#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/03/2011 22:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ποιοι θέλουν να εγκλωβίσουν τον Σαμαρά;Διαβάσαμε στην χθεσινή «Ημερησία» ένα λεπτομερές ρεπορτάζ για τα υποτιθέμενα «νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια στην Aθήνα και την περιφέρεια» με τίτλο «Casting στη Ν.Δ. για τα ψηφοδέλτια».

Και επειδή προφανώς στο τριήμερο την εφημερίδα θα διάβασαν μόνο η οικογένεια Μπόμπολα και ενδεχομένως και οι συντάκτες της το είδαμε και σήμερα αναδημοσιευμένο στο Διαδίκτυο από sites που έχουν γίνει πλέον γνωστά για τις διασυνδέσεις τους με δήθεν παράγοντες της ΝΔ.

Δεν θα αναφερθούμε τώρα στα ονόματα που αναφέρει το «ρεπορτάζ», επειδή είμαστε αποφασισμένοι να μαγειρέψουμε και να φάμε το χταπόδι ξυδάτο που προτείνει ο Μικρός Οδυσσέας. Προς το παρόν θα επισημάνουμε τα εξής:

Τα ονόματα που αναφέρονται ως τα «νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ» δεν αντανακλούν παρά μόνο την λογική της παρέας που διακατέχει ακόμα ορισμένα από τα στελέχη που ανέδειξε ο ίδιος ο Σαμαράς ως στυλοβάτες του εγχειρήματος του για τη νέα Νέα Δημοκρατία. Την λογική δηλαδή της παρακμιακής Νέας Δημοκρατίας που επιμένει να ανθίσταται στα μηνύματα των καιρών και να ενδιαφέρεται μόνον για την τύχη και τις θεσούλες ορισμένων που νομίζουν ότι γεννήθηκαν για να δουλεύει η παράταξη για πάρτη τους.

Είναι επίσης προφανές ότι τα ονόματα υπαγορεύθηκαν από την Συγγρού. Ποιοι τα έδωσαν;

Ποιοί είναι εκείνοι που θέλουν να εγκλωβίσουν τον Σαμαρά και μια ολόκληρη παράταξη στα συμφεροντάκια τους;

Ποιοί είναι εκείνοι που θέλουν να αποθαρρύνουν όλους εκείνους που ενέπνευσε ο Σαμαράς και τον εξέλεξαν αρχηγό της ΝΔ;

Ποιοι είναι εκείνοι που ένα χρόνο τώρα καταβάλουν συστηματικές προσπάθειες με την βοήθεια των φίλων τους στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για να αναχαιτίσουν και να εξουδετερώσουν τις κινηματικές διαδικασίες που ενέπνευσαν οι ιδέες του Σαμαρά;

Τα γνωρίζει αυτά ο πρόεδρος της ΝΔ;

Και τι θα κάνει όταν θα τα πληροφορηθεί;

Διαβάστε κι αυτό: Επιλογή των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ από την βάση!

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 06/03/2011 15:22:03

  Ξέρει τί κάνει ο Αντώνης. Και μνήμη διαθέτει και κρίση. Ας του έχουμε εμπιστοσύνη. Το πολιτικό του ένστικτο αποδεικνύεται αλάνθαστο.

  • Kennan avatar
   Kennan @ ΙΩΝΑΣ 06/03/2011 15:29:23

   Στον Σαμαρά έχουμε εμπιστοσύνη, αγαπητέ. Με κάποιους άλλους στον τρίτο όροφο της Συγγρού όμως τι θα γίνει; Παίζουν με τα νεύρα μας

   • Θραξ Αναρμόδιος avatar
    Θραξ Αναρμόδιος @ Kennan 06/03/2011 20:12:28

    @Kennan

    Η διαφορά μεταξύ πολιτικής και θρησκείας είναι ότι στην πολιτική πρέπει να έχουμε πολύ μικρή εμπιστοσύνη στις ηγεσίες, όχι μόνο γιατί το δικαιούμαστε αν δούμε την πρόσφατη πολιτική μας ιστορία, αλλά και γιατί αν δείξουμε υπερβολική εμπιστοσύνη τότε και εμείς αφήνουμε τις ηγεσίες στο απυρόβλητο της κριτικής μας, και εκείνες επαναπαυμένες πια χαλαρώνουν και απομακρύνονται από τα λαϊκά συμφέροντα.

    Θραξ Αναρμόδιος

   • Άργος avatar
    Άργος @ Kennan 06/03/2011 21:54:33

    Τι είναι στον τρίτο;

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 06/03/2011 15:30:03

  Αυτά περί Αντώναρου στην Α Αθήνας, γιου Χατζηγάκη στα Τρίκαλα, συμμετοχή όλων των νυν βουλευτών (δηλαδή και Έλσα στην Αργολίδα και Σιούφα κλπ) προκαλούν ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ και εύχομαι να μην αληθεύουν. Πάντως η ΝΔ χρειάζεται φρέσκα στελέχη και αυτό είναι γεγονός. Και πιο πολλές γυναίκες βρε παιδιά. Όλη η ηγετική ομάδα είναι άντρες. Μια Τζότζολα δεν φτάνει. Εν ετει 2011 δεν μπορεί η ΝΔ να είναι φαλλοκρατικό κόμμα τη στιγμή μάλιστα που το 51% των ψηφοφόρων είναι γυναίκες...

  • περήφανος δεξιός avatar
   περήφανος δεξιός @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 06/03/2011 15:35:59

   αν προσθέσεις και τον γιο του αχιλλέα στις σέρρες ήρθε και έδεσε το γλυκό..ελπίζω εκεί στη συγγρού να μην πέσουν στη παγίδα και να ανανεώσουν πλήρως το κόμμα..

 3. δημητρης μαλαμουλης avatar
  δημητρης μαλαμουλης 06/03/2011 15:32:37

  Δυστυχώς το κόμμα χρειάζεται γκρέμισμα και η παράταξη γενική ανοικοδόμηση.
  ότι λιγότερο θα χει σαν αποτέλεσμα να γίνουμε θεατές του τραίνου που μας προσπερνάει.
  Τα παλικαράκια στη Συγγρού παίζουν τα παιχνιδάκια τους.
  Τον Άκη τον γιούχαραν όπως και τον Σημίτη αυτούς θα τους πάρουν με τις λεμονόκουπες.
  Μαστίγιο χωρίς καρότο.

 4. neotera avatar
  neotera 06/03/2011 16:25:45

  Μάλλον πρώτα θα γκρεμιστεί η Ελλάδα ως κράτος και μετά τα κόμματα, καθώς και οι συμπράξεις λαμογίων κάθε μορφής.

 5. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΦΑΛΗΡΟ 06/03/2011 16:30:13

  Είναι τόσο αναγκαίο οι ψηφοφόροι της Α Αθήνας να φάνε στη μάπα τον αποτυχημένο πρώην δήμαρχο για ακόμα μια φορά? Τί μήνυμα εκπέμπεται στον μέσο ψηφοφόρο με τέτοιου είδους αναπαλαιώσεις και πισωγυρίσματα?

 6. v-karditsa avatar
  v-karditsa 06/03/2011 16:37:06

  Αν και ο Σαμαράς ακολουθήσει την πεπατημένη (που την ακολουθεί), δηλαδή, ολίγη από αποχρωματισμένα στελέχη δευτέρας διαλογής οι οποίοι κατείχαν κυβερνητικές θέσεις (σε αρκετές περιπτώσεις καθόλη την πενταετία της κυβέρνησης της ΝΔ) ως "έμπιστοι" του συστήματος, επειδή είναι κουμπάροι, γαμπροί, ξαδέρφια, αδέρφια, θυγατέρες, μπατσανάκηδες, νύφες κ.λ.π. και πάσης φύσεως σφουγγοκολάροι, "τρακαδόροι" τυχοδιώκτες, αριβίστες της πολιτικής και αλεξιπτωτιστές της ΝΔ, ολίγη από αυλοκόλακες-έμπιστους, ολίγη από παλιούς και νεόκοπους "φίλους", ολίγη από επιβολές των συμφερόντων, ολίγη από πεινασμένους για εξουσία τεχνοκράτες, ολίγη από τυχαίους σιγουρατζήδες που ορέγονται χρήμα και δόξα, "καλά σαράντα". Αν δεν αποδείξει ότι είναι ΗΓΕΤΗΣ, ο ΗΓΕΤΗΣ που χρειάζεται αυτή η χώρα σήμερα, βάζοντας αξιολογικά κριτήρια, σεβόμενος τη βάση που τον ψήφισε, κυβέρνηση δεν βλέπει κι ας λένε οι δημοσκοπήσεις ό,τι θέλουν. Τα δημοσκοπικά στοιχεία, όποια κι αν είνα αυτά, είναι για άμεση κατανάλωση, δεν αντέχουν στο χρόνο.

 7. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 06/03/2011 17:10:47

  Γράφει το δημοσίευμα,
  «Στην Hλεία, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Kοντογιάννη, τη δεύτερη έδρα της N.Δ. θα διεκδικήσουν η νυν βουλευτής Eπικρατείας Eυγενία Aυγερινοπούλου και ο δημοσιογράφος Διαμαντής Σεϊτανίδης»

  1. και οι 2 «γέννημα θρέμα» της ΝΔ στην Ηλεία! μα καλά τόσο ανόητοι είμαστε!
  2. το δημοσίευμα της ημερησίας θεωρεί δεδομένο ότι η νδ στην Ηλεία θα πάρει 2 έδρες, δλδη θα είναι δεύτερο κόμμα, χαϊβάνια μας περνάνε.

 8. Aggelos avatar
  Aggelos 06/03/2011 17:14:35

  εβαλε αψογη επιλογη τον Μιχελακη και τον Μηταρακη.. μεχρι τωρα,,να βαλει και αλλους τετοιους,,ανθρωπους με καθαρα μυαλα..

 9. sauraki avatar
  sauraki 06/03/2011 17:46:19

  ακόμα και αυτοί που τον στήριξαν στην εκλογή του ως αρχηγό αλλά θήτευσαν και ως υπουργοί στην κυβέρνηση Καραμανλή αν ήταν δυνατόν να έφευγαν από τη μέση. Μόνο ζημιά κάνουν. Όχι γιατί δεν ήταν έντιμοι. Απεναντίας. Αλλά όπως και να το κάνουμε θυμίζουν ένα παρελθόν που κόβει... ψήφους. Είναι σαφές ποιους εννοώ. Ακόμα χειρότερη ζημιά κάνουν όταν βγαίνουν στο γυαλί για να στηρίξουν τον Σαμαρα. Κάποιος πρέπει να τους το πει.

  • Άργος avatar
   Άργος @ sauraki 06/03/2011 21:52:53

   "από sites που έχουν γίνει πλέον γνωστά για τις διασυνδέσεις τους με δήθεν παράγοντες της ΝΔ"

   Τρίτη 1 Μαρτίου 2011 - 19:44

   Νίκη Στυλιανίδη στον Δικηγορικό απέναντι στα συστήματα Σαμαρά - Ντόρας

   Ο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

   Τελικά ο Γιάννης Αδαμόπουλος, στενός φίλος και συνεργάτης του Ευριπίδη Στυλιανίδη, κατάφερε να ισοπεδώσει τους μηχανισμούς που είχαν στηθεί για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου. Χωρίς πολλά λόγια, με μεθοδικότητα και σοβαρότητα, ο Αδαμόπουλος, έκανε την έκπληξη, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς το Σαμαρείκο, αλλά και το Μητσοτακείκο, που είχαν πέσει με νύχια και με δόντια για να στηρίξουν τον Ζαφειρόπουλο.

   Στην εκδήλωση του τελευταίου, ο μόνος που δεν προσήλθε ήταν ο Σαμαράς. Στο άλλο στρατόπεδο, υπήρξε οργάνωση και αφοσίωση στον στόχο. Ο Αδαμόπουλος, δούλεψε με τους ανθρώπους του Στυλιανίδη και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Η συγκεκριμένη ομάδα, κατάφερε κόντρα στις «γραμμές» και τα «συστήματα», για δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα χρόνο (σ.σ. η πρώτη ήταν οι εκλογές της ΟΝΝΕΔ) να αποδείξει ότι ο Σαμαράς δεν διαθέτει ομάδα. Με δεδομένο ότι ο Στυλιανίδης, ανήκει στον σκληρό πυρήνα των Καραμανλικών, η νίκη του Αδαμόπουλου, θεωρήθηκε και ως μια επιτυχία των ανθρώπων του πρώην πρωθυπουργού.

   Ισχυρός δελφίνος ο Στυλιανίδης

   Δεύτερη εσωκομματική νίκη για τυον Στυλιανίδη σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου

   Μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των εκλογών στον ΔΣΑ, αρκετοί είναι αυτοί που έκαναν λόγο για ισχυροποίηση του Ε. Στυλιανίδη, ο οποίος φτιάχνει πλέον το δικό του εσωκομματικό μπλοκ. Για τους μη γνωρίζοντες, ο Αδαμόπουλος είναι στενός φίλος του "γαλάζιου" γραμματέα Προγράμματος, με τους δύο άνδρες να έχουν συνεργαστεί και στα δύο υπουργεία (Παιδείας και Μεταφορών) στα οποία θήτευσε ο δεύτερος ως υπουργός.

   Πρόκειται για την δεύτερη εσωκομματική νίκη του Στυλιανίδη σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου, αφού είχε προηγηθεί η επικράτηση του πολιτικού του πουλέν, Ανδρέα Παπαμιμίκου. (parapolitika)

 10. Μικρός Οδυσσέας avatar
  Μικρός Οδυσσέας 06/03/2011 17:47:45

  Να μη φάνε ορισμένοι. Θα προτείνουμε δεύτερη συνταγή για ...γλάρο

  • Wolf avatar
   Wolf @ Μικρός Οδυσσέας 06/03/2011 22:33:03

   Σούπα να είναι ο γλάρος, Μικρέ.

 11. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 06/03/2011 19:20:25

  Κανένας δεν μπορεί να εγκλωβίσει τον Σαμαρά, αν δεν θέλει ο ίδιος να εγκλωβιστεί.

 12. http://chomatery.blogspot.com avatar
  http://chomatery.blogspot.com 06/03/2011 19:42:17

  όταν έδινε ο Σαμαράς συνέντευξη στη ναυαρχίδα του ΔΟΛ δεν γνώριζε ότι θα τον θάψουν στα χαμηλά της πρώτης σελίδας?

 13. ierofantis avatar
  ierofantis 06/03/2011 20:00:49

  Τα στελέχη των οποίων τα ονόματα ακούστηκαν για τα ψηφοδέλτια (αλήθεια, έχουμε εκλογές...;) απλώς κάηκαν στο ξεκίνημα...

  Γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι όντως η διαρροή ήρθε από Συγγρού, με την μόνη διαφορά ότι ενδέχεται να προήλθε από ανθρώπους που είναι κοντά στον Α.Σ.

  Πετάς τα βαρίδια σε ένα κουβά, τα εμφανίζεις δήθεν ως επιλογές για τα ψηφοδέλτια (για δεύτερη φορά, ακούσατε κάτι για εκλογές...;), αυτοί χαίρονται, πλην όμως από παντού παίρνεις μηνυματα απαξίας και απόρριψης...

  Τα αποσύρεις με τρόπο μετά από μερικές μέρες και τέλος στο παραμύθι. Στους ενδιαφερόμενους απλά λες, "είχα κάθε καλή πρόθεση να σε αξιοποιήσω...., αλλά να, βρε παιδί μου,... δεν περπατάει η ... υποψηφιότητά σου...!"

  Καλή κίνηση...

 14. juliet avatar
  juliet 06/03/2011 20:26:38

  και οχι μόνο.....αποτυχημένος,να παίζει όπου φυσάει ο άνεμος.
  Δε μπορώ να φανταστώ οτι θα τον ξαναδούμε σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
  Νέα άτομα είπαμε,οχι φαντάσματα του παρελθόντος,αν είναι αυτά ο νέος άνεμος,συγγνώμη δε θα πάρω.

 15. juliet avatar
  juliet 06/03/2011 20:41:03

  μη μαρτυράς,άσε να εκδηλωθούν ....
  Αλλοστε τώρα είναι σοφώτερος και ξέρει οτι η τύχη της Ελλάδος πέφτει σαυτόν.
  "μηδένα φίλον ποιού,πριν αν ειδής πως κέχρηται τοίς πρότερον φίλοις"και αυτό ο Σαμαράς τώρα το ξέρει καλά.

 16. kakofonix avatar
  kakofonix 06/03/2011 22:18:19

  Τα πρόσωπα είναι δευτερεύον ζήτημα, όταν έχουμε να κάνουμε με την ατιμωτική σύμβαση. Και για τη σύμβαση δε λέει κουβέντα.

  Υποψιάζομαι ότι περιμένει τα μαντάτα από τη σύνοδο κορυφής. Θα ήταν καλό πάντως να ξέρουμε και εμείς αν παραμένουμε μαζί του ή όχι.

  Καμιά φορά, σκεπτόμενος από τη μία τη σύμβαση και από την άλλη τις γνωστές γλοιώδεις φάτσες των πρώην, νιώθω έτοιμος για ψήφο στην Παπαρήγα!

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ kakofonix 06/03/2011 22:42:06

   Την καλησπέρα μου.

   Λέει ότι πρέπει να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους του Μνημονίου. Λέει επίσης ότι θέλει να βγεί από το Μνημόνιο μια ώρα αρχίτερα. Αυτό ερμηνεύεται ως επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου εν γένει.

   Τώρα γιατί δεν το λέει αναλυτικά, εκτιμώ ότι λαμβάνει υπ' όψει και εξωγενείς παράγοντες, όπως τα εχθρικά μέσα ενημέρωσης αλλά και την πολιτική, νομίζω, απόφασή του, να αφήσει το ΠΑΣΟΚ να διαλυθεί εκ των έσω, καθώς όλο και περισσότερο θα αρχίσει να ακολουθεί πολιτικές ρήξης με το ίδιο το σύστημα που το έχει εκθρέψει.

   Συμφωνώ ότι η Σύνοδος Κορυφής είναι ορόσημο που θα καθορίσει εν πολλοίς τις πολιτικές εξελίξεις και στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

   Το άλλο για την Παπαρήγα, το εκλαμβάνω προσωπικά ως ...χιούμορ σου!

   • kakofonix avatar
    kakofonix @ ierofantis 06/03/2011 22:54:09

    Είναι αλήθεια ότι όταν έγραψα το σχόλιο αγνοούσα τη συνέντευξη, η οποία με γέμισε ικανοποίηση.

    Τώρα μπορώ να αφήσω την Αλέκα στην ησυχία της!

    Βέβαια κρατάω μια επιφύλαξη αναφορικά με το πόσο βαθιά μπορεί να πάει το θέμα της διαπραγμάτευσης.

    Θα με ικανοποιούσε απόλυτα μια αναφορά περί μη νομιμοποίησης της σύμβασης. Να αναιρέσει εκείνον το καταστροφικό που είχε πει (εν μέσω πιέσεων βεβαίως) περί συνέχειας του κράτους.

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ kakofonix 06/03/2011 23:09:41

     Κοίτα, το κράτος έχει συνέχεια είτε το πει ο Σαμαράς είτε όχι. Κατά συνέπεια, η χώρα δεσμεύεται από τις υπογραφές της. Αν υιοθετήσουμε την αντίθετη θεωρία, ότι δεν δεχόμαστε τις συμφωνίες που δεν μας αρέσουν, γιατί να μην αναγνωρίσουμε πχ στους Τούρκους να ζητήσουν την αναθεώρηση της συνθήκης της Λοζάννης ή κάτι άλλο;

     Νομίζω ότι ορθώς επεσήμανε ότι το κράτος έχει συνέχεια. Τα κράτη όμως έχουν και διαπραγματευτική δύναμη και το δικό μας, προ έτους, δεν την άσκησε. Η αναδιατύπωση ή επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου είναι το πρώτο βήμα για μια διαφορετική προσέγγιση στο οικονομικό μας πρόβλημα αλλά με πολιτικούς και όχι οικονομετρικούς και λογιστικούς όρους.

     Το πόσο βαθιά θα φτάσει τη διαπραγμάτευση εξαρτάται και από άλλους παράγοντες και όχι μόνο από τον ίδιο ή την Ελλάδα. Αν υποθέσουμε ότι ως Πρωθυπουργός καλείται να διαπραγματευτεί, νομίζω ότι εκτός της εσωτερικής κοινής γνώμης, πρέπει να εκτιμήσει το διεθνές περιβάλλον, τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός Ε.Ε., το κλίμα εντός της Ένωσης που προσωπικά θα αντιμετωπίσει ο ίδιος σε σχέση με το ΓΑΠ αλλά και τα μεγέθη της οικονομίας μας τότε και αφού έχει διανυθεί ακόμη λίγος καιρός με πολιτικές του Στοχαστή. Πχ σε 6 μήνες η διαλυμένη οικονομία μπορεί να μη δίνει στον Σαμαρά κανένα πλεονέκτημα να διαπραγματευτεί, πλην ίσως του πυρηνικού όπλου που λέγεται έξοδος από το Ευρώ και πρόκληση της διάλυσης της Ένωσης...

     Και εκεί υπάρχουν πολλά αρνητικά, που τα αντιλαμβανόμαστε όλοι.

     • kakofonix avatar
      kakofonix @ ierofantis 06/03/2011 23:16:16

      Μακάρι να ήταν τόσο απλό.

      Ναι στη συνέχεια του κράτους, αλλά όχι σε μια τόσο κραυγαλέα περίπτωση εκβιασμού. Οι όροι της σύμβασης μοιάζουν με όρους σε κράτος που έχασε πόλεμο.

      Δεν είναι δυνατόν πατριωτικός ηγέτης να συναινέσει σε απώλεια κυριαρχίας επειδή ένας προκάτοχός του ήταν ηλίθιος. Αυτό πρέπει να διευκρινιστεί.

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ kakofonix 06/03/2011 23:56:32

      Πολύ φοβάμαι ότι τα περιθώρια που έχουμε διαθέσιμα μπροστά μας δεν επιτρέπουν και πολλούς ελιγμούς, ειδικά από τη μικρή και, όπως και να το κάνουμε στην παρούσα φάση, αδύναμη και πλήρως ετεροπροσδιοριζόμενη, Ελλάδα...

 17. SAS avatar
  SAS 06/03/2011 22:37:54

  Δεν ξέρω αν πρέπει να κρατηθούν κάποιες ισορροπίες μέχρι να ξεκαθαριστεί το τοπίο μέσα στο κόμμα , αλλά αυτό που πρέπει σίγουρα να αποβάλουμε όλοι μας είναι το κόμπλεξ κατωτερότητας σχετικά με την ποιότητα των στελεχών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ . Αυτοί που κυβερνούν σήμερα είναι αυτοί που κυβερνούσαν για εικοσιπέντε χρόνια και συμπεριφέρονται σαν τραμπούκοι στο εσωτερικό και σαν τρομαγμένα κοριτσάκια μπροστά στην τρόικα . Αυτοί οι άνθρωποι διεκδικούν το αλάθητο μας κουνάν το δάχτυλο και μας υπόσχονται ότι θα μας σώσουν αφού ξέρουν καλύτερα . Τους δίνουμε άλλοθι λέγοντας ότι η ΝΔ δεν έχει στελέχη ή ότι είναι άχρηστοι , διεφθαρμένοι και καρεκλοκένταυροι . Να δεχθώ ότι μπορεί να είναι έτσι σε κάποιες περιπτώσεις , κάντε πεντακόσια mail την μέρα και κάντε το γνωστό στα όργανα του κόμματος , κάντε προτάσεις για πρόσωπα που θεωρείτε άξια και ικανά και το βασικό δώστε να καταλάβουν ότι η στήριξη δεν είναι αυτονόητη . Ας κάνουμε τουλάχιστον αυτό και φτάνει αυτό το κόμπλεξ απέναντι στους καταστροφείς της Ελλάδας τους επαγγελματίες ψεύτες .

 18. Wolf avatar
  Wolf 06/03/2011 22:39:56

  "Ποιοι θέλουν να εγκλωβίσουν το Σαμαρά", μάλιστα!!!

  Έχω πολλούς και από διαφορετικά σημεία αφετηρίας, ο καθένας από άλλο μετερίζι ή και από ίδια.
  Να αρχίσω να αραδιάζω ονόματα?
  Δε μου είναι καθόλου δύσκολο...

  Ξαφνικά διάφορα τυπάκια μέσα και έξω θέλουν από ένα Σαμαρά ο καθένας για τον εαυτό, για πάρτι του, για να τον επικαλείται.
  Ε, ε, νισάφι πια!!!

 19. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 06/03/2011 23:00:53

  Φοβουνται ολοι οσοι στο προσωπο του δεν βλεπουν πελατη...!!! οκ ?? απλο ειναι δε θελει πολλη σκεψη. Τα συγκροτηματα θα χρειαστει να κανουν ανασυγκρωτηση και δεν το χουν ευκολο... εχουν ΠΡΑΣΙΝΟμαθει 25 χρονια.

  ΠΠ

 20. νεφέλη avatar
  νεφέλη 07/03/2011 01:25:32

  Ετσι εύκολα νόμισε ο Αντώνης, ότι ξεμπέρδεψε με την Ντόρα και τους φίλους της;

 21. factorx avatar
  factorx 07/03/2011 01:41:50

  @Πηλέα και λοιπούς αδημονούντες (ελπίζω όχι από τον καναπέ). Σε έναν χρόνο από εκεί που όλου περίμεναν ότι ο Σαμαράς δεν θα κάνει τίποτα φτάσαμε σήμερα να απαιτούν πολλοί να κινηθεί γρηγορότερα. Κάντε λίγο υπομονή. Κι εδώ θα είμαστε για να δούμε να θα δικαιώσει τις προσδοκίες

  • ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
   ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ @ factorx 07/03/2011 16:53:36

   Ελπίζω οι αυτοδιοικητικές εκλογές να του γίνανε μάθημα και να μην τολμήσει να κατεβάσει πάλι τίποτα βρυκόλακες τύπου Ψωμιάδη και Κακλαμάνη.

 22. Καλά τώρα..... avatar
  Καλά τώρα..... 07/03/2011 11:24:55

  Όταν θα τους δούμε αυτούς στα ψηφοδέλτια τότε να το συζητήσουμε...

 23. Λενα. avatar
  Λενα. 07/03/2011 21:26:37

  Γεγονος οτι αρχισαν να φοβουνται τον Αντωνη οποτε προσπαθουν με χιλιους τροπους να του πεταξουν λασπη και ειναι πολλοι αυτοι οι κοι..

 24. The Narrator avatar
  The Narrator 08/03/2011 03:57:11

  Ποιοι θέλουν να εγκλωβίσουν τον Σαμαρά; Μα και ποιος δεν θέλει; Πρώτοι στη σειρά, η CIA, η Mossand, η Λέσχη Μπιλντεμπεργκ, οι Nummerati, οι ....
  Και γιατί; Μα για να μην ζωστεί τα φισεκλίκια και ξεκινήσει τον πατριωτικό αγώνα για να κάνει την Ελλάδα υπερδύναμη....
  Με το ζόρι κρατιέται ο καπετάν-Αντώνης....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.