#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/09/2012 16:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προβολή από το μέλλον, τα επεισόδια στη διαδήλωση μουσουλμάνων για τον Μωάμεθ

 Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στην περιοχή της Ομόνοιας, επί της οδού Σταδίου, καθώς ομάδα 600, περίπου, μουσουλμάνων που είχαν συγκεντρωθεί για να διαδηλώσουν κατά της αμερικανικής ταινίας που προσβάλλει τον Μωάμεθ, προσπάθησε να πραγματοποιήσει πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία και ανακόπηκε από διμοιρία των ΜΑΤ.

Τα όσα συνέβησαν το απόγευμα στην Αθήνα με την πορεία των 500-600 μουσουλμάνων δε θα πρέπει να μας εκπλήσσουν. Όταν εδώ και πολλά χρόνια η επίσημη πολιτεία άφηνε τους ακροαριστερούς μπαχαλάκηδες και δήθεν αναρχικούς να σπάνε την Αθήνα, δε θα πρέπει να περίμενε τίποτε λιγότερο.

Όταν άφηνε και αφήνει τους νεοναζιστές να κάνουν κουμάντο τη νύχτα, να μαχαιρώνουν, να απειλούν, να εκβιάζουν ξένους και Έλληνες, το επόμενο θα ήταν αυτό που ζήσαμε στο κέντρο της Αθήνας.Σε αντίθεση με άλλες συγκεντρώσεις μουσουλμάνων όπου ήταν ειρηνικές, τώρα επικράτησε ο φανατισμός ο οποίος πηγάζει από τη θρησκεία τους. Μια θρησκεία φανατική, που σιχαίνεται τις άλλες απόψεις, που μισεί οτιδήποτε πάει κόντρα στα ιερά και τα όσιά τους. Βρήκαν λοιπόν αφορμή και οι μουσουλμάνοι εν Ελλάδι να εκφράσουν την οργή τους για την αμερικανική αθλιότητα μιας ταινίας που προσέβαλε τον προφήτη τους. Θα αναρωτηθεί κανείς; Και τι φταίει η Ελλάδα και οι περιουσίες που καταστράφηκαν αν κάποιος ανόητος σκηνοθέτης έφτιαξε μια προσβλητική για τους μουσουλμάνους ταινία;

Δυστυχώς, ο φανατισμός δεν έχει σύνορα, και ήταν επόμενο να έρθει και στην Ελλάδα. Άλλωστε, η χώρα μας έχει γίνει τα τελευταία χρόνια χωνευτήρι των απανταχού δυστυχισμένων που έρχονται στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά και μένουν χωρίς κανείς να τους ελέγξει. Φανταζόμαστε ότι αν έκαναν στην Ομόνοια έλεγχο, από τους 600 ούτε οι 100 δεν θα είχαν άδεια.

Αφήνοντας, όμως, την Ελλάδα ανοχύρωτη, χωρίς μεταναστευτική πολιτική, ας μην απορούν κάποιοι με τα επεισόδια που έγιναν. Θα ξαναγίνουν και ίσως είναι και χειρότερα τα πράγματα. Η σημερινή εικόνα ήταν μια προβολή από το μέλλον, εκτός κι αν υπάρξει ορθή αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Κανείς, λοιπόν, επίσημος φορέας δε θα πρέπει να εκπλήσσεται από το μπάχαλο στο κέντρο της Αθήνας. Άλλωστε και οι μετανάστες βλέπουν τους δικούς μας μπαχαλάκηδες ή και οι ίδιοι συμμετέχουν στις ομάδες που καταστρέφουν επί χρόνια την πόλη.

Ελπίζουμε να μην είναι πολύ αργά για δάκρυα.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 23/09/2012 17:02:14

  Παράνομα ευρισκόμενοι "μετανάστες" κάνουν πορεία, κλείνουν δρόμοι, κλείνει σταθμός του Μετρό. Μια Κυριακή ηρεμίας στο κέντρο της Αθήνας πηγαίνει στράφι, για μια φούχτα ρυπαρά δίποδα που μας έστειλε πεσκέσι η Τουρκία.
  Τους κατοίκους των περιοχών που εξυπηρετούνται από το σταθμό του Μεγάρου, τους ρώτησε κανείς;
  Ποιος έδωσε την άδεια για την πορεία;
  Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει πλέον....

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ ΒΙΣ 23/09/2012 18:25:26

   Ἀπό ποιόν καί γιατί νά ζητήσουν ''ἄδεια'';Τήν ἀποκτοῦν κληρονομικῷ δικαίω,μέ τό πού θά πατήσουν τά πόδια τους σέ ἑλληνικά ἐδάφη.Ὅπως ἀποκτοῦν ἄδειες γιά νά πουλοῦν τά προϊόντα τους,δικαίωμα στήν περίθαλψη,στήν ΔΗΜΟΣΙΑ προσευχή,κ.ο.κ....Κι ἀκόμη εἴμαστε στήν ἀρχή...

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ Κυθήριος 23/09/2012 23:54:29

    Έτσι, ακριβώς. Τί τους πέρασες, να χρειάζονται και άδεια; Έλληνες;

  • helios avatar
   helios @ ΒΙΣ 23/09/2012 23:57:31

   Κάποιοι απ' αυτούς κυκλοφορούν χωρίς χαρτιά, κάποιοι απ' αυτούς περιμένουν να τους δοθεί πολιτικό άσυλο ( πρόκειται για τεράστιο σφάλμα να νομιμοποιούμε λαθρομετανάστες μέσω της παροχής πολιτικού ασύλου) και πολλοί απ' αυτούς έχουν νομιμοποιηθεί μια χαρά τα τελευταία χρόνια τόσο από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. όσο και από τη Ν.Δ., και μιλάμε φυσικά για αλλοδαπούς από διάφορες χώρες της Ασίας, της Αφρικής, άραβες κ.λπ. …

   Πολλοί βλέπουν για παράδειγμα έναν Πακιστανό στο δρόμο και νομίζουν ότι πρόκειται για λαθρομετανάστη, τεράστιο λάθος, καθώς πλέον πολλοί από αυτούς έχουν αποκτήσει χαρτιά και έχουν νομιμοποιηθεί. Δεν βλέπετε ότι σε διάφορους χώρους εργασίας και σε ολόκληρες γειτονιές ανοίγουν ένα μαγαζί πίσω από το άλλο και πλέον κυριαρχούν.


   ''«Πήγαν να με κάψουν ζωντανό»
   http://www.gazzetta.gr/koinonia/article ... no-vidpics
   Ο Ναβιντ Ναβαζ ήρθε στην Ελλάδα πριν από 18 χρόνια(ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΑΚΑΜΑ ΠΩΣ ΗΡΘΕΣ), εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής και πρόσφατα κατέθεσε αίτηση προκειμένου να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Είχε ψηφίσει μάλιστα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.''


   Αγαπητοί φίλοι καταλαβαίνετε τι συμβαίνει πλέον, τα χρόνια περνάνε εμείς θα καθόμαστε στον υπολογιστή και θα φωνάζουμε για τους λαθρομετανάστες και αυτοί θα έχουν πλέον φτάσει να ψηφίζουν στις βουλευτικές εκλογές και θα καθορίζουν όλο και περισσότερο το μέλλον μας.
   Πότε επιτέλους θα βγει η απόφαση του ΣτΕ μπας και προλάβουμε κάτι.
   Τι θα κάνει τότε η Ν.Δ. με αυτούς που απέκτησαν την ιθαγένεια βάσει του νόμου Ραγκούση; Θα τις ακυρώσει;
   Eπίσης θα ζητήσει επανάληψη των δημοτικών εκλογών λόγω της συμμετοχής αλλοδαπών από τρίτες χώρες; Ίσως να είμαστε η μόνη χώρα στην Ε.Ε. που να έχει επιτρέψει κάτι τέτοιο.

   • ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ avatar
    ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ @ helios 24/09/2012 14:41:28

    Εαν δεν το ξέρεις ο Στυλιανίδης τάσσεται υπερ της αυτόματης απόδοσης ιθαγένειας στους αλλοδαπούς κόντρα στην απόφαση του ΣτΕ που προάσπιζε το δίκαιο του αίματος.

  • oapotetoios avatar
   oapotetoios @ ΒΙΣ 24/09/2012 12:00:11

   να τελειώνουμε με την λαθρομετανάστευση,ναυλώστε αεροπλάνα,πλοία και διώξτε τους
   καμπούλ κατάντησαν την χώρα οι πολιτικοι της μεταπολίτευσης
   τι πράγματα είναι αυτά?

  • Γιάννης Μ. avatar
   Γιάννης Μ. @ ΒΙΣ 24/09/2012 13:50:04

   Αν και είναι παρήγορο ότι μια μικρή μειονότητα ήταν που συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας και τα χθεσινά έκτροπα στο κέντρο είναι θέμα χρόνου αυτό να αλλάξει.

   Η πρότασή μου για τον γόρδιο δεσμό της λαθρομετανάστευσης.

   Ας δεχτούμε αυτά που μας λένε ότι σύμφωνα με το Δουβλίνο 2 δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να πάνε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ας δεχτούμε επίσης ότι η Τουρκία δεν τηρεί τις συμφωνίες για επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών αλλά και ότι οι δουλέμποροι και οι μεγαλοεργολάβοι τρίβουν τα χέρια τους γιατί εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους και κονομάνε κατά το κοινόν.

   Αντί λοιπόν να δημιουργούνται εσωτερικές αντιπαραθέσεις για το που θα γίνονται κέντρα κράτησης – τα οποία τα πληρώνει ο έλληνας – μέχρι να ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την απέλασή τους, αλλά και μέχρι να βρίσκονται τα απαραίτητα κονδύλια προτείνω το εξής.

   Όλοι οι λαθραία εισερχόμενοι μετανάστες να επαναπροωθούνται στις χώρες καταγωγής τους αφού πρώτα έχουν εργασθεί υπέρ του ελληνικού δημοσίου για διάστημα το οποίο θα καλύπτει το κόστος διαμονής, διατροφής αλλά και επαναπροώθησης στις χώρες τους. Φυσικά να εξαιρούνται οι γυναίκες και τα παιδιά και το αντισταθμιστικό κόστος να βαρύνει τους άνδρες συζύγους τους.

   Αν φτάσει στα άκρα της γης ότι θα έρθουν στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να εργασθούν δωρεάν για την ανοικοδόμηση της Ελλάδας πριν φύγουν θα δείτε για πότε θα αντιστραφεί η επιθυμία των ανά την γη απελπισμένων να έρθουν εδώ.

 2. Γιώργος1 avatar
  Γιώργος1 23/09/2012 17:15:51

  Έχουν πάρει άδεια από πουθενά; Μπορεί ο οποιοσδήποτε, ειδικά παράνομα ευρισκόμενος στη χώρα, να κάνει κατάληψη πλατειών και δρόμων; Θα συλληφθούν και θα απελαθούν; Πέταξαν λέει πέτρες στα ΜΑΤ και πήγαν να αναποδογυρίσουν κλούβα. Πλάκα μας κάνετε; Εν έτη 2012 πρέπει ν'ακούμε Αλλάχ ου Ακμπάρ στο κέντρο των Αθηνών; Το ότι αλλοδαπός απεκάλεσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ρατσιστή θα το περάσουμε στο ντούκου;

  • α.α avatar
   α.α @ Γιώργος1 23/09/2012 22:22:10

   Δεν γίνεται να απελαθουν αφού με το άρθρο 23 Ν. 4055/2012 (και με ψήφους της ΝΔ!!!) καταργήθηκε η δικαστική απέλαση για τα πλημ/τα. Σημειωτέον ότι η δικαστική απέλαση δεν αναστέλλεται εύκολα, όπως η διοικητική απέλαση.

  • aleka avatar
   aleka @ Γιώργος1 24/09/2012 12:00:23

   εν έτει

   • aleka avatar
    aleka @ aleka 24/09/2012 12:01:01

    εν έτι

    • IOKLOS ZARAS avatar
     IOKLOS ZARAS @ aleka 24/09/2012 20:44:01

     "εν ετει" δοτική

 3. Μ.Γ avatar
  Μ.Γ 23/09/2012 17:33:17

  Εναντιον ποιου "διαδηλωνουν" ; Αφου αυτη η ταινια δεν παιχτηκε στην Ελλαδα. Αλλου ομως ειναι το ζητημα. Πρεπει να σκεφτουμε οτι προκειται για την αρχη επικινδυνων φαινομενων που μπορουν να μας οδηγησουν μελλοντικα σε απροβλεπτες περιπετειες. Τη στιγμη αυτη υπαρχει περιπου 1,5 εκατομμυριο (ή και περισσοτεροι) μουσουλμανοι στη χωρα, οι περισσοτεροι απο τους οποιους ανηκουν σ' αυτο που θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως "λουμπεν προλεταριατο", δηλαδη ανθρωποι αμορφωτοι και επιρρεπεις σε φανατισμους, αρα και σε χειραγωγηση. Απο την αλλη εχεις την Χ.Α που ριχνει διαρκως λαδι στη φωτια. Θελει αραγε πολυ φιλοσοφια για να σκεφτει καποιος οτι διαφορες μυστικες υπηρεσιες που θα επιθυμουσαν μια αποσταθεροποιηση της χωρας θα μπορουσαν να τους χρησιμοποιησουν και τους δε για ενα τετοιο σκοπο ; (Εαν δεν συμβαινει ηδη αυτο και με την Χ.Α που παιζει το ιδιο παιγνιδι αυξησης της εντασης).

 4. arcane avatar
  arcane 23/09/2012 17:38:06

  Να υποθέσω ότι όλοι οι διαδηλωτές βρίσκονται στη χώρα νόμιμα;

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ arcane 23/09/2012 17:49:12

   Σύμφωνα με την επιχείρηση Ξένιος Ζευς, ναι...

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ arcane 23/09/2012 18:26:26

   Μή βάζεις καί τό χέρι σου στή φωτιά...

 5. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 23/09/2012 17:45:34

  Τώρα όποιος πει ότι σήμερα η ΧΑ, μετά την πορεία, τσίμπησε κάτι παραπάνω στις δημοσκοπήσεις, είναι αρχιψεύτης και φαντασιόπληκτος, σωστά;
  Κρίμα κύριε Δένδια, κρίμα ειλικρινά και σε θεωρούσα σοβαρό...
  Αφήνω το ντροπαλό ύφος της ανακοίνωσης του Κεδίκογλου για τον "ρατσιστή πρωθυπουργό"...
  Ντροπή, ειλικρινά ντροπή. Σε λίγο θα ντρέπομαι για την ψήφο μου στη ΝΔ.

 6. nikos17 avatar
  nikos17 23/09/2012 18:19:46

  το αρθρο αυτο ειναι απο μόνο του μια απάντηση στο προ ημερων αρθρο: γιατί ανεβαινει η χρυσή αυγή.
  Απορία: είμαστε σιγουροι αν στις αποθηκες και τρυπες που ζουν εχουν οπλισμό? Όχι όλοι, από το 1,5 εκατομύριο οι 100 να εχουν, ειναι αρκετοι για καταστασεις που η γενια μου δεν εζησε.

  • IOKLOS ZARAS avatar
   IOKLOS ZARAS @ nikos17 23/09/2012 20:41:18

   Να σας τη λύσω εγώ: έχουν όπλα και κάποια στιγμή ο διάβολος θα τους τυφλώσει να τα βγάλουν. Αυτοί που έβγαλαν το φίδι από την τρύπα τον καιρό της γιαγιάς μας θα το ξαναβγάλουν και τώρα. Μετά όμως θα κάνουν κάτι που δεν έκαναν τον καιρό της γιαγιάς μας όταν καθάρισαν τον Γράμμο από τους παππούδες των σημερινών υποστηρικτών των λαθρο: Θα κλείσουν εκείνους τους λογαριασμούς καθώς και κάποιους ανοικτούς από την 18-10-81. Αϊντε να κλείσουμε ένα-ένα τα τεφτέρια γιατί πολλά χρωστούμενα μαζεύτηκαν.

   • Marios St avatar
    Marios St @ IOKLOS ZARAS 24/09/2012 17:53:42

    Κάτι είναι και αυτό για αρχή

 7. ΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΝΤΙΝΟΣ 23/09/2012 18:21:10

  Ας υποθέσουμε ότι σε κάποια ταινία εξυβρίζονταν και γελοιοποιούνταν ο Χριστός, ήθελα να ήξερα ποια θα ήταν η αντίδραση των ..Ελλήνων κουλτουριάρηδων , στην ανάλογη σύναξη εκατοντάδων διαμαρτυρομένων, φανατικών θρησκόληπτων Χριστιανών.
  Περιμένω απάντηση , ειδικά από τους ΣΙΡΙΖΑΙΟΥΣ .

  • arcane avatar
   arcane @ ΝΤΙΝΟΣ 23/09/2012 19:23:09

   Θα οργάνωναν προβολή της ταινίας και ανοιχτή συζήτηση στο όνομα του δημοκρατικού διαλόγου. Λες να το κάνουν και εδώ; Πολύ θα ήθελα να το δω. :)

  • αποκατάσταση avatar
   αποκατάσταση @ ΝΤΙΝΟΣ 24/09/2012 23:11:11

   Οι αριστεροί είναι υποκριτές. Κρατούν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Οι λόγοι τους δεν είναι δίκαιοι αλλά κατευθυνόμενοι από την προπαγάνδα τους.

 8. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 23/09/2012 18:32:48

  Τώρα ξεσηκώνονται γιά μιά ταινία πού δέν παίχτηκε κάν στήν Ἑλλάδα καί διαδηλώνουν...
  Αὔριο θά ξεσηκωθοῦν γιά κάτι ἄλλο πιό σοβαρό,ἴσως γιά τήν ὥρα πού παίζει τόν Σουλεϊμάν ἡ τηλεόραση...Κάποια στιγμή θά ξεσηκωθοῦν ὅλοι γιά νά καταλάβουν τήν Ἀθήνα ὁλόκληρη...Ἄντε νά τούς κάνεις καλά τότε...

 9. aris. A avatar
  aris. A 23/09/2012 18:39:35

  Οι μουσάτοι με τις κοιλιές και κάτι καπέλα στο κεφάλι άνω των 50 είναι οικονομικοί μετανάστες;;

  Αυτοί φαίνεται ότι δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζζωή τους.

  Ελεγχος πως βρίσκονται εδώ έγινε η ο Δένδιας εξαντλεί την δυναμική του στον αστυφύλακα του Μπαρμπαρούση.

  Επιτρέπονται διαδηλώσεις και πορείες που στηρίζονται στον θρησκευτικό φανατισμό και μισαλοδοξία.

  Οσοι δεν ήθελαν την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες τι έχουν να πουν για τις σημερινές πορείες.

  Ποιοι είναι οι οργανωτές και καθοδηγητές;;

  • Stratis avatar
   Stratis @ aris. A 08/10/2012 08:08:45

   Μα ασφαλώς οι θρησκευόμενποι παντός θεού και παραλλόγου

 10. rollin avatar
  rollin 23/09/2012 18:56:21

  Εδω ο αρχηγος τους περιφερετε στα ΜΜΕ κ λεει τον ΑΣ ρατσιστη κ δεν συλλαμβανετε

  • Χαλκιδέος avatar
   Χαλκιδέος @ rollin 24/09/2012 02:28:46

   Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, συλλαμβάνονται μόνο όσοι βρίζουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κολλητέ...

 11. rollin avatar
  rollin 23/09/2012 18:57:42

  Ρωτηθηκε να ζητησει συγγνωμη.κ αρνηθηκε ΑΙΣΧΟΣ

 12. loucas avatar
  loucas 23/09/2012 19:19:55

  Με ποιο δικαιωμα αυτοι οι μουσουλμανοι πατανε το ποδι τους στα ιερα Ελληνικα Χριστιανικα εδαφη?? Ποιος τους εχει δωσει αυτο το δικαιωμα?? Το ελληνικο κρατος θα πρεπει να ξυπνησει κ θα πρεπει να δωσει μια αμεση απαντηση..την ιδια στιγμη στη Θρακη οι τουρκοι επιχειρουν να εκτουρκισουν την ελληνικη θρακη..ως ποτε θα ανεχομαστε τις προπαγανδες εις βαρος του εθνους μας?? Μηπως πρεπει ολοι μας να αντιδρασουμε κ οχι να μαστε απλως θεατες!!! Σηκωθειτε ελληνες αδερφια μου ...δν θα τους περασει...ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ....

  • guest star avatar
   guest star @ loucas 23/09/2012 22:25:10

   στου νδ την πορτα αδερφε......

  • Stratis avatar
   Stratis @ loucas 08/10/2012 08:12:49

   Αγαπητέ μου φοβάμαι πως πλανάσε μάλλον οικιοθελώς αφού σε δέκα δεκαπέντε χρόνια και σένα σε βλέπω Μουσουλμάνο και υποστηρικτή του νόμου της Σαρίας. Η Τουρκία έχει μακροπρόθεσμη πολιτική και εσείς τα θάρρη σας στην εβραία παναγιά Ένας αγνωστικηστής

  • Stratis avatar
   Stratis @ loucas 19/10/2012 07:12:30

   Άχ ταλαίπωρε έλληνα. Κάποτε έκλεγες για ξένες παυρίδες και πόλεις όπως η άλλωση της πόλης του ανθελληνικού βυζαντίου και σε πέντε δέκα χρόνια θα κλαις δίκαια αφού θα σε έχουν Εξισλαμήσει μια και αυτό είναι το μακροχρόνιο σχέδιο της Φύλης Τουρκίας που δεν τολμά στρατιωτικά αλλά το κάνει με την μαζική μεταφορά των κάθε μουσουλμάνων ταλιμπάν που με την αρωγή της Αριστεράς του Κ,,,,,,ου θα σας επιβάλουν το ισλάμ και όπως κάποτε δεχτήκατε βίαια τον εκχριστιανισμό σας έτσι θα γίνει και με το ισλάμ που στο κάτω της γραφής τον ίδιο θεό πρεσυέβει Αυστραλός

 13. Λακμος avatar
  Λακμος 23/09/2012 19:26:13

  Προσοχη! Mην πεσουμε στη παγιδα τους! Διαμαρτυρομαστε γιατι ειναι λαθρομεταναστες, γιατι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και οχι γιατι ειναι μουσουλμανοι. Διαμαρτυρομαστε με τον ιδιο τροπο για ολους τους λαθρομεταναστες, οποιο και να ειναι το θρησκευμα τους και η φιλοσοφια τους, αθεοι,ειδωλολατρες, ινδουιστες, βουδιστες, ταοιστες, οτιδηποτε αλλο. Διαμαρτυρομαστε γιατι βρισκονται παρανομα στη χωρα μας, γιατι δεν αντεχουμε οικονομικα να τους στηριξουμε, γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους δεν μας σεβονται σαν ανθρωπους και οχι για το θρησκευμα τους η την εθνικοτητα τους. Προσοχη μην πεσουμε στη παγιδα τους γιατι παιζεται ενα πολυ ασχημο παιγνιδι.

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ Λακμος 23/09/2012 20:10:26

   Ναι, συμφωνώ, αλλά και με τους Μουσουλμάνους γενικά έχουμε και ένα παρελθόν... άσχημο...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Λακμος 23/09/2012 20:24:38

   Αγαπητέ μου, η Επανάσταση του 1821 ήταν σε μεγάλο βαθμό (και στη βάση της) θρησκευτικός πόλεμος μεταξύ χριστιανοσύνης και ισλάμ. Ποτέ της η Ευρώπη δεν είπε ότι έχει πρόβλημα με τους βουδιστές ή τους άθεους ή άλλους. Είναι οι μουσουλμάνοι ΠΟΛΥ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΑ που προκαλούν το πρόβλημα, με τον πολιτικό χαρακτήρα και την έμφυτη επιθετικότητα της θρησκείας τους. Σωστό είναι αυτό που λες ότι οποιοσδήποτε λαθρομετανάστης είναι μη ανεκτός, ως παράνομα εισερχόμενος, εδώ όμως υπάρχει και άλλη διάσταση που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.

   • Γιώργος1 avatar
    Γιώργος1 @ ΒΙΣ 23/09/2012 22:37:15

    Έτσι ακριβώς!

   • GLAD avatar
    GLAD @ ΒΙΣ 24/09/2012 12:40:22

    Συμφωνώ απολύτως .
    Για την Επανάσταση του 1821 , ας μη ξεχνούμε ότι στο βασικό εθνεγερτικό μας κείμενο που είναι ο Θούριος του Ρήγα , γίνεται συνεχής αναφορά στον Σταυρό.

    • Stratis avatar
     Stratis @ GLAD 08/10/2012 08:20:03

     πόσο χαίρομαι που λύσατε το όποιο πρόβλημα με τον σταυρό στο χέρι που πάντα σας παραστάθηκε Υποκριτές και Φαρισσαίοι που προσκυνάτε το όπλο που όχι μόνον σκότωσε αλλά μείωσε και εξευτέλεισαι έναν άνθρωπο που διαττείνονταν πως ήταν ο θεός και ο άνθρωπος τον σκότωσε με τον πιο αιπέσχυντο θάνατο αυτόν της σταύρωσης, αλλά τι να περιμμένει κανείς από χριστιανούς ορθόδοξους Ταλιμπάν; Αυστραλός

   • κανενας avatar
    κανενας @ ΒΙΣ 24/09/2012 14:36:24

    ενω οι χριστιανοι δεν εχουν επιδοθει ποτε σε βαρβαροτητες...ουτε φυσικα οι προγονοι μας...τις πιστευετε στ'αληθεια αυτες τις μπαρουφες η μας δουλευετε κανονικα?

    • GLAD avatar
     GLAD @ κανενας 24/09/2012 14:53:51

     Από τις τρείς γραμμούλες που πρόσθεσες στα σχόλια μας , στην πρώτη μιάμιση φυσικά συμφωνώ , αλλά από την επόμενη μιάμιση πρόκυπτει πολύ καλά γιατί αυτοαποκαλείσαι ως "κανένας".
     Σε παρακαλώ πρόσθεσε κάτι θετικό στην κουβέντα και άσε την συστηματική άρνηση που δεν οδηγεί πουθενά.

   • stef avatar
    stef @ ΒΙΣ 25/09/2012 01:04:23

    Ακριβώς: Η επανάσταση έγινε κατα κύριο λογο "για του χριστού την πίστη την αγία" και κατα δεύτερο "για της πατρίδας την ελευθερία". Το κεντρικό σύνθημα του ξεσηκωμού ήταν "ούτε ενας ζωντανός τούρκος (μουσουλμάνος) στον μωριά.
    Για δεκαετίες όι ισλαμιστές δέν θα έχουν μέλλον στην Ελλάδα. Είναι ξένοι πολιτιστικά και ξεχωρίζουν απο μακρυά. Μόνο μέσω των μουσουλμάνων της θράκης μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα, αλλα εκείνοι δέν έχουν τζιχαντιστικό προσανατολισμό, παρα - μάλλον νεοοθωμανικό.

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Λακμος 23/09/2012 22:52:01

   Βρε καλέ μου φίλε , ποιά παγίδα ; Οι μουσουλμάνοι όπου βρεθούν , προκαλούν προβλήματα γιατί είναι η φύση της θρησκείας τους τέτοια , να θεωρούν απίστους τους άλλους και να έχουν και ως μέσο επιβολή αυτής και τη βία. Ο κόσμος ποτέ δεν είχε πρόβλημα, ούτε με τους βουδιστές, ούτε με τους ινδουϊστές ,ούτε με κανέναν. Γιατί δεν είναι βίαιοι και φανατικοί. Εξοργίστηκα πάρα πολύ σήμερα που άκουσα τον αλλάχ ακ μπαρ μέσα την Ομόνοια σε μια επίδειξη δύναμης εκ μέρους τους και φρίκαρα με τις καταστροφές που έκαναν , εδώ στη χώρα μου ! Στις δικές τους τις χώρες , γίνεται τίποτα παρόμοιο από αλλόθρησκους; Και κάτι άλλο, ο ομοιάζων με ευνούχο προέδρος των πακιστανών , αποκαλεί τον Πρωθυπουργό της χώρας στην οποία βρίσκεται, ως το '' μεγαλύτερο ρατσιστή'' και αντιμετωπίζεται μάλλον εξ'απαλών ονύχων. Γιατί εγώ πρέπει αυτά να τα ανέχομαι;

   • Κυαίστωρ avatar
    Κυαίστωρ @ Diamond Angel 23/09/2012 23:27:50

    Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος των Πακιστανολάθρο με καλές μπίζνες σε αυτόν τον τομέα. Μπουμπουκάκι απο τα λίγα....

   • MCMLII avatar
    MCMLII @ Diamond Angel 23/09/2012 23:29:28

    "αντιμετωπίζεται μάλλον εξ'απαλών ονύχων"

    Η φράση που χρησιμοποίησες δεν σημαίνει αυτό που νομίζεις. Δεν σημαίνει χωρίς αρκετή σκληρότητα, αλλά *από πολύ μικρή ηλικία*. Καλύτερα να την αποφεύγεις.

    • Diamond Angel avatar
     Diamond Angel @ MCMLII 24/09/2012 00:25:51

     Την χρησιμοποίησα με την συνηθισμένη επικρατούσα σημασία. Εχεις δίκιο.

   • ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ avatar
    ΚΥΠΡΟΓΕΝΕΙΑ @ Diamond Angel 23/09/2012 23:34:26

    + 1000

   • Λακμος avatar
    Λακμος @ Diamond Angel 23/09/2012 23:42:21

    Δεν λεω πουθενα οτι πρεπει ν'ανεχθουμε αυτες τις καταστασεις και ειμαι και εγω εξαλλος για αυτα που συνεβησαν. Εκεινω που λεω ειναι να προσεξουμε την παγιδα της θρησκευτικης αντιπαραθεσης την οποια καποιοι μπορουν να την εκμεταλλευθουν εις βαρος μας παντοιοτροπως και πολυ επικιδυνα. Δειτε τι γινευαι στο κοσμο σημερα! Οσον αφορα στη λαθρομεταναστευση γενικωτερα, οποιος υποστηριζει οτι οι λαθρομεταναστες αλλων θρησκειων δεν δημιουργουν προβληματα, φαινεται οτι ζει σε πολυ πλουσια και καλοπροστατευμενη γειτονια.

    • Diamond Angel avatar
     Diamond Angel @ Λακμος 24/09/2012 00:49:32

     Ασφαλώς η λαθρομετανάστευση είναι το μείζον πρόβλημα. Συνήθως , οι μετανάστες άλλων θρησκευμάτων, δεν δημιουργούν τα προβλήματα που δημιουργούν οι μουσουλμάνοι. . Ο Αγ. Παντελεήμονας ή μια συνοικία του κέντρου στην Πάτρα , δεν νομίζω ότι συνιστούν πλούσιες και καλοπροστατευμένες γειτονιές.

  • Carl Sagan avatar
   Carl Sagan @ Λακμος 24/09/2012 01:07:33

   Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να αντιπαρατεθούμε ως Χριστιανοί vs Μουσουλμάνοι σε μια αντιδικία τους στυλ ποιανού ο προφήτης είναι ο πιο αληθινός και πιο άγιος. Ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Ισλαμισμός είναι επιθετικός και επεκτατικός από τη φύση του, και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά από τον ινδουισμό για παράδειγμα, που δεν προβλέπει την εξάπλωσή του δια πυρός και σιδήρου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι λαθρομετανάστες που είναι μουσουλμάνοι πρέπει να απελαθούν από τη χώρα κατά προτεραιότητα.

   • Λακμος avatar
    Λακμος @ Carl Sagan 24/09/2012 12:37:19

    .Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει ν'αποφυγουμε τη παγιδα της θρησκευτικης αντιπαραθεσης, προτασσοντας το επιχειρημα της λαθρομεταναστευσης με το οποιο ενδεχεται ν'αποφυγουμε γενικο τζιχαντ εναντιον μας. Ενα παραδειγμα: Σε μια αγγλοφωνη πακιστανικη εφημεριδα,σχολιαζοντας την ανταποκριση απο την Αθηνα σχετικα με το σχεδιο "Ξενιος Ζευς", ενας Πακιστανος αναγνωστης εγραφε οτι, καλα εκαναν οι Ελληνες και τους πιασαν (τους λαθρομεταναστες) αφου εχουν μπει παρανομα στη χωρα τους! Σε περιπτωση θρησκευτικης αντιπαραθεσης,ο ιδιος Πακιστανος αναγνωστης ποτε δεν θα επαιρνε το μερος των γκιαουρηδων. Ελπιζω να εγινα αντιληπτος.-

 14. ΑΠΕΝΑΝΤΙ avatar
  ΑΠΕΝΑΝΤΙ 23/09/2012 19:45:04

  Συνειδητοποιούμε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη Δυτική χώρα που έγινε διαδήλωση γι'αυτό το θέμα;...

  • Γ.Κ avatar
   Γ.Κ @ ΑΠΕΝΑΝΤΙ 23/09/2012 22:48:21

   Λάθος, έγινε και στη Γαλλία και αλλού...

   • andreas london avatar
    andreas london @ Γ.Κ 23/09/2012 23:16:46

    kai sto londino egine tin perasmeni ebdomada

 15. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 23/09/2012 20:12:48

  --Ολα αυτα τα ....ατομα πρεπει ''πεισθουν'' οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει μελλον, ωστε να αρχιζουν σιγα σιγα να φευγουν. Επειδη ο ''φιλοτιμος'' Ξενιος Διας, μαλλον δεν ειναι ικανος να τους πεισει, χρειαζονται πιο σκληρα οικονομικα κυριως (αλλά και αλλα) μετρα, ειδικα για κατι φιλο-Συριζαιους επιχ/τιες που κερδιζουν απ τους λαθρο.

  --Παραδειγμα, γιος εργοστασιαρχη Πασοκο-ειδης Συριζαιος μου ελεγε >> Μητσο, εχουμε βρει την υγειας με τους Πακιστανους. Εχουμε τον Αρχι-Πακιστανο που τους μαζευει και τους οργανωνει, τους δινουμε ενα πιατο φαι και 10 ευρω μεροκαματο (στον ΑρχιΠακιστανο 40 ευρω) και δουλευουνε ΟΣΟ χρειαστει.

  --Μετα οταν το πηγαμε στα πολιτικα μου ελεγε πως ειναι δυνατον εγω, νεος ανθρωπος, να υποστηριζω την ...old fashion ΝΔ. Αυτα..

  • apergospastis avatar
   apergospastis @ Μικρασιάτης 24/09/2012 00:48:33

   Τέτοιοι μεταΠΑΣΟΚοι που έχουν και άποψη για την ελεύθερη οικονομία και τον εκσυγχρονισμό και που χρησιμοποιούν την κουλτουριάρικη Αριστερά για να βρίσκουν ανθρωπιστικά επιχειρήματα για τις δικές τους ρεμούλες είναι αηδιαστικοί. Η ΧΑ με ενοχλεί που κυνηγάει μετανάστες. Αν αρχίσει να ρίχνει ψιλές σε αυτούς που φταίνε πραγματικά, δηλαδή σε κάτι τέτοιους 'Έλληνες', μπορεί και να την ψηφίσω κάποτε.

  • GLAD avatar
   GLAD @ Μικρασιάτης 24/09/2012 12:50:15

   Μιά καλή και απολύτως "προοδευτική" ιδέα που συνιστώ να μεταφέρεις στο φιλαράκι σου , είναι αν έχει αδελφή ή εν πάσει περιπτώσει η μάνα του , να ασχοληθούν λίγο πιο ζεστά με αυτούς .
   Χωρίς όμως αναστολές.

 16. Enzo avatar
  Enzo 23/09/2012 20:17:42

  Χεχεχε καλά ρε συγκρινετε ακόμη τον Δενδια για ΠΡΟΠΟ ενώ ξέρουμε όλοι μας που παει ο νους μας για το ποιος θα ήταν ο κατάλληλος στην θέση αυτή ;
  Εκαναν ποτέ οι κουστουμακηδες για την δουλειά αυτή ;

 17. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ 23/09/2012 21:22:20

  Πότε θα αποφασίσει επιτέλους μια ελληνική κυβέρνηση να δώσει την μια και μοναδικά αποτρεπτική λύση στο τρέχων πρόβλημα. Πληθυσμιακές μάζες αμόρφωτων φανατισμένων πιστών του Ισλάμ προερχόμενοι από χώρες ΜΑΓΚΡΕΜΠ και κεντρικής Ασίας (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές) είναι κίνδυνος παρών και επαυξανόμενος με γεωμετρική πρόοδο και ανυπολόγιστες συνέπειες για την εθνική ακεραιότητα και την ζωή των ελλήνων και αλλοδαπών πολιτών που κατοικούν ειρηνικά πολλά χρόνια σε αυτόν τον τόπο. Είναι ακριβώς όπως μια ωρολογιακή βόμβα ρυθμισμένη on για να εκραγεί και το ρολόι της απλώς καταπίνει ταχύτατα τα λεπτά και δευτερόλεπτα που απομένουν. Οι του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι εκείνοι όσοι απασχολούν τα δείγματα ΜΑΓΚΡΕΜΠ και Πακιστάν και κερδίζουν από την εν Ελλάδι παρουσία όλων αυτών των εισβολέων αποκαλούν τις όποιες σώφρονες διαμαρτυρίες των ελλήνων πολιτών ως εικασίες και ευφάνταστες φοβίες. Ζω και δραστηριοποιούμαι τον περισσότερο χρόνο εκτός Ελλάδος, εκεί και η οικογένεια που δημιούργησα, δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Με καίει και με προσβάλει βάναυσα όμως σαν έλληνα η παράλογη πραγματικότητα με την αυθαίρετη και απαιτητική δράση των εισβολέων αλλοδαπών. Από τα όσα χειρότερα επερχόμενα που θα συμβούν ας προσέχουν ειδικά οι συριζαίοι που πρώτοι αυτοί θα σέρνονται στους δρόμους από τους λαθρομετανάστες εισβολείς. Τα αγρίμια επιτίθενται και κατασπαράσσουν πρώτα στους σιτιστές τους. Κάτι άλλο. Μετανάστης ή μέτοικος γίνεσαι σε χώρα που σε εμπνέει, την εκτιμάς αυτήν και τον λαό της ή αποκομίζεις από αυτήν θετικά αποτελέσματα. Και γι’ αυτό και παραμένεις. Τα πακιστάνια και οι αραπάδες της Βορείου Αφρικής και μισούν τους έλληνες και αισθάνονται ότι εδώ στην Ελλάδα προσβάλλονται οι δοξασίες τους και πλήττεται ο «λαμπρός» πολιτισμός τους. Δεν τους φέραμε εμείς εδώ. Δεν τους δώσαμε άδεια ούτε καν για διέλευση. Δεν είχαμε εμπορικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά πάρε δώσε μαζί τους. Δεν κάναμε εμείς οι έλληνες πόλεμο στις πατρίδες τους και καμία ευθύνη δεν έχουμε για την συνέχιση της από αιώνων κτηνώδους εξαθλιωμένης κοινωνίας τους. Η ύπαρξή τους για το 90% του ελληνικού λαού ήταν αδιάφορη ή και ανύπαρκτη πριν το 2002. Αν στις πατρίδες τους δυστυχούν ή έχουν πολέμους δεν μας αφορά, εγώ δε προσωπικά δεν δίνω ούτε καρφί τσακισμένο για το φέρετρο τους. Αυτοί εισέβαλαν εδώ περνώντας παράνομα τα ελληνικά σύνορα ζητιάνοι, ικέτες ελεημοσύνης και φιλανθρωπίας από εμάς τους κακούς ανθρώπους έλληνες χριστιανούς. Αν δεν τους αρέσει εδώ στην Ελλάδα όπως είναι η κοινωνία μας να μην προκαλούν. Να γυρίσουν πίσω στις μίζερες και σκοταδιστικές κοινωνίες τους ή να την κοπανίσουν από τα βόρεια σύνορα με προορισμό τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν είναι παράλογο το συμπέρασμα ότι η Τουρκία και κάποιες από τις ελεεινές δικτατορίες τους συνεργάζονται για την πάκτωση στην Ελλάδα με όλη την κοινωνική τους σαβούρα. Όσοι από Πακιστάν έχουν καλή παιδεία μεταναστεύουν στο Η.Β. στον Καναδά στις ΗΠΑ. Είναι γελοία δικαιολογία αυτή που προβάλουν οι εκ του πονηρού υπερασπιστές τους οι διάφορες ύποπτες ΜΚΟ οι πολιτικοποιημένοι κουλτουριάδες και λοιπά συναφή σούργελα, πως δεν φταίνε αυτοί αλλά τα καθεστώτα στις πατρίδες τους. Δεν πιστεύω σε Χριστό, Μωάμεθ ή Μωυσή. Έναν και Μοναδικό Παντοδύναμο Θεό πιστεύω έξω από τις ανθρώπινες αυθαίρετες μικρότητες, εκδοχές, παραμύθια και κοπαδοποιήσεις των θρησκειών για να μασάνε καλά όλα τα ιερατεία. Δεν βγήκα όμως ποτέ να ενοχλήσω ή να ψέξω τον οποιονδήποτε πιστό όποιας θρησκείας και δόγματος. Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει και το σέβομαι απόλυτα. Όπως και δικαίωμα μου να μην ανέχομαι το κάθε φανατισμένο θρησκόληπτο καθίκι να διαδηλώνει στο κέντρο της Πρωτεύουσας της χώρας μου επειδή κάποιος μπάσταρδος πληρωμένος προβοκάτορας που δεν είναι έλληνας, έβρισε τον Προφήτη τους με μία κολοταινία κάπου στις ΗΠΑ. Ο αιγύπτιος πρόεδρος των ισλαμιστών στην Ελλάδα αποκάλεσε τον πρωθυπουργό των ελλήνων ρατσιστή και ψεύτη. Όπως γράφω παραπάνω το μπαμ είναι έτοιμο σύμφωνα με τις ενδείξεις. Εκτός και αν ισχύσει το δώσε θάρρος στον χωριάτη και τους αφήσετε να ρυθμίζουν και την δημόσια ζωή. Στον τόπο του ο αιγύπτιος δεν θα πάει ποτέ να αποκαλέσει δημόσια ψεύτη τον δικό του εκλεγμένο πρωθυπουργό, ούτε καν θα το κάνει έστω και από την ασφαλή για αυτόν Αθήνα. Ξέρει τι τον περιμένει. Κάποια σκοτεινά άτομα από την φυλή του θα τον συνετίσουν οριζοντιώνοντας τον για πάντα κάτω από τα κυπαρίσσια.

 18. Scarface avatar
  Scarface 23/09/2012 21:39:59

  Δυο λαθροπαγκους σπασανε οι ΧΑτες και τα καναλια μας ζαλισαν τα... συκωτια για δεκα μερες για το φασιστικο κινδυνο και το αβγο του φιδιου. Την Αθηνα διελυσαν οι ουρουκ-χαι και δεν τρεχει καστανο. Που ειναι ο δημοκρατικα ευαισθητος προποτζης υπουργος να βγαλει ανακοινωση οπως τοτε με τη ψευτο ρατσιστικη δολοφονια του ιρακινομαροκινου? Οπως τοτε με τα γεγονοτα στο Μεσσολογγι και τη Ραφηνα?
  Φαινεται πως για τη συγκυβερνηση και την αντιπολιτευση, κινδυνο δεν αποτελει το κατευθυνομενο απο το σουνιτικο ισλαμ πληθος των λαθροορκ που βρισκεται στην Ελλαδα. Κινδυνο αποτελουν οσοι επιθυμουν να αντισταθουν σον αφελληνισμο της χωρας και στον εξανδραποδισμο των ελληνων. Τα συμπερασματα ειναι ευκολα λοιπον...

 19. πολίτης avatar
  πολίτης 23/09/2012 21:55:07

  Προφανώς δεν έχει κανείς χωράφι, αλλιώς θα ήξερε ποιοι δούλευαν μέχρι τώρα τουλάχιστον εκεί. Εννοείται χωρίς ασφάλιση και με μεροκάματα που κανείς δικός μας δεν πήγαινε.
  Ούτε τον καιρό της ανεμελιάς των Ολυμπιακών Αγώνων υπήρχε τέτοια έξαρση κατά των μουσουλμάνων, αφού μια χαρά δούλευαν σκαφτιάδες στα έργα. Μεγαλοεργολάβοι είχαν ζητήσει αθρόα εισαγωγή τους για φτηνά μεροκάματα.
  Είχε κανείς παρέμβει; Μήπως ήταν πολλά τα λεφτά;
  Τώρα βέβαια που δεν υπάρχουν δουλειές και συνωστίζονται άνεργοι και χειραγωγήσιμοι θα συμφωνήσω, μας έπιασε το μένος.
  Έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής και θέλησης να πιέσουμε τους Ευρωπαίους που μας έχουν κάνει αποθήκη ανθρώπων με τα Δουβλίνα τους.
  Αποφάσεις πολιτικές χρειάζονται. Συμφωνώ απόλυτα, δεν έπρεπε να επιτραπεί τέτοια διαδήλωση για την καταραμένη ταινία.
  Είναι θρησκευτικά φανατισμένοι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά και να βγαίνουμε άσπιλες παρθένες οι Χριστιανοί είναι υποκρισία. Οι σταυροφόροι τι ήταν δηλ. Βουδιστές; Η Ιερά Εξέταση στον Μεσαίωνα πόσους αθώους οδήγησε στην πυρά; Ο ίδιος ο Χριστιανισμός ιστορικά στην προσπάθεια εξάπλωσής του, πόσα θύματα άφησε; ¨Η μήπως είδαν όλοι όσοι εκχριστιανίσθηκαν το φως το αληθινό;
  Τι έγιναν όσοι διαφωνούσαν; Η Υπατία; Έπεσε σφάξιμο- ανθρώπων έργα.
  Για Ορθοδοξία θα πούμε τώρα...η εκκλησία όμως δεν ήταν πάντα χωρισμένη.
  Να προστατέψουμε τη χώρα μας από πραγματικές απειλές, υπερθεματίζω.
  Ας προσπαθήσουμε να μην εκφασιζόμαστε ως κοινωνία όμως.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ πολίτης 23/09/2012 22:21:07

   Οι μουσουλμάνοι πάμφθηνοι εργάτες βόλεψαν όντως κόσμο, αλλά και εσείς οι αριστεροί τους πουλήσατε καλή προστασία. Δικηγόροι, ΜΚΟ, δημοσιογράφοι, πολλοί αριστεροί έβγαλαν καλό παντεσπάνι. Τώρα όμως το φιδάκι, που αφελώς και υστεροβούλως θρέψαμε, μεγάλωσε και πρέπει να το σκοτώσουμε για να μην μας φάει. Δεν με ενδιαφέρει τι γινόταν στον Μεσαίωνα ή στην εποχή του Λίθου, ζω στο τώρα. Κατανοητό; Εσύ μπορείς να επιστρέψεις εκεί, για να δικαιολογήσεις την κασέτα με τις αενάως αναπαραγόμενες ιδεοληψίες. Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, είναι ολοκληρωτικό πολιτικό σύστημα με θρησκευτικό μανδύα. Στις χώρες τους ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Εδώ όμως ΟΧΙ. Και να το γνωρίζεις καλά, το κλίμα έχει πολωθεί πλέον. Διαλέξτε εσείς οι αριστεροί με ποιον είστε: Με τους Ελληνες ή με τους ισλαμιστές αλλοδαπούς. Τα αστεία τελείωσαν, μέσον δεν υπάρχει....

   • πολίτης avatar
    πολίτης @ ΒΙΣ 23/09/2012 22:42:59

    Προς ΒΙΣ

    Φυσικά είμαι με το μέρος των Ελλήνων. Και οι αριστεροί, σε διαβεβαιώνω.
    Ο τρόπος αντιμετώπισης διαφέρει. Πολιτικές στο μεταναστευτικό και όχι φαλτσέτα.
    Γιατί αν κρίνω από τον φανατισμό σου, δε βλέπω σε τι διαφέρεις από έναν μουσουλμάνο.

    • ΚΜ avatar
     ΚΜ @ πολίτης 23/09/2012 23:52:19

     Με τίνος το μέρος είσαι, άσε να το πει κανας άλλος. Θεωρητικά μόνον (μπλα, μπλα, μπλα) είσαι με το μέρος των Ελλήνων. Στην πράξη αβαντάρεις το επερχόμενο χαλιφάτο. Τέλος πάντων, ακόμα κι έτσι, διάλεξες μεριά (και όλα τα άλλα που λες είναι φερετζέδες).

     • liapis avatar
      liapis @ ΚΜ 24/09/2012 01:52:44

      BIS kai KM o politis ehi ksefigi ki eftihos pou den onomazetai sto pluthintiko!

    • Λεωνίδας avatar
     Λεωνίδας @ πολίτης 24/09/2012 00:49:16

     Συγκρίνεις έναν Έλληνα με τα φασιστικά τάγματα εφόδου των μουσουλμάνων;

     Τον διαβεβαίωσες ΕΣΥ για τα πατριωτικά αισθήματα των "αριστερών";;;

     Ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, ο Βενιζέλος, ο Τατσόπουλος, ο Κωνσταντίνου ή ο ΓΑΠ είσαι... για να είσαι τόσο αξιόπιστος;

     Ποιά σκατά είναι αυτή η "μεταναστευτική πολιτική" που επικαλείσαι; Να έρθουν και οι συγγενείς των Φασιστών και Σκοταδιστών Λαθροεισβολέων που εσύ ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμείτε;

     Ω, θεέ μου!!! Πόση μειοδοσία θα ανεχτούμε ακόμη;

    • GLAD avatar
     GLAD @ πολίτης 24/09/2012 13:07:40

     Προτείνω να μη δεσμεύεσαι γιά όλους τους Αριστερούς.
     Σού θυμίζω ότι οι Έλληνες Αριστεροί , "αβαντάρισαν" τους γελοίους (ομοιδεάτες τους και μη) των Σκοπίων στο μεγάλο πρόβλημά μας για το "Μακεδονικό" ζήτημα και όταν πλέον είχε γίνει το κακό και δεν μπορούσαν να κάνουν αλλοιώς , απλώς έκαναν ένα συνέδριο με το οποίο καταδίκαζαν τους προηγούμενους ηγήτορές τους (δηλαδή τους εαυτούς τους) προκειμένου να εμφανισθούν στο Ελληνικό έθνος ως "μωρές παρθένες.
     Για να μη νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ή ότι ξεχνιόμαστε.

   • Μικρασιάτης avatar
    Μικρασιάτης @ ΒΙΣ 23/09/2012 23:02:22

    + 1000...

   • stamoschios avatar
    stamoschios @ ΒΙΣ 23/09/2012 23:38:39

    Συμφωνώ απολύτως φίλτατε ΒΙΣ

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ πολίτης 23/09/2012 23:26:05

   Πού είναι ο "εκφασισμός" της κοινωνίας, αγαπητέ; Στο ότι διαμαρτύρεται για την εισβολή βαρβάρων επηλύδων; Οι δε ενοχιστικές κι άκρως άκαιρες και παραπλανητικές αναλογικές απολουστεύσεις σου, ήτοι σταυροφόροι/ισλαμιστές υπάνθρωποι, είναι καλές για το ετήσιο φεστιβάλ νεολαίας Σύριζα, παρέα με ταψιά κούρδικης τυρόπιτας. Αν κάποιοι έπρεπαν να μιλήσουν για σταυροφορικές φρικαλεότητες, αυτοί είμαστε εμείς, οι Ρωμιοί!
   Μείνε λοιπόν στο σπιτάκι σου, ξαναδές το dvd της... Υπατίας, κι άσε όσους έχουν νιώθει στο πετσί τους τη βρωμερή ανάσα του λαθρομετανάστη να βρούν το δίκιο τους! "Όσοι ζωντανοί", άλλωστε, όπως πάντα!...

  • Γιώργος1 avatar
   Γιώργος1 @ πολίτης 23/09/2012 23:54:26

   Να αγοράσεις καινούργιο ημερολόγιο, έχουμε 2012... Παραμύθια της Χαλιμάς κατά τ'άλλα και τρία πουλάκια κάθονταν και παίζανε κλαρίνο...

  • ΒΑΛΑΝΤΗΣ avatar
   ΒΑΛΑΝΤΗΣ @ πολίτης 24/09/2012 09:10:07

   Φίλε ''πολίτη'' η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως ο Χριστιανισμός πέρασε την ''εφηβεία'' του με σπαθιά και ασπίδες...Ο μουσουλμανισμός με πυρηνικά και όπλα μαζικής καταστροφής...

  • αποκατάσταση avatar
   αποκατάσταση @ πολίτης 24/09/2012 23:17:24

   Κάποιοι γκρινιάζαμε για τους λαθρομετανάστες ακόμη και όταν είχανε δουλειές. Ούτε τότε τους θέλαμε για να τους έχουμε υποχρεωτικά τώρα. Ας λύσουμε τη δική μας ανεργία πρώτα και μετά ας πάρουμε όσους θέλουμε.

 20. aris. A avatar
  aris. A 23/09/2012 22:12:12

  Συλλήψεις γίνανε;;

  • Ελευθερία avatar
   Ελευθερία @ aris. A 24/09/2012 00:51:22

   40 προσαγωγές, από ό,τι άκουσα, για εξακρίβωση στοιχείων κι αν δεν διαπιστωθεί συμμετοχή σε αξιόποινες πράξεις θα αφεθούν ελεύθεροι. Το σάιτ της ΕΛΑΣ δεν έχει βγάλει ακόμα κάποιο σχετικό δελτίο τύπου.
   Προφανώς οι αστυνομικοί ήταν ανήμποροι να πιάσουν τους μοχαμεντοπαχαλάκηδες ανάμεσα σε 500 διαδηλωτές, όπου εκεί δεν θα χρειαζόταν καμία έρευνα για το αξιόποινο. Ή απλώς είχαν εντολή να τους απαγορέψουν την πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία μεν αλλά να μην προχωρήσουν σε συλλήψεις.

 21. περήφανος δεξιός avatar
  περήφανος δεξιός 23/09/2012 22:14:23

  εντάξει μην ειμαστε υπερβολικοι..ο δενδιας κανει δουλεια και σημερα η αστυνομια σταθηκε στο υψος της..παντως με αυτα και με αυτα βλεπω τη χρυση αυγη στο 20%..

 22. Εθνικιστης avatar
  Εθνικιστης 23/09/2012 22:31:22

  Αν η κυβερνηση δεν ανακοινωσει ενα προγραμμα απελασης σαν εκεινο της τοτε Ιταλιας, να ξερει οτι η ΧΑ θα ανεβαινει συνεχως και απολυτως δικαιολογημενα. Ας μην φοβαται το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ. Ας τους εξηγησει οτι αν δεν κανουν κατι τωρα μαζι, ο "κοινος εχθρος" τους θα ανεβαινει συνεχως.

 23. Προφήτης avatar
  Προφήτης 23/09/2012 22:58:53

  Η Γαλλία απαγόρεψε τις συγκεντρώσεις.
  Ο αδέκαστος Δένδιας που θα φυλακίζει αντισυνταγματικά βουλευτές τι κάνει για τα ισλαμικά λαθραία δίποδα;
  Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι πράκτορας του Μιχαλολιάκου. Τόση ενίσχυση...


  "Μεγάλη εξέγερση στις φυλακές Κορυδαλλού εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

  Η εξέγερση σημειώθηκε στη Γ’ και Δ’ πτέρυγα και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Ε’.

  Στην πτέρυγα αυτή οι κρατούμενοι έσβησαν τα φώτα και η κατάσταση εμφανιζόταν ανεξέλεγκτη μέχρι τις εννέα το βράδυ.

  Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τις πτέρυγες όπου κρατούνται κυρίως αλλοδαποί. Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης συνδέουν την εξέγερση με τη συγκέντρωση των μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας κατά της ταινίας για τον Μωάμεθ.

  Περίπου στις οχτώ το βράδυ, με συνοδεία αστυνομικών, ο εισαγγελέας μπήκε στον Κορυδαλλό όμως δύο ώρες αργότερα κρατούμενοι συγκεντρώθηκαν στη μάντρα του Κορυδαλλού και οι αρχές φοβούνται για ομαδική απόδραση.

  Η κατάσταση στον Κορυδαλλό εξακολουθεί να είναι έκρυθμη και θα υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων"

  h--p://www.tovima.gr/society/article/?aid=476276

 24. Ιεροφάντης avatar
  Ιεροφάντης 23/09/2012 23:03:56

  Πως είπαμε εκείνο το σχέδιο των Υπουργών ΥΠΕΘΑ, ΠΡΟΠΟ και Ναυτιλίας;

  Αυτό, για την αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού από Συρία.

  Και το άλλο, τον Ξένιο.

  Παιδιά, με στρακαστρούκες δεν στέλνεις σπίτι τους 1 εκατομμύριο λάθρο, για τους οποίους ο εγκλεισμός σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, είναι απείρως καλύτερος από το να βρίσκονται ελεύθεροι στην Πεσαβάρ, το Χαρτούμ ή τη Σουλεϊμανίγια...

  Θέλει άλλη προσέγγιση το θέμα.

  Ξέρετε, από αυτές που δεν εγκρίνει η Human Rights Watch.

  Μέχρι τότε, κλειστείτε σπίτι και ησυχία.

  • WY avatar
   WY @ Ιεροφάντης 24/09/2012 09:57:29

   **Θέλει άλλη προσέγγιση το θέμα.**
   ........................................................................

   Τί θά ΄λεγες διά τήν Χαλυβουργική,στούς 2300 C,κι άμεση ΕΞΑΥΛΩΣΗ ΤΟΥΣ καί τά κατάλοιπά τους,στόν βιολογικό τής Ψυττάλειας????

   Ό Αδόλφος,μάς έχει δώσει τήν ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΕΒΡΑΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ),πρίν από κάποια χρόνια.
   Δέν εχουμε λπν,παρά νά Τόν αντιγράψουμε κι ΑΜΕΣΑ!!

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ WY 24/09/2012 10:32:53

    Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Εκτός από τα Αουσβιτς και τα γκουλάγκ, υπάρχει και ο χαμηλής έντασης καθ' όλα νόμιμος εκφοβισμός.
    Ας πούμε, όποτε ξεμυτίζει σκουρόχρωμος, να γίνεται προσαγωγή του. Τον κρατάς 2-3 ώρες στο τμήμα, του χάλασες την ημέρα...
    Για σκέψου να γίνεται αυτό κάθε μέρα...Θα καθήσει εδώ ή θα γυρίσει πίσω στο Ταλιμπανιστάν του; Εγώ λέω ότι θα γυρίσει...
    Ένας άλλος τρόπος: Δήμευση με συνοπτικές διαδικασίες διαμερίσματος-στάβλου, με 10 άτομα ανά δωμάτιο. Για να δούμε τι θα κάνουν οι ιδιοκτήτες, θα ξανανοικιάσουν το διαμέρισμά τους σε λάθρο;
    Ένας άλλος τρόπος, καθ' όλα νόμιμος: Συνεχείς έλεγχοι της επιθεώρησης εργασίας σε επιχειρήσεις που απασχολούν λαθρο-μουσουλμάνους.
    Εσύ πήγες αμέσως στις ολοκληρωτικές μεθόδους της ακροαριστεράς και της ακροδεξιάς. Θα μου πεις, με την ιδεολογία που έχεις, πού να πας...

    • GLAD avatar
     GLAD @ ΒΙΣ 24/09/2012 13:15:35

     Εγώ προτείνω συναφώς προς την απαγόρευση της "κουκούλας" και την απαγόρευση της "μπούργκας" .
     Κάτι που δια νόμου έγινε και στη Γαλλία.

   • Ιεροφάντης avatar
    Ιεροφάντης @ WY 24/09/2012 19:58:41

    Φίλε μου, προτιμώ πιο καθαρές λύσεις, χωρίς οσμές και λοιπές περιβαλλοντικές επιβαρύνσεις.

    Νάρκη κατά προσωπικού και μια σφαίρα για καθέναν στα σύνορα...

    Στα σοβαρά τώρα, υπάρχει και άλλη μέθοδος. Σε άλλη ανάρτηση, που είναι κεντρικό θέμα, προτείνω κάτι. Καθαρό, χωρίς σκοτωμούς, χωρίς μίση, χωρίς απανθρωπιά. Το ίδιο αποτελεσματικό με τα άλλα.

 25. nikos avatar
  nikos 23/09/2012 23:05:34

  Το πιο καλό σκηνικό ήταν η ώρα της προσευχής. Διεκόπησαν οι εχθροπραξίες ένεκα της ιερής στιγμής.

 26. Ίωνας avatar
  Ίωνας 23/09/2012 23:15:20

  Ας βγει τώρα ο επιτυχημένος κος Δένδιας να κάνει δηλώσεις σχετικά με το τι κατάφερε με τους λαθρομετανάστες.Μαζί και ο κος Άδωνις που τον χαρακτήρισε ως τον πιο πετυχημένο Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. (ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε).Όταν θα γίνονται εξεγέρσεις στα κέντρα κράτησης ανά την επικράτεια τα πράγματα θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.Άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών τώρα, όπως βρίσκουν τρόπους με μέτρα, φόρους, χαράτσια, ας βρουν και τον τρόπο που θα τους διώξουν.Όσο για τους ίδιους τους λαθραίους, έχουν μπει στο νόημα (σχετικά με το πόσο μπ.......λο είμαστε) που κάνουν ότι θέλουν όποτε θέλουν.

 27. felix avatar
  felix 23/09/2012 23:25:43

  Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά,στις φυλακές κορυδαλού αυτή τη στιγμή γίνεται ο κακός χαμός με εξεγερμένους μουσουλμάνους κρατούμενους που αντιδρούν για τη γνωσή ταινία.Φωτιές και τέτοια περιλαμβάνει το μενού.

 28. ΤΣΕ avatar
  ΤΣΕ 23/09/2012 23:38:33

  Μετα την πτωση του Ανατολικου μπλοκ επεκρατησαν δυο σχολες σκεψεις στο Δυτικο κοσμο. Η μια με αναφορα στο "Τελος της ιστοριας " του Φουκογιαμα,και η αλλη στην "Συγκρουση των πολιτισμων" του Χαντιγκτον. Οπως εξελισονται τα πραγματα μαλλον θα δικαιωθει ο δευτερος. Ως εκ τουτου οιαδηποτε απορια για το τι συμβαινει σημερα στην Ελλαδα και αλλου με το "δια ασημαντον αφορμη" ξεσηκωμα των μουσουλμανων θεωρειται "αφελης". Ετσι ειναι να γινει. Δυστυχως ολες οι μεγαλες κρισεις του καπιταλισμου ξεπεραστηκαν με πολυ αιμα.

 29. stamoschios avatar
  stamoschios 23/09/2012 23:47:27

  Οι συναντήσεις πρακτόρων της ΜΙΤ με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες είναι συχνότατες. Οι φανατισμένοι ουαχαμπίτες (υπάρχουν πάρα πολύ μεταξύ των λαθρομεταναστών) είναι μίσθαρνα όργανα των μυστικών υπηρεσιών της γείτονος χώρας. Αυτά γίνονται και σε ακριτικές περιοχές όπου το άφρων ελληνικό κράτος έχει επιτρέψει να εγκατασταθούν αδιακρίτως μουσουλμάνοι. Αλήθεια τι προσπαθούμε να κάνουμε να κάνουμε Θράκη όλη τη χώρα, δεν έχει πάτο το βαρέλι της κρατικής αδιαφορίας; Τι πρέπει να γίνει για να ξυπνήσουμε; να επιβάλουν τη σαρία στους μαχαλάδες τους; ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ.

 30. Ίωνας avatar
  Ίωνας 23/09/2012 23:54:32

  Το θέμα είναι ότι από όλη την Ευρώπη πρώτα στην Ελλάδα ξεσηκώθηκαν οι μουσουλμάνοι και χωρίς να έχει γυριστεί εδώ το βίντεο με τον Μωάμεθ.Αν είναι έτσι να γίνει ΤΣΕ ας γίνει πρώτα στις Η.Π.Α. που έχουν προκαλέσει τα πάντα με την στάση τους.Δημιούργησαν την αραβική άνοιξη για να ελέγχουν τις ηγεσίες των χωρών του πετρελαίου και με τα βίντεο του Μωάμεθ κρατούν στην τσίτα τους μουσουλμάνους μη έχοντας οι ίδιοι πρόβλημα καθώς η Αμερική γεωγραφικά είναι μακριά.

 31. Πατωματζής avatar
  Πατωματζής 23/09/2012 23:57:52

  Eπειδή δεν υπάρχουν δυνατότητες όπως σε ένα forum όπου επιτρέπονται πολλαπλές παραθέσεις σε ένα σχόλιο ας το κάνω κάπως αλλιώτικα:

  ΒΙΣ:
  Σου απάντησε ήδη ο Κυθήριος. Με το έτσι θέλω τα ρυπαρά δίποδα βγήκαν να κλείσουν το Κέντρο της ιστορικής μας πρωτεύουσας. Τρίζουν τα κόκκαλα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη όπου σα σήμερα 191 χρόνια πριν απελευθέρωσε με τα φουσάτα του την Τρίπολη. Το ποτήρι ήδη έχει ξεχειλίσει από την εποχή του λαθροΠΑΣΟΚ όταν οι μουσουλμάνοι έκαναν δημόσιες προσευχές στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου. Στο λίκνο της πάλαι ποτέ ένδοξης ελληνικής Παιδείας.
  Η ενοχική Δεξιά πάλι έκανε το καθήκον της:
  Αντί να γ***σει ό,τι ιερό κι όσιο έχουν στα ρυπαρά δίποδα η Αστυνομία τους αντέδρασε νωχελικά. Άντε έχουμε ψωμί ακόμη => 17 Νοέμβρη, Δεκέμβρης Αλέξη...
  Εγώ αντί να ντρέπομαι, αηδιάζω που ξαναψήφισα ξανά ΝΔ.

  Μ.Γ.:
  Αφού δίνουμε χώρο στο κρεββάτι θα ανέβει ο μουσουλμάνος στο κρεββάτι. Και σαφώς η Χ.Α. κερδίζει πόντους με τέτοια γεγονότα. Τώρα το τι θα κάνει όταν ξεφύγει εντελώς η κατάσταση άγνωσται αι βουλαί της. Πάντως περιμένει κι αυτή στη γωνία. Π.χ. σήμερα ήταν άφαντη από τα περιστατικά.

  IOKLOS ZARAS:
  Δεν ξέρω αν το όνομα σου βασίστηκε στο γνωστό απόσπασμα του Ζάρα την περίοδο του Εμφυλίου αλλά το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι αν θα επαναληφθούν τα δρώμενα σίγουρα δε θα έχουμε Εμφύλιο αλλά συμμοριτοπόλεμο. Στο ένα στρατόπεδο θα είμαστε εμείς και στο άλλο οι ΟΡΚ με τους κολλητούς των.
  Οι λογαριασμοί πάντως έμειναν απλήρωτοι από την 29η Αυγούστου του 1949.
  Τις @@ριες της Δεξιάς θα κληθούμε να τις πληρώσουμε εμείς. ΟΚ όταν κυβερνάς κάνεις λάθη, μόνον ο Πάπας έχει το αλάθητο. Όχι όμως ρε γαμώτο να στρουθοκαμηλίζεις εις βάρος της πατρίδας. Αφού τα βλέπεις που οδηγούνται τα πράγματα, τι περιμένεις...

  ΝΤΙΝΟΣ:
  Σιγά μην ίδρωνε το αυτί των Κανάκη, Λαζόπουλου κλπ κλπ

  Λάκμος:
  Όπως σου απάντησε κι ο ΒΙΣ το 1821 βασίστηκε όχι μόνο στην απελεύθερωση της Ελλάδας από κάποιον τύραννο αλλά και την προυπάρχουσα κόντρα Ισλάμ - Ορθοδοξίας. Η οποία υφίσταται και τώρα. Θα προτιμούσα 1000 φορές βουδιστές από το Νεπάλ, παρά αυτούς που με τόσο μένος κατέστρεψαν το Βυζάντιο. Τη μακροβιότερη Αυτοκρατορία των 1100 χρόνων, την κατέστρεψε το Ισλάμ.

  ΑΠΕΝΑΝΤΙ:
  Πολύ σωστή παρατήρηση. Ε ναι που αλλού έχει αέρα η μουσουλμανική χολέρα να προκαλέσει τέτοια φασαρία??
  Στη Γερμανία θα έπεφτε γερή ράβδος.

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ:
  Συμφωνώ σε όλα αυτά που αναφέρεις. Μίλησες για εμένα.

  rollin:
  Φτάνει που έλεγε προεκλογικά ο Πρωθυπουργός ότι θα ανακαταλάβουμε τις γειτονιές μας. Οπότε μην απορείς γιατί δεν τον συλλαμβάνει.
  Πόση πίκρα νοιώθω διαβάζοντας ότι κάποια από τα ιστορικά μέρη της Αθήνας που πριν 20 χρόνια πρωτοπερπάτησα, τώρα έχουν βουτηχτεί μες την παρακμή...


  Και συνεχίζω...
  Τούτε τις ζημιές ποιος θα τις πληρώσει???

  http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/237141/epeisodia-stis-fylakes-korydalloy

  • Λακμος avatar
   Λακμος @ Πατωματζής 24/09/2012 12:32:19

   Δεν αντιλεγω, αγαπητε Πατωματζη, και συμφωνω μ'αυτα που γραφεις. Πλην ομως, μεσα στη βιασυνη σου ν'απαντησεις σ'ολα αυτα τα σχολια, διαβασες πολυ γρηγορα τα δυο δικα μου. Αυτο που λεω ειναι οτι πρεπει ν'αποφυγουμε τη παγιδα της θρησκευτικης αντιπαραθεσης, προτασσοντας το επιχειρημα της λαθρομεταναστευσης με το οποιο ενδεχεται ν'αποφυγουμε γενικο τζιχαντ εναντιον μας. Ενα παραδειγμα: Σε μια αγγλοφωνη πακιστανικη εφημεριδα,σχολιαζοντας την ανταποκριση απο την Αθηνα σχετικα με το σχεδιο "Ξενιος Ζευς", ενας Πακιστανος αναγνωστης εγραφε οτι, καλα εκαναν οι Ελληνες και τους πιασαν (τους λαθρομεταναστες) αφου εχουν μπει παρανομα στη χωρα τους! Σε περιπτωση θρησκευτικης αντιπαραθεσης,ο ιδιος Πακιστανος αναγνωστης ποτε δεν θα επαιρνε το μερος των γκιαουρηδων. Ελπιζω να εγινα αντιληπτος.

 32. aixaigis avatar
  aixaigis 24/09/2012 00:01:03

  Γειά σας φίλοι και συμπατριώτες,
  Τα πράγματα κάθε μέρα και χειροτερεύουν.
  Και εμείς καθόμαστε και φιλοσοφούμε από τα πληκτρολόγια...
  Ωραία τα λέμε, οι περισσότεροι.
  Με επιχειρήματα, πάθος και οίστρο.
  Είμαστε όλοι συνένοχοι θεατές.Θεατές άβουλοι καί άτολμοι.
  Αυτό, προσωπικά με καταθλίβει και με απελπίζει.
  Φαήλο Κρανιδιώτη, αντί να αναλώνεσαι σε ωραία άρθρα και τηλεοπτικές εμφανίσεις μήπως ήρθε η ώρα να ενεργήσεις και να μας συνεπάρεις ;(κυριολεκτικά)
  Εννοώ βέβαια με την ιδιότητά σου σαν νομικός κατ'αρχήν, γνωρίζοντας την διαδικασία πού πρέπει να ακολουθηθεί γιά να γίνει ΚΑΤΙ !
  Απελπισμένη Αθηναία Πολίτης

 33. η Dimi avatar
  η Dimi 24/09/2012 00:02:26

  Ας το συνειδητοποιήσουμε κάποτε οι Ελληνες! Έχουμε, Ναι, Έχουμε, αλωθεί ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!!!! Ξυπόλυτοι «ελληνοποιημένοι» λαθρο-πακιστανοί «ισόβιες γλάστρες-ψηφοφόροι του πρασινο-σοβιέτ», αγοράζουν ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ για φακές, ακίνητα-φιλέτα στη καρδιά της Αθήνας. Επειδή, οι Έλληνες ιδιοκτήτες τους όντας άνεργοι, ή συνταξιούχοι των 340 Ευρώ αδυνατούν να τα συντηρήσουν και τα ξεπουλάνε όσο όσο, για ελάχιστο ζεστό μετρητό. Η επί ημερών χρυσοχοϊδη ΕΛ.ΑΣ της υποχρεωτικής εκμάθησης του κορανίου, ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μας προστατέψει και να διαλύσει ΠΑΡΑΥΤΑ τα δήθεν internet-cafė-σφηκοφωλιές στη πλατεία Νιγηρίας (πρώην Αμερικής) εκεί όπου θα βρει τα πάντα!!!! Από όπλα, ναρκωτικά, ο,τιδήποτε κλεμμένο και λαθραίο μέχρι και σεξ ζωντανό στη μέση της Πατησίων για 1 ευρώ, τις πρώτες πρωϊνές ώρες, όταν οι τρελαμένες από φρίκη μανάδες πηγαίνουν τα μικρά τους στο νηπιαγωγείο!!! Αυτή είναι Κόλαση του Δάντη. Ζούμε σε Σκοτεινούς Καιρούς, και ΔΕΝ φαίνεται να το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Αυτά τα λέω από πρώτο χέρι, επειδή τυχαίνει να έχω που να μην έσωνα να είχα εξ αδιαιρέτου από τον μακαρίτη πατέρα μου ένα διαμέρισμα 72 τ.μ. 2ου ορόφου πολυκατοικίας στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με αυτό του υποθηκοφυλακείου Αθηνών. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ οι συμβολαιογράφοι; Τα Μεσιτικά Γραφεία; ΠΩΣ!!!! γίνονται αποδεκτές οι Μεταγραφές ΄και ΠΩΣ!!!! Εκδίδονται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ των ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΥΡΩΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΩΝ από το Υποθηκοφυλακείο Αθηνών;; Αυτά τα βασανιστικά, αναπάντητα ερωτηματικά, εξακολουθούν και παραμένουν σταυρόλεξα άλυτα για μένα και για τους περισσότερους σκεπτόμενους Ελληνες, βεβαίως.

  Για άλλη μια φορά το γράφω: To Ισλάμ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ θρησκεία. Είναι Κράτος με Νόμους και Θανατική Ποινή (Σαρία) για τους "παραβάτες", ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής και ηλικίας. “ο ευχαριστούμε” ισχυρός εκσυγχρονιστής με δανεικά Ααρών Αβούρης (Κώστας Σημίτης) και ο δραπέτης/καταστροφέας της Ελλάδας, Jeffrey Mineiko-Chant (Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου), οι οποίοι συνυπέγραψαν το ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ, ακόμα κυκλοφορούν ασύλληπτοι, ατιμώρητοι και αμειβόμενοι στην Ελλάδα και στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, Ερήμην μας! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ !!! Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων φορολογουμένων απαιτούμε ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΜΟΙΒΗΣ, των «ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΙΣ ΙΣΟΒΙΑ» στη συνείδησή μας καταδικασμένων από πρόθεση και κατά συρροή, ειδεχθών Εθνοκτόνων και της επίορκης ΛΗΣΤΟσυμμορίας συνεργών τους.

 34. MCA avatar
  MCA 24/09/2012 00:07:47

  Σε τριάντα χρόνια από τώρα θα κατηγορούμε τους σημερινούς πολιτικούς για τα λάθη που κάνανε.Όπως τώρα κατηγορούμε τους παλιούς για τα λάθη που κάνανε τα τελευταία 30 χρόνια και οδηγηθήκαμε σ αυτήν την κατάσταση.Μόνο που τα πράγματα τότε θα είναι πολύ πιο τραγικά και δρόμος χωρίς επιστροφή.Αλίμονο στα παιδιά μας.....

 35. xp avatar
  xp 24/09/2012 00:11:11

  Κατ'αρχήν δεν έχει η θρησκεία ουδεμία σχέση με τους λαθρομετανάστες και αυτό είναι πολύ επικύνδινο για όλους μας.ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!!!!!!
  Οσοι πάμε σε χώρες της Μ.Ανατολής για δουλειά ,παιρνουμε βίζα.Αν κάνουμε ιστορία,απέλαση και δεν ξαναπάς.
  Αλλο το μ@@@@λο να κυκλοφορεί κάποιος χωρίς όνομα αληθινό ,αλλο η θρησκεία που για αυτούς ειναι 1000 φορες ποιο σοβαρή από εμάς.
  Το ότι οι λαθρο ειναι ΒΟΜΒΑ που με την συνδρομή μυστικών υπηρεσιών μπορεί να εκραγεί ,ίσως είναι το μεγαλύτερο προβλημα σημερα.
  Παρακαλώ μην πατήσουμε μονοι μας το κουμπί για θέματα θρησκείας .

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ xp 24/09/2012 02:16:51

   @xp "Κατ’αρχήν δεν έχει η θρησκεία ουδεμία σχέση με τους λαθρομετανάστες και αυτό είναι πολύ επικύνδινο για όλους μας.ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ!!!!!!"

   Απο το 2010, το Αntinews.gr έχει ανεβάσει το θέμα και έχουν ενημερωθεί οι Ξένες Πρεσβείες γιά:
   - ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
   - Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΜΑΜΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
   - KΤΙΖΟΥΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
   - ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ «ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ
   - ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ http://www.noiazomai.net/turkoislam.html

   Προς ενημέρωσή σας και διάδοση σε όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες.

 36. alex23 avatar
  alex23 24/09/2012 00:12:56

  ξεκινησε με την παραλογη και ατεκμηριωτη αποψη οτι ο πρωθυπουργος της χωρας ειναι ο μεγαλυτερος ρατσιστης
  σημερα προσπαθησαν να υποκινησουν μια βιαιη αντιδραση απο την αστυνομια για να δημιουργηθει θεμα προς επιλυση απο το τιποτα

  δεν ξερω ποιανου ειναι η ιδεα, αν ειναι εντος ή εκτος ελλαδος , απο πολιτικες ή οικονομικες σκοπιμοτητες, με σκοπο για να αναγκασουν την κυβερνηση να φοβηθει τυφλη βια και να σταματησει την νομιμη συγκεντρωση και απελαση των λαθραιων και τα αυξημενα μετρα στα συνορα..
  συνηθως αν ψαξεις να δεις ποιοι κερδιζουν βρισκεις συνηθως τον κατοχο της μαριονετας..

  και ελπιζω να διαψευστουν οι διαρροες οτι υπαρχουν χρηματοδοτες της χ.α. που επιθυμουν γενικοτερες αλλαγες μεσα απο κοινωνικη ενταση και να μην δω την χ.α. να κανει προβοκατσια και να δινει χερι βοηθειας σε αυτους που επιθυμουν να ανοιξει ενας κυκλος βιας..

 37. KEIN avatar
  KEIN 24/09/2012 00:19:40

  Φοβάμαι τις μέρες που θα έρθουν και οι άνθρωποι αυτοί θα απαιτούν από τις εκάστοτε σκιώδεις πολιτικές ηγεσίες, δικαιώματα και προνόμια σε βάρος των ιθαγενών ελλήνων.
  Είναι πολύ σημαντικό να συμφωνήσουν όλοι σε μία κατέυθυνση που πριν από κάποια χρόνια είχε υποδείξει ένας (πρώην) Αυστραλός Πρωθυπουργός στους Μωαμεθανούς μετανάστες σε μια περίοδο που εκει δημιουργούσαν μαζικά προβλήματα. "Εσείς επιλέξατε να έρθετε στη χώρα μας δεν σας καλέσαμε εμεις!! Αν δεν σας αρέσει να φύγετε!!! Αλλιώς θα σεβαστείτε τους δικούς μας κανόνες, τη νομοθεσία μας και τον τρόπο ζωής μας !!"
  Ετσι πρέπει να γίνει !!! Οποιος από αυτούς νόμιμος ή παράνομος συλαμβάνεται για κάποιο αδίκημα να απελαύνεται πάραυτα!!

 38. nikos christou avatar
  nikos christou 24/09/2012 00:29:59

  Δυστυχως ολοι αυτοι που εκδηλωσαν σημερα,ειναι αμορφωτοι και αγραματοι γιαυτο μπορουν να γινουν και πολυ επικινδυνοι σιγουρα καποιοι τους εδειξαν το πως να αρχιζουν να ξεσηκωνονται και να τα σπανε,συντομα θα δουμε και αλλα χειροτερα,αυτη η ελλαδα παει απο το κακο στο χειροτερο,ο υπνος ο βαθυς και ο κομπλεξισμος αυτων που κυβερναναι θα συνεχιζεται,για να μην τους πουνε ρατσιστες, φανταστηται τον Δενδια ΜΕ ΤΟΥΡΠΑΝΙ,και τον υπουργο κυριο Ρουπακιωτη με φερετζε!!!!!

 39. Carl Sagan avatar
  Carl Sagan 24/09/2012 00:50:16

  Έκτακτη είδηση! Ο εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς προέβη προ ολίγου στην εξής επίσημη δήλωση:

  Επιτέλους! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του! Οι μετανάστες, και όχι οι Έλληνες, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε τρεις χιλιάδες χρόνια γεμάτα αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Ελληνικά. Όχι τα Αραβικά, τα Λιβανέζικα, τα Αλβανικά, τα Ρωσικά, τα Κινέζικα, τα Μπαντού ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Έλληνες πιστεύουν στο Θεό. Αυτό είναι ιστορικά καταγεγραμμένο γεγονός. Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν το Νεοελληνικό κράτος. Αρμόζει λοιπόν να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Τέλος, μόλις βαρεθείτε να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τις διατροφικές μας συνήθειες, τα χριστιανικά μας πιστεύω, και τον τρόπο ζωής μας γενικά, σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Ελλάδας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε.

  Ωπ! Λάθος. Τα παραπάνω φέρονται να ειπώθηκαν από τον Αυστραλό πρωθυπουργό Kevin Rudd, αλλά μάλλον πρόκειται για αστικό μύθο σύμφωνα με το snopes.com.

 40. xp avatar
  xp 24/09/2012 01:17:29

  Carl Sagan δεν αναφέρθηκα σε θεματα πολυπολιτισμικά, ουτε εγκληματικότητας , ουτε ανοχής λαθρό.
  Κανέναν από τις χώρες που ενοείς δεν τον ενδιαφέρει :
  1)Aν κόψεις το χέρι κάποιου που έκλεψε ή τον αποκεφαλίσεις για κάτι σοβαρότερο.
  2)Αν τον στείλεις σε κάποιο νησί μεχρι να παει στην πατρίδα του.
  3)Αν ανέχεσαι ή οχι την κουλτούρα του.Ας μην την ανέχεσαι και δειξτο !
  Εχουν πρόβλημα με την θρησκεία και μόνο με αυτή.
  Αυτό είπα πριν!
  Και δεν υπάρχουν μόνο φτωχοί σε αυτές τις χωρες ! Ρωτα στα Ν.Προάστια των Αθηνών!!!

 41. Carl Sagan avatar
  Carl Sagan 24/09/2012 01:21:41

  Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι τα συμφέροντα της αυτιστικής δημοκρατίας και του ψευτοανθρωπισμού είναι πάνω από τα συμφέροντα ημών των Ελλήνων και του πολιτισμού μας. Γι αυτό και οι ανθέλληνες προδότες που κάνουν κουμάντο σε αυτόν τον τόπο θα προτιμήσουν να μας εξοντώσουν μέχρι ενός, παρά να παραδεχτούν ότι τα αγαπημένα τους ιδεολογήματα είναι όχι μόνο ασύμβατα αλλά και αυτοκτονικά στην τρέχουσα χρονική συγκυρία.

 42. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 24/09/2012 01:43:14

  Όσοι συνελήφθησαν ή αναγνωριστούν ότι συμμετείχαν στα επεισόδια και συλληφθούν αργότερα, πρέπει να απελαθούν κλωτσηδόν.
  Εάν κάποιοι από αυτούς έχουν άδεια παραμονής πρέπει να τους ανακληθεί για λόγους Δημοσίας Τάξεως, να σβερκωθούν και να πάρουν την άγουσα.
  Αυτό το φίδι πρέπει να το πατήσουμε έγκαιρα στο κεφάλι.

  • kinezos avatar
   kinezos @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 24/09/2012 05:33:26

   Φαηλο μακαρι. Απο το πληκτρολογιο σου και στης κυβερνησης τ'αυτι. Αλλα πολυ φοβαμαι την νωθρη αντιδραση τους, οπως σε καθε τι αλλο. Και το φοβικο τους συνδρομο σε οτιδηποτε πιο δραστικο, μηπως και ξεσηκωθουν τα Συριζακια και το Indymedia και τους βγαλουν στον ντακο σε ολα τα δοσιλογο-καναλα. Γιατι χρειαζεται κατι πιο δραστικο (στα πλαισια του σεβασμου βεβαια του δικαιου αλλα πρωτιστως της εθνικης ασφαλειας). Και φοβαμαι οτι οι πρακτικες Δενδια αποδειχθηκαν λιγες. Δεν μπορει απο ενα συρφετο εκατονταδων χιλιαδων να εχουν συλλαβει μερικες εκατονταδες, και μετα απο σχεδον ενα 2μηνο εξονυχιστικων ερευνων και επιχειρησεων. Χρειαζονται αμεσα, δραστικα μετρα και εχουμε ηδη αργησει.

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 24/09/2012 20:53:13

   Καλο θα ηταν να ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ σχεδον ολες οι περιπτωσεις των οι λαθρο που πηραν αδειες παραμονης, ή ακομα και Ελληνικη υποκοοτητα στα ...''χρυσα'' χρονια των ΓαΠ και Σημιτη (καθως και Πακη)..

 43. Sofaditis avatar
  Sofaditis 24/09/2012 02:21:50

  Το ότι ο Εβραίος Sam Bacile που είναι ο παραγωγός της ταινίας επέλεξε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για την προβολή της μόνο τυχαίο δεν είναι. Ο Netanyahu έχει λυσσάξει να επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν όσο πιο γρήγορα γίνεται και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει. Θέλει να δείξει πόσο κακοί και φανατισμένοι είναι οι μουσουλμάνοι και το να τους πολεμάς είναι "μονόδρομος"! Είναι κάτι παρόμοιο με την προπαγάνδα των "όπλων μαζικής καταστροφής"πριν τον πόλεμο στο Ιράκ. Πολλοί που ξέρουν λένε ότι στην Αμερική αρχίζουν να ηρεμούν τα πράγματα από την 9/11 και τις επιπτώσεις της ("Patriot Act" κτλ.) και εκτιμούν ότι όταν η κατάσταση ηρεμήσει τελείως οι Αμερικανοί με καθαρό μυαλό (όσο έχουν!) θα αρχίσουν να ερευνούν για το τι ακριβώς έγινε στις 9/11. Τότε θα είναι αναπόφευκτο να μάθουν και οι Αμερικανοί αυτό που ο κόσμος έχει "τούμπανο", δηλαδή ότι πίσω από την επίθεση στους δίδυμους πύργους βρίσκεται η "Mossad". Τότε το κεφαλάκι του "ΒiBi" (βλ. Netanyahu) θα κρέμεται από μία κλωστή. Το ίδιο και τα κεφάλια όλων των Εβραίων της Αμερικής. Του κυρίου δεηθώμεν!

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ avatar
   ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ @ Sofaditis 24/09/2012 10:18:14

   Αγαπητέ συμπατριώτη, όλοι οι σκεπτόμενοι έλληνες λίγο ή πολύ αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιος δάκτυλος κάποιου «λόμπυ» και μάλιστα ποιού συγκεκριμένου και για ποιόν λόγο υποκίνησε τον αρχιμ@@@κα που έφτιαξε την υβριστική κατά του Ισλάμ ταινία. Αυτό όμως καμία σχέση δεν έχει με εμάς τους έλληνες. Η οποιαδήποτε ανάλυση του -ποιοι πως και γιατί - στον παρόντα χρόνο λειτουργεί όπως να καίγεται το σπίτι και εμείς αντί πυρόσβεσης να ασχολούμαστε με το ποιος ο ηθικός αυτουργός του εμπρησμού και ποιές οι αιτίες που ώθησαν τους εμπρηστές όργανα στο κάψιμο του δικού μας σπιτιού. Στο χωράφι του ο γεωργός όταν ανακαλύπτει ζιζάνια τα ξεφυτρώνει και απαλλάσσει τον αγρό του από την καταστροφική παρουσία τους. Να απαλλαγεί και η Ελλάδα από όλα αυτά τα παράσιτα άμεσα με μαζικές διοικητικές απελάσεις. Εδώ πνιγόμαστε σε μια οικονομική καταστροφή πολύ χειρότερη από όποιας νοτιοαμερικανικής χώρας. Χάσαμε μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Ξεπουλιόμαστε σαν ένα πακέτο μετοχών πολλαπλών επενδυτικών δραστηριοτήτων. Οι ευρωπαίοι εταίροι μας, μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε παιδάκια νηπιαγωγείου. Οι τροϊκανοί λογιστές τους όπως σε σκλάβους υποτελείς. Η Τουρκία αποθρασύνθηκε και οι πολιτικοί της μπαινοβγαίνουν στην Θράκη και ξεσηκώνουν τους μουσουλμάνους έλληνες κατοίκους με χίλιες μύριες υποσχέσεις και παροτρύνσεις χώρια τις καθημερινές προκλήσεις στο Αιγαίο. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα ακραία και απολύτως μη ανεκτά που ξεχείλισαν το ποτήρι της υπομονής του έλληνα έχουμε και ένα εκατομμύριο και βάλε μουσλίμ εισβολείς που θέλουν να κάνουν την ελλάδα την δική μας χαλιφάτο δικό τους. Ε άει στον διάτανο πιά. Αρκετά. Ως εδώ. Ας κάνει επιτέλους το καθήκον της έναντι του ελληνικού λαού η εκλεγμένη κυβέρνηση. Όπου εργάζεται ανασφάλιστος λαθραίος ή μη μετανάστης να πέφτει εξοντωτική ποινή στον εργοδότη του, κατάσχεση κάθε περιουσιακού στοιχείου και ταυτόχρονα άμεση απέλαση του μετανάστη εφ’ όσον διαθέτει ταξιδιωτικά έγγραφα. Πρέπει να καταλάβει ο κάθε παλιάνθρωπος εργοδότης μαύρης εργασίας ότι εκκολάπτει τα τέρατα που θα διαλύσουν ότι απέμεινε σώο σε αυτήν την χώρα. Αν δεν διαθέτει ο μετανάστης ταξιδιωτικά έγγραφα τότε εγκλεισμός σε ένα από τα ξερονήσια που κάποιος φωστήρας καλοπληρωμένος οικονομικός σύμβουλος τα είδε σαν επενδυτικό χρυσορυχείο τρομάρα του, και παραμονή εκεί του λάθρο έως ότου βρουν στην πατρίδα του τα πιστοποιητικά εθνικότητας του. Όσο δεν τα βρίσκουν… τύχη σκληρή. Στο ξερονήσι θα ξεραθεί και η ζωή του. Όσοι μισθώνουν σπίτια σε αλλοδαπούς χωρίς άδεια παραμονής να τιμωρούνται επίσης παραδειγματικά και αποτρεπτικά. Από το μισθωτήριο συμβόλαιο ένα αντίγραφο του να προσκομίζεται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπως κατατίθεται και αντίγραφο του στην τοπική εφορία.

 44. μπαρμπα Χαράλαμπος avatar
  μπαρμπα Χαράλαμπος 24/09/2012 02:31:16

  Δεν είναι καιρός για δάκρυα αλλά για δράση. Η ΝΔ εγκλωβισμένη στην γελοία συγκυβέρνηση αλλά και κάτω από την μπόχα των δικών της ανομημάτων δεν μπορεί να μας προστατέψει από τον κίνδυνο εθνικού αφανισμού μας. Πρέπει να συμμαχήσουμε ακόμα και με τον διάολο προκειμένου να επιβιώσουμε, και ο νοών νοείτω.

 45. Βύρων avatar
  Βύρων 24/09/2012 03:09:02

  Μπάρμα Χαράλαμπε αν εννοείς την Χρυσή Αυγή, ζήτω που καήκατε...

  Αν εννοείς την αριστερά εγώ πρώτος δίνω το χέρι...

 46. Βασίλης avatar
  Βασίλης 24/09/2012 03:49:04

  Θέλω να προσθέσω μια άλλη πτυχή της σημερινής συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας. Πιστεύω οτι η σημερινή μέρα είναι ένα σημείο εκκίνησης για την παραπέρα δράση της λεγόμενης "Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδας". Η συγκεκριμένη ένωση είναι αυτή που οργάνωσε τα σημερινά "πανηγύρια". Αν παρατηρήσετε δεν λέγεται "Ενωση Ελλήνων Μουσουλμάνων" γιατί προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν οι ελάχιστοι αυτόχθονες μουσουλμάνοι, αλλά οι λαρομετανάστες. Αυτή η ένωση λοιπόν σήμερα, διοργανώνοντας μια διαδήλωση στην Ελλάδα που καμία σχέση δεν έχει με την ταινία και ό,τι άλλο, καταφέρνει να κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Πρώτον να δηλώσει παρόν στο κοινωνικό γίγνεσθαι της Ελλάδας, δεύτερον να εναρμονίσει τις δράσεις της με τους υπόλοιπους μουσουλμάνους παγκοσμίως και να εμφανιστεί ως η αντιπρόσωπος των μουσουλμάνων στην Ελλάδα. Αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά. Όταν όμως εμφανιστούν και άλλες παρόμοιες ομάδες που θα διεκδικούν την αντιπροσώπευση των εδώ μουσουλμάνων, θα ξεκινήσει ένα γαϊτανάκι πλειοδοτήσεων σε "παροχές" (διεκδικήσεις) από το Ελληνικό κράτος, οι οποίες θα γίνονται όλο και ποιο βιαίες. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι ένας λαθρομετανάστης, που με συνοπτικές διαδικασίες νομιμοποιήθηκε, έχει το θάρρος και το θράσος να κατηγορεί τον πρωθυπουργό της χώρας ως ρατσιστή. Δεν είναι τυχαίο οτι ταυτόχρονα με την πορεία στο κέντρο ξεκίνησε και διαμαρτηρία εντός των φυλακών. Δεν είναι επίσης τυχαίο οτι ο ίδιος λαθρομετανάσης δημιουργόντας αυτήν την ένωση, η πρώτη του διεκδίκηση ήταν η δημιουργία τζαμιού στον Βοτανικό. Εγώ αυτό που βλέπω, είναι μια συντονισμένη διεκδίκηση ρόλου μέσα και παράλληλα στην Ελληνική κοινωνία, η οποία ξεδιπλώνεται αργά αλλά συστηματικά. Άλλωστε οι μουσουλμάνοι έτσι κι αλλιώς ζούνε σε μια δικιά τους κοινωνία με δικές τους αξίες και δικά τους θέλω που καμιά σχέση δεν έχουν με τα δικά μας. Αυτό θα τους κάνει να διεκδικήσουν περισσότερα προνόμια και ίσως και περισσότερη εξουσία με πιο δυναμικούς τρόπους.....Ελπίζω μέχρι τότε το Ελληνικό κράτος να έχει σοβαρευτεί και να έχει διώξει την πλειοψηφία τους πισω στις χώρες του, ή όπου αλλού εκτός Ελλάδας. Διαφορετικά θα ζήσουμε την αραβική άνοιξη από πρώτο χέρι......

 47. Bob ο μάστορας avatar
  Bob ο μάστορας 24/09/2012 04:02:35

  Όχλος, σκοταδισμός και δογματισμός.
  Στη χώρα που γέννησε τη λογική και την απόδειξη (επαγωγή και εις άτοπο απαγωγή), τα μόνα επιστημονικά εργαλεία μέχρι σήμερα.

  Γιατί στρέφουν προς τη Μέκκα ξέρετε;
  Μια μαύρη πέτρα προσκυνούν, η οποία φρονούν ότι έχει πέσει από τον παράδεισο.
  Σοβαρά μιλάω!

  Ένα παγανιστικό απομεινάρι, που ούτε ο Αβραάμ (πρόγονος του Μωάμεθ) που κατέλυσε τον αραβικό παγανισμό, ούτε ο Μωάμεθ που κατέστρεψε όλα τα αγάλματα των υπόλοιπων αραβικών θεοτήτων πλην του Αλάχ, μέσα στην Κάαμπα, κατάφεραν να ξεφορτωθούν λόγω αντιδράσεων.
  Ο ίδιος ο Μωάμεθ προσευχόταν προς την Ιερουσαλήμ.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Stone
  http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_view_of_Abraham

 48. Κερασμα avatar
  Κερασμα 24/09/2012 06:40:49

  Ρε αφηστε τη ΧΑ 2 βδομαδες free και θα εξαφανιστουνε σαν τις κατσαριδες μια και καλη απο τις πολεις μας

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Κερασμα 24/09/2012 20:57:54

   Κ, ...παιζει να ναι κι ετσι. Αλλα μετα ισως εχουμε και καποια αλλα συνεπακολουθα. Αν καποια στιγμη αυτη η επιλογη γινει μονοδρομος, τοτε δεν θα ειναι μονο η Χ.Α στον αγωνα, αλλα τουλαχιστον 2.000.000 μαχιμοι Ελληνες (λεω μονο 2 , γιατι δεν θελω να εμπλεξω το γυναικειο πληθυσμο)

 49. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 24/09/2012 07:38:56

  Kαποτε γινονταν πορειες στην αμερικανικη πρεσβεια για την τουρκικη εισβολη στην Κυπρο.Σημερα γινονται για την προσβολη στο Μωαμεθ.
  Αυτοι που υπεγραψαν το Δουβλινο ΙΙ πρεπει να εκτελεσθουν.Δεν βλεπω γιατι εκτελεσθηκαν οι 6 που εχασαν τη Μικρα Ασια και δεν πρεπει να εκτελεσθουν αυτοι που δημιουργησαν κατασταση για να χαθει ολη η Ελλαδα.

  • Carl Sagan avatar
   Carl Sagan @ ψυχραιμια 24/09/2012 12:29:13

   Βλέπεις καμιά δημοκρατική κυβέρνηση να μπορεί να αποφασίσει να εκτελέσει οποιονδήποτε, ή γενικά να αποφασίσει οποιαδήποτε αποτελεσματική πολιτική αντιμετώπισης προβλημάτων τόσο πιεστικών όσο ο ισλαμικός κίνδυνος; Η δημοκρατία είναι αργή, διστακτική, ευθυνόφοβη και προβλέψιμη, χώρια που είναι και πανάκριβη. Οι περιστάσεις απαιτούν μια κυβέρνηση που είναι σε θέση να παίρνει αποφάσεις στο λεπτό, και να εκπλήσσει εχθρούς και φίλους. Μια κυβέρνηση με τέτοια χαρακτηριστικά δεν δίνει λογαριασμό στην κάλπη, δίνει λογαριασμό στο εθνικό καθήκον και το εθνικό συμφέρον. Δίνει λογαριασμό στο πεπρωμένο της φυλής, αν θέλουμε να προσθέσουμε μια νότα μεταφυσικής για να ξεφύγουμε από την πεζότητα.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ ψυχραιμια 24/09/2012 13:30:36

   Οι 6 που εχασαν τη Μικρα Ασια εκτελεσθηκαν επειδή το 1922 υπήρχε ακόμη η θανατική ποινή στην Ευρώπη.
   Δεν πρεπει να εκτελεσθουν "αυτοι που δημιουργησαν κατασταση", γιατί δεν υπαρχει πια θανατική ποινή στην Ευρώπη (πλην Λευκορωσίας του Λουκασένκο).
   Άν το όνειρό μας είναι να (ξανα)μοιάσουμε με "καθεστώς Λουκασένκο", αντιπροτείνω τουλάχιστον καθεστώς (μικρού) Ναπολέοντα. Ίσως έτσι, καταφέρουμε επιτέλους να αποκτήσουμε τουλάχιστον φοροεισπρακτικό μηχανισμό, περιουσιολόγιο και μερικά ακόμη που απέκτησε η Γαλλία το 1800...

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ Ο Θείος 24/09/2012 14:51:41

    Ναι, προς Θεού, μην μας αποκαλέσει ο Κον-Μπεντί Λουκασένκους!

    ΥΓ: Είμαι κι εγώ κατά της θανατικής ποινής αλλά αντιπροτείνω ισόβια όπως αυτά του Πάσσαρη στη Ρουμανία.

   • Carl Sagan avatar
    Carl Sagan @ Ο Θείος 24/09/2012 15:39:44

    Θείε η κατάργηση της θανατικής ποινής δεν ήταν ένα βήμα προς τα μπρος, ήταν ένα βήμα στα κουτουρού. Υποτίθεται ότι θα εξευγένιζε τις δημοκρατικές κοινωνίες. Αποδεικνύεται ότι πέρα από το να εκτοξεύσει τα κόστη επιβολής του νόμου, δεν εξευγένισε τίποτα. Οι κοινωνίες με ολοένα αυξανόμενη ένταση παροτρύνουν τους συγκρατούμενους των καταδικασμένων για στυγερά εγκλήματα να αποδώσουν τη δικαιοσύνη που αρνούνται να επιβάλλουν οι δημοκρατίες. Οι οποίες την αρνούνται περισσότερο για λόγους αποφυγής ευθύνης παρά άποψης.

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ Carl Sagan 24/09/2012 15:44:51

     Η ζωή και ο θάνατος των ζωντανών όντων είναι απόφαση που αφορά τον Θεό - ή την φύση για όσους το θέλουν έτσι.
     Η θανατική ποινή είναι από τη φύση της - πώς να το πώ - "αντιποίηση αρχής".
     Αυτή είναι η άποψή, μου χωρίς περιστροφές.

     • ΚΜ avatar
      ΚΜ @ Ο Θείος 24/09/2012 16:20:44

      Αυτό μάλιστα, είναι επιχείρημα! Όλα τα άλλα περί Ευρώπης κλπ είναι τρίχες κατσαρές.

   • αποκατάσταση avatar
    αποκατάσταση @ Ο Θείος 24/09/2012 23:25:48

    Θείο εμένα μου κάνουν και τα ισόβια πάντως. Ωστόσο η θανατική ποινή είναι απλώς αντίβαρο της κοινωνίας απέναντι στο ειδεχθές έγκλημα. Ο φόβος φυλάει τα έρμα. Όταν σε 200 χρόνια ο άνθρωπος εκπολιτιστεί το συζητάμε το ζήτημα ξανά. Προς το παρόν μεσαίωνας και αναμόρφωση των κοινωνιών. Δε βλέπεις τους μουσουλμάνους; εκεί μείνανε.

 50. Σταράτα avatar
  Σταράτα 24/09/2012 09:06:15

  ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ γεμάτοι .ξεχ'ασαμε τήν παγκοσμιοποιησή¨?δέν ξέρουμε γιά τήν επερχόμενη πανθρησκεία?τά κόμματα πού στηρίζουμε δέν είναι ιδεολόγικά υπέρ?δλδ τήν φάκα δέν τήν βλέπουμε ?μόνο τό τυρί?γιατί φωνάζεται γιά τό σύριζα κκε μκο κλπ αφού καί νδ πασόκ έχουν υπογράψει φαρδιά πλατιά τίς συμβάσεις.Ενά είναι τό ζητούμενο ή είμαστε υποστιρικτές τού πρωτομάστορα καί παγκόσμιου πολίτη γαπ καί τούς συνεχιστές του ή είμαστε απέναντι υπέρ τής πατρίδας μας μέ τά ήθη καί έθιμα της

 51. Τάκης Μπ. avatar
  Τάκης Μπ. 24/09/2012 09:10:07

  Πολύ σωστό άρθρο. Μένω σε δύο σημεία:
  1.- Το Ισλάμ είναι θρησκεία φανατική.
  Με το φανατισμό, το φόβο και την καταστροφή επιβλήθηκε διαμορφώνοντας μια πολύ σκληρή για τους μη ενδίδοντες θεοκρατική σουλτανική αυτοκρατορία. Όσοι δεν ασπάζονταν το Ισλάμ, αν δεν περνούσαν από το μαχαίρι, ήταν αναγκασμένοι να οδηγηθούν σε μετοικεσίες ή να εξοντώνονται με τρομακτικά φορολογικά μέτρα. Ο θρύλος λέει ότι η καταστροφή της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας στηρίχθηκε σε ένα σόφισμα: «Αν τα βιβλία της συμφωνούν με το Κοράνι δε μας χρειάζονται και αν δε συμφωνούν είναι επικίνδυνα. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να καταστραφούν.» Σήμερα ποια είναι η στάση των μουσουλμάνων προς τους αλλόθησκους; Σήμερα το Ισλάμ έγινε το σκληρό περίβλημα για πολλούς λαούς και πολλά κρατικά μορφώματα. Οι εντός δε μπορούν να ξεφύγουν και οι εκτός δε μπορούν να το τσακίσουν.
  2.- Η σημερινή εικόνα ήταν μια προβολή από το μέλλον.
  Η Τουρκία επιδιώκει να προβάλλει μια εικόνα ηγετικής δύναμης στον μουσουλμανικό κόσμο της Μ. Ανατολής. Εκμεταλλευόμενη ή και υποθάλποντας αντιδράσεις, όπως αυτή στην Αθήνα, ενισχύει το κύρος της ως η μεγάλη δύναμη στην περιοχή, που μπορεί να πιέσει, να διεκδικήσει και να κερδίσει. Κάπως έτσι προωθείται ο νέο-οθωμανισμός. Ο πολύς κ. Νταβούτογλου, μιλώντας προ ημερών για το Κουρδικό πρόβλημα, είπε ευθαρσώς: Δεν θα επιτρέψουμε και δεν θα κάνουμε στο Κουρδιστάν τα λάθη που κάναμε σε άλλες επαρχίες, όπως Αρμενία, Ελλάδα κλπ. ….
  Εμείς περιμένουμε ως μεσσία να μας σώσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

  • alex23 avatar
   alex23 @ Τάκης Μπ. 25/09/2012 17:04:00

   μικρη διαφωνια

   1. το ισλαμ το κανουν φανατικοι οι ιερεις τους και ο τροπος που διαπεδαγωγουν και μεταφραζουν την θρησκεια τους..και αυτο εγινε με την ανοχη και την παροτρυνση της δυσης που ηθελε υπαναπτυξη για να εχει φτηνα πετρελαια

   2. η τουρκια κυβερναται απο μια 'αιρεση' , η οποια ειναι σε κοντρα με τις κυριαρχες στο ισλαμ..δεν θα μπορεσει ποτε να καπελωσει τις αλλες..

   οσο για την μουσουλμανικη ενωση ελλαδος, η ιδια αρνειτε οτι οργανωσε ή μετειχε την διαδηλωση, το απεδωσε σε συγχρονισμενες ενεργειες πακιστανικων σωματειων και τις καταδικασε..
   αυτο δεν σημαινει οτι ειναι αθωα και η ατζεντα της δεν ειναι αντεθνικη, απλως οτι θα παιξει το παιχνιδι της με τα μμε σε ενα πιο προσεχτικο επιπεδο..

 52. Νικος avatar
  Νικος 24/09/2012 09:41:47

  Τα παραπονα σας σ'αυτον που υπεγραψε τα Δουβλινα,σ'αυτον που καποιος καποτε τον χαρακτηριζε αρχιερεα της διαπλοκης,για να το παρει πισω και που εσχατως ηταν και τιμωμενο προσωπο στην επανιδρυση του συγκυβερνωντος κομματος.

 53. elli avatar
  elli 24/09/2012 10:35:23

  Όταν φωνάζουν κάποιοι εδώ και χρόνια ότι κάπως έτσι διέλυσαν και τη Γιουγκοσλαβία,χρησιμοποιώντας τους μουσουλμάνους και ότι δήθεν καταπατούνταν τα δικαιώματά τους, και ότι για να ξεκινήσουν πολλοί πόλεμοι έχουν χρησιμοποιήσει κυρίως θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές, τους λέμε ρατσιστές με περισσή ευκολία.
  Η Ελλάδα ήταν από τις λίγες χώρες που ήταν ασφαλής από αυτή την άποψη γιατί είχε θρησκευτική ομοιομορφία. Ακόμη και οι μετανάστες από το ανατολικό μπλόκ στην πλειοψηφία τους ήταν χριστιανοί. Αφήνοντας ανεξέλεγκτα την εισροή εκατομμυρίων μουσουλμάνων, κάποιοι έβαλαν φωτιά στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας και στην ακεραιότητα του Ελληνικού κράτους.
  Ξυπνήστε πριν είναι πολύ αργά.
  Το να αρχίσουν να σφάζουν στους δρόμους τους "άπιστους" χριστιανούς, τους είναι πολύ εύκολο με μια μικρή αφορμή. Το επιτάσσει έτσι κι αλλιώς η θρησκεία τους.

 54. n.n avatar
  n.n 24/09/2012 10:35:36

  Συρία θέλουν να μας κάνουν. Δυστυχώς ανεχόμαστε τα πάντα. Δείτε ποιος διαμόρφωσε την μεταναστευτική μας πολιτική.Μα φυσικά αυτοί που διαμόρφωσαν και την οικονομική μας πολιτική, αυτοί που σήμερα φεύγουν από την Χώρα μας για να διδάξουν δήθεν

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ n.n 24/09/2012 10:59:04

   Και αυτοί που ψηφίσαμε ευθύνονται (τουλάχιστον, μιλώντας για τον εαυτό μου) που ψήφισα, πιστεύοντας σε μία σκληρότερη πολιτική στο μεταναστευτικό...
   Χθες, το ελληνικό κράτος και η Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά υπέστησαν ένα πολύ μεγάλο διασυρμό από έναν όχλο τυχάρπαστων ανθρώπων με νεαντερτάλεια νοητική συγκρότηση (για να το πω κομψά...) που ζητούν να καταργηθεί η σκέψη και ο λόγος, να μάθουμε να μιλάμε με υστερικές κραυγές μίσους και να πάψουμε να συλλογιόμαστε ελεύθερα:
   Διάβασε, αν θες, αυτό το εύστοχο κείμενο:
   http://kostasxan.blogspot.gr/2012/09/prova-generale.html
   Για εμένα, το Ισλάμ αποτελεί μία τραγική οπισθοχώρηση του ανθρώπινου πνεύματος. Ας διαβάσει κανείς το Κοράνι και ας διαβάσει παράλληλα κείμενα του Μαξίμου του Ομολογητή (αμφότερα, του 7ου αιώνα, σύγχρονα μεταξύ τους) και ας βγάλει αβίαστα το συμπέρασμα...Και το μεν και τα δε κυκλοφορούν σε νεοελληνική μετάφραση.

 55. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 24/09/2012 11:54:51

  Ἐπιτόπου «Ξένιος Δίας», πάνω στὴ διαδήλωση. Κι ὅσοι δὲν ἔχουν ἄδεια, στὰ ποῦλμαν γιὰ τοὺς χώρους κράτησης.

  • Santa avatar
   Santa @ Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 24/09/2012 12:27:06

   Σύσσωμοι όσοι συμμετείχαν στα χτεσινά ισλαμο-ναζιστικά τάγματα εφόδου πρέπει να συλληφθούν, με η χωρίς "άδεια".
   Και να φύγουν με το πρώτο τσάρτερ για οπουδήποτε, δεν με νοιάζει αν θα επιστρέψουν στις χώρες τους η αλλού. Οπουδήποτε. Ο Μπερλουσκόνι τους έστελνε όλους πίσω στον Καντάφι ανεξαρτήτως υπηκοότητας. Ας τα βρούμε και εμείς με έναν δικτάτορα και να τους στέλνουμε εκεί πληρώνοντας με το κεφάλι. Στην Βόρεια Κορέα πχ να σπάνε πέτρες.

 56. T.V avatar
  T.V 24/09/2012 12:37:57

  Ειναι νωρις ακομα, αν κανουν καμμια πορεια προς τα βορεια προαστια, τοτε ισως τους νοιαξει, τωρα γιατι να ενδιαφερθουν;

 57. T.V avatar
  T.V 24/09/2012 12:38:47

  Επισης ηθελα να ρωτησω, στα στρατοπεδα που τους μαζευουν εχουν αφαιρεσει τα πυρομαχικα/οπλα απο τις αποθηκες οεο;

 58. Φανη avatar
  Φανη 24/09/2012 12:40:30

  για να το κανεις αυτο πανω σε διαδηλωση θα χυθει αιμα και αντε μετα να σταματησεις το "ρεμπελο", αλλωστε η Αμερικη δεν υπαγορευσε το συνθημα;
  Σσσσσσττ, ησυχια μεχρι τις εκλογες, μετα αντε και.......σφαχτειτε.

 59. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 24/09/2012 12:42:59

  Απλώς προβολή από την υπόλοιπη Ευρώπη, με αφορμή το περιστασιακό γεγονός που δημιούργησε ο ανεγκέφαλος "σκηνοθέτης" (της πυρκαιάς)...
  h**p://www.philenews.com/el-gr/Eidiseis-Kosmos/25/117174/diadiloseis-mousoulmanon-stin-evropi-sto-onoma-tou-profiti-moameth
  Υπάρχει μόνον διαφορά από χώρα σε χώρα, ως προς την ικανότητα της αστυνομίας να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις: Ακόμη και για τους παλιούς τζερτζελέδες, δεν έφταιγε μόνον ο Πάκης...
  Υπάρχουν (ή μάλλον ...θα έπρεπε να υπάρχουν) και αρμόδιοι από τεχνική άποψη.

 60. ΚΠ avatar
  ΚΠ 24/09/2012 12:43:15

  Επιδότηση σε κάθε μουσουλμάνο με λεφτά της ΕΕ για εισιτήριο άνευ επιστροφής στην Μέκκα για προσκύνημα._Κ.Π.
  ΥΓ: Αφού οι σφυριζαίοι κλπ. είναι εναντίον της θρησκείας και δήθεν υπέρ της ανεξέλεγκτης ελευθερίας, γιατί κόπτονται υπέρ των μεμέτηδων; Ήδη προτείνουν να μην αποτελεί αδίκημα το γαμοσταυρίδι. Ισχύει το ίδιο αν πω π.χ. 'μω τον Μωάμεθ σου; Το ίδιο ισχύει και για τα δήθεν φιλελεύθερα "μπουμπούκια" που μάζεψε ο Στ. Μάνος.

  • arcane avatar
   arcane @ ΚΠ 24/09/2012 14:29:05

   [b]Επιδότηση σε κάθε μουσουλμάνο με λεφτά της ΕΕ για εισιτήριο άνευ επιστροφής στην Μέκκα για προσκύνημα._Κ.Π.[/b]

   Αυτή είναι η καλύτερη ιδέα που έχω ακούσει από οποιονδήποτε ως τώρα.

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ arcane 24/09/2012 21:42:48

    Τότε να δεις πόσοι περισσότεροι ακόμα Ταλεμπάν θα συρρέουν!

 61. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 24/09/2012 12:53:43

  Πέρα από τις (δυστυχώς) αναπότρεπτες συνωμοσιολογίες - και πέρα από πολιτικώς ορθόν αλά (νεότερα) Ελληνικά, να μην χάνεται του "στραβού" το δίκιο:
  Αναρωτηθήκατε άραγε ποτέ αγαπητοί συν-σχολιαστές, οι σύγχρονοι μουσουλμάνοι έχουν ποτέ δημιουργήσει γεγονότα (ταινίες, σκίτσα κτλ) που προσβάλλουν τον Ιησού ή προφήτες του Χριστιανισμού και του Εβραισμού; Δεν το κάνουν, γιατί γι αυτούς ακόμη και ο Ιησούς είναι ένας από τους ελάσσονες, πρίν τον Μωάμεθ προφήτες.
  Γιατί λοιπόν εμφανίζονται στον Δυτικό κόσμο προκλητικές κινήσεις που προσβάλλουν το θρησκευτικό συνάισθημα των μουσουλμάνων; Γνώμη μου είναι ότι δεν φταίνε γι αυτό οι καλώς εννοούμενοι Χριστιανοί (ούτε οι αντίστοιχοι Εβραίοι). Οι προκλήσεις είναι συνήθως κατασκευές που έρχονται από μαχητικές αθειστικές κατευθύνσεις ή περιθωριακές αιρέσεις(Χριστιανικής ή άλλης έμπνευσης). Και συχνότατα, αυτοσκοπός: Να γίνει φασαρία, για να αποκτήσουν οι "δημιουργοί" τον ΧΡΟΝΟ τους και ΤΟ ΧΡΗΜΑ τους ως "διασημότητες".
  Καμμιά σχέση με θρησκευτική διαμάχη λοιπόν.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Ο Θείος 24/09/2012 13:49:10

   Απλά, οι μουσουλμάνοι καίνε τους Χριστιανούς ακόμα και μέσα στις εκκλησίες στις χώρες τους...Αλλά σέβονται τον Χριστό (χαχα!).
   Κάτι το οποίο η politically correct Αριστερά ποτέ της δεν καταδίκασε. Ούτε εσύ, και είμαι βέβαιος (ξέρεις, το "υπεράνω" διανοουμενέ αριστερό δήθεν αντικειμενικό επαμοφοτερίζον στυλάκι, εμένα τουλάχιστον, ποτέ δεν με έπεισε...).
   Προτιμούσα να προσβάλλουν τον Χριστό και να αφήνουν τους χριστιανούς συμπατριώτες τους ήσυχους.
   Και στο κάτω-κάτω, εσύ Θείο, ο αριστερός, θεωρείς τους μουσουλμάνους ζώα που κινούνται μόνο από ένστικτο. Εσύ τους αρνείσαι το αυτεξούσιο και τη δυνατότητα του σκέπτεσθαι. Και θα σου εξηγήσω γιατί:
   Διότι θεωρείς φυσιολογικό να κάνουν σαν ζώα και να σκοτώνονται μεταξύ τους για ένα ηλίθιο βιντεάκι, καρικατούρα των Monty Python, που δεν είδαν (επιπλέον!!!). Δηλαδή, εμμέσως λες: Οι άνθρωποι αυτοί είναι ζώα, δεν έχουν λογική, ας μην τους εξαγριώνουμε. Ας τους φερθούμε όπως σε ένα κατοικίδιο. Είδες φωτογραφίες από την Ομόνοια; Είδες φάτσες, είδες αντιδράσεις; Εσύ αυτά τα δικαιολογείς. Σου φταίει το βιντεάκι, ο σκηνοθέτης, οι Αμερικάνοι, οι, οι.... Όχι αυτοί που αντιδρούν έτσι.
   Εγώ αντίθετα, θεωρώ ότι οι άνθρωποι αυτοί, αν κάνουν όπως κάνουν, έχουν απόλυτη ευθύνη των πράξεών τους. Δεν μου φταίει ο ηλίθιος σκηνοθέτης, μου φταίνε αυτοί. Εχουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ για το πώς είναι και το τί κάνουν. Το επιλέγουν.
   Την ίδια στιγμή, η Αριστερά φρίττει αν πέντε θείτσες και ένας περιθωριακός καλόγερος μαζευτούν έξω από ένα σινεμά και φωνάξουν ότι ο σκηνοθέτης είναι αντίχριστος και κρατούν και κανένα σταυρό και ένα κομποσκοίνι....
   Αν θέλετε, εσείς οι αριστεροί, να επιβάλετε αυστηρότατους περιορισμούς στα ζητήματα σάτιρας των θρησκειών, πείτε το ανοιχτά. Αλλά να ισχύσουν αυτοί για ΟΛΕΣ τις θρησκείες. Εγώ, αν και πιστός χριστιανός Ορθόδοξος, είμαι αντίθετος σε αυτό. Εγώ θέλω ο άλλος να μπορεί να σατιρίσει και τον Χριστό και την Παναγία, δεν θα τον πολεμήσω καίγοντάς τον. Γι' αυτό και δεν μου αρέσει που συνέλαβαν αυτόν που είχε την κακόγουστη σελίδα στο φατσομπουκ για τον Γέροντα Παϊσιο. Κακό στην ψυχή του έκανε. Δεν έπρεπε όμως να τον συλλάβουν.
   Θα επαναλάβω κάτι που έγραψα πιο πάνω: Διαλέχτε οι αριστεροί με ποιους είστε. Με τους Έλληνες, χριστιανούς, άθρησκους, άθεους κλπ, ή με τους ισλαμιστές. Με εμάς ή με τους Ταλιμπάν. Τα πράγματα έχουν αγριέψει πια και η επαμφοτερίζουσα στάση ορισμένων από εσας είναι απλή υποκρισία.

   • Νικόλας avatar
    Νικόλας @ ΒΙΣ 24/09/2012 14:40:23

    Καλά εδώ εξαγριώθηκαν οι ντόπιοι για το γέροντα Παστίτσιο. Καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να ξεσηκώθηκαν οι αγράμματοι ισλαμοταλιμπάν για ένα βιντεάκι του Μωάμεθ τώρα.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ ΒΙΣ 24/09/2012 15:07:22

    Κανέναν άνθρωπο αγαπητέ, δεν θεωρώ "ζώο που κινείται μόνο από ένστικτο". Ούτε Χριστιανό, ούτε Μουσουλμάνο ούτε οπαδό του Ζωροάστρη.
    Όλοι οι άνθρωποι έχουμε πάρει εκ γενετής ως δώρο το αυτεξούσιο και ως βάρος την προσωπική ευθύνη. Αλλά επίσης, όλοι καταφέρνουμε και εξαπατώμεθα: Η ψευδής συνείδηση, που λέμε.
    Έτσι ο ένας, ο κατα φαντασίαν "απελευθερωμένος", νομίζει ότι γίνεται σπουδαίος προσβάλλοντας με κάθε προκλητικό μέσο, πάνω στα φτερά της δημοσιότητας και της φήμης, και μετά προσκυνά είδωλα που έχουν εμφάνιση τραπεζικών λογαριασμών.
    Ο άλλος, ο "καθυστερημένος θρησκόληπτος", νομίζει ότι τιμά τον Θεό του καίγοντας σημαίες ή ανθρώπους.
    Δεν πιστεύω στην πρόκληση. Την αντιπαθώ όπως και το χοντρό εγχώριο χιούμορ των διάφορων Τζιμάκων, Λαζόπουλων κτλ - σε αντίθεση με την ειρωνεία.
    Αλλά ο καθένας έχει νόμιμο δικαίωμα να δηλώνει ότι θέλει. Ακόμη και να σατιρίζει τον γέροντα Παίσιο ή τον Προφήτη. Εδώ, στο θέμα της "διαχείρισης της ελευθερίας της γνώμης" θα συμφωνήσουμε - άν δεν υπάρχει κατά νόμον εξύβριση. Αυτό είναι το νομικό κεκτημένο μας, και δεν το αμφισβητώ.
    Άλλο είναι το διαφιλονικούμενο, πέρα από το νομικό κεκτημένο, είναι πολιτικό, ανάγεται στη σχέση σκοπού και μέσων : Καταλήγεις να διαλέξω από ένα πολιτικό (δηλαδή και ηθικό) δίλημμα. Με ωθείς να ενεργοποιήσω την προσωπική ευθύνη και το αυτεξούσιο. Διαλέγω λοιπόν κάθε φορά και συγκεκριμένα αυτό που θεωρώ σωστό, με το μυαλό και την καρδιά. Διακινδυνέυοντας προφανώς να κάνω και λάθος. Άν εκτιμάς την προσωπική ευθύνη και το αυτεξούσιο, δεν είσαι δεδομένος για κανέναν και για τίποτε.
    Προσπαθώ να είμαι με το αληθές, με το σωστό και με το δίκαιο, έτσι απλά. Αυτό είναι το μέγιστο που μου δίδαξε ο Ελληνικός πολιτισμός, της ακμής (και όχι της σημερινής παρακμής). Κατά "παράδοξο τρόπο", το ίδιο ακριβώς μου δίδαξε και ο Μεσανατολίτης εκείνος ξυλουργός, αλλά μαζί με κάτι άλλο, εντελώς νέο, μέγιστο: Να αγαπώ ακόμη και τον εχθρό μου.

  • ΚΠ avatar
   ΚΠ @ Ο Θείος 24/09/2012 13:57:07

   Έστω ότι δεν το κάνουν (οι μουσουλμάνοι). Αυτό είναι το ζητούμενο; Έχουμε ή όχι ελευθερία του λόγου; Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, πιθανώς όμως να θυμάσαι τι είχε γίνει όταν ο Τζιμάκος τόσες δεκαετίες πριν, τραγουδούσε "κι εγώ σ' αγαπώ, 'μω τον Χριστό μου". Ασχέτως αν ήταν σωστή ή λάθος η απαγόρευση της κυκλοφορίας του δίσκου, οι περισσότεροι στάθηκαν στην απαγόρευση κι όχι στους πράγματι προκλητικούς στίχους των Μ. Ταξιαρχιών (ένας εκ των οποίων, αφού έγραψε τον περίφημο στίχο "στης βουλής τα έδρανα, αχ κι εγώ να εκλ@ν@", πλέον κλ@νει στα περι ου ο λόγος έδρανα και μάλιστα, συμπολιτευόμενος). Το ίδιο είχε γίνει και με τις εκδόσεις Πλέθρον για τον Μαρκήσιο. Σήμερα, μετά 30 χρόνια, ξαναγυρνάμε στην δεκαετία του '50; Και στο κάτω κάτω της γραφής, τι μας νοιάζει εμάς; Ελληνική ήταν η ταινία ή αμερικάνική; Να παν' να διαδηλώσουν στην Σάνσετ Μπούλβαρντ, όχι στην Πανεπιστημίου. Κακά τα ψέμματα, ο φανατικός μόνο αφορμή ψάχνει. Και οι συγκεκριμένοι φανατικοί ως μια επικίνδυνη έκδοση "χρήσιμου ηλίθιου" θα χρησιμοποιηθούν σε μικρό χρονικό διάστημα, κυρίως από την Τουρκία._Κ.Π.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ ΚΠ 24/09/2012 15:21:59

    Δεν μπορώ εύκολα να εγκρίνω λογοκρισίες, αλλά εκείνο ήταν εξύβριση - νομικό το θέμα, σωστά έγινε η νομική του διαχείριση.
    Η προσωπική μου άποψη για τους διάφορους Τζιμάκους, Λαζόπουλους κτλ, όπως και για την υπόθεση που συζητούμε, έχει κυρίως αισθητικό υπόβαθρο (άρα και ηθικό): Το έγραψα ήδη, τους θεωρώ φαινόμενα παρακμής - αλλά αυτό είναι ζήτημα προσωπικού γούστου, όχι λογοκρισίας.
    Για την εκτίμησή σου ότι οι διαδηλώνοντες (εκτός τόπου) είναι φανατικοί που ψάχνουν αφορμή, συμφωνώ απολύτως.
    Αλλά όπως δεν ευθύνονται "οι Αμερικανοί εν γένει" για το κακόγουστο (κατά τη γνώμη μου) δημιούργημα ενός Αμερικανού σκηνοθέτη, έτσι ακριβώς δεν είναι λογικό και δίκαιο να δαιμονοποιούμε κάθε άτομο μουσουλμανικού θρησκεύματος επειδή οι φανατικοί εκ των μουσουλμάνων ψάχνουν αφορμή για να τα κάνουν λίμπα. Επιστρέφουμε λοιπόν πάλι στη συζήτηση περί προσωπικής (και ποτέ συλλογικής) ευθύνης.

   • kinezos avatar
    kinezos @ ΚΠ 24/09/2012 15:50:15

    Ο χαρακτηρισμος "ζωα" δηλωνει μια συγκριση. Μια συγκριση τροπου ζωης και ηθων. Μεταξυ ημων και των αλλοτριων. Ειναι λαθος ομως. Και σας το λεει καποιος που το χαρακτηρισμο αυτο τον χρησιμοποιει καθημερινα στην δουλεια του. Οταν ομως σκεπτεσαι νηφαλια, αναρωτιεσαι: γιατι τους λεω ζωα? Επειδη ειναι διαφορετικοι στη καθημερινη λειτουργια τους. Επειδη αυτα που θεωρω εγω σημαντικα για την ομαλη συνυπαρξη μεσα σε ενα κοινωνικο συνολο, για αυτους ειναι ασημαντα. Γιατι ομως? Απλα γιατι εχουμε γαλουχηθει σαν κοινωνιες και λαοι εντελως διαφορετικα. Αν σας ελεγα οτι οι κινεζοι φτυνουν καθε 30δευτερα (οχι ο ιδιος ανθρωπος, αλλα μια ροχαλα καθε μισο λεπτο πεφτει σιγουρα) σε οποιοδηποτε χωρο κι αν βρισκονται (εχω πετυχει υπαλληλο σουπερ μαρκετ να φτυνει κατω, μεσα στο μαγαζι διπλα στα τροφιμα. εκει βγηκε αυθορμητα ο χαρακτηρισμος "ζωο" και μεγαλοφωνα) δεν θα τους χαρακτηριζατε αναλογα? Ναι. Και με το δικιο σας. Οπως κι εγω. Αλλα για αυτους δεν ειναι κοινωνικα κατακριτεο. Ειναι φυσιολογικο. Οποτε σε τι συμπερασμα καταληγουμε? Οτι απλα ειμαστε διαφορετικοι ο ενας λαος απο τον αλλον. Στις συνηθειες μας και κυριως στην κοινωνικη μας δραστηριοποιηση. Αυτο δεν κανει ουτε εμας του σαλονιου ουτε αυτους τα ζωα. Απλα μας κανει διαφορετικους.

    ΑΛΛΑ....και εδω ειναι το ζουμι που κανενας αριστερο-λαθρο-λαγνος δεν αντιλαμβανεται....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Το κανουμε κατ'αναγκη οσοι ειμαστε για δουλειες στα μερη τους, αλλα με κοπο. Πιστεψτε με. Και αυτο πρεπει να το αντιληφθουν οι λατρεις τις πολυπολιτισμικοτητας. Εχουμε γαλουχηθει με τοσο διαφορετικα προτυπα ως λαοι (οι της δυσης και της ανατολης) που ειμαστε σαν το λαδι με το νερο. Δεν αναμιγνυομαστε. Με καμια δυναμη και κανενα ιδεολογημα. Παραλληλα, πολλοι εξ αυτων (ειδικα οι Αραβες ή γενικοτερα οι μουσουλμανοι) ειναι κοινωνικα και ιδεολογικα εξτρεμιστες και κοινωνικα απροσαρμοστοι. Their way or the highway. Δεν υπαρχει μεση λυση. Δεν προκειται να τους ριξεις σε ενα κοινωνικο συνολο διαφορετικο απ'αυτους και να περιμενεις να προσαρμοστουν. Θα προσπαθησουν με καθε εξτρεμιστικο τροπο να σε κανουν να αλλαξεις εσυ. Ειναι (και μην το παρετε οι "προοδευτικοι" αρνητικα) σαν τους ιους. Δεν προσαρμοζεται ο ιος, αρρωσταινει ο ξενιστης.

    Οταν λοιπον τους κουβαλατε μεσα στην πορτα μας, τι περιμενετε να κανουμε, εφοσον αυτοι αποδεδειγμενα δεν προσαρμοζονται και δεν αλλαζουν? Να αλλαξουμε εμεις? Σαν πολλα δε ζηταει το ψευτο-προοδευτικο ιερατειο? Ξεκινησανε απο το να μας "μαθουνε" το σεβασμο στον συνανθρωπο (αναποσπαστο κομματι της κοινωνικης μας παιδειας ουτως ή αλλως), συνεχισανε στο να μας εμφυσησουν την αναγκη συνδρομης στον αναξιοπαθουντα (σε ποιο λαο τα λενε αυτα?...στους ελληνες. στην ελλαδα που η λεξη φιλοξενια γεννηθηκε?) και καταληγουν στο "φατε τους στη μαπα και αλλαξτε εσεις, γιατι αυτοι δεν αλλαζουν".

    Τοτε λεμε κι εμεις. Εμεις δεν αλλαζουμε. Δεν καταστρεφουμε τις κοινωνικες μας δομες για αυτους. Ας επιστρεψουν σπιτια τους. Γιατι για παρτη τους Ισλαμαμπαντ δεν γινομαστε. Και ειλικρινα προτεινω στους υπερευαισθητους κυριους προοδευτικαριους, υπερμαχους της παραμονης και ασηλειας των εν λογων μαζων, να επισκεφθουν τις πατριδες τους. Ειλικρινα. Χωρις δοση ειρωνειας (εκει που ειναι να πατε στο γκλαμουρατο ωησακι το καλοκαιρι, πεταχτειτε μια βολτα στο Πακισταν) Και μετα ας ξανακανουμε την κουβεντα.

    • Αντικομμουνιστής avatar
     Αντικομμουνιστής @ kinezos 25/09/2012 16:29:46

     Ο Βούγιας είπε: Θα συνηθίσετε την κουλτούρα τους, τις μυρωδιές τους, τα φαγητά τους, τα τραγούδια τους, τους ήχους τους, έστω και με το ζόρι.

   • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ avatar
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ @ ΚΠ 24/09/2012 18:27:07

    ΚΠ.Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω σχόλια σου. Συμπληρώνοντας σε αυτά που γράφεις φίλτατε πληροφορώ εσένα και τους υπόλοιπους σχολιαστές. Σήμερα έλαβα ένα e-mail από γνωστούς μου. Περιείχε φωτογραφίες από την χθεσινή συγκέντρωση των διαδηλωτών πιστών του Ισλάμ στην Αθήνα. Δέκα διαφορετικές φώτο από διάφορες λήψεις παρουσιάζουν 6 διαφορετικά άτομα που κρατούν πλακάτ όπου με παραφθορά αναφέρουν εκ του πονηρού την DEMOCRACY ως DOMOCRACY πιθανόν για να τους καλύψει κάποιος αριστερός συνήγορος σε περίπτωση σύλληψης. Έγραφαν τα πλακάτ DOMOCRACY AND FREEDOM on DEATH ROW. ISLAM IS COMING. Τα παράσιτα που τις κρατούσαν δεν συνελήφθησαν αν και περπατούσαν κοντά στους Ματατζήδες. Το είδα επίσης αναρτημένο και σε διάφορα μπλογκς. Συμπεράσματα μπορεί άνετα να βγάλει πλέον ο καθένας για το τι επιδιώκουν αυτά τα ύποπτα στοιχεία εις βάρος της εθνική μας ασφάλειας, της ελευθερίας μας και των πολιτικών αξιών μας και το τι μας κρύβουν άπαντες οι πολιτικοί μας. Είναι λογικό οι πολιτικοί να κρατούν τον λαό σε ηρεμία για να διαχειριστούν καταλληλότερα την υποβόσκουσα κρίση. Είναι όμως σωφροσύνη και σωστός χειρισμός η ταχεία διευθέτηση του προβλήματος με συλλήψεις όλων των φονταμενταλιστικών πυρήνων που υπάρχουν στην Ελλάδα, άμεση απέλαση και πακέτο αποστολή στην χώρα τους ως ανεπιθύμητους δια παντός απελαθέντες, πριν αρχίσουν αυτοί δράση και οι ΧΑ αντιδράσεις και μπλέξουμε με τραγωδίες, βομβιστικές επιθέσεις, συλλήψεις, δίκες παρατηρητές από ΜΚΟ, ισλαμικά φόρουμ και πρόστυχη παραποίηση της αλήθειας από το κάθε κατάπτυστο ειδησεογραφικό διεθνές έντυπο όπως έγινε στην Βρετανία για την δίκη των βομβιστών του Lockerbie. Στην Μαδρίτη 11/3/2004 στον σταθμό Atocha η βομβιστική τραγωδία κόστισε 177 αθώους νεκρούς συν τους 7 φονιάδες ισλαμιστές τρομοκράτες και έναν δικαστικό αγώνα 21 μηνών για να καταδικαστεί ο μαροκινός υπεύθυνος συντονιστής των βομβιστών. Αυτό το παλιόσκυλο κάποια ημέρα θα βγει από την φυλακή, οι αθώοι νεκροί ποτέ από τους τάφους που λειώνουν. Εκείνα τα πολυσυζητημένα όργανα παρακολούθησης επικοινωνιών της ΕΥΠ παρακολουθούν ύποπτες επικοινωνίες ή απλά χρησιμεύουν και αναλώνονται μόνο για να βοηθήσουν την αστυνομία να πιάσει κάποιους φαιδρούς απαγωγείς πλουσίων ή συμμορίες ληστών;

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Ο Θείος 24/09/2012 14:16:43

   τι ωραία που τα λες...

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ αλλενάκι 24/09/2012 14:37:55

    Δεν είναι αλήθεια ;
    Στη Δύση ευδοκιμεί σήμερα η υπέρτατη θρησκεία του "θεού Μαμμωνά". Συνοδοιπόροι της ο αθειστικός εξτρεμισμός (η τυφλή "πίστη στη γνώση") και οι αιρετικές σέχτες, κυρίως στις ΗΠΑ. Όλοι έχουν ως αρετή την προκλητικότητα, τον δικό τους "χρόνο στα ΜΜΕ" - δηλαδή χρήμα.
    Στην Ανατολή ευδοκιμεί ο μουσουλμανικός εξτρεμισμός, Σαλαφίστες, Ουαχαμπίτες και εξτρεμιστές σιίτες. Και πίσω από την δεισιδαιμονία, βρίσκονται τα πετροδολλάρια και η κυριαρχία στους δρόμους των υδρογονανθράκων.
    Και τα δύο είναι πολύ διαφορετικές, ακραίες εκδηλώσεις παρακμής, ενός και του αυτού πολιτισμού που πεθαίνει. Σε Δύση και Ανατολή. Που έχασε την ψυχή του και έκανε ψυχή το χρήμα.

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ Ο Θείος 24/09/2012 17:56:39

     Η Διεθνής των Αγορών ποντάρει τα ρέστα της στο Ισλάμ. Άρθρο του συνοδοιπόρου σου διεθνιστή, Θράκα.

     Τι να πει και αυτός, σε μέγγενη μεταξύ της Πατρίδας του και της Αθεϊας/Αριστερισμού του.
     Κλείνει ως εξής:
     "αριστεροί στην Ελλάδα, θα χρειαστεί να διαβάσετε το κοράνι, είτε γιατί θα σας χρειασθεί για την ανάσχεση του ισλάμ, είτε γιατί θα σκύψετε να προσκυνήσετε".

     Διαλέγεις και πέρνεις Θείε!

     • Ο Θείος avatar
      Ο Θείος @ αλλενάκι 24/09/2012 21:34:29

      Ως λογοτεχνικό έργο παγκόσμιας αξίας να το διαβάσω ευχαρίστως, ουδεμία αντίρρησις.
      Για την πολιτική (τι και πώς να ανασχέσω), την ηθική (άν πρέπει να προσκυνώ, τι να προσκυνώ και πότε) και την μεταφυσική (σε τι πρέπει να ελπίζω και τι να φοβάμαι), μου αρκεί ο Αριστοτέλης, ο Πλάτων, τα Ευαγγέλια, ο Απόστολος Παύλος και ο Ιμμάνουελ Κάντ.
      Τα λοιπά - και το Κοράνι - είναι απλές υποσημειώσεις ή σχόλια, συναινετικά ή αντιρρητικά.

  • Τάκης Μπ. avatar
   Τάκης Μπ. @ Ο Θείος 24/09/2012 20:09:50

   « Καμιά σχέση με θρησκευτική διαμάχη λοιπόν.»
   Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Άλλωστε, στη διαμάχη απαιτούνται δύο τουλάχιστον αντίπαλοι μαχητές. Στην Αθήνα είδαμε από τη μια πλευρά τους εξαναστάντες μουσουλμάνους μαχητές. Από την άλλη πλευρά; Είδατε κάπου κάποιους Έλληνες να παρακολουθούν το ανοσιούργημα και να αντιδρούν κι αυτοί δημόσια σε βάρος του Μωάμεθ; Προς τι, λοιπόν η αντίδρασή τους στο κέντρο της Αθήνας με τα όποια επακόλουθά της; Για να κερδίσει «κλέος» και χρήμα ο ανόητος – ίσως και αργυρώνητος – «δημιουργός»;
   Έχω την αίσθηση ότι το «δόγμα» του πρώιμου- και όχι μόνο- προτεσταντισμού της Αμερικής «όποιος δεν είναι φίλος μου είναι εχθρός μου», σύμφυτο με το Ισλάμ, έχει ενισχυθεί τεχνηέντως στους απλοϊκούς πιστούς για εξωθρησκευτικούς σκοπούς και σκοπιμότητες.
   (Μακριά από μένα τεχνικές αποπροσανατολισμού και θεωρίες συνωμοσίας.

 62. Carl Sagan avatar
  Carl Sagan 24/09/2012 17:16:32

  Μη φορτώνεις το Θεό με την ευθύνη της γέννησης και του θανάτου. Δεν τη θέλησε αυτήν την ευθύνη, εμείς του του φορτώνουμε για να κρύψουμε την ευθυνοφοβία μας. Αν ο Θεός επιθυμήσει ποτέ αυτήν την απόφαση, θα επιθυμήσει επίσης και την απόφαση για τη στέρηση της ελευθερίας των ζωντανών. Άρα και η ποινή της φυλάκισης είναι αντιποίηση αρχής. Όμως σφάλεις και στο ότι η ποινή του θανάτου είναι απόφαση για γέννηση ή θάνατο. Δεν είναι. Η ποινή προσδιορίζει τις συνέπειες της παραβίασης ενός νόμου, δεν υποχρεώνει κανέναν να τον παραβιάσει. Όποιος παραβιάσει το νόμο υφίσταται τις συνέπειές. Στην περίπτωση που η συνέπεια είναι θάνατος, πρόκειται για αυτοκτονία. Η ευθύνη είναι του παραβάτη, όχι του νομοθέτη. Και η απαγόρευση της αυτοκτονίας είναι απόφαση για τη συνέχιση της ζωής, άρα σύμφωνα με το σκεπτικό σου η απόφαση αφορά το Θεό. Εμποδίζοντας κάποιον να αυτοκτονήσει διαπράττεις αντιποίηση αρχής. Ή μήπως όχι;

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Carl Sagan 25/09/2012 17:14:12

   Άς μην στρεψοδικούμε.
   Δεν δέχομαι το δικαίωμα στην αυτοκτονία, το ίδιο όπως αρνούμαι κατηγορηματικά την θανατική ποινή ή την άμβλωση (εκτός από λόγους υγείας της μητέρας).
   Η ελευθερία της βούλησης και το αυτεξούσιο ισχύουν αλλά σε πράγματα και αποφάσεις που είναι στα μέτρα του ανθρώπου. Δεν ισχύουν σε πράγματα πέρα από αυτά. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να δημιουργήσει ζωή εκ του μηδενός, τη δική του ή άλλων. Ποτέ δεν θα μπορέσει. Δεν δικαιούται ούτε να την αφαιρεί.
   Δεν υπάρχει ελευθερία της βούλησης για ζωή και θάνατο.

  • Carl Sagan avatar
   Carl Sagan @ Carl Sagan 25/09/2012 18:58:11

   Δεν στρεψοδικώ. Τα επιχειρήματά μου είναι βάσιμα και υποστηρίξιμα.

   Δεν μπορείς να εξαιρέσεις την ζωή και τον θάνατο από τις αρμοδιότητες των ανθρώπων χωρίς να αντιφάσκεις, διότι κάθε ανθρώπινη πράξη ή παράλειψη έχει άμεσες ή έμμεσες συνέπειες ως προς τη ζωή και το θάνατο. Με άλλα λόγια καθορίζεις τον ρου της ιστορίας ακόμα και όταν αναπαύεσαι ακίνητος στο κρεβάτι σου. Αναθέτοντας τώρα κάποιες από τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής σε έναν υπερφυσικό δράστη, τις αναθέτεις στην πραγματικότητα στο τυχαίο γιατί ο δράστης αυτός δεν υπάρχει. Και αν υπήρχε, δε θα έβρισκε καθόλου τιμητικό ότι τον επιφορτίζουμε με την αγγαρεία να πρέπει να μας γεννά και να μας σκοτώνει με παγκόσμιο ρυθμό 3-5 άτομα το δευτερόλεπτο.

 63. nik avatar
  nik 24/09/2012 17:35:56

  Επί πολλά χρόνια γράφω για τον λαθροεποικισμό της Ελλάδος, σε διάφορα σάϊτ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναφερόμενος κυρίως στον μουσουλμανικό λαθροεποικισμό! Το βλέπαμε. Όπως το έβλεπε και ο Βορίδης και ο Αδωνις Γεωργιάδης, και ρατσιστές μας ανέβαζαν, φασίστες μας κατέβαζαν τα αριστερόβουλα κατακάθια...τώρα όλοι εισπράττουμε τα αποτελέσματα αυτής της προδοτικής πολιτικής των κυβερνήσεων πασοκ (κατά κύριο λόγο γιατί και η ΝΔ είχε ευθύνες...)

 64. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 24/09/2012 21:13:45

  Ξυπνατε, αντισταθειτε, δραστε... >>>οπως μπορει ο καθενας στην εισβολη των λαθρο.

  Μην ξεχνατε, οτι οι Πατριωτικα σκεπτομενοι Ελληνες , ειμαστε (προς το παρον) τουλαχιστον 8.000.000 , συν αλλα 3.000.000 εκτος Ελλαδος. Οι αμεσα απελασιμοι λαθρο και οι (σιγουροι) εν Ελλαδι φιλοι τους , δεν ειναι πανω απο 2.000.000.

  Και η μικρη συμμετοχη του καθενος μας, κατι προσφερει. Ακομα και το γιουχαισμα σε αυτον που παιρνει λαθρο σι-ντι στη παραλια, ή προιοντα μαιμου απο αφρικανο.

  Ακομα κι η συνεχης οχληση στην Αστυνομια για τις παρανομιες τους, ακομα και το κραξιμο στους λαθρο που ειναι στα φαναρια, ακομα και η παροτρυνση στους Λιμενικους και στη Δημοτικη Αστυνομια να δρασει, ακομα κι η ενημερωση του εποπτη εργασιας για καποιον που χρησιμοποιει λαθρο κτλ κτλ, ΑΝ αυτα τα λιγα τα κανουμε ΟΛΟΙ, τοτε να μπορει να κανουμε τη μεγαλη διαφορα.

  Η υπαρξη της Ελλαδας ΜΑΣ, θα κριθει απ τη γενια μας...

  • Carl Sagan avatar
   Carl Sagan @ Μικρασιάτης 24/09/2012 22:11:13

   Σωστός. Να ρίξω κι εγώ μια ιδέα που την έχω εφαρμόσει κιόλας 5-6 φορές. Όταν βλέπω κουβά με σαπουνάδα στο πεζοδρόμιο, τον παίρνω και φεύγω. Τον αδειάζω παρακάτω, και τον πετώ στα σκουπίδια. Σε όλες τις περιπτώσεις ο κουβάς που μάζεψα ήταν συσκευασία πλαστικού χρώματος, με μεγάλη βεβαιότητα μαζεμένος από τα σκουπίδια, επομένως επιστρέφοντάς τον στον κάδο απορριμάτων δεν έκανα τίποτα περισσότερο από το να τον επιστρέψω στην φυσική του θέση. Όσο για τους κομιστές των κουβάδων, παράξενο πράγμα, μόλις με δουν να παίρνω στα χέρια μου τον κουβά αρχίζουν και τρέχουν. Προς την αντίθετη κατεύθυνση.

 65. Santa avatar
  Santa 24/09/2012 21:21:42

  Το φίδι του ναζισλαμισμου το πατάς στο κεφάλι από νωρίς...
  Το μονο παρήγορο εάν τελικά ξεσπάσει αιματοχυσία, είναι πως οι πρώτοι που θα σφάξουν τα ισλαμοναζιστικά SS θα είναι οι αριστερούληδες θολοκουλτουριάρηδες των ΜΚΟ της ανταρσίας και των εξαρχείων. Όλοι αυτοί οι δοσίλογοι θα ψοφήσουν από το τέρας που οι ίδιοι εξέθρεψαν. Και μετά θα καθαρίσει η αστυνομία και ο στρατός τα ισλαμικά δίποδα κτήνη, γιατί όταν θα χύνονται ποταμια αίματος στους δρόμους από τις συγκρούσεις που θα έρθουν, οι λύσεις που θα δοθούν δεν θα αρέσουν στην human right watch και το ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπινων δικαιωμάτων.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Santa 24/09/2012 21:46:22

   Αγία μου (ή Άγιέ μου), η γλώσσα που λαλείς δεν μαρτυρά ίχνος αγιοσύνης...
   "Αριστερούληδες, θολοκουλτουριάρηδες, δοσίλογοι, ψοφήσουν, αστυνομία (και στρατός!) δίποδα κτήνη, ποτάμια αίματος στους δρόμους..."
   Ανατριχιάζω, αλλά δεν φοβάμαι, τα αντίδοτα είναι δοκιμασμένα, "πίστις, ελπίς, αγάπη, μείζον δε τούτων η αγάπη"...

 66. Λακμος avatar
  Λακμος 24/09/2012 21:53:07

  Διαβαστε εδω: http://www.enikos.gr/society/81862,Oi_moysoylmanoi_gia_ta_epeisodia.html Πως το σχολιαζετε;

 67. xp avatar
  xp 24/09/2012 23:40:23

  Συμφωνω με τον Θειο .Επαναλαμβάνω για τρίτη φορά.Πυροβολούμε τα ποδια μας μη διαχωρίζοντας την Θρησκεία από την λαθρομετανάστευση.Αυτό θέλουν κάποιοι κύκλοι !!! Να τα εμπλέξουν!

  Σε όλες τις ισλαμικές χωρες θα πας με βιζα αφού θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδκασίες και φυσικά πρέπει κάποιος να σε καλέσει απο εκεί .
  (Θελω να κάνω μια δουλειά και με έχουν ............σκίσει στο πως θα είναι γραμμένο το έγγραφο,από που θα έχει διαπίστευση κτλ και μάλλον θα χάσω τις προθεσμίες).

  Αν ,ας πούμε,κάνεις κάτι που ξεφέυγει σου λένε ουστ και ΔΕΝ ξαναπάς για πολλά πολλά χρόνια.
  Εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι ανάλογο!!!!

  Τι σχέση έχει η θρησκεία με αυτά?

  Με πήραν τηλέφωνο κάτι φίλοι μου άραβες και τους είπα τα παραπάνω!!
  Γιατί ένας κύριος στα κανάλια βγαίνει και λέει ότι εκπροσωπεί τους μουσουλμάνους?Ιμάμης είναι?
  Το Ισλάμ είναι αναγνωρισμένη παγκόσμια θρησκεία ,ουδεμία σχέση έχει με το ποιοι θα μπαινοβγαίνουν χωρίς χαρτιά στην χώρα ή το τι κάνουν αυτοί.Αυτό είναι αρμοδιότης του κράτους!!!!
  Χαλάμε την εικόνα σε μια τεράστια αγορα ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ!!

  ΥΓ Η ΕΥΠ ροχαλίζει?

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ xp 25/09/2012 10:47:33

   Περιμένει να υποδεχθεί τον Οτσαλάν number II.
   Μήπως ξέρει να κάνει άλλη δουλειά;

 68. xp avatar
  xp 25/09/2012 02:03:07

  Παιδες προτείνω ΟΛΟΙ να δειτε http://www.youtube.com/watch?v=UfBLh2kdo_Q
  Δεν ειναι αλήθεια οτι λεει διοτι δεν εκανε αραπιά αλλά είναι το καλύτερο!
  Ζαμπέτας!!!!

 69. Θησειώτης avatar
  Θησειώτης 25/09/2012 07:31:35

  Στο μεταξύ τα τάγματα εφόδου ετοιμάζονται για τον επερχόμενο χειμώνα.
  Ο Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. θα τα καταδικάσει, ή είναι "δικοί μας"?
  http://vimeo.com/50083938#

 70. GLAD avatar
  GLAD 25/09/2012 16:18:44

  Από την μακρά περίοδο που το Antinews διατηρεί το θέμα αυτό προς σχολιασμό, προκύπτει το έντονο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.
  Θα πρέπει λοιπόν να ξεκινήσουμε πάλι από πρακτικά θέματα .
  Πρώτο και κύριο ο ρυθμός απέλασης των "λάθρο".
  Δηλαδή πόσοι πρέπει να φεύγουν κάθε μέρα , εβδομάδα , μήνα .
  Πάντως πιστεύω ότι η λύση των αεροπλάνων είναι ακριβή και δεν βολεύει διότι δεν χωράνε πολλοί.

 71. Master avatar
  Master 25/09/2012 18:49:53

  "Όταν άφηνε και αφήνει τους νεοναζιστές να κάνουν κουμάντο τη νύχτα, να μαχαιρώνουν, να απειλούν, να εκβιάζουν ξένους και Έλληνες, το επόμενο θα ήταν αυτό που ζήσαμε στο κέντρο της Αθήνας."

  Όταν αύριο θα πρέπει να διώξουμε όλους αυτούς τους μουσουλμάνους με το ζόρι για να μην γίνουμε τζαμαχιρία ποιος θα το κάνει; εσύ ή ο Δένδιας;

 72. Λακμος avatar
  Λακμος 25/09/2012 19:50:39

  Η παρακατω ειδηση απο το ΤV Κοσμος της Ροδου επιβεβαιωνει τα οσα λεει ο τιτλος και το κειμενο που σχολιαζουμε εδω. Πεντε Πακιστανοι τσακισαν στο ξυλο 20χρονο φοιτητη επειδη φορουσε μαυρο μπλουζακι και τον περασαν για χρυσαυγιτη. Η κοινωνια της Ροδου ειναι ανασταση γιατι, οπως λεει το ΤV Κοσμος η παραβατικοτης των εκει Πακιστανων εχει παρει διαστασεις:

  ΡΟΔΟΣ - Για Χρυσαυγίτη πέρασαν τον 20χρονο οι Πακιστανοί
  Ειδήσεις TVkosmosTuesday, September 25, 2012 - 10:30:00 AM

  Όλα δείχνουν ότι άρχισαν να επωάζονται συνθήκες για μια αναμέτρηση, δίκης βεντέτας, μεταξύ Πακιστανών μεταναστών και οπαδών της Χρυσής Αυγής. Το χθεσινό περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 20χρονου, επειδή φορούσε μαύρο μπλουζάκι, ανοίγει παράθυρο για μια μετωπική σύγκρουση που κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πότε θ’ αρχίσει και πώς θα εξελιχθεί!


  Πάντως, το γεγονός ότι Πακιστανοί «πρώτοι ήρξατο χειρών αδίκων», έχει προκαλέσει αναταραχή και ανησυχία στην κοινή γνώμη, αλλά είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει η Χρυσή Αυγή, που μέχρι τώρα επιδεικνύει αυτοσυγκράτηση σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη χώρα. Το βέβαιο όμως είναι ότι τα μέλη της δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια και θα απαντήσουν στην πρόκληση. Ερωτηματικό ωστόσο παραμένει ο τρόπος με τον οποίο θα επιλέξουν για να απαντήσουν.

  Το θέμα απασχολεί από χθες το βράδυ την Αστυνομία, η οποία δεν θέλει σε καμιά περίπτωση ν’ ανοίξει ένα τέτοιο μέτωπο, διότι, εκτός των άλλων, θα είναι δύσκολο να ελέγξει. Από την άλλη πλευρά, οι Πακιστανοί, σε σύγκριση με άλλους αλλοδαπούς, δεν είναι καθόλου συμπαθείς στη ροδιακή κοινωνία, καθώς έχουν εμπλακεί σε πολλές υποθέσεις παραβατικότητας, επιδεικνύοντας προκλητική θρασύτητα.

  Ειδικά, μετά το χθεσινό περιστατικό του ξυλοδαρμού του 20χρονου με αυτοσχέδια ρόπαλα από ξύλο και σίδερο, η θέση τους έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Εάν δε οι Χρυσαυγίτες αποφασίσουν να απαντήσουν, τότε σίγουρα θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Και θα φέρουν ακέραιη την ευθύνη.

  rodosalarm.gr

  πηγή: tvkosmos.gr/

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.