#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/12/2010 07:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Περιμένει ταραχές απο μουσουλμάνους η κυβέρνηση;Πρόσφατα, ο αυτοαποκαλούμενος «πιο μισητός άνθρωπος στην Βρετανία», ο Anjem Choudary (πρώην ηγέτης των απαγορευμένων ισλαμικών οργανώσεων al-Muhajiroun και Islam4UK), αποκάλυψε στο Λονδίνο  το όραμα του για νίκη των Ταλιμπάν επί της Αμερικής και για έναν κόσμο υπό τον ισλαμικό νόμο Σαρία. Τον άκουγε προσηλωμένο ένα  πλήθος περίπου 250 ατόμων να τους καλεί να πάρουν τα όπλα.

«Υπάρχουν πολλά πεδία μάχης», έλεγε ήρεμα από το μικρόφωνο. «Υπάρχει ένα έξω από τον αριθμό 10 της Downing Street (οικία του Βρετανού πρωθυπουργού) και άλλο ένα στα βουνά της Τόρα Μπόρα (Αφγανιστάν). Όποιος δεν πολεμήσει θα αντιμετωπίσει δυσκολίες όταν θα κριθεί από τον «άγγελο του θανάτου», ο οποίος θα αναγκαστεί να πει στον Αλλάχ, ότι φοβήθηκε και δεν σήκωσε το χέρι του εναντίον των καταπιεστών. Και ο Αλλάχ θα του απαντήσει, δεν μου αξίζει να με φοβούνται περισσότερο από αυτούς;».

«Αλλαχού Ακμπάρ! », φώναζαν οι άντρες που τον άκουγαν και οι φωνές τους αντηχούσαν σαν τις κραυγές των στρατιωτών πριν από την μάχη. (βλ. islamists raise fears of violent ‘clash of cultures’ in Europe ...

Πριν από λίγες ημέρες το περιοδικό «Επίκαιρα», εκδόσεων Λιβάνη (παλαιού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου) έγραφε μεταξύ άλλων:

“Κρατικές υπηρεσίες εκφράζουν το φόβο για πιθανή εξέγερση φανατικών μουσουλμάνων, κυρίως Αφγανών Ταλιμπάν, οι οποίοι, συνεπικουρούμενοι από άλλους αλλοδαπούς, θα προκαλέσουν αναταραχές στην Αθήνα. … Η κυβέρνηση έχει ενημερωθεί από ξένες μυστικές υπηρεσίες ευρωπαϊκών χωρών για το τι συμβαίνει στο λεγόμενο «γκέτο της Αθήνας»... Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας, που είναι διάτρητες από ξένους πράκτορες και κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς, ενημερώθηκαν από ξένους πράκτορες για το ότι πιθανολογείται ότι θα επακολουθήσει στην Αθήνα. …Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, όμως, φαίνεται ότι έχουν αποκτήσει εδώ και πολύ καιρό επαφή με φανατικούς φονταμενταλιστές που δρουν στα τζαμιά της Αθήνας και της επαρχίας. …”Το δημοσίευμα έφερε χθες στην Βουλή, ο Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος σε ερώτησή του προς τον Πρωθυπουργό είπε ότι ετοιμάζεται εξέγερση στην Αθήνα από ξένα κέντρα και δυνάμεις της Αλ Κάϊντα.

Τι απάντησε ο πρωθυπουργός; «Τα κατά καιρούς δημοσιεύματα και πληροφορίες γι’ αυτά τα θέματα πάντα χρήζουν διερεύνησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες» τόνισε και διαβεβαίωσε ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την φρούρηση όλων των ευαίσθητων χώρων και εγκαταστάσεων, ενώ επισήμανε ότι προβαίνουν σε συνεχή επαναξιολόγηση των στόχων αυτών, με βάση πληροφορίες και τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνονται από την τρέχουσα επικαιρότητα.

Με άλλα λόγια επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφέστατα το δημοσίευμα.

Τι γνωρίζουν λοιπόν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Καρατζαφέρης που είναι προφανές ότι για μια ακόμα φορά λειτουργεί ως κυβερνητικός ….”λαγός”;

Έχουν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται “μουσουλμανική εξέγερση”; Και τι κάνουν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του για την αντιμετώπισή της;

Το ψάξαμε λοιπόν λίγο το θέμα και οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι σχετικό περιμένει η κυβέρνηση. Ακούσαμε μάλιστα, χωρίς όμως να το επιβεβαιώσουμε,  ότι έχει παραγγελθεί απο το εξωτερικό και ειδικός εξοπλισμός για την αντιμετώπιση ταραχών.

Κάνουμε όμως και άλλες σκέψεις, βασισμένοι σε όσα έφτασαν στα αυτιά μας. Δεν σας θα σας φανεί περίεργο, μετά τα πρόσφατα επεισόδια για τα …δυο χρόνια από τον φόνο του Γρηγορόπουλου (για τον πρώτο χρόνο δεν έγιναν) να ακολουθήσουν και θρησκευτικές αναταραχές; Να καίγεται δηλαδή η Αθήνα όχι για τα μέτρα του ΔΝΤ, αλλά για άλλο λόγο;

Φυσικά θα σκεφτείτε: Είναι δυνατόν κάποιος σκοτεινός «εγκέφαλος» να σκέφτεται τόσο προβοκατόρικα και τόσο μακιαβελικά; Με αυτά που μας συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο η απάντηση φοβούμεθα ότι είναι μάλλον καταφατική. Πίστευε, άλλωστε, κανείς ότι θα συνέβαιναν τα τραγικά γεγονότα στην Marfin κατά την διάρκεια ενός από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια της μεταπολίτευσης;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. neotera avatar
  neotera 11/12/2010 07:43:16

  Συγχαρητήρια, ρε ! Με τις υγείες μας ! ))

 2. βαγόνι avatar
  βαγόνι 11/12/2010 08:03:04

  Απο αρχαιοτάτων χρόνων είμασταν σταυροδρόμι.
  Δεν χρειάζεται όμως να γινουμε-όπως πολλές φορές συνέβη στο παρελθόν-
  και πεδίο βολής και συγκρούσεων .....μπήκαμε σε σκοτεινούς καιρούς και
  πρέπει,πάση θυσία, να βγούμε με τις μικρότερες δυνατές απώλειες!

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 11/12/2010 09:00:50

  Μπορείτε παρακαλώ να πάψετε να δίνετε λεφτά σε τύπους στα φανάρια;

  Και να μην ψωνίζετε από τύπους στον δρόμο;

  Και να το πείτε και σε αυτούς που εξακολουθούν και το κάνουν;

  • ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ avatar
   ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ @ archaeopteryx 11/12/2010 13:13:48

   +1000

  • Κώστας Σταματάκης avatar
   Κώστας Σταματάκης @ archaeopteryx 11/12/2010 15:15:22

   Αρχαίε όλοι αυτοί είναι πολύ οργανωμένοι. Οι τύποι στα φανάρια είναι πολύ οργανωμένοι και έχουν άλλους πίσω από αυτούς που τους κουμαντάρουν.

   Δουλεύω σε ένα κτίριο απέναντι σε κεντρικό σταυροδρόμι της Αθήνας. Καθημερινά στο σταυροδρόμι αυτό βρίσκονται 30-50 πακιστανοί που ζητιανεύουν. Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα γύρω στις 10:00 με 10:30 έρχονται δύο δικοί τους με ποδήλατο που στην πίσω σέλα του ποδηλάτου έχουν μεγάλες χαρτόκουτες και τους μοιράζουν φαί. Είναι προφανές ότι κάποιοι τους ελέγχουν, τους ταΐζουν, και τους απασχολούν στα φανάρια. Την κατάλληλη στιγμή θα εξεγερθούν και θα στραφούν εναντίον μας. Είναι πολύ εύκολο να κρυφτούν όπλα και την κατάλληλη στιγμή να δοθούν σε αυτούς τους φανατικούς μουσουλμάνους. Όλοι είναι άντρες ηλικίας 18-40 ετών πεινασμένοι και φανατισμένοι.
   1.000.000 φανατισμένοι οπλισμένοι μουσουλμάνοι στο κέντρο της Αθήνας!!! Φανταστείτε τι έχει να γίνει!

   Όλοι αυτοί είναι οργανωμένοι!

   ΞΥΠΝΑΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

   Φροντίστε για τα παιδιά και τις οικογένειες σας!

  • against New World order avatar
   against New World order @ archaeopteryx 11/12/2010 15:15:53

   ακόμα υπάρχουν Έλληνες που υπερασπίζονται τους άγνωστους αλλοδαπούς, χωρίς να ξέρουν το μίσος που έχουν αυτοί οι άνθρωποι για μας.
   2 περιστατικά που συνέβησαν σε μένα προσωπικά, θα μπορούσα να γράψω και άλλα, δεν θέλω να σας κουράσω
   1. βρίσκομαι σε ταξί, μπροστά κάθεται μία αλλοδαπή ξανθιά, πίσω μια Ελληνίδα ξεναγός και εγώ. Τα ΜΜμεταφοράς είχαν απεργία. Κατεβαίνει η ξανθιά αλλοδαπή και δεν πληρώνει. Της ζητάει ο οδηγός τα χρήματα και του απαντάει η αλλοδαπή. Δεν εξυπηρέτησες μόνο εμένα, εξυπηρέτησες και άλλους. Δεν σου δίνω τίποτα. Ο οδηγός είπε δεν πειράζει αλλοδαπή είναι δεν έχει να πληρώσει και την άφησε και έφυγε.
   2. βρίσκομαι σε λεωφορείο και μια Ελληνίδα φώναζε οργησμένη πως κατάντησε η Αθήνα με τους αλλοδαπούς. Όταν από το βάθος του λεωφορείου ακούγεται μία φωνή που είπε : εσείς οι Έλληνες ζείτε ακόμα γιατί ζητιανεύετε τα λεφτά των Γερμανών.
   Τα πήρα στο κρανίο, σηκώθηκα για να δώσω 2 χαστούκια στην αλβανίδα ή βουλγάρα ή οποιαδήποτε το είχε πει. Το λεωφορείο έκανε στάση και κατέβηκε αυτή η γυναίκα. Έτσι, συμβουλεύω τους Έλληνες ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΊΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ - ΘΑ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ LIDL, ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

   • what avatar
    what @ against New World order 11/12/2010 17:24:14

    Οι politically correct διεθνιστές και μεγάλο κομμάτι της αριστεράς θεωρεί πως είμαστε ακόμα πολύ εθνικιστές και ότι αυτό πρέπει να αλλάξει. Θα συμμαχήσουν ακόμα και με φανατικούς ισλαμιστές για να επιτύχουν τη φαντασίωσή τους.

    Συνιστώ σε όσους ακόμα ενδιαφέρονται για τον Ελληνισμό να πετάξουν τις εμφυτευμένες ενοχές και να διεκδικήσουν πίσω την πατρίδα τους.

  • Νιόνιος-διονύσης avatar
   Νιόνιος-διονύσης @ archaeopteryx 12/12/2010 00:05:50

   +10000

 4. A.M. avatar
  A.M. 11/12/2010 09:24:30

  Μήπως απλώς προετοιμάζουν το έδαφος για μαζικές απελάσεις;
  Λέω εγώ τώρα..
  Γιατί εάν υπάρχουν σοβαρές τέτοιες πληροφορίες στις υπηρεσίες ασφάλειας το λογικό είναι πρώτα να γίνουν οι ενέργειες για την αποφυγή των επικείμενων ταραχών και μετά να το μάθει ο τύπος και οι πολίτες.

  • firiki2010.wordpress.com avatar
   firiki2010.wordpress.com @ A.M. 11/12/2010 10:10:51

   @A. Μ
   Τ0ν παλιότερο " διάλογο" μας περί ειλικρίνειας στην πολιτική τον ανέβασα προχθές στο firiki2010

   • A.M. avatar
    A.M. @ firiki2010.wordpress.com 11/12/2010 19:59:00

    Όλα ΟΚ εκ μέρους μου.

    • A.M. avatar
     A.M. @ A.M. 11/12/2010 20:04:13

     .. και το ξαναδιαβάζω επί τη ευκαιρία για να δώ πως μου φαίνονται αυτά που γράφω εν θερμώ όταν τα διαβάζω εν .. ψυχρώ (κυριολεκτικά σήμερα λόγω ψύχους).

  • against New World order avatar
   against New World order @ A.M. 11/12/2010 15:23:36

   Α.Μ. η κυβέρνηση δεν έχει χρόνο για μαζικές απελάσεις, ούτε τα ΜΜΕ έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την πιθανή εξέγερση των αλλοδαπών, προς το παρόν και η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ είναι απασχολημένοι να διώξουν τους Έλληνες από την Ελλάδα. Ακούς για τους νέους που μεταναστεύουν; ακούς για τους 500 000 που έφυγαν να σπουδάσουν και δεν γύρισαν ποτέ; ακούς για τους βορειοελλαδίτες που έχουν μεταφερθεί στην Βουλγα;ρία οι γέροντες για να τους φτάνει η σύσταξη που παίρνουν; Θα ασχοληθούν με τους φτωχούς λαθρομετανάστες που έχουν χρεωθεί ο κάθε ένας έως και 11 000 € για να φτάσουν στον παράδεισο του ΓΑΠ;

 5. H pena tis orghs avatar
  H pena tis orghs 11/12/2010 09:32:07

  Δεν είναι περίεργο να συμβεί κάτι τέτοιο. Νομοτελειακό κι αναμενόμενο θα έλεγα. Όταν έχεις 1,000,000 μετανάστες σε μαύρη εργασία ή και χωρίς καμία εργασία κάποια στιγμή σε περίοδο ύφεσης, όπου οι οικονομία καταρρέει, λογικό είναι να γίνει το μεγάλο ΜΠΑΜ στους "Άθλιους των Αθηνών". Το θέμα ήταν να μην είχαν μπει ποτέ σε αυτή εδώ την χώρα και να γίνουν πρόβλημα δικό μας. Από την στιγμή που μπήκαν όλα έχουν τελιώσει. Αφομίωση δεν θέλουν λόγο θρησκευτικού φανατισμού άρα ή μόνη λύση έιναι είτε να φύγουν αυτοί είτε εμείς. Μάλλον οι ταγοί της εξουσίας έχουν επιλέξει να φύγουμε εμείς. Άλλωστε θα τους έρθει και πιο οικονομικά και θα έχουν και κομματικά μελλοντικά οφέλη. Φροντίστε για τα παιδιά σας και τις οικογενειές σας διότι οι μέρες που έρχονται θα είναι απερίγραπτες. Καληνύχτα Ελλάδα...

  • what avatar
   what @ H pena tis orghs 11/12/2010 17:26:56

   Και ένα ενδιαφέρον στοιχείο που δεν προκαλεί έκπληξη βέβαια είναι ότι όλοι αυτοί είναι οι νέοι πρασινοφρουροί.

 6. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 11/12/2010 09:37:27

  Καλημέρα
  Βλέπω τη ΝΔ να μην αντιδρά σε τίποτε και νομίζω μας αφήνουν μόνο να γκρινιάζουμε. Η ΝΔ παραδίδεται στη Νέα Τάξη όπως και το ΛΑΟΣ με κατεβασμένα χέρια. Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που ή αντιπολίτευση περιμένει να γίνει κυβέρνηση για να αντιδράσει ενώ ήδη έπρεπε να είχε δημιουργήσει πυρήνες αντίστασης. Η ΝΔ αν βγει κυβέρνηση, θα έχει να αντιμετωπίσει: ΜΚΟ φραγκάτες, δημάρχους της παγκοσμιοποίησης, μουσουλμάνους με επιδόματα δημοσίου κομμένα από πολύτεκνους, Αλ Καϊντα ενισχυμένη από το παρεμπόριο, δημόσιο χρέος μισό τρις.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 11/12/2010 09:47:20

   Αν η ΝΔ δεν αντιδράσει, θα πάει στο χρονοντούλαπο με τους υπόλοιπους. Ή θα είναι "ΝΔ", με εισαγωγικά, διακοσμητικό τίποτα σε χώρα με πολλά ζόμπυς και λίγους Διογένηδες με φανάρια. Εγώ το δικό μου το έχω πάντα έτοιμο.

  • against New World order avatar
   against New World order @ ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 11/12/2010 15:39:20

   ΠΑΣΟΚ χωρις σύνορα. Σε συμπληρώνω κατεβασμένα χέρια και παντελόνια.

 7. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 11/12/2010 09:57:48

  "Περιμένει ταραχές απο μουσουλμάνους η κυβέρνηση"

  Δεν περιμένει, είναι χορηγός εξεγέρσεων!

 8. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 11/12/2010 10:19:12

  Εκλογές 2009(μετανάστες με σημαίες του πασοκ στα χέρια)
  Ψήφιση νόμου για τους μετανάστες με διαδικασίες νομιμοποίησης εξπρές και δικαίωμα ψήφου.
  Επιστράτευση των μουσουλμάνων της Θράκης στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.
  Από πότε οι κυβερνησεις φοβούνται τους οπαδούς τους;;;;
  Το δούλεμα συνεχίζεται.............

 9. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 11/12/2010 10:20:49

  του δίνω ένα ελαφρυντικό: Τρώει απίθανη πίεση από οποιονδήποτε έχει σχέση με επιχείρηση, εμπόριο, τράπεζα... Μην πώ ότι εγώ μόνο ξέρω ότι τρώει κράξιμο από περισσότερους κύκλους από όσους τακτικούς σχολιαστές έχουμε εδώ. Και δεν λέω ότι είμαστε γραφικοί ή περίεργοι, απεναντίας. Λέω ότι η "λογική" είναι καμιά φορά οξύμωρη...

  Δύσκολοι καιροί... αλλά άσχετα "πώς" ήρθαμε έως εδώ, ο ΓΑΠ είχε μία ευκαιρία, όταν πρωτοβγήκε, τον Οκτώβριο, και την έχασε. Τώρα σκ___ά, που λένε και στο χωριό μου. Το έχει εκχωρήσει το μαγαζί. Τι νόημα έχει η συναίνεση; "Συναινώ ότι τα _άμησες μεγάλε, ας πρόσεχες". Αυτό θα έλεγα την Τρίτη.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ archaeopteryx 11/12/2010 11:33:18

   προς επιβεβαίωση των όσων γράφεις, προσθέτω ότι μεγαλοεργολάβοι φίλα προσκείμενοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι έξαλλοι με τον Παπακ. λόγω υπαναχωρήσεων και καθυστερήσεων πληρωμών. Άρα δικαίως, νομίζω, υπαινίσσεται στο τέλος του το άρθρο (αν κατάλαβα σωστά όσα διαβάζω) ότι το ΠΑΣΟΚ παίρνει τα μέτρα του εν όψει καθολικής εξέγερσης στο άμεσο μέλλον.

   • δρόμος avatar
    δρόμος @ δρόμος 11/12/2010 11:34:34

    (απάντηση στον αρχαίο είναι - δεν λειτουργεί το reply?)

 10. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 11/12/2010 11:16:31

  Κόλπο είναι για να μην ασχολούμαστε με την οικονομική τους πολιτική, μην τσιμπάτε, είναι ανάλογο με αυτά τα περι συλλήψεων μελών μη ταυτοποιημένων τρομοκρατικών οργανώσεων και 7 αυγά Τουρκιας. Ετσι θα μας περάσουν τα πάντα

  • what avatar
   what @ Ανώνυμος 11/12/2010 17:29:04

   Ναι ναι, κόλπο ξεκόλπο, βγάλτα τώρα πέρα με τους γιαχαμπίμπηδες.

 11. blue nile avatar
  blue nile 11/12/2010 11:29:01

  Σχολίαζα στην ανάρτηση : Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση

  έγραφα στις
  10/12/2010 στις 3:09 am :

  Να μου το θυμηθείτε και μένα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την εξουσία με ομαλό τρόπο. Εδώ δεν δίστασαν να στείλουν τέσσερις ψυχές στον Άδη για να καταστείλουν μια διαδήλωση θα κάτσουν στα αυγά τους τώρα που χάνουν την εξουσία που είναι η μέγιστη τους προτεραιότητα ο απόλυτος σκοπός τους που αγιάζει κάθε μέσο?
  Και το σύστημα που τους στηρίζει? Τι νομίζετε θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια να βλέπει να του παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα?
  Δε νομίζω.
  Η χώρα θα καεί από άκρη σε άκρη, αυτό που θα γίνει μέσα στις πόλεις θα κάνει τα Δεκεμβριανά να μοιάζουν με καρτούν, θα χρησιμοποιήσουν από μετανάστες μέχρι νέες τρομοκρατικές οργανώσεις αλλά το χειρότερο που με πιάνει τρέμουλο όταν το σκέφτομαι και διστακτικά το γράφω: Να περιμένετε παραλλαγή των Ιμίων που αποτέλεσμα θα έχει εθνικές απώλειες.
  Οι μόνοι που μπορούν να προστατέψουν τη δημοκρατία και τα σύνορα είμαστε εμείς. Μη φοβηθείτε να κατεβείτε σε πορείες και να τις περιφρουρήσετε , αυτές αλλά και τις περιουσίες των πολιτών ενώ σε περίπτωση κλιμάκωσης στα Ελληνοτουρκικά ξεσηκωθείτε ξανακατεβείτε στο δρόμο και δώστε τους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να σας ξεγελούν με τις ανίερες μεθοδεύσεις τους.
  Εύχομαι να είναι λανθασμένες οι προβλέψεις μου….

  Να συνεχίσω σήμερα τίποτα δεν είναι πιο ιερό στο ΠΑΣΟΚ από το γλεντοκόπι της εξουσίας. Δεν θα διστάσουν σε τίποτα. Όπως ο Ηρόστρατος ο αρχαίος Έλληνας παροιμιώδης εμπρηστής από την Έφεσο που προκειμένου όπως είχε δηλώσει να μείνει το όνομά του στην Ιστορία έφθασε στο σημείο να πυρπολήσει το 356 π.Χ. το περίφημο Αρτεμίσιο δηλαδή τον Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο έτσι και αυτοί δεν θα διστάσουν να κάψουν τα πάντα προκειμένου να μείνουν στην εξουσία.  Οι Εφέσιοι συνέλαβαν αυτόν και τον θανάτωσαν και απαγόρευσαν τη μνεία του, η οποία όμως διατηρήθηκε στηλιτεύοντας πάντα την ανόσια πράξη του.

  • blue nile avatar
   blue nile @ blue nile 11/12/2010 11:29:46

   Εμείς τι θα κάνουμε με τους δικούς μας Ηρόστρατους?

  • what avatar
   what @ blue nile 11/12/2010 17:34:50

   Συμφωνώ. Το Πασόκ δεν ξεριζώνεται εύκολα. Έχει την τεχνογνωσία, την στήριξη από περίεργα κέντρα, πολύ μα πολύ μαύρο χρήμα στην κατοχή του και μια περίεργη ανοχή από την αριστερά σε ορισμένα κρίσιμα θέματα, όπως αυτό της λαθρομετανάστευσης.

 12. ΙΩΑΝΝΗΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ 11/12/2010 11:46:15

  ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ,ΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ???.ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ???.

 13. Σοσιαληστής; avatar
  Σοσιαληστής; 11/12/2010 12:11:14

  Μήπως να ετοιμαστούν μερικά πλοία για τις πατρίδες τους;

 14. Greg avatar
  Greg 11/12/2010 12:15:56

  Το "έξω οι ξένοι από την Ελλάδα", πριν από λίγο καιρό, ήταν ένα ακροδεξιό σύνθημα. Σήμερα, το ασπάζεται το 99% των Ελλήνων. Ξαφνιάστηκα όταν βρέθηκα σε μια παρέα παλιών φίλων, του κλίματος Εξάρχεια-εναλλακτικές μουσικές-αριστερά-και εξωκοινοβουλευτική (όχι, όμως, κομματικά οργανωμένοι)-μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι και τα τοιαύτα, να συμφωνούν με λύσεις στο πρόβλημα, που δεν τολμούν να θίξουν ούτε οι δεξιότεροι σχολιαστές του σάιτ. Την κατάσταση αυτή, της Κατοχής (κυριολεκτικά) της Αθήνας από ξένους πληθυσμούς, την ανέχονται μόνο οι αριστερές -και όχι μόνο- κομματικές ηγεσίες των Β.Π. για τους δικούς τους λόγους. Τους "απλούς" πολίτες, τους κουλτουριάρηδες τάχα του ανθρωπισμού, αυτό το 1% που βλέπει στοργικά την επέλαση των δυστυχισμένων, τους δικαιολογώ. Γιατί, εκεί που συχνάζουν, στις παιδικές χαρές της Φιλοθέης και της Κηφισιάς, υπάρχουν, επίσης, αρκετοί ξένοι διαφόρων εθνικοτήτων και χρωμάτων, που δημιουργούν μια ευχάριστη, πολύχρωμη, πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα. Δεν είναι μόνο το υπηρετικό τους προσωπικό, αλλά και διπλωμάτες, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, με τα παιδιά τους και τις διαφορετικές γλώσσες τους, που εμπλουτίζουν την καθημερινότητά τους. Είναι φυσικό να νιώθουν απέχθεια για τους ελληναράδες αγράμματους φασίστες του Αγίου Παντελεήμονα και των Αθηνών, που δεν μπορούν να συγχρωτιστούν με τους σκουρόχρωμους.

 15. anonymous avatar
  anonymous 11/12/2010 12:27:23

  απαιτειται η ψηφιση νομοσχεδιου νομιμης οπλοκατοχης απο γηγενεις Ελληνες,διοτι οι αλλοι εχουν ολοι οπλα

  επειδη αυτοι ξερουν τι ετοιμαζουν αλλα και τι τους περιμενει, ψηφισαν νυχτα προχθες νομοσχεδιο που απαγορευει μετατροπες των κυνηγετικων οπλων,

  αγνοηστε το,εξοπλισθειτε και προετοιμασθειτε,

  αυτη τη στιγμη οι ελληνες εχουν 1.5 εκ. κυνηγετικα οπλα με νομιμη αδεια,
  ολος ο ελληνικος πληθυσμος θα εξοπλισθει και θα προετοιμασθει,

  αν προετοιμαζουν το εδαφος για μαζικες απελασεις τοσο το καλυτερο,ξεκινωντας απο τις φυλακες,που πρεπει να απελαθουν αμεσα,πληρωνουν αστυνομικους να συνοδευουν και να φροντιζουν αλλοδαπους,και οι Ελληνες στο ελεος,
  βιαζουν παιδιά, απαγαγουν καθε μερα δικους τους ομοεθνεις για λυτρα,

  να φυγουν ολοι, η Ελλαδα ειναι ξενο εδαφος γι αυτους,επειδη δεν ενσωματωνωνται, ειναι εχθρικοι με τους γηγενεις,κλεισμενοι σε γκετο,

  επειγει η μεταφορα των γονεων σε ασφαλες μερος,γιατι τα σκουληκια χτυπανε τους αδυναμους,

  στη παραμικρη υπονοια παραβιασης της οικιας και του ιδιωτικου χωρου απο αλλοφυλους και αλλοδαπους ο ελληνας θα βαρεσει στο ψαχνο,δεν εχει αλλα περιθωρια,

  ο πρωτος που θα αντισταθει ετσι θα δωσει το παραδειγμα και για ολους τους αλλους

  τι φοβαστε ωρε! στα ποσα εγκληματα κατα Ελληνων θα φωναξετε επιτελους ΩΣ ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
  ΝΙΚΗ Ή ΘΆΝΑΤΟΣ!

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ anonymous 11/12/2010 12:35:47

   Θα σου θυμίσω ότι στις ΗΠΑ όπου επιτρέπεται η οπλοφορία, η εγκληματικότητα είναι πολύ υψηλότερη απ' την Ελλάδα και απ'τις υπόλοιπες δυτικές κοινωνίες.

   • anonymous avatar
    anonymous @ Κάποιος 11/12/2010 12:39:18

    οταν η αριστερα εξοπλιζε τον ΕΛΑΣ ηταν καλα;

  • Κώστας Σταματάκης avatar
   Κώστας Σταματάκης @ anonymous 11/12/2010 15:27:29

   Μερικές συμβουλές για αγορά κυνηγετικού όπλου.

   Μια ρώσικης κατασκευής καραμπίνα σουπερ ποσε (δίκανο) κοστίζει γύρω στα 500 ευρώ. Χρειάζεται άδεια από την αστυνομία. Πηγαίνετε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα να πάρετε το έντυπο, μετά θα χρειαστείτε μια εξέταση γιατρού και παίρνετε την άδεια.

   Προμηθευτείτε και μονόβολα φυσίγγια για κάθε ενδεχόμενο.

   ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

   • vendeta avatar
    vendeta @ Κώστας Σταματάκης 12/12/2010 10:14:12

    Με συγχωρείται αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Προκειμένου να χορηγηθεί τέτοιου είδους άδεια, έχω διαβάσει οτι η αστυνομία πλέον σε καλεί να δώσεις εγγράφως απαντήσεις-αποδείξεις οτι κατέχεις το «άθλημα» του κυνηγιού απαντώντας σε εξειδικευμένες ερωτήσεις. Δεν είναι μια τυπική/προσχηματική διαδικασία στον βαθμό που την παρουσιάζετε.

 16. oxi ki etsi avatar
  oxi ki etsi 11/12/2010 12:36:58

  Πρέπει ΌΛΟΙ μας (πολίτες, υπηρεσίες, σώματα ασφαλείας κτλ.) να τους δείχνουμε με την καθημερινή μας συμπεριφορά ότι είναι ανεπιθύμητοι!

  Δεν τους δίνουμε δουλειά, δεν τους δίνουμε λεφτά, τους ρίχνουμε και χαστουκάκια, να δείτε πως θα σηκωθούν να φύγουν...

  Στη γειτονιά μου στα Μελίσσια σε ένα συγκεκριμένο φανάρι κάθονταν δύο από δαύτους θρασύτατοι.
  Ήθελες δεν ήθελες ακουμπούσαν την λερωμένη βούρτσα στο τζάμι, το κάναν χειρότερα και ζητούσαν και επιτακτικά χρήματα μετά.
  Κατεβαίνω μια μέρα ρίχνω ένα χαστούκι. Κατεβαίνω την άλλη μέρα ρίχνω και στον άλλον ένα. Την άλλη μέρα τους ρίχνει κι ο Μάκης ο ΟΥΚάς με το κατάστημα με τα είδη κατάδυσης κανά δυό μπάτσες και από τότε εξαφανίστηκαν!

  Είναι απλά τα πράγματα...

  Κι άσε τον Τσίπρα και τη Μαρία Φαραντούρη να κάνουν ημερισίως 45 συναυλίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα...

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ oxi ki etsi 11/12/2010 14:36:26

   Στο αφεντικό όμως σούζα, ε ;

   • oxi ki etsi avatar
    oxi ki etsi @ Κάποιος 11/12/2010 14:40:40

    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "στο αφεντικό σούζα"...

    Εγώ είμαι μόνος μου αφεντικό εδώ και 2ο χρόνια.

    Δεν περιμένω να με ταίσει κανένας και πολύ περισσότερο το κράτος...

    • Κάποιος avatar
     Κάποιος @ oxi ki etsi 11/12/2010 14:46:11

     Οταν σου ανεβάζουν τους άμεσους και έμμεσους φόρους, τα δημοτικά τέλη, τα τιμολόγια της ΔΕΗ, τις τιμές των βασικών αγαθών, τα καύσιμα, σε ποιους ρίχνεις τα χαστούκια ;
     Ή μήπως δεν σε νοιάζει γιατί μετακυλείς το κόστος στους πελάτες ;

     • oxi ki etsi avatar
      oxi ki etsi @ Κάποιος 11/12/2010 14:53:50

      Φυσικά και με νοιάζει και με πονάει...

      Εκεί ρίχνω μπάτσα στις εκλογές...

      Η κάθε Κυβέρνηση όμως που ανεβάζει τα τιμολόγια κτλ. κτλ. εξουσιοδοτήθηκε από 45% των Συμπολιτών μου να κυβερνήσει...

      Τα 2 εκατομύρια μουσουλμάνοι από ποιόν εξουσιοδοτήθηκαν να έρθουν να μου μπουν εδώ στο σβέρκο???

      Εγώ άμα έρθω στο σπίτι σου απρόσκλητος, στρογγυλοκαθίσω στον καναπέ και πω "τάισέ με τώρα", "κρέμασέ μου στον τοίχο τον Αλλάχ γιατί τον Χριστό που έχεις κρεμασμένο εγώ δεν τον πιστεύω", "πήγαινέ με και πλήρωσε όλους τους γιατρούς", θα με βγάλεις έξω με τις κλωτσιές σαν καλός νοικοκύρης και οικογενειάρχης για να προστατέψεις την οικογένειά σου!

      Αυτοί που ήρθαν απρόσκλητοι "στο σπίτι μας" γιατί είμαστε "Φασίστες" άμα τους βγάλουμε έξω?????

     • Κάποιος avatar
      Κάποιος @ Κάποιος 11/12/2010 15:04:45

      Δεν μπορείς να είσαι νομοταγής πολίτης κατ'επιλογήν και από την μια να αποδέχεσαι παθητικά το κάθε λαμόγιο υπουργό και βουλευτή να σε κοροιδεύει στ' όνομα της δημοκρατίας και από την άλλη να παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου χαστουκίζοντας μετανάστες στα φανάρια.
      Ο δρόμος και τα πεζοδρόμια δεν είναι σπίτι σου και υπάγονται στην ευθύνη του κράτους και των δήμων.
      Αν δεν σου αρέσει η κατάσταση με τους μετανάστες, να πας να πλακώσεις στα χαστούκια τον δήμαρχο, τον νυν και τον πρώην πρωθυπουργό, τους νυν και πρώην υπουργούς εσωτερικών και εξωτερικών, γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι που έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι.

     • κριτικόςλόγος avatar
      κριτικόςλόγος @ Κάποιος 11/12/2010 15:54:11

      Αλλα 'ντ 'άλλων λές Κάποιε.

     • oxi ki etsi avatar
      oxi ki etsi @ Κάποιος 11/12/2010 15:55:42

      @Κάποιος

      Μπορεί να γίνει και αποτελεσματικότερα,

      εάν ο Στρατός και τα Σώματα Ασφαλείας κάνουν τη δουλειά τους αψηφώντας παντελώς (αλλά παντελώς) τα καλέσματα των αριστερών, ακροαριστερών, πάσα φύσεως ντιγκηντάγκηδων, 70άχρονων πουρών και γενικώς της λοιπής "αφρόκρεμας" του ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού κόσμου της χώρας...

     • Κάποιος avatar
      Κάποιος @ Κάποιος 11/12/2010 15:57:01

      Τρομερή η επιχειρηματολογία σου.

     • Κάποιος avatar
      Κάποιος @ Κάποιος 11/12/2010 16:01:02

      Στον "κριτικόςλόγος" πήγαινε το προηγούμενο.

      @oxi ki etsi

      Το να κάνουν αυτοί που πρέπει την δουλειά τους είναι το ζητούμενο και κυρίως να μη βρίσκουν εύκολες δικαιολογίες για την ολιγωρία ή την ανικανότητα τους.
      Το σίγουρο είναι ότι εκτός από παράνομη ενίοτε είναι και τσάμπα μαγκιά η αυτοδικία όταν την εφαρμόζεις στο εύκολο θύμα.

     • oxi ki etsi avatar
      oxi ki etsi @ Κάποιος 11/12/2010 16:06:14

      Θύμα και μάλιστα εύκολο δεν είναι οι αλλοδαποί στα φανάρια αλλά εμείς οι υπόλοιποι οι οποίοι δεχόμαστε "επίθεση" από δαύτους μόλις ανάψει κόκκινο...

     • Κάποιος avatar
      Κάποιος @ Κάποιος 11/12/2010 16:15:11

      Θύματα και μάλιστα εύκολα είναι γιατί δεν μπορούν ούτε να αμυνθούν, ούτε να απαντήσουν, ούτε να σε μηνύσουν για χειροδικία όπως θα έκανε ο κάθε έλληνας πολίτης.
      Αντί να πλακώνουμε στα χαστούκια τους πολιτικούς που μας έχουν εξαθλιώσει σαν πολίτες και σαν χώρα, πλακώνουμε τους μαυρούκους στα φανάρια.

     • κριτικόςλόγος avatar
      κριτικόςλόγος @ Κάποιος 11/12/2010 16:21:29

      Κάποιε, το τι κάνω τώρα μου είναι πολύ σημαντικώτερο απο το τι κάνω κάθε τέσσερα χρόνια και γιατί. Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω σε αυτό. Αλλα ούτε και να χάνομαι σε θεωρίες σωστές ή λάθος. Πάνω σε αυτό σου απάντησα, δεν είναι της παρούσης τα τιμολόγια της ΔΕΗ και ότι άλλο παραθέτεις, αυτά είναι για διεξοδικώτερη συζήτηση.

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ Κάποιος 11/12/2010 19:07:25

      1. Καλά έκανε και πήρε τον νόμο στα χέρια του. Αφού δεν υπάρχει κράτος, θα αυτοπροστατευθούμε.
      2. Δεν είναι μετανάστες, είναι λαθραίοι εισβολείς και ασχολούνται με παράνομη δραστηριότητα.
      3. Αν είχαν φάει πολλοί από δαύτους χαστούκια, θα είχαν εξαφανιστεί. Δεν σε βλέπω Κάποιε πολύ να συγκινείσαι πού αυτά τα ισλαμολάθρο την πέφτουν ειδικά σε αυτοκίνητα με γυναίκες οδηγούς.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Κάποιος 11/12/2010 15:30:39

    Τα σοσιαλιστικά σας κόμπλεξ είναι απίστευτα.

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ Επώνυμος 11/12/2010 19:10:17

     Απύθμενα δεν λες τίποτα.
     Για ρώτα όμως τους διάφορους αριστερούληδες: Θα θέλατε να μένετε σε πολυκατοικία που οι υπόλοιποι ένοικοι να είναι Πακιστανοί και μάλιστα 10-10 σε κάθε διαμέρισμα;
     Γιατί και εμένα μου έκανε τον αντιρατσιστή ένας τυπάκος που κατοικεί σε νεόδμητη πολυκατοικία, με πρασιά, γκαζόν κλπ, στην Ανατολή της Νέας Μάκρης, με θέα τον Ευβοϊκό...
     Αντιρατσιστές του κ...

 17. Στέργιος avatar
  Στέργιος 11/12/2010 12:37:51

  Το να είναι όλα αυτά μαγειρέματα από τα ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο δεν το έχετε σκεφτεί; Στα 5 εκατομμύρια μουσουλμάνων του Ηνωμένου Βασιλείου, βρέθηκε ένας ψυχάκιας ιμάμης που είχε ακροατήριο 250 ατόμων... πωπωωωω... τρομερό!

  Όπως πριν λίγους μήνες, δόθηκε παγκόσμια μιντιακή κάλυψη σε έναν ψυχάκια αυτόκλητο προτεστάντη πάστορα που είχε καλέσει το εκκλησίασμά του, δύναμης... 50 ατόμων, να κάψουν αντίτυπα τού Κορανίου. Στα 300 εκατομμύρια Αμερικανών, εκ των οποίων τα 250 είναι χριστιανοί, δόθηκε έκταση σε κάτι που κατέβασε ο διαταραγμένος νους του πνευματικού ηγέτη... 50 ανθρώπων!

  Εγώ νομίζω ότι κάποιοι υποθάλπτουν τον περιβόητο "πόλεμο των πολιτισμών" για να εμφυσούν φόβο και τρόμο στον λαό, έτσι ώστε να τον ελέγχουν καλύτερα. Κι αντί να μιλάμε για την πραγματική απειλή, που είναι ο άγριος μεσαίωνας ΓΑΠ-ΔΝΤ, καθόμαστε και μιλάμε για φανταστικές απειλές από μουσουλμάνους που θα συμμαχήσουν με την Τουρκία, λες και η Τουρκία έχει ανάγκη από αντάρτικο πόλεων για να πάρει αυτά που θέλει.

  Με μια ζεϊμπεκιά με τον ΓΑΠ, μια κουμπαριά με τον Δάμαλο, με ένα βραβείο στη Ντόρα κι ένα πολυτελές δείπνο πάνω στο Βόσπορο για τους ξελιγωμένους διεθνιστές καθηγητάδες τού Παντείου, η Τουρκία πετυχαίνει μια χαρά τους νεο-οθωμανικούς της στόχους.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Στέργιος 11/12/2010 15:32:26

   Η ισλαμολαγνεία σου δεν έχει όρια. Κάτι μήπως να μας έλεγες για αυτά που λέει η ανάρτηση;

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ Στέργιος 11/12/2010 15:47:42

   Kάπου έχει δίκιο ο Στέργιος.

  • what avatar
   what @ Στέργιος 11/12/2010 17:48:04

   Εγώ θα'λεγα ότι μάλλον παραπλανεί και ο Στέργιος.
   2.5 εκατομμύρια μουσουλμάνοι δεν είναι κάτι το υποθετικό.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ what 11/12/2010 19:14:47

    Ο Στέργιος είτε δεν έχει πατήσει το πόδι του τελευταία στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιοχή από Ομόνοια και Ψυρρή μέχρι Πλατεία Αμερικής, είτε είναι απλά κολλημένος στα αριστερά του σύνδρομα.
    Οποιος ψυχοπονιάρης αντιρατσιστής ισλαμολάγνος αριστερούλης το επιθυμεί, ας αγοράσει διαμέρισμα στις περιοχές αυτές. Με 500 ευρώ το τετραγωνικό σε πάλαι ποτέ καλή πολυκατοικία δεκαετίας 1960 βρίσκεις χαλαρά. Και να αφήνει τα παιδιά του να γυρίζουν μόνα τους από το φροντιστήριο το βράδυ....Και να φοβάται η μάνα του να πάει το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία, μήπως της αρπάξουν οι αληταράδες Μαροκινοί τον σταυρό (για εσπερινό ας μη μιλήσουμε καλύτερα).
    Να τελειώνουμε με τους λαθρομουσουλμάνους. Γρήγορα και νόμιμα. Πριν μας τελειώσουν αυτοί.

 18. Κάποιος avatar
  Κάποιος 11/12/2010 12:42:36

  Τώρα που κολλάει αυτό που έγραψες ;

  • anonymous avatar
   anonymous @ Κάποιος 11/12/2010 12:47:07

   αφου δε θες οπλοκατοχη βγες και απαιτησε να παραδωσουν τωρα οι αλλοδαποι τα παρανομα οπλα τους

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ Κάποιος 11/12/2010 12:51:40

   Από την στιγμή που απαγορεύεται η οπλοκατοχή, ας βγει το κράτος και η αστυνομία να κάνουν την δουλειά τους.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Κάποιος 11/12/2010 15:28:50

   Όμως το κράτος όχι μόνο δεν την κάνει τη δουλειά του, αλλά τους αφήνει να κάνουν ο,τι κάνουν με την σχεδόν επίσημη ανοχή του.

 19. anonymous avatar
  anonymous 11/12/2010 12:42:55

  πραγματα που πρεπει να γινουν τωρα σε μαζικη κλιμακα, γιατι στα σχολεια διδασκουν την παθητικοτητα...

  οι γονεις αποτραβηξτε τα παιδια απο την τηλεοραση, απο τα Dance και Master Chef, απο τα πιανο και τα γαλλικα...

  στρεψτε τα σε πολεμικες τεχνες και σε σκοπευτικους συλλογους, σε επαφη με τη φυση, σε αγροτικες, χειρωνακτικες εργασιες,πλαστε τους νεους Κολοκωτρωνηδες και Μπουμπουλινες,οχι αθυρματα,στο ελεος των πρακτορων και των χρησιμων ηλιθιων

  • κριτικόςλόγος avatar
   κριτικόςλόγος @ anonymous 11/12/2010 15:56:01

   +++++

   • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
    ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ κριτικόςλόγος 11/12/2010 18:42:44

    @anonymous
    +10000

 20. dem avatar
  dem 11/12/2010 14:28:43

  "αλλαχού ακμπάρ" φωνάζουν οι μουσουλμάνοι. Αυτό δεν συμβαίνει πλέον αλλαχού αλλά στην πατρίδα μας.

 21. ruddock avatar
  ruddock 11/12/2010 14:30:08

  anonymous εσσύ έχεις παιδιά και προτείνεις σε όλους τους άλλους τις λύσεις σου ?
  Έχεις εφαρμόσει αυτά που μας προτείνεις στα δικά σου παιδιά ?

  • anonymous avatar
   anonymous @ ruddock 11/12/2010 15:08:04

   να εισαι σιγουρος φιλε οτι τοτε που επρεπε εκανα αυτο που επρεπε και αναθρεψα παληκαρι και οχι μπαλαρινα

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ruddock 11/12/2010 15:21:02

   Να κι ένας απευθείας απόγονος του Λεωνίδα, του Θεμιστοκλή και του Παλαιολόγου.

 22. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 11/12/2010 15:02:18

  ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ". ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ...ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ....ΟΧΙ ΜΕ ΓΚΛΟΠ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ...

  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...

  ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 11/12/2010 15:07:51

   Μιχαλη,

   μην ξεχνας οτι έχουμε και 500.000 Αλβανούς εν μέρει με βαρύτατο οπολισμό στα σπίτια τους οι οποίοι μπορεί να μην είναι μουσουλμάνοι αλλά κάτι τέτοια περιμένουν...

   • xxx avatar
    xxx @ oxi ki etsi 11/12/2010 18:04:48

    Πως το ξέρεις;

  • what avatar
   what @ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 11/12/2010 17:50:04

   Το ότι ο στρατός ήδη εκπαιδεύεται σε τέτοια σενάρια μάλλον δείχνει ότι κάτι συμβαίνει.

   • xxx avatar
    xxx @ what 11/12/2010 18:06:39

    Το σχόλιο πoυ έκανα απευθυνόταν στον what.

    • what avatar
     what @ xxx 11/12/2010 18:23:12

     Είναι δημοσιευμένα αυτά. Ψάξε λίγο και θα τα βρεις.

 23. ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΜΙΧΑΗΛ Ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ 11/12/2010 15:12:09

  ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΦΓΑΝΩΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ.

  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΟΠΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ...

 24. cobalt avatar
  cobalt 11/12/2010 15:45:48

  Λιάσες να κάνετε να μην σας μπαίνουν μέσα...

 25. ORGANOMENO avatar
  ORGANOMENO 11/12/2010 17:25:59

  «Σύμφωνα με δημοσίευμα της αλβανικής εφημερίδας Mapo η έρευνα που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Διεθνών Σπουδών με θέμα ποιο κράτος αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για την Αλβανία έδειξε ότι οι ερωτηθέντες θεωρούν την Σερβία ως την μεγαλύτερη απειλή με ποσοστό 51,6% (εν μέρει δικαιολογείται λόγω Κοσόβου) και δεύτερη την Ελλάδα με ποσοστό 47,9%. Τρίτη ήρθε η Ιταλία με το εκπληκτικό ποσοστό του… 0,5%. Στην ερώτηση ποιο κράτος επηρέασε περισσότερο τις αλβανικές κυβερνήσεις την περίοδο 1992 – 2010, το 44% των ερωτηθέντων απάντησαν η Ιταλία, το 35% η Ελλάδα, το 12% οι ΗΠΑ και το 9% η Σερβία.
  Όπως φαίνεται τα ετήσια εμβάσματα ύψους 1 δις ευρώ των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα δεν έχουν επηρεάσει την αλβανική κοινή γνώμη,

  ούτε το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες τους χτίζουν αυτή την στιγμή τη χώρα τους με χρήματα που δούλεψαν στην Ελλάδα.
  Φαίνεται ότι στα αισθήματα ενοχής που δημιούργησαν στον ελληνικό λαό οι διάφορες ΜΚΟ και γνωστοί πολιτικοί για την απαράδεκτη συμπεριφορά του τελευταίου προς τους αλλοδαπούς δεν ήταν αρκετά για να επηρεάσουν την «αρνητική» εικόνα των Ελλήνων στην αλβανική κοινή γνώμη. Με λίγα λόγια φαίνεται ότι ενώ εμείς ως λαός, ως πολιτική ελίτ, επιθυμούμε να διατηρούμε σχέσεις φιλίας και συνεργασίας μαζί τους οι γείτονες μας, αυτοί μας θεωρούν ως τη δεύτερη σημαντικότερη απειλή για το κράτος τους.» Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 26. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 11/12/2010 19:02:12

  Το έχω ξαναγράψει εδώ: Αν ενδιαφέρεται το ελληνικό κράτος να διασωθεί, από στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης, θα πρέπει με νόμιμα μέσα να κάνει τη ζωή αβίωτη στους λαθρομετανάστες που υπάρχουν εδώ, έλεγχοι παντού, να μην μπορούν να ξεμυτίσουν, εξαναγκασμός σε επιστροφή στην πατρίδα τους.
  Και σφράγισμα συνόρων. Συρματόπλεγμα, όπως η Ισπανία με το Μαρόκο. Οι εδώ αριστερούληδες ήταν πάλαι ποτέ ευχαριστημένοι με τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα του Εμβέρ Χότζα, για τον οποίο έτρεφαν μεγάλο σεβασμό. Δεν νομίζω να τους πειράξουν απλά συρματοπλέγματα δικά μας. Έτσι δεν είναι; Ή μήπως όχι;....

 27. A.M. avatar
  A.M. 11/12/2010 20:26:46

  Εγώ. αντίθετα με πολλούς συνομιλητές, προτείνω να γίνουμε πολύ φιλικοί με τους λαθρομετανάστες.
  Όποιος περνάει τα σύνορα να τούχουμε έτοιμο ένα κρεβάτι, ένα ντούς για πλύσιμο και ένα ζεστό πιάτο φαγητό.
  Να τον ρωτάμε από που ήλθε και που θέλει να πάει, σε ποιά ευρωπαϊκή χώρα.
  Να του ζητάμε τα χαρτιά και με βάση αυτά να του δίνουμε με συνοπτικές διαδικασίες εντός οκταώρου ένα διαβατήριο της ΕΕ.
  Αν δεν έχει χαρτιά και «δεν θυμάται» από που έρχεται ή πως τον λένε απλώς θα του βγάζουμε πάλι ένα ευρωπαϊκό διαβατήριο με μουσουλμανικό όνομα και χώρα προέλυεσης τον «Αφγανιστάν».
  Αφού τους ξεκουράζουμε ένα 24ωρο και κάνουν και το μπανάκι τους και φάνε και την σουπίτσα τους από φασολάδα ή κανά πιλαφάκι ή μακαρόνια και τσάι για πρωϊνό με φρυγανιές και μαρμελαδίτσα θα τους φορτώνουμε σε ένα τραινάκι ή σε λεωφορειάκια και θα τους πηγαίνουμε μέχρι τις πύλες εξόδου απ την χώρα μαζί με ξηρά τροφή - γαλετίτσα και κονσέρβα αρακά - για δυό ημέρες και θα τους στέλουμε στην ευχή της Παναγίας.
  Και μετά ας τους κάνουν οι φίλοι μας οι Ευρωπαίοι ότι θέλουν.
  Ξέρω, υπάρχει η συνθήκη που δεν επιτρέπει περαιτέρω προώθησε κλπ αλλά τώρα ποιός νοιάζεται;
  Σάμπως νοιάζονται οι ευρωπαίοι που εμείς εδώ έχουμε πήξει στους λαθρομετανάστες;
  Φράγκο δεν δίνουν.
  Τώρα όσοι δεν θέλουν να φύγουν ε .. θα τους «φύγουμε» εμείς!
  Δεν θα τους ρωτήσουμε κιόλας αν θέλουν ή δεν θέλουν.

  Και έτσι όμορφα και πολιτισμένα θα ησυχάσουμε απ το λεφούσι.

  Όσο για όσους ήδη βρίσκονται εδώ.. δεν είναι και τόσο δύσκολο.
  Θα βάλουμε κάνα δυό μοίρες καταδρομών να τους μαζέψουν στο Καραϊσκάκη όλους και θα ακολουθήσουμε και με αυτούς την ίδια διαδικασία.
  Στοιχεία, διαβατήριο, ξηρά τροφή, προώθηση στις φιλάνθρωπες χώρες της ΕΕ.

 28. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 11/12/2010 20:32:26

  Περιμένει ταραχές απο μουσουλμάνους η κυβέρνηση;
  Από factorx στις 11/12/2010

  (Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφάλειας, που είναι διάτρητες από
  ξένους πράκτορες και κυρίως Αμερικανούς και Βρετανούς)

  Η πληροφορια οτι Ελλην καταφερε να διεισδυσει στις ΒρετανοΑμερικανικες
  υπηρεσιες ασφαλειας υπο ελληνικη επωνυμια, διαψευδονται ως κακογουστες και συκοφαντικες που στοχευουν να πληξουν τις εξαιρετες σχεσεις των χωρων

 29. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 12/12/2010 01:24:11

  Η εξάπλωση του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο με βίαιο τρόπο δεν είναι προβοκάτσια αλλά μακραίωνο ιστορικό φαινόμενο. Οι Έλληνες παραδοσιακά προστάτευαν την Ευρώπη από την εξάπλωση του Ισλάμ. Τώρα που αποφάσισαν να μην υπάρχουν πια το Ισλάμ θα εξαπλώσει τον πολιτισμό του ανενόχλητα. Μάθετε τη Σαρία, κάποτε θα τη χρησιμοποιείτε.

 30. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 12/12/2010 19:33:15

  Ρε θα ξυπνήσουμε ποτέ;1.5 εκατ λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι στην Αθήνα που σκορπάνε καθημερινά τον τρόμο,σκοτώνουν για 1 ευρώ,έχουν αποθρασυνθεί εντελώς κ ο αριθμός όλο κ αυξάνεται...Όποιος θέλει μπαίνει απο τα τρύπια σύνορα,οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν μπορούν να κάνουν κάτι,ποιόν να ελέγξουν,όταν ολόκληρες συνοικίες έχουν γκετοποιηθεί.Υπάρχουν μουσάτοι τρελοί έξω που μιλάνε για ιερό πόλεμο,τζιχάντ κ εμείς εδώ καθόμαστε κ αναλύουμε το δεδομένο;Χτές άραβες αιματοκύλησαν την Σουηδία,που είναι μια ανοιχτή κοινωνία,με μεγάλο ποσοστό ενσωμάτωσης μεταναστών κ ελεγχόμενη ροή μετανάστευσης,εδώ που γίνεται ο κακός χαμός φαντάζεστε τι μπορεί να γίνει;Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών,αλλά τα χειρότερα είναι μπροστά μας

 31. ΠΕΡΔΙΞ avatar
  ΠΕΡΔΙΞ 12/12/2010 23:10:30

  Η ΝΔ θα μιλήσει για μαζική απέλαση όλων αυτών ή θα μας οδηγήσει σε ακραίες λύσεις τύπου χρυσής αυγής? Σε ακραίες συνθήκες αναγκάζεσαι να καταφύγεις σε ακραίες λύσεις.

 32. anna avatar
  anna 13/12/2010 01:38:08

  Η χώρα μας ζει υπό κατοχή λαθραίων. Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τώρα ας οργανώσουμε την Εθνική μας Αντίσταση.

 33. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 13/12/2010 11:17:09

  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΡΑΚΗΣ,ΗΠΕΙΡΟΥ,ΝΗΣΩΝ
  ΑΙΓΑΙΟΥ.

  Ο Ρώσος, ΠΟΥΤΙΝ,όταν τόν εκβιάζουν οι μουσουλμάνοι τούς εξοντώνει
  όπως τούς τσετσένους στό θέατρο καί στό σχολείο.

  ΔΕΝ έχουμε άλλη επιλογή ή εμείς ή αυτοί.

 34. Pikis avatar
  Pikis 13/12/2010 12:30:01

  Το πρόβλημα των μεταναστών είναι "στημένο" εδώ και 20 χρόνια. Γιατί καμία κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σταματήσει την εισροή; Κάποιοι κερδίζουν από το κόλπο αυτό και σίγουρα εμπλέκονται πολιτικοί στην ιστορία. Μας έχουν αφήσει στο έλεος των λαθρομεταναστών ενώ παράλληλα μας αφαιμάσσουν(φόροι, μειώσεις μισθών, τρόμος). Στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία στο πρόβλημα και το θεωρούσα "εθνικιστικό". Πλέον είμαι βέβαιος ότι κάτι δεν πάει καλά στη χώρα. Δεν έχω εμπιστοσύνη στους χαρτογιακάδες των κομμάτων. Είναι ικανοί μόνο για το χειρότερο. Αρχίζω και νιώθω ξένος στην πατρίδα μου. Φοβάμαι να πω ότι ενοχλούμαι. Φοβάμαι να σκεφτώ το μέλλον. Φοβάμαι ότι το χθες ήταν καλύτερο από το σήμερα. Θα ακούσει κανείς τον προβληματισμό των πολιτών; Είμαι οργισμένος με την απάθεια και την προκλητικότητα των πολιτικών που μόνο το τομάρι τους τους ενδιαφέρει. Τι άλλο να πω...

 35. μπακολας avatar
  μπακολας 02/02/2011 22:40:41

  γωγο μπακολας πολεμα με 8000 τουρκους!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.