#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/08/2012 07:04
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πρεμιέρα του «μετα-ΠαΣοΚ» του ΣΥΡΙΖΑ, στις 3 Σεπτεμβρίου (!)Σάλο έχει προκαλέσει η αναγγελία της εκδήλωσης που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νίκαια την ερχόμενη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου. Η ημερομηνία συμπίπτει με την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ το 1974, καθώς και με την εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας διακήρυξης αρχών του Κινήματος από τον Ευ. Βενιζέλο. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στην εκδήλωση της Νίκαιας θα πλαισιώσουν τον Α. Τσίπρα δύο στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ: ο καθηγητής Μ. Γκίβαλος και η κυρία Νίνα Κασιμάτη.

Η αφίσα της εκδήλωσης μάλιστα χρησιμοποιεί δύο από τα κεντρικά μότο του ΠΑΣΟΚ της δεκαετίας του ΄70 και του Ανδρέα Παπανδρέου: «Εθνική Ανεξαρτησία-Λαϊκή Κυριαρχία». Ενώ οι Μ. Γκίβαλος και Νίνα Κασιμάτη συμμετέχουν ως ιδρυτικά στελέχη στον «Νέο Αγωνιστή», μια ομάδα πρώην μελών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που αποχώρησε λίγο μετά την ένταξη στο Μνημόνιο και στις τελευταίες εκλογές στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για όσους όμως δεν τα πιάνουν εύκολα, δίνει χείρα βοηθείας η ίδια η ιστοσελίδα του «νέου Αγωνιστή», όπου ρητά αναφέρεται η προέλευση και απόσχιση των ενδιαφερομένων από τα εκλεγμένα όργανα του ΠΑΣΟΚ και η ανάγκη για «την συγκρότηση ενός νέου σοσιαλιστικού κόμματος, γιατί το παλιό έχει αυτοκαταργηθεί. Το σημερινό ΠΑΣΟΚ αντιποιείται την ιστορία και τους αγώνες του λαού για λαϊκή κυριαρχία, εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική απελευθέρωση και δημοκρατική διαδικασία. Έχει καταληφθεί από τους εγχώριους και ξένους πολιτικούς και κοινωνικούς εκπροσώπους του χρηματιστικού κεφαλαίου και του (νέο)φιλελευθερισμού. Ως δημοκράτες και σοσιαλιστές θα αγωνιστούμε στα πλαίσια ενός πλατιού πολιτικού και κοινωνικού μετώπου, για την εθνική, δημοκρατική, παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας.»

Η εκδήλωση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ που θα κορυφωθεί την ερχόμενη Άνοιξη με το ιδρυτικό του συνέδριο, ως ενιαίου, ομοουσίου και αδιαιρέτου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ, αλλά άπαντες τα έχουν «πάρει στο κρανίο» για τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να οικειοποιηθεί (με επιτυχία είναι αλήθεια) - το χώρο του «παλαιού» ΠΑΣΟΚ.

Ο Τσίπρας ως άλλος Ανδρέας θα αναφωνήσει: «Βυθίσατε τη χώρα», αφού πρώτα ανακοινώσει τις νέες μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και τους «δανεικούς» από ΚΚΕ. Ο Περισσός τους στέλνει για να «ψηθούν»..

Οι αριστεροί σοσιαλιστές θα παραστούν στην εκδήλωση με κοντομάνικο ζιβάγκο, ειδική παραγγελία από τις βιοτεχνίες ενδυμάτων του λαού στην Κίνα.

Έχουν προσκληθεί μέλη του ΠΑΚ, του ΚΑΠΗ, του ΚΑΠΕ και του ΚΑΤ, πάλαι ποτέ νεολαίοι που πρωταγωνίστησαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, και γενικότερα όσοι φορούσαν παντελόνι καμπάνα σε συνδυασμό με παχιά φαβορίτα στα ‘70ς.

Στην Κουμουνδούρου έχουν σημάνει γενικό συναγερμό και καλούν όσους πιστεύουν στον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της ελληνικής κοινωνίας, στην εθνικοποίηση των κοιτασμάτων πετρελαίου, στην κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, στο τέλος της εξάρτησης της χώρας από τις ΗΠΑ  την ΕΕ και τα φρεσκοληγμένα  φάρμακα, στην παραδειγματική τιμωρία όσων υπηρετούν την τρικομματική Κυβέρνηση και σε μία εξωτερική πολιτική που θα προάγει τα δίκαια αιτήματα του λαού του Πακιστάν, της Λιβύης και της Νικαράγουας.

Εκσυγχρονιστές ή μεταρρυθμιστές σοσιαλδημοκράτες και όσοι πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας κρίνονται ανεπιθύμητοι στην παρούσα φάση.

Είναι τέτοια η ταύτιση τους με το «ιστορικό ΠΑΣΟΚ» που έχουν μοιράσει και ρόλους: η κυρία Ρένα Δούρου θα υποδυθεί τη Μελίνα Μερκούρη, ο Στρατούλης τον αείμνηστο Μαρούδα, ο Δρίτσας ήθελε να «ντουμπλάρει» τον Γεννηματά, αλλά του είπαν ότι μέχρι Γεωργακόπουλο κάτι γίνεται και ο Τατσόπουλος το «θείο βρέφος» σε έναν  πραγματικά κόντρα ρόλο…

Στον Κουράκη προτάθηκε να υποδυθεί τον Άκη, καθώς έχουν αμφότεροι μεγάλες επιτυχίες στο ωραίο φύλο, αλλά την κοτσίδα την κόβει για ρόλο Τσε Γκεβάρα και βάλε.

Είναι επίσης μια χρυσή ευκαιρία και ο Τρικούπης με τον Ελευθέριο Βενιζέλο να αλλάξουν κόμμα, γιατί βαρέθηκαν τόσα χρόνια να είναι πολιτικοί πρόγονοι του ΠΑΣΟΚ…

Η Κουμουνδούρου στέλνει και χάρτες από το Google Earth, προκειμένου να κατευθύνει τα «βασανισμένα από την κρίση» μέλη της από τα Βόρεια Προάστια στην τροπική Νίκαια. Είναι ικανοί κάποιοι να πάνε στη Γαλλία…

Ελέγχεται η πληροφορία ότι ο Κίμων Κουλούρης έχει αναλάβει τα της συγκέντρωσης, καθώς δεν υπάρχει διαδρομή χωρίς κανένα φανάρι…

Στο τέλος της εκδήλωσης είναι προγραμματισμένο άπαντες να τραγουδήσουν κάποια άσματα «της τάβλας».

Αφού ολοκληρώσουν την επαναστατική εκδήλωση με το «στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή» θα ανηφορίσουν τον Κηφισό με τα Φίατ 126, τα Τράμπαντ  και τα Ασκόνα Β, ενθυμούμενοι με νοσταλγία την εποχή που ο ποταμός ήταν ανοικτός, χτισμένος με πέτρα στα πλαϊνά, τότε που από τα βάθη του αναδύονταν ευωδιές ανοιξιάτικου πρωινού…

Πωλείται πολιτικό πτώμα με πολυετή θητεία κόμματος εξουσίας, τιμή συζητήσιμη. Πάρε κόσμε.

Τα λέγαμε εμείς πριν τις εκλογές, ως προς την πασοκική μετάλλαξη και διεκδίκηση του «νέου ΣΥΡΙΖΑ», αλλά μας θεωρούσατε υπερβολικούς...

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ avatar
  ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ 30/08/2012 07:46:28

  ο Συριζα να προσλαβει παρ'αυτα εναν Τσοβολα να τα δωσει ΟΛΑ!

 2. Γεώργιος avatar
  Γεώργιος 30/08/2012 07:48:09

  Πολύ φοβάμαι πως το σύνθημα: βυθίσατε τη χώρα , δε θα προλάβει να το φωνάξει ο Τσίπρας γιατί ήδη θα έχει γίνει πράξη από την τρικομματική που κυβερνά τώρα!

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ Γεώργιος 30/08/2012 08:26:38

   Σαμαρακατρανέμια
   ίλεως ίλεως ίλεως!
   (Μπογιόπουλος, από τον σημερινό Ριζοσπάστη)

   • εξαρχεας avatar
    εξαρχεας @ εναςάσχετος 30/08/2012 18:25:54

    τι έμπνευση , τι οίστρος !!!! γιατί δεν το προβάλουν περισσότερο αυτό το μεγαλοφυές στέλεχος ?

  • Vee avatar
   Vee @ Γεώργιος 30/08/2012 08:49:44

   Μα τί λες τώρα! Το σύνθημα "βυθίσατε τη χώρα" το φώναζε ο Τσίπρας από τον προηγούμενο Μάιο! (Για το άλλο τώρα που λέει για το χόρα δε ξέρω...)

 3. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 30/08/2012 08:23:57

  Το πράσσινο σκουλίκι που μετατρέπεται σε πολύχρωμη πεταλούδα!

  • Vee avatar
   Vee @ εναςάσχετος 30/08/2012 08:55:56

   Μάλλον για σκόρος μου μοιάζει εμένα...

 4. bladerunner82 avatar
  bladerunner82 30/08/2012 08:26:36

  ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...
  ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
  ΤΙ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

 5. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 30/08/2012 08:40:46

  Το βράδυ των εκλογών το σύνθημα το έδωσε η Κρήτη. Είδατε από πράσινη πώς έγινε ΡΟΟΟΟΟΟΖ. Σε χρόνο dt.

  • γιωργος avatar
   γιωργος @ ΠΕΛΙΑΣ 30/08/2012 08:57:40

   καλυτερα ροζ παρα μαυρη.οπως ειναι τωρα

  • Τί να λέμε; avatar
   Τί να λέμε; @ ΠΕΛΙΑΣ 30/08/2012 13:23:19

   Οι Κρητικοί έχουν την εντύπωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους φέρει τις απωλεσθείσες χρυσές επιδοτήσεις που έδρεψε το ΑΠΣΟΚ μετά το 1981 από την καταραμένη ΕΟΚ...μόνο που τώρα οι κουτόφραγκοι (Τρόϊκα) ξύπνησαν...Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ 1981 με ΣΥΡΙΖΑ 2012: το ΠΑΣΟΚ το 1981 είχε προικοδοτηθεί από την ΕΟΚ με εκατοντάδες εκατομύρια δραχμούλες ώστε να ταίσει τα λαμόγια-πρασινοφορουρούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δει ευρώ τσακιστό από την ΕΕ. Άρα ο Αλεξάκης ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΑΚΙΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ; Θα τον φάνε ζωντανό τον Αλεξάκη αν δεν δουν ευρώπουλα στους λογαριασμούς τους...

 6. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 30/08/2012 09:16:54

  Εἶναι πραγματικά ἀξιοσημείωτο,πῶς ἔχουν λουφάξει οἱ πασόκοι καί δέν ἀντιδροῦν σέ τίποτα καί καθόλου.Ὁ ἐκρηκτικός καί πληθωρικός στά λόγια ἀρχηγός τους,ἀκόμη περισσότερο.Στήν ἀρχή τοῦ φύγαν στελέχη,μετά οἱ ψηφοφόροι,τῶρα θά τοῦ φᾶνε καί τό κόμμα!Δέν θά προλάβει κάν νά τό ἐπανιδρύσει...Καί κάτι ἀκόμη,τελικά ὅλες οἱ καταστροφικές ἰδέες καί πράξεις στή σύγχρονη ἱστορία τῆς Ἑλλάδας,ἀπό τίς 3 τοῦ Σεπτέμβρη ξεπηδοῦν...

  • Kanaris avatar
   Kanaris @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 30/08/2012 11:12:21

   @Αγαπητέ Κυθήριε, ελπίζω να ΜΗΝ υπονοείς ότι από την 3η Σεπτέμβρη του 1843 ξεπήδησαν καταστροφικές ιδέες και πράξεις.

   Επί της ουσίας τώρα: το Τρίπτυχο είναι (πάντα κατά την γνώμη μου!) παλαϊκό και διαχρονικό αίτημα. Γι’ αυτό και ο λαός από το 74 ως το 81 το αγκάλιασε, και ανέβασε τους εκφραστές του από το 13,5% στο 48%. Αυτοί όμως ανέκαθεν υπήρξαν σκληροί λαοπλάνοι, χωρίς αρχές και πιστεύω, με μόνο στόχο την δική τους καλοπέραση. Αντί να ανορθώσουν εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά τον τόπο εξαπάτησαν τον λαό με υποσχέσεις και ψίχουλα, εκμαυλίζοντας συνειδήσεις, και καταστρέφοντας ολοκληρωτικά τον ήδη θνησιγενή παραγωγικό ιστό της χώρας. Ο πακτωλός των χρημάτων που συνέρρευσε τα τελευταία τριάντα χρόνια στον τόπο φιλτραρίστηκε πρώτα από τους κάθε λογής μιζαδόρους και μεσάζοντες, μέχρι τελικά κάποια ψίχουλα να φτάσουν στις μάζες. Αυτός ακριβώς ο πακτωλός όμως αποτελεί σήμερα τις συλλογικές χειροπέδες όλων μας, έχει κολοβώσει το επίσημο κράτος, απειλεί ανοικτά την εθνική μας ανεξαρτησία, και πολύ φοβάμαι ότι για πρώτη φορά μετά το ’21 ξαναθέτει υπό αμφισβήτηση την επιβιωσιμότητα μας σαν έθνος.
   Με αυτές τις αλήθειες κατά νου (μηδενικοί αγώνες για το Τρίπτυχο, και πάμπολλοι για το τομάρι τους) και λαμβάνοντας υπόψη τις γνωστές θέσεις του Σύριζα για τα εθνικά θέματα, δεν νομίζω ότι οι πραγματικοί πατριώτες μπορούν να ξεγελαστούν για άλλη μια φορά από νέα καλέσματα. Αυτό δεν δίνει συγχωροχάρτι στην παλαιά ΝΔ, ούτε λευκή επιταγή στην σημερινή δύσκολη πορεία της πραγματικά εύθραυστης συγκυβέρνησης. Ο λαός σφίγγει το ζωνάρι και προσπαθεί όσο μπορεί. Αν όμως οι κρατούντες δεν μεταφέρουν τα οικονομικά βάρη στους έχοντες, και συνεχίσουν την παλαιά καταστροφική πολιτική των υποχωρήσεων στα εθνικά θέματα, τότε πολύ σύντομα οι κοινωνικές συνθήκες θα οξυνθούν. Τότε ίσως δημιουργηθούν σοβαρότεροι πόλοι από την καρικατούρα των ΑΝΕΛ και τους «διεθνιστές» του Σύριζα, όμως σε τι κατάσταση θα βρουν τούτο τον τόπο, και τι θα μπορούν πια να περισώσουν τότε; Ας ελπίσουμε ότι οι κρατούντες θα αποδειχθούν ηγέτες και όχι διαχειριστές.

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Kanaris 30/08/2012 11:39:11

    Φίλε Kanaris,βεβαίως καί δέν ἐννοῶ τήν 3η Σεπτεμβρίου τοῦ 1843 πού ὁ λαός καί ὁ Στρατός ξεσηκώθηκε κατά τοῦ Ὄθωνα καί μέ τήν Ἐπανάσταση ἐπέτυχε τήν ἀνακήρυξη τοῦ Συντάγματος ἀπό τόν βασιλιά!
    Μολονότι μίλησα γιά τήν σύγχρονη ἱστορία τῆς Ἑλλάδος,ζητῶ συγνώμη,γιατί ἴσως ἔπρεπε νά ξεκαθαρίσω ὅτι ἐννοῶ τίς τελευταῖες δεκαετίες τοῦ 20οῦ αἰῶνα...
    Κατά τά λοιπά,συμφωνῶ μέ ὅσα λές,ὅμως φοβᾶμαι ὅτι καί πολλοί ἀληθινοί πατριῶτες ἴσως τελικά ξεγελαστοῦν καί ἐνδώσουν σέ θελκτικά κηρύγματα δῆθεν λύσεων ἐκ μέρους τοῦ Σύριζα καί τελικά τόν ψηφίσουν.Γνωρίζω δέ κάποιους,πραγματικά ἀγνούς ἀνθρώπους τοῦ μόχθου πού ἀπό ἄγνοια-ἀσυγχώρητη βέβαια ἀλλά ὑπαρκτή-ἐψήφισαν Ε.Κ.Μ. στίς τελευταῖες ἐκλογές,ἑάν τῶρα συνυπολογίσεις καί τήν ἀπογοήτευσή τους ἀπό τήν σκληρή φορολογική πολιτική,καταλαβαίνεις ὅτι δέν προτίθενται νά ἀλλάξουν σκεπτικό,παρά μᾶλλον σταθεροποιοῦνται σ' αὐτό.
    Ἐμεῖς πάντως συνεχίζουμε τόν ἀγῶνα...

    • Nikos avatar
     Nikos @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 30/08/2012 18:39:52

     Ποιός λαὸς καὶ στρατὸς ξεσηκώθηκε ἐναντίον τοῦ Ὄθωνα; Διαβᾶστε λίγο τὰ Ἀπομνημονεύματα τοῦ ἴδιου τοῦ Δημητρίου Καλλέργη, ἑνὸς ἐκ τῶν ἀρχηγῶν τῆς "ἐπαναστάσεως" καὶ θὰ καταλάβετε περὶ τίνος ἐπρόκειτο.

     • Κυθήριος avatar
      Κυθήριος @ Nikos 30/08/2012 19:46:48

      Κάποιοι ξεσηκώθηκαν καί ἕνα Σύνταγμα κατοχυρώθηκε,ἀπό ὅ,τι ἔχουμε διαβάσει στήν ἱστορία...

  • Εμμανουήλ avatar
   Εμμανουήλ @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 30/08/2012 11:44:10

   Καλημέρα,
   προφανώς διαφωνούμε σε πολλά, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το ¨όλες οι καταστροφικές ιδέες ..." Η ύπαρξη ενός συνταγματικού χάρτη σεβαστού από όλους, είναι θεμελιώδης προϋπόθεση της λειτουργίας κάθε κοινωνίας.
   (Φευ δεν είμαι πια στο Καψάλι)

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Εμμανουήλ 30/08/2012 12:21:09

    Ἀγαπητέ Ἑμμανουήλ,διευκρινίζω παραπάνω καί στόν Kanaris τί ἀκριβῶς ἐννοῶ.Τό Καψάλι καί τά Κύθηρα,ἄν πέρασες ὄμορφα σέ περιμένουν -ουμε καί τοῦ χρόνου!

 7. firiki2010 avatar
  firiki2010 30/08/2012 10:14:44

  Mια μικρή διόρθωση : ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ τρία συνθήματα της αφίσας είναι απολύτως ΠΑΣΟΚικά. " Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είναι πολιτικό Κίνημα που αγωνίζεται για τους ακόλουθους στόχους: Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση, Δημοκρατική Διαδικασία " ( από την διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη)

 8. neotaxitis avatar
  neotaxitis 30/08/2012 10:32:29

  o ALEXIS einai o eklektos!

 9. armageddon avatar
  armageddon 30/08/2012 10:43:36

  Σήμερα πλήρωσα το χαράτσι της ΔΕΗ,χθες τον φόρο εισοδήματος...Αύριο θα μου ξανακόψουν τον πετσοκομμένο μισθό...Ζήτω η δραχμή.

 10. άγρυπνη avatar
  άγρυπνη 30/08/2012 10:47:01

  Η κασέτα rewind.Que banal!

 11. Storm avatar
  Storm 30/08/2012 11:07:04

  Αυτοί είναι που δεν έχουν καταλάβει τίποτα.
  Ντιπ...

 12. GreekInLux avatar
  GreekInLux 30/08/2012 11:31:51

  ο Σύριζα ως ιζνογκουντ...χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αμ δε!

 13. Φιλιππος avatar
  Φιλιππος 30/08/2012 11:33:47

  Δεν ειναι απαραιτητα κακο ο ΣΥΡΙΖΑ να μεταλλασεται σε ΠΑΣΟΚ πατριωτικο,τη στιγμη που υπαρχει μια κυβερνηση αποτελουμενη απο κομματα με σοσιαλοφιλελευθερολαικοδεξια κατευθυνση και παρολα αυτα καταφερνουν με επιτυχια να διεκπεραιωνουν τις εντολες των πατρωνων.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ Φιλιππος 30/08/2012 11:43:00

   Ἴσα-ἴσα,τό ΠΑΣΟΚ μεταλλάσσεται καί ἀπορροφᾶται ἀπό τόν ΣΥΡΙΖΑ σέ κόμμα διεθνιστικό καί ἐντελῶς ἐθνομηδενιστικό.Καί αὐτό εἶναι πολύ κακό.

 14. ο αποτέτοιος avatar
  ο αποτέτοιος 30/08/2012 11:35:40

  δεν μας φταίει ο σύριζα...εμείς του κάνουμε πάσα!

  εδώ διαβάζω για κοπίδι σε δώρα χριστουγέννων,πάσχα,καλοκαιριού
  μιλάμε για τα ήδη πετσοκομμένα ,με τα οποία πλήρωνε και κανα στεγαστικό ή καμιά κάρτα ο κοσμάκης!και τα κόβουνε!!
  ακούμε για επίδομα θέρμανσης(η οποία εκτοξεύτηκε με την εξίσωση) στους φτωχούς.δηλαδή θα παγώσει ο κόσμος τον χειμώνα που έρχονται!
  τι είναι αυτά ρε?για χαζούς περνάνε τον κόσμο?κοροιδευόμαστε?
  ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΟΜΜΈΝΟ σε οποιον μπήκε στον ενιαίο.να τα πάρουν από αυτους που δεν κόβαν τόσο καιρο (Ακούμε για ΔΕΚΟ) που είναι εκτός ενιαίου(υπάλληλοι συγγενείς τους)
  όχι μόνο δεν πρέπει να κοπεί ευρώ στον ενιαίο αλλά πρέπει να αποκατασταθούν αδικίες κατάφωρες,τους εκπαιδευτικούς τους σφαγιάσατε τους νέους(αν μπορεί να θεωρηθεί νέος κάποιος με 7 χρόνια υπηρεσία) και τους ρίξατε στα 600 και 700 ευρώ και ακούμε για δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υπαλλήλους σε ΔΕΚΟ που παίρνουν τα διπλάσια,πόσα παίρνουν οι υπάλληλοι της βουλής που δεν τους βάλατε στον ενιαίο?και πως διορίζονται όλοι αυτοί?με ΑΣΕΠ?
  ΝΤΡΟΠΗ
  και τις συντάξεις να τις αφήσετε όσες είναι κάτω απο 2000 ευρώ
  αν θέλετε να κόψετε κόψτε από την τάξη σας,κόψτε όλο το ποσό πάνω απο 2 χιλιάδες που παίρνουν πρωθυπουργοι,δικαστες,σύμβουλοι,δεκο για όσο θα κρατήσει η κρίση.βάλτε στον ενιαίο τον σκληρο πυρήνα του κράτους,υπαλλήλους ΔΕΚΟ,βουλής και αν χρειαστούν απολύσεις,απολύστε τα ρουσφέτια σας που παρέκαμψαν τον ΑΣΕΠ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια...καταπολεμήστε την φοροδιαφυγη
  ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΠΑΡΙΕΣ για να διατηρήσε το κομματικό κράτος σας(ποιό μεταρρυθμιστικό μέτρο πήρατε για τα υπουργεία?ποια η επανιδρυση του κρατους 3 χρονια τώρα)

  λίγη ντροπή,δεν μας φταίνε οι νεοκομμουνιστες,εμείς τους αναδείξαμε..όταν ψηφίζαμε σαμαρα ποτέ δεν περιμένα οτι επαναδιαπραγμάτευση σημαίνει ανεβασμένες τιμές,πιστωτικές κάρτες και στεγαστικά ως έχουν και ταυτόχρονα νέοι φοροι και περικοπες στους ήδη επιβαρυμένους...λίγη ντροπή

 15. Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
  Στυλιανός Παπαδόπουλος 30/08/2012 12:16:36

  Εξήγγειλε λέει ο ΣΥΡΙΖΑ εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου, με συνθήματα πανομοιότυπα με εκείνα του ΠΑΣΟΚ της περιόδου του ζιβάγκο...
  Καλά, μετά την εξέλιξη αυτή, υπάρχουν πολλοί που αμφιβάλλουν ακόμη για την μετοικεσία του Θείου Βρέφους στις εσώτερες αυλές της Ροζ Αριστεράς προκειμένου να συνεχίζει να παίζει τον αγαπημένο του ρόλο της Φαιάς Εξουσίας, της Δύναμης πίσω από τον Θρόνο;

 16. Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
  Στυλιανός Παπαδόπουλος 30/08/2012 12:27:09

  Δεν θα υπήρχε θέμα αγαπητέ μου, εάν εξελισσόταν ο ΣΥΡΙΖΑ σε "ΠΑΣΟΚ πατριωτικό".
  Θέμα υφίσταται, επειδή ακριβώς συγκεντρώνει όλη εκείνη τη σάρα και τη μάρα που εξέθρεψε ένα ΠΑΣΟΚ - ολετήρας της πατρίδας.
  Ένα ΠΑΣΟΚ του οποίου το χειρότερο έγκλημα δεν είναι τόσο η οικονομική καταστροφή την οποία επέφερε, όσο η νοοτροπία του ωχαδελφισμού, της μισαλλοδοξίας, του κρατικοκεντρισμού, της αρπαχτής και της κομματικοποίησης που καλλιέργησε στην κοινωνία.
  Και αν είναι ηράκλειο - όπως χαρακτηρίστηκε - το έργο της οικονομικής ανόρθωσης, εκείνο της αναδιαπαιδαγώγησης Ήθους και Ευψυχίας ανήκει στη σφαίρα του θεϊκού...

  • Φιλιππος avatar
   Φιλιππος @ Στυλιανός Παπαδόπουλος 30/08/2012 12:38:03

   Οσο το ΠΑΣΟΚ με τον ενα ή τον αλλο τροπο βρισκεται στην εξουσια (παρολο που ο λαος ψηφισε το αντιθετο και στις δυο εκλογες),η σαρα-μαρα θα ειναι εκει οπου υπαρχει διαχειρηση,αναθεση,διεκπεραιωση.

  • akisenv avatar
   akisenv @ Στυλιανός Παπαδόπουλος 30/08/2012 15:04:58

   Ενω η τρικομματικη κυβερνηση Σαμαρα ειναι πατριωτικη;;;
   Ωραια....

   • Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
    Στυλιανός Παπαδόπουλος @ akisenv 30/08/2012 16:27:22

    Αυτό ψήφισε ο ελληνικός λαός, αυτό έχουμε.
    Όταν ο Σαμαράς ζητούσε τον Μάϊο αυτοδυναμία, θυμάμαι ότι τον λοιδορούσαν οι πάντες.
    Εάν πάλι υπάρχουν κάποιοι που θα προτιμούσαν πλήρη ακυβερνησία ή διακυβέρνηση υπό τον Ροζ Λαδοπόντικα και το χαρούμενο συγγενολόϊ των "συνιστωσών", ας το πουν ανοιχτά...
    Ε ρε γλέντα!

 17. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 30/08/2012 13:02:01

  Οι αθεόφοβοι Πασόκοι, μια ζωή απερίσκεπτοι !
  Δεν είχαν καταθέσει αίτηση copyright για το σύνθημα "Εθνική Ανεξαρτησία - Λαική Κυριαρχία - Κοινωνική απελευθέρωση";
  Τώρα θα βγεί σε μαïμού αντίγραφο όχι μόνον από Σύριζα, αλλά επίσης απο τους (μη) Απεξαρτημένους Έλληνες και από τα Επιψευδαργυρωμένα Μεσάνυχτα.

  • Kanaris avatar
   Kanaris @ Ο Θείος 30/08/2012 13:46:01

   Αγαπητέ Θείε, το «η Ελλάδα στους Έλληνες» έχει γίνει προ πολλού γίνει το σύνθημα του τσίγκινου δειλινού. Και έπονται και άλλα. Εκεί καταντούν τα συνθήματα που «γεννιούνται» από ανθρώπους που δεν τα πιστεύουν. Είδες εσύ να τολμήσουν να υφαρπάξουν κανένα της συντρόφισσας; Η συνέπεια τώρα δικαιώνεται!
   P.S. Σε παρακολουθώ με μανία, και απολαμβάνω τα σχόλια σου τόσο όσο αυτά των «αρχιερέων» του site (ΜΟ, ΚΡ, κλπ) . Keep up the good work!!

   • Μ.Ο. avatar
    Μ.Ο. @ Kanaris 30/08/2012 16:17:28

    Όχι και αρχιερείς (άσε που αυτό θυμίζει διαπλοκή). Το πολύ πρωτοσύγγελοι...

    • Κυθήριος avatar
     Κυθήριος @ Μ.Ο. 30/08/2012 19:49:22

     Αὐτοί κάνουν τήν μεγαλύτεροι διαπλοκή,ἀφοῦ βρίσκονται στή σκιά τῶν ἀρχιερέων...

 18. andreas avatar
  andreas 30/08/2012 13:22:45

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

 19. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 30/08/2012 13:32:29

  Η απορία είναι πως θα αναδιασκευασθεί τώρα το παλιό τραγουδάκι:
  "Δεή, Πασόκ, Καπή, Οτέ,
  Κυσίλ, Κυσέα, Αγέτ, Αγές..."
  Για χάρη της οικειοτητας και του καλού ρυθμού, προτείνω:
  "δώδεκα συνιστώσες απ' το Φραξιονιστάν,
  πάνε για να πατήσουνε το, μωρ' το, μωρ τό Πασοκιστάν" ...

  • Μ.Ο. avatar
   Μ.Ο. @ Ο Θείος 30/08/2012 16:19:15

   Το πας στο τσάμικο, ενώ στην Κουμουνδούρου ετοιμάζουν βαρύ ζεϊμπέκικο, Ρίτα Σακελλαρίου και βάλε...

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Μ.Ο. 30/08/2012 16:40:46

    Ως Ηπειρώτης πήγα στο οικείο ...
    Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.
    Υπάρχει και version με τάνγκο Αργεντίνικο, αλλά αυτή είναι η αδυναμία της συνιστώσας Λαφαζάνη- Κουράκη...

 20. je te connais par la folie terrible du peuple avatar
  je te connais par la folie terrible du peuple 30/08/2012 13:43:31

  και τότε ο έλληνας μωϋσής, ο σάκης, κατεβαίνοντας από το όρος χορτιάτη με τις δέκα εντολές, που ο θεός του παρέδωσε κάτω από έναν πυλώνα στο πάρκο με τις κεραίες της wind, γραμμένες με στυλό μπικ στα χέρια του, κοίταξε τον κόσμο που είχε μαζευτεί έξω από το παπανικολάου αγριεμένος και αφήνοντας κάπου δεξιά τον φρέντο σε πλαστικό και κάπου αριστερά το στριφτό ντραμ, σήκωσε τις ανοιχτές παλάμες του και τις πρότεινε στο συγκεντρωμένο πλήθος, ένα συνοθύλευμα από κλητήρες, καθαρίστριες, πρεζάκια και ρωσοπόντιους. έγραφαν επάνω:

  1. η δουλειά είναι ιερή. μην την αγγίζεις.
  2. αν δεις κάποιον να ξεκουράζεται, βοήθησέ τον.
  3. αγάπα το κρεβάτι σου.
  4. στην ξάπλα δεν πέθανε κανείς.
  5. μην κάνεις τίποτα αύριο, αν μπορείς να το κάνεις μεθαύριο.
  6. όταν σου 'ρθει επιθυμία να δουλέψεις, ξάπλωσε μέχρι να σου περάσει.
  7. δούλεψε όσο λιγότερο μπορείς.
  8. ξεκουράσου όλη τη μέρα, για να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα.
  9. ανάπαυση.
  10. νόμος είναι το δίκιο του τεμπέλη.

  (απ'το απκάμινγκ νόβελ μου που θα βρω έναν τίτλο όταν το γράψω. δεν ξέρω τί θα λέει, ξέρω όμως πια την αφιέρωση σε κάθε αντίτυπο με το αίμα μου: "στη δημοκρατική παράταξη της αριστεράς στον αγώνα για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία ΣΗΜΕΡΑ".

 21. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 30/08/2012 14:18:25

  Το Πασοκ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Το έλεγα από καιρό ότι το πασοκ μόνο νεκρό δεν είναι, απλά θα εμφανίζεται πλέον με άλλες μορφές, μία από τις οποίες είναι το σύριζα.
  Όσο για την εθνική ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία που ευαγγελίζεται ο αλέξης, δε μας λέει αν εννοεί των Ελλήνων ή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Αν και δε χρειάζεται να μας πει, ξέρουμε ήδη.

 22. ''Δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε'' 30/08/2012 14:51:37

  οι προσερχόμενοι θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά ζιβάγκο ή δεν υπάρχει συγκεκριμένο dress code;

 23. Nik avatar
  Nik 30/08/2012 14:54:40

  Τόση δημιουργικότητα, τόση ευστροφία! Τι να πει κανείς! Αναβιώνουν αποτυχημένα και διακωμωδημένα σλόγκαν του παρελθόντος. Τίποτε πιο συντηρητικό δεν έχει η ελληνική κοινωνία από αριστερό κάτω των 40. Αυτοί δεν έχουν ακούσει παλιές κασέτες του Χάρρυ Κλυν.

 24. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 30/08/2012 15:02:07

  Ανεπανάληπτο μετα-μοντέρνο, αθάνατα eighties και seventies: Μετα-Πασόκ του Νεο-Σύριζα και Μετα-Σύριζα Νεο-Πασόκ, γενικώς αναπαλαιωμένα με στόχο 1981 και πιό πίσω, ιδρυτική διακήρυξη, εκδίωξη του "κουλοχέρη" κτλ.
  Μου φαίνεται ότι ο μόνος κάτω των 40 που απέμεινε πιά σ' αυτον τον Σύριζα είναι ο ίδιος ο Αλέξης.

  • ΝΙΚΟΣ avatar
   ΝΙΚΟΣ @ Ο Θείος 30/08/2012 15:45:43

   Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ... ΟΜΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ; ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.. ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ; ΕΙΔΕΣ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ 186 ΨΗΦΟΥΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΧΟΝΕΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ, ΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΙΚΜΑΣΜΕΝΟΙ....

 25. Χάρης Μ. (πρώην ΣΥΝ 90-94) avatar
  Χάρης Μ. (πρώην ΣΥΝ 90-94) 30/08/2012 15:58:18

  Μια λέξη ταιριάζει : παπατζιδισμός.
  Αποδεικνύουν ότι είναι αδίστακτοι Γιακωβίνοι (ο σκοπός τους αγιάζει τα μέσα) και ότι έχουν και το ακαταλόγιστο.
  Μόνο το δικό τους ασυγκράτητο μπορεί να ανακόψει αυτούς που θέλουν να ξεπεράσουν (στα χειρότερα) τον Ανδρέα.
  Και εις ανώτερα. Για να φτάσουν όμως τον Γκαίμπελς και τον Στάλιν θέλουν πολλά ψωμιά.
  Μπορεί εν τω μεταξύ και να τους καταλάβουμε καλά.
  "Απολείπει ο Θεός Αλέξιον". Αν και οι μπαρουτοκαπνισμένοι συμβουλάτορες ευθύνονται για τέτοια καραγκιοζιλίκια και τον εκθέτουν τον φέρελπι νέο.

 26. Μ.Ο. avatar
  Μ.Ο. 30/08/2012 16:14:57

  Η Φώφη Γεννηματά ενοχλήθηκε από την αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναγράφεται το εξής σύνθημα: «Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση».

  «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι πρόκειται για κακόγουστο αστείο. Δεν πίστευα πως είναι αληθινό. Εάν αυτό είναι σε γνώση πράγματι του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, εγώ θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ατόπημα. Η αριστερά πορευόταν και πρέπει να πορεύεται με κάποιες βασικές αρχές. Μία από αυτές είναι ο σεβασμός στις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις. Η 3η Σεπτέμβρη ανήκει στο ΠΑΣΟΚ, και αυτό δεν είναι κάτι που είναι διαπραγματεύσιμο και συζητήσιμο. Το γνωρίζουν όλοι. Από κει και πέρα δε μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παίζει καθημερινά 'πάρ΄τα όλα'.», είπε εκπρόσωπος του κόμματος στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Μ.Ο. 30/08/2012 16:35:37

   Μήπως όμως είναι όντως όλα αυτά χοντρή "πλάκα";
   Θα σε ξανάβρω σε καφενέδες
   έξι του Μάη να περνάς
   και τσικουδιά μες τους μπαξέδες
   τα παλικάρια να κερνάς...

   Να ξανάνιωνα τουλάχιστον...

   • je te connais par la folie terrible du peuple avatar
    je te connais par la folie terrible du peuple @ Ο Θείος 30/08/2012 22:35:39

    http://www.youtube.com/watch?v=HdX_kIWsWJA

    αφιερωμένο με αγάπη σε όλα τα πασόκια. τα φόλα πασόκια όμως. τους αρρώστους.

 27. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 30/08/2012 16:19:26

  Άντε να βάλει και η ΕΡΤ ξανά τον Άγνωστο Πόλεμο και το Αλάτι και Πιπέρι. Και ξαναγίνει ασπρόμαυρη. Μήπως να αφήσω μαλλιά και μούσι και να βάλω παντελόνι καμπάνα;

  • Vee avatar
   Vee @ Γιάννης Φαίλτωρ 31/08/2012 23:26:38

   Γιάννη, οτιδήποτε άλλο εκτός από τη σιχαμένη δεκαετία του '80, είτε με Ανδρέα ή με Alexis.

 28. firiki2010 avatar
  firiki2010 30/08/2012 16:42:45

  Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά αυτός που έγραψε : "Ο Τσίπρας; Το παρελθόν χωρίς ρυτίδες"

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ firiki2010 30/08/2012 17:05:35

   The past is never dead.
   It is not even past.
   (William Faulkner)

 29. Enzo avatar
  Enzo 30/08/2012 19:29:34

  Τεραστιοι Καραγκιοζηδες.
  Ο Σαμαρας πιο πολυ πρεπει να εργαστει να μην ερθουν αυτοι στην εξουσια παρα να βγουμε απο το ευρω και την ΕΕ.
  Ειναι προτεραιοτητα, αν δεν το βλεπει τοτε κανει τεραστιο λαθος.

 30. arcane avatar
  arcane 30/08/2012 20:38:46

  Αμαν, αυτά είναι περυσινά:
  http://www.tovima.gr/society/article/?aid=408952
  "Απαγορευμένο και το «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες»
  Ο συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος απαγορεύει στο ΠαΣοΚ, τη χρήση του τραγουδιού"

  Τώρα κατάλαβε η Φώφη Γεννηματά ότι το ΠΑΣΟΚ έχει φύγει από το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό; Οι έχοντες την πνευματική ιδιοκτησία των παλιών συμβόλων του ΠΑΣΟΚ του απαγορεύουν τη χρήση τους, οι παλιοί ψηφοφόροι του δεν το ψηφίζουν και στις συγκενρτώσεις του μαζεύονται μόνο Πακιστανοί επί πληρωμή. Σήμερα πολλοί παλιοί Πασόκοι πάνε στον Τσίπρα και παίρνουν μαζί τα σύμβολά τους. Το σύνθημα "Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση" έχει σε μεγάλο βαθμό ΕΑΜικές καταβολές οπότε το χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου χρησιμοποίησε στο κόμμα του τόσα ΕΑΜικά στοιχεία. Τι περιμένατε να πει ο Τσίπρας δηλαδή, "Εθνική εξάρτηση, Μονοπωλιακή κυριαρχία, Κοινωνική υποδούλωση";

  Σε κάθε χώρα που μπήκε το ΔΝΤ κατέρρευσε ολοκληρωτικά το προϋπάρχον πολιτικό σύστημα, αυτό συμβαίνει και εδώ τώρα. Ο Σαμαράς να τα βλέπει γιατί με τα μέτρα που προωθεί θα δούμε σε λίγο και τα νεοδημοκρατικά σύμβολα στα χέρια άλλων...

 31. Παστός Αστός avatar
  Παστός Αστός 30/08/2012 21:05:06

  Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα μόνο μια γενιά μετά;

  Δεύτερη αριστερή αμερικανοκίνητη πιπίλα στον Έλληνα (που του αρέσει να γκρινιάζει και να ονειρεύται) 40 χρόνια μετά;

  Και με τι «φόντα»; Η τσικουδιά κάνει 10 ευρώ και τα παλικάρια πεινάνε - δε διψάνε.

 32. Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
  Στυλιανός Παπαδόπουλος 30/08/2012 23:39:50

  Είναι γεγονός ότι η πανένδοξη ΠΑΣΠ, παίρνοντας ομαδική μεταγραφή στην Ροζ Αριστερά, θα μεταφέρει στην Κουμουνδούρου εν χορδαίς και οργάνοις την σημαία του Πολυτεχνείου την οποία έχει υφαρπάσει και κατακρατεί τόσα χρόνια' γεγονός για το οποίο την κατηγορούσαν ΚΑΙ οι αριστερές φοιτητικές παρατάξεις;
  Ως τιμητική δε φρουρά θα την περιβάλλουν οι ενώσεις πακιστανών και οι συνδικαλιστοπατέρες των συντεχνιών που επίσης πήραν ομαδική μεταγραφή στον νέο Ομφαλό της Γης;

 33. arcane avatar
  arcane 30/08/2012 23:52:25

  Καλό, πολύ καλό! Οι Πακιστανοί όμως παραμένουν με τον Βενιζέλο που τους πληρώνει μετρητά, μόνο οι Ελληνες πάνε επί πιστώσει.

 34. Χαρης Μ. avatar
  Χαρης Μ. 31/08/2012 00:20:49

  Καλά, κανείς δεν το περίμενε να ρεζιλευτούν και τόσο γρήγορα. Ο Γκίβαλος δεν θα πάει!!!! Κωμωδία. Νόμισαν ότι μπορούν να κοροιδέψουν πολλούς και για πολύ. Τι να γίνει. Αυτοί οι σύμβουλοι δεν διάβαζαν παλιά τίποτε άλλο από τα τσιτάτα που τους έδιναν. Πως θα γίνουν Χαλίφηδες έτσι; Θέλει και μεταξωτούς ....... Ο Ανδρέας είχε τουλάχιστον τέτοιο.

 35. Μαρκος avatar
  Μαρκος 31/08/2012 15:30:05

  δεν ξερω αν θα ειναι ο Κιμων εκει οπως γραφεις αλλα το σιγουρο ειναι οτι η ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ ειναι νεοι ανθρωποι σε αντιθεση με την ΝΔ

 36. Atlas avatar
  Atlas 31/08/2012 16:17:29

  To βαθύ παλαιό ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής, του Αντρέα και της Μελίνας, του Θάνου και του Τηλέμαχου, των Πολιτιστικών Πρωτεουσών και των Επιχορηγήσεων ήταν στο Ηρώδειο. Τώρα την ξαναείδαν κόκκινοι και κηνυγάνε μαύρες μάγισσες. Βρήκαν ασχολία. Για τα άλλα, τα "δώστα όλα" κουβέντα. Μας δουλεύουν κανονικά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.