο η εκλογική αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας.
    Μαθαίνω ότι ανατέθηκε στον Ρόμπερτ Ουίλιαμας να συνθέσει το νέο ύμνο της Κεντροδεξιάς

   • juliet avatar
    juliet @ Δαναός 21/05/2012 20:59:22

    Δαναέ ,τι εννοείς δήθεν.
    Δηλ. ρημάζουμε τα πάντα και μετά ερχόμαστε για να τα επαναφέρουμε στα ίσια.Ξέρω ότι μετά από σεισμό και ερείπια κτίζονται νέα σπίτια ,νέες πόλεις.
    Εδώ φτιάχνουμε παράγκες από ναύλον και με το πρώτο φύσημα θα τα πάρει.Μέσα υπάρχουν παιδιά ,γέροντες αλλά δεν βαριέσαι όλα υπερ του άρχοντα;
    Θα ήθελα να έχει βγει και να πει τι θα κάνει με την κατάσταση που διαμορφώνεται και όχι αν υποδέκτηκε η όχι την κα. Μπακογιάννη .
    Ο Γιάννης έχει δίκιο.Ναι θα πάμε να ψηφίσουμε αλλα να παλέψουμε ...ποιόν Δαναέ ,την διαφθορά ,την ισοπέδωση ,την θεωρία ''όλοι ίδιοι είναι'';
    Τώρα που θα μπει ο κος Δημάρης και θα μας την πει ....πάλι θα του πεις ότι έχει δίκιο;
    Πόλεμο έχουμε ,Δαναέ,και μάλιστα ύπουλο όσο δεν φαντάζεσαι.
    Και δεν θέλω να είμαι με τους μειοψηφούντες που θα δικαιωθούν γιατί είναι η Πατρίδα που θα χάσει ,που θα ματώσει.
    Δεν λέω τίποτε άλλο....αλλά περιμένω .

    • tak avatar
     tak @ juliet 21/05/2012 21:12:39

     juliet, η μειοψηφία που θα δικαιωθεί, θα έχει δώσει τον καλλίτερο αγώνα της. Απλά ο Γιάννης εννοεί πως θα δικαιωθεί στο εσωτερικό μέτωπο...

     • juliet avatar
      juliet @ tak 21/05/2012 21:30:50

      Aυτό; είσαι σίγουρος;
      ''Το μέλλον θυμάται τους άνδρες που άλλαξαν τις αυτοκρατορίες ,ελάχιστα εκείνους που τις αποκατέστησαν.
      Θαυμάζουμε εκείνον που δημιουργεί ,μόλις και μετά βίας εκτιμούμε εκείνον που διατηρεί''.
      Σατωμπριαν

    • Δαναός avatar
     Δαναός @ juliet 21/05/2012 21:18:10

     juliet ξέρεις που είμαι.Πολλά για μένα όπως και για το Γιάννη είναι θέμα αισθητικής.
     Αλλά τώρα άλλο είναι το πρωτεύον.

    • Mara avatar
     Mara @ juliet 21/05/2012 21:41:47

     Καλά μου παιδιά,
     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΛΛΕΙΣΤΕ..... πάρτε το αλλιώς....και αφήστε πιά τις κλάψες....
     Εχθρός και στόχος είναι ο ΤΣΙΠΡΑΣ....

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ Mara 21/05/2012 22:02:55

      Το έγραψα,το φώναξα και το ξαναλέω:Αυτή τη στιγμή παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της πατρίδας μας. Εχθρός είναι ο Τσίπρας -που μόνο αθώος δεν είναι-και κανένας άλλος. Ο μόνος που μπορεί να τον αντιμετωπίσει είναι ο Σαμαράς. Αυτή τη στιγμή δεν μ' ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.Γι αυτό κοντά στον πρόεδρο.

     • Mara avatar
      Mara @ Mara 21/05/2012 22:39:00

      Δαναέ,

      συμφωνώ απόλυτα!

      Άς αφήσουμε λοιπόν την Ντόρα και να θυμηθούμε λίγο τα "υπέροχα" εθνικά.... συνθήματα της νεολαίας του Σύριζα.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ
      και πάμε παρακάτω...
      ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
      και πάρτε και άλλο ένα...
      ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΕΚΡΟΥΣ
      μπείτεκαι στο παρακάτω να δείτε και να φρίξετε

      http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/242-2010-11-05-01-51-11.html

      Η Ντόρα λοιπόν απλά δεν υπάρχει..., μπροστά στον κίνδυνο του Σύριζα

     • EVANGELOS avatar
      EVANGELOS @ Mara 22/05/2012 06:39:10

      χααχαχαχαχαχαχαχ ... "Tsipras delenda est" ... μερικοί ακόμα ζουν τις "όμορφες" μέρες του 44-49 !!!

      βαφτίζουν τους μισούς Έλληνες "εχθρούς" και "στόχους"

      καλό ξημέρωμα στους παραθεριστές εκεί στο όμορφο Γράμμο ... τον πιάσανε το σφυγμό της κοινωνίας πάλι

 64. Ioustinianos avatar
  Ioustinianos 21/05/2012 20:13:12

  Αν ποτέ σοβαρευτούμε σε αυτή την παράταξη και σταματήσουμε τους εγωισμούς μας τότε θα κυβερνάμε με 40%.
  Κανείς από όλους εμάς τους δεξιούς, που λέμε ότι αγαπάμε πιο πολύ την πατρίδα μας από τον εαυτό μας, δεν το αποδεικνύουμε αυτό.
  Απεναντίας, ο ένας μας μυρίζει ο άλλος μας ξινίζει....
  Επιτέλους οι κινήσεις Σαμαρά, άρχισαν να δείχνουν ηγέτη της κεντροδεξιάς παράταξης. Αν θέλεις να έχεις εξουσία, πρέπει να είσαι πολυσυλλεκτικός. Πρέπει να μπορείς να εισπράξεις την ψήφο του απογοητευμένου κεντρώου, ακόμη και είχε ψηφίσει Πασοκ. Όλοι αυτοί φοβούμενοι την ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα σκεφτούν πολύ σοβαρά το Σαμαρά από τη στιγμή που αυτός πλησιάζει το κέντρο.
  Ας μην παραβλέπουμε δύο γεγονότα:
  1. Ο εμφύλιος ξεκίνησε από την Αριστερά.
  2. Η Κύπρος χάθηκε από την δεξιά.
  Αρκετά με τα διλήμματα αυτά που διχάζουν το λαό.
  Είναι η ώρα της σοβαρής διακυβέρνησης της χώρας, από τη μεγάλη παράταξη του κέντρου. Από ήρεμους, χωρίς εθνικιστικές κορώνες ανθρώπους που ξέρουν να φέρνουν σε πέρας την αποστολή που τους ανατίθεται από το λαό. Αυτοί προέρχονται ξεκάθαρα από το κέντρο.
  Πόσο θα ήθελα ο Σαμαράς να προσεγγίσει και κάποιους από τους αμιγώς κεντρώους πολιτικούς για να κυβερνηθεί σωστά η χώρα, όπως τον κ.Αλέκο Παπαδόπουλο.....
  Τότε το ποσοστό της νέας μεγάλης κεντροδεξιάς θα εκτινάσσονταν....

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ Ioustinianos 22/05/2012 02:46:37

   Α, μπράβο. Σωστός.

 65. Κατερινα avatar
  Κατερινα 21/05/2012 20:14:10

  στις 17/06 θα έχουμε την απάντηση αν ο κόσμος πείστηκε απο την προοπτική που του δώσαμε!!

 66. Ένα μέλος avatar
  Ένα μέλος 21/05/2012 20:14:46

  Στις 29/11/2009 γραφτηκα μελος της ΝΔ, γιατι πιστευα οτι η ελλαδα χρειαζονταν ηγετη πραγματικο, αναχωμα στον ΓΑΠ και την τρικυμια εν κρανιω που ηξερα απο την δραση του στο παρελθον οτι κουβαλαει. Δυστυχως.. η πληρης απογοητευση. Αυτο ειναι και το τελευταιο μεγαλο λαθος του κ. Σαμαρα, ο οποιος φανεροτατα εχει ελλειμα πολιτικης ηγεσιας.

 67. Κατερινα avatar
  Κατερινα 21/05/2012 20:15:18

  αχ, καημένε Μανώλη πόσο πολύ θα πληγωθεις...

 68. Κατερινα avatar
  Κατερινα 21/05/2012 20:16:42

  ευτυχώς τακ που δεν κλαίω μόνη μου!
  κι΄ αυτό είναι μια παρηγοριά!!

  • man8os avatar
   man8os @ Κατερινα 21/05/2012 20:39:30

   Σε αντιθεση με εσενα ο τακ Δε θα προδωσει

  • tak avatar
   tak @ Κατερινα 21/05/2012 20:44:41

   Ποιον να προδώσω; Τον αδερφό μου τον Αντώνη; Ή το κόμμα μου;

  • man8os avatar
   man8os @ Κατερινα 21/05/2012 20:56:48

   Η συνομιλιτρια μας δε σκεφτεται σαν εμας.

   Φωτιες θελει να αναψει.

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ Κατερινα 21/05/2012 22:15:38

   Για ποια πράγματα κλαις Κατερίνα μου ;;;
   Πες τα μου και μένα τον ανήξερο να κλάψω και' γω μαζί σας !

 69. Ιωαννης Τ avatar
  Ιωαννης Τ 21/05/2012 20:17:42

  εγω θα λειψω γιατι εσυ μας εχεις ζαλισει πια. ο σαμαρας δεν ειναι λαικη δεξια. δεν ξερω τι ειναι παντως λαικη δεξια δεν ειναι. μαλλον τριζουν οι καρεκλες ειναι και φαντασου το λεω εγω που μου αρεσει ο σαμαρας.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Ιωαννης Τ 21/05/2012 20:48:27

   Λείψε. Όταν γυρίσεις, αποφάσισε σε ποια κόβα θέλεις να ενταχθείς...

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Ιωαννης Τ 21/05/2012 21:42:22

   Μα βρε Ιωάννη, αφού θές το ΣΥΡΙΖΑ γιατί μας παιδεύεις;

   • Ιωαννης Τ avatar
    Ιωαννης Τ @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 21/05/2012 22:47:09

    σε εναν δεξιο δεν μιλας για συριζα η ΚΚΕ γιατι βγαζει εξανθηματα. εγω ειμαι δεξιος. δεν ξερω καν τι ειναι σταλιν μα και ουτε με ενδιαφερει τι ηταν. αλλα υπαρχει και ενα οριο οπου ενας δεξιος σαν εμενα μπορει να δεχθει οτι κανει ο αντωνης. ειναι προσωπικο και οχι πολιτικο. παντως μας ζαλιζεις . επιμενω. ισχυει και για τον topgun αυτο και για πολλους αλλους που μολις πεις κατι διαφορετικο σε βαφτιζουν αυτοματα συριζα η καμμενο. μην με μπλεκεις εμενα με αριστερους. αν θες να με βρισεις πες με μακακα οχι αριστερο.

    • Παύλος avatar
     Παύλος @ Ιωαννης Τ 22/05/2012 01:13:43

     Ιωάννη Τ , Είσαι μεν συμπαθής , αλλά μας ζάλισες με την έλλειψη τόνων, σημείων στίξεως , και προ πάντων συντακτικής εκφοράς του λόγου σου !
     Έχεις την καλοσύνη να συμβουλεύεσαι κάποια φιλόλογο, κάθε φορά που προτίθεσαι να ταλαιπωρήσεις τους εδώ αναγνώστες ;;

     • Ιωαννης Τ avatar
      Ιωαννης Τ @ Παύλος 22/05/2012 01:45:49

      τονους δεν βαζω γιατι βαριεμαι. ναι εχεις δικαιο. επρεπε να γραψω τι ηταν ο σταλιν και οχι τι ειναι σταλιν. ε ξεχασα και κανα δυο τελειες.
      αν σε ταλαιπωρω i'm sorry, so sorry, please forgive me.

     • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
      Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Ιωαννης Τ 22/05/2012 13:36:44

      Α..και κάτι άλλο.
      Τα κύρια ονόματα γράφονται πάντα με κεφαλαίο.
      Συνέχισε να γράφεις στα αγγλικά,για να σε καταλαβαίνουμε καλύτερα.

 70. alex23 avatar
  alex23 21/05/2012 20:18:52

  αν ηθελε την καρεκλα, θα εκανε τσιπρισματα, θα ελεγε οχι στην δανειακη,θα 'εβγαινε' με 60% σαν εθνικος ηρωας επειδη οι ελληνες ψηφιζουν συνθηματα και υποσχεσεις

  αν σε οτι προεβλεψες και προειδοποιησες για τις επιπτωσεις του μνημονιου εχεις πεσει μεσα
  και εχεις ενα σχεδιο που πιστευεις οτι θα σωσει τους γυρω σου, δεν βλεπω τον λογο να μην προσπαθησεις να το υλοποιησεις..

 71. anonymous avatar
  anonymous 21/05/2012 20:19:28

  Ρε φίλε δεν υπάρχει λαϊκός δεξιός. Υπάρχει δεξιός σκέτο. Δεν υπάρχει κεντρώος φιλελεύθερος. Υπάρχει φιλελεύθερος σκέτο και κεντρώος σκέτο για να μην πω ότι η λέξη κεντρώος είναι ελληνική εφεύρεση στην πολιτική. Η διεθνώς παραδεδεγμένη ορολογία είναι σοσιαλδημοκράτης.

 72. Oretta avatar
  Oretta 21/05/2012 20:20:36

  Εξυπνούλη, ας βγει αυτή η την επόμενη φορά κι ας μη μου τα δώσει.

  Εγώ μη ψηφίζοντας το κόμμα που συμμετέχει η Ντόρα είναι σαν να τα έχω πάρει πίσω.

  Εξυπνούλη έμαθες πως στην βόρειο Eλλάδα η γραμμή των νεοδημοκρατών ήταν ψήφος σε ότι άλλο εκτός ΝΔ κυρίως Χ.Α για να πέσει ή να εκβιαστεί ο Σαμαράς;

  Σου φτάνουν αυτά ή να κάνω και κακάκια.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Oretta 21/05/2012 20:41:21

   Μη στεναχωριέσαι, θα τα πάρεις εξυπνούλα από πολύ νωρίς στην διακυβέρνηση Τσίπρα... απλά το νόμισμα θα είναι σε αυτοφασκελώματα...

   • Μικρασιάτης avatar
    Μικρασιάτης @ TopGunZ 21/05/2012 23:03:59

    Σωστος ο ΤΟΠ_ΓΚΑΝ.

    Παντως ξαφνικα μαζευτηκανε πολλοι ''αγαναχτησμενοι'' Δεξιοι, που η μονη ''παλικαρια'' που εχουν κανει για τη παραταξη, ειναι οτι εδωσαν 2 ευρω για να γραφτουν μελη στη ΝΔ το 2009 (!!!!!!), επισης περιμεναν στην ουρα για να ψηφισουν..!!!! Πω πω ...τρομερη θυσια , ελεος τι αλλο θα ακουσω...

    • TopGunZ avatar
     TopGunZ @ Μικρασιάτης 21/05/2012 23:25:56

     Αφού είναι γνωστόν πως οι πρώτες λιποθυμίες επί Παπανδρέου ήταν στις ατελείωτες ουρές που περιμέναμε μερόνυχτα ολόκληρα μέσα στο αγιάζι για να ψηφίσουμε στις εσωκομματικές.

     • Μικρασιάτης avatar
      Μικρασιάτης @ TopGunZ 21/05/2012 23:55:50

      Αν βγει πρωτο κομμα ο φιλος των τρολς ο Αλεξ Τσιπρας, θα εχουμε λυποθυμιες απο πεινα στην ουρα για τα συσσιτια. Ειδικα τουρισμος και ναυτιλια ..αντιο!

 73. Ιωαννης Τ avatar
  Ιωαννης Τ 21/05/2012 20:22:02

  εγω ολα τα βλεπω σαν το διλημμα της 17ης ιουνη να ειναι ποιος θα κερδισει τις 50 εδρες bonus. η ΝΔ η ο Συριζα? ε τι να κανουμε οταν τριζουν οι καρεκλες η πατριδα παει πισω. αηδια! παρακμη!!! και ο συριζα πολυ μπλιαχ πια. ολοι τις 50 εδρες εχουν στο στοχαστρο. α ρε ελλαδα.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Ιωαννης Τ 21/05/2012 21:50:52

   Ούτε ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη; Νόμιζα πως ήσουν εκεί. Τότε τι; Γύρνα στο Σαμαρά και άσε τη γκρίνια.

   • Ιωαννης Τ avatar
    Ιωαννης Τ @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 21/05/2012 23:03:08

    ξερεις οτι ειμαι δεξιος. μαλλον δεν ξερεις οτι ειμαι αντιευρωπαιστης. δεν ημουν αλλα με εχει αηδιασει η συμπεριφορα της ευρωπης. και αυτο το φιλοευρωπαικο μετωπο του σαμαρα δεν με εκφραζει. και δεν με εκφραζει γιατι δεν βρισκω νοημα. για μενα ειναι η ελλαδα πρωτα και μετα ευρωπη. αν το ελεγε ελληνικο φιλοευρωπαικο μετωπο ισως να το σκεφτομουν. αλλα στο φιλοευρωπαικο μετωπο σορρυ ειναι και το πασοκ και η δημαρ. και αν με την αριστερα βγαζω εξανθηματα με το πασοκ με πιανει αμοκ. για μενα εκτος απο την γερμανια το πασοκ ειναι ο εχθρος. αλλα μαλλον με αυτον θα παμε παλι. αλλη αηδια δεν αντεχω. σορρυ.

 74. regeneration avatar
  regeneration 21/05/2012 20:22:29

  ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ...

  Τίποτα λιγότερο...

  Πάμε όλοι μαζί στον κοινό αγώνα...

  (Προς λιποψυχίες: η προσχώρηση της Ντ. Μπακογιάννη στη Ν.Δ. σας δίνει κι ένα άλλοθι όταν κατά την τελική μάχη θα το βάλετε στα πόδια. Θα έχετε κάποιον να δείχνετε ως φταίχτη... Ήδη από τώρα κάποιοι το κάνουν. Κρίμα.)

  Να ξεκαθαρίσουν λοιπόν τα πράγματα...

  Όποιος θέλει να παλέψει ας το κάνει με όποιο τρόπο μπορεί...

  Καιρός να λάβουμε υπ' όψιν μας και την ατομική μας ευθύνη...

  Το δίλημμα δεν είναι Ευρώ ή Δραχμή... αλλά αν θέλω να κερδίσω τη μάχη της Πατρίδας ή όχι.

  Επιτέλους ήρθε η ώρα όλοι μας να διαλέξουμε.

 75. ΚΑΚ avatar
  ΚΑΚ 21/05/2012 20:23:20

  Τη Ντορα να τη δεχτω.

  Τον ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ δεν τον δεχομαι.

  Για τον Θεο.

  ΣΑΜΑΡΑ δεν εχω λογια..................

 76. Heaven avatar
  Heaven 21/05/2012 20:24:48

  το ξανάγραψα! Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος στη Γερμανία που μπορεί να πάρει επάνω του την έξοδο μας απο την Ευρώπη. Όπως λέει και μία φίλη "εμεις το έχουμε χτίσει το μαγαζί"!!
  ειλικρινά πιστεύω οτι και ηθικά έχουν πρόβλημα να οδηγήσουν μια κοινωνία στον όλεθρο!

 77. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 21/05/2012 20:25:51

  ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ-ΝΕΑ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....!!!!!

  ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΒΡΙΖΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ....ΞΕΡΩ,ΞΕΡΩ.....ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....!!!

  ΝΟΜΙΖΩ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ......ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...( Ο YES...O ALEX ΗΤΑΝ STO.....CNN...ΤΥΧΑΙΟ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...), ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ Η ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΗΡΩΘΕΙ ( 'Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!!!!ΚΟΜΜΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ......

 78. Heaven avatar
  Heaven 21/05/2012 20:27:10

  ξέρεις δεν υπάρχει η απέναντι εναλλακτική.
  το παλιό διεφθαρμένο απέναντι στο νέο αλλαλούμ!
  πάρε και διάλεξε!
  "μάνα θα πάω στα καράβια μου φαίνεται"!!!

  • Heaven avatar
   Heaven @ Heaven 21/05/2012 20:27:51

   @Θειος

 79. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 21/05/2012 20:28:22

  ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ...

 80. ΣΤΑΥΡΟΣ Κ avatar
  ΣΤΑΥΡΟΣ Κ 21/05/2012 20:31:57

  Δηλαδή ολη η ιστορία ειναι να προσθεσουμε ποσοστο ψηφοφόρων? τα ιδια θα έχουμε και στη δεύτερη,και στην τριτη εκλογική αναμετρηση που θα γίνει φυσικά.
  Είμαστε απίθανοι εμείς οι Ελληνες τελικά.Αμα είναι για την τριτη εκλογική αναμέτρηση,να καλέσουμε πάλι πίσω τον Καμένο!!!!! και τον Χαικάλη!!!!!Τοτε θα βγει η Ν.Δ???Για το οτι δεν εχουμε Κράτος κανείς δεν μιλάει για αυτο.Πάντα φταίνε όλοι οι άλλοι.Ποτέ εμείς.Ερε Συρία, Λιβανος μεριά μας ανήκει.δεν είμαστε για παραπάνω

 81. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 21/05/2012 20:32:05

  Όλοι αυτοί οι όψιμοι Σαμαροφάγοι, που ξαφνικά εμφανίζονται λαύροι στο αντινιούζ, και δηλώνουν καλύτερα Τσίπρα παρά ΝΔ, επειδή επανήλθε η κακιασμένη κυρία, ας μου απαντήσουν κάτι απλό:
  Όταν ανέλαβε αρχηγός της ΝΔ ο Σαμαράς, και η Ντόρα ήταν ένα ακόμη μέλος της, γιατί δεν έβριζαν τότε τον Σαμαρά ή την ΝΔ που την είχε στις τάξεις της;
  Τι άλλαξε τώρα;
  Μήπως είστε καμμενικοί, ή τσιπρικοί; Μήπως, λέω;

  • Ορεττα avatar
   Ορεττα @ Strange Attractor 21/05/2012 20:39:29

   Κοίτα τώρα ερωτήσεις ενός πρώην Πασόκου.
   Αλλά να σου απαντήσω.
   Κατ' αρχήν δεν βρίζουμε και μη βάζεις λόγια.
   Όσο η κυρία ήταν στο κόμμα δεν υπήρχε λόγος να καταφέρεται κανείς εναντίον της.
   Από τη στιγμή που προκάλεσε την διαγραφή της για να κάνει το κόμμα του στατιστικού λάθους και καθύβριζε νυχθημερόν τον Σαμαρά, ε λογικό είναι τώρα που επίστρεψε να μη θέλουμε να στηρίξουμε το φέουδό της.

   Καμμενικός είσαι και φαίνεσαι. Και φαίνεσαι πολύ που να πάρει, απορώ που δεν το καταλαβαίνουν μερικοί.

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Ορεττα 21/05/2012 20:44:59

    Χαχαχα, α ρε Παράξενε, όλα στα είχανε πει εδώ μέσα, μόνο Καμμενικό δε σε είχανε πει. Δεν φτάνει που τρολλάρουνε, είναι και αδιάβαστοι...

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ TopGunZ 21/05/2012 21:06:28

     Έκλεισα αισίως τα 3 1/2 χρόνια εδώ μέσα. Όλα τα άκουσα.
     Καμμενικό όμως δεν με είπε κανείς. Μόνο η Ορέτα.
     Αύριο πάω στον δρα Ρέγγα να με εξετάσει. (Που είναι αυτή η ψυχή);
     Βρε τι πάθαμε με τα τρόλια!

   • marios avatar
    marios @ Ορεττα 21/05/2012 20:48:00

    χα χα, κλώσσα η κυρία!

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Ορεττα 21/05/2012 21:08:40

    Τον Σαμαρά τον στηρίζω και χωρίς να με πάρει τηλέφωνο διότι εδώ καικαιρόλέω πως είναι το τελευταίο ανάχωμα.
    μετά απ αυτόν ο Τσίπρας και το χάος του.
    Ξυπνείστε παλουκάρια!

   • Μικρασιάτης avatar
    Μικρασιάτης @ Ορεττα 21/05/2012 23:13:41

    Φιλη ''οπερετα'', κακως σε λενε ''φιλη του Καμμενου''. Φιλη του Αλεξ Τσιπρα εισαι και εμφανιστηκες τωρα ξαφνικα για να δωσεις κι εσυ τη μαχη σου για να γινει η Ελλαδα , μια Βορ Κορεα της Ευρωπης. Αλλα, κοπελια μου μη φας εχουμε ...γλαρο!

    Ειστε παντως καλα οργανωμενες εκει στο ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικα οι κοπελες εχετε φανατιστει πολυ.

  • The Saint avatar
   The Saint @ Strange Attractor 21/05/2012 20:51:44

   Εδώ μου τα χαλάς ατράκτορα. Η Ντόρα ήταν υποψήφια. Την έχασε απο τον ΜΙΣΗΤΟ ΕΧΘΡΟ της οικογένειας, και δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει ασκώντας αντιπολιτευτική πολιτική. Καλώς εδιώχθει, και ήταν αναμενόμενο. Μήπως, αν έβγαινε η Ντόρα αρχηγός, θα έβλεπε ποτέ το φώς του ήλιου ο Σαμαράς? Το μαυρο σκοτάδι θα τον έτρωγε.
   Οπως ακριβώς θα τον φάει, μετά τις εκλογές (του 2ου αρνητικου αποτελέσματος στη σειρά...) και αφού η Ντορίτσα, αναλάβει δράση...

   σ.σ.1 Αντώνη μου, έπαιξες, και έχασες... Ισως σε μιά άλλη ζωή.
   σ.σ.2 Θεωρώ φυσιολογικό και ίσως και αυτονόητο ότι οι απ'τα γενοφάσκια τους "δεξιοί", ακόμη και όσοι στηρίζουν την κεντρώα θέση/ιδεολογία, θα συμπορευτούν και θα ψηφίσουν Ν.Δ. γιά να μείνει ζωντανή η παράταξη...
   Γιά τους υπόλοιπους, στους οποίους ανήκω και εγώ, (και που ξαναλέω ψήφισα Ν.Δ. γιά πρώτη φορά) δεν θα πάρουμε... sorry, αλλά όσοι ανήκουν σε αυτούς τους "ανένταχτους" και "αθεραπευτα ρομαντικούς" που πιστευουν στην πατρίδα πρωτίστως, και μετά σε κόμματα, κινήματα, και πρόσωπα, θα βρούμε αλλού τη διέξοδο...
   Χαίρετε...

   • Κατερινα avatar
    Κατερινα @ The Saint 21/05/2012 21:34:47

    συμφωνώ και προσυπογράφω!!

   • Δαναός avatar
    Δαναός @ The Saint 21/05/2012 22:30:47

    Saint. σ΄έχω συνηθίσει αλλιώς. Το θέμα δεν είναι κομματικό. Πολιτικό είναι.Λάθη γίνονται και θα γίνονται, αρκεί να μην είναι ολέθρια για την πατρίδα. Ασπίδα να γίνουμε να τον προστατέψουμε το Σαμαρά, γιατί αν μη τι άλλο έχει ήθος.Κι αυτό στο υπογράφω.

    • The Saint avatar
     The Saint @ Δαναός 21/05/2012 23:04:21

     Δαναέ, το συμπέρασμα που έχω καταλήξει, όλο αυτό τον καιρό, που υποστήριζα τον Σαμαρά, είναι ότι τελικά θέλει, αλλά ΔΕΝ μπορεί!
     Εχει κάνει ΠΟΛΛΑ πισωγυρίσματα, τα γνωρίζεις, αλλά αυτό το συγκεκριμένο, θεωρώ ότι είναι "θανάσιμο" γιά τον ίδιον.
     Ενα σημαντικό ατού που είχε, με την εκδίωξη της Ντόρας απο το κόμμα, (και το παράλληλο μήνυμα που έστειλε στους παλιοκομματικούς) το έστειλε στις καλένδες... Τώρα δίνει ΒΗΜΑ σε όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους, με την κίνηση που έκανε...
     Ολα του τα είχα "συγχωρήσει", είχα αποδεχθεί κάθε του ενέργεια ώς αποτέλεσμα μικροπολιτικής, και σκοπιμοτήτων, γιά την επιτευξη του (γιά όλους μας) ποθητού, αλλά αυτήν την ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος κίνηση όχι.
     Και επαναλαμβάνω, ότι γιά τους βέρους "δεξιούς" ισως να μην τίθεται θέμα, αλλά δεν μπορεί να μην τίθεται θέμα γιά όλους όσους πίστεψαν στο λόγο του, γιά αξιοκρατία, αλλαγή του κράτους, αλλαγή νοοτροπίας, και κυβέρνησης.... Αυτά με Ντορούλες, Ψωμιάδηδες, και κάτι ...γίγαντες της σκέψης σαν τον Ανατολάκη (εεεε, βασικά...) ΔΕΝ γίνονται.
     Απλά σκέψου, ότι και επιτυχές να είναι το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών γιά τη Ν.Δ. την εσωκομματική αντιπολίτευση (συμφερόντων) που θα έχει να αντιμετωπίσει, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ. Τίποτα άλλο...

     • Δαναός avatar
      Δαναός @ The Saint 21/05/2012 23:13:07

      Έχεις δίκιο αλλά τώρα θα τον αφήσουμε μόνο του με τα θηρία και μ'έναν Τσίπρα μη ελεγχόμενο απέναντί του και απέναντί μας;

     • The Saint avatar
      The Saint @ Δαναός 21/05/2012 23:21:29

      Aν σε χαροποιεί το γεγονός, εγώ Τσίπρα ΔΕΝ ψηφίζω. Και επειδή φαίνεται πλέον ότι ο Τσίπρας είναι μιά "φούσκα", και τίποτα περισσότερο (την έκανε τη χοντρο-γκέλα του με τη δήλωση γιά τον Ολάντ!), ο κόσμος έχει αρχίσει να τον παίρνει χαμπέρι (και τις συνηστώσες, και το ρόλο τους) πιστευω ότι ΔΕΝ θα πάρει τα ποσοστά που δείχνουν τα "γκάλοπ".

   • Μικρασιάτης avatar
    Μικρασιάτης @ The Saint 21/05/2012 23:19:44

    Kαλα ειστε τοσοι πολλοι οι αγαναχτησμενοι που ψηφισατε πριν λιγες μερες ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ν.Δ (και τωρα λογω ...Μπακογιαννη θα μας φυγετε) , και το κομμα μας πηρε 18,6%...????!!! Δηλαδη τοσα χρονια πως παιρναμε απο 40% και πανω χωρις εσας?? Πραγματικα σε τρολαρες, δεν αντεχω αλλο, .... απ τα γελια...

    • The Saint avatar
     The Saint @ Μικρασιάτης 22/05/2012 03:54:52

     Μικρασιάτη, αν αναφέρεσαι σε εμένα, προβλημά σου είναι αν δεν με πιστευεις. Τώρα αν αναρωτιέσαι ΤΙ έγιναν οι ψήφοι των ίδιων των νεοδημοκρατών, καλυτερα να ψάξεις να το βρείς, γιατί στις επερχόμενες εκλογές, θα ψάχνετε να βρείτε γιατί πήρατε κάτω απο 18%... Εκτός και αν τελικά οι νεοδημοκράτες είναι όλοι ...ντορικοί!!!
     Α, και που'σαι, μην μας πάθεις τίποτα απο το πολυ γέλιο, γιατι θα μας ...λείψουν τα γραπτά σου, δειγματα σοβαρότητας, και ήθους...

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Strange Attractor 21/05/2012 21:52:20

   Στέηντζ βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Πές τα γιατί πήξαμε στα καμμένα τριπράκια εδώ μέσα.

 82. franc avatar
  franc 21/05/2012 20:38:59

  Δεν με είχες παρακολουθήσει από παλιά φαίνεται.
  Αυτά που τώρα λέει ο Τσίπρας οτι η απαλλγή απ' τα μνημόνια είναι κοινή Ευρωπαική υπόθεση, τουλάχιστο των PIIGS εγώ τά έλεγα πολύ πρίν απ' αυτόν . Δεν αποκλείω και να με διάβασε...
  Παρεμπιπτόντως σου παραθέτω το τεκμήριο απο σχόλιό μου to 2010 στο antinews :
  archaeopteryx ,
  Oσο κι αν δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ , Την ιδέα Νότιου Μπλοκ (και Ιρλανδικού) την είχε γράψει η φουκαριάρια η αφεντιά μου απ' την αρχή της κρίσης . Αλλα θα μου πείς σιγά μη σε διαβάσουνε ...Πρότεινα λοιπόν:

  1. Απ΄ευθείας ερώτηση στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ για να διαπιστωθεί η διάθεσή του για συμμετοχή στο ΝΕΟ ΕΑΜ.
  2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ " ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ:
  ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΑ,ΙΣΠΑΝΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ,ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ, ΤΕΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
  3. Χρησιμοποίηση του κειμένου της ΚΟΙΝΗΣ ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ με τις κατάλληλες προσαρμογές, ως καταστατικού χάρτη για την δημιουργία της "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ " με ταυτόχρονο άνογμα του κειμένου αυτού μέσω ιντερνετ πρός υπογραφή απο κάθε ενδιαφερόμενο παγκοσμίως.
  4. Προώθηση της οργάνωσης της "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ " με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς , με δημιουργία ΠΥΡΗΝΩΝ ΔΡΑΣΗΣ σε κάθε κράτος-μέλος.
  5. ΄Αμεση και συγχρονισμένη ανάληψη δράσης από τους παραπάνω πυρήνες με στόχο την πραγματοποίηση της "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ " ως μοναδικου τρόπου άμυνας και σωτηρίας απο την επίθεση που δεχόμαστε απο την "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ" και δημιουργίας μιας νέας Ευρώπης που θα είναι αυτάρκης βασισμένη σε μια νέα φιλοσοφία ζωής που θα βασίζεται στην αειφόρο ανάπτυξη και όχι στην λυσαλέα επιδίωξη του χρηματικού κέρδους πάση θυσία.
  6. Ξεκαθάρισμα προς κάθε κατεύθυνση οτι αυτή θα είναι η πραγματική Ευρωπαική Ενωση σε ενα ΕΝΙΑΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ . Σ' αυτη την Ενωση έχουν πραγματικά θέση 'ολα τα Ευρωπαικά κράτη απο τον Ατλαντικό ως τα Ουράλια . Ακόμη και η Γερμανία με τους δορυφόρους της αν κατανοήσει οτι μόνη της δεν μπορεί...

  Βλέπε & εδώ: syn.gr | Κοινή Έκκληση για τη Σωτηρία των Λαών της Ευρώπης

 83. Κατερινα avatar
  Κατερινα 21/05/2012 20:42:19

  εγώ είμαι με την πατρίδα μου!
  με αυτήν και μόνο! μετά όλα τα άλλα!
  δεν είμαι με βαρωνίες, οικογένειες, Ζήμενς και οτι άλλο ευθύνεται για αυτό που συμβαίνει στη χώρα μου!
  μπορει να περάσω απο την κόλαση αλλά πίσω δεν γυρίζω!

  • Enas-Petros avatar
   Enas-Petros @ Κατερινα 22/05/2012 02:57:26

   Κατερινα είπε:
   21/05/2012 στις 8:42 pm
   εγώ είμαι με την πατρίδα μου!

   Κι εγώ έτσι θέλω να είμαι κ. Κατερίνα αλλά δεν μ'αφήνουνε.

 84. ΣΤΑΥΡΟΣ Κ avatar
  ΣΤΑΥΡΟΣ Κ 21/05/2012 20:44:30

  Εγω προσωπικα ειμαι με την Πατριωτικη Δεξιά και ας κανει λαθη κατα την γνωμη μου ο Αντώνης.Βεβαια ο σκοπος αγιαζει τα μέσα.Πρεπει ομως ο Προεδρος να μιλήσει στον Λαό να πει την Αλήθεια.Δεν μπορει να μιλάνε καθηγητές Πανεπιστημίου (εχουν και αυτοι την ευθύνη τους)να λενε τι Κράτος φτιάξαμε τα τελευταία χρόνια και να μην μιλάει ο Πρόεδρος

 85. vardarskian avatar
  vardarskian 21/05/2012 20:44:52

  όταν το "αδάγκωτον Έθνος" θα γίνει βορά
  στα εκατομμύρια των λαθρο που θα καλωσορίζουν οι Τατσόπουλοι
  κι οι ΡεπουσηδοΨαριανοί συνέταιροί τους στην κυβέρνηση
  εσείς να καμαρώνετε ότι κάνατε αντίσταση στην γραφική πλέον Ντόρα!!!

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ vardarskian 21/05/2012 21:04:23

   Άστα vardaskian, τους δράκους αλλού, εγώ δεν τους φοβάμαι, τα έχω βάλει με την σκύλα και την χάρυβδη.
   Όταν σπάγαμε τα κεφάλια μας στα σοκάκια για να υποστηρίξουμε τον δράκουλα, κάποιοι άλλοι, έβλεπαν την χάιντι.
   Τον Σαμαρά θα τον ψηφίσω, όπως θα καλέσω και όσους μπορώ να επιρρεάσω να τον ψηφίσουν.
   Όμως άλλο αυτό και άλλο ο γάμος της νεκρής νύφης.

   • vardarskian avatar
    vardarskian @ dikefalosaitos 21/05/2012 21:45:14

    οι δράκοι είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης φίλε
    κι η γενιά που έβλεπε χάιντι θα σε κοιτάει σαν χάνος όταν της μιλάς για Σκύλλες και Χάρυβδες...

    • dikefalosaitos avatar
     dikefalosaitos @ vardarskian 21/05/2012 23:07:13

     Ο καθης και τα βιόματά του.
     Εγώ με ιπτάμενα μπουκάλια μπύρας κι εσύ με την χάιντι, τι να κάνουμε, έτσι είναι και γι' αυτό βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα.

     • vardarskian avatar
      vardarskian @ dikefalosaitos 22/05/2012 09:34:58

      Σωστά. Ο καθης και τα βίοματά του κ.Φ.

     • Ο Θείος avatar
      Ο Θείος @ vardarskian 22/05/2012 12:30:44

      Έλεος, με τις έμμονες ιδέες σας αγαπητοί.
      Ζείτε σε θερμοκήπιο και πετάτε πέτρες.
      Έξω και γύρω γίνεται χαμός, αλλά το πρόβλημα σας είναι οι κκ. Ψαριανός και Ρεπούση !!!
      Ζείτε στον κόσμο σας...

     • vardarskian avatar
      vardarskian @ Ο Θείος 22/05/2012 15:33:45

      τα πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων... συγγνώμη Θείε που δεν έχουμε τις ίδιες.

 86. Νικηφορος Φωκας avatar
  Νικηφορος Φωκας 21/05/2012 20:47:00

  Τα θερμα μου συγχρητηρια προς το ΑΝTINEWS , σε μια εποχη παρακμης οπου ολα πουλιουνται και ολα αγοραζονται , οπου οι κωλοτουμπες εχουν φτασει σε ασυληπτα επιπεδα τεχνης , σε μια εποχη που ακομη και η ντορα μπορει να ξαναγινει υπουργος εξωτερικων με πρωθυπουργο Σαμαρα , σε αυτη τη απιστευτα βρωμερη κοινωνια ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΑ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ , και τετοιοι ανθρωποι ΕΥΤΥΧΩΣ στελεχωνουν το ANTINEWS.

  Θερμα συγχαρητηρια παιδια , ειναι βαλσαμο ψυχης να βλεπουμε οτι υπαρχουν επιτελους καποιοι καθαροι γιατι ετσι ελπιζουμε οτι με αυτη την μαγια θα φτειαξουμε εκεινη την πραγματικα μεγαλη ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ μακρυα απο κωλοτουμπες και βρωμερες βαρωνειες.

  Προσβλεπουμε πλεον στις 18 Ιουνιου οταν θα κληθουμε υπο αλλας συνθηκας καυ υπο αλλο μπροσταρη ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.. μεχρι τοτε μεγαλη ομαδα (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ..) θετουμε το οπλο παρα ποδας.

  Κρατηστε παντα αυτη τη ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ανοικτη για τον απλο Ελληνα πολιτη που δεν ΓΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΕΙ ουτε ξεπουλα τις ιδεες του σε κανενα και για τιποτα, επιτρεψτε μου να κλεισω με τον Μακαριστο μας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ...


  «Κράτα γερά μέσα σου τα ζώπυρα της πίστεως που παρέλαβες από τους γονείς σου. Η Ελλάδα είναι η χώρα των μεγάλων αγώνων για την κατίσχυση των μεγάλων ιδανικών. Μην αφήσεις τη χώρα σου να χάσει το χαρακτήρα της και να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων, χωρίς συνείδηση, χωρίς εθνικότητα και χωρίς ταυτότητα. Μέσα σ’ αυτή τη μάζα κινδυνεύεις να γίνεις ένα νούμερο, ένας αριθμός, να χάσεις την ελευθερία της προσωπικότητάς σου. Αδελφοί, μείνατε εδραίοι και αμετακίνητοι σε όσα μάθατε και σε όσα επιστώθητε. Μείνατε σταθεροί στην πίστη και στα ιδανικά του Γένους. Αυτό είναι το χρέος μας.»

  Οσοι ζωντανοι..

  • tak avatar
   tak @ Νικηφορος Φωκας 23/05/2012 13:32:39

   Γεια σου Αυτοκράτορα!

 87. πανος avatar
  πανος 21/05/2012 20:49:27

  Το προγραμμα της Ντορας ειναι ξακαθαρο και οτι χρειαζετε για να ξεβρωμισει ο τοπος απο τα τρωτκικα του δημοσιου χρηματος και τους καβατζωμενους απο τη σιγουραντζα. Αντωνη εισαι η τελευταια ελπιδα του τοπου και ο κοσμος μας πρεπει ναναι ενωμενος γιατι ειμαστε στο χειλος του γκρεμου, και τωρα πλεον φιλοι μου δεν ειναι εποχες για γκρινιες. Πιστευω οτι αν κανουμε κυβερνηση και σωσουμε τη χωρα μετα καθε καταργαρης κρατικοδιαιτος και λαμογιο θα παει εκει που του αξιζει. Προχωραμε ενωμενοι να σωσουμε την ΕΛΛΑΔΑ και τα υπολοιπα επονται.

 88. elli avatar
  elli 21/05/2012 20:49:33

  Ναι ηΝτόρα ήταν πριν στη ΝΔ αλλά δεν μπορούσε να κάνει τα δικά της γιατί ο Σαμαράς δεν την άφηνε ,κι όταν είδε ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς έφυγε γιτί δεν τη σήκωνε το κλίμα αλλά ούτε και οι ψηφοφόροι της ΝΔ που είχαν σιχαθεί το μητσοτακείκο! Αυτό φάνηκε και στις εκλογές! Ούτε στη βουλή δεν μπόρεσε να μπει!
  Τώρα τι την θέλει πίσω? Η Ντόρα είναι καμμένο χαρτί και δυστυχώς θα κάψει και τους υπόλοιπους!

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ elli 21/05/2012 20:51:33

   Την θέλει πίσω διότι τελικά οι νεοδημοκράτες με τα μεγάλα λόγια και τα πολλά μπλα μπλα αποδείχθηκαν μόλις 18%...

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Strange Attractor 21/05/2012 20:52:34

    Και ο Τσίπρας, η Ρόζα, οι λαθρολάγνοι, και ο Πάντζας με το μαϊμού ΔΗΚΚΙ καιροφυλαχτούν.

   • tak avatar
    tak @ Strange Attractor 21/05/2012 21:05:13

    Strange πνευματικέ αδερφέ, ξέρεις πόσοι από τους υπεράνω υποψίας (και καταευνοημένους) μου δήλωσαν πως ψήφισαν Χ.Α., Τσίπρα και Καμένο; Δε μπορείς να φανταστείς! Και τώρα μου παριστάνουν τις Μαγδαληνές και τους ανησυχούντες! Άστα να πάνε φίλε.

 89. μεταρρυθμιστής avatar
  μεταρρυθμιστής 21/05/2012 20:54:59

  Είτε πλακώσατε είτε οι τσιπρικοί είτε αν είστε δεξιοι είστε άξιοι της θλιβερής μοίρας σας οι περισσότεροι. Περιμένατε σαν τα κοράκια να κράξετε τον Σαμαρά.Λες και έκανε κάποιο τρομερό λάθος. Την Πόλη να είχε παραδώσει στον Μωάμεθ τον πορθητή, λιγότερα θα του καταλογίζατε. Ο Σαμαράς άλλη μια φορά θυσίασε το στενό προσωπικό συμφέρον , προτάσσοντας το κοινό καλό και το συλλογικό συμφέρουν. Αν δεν καταλαβαίνετε οτι ο κατακερματισμός της Δεξιάς ανοίγει το δρόμος για τους Σκουρλετοστρατούληδες, οτι και να πω δεν θα σας πείσω.Αν κι εδώ που τα λέμε την τραβάει ο οργανισμός σας μια διετία συριζίτιδας..Μετά θα θεωρείτε τον Μαρκογιαννάκη Τσώρτσιλ. Αν είχατε τόσο πάθος και στην προεκλογική περίοδο, η ΝΔ θα είχε πάρει τουλάχιστον 25% και τώρα θα μιλούσαμε επί εντελώς άλληξς βάσης....Σας ξυνίζει η Ντόρα ή ο Πλέυρης, αλλά τα εκατομμύρια επιπλέον μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που θα σας φέρει ο Αλέξης τα παραβλέπετε...Δεν βαρεθήκατε μια ζωή την κλάψα και την ενδοσκόπηση;

  • Α avatar
   Α @ μεταρρυθμιστής 21/05/2012 21:22:43

   : Μετά θα θεωρείτε τον Μαρκογιαννάκη Τσώρτσιλ.

   όλα τα λεφτά!!!

 90. DI.KO avatar
  DI.KO 21/05/2012 20:59:11

  "Η ΝΔ δεν πρέπει επίσης να διολισθήσει σε έναν απαρχαιωμένο αντικομμουνισμό. Από τις τράπεζες κινδυνεύουν τα σπίτια μας και όχι από τους … κομμουνιστές.

  Παρόλα αυτά, όταν καίγεται ο τόπος, όταν η χώρα βρίσκεται μισό βήμα πριν τη χρεοκοπία, όταν η Ελλάδα κινδυνεύει να βγει από το ευρώ όταν ο κόσμος δε θα έχει μισθούς και συντάξεις, δε χωράνε διχασμοί και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Στον πόλεμο οι μεραρχίες δεν πάνε διασπασμένες, πάνε όλες μαζί για να κερδίσουν".
  Πολύ καλό το άρθρο!! Ελπίζω να το διαβάσουν μερικοί από την λεωφόρο. Πρέπει να είσαι συναινετικός για να μπορέσεις να κερδίσεις εμπιστοσύνη, αλλά πρέπει και να ξέρεις πως θα χειρισθείς την κάθε συναινετική δράση και προσπάθεια. Πρέπει να αξιολογήσεις τον αντίπαλο και όχι διαρκώς να τον μειώνεις. Αν δεν το καταλάβει αυτό ο ΑΣ έχει ήδη χάσει.
  Οι θέσεις του Αντινιους άψογες!!

 91. dimitris avatar
  dimitris 21/05/2012 21:17:08

  ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΥΚΤΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΘΑΡΗ ΝΔ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΣΕ Α ΚΑΙ Β ΑΘΗΝΩΝ
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΛΕΦΡΟΤΗΤΑΣ
  ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗ ΜΕΣΣΑΙΟΧΩΡΗΤΙΚΗ ΝΔ ΜΕ ΜΟΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΚ
  ΔΕ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΔ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΒΟΡΙΔΗ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΛΕΥΡΗ ΤΖΑΒΑΡΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ?

  • Παρατηρητής avatar
   Παρατηρητής @ dimitris 21/05/2012 21:37:05

   "ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΛΕΦΡΟΤΗΤΑΣ"

   Aυτο δεν είναι τιποτε αγαπητέ εδώ ψηφιστηκε η Πιπιλή ...και ο Λυκουρέτζος !! ο τσίπρας μας μάρανε

 92. popolaros avatar
  popolaros 21/05/2012 21:18:38

  Γύρισε λοιπόν και η Ντορίτσα.
  Πολύ ωραία.
  Ο Αντώνιος έγινε ένα με το σύστημα που έδειχνε να παλεύει στην αρχή.
  Τώρα, γιατί γύρισε είναι προφανές.

  Εάν τα αποτελέσματα των νέων εκλογών είναι μια από τα ίδια...τότε μέχρι τέλους του 2012, η ΝΔ θα έχει νέα γυναίκα πρόεδρο.
  Καληνύχτα...

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ popolaros 21/05/2012 21:51:08

   Αν κερδίσει ο Τσίπρας τις εκλογές, το τελευταίο που θα σε νοιάζει θα είναι ποιος είναι πρόεδρος της ΝΔ.
   Τα καλάσνικοφ θα κροταλίζουν ελέυθερα, και θα πρέπει να κλειδώνουμε τα κατσίκια μας μη τα βρουν και τα βιάσουν οι Τυνήσιοι.

   • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
    Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Strange Attractor 21/05/2012 22:49:25

    Ααα.. από κει βγαίνει ότι όποιος βγαίνει από το μαντρί..
    Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, πως παρ'όλ'αυτά την κοπάνησαν τόσοι πολλοί !
    Βίτσια..

   • leleki avatar
    leleki @ Strange Attractor 22/05/2012 11:29:37

    Απόσπασμα συνέντευξης του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη , 16/5 στον ρ/σ Φλάς

    «...θέλω να απαντήσω σ' αυτό, τι έχουμε να χάσουμε, ας πάμε στη δραχμή, τι έχουμε να χάσουμε παραπάνω απ' ότι χάσαμε;

    Την ελευθερία μας λοιπόν, ότι θα κυκλοφορούν συμμορίες με καλάσνικοφ αυτοί οι οποίοι θα καταλύσουν τη δημοκρατία, τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη, την αστυνομία και θα κυριαρχεί ο ένας πάνω στον άλλον ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η συμμορία του και πόσα καλάσνικοφ έχει.
    Δηλαδή θα πάμε πια σε εμφύλιο πόλεμο.' »


    Είναι εντελώς «τυχαίο» πως οι οπαδοί του μνημονίου και των κομμάτων του, απειλούν με εμφύλιο χωρίς αιδώ πια, μπροστά στο φόβο να μη συγκυβερνήσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στις 18/6, προοπτική που είναι η μόνη ορατή διέξοδος των τρωκτικών να διατηρήσουν την επιτροπεία του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ popolaros 22/05/2012 00:15:37

   α μπα! εμφανίστηκες πάλι εσύ κατά τα μέρη μας; εσύ δεν ήσουν που στο Ολύμπια έσκιζες τα ρούχα σου βρίζοντας ΚΑΙ το antinews αποκαλώντας το nonews εκτός από το Σαμαρά; ποιός κακός άνεμος σε φέρνει;

   • popolaros avatar
    popolaros @ GreekInLux 22/05/2012 02:27:04

    ..και εσύ κούκλε μου, τι ρόλο βαράς...αυτοχρίστηκες πορτιέρης του αντινέα?
    Τα μέρη σας, ήταν μέρη μας παλιότερα.

    • TopGunZ avatar
     TopGunZ @ popolaros 22/05/2012 08:57:24

     Και πραγματικά θαυμάζουμε τη σταθερότητα ορισμένων. Προσωπικά μπαιράκια, αιτήματα για αργομισθίες, κωλοτούμπες από σάιτ σε σάιτ, συμπεριφορά ΟΦΑ και άγιος ο Θεός...

     • leleki avatar
      leleki @ TopGunZ 22/05/2012 11:35:19

      «Η μνημειώδης απόφαση του να διαβεί τον Ρουβίκωνα και να σταθεί στο πλάϊ του Λαού, απορρίπτοντας το Μνημόνιο και δείχνοντας άλλο δρόμο, ξεγύμνωσε την κακοφορμισμένη πληγή του κόμματος, την οποία καυτηρίασε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τηλεπατριώτες με βρώμικο μάτι και πληγωμένες ψυχές του νεποτισμού μείνανε σύξυλοι, να κάνουν αέρα στην νεοφιλεύθερη ανθρωποφαγία του ερασιτέχνη πρωθυπουργού και μεσήλικα κωπηλάτη της Τρόϊκας κι έτσι μειώθηκαν δραστικά και τα πρόθυμα μέσα εσωτερικής υπονόμευσης. Αν δεν είχε γίνει αυτό, πέραν των ολέθριων συνεπειών για την ίδια την Πατρίδα, η ΝΔ σήμερα θα πάλευε στήθος με στήθος με το ΚΚΕ και στις επόμενες εκλογές η κοινοβουλευτική της ομάδα θα χωρούσε σε σχολικό λεωφορείο.»

      Φαήλος Κρανιδιώτης 02/10/2011 , Αntinews

    • GreekInLux avatar
     GreekInLux @ popolaros 22/05/2012 13:54:31

     Πορτιέρης; χα χα χα! σε καμία περίπτωση. Απλά διασκεδάζω βλέποντας τα όσα αναφέρει πιο κάτω και ο Τοπ ο οποίος με κάλυψε στο ακέραιο. Θανκς για το χαρακτηρισμό "κούκλος", μόλις τονώσατε τη χαμένη νεοδημοκρατική μου αυτοπεποίθηση. Γουστάρεις;

     • juliet avatar
      juliet @ GreekInLux 22/05/2012 15:34:17

      GreekInLux
      χαιρετώ τον κούκλο....
      :)

 93. TopGunZ avatar
  TopGunZ 21/05/2012 21:22:20

  Αυτόν που σου γράφει τα γεννόσημα Βιάγκρα?

 94. osaperas avatar
  osaperas 21/05/2012 21:24:34

  Από ένα παλιό φίλο...σούπερ ανάλυση φάκτορα

 95. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 21/05/2012 21:27:22

  Πρόεδρε προχώρα, καλή επιτυχία, καλή δύναμη, ο αγώνας είναι συνεχής, μένουμε πάντα στο πλευρό σου.
  Εσύ ξέρεις περισσότερα απ΄όλους μας.
  Σού έχουμε εμπιστοσύνη!
  Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

 96. η Dimi avatar
  η Dimi 21/05/2012 21:31:02

  21 Μαΐου 2005: Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια η Ελλάδα, μετά τη κατάκτηση του Euro 2004 και πάλι στη κορυφή της Ευρώπης που όλη τραγουδούσε
  «My Number One» http://bit.ly/1fE9Hk

 97. Αιζενχάουερ avatar
  Αιζενχάουερ 21/05/2012 21:39:28

  Το ταμείο θα γίνει στις 17.

  Εν αναμονή του ταμείου η πατριωτική δεξιά ας ετοιμάζεται.
  Και η πατριωτική δεξιά ουδεμία σχέση έχει με την παλιοκομματική δεξιά.

 98. athina avatar
  athina 21/05/2012 21:41:33

  Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τις επιλογές του προέδρου ούτε είμαι σίγουρη ότι αυτοί που του εισηγούνται κινήσεις όπως η επαναπροσέγγιση με τη ΔΗΣΥ έχουν επαφή με την κοινωνία, και τα προβλήματά της.
  Αντί να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τα αδιέξοδα του λαού που συνθλίβεται από το μνημόνιο και τις πολιτικές που και οι ίδιοι ψήφισαν -χωρίς να εξηγήσουν επαρκώς το εθνικό συμφέρον που υπαγόρευσε τη στάση τους- και να προσπαθήσουν να εκπονήσουν ένα σχέδιο αναδιάταξης της χειμαζόμενης ελληνικής οικονομίας, προκρίνουν τη συμπόρευση με φθαρμένα πρόσωπα, καταδικασμένα στη συνείδηση του μέσου νεοδημοκράτη.
  Πολύ μεγαλόψυχοι είναι εκεί στη Συγγρού για το 2% εκείνων που φέρουν μεγάλη ευθύνη για τη συρρίκνωση της παράταξης το 2009 και στη συνέχεια τη διαίρεσή της εξυπηρετώντας μόνο τις προσωπικές τους φιλοδοξίες!
  Αν γυρνούσε ο ανεκδιήγητος Καμμένος και έφερνε 10% τι θα του έδιναν οι οραματιστές της Κεντροδεξιάς; μήπως το ίδιο το κόμμα;

 99. Θετταλός avatar
  Θετταλός 21/05/2012 21:41:43

  Με τέτοια πολυπολιτισμικότητα στην κεντροδεξιά, ο σύριζα θα μοιάζει με εθνικιστικό κίνημα.
  Πάντως από τη φωτογραφία της ανάρτησης η γλώσσα του σώματος και των δύο κάτι δείχνει, τι δείχνει, τι δείχνει.....χμμμμμ........και να ξέρετε η γλώσσα του σώματος λέει πάντα την αλήθεια.

 100. Άρης Μ. avatar
  Άρης Μ. 21/05/2012 21:47:32

  Τελικά η Ντόρα τα κατάφερε. Τη θέλει δεν τη θέλει ο κόσμος της Ν.Δ., την ανακάλεσε ο Σαμαράς... Και μετά αναρωτιέστε γιατί θα χάσουμε τις εκλογές. Αλήθεια, ο Αβραμόπουλος πώς να αισθάνεται άραγε;

 101. Μυκηναίος avatar
  Μυκηναίος 21/05/2012 21:50:56

  το στατιστικό λάθος προσχώρησε στη ΝΔ ...
  ή μήπως το αντιλαμβάνομαι ανάποδα;

 102. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/05/2012 21:59:38

  Τήν περίμενα ἀπό σένα Φάκτορα αὐτήν τοποθέτηση καί χαίρομαι πού τήν ἒκανες.
  Θλίβομαι,διαβάζοντας ὃλα τά σχόλια τῶν ἀγαπητῶν σχολιαστῶν,ὃτι μερικοί δέν μποροῦν; δέν θέλουν; νά καταλάβουν τήν διαφορά τῆς πολιτικῆς πού θά ἀκολουθηθεῖ ἀπό τήν Ν.Δ.,καί ἒχουμε ἐλπίδα νά ὀδηγήσει κάπου,καί τίς ἐπικίνδυνες ἀκροβατικές πολιτικές πού προαλείφεται νά ἀκολουθήσει ὁ ΣΥΡΙΖΑ.
  Δέν μπορῶ νά καταλάβω πῶς ἓνας πού ψήφιζε Ν.Δ.,δέν θά πῶ δεξιός,γιατί ἢλπιζε σέ μιά σταθερή πορεία,δύσκολη μέν ἀλλά μέ κάποιες προοπτικές καλές,νά γυρίσει τελείως ἀντίθετα,ἐπειδή ἦλθε ὁ θηλυκός Μητσοτάκης στό κόμμα,ἂνθρωποι,πού μπορεῖ νά εἶχαν ψηφίσει τόν πατέρα της καί δυό καί τρεῖς φορές! Δηλαδή μιά γυναίκα,ἡ Ντόρα,θά εἶναι ἡ ἀφορμή γιά νά ἀφήσουμε νά ἒλθει τό χάος;
  Μιά παροιμία λέει ὃτι ὃσα ξέρει ὁ νοικοκύρης δέν τά ξέρει ὁ κόσμος ὃλος.Τῶρα ἂν ὁ νοικοκύρης θέλει νά κάψει τό κεφάλι του,ἂς τό κάψει,ἀλλά θά καεῖ τό δικό του κεφάλι,ὂχι ἡ χώρα!Ἐνῶ ἂν ἀλλάξει ὁ νοικοκύρης...ζῆτω πού καήκαμε ὃλοι μας...

 103. Καβαλιώτης avatar
  Καβαλιώτης 21/05/2012 22:00:06

  Η ενοχλητικά μονότονη επωδός των τάχα μου δήθεν ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ πιστών νεοδημοκρατών και ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ προεδρικότερων του Προέδρου σε όλους όσοι εκφράζουν τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή τους για την επάνοδο της κ. Μητσοτάκη είναι η επίκληση του κινδύνου Τσίπρα.
  Μιλάνε για τον σωστό κίνδυνο σε λάθος παραλήπτη.
  Η πιθανότητα να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πράγματι τον μέγιστο κίνδυνο για τη χώρα.
  Η κ. Μητσοτάκη, όμως, ΠΟΤΕ τον αντελήφθη;
  Περίμενε το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά;
  Αν ο ΑΣ δεν είχε απευθύνει αυτό το κάλεσμα, ο κίνδυνος Τσίπρα δεν θα υπήρχε για την κ. Μητσοτάκη;
  Αν ήθελε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να αποσοβήσει τον κίνδυνο αυτό, το μόνο που έπρεπε να κάνει, χωρίς καμμία προηγούμενη συνεννόηση με τη ΝΔ και χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα, ήταν να αναστείλει αυτοβούλως τη λειτουργία του προσωποπαγούς κομματιδίου της και να καλέσει όσους την στήριξαν να ψηφίσουν με χέρια και με πόδια ΝΔ. Τελεία.
  Θα έπρεπε δηλ. να ενεργήσει, όπως πχ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δράσης κ. Σταυρίδης, ο οποίος βγήκε και στήριξε ανοιχτά ΝΔ και Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ταυτοχρόνως ότι δεν πρόκειται να πολιτευτεί.
  Αυτόν (παρότι προέρχεται από το σιχαμένα νεοφιλελεύθερο κομματίδιο του συντρόφου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μάνου) και όλους όσοι ενήργησαν όπως αυτός, τους πιστεύουμε, τους καλωσορίζουμε και τους σφίγγουμε το χέρι.
  Η κ. Μητσοτάκη και οι περί αυτήν, που περίμεναν πρώτα να καπαρώσουν σίγουρες (με τις ψήφους άλλων) βουλευτικές θεσούλες για να αντιληφθούν τον κίνδυνο Τσίπρα, δεν θέλουν να δουλέψουν για τη ΝΔ (και επομένως για την πατρίδα), αλλά μόνο η ΝΔ γι΄ αυτούς.
  Μην μας πρήζετε, λοιπόν, οι όψιμοι δήθεν πιστοί νεοδημοκράτες - κρυφοντοράκηδες.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Καβαλιώτης 21/05/2012 22:05:18

   Πολύ καλή η ανάλυσή σου, αλλά σε ποιον απευθύνεται;
   Αμφιβάλλει μήπως κανείς για το ποιόν της κυρίας ;
   Δυστυχώς όμως, στην επερχόμενη μητέρα όλων των μαχών (17/6) προσωπικά θα συμμαχούσα και με τον Γκέμπελς, προκειμένου να μη βγει ο Τσίπρας και οι λαθρομετανάστες του.
   Όσον αφορά στην κυρία, θα τα ακούσει καλά. Ας μην χαίρεται.

 104. Αngie avatar
  Αngie 21/05/2012 22:04:53

  Πάρτε το χαμπάρι! Ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος, θα οδηγήσει τη χώρα στη καταστροφή!Η μόνη ελπίδα είναι ο Σαμαράς!Ξυπνήστε!

 105. Δαναός avatar
  Δαναός 21/05/2012 22:18:51

  Μα δεν υποψιάζει κανέναν το ξαφνικό φαινόμενο Τσίπρα; Τυχαίο είναι; Και δεν είναι επικίνδυνος για τον τόπο μόνο ο ίδιος, αλλά κι αυτοί που θα τον ψηφίσουν!

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ Δαναός 21/05/2012 22:39:12

   Σού βγάζω τόν πίλον. Τό μυρίζεσαι θηρίο. Τιμάς τό παρανόμι σου.
   Όλη η διαπλοκή στηρίζει Τσίπρα. Θά πιούν τό αίμα τού κόσμου μέ τό καλαμάκι. Όταν τό αντιληφθούν θά είναι ήδη αργά γιά αντίσταση. Πώς τά καταφέρνουν πάντα νά ξεγελάνε τόν κόσμο μέ καθρεφτάκια;
   Τσίπρας!!! Ο πρωθυπουργός τής «ευρωδραχμής» καί η διαπλοκή στά χάϊ της.
   Αφού αρνηθήκαμε τήν Ελλάδα τών δύο ηπείρων καί τών πέντε θαλασσών βρήκαμε καταφύγιο στήν ΕΕ καί τήν ευρωζώνη. Η ισχυρή Ελλάδα τού ευρώ καιρός είναι νά ξαναγίνει η Ελλαδίτσα τής «ευρωδραχμής». Τά παράσιτα σέ ασθενείς οργανισμούς ευδοκιμούν.
   Παραθέτω τόν Τσιπραϊκό δρόμο πού μάς ετοιμάζει η διαπλοκή. Εγχώρια καί εξωχώρια.

   Την έκδοση «ευρωδραχμής», προκειμένου να αποφύγει η Ελλάδα την έξοδο από την ευρωζώνη, προτείνει ο επικεφαλής οικονομολόγος της Deutsche Bank Τόμας Μάγερ. Σύμφωνα με το Reuters, o Μάγερ στην έκθεσή του εκτιμά ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να εκδώσει χρεόγραφα «ελληνικού ευρώ» ή «Geuro», που θα...
   λειτουργούσαν ως παράλληλο νόμισμα με τα οποία θα εξυπηρετούνταν τουλάχιστον οι υποχρεώσεις της χώρας.

   Προϋπόθεση για αυτό θα αποτελούσε η συνέχιση της χρηματοδότησης από την ευρωζώνη και το ΔΝΤ.

   Θα μπορούσε, σύμφωνα με τον Μάγερ, να συνεχιστεί η μεταβίβαση χρημάτων αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του χρέους της χώρας και όχι για την κάλυψη των εσωτερικών της αναγκών.

   Στην περίπτωση αυτή, θα έπρεπε να περάσουν οι ελληνικές τράπεζες στην κατοχή μιας ευρωπαϊκής «bad bank» και να ανακεφαλαιοποιηθούν μέσω του EFSF.

   Θετική παρενέργεια της λύσης αυτής θα ήταν πως όλες οι καταθέσεις των ελληνικών τραπεζών θα τελούσαν υπό την εγγύηση της ευρωζώνης, ενθαρρύνοντας τους καταθέτες να τις επιστρέψουν στους λογαριασμούς τους.

   Σύμφωνα με τον οικονομολόγο της Deutsche Bank, με την έκδοση των «Geuro» θα αποτρεπόταν αφενός η έξοδος της χώρας από την ευρωζώνη, θα προσαρμοζόταν αφετέρου η συναλλαγματική της ισοτιμία.
   http://fimotro.blogspot.de/2012/05/deutsche-bank.html

   • Ιωαννης Τ avatar
    Ιωαννης Τ @ Ιαπετός 22/05/2012 00:38:47

    αυτος ο δρομος σχεδιαζεται εδω και καιρο στην ΕΕ. ειναι ακριβως σαν την συντενταγμενη χρεοκοπια. ατακτη χρεοκοπια τζιζ συντεταγμενη παραδεισος. αυτο το Geuro ειναι η συντεταγμενη εξοδος απο το ευρω. ατακτη εξοδος απο το ευρω καταστροφη αλλα συντεταγμενη παραδεισος. αυτο θα μας πουνε!!! κοινως. μενεις στην ΕΕ και στην ευροζωνη αλλα surprise!!! δεν εχεις ευρω. εχεις Geuro με αξια χαρτιου κουζινας μην πω κατι χειροτερο. ετσι μια χαρα φτανεις σε μισθους βουλγαριας(εσωτερικη υποτιμηση) αυτο ειναι το ζητουμενο αλλωστε και σε ευκαιριακη αναπτυξη μεσω των πολυεθνικων. αυτος ο σχεδιασμος δεν αγγιζει κανενα πολιτικο κομμα. οποιος και αν βγει αυτο ειναι το επομενο σταδιο. δηλ σε βαζουν σε εναν μονιμο μηχανισμο (ESM) με ενα ευκαιριακο νομισμα
    (geuro) σου καταλυουν εθνικη κυριαρχια γιατι χρωστας και εισαι μοιασμα και απο κει και περα σου φερνουν 100 επιτροπους στην ελλαδα και εχεις κυβερνηση/βιτρινα. κανεις οτι θελουν αυτοι. αυτο ειναι το σχεδιο. και κατσε εσυ να λες για τον τσιπρα και διαπλοκες!!! σαμαρας η τσιπρας αυτο θα γινει.

 106. christof avatar
  christof 21/05/2012 22:22:19

  Συζηταμε χωρις αντικειμενο.Η Ντορα εδηλωσε οτι αναστελλει τη λειτουργεια του κομματος της δεν προσχωρει στη ΝΔ.Θα μπει στη βουλη δια του αρραβωνος,και παλι θα ανεξαρτητοποιηθει.η μεν ΝΔ παιρνει το bonus και πιθανον την εντολη και η Ντοριτσα σιγουρα μια εδρα στη βουλη .

  • nikos17 avatar
   nikos17 @ christof 21/05/2012 22:33:56

   βέβαια να πάρει την έδρα, μην μείνει το σόι με έναν μόνο βουλευτή!

  • βορειος avatar
   βορειος @ christof 21/05/2012 23:20:27

   δηλαδη και ενω ο Ελληνικος Λαος την απεριψε αυτη προσπαθει δια της πλαγιας οδου-δηλαδη απο το παραθυρο- να ξαναμπει στην Βουλη, και μετα περιμενουμε απο αυτους τους ανθρωπους να...σωσουν την Ελλαδα, αρε θυμα Ελληνα ψηφοφορε.

 107. nikos17 avatar
  nikos17 21/05/2012 22:26:11

  λίγο πιό σοβαρά σχόλια για τους αφρικανούς συμπολίτες μας παρακαλώ, κόντεψα να πνιγω, έτρωγα κιόλας

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ nikos17 21/05/2012 22:27:55

   h--p://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=140803&catid=6

   • nikos17 avatar
    nikos17 @ Strange Attractor 21/05/2012 22:40:23

    το ξερω, πλάκα κάνω (πλην της λέξης συμπολίτες, πιστεύω δε ότι το φιλολαϊκό μέτωπο που εκπροσωπεί η κόρη, θα φορολογήσει τα μαντριά, τις στρούγκες και τους τράγους)

 108. Spiros avatar
  Spiros 21/05/2012 22:30:42

  Φοβερό επιχείρημα..Να πω στους γύρω μου να με προσέχουν..Τον Μηταράκη και τον Σαχινίδη που έπαιρναν μάθημα από τον Δραγασάκη χθες το βράδυ τον είδατε?Αυτά τα μικροκομματικά μας έφτασαν εδώ..

 109. firiki2010 avatar
  firiki2010 21/05/2012 22:32:15

  Εγινε αυτό που θα έπρεπε να γίνει. Καλό θα ήταν να μην γίνει υπό πίεση και με βραχυπρόθεσμη εκλογική στόχευση. Εστω κι έτσι είναι μια αρχή. Επτά κόμματα να διεκδικούν την ψήφο των Κεντροδεξιών είναι .... μαζοχισμός.

 110. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 21/05/2012 22:39:33

  Αγαπητέ Φάκτορα, αρχικά σου εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα όσα ξεδίπλωσες στο κείμενό σου! Με συγκινεί αυτή η προσέγγιση! Φαίνεται πως η πολιτική έχει πάψει προ πολλών ετών να εκφράζει οράματα που βάζουν στο επίκεντρο τον πολίτη και περιορίζεται στην πλέον ρεαλιστική σύγχρονη εκδοχή της, που τη θέλει ως την «τέχνη του εφικτού».

  Ναι, ομολογώ πως έτσι τη δέχθηκα κι εγώ, όταν με δυσκολία έπεισα τον εαυτό μου, ίσως από την πολύχρονη πίστη μου στον πατριωτισμό του Αντώνη, πως τα πεπραγμένα του περασμένου Νοεμβρίου ήταν απολύτως αναγκαία. Και σήμερα λέω ακόμα πως ήταν αναγκαίοι χειρισμοί, για να παραμείνει το τσακισμένο καράβι που το έριξε ο ΓΑΠ στα βράχια, για όσο γίνεται περισσότερο χρόνο στην επιφάνεια, μήπως και έρθει βοήθεια από ναυαγοσωστικό.

  Για μένα όμως παρέμεινε πάντα στην ψυχή μου και το μήνυμα της 29ης /11 και όλα όσα τότε παλέψαμε και προπαντός με τις Αρχές που τα παλέψαμε! Αυτά όμως, με τις δήθεν αναγκαίες συμπράξεις με το ποσοστό του 2,5% και την ολική επαναφορά και μάλιστα με ακατανόητα οφίκια, της κατ’ εξοχήν εκπροσώπου της οικογενειοκρατίας, της υποχωρητικότητας απέναντι σε πλήθος εθνικών ζητημάτων, της διαπλοκής και της επιστήμης της υπονόμευσης, δεν καταπίνεται εύκολα. Δεν δικαιολογείται με όσα και όποια επιχειρήματα θα προβληθούν τις προσεχείς ημέρες. Με ενοχλεί δε βάναυσα, η τοποθέτησή της ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, στη θέση ενός δικαστικού, που τουλάχιστον σηματοδοτούσε τη βούληση του Αντώνη για «καθαρά χέρια» στην πολιτική.

  Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ακόμα εκείνον τον Αντώνη που ήξερα και λυπάμαι που αναγκάζεται, χωρίς κανένα λόγο και σοβαρή αιτία, να ανοίγει την πόρτα ξανά στους σκορπιούς! Ίσως με ρωτήσει κάποιος, αν πίστευα πως αυτοί είχαν φύγει όλοι από σπίτι. Ασφαλώς και δεν είχαν φύγει όλοι, το ξέραμε άλλωστε, αλλά δεν ήταν μέσα η «μάνα» τους να τους διδάσκει και να ξεθαρρεύουν στο πως να δαγκώνουν πιο δυνατά.
  Τώρα τα πράγματα άλλαξαν και στον εαυτό μου επιφυλάσσω πλέον στάση αναμονής, αγκαλιά με τα όνειρά μου και προπαντός την αξιοπρέπειά μου και με την ευχή ειλικρινά να έχω όλα τα άδικα του κόσμου.

  Όσον αφορά στη στάση μου για τις επερχόμενες εκλογές, δεν αλλάζει τίποτα. Είμαι εκεί που ήμουν και στις 6 του Μάη, γιατί διατηρώ την ελπίδα πως στον τόπο αυτό αξίζει ένα καλύτερο αύριο! Στο νέο Αντρέα που γεννήθηκε στις καταλήψεις και που καβάλησε νωρίς το καλάμι, δεν θα επιτρέψω να πειραματισθεί με τη χώρα που ζουν τα παιδιά μου! Αυτό το προσμένω ακόμα αποκλειστικά από τον Αντώνη, ελεύθερο όμως και προπαντός όρθιο και από κανένα από τα σαρακοφαγωμένα εδώ και καιρό πλέον δεκανίκια του!

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Aφροδίτη 22/05/2012 01:04:56

   Αφροδίτη, είσαι σωστή και επειδή πραγματικά στενοχωριέσαι χωρίς εγωϊσμό , χωρίς να έχεις τυφλωθεί από μικρότητες , βλέπεις ποιός είναι ο πραγματικός κίνδυνος . Εγώ πιστεύω πως αναγκάστηκε ο Α.Σ. να το κάνει , επειδή έχει και σοβαρό λόγο και σοβαρή αιτία. Αν όλοι αυτοί που φωνάζουν είχαν ψηφίσει ΝΔ στις προηγούμενες , άλλο ποσοστό θα είχε και δεν θα αναγκαζόταν να κάνει τέτοιες κινήσεις. Ολοι εμείς εδώ που δεν βγήκαμε στα κάγκελα να φωνάζουμε , θέλω να σε διαβεβαιώσω , ότι ξέρουμε πολύ καλά , ποιά είναι και τι είναι αυτή. Δεν πουλάμε όμως έτσι εύκολα κάποιον που ξεχωρίσαμε , πιστέψαμε , στηρίξαμε. Θα ήταν άνανδρο και αυτό εμείς δεν το έχουμε. Μόνο το ύφος του που θα είδες σήμερα , τα έλεγε όλα..... Εμάς λοιπόν , όποιος ή όποια τολμήσει και κουνηθεί, θα μας βρει απέναντι . Οσο περισσότεροι τον στηρίξουμε , τόσο μεγαλύτερη ευελιξία θα έχει και τόσο λιγότερες δυνατότητες θα έχουν αυτοί που τον υποσκάπτουν. Ο κίνδυνος λέγεται Τσίπρας και αυτό που επιφυλάσσει στη χώρα. Μπροστά σ'αυτό , όλα τ'άλλα έρχονται δεύτερα.

 111. Dee Jay Stelios avatar
  Dee Jay Stelios 21/05/2012 22:45:36

  Πολύ καλή ανάρτηση Φάκτορα,αντικειμενική και πολύ εύστοχη.Χαίρομαι που υπάρχει το antinews και στο λέει ένας από την άλλη πλευρά του ποταμού,είμαστε σε μια μικρή χώρα και όλοι γνωριζόμαστε και όλοι θυμόμαστε τα περί λαίκιστών που έλεγε η κυρία για το Σαμαρά.Προσωπική μου γνώμη είναι όλη αυτή η ιστορία δεν θα βγει σε καλό για την ΝΔ.Κοντός ψαλμός πάντως.Και πάλι μπράβο

 112. άγρυπνη avatar
  άγρυπνη 21/05/2012 22:49:15

  Μπράβο κύριοι!Είμαι πολύ υπερήφανη για τις εκκαθαριστικές διαδικασίες που επιθυμείτε στο παραπέντε,ενώ ο αρχηγός του σύριζα αλωνίζει τας Ευρώπας και χτίζει προφίλ.Δώστε και αφορμές στην κάθε στάη να επιχειρεί να παρουσιάζει πρώτο θέμα την ΝΔ,να έχει εσωτερικά προβλήματα και ως εκ τούτου να υποσκάπτεται η εξουσιαστική δύναμη αυτού του κόμματος.Η ΝΔ ας επικεντρωθεί στον κοσμάκη,να παρουσιασθεί σαν το πρώτο στήριγμά του και δεν θα έχει κανέναν ανάγκη.

 113. nikos17 avatar
  nikos17 21/05/2012 22:51:36

  εγω που ήμουν δεξιός όλη την δεκαετια του αντρεα και του σημίτη, μήπως ήμουν μα.......ς!!!!!!!!!!! Γιατί να μην ήμουν κεντρωος ας πουμε και να ψήφιζα το 85 Ανδρεα, το 2004 Κωστακη και το 2009 Γιωργακη και να είχα φτιαχθεί κιόλας, όπως φτιάχιθηκαν τόσοι και τόσοι!! Βεβαια με το Σταυρό και το δαυλό στο χέρι πήγαινα. Από την άλλη εμεις οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ δεν θα ψηφισουμε ΠΟΤΕ αλλού κι ας μας στεναχωρούν και ας ντρεπονται για μας οι εκαστοτε ηγεσιες της μεταπολίτευσης. Αυτοί είμαστε και τελος 19+10+7, κάντε το άθροισμα και θα βγουν οι ήττες της ΝΔ χωρίς τους παραπάνω πέρα δώδε. Την ανάλυση του 19+10+7 την αφήνω στη φαντασία σας.

 114. alitrotos pontos avatar
  alitrotos pontos 21/05/2012 23:11:04

  Η αξιοπιστία της κυρίας φαίνεται και από την εξής δήλωση:δε συνεργάζομαι με το ΛΑΟΣ ούτε με τη ΝΔ. Η ΝΔ σήμερα είναι μία άλλη Νέα Δημοκρατία που δεν με εκφράζει..
  Η δήλωση έγινε 12/9/2011 στο τουίτερ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=391489204234781&set=a.112051698845201.13600.100001211149152&type=1&theater.

 115. poll avatar
  poll 21/05/2012 23:12:34

  Η επόμενη αρχηγός της Νδ θα είναι η Ντόρα, είτε η Νδ βγει πρώτη είτε δεύτερη...

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ poll 21/05/2012 23:28:21

   Κλείσε το παράθυρο, γιατί κάνει ρεύμα και θα κρυώσει η κοιλίτσα σου.

 116. anagnostopoulos panagiotis avatar
  anagnostopoulos panagiotis 21/05/2012 23:24:40

  Μπράβο στο Antinews. Εξαιρετικό κείμενο, έντιμο και ανθρώπινο. Συγχαρητήρια.

 117. juliet avatar
  juliet 21/05/2012 23:32:36

  Aυτό κατάλαβες ; Η ότι πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν μερικοί ότι δεν παιζουμε και ότι είμαστε αυτοί που θ'αποφασίζουμε ποιούς θέλουμε;
  Αν μπήκες για να πουλήσεις εξυπνάδες και όχι προβληματισμούς πήγαινε αλλού να σπύρεις ζιζάνια.
  Και ξέρεις το ζιζάνιο είναι ένα χόρτο που ποτέ δεν κατάλαβαν τη χρησιμότητά του στη φύση εκτός από περιπτώσεις σαν τη δική σου να σπείρεις διχόνοια .

  • juliet avatar
   juliet @ juliet 21/05/2012 23:35:32

   η απάντηση σε σχόλιο που μάλλον .....ανακυκλώθηκε.
   :)

 118. adidrust avatar
  adidrust 21/05/2012 23:35:18

  άντε ρε ξυπνάτε όλοι που μπήκατε να το παίξετε "προδομένοι" και "μη μου άπτου".

  τι δεν καταλαβαίνετε από το σχεδόν 19% στις εκλογές πριν 2 εβδομάδες;;;
  τι δεν καταλαβαίνετε από το σχεδόν 20% της δεξιάς που πήγε από δω και 'κεί;;;
  τι δεν καταλαβαίνετε από τα μερικά εκατομμύρια που δεν πήγαν να ψηφίσουν;;;

  ευτυχώς που ο ΑΣ σας διαβάζει εδώ στο antinews... αλλά μπορεί και παίρνει και τις δύσκολες αποφάσεις -όχι μόνο για τους "φανς" του site!

  η ψήφος είναι πλέον πολιτική -όχι κομματική.

 119. Θ.Δ. avatar
  Θ.Δ. 21/05/2012 23:38:11

  Εγω θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον Αντωνη γιατι οσο απιστευτο και να φανταζει σε καποιους Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!
  ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ!
  ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

 120. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 21/05/2012 23:45:15

  1) Κυριοι και Κυριες μην το κουραζουμε αλλο... απ τη μια ΣΥΡΙΖΑ (με το παρασιτικο ΠΑΣΟΚ ενταγμενο μεσα του, οπως λενε οι ιδιοι οι ΠΑΣΟΚοι) και απο την αλλη Ν.Δ ... διαλεξτε και μην μας κουραζετε αλλο...!!!

  2) ΤΣΙΠΡΑΣ με ανευθυνοτητα και εθνο-μηδενισμο απ τη μια . ΣΑΜΑΡΑΣ με πατριωτισμο και υπευθυνοτητα απο την αλλη.
  Το ξαναλεω καντε τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ σας και μην μας κουραζετε αλλο. Αν θελετε Τσιπρα, καλη τυχη.

  4) Οσοι (πραγματικοι δεξιοι, κι οχι ΤΡΟΛΣ και δεξιοι απ το 2009 και μετα) θελετε τη Ν.Δ να γινει ενα ΚΚΕ της δεξιας περιχαρακωμενο στην ιδεολογικη του καθαροτητα, μπορειτε να στηριξετε τη Χ.Α κι αφηστε τις σκεψεις περι ΣΥΡΙΖΑ. Εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα με τη Χ.Α. Καλως να ειναι στη Βουλη.

  5) Λοιπον τα πολλα λογια ειναι φτωχια. Ας αρχισει παλι ο (εξαιρετικος οικονομολογος) Αντωνης ΣΑΜΑΡΑΣ να κανει ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και να παρουσιαζει ΘΕΣΕΙΣ για το πως θα ερθει η αναπτυξη παλι στην Ελλαδα, πως θα μειωθει η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ στο μικρο-μεσαιο ΕΙΣΟΔΗΜΑ & στη μικρη και μεσαια ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, πως ο κατωτατος μισθος θα ανεβει καπως, πως οι μακροχρονια ΑΝΕΡΓΟΙ θα στηριχτουν.... ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ προς το παρον τα ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.

  ΥΓ... πολυ καλος ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ τωρα στη ΝΕΤ. Επιβαλλεται να ειναι πολυ συχνα στα πανελ.

 121. anonymous avatar
  anonymous 21/05/2012 23:51:07

  Τρέμε Τσίπρα!!!
  θα σπάσεις πάνω στα ατσάλινα κορμιά του Ανατολάκη του Κιλτίδη του Μπουμπούκου και του Πλεύρη....

 122. S.T avatar
  S.T 22/05/2012 00:01:33

  το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουν τα λεβεντόπαιδα των συνιστωσών είναι το εξής : ποιο εύκολο ποιό είναι το να φέρεις φτηνό πετρέλαιο από την βενεζουέλα ή το να αναδιαπραγματευτείς το μνημόνιο ε???

  ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ......ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 123. Γιάννης ρπμ avatar
  Γιάννης ρπμ 22/05/2012 00:10:52

  αν αυτό δε λέγεται αυτοκτονικός ιδεασμός, τότε ποιός είναι ο ορισμός ; τι να πω....Κρίμα πρόεδρε (για πόσο ακόμα, η ντορακουλα καραδοκεί...) Αντώνη. Μας απογοήτευσες τελειωτικά πλέον.....

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Γιάννης ρπμ 22/05/2012 08:58:28

   Ποιος είναι ο ορισμός του αυτοκτονικού ιδεασμού? Το 16% στον Τσίπρα και οι δεξιοί στην παραλία στις 6 Μαίου...

 124. Χωρις Μασκα avatar
  Χωρις Μασκα 22/05/2012 00:11:12

  Σήμερα θα μιλήσω επιγραμματικά .
  α}Πολύ με χαλάει που θάχω να απολογούμαι για την Ντόρα και τις
  συμπεριφορές της ,μαζύ με μένα κι άλλοι πολλοί.
  β}Με χαλάει ακόμα πιό πολύ που θάχω μπροστά στο ψηφοδέλτιο των
  Χανίων τον άνθρωπο που έχει βρίσει τόσο χυδαία,αρχίζοντας από τον
  ίδιο τον Σαμαρά μέχρι και το πιό απλό στέλεχος που δεν του έκανε την
  χάρη να τον ακολουθήσει στη νέα του πορεία.
  γ}Θεωρώ τον Σαμαρά ,παρά τις βρισιές που εκστομίζουν εναντίον του,
  άνθρωποι μικροί στην ψυχή και το σώμα,τον καθαρότερο πολιτικό της
  τελευταίας τριακονταετίας στην Ελλάδα . Ατύχησε δύο φορές στην ζωή
  του την πολιτική,μία το 1993 που βρέθηκε αντιμέτωπος με την μυστική
  διπλωματία του Κων.Μητσοτάκη και την άλλη αρχηγός πιά της Ν.Δ.να
  παλεύει με την μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της χώρας.
  δ}Παρά το ότι ήταν ο μοναδικός που από την πρώτη ώρα είχε επισημάνει
  για το ατελέσφορο του μνημονίου,παρά το ότι θυσίασε την σίγουρη από
  κάθε πλευρά πρωθυπουργία τον Νοέμβριο του 2011,αυτό δεν εκτιμήθηκε
  από τον ελληνικό λαό ,"τον πάντα ευκολόπιστο και πάντα προδομένο".
  ε}Τώρα βρίσκεται και βρισκόμαστε μπροστά σε ένα καινούριο αγώνα και
  μια καινούρια αγωνία για το τι θα γίνει την επαύριο στην πατρίδα μας.
  Έχω ακούσει αρκετούς που θέλουν να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ κι έχω να
  πώ ότι έχουν σχεδόν οι περισσότεροι τα ίδια χαρακτηριστικά . Δεν έχουν
  οικογένεια,δηλαδή σύζυγο,παιδιά ή γονείς να τους επιβαρύνουν,δεν έχουν
  δουλειά ή δουλειά που να τους αποδίδει αρκετά ,αυτά που έβγαζαν μέχρι
  πρό τινος τα έτρωγαν γιατί δεν έβαζαν ποτέ στον νού τους ότι μπορεί να
  έρθουν δύσκολες μέρες,χρωστάνε αρκετά στις τράπεζες κι ελπίζουν ότι
  μέσα στον γενικό χαμό θα γλυτώσουν τα χρέη . Γενικά είναι αυτό που
  λέμε "τι είχαμε ,τι χάσαμε . Στο μηδέν εμείς, στο μηδέν και οι υπόλοιποι ".
  Δεν είμαι από τους προνομιούχους,δεν έχω ιδιαίτερη περιουσία ,έχω όμως
  δυό παιδιά επιστήμονες και νοιάζομαι γι αυτά,η σύνταξη μου έχει πάει
  κατά διαόλου,όμως δεν θέλω να ζήσω και τα χειρότερα.
  στ}Γι αυτό τον λόγο και για την εμπιστοσύνη που έχω στον Σαμαρά ,που
  πρέπει να στηρίξουμε μέχρι τέλους ,θα αγωνιστώ για μία τελευταία φορά.
  Γύρισα στην Ν.Δ. για τον Σαμαρά και θα ξαναφύγω αν κάποιοι από τους
  επαναπατρισθέντες διανοηθούν την επαύριο των εκλογών, όποιο κι αν
  είναι το αποτέλεσμα , εκμεταλλευόμενοι την εκλογή τους στα φιλόξενα
  ψηφοδέλτια της Ν.Δ.,να θέσουν οποιοδήποτε θέμα για τον Πρόεδρο.
  Μία παρατήρηση μόνο για να δούμε την διαφορά ήθους μεταξύ Σαμαρά
  και Ντόρας . Ο Σαμαράς το 2000 δεν κατέβηκε στις εκλογές και κάλεσε
  τους δικούς του να ψηφίσουν την Ν.Δ. ,επανήλθε σεμνά και ταπεινά στο
  Ευρωκοινοβούλιο και την επόμενη φορά στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
  Η επιστροφή της Ντόρας σηματοδοτήθηκε με την απαίτηση για συμμετοχή
  και των υπολοίπων πρωτοκλασάτων της σε εκλόγιμες θέσεις.Εύγε!
  Θα μπορούσε π.χ. για να αποδειχθεί ότι θα δουλέψουν για την νίκη αυτή
  την φορά,να μπουν στην τελευταία εκλόγιμη θέση ή ακόμα καλύτερα στην
  πρώτη μη εκλόγιμη θέση .Αυτό θα ήταν σωστό και τίμιο.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Χωρις Μασκα 22/05/2012 00:19:47

   h--p://www.antinews.gr/2012/05/21/162429/#comment-982945

  • Σχετικά Ασχετος avatar
   Σχετικά Ασχετος @ Χωρις Μασκα 22/05/2012 11:22:31

   Εγώ που δεν έφυγα ποτέ(για να ξαναγυρίσω)μήπως είμαι μ@λ@#$%ς;
   Ανήκουμε σ' ένα πολιτικό χώρο,για τα πρόσωπα που ηγούνται η για τις στρατηγικές επιλογές τους;
   Και ένα ερώτημα για τον αναρτήσαντα.
   Τα σπίτια σας που δεν κινδυνεύουν απ' τους κομμουνιστές,αλλά από τις τράπεζες,είναι όντως δικά σας;
   Αγωνιστές που δεν άφησαν την Ελλάδα να γίνει Βουλγαρία άκουγαν τους συμμορίτες να τους αποκαλούν "μούλικα της Φρειδερίκης" και"φασίστες".
   Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια η πατριωτική δεξιά και με ποιό τρόπο τους υπερασπίστηκε, κόντρα στην αριστερή ιδεολογική τρομοκρατία;
   Τελικά η μεγαλύτερη ιδεολογία είναι η ι δ ι ο τ έ λ ε ι α!!!!!!!!!!!!

 125. ΚΠ avatar
  ΚΠ 22/05/2012 00:15:00

  Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τον Αντόρνο και τα περί ηθικής κι αισθητικής. Όταν το καράβι βουλιάζει, μάλλον άλλα πράγματα σε απασχολούν από την απόχρωση των ισαλων. Δεν αγαπάμε την Θοδώρα, αγαπά όμως τον μπαμπά της ο γνωστός μεγκάλος εργολάβος / εκδότης. Αγαπά την ίδια ο γνωστός εφοπλιστής παρά το γεγονός ότι γουστάρει να κοντράρεται με τον προαναφερθέντα, έτερο νταβά. Στις οθόνες σας (και στα μανταλάκια) προσεχώς. Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι η δημ(ι)οσκόποι. Αν και μάλλον η κίνηση και μόνο μυρίζει ρέκβιεμ, ο κόσμος δεν είναι πια τόσο πολύ μακάκας._Κ.Π.
  Υ.Γ. Μα ο... Τσίπρας; (!)

 126. Δραγουμης avatar
  Δραγουμης 22/05/2012 00:15:37

  απογοητευση....

 127. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 22/05/2012 00:35:48

  Να καληνυχτίσω όλους τους φίλους με ένα τραγούδι του μεγάλου, που διαπραγματεύεται το Τέλος του Ονείρου (όπως και η ανάρτηση):
  h--p://www.youtube.com/watch?v=BQcU5w915p8
  Ο αγώνας συνεχίζεται.

 128. gynner avatar
  gynner 22/05/2012 00:39:28

  Ελα να μαζευονται σιγα σιγα οι συνιστωσες της ΝΔ.Οχι τιποτα αλλο μη μας τη λεει και ο Τσιπρας!!

 129. Προφήτης avatar
  Προφήτης 22/05/2012 00:49:04

  Παρά τον πολιτικό ρομαντισμό της ανάρτησης είμαι ενθουσιασμένος !!!!

  Η τέλεια cheerleader!

  Περιμένω ανυπόμονονα και Κιλτίδη, Βελόπουλο.

  Και Βαμβακούλα, για να παίξει φουνταριστά ο Ανατολάκης .

  Η σύζυγος Πασχάλη αργεί;

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Προφήτης 22/05/2012 14:10:34

   Δυστυχώς φίλτατε Προφήτη,πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι
   με ρομαντισμούς και με κεράκια ελπίδας,δεν μπορείς να επηρεάσεις
   πλέον κανέναν.
   Η συστράτευση που επικαλούνται κάποιοι είναι ουσιαστικά καταποντισμός.
   Πόλεμος συμφερόντων γίνεται από δεξιά όπως κι από αριστερά.
   Η προσχώρηση του Ανατολάκη στο κόμμα έγινε για να ανακτηθεί το δικαίωμα της έδρας.
   Η επιστροφή της Ντόρας αποσκοπεί σε μερικά διαρκείας ακόμα.
   Οι μετεγγραφές του Γεωργιάδη και του Βορίδη έγιναν για να αποδυναμωθεί ο αντίπαλος «λαγός».
   Η επιστροφές των διεγραμμένων έγιναν προς ένδειξη μεγαλοψυχίας
   αλλά και για την ενίσχυση του πάγκου.
   Η προβολή του Αβραμόπουλου και του Μειμαράκη έγινε από σεβασμό προς
   τους παλαιότερους αλλά και για την πείρα που έχουν αποκτήσει στους αγωνιστικούς χώρους.
   Στήθηκε η ομάδα λοιπόν,με παλιούς και νέους παίκτες.
   Γιατί έρχεται όμως διαρκώς στο μυαλό μου το αυτογκόλ,
   και οι άδειες κερκίδες;
   Ας απαντήσουν οι ειδικοί Ανατολάκης,Ορφανός,και όσοι άλλοι παικταράδες
   αγωνίζονται ή θέλουν να αγωνιστούν με αυτή την ομάδα.

   Μ.Θ.

 130. nostos avatar
  nostos 22/05/2012 00:49:23

  Me to kalo na gyrisei kai o Souflias

 131. Παύλος avatar
  Παύλος 22/05/2012 00:51:41

  Juliet

  • juliet avatar
   juliet @ Παύλος 22/05/2012 07:59:46

   Παύλο,
   Kαλημέρα,
   ''Δεν γνωρίζω το κλειδί της επιτυχίας ,αλλά το κλειδί για την αποτυχία είναι να προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους πάντες''.

 132. northstar avatar
  northstar 22/05/2012 01:03:42

  που ξέρετε.... μπορει να τη ξαναδιώξει στο μέλλον, Σαμαρας ειναι αυτός... οτι θέλει κάνει...,
  εκτός! αν τον διώξει η Ντόρα αυτη τη φορά.......

 133. YIANNIS avatar
  YIANNIS 22/05/2012 01:13:27

  Το μήνυμα των εκλογών ήταν σαφές: ήττα της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και σοβαρός κίνδυνος διακυβέρνησης από τον αντεθνικό ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στα τάρταρα. Εδώ διακυβεύονται τα πάντα να γκρεμιστεί ή χώρα από τη επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και εμείς ασχολούμαστε με τη.......Ντόρα.
  Κρίμα! Είναι ώρα για συνένωση δυνάμεων. Η ΔΗΣΥ με τις 161 χιλιάδες ψήφων είναι ευπρόσδεκτη ιδιαίτερα αν η αναμέτρηση είναι οριακή. Δεν αρκεί ασφαλώς πρέπει πολλά ακόμη να γίνουν αλλά μπορεί να συμβάλει θετικά.
  Κατά τα λοιπά η Ντόρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ μετά τις εκλογές όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.
  Ας σταματήσουμε λοιπόν την άσκοπη εσωστρέφεια και αυτοκαταστροφική γκρίνια και ας εργαστούμε για να είναι η ΝΔ πρώτο κόμμα στις εκλογές.

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ YIANNIS 22/05/2012 01:44:42

   Ετσι ακριβως Γιαννη. Προσυπογραφω καθε λεξη.

 134. fotjou avatar
  fotjou 22/05/2012 01:55:40

  Την θέλω ο ένας,δεν τη θέλω ο άλλος,θα την υποστώ ο τρίτος.Κουράσατε.Αυτή η μίρλα οδηγεί στην εσωστρέφεια και αφήνει τους"αλλους " να αλωνίζουνε.Ψηφίσαμε τον Σαμαρά για αρχηγό της "Μάνας".Ας τον εμπιστευτούμε επιτέλους και ας τον υποστηρίξουμε φανατικά .Τα λάθη του 2009 δεν μας έγιναν μαθήματα;

 135. 13 avatar
  13 22/05/2012 02:14:08

  "Θέλουμε να ελπίζουμε ότι όλα αποτελούν μόνο επικίνδυνους τακτικούς ελιγμούς του αρχηγού της, υπαγορευμένους από το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου."
  Ακριβώς, αναλαμβάνει ρίσκο.Μετά το ρίσκο της υπογραφής του δευτέρου μνημονίου, αναλαμβάνει κι άλλα ρίσκα.Είναι αυτό που λέμε δεινός παίκτης... Οποιος καταλαβαίνει τι κάνει ο αρχηγός, να ποντάρει επάνω του άφοβα!!

 136. MARS avatar
  MARS 22/05/2012 03:31:00

  O τίτλος πάντως είναι άστοχος. ΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ δεν ήρθε από τη συμφωνία με τη ΔΗΣΥ, αναπόφευκτη κατά τη γνώμη μου, αλλά από το αποτέλεσμα των εκλογών.
  Όταν η ΝΔ λαμβάνει 18% ισοδυναμεί με συντριβή και είναι επιτακτική ανάγκη για συμμαχίες. Νομίζω ότι παραλογιζόμαστε. Η μόνη ρεαλιστική πιθανότητα μετά τις εκλογές είναι νίκη έστω και οριακή για τη ΝΔ και συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ ή έστω ψήφο ανοχής από το ΠΑΣΟΚ. Όταν αυτό είναι το πιο αισιόδοξο σενάριο η συμφωνία με τη Ντόρα μας ενοχλεί. Πάμε καλά?
  Και ας μη λέμε μόνο τα αρνητικά για τη Ντόρα και τη ΔΗΣΥ. Τι εναλλακτικές έχει η ΝΔ για συμμαχίες. Σε σχέση με τους απρόβλεπτους Καρατζαφέρη και Καμμένο που δεν έχουν πολιτική ταυτότητα αλλά είναι τρία πουλάκια κάθονται η Ντόρα είναι η πιο αξιόπιστη και προβλέψιμη σύμμαχος αν η ΝΔ σχηματίσει κυβέρνηση.
  Επιπλέον είχε ήδη αποδεχθεί το Σαμαρά για πρωθυπουργό πριν τις εκλογές. Οι άλλοι τον έλεγαν προδότη, πουλημένο και δοσίλογο. Αυτή δεν τον έβρισε ΠΟΤΕ σε προσωπικό επίπεδο με τόσο βαρείς χαρακτηρισμούς.
  Συμπέρασμα η ΝΔ είχε ανάγκη από συμμαχίες μετά την ήττα και η Ντόρα ήταν η μόνη ρεαλιστική εναλλακτική. Επιπλέον Ντόρα ξέρει ότι δεν μπορεί να ανατρέψει το Σαμαρά αλλά ακόμη και αν αυτός φύγει δεν έχει ελπίδες. Η παλιά καραμανλική φρουρά θα κρίνει πάλι την εκλογή.....Σε κάθε περίπτωση ο Σαμαράς δεν κινδινεύει από τη Ντόρα αλλά από άλλους............Αυτή η άσκοπη εμμονή με τη Μπακογιάννη είναι πολυ κουραστική.......
  Είναι ανάγκη στη κεντροδεξιά να ξεπεράσουμε το παρελθόν για να ενώσουμε το μέλλον, αλλιώς αν ο ΣΥΡΙΖΑ επικρατήσει τη κάτσαμε η βάρκα. Ο αγώνας της 17ης΄Ιουνίου μπορεί να κερδηθεί με αλληλεγγύη, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση όχι εσωστρέφεια. Ήδη τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά και η συσπείρωση έχει εκτιναχθεί, τα δε μικρά κεντροδεξιά κόμματα τείνουν να εξαφανιστούν και οι ΑΝΕΛ έχουν σταθερά πτωτική τροχιά. Καλό αγώνα......

 137. spiros avatar
  spiros 22/05/2012 07:16:54

  Είδηση: Ο Βαλιανάτος έμεινε ελεύθερος απο την ΔΡΑΣΗ. Να μια καλή μεταγραφή ανέξοδη. Άλλος για μεταγραφή;

 138. ελιζα βοζεμπεργκ avatar
  ελιζα βοζεμπεργκ 22/05/2012 07:16:58

  Φιλοι καλημερα. Ας παραδεχθούμε την αληθεια διαφορετικα παλι σε λαθος εκτιμησεις θα καταληξουμε. Το σφάλμα ειναι αποκλειστικα του Προέδρου. δεν επρεπε ποτε να διαγράψει τη Ντορα απο το κόμμα και κατα μείζονα λόγο, ουτε εμάς τους υπόλοιπους 22 στη συνέχεια. Το κομμα δεν είναι ιδιοκτησία του Αρχηγού αλλά των νεοδημοκρατων και δεν διαραφεις διαφωνούντες που ψηφιζουν κατά συνείδηση αλλά προδότες και υπονομευτές! Μπορούσε να περιοριστεί στην αποβολή απο την κοινοβουλευτική Ομάδα ως συνέπεια της κομματικής απειθαρχίας.Επίσης, οταν ο ίδιος αλλάζει ξαφνικά πολιτική γραμμή και επιχειρεί να την επιβάλει με τη λογική του "αποφάσισα και διατασσω", περιφρονώντας τα καταστατικά όργανα (πολιτική επιτροπη, εκτελεστική γραμματεια), 'επρεπε να περιμένει αντιδράσεις. Σημερα, στο όνομα της πολιτικης σκοπιμότητας, με τις ετεροκλητες προσελευσεις πολιτικων που αναζητούν κοινοβουλευτική εδρα, θυσιάζεται η ηθική της πολιτικής και θολώνει το ιδεολογικό πλαίσιο της φιλελεύθερης πατριωτικής παράταξης. Μακάρι τουλάχιστον το εγχείρημα να αθροίσει ψηφους, ομως ο πόνος δε γιατρεύεται με ασπιρίνη αν δε διαγνωσθεί στον κατάλληλο χρόνο η αιτία που τον προκάλεσε...

  • man8os avatar
   man8os @ ελιζα βοζεμπεργκ 22/05/2012 13:25:03

   Ολοι ξερουμε οτι εγινε λαθος τοτε, ομως πρεπει να κοιταξουμε μπροστα.
   Για εναν εγωισμο υπεστημεν το αποτελεσμα της 6 Μαιου.
   Τωρα ελπιζω οτι το παθημα εγινε μαθημα.

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ ελιζα βοζεμπεργκ 22/05/2012 14:03:52

   Κυρά Ελίζα, μην βγεις πάλι και λες ότι δεν ήμουν εγώ, έτσι;
   Ερώτηση: Όταν ο αρχηγός λέει στους βουλευτές του, εμπιστευθήτε με, αυτοί τι πρέπει να κάνουν, εάν τον θεωρούν αρχηγό τους;
   Τελευταία φορά που σου κάνω την ερώτηση, μετά θα μπεις στην κατηγορία θυγατέρας.

   • juliet avatar
    juliet @ dikefalosaitos 22/05/2012 14:14:19

    Δικέφαλε,
    τελευταία κάνεις πολλές ερωτήσεις ..σου την έδωσε πιο πάνω.
    Είπε ότι το κόμμα δεν είναι ιδιοκτησία του Αρχηγού...μάλλον εννοούσε του τωρινού,αλλά δική μου -δική σου ,όλων μας και εμείς αποφασίζουμε δια βοής.
    Κα Ελίζα ,άλλα μας έλεγες προχθές ...η είσοδος της κόρης μας μπέρδεψε και εσας και εμας.

    • Mara avatar
     Mara @ juliet 22/05/2012 16:36:21

     Ιουλία μου,

     εκ των πραγμάτων και χωρίς να το καταλαβαίνει, η οπτική γωνία που βλέπει , κρίνει και εκτιμά τα πράγματα η κυρία Βόζεμπεργκ, είναι αυτή των βουλευτών.
     Δεν μπορεί να είναι η οπτική γωνία που βλέπει ο λαός την όλη κατάσταση.
     Όσον αφορά λοιπόν την διαγραφή της Ντόρας, σύμφωνα με την εξέλιξη της πολιτικής στάσης του Σαμαρά, έχει κάποιο δίκιο.
     Δεν θα είχε κανένα δίκιο (και πώς να είχε άλλωστε όταν δεν θα υπήρχε καν θέμα), άν.... η αντιμνημονιακή πορεία που είχε χαράξει ο Σαμαράς παρέμενε σταθερή και κυρίως δεν υπήρχε η συναίνεση του στην κυβέρνηση Παπαδήμου, απαιτώντας με σθένος μόνο εκλογές και τίποτα άλλο...
     Κακά τα ψέμματα...
     Αργά ή γρήγορα οι εκλογές θα γίνονταν και τότε η Ν.Δ. θα σάρωνε....
     Αλλά δυστυχώς.... τα πράγματα εξελίχθηκαν... όπως εξελίχθηκαν....

     (Είναι πάντως φοβερό...να επαναλαμβάνεται 2 φορές το ίδιο πράγμα....
     Το Νοέμβριο του 2009 η πλειοψηφία του κόσμου τον ψήφισε, για να μην βγεί η Ντόρα και τώρα... δηλαδή τον Ιούνιο πάλι θα τον ψηφίσει η πλειοψηφία του κόσμου, για να μην βγεί ο Τσίπρας.)

     • juliet avatar
      juliet @ Mara 22/05/2012 17:26:53

      Mara,
      από το Νοέμβρη του 2009 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά ....τόσα όσα δεν τόλμησε να κάνει την επομένη που ήτανε ισχυρός ...αλλά και αυτός απ'ότι φαίνεται είναι προσκολλημένος σε πρόσωπα...

   • ελιζα βοζεμπεργκ avatar
    ελιζα βοζεμπεργκ @ dikefalosaitos 22/05/2012 18:00:40

    ποιας θυγατερας δεν καταλαβαινω τι λέτε! ειμαι απολύτως σαφής, ουτε γιους ουτε θυγτερες, εγω είμαι με το κόμμα και τον Προεδρο και το έχω αποδείξει. Ομως πουθενα στην Ευρώπη δεν διαγράφουν τους Βουλευτες που κάνουν το καθηκον τους. Εν παση περιπτωσει, ο αρχηγος που αναμένει εμπιστοσυνη οφείλει να την εμπνέει. Εγω, δεν ηθελα να εξευτελιστω είτε λέγοντας άλλα τη Δευτέρα και άλλα την Τριτη, είτε υπογραφοντας επιστολες μετανοιας. Δεν αναζητησα στεγη αλλού - το ξερετε - και αποκλειεται να μου αφαιρεσετε το δικαιωμα να λεω τη γνωμη μου, οπως δεχομαι τη δικη σας.

    • ελιζα βοζεμπεργκ avatar
     ελιζα βοζεμπεργκ @ ελιζα βοζεμπεργκ 22/05/2012 18:20:04

     Και κατι ακομη. Αγαπητη Τζουλιετ ξερεις οτι ειμαι συνεπης.Εννοειται οτι το κόμμα ανηκει στην παράταξη, δηλαδη σε όλους τους αγνους μαχητες. Με ενοχλεί το 18,80 οπως ολους μας και αυτο κατά την αποψη μου οφείλεται εκτος αλλων λαθων, στις διαγραφες βουλευτων απο το Κομμα. Δεν αναφερομαι αλλωστε σε μενα, η οποια υπηρξα μονο δυομισυ χρονια βουλευτης μετα απο 30 χρόνια δικηγοριας, αλλά κυριως σε αγωνιστες της παραταξης ακραιφνεις δεξιους οπως ο Μαρκοπουλος, ο Γκιουλεκας ο Ζωης που υπηρξαν και ενθερμοι υποστηρικτες του Αντωνη Σαμαρα στη διεκδικηση για την αρχηγια της ΝΔ! Κανεις δεν εθεσε θεμα αρχηγιας και κανεις δεν αμφισβητησε τον Σαμαρα. Η Ντορα είναι το λιγότερο.

     • Mara avatar
      Mara @ ελιζα βοζεμπεργκ 22/05/2012 19:39:49

      Οι διαγραφές, ειδικά εν όψει εκλογών ήταν λάθος.
      Αλλά... το κατά πόσο οι συγκεκριμένοι βουλευτές ήταν αγωνιστές... της παράταξης, το απέδειξαν.... πηγαίνοντας εν ριπή... οφθαλμού, στον κ. Καμμένο που ήταν έτοιμος από καιρό.... για να κάνει την ζημιά...., βγάζοντας χολή, κακία και μίσος.
      Άν αυτοί είναι αγωνιστές..., εσείς, ο κ. Βλάχος, ο κ. Κεφαλογιάννης και όλοι οι άλλοι... τί είστε???
      Άν είναι τέτοιοι αγωνιστές.... να κρατάνε τις τύχες της χώρας στα χέρια τους, ΚΑΗΚΑΜΕ.....

     • ελιζα βοζεμπεργκ avatar
      ελιζα βοζεμπεργκ @ Mara 22/05/2012 20:26:14

      ειστε ανενημερωτη κυρια ΜΑΡΑ γιαυτο γράφετε ανοησιες. Λυπάμαι! ενημερωθειτε πρώτα σε ο,τι με αφορα και μετα συζηταμε...

     • Mara avatar
      Mara @ ελιζα βοζεμπεργκ 22/05/2012 21:22:11

      Έχω την εντύπωση ότι, μάλλον δεν είστε η κ. Βόζεμπεργκ.

      Άν όμως είστε... λυπάμαι, γιατί ο θυμός που διακρίνεται γενικότερα από τα σχόλια σας, μάλλον σας έχουν προκαλέσει σύγχυση.... (ανέφερα κάτι επιτιμητικό για εσας???? Δεν νομίζω....)
      Τις ανοησίες δε..., σας τις επιστρέφω....

     • leleki avatar
      leleki @ ελιζα βοζεμπεργκ 23/05/2012 09:04:49

      κ.Βόζεμπεργκ είστε μια πολύ καλή δικηγόρος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης , λίγες μέρες πριν τις εκλογές, μιλούσε δημοσίως για προδότες που έριξαν επίχρήμασι τον πατέρα του το 1993 , και όμως δεν τόλμησαν να τον διαγράψουν. Και μερικές εβδομάδες αργότερα πήραν πάλι πίσω στο κόμμα την στενή συνεργάτιδα του Χριστοφοράκου, αδελφή του. Εσείς μετά αναρωτιέστε γιατί διαγραφήκατε και σας ζητήθηκε δήλωση μετανοίας; Είναι τόσο καθαρά τα πράγματα , όσον αφορά το ποιοι κινούν τα νήματα που μόνο τυφλοί δεν τα βλέπουν. Σε κάθε περίπτωση , το παραταξιακό συμφέρον του Α ή Β κόμματος δεν έχει καμμία αξία όταν η πατρίδα μας διοικείται πλέον από υπαλληλίσκους του ΔΝΤ και της Deutsche Bank. Aυτό που απαιτείται είναι μια εθνική πανστρατιά σαν αυτή που οδήγησε στο ΟΧΙ τού Τάσσου Παπαδόπουλου το 2004, όχι διαβολομαζώματα μπουμπούκων, συνεργατών του απριλιανού Γ.Παπαδόπουλου και αποδεκτών μαύρων χρημάτων της Siemens.

     • Μακεδόνας avatar
      Μακεδόνας @ ελιζα βοζεμπεργκ 23/05/2012 10:45:42

      Ε όχι και αγωνιστές οι Μαρκόπουλος , Ζώης, Γκιουλέκας.Αλήθεια σε τι ξεχώρισαν; Τι καινούριο έφεραν;

    • dikefalosaitos avatar
     dikefalosaitos @ ελιζα βοζεμπεργκ 24/05/2012 16:40:03

     Ελίζα, είσαι η αγαπημένη μου.
     Μόνο εσύ, μόνο εσύ.
     οκ Φ.;

 139. kas avatar
  kas 22/05/2012 07:59:17

  +++++ Φάκτωρα

  Ακριβώς έτσι. Και τώρα αναγκαστικά συστράτευση. Μην φωνασκούμε. Στρατηγικός ελιγμός αναγκαστικός είναι αυτός.
  Την ίδια μέρα που ήρθε η Ντόρα, ήρθε και ο Πλεύρης.
  Το θέμα είναι να αναχαιτιστεί η σχιζοφρένεια και μετά τα παίχνια USA-Γερμανίας για τα γεωπολιτικά και τα πετρέλαια.

  Ούτως ή άλλως η πατριωτική δεξιά...πού εν τέλει είναι ήδη δημιουργηθείσα και πέρα από αγκυλώσεις είναι εδώ...άσχετα αν έχει ποσοστά σε διάφορα κόμματα.

  Αν κάτι δεν πάει καλά...θα κάνει την παρουσία της εμφανή με ενιαίο Πατριωτικό Μέτωπο (αριστερά included) και θα σαρώσει.

  Αλλά αυτό είναι ένα σενάριο στο μέλλον.
  Αυτή τη στιγμή ο αγώνας είναι εδώ, η χώρα προ το γκρεμού και οφείλουμε όλοι χωρίς φωνασκίες να λάβουμε μέρος παρόλες τις διαφορές μας.

  Η άλλη επιλογή είναι...γκρίνια και Κουβανοποίηση._

 140. leleki avatar
  leleki 22/05/2012 08:10:42

  Λυπάμαι αυτούς που πίστεψαν και εξαπατήθηκαν με τέτοιο τρόπο.
  Ελπίζω να έχουν το τσαγανό, την περηφάνια, την αξιοπρέπεια να ανταποδώσουν στους κάπηλους τα ίσα.

  • juliet avatar
   juliet @ leleki 22/05/2012 08:36:32

   leleki
   θα στο επαναλαμβάνω να το εμπεδώσεις
   ''Το ζιζάνιο είναι ένα φυτό ,τις αρετές του οποίου ακόμη δεν αποκάλυψαν''

   • leleki avatar
    leleki @ juliet 22/05/2012 09:07:42

    «Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.»

    • tak avatar
     tak @ leleki 22/05/2012 09:38:51

     για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά - ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ

    • juliet avatar
     juliet @ leleki 22/05/2012 09:53:17

     ''Υπάρχουν δύο είδη βλακών,εκείνοι που δεν αμφιβάλλουν για τίποτε και εκείνοι που αμφιβάλλουν για όλα''.
     :)

     • juliet avatar
      juliet @ juliet 22/05/2012 09:56:09

      tak,
      καλημέρα,
      οι συκές είναι γεμάτες ...και απ'ότι φαίνεται τα λελέκια θα πέσουν να φάνε τα σύκα αν δεν τα προφυλάξουμε.
      :)

     • tak avatar
      tak @ juliet 23/05/2012 13:15:45

      Πρέπει να κάνω κατά ... Βριλήσσια μεριά!

 141. Παππάς Βαλάντης avatar
  Παππάς Βαλάντης 22/05/2012 08:29:59

  Ενώ ο Αντώνης όταν επέστρεψε στη ΝΔ πως το έκανε; Ως ηγέτης ή ως στέλεχος;

 142. Τέλης avatar
  Τέλης 22/05/2012 08:33:23

  η Παράταξη που ίδρυσε ο αείμνηστος Εθνάρχης ήταν και είναι πολυσυλλεκτική. τα υπόλοιπα είναι περιττά. αν θέλει κάποιος ιδεολογική καθαρότητα, κινήματα της 29ης Νοέμβρη κλπ με κάθε σεβασμό, η πόρτα είναι ανοιχτή, κόμματα του 1 και 2% υπάρχουν πολλά. μεμψοιμιρία και αποκοτιά σε ιστορικές στιγμές - σαν αυτή - για την παράταξη, δε συγχωρούνται. όσοι θέλουν ας μείνουν να δώσουμε τη μάχη. οι άλλοι άς κάτσουν στα πληκτρολόγια να βγάζουν τσιτάτα.

 143. Nickolas avatar
  Nickolas 22/05/2012 08:33:29

  Για να θυμηθούμε λίγο. Η κ. Ντόρα ήταν αντίθετη στην πολιτική Καραμανλή στο κυπριακό και είχε ταχθεί υπέρ του σχεδίου Ανάν. Επίσης είχε υπονομεύσει το άνοιγμα του κ. Καραμανλή στην Ρωσία και την ενεργειακή πολιτική των αγωγών με την δήλωσή της υπέρ της αντιπυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ στην Ευρώπη που είχε δημιουργήσει διπλωματικές προστριβές με την ρωσική κυβέρνηση. Αλλά ακόμη και στο Βουκουρέστι η κ. Μπακογιάννη ήταν εναντίον του βέτο το οποίο είχε χειρισθεί ο κ. Καραμανλής και το διπλωματικό του γραφείο.

  • GGL avatar
   GGL @ Nickolas 22/05/2012 13:13:14

   1. Στις 11-04-2004 ο Καραμανλής στήριξε με δήλωση το σχέδιο ΑΝΑΝ. Όλος ο τύπος της εποχής το ερμήνευσε ως χαμηλών τόνων υποστήριξη. Το Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ τον συνεχάρη για τη δήλωση. Από που προκύπτει ότι ο Καραμανλής ήταν εναντίον είναι απορίας άξιος και μύθος που δημιουργήθηκε μετά το 2006 όταν το σχέδιο είχε απορριφθεί. Η Ντόρα ήτανΔήμαρχος και δεν είχε αρμοδιότητα. Το σχέδιο υποστηρίχθηκε από τους πρώην Προέδρους Κληρίδη και Βασιλείου. Προφανώς δεν αγαπάτε εσείες περισσότερο το νησί από αυτούς.
   2. Από πουθενά δε προκύπτει ότι ήταν ενάντια στην ενεργειακή πολιτική Καραμανλή ότι έκανε κάτι για την υπονομεύσει.
   3.Σε ότι αφορά το Βουκουρέστι μαζί το αποφάσισαν και πάντως υποστήριξε τη πολιτική αυτή όσο μπορούσε.
   Αρκετά πια με τηβλακεία ορισμένων και τις εμμονές τους.

 144. geothe avatar
  geothe 22/05/2012 09:02:49

  Θα ήθελα πολύ να σας γράψω πως τον τελευταίο καιρό επιστρέφετε σε εκείνα που γράφαμε κάποια και γινόμασταν "κακοί". Δυστυχώς δεν έχω το κουράγιο να το πω γιατί βλέπω κι εγώ μαζί σας πλέον πως η παράταξη της ΝΔ δεν έχει μπούσουλα, άγεται και φέρεται ανάλογα με το πώς επιθυμούν οι τραπεζίτες και οι υπέρμαχοι του μνημονίου. Τι πιστεύει ο Πρόεδρος πως έτσι θα αναχαιτίσει την "επέλασιν των κομμουνιστών"; Πολύ σωστά γράφεται πως τα σπίτια μας θα τα πάρουν οι τραπεζίτες και όχι οι κομμουνιστές (κόκκινοι και ροζ).

 145. giorgos74 avatar
  giorgos74 22/05/2012 09:13:50

  Ωραία όλα αυτά περί σωτηρίας της πατρίδας ,από χρεωκοπία.από τον κομμουνιστικό κίνδυνο των δώδεκα συνιστωσών,του ΣΥΡΙΖΑ,αλλά η σημερινή ΝΔ τι πρεσβευει ιδεολογικά;Άκρατο νεοφιλελευθερισμό των τραπεζών,μεσαιοχωρίτες,ακροδεξιούς λαικιστές εθνικιστές;Πως θα συνυπάρχει η κα Κουτσίκου ,με τον κο Γεωργιάδη, που το 2007,την αποκαλούσε ,όργανο ξένων κέντρων μαζί με την κα Ρεπούση,που πλήττουν την ελλάδα και την εγκαλούσε για εθνική μειοδοσία;Ο κόσμος θέλει ξεκάθαρες θέσεις,γι 'αυτό ανεβαίνουν τά άκρα ,όπως όλα τα μμε,τα αποκαλούν.Εχω την αίσθηση ,ότι ο κος Σαμαράς,μετά την συμφωνία με την κα Μπακογιάννη,επισφράγισε ,την επερχόμενη ήττα,στις 17/06/2012.Ο κος Καμμένος και ο κος Μιχαλολιάκος,θα κάνουν πάρτυ,ειδικά και μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ,ετακ 2009 &2010,που άρχισαν να ταχυδρομούνται.Αντιλάμβάνεσθε την ψυχολογία του δεξιού ψηφοφόρου πριν ψηφίσει;

 146. Tassos avatar
  Tassos 22/05/2012 09:20:59

  Ο Καραμανλής ο Κανονικός πήρε τον Μητσοτάκη τον μεγαλύτερο υβριστή του στην ΝΔ και αρνείστε στον Σαμαρά το να πάρει την Ντόρα, ταπεινωμένη και ξεδοντιασμένη? Η διεύρυνση προς το ΛΑΟΣ μας σώζει τουλάχιστον επικοινωνιακά, καθώς Αδωνης δίνει ρέστα και το ίδιο θα κάνει ο Βελόπουλος. Μπρος στην σωτηρία της Χώρας δεν βάζει ο Σαμαράς τίποτε, όπως έκανε σε όλη του την ζωή.

 147. avanti avatar
  avanti 22/05/2012 10:04:47

  Θα γράψω αυτό που θέλω και ουδόλως με ενδιαφέρει αν το διαγράψετε. Κύριοι η ΝΔ έχει γίνει ένα μπάχαλο, κόσμος μπαίνει κόσμος βγαίνει το έγραψα και τις προάλλες ούτε σουπερ μάρκετ να ήταν, ημέρα Σάββατο.
  Το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πάει από το κακό στο χειρότερο και αυτά είναι μπαλώματα της νύχτας τα βλέπει η μέρα και γελάει. Το κόμμα που ίδρυσε ο Κων/νος Καραμανλής, η λαϊκή δεξιά, δεν ανήκει ούτε στους Μητσοτάκηδες ούτε στους μπαχαλάκηδες του Καρατζαφέρη. Μην έχετε ψευδαισθήσεις, η ανασυγκρότηση του κόμματος μπορεί να γίνει μόνο από τον ΚΚ τον Β', αλλά βεβαίως είναι δικό του θέμα και απόφαση να αναλάβει δράση.

 148. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 22/05/2012 10:41:38

  Με ενοχλεί αφάνταστα που κάποιοι έχουν προεξοφλήσει την ήττα της ΝΔ στίς 17-6-2012. Είναι παραλογισμός μετά το 18% του Μαίου να καθόμαστε και να λέμε τα ίδια με πρίν. Άραγε τι κάνει μεγαλύτερη ζημιά η επιστροφή της ...Θεοδώρας ή η ηττοπάθεια και η επιμονή κάποιων να θέλουν να τονίζουν περισσότερο αυτά που μας χωρίζουν. Αν κάτι με έκανε τον Νοέμβριο του 2009 να στηρίξω με όλες μου τίς δυνάμεις τον Αντώνη Σαμαρά είναι ότι στα δύσκολα για την χώρα βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας από τις όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις και αυτό έπραξε τον Νοέμβριο του 2011 και αυτό πράτει και τώρα. Και θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους τούς συνήθεις ηττοπαθείς το εξής : " καμμία μάχη δεν έχει χαθεί αν δεν δοθεί πρώτα η μάχη"

 149. ilektro77 avatar
  ilektro77 22/05/2012 10:41:56

  Ο όρος φιλελεύθερη δεξιά σας λέει κάτι;

 150. Μακεδόνας avatar
  Μακεδόνας 22/05/2012 11:14:04

  "Παρόλα αυτά, όταν καίγεται ο τόπος, όταν η χώρα βρίσκεται μισό βήμα πριν τη χρεοκοπία, όταν η Ελλάδα κινδυνεύει να βγει από το ευρώ όταν ο κόσμος δε θα έχει μισθούς και συντάξεις, δε χωράνε διχασμοί και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Στον πόλεμο οι μεραρχίες δεν πάνε διασπασμένες, πάνε όλες μαζί για να κερδίσουν". Η Ν. Δημοκρατία δεν είναι απλώς ένα κόμμα αλλά μια παράταξη όπου χωράνε όλοι όσοι βαζουν το καλό της πατρίδας πάνω από προσωπικούς εγωισμούς. Όλοι εμείς που μείναμε σταθεροί στη Ν.Δ επειδή νιώθουμε δεμένοι συναισθηματικά δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα που απομακρύνθηκε, από την μεγάλη νεοδημοκρατική οικογένεια, και επιθυμεί τώρα να επιστρέψει.Υπάρχει χώρος για όλους και μακάρι να μας βοηθήσουν να τα καταφέρουμε καλύτερα στις επόμενες εκλογές. Άλλωστε δεν είχαμε και δεν έχουμε ιδεολογικές διαφορές μεταξύ μας.Η μόνη διαφορά μας είναι ότι εμείς οι φιλελεύθεροι πολλές φορές είμαστε εγωιστές και βάζουμε σε κίνδυνο την ενότητα της παράταξης για μικροδιαφορές.Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν υποψήφιος αρχηγός του κόμματος. Έκανε λάθος που έφυγε κάνει πολύ καλά που επιστρέφει στο κόμμα της.Διορθώνεται έτσι ένα λάθος που έγινε στη Ν.Δ πριν δύο χρόνια και δεν έχει σημασία ποιος έφταιγε περισσότερο. Όλοι έχουμε να κερδίσουμε από την ένωση και κυρίως η πατρίδα.

 151. ERASMUS avatar
  ERASMUS 22/05/2012 11:21:28

  Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά….
  Όταν τα σωστά πράγματα λέγονται σε λάθος χρόνο απλά ακυρώνονται η λέγονται για να ακυρωθούν.
  Τις εδώ και δύο χρόνια οι αναφορές της ΝΔ στην ανάπτυξη κανείς δεν θα τις θυμάται
  Τον Τσίπρα που δεν υπόγραψε κανένα μνημόνιο και φώναζε την κατάλληλη εποχή θα θυμούνται όλοι.Σήμερα ο Τσίπρας είναι στην ίδια γραμμή με τους G7 και ο Σαμαράς με τον G1 ( τη Merkel)
  Μια σειρά από σύμβουλοι , συνεργάτες και φίλοι από την Ευρώπη εσκεμμένα έκαψαν το χαρτί Σαμαρά για την Ελλάδα
  Προσέξτε τα συνεχόμενα λάθη πολιτικής
  Έξω η Ντορα – Μέσα η Ντορα
  Επιζητώ αυτοδυναμία έστω και με συνεχόμενες εκλογές – Στηρίζω κυβέρνηση Συριζα
  Απορρόφηση βουλευτών του ΛΑΟΣ και όχι το ίδιο το ΛΑΟΣ με αποτέλεσμα να συνδεθεί σε λίγο με νέα Αποστασία
  Δεν υπογράφω το κανένα μνημόνιο – Υπογράφω το μνημόνιο
  Το μνημόνιο είναι αδιαπραγμάτευτο – Υπάρχουν περιθώρια τροποποιήσεων
  Δεν πάω σε debate με τον Βενιζέλο – Πάω σε debate με τον Τσίπρα
  Μεθυσμένο καράβι !!!!!!!!!!!!!!!
  Το νέο πολιτικό πρόσωπο ανατέλλει στην Ευρώπη – ο Τσίπρας
  Οι λαοί ανακουφίζονται από τα σκληρά μέτρα για λίγο , η κατάσταση εκτονώνεται άρα και δεν υπάρχει κίνδυνος συνολικής ανατροπής της κατάστασης και μεταφορά της κοινωνικής έκρηξης στην Ευρώπη
  Οι μετανάστες μένουν στην Ελλάδα άρα και η Ευρώπη γλυτώνει από 1.500.000 εν δύναμη προβλήματα
  Ο Polsen αντικαταστείτε σαν αποτυχημένος
  Ο Sarkozi μας τελείωσε και αυτός σαν αποτυχημένος
  Η merkel περιμένει την σειρά της να φύγει από το προσκήνιο
  Στην Ελλάδα ο κόσμος θα εκτονωθεί δείχνοντας με το δάκτυλο δυο φταίχτες
  το ΠΑΣΟΚ και αυτόν που συνυπόγραψε την δυστυχία του … τον Σαμαρά
  Απλά σκεφτείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν ο Σαμαράς δεν έστελνε καμία υπογραφή στους ευρωπαίους και στύλωνε τα πόδια
  Τώρα μετά τους G8 θα ήταν ο προνομιούχος συνομιλητής μια καινούργιας ευρωπαϊκής πραγματικότητας
  Ο λαοπρόβλητος διορατικός ευρωπαϊστής ……
  Όμως ……. Το χαρτί αυτό καηκε …… εσκεμμένα ……….

 152. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 22/05/2012 11:37:09

  Τελικά απ΄όλη αυτή τη συζήτηση πρακτικά τι βγαίνει;
  Με δεδομένο ότι η Ντόρα είναι αυτή που είναι,
  με δεδομένο ότι ο Σαμαράς είναι αυτός που είναι και σήμερα μάλιστα ηγείται της ΝΔ,
  με δεδομένο ότι η σμπαραλιασμένη χώρα μας είναι ένα βήμα πριν το γκρεμό,
  με δεδομένο ότι οι τζάπα μάγκες κερδίζουν εκλογικά
  εμείς εδώ, που ξέρουμε ποια είναι η διέξοδος, τι κάνουμε;
  Σ΄αυτόν τον κόσμο που βρίσκεται σήμερα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, απαντούμε με την εσωστρέφεια της ΝΔ, αναδεικνύουμε ως μείζον θέμα την Ντόρα;
  Αυτήν την ώρα, η πατρίδα δεν κινδυνεύει από την Ντόρα. Καταλάβετέ το και ξεφύγετε απ΄αυτό. Η Ντόρα επέστρεψε στη ΝΔ, όχι όπως ήταν επί Καραμανλή, να κόβει και να ράβει.
  Σήμερα ο Σαμαράς κάνει ότι μπορεί για να συγκεντρώσει δυνάμεις κι΄από δω μεμψιμοιρούμε λες κι΄έχουμε τέτοιες πολυτέλειες.
  Αν αύριο μεθαύριο κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα οδηγηθεί στην άτακτη χρεοκοπία τι θα λέμε; Ότι έφταιγε η Ντόρα που ξαναμπήκε στη ΝΔ;
  Και τόσο πολύ αν ενδιαφέρονται κάποιοι για το κόμμα (που επαναλαμβάνω είναι πολύ μικρότερο θέμα), και τη φυσιογνωμία του, θα υπενθυμίσω ότι αυτό το κόμμα παρέλαβε ο Σαμαράς, μ΄αυτό θα πορευθεί τώρα στα δύσκολα και όταν τα πράγματα ησυχάσουν και οι κίνδυνοι της χώρας ελαχιστοποιηθούν, τότε θα έχει θέση μια τέτοια συζήτηση.
  Σήμερα αυτή η συζήτηση είναι εκτός τόπου και χρόνου και το κυριώτερο, ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!

  • leleki avatar
   leleki @ Απλή σκέψη 22/05/2012 11:44:48

   Θεωρώ πως αυτή είναι λάθος εκτίμηση.
   Η Ντόρα , ενδεικτικά, ελέγχει τουλάχιστον τους 10 από τους 14 εκλεγμένους με τη ΝΔ της Β Αθηνών.
   Και συνολικά την πλειοψηφία της ΚΟ της ΝΔ, συνεπώς και αυτήν που θα προκύψει στις εκλογές της 17/6.
   Δεν πρόκειται συνεπώς , για κάποιου είδους πανστρατιά αλλά για προετοιμασία αλλαγής φρουράς, όποιο κι αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα δεδομένου πως το 18,85% σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να υπερβεί το 22-23%.

   • Απλή σκέψη avatar
    Απλή σκέψη @ leleki 22/05/2012 11:56:46

    ε τότε ας κοιτάζουμε το δέντρο και όχι το δάσος.
    Ας κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο, δειλοί, φοβισμένοι, λιποτάκτες, την ώρα που ο πόλεμος μαίνεται!

    • leleki avatar
     leleki @ Απλή σκέψη 22/05/2012 12:03:36

     O μόνος πόλεμος που μαίνεται είναι για το εάν την 18/6 θα συνεχίσει να διοικεί την Ελλάδα ο Ράιχενμπαχ με τον Τόμσεν δια της Ντόρας ή εάν θα τους διαολοστείλουμε χωρίς πολλές κουβέντες.
     Νομίζω πως , κατά βάθος αυτό το δεύτερο , είναι και η επιθυμία όσων ψήφισαν Αντώνη Σαμαρά το 2009.

     • Απλή σκέψη avatar
      Απλή σκέψη @ leleki 22/05/2012 12:06:45

      Άρα υπάρχουν , άλλοι , πιό πατρώτες από τον Σαμαρά. Αν τους διακρίνετε πείτε το και σε μας να τους ψηφίσουμε.

     • leleki avatar
      leleki @ Απλή σκέψη 22/05/2012 12:12:48

      Το βέβαιο είναι πως όπου πηγαίνει η οικογένεια Μητσοτάκη , ο πατριωτισμός δραπετεύει.
      Αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε τους στενούς της φίλους Χριστοφοράκο, Καραβέλα, Μπους , Κόλ , Γκένσερ, Παντσαβόλτα.

     • Απλή σκέψη avatar
      Απλή σκέψη @ leleki 22/05/2012 12:17:43

      Έχει τόση δύναμη, που θ΄αλλάξει τον πατριωτισμό του Σαμαρά;
      Προσέξτε για τον Σαμαρά μιλάμε, δεν είναι αρχηγός η Ντόρα.

     • leleki avatar
      leleki @ Απλή σκέψη 22/05/2012 12:23:13

      Αν θεωρείτε πως ο Σαμαράς ήθελε την Ντόρα πίσω στο κόμμα, δείτε προσεκτικά την φωτογραφία τού άρθρου. Η Ντόρα επιβλήθηκε έξωθεν υπό την απειλή των διαφόρων «Αντώναρων». Ο Σαμαράς δεν είναι βλαξ ώστε να θέλει να συμπράξει με ανθρώπους που έως λίγες μέρες , με αφορμή την υπόθεση Συμπιλίδη, τον αποκαλούσαν «προδότη».

     • Mara avatar
      Mara @ leleki 22/05/2012 12:19:28

      Πάντως leleki, πρέπει να είναι μεγάλο σου απωθημένο... και κρυφός... πόθος η Ντόρα.
      Για ψάξτο λίγο...
      Δεν εξηγείται αλλιώς....

     • leleki avatar
      leleki @ Mara 22/05/2012 12:24:50

      Βαθύτερος πόθος μου είναι ο πατέρας της.

  • Απλή σκέψη avatar
   Απλή σκέψη @ Απλή σκέψη 22/05/2012 12:00:26

   διόρθωση: Το ίδιο λέμε , συγγνώμη την διάβασα καλύτερα την τελευταία παράγραφο.

 153. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 22/05/2012 11:46:07

  "Τσίπρας!!! Ο πρωθυπουργός τής «ευρωδραχμής» καί η διαπλοκή στά χάϊ της."
  Μπράβο Ιαπετέ!
  Υπάρχουν και δεξιοί που διαβάζουν. Γιατί αν βασιστεί κανείς στα εδώ τρολάκια νομίχει ότι κάψανε φλάντζα...
  ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ
  Αντί να εγκαλείτε για "κρυφοντορακισμό" και όμοιες μ@.@.ίες συνειδητοποιείστε την πραγματικότητα. Εκτός κι αν προτιμάτε να καταλήξουμε συνιστώσα της δραχμικής χρεοκοπίας για να αυτοϊκανοποιηθεί ο σεχταρισμός σας.
  ΞΕΚΟΛΛΕΙΣΤΕ
  Αρκετά με το μοιρολόγι
  Ώρα για Τσάμικο, Πεντοζάλη, Σέρρα κι εκείνο το μοναδικό ζεϊμπέκικο του Ξαρχάκου
  Ώρα να ηχούν μόνο τα τύμπανα του αγώνα

 154. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 22/05/2012 12:15:56

  Σχεδόν 350 σχόλια, για ένα αυστηρά ενδοπαραταξιακό πρόβλημα σχετικό με τις συμμετοχές στη διαχειριστική επιτροπή της "πολυκατοικίας"!
  Την ώρα που ολόκληρη η "συνοικία" - Ελλάδα, και ίσως ολόκληρη η "πόλη" - Ευρώπη, ταρακουνιέται από σεισμό χρέους διαρκείας 3,5 ετών και ολικής εντάσεως 4 τρις ευρώ.
  Είναι να μην είμαι πολύ θλιμμένος;

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Ο Θείος 22/05/2012 12:19:35

   Mην εισαι.Πολλοι που νομιζουν οτι ειναι σαμαρικοι και γραφουν εδω ειναι στην πραγματικοτητα καμμενικοι.
   Υπαρχει η παλαβη αριστερα αλλα και η παλαβη δεξια.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Ο Θείος 22/05/2012 12:25:51

   Και σαν να μην έφτανε αυτό, όλος αυτός ο μπαξές με τα εσωκομματικά ψυχαναλυτικά εξωτικά φυτά, προσφέρεται για το πιό άγριο τρολλάρισμα. Το βλέπετε. Είναι κακό σημάδι, έτσι κινδυνεύετε αγαπητοί φίλοι της ΝΔ να έχετε και άλλα Καμμένα δωμάτια στην "πολυκατοικία".
   Λίγος ορθολογισμός και ψυχραιμία δεν θα ήταν άχρηστος.

 155. Απλή σκέψη avatar
  Απλή σκέψη 22/05/2012 12:29:44

  @ leleki
  το συμπλεγματικό σύνδρρομο, απέναντι στα θαρραλέα βήματα του Σαμαρά, δεν οδηγεί σε νίκη.
  Ο Σαμαράς δεν φοβάται να παλέψει με τους πραγματικούς εχθρούς, την Ντόρα θα φοβηθεί; Σου έχει δείξει ότι έχει κανένα κόμπλεξ;
  Γι΄αυτό και συ να ξεπεράσεις το κόμπλεξ απέναντι στη Ντόρα, να μην φοβάσαι τόσο.

  • leleki avatar
   leleki @ Απλή σκέψη 22/05/2012 12:45:59

   Είναι μια εκτίμηση και αυτή.
   Διαχρονικά, ο λαός μας αντιμετωπίζει αρνητικά τις κινήσεις της οικογένειας Μητσοτάκη συνολικά.
   Οι αντιφάσεις και οι κυβισθήσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η σύμπραξη, είναι τόσες πολλές που δεν νομίζω πως μπορούν να αφομοιωθούην εντός 4 εβδομάδων από το εκλογικό σώμα. Νομίζω πως η κίνηση πάσχει δραματικά σε επίπεδο αξιοπιστίας , και θα επιφέρει τα αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα όπως συνέβη εξάλλου και με την πρόσφατη προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ.

 156. Mara avatar
  Mara 22/05/2012 12:34:00

  Μμμ... άν είναι τόσο μεγάλος ο πόθος και το πάθος, η μόνη αντίσταση που μπορείς να κάνεις, είναι να υποκύψεις....

  • Mara avatar
   Mara @ Mara 22/05/2012 13:07:19

   Μάταια... περιμένεις...
   Έχει ήδη συμβεί... και σε έριξε στην παγίδα ενός νέου.., ωραίου επαναστάτη, που προκαλεί ρίχτερ... σε ολόκληρη την Ευρώπη, που θα διώξει τους δυνάστες, χρησιμοποιώντας το 1.500.οοο εκατομμύριο νόμιμο λαθρο...στρατό του, για να πολεμήσει τους ντόπιους και ξένους εχθρούς της πατρίδας....

 157. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 22/05/2012 12:36:52

  Το ξέρω.
  Άν άλλο νομίζουν και άλλο είναι στην πραγματικότητα, αυτό σίγουρα είναι ένας ακόμη λόγος για να είμαι θλιμμένος.

 158. avanti avatar
  avanti 22/05/2012 12:37:21

  Δυστυχώς και η πολυκατοικία σίεται Θείε, γιαυτό υπάρχει αναταραχή, οι ένοικοι βλέπουν την πτώση αρκετών ορόφων, μπάζει νερά και το υπόγειο, τώρα όμως είναι αργά για στηρίγματα, όμως για να είμαστε ειλικρινείς, είναι τόσο μέγα το χρέος όπως γράφεις και τόσο μεγάλη η κρίση - ύφεση στην Ευρώπη όπου θα δούμε πολλές πολυκατοικίες να γκρεμίζονται. Ηδη η βίλλα του πασοκ κατέρρευσε, πάνε να φτιάξουνε ένα κοτέτσι να μπούνε μέσα να μην είναι άστεγοι. Μέχρι να αναγνωρίσουν το πρόβλημα .... έχουμε καιρό, αλλά συνήθως οι πολιτικοί καθότι εγκλωβισμένοι δεν μπορούν, η λύση θα έρθει από την βάση , από τους πολίτες.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ avanti 22/05/2012 13:12:58

   Προφανώς έτσι είναι.
   Θα περίμενα όμως το ελάχιστο αυτοσυντήρησης. Δηλαδή, όταν οι "πυροσβέστες" πάνε να σβήσουν την φωτιά και τα Καμμένα - ενώ πάει να μεταδοθεί και εκτός πολυκατοικίας, να κάνει ζημιά στην πόλη όλη -, κάποιοι πυροβολούν τους πυροσβέστες.
   Μου θυμίζει παλιές ιστορίες του '70 και '80, με αναρχοαριστερίστες που ρίχνανε μολότωφ σε ...μοτοσυκλετιστές της τροχαίας.

   • avanti avatar
    avanti @ Ο Θείος 22/05/2012 14:14:16

    Πυροσβέστες & αρχιπυροσβέστες όλοι σε πλήρη σύγχυση, ο ένας πετάει νερά στον άλλο αλλά όχι στην φωτιά. Την φωτιά θα την σβήσει ο κόσμος με τις κινητοποιήσεις του (σε Ευρωπαϊκό επίπεδο μιλάω) όπου θα απαιτήσει από τους πολιτικούς του αρχηγούς αλλαγή του τοπίου. Μέχρι πόσα εκατομμύρια άνεργους μπορεί να αντέξει η ευρωζώνη αλλά και μέχρι πότε θα μπορούν να πληρώνουν τόσους φόρους αυτοί που ακόμη μπορούν? Είμαστε σε ευρωπαϊκή και διεθνή κρίση. Είναι πολλά τα ζητήματα που πρέπει να μπουν στο τραπέζι, αλλά πότε και από ποιούς?

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ avanti 22/05/2012 16:02:25

     Πόσα αντέχει ο απλός άνθρωπος;
     Μού 'ρχεται να πώ και του λόγου μου "μάνα θα πάω στα καραβια".
     Ή πάλι στη ...Βάδη - Βυρτεμβέργη, όπου ζούσα πριν 10 χρόνια. Τουλάχιστον εκεί οι πολίτες πηδ@ξανε έγκαιρα τους πολιτικούς υπεύθυνους της κρίσης, πρίν βρεί η κρίση τους ίδιους.
     Εμείς, μια ζωή Επιμηθείς, ποτέ Προμηθείς.
     Πως θα ξεμπλέξουμε, τόσο αργόστροφοι;

 159. leleki avatar
  leleki 22/05/2012 12:40:36

  Περιμένω με ανοιχτά τα παράθυρα να νοιώσω αυτό το οδυνηρό, μα τόσο γλυκό , μάγκωμα των μακριών κυνοδόντων στο λαιμό , συνοδευμένων με το ανατριχιαστικό, μα τόσο ηδονικό , γέλιο του πρωτομάστορα της ίντριγκας που θα με οδηγήσει στη ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την ευρωζωνική αθανασία.

 160. άγρυπνη avatar
  άγρυπνη 22/05/2012 12:42:51

  Λίγο ακόμα και το ρέκβιεμ θα αφορά τη κα'υ'μένη χώρα μας.Τέλος οι γκρίνιες και ο αποπροσανατολιτισμός.Εγώ διαπιστώνω μια παγερή αδιαφορία στον κόσμο για τα υπαρξιακά της ΝΔ.Ενδιαφέρεται μόνο για την δική του ύπαρξη.

  • άγρυπνη avatar
   άγρυπνη @ άγρυπνη 22/05/2012 13:45:40

   ..αποπροσανατολισμός..

 161. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 22/05/2012 12:56:36

  Για να μην έχετε αμφιβολίες για το ποίος είναι ο κουμπάρος του γάμου. Γράφει η
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σήμερα:

  «Συνθήκες συστράτευσης του χώρου της Κεντροδεξιάς στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου διαμορφώνει η χθεσινή επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη για κοινή πορεία προς τις κάλπες. Όπως ανακοινώθηκε, η Δημοκρατική Συμμαχία αναστέλλει τη λειτουργία της, ώστε εάν η Ν.Δ. αναδειχθεί πρώτο κόμμα να λάβει το “μπόνους” των πενήντα εδρών. Τόσο ο κ. Σαμαράς, όσο και η κ. Μπακογιάννη σε δηλώσεις τους απέφυγαν επιμελώς να αναφερθούν στη μεταξύ τους ρήξη, προς διετίας, προτάσσοντας την ανάγκη συγκρότησης του ευρύτερου δυνατού φιλοευρωπαϊκού μετώπου, προκειμένου να διασφαλιστεί η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. Παράλληλα, πρόσθετη δυναμική αναμένεται να προσδώσει στη Ν.Δ. η προσχώρηση στις τάξεις της σειράς πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ».
  ΤΑ ΝΕΑ: «Οι δυο τους έφτασαν μαζί στη στενόμακρη αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης δέκα λεπτά μετά τις έξι το απόγευμα, για να τους υποδεχθούν με ένα συγκρατημένο χειροκρότημα περίπου εκατό κομματικοί επιτελείς και εκατέρωθεν σύμβουλοι και συνεργάτες, που ήταν μάρτυρες στο σύντομο τελετουργικό. Πρόλογος δεν υπήρξε, ίσως γιατί κανείς δεν τον θεωρούσε απαραίτητο. Η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε πρώτη τον λόγο και εξήγησε μέσα σε δραματικούς τόνους τα γιατί και τα πρέπει μιας συνένωσης που η ίδια ξόρκιζε τρεις εβδομάδες νωρίτερα, αλλά που χθες επέβαλε την αναστολή λειτουργίας της δικής της Δημοκρατικής Συμμαχίας».

 162. Κρίτων Καππαδόκης avatar
  Κρίτων Καππαδόκης 22/05/2012 13:04:05

  Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά .
  Στην προκείμενη περίπτωση έχουμε απλά την υπερίσχυση των "άγνωστων" ισχυρών κέντρων , που εκβιαστικά επέβαλαν στην Ν.Δ. μιαν επόπτρια-εγγυήτρια (ουσιαστικά επιστάτρια) τής μνημονιακής νομιμοφροσύνης . Μήπως και ξέφευγε το κόμμα σε πισωγύρισμα προς την πρώτη αντιμνημονιακή θέση του .
  Μια αποτυχημένη και ξεπουπουλιασμένη πουλάδα , βέβαια , δεν μπορεί από μόνη της ούτε να εκβιάζει , ούτε να απαιτεί , ούτε να αποσπά ανταλλάγματα για την σωτηρία της από τον βυθό τού 2% (και με το ζόρι) .
  Είναι ηλίου φαεινότερο ότι την επέβαλαν κέντρα τού εξωτερικού με την γνωστή λογική "μονά ζυγά κερδίζουν" . Εάν επιζήσει η Ν.Δ. τού αγγίγματος και τής εισδοχής τής γουρλούς θυγατέρας -Κίρκης και σχηματίσει (άντε , λέμε τώρα ....) κυβέρνηση η Ν.Δ. , θα υπάρχει η ντόρα-μπόρα-συμφορά για να αναχαιτίσει τυχόν αντιμνημονιακές τάσεις τού Σαμαρά (αν γίνει πρωθυπουργός) , αλλά και για να τον παρακολουθεί από κοντά και να τον μαρκάρει στενά (όπως και τον Κ.Καρμανλή παλαιότερα) στο δύσκολο gas - project , μιά που ο Σαμαράς ίσως θα μπορούσε να στεναχωρήσει τούς μεμέτηδες γειτόνους με καθορισμό μιάς ενοχλητικής ΑΟΖ που θα δυσκόλευε και τούς πέραν τού ατλαντικού συνεταίρους πετρελαιάδες . Εάν επέλθει το μοιραίον και η Ν.Δ. υποστεί τιις συνέπειες τού αφύσικουυ "πολιτικού γάμου" της , τότε χαράς ευαγγέλια για την Washington που θα έχει την έμπιστή της έτοιμη για να αναλάβει το κόμμα , ή έστω , αν την δυσκολέψει ο Βορίδης , να το διασπάσει και να το χρησιμοποιήσει ως εφαλτήριο για κάτι πιό αξιοπρεπές από το γκλαμουράτο ρεζιλίκι τής Άνω Λεωφ. Συγγρού . Ομοίως τρελά πανηγύρια καιγια την τρόϊκα που θα έχει ξεφορτωθεί τον αδέξιο και ανυπάκουο Μεσσήνιο .
  Τελικά ίσως τα think-tanks είναι όντως υπεράξια υποκατάστατα των συνήθων μεταλλικών tanks ....

 163. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 22/05/2012 13:08:01

  Δεν ξέρω πόσο νοιάζει ορισμένους "λαικο-δεξιούς" όταν πολλαπλασιάζονται τα Καμμένα δωμάτια στην "πολυκατοικία".
  Εμένα πάντως, άν και είμαι αρκετά έξω από το "κτίριο", με νοιάζει πολύ. Ξέρετε, η φωτιά μπορεί να μεταδοθεί σε όλη τη "συνοικία". Άν ο μή γένοιτο συμβεί αυτό, θα φταίνε φυσικά σε μεγάλο βαθμό εκείνοι που αδιαφόρησαν για τη φωτιά που άναψε πρώτα μέσα στο δικό τους "σπίτι". Και θα επιμερισθούν τα δέοντα.
  Ξέρετε, η Ιστορία είναι αμείλικτη σε κάτι τέτοια. - βλέπε Μικρασιατικά και όσα ακολούθησαν.

 164. manthos avatar
  manthos 22/05/2012 13:11:44

  Πολλοί από τους σχολιαστές ξεχνάνε τις ευθύνες της ΝΔ για το κατάντημα της πατρίδας.Να θυμήσω λοιπόν κάποιες από αυτές.Ο Χατζηγάκης μοίραζε 500 εκατ. στους αγρότες που μας τα ζητάει πίσω η ΕΕ,ο Αλογοσκούφης ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την πορεία των εσόδων και προτιμούσε να παίζει τέννις,ο Αβραμόπουλος εξήγγειλε νέο σύστημα προμηθειών στα νοσοκομεία και έμεινε στις εξαγγελίες, η Ντόρα αδρανούσε στην περίπτωση του Καραβέλλα(Ζήμενς),ο Καραμανλής δεν επέτρεπε την κοινοβουλευτική ομάδα να παραστεί στη Βουλή σε συζήτηση για εξεταστική επιτροπή,ο Παυλίδης κουνούσε το δάχτυλο,ο Π.Δούκας είπε ότι πιεζόταν από το Μαξίμου να υπογράψει την απόσυρση της προσφυγής του Δημοσίου για τη λίμνη Βιστωνίδα(αντί να παραιτηθεί,αν διαφωνούσε),ο Κ.Κ ακόμη δεν μίλησε.Τώρα για τα μετά το μνημόνιο.Πολλοί τον χαρακτηρίζουν μνημονιακό και δεν παίρνουν υπόψη τους τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν το Νοέμβριο του 11.Υποστήριξε μόνος του την ανάγκη της ανάπτυξης και όλοι σήμερα συμφωνούν σ'αυτό.Θα έπρεπε ίσως να εστιάσει την αντίθεσή του σε ορισμένα άδικα μέτρα,όπως η εισφορά στα ακίνητα, που είναι ίδια (3ευρώ/τ,μ) σε μικρούς οικισμούς-χωριά και σε οικισμούς στις παρυφές πρωτευουσών νομών.Όσο για τη συστράτευση σωστή κίνηση,δεν μπορώ όμως να πω πως θα έχει αποτέλεσμα.Μακάρι..Φοβάμαι πως επαναλαμβάνεται η ιστορία του '81.Ο Έλληνας θέλει υποσχέσεις.Δεν έχει καταλάβει πως η λύση δεν πρέπει να είναι αριστερή.

 165. η Dimi avatar
  η Dimi 22/05/2012 13:14:43

  «Eνας συνεχής αγώνας, μία αδιάκοπη μάχη για εδραίωση της επιτυχίας μέσα σε αφιλόξενα περιβάλλοντα, είναι το τίμημα όλων των μεγάλων επιτευγμάτων.»

  «A constant struggle, a ceaseless battle to bring success from inhospitable surroundings, is the price of all great achievements.»

  ~Orison Swett Marden (1850-1924) Αμερικανός φιλόσοφος, ιατρός, νομικός, απόφοιτος Harvard & Boston University. Υποστηρικτής και πρωτεργάτης του Κινήματος «Positive New Thought», εκδότης του περιοδικού «Success» και συγγραφέας πολλών Βιβλίων μεταξύ αυτών, ένα από τα πιό επιτυχημένα όλων των εποχών «Iron Will» «Σιδερένια Θέληση» (1901).

 166. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 22/05/2012 13:47:39

  Διαβάστε και τι άλλο γράφει σήμερα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για να καταλάβετε ότι ο επόμενος στόχος της διαπλοκής είμαστε εμείς και όλα ξεκίνησαν από εκείνη την περίφημη συνέντευξη του Λαζαρίδη στον Παπαχελά:

  «Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη (ΣΣ τώρα που ήρθε η Ντόρα έγινε "μεγάλη") καλείται να σηκώσει το βάρος της μάχης για την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Η απόφαση της κ. Μπακογιάννη να συνεργασθεί με τη Ν.Δ. είναι ορθή και θα βοηθήσει αυτήν τη δύσκολη ώρα. Αυτήν τη φορά δεν ήταν άλλωστε λογικό να παρεισφρήσουν πάλι εγωισμοί και προσωπικά συμφέροντα διαφόρων τα οποία εμπόδισαν την είσοδο ενός κεντρώου φιλοευρωπαϊκού σχήματος στη Βουλή και τον σχηματισμό λειτουργικής φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης. Εν πάση περιπτώσει, ο αρχηγός της Ν.Δ. πήρε μια υπεύθυνη και γενναία απόφαση. Είναι σημαντικό όμως να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ανανέωσης της εικόνας, της επικοινωνίας, των επιχειρημάτων της Ν.Δ. κατά την κρίσιμη προεκλογική περίοδο, γιατί δυστυχώς είναι πολλά τα πρόσωπα που είναι φθαρμένα και απωθούν, ειδικά τους νεότερους ψηφοφόρους. Μακάρι η ηγεσία της Ν.Δ. να βγάλει μπροστά τη νεότερη γενιά πολιτικών και να αποσύρει …διακριτικά τους παλαιοκομματικούς, αλλά και τους νεότερους που αρθρώνουν μόνο ξύλινο λόγο».

  Χα χα χααα. Ποιούς εννοείτε Mr Alexix ως έχοντες ξύλινο λόγο; Με ποιόν από τον 3ο όροφο της Συγγρού δειπνήσατε χθες;

 167. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 22/05/2012 14:00:33

  1) Βλεπω οτι ακομα γινεται η ιδια συζητηση... δλδ τι ΕΠΙΡΡΟΗ θα εχει η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στο κομμα, ποια θεση πηρε ο Κοντογιαννης στην Ηλεια, ο Μαρκογιαννακης κι ο Αυγενακης στη Κρητη, ποιοι θα ειναι στο επικρατειας κτλ κτλ κτλ....

  2) Παιδια μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι σ' αυτες τις εκλογες, ΔΕΝ παιζεται απλα ποιοι θα παρουν τα ΠΟΣΤΑ και ποιοι θα εχουν τη πολιτικη ΔΥΝΑΜΗ. Παιζεται αν αυτη η χωρα, της οποίας ο μεσος πολιτης για πολλα χρονια ειχε τουλαχιστον ιση ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ με το μεσο Βρετανο πολιτη, θα βιωσει τωρα καταστασεις τυπου Νιγηρα, Τογκο, ή μαλλον ΣΟΜΑΛΙΑΣ αφου θα εχουμε και 3 εκατομμυρια ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ νομιμους με χαρτια (οι οποιοι οπως λεει κι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρεπει να επανενωθουν με τις οικογενειες τους ! )

  3) Οποτε δειτε το πραγμα λιγο πιο σοβαρα, αφηστε τα παλια και τα ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, γιατι πλεον σ' αυτες τις εκλογες παιζεται Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ο οποίος αν ο ΑΛΕΞΗΣ χαμογελασει στις 17 Ιουνιου θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ προς το πολυ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. Και τοτε, οχι απλα θα αναπολουμε το Κωστα Καραμανλη (οπως καποιοι κανουμε τωρα) , αλλα ακομα κι ο Μπενυ θα μας φαινεται σωτηρας.

  4)Τωρα, αν μεσος Ελληνας θελει να ζησει αυτη τη καταστροφη, για να πειστει οτι τετοιες ''ΣΥΡΙΖΑιο-επιλογες'' δεν υπαρχουν στην Ευρωπη του 2012, τοτε χαλαλι. Ας τη φαμε κι αυτη τη φαπα και μετα ας ΚΥΝΗΓΑΜΕ τον Αλεξη και τους φιλους του, οι οποίοι οπως οι ''κηπουροι'' του ΓΑΠ (κι ο ΓΑΠ στηριζει φουλ τον Αλεξη) θα ειναι ηδη φτιαγμενοι-καβατζωμενοι και φευγατοι.

  5) Καλη υπομονη σε οσους ΤΟΤΕ θα μεινουμε πισω, και δεν θα εχουμε βγαλει τα οποια χρηματα μας στο Λουξεμβουργο... (και σταματηστε πια να λετε οτι κανατε τη τρομερη ...θυσια και περιμενατε στην ουρα για να ψηφισετε στις εσωκομματικες του 2009, λες και κανατε ...20-χιλ πορεια με πληρη φορτο σε ''ανταρτη'' του 541 Τ.Ε των 90'ς...

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Μικρασιάτης 22/05/2012 17:19:32

   Αχ φίλε μου , εσύ σωστά τα λες, λίγοι όμως καταλαβαίνουν ..... Δυστυχώς.

  • noemis avatar
   noemis @ Μικρασιάτης 23/05/2012 08:08:39

   Κάνεις σειρά λαθών στο συλλογισμό σου. Τα πρόσωπα είναι που κάνουν την πολιτική. Τα πρόσωπα είναι Φορείς πολιτικών ιδεών. Επίσης παίζει ρόλο και ο αριθμός των προσώπων που είναι φορείς της μιας ή της άλλης πολιτικής, γιατί η ποσότητα καθορίζει την ένταση της μιας ή της άλλης ιδέας ή την τροχοπέδη της. Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ καιρός είναι να σφυριλατηθεί και αυτός στο αμόνι της εξουσίας. Είμαστε που είμαστε τόσο χάλια που κινδυνεύει αν όχι ολόκληρος ο Κόσμος τουλάχιστον η Ευρώπη, ας ξεπερδεύουμε με αυτές τις ιδεολογίες και τις ακρότητές τους. Ας ξεπερδέυουμε και με τον Νεοφιλελευθερισμό και τις απάνθρωπες επιλογές του. Όσο για το 2009. Τουλάχιστον τότε δεν βγήκε η Ντόρα και τα πράγματα θα ήταν χειρότερα για τον λαό. Οι εχθροί του λαικισμού=εχθροί του λαού ας σιγήσουν για πάντα...

   • Μικρασιάτης avatar
    Μικρασιάτης @ noemis 23/05/2012 16:49:45

    Σ ευχαριστουμε φιλε του Αλεξη Τσιπρα. Αντι να τα λες σε μας αυτα, πηγαινε να τα πεις στους συγγενεις του σφαγμενου απ τους Αφγανους στη Πατρα. Αυτους που ο Αλεξης βιαζεται να ενωθουν με τις οκογενειες τους (με το να τις φερει στην Ελλαδα) . Δεν νομιζω οτι θα σου δειξουν και μεγαλη κατανοηση.
    Ας τα βλεπουν ολοι, αυτα τα πονηρα ...μυθιστορηματα για να καταλαβουν τι μας περιμενει στα χερια των ΣΥΡΙΖΑιων αν χαμογελασει ο Αλεξ στις 17 Ιουν.

 168. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 22/05/2012 14:35:38

  ΝΟΔΕ Ηλείας: Εκρηκτικό το κλίμα στα γραφεία του Πύργου
  22/05/2012 - 13:44

  Κατηγορία
  Πολιτική
  Πηγή
  ilialive.gr
  Οι εντάσεις και οι εκρήξεις δεν λείπουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας από νωρίς το πρωί στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηλείας στον Πύργο. Στελέχη τοπικών οργανώσεων, μέλη της ΝΟΔΕ,
  ακόμα και απλοί ψηφοφόροι επισκέπτονται τα γραφεία και εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την κάθοδο - επιστροφή του Γιώργου Κοντογιάννη στο ψηφοδέλτιο της Ηλείας, σύμφωνα με όσα διαρρέονται τις τελευταίες ημέρες.

  Δεν λείπει ακόμα και το "στόλισμα" με διάφορα κοσμητικά επίθετα προς τον πρώην βουλευτή Ηλείας, ενώ κάποιοι προσπαθούν να κρατήσουν τους τόνους χαμηλά εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων από τη Συγγρού.

  Στα τηλέφωνα που έγιναν τις τελευταίες ώρες ακούσαμε στελέχη να δηλώνουν πως θα αποχωρήσουν οικογενειακά από τη γαλάζια παράταξη απειλώντας να ψηφίσουν ακόμα και ... ΣΥΡΙΖΑ, αν επισημοποιηθούν τα όσα ακούγονται. Κάποιοι άλλοι την ίδια στιγμή αναφέρουν πως ετοιμάζουν τις παραιτήσεις τους από τις τοπικές οργανώσεις.

  Άλλα στελέχη αναφέρουν πως ο "γάμος" ΝΔ - ΔΗΣΥ υπό αυτές τις συνθήκες αντί να κάνει καλό στην Ηλεία και να κερδίσει ένα επιπλέον μικρό ποσοστό, είναι πολύ πιθανό να "βυθίσει" το κόμμα σε πρωτόγνωρα επίπεδα ποσοστών.

  Βέβαια έχει συγκληθεί συνεδρίαση της ΝΟΔΕ στις 8.30 το βράδυ της Τετάρτης, οπότε και παρουσία όλων των στελεχών αναμένεται να υπάρξουν και μεγάλες αντιδράσεις σε επίσημο επίπεδο.
  http://www.ilialive.gr/

 169. KYR avatar
  KYR 22/05/2012 16:04:53

  Μα καλα δεν καταλαβαινετε πως η κυρια γυρισε να παρει τη ρεβανς; Απλα θα εχει το ιδιο βλεμμα οπως στις εκλογες του 2009,να κατι σαν αρπαχτικο λεμε...

 170. κυριακη avatar
  κυριακη 22/05/2012 16:06:54

  ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ...ΑΠΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ..

 171. juliet avatar
  juliet 22/05/2012 20:58:16

  Ελίζα,το να μην μπεις και να μείνεις πιστή στην απόψη σου δεκτό και σεβαστό ,ίσως εγώ να πείσμωνα περισσότερο αλλά το να μιλάς για λογαριασμό άλλων δεν είναι συνετό.
  Ο Μαρκόπουλος είναι από τους ευεργετηθέντας από τη Ν.Δ και εκεί που σαν νεοδημοκράτη δεν τον έβλεπαν στην Εύβοια σαν ανεξάρτητο και μάλιστα ένθερμο τον παραείδαν.
  Θα το θέσω και αλλιώς ,αν έχεις φιλία και μάλιστα στενή διαφωνείς μακρυά από τα φώτα και αν δεν τίθεται θέμα ηθικής αποχωρείς χωρίς τυμπανοκρουσίες και εντυπωσιασμούς .Ο Μαρκόπουλος ήτανε παλιός γνώριμος του Αντώνη Σαμαρά .
  Θα ήτανε ανόητο να εκφέρω γνώμη για άλλους που δεν ξέρω.
  Τώρα αν η Ντόρα είναι το λιγότερο θα το δείξει ο χρόνος.
  Ελίζα μου,μερικές φορές μπορεί μην είσαι κάπου ....αλλά ο ίσκιος να είναι βαρύς .
  Ο λόγος της μη καθόδου ήταν το χαρτί μετάνοιας που δεν υπέγραψες ή δεν χώραγες γιατί υπήρχαν πολλοί ''σοβαροί'' και ''έμπειροι'';

 172. Φελίζα avatar
  Φελίζα 22/05/2012 20:59:24

  Κυρία μου επιτρέψτε μου ,
  μια νέα προεκλογική περίοδος αρχίζει για τις κρισιμότερες εκλογές της μεταπολίτευσης, και εσείς αναφέρεστε στους συγκεκριμένους συναδέλφους σας με το χαρακτηρισμό "αγωνιστές της παράταξης" όταν αυτοί, έξω από την παράταξη, κτυπούν την παράταξη .
  Τελικά,
  σεις που παραμείνετε αγωνίζεστε για το καλό της χώρας,
  αυτοί που έφυγαν αγωνίζονται ή
  ο Σαμαράς που τους διέγραψε και δεν έχρησε σας υποψήφια ?

  • juliet avatar
   juliet @ Φελίζα 22/05/2012 21:04:46

   Φελίζα ,
   είδες δεν μπορεσα ν'ακούω για πατριωτισμό του Μαρκόπουλου;Αστο για τη τοποθέτηση ...έπρεπε να βγούν άλλοι.
   Καλά είσαι; εγώ έφαγα μια τούμπα .....
   :)

   • Φελίζα avatar
    Φελίζα @ juliet 22/05/2012 21:09:58

    Καλησπέρα Τζουλιέτ ,
    για μένα ισχύει το "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι".

    Τι τούμπα ....κολοτούμπα?

 173. Mara avatar
  Mara 22/05/2012 21:28:56

  Φελίζα Καλησπέρα!

  Έχω την αίσθηση ότι, δεν πρέπει να είναι η Ελίζα Βόζεμπεργκ.
  Άν όμως παρ΄ελπίδα είναι.... ειλικρινά λυπάμαι....

 174. Αχιλλέας-Λάρισα avatar
  Αχιλλέας-Λάρισα 22/05/2012 21:46:58

  ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ (ΧΑΖΟΙ) ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!
  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
  ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΦΥΓΜΟ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΔΕΞΙΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ... ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ!

 175. Φελίζα avatar
  Φελίζα 22/05/2012 22:00:08

  Καλησπέρα Μάρα!
  Είδες ...το ακούσαμε και αυτό ο Μαρκόπουλος αγωνιστής!
  Και όμως ....τον ψήφισαν

  • juliet avatar
   juliet @ Φελίζα 22/05/2012 22:09:46

   Φελίζα ,
   τελικά ο Μαρκόπουλος είναι .....
   :)

  • Φελίζα avatar
   Φελίζα @ Φελίζα 22/05/2012 22:15:44

   ....ο καθρέπτης μας?http://www.youtube.com/watch?v=zYAov2MAUXU

  • juliet avatar
   juliet @ Φελίζα 22/05/2012 22:35:59

   Feliza,
   :) :)

  • Mara avatar
   Mara @ Φελίζα 22/05/2012 22:46:06

   Φελίζα,
   Είσαι πολύ καλό ψαχτήρι...
   Υπέροχο τραγούδι!

 176. juliet avatar
  juliet 22/05/2012 22:07:36

  Mara
  παρατήρησε ,όλες οι λέξεις είναι άτονες.
  Φάκτορα,είναι η Βοζεμπεργκ;
  Η έχουμε παιγνιδάκια ; Πιστεύω ότι έναν τόνο ν'έβαζε ή αν ήτανε βιαστική ,είχε ραντεβού.Αλλά πάλι εμάς θα σκεφτότανε;

 177. Mara avatar
  Mara 22/05/2012 22:38:33

  Ioυλία,

  Δεν είναι μόνο οι τόνοι.... είναι και το ύφος....
  Εκτός πιά και άν έχουν σαλτάρει όλοι... και όλες...
  Τί να πώ?

 178. Γερος του Μωρηα avatar
  Γερος του Μωρηα 22/05/2012 23:03:05

  Θλιβομαι.Θλιβομαι πολυ.Για την καταντια αυτης της παραταξης.Της κραταιας παραταξης που οταν πρωτοιδρυθηκε συσπειρωσε 55% των Ελληνων.Και τωρα εχει συσπειρωσει οτι πιο αναξιοπιστο (κωλοτουμπες τους λεει ολαος),οτι πιο ιδιοτελες υπαρχει τουτους τους δυσκολους καιρους στον δεξιο χωρο.Δυστυχως "το ψαρι βρωμα απο το κεφαλι" και παρα τις οποιες ελπιδες οτι μπορουσε κατι αλλο να συμβει ο αντωνακης ,αντωνακης εμεινε.Πως να εμπνευσεις αξιοπιστια στο κομμα και τους ψηφοφορους οταν καθημερινα αυτοαδειαζεσαι & αυτο αναιρεισαι.Γιατι βρε αντωνακη τους μαζευεις ολους αυτους τους τυχοδιωκτες της πολιτικης.Αν θες να παραδωσεις την εξουσια στους αριστερους υπαρχουν αξιοπρεπεστεροι τροποι να το κανεις.Γιατι πρεπει να διαλυθει η ΝΔ και η Χωρα;

 179. Φλαμανδός avatar
  Φλαμανδός 22/05/2012 23:55:03

  Μπα; Ζορίζεται ο επιβεβαιωμένος και οθών παρασκηνιακός παραπολιτικός;

  Ετσ αν αυτά σύντεκνε!
  http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/440533/Default.aspx

 180. Αποστόλης avatar
  Αποστόλης 26/05/2012 14:14:10

  Μάλιστα....

  Όταν ο Σαμαράς την κάνει δίνοντας τα κλειδιά της παράταξης στην Ντόρα, τί άραγε θεσπέσιο και σωτηριολογικό θα έχει σκεφτεί;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.