#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/09/2010 05:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιος έριξε τους πύργους;Αύριο συμπληρώνονται 9 χρόνια από την 11/9/2001 και τη κατάρρευση των δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη. Ένα γεγονός που οδήγησε σε βομβαρδισμούς, εισβολές, πολέμους στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, και θανάτους χιλιάδων αθώων και μη. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει ακάθεκτη η αμφισβήτηση της επίσημης εκδοχής όσον αφορά στο ποιος σχεδίασε και ποιος εκτέλεσε την «τρομοκρατική» αυτή επιχείρηση. Τα στοιχεία που απορρίπτουν  την επίσημη εκδοχή, είναι πλέον αρκετά. Ας δούμε μερικά μόνο από αυτά, όπως παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα Scholars for 9/11 Truth, και είναι άκρως ενδιαφέροντα.

1-Η πρόσκρουση των αεροσκαφών δεν μπορεί να προκάλεσε την ένταση που χρειάζεται για να πέσουν οι πύργοι, οι οποίοι ήταν ειδικά σχεδιασμένοι να αντιμετωπίσουν παρόμοιο ενδεχόμενο.

2-Το περισσότερο από το αεροπορικό καύσιμο, κυρίως κηροζίνη, κάηκε στα πρώτα 15 περίπου δευτερόλεπτα. Κάτω από τον 96ο όροφο του βόρειου πύργου, και τον 80ο του νότιου, η ατσάλινη δομή των κτιρίων παρέμεινε ψυχρή και άθικτη, χωρίς να επηρεαστεί καθόλου από τη πυρκαγιά, εκτός από τις συνηθισμένες ζημιές στα γραφεία που αυτή προκάλεσε, με μια θερμοκρασία περίπου 500ο F.

3-Το σημείο τήξης του χάλυβα είναι 2.800ο F, και η θερμοκρασία αυτή είναι 1.000 βαθμοί παραπάνω από τη θερμοκρασία στην οποία καίγονται τα αεροπορικά καύσιμα. Από τα 236 δείγματα χάλυβα που εξετάστηκαν από το NIST, τα 233 βρέθηκαν να μην έχουν εκτεθεί σε θερμοκρασίες πάνω από 500ο F, ενώ τα υπόλοιπα δεν εκτέθηκαν σε μεγαλύτερες από 1.200ο F.

4-Αν το ατσάλι είχε λιώσει ή αποδυναμωθεί, τότε οι όροφοι που επηρεάστηκαν θα είχαν επιδείξει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά, με ασύμμετρο «μάζεμα» και κλίσεις, που θα σημειώνονταν σταδιακά και αργά, και όχι με τον απότομο και απόλυτο τρόπο που τελικά είδαμε.

5-Οι ψηλότεροι 30 όροφοι του νότιου πύργου έγειραν και έπεσαν πλαγίως, μετατρεπόμενοι σε σκόνη πριν οριζοντιωθούν. Άρα το βάρος τους δεν υπήρχε ώστε να ασκήσει πίεση στους υπόλοιπους 80 ορόφους.

6-Ο επικεφαλής επιστάτης του βόρειου πύργου William Rodriguez, που ήταν και ο τελευταίος άνθρωπος που εγκατέλειψε το κτίριο, ανέφερε ισχυρές εκρήξεις στα υπόγεια που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές. Παρατήρησε επίσης πως οι εκρήξεις έγιναν πριν αρχίσουν να καταρρέουν οι πάνω όροφοι, κάτι που έχει πλέον αποδειχτεί με τη δημοσιευμένη μελέτη Seismic Proof: 9/11 Was an Inside Job των Craig Furlong και Gordon Ross. Στη μελέτη αυτή, οι δυο επιστήμονες αποδεικνύουν πως οι εκρήξεις έγιναν 14-17 δευτερόλεπτα πριν πέσουν τα αεροπλάνα στα κτίρια.

7-Βαριές ατσάλινες κατασκευές όπως ήταν οι δίδυμοι πύργοι, δεν καταρρέουν σαν τηγανίτες. Αυτό το παθαίνουν άλλου είδους κατασκευές, από μπετόν, τύπου lift slab. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο στους πύργους, είναι αν αφαιρεθούν όλες οι κολώνες στήριξης, μία μία και ταυτόχρονα.

8-Η κατάρρευση των δυο πύργων σε περίπου 10 δευτερόλεπτα, προσεγγίζει τη ταχύτητα ελεύθερης πτώσης με μόνη αντίσταση αυτήν του αέρα. Αυτό το απέδειξε η καθηγήτρια μηχανολόγος Judy Wood, Ph.D, η οποία τόνισε πως τέτοιου είδους κατάρρευση είναι αδύνατη χωρίς κάποια ισχυρότατη εξωτερική πηγή ενέργειας. Αν έπεφταν, θα έπρεπε να πέσουν μέσα από τα σημεία μεγαλύτερης αντίστασης. Πράγματι, οι πύργοι εκρήγνυνται από επάνω, δεν καταρρέουν προς το έδαφος, όπου οι όροφοι παραμένουν ακίνητοι, ένα φαινόμενο που η Wood παρομοιάζει με δυο δένδρα να γίνονται πριονίδι από πάνω προς τα κάτω.

9-Το κτίριο WTC-7 κατέρρευσε με κλασικό τρόπο ελεγχόμενης έκρηξης την 17:20, παρουσιάζοντας όλα τα χαρακτηριστικά παρόμοιων ελεγχόμενων κατεδαφίσεων: απόλυτη, απότομη, ξαφνική κατάρρευση μέσα στο ίχνος του, όπου όλοι οι όροφοι πέφτουν την ίδια ακριβώς στιγμή, δημιουργώντας έναν σωρό «τηγανίτων» (stack of pancakes) ύψους πέντε περίπου ορόφων.

10-Αν οι δίδυμοι πύργοι κατέρρεαν όπως κατέρρευσε το κτίριο Νο7, τότε θα υπήρχαν δυο σωροί τηγανίτων, ίσοι με το 12% του ύψους των κτιρίων, ή περίπου 15 όροφοι. Αυτό όμως που έγινε είναι ότι εξαφανίστηκαν κάτω από το έδαφος. Αφού λοιπόν δεν υπήρξαν «τηγανίτες», τα κτίρια έπεσαν λόγω διαφορετικής μεθόδου κατεδάφισης.

11-Το σημείο πρόσκρουσης του πενταγώνου είναι πολύ μικρό για να δικαιολογήσει σύγκρουση αεροσκάφους βάρους 100 τόνων, με εκπέτασμα 40 μέτρων και με μια ουρά ύψους 15 περίπου μέτρα επάνω από το έδαφος. Τα συντρίμμια δεν ταιριάζουν με ένα Β757. Δεν βρέθηκαν τα  φτερά, η άτρακτος, τα καθίσματα, πτώματα, αποσκευές, ουρά… τίποτα. Δεν βρέθηκαν καν οι κινητήρες!

12-Οι ταινίες του πενταγώνου δεν δείχνουν κάποιο Β757  να προσκρούει στο κτίριο. Σε ύψος 155 ποδιών, το αεροσκάφος ήταν διπλάσιο σε μήκος από το ύψους 77 ποδιών πεντάγωνο, και θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα εμφανές. Όμως δεν ήταν.

13-Η αεροδυναμική της πτήσης θα καθιστούσε την επίσημα αποδεκτή πτητική πορεία του α/φους (πλήρη ταχύτητα ελάχιστα πάνω από το έδαφος) φυσικά αδύνατη. Ένα Β757 που πετάει με 800 χλμ/ώ. δεν μπορεί να κατέβει χαμηλότερα από 60 πόδια πάνω από το έδαφος, δεν γίνεται.

14-Τα στοιχεία του μαύρου κουτιού, που εξέτασε η οργάνωση Pilots for 9/11 Truth, και που της δόθηκαν επίσημα από την υπηρεσία National Transportation Safety Board, ανταποκρίνονται σε αεροσκάφος με άλλο ίχνος προσέγγισης, και διαφορετικού ύψους πτήσης, που όμως δεν θα έπεφτε επάνω στο πεντάγωνο, αλλά μάλλον θα το υπερκέραζε.

15-Αν η πτήση 93 προσέκρουε σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση, τότε οι αρχές θα έπρεπε να κάνουν τα αδύνατα δυνατά σκάβοντας και ψάχνοντας για κάποιο θαύμα, δηλαδή κάποιον επιζώντα. Τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Ακόμη και τα γδαρμένα δένδρα και οι θάμνοι κόπηκαν, μάλλον για να αποφευχθεί κάποια χημική τους ανάλυση.

Υπάρχουν πολλά ακόμη. Ειδικά για τους δήθεν αεροπειρατές, που μερικοί δεν είχαν τη γνώση να κουμαντάρουν αεροπλάνο, και που τα ονόματα τους δεν βρίσκονται σε καμία μα καμία λίστα επιβατών ή δηλωτικό πτήσης. Μερικοί εξ αυτών μάλιστα, προέκυψαν ζωντανοί στη Μέση Ανατολή. Οι αρχές δεν μπόρεσαν καν να παρουσιάσουν έστω τα εισιτήρια τους, ως μια κάποια απόδειξη ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν όντως επιβιβαστεί στα αεροσκάφη που δήθεν κατέλαβαν. Μήπως τηλεφώνησε στα εκδοτήρια εισιτηρίων ο Μπιν Λάντεν από τη σπηλιά του, και τα χρέωσε όλα στη πιστωτική του κάρτα;

Ο πρώην πρόεδρος Μπους, παραδέχτηκε σε κάποια φάση ότι ο Σαντάμ Χουσείν δεν είχε σχέση με την 9/11. Η επιτροπή κατασκοπείας της αμερικανικής γερουσίας έχει αναφέρει επίσημα πως ο Σαντάμ δεν είχε σχέση με την Αλ Κάϊντα. Τέλος, το FBI έχει παραδεχτεί πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν με την επίθεση εναντίον των δίδυμων πύργων.

Αν όμως δεν φταίει ο Σαντάμ ή ο Μπιν Λάντεν, τότε ποιος σκότωσε 3.000 ανθρώπους εκείνη την ημέρα;Scholars for 9/11 Truth

Απόδοση: Strange Attractor

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 10/09/2010 06:11:28

  OKLAHOMA DEMOLITION TEAM?

  • Bob ο μάστορας avatar
   Bob ο μάστορας @ Ηνιοχος 11/09/2010 01:52:37

   Η ιστορία διδάσκει:

   Το 1898 η Αμερική με αφορμή τη μυστηριώδη βύθιση του Maine (https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/USS_Maine_%28ACR-1%29)
   στο λιμάνι της Αβάνας, ξεκινά τον ΙσπανοΑμερικανικό πόλεμο (https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Spanish-American_War).
   με καραμέλα το "Remember the Maine, to Hell with Spain!".

 2. Κωνσταντίνος avatar
  Κωνσταντίνος 10/09/2010 06:42:39

  Άλλοθι θέλω ένα άλλοθι
  σ' Αφγανιστάν και σε Ιράκ για να μπουκάρω
  να "καθαρίσω" ντόπιους ενοχλητικούς
  και τα πετρέλαια - πετρέλαια να πάρω.

  Να ονοματίσω τον επόμενο μου εχθρό
  τους τρομοκράτες γενικώς και αορίστως
  και στ' όνομα τους όπου γης να πολεμώ
  και να σκοτώνω τους αθώους αδιακρίτως.

  • xrhxa65 avatar
   xrhxa65 @ Κωνσταντίνος 21/09/2010 17:47:50

   από τις πρώτες ημέρες και τις πρώτες αναλύσεις περί αμερικανικής πολιτικής εναντίον της τρομοκρατίας κτλ...οι σοβαροί αναλυτές είχαν διατυπώσει το θέμα κάπως έτσι:η βελτίωση της πολιτικής θέσης των ΗΠΑ σαν παγκόσμιος επικυρίαρχος μετά τις 9/11 ήταν τόσο θεαματική που αν οι τρομοκράτες δεν είχαν χτυπήσει, θα έπρεπε οι ΗΠΑ να "εφεύρουν ένα χτύπημα"........

 3. Σαος avatar
  Σαος 10/09/2010 07:08:21

  Θα πρέπει να περιμένουμε ένταση μέσα στις επόμενες μέρες. Η οργάνωση καψίματος του Κορανίου μοιάζει με psyop για την δημιουργία έντασης μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, και ίσως να προσελκύσουν αντίποινα από βαχαμπιτιστές ισλαμιστές. Ο Ομπάμιας δήθεν είναι εναντίων αλλά δεν κάνει και κάποιες κινήσεις ώστε να αποφευχθούν τα έκτροπα. Απ' ότι φαίνεται, βιάζονται να δημιουργήσουν κλίμα για να έχουν δικαιολογία για εισβολή στο Ιράν. Οι φανατικοί και των δύο πλευρών θα είναι αυτοί που θα στρώσουν τον "δρόμο" για την εισβολή στο Ιράν.

  • Mpa! avatar
   Mpa! @ Σαος 10/09/2010 09:27:40

   Ας το δούμε κι από άλλη πλευρά!

   Η χεΔμένη οικουμένη και ο δόλιος τρόπος να παραμείνει χεΔ(σ)μένη!
   (Το Δ, με Σ!)

   Χειραγώγησαν έναν γνωστής νοοτροπίας ιερέα που σκέφτηκε το "προφανές", αυτό που προκύπτει από τα πιστεύω του.
   "Δεν μπορεί να με καίνε να σκοτώνουν στις μεριές τους όσους χριστιανούς βρίσκουν, να με απειλούν διαρκώς για την πίστη μου και να μην υπάρχουν αντίποινα",
   κι έφτιαξαν ένα παγκόσμιο κίνημα «διαμαρτυρίας», για τις παρόλες ένός άσημου άνθρωπου.
   Η απόφασή του σήμερα να μην κανει πράξη το βασικό στοιχείο των Ευαγγελιστών και του Ιουδαϊσμού, "Οδόντα αντί οδόντος και οφθαλμόν αντί οφθαλμού!", έγινε πρώτο θέμα σήμερα παγκοσμίως.
   Παγκόσμια «ανακούφιση!» από τον Ομπάμα και την Χιλαρυ ώς τον Καλαμπουράκη και τον Οικονομέα!
   Με σημαία της ανθρωπότητας «Το γύρισμα και της άλλης παρειάς», στις σφαλιάρες που από το 2001, στα νεώτερα χρόνια ,τρώει η μη μουσουλμανική κοινωνία!
   Τωρα το "γιατι" αυτού του παγκόσμιου πειράματος, δεν το γνωρίζουμε!
   Τους 'Θορυβημένους" όμως τους είδαμε εν χορώ!
   Όλους! Απαξάπαντες! Άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως! Έτσι, για την πλάκα και τον αντίλογο!
   Με κορυφαίο τον Καλαμπουράκη! Χθες!
   "Καποιος πρέπει να τον πλακώσει! Τι πάει να μας κάνει!"
   Αντε να το πείς αυτό για τους ομοιδεάτες του, όταν δεν απειλούν να κάνουν κάτι! το κάνουν!
   ΤΕλικά επετεύχθη το ζητούμενο!
   "ΟμόΝΟΙΑ"! Μια σκέψη, μια αντίδραση, μια συμπεριφορά! Στο προφανές απαράδεκτο!

   "τον σεβασμό στη πίστη του αλλου!"

 4. pikaia gracilens avatar
  pikaia gracilens 10/09/2010 07:47:55

  Lets not forget, THE EARTH IS FLAT.

 5. Στέργιος avatar
  Στέργιος 10/09/2010 08:07:22

  Πες τα, Αττράκτορα.

  Θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι πέντε Άραβες που μάθαιναν να πιλοτάρουν ψεκαστικά αεροπλάνα στη Φλόριντα κατάφεραν να πιλοτάρουν με τόση μαεστρία τα Μπόινγκ 767 ώστε να τα ρίξουν πάνω στους Πύργους.

  Αυτό ισοδυναμεί με το να ισχυρίζεται κανείς ότι το ανηψάκι μου που μόλις πέρυσι έμαθε τις τέσσερις πράξεις τής αριθμητικής στο σχολείο, μπορεί φέτος να κερδίσει το πρώτο βραβείο τής Μαθηματικής Εταιρείας.

  Άσε που είναι τουλάχιστον γελοία η υπόθεση ότι όλοι αυτοί έδρασαν κατ'εντολή τού Μπιν Λάντεν που κρυβόταν σε σπηλιές στο Αφγανιστάν. Οι Αμερικάνοι έχουν μέσω τού Echelon την τεχνολογία να φιλτράρουν οποιαδήποτε τηλεφωνική κλήση ή ιμέιλ περιέχει συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, και δεν φίλτραραν τα δορυφορικά τηλεφωνήματα από το Αφγανιστάν στη Νέα Υόρκη;

 6. The Saint avatar
  The Saint 10/09/2010 08:14:29

  Μα, είναι πασιφανές , ότι το έκαναν οι ίδιοι οι Αμερικοανοί, μόνο και μόνο, γιά να δημιουργήσουν το "κλίμα" γιά την μετέπειτα επίθεση στο Ιρακ!
  Δέσμιοςτων βιομηχανιών όπλων ο σαπρο-Μπούς, φρόντισε να οργανωθεί -έστω πρόχειρα- ένα σχεδιο αντι-μουσουλμανισμού, που θα έκαμπτε την αντίσταση της κοινής γνώμης στον πόλεμο που τελικά έγινε...

  • ΕΛΛΗΝ avatar
   ΕΛΛΗΝ @ The Saint 11/09/2010 22:58:10

   Κάνεις πολύυυυ μεγάλο λάθος.
   Θυμάσε πού ΚΡΥΒΟΤΑΝ στην κυριολεξία ο Μπούς???
   Αν έβαζες αντι για Αμερικανούς το ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ θα συμφωνούσα απόλυτα .

 7. Στέργιος avatar
  Στέργιος 10/09/2010 08:30:55

  Επίσης, θα πρέπει να διερευνηθούν στα σοβαρά οι καταγγελίες περί εσωτερικής πληροφόρησης που είχαν διάφορες εταιρείες, εβραϊκών συμφερόντων. Κι αυτό το λέω εγώ που έχω γράψει δεκάδες μηνύματα κατά τού τυφλού αντισημιτισμού εδώ στο antinews.

  Η εγκυρότερη ισραηλινή εφημερίδα, η "Χα-Άρετς", έγραψε ότι δύο εργάτες κατήγγειλαν ότι έλαβαν μηνύματα που τους προειδοποιούσαν να μην πάνε στους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου, μηνύματα από άγνωστο αποστολέα που, όμως, χρησιμοποιούσε το ισραηλινό πρόγραμμα αποστολής μηνυμάτων odigo: http://www.haaretz.com/print-edition/news/odigo-says-workers-were-warned-of-attack-1.70579

  Επίσης, με βάση τις κηδείες των θυμάτων, το ποσοστό των Εβραίων θυμάτων τής 11ης Σεπτεμβρίου βρισκόταν στο 10-15%, με πιο πιθανό το 12-13% τού συνόλου. Αυτό, σε μια πόλη, τη Νέα Υόρκη, όπου οι Εβραίοι αποτελούν το 25% τού συνολικού πληθυσμού, και σε έναν τομέα εργασίας (οικονομικά, τραπεζικά, χρηματιστηριακά γραφεία) που από παράδοση συγκεντρώνει μεγαλύτερα ποσοστά Εβραίων από ό,τι στον γενικό πληθυσμό: http://majorityrights.com/index.php/weblog/comments/how_many_jews_died_at_the_world_trade_center_on_911/

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Στέργιος 10/09/2010 13:24:44

   Το ποσοστό των Αμερικανών Εβραïκού δόγματος στη μητροπολιτική Ν. Υόρκη (NYC Total) είναι 13 % (απογραφή 2000) δηλαδή όσο των θυμάτων. Αρχίζειαπό 6 % στο Μπρόνξ και φθάνει μέχρι 20% στο Μανχάτταν.
   h**p://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_New_York_City

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Ο Θείος 10/09/2010 14:37:03

    Κι εγώ συμπαθώ τη wikipedia, αλλά δεν είναι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών. Έχουμε και λέμε:

    Σύμφωνα με την υπηρεσία απογραφής στις ΗΠΑ, το US Census Bureau, ο πληθυσμός τής πόλης τής Νέας Υόρκης το 2006 ήταν 8.214.426 άνθρωποι:

    http://quickfacts.census.gov/qfd/states/36/3651000.html

    Σύμφωνα με το εβραϊκό σάιτ simpletoremember.com Judaism Online, στη Νέα Υόρκη ζουν 1.970.000 Εβραίοι:

    http://www.simpletoremember.com/vitals/world-jewish-population.htm

    1.970.000/ 8.214.426 = 23,98%

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Ο Θείος 10/09/2010 15:02:56

    Ά, άν είχα κι εγώ δικό μου σάιτ, ίσως να έγραφα ότι οι Βουρμπιανίτες είναι καμμιά εννιακοσαριά χιλιάδες, σχεδόν το 10 % του Ελληνικού πληθυσμού!
    Άν θέλεις ψάξε να βρείς για το χωριό μου, Βούρμπιανη του Γράμμου, και θα καταλάβεις τί λέω!

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Ο Θείος 12/09/2010 18:58:09

    Να φανταστείς, οι βεβαιωμένοι θάνατοι Εβραίων στους Πύργους ήταν ΜΟΛΙΣ 45, δηλαδή, ποσοστό 1,53% επί του συνόλου των νεκρών.

    Το παρακάτω άρθρο λέει ότι "μόνο" σε 250 θύματα ταυτοποιήθηκε η θρησκεία τους, και ότι οι 45/250 νεκρούς αντιστοιχούν στι 18% τού συνόλου.

    Ξέρουμε, όμως, ότι ο Εβραϊσμός δεν είναι ακριβώς θρησκεία, αλλά ταυτισμένος με την εθνοτική ταυτότητα των Εβραίων. Σε αντίθεση με έναν άθεο ή αγνωστικιστή μη-Εβραίο Αμερικανό, ένας άθεος ή αγνωστικιστής Εβραίος θα ταφεί σύμφωνα με το εβραϊκό θρησκευτικό τελετουργικό, παρ'όλα αυτά. Σκεφτείτε πόσοι Έλληνες χριστιανοφάγοι (έχουμε μπόλικους σε αυτό το μπλογκ), όταν έγιναν μπαμπάδες και μαμάδες, τους έπιασε η γιαγιά από το αυτί και τους είπε: "Μην τυχόν και δεν βαφτίσεις το παιδί, σε έφαγα!"... και τρέχουν μετά στους παπάδες. Το ίδιο, και σε εντονότερο βαθμό, συμβαίνει με τους Εβραίους.

    Άρα, το ποσοστό μπορεί να είναι μέχρι και 1,53% !!!

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Ο Θείος 12/09/2010 19:01:26

    Ξέχασα να παραθέσω το άρθρο:

    http://majorityrights.com/index.php/weblog/comments/how_many_jews_died_at_the_world_trade_center_on_911/

 8. Blut und Tränen avatar
  Blut und Tränen 10/09/2010 09:18:57

  Τελικά έπεσαν αεροπλάνα στους πύργους; Και αν έπεσαν ποιός τα οδηγούσε;

 9. spyros avatar
  spyros 10/09/2010 10:14:26

  Ας υποθέσουμε ότι ήταν πραγματική αεροπειρατεία.
  Πιστεύει κανείς ότι ένας πιλότος θα υπάκουε στο δίλημμα:
  ή σκοτώνεσαι πέφτοντας στους πύργους
  ή σκοτώνεσαι από τον αεροπειρατή.
  Η απάντηση είναι όχι.
  Η σκηνοθεσία ήταν τέλεια.
  Οι πύργοι παγιδευμένοι με εκρηκτικά και τα αεροπλάνα την κατάλληλη στιγμή έγιναν τηλεκατευθυνόμενα.
  Το αποτέλεσμα αναμενόμενο.
  Δυστυχώς τα συμφέροντα αδιαφορούν για θανάτους αθώων, μάλλον τους επιδιώκουν, ώστε στη συνέχεια να τους εκμεταλλευθούν στο έπακρο για να πετύχουν τον σκοπό τους.

 10. Ευθύμης avatar
  Ευθύμης 10/09/2010 10:18:09

  σχεδόν όλοι οι αμερικάνοι είναι τουλάχιστον υποψιασμένοι οτι κάτι περίεργο παίχτηκε με την κατάρευση (ειδικά την κατάρευση) των δίδυμων πύργων.
  Κάτι οι μεγάλες φωτιές (πιθανόν απο μείγμα θερμίτη) που καίγαν για βδομάδες στα συντρίμια, μια η σχεδόν ελεύθερη πτώση τον 2 + 1 κτηρίων και φυσικά η πτώση του τρίτου κτηρίου που δεν είχε δεχθεί κανένα πλήγμα απο αεροπλάνο.

  Είναι και οι αναφορές για συνεργεία που πραγματοποίησαν περίεργες εργασίες στο διάστημα πριν την 11άτη Σεπτεμβρίου.

  Το σίγουρο είναι οτι βόλευε φοβερά ένα False Flag Operation, και μάλιστα το χρησιμοποιήσαν και άτσαλα να χτυπήσουν τον Χουσείν παρόλο που δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός.

 11. Κάγκουρας avatar
  Κάγκουρας 10/09/2010 10:24:17

  ---Είναι και οι αναφορές για συνεργεία που πραγματοποίησαν περίεργες εργασίες στο διάστημα πριν την 11άτη Σεπτεμβρίου.----

  Η εταιρεία σεκιουριτι υπεύθυνη για την ασφάλεια των πύργων, και που εκκένωσε καοιους ορόφους για εργασίες, ανήκε στον μικρότερο αδελφό του Μπους.

 12. Greg avatar
  Greg 10/09/2010 10:49:17

  1. Δεν ήταν σχεδιασμένοι για να αντιμετωπίσουν πρόσκρουση μπόινγκ

  2. Η ισχυρότατη πρόσκρουση επηρέασε ολόκληρο το σκελετό των κτιρίων, από την ακραία ταλάντωση καταστράφηκε αμέσως κάθε σύνδεσμος, κάθε στοιχείο του φέροντος οργανισμού

  3. Δεν κατέρρευσαν επειδή έλιωσαν ή λόγω της πυρκαγιάς, αλλά επειδή "ξεμονταρίστηκαν" από την πρόσκρουση

  4. "Ξεκόλλησαν", αποσυνδέθηκαν τα ατσάλινα στοιχεία

  5. Δεν χρειαζόταν επιπλέον βάρος ή πίεση, ο σκελετός είχε διαλυθεί και τα κτίρια στέκονταν για λίγο στηριζόμενα στα τσιμεντένια στοιχεία και τις τοιχοδομές τους

  6. Σε τέτοιες συνθήκες ο καθένας μπορεί να δει το χριστό φαντάρο. Στο υπόγεια τέτοιων κτιρίων υπάρχουν μεγάλες μηχανολογικές-ενεργειακές εγκαταστάσεις κάθε είδους που μπορεί να εκραγούν για διάφορους λόγους

  7. Αυτό έγινε, οι σύνδεσμοι σε όλες τις κολόνες στήριξης καταστράφηκαν ταυτόχρονα

  8. Η ισχυρότατη εξωτερική πηγή ενέργειας ήταν η πρόσκρουση των μπόινγκ

  9-10 Αν θα προκύψουν ή όχι τηγανίτες εξαρτάται από το βάθος θεμελίωσης

  11. Το πεντάγωνο έχει ειδική θωράκιση και έτσι δικαιολογούνται οι σχετικά μικρές ζημιές

  • Γ.Ν. avatar
   Γ.Ν. @ Greg 10/09/2010 11:19:02

   Το τρίτο παράπλευρο κτίριο που δεν δέχθηκε καμμία επίθεση από αεροπλάνα τότε γιατί κατέρευσε στα καλά καθούμενα? Γιατί το BBC ρεπορτάρισε την κατάρευση του τρίτου κτιρίου σε ρεπορτάζ του 27 ολόκληρα λεπτά πριν αυτό συμβεί? Είμαι μηχανικός, και το περίεργο στην κατάρευση των δίδυμων πύργων δεν είναι το γεγονός ότι έπεσαν, όπως λες και εσύ η κατστοφή στον δομικό τους σκελετό είταν μεγάλη, το περίεργο είναι ότι κατάρευσαν με τόσο ελεγχόμενο τρόπο, σαν τις ταινίες που βλέπουμε απο κατεδαφίσεις κτιρίων. Αυτό είναι αδύνατο να γίνει σε έναν κτιριακό σκελετό με το πλήγμα που ΄δεχυηκαν οι δίδυμοι πύργοι, η κατάρευση θα είταν τυχαία με τους πάνω ορόφους από το πλήγμα να πέσουν δεξιά αριστερά και όχι καθέτως πάνω στους υπολοίπους.

  • 11888 avatar
   11888 @ Greg 10/09/2010 11:22:42

   Κανεις λαθος οταν γραφεις οτι τα κτιρια δεν ηταν σχεδιασμενα για προσκρουση αεροπλανου.Οι ιδιοι οι αρχιτεκτονες σε διαψευδουν.Επισης υπαρχει ενα στατιστικο δεδομενο που καταρριπτει ολα αυτα που γραφεις και δεν ειναι αλλα απο την προσκρουση βομβαρδιστικου(παρομοιου μεγεθους με τα τζετ που επεσαν στους πυργους) στο empire state building το 1940 αν θυμαμαι καλα με αρκετους νεκρους.Φυσικα το κτιριο αυτο στεκει ορθιο ως σημερα.
   Προκαλει και τρομερη εντυπωση με την ταχυτητα που βρηκαν τους ενοχους τρομοκρατες (καποιοι εξ αυτων ζουν και βασιλευουν!)καθως και το τελικο πορισμα το οποιο τους πηρε και μικροτετο χρονο να το βγαλουν σε σχεση ακομα και με το πορισμα της υποθεσης "πιπα Λεβινσκι".
   Θα ειμουν λιγο ως σχεδον υποψιασμενος αν αυτη η επιθεση συνεβαινε πχ στην Ισπανια.Σε μια χωρα ομως που εφτασε να κανει πειραματα με ζωντανους στρατιωτες για να μελετηθουν οι επιπτωσεις της ραδιενεργειας τη δεκαετια του 50 στην νεβαδα,εχω καθε λογο να ΜΗΝ παιρνω της μετρητης αυτα που μου σερβιρουν.
   Για το πενταγωνο και την καθε μυστικη υπηρεσια που εδρευει εκει ισχυει απολυτα η ρηση "μια ανθρωπινη απωλεια ειναι τραγωδια 1000 ειναι στατιστικο νουμερο".
   Ενα πολυ καλο και τεκμηριωμενο ντοκυμαντερ ειναι το 9/11 loose chance 2nd edition.Ψαξτε το.

   • Greg avatar
    Greg @ 11888 10/09/2010 11:48:40

    Δεν πιστεύω ότι δεν ήταν στημένο. Όμως, γιατί, ενώ έχουν σχεδιάσει την πιο θεαματική προβοκάτσια στην ιστορία της ανθρωπότητας, να μπλέξουν με τα εκρηκτικά; Τί παραπάνω είχαν να προσφέρουν; Να τους απαλλάξουν από τα έξοδα κατεδάφισης αν οι πύργοι δεν κατέρρεαν; Άσε που ίσως να ήταν και πιο θεαματικό, άρα και πιο επιτυχημένη η προβοκάτσια, αν στέκονταν τελικά μισογκρεμισμένοι...

   • 11888 avatar
    11888 @ 11888 10/09/2010 12:11:32

    Ξεχνας μια λεπτομερεια.Το ονομα των κτηριων.Ενοικιαστες ηταν δεκαδες τραπεζες και χρηματιστηριακες εταιριες ενω και τα υπογεια τους ηταν θυσαυροφυλακια.Ο τοτε δημαρχος Τζουλιανι μολις λιγες μερες μετα την καταρρευση ειχε δηλωσει οτι ανακτηθηκε απο τα υπογεια των κτηριων χρυσος αξιας 200εκ δολαριων(ποιος ξερει ποιο ειναι το αληθινο νουμερο).

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ 11888 10/09/2010 14:31:33

    Οι Πύργοι ΔΕΝ μπορούσαν να καταρρεύσουν χωρίς εκρηκτικά.

 13. Paranoia avatar
  Paranoia 10/09/2010 11:07:34

  Μα θα ήταν ποτέ δυνατόν να παγιδευτούν με εκρηκτικά δύο ουρανοξύστες με σκοπό την ελεγχόμενη κατεδάφιση χωρίς να πάρει είδηση κανείς από τους 6000 εργαζόμενους στους πύργους; Μια τέτοια δουλειά θέλει μέρες και ένα τόνο εκρηκτικά.

  Στη συνέχεια θα εμπιστεύονταν 10 τρελομουσουλμάνους ότι θα οδηγήσουν τα αεροπλάνα σωστά στους στόχους που θα είχαν παγιδεύσει; Και εαν δεν πετύχαιναν οι αεροπειρατιες τι θα γινόταν.

  Δεν γίνεται να ήταν στημένη η 9/11. Είναι αδύνατον να στήσεις τέτοια καταστροφή χωρίς να έχεις σοβαρες πιθανότητες στο τέλος να αποκαλυφθείς. Θα έπρεπε να εμπλακούν δεκάδες υπηρεσίες και εκατοντάδες άτομα πράγμα που θα έκανε την επιχείρηση σχεδόν σίγουρη οτι θα αποκαλυπτόταν στο τέλος.

  • 11888 avatar
   11888 @ Paranoia 10/09/2010 11:25:35

   Δεκαδες υπηρεσιες γιατι χρειαζονται.Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν τρελα ερωτηματα που δεν εχουν απαντηθει.

   • Paranoia avatar
    Paranoia @ 11888 10/09/2010 11:32:53

    Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι εύκολο σε κάποιον να μπει σε έναν ουρανοξύστη για μέρες και να τοποθετεί κούτες δεκάδων κιλών από το ισόγειο μέχρι την ταράτσα μετά να τις καλωδιώνει και να μην πάιρνει πρέφα κανείς τίποτε; Και που στο WTC που υπήρξε στόχος και στο παρελθόν. Απλά δεν γίνονται αυτα τα πράγματα.

   • 11888 avatar
    11888 @ 11888 10/09/2010 12:06:06

    Δε νομιζω να χρειαζονται δεκαδες ποσοτητες εκρηκτικων.Το γεγονος οτι καταρρευσαν με τον ιδιο ακριβως τροπο ενω χτυπηθηκαν σε διαφορετικα σημεια δεν προκαλει απο μονο του εκπληξη?

   • Paranoia avatar
    Paranoia @ 11888 10/09/2010 12:46:48

    Δες και εδώ
    h--p://www.911myths.com/index.html
    h--p://www.debunking911.com/index.html

   • michal avatar
    michal @ 11888 10/09/2010 13:23:41

    Sunwmosia masonwn, nefelim. Telika to dhlhthrio tou Liakopoulou exei kapsei mpolikes flantzes.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Paranoia 10/09/2010 13:13:50

   1-Αν ψάξεις, θα δεις ότι επί εβδομάδες πριν, είχαν εκκενωθεί κάποιοι όροφοι για εργασίες ανακατασκευής. Την εκκένωση οργάνωσε και επέβλεπε η εταιρία ασφάλειας των πύργων, που κατά διαβολική σύμπτωση ανήκε στον νεότερο αδελφό Μπους.
   2-Πουθενά στο κόσμο δεν έχει πέσει αεροσκάφος και να μη βρεθεί κάτι. Ακόμη και στο μέσο του ωκεανού και πάλι βρίσκουν τα μαύρα κουτιά. Στη πτήση 93 που έπεσε σε χωράφι δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα. Zero, nada, zilch. Το ίδιο και στο αεροσκάφος που έπεσε στο πεντάγωνο. ΤΙΠΟΤΑ!!!! Αυτό και μόνο δεν στέκει.
   Και εν πάση περιπτώσει που ήταν η περιβόητη αεράμυνα των ΗΠΑ που ανιχνεύει και καταρρίπτει εισερχόμενο πύραυλο; Μόνο 2 αεροσκάφη, της εθνοφρουράς(!!!) κατάφεραν να σηκωθούν μετά από 20 λεπτά και χάθηκαν ψάχνοντας για τα μπόϊγκ. Τόσο καλά.

   • Paranoia avatar
    Paranoia @ Strange Attractor 10/09/2010 13:40:50

    Εγώ δεν μπορώ να τα πιστεψω αυτά τα πράγματα.

    Εαν έχεις δίκιο είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί το κόλπο. Οπότε ας περιμένουμε να δουμε.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Strange Attractor 10/09/2010 13:44:29

    Στην Αμερική υπάρχουν εδώ και χρόνια οργανώσεις όπως πιλότοι για την αλήθεια, μηχανικοί για την αλήθεια, διανοούμενοι για την αλήθεια κλπ. Όλοι αυτοί αφιερώνουν χρόνο και κόπο μελετώντας τα στοιχεία, που τα δημοσιεύουν και στο διαδίκτυο, έχοντας πειστεί πως τα πράγματα έγιναν αλλιώς.
    Πρόσφατα υπάρχουν και μέλη της επίσημης επιτροπής που έβγαλε το πόρισμα για την 9/11 που αρχίζουν να το αμφισβητούν, λέγοντας πως δεν είχαν όλη τη πληροφόρηση που βλέπουν σήμερα να βγαίνει προς τα έξω.

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ Paranoia 10/09/2010 13:30:20

   Ενώ η επίσημη εκδοχή σου φαίνεται ΠΙΟ πιστευτή?

   ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑ

 14. michal avatar
  michal 10/09/2010 13:21:53

  Oi El apo ton Seirio to esthsan

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ michal 10/09/2010 13:31:06

   Τρολλάρα στην ευκολία το έριξες πάλι έτσι?

   • michal avatar
    michal @ (A)θανάσης 10/09/2010 15:04:50

    Περιμένεις ρε (A)"θανασιε" να πάρω στα σοβαρά αυτές τις ανοησίες. Χρειάζεται να έχεις μια αίσθηση της αναλογίας του μεγέθους αυτών των κτηρίων για να καταλάβει κανεις το αδύνατο να τοποθετηθούν εκρηκτικά και να μην τους καταλάβει κανεις. Το 1998 είχα επισκεφτεί έναν εξάδελφο πόu εργαζόταν στο 80 όροφο στον νότιο πύργο. Ήταν ένα θηριώδες κτήριο πρέπει να τοποθετηθούν εκρηκτικά από την βάση του κτηρίου μέχρι σχετικά ψηλά ώστε να "λαταρεουσει" σε ευθεία γραμμή. Κάθε ελεγχομενη κατάρρευση ξεκινάει από την βάση του κτηρίου με τοποθέτηση εκκριτικών εκεί. Το μέγεθος των πύργων σημαίνει "δεδαδες" τόνους εκκριτικών προσεχτική τοπθέτηση και εκατοντάδες προσωπικό υπό απόλυτη μυστικότητα να κάνει αυτή τη δουλειά. Μια απλή αίσθηση του meg8ous του κτηρίου. είναι αρκετή για να καταρρίψει αυτές τις ανοησίες. Όσο για τα αεροπλάνα, commercial pilot γίνεσαι με 8-12 μήνες training σε pthtitkh σχολη και μπορείς να οδηγήσεις DC-9 η 737. Τώρα για τις συνωμοσιολογίες τέτοιου είδους τις κάνουν κάτι φανατικοί χριστιανοί από το Texas, πχ ο θεός τιμώρησε τους αμερικανους γιατί είναι υπέρ των gay με την καταστροφή των πύργων Fred Phelps for example, ο Alex Jones που είναι ο Λιακόπουλος των ΗΠΑ και ότι άλλο νούμερο μπορείς να φανταστείς. Τώρα αν εσύ πιστεύεις νούμερα πρέπει να ψαχτείς.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ (A)θανάσης 10/09/2010 15:28:28

    Όποιος σου είπε πως με commercial δίπλωμα (επαγγελματικό) πιλότου, μπορείς να οδηγήσεις DC9 ή B737 είναι βαθιά νυχτωμένος. Το εν λόγω δίπλωμα δίνεται σε μονοκινητήρια ελαφρά αεροσκάφη και από εκεί και πέρα χτίζεις επάνω του: πολυκινητήρια, jet, IFR κλπ.
    Το επαγγελματικό δίπλωμα απλά πιστοποιεί πως μπορείς να πετάξεις επ αμοιβή ένα ελαφρύ αεροπλάνο (κάτω των 10 τόνων,αεροταξί κλπ). Για να φτάσεις σε επίπεδο να πετάς τα μεγάλα επιβατικά αεροπλάνα θέλει πολύ πιο πολύ χρόνο και χρήμα.
    Και για κάθε αεροσκάφος θα πρέπει να έχεις ειδικότητα στο τύπο του. Οπότε ξέχνα αυτά που λες. Τώρα αν θέλεις, προσπάθησε σε παιχνίδι Η/Υ (flight simulator)να ρίξεις ένα 737 επάνω σε έναν από τους δίδυμους πύργους. Δεν θα μπορέσεις. Ακόμη και έμπειροι πιλότοι στον τύπο, δυσκολεύονται πάρα πολύ. Τα καταφέρνουν μία στις 5-7 προσπάθειες. Πόσο μάλλον σε αληθινό.

   • michal avatar
    michal @ (A)θανάσης 10/09/2010 16:14:04

    16 mhnes 8es SA gia na pareis adeia commercial pilot unconditionally. An exei private license 8es allous 8-12. Petane sunh8ws ena Citation Cessna kai mporeis na pareis extra ma8hnmata gia two engine jets. Allwste oi tromokrates den h8elan na kanoun uperatlantiko taksidi, aplh odhghsh h8elan kai xrhsh tou sxediou pthshs pou ma8aineis se pthtikh sxolh. Des to kai alliws oloi oi tromokrates xrhsimopoihsan ton idio tupo aeroskafous ana epi8esh 767 gia tous purgous, 757 gia pentagwno kai paraligo kapitwlio.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ (A)θανάσης 10/09/2010 17:47:49

    Τι διαφορετικό λές δηλαδή από αυτό που ανέφερα; Και επιτέλους αφού μπορείς γιατί δεν χρησιμοποιείς ελληνικά γράμματα;

   • michal avatar
    michal @ (A)θανάσης 10/09/2010 18:39:57

    mou einai eksairetika duskolo na xrhsimopoiw ton greeklish translator giati metafrazei mono periorismenh posothta keimenou.

 15. Greekx avatar
  Greekx 10/09/2010 14:11:40

  Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα στοιχεία ας δει εδώ το Βίντεο.
  h*tp://news-gr.com/?p=5231

 16. Orestios avatar
  Orestios 10/09/2010 14:37:46

  Το Ράιχσταντ το έκαψαν οι μπολσεβίκοι. χο! χο! χο!

 17. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 10/09/2010 14:45:20

  Το Ράιχσταγκ τό έκαψαν οι συνεργαζόμενοι ακροδεξιοί και ανάρχες. Η τότε "συμμαχία εναντίον του Κεφαλαίου, των Τραπεζών, των - θού Κύριε φυλακήν τω στόματί μου - Εβραίων και των στμβιβασμένων σοσιαλιστών". Θυμίζει τίποτε τωρινό, είναι τυχαίο; Δεν νομίζω!
  Ξέχασα, τότε "πήραν μέσα" χωρίς λόγο τον Δημητρώφ και την παρέα του: Μονίμως δεν προσέχουν οι σταλίνες, πιάνονται εύκολα "καραγκιόζηδες".

 18. Orestios avatar
  Orestios 10/09/2010 15:17:32

  Η Χιτλερική προπαγάνδα ενοχοποίησε όλους τους άλλους πέραν των Ναζιστών.
  Για πολλά χρόνια, όσο διαρκούσε ο Ναζισμός, αυτό ήταν που περνούσαν σαν αληθές.
  Πέραν από τους Ναζιστές υπήρχαν και οι συναφείς ομάδες. Μην ξεχνάς ότι τον Χίτλερ στήριξαν οι εθνικιστές τότε. Κάτι σαν το λάος ένα πράγμα.

 19. pikaia gracilens avatar
  pikaia gracilens 10/09/2010 15:54:00

  Ομολογω πως εχω μεινει αναυδος απο την μπουρδολογια πολλων. Γιατι χρειαζονται ολες αυτες οι θεωριες συνομοσιας? Ποιον εξυπηρετουν. Μαλλον αρρωστημενα μυαλα θα ειναι. Να προσθεσω λοιπον σε αυτα
  1. Οι αμερικανοι δεν πατησαν στην σεληνη αλλα ηταν ολα χολιγουντ
  2. Ο Ελβις Πρισλει, ζει στιν σηβιρια με αλλα ονομα
  3. Η γη ως γνωστων ειναι επιπεδη
  4. Η παναγια δεν ηταν εβραια αλλα ελληνιδα απο τα πετραλωνα
  5. Το νερο του καματερου ειναι θαυματουργο
  6. Το αγιο φως δεν αναβει απο αναπτηρα αλλα απο το αγιο πνευμα
  7. Οι ελληνες εφευραν τα παντα, οπως τηελοραση, ραδιοφωνο, σεξ, ετψ
  8. Τον χιτλερ τον εβαλε στην εξουσια η αγγλικη αντικατασκοπια για διωξει τον σταλιν
  9. Η ελλαδα ηταν γεματη κρυφα σχολια επι τουρκοκρατιας
  10. Το AIDS το βγαλαν οι αμερικανοι

  • 11888 avatar
   11888 @ pikaia gracilens 10/09/2010 16:32:47

   καλα εσυ το πηγες στο αλλο ακρο.

   • Gambino avatar
    Gambino @ 11888 10/09/2010 18:10:08

    Είναι τεχνική αποπροσανατολιστική αυτή.

  • Gambino avatar
   Gambino @ pikaia gracilens 10/09/2010 17:39:14

   Έντεχνα μπερδεύεις τη π....α με τη βούρτσα. Και από ορθογραφία σκίζεις. Είσαι διαβασμένος. Ψάξε λοιπόν ή σε βιβλία ή σε αρκετά ντοκιμαντέρ και μετά έλα πέσμας αν πήγαν οι Αμερικάνοι στο φεγγάρι. Εκτός και να σου αρκεί το άλτερ και οι αθλητικές εφημερίδες για την ενημέρωση σου. Α ναι, και το περιοδικό τσιάο.

   • pikaia gracilens avatar
    pikaia gracilens @ Gambino 10/09/2010 17:42:12

    Δεν ειμαι περηφανος για την ορθογραφια μου και δεν εχω υπολογιστη με ελληνικο λεξικο εδω στα ξενα που ειμαι 30 χρονια. Αλλα τουλαχιστον δεν λεω μπουρδες. Και επιδη ειμαι διαβασμενος λυπαμε πολυ για καποια μυαλα εδω μεσα

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Gambino 10/09/2010 17:46:34

    Τις περισσότερες αποκαλύψεις για το ψέμμα της 9/11, τις έχουν κάνει σοβαρότατοι επιστήμονες με περγαμηνές. Όπως είναι πχ η πηγή της ως άνω ανάρτησης. Εσύ προτιμάς την άποψη του σπινθηροβόλου Μπούς;

   • Anonimos avatar
    Anonimos @ Gambino 10/09/2010 17:53:58

    Gabine(to)

    Τι θα έλεγες να σημάζευες λίγο τους τρόπους σου και να πάψεις να προσβάλεις τους συνομιλητές σου;

  • athamas avatar
   athamas @ pikaia gracilens 10/09/2010 18:24:53

   Σε βρίσκω εξαιρετικά ενημερωμένο! :lol:
   (αστειεύομαι καλοπροαίρετα)

   Πέρα απ την πλάκα τώρα..
   Κάπου ρε παιδί μου αυτή η επίσημη εκδοχή δεν στέκει με την καμμία λέμε!

   Είναι ποτέ δυνατόν να μπήκαν πέντε με ..νυχοκόπτες και να έκαναν αεροπειρατεία και μετά να έρριξαν τα αεροπλανά πάνω στους πύργους λές και ήταν .. πύραυλοι;

   Και απο πλευράς στατικής - ή όπως το λένε τέλος πάντων, δεν είμαι ειδικός - όταν ένα αεροπλάνο πέσει σε έναν απ τους πάνω ορόφους δεν γίνεται στάχτη και το ..υπόγειο!

   Ήταν σαν να τούχαν βάλει δυναμίτη στο 20 υπόγειο και κατέρρευσε όπως καταρρέουν τα ακίνητα με ελεγχόμενες εκρήξεις. Το ίδιο ακριβώς!

   Άσε που τα όσα γράφτηκαν για το Πεντάγωνο.. - ΑΝ είναι ποτέ δυνατόν!!! δλδ να μπορέσει ένα αερπλάνο να πέσει στο πεντάγωνο της παγκόσμιας υπερδύναμης! αυτοί μας έλεγαν ότι βλέπουν το παράθυρο του Καντάφι απ τα αεροπλάνα και μπορούσαν να του στείλουν ανθοδέσμη με .. βόμβα και δεν είδαν έγκαιρα ένα αεροπλάνο να πέφτει στο Υπουργείο Άμυνας;;; είναι να τρελλαίνεσαι! αδιανόητο! - δεν αποδείχτηκαν ποτέ δημόσια με στοιχεία (απόρρητο κλπ).

   Εν ολίγοις... δεν θα μάθουμε ΠΟΤΕ εμείς - ίσως κάποιες επόμενες γενιές ναι, εμείς δεν το βλέπω - τι ακριβώς έγινε.

   Πάντως σίγουρα τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν όπως παρουσιάστηκαν επίσημα.

 20. george avatar
  george 10/09/2010 17:08:13

  Γεια σας,
  λέγομαι G. B. και είμαι ένας από τους επιβάτες των περίφημων αεροπλάνων που λένε ότι έπεσαν στους Δίδυμους Πύργους. Όπως καταλάβατε...ζω! Μόλις τώρα μπόρεσα να σας γράψω, γιατί ήμουν σε διακοπές, καθώς όλοι, ΟΛΟΙ, ξεκουραζόμαστε από τα σκληρά γυρίσματα του LOST! Να 'στε πάντα καλά και...μη φοβάστε τ' αεροπλάνα!!!!!!!!!!

 21. Kostas K avatar
  Kostas K 10/09/2010 17:11:49

  h**p://www.youtube.com/watch?v=XrnmbUDeHus&feature=player_embedded#!

  WTC7
  Το τρίτο κτήριο που κατέρρευσε στις 11/9/2001, το απόγευμα.
  Δεν είχε χτυπηθεί απο αεροσκάφος, είχε πάθει μικρές ζημιές
  απο θράυσματα των WTC1&2 και σε δύο ορόφους έκαιγαν
  περιορισμένης έκτασης πυρκαγιές.

  Κατέρρευσε λόγω... θερμικής διαστολής σύμφωνα με την
  επίσημη άποψη. Η σχεδόν τέλεια συμμετρία της κατάρρευσης
  και η ταχύτητά της, η οποία για 2.5" ήταν αυτή της ελεύθερης πτώσης*,
  φαίνεται να καταργούν τουλάχιστον τρείς βασικές αρχές της φυσικής:
  Της διατήρησης της ορμής, της διατήρησης της ενέργειας και της αρχής της
  ελαχίστης αντίστασης.

  Οποιαδήποτε ομοιότητα με ελεγχόμενη κατεδάφιση με εκρηκτικά είναι
  φυσικά τελείως συμπτωματική.

  Άραγε πόσοι έχουν ακούσει πως και τρίτο κτήριο κατέρρευσε εκείνη την ημέρα;
  Πόσοι ξέρουν πως ποτέ άλλοτε δεν είχε καταρρεύσει σύμμεικτη μεταλλική
  κατασκευή απο πυρκαγιά; Στις 11/9/01 κατέρρευσαν τρείς.


  * Ελεύθερη πτώση σημαίνει μηδενική αντίσταση. Οι χιλιάδες τόνοι ατσαλιού
  και μπετόν ήταν σαν να μην υπήρχαν.

  • pikaia gracilens avatar
   pikaia gracilens @ Kostas K 10/09/2010 17:43:56

   Ευχαριστω για την αναλυση αλλα ειχα την τυχη να δουλευω στο τριτο κτηριο.

   • Gambino avatar
    Gambino @ pikaia gracilens 10/09/2010 17:53:34

    Καθάριζες τα τζάμια;

   • Orestios avatar
    Orestios @ pikaia gracilens 10/09/2010 17:54:35

    Και επειδή δούλευες σημαίνει ότι γνωρίζεις και αρχιτεκτονική?
    Τί άλλο θα ακούσουμε?
    Κι εγώ δουλεύω σε ένα κτήριο, δεν με κάνει γνώστη του τρόπου κατασκευής του ή γνώστη του τρόπου πτώσης του.
    Ο ισχυρισμός σου είναι σαθρός και στερείται λογικής αλληλουχίας.

   • michal avatar
    michal @ pikaia gracilens 10/09/2010 18:39:14

    Enw twra milhse o arxitektwn Orestios kai o domostatikos Gambino.

  • Kostas K avatar
   Kostas K @ Kostas K 11/09/2010 01:33:12

   Και που δούλευες, μπορείς να μας διαφωτήσεις αδελφέ?

   • Kostas K avatar
    Kostas K @ Kostas K 11/09/2010 02:46:15

    http://www.youtube.com/watch?v=FNEoiOP76QQ

    Το αφεντικό σου...

 22. pikaia gracilens avatar
  pikaia gracilens 10/09/2010 18:00:35

  Απο αρχιτεκτονικη ειμαι σκραπας, αλλα ξερω να αναγνωριζω τις μπουρδες οταν τις διαβαζω

  • Gambino avatar
   Gambino @ pikaia gracilens 10/09/2010 18:03:09

   Αν διαβάζεις όπως γράφεις, άς τα να πάνε μεγάλε.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Gambino 10/09/2010 18:36:43

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

 23. NIKOS X. avatar
  NIKOS X. 10/09/2010 19:38:51

  ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΑΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΗΣ.
  ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
  ΟΙ ΗΠΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.
  ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ" ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΕΔΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ.
  Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΜΠΙΛΝΤΕΒΕΡΓΚ, ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΘΟΥΝ.
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΦΕΛΗ.
  ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ?
  ΑΜΕΣΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ.
  ΑΠΛΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΝΗΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΑ.
  ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ, Η ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΚΛΠ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ.
  Η ΖΩΗ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!

 24. athamas avatar
  athamas 10/09/2010 20:48:54

  Κάτι ψιθυρίζεται ότι ΑΝ δεν έπεφταν οι δίδυμοι πύργοι θα έπεφταν άλλοι .. πύργοι οικονομικοί, συμφερόντων made in usa και ότι με την .. ευκαιρία που μας έδωσε η «Αλ..CIA» αποκτήσαμε το «δικαίωμα» να κάνουμε «προληπτικούς πολέμους» - πως μπορείς να σταματήσεις έναν καμικάζι αυτοκτονίας αν δεν κάνεις έναν ηλεκτρονικό πόλεμο; δεν γίνεται! άρα ξεπαστρεύεις όποιον φαντάζεσαι ή σκέφτεσαι η ψυχανεμίζεσαι ή νομίζεις ότι κάαααποια στιγμή μπορεί να γίνει καμικάζι αυτοκτονίας και να σου γκρεμίσει τους εναπομείναντες πύργους! με αυτήν βέβαια την λογική η αστυνομία θάπρεπε να πυροβολεί εν ψυχρώ κάθε έναν που ο αστυνομικός θα φαντάζονταν / σκέφτονταν / νόμιζε ότι μπορεί να τον πυροβολήσει και θα συλλάμβανε κάθε έναν που η φάτσα του του θύμιζε .. διαρρήκτη κ.οκ., πρακτικές εντελώς ΛΟΓΙΚΩΝ όντων - οπουδήποτε γουστάρουμε στον πλανήτη και έτσι με την πρόφαση της αποτροπής της τρομοκρατίας (που έγινε κοινός στόχος κάθε «πολιτισμένης χώρας» έλεος!) οι στρατιωτικές μας βιομηχανίες συνεχίζουν να παράγουν όπλα - πόλεμος χωρίς όπλα δεν γίνεται! - οι στρατιώτες μας κάνουν ντού όπου υπάρχουν ενεργειακές πηγές τον έλεγχο των οποίων χαρακτηρίζουμε ως ζωτικά συμφέροντα των ΗΠΑ και άρα κάνουμε πόλεμο επειδή «κινδυνεύουν» τα ζωτικά μας συμφέροντα, - σκοτώνονται βέβαια και μερικές δεκάδες χιλιάδες φαντάρια μας αλλά γι αυτό τους πληρώνουμε για να σκοτώνονται - , ανεβοκατεβάζουμε κυβερνήσεις κατά βούλησιν και κατά .. συμφέρον χαρακτηρίζοντάς τες ως αντιδημοκρατικές, και άμα κάποιος «μας την λέει» όπως π.χ. Β. Κορέα, Ιράν κλπ αυτούς τους χαρακτηρίζουμε «άξονα του κακού», μαζεύουμε και κάααμποσους άλλους «εθελοντές συμμάχους» - αν ήθελαν ας μήν γίνονταν εθελοντές! θα τους ρίχναμε κι αυτούς στον «άξονα του κακού» και ουαί! - και με την πρόφαση της διεθνούς νομιμότητας και με βάση τις αποφάσεις του από εμάς ελεγχόμενου ΟΗΕ τους βάζουμε όλους να σκοτώνονται και αυτοί υπερασπιζόμενοι τα δικά μας ζωτικά συμφέροντα των ΗΠΑ, γιατί «άμα δεν δώσεις την ζωή σου και το αίμα σου για τον φίλο σου, τι σόι φίλος είσαι;» και γενικά και για να σταματήσω να πολυλογώ επιβάλλουμε την ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων!!!

  Πότε όλα αυτά;
  Μετά την 11η Σεπτεμβρίου!

  Τυχαίο; Δεν νομίζω!

  • michal avatar
   michal @ athamas 10/09/2010 21:45:54

   Athama axtarma ta ekanes. Meta thn September 11, oi HPA epesan se ufesh.

   • athamas avatar
    athamas @ michal 11/09/2010 07:05:35

    sίΓoυRα Δeν dιΑbαSεσ μΕ PrOςΟhΗ όΤi έGρΑp+σΑ
    i μΑLλΟN δΙaΒASeς ΑλloUνού pΌsT.

    IδeIcα ι 3 ΤeΛΕφteEσ fΡαsSiς mOυ ιΝαi εiΠόDiΓmA ΣοςΤoIσ DιΑΤοιΡοςΕiσ.

 25. athamas avatar
  athamas 10/09/2010 21:07:47

  διόρθωση στην λάθος διατυπωμένη φράση στο προηγούμενο ποστ.
  «...αν δεν κάνεις έναν ηλεκτρονικό πόλεμο;»

  που η σωστή διατύπωση είναι:

  «..αν δεν κάνεις έναν προληπτικό πόλεμο;»

  Συγγνώμη για το λάθος.

 26. bob avatar
  bob 11/09/2010 17:30:30

  ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ..ΑΛΛΑ ''ΕΓΩ ΕΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΕΙ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΣΑΣΕΡ..ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΥΡΓΟΥΣ..?? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΡΟΦΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΥΡΓΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΥΕ..!!!!!!!

 27. rage avatar
  rage 11/09/2010 17:38:56

  Εγινε φυσικά από τους ίδιους.
  Γιατί;
  Για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο ενάντια στη τρομοκρατία.
  Με αυτό, θα μπορέσουν να διατηρήσουν μια δύναμη με τη μορφή που θέλουν, να κατατροπώνουν οποιαδήποτε μορφή αντίστασης υπάρχει περίπτωση να βάλει φραγμό στα σχέδιά τους, τα οποία φυσικά είναι εν πλήρη εξελίξει.
  Οποιοσδήποτε μπορεί να αντιταχθεί, θα χαρακτηρίζεται με συνοπτικές διαδικασίες τρομοκράτης και θα παίρνει την ποινή που του αξίζει.
  Σύμμαχοι σε αυτό, περιφερειακές χώρες, γλύφτες, τσάτσοι, οσφυοκάμπτες, δοσίλογοι ηγέτες και οι συν αυτώ, οι οποίοι χωρίς δυσκολία θα υπηρετούν αυτά τα σχέδια.
  Υπάρχουν δυο είδη όπλων που εξελίσσονται και αναπτύσσονται αυτη τη στιγμή.
  Το ένα είδος είναι τα όπλα ελέγχου μαζών sound cannons, εξελιγμένα χημικα (σαν κι αυτά που τρώνε οι "αναρχοάπλυτοι") και το άλλο τα πυρηνικά όπλα μεγάλης ακρίβειας και μικρής ισχύος, τοπικής "ενέργειας".
  Ο,τι χρειάζεται δηλαδή, για να αντιμετωπίσει τις μάζες, όταν αυτές αποφασίσουν να αντιδράσουν, και όσα κράτη επιχειρήσουν να φύγουν από το μαντρί.

  • Greekx avatar
   Greekx @ rage 11/09/2010 17:59:19

   @ είναι τα όπλα ελέγχου μαζών sound cannons, εξελιγμένα χημικα;;

   Μάλλον τα sound cannons όπως λέει και το όνομα είναι όπλα ήχου .
   δες εδώ:
   http://www.youtube.com/watch?v=TtcR-k5UYQk&feature=player_embedded#!
   και εδώ: http://www.msnbc.msn.com/id/33026156/

   • rage avatar
    rage @ Greekx 11/09/2010 21:57:28

    ξέχασα ένα κόμμα
    "όπλα ελέγχου μαζών, sound cannons, εξελιγμένα χημικά..."

 28. k avatar
  k 11/09/2010 18:00:24

  Loose Change 9/11

  μπορείτε να δείτε την ταινία μέσω streaming ή να την βρείτε διαθέσιμη και για download

 29. rsrchr avatar
  rsrchr 13/09/2010 19:52:58

  Αντε να δουμε πότε θα βγαλει το wikileaks τα απορρητα της 11/9 κ τότε τα ξαναλέμε!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.