Πολλές συμπτώσεις βρε παιδιά εκεί στον Πειραιά
12/05/2014 20:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πολλές συμπτώσεις βρε παιδιά εκεί στον Πειραιά

Την αδικήσαμε τη Ρένα Δούρου, τυχαία βρέθηκε με τον Μαρινάκη και είπαν και δύο κουβέντες. Tυχαίες είναι και οι δηλώσεις του Μαρινάκη και του Πέτρου Κόκκαλη ότι θα στήριζαν τον Δρίτσα.Τυχαία βγήκε και στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Κόκκαλης....

Με... συγκίνηση διαβάσαμε τις εξηγήσεις που έδωσε η Ρένα Δούρου για το ραντεβού με τον Β. Μαρινάκη το οποίο η ίδια χαρακτηρίζει τυχαία συνάντηση και δεν μπορούσε να αποφύγει να μιλήσει με τους παρευρισκόμενους. Λέει η κ. Δούρου στα Νέα:

«Δεν γίνεται μυστική συνάντηση σε ένα κεντρικό εστιατόριο. Μυστική συνάντηση γίνεται σε σπίτι ή δεν ξέρω πού αλλού. Δεν έφαγα μαζί του. Μιλήσαμε για 3-4 λεπτά. Τον βρήκα στο εστιατόριο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δηλαδή, δεν κατάλαβα, τι έπρεπε να κάνω; Όταν μπαίνεις κάπου και υπάρχουν άνθρωποι, χαιρετάς. Να τους κλωτσήσω; Αυτό είναι όλο. Τι να πω; Αυτά με υπερβαίνουν. Είναι αστειότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να μου κάνουν κριτική για τις θέσεις μου, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι αυτό. Με κάτι τέτοια αυτή που ωφελείται είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί περνάει η εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι...».

Αλλά και ο εκδότης Γ. Κουρτάκης, που ήταν εκεί με τον εφοπλιστή ανέφερε ότι δεν έγινε δείπνο, αλλά είπαν πέντε κουβέντες στα όρθια για τις εκλογές: «Αυτό κράτησε τρία με τέσσερα λεπτά. Τίποτε περισσότερο. Και στο μαγαζί που είναι το στέκι του Μαρινάκη ήταν και άλλοι άνθρωποι, όπως δύο περιφερειακοί σύμβουλοι του Σγουρού. Αυτή είναι η αλήθεια...»

Την αδικήσαμε τη Ρένα Δούρου, τυχαία βρέθηκε με τον Μαρινάκη και είπαν και δύο κουβέντες.

Όπως τυχαίες είναι οι δηλώσεις του Μαρινάκη και του Πέτρου Κόκκαλη ότι θα στήριζαν τον Δρίτσα ή ότι έγιναν ξαφνικά... αριστεροί.

Τυχαία βγήκε και στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Κόκκαλης.

Πολλές συμπτώσεις βρε παιδιά εκεί στον Πειραιά

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 13/05/2014 16:52:55

  Δούρου, Κόκκαλης, Μαρινάκης. Τρεις τυχαίοι άνθρωποι που - γιατί όχι - θα μπορούσαν να είναι καλοί φίλοι, να βρεθούν σε ένα γλέντι, σε ένα τσιμπούσι, σε μια δεξίωση. Απλά τους αδικεί η συγκυρία!

  • neos2014 avatar
   neos2014 @ airman 14/05/2014 13:01:58

   Πω-Πω!! " τυχαίοι", "ξετυχαίοι" και τι έγινε;; Μηπως η συγκυβέρνηση έχει αρχίσει... "πόλεμο" στην διαπλοκή και δεν το καταλάβαμε;; Γιατί η βροχή τροπολογιών (ας μιλήσουμε μόνο για αυτές) καλά κρατεί. Αλλά εδώ, επώνυμοι, αναγνωρίσιμοι, υπουργοί & μέλη ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ανοικτά έχουν ταχθεί υπέρ του Μώραλη και φυσικά "άκρα του τάφου σιγή" -- εεε τι να κάνουμε, τον πανικό της τυχόν απώλειας της Δεδηλωμένης τον κάνουμε "γαργάρα" μήπως και δώσουμε λίγο χρόνο στον πολιτικό (και άλλο ;) "άρτον ημών τον επιούσιον". Πολιτική (με κεφαλαίο) δεν γίνεται έτσι, γίνεται;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.