#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/01/2011 07:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πόσα πλήρωνε η Ζήμενς το «βαθύ λαρύγγι» για τον Καραμανλή;

Τις προάλλες αποκαλύψαμε ότι το δήθεν «βαθύ λαρύγγι» που αποκάλυπτε δήθεν στοιχεία για τον Κώστα Καραμανλή εργαζόταν για τον σκοπό αυτό για λογαριασμό της Ζήμενς, η οποία και την αποζημίωνε πλουσιοπάροχα (Το δήθεν «βαθύ λαρύγγι» και ο Καραμανλής).

Στην ίδια ανάρτηση δημοσιεύσαμε και την σύμβασή της κ. Μ με την Ζήμενς όπως και όλο το πλέγμα των σχέσεών της με κορυφαία στελέχη της Ζήμενς , όπως τον κ. Πρόδρομο Μαυρίδη και τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο. Σήμερα δημοσιεύουμε και μερικές από τις αποδείξεις πληρωμής της από την Ζήμενς, για να μην μένει καμία αμφιβολία.Η κ.«Μ» προσελήφθη στη Siemens Hellas με τη «σύμβαση για παροχή ανεξάρτητων υπηρεσιών» που υπέγραψε, την 1η 11 2007 με την ιδιότητα της «δημοσιογράφου-συμβούλου Τύπου και Προβολής». Η αμοιβή της ήταν 30.000 ευρώ. Καλά λεφτά, δηλαδή, για δεύτερη ή τρίτη δουλειά, τη στιγμή που άλλοι δημοσιογράφοι, μετά βίας είχαν μια δουλειά.Στη σύμβασή της αναφέρεται ότι η «επαγγελματίας αναλαμβάνει να παράσχει ανεξάρτητες υπηρεσίες ως ειδική σύμβουλος για θέματα που εντάσσονται στα πλαίσια εξειδίκευσης της επαγγελματία. Ειδικότερα, αναλαμβάνει να παρέχει υπηρεσίες προετοιμασίας και σύνταξης ενημερωτικού εντύπου, το οποίο εκδίδεται για λογαριασμό της εταιρείας, και το οποίο φέρει τον τίτλο «Intelligence Report».Τι είδους πληροφορίες περιείχε το εμπιστευτικό αυτό δελτίο με τον βαρύγδουπο τίτλο; Μπορείτε να τις αναζητήσετε στον Τύπο που προσπαθεί να μετατρέψει σε θησαυρό τους άνθρακες. Πρόκειται για συρραφή κουτσομπολιών και διαδόσεων που σερβίρονταν στην Ζήμενς ως αποκλειστική πληροφόρηση και μέσα από τα κανάλια της προπαγάνδας μετατρέπονταν σε “πληροφορίες”

Δεν αποκαλύψαμε το ονοματεπώνυμό της επειδή δεν έχει πλέον καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η εν λόγω κυρία υπήρξε στο παρελθόν όπως λέγεται στενότατη συνεργάτης του Θεοφάνη Τόμπρα. Του διοικητή δηλαδή του ΟΤΕ επί Ανδρέα Παπανδρέου επί εποχής του οποίου άρχισε η άλωση του ΟΤΕ και των ελληνικών τηλεπικοινωνιών από την Ζήμενς και την Ιντρακόμ  του Σωκράτη.

Έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι ο Θ. Τόμπρας είχε άμεσα συνδεθεί με το περίφημο σκάνδαλο των υποκλοπών επί Α. Παπανδρέου που το έκανε μαντάρα  η …κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Προσφέρεται δηλαδή η περίπτωση της “κυρίας Μ” για μελέτη της διαχρονικής δράσης των μηχανισμών προπαγάνδας του βαθέως ΠΑΣΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. νεφέλη avatar
  νεφέλη 05/01/2011 10:34:54

  Καλά, πως βρέθηκε η κυρία αυτή, τόσο κόντα σε πρόσωπα, ώστε να έχει πρόσβαση σε "ευαίσθητες πληροφορίες";
  Πείτε μας και το όνομα για να ολοκληρώσουμε το διαχρονικό σενάριο...
  Τις καλύτερες ταινίες τελικά, η καθημερινότητα της προβάλει!

 2. Misha avatar
  Misha 05/01/2011 11:20:34

  Αυτά τα αποδεικτικά της ντροπής, όπως και η όλη η εν Ελλάδι προϊστορία της πολυδιαπλεκόμενης Ζήμενς, θα έπρεπε να έχουν οδηγήσει σε άμεση αναστολή της λειτουργίας της.
  Αντι όμως να συμβεί αυτό, το κράτος παρέδωσε και τα κλειδιά του στις πολυεθνικές εταιρείες και τις «διεθνείς αγορές» και οι πολιτικάντηδες φέρονται να ελέγχονται και να κατευθύνονται από κάποιους CEO.

 3. pcj avatar
  pcj 05/01/2011 11:54:36

  Απορία χαζού! Κάποιος που πληρώνεται από "ξένα" συμφέροντα για να δίνει πληροφορίες για τις κινήσεις του έλληνα πρωθυπουργού διαπράττει κατασκοπία;
  To ότι η εταιρία λέγεται SIEMENS και υπάρχει ίσως σύμβαση έργου για να δικαιολογεί τα χρήματα δεν αναιρεί το αξιόποινο της πράξης. H «κυρία» -αν αληθεύουν οι πληροφορίες σας- πούλαγε μεταξύ άλλων και πληροφορίες για την προσωπική και διανοητική κατάσταση του αρχηγού του ελληνικού κράτους. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφική «έξυπνη» ενημέρωση («Intelligence Report»). Είναι πούλημα ευαίσθητων κρατικών πληροφοριών στην ψύχρα. Εκτός αν οι δημοσιογράφοι είναι υπεράνω όλων.

  • Misha avatar
   Misha @ pcj 05/01/2011 12:22:41

   Aν ζούσαμε σε χωρα ανεξάρτητη, αυτή η κυράτσα θα μέτραγε τα σκαλοπάτια του Παλαμηδιού προς το κέντρο της γής σφιχταγκαλιασμένη με μερικά Phyllobates terribilis.

 4. Προφήτης avatar
  Προφήτης 05/01/2011 12:46:32

  Η κυρία λέγεται Μαρία και μένει στην Πεύκη.

  Μάλιστα.
  Θα βρούμε και τα υπόλοιπα.

  • sawas avatar
   sawas @ Προφήτης 05/01/2011 13:09:26

   ...υπολοιπα!!!
   h**p://ixnos1.blogspot.com/2011/01/shemens.html

  • νεφέλη avatar
   νεφέλη @ Προφήτης 05/01/2011 15:22:23

   Προφήτη
   Ο νονιουζ πάλι, λέει τώρα, ότι είναι από το Μαρκόπουλο!
   Στη μετακόμιση θα μπλέξουμε;
   Ακόμη κι οι σοκολάτες έχουνε ονοματεπώνυμο !
   Το "βαθύ λαρύγγι" ... γιατί έχει μόνο καλλιτεχνικό;

 5. Κατερίνα Κ. avatar
  Κατερίνα Κ. 05/01/2011 17:45:32

  Πέρα από τις ποινικές ευθύνες που έχει η εν λόγω κυρία και πρέπει να αναζητηθούν αρμοδίως δεν ,γίνεται λόγος για την άλλη μεγάλη κυρία της πολιτικής ,ως υπεύθυνης ΥΠΞ για τη διαφυγή των κυρίως υπευθύνων της Siemens στο εξωτερικό . Ο λαλίστατος κατά τα άλλα Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ποιεί την νήσσα. Σχετικά με τον χαρακτηρισμό των δημοσίων υπαλλήλων ως "κοπρίτες"κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στον εν λόγω κύριο ότι στο Γυμνάσιο μαθαίναμε το " Όμοιος ομοίω αεί πελάζει." Αυτά.

 6. Orestios avatar
  Orestios 05/01/2011 17:54:37

  Εκτός από δημοσιογράφους υπήρχαν και διεφθαρμένοι Υπουργοί τότε, που έδιναν πληροφορίες στον Χριστοφοράκο?

 7. ΚΕΡΤ avatar
  ΚΕΡΤ 05/01/2011 19:07:47

  Πείτε μας επιτέλους ποια ειναι η κυρία γιατι μας γκαστρώσατε..............

 8. IXNOS1 avatar
  IXNOS1 06/01/2011 00:16:25

  το ονομα και την διευθυνση της την εχει σηκωσει το ixnos

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.