#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/03/2011 18:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πανηγυρίζουν οι λαθρομετανάστες για την υποχώρηση της κυβέρνησηςΠανηγυρίζουν στο Μέγαρο Υπατία οι μετανάστες για το πακέτο μέτρων που τους ανακοίνωσε ο Γ. Ραγκούσης και με το οποίο συμφώνησαν και αποχωρούν. Να είναι άραγε από την απεργία πείνας και δεν κατάλαβαν τι τους είπε ή πράγματι η κυβέρνηση “ξεβρακώθηκε” προκειμένου να λύσει το θέμα χωρίς να υπάρξουν νεκροί;

Η ουσία είναι πως σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, τους δίνεται η δυνατότητα παραμονής με 8 αντί για 10 χρόνια εργασίας, μειώνονται τα ένσημα για να πάρουν άδεια, θα μπορούν να πηγαιοέρχονται στις πατρίδες τους και να επιστρέφουν στην Ελλάδα και παίζεται ένα θρίλερ με το καθεστώς ανοχής το οποίο από 6+6 μήνες φαίνεται να γίνεται 6+... επ' αόριστω καθεστώς ανοχής.

Κάτω από το φόβο της ξεφτίλας πανευρωπαϊκώς και αντιλαμβανόμενη τα λάθη που έκανε, η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να φύγουν οι μετανάστες από το Μέγαρο Υπατία. Οι τελευταίοι πανηγυρίζουν και λένε ότι ο αγώνας τους δικαιώθηκε. Αν έχουν δίκιο θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Διότι κάποιοι λένε ότι ο Ραγκούσης τα υποσχέθηκε όλα αυτά για να τους ξεφορτωθεί, να σταματήσουν την απεργία και να γλιτώσει η χώρα την ξεφτίλα ενός θανάτου, και στη συνέχεια θα σκληρύνει τη στάση του και δε θα κάνει τίποτε απ' όσα τους είπε. Αν είναι τόσο έξυπνος θα το δούμε, αλλά αν υποχώρησε κι έπεσε τόσο χαμηλά υπό την πίεση των μεταναστών τότε καλύτερα να παραιτηθεί.

Τι μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεκτές έγιναν από τους μετανάστες απεργούς πείνας οι τελικές προτάσεις της κυβέρνησης, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της ΓΣΕΕ ανάμεσα σε υπουργούς και εκπροσώπους των μεταναστών απεργών πείνας και της πρωτοβουλίας «Αλληλεγγύη».

Την αισιοδοξία του ότι οι τελικές προτάσεις της κυβέρνησης θα γίνουν απόδεκτές από τους μετανάστες απεργούς πείνας, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, μετά το πέρας των συνομιλιών.

«Προχωρήσαμε στην τελική διευκρίνηση όλων όσων συζητήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και όσων δημόσια έχουμε διατυπώσει, ως κυβέρνηση, από την αρχή της απεργίας πείνας με την κατάληψη της Νομικής. Εξηγήσαμε στους απεργούς πείνας ότι έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας, καθώς και ότι έχει εξαντληθεί η φέρουσα ικανότητα της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας μας για να δεχθεί επιπλέον αριθμό μεταναστών», ανέφερε ο υπουργός.

Από την πλευρά της, η υφυπουργός Εργασίας, Αννα Νταλάρα, επισήμανε ότι «μέλημά μας ήταν η διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, με παράλληλη εφαρμογή των νόμων. Προτείναμε λύση ασφάλειας για όλους τους πολίτες, Έλληνες και ξένους, που μεταξύ αλλων περιλαμβάνει την αναστολή απομάκρυνσης, τη δυνατότητα ανανέωσης του καθεστώτος ανοχής, τη δυνατότητα μετακίνησης, τη μείωση των ενσήμων, στην οποία ήδη έχει προχωρήσει το υπουργείο μας, καθώς και ρυθμίσεις για όσους έχουν εκπέσει της νομιμότητας».

Τέλος, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, υπογράμμισε ότι «για την κυβέρνηση η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη και αυτό το ξεκαθαρίσαμε από την περασμένη Παρασκευή. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε κάθε έναν απεργό πείνας, που έχει ανάγκη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δεν πρέπει να θρηνήσουμε θύματα».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. perastikos avatar
  perastikos 09/03/2011 18:48:58

  ........................καθώς και τη δυνατότητα να παραταθεί επ' αόριστον το καθεστώς της εξάμηνης ανοχής, έως ότου συμπληρώσουν τα χρόνια (και τις προϋποθέσεις) που απαιτούνται για τη νομιμοποίησή τους......................


  μου αρέσει που τους απειλούσαν με απέλαση

  Υ.Γ:έφαγαν τον Γεωργακόπουλο

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ perastikos 09/03/2011 19:27:03

   Πλάγια νομιμοποίηση είναι αυτό καθώς και μια μεγάλη φωτεινή πινακίδα για όσους θέλουν να κοπιάσουν.
   Καταφέρανε όλο αυτό τον καιρό να κουράσουν τον κόσμο απο τις εφημερίδες και την τηλεόραση ώστε να το κάνουν να φανεί ώς εστω μια κάποια λύση.
   Παλιό το κόλπο, γνήσιο πασοκτζήδικο.

  • στεγόσαυρος avatar
   στεγόσαυρος @ perastikos 10/03/2011 08:24:13

   Και ξαφνικά είδαμε χαμογελαστά πρόσωπα - είχαμε ξεχάσει πως είναι να γελάς. Μετά από ένα τουλάχιστον χρόνο εθνικής θλίψης και δυστυχίας, εμφανίστηκαν μπροστά μας άνθρωποι που γελούσαν. Βέβαια, δεν είναι Έλληνες αλλά γελάνε επειδή θα καταφέρουν να ζήσουν στην Ελλάδα. Μα γιατί είναι χαρούμενοι αυτοί οι ξένοι που θα ζήσουν στην Ελλάδα και είμαστε τόσο δυστυχισμένοι εμείς που ζούμε στη χώρα μας;

 2. sovokai avatar
  sovokai 09/03/2011 18:54:01

  δοξα τω θεω πρός το παρόν!

  • Κοινὸς νοῦς avatar
   Κοινὸς νοῦς @ sovokai 09/03/2011 20:35:06

   Γιὰ ποιὸ πρᾶγμα ἀκριβῶς δοξάζετε τὸν Θεό, ἀγαπητέ; Γιὰ τὸ ὅτι τὸ ἑλληνικὸ κράτος δὲν ἔχει τὰ κότσια νὰ κάνει τὸ αὐτονόητο; Δηλαδή, νὰ τοὺς βάλει σὲ ἕνα ἀεροπλάνο καὶ νὰ τοὺς στείλει σπίτι τους νὰ ἀπεργήσουν ὅσο θέλουν;

 3. Τσοπανος Χαρης avatar
  Τσοπανος Χαρης 09/03/2011 18:56:57

  Το βοηθα Παναγια ποτε θα το πουμε?

  • Αστος avatar
   Αστος @ Τσοπανος Χαρης 09/03/2011 20:47:15

   Αλλαχ Αλ Σαλεχ.....

  • against New World order avatar
   against New World order @ Τσοπανος Χαρης 09/03/2011 21:10:08

   κάτω από το άγαλμα του Κολκοτρώνη γράφει

   ΒΟΗΘΑ ΓΕΡΟ

   στην πλατεία Κολοκοτρώνη

 4. BABIS & BABIS avatar
  BABIS & BABIS 09/03/2011 19:00:24

  Στείλτε τους στα τσακίδια!!!! Δεν έχει κανείς του μπαλάκια. Ας ήταν ένας πολιτικός με μπαλάκια στο σώβρακό του και θα σου έλεγα εγώ εάν υπήρχαν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Δυστυχώς έχουμε ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ με μεταξωτές κυλότες.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ BABIS & BABIS 09/03/2011 19:31:42

   Και ποιός θα χτίζει σχεδόν τσαμπέ για τους μεγαλοεργολάβους μετά;
   Πώς θα μπορούν να σπάνε τα εργατικά δικαιώματα και να μειώνουν στο ελάχιστο τα μεροκάματα;

   Οι ντιντίδες κάνουν αυτό που θέλουν τα αφεντικά τους που τους χρηματοδοτούν, δεν υπολογίζουν τον μ...κα έλληνα που τους ψήφισε, αυτός έτσι και αλλιώς, απο δώ θα το πάει απο κεί θα το πάει, πάλι αυτούς θα βγάλει.

  • Λάμπρος avatar
   Λάμπρος @ BABIS & BABIS 10/03/2011 12:16:33

   Στείλτε τους στα τσακίδια!!!! Δεν έχει κανείς του μπαλάκια. Ας ήταν ένας πολιτικός με μπαλάκια στο σώβρακό του και θα σου έλεγα εγώ εάν υπήρχαν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Δυστυχώς έχουμε ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ με μεταξωτές κυλότες.

   Και θα τους στείλει που ο πολιτικός με τα μπαλάκια;

   Το 80% δεν έχει χαρτιά και ούτε λέει, ούτε αποδεικνύεται από που κρατάει η σκούφια του ώστε να το απελάσεις.

 5. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/03/2011 19:01:59

  Η Ακριβοπούλου είχε πει ότι τις προτάσεις τις είχε φτιάξει ο διαβόητος συντάκτης του λαθρονόμου Νίκος Αλιβιζάτος.
  Μας έκαναν τη χάρη οι Μαροκινοί και ο Αμπντούλ και δεν μας έκαψαν. Δόξα νά' χει ο Γιαραμπής. Πασόκου ακμπάρ...
  Το συμπέρασμα: Έμαθαν ότι γ..., πλακώσανε και οι Μπερμπερίνοι.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ ΒΙΣ 09/03/2011 19:34:19

   ...επίτηδες τό χαν διαδώσει οτι τάχα μου θα μας κανανε ντά για να τρομάξουν τον κόσμο... πασοκιά ολκής λέμε!

 6. hellas-orthodoxy avatar
  hellas-orthodoxy 09/03/2011 19:13:06

  Συμπληρωστε το αρθρο με αυτα,απο Ζουγκλα:

  Οι μετανάστες θεωρούν μεγάλη νίκη για τον αγώνα τους τις εξελίξεις μετά τη συνάντησή τους με τους αρμόδιους υπουργούς στο κτήριο της Γ.Σ.Ε.Ε.

  Οι μετανάστες αποφάσισαν να λήξουν την απεργία πείνας, ενώ δηλώνουν ικανοποιημένοι με τις αποφάσεις που ελήφθησαν.

  Όπως είπαν, μεταξύ των αποφάσεων ήταν να ορισθεί καθεστώς ανοχής για τους ίδιους, ενώ θα τους παρέχονται ταξιδιωτικά έγγραφα, για να ταξιδεύουν προς τις χώρες τους.

  Παράλληλα, σύμφωνα με δηλώσεις τους, μειώνονται τα χρόνια νομιμοποίησής τους από δώδεκα σε οκτώ, καθώς και ο αριθμός των απαιτούμενων ενσήμων.

 7. Zio avatar
  Zio 09/03/2011 19:15:02

  Δεκτή έκαναν οι μετανάστες απεργοί πείνας τη νέα, βελτιωμένη πρόταση της κυβέρνησης, η οποία εξασφαλίζει τη νομιμοποίηση όσων διαμένουν στην Ελλάδα για περισσότερα από οκτώ χρόνια και την ένταξη των υπολοίπων σε επ' αόριστον καθεστώς ανοχής.

  Οι μετανάστες αποκτούν επίσης άδεια εργασίας και έγγραφα που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους και να επιστρέφουν στην Ελλάδα.

  Εκτιμάται ότι περίπου 100 από τους απεργούς πείνας θα νομιμοποιηθούν άμεσα. Σημειώνεται ότι το δικαιώμα νομιμοποίησης ύστερα από οκτώ έτη στην Ελλάδα θα θεσμοθετηθεί για το σύνολο των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα.

  κι έτσι το καταπίνουμε για να "μην χυθεί αίμα". και ο φραπές του καναπεδάτου νεοέλληνα.
  Τους παραδέχομαι πάντως τους "συμβούλους" του ΓΑΠ, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά.

 8. zap-zap avatar
  zap-zap 09/03/2011 19:17:09

  mia xara kurios einai o Alevizatos, polu kala ekane h kuvernhsh kai mas eswse apo tromaktikous mpelades, einai to mono kalo popu petuxe se 16 mhnes.

  • τσώφλι πασατέμπου avatar
   τσώφλι πασατέμπου @ zap-zap 09/03/2011 19:18:50

   Ωχ !

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ zap-zap 09/03/2011 19:21:34

   Η Ελλαδα ειναι τελειωμενη χωρα.Απο τη στιγμη που εκβιαζεται και απο παρανομους μεταναστες επειδη φοβαται επεισοδια οσα λεγονται για αντιστασεις σε Τουρκους ή αλλους ξενους ειναι αστειοτητες.

   • Dora avatar
    Dora @ ψυχραιμια 10/03/2011 00:24:48

    www.lisistrata.com/cgi-bin/lisistrata3/index.cgi?action=viewnews&id=760

    Για οσους ξερουν ιταλικα.Η κυρια Μπολκινι,φιλη της συγχωρεμενης Οριανας Φαλλατσι,λεει οτι απ' τις 10 /11/2010 και για εξη μηνες προεδρευει η Τουρκια στο συμβουλιο της ευρωπαικης ενωσης και εχει στοχο μεταξυ αλλων να φερει μετατροπες στον νομο εναντιον του ρατσισμου( το ειδαμε προχθες αλλωστε) οπως (μεταξυ αλλων παντα) μετατροπες σε νομοθεσιες για την μεταναστευση.

    Δεν ειχα ιδεα για ολ'αυτα.Τωρα....αληθεια ειναι?

    • Dora avatar
     Dora @ Dora 10/03/2011 01:17:41

     La presidenza del comitato dei ministri ηθελα να πω,αλλα τα ελληνικα μου ειναι φτωχα,συγνωμη.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ zap-zap 09/03/2011 19:36:15

   ε ναί δεν χάσανε μερικοί τα ζιγκολό τους, που να τους απελαύνουν τώρα και να βρίσκουν καινούριους;

 9. H pena tis orghs avatar
  H pena tis orghs 09/03/2011 19:35:26

  Μια χούφτα λαθραίοι και παράνομοι κάνανε ένα ολόκληρο κράτος να υποκύψει. Και μετά μιλάμε για διαπραγματεύσεις σε εθνικά θέματα, στην οικονομία και άλλες αηδίες. Η Ελλάδα τέλιωσε! Μορφώστε τα παιδιά σας και στείλτε τα στο εξωτερικό. Δεν αξίζει να ζούνε σε αυτό το αίσχος. Δεν αξίζει! Τους αξίζει μια καλύτερη ευκαιρία και ζωή από αυτό εδώ το χάλι.

  • αποκατάσταση avatar
   αποκατάσταση @ H pena tis orghs 09/03/2011 21:04:48

   Πόσο δίκιο έχεις.

  • τάσος avatar
   τάσος @ H pena tis orghs 10/03/2011 01:54:41

   νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό, έξω. ούτε στρατό. να ζεις την ελλάδα μέσα από την ηδονή της νοσταλγίας.

 10. zap-zap avatar
  zap-zap 09/03/2011 19:38:43

  mia xoufta ergates einai, oxi mia xoufta zigolo, zigolo eimaste emeis poy anexomaste to PASOK.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ zap-zap 09/03/2011 19:42:38

   καλά, καλά...

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ zap-zap 09/03/2011 19:43:40

   α και που είσαι.. shift alt για να γράφεις ελληνικά. να μπορούμε να τα διαβάζουμε ντέ.

 11. GSV avatar
  GSV 09/03/2011 19:39:07

  Ειδα σε οραμα το προηγουμενο βραδυ οτι οι 300 της Υπατιας στις επομενες εκλογες θα φωναζουν με σημαιες στο δρομο

  Γκιοργκο πολυ οραιο!!! ΠΑΤΟΚ !!!!!

 12. neos avatar
  neos 09/03/2011 19:43:32

  Ντροπή!.
  Αυτό δεν είναι λύση.
  Αυτό είναι ξεπούλημα.

  Ποιoς τους έδωσε το δικαίωμα αυτό;

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ neos 09/03/2011 19:44:57

   το +10% ο έλληνας ήθελε να φάει απο τα λευτά υπάρχουν, ας φάει τώρα τα @@ τους.

 13. Αστραπόγιαννος avatar
  Αστραπόγιαννος 09/03/2011 19:50:50

  Σήμερα μόλις νομιμοποιήθηκαν, δυνητικά, όλοι όι βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Μιλάμε για απόφαση που αγγίζει αν δεν έιναι τα όρια της εσχάτης προδοσίας. Για όσους κόπτονται λοιπόν γαι την αναιμική αντιπολίτευση της ΝΔ, η σημερινή απόφαση της κυβέρνησης αποτελέι κατά τη γνώμη μου casus belli εναντίον ολόκληρου του ελληνικού λαού. Η ΝΔ οφείλει να ξεκαθαρίσει δεν αναγνωρίζει τη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης και ότι μόλις έρθει στην εξουσία θα την αλλάξει ενώ η αλλαγή της θα έχει μάλιστα αναδρομική ισχύ. Επίσης οφείλει να θέσει σε εφαρμογή κινηματικές διαδικασίες εξαιτίας της σημερινής εξέλιξης.
  Αυτή η κυβερνητική απόφαση και όχι το κωλομνημόνιο είναι σημείο καμπής για την κοινωνική πλειοψηφία που καλέιται να αποκτήσει η ΝΔ. Η αντίδρασή της θα καθορίσει τα πολιτικά πράγματα και το κυριότερο το μέλλον της Ελλάδας ως Έθνος-Κράτος. Σήμερα αλλάζουν όλα.
  Τα Μνημόνια και την οικονομία μπορείς να τα αλλάξεις, όποτε γουστάρεις. Το Κράτος σου αν το χάσεις μόνο με αίμα μπορείς να το επαναποκτήσεις. Ιδού πέδίον δόξης λαμπρό, αλλιώς ανοίξτε τα σπίτια σας σε όλο τον Τρίτο Κόσμο.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Αστραπόγιαννος 09/03/2011 19:59:18

   Η ΝΔ ολες αυτες τις μερες δεν ελεγε τιποτα.Αμφιβαλλω αν θα σχολιασει και τωρα.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ Αστραπόγιαννος 09/03/2011 20:03:59

   συμφωνώ και επαυξάνω με τον αστραπόγιαννο, για να δούμε, πόσο πατριώτης είναι ο Αντώνης. Θα αφήσει να παγιωθεί η ισλαμοποίηση της Ελλάδας;

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Αστραπόγιαννος 09/03/2011 20:07:06

   Το ωραίο είναι ότι θα μπαινοβγαίνουν στις χώρες τους τη στιγμή που είναι χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα! Απίστευτη παρωδία.
   Το "κράτος" της Μανδάμ Ραγκουσονταράλα!
   Αν δεν βγει η ΝΔ ΤΩΡΑ να καταγγείλει την κατάπτυστη συμφωνία, τη δική μου ψήφο να την ξεχάσει ο Σαμαράς.

   • Dora avatar
    Dora @ ΒΙΣ 10/03/2011 00:28:17

    Και θα φερουν και τις κυραδες τους αδερφε και τα παιδακια τους.
    Μην το ξεχναμε...

  • anonymous avatar
   anonymous @ Αστραπόγιαννος 09/03/2011 20:57:28

   Σήμερα μόλις νομιμοποιήθηκαν, δυνητικά, όλοι όι βρίσκονται παράνομα στη χώρα.

   Αυτό είναι και το κεντρικό θέμα. Τώρα θα έρχονται διάφοροι, θα κάνουν απεργία πείνας και θα νομιμοποιούνται.

   • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
    ΣΟΝ ΠΕΝ @ anonymous 10/03/2011 07:38:52

    Σκέπτομαι να κάνω απεργία πείνας γιατί έχω ενα δάνειο από το παρακαταθηκών και δε μπορώ να το ξεπληρώσω.

  • Samarikia avatar
   Samarikia @ Αστραπόγιαννος 10/03/2011 00:38:18

   Δεν έχω αισθανθεί τόσο ηλίθια....ώς Ελληνίδα...μα πραγματικά απεργία πείνας θέλουν προκειμένου να αποκτήσουμε και εμείς βασικά πλέον πράγματα και δικαιώματα....?

 14. SPYROS T. avatar
  SPYROS T. 09/03/2011 19:52:11

  Δηλαδή σε οκτώ χρόνια όλες αυτές οι ορδές θα νομιμοποιηθούν;;;;;;;;;;;;

  Μάλλον όχι σε οκτώ αλλά σε 3-4 διότι όλοι από αυτούς θα υποστηρίζουν οτι έχουν ήδη 5-6 χρόνια εδώ...

  Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συν αυτώ εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου για την "παρέα" που αποκτούν και με τη βούλα...

  Οι αρχηγοί στα γενικά επιταλεία τί τα φοράνε τα παντελόνια;;;;;;;;;;;

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ SPYROS T. 09/03/2011 20:05:39

   Πολλά τα ψηφαλάκια για το πασόκ, και ο σύριζα για την βοήθεια που πάντα σπεύδει να παρέχει στους πασόκους κάπως πρέπει να επιβραβευτεί.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ SPYROS T. 09/03/2011 21:16:12

   Ασε τους αρχηγούς τώρα, μην περιμένεις αντιστάσεις, ακόμα τσιμπιούνται που τη σκαπούλαραν και δεν αντικαταστάθηκαν στις χθεσινές κρίσεις και θα συνεχιστεί η μάσα για άλλον ένα χρόνο με τα εξοπλιστικά...

  • Θεσσαλονικιός (εκ Πελοποννήσου) avatar
   Θεσσαλονικιός (εκ Πελοποννήσου) @ SPYROS T. 09/03/2011 22:01:37

   "Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συν αυτώ εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου για την “παρέα” που αποκτούν και με τη βούλα…"

   Μα αυτό είναι το κεντρικό θέμα! Εδώ και 30 χρόνια τις απόφάσεις τις παίρνει μια ομάδα εξωνυμένων ψευδοαριστερών που σήμερα συγκεντρώνονται γύρω από το συριζα και τις άλλες ομαδούλες. Το πολιτικό περιθώριο της χώρας, που έχει κατσικωθεί σε καίριες θέσεις του κρατικού μηχανισμού και κυρίως στο εκπαιδευτικό σύστημα και στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου και με περίσειο θράσος καμώνεται την πρωτοπορεία και επιβάλει τις θελήσεις του, είτε πασοκ κυβερνάει είτε νδ.
   Άνθρωποι που μιλούν στο όνομα του λαού και λίγο αν τους ξύσεις θα δεις πόσο τον συχαίνονται... Θα βρεθεί άραγε κάποιος να διαολοστείλει όλους αυτούς τους τενεκέδες από τα πανεπιστήμια, τα σχολεία, τα κρατικά θέατρα, τους κρατικούς μηχανισμούς, να στείλει τον εισαγγελέα στις ΜΚΟ τους και να τους τσακίσει για να φανεί πόσο γυμνοί και αχαΐρευτοι είναι;

 15. Μ.Φ. avatar
  Μ.Φ. 09/03/2011 19:58:35

  Επιτέλους ακόμα μια σοβαρή λύση στα μεγάλα μας προβλήματα απο το Πασοκισταν. Εύγε σε όλους μας
  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕλλάδΑ

 16. prasina_poylakia avatar
  prasina_poylakia 09/03/2011 20:01:01

  ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ..!!!ΣΑΜΑΡΑ Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ..!!!

 17. zame avatar
  zame 09/03/2011 20:01:43

  ..ειναι αληθεια αυτο ?
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b_KSQ2htUkc#at=101
  ..πανω απο 150 χωρες..&... 5.800.000

 18. popolaros avatar
  popolaros 09/03/2011 20:02:19

  Η αντεθνική κυβέρνηση του bravogiorgo ξαναχτύπησε.
  Allua Akbar.

 19. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/03/2011 20:04:14

  Καλά, αυτοί δεν ήταν έτοιμοι για ψόφο; Αναστήθηκαν τώρα και πανηγυρίζουν; Πέταξαν και ορούς και όλα; Θαύμα, θαύμα!!!

 20. SharK avatar
  SharK 09/03/2011 20:07:52

  αν ο Σαμαράς σωπάσει και τώρα... θα αποδειχτεί ότι τα υπάρχοντα κόμματα είναι στο σύνολό τους εντολοδόχα της νέας τάξης...

  • περήφανος δεξιός avatar
   περήφανος δεξιός @ SharK 09/03/2011 23:55:47

   αν δεν σηκώσει το θέμα της μετανάστευσης ο Σαμαράς βλέπω τη χρυσή αυγή να μπαίνει στη βουλή και μάλιστς άνετα..ας αφήσουν τις λογικές πάκη και άρη εκεί στη συγγρού κι ας προτείνουν λύσεις στο μείζον θέμα της μετανάστευσης..

   • αλιγάττωρ avatar
    αλιγάττωρ @ περήφανος δεξιός 10/03/2011 01:42:49

    ίσως να είναι και αυτό μια λύση να ξυπνήσουν λίγο..

  • neotera avatar
   neotera @ SharK 10/03/2011 00:49:12

   Σε ολα τα θεμελιώδη ζητήματα της Νέας Ταξης κάνει τουμπεκί ο αντώνης γιατί αλλοιώς δε θα πάρει το δαχτυλίδι απ' τον γιωργάκη. Ετσι έχουν αυτά τα πράγματα τώρα. Υπάρχει ένα πρόγραμμα άλωσης με αφελληνισμό που ακολουθούν οι πάντες από εποχής Σημίτη...

 21. ioannis avatar
  ioannis 09/03/2011 20:08:06

  η φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς είναι μετά την άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης? Αν ναι πότε πρόλαβαν και συνήλθαν ...??????

  • anemos uk avatar
   anemos uk @ ioannis 09/03/2011 21:11:28

   Akribws ayto eida kai egw, aytoi meta apo 40 meres pe8ainan twra anesth8hkan???? WRE !!!! DOULEMAAAAAAA

 22. Αιμιλια Σ. avatar
  Αιμιλια Σ. 09/03/2011 20:11:51

  αν πιστευετε οτι ο "killer" θα νομιμοποιησει ολες αυτες τις ορδες "της γης των κολασμενων" γελιεστε.
  Οπως πολυ σωστα αναφερει η αναρτηση το εκανε για να τους ξεφορτωθει!!
  Ειναι σωστο γερακι! Μαλιστα θα το περασει και σαν μεγαλη του επιτυχια (και για να ειμαστε και δικαιοι μαλλον ειναι). Τον επομενο αρχηγο του Πασοκ τον ψηφιζει η βαση, remember (!), και εκει δεν εχει χωρο για λαθρο!!!!

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Αιμιλια Σ. 09/03/2011 20:17:55

   Μια χαρά έχει χώρο για λάθρο, είχατε και πακιστανό υποψήφιο βουλευτή. Αφού δεν ντράπηκαν να πάνε και μερικοί λοβοτομημένοι δικοί σας στην προεκλογική του συγκέντρωση, που ούτε ελληνικά δεν μπορούσε να μιλήσει ο τύπος...

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ Αιμιλια Σ. 09/03/2011 20:44:19

   απο το λαιμό θα σας τον βγάζουν σε λιγο καιρό, το θέμα είναι εμείς όσοι δεν ψηφίσααμε τον θεόσταλτο τι φταίμε;

   • Αιμιλια Σ. avatar
    Αιμιλια Σ. @ Ευθύμης 09/03/2011 21:50:22

    Ας αντιδρουσατε και σεις!!!
    Οχι χλιαρα, χλιαρα και τωρα που δεν ανοιξε μυτη φωναζετε!!!!!

 23. Rote Phane avatar
  Rote Phane 09/03/2011 20:14:02

  Αφου πιστεψαν το ΠΑΣΟΚ θα τυην πατησουν ασχημα και αυτοι.
  Ευτυχως.

 24. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/03/2011 20:16:04

  24% παίρνει η Λεπέν στη Γαλλία και πρώτη στις δημοσκοπήσεις. Επειδή λέει για τους μουσουλμάνους αυτά που λέει το 80% των πολιτών στη Γαλλία, αλλά όχι οι πολιτικοί. Διότι το πρόβλημα στη Γαλλία δεν είναι οι μετανάστες, γενικώς. Ούτε καν οι μη ευρωπαίοι μετανάστες. Κανείς δεν έχει πρόβλημα ούτε με τους Βιετναμέζους, ούτε με τους Καμποτζιανούς. Το πρόβλημα είναι ΜΟΝΟ οι μουσουλμάνοι μετανάστες και τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
  Αν οι Γάλλοι έγιναν σε ποσοστό 24% φασίστες, τότε εγώ είμαι οπαδός του Μάο Τσε Τούνγκ.
  Αυτά να δει η ΝΔ και να αφήσει τα καθώς πρέπει. Δεν θα ζητήσει ψήφους από την Athens Voice, ούτε από τη Lifo, ούτε από τον Καλαμούκη, ούτε από τον Κανάκη, τον αριστερό με τα beachbar.
  Η ακροαριστερή ιδεολογία πνέει τα λοίσθια και τα αφεντικά της, αφού πλέον έχουν ευτελιστεί στο έπακρο, κοιτάνε μαζεύουν ψηφαλάκια από τους κάδους των απορριμάτων του αφροασιατικού ισλάμ. Δείτε την εικόνα της Πορτάλιου και κρίνετε: Αυτή είναι η ελληνική άκρα Αριστερά πλέον. Δεν υπάρχει αντιπροσωπευτικότερο δείγμα. Είναι ιδεολογικά ρετάλια.

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ @ ΒΙΣ 09/03/2011 20:26:14

   Συγχαρητήρια, ακριβώς έτσι!

 25. ΙΩΑΝΝΗΣ.ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ.ΚΑΣΤ. 09/03/2011 20:21:05

  ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΞΑΝΑ.

 26. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 20:21:34

  Η κυβέρνηση του ΓΑΠ είναι επικίνδυνη, πρώτο μέλημά του υπήρξε ο απαράδεκτος Ν. 3838/10 για την ιθαγένεια, έπειτα το νομοσχέδιο για την λογοκρισία, τώρα εκθέτει διεθνώς την χώρα και προκαλεί νέες μεταναστευτικές ροές, αφού το μήνυμα είναι σαφές: "Κάνετε απεργία πείνας, η Δημοκρατία υποχωρεί".

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 20:24:15

   Κύριε Κωτούλα, καλό είναι να μεταφέρετε "όπου δει" στη ΝΔ τη μεγάλη δυσαρέσκεια των πολιτών που πρόσκεινται στη Δεξιά για την παρωδία αυτή. Αν είναι δυνατόν να μπαινοβγαίνουν άνθρωποι χωρίς χαρτιά και να πηγαινοέρχονται στις πατρίδες τους. Είμαστε μοναδική περίπτωση στην Ευρώπη.

 27. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 09/03/2011 20:21:59

  Αυτοί είναι έτσι μετά από 40 μέρες νηστεία;

  Μήπως όμως τους δουλεύουν και αυτούς, εκτός από εμάς;
  Τα ταξιδιωτικά έγγραφα νομίζω καλώς τα πήραν, πρέπει να διευκολύνονται να ταξιδεύουν στις πατρίδες τους, παρά να μένουν εγκλωβισμένοι εδώ και να ληστεύουν.

  Τα ένσημα τα έχει κάνει για όλους 100 έως 120.
  Βέβαια δεν τον ενδιαφέρει πως θα ζει τις υπόλοιπες 250 μέρες.
  Δεν θα ληστέψουν το δικό του παπού.

  Ακόμα...

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ αλλενάκι 09/03/2011 20:27:51

   "δραματικες διαβουλευσεις" χαχαχα ε ρε δουλεμα που ριχνουν!!!
   αργοτερα θα καταλαβουν κ αυτοι τι εστι ΠΑΣΟΚ... και θα το χαρω ιδιαιτερα!!!! :)

   Το ΠΑΣΟΚ τους γλιτωσε απ το θανατο !! χαχαχαχαχαααα η Νταλαρα και ο Σαμινας... ετσι ειναι.. Ραγκουσιαδα.

   ΠΠ

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/03/2011 20:35:57

    Το πασοκ είναι πλέον το καθαρό αραβικό-τουρκικό κόμμα στην Ελλάδα. Τα κομματόσκυλά του και οι οθωμανοί, αυτοί θα το ψηφίζουν.
    Το ίδιο και οι υπόλοιποι της αριστεράς βέβαια, μηδενός εξαιρουμένου.

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ αλλενάκι 09/03/2011 21:04:52

     Το ΠΑΣΟΚ δεν εχει πατριωτες, περαν 5-6 στη Βουλη. Τι ψαχνεις? Κανουν το παν για την εξουσια και το κομμα αδιαφοροντας για την πατριδα, ασφαλεια, οικοεγεια, Θρησκεια.. τα παντα ολα.

     ΠΠ

    • Dora avatar
     Dora @ αλλενάκι 10/03/2011 00:51:51

     Αλλενακι,γρηγορα θα φτιαξουν οι μουσουλμανοι δικο τους κομμα εδω,οπως εγινε στην ισπανια κι αλλου κι ετσι δεν θα χαρουν για πολυ καιρο οι πασοκοι.Στην ολλανδια πηγε επισης να γινει ισλαμικο κομμα,αλλα τσακωθηκαν μεταξυ τους την τελευταια στιγμη κι ετσι συγκροτουνται για τις επομενες εκλογες.

 28. astir avatar
  astir 09/03/2011 20:24:02

  θαυμα θαυμα μετα απο 44 μερες απεργιας πεινας τιναχθηκαν σαν ελατηρια και πανηγυριζουν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ σπευδουν παγκοσμιου φημης ερευνητες να μελετησουν πως εγινε

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ astir 09/03/2011 20:25:55

   Τους πότιζε η Κούρτοβικ από το νερό του Καματερού.

 29. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/03/2011 20:24:52

  Και να γνωρίζουν στα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ ότι κανενός η ψήφος δεν είναι δεδομένη...

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ @ ΒΙΣ 09/03/2011 20:33:51

   Πρέπει όλοι μας να ανεβάζουμε το θέμα, το Antinews βοηθά με τρόπο εξαιρετικό προς την κατεύθυνση αυτή. Πρέπει να αποδομήσουμε την ξενοφιλική ιδεοληψία και τη μη εφαρμογή της νομιμότητας που μετατρέπει την χώρα σε αποθήκη λαθρομεταναστών.
   Οι μεταναστευτικές ροές θα επιταθούν τις επόμενες δεκαετίες δραματικά. Σκεφθείτε τα εξής: Σύμφωνα με τον Vaclav Smil, Καθηγητή Δημογραφίας, περί το 2050 η ενδοχώρα της Ευρώπης, δηλαδή η ζώνη από το Μαρόκο έως το Πακιστάν θα αριθμεί 1,2 δις άτομα έναντι 400 εκ. ατόμων σήμερα, λόγω της εκρηκτικής υπεργεννητικότητας. Συνδυάστε αυτό το δεδομένο με την εξάντληση των αποθεμάτων πετρελαίου στις αραβικές χώρες και θα αντιληφθείτε ότι η ΕΕ θα βιώσει τεράστια κύματα, όχι δεκάδων χιλιάδων, αλλά δεκάδων εκατομμυρίων. Στην Γερμανία κυκλοφορεί μία μελέτη, η οποία κάνει θραύση, του αιγυπτιακής καταγωγής πολιτογραφηθέντος Hamed Abdel-Samad, στην οποία προβλέπεται ένα τεράστιο κύμα λαθρομετανάστευσης προς την ΕΕ.
   http://www.droemer-knaur.de/buecher/Der+Untergang+der+islamischen+Welt.6910203.html

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 21:02:10

    To να βρεθούμε οι Έλληνες ορθόδοξοι στην Ελλάδα να είμαστε όπως σήμερα οι Κόπτες στην Αίγυπτο ας μην το θεωρήσουμε κάτι το αδιανόητο σε μία προοπτική 100 ετών, αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση.
    Καλό είναι να διαβάσουμε το εξαίρετο βιβλίο του Σπύρου Βρυώνη, "Η παρακμή του μεσαιωνικού ελληνισμού στη Μικρά Ασία και η διαδικασία του εξισλαμισμού" για να καταλάβουμε το πώς η Μικρά Ασία είχε ήδη εξισλαμιστεί πολύ πριν πέσει η Πόλη στους Τούρκους.
    Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η Κρήτη τον 18ο αιώνα είχε φτάσει να έχει ίσο αριθμό μουσουλμάνων και χριστιανών ή και να υπερτερούν οι μουσουλμάνοι. Η Σικελία τον 10ο αιώνα είχε εξισλαμιστεί και επανήλθε στον χριστιανισμό με τη νορμανδική κατάκτηση. Η Αίγυπτος ήταν ίσως η πιο φανατική χριστιανική επαρχία της πρώιμης βυζαντινής αυτοκρατορίας. Οι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής στις αρχές του 20ού αιώνα ήταν πολλαπλάσιοι σε ποσοστό επί του πληθυσμού σε σχέση με σήμερα.

    • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
     ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ @ ΒΙΣ 09/03/2011 21:08:03

     Τα πάντα στην ιστορία είναι δημογραφία. Βασική προτεραιότητα μίας συγκροτημένης μεταναστευτικής πολιτικής πρέπει να είναι ο προσανατολισμός στην έννοια της επιλεγμένης μετανάστευσης, δηλαδή μετάκληση μεταναστών με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά -όπως στον Καναδά- και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, χωρίς δικαίωμα οικογενειακής επανένωσης (όπως στην Γερμανία). Πρέπει να αποσυνδεθεί η ιθαγένεια από τη μετανάστευση, διότι η ιθαγένεια αποτελεί μη αμιγές δημόσιο αγαθό, δηλαδή όσο διευρύνεται η εκχώρησή του τόσο μειώνεται η συμμετοχή ενός εκάστου στα ωφελήματα αυτού, ιδίως όταν προκαλείται αυξημένη επιβάρυνση των γηγενών πολιτών λόγω της μαζικής μετανάστευσης.

    • popolaros avatar
     popolaros @ ΒΙΣ 09/03/2011 21:56:57

     ναι σε όλα.
     Η ελλαδική εκκλησία γιατί δεν λέει κουβεντούλα.
     Για τα μιλιούνια μουσουλμάνων που γιορτάζουν μέχρι και τα γενέθλια του μωαμεθ στο σύνταγμα δεν άκουσα κανένα παπα να λέει τίποτα.
     Μήπως καλόμαθαν επί τουρκοκρατίας στην συνύπαρξη?

    • Dora avatar
     Dora @ ΒΙΣ 10/03/2011 00:47:16

     Σε 100 χρονια? Ακουγα τον κ.Ν.Σαρρη που εδινε δεν εδινε 30 χρονια και εγω τον βρισκω και οπτιμιστη.
     Με τον ρυθμο που εισερχονται διαρκως(αδιακοπη ροη) και τον βαθμο που γεννοβολανε (φερνουν και ρεζερβες οπως δευτερη γυναικα,αφου ταχα χωρισουν την πρωτη, η οποια παραμενει εδω) σε λιγοτερο απο 20 χρονια οι ελληνες γινονται μειοψηφια,λαμβανοντας υποψιν και την φυγη των νεων προς τα εξω.

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ ΒΙΣ 09/03/2011 20:48:36

   +10000

 30. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 09/03/2011 20:25:36

  Όποιος υποχωρεί στο έλασσον μοιραία θα υποχωρήσει και στο μείζον. Αφού ο εκβιασμός έπιασε, ας ετοιμαστούμε για τους επόμενους εκβιασμούς. Αυτό που μέχρι χθές ήταν διεκδικούμενο τώρα θεωρείται δεδομένο. Οι διεκδικήσεις που θα ακολουθήσουν θα είναι, φυσικά, περισσότερες.
  Failed State

  • Orestios avatar
   Orestios @ Γιάννης Φαίλτωρ 10/03/2011 02:03:19

   Όπως το έιχα πεί εδώ και καιρό.
   Η Κυριαρχία δεν υπάρχει, αφού δεν μπορεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση τους νόμους που ψηφίζει.
   Το σύνθημα της ανομίας δώθηκε πολύ καιρό πρίν.

 31. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/03/2011 20:26:04

  μου θυμιζουν τα πανηγυρια της βραδιας των εκλογων.... την εφαγαν αμασητη την Πρασιναδα. Αυτα να τα βλεπουν οι επομενοι να μαθαινουν...
  Το ΠΑΣΟΚ παραδιδει δωρεαν μαθηματα του "τιποτε τωρα, αργοτερα εχει σεξ".-

  ΠΠ

 32. Έρεβος avatar
  Έρεβος 09/03/2011 20:26:16

  «για την κυβέρνηση η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη και αυτό το ξεκαθαρίσαμε από την περασμένη Παρασκευή. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε κάθε έναν απεργό πείνας, που έχει ανάγκη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δεν πρέπει να θρηνήσουμε θύματα»

  Ήθελα να'ξερα αν ένας έλληνας άρχιζε απεργία πείνας και κινδύνευε να πεθάνει θα ασχολείτο κάποιο ΜΜΕ; ο υπουργός; γενικά οποιοσδήποτε;

 33. factorx avatar
  factorx 09/03/2011 20:27:32

  Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, για το θέμα των λαθρομεταναστών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Με μια πρωτοφανή και απόλυτα ταπεινωτική για την Ελληνική Πολιτεία απόφαση, η κυβέρνηση Παπανδρέου υπέκυψε στον εκβιασμό των παράνομων μεταναστών του Μεγάρου Υπατία και των υποστηρικτών τους, και προχωρεί στην “δια της πλαγίας οδού” νομιμοποίησή τους.

  Το κλιμάκιο των υπουργών ενέδωσε ουσιαστικά στα όσα επί ημέρες απέρριπτε με κατηγορηματικό τρόπο και τελικά ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, που θα καταστήσει τη χώρα μαγνήτη λαθρομεταναστών, συνεχίζοντας στην ίδια κα ενισχυμένη γραμμή του απαράδεκτου Νόμου της για τη μετανάστευση.

  Η κυβέρνηση έσπειρε ανέμους, η χώρα θερίζει θύελλες!».

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ factorx 09/03/2011 20:31:53

   Φακτωρα,
   τους πουλησε
   - “καθεστως ανοχης” = ???? ουτε οι ΕΛληνες το καταλαβαινουμε..
   - “ταξιδι στην πατριδα τους για ανθρωπιστικους λογους” = ?????
   ενω συνομιλουν με μεχρι προτεινος προς απελαση Λαθρομεταναστες.... τους νομιμοποιησε. Τους εδωσε Πρασινο χορτο να φανε και ολοι χαρηκαν !! ΗΡΩΕΣ οι Νταλαρες και ο Σαμινας... να παιρνουμε μαθηματα......

   ΠΑΣΟΚΟΙ ειναι και οι λαθρομεταναστες, καλα να παθουν. Ας φανε Πρασιναδα.

   ΠΠ

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ @ factorx 09/03/2011 20:36:04

   Εύγε για την ξεκάθαρη τοποθέτηση!

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ factorx 09/03/2011 20:42:34

   Πολύ καλή η ανακοίνωση! Επιτέλους. Αλλά η ΝΔ να επιμείνει στο θέμα. Θα κερδίσει και ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, γιατί και ο μέσος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ δεν σκέπτεται στο θέμα αυτό διαφορετικά από τον μέσο νεοδημοκράτη.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ ΒΙΣ 09/03/2011 20:44:31

    Και να δεσμευτεί η ΝΔ ότι δεν θα σεβαστεί τις συμφωνίες που υπέγραψε η κυβέρνηση με τον Αμπντούλ και τους Συριζοανταρσύες. Οι πρώτοι που θα πρέπει να απελαθούν, για παραδειγματισμό και εκφοβισμό, είναι οι Μαροκινοί της Υπατίας.

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΒΙΣ 09/03/2011 20:56:23

     απο που ν αρχισει και που να τελειωσει...
     Κυβερνηση της Ασεβειας των Συμβασεων θα ειναι !!! ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

     ΠΠ

    • Κάποιος avatar
     Κάποιος @ ΒΙΣ 09/03/2011 21:01:06

     Δηλαδή το ελληνικό κράτος έχει συνέχεια μόνο εκ περιτροπής ;
     Aν είναι να μην τηρηθούν οι υπογραφές για τους μετανάστες, να μην τηρηθούν και οι υπογραφές για το αντισυνταγματικό μνημόνιο να σωθούμε.
     Να πάρουμε πίσω τα κομμένα δώρα, τις κομμένες συντάξεις, τους κομμένους μισθούς και να πέσει η άμεση και έμμεση φορολογία στην προμνημονιακή φάση.

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ Κάποιος 09/03/2011 21:06:28

      Έγγραφα που καταργούν τη νομιμότητα είναι για τα σκουπίδια.
      Ας τα περιμαζέψει η Αριστερά για να τα χρησιμοποιήσει διά τας ιδιαιτέρας ανάγκας της (άμα της τελειώσει το εφημεριδόχαρτο ή τα συκόφυλλα, που είχαν στο χωριό του πατέρα μου για τέτοιες περιπτώσεις).

     • Κάποιος avatar
      Κάποιος @ ΒΙΣ 09/03/2011 22:12:48

      Μάλλον με εφημερίδες και συκόφυλλα θα την βγάλουμε τα επόμενα χρόνια, γιατί δεν βλέπω την "Δεξιά" να τα κάνει κωλόχαρτα αυτά τα παράνομα έγγραφα.

     • Tassos avatar
      Tassos @ Κάποιος 10/03/2011 01:45:02

      Αν δεν τους διώξει, ο κόσμος θα αρχίσει να λυντσάρει Αραβες στη μέση του δρομου.

     • ΚΜ avatar
      ΚΜ @ Κάποιος 11/03/2011 17:14:16

      Ο ακροαριστερός συρφετός μας φταίει πρωτίστως, όχι οι άραβες...

     • drider avatar
      drider @ Κάποιος 09/03/2011 21:24:29

      Καλό ακούγεται γιατί δεν το κάνουμε; - το κομμάτι για το μνημόνιο.

      Μπράβο στην κυβέρνηση, τώρα θα τους βάλουν να υπογράφουν και επιχειρησιακές συμβάσεις για να δείξουν ότι προχωράει το πράμα... Άσε που δε θα δουλεύουν μαύρα οπότε θα λυθεί και το ασφαλιστικό.

      Τώρα σοβαρά, αυτή η κυβέρνηση έκανε και κάτι σωστό...

     • ΚΜ avatar
      ΚΜ @ Κάποιος 09/03/2011 21:45:08

      Γιατί, άμα η επόμενη κυβέρνση ακυρώσει τις παράνομες (άρα ήδη από τώρα άκυρες) αυτές συμφωνίες, τί θα μας κάνεις; Θα μας κάψεις;

     • Κάποιος avatar
      Κάποιος @ ΚΜ 09/03/2011 22:08:32

      Σύνδρομο καταδίωξης έχεις ;
      Λες να μην έχω σημαντικότερα και ομορφότερα πράγματα να κάνω στην ζωή μου από το κυνηγάω να κάψω όσους έχουν διαφορετική άποψη από μένα;
      Δεν θυμάμαι άλλωστε να έχω δηλώσει φασίστας ή φανατικός χριστιανός.

     • drider avatar
      drider @ Κάποιος 09/03/2011 22:07:53

      Ποιός θα κάψει ποιόν; Σοβαρέψου. Απλώς μην φορτώνουμε ότι συμβαίνει στους μετανάστες. Είναι και αυτοί άνθρωποι με δικαιώματα - μετανάστες πολλούς είχαμε και εμείς στη Γερμανία και αλλού. Εκεί βέβαια υπήρχε συγκροτημένη μετανευστική πολιτική. Οποιαδήποτε απόφαση βοηθάει στο να ενισχυθεί ένα πλαίσιο νομιμότητας σχετικά με την ύπαρξη και τη ζωή αυτών των ανθρώπων στην Ελλάδα εμένα δε με βρίσκει απλώς σύμφωνο, το βρίσκω επιβεβλημένο!

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ drider 09/03/2011 22:30:45

      Στη Γερμανία, από όσο ξέρω, οι μόνοι που είχαν περάσει τα σύνορα ελεύθερα κατά δεκάδες χιλιάδες, χωρίς χαρτιά και διαβατήρια, ήταν οι Σοβιετικοί το 1945. Άλλους δεν γνωρίζω. Γνωρίζω μόνο ότι οι μετανάστες εκεί έχουν περάσει από μύριους ελέγχους και ότι, αν νοικιάζεις το σπίτι σου, δηλώνεις τον νοικάρη στην αστυνομία. Μπορείς να ρωτήσεις τον οποιοδήποτε μετανάστη ή φοιτητή ή εργαζόμενο στη Γερμανία.
      Μας περνάς ηλίθιους εδώ μέσα με τετριμμένα επιχειρήματα και συγκρίνοντας τις βούρτσες με κάτι το ομόηχό τους και κάπως λιγότερο τριχωτό;
      Υπάρχει και το Ινδυμίδια, θα σου δώσουν καλό στασίδι.

     • drider avatar
      drider @ ΒΙΣ 09/03/2011 22:54:52

      Μίλησα για συγκροτημένη μετανευστική πολιτική. Και όχι δεν είναι σωστό να έχεις τον συνάνθρωπο σου, να τον εκμεταλλεύεσαι σαν να είναι σκυλί και μετά να του ζητάς και τα ρέστα επειδή είναι παράνομος, ενώ του έχεις στερήσει κάθε δυνατότητα να είναι νόμιμος.

      Και συγκροτημένη πολιτική είναι να εξετάζεις τα αιτήματα όλων αυτών των ανθρώπων (για άσυλο ή οτιδήποτε άλλο), και να είναι σαφές το νομικό πλαίσιο που θα αντιμετωπίσουν όταν θα κτυπήσουν την πόρτα σου.

      Όχι να τους φορτώνεις σε λεωφορία και να τους στέλνεις στην Αθήνα, για να δουλεύουν μαύρα, ή για να γκετοποιείς ολόκληρες περιοχές προκειμένου να εφαρμόσεις πολιτικές "εξευγενισμού".

      Το υπάρχον νομικό πλαίσιο ευννοεί την παρανομία, για όλους τους εμπλεκομένους (δουλέμπορους, εργοδοσία που εκμεταλλεύεται τη μαύρη εργασία των μεταναστών, μεσίτες, αστυνομικούς, αλλά και τους ίδιους τους μετανάστες).

      Επίσης η ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη θα πρέπει να αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο και τον έλληνα και τον ξένο που παρανομεί.

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ ΒΙΣ 09/03/2011 23:24:24

      Δεν το εννόησα, ποιος μου χτύπησε την πόρτα;
      Την έσπασε την πόρτα εννοείς και μπήκε.
      Μπαίνουν κατά δεκάδες χιλιάδες.
      Στην Ιταλία μέσα στο 2010 μπήκαν 10.000 λαθραίοι και το κάνουν θέμα οι Ιταλοί.
      Εμείς με 100.000 ακούμε αριστερίστικες πομφόλυγες σαν τις δικές σου. Καλά σου είπα για το Ιδυμήδια, μια χαρά θα σε ακούσουν εκεί.

     • drider avatar
      drider @ ΒΙΣ 10/03/2011 00:04:27

      Ε λοιπόν το θέμα των μεταναστών είναι ακριβώς σαν την οικονομική κρίση.

      - Αντί να τους κρατάς "ομήρους" στην χώρα, απελευθέρωσε τους στην Ευρώπη, εκεί θέλουν να πάνε και οι περισσότεροι. Ανθρωπιστικά δίκαιο, γιατί δεν μπορείς να δώσεις σε όλους την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή.

      - Αντί να θαυμάζεις το ύψος του χρέους μας, απελευθέρωσε ενα γενναίο κομμάτι του με ένα ωραίο "κούρεμα" και άσε τους Ευρωπαίους να τρέχουν. Ανθρωπιστικά πάλι δίκαιο για τις μελλοντικές μας γενιές.

      Το πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι λύσεις και βοήθεια μας υποσχεθήκανε, αλλά δεν είδαμε κάτι ουσιαστικό...

     • Ευθύμης avatar
      Ευθύμης @ ΒΙΣ 10/03/2011 00:20:59

      Μεγάλε, μεγάλε, πόσους χωράει το σπίτι σου να μαζέψεις, εντελώς ανθρωπιστικά σε ρωτάω, γιατί αν μου πείς κάτω απο 2 δεκάδες θα σε πώ ρατσιστή και απάνθρωπο.

  • Αστραπόγιαννος avatar
   Αστραπόγιαννος @ factorx 09/03/2011 20:59:14

   Εγώ που έχω κατηγορηθεί ως ο πλέον κομφορμιστής εδώ μέσα, ειλικρινώς σας λέω ότι η ανακοίνωση της ΝΔ είναι εξίσου κατακριτέα με την κυβερνητική απόφαση. Η ανακοίνωση της ΝΔ απλά περιγράφει την κατάσταση. Εγώ από λαϊκό, πατριωτικό και ταυτόχρονα αστικό κόμμα περιμένω δέμευση εξουσίας: δέσμευση που θα λέει ότι ουδέποτε θα ισχύσει ο λαθρονόμος ΠΑΣΟΚ ενώ όσοι νομιμοποιηθούν τώρα θα εκπέσουν από το καθεστώς νομιμότητας όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση και αλλάξει τον νόμο.

   Επειδή βλέπω μια χαλαρότητα-ποιος, εγώ-για όσους δεν κατάλαβαν απόψε κατέστησαν δυνητικά και πολύ έυκολα μάλιστα νόμιμοι ΟΛΟΙ οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Πρόκειται για απόφαση, επαναλμβάνω, εσχάτης προδοσίας. Ο έλληνας που δεν πληρώνει τα 2 ευρώ του Μπόμπολα ΔΙΩΚΕΤΑΙ! Και ο Αλβανοαλγερομαροκινοπακιστανός που σέρνει γριές γυνάικες στο πεζοδρόμιο της Αθηνάς και σκοτώνει με Καλάσνικοφ αστυνομικούς και ο οποίος καβάλησε παράνομα τα σύνορα για να κάνει μπουρδέλο τη γειτονιά που εγώ μάτωνα τα γόνατά μου ως πιτσιρικάς, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ετσιθελικά. Αν η ΝΔ δεν θέσει το θέμα αυτό όπως πρέπει θα πάρει τα........... στις επόμενες εκλογές.

   Κάποιος έιπε ότι οι Έλληνες είναι λαός, όχι πληθυσμός. Κάποιος είπε ότι η Ελλάδα είναι χώρα, όχι χώρος. Αν το πιστεύει ας βγει μπροστά τώρα. Αν όχι ας λουφάξει για πάντα.

   ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΟΠΩς ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ.

   • factorx avatar
    factorx @ Αστραπόγιαννος 09/03/2011 21:29:18

    θα σου την ...πω πάλι Αστραπόγιαννε, αλλά νομίζω πως η ανακοίνωση είναι καλή και βγήκε και αμέσως - δες και τις υπόλοιπες των αρμοδιων τομεαρχών που για οικοομια χωρου δεν τις βάλαμε

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ factorx 09/03/2011 21:00:36

   Να καταλάβω, κάποιο από αυτούς έχουν ζητήσει άσυλο ή όχι; Ίσως κάνω λάθος, αλλά αν νομιμοποιούντια να πάνε πίσω στις χώρες τους, τί άσυλο ζητούσαν; Θα το πάρουν αυτό το άσυλακι τελικά;

 34. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/03/2011 20:29:19

  τους πουλησε "καθεστως ανοχης" = ???? ουτε οι ΕΛληνες το καταλαβαινουμε..

  "ταξιδι στην πατριδα τους για ανθρωπιστικους λογους" = ?????

  ΠΑΣΟΚΟΙ ειναι και οι λαθρομεταναστες, καλα να παθουν. Ας φανε Πρασιναδα.

  ΠΠ

 35. Ηλίας avatar
  Ηλίας 09/03/2011 20:33:14

  Aπλώς να παρατηρήσω αυτό που φαίνεται όλοι μας παραβλέπουμε.
  Οι συγκεκριμένοι μετανάστες απέδειξαν ότι ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ [ή τέλος πάντων αυτά που νομίζεις εσύ ως δίκαια]. Αδυνατώ να φανταστώ συμπατριώτες μου να επιδεικνύουν τέτοια αφοσίωση και πίστη στον αγώνα τους και μάλιστα με τίμημα την ίδια τους τη ζωη.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Ηλίας 09/03/2011 20:41:55

   Καλά, κόψε κάτι για την εκ περιτροπής νηστεία... Κουτοπονηριές ανατολίτικες.
   Και ποια δίκαιά τους; Παράνομα μπήκαν, μια χαρά δουλειές είχαν στην Κρήτη, ζαχαροπλάστες και εργαζομενοι, κατά δήλωσή τους. Και αφισοκολλητές της τοπικής του πασοκ άνθρωποι για όλες τις δουλειές.

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ αλλενάκι 09/03/2011 20:59:14

    Δεν εχει κ αδικο.. ουτε εσυ βεβαια!!! αλλα αν μπουν 300 συνταξιουχοι και καταλαβουν την >Υπατια τι θα γινει ?? με απεργια πεινας οχι με πανω... με αιτηματα με ΟΥΣΙΑ οχι τ.κ. ποιος δε θα τους στηριξει? τ9ο ΠΑΣΟΚ ?? τι θα γινει Παρτιοτ Ακτ ΙΙΙ, Μεσογειακο? Θα τους βαφτισει τρομοκρατες??
    Αγωνας.. να ζεσταθουν τα αιματα.

    ΠΠ

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/03/2011 21:05:16

     Ποιος αγώνας μωρέ και πράσινα άλογα;

     Είναι στημένη ιστορία από την αρχή ως το τέλος, τώρα αν βρήκαν και μερικά θύματα και τους έπεισαν να κάνουν απεργία πείνας για να δείξουν μπούγιο στις τηλεοράσεις και να συντηρήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, αυτό είναι άλλο θέμα.

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ αλλενάκι 09/03/2011 21:06:33

      αυτοί στις φωτογραφίες αναστήθηκαν πάντως και είναι αρκετοί και καρδαμωμένοι

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ αλλενάκι 09/03/2011 21:11:00

      Αφού στο δρόμο από Νομική προς Υπατία λάκισαν μερικές δεκάδες και αντικαταστάθηκαν από άλλους.

      Ξέρει κανείς τι γινόταν εκεί μέσα;

      Για μένα καλό είναι που έγινε η ιστορία γιατί κατέρριψε και την τελευταία αμφιβολία για τους καημένους τους λαθρομετανάστες και το ποσοστό Ελλήνων που δεν γουστάρει την πατρίδα του ξέφραγο αμπέλι αυξήθηκε και άλλο.

      Η ΝταλΆρα με τις κατοικίες και τα 1 εκ. δηλωθέντα μετρητά και όσοι δικηγόροι σιτίζονται από ΜΚΟ έχουν όλα τα περιθώρια να το παίζουν
      ψυχοπονιαρηδες.
      Άλλοι έχουν συναισθηματικής φύσεως κίνητρα...

     • Αυριανιστής avatar
      Αυριανιστής @ αλλενάκι 09/03/2011 21:24:18

      Και που αυξήθηκε το ποσοστό, τι έγινε, αλλενάκι; Μήπως δεν θα νομιμοποιηθούν οι συγκεκριμένοι λάθρο (και εκατομμύρια άλλοι εφεξής); Ή μήπως ο καναπεδάτος νεοελληναράς θα αφήσει το φραπέ για να κατέβει εκείνος στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί για τη σημερινή υπογραφή της θανατικής καταδίκης της Ελλάδος;

      Όπως έγραψε κάποιος παραπάνω, η Ελλάδα έχει οριστικά τελειώσει. Αν προλάβω, κι αν έχω δουλειά μέχρι τότε, θα προσπαθήσω να μορφώσω το παιδί μου και θα κοιτάξω να το διώξω να βρει αλλού την τύχη του. Και θα εύχομαι μόνο, να μη με σκοτώσουν οι λαθραίοι έποικοι νεοπαπανδρέλληνες πριν τον φυσικό θάνατό μου...

 36. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 09/03/2011 20:40:51

  Όλο το σκηνικό ήταν στημένο παραμύθι εξ΄αρχής.Το Πασοκ τους έστησε για να νομιμοποιήσει τη σάρα και τη μάρα και το κακό συναπάντημα......Όλοι αυτοί οι ανύπαρκτοι ισλαμοφασίστες,στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν Γιώργο,οι Έλληνες μας τελείωσαν,τέλος οι προσλήψεις,τέλος το δημόσιο,τέλος τα φράγκα....Το Πασοκ μυρίστηκε φαί κ ψήφους δεν σας έχει ανάγκη ρε Έλληνες.Πάει να πάρει ψήφους απο εκεί που έπαιρνε πάντα,απο την πλέμπα......ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ......ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΣΩΖΕΣΑΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ Μαύρος Ιάκωβος 09/03/2011 21:01:15

   Στημένο 1000%

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ Μαύρος Ιάκωβος 10/03/2011 00:30:18

   Αυτό είχα γράψει και γώ πρίν τρείς μέρες, φαινόταν που το πηγαίνανε το κόλπο, άλωστε δικοί τους υπάληλοι της τοπικής οργάνωσης στα Χανιά ήταν απο ότι ξέρω.

 37. Ευθύμης avatar
  Ευθύμης 09/03/2011 20:42:55

  δες όσους πανυγηρίζουν στο video, γυαλίζει το μαγουλάκι τους...

  ΑΑΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.. ΟΡΝΙΟ, Ε ΟΡΝΙΟ!!

 38. Posidonas avatar
  Posidonas 09/03/2011 20:44:30

  Τωρα, οι σοσιαλφασιστες δια τηλεορασεως θα πανηγυρισουν. Ειναι ενα απο τα πολλα εσχατα σημεια που εχει περιέλθει ο πλιτικος κοσμος. Απο την ημερα ανόδου του μονιμου μεταναστη Παπανδρεου η ελληνικη βουλη δεν κανει αλλο απο το να νομοθετει εις βαρος των ελληνων και υπερ των λαθρομεταναστων.
  Δεν υπαρχουν λεξεις για να χαρακτιρισει κανεις την πραξη τους να ενδοσουν απεναντι στον εισβολεα. Διαπραγματευονταν ως ηττημένοι, και ο ηττημενος δεχεται τους ορους του εισβολεα και ισχυρού.

 39. thespieys avatar
  thespieys 09/03/2011 20:47:01

  Aπέλαση σε όλους τους λαθραίους τώρα!

 40. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 20:55:16

  Το ελληνικό κράτος μετατρέπεται σε ζώνη μειωμένης κρατικής κυριαρχίας λόγω της μαζικής μετανάστευσης, η ΕΕ θα μας περιθωριοποιήσει λόγω της άρνησης του ελληνικού κράτους να ελέγξει τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 21:00:58

   Αφου δεν εχουμε παει στο ταμειο τους υπολοιπους της ΕΕ για τα συνορα μας και τη φυλαξη τους.. ποπιος φταιει?? εγω κ εσυ??
   1-2 Δις το χρονο και σκαφη και στρατο να φυλανε τα συνορα της ΕΕ.. ποις θα το απαιτησει?? και αν του πουν οχι... να τους σπρωχνει πονηρα στα σπιτια τους ( στην ΕΕ ) μεχρι να ερθουν στα ισια τους...!!!

   ΠΠ

   • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/03/2011 21:25:25

    Οι συνέπειες αφορούν εμάς πρωτίστως, είτε μας δώσουν χρήματα είτε όχι, οφείλουμε να διαφυλάξουμε την επικράτεια και όχι να περιμένουμε την ΕΕ. Οι συνέπειες της μαζικής εισδοχής πληθυσμού είναι μόνιμες.

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 21:31:06

     Εφοσον εχουμε 300 στη Βουλη κατι πρπει να διαπραγμετευτουν γι αυτη τη ρημαδα τη χωρα εστω με αερα ΕΕ.... το τιποτε ειναι επικινδυνο. αλλα ποιος??

     ΠΠ

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 21:28:24

   Σένγκεν και ευρωζώνη θα αποτελούν σύντομα -η καθεμιά για τους λόγους της- Συνθήκες που ίσχυαν στην Ελλάδα... "last year". Χαρά που θα κάνει η Παπαρήγα για το αποφασιστικό χτύπημα του διεθνούς ιμπεριαλισμού!

 41. Αστος avatar
  Αστος 09/03/2011 21:01:01

  Γεια σου Ελλαδα, ποιος θεος δεν ζηλεψε τα θαυματα σου....

 42. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 09/03/2011 21:07:05

  Ως κοπρίτης λαθροπολίτης θα κάνω κατάληψη σε 20 στρέμματα περιοχής NATURA, στήνωντας παράνομο τσαντίρι, με αίτημα την παροχή ασύλου στον διδάκτορα υιό Καντάφι (υιό φίλου του αείμνηστου Ανδρέα), ως είδος σε άμεσο κίνδυνο εξαφάνιση. Παρακαλώ για τη συμπαράσταση σας - Συριζαίοι ευπρόσδεκτοι μόνο αν φέρνουν ζεστή τυρόπιτα..

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ ΝΙΚΟΛΑΣ 10/03/2011 00:36:01

   χαχαχαχαχαχα

 43. αποκατάσταση avatar
  αποκατάσταση 09/03/2011 21:08:30

  Άντε δώστε τους και δικαίωμα για ψήφο και κάντε με μιας τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει 20% ποσοστό. Ούτως ει άλλως από μας ψήφο δεν πρόκειται να πάρει.

 44. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/03/2011 21:13:59

  Είναι και οι άλλοι οι απατεώνες, οι Αφγανοί με τα δήθεν ραμμένα στόματα, στα Προπύλαια. Αυτοί ξεπέρασαν τους 2 μήνες απεργίας πείνας. Φαινόμενο μοναδικό στον κόσμο. Μόνο ο Λένιν το έχει ξεπεράσει το ρεκόρ, είναι άσιτος από το 1923 και το μαγουλάκι του κατακόκκινο! Θαύματα κάνει η Αριστερά, τύφλα νά΄ χει ο άγιος Παντελεήμονας!

  • ΤΙΜΑΙΟΣ avatar
   ΤΙΜΑΙΟΣ @ ΒΙΣ 10/03/2011 00:15:35

   62 μερες !!!ουτε τα μακροβουτια του Μαο

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ ΒΙΣ 10/03/2011 00:38:12

   ΘΑΜΑ, ΘΑΜΑ! τι έχουν να πούν για αυτό οι άγιοι πατέρες της εκκλησίας μας; μπάς και την πατήσαμε και τελικά ο αλάχ κάνει τα καλά τα θάματα;

   Παλιά υπήρχε μια χώρα....

 45. ierofantis avatar
  ierofantis 09/03/2011 21:14:20

  Μπορεί κάποιος γραμματισμένος να μου εξηγήσει, τι σημαίνει η Νταλάριος έκφραση "φέρουσα ικανότητα την ελληνικής κοινωνίας;"

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ierofantis 09/03/2011 21:20:58

   Εννοεί την ικανότητα που έχει η ελληνική κοινωνία της Φιλοθέης να απασχολεί δουλικό προσωπικό εξ Ασίας για τους κήπους και τα σπίτια τους.

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ ΒΙΣ 09/03/2011 21:22:21

    Αααα...!

   • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
    ΝΙΚΟΛΑΣ @ ΒΙΣ 09/03/2011 21:28:06

    Δύσκολα τα Ελληνικά, ειδικά αυτά που μιλά η ελιτ Φιλοθέης και ΠΑΣΟΚοχωρίων. Θα μπορέσουν ποτέ οι νομιμοποιημένοι να μάθουν τη γλώσσα σε τόσο υψηλό επίπεδο;

   • Ευθύμης avatar
    Ευθύμης @ ΒΙΣ 10/03/2011 00:39:55

    Και για τις πισίνες, το αγόρι -καθαριστής πισίνας- βολεύει και τον κύριο και την κυρία, αρκεί να του δίνουν κάρτες για να μιλάει στο κινητό όλη μέρα.

 46. against New World order avatar
  against New World order 09/03/2011 21:15:17

  θα ήθελα να γνώριζα αν ξεκινούσαμε και εμείς οι Έλληνες απεργία πείνης και να ζητούσαμε ότι μας έχουν πάρει τα κλεφτρώνια, πίσω, πως θα συμπεριφερόταν η κυβέρνηση

  θα τους έλεγαν οι εντολοδόχοι τους

  τι είναι αυτολι Έλληνες;;;

  ας τους να πεθάνουν

  πασόκοι όλης της Ελλάδας, ανο΄λιξτε τα μάτια σας και μην ψηφίζετε ξανά τους προδότες

  θα σας φάνε οι μαύροι

 47. dimx avatar
  dimx 09/03/2011 21:19:13

  παλι καλα που εφυγε ο Νταβουτογλου και δεν εκατσε να κανει καμια απεργια πεινας γιατι θα του εδιναν και τη Ροδο μαζι με το Καστελοριζο.

  • Tassos avatar
   Tassos @ dimx 10/03/2011 01:48:14

   ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!! :-)

  • σκαθάρι avatar
   σκαθάρι @ dimx 10/03/2011 14:24:53

   ΦΟΒΕΡΟ!!!Αλλά και ο ελληνικός λαός φταίει με το συνδυασμό από κιμπαρλίκι και αποχαύνωση που δυστυχώς τον διέπει.

 48. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/03/2011 21:19:56

  βρε δε διαφωνω !!! αντε να βαλω "αγωνες". τ.κ αγωνες.. μιλητοι ηταν απ τα Χανια μεχρι τη Σολωνος και την Υπατια... τα εχω πει... απλα λεω... φαντασου να ειχαν καποιοι Ελληνες και ερισμα να κανουν απεργια πεινας.. τι θα γινοταν....

  Να παει ο Σαμινας στο ΜΑροκο να κανει καταληψη και απεργια πεινας δε πανεπιστημιο χαχαχαχα
  θα θελουμε 10.000 αντιπαραγωγικους να τον βγαλουμε... ή να τον αφηναμε μεσα?

  ΠΠ

 49. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 09/03/2011 21:20:25

  Syggrou, do you rid? Do you rid us? This is the Hellenic people not simply calling, crying out!
  Η Συγγρού ακούει ή μήπως δεν πιάνει το σήμα;
  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΤΩΡΑ! ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΕΦΤΕΙ ΩΣ ΦΥΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  • αποκατάσταση avatar
   αποκατάσταση @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 09/03/2011 21:21:58

   Δυστυχώς όμως πολιτικοί θα υπάρχουν πάντα για να κυβερνούν τον οποιονδήποτε.

 50. anonymous avatar
  anonymous 09/03/2011 21:20:32

  Πάντως οφείλουμε να τους βγάλουμε το καπέλο επικοινωνιακά είναι άπαιχτοι. Διέσυραν δημοσιογράφους, ακραίους, ΝΔιτες τους πάντες.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ anonymous 10/03/2011 00:46:02

   είχαν καλό διδάσκαλο στην πρώτη δημοτικού, βέβαια αυτοί φτάσανε σε διδακτορικό πία, εδώ η φωτό του διδάσκαλου. http://news.kozaninet.gr/wp-content/uploads/2009/11/goebbels.jpg

 51. ierofantis avatar
  ierofantis 09/03/2011 21:30:17

  Ραγκούσης, Υπουργός Εσωτερικών...
  Νταλάρα, Υφυπουργός Εσωτερικών...
  Λοβέρδος, Υπουργός Υγείας...
  Παπουτσής, Υπουργός Προστασίας ...του Πολίτη (λέμε τώρα...)

  Υπουργοί Ελληνικής Κυβέρνησης...

  Συνομίλησαν σήμερα επί του ιδίου τραπεζιού με ...

  Χασάν, Αμπντούλ, Μαχμούτ και άλλους, υπό την ιδιότητά τους ως, υπό απέλαση λαθρομετανάστες, απεργοί πείνας...

  Και μετά από αυτά, ο Πρωθυπουργός αυτής της κυβέρνησης, θα πάει να διαπραγματευτεί με την Μέρκελ και τους Γερμανούς...

  Πώς έλεγε ο μέγας Βέγγος;

  Γι' άλλο ξύλο πάει ο Τρύφωνας....

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ ierofantis 09/03/2011 21:36:23

   Για άλλο ξύλο...βέβαια
   Οι ίδιοι υπουργοί σέβονται τους θαλασσοδαρμένους αδελφούς μετανάστες και στέλνουν τα ΜΑΤ στους σιχαμένους κοπρίτες κατοίκους της Κερατέας. Μα ακριβώς οι ίδιοι. Τυχαίο;

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ ΝΙΚΟΛΑΣ 09/03/2011 21:42:16

    Αφού οι Κερατιώτες είναι "κοπρίτες" και "αντιπαραγωγικοί" και αφού έχουν λεφτά, γιατί τα "φάγανε μαζί", δικαίως τους κοπανάνε...

    Ενώ οι άμοιροι οι λάθρο, τί ζητάνε μωρέ; Μια νομιμοποίηση...

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 09/03/2011 21:39:40

   Που πας ρε Τρύφωνα! Το ξέρει η μανούλα σου?

   Πολυτεχνίτες κι Ερημοσπίτηδες θα μας καταντήσει αυτό ο συρφετός που παριστάνει την εκτελεστική εξουσία.

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 09/03/2011 21:42:43

    Χα, χα, χα, Σήκω Τρύφωνααα!

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ ierofantis 09/03/2011 21:43:01

     Τα σέβη μου Γιάννη...

    • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
     Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 09/03/2011 21:49:13

     Λιοντάρι ο Τρύφωνας! Ένα...Σήκω ρεζίλμπαση...Δύο...
     Άντε ρε Τρύφωνα...

     Έχουμε καταντήσει αριστοφανική κωμωδία. Δυστυχώς ζούμε τη χειρότερη εποχή της σύγχρονης ιστορίας μας. Μένει να αποδειχθεί αν θα είναι μεγαλύτερη καταστροφή από αυτή του '22. Λυπάμαι που το λέω και δε θεωρώ τον εαυτό μου απαισιόδοξο αλλά τα γεγονότα αυτό δείχνουν.

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 09/03/2011 21:55:53

      Εγώ από την άλλη, παρά τον κλαυσίγελω που ζώ, είμαι περισσότερο αισιόδοξος από ότι πριν...

      Οδηγούμαστε με πυραυλικές ταχύτητες στην απόλυτη παρακμή.

      Εφόσον συνδυαστεί με ένα δυνατό γεγονός (πανηγυρική πρώχευση, εθνική ήττα, κλπ), αυτό θα είναι το κομβικό σημείο όπου ιστορικά αναγεννάται ο Έλληνας...

     • Αυριανιστής avatar
      Αυριανιστής @ ierofantis 09/03/2011 22:07:03

      Ο Έλληνας έχει αποχαυνωθεί με τις Τζούλιες και με τα γκάτζετ, αλλιώς θα ήταν ήδη στο δρόμο μετά και απο τη σημερινή προδοσία. Απορώ λοιπόν πόθεν αντλείς την αισιοδοξία σου.

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 09/03/2011 22:07:06

      Συμφωνώ απολύτως με το σκεπτικό σου. Ο οριστικός θάνατος αυτού του παρασιτικού συστήματος ίσως είναι το ελάχιστο σημείο της ημιτονοειδούς συνάρτησης του σύγχρονου εθνικού μας βίου. Τώρα βρισκόμαστε βαθιά μέσα στο πεδίο των αρνητικών τιμών.

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ ierofantis 09/03/2011 22:16:25

      Αυριανιστή, αντλώ αισιοδοξία από την Ιστορία...

      Έχουμε περάσει πολύ πιο παρακμιακά, στην ιστορική μας διαδρομή. Και πάντοτε, μετά την τέλεια παρακμή γίνεται συνολικό συλλογικό reset.

      Η Ελλάδα αργά ή γρήγορα, θα γίνει πολύ αφιλόξενη χώρα για κάθε λογής λάθρο... Θυμίσου για το μέλλον, αυτό που σου λέω!

      Γιάννη, συμφωνώ. Θέλει λίγο ακόμα πιο κάτω ακόμη και τσακ, θα απασφαλίσει το πράγμα...

      Ήδη έχουν αρχίσουν τα σαπροκάναλα... Σαν να ακούω τον εκπρόσωπο της ΧΑ...

      Όταν θα έρθει και ο πάγος από την ΕΕ σε καμιά δεκαριά μέρες, όταν στην παρέλαση της 25ης αντί για παρέλαση ο Έλληνας κάνει διαδήλωση, θα δεις πολλά να αλλάζουν.

 52. Α.Κ. avatar
  Α.Κ. 09/03/2011 21:30:24

  Σήμερα, νιώθω πώς έπεσε η ταφόπλακα στην Ελλάδα που ήξερα. Αποχαιρέτα την την Ελλάδα που ήξερες ανώνυμε φίλε και ετοιμάσου να μάθεις να ζεις με το μιναρέ πιο ψηλά από την εκκλησιά και το ξωκλήσι της Σίφνου (και κάθε Σίφνου) ξεχασμένο ή γκρεμισμένο.

  Επεσαν οι τελευταίες Θερμοπύλες και δεν υπάρχει Θεμιστοκλής για εφεδρεία.

  Τετέλεσται

  Να μου το θυμηθείτε: το επόμενο χτύπημα που θα υποστούμε θα είναι η αλλαγή της σημαίας διότι ο σταυρός θα κριθεί ως political incorrect. Θα θεωρείται προσβολή για το μουσουλμάνο !

  • Dora avatar
   Dora @ Α.Κ. 10/03/2011 01:02:39

   +100000000000000000000

 53. giannis avatar
  giannis 09/03/2011 21:32:36

  Μπράβο στους λαθραίους της Υπατίας που πέτυχαν αυτό που ήθελαν, αρκεί να
  μη ζητήσουν τώρα να μας πηδήξουν και τις γυναίκες μας διότι με τη ξεβράκωτη
  κυβέρνηση που έχουμε την ατυχία να έχουμε, μάλλον θα το πετύχουν.
  Τι άλλο μας περιμένει Ιησού Χριστέ....

 54. Blut und Tränen avatar
  Blut und Tränen 09/03/2011 21:32:45

  Αν τους είπε ψέματα για να τους ξεφορτωθεί είναι αήθεια και υπονομεύει την αξιοπιστία του κράτους. Αν τους είπε αλήθεια είναι υποχώρηση σε εκβιασμό. Όλη η ιστορία δείχνει για ακομη μία φορά την ανυπαρξία σοβαρού κράτους. Και κάτι ακόμη, ότι η αριστερά χρησιμοποιεί τους μετανάστες σαν δούρειο ίππο. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν ένα κομμάτι της αριστεράς αρχίσει τζιχαντ μαζί με ισλαμιστές. Είναι για όλα ικανοί.

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ Blut und Tränen 09/03/2011 21:39:34

   Η αριστερά δεν μπορεί να κάνει τζιχάντ, γιατί τα περισσότερα παιδιά πουτ χρησιμοποιεί ώς στρατό, είναι ή αστράτευτα ή αντιρρησίες...

   Κοινώς δεν έχουν ιδέα...

   Για καμιά πέτρα είναι μόνο, καμια μολότωφ, τίποτα βρισίδια και κανα πλιάτσικο σε κανα μαγαζί και όπα η Επανάσταση...

   Τις βαριές εργασίες δεν τις μπορούν... Θα βγάλουν ρόζους τα χεράκια τους... Και το Σάββατο έχει πάρτυ και δεν λέει να σκάσουν μύτη στα ΒΠ ταλαιπωρημένοι...

   Το δε θέμα των τζιχάντ λάθρο, λύνεται σε έξι μήνες και πολύ λέω. Αλλά θα σταματήσω εδώ γιατί ήδη έχω εκτραπεί....

 55. Karampinas avatar
  Karampinas 09/03/2011 21:33:27

  Πως είναι δυνατόν αυτό το κόμμα το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο ακόμα στις δημοσκοπήσεις. Τόσο ξεφτιλισμένος ή ηλίθιος έχει γίνει ο ελληνικός λαός.

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ Karampinas 09/03/2011 21:43:51

   Απλά, στις δημοσκοπήσεις τις καλές συμμετέχουν και οι λαθρομετανάστες.

 56. Αστραπόγιαννος avatar
  Αστραπόγιαννος 09/03/2011 21:38:37

  Απόψε να μου την πεις όσο γουστάρεις. Είμαστε στο ίδιο μετερίζι (πάντα ήμασταν, άσχετα αν δεν το καταλαβάινεις). Κάνε μου όμως μια χάρη. Επειδή προφανώς έχεις πρόσβαση στη ΝΔ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙς ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗς ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΠΌ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. Μετέφερέ τους σε παρακαλώ αυτό που γίνεται. Τέτοιο καταιγιστικό ρυθμό μηνυμάτων δεν θυμάμαι για άλλο θέμα.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Αστραπόγιαννος 09/03/2011 23:20:49

   Επειδή είσαι νέος εδώ κι εγώ πολύ παλιός θα σου πω ότι σε αναρτήσεις για το μεταναστευτικό υπάρχει πάντα καταιγισμός σχολίων. Σε κάποιες περιπτώσεις φτάσαμε πάνω από 500 ίσως και 700-800. Είναι οι αναρτήσεις με το μεγαλύτερο αναλογικά αριθμό σχολίων. Αυτό κάτι σημαίνει. Όποιος αγνοεί αυτή την πραγματικότητα θα βρεθεί προ εκπλήξεων. Όταν θα ξεσπάσει ο κόσμος θα είναι αργά.

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ Αστραπόγιαννος 10/03/2011 00:25:47

   Εντάξει, δεν θα το καταλάβουμε σήμερα οτι γενικά οι ολιτικοί είναι έρμαια της ευρωπαικής οδηγίας "για ανοχή".
   ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ.

   Δεν πειράζει, θα γίνει αλλιώς ο διαχωρισμός... με πιο πολύ σαματά.

 57. Εnzo avatar
  Εnzo 09/03/2011 21:45:46

  factorx: αδελφέ, μην ρίχνεις λάδι στην φωτιά

 58. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 21:47:49

  Ο Ραγκούσης τώρα στον ΣΚΑΙ έχει αντιληφθεί την ταπείνωση που υπέστησαν οι ίδιοι οι υπουργοί που συνδιελλάγησαν με παράνομους μετανάστες και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

  • popolaros avatar
   popolaros @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 22:03:49

   Τον άκουσα.
   Τελικά τι εννούσε ο ποιητής?
   Ότι τους κορόιδεψαν για να φύγουν και δεν πρόκειται να γίνει καμμιά εύκολη νομιμοποίηση?
   Μόνο που τους είδα να πανηγυρίζουν στην Αθήνα μας, κάτι ένιωσα στο στομάχι.

   • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ @ popolaros 09/03/2011 22:07:53

    Πρόκειται για ταπείνωση του κράτους, δεν είναι δυνατόν υπουργοί και κρατικοί αξιωματούχοι να διαπραγματεύονται ΝΟΜΟΥΣ και ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ της Ελληνικής Πολιτείας με παράνομους μετανάστες. Είναι δυνατόν ένα μεμονωμένο γεγονός να λύεται συνολικά, με μείωση των απαιτούμενων ετών για ΟΛΟΥΣ τους παράνομους μετανάστες;
    Φάκτορα, συνέχισε να ανεβάζεις το μεταναστευτικό, όπως εξαίρετα κάνεις έως τώρα, είναι το θέμα που μπορεί να γκρεμίσει τον ΓΑΠ και να ενώσει την Παράταξη, όταν απαξιωθεί το εξαπτέρυγο Καρατζαφέρης που προδίδει την βάση του, ανθρώπους πατριώτες.

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ popolaros 09/03/2011 22:09:27

    Μάλλον θα σκίρτισες από χαρά...για τους νέους συμπατριώτες μας...

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ ierofantis 09/03/2011 22:43:24

     Θα τους εξετάσουν και στα ελληνικά για να τους δώσουν ιθαγένεια.
     Πασοκο-συριζαίος εξεταστής:
     "Πώς θα πεις παιδί μου σε κάποιον άλλον Έλληνα (αφού και εσύ "Έλληνας" είσαι) ότι πουλάς ομπρέλλες;"
     Ο λάθρο:
     "Πάρε, καλό αμπρέλλα, αμπρέλλα, λίγκα λεφτά".
     "Εύγε παιδί μου, τέλεια, πάρε την ιθαγένεια και ένα ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο χέρι".

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ ΒΙΣ 09/03/2011 22:49:42

      Και αφού νομιμοποιήσουν καμιά 200.000 από αυτούς, θα πάνε στους κομματικούς της ΠΑΣΚΕ και θα πουν ότι η Τρόϊκα πιέζει για απολύσεις από το Δημόσιο Τομέα.

      Η ΠΑΣΚΕ θα διαμαρτυρηθεί, αλλά ο Αντιπρόεδρος θα την κατακεραυνώσει λέγοντας ότι δεν ισχύει μονιμότητα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και στους ΟΤΑ.

      Οπότε απολύοντας 200.000 χιλιάδες ΠΑΣΟΚΟΥΣ αλλά ακόμα Έλληνες, και προσλαμβάνοντας 200.000 νεο - έλληνες μαγκρεμπίνους και άλλους, με μισθό 450 Ευρώ μηνιαίως, θα επέλθει η πολυπόθητη μείωση των λειτουργικών δαπανών του Δημοσίου...

      Bravo Giorgo.

   • popolaros avatar
    popolaros @ popolaros 09/03/2011 22:23:06

    οι νέοι ψηφοφόροι του νεοπασοκ.

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ popolaros 09/03/2011 22:31:23

     Το αστείο είναι ότι οι ακόμη παραμένοντες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, δεν έχουν καταλάβει ότι οι νέοι συμπατριώτες μας και νέοι ψηφοφόροι, προορίζονται να τους αντικαταστήσουν δουλεύοντας στη θέση τους, για το έν τρίτο του μισθού τους...

     Κάντε μια βόλτα στο εξωτερικό και δείτε τις δουλείες που κάνουν οι νόμιμοι μετανάστες από Ασία και Αφρική...

     Που θα πάει, θα το καταλάβουν όμως, αλλά τότε θα είναι αργά για δάκρυα...

 59. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 09/03/2011 21:48:57

  Ξεβράκωμα και μην το σβύσεις Φάκτορα.
  Ξεβράκωμα κανονικό και με τον νόμο...
  Τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.
  Bye, bye...

 60. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ avatar
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ 09/03/2011 21:52:08

  Το μάθαν πως το κάνουμε,πλακώσαν και οι γύφτοι...Και εις ανώτερα...

 61. Αιμιλια Σ. avatar
  Αιμιλια Σ. 09/03/2011 21:56:35

  130 σχολια!!! Ολοι φωναζετε αλλα δεν ειδα κανενα απο το κομμα σας να σηκωσει το θεμα οταν εκαιγε!!
  Τωρα που ολα εληξαν και ο "killer" ζωγραφησε παλι βγηκαν οι τσουχτερες ανακοινωσεις!!!
  Γι' αυτο ειστε κολλημενοι στο 20% και δεν θα ξεκολλησετε ποτε.....

 62. Θησειώτης avatar
  Θησειώτης 09/03/2011 21:59:30

  Για κλάματα ο ραγκούσης στον σκάϊ. Άνευ όρων η παράδοση της χώρας - από τους διαχειριστές της. Καληνύχτα Ελλάδα.....

 63. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 09/03/2011 22:03:47

  Για την πλημμυρίδα των Μαγκρεμπίνων λάθρο που θα ακολουθήσει απο εδώ και στο εξής, εγώ πάντως ξέρω ήδη μία επαγγελματική τάξη που έχει στήσει τρελό χορό: οι ιδιοκτήτες... εταιρειών σεκιούριτι.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Αυριανιστής 09/03/2011 22:45:37

   Αυτό είναι αλήθεια, γιατί είναι τέτοια καθάρματα και μαχαιροβγάλτες που όντως θα επιβάλουν τάξη (την τάξη τους, εννοείται...).

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ ΒΙΣ 09/03/2011 22:46:38

    Α, εγώ εννόησα ότι θα τους προσλαμβάνουν για σεκιουριτάδες. Πήγα πιο μακριά, αλλά όχι και τόσο μακριά....

 64. popolaros avatar
  popolaros 09/03/2011 22:04:59

  στο κόντρα τώρα ξεβράκωμα του jeffrey από τον Διευθυντή των Επίκαιρων για την συνομιλία με το στρος-καν.

 65. Μάρκος avatar
  Μάρκος 09/03/2011 22:13:07

  Για δέστε πάθος οι...πεινασμένοι!

 66. ΚΜ avatar
  ΚΜ 09/03/2011 22:23:40

  Φασίστας δεν δηλώνεις μεν αλλά....

 67. popolaros avatar
  popolaros 09/03/2011 22:25:19

  Δεν μιλάμε πλεον για λαθρομετανάστευση, ούτε καν για μετανάστευση.
  Είναι ανοιχτός Εποικισμός!!

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ @ popolaros 09/03/2011 22:42:35

   Ακριβώς, διότι δεν έρχονται για εργασία. Και στην Γαλλία σύμφωνα με στοιχεία μόνο το 29% των μεταναστών το 2005-6 ερχόταν για εργασία, οι υπόλοιποι για εγκατάσταση.

   • Dora avatar
    Dora @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 10/03/2011 01:08:03

    Στην Ολλανδια ΟΛΟΙ ερχονται για ξεφρενη αναπαραγωγη( που την πληρωνει ο ολλανδος) και εγκατασταση.

 68. ΟΝΝΕΔ avatar
  ΟΝΝΕΔ 09/03/2011 22:31:07

  Δελτίο Τύπου

  Ανακοίνωση για το θέμα των παράνομων μεταναστών


  Αθήνα, 9 Μαρτίου 2011


  Η απόφαση για το θέμα των παράνομων μεταναστών που επί 44 ημέρες εκβιάζουν την ελληνική κοινωνία, αποτελεί ακόμα μία ένδειξη της υποτέλειας της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ απέναντι στα κάθε λογής συμφέροντα.

  Η ενδοτική στάση των τεσσάρων Υπουργών θα ενισχύσει τα κύματα παράνομων μεταναστών προς τη χώρα μας καθώς την ίδια ώρα που το σύνολο των χωρών της Ευρώπης αναθεωρούν τη στάση τους, η Ελλάδα γίνεται όλο και περισσότερο ελκυστικός προορισμός.

  Δυστυχώς όμως από σήμερα και οι κάθε λογής παρανομίες, βρήκαν τον τρόπο νομιμοποίησης τους. Τους τον υπέδειξε ο κ. Παπανδρέου.

  Οι μοναδικοί που παραμένουν ταπεινωμένοι, είναι οι Έλληνες πολίτες.


  Από το Γραφείο Τύπου

 69. Fpip avatar
  Fpip 09/03/2011 22:33:30

  Η Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κα Φωτεινή Πιπιλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Η λήξη της απεργίας πείνας και η απομάκρυνση του εφιάλτη της απώλειας ανθρώπινων ζωών, ναι μεν καλύπτει την ανθρωπιστική πλευρά του προβλήματος, όμως σε καμία περίπτωση δεν απαλλάσσει την κυβέρνηση από τις βαρύτατες ευθύνες για το χειρισμό του θέματος κατά τη διάρκεια των 44 ημερών. Όσο καταδικαστέα ήταν η απραξία αρχικά και εν συνεχεία η ασυνεννοησία μεταξύ των συναρμόδιων υπουργών καθώς και η απόκρυψη, παρά τα επίμονα ερωτήματά μας, των πραγματικών στοιχείων του όλου θέματος, άλλα τόσα ερωτηματικά δημιουργούνται για το αν υπάρχει τελικά συγκεκριμένη και συγκροτημένη μεταναστευτική πολιτική από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
  Η χώρα σύρθηκε επί 44 ημέρες σε εκβιαστικά διλλήματα, δημιουργώντας μία λανθασμένη εικόνα στην ελληνική κοινωνία αλλά και διεθνώς για ανυπαρξία νόμων και κράτους. Και επειδή “έχουν γνώση οι φύλακες” καθιστούμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό αποκλειστικά υπεύθυνους για την προφύλαξη στο μέλλον από τέτοια φαινόμενα.

  Ευνόητο είναι ότι θα ζητηθούν και απαντήσεις για τα νομικά θέματα που προκύπτουν».

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Fpip 09/03/2011 22:54:45

   Κυρία Πιπιλή, δεν μας είπατε. Συμφωνείτε με την νομιμοποίηση ("τακτοποίηση") παρά τον νόμο;
   Τις ανακοινώσεις των γιατρών του "Ελπίς" στη RealNews ότι δεν ήταν άσιτοι τις διαβάσατε;
   Οι άσιτοι και ετοιμοθάνατοι πανηγυρίζουν άμα τη ανακοινώσει της νομιμοποίησης; Ακόμα και ο τετραήμερος Λάζαρος δεν αναφέρεται στο κατά Ιωάννην ότι πανηγύριζε. Και για την κόρη του Ιαείρου ο Χριστός είπε να της δώσουν να φάει, όταν την ανέστησε. Και αυτοί πανηγυρίζουν;
   Για τους άλλους τους απατεώνες ψευτοαπεργούς στα Προπύλαια δεν έχετε να μας πείτε τίποτα; Είναι κατάσταση αυτή ευρωπαϊκής πρωτεύουσας ή τσαντηρ μαχαλάς;
   Είστε βουλευτής Α΄ Αθηνών ή όχι;
   Σας εκτιμώ και σας τα γράφω. Οι ψευτοανθρωπισμοί θα γίνουν ο θάνατος της ελληνικής κοινωνίας. Η θέση των Μαροκινών της Υπατίας ήταν στο αεροπλάνο για το Ραμπάτ. Πουθενά αλλού! Αυτό να βγει κάποιος βουλευτής της ΝΔ να το πεί. Να τελειώνουμε με τα προσχήματα.
   Ή θα υπάρξει επιτέλους ισονομία και ευνομία, ή να έρθουν οι Τούρκοι απευθείας (γιατί οι μουσουλμάνοι λαθροέποικοι δικοί τους απεσταλμένοι είναι) να τελειώνουμε.
   Ο Στέφανος Κασιμάτης της "Κ", που μόνο ακραίος δεξιός δεν είναι, μιλάει για "εισβολή" και εσείς στη ΝΔ κοιμάστε!
   Βαρεθήκαμε και να ξέρετε ότι δεν είμαστε δεδομένοι. Οταν βγει καμία ελληνίδα Μαρίν Λεπέν, να μην εκπλαγείτε. Θα σας μείνει η πολιτική ορθότητα να σας κάνει παρέα.

   • αχ κουλα!! avatar
    αχ κουλα!! @ ΒΙΣ 09/03/2011 23:41:56

    Η θέση των Μαροκινών της Υπατίας ήταν στο αεροπλάνο για το Ραμπάτ. Πουθενά αλλού!
    Ακριβως ετσι ΒΙΣ, και δεν χρειαζεται κανενας βουλετης της ΝΔ να το πει το λεμε ΕΜΕΙΣ!!!!

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
   ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ @ Fpip 09/03/2011 22:56:26

   Πολύ σωστή τοποθέτηση, η κυβέρνηση έδωσε εικόνα διάλυσης, όπως επισημαίνετε.
   Και φυσικά η εικόνα αυτή ευνοεί αυξημένες νέες μεταναστευτικές ροές.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 09/03/2011 23:01:03

    Θα μας πει η ΝΔ για τους άλλους στα Προπύλαια τι γνώμη έχει;
    Πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε αυτή τη χαβούζα μέσα στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας; Να πάνε στην πλατεία Κεφαλαρίου να κατασκηνώσουν, έχει και τρεχούμενο νερό για τις ανάγκες τους.
    Τόση ευτέλεια πια, πόσο να την αντέξεις...

  • Dora avatar
   Dora @ Fpip 10/03/2011 01:09:43

   Ποια ...διεθνως?Εδω στην Ολλανδια δεν ακουστηκε κιχ ολες αυτες τις μερες.

 70. The press avatar
  The press 09/03/2011 22:35:33

  Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Μαγνησίας, κ. Θανάσης Νάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

  «Από τις 23 Ιανουαρίου η κυβέρνηση υπόσχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα με τους μετανάστες - απεργούς πείνας.
  Στις 28 Ιανουαρίου πανηγύρισε επειδή το πρόβλημα “μετακόμισε” από τη Νομική στην Υπατία.
  Σήμερα, 40 ημέρες μετά, πανηγυρίζει επειδή το πρόβλημα πήρε και παράταση 6 μηνών, με “πριμ” επέκτασης και για άλλους 6 μήνες!
  Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται και μάλιστα ξεκινά και… περιοδείες, καθώς κατά απόλυτη παρέκκλιση κάθε έννοιας εφαρμογής του νόμου, η κυβέρνηση δίνει τη δυνατότητα σε παράνομους μετανάστες που παραμένουν στη χώρα υπό καθεστώς ανοχής, να ταξιδεύουν όπου επιθυμούν!
  Προφανώς, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έτσι ξέρει να λύνει τα προβλήματα: “παίζοντας” με τη νομιμότητα, με τη νοημοσύνη των πολιτών και με την υπομονή της κοινωνίας.
  Μια κυβέρνηση υπό διάλυση απειλεί να αφήσει πίσω της μια χώρα υπό διάλυση».

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ The press 09/03/2011 22:58:59

   Κύριε Νάκο, αν ποτέ γίνετε κυβέρνηση, θα την τηρήσετε την επαίσχυντη συμφωνία;
   Γιατί δεν μας λέτε;
   Ξέρετε για τι είδους ανθρώπους πρόκειται κύριε Νάκο; Γνωρίζετε τι δουλειές κάνουν οι Μαροκινοί λάθρο στην Αθήνα;
   Στο αεροπλάνο για το Ραμπάτ κύριε Νάκο, να τελειώνουμε. Η θέση τους είναι εκεί.
   Η εποχή που υπήρχαν άβουλοι οπαδοί κομμάτων και βαφτιστήρια έχει τελειώσει. Πλέον έχετε απέναντί σας πολίτες που σκέπτονται και εκφέρουν γνώμη. Δεν είμαστε ηλίθιοι.

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ ΒΙΣ 09/03/2011 23:06:20

    ΒΙΣ, έλεος πια με την φοβικότητά τους, εκεί στην ΝΔ. Μέχρι και η ... χήρα του Μάο τους (μας;) χλευάζει πιο πάνω στα σχόλια (10:12). (Αυτά για να βλέπουν τί πόντους κερδίζουν επί του πρακτέου και τί μήνυμα δίνουν, με την συνεχή υποχωρητικότητα.)

  • περήφανος δεξιός avatar
   περήφανος δεξιός @ The press 10/03/2011 00:21:05

   ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο..η ανακοίνωση Νάκου είναι πολύ καλή..ας περιμένουμε αύριο το πρωι την γραμμή της Συγγρού για το θέμα..ας μην ξεχνάμε ότι ο Σαμαράς ήταν Θεσσαλονίκη σήμερα..πάντως είναι γεγονός ότι πρέπει να δεσμευτεί ο Σαμαράς για κατάργηση του λαθρονόμου..

 71. ierofantis avatar
  ierofantis 09/03/2011 22:41:15

  Ωραίες οι ανακοινώσεις, αλλά λείπει το δια ταύτα...

  Που σημαίνει ότι και οι δύο θα έπρεπε να καταλήγουν λέγοντας ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα καταργήσει στο σύνολό του τον Λαθρονόμο του ΠΑΣΟΚ και κάθε άλλη ρύθμιση που συμφωνείται ή υλοποιείται σε εκτέλεσή του, εισάγοντας αυστηρότερο πλαίσιο μεταναστευτικής πολιτικής...

  Τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά εκεί στη Συγγρού;

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ ierofantis 09/03/2011 22:42:42

   Και οι τρεις πλέον...

 72. factorx avatar
  factorx 09/03/2011 22:43:08

  Πριν από λίγο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος κατήγγειλε την κυβέρνηση για κατάργηση στην πράξη του ίδιου του νόμου που η ίδια εισήγαγε και ψήφισε στη Βουλή για τους μετανάστες. Η Νέα Δημοκρατία ζητάει να έρθει στη Βουλή τόσο ο Υπουργός Εσωτερικών κος Ραγκούσης όσο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Παπουτσής και να δώσουν εξηγήσεις για την κατάργηση του Κοινοβουλίου κάτω από καθεστώς φόβου απέναντι στην απεργία πείνας των λαθρομεταναστών.

 73. ΒΡΑΧΟΣ avatar
  ΒΡΑΧΟΣ 09/03/2011 22:47:24

  Παρακαλώ να ανέβει ξανά η ανάρτηση: "αντιπολίτευση δεν κάνεις με το γάντι" ή κάτι παρόμοιο τέλοσπάντων...
  Αν αυτή η απόφαση, αυτού του ανεκδιήγητου, που αντιβαίνει στις απόψεις και τις θεσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού δεν έιναι λογος για πρόταση μομφής, ποια απόφαση είναι;
  Το "αλλενάκι" το είχε γράψει..."Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό, είναι εθνικό"...

 74. ΚΜ avatar
  ΚΜ 09/03/2011 22:51:15

  Δεν αρκεί αυτό κύριε Νάκο. Θέλουμε να δεσμευτείτε ότι θα ακυρώσετε τις συμφωνίες αυτές και τις συνέπειες τους, αμα τη αναλήψει της διακυβέρνησης.

 75. Foxy T. avatar
  Foxy T. 09/03/2011 22:53:57

  Αγαπητέ Factorx,
  σε παρακαλώ αν μπορείς ενημέρωσε τη Ρηγίλης, συγγνώμη Συγγρού πως ανακοινώσεις βγάζουμε για θέματα όπως η ακρίβεια, τα διόδια, η αύξηση στο ΦΠΑ, ίσως και το πετρέλαιο θέρμανσης....
  Για την κατάλυση του κράτους όμως η Αξιωματική Αντιπολίτευση το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που πρέπει να κάνει είναι
  α) να αποχωρήσει από τη ΒΟΥΛΗ μέχρι να επιστρέψει η Κυβέρνηση στη νομιμότητα και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ οι εμπλεκόμενοι ΥΠΟΥΡΓΟΙ
  β) να διοργανώσει ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων εναντίον όχι μόνο της απόφασης αλλά ακόμη και της συναλλάγης και διαπραγματευσης με παράνομους ανθρώπους οι οποίοι εκβιάζουν τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας
  γ) να ξεκινήσουν ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Βουλευτές και ο ΑΡΧΗΓΟΣ ως υπέρτατη ένδειξη διαμαρτυρίας για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Ελληνικού Λαού.
  Αν δεν γίνουν τέτοιες κινήσεις από τη σημερινή Αξ. αντιπολίτευση, τότε μη χάνουμε το χρόνο μας περί αλλαγών και Πατριωτισμού της Νέας Ηγεσίας. Αν δεν γίνει ένα απ΄αυτό, μάλλον θα μας πάρει ο ΥΠΝΟΣ με το παραμυθάκι της ανακοίνωσης..., όπως με τον Πάκη που το 2005 νομιμοποίησε 150.000 παρανόμως εισελθόντες μετανάστες.

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Foxy T. 09/03/2011 23:02:20

   Ο πάκης άνοιξε το δρόμο, και αυτοί απλά επισφράγισαν αυτή τη χυδαιότητα, με ένα στημένο θέατρο από την αρχή έως το τέλος.
   Είναι άξιοι της μοίρας τους...
   Προσωπικά δεν ενοχλούμαι, πιστεύω εκεί που πιστεύω, και προσπαθώ να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.
   Δε θυμώνω...
   Για όσους κυβερνώντες έστησαν αυτό το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο και τη μετέπειτα νομιμοποίησή του, ας τα βρουν με τον εαυτό τους.
   Και αυτό γιατί ο χρόνος φεύγει, και κάποτε έρχεται ο απολογισμός για το καθένα από εμάς, και τότε θα καταλάβουν τι έπραξαν, αλλά ίσως είναι αργά, γιατί υπάρχουν και οι ανθρώπινες τύψεις για αυτό το κατάντημα, και είναι οδυνηρές οι άτιμες.
   Πάντως, καμία κυβέρνηση δεν εκβιάστηκε, πρόκειται για θέατρο του παραλόγου!

 76. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 09/03/2011 22:54:16

  Αντιγράφω από άλλον λαθροσυμπολίτη...
  ....
  Ο κ. Πεταλωτής σημείωσε ακόμη πως οι μετανάστες δέχθηκαν να υπαχθούν στο καθεστώς του Ν. 3907/11 και να τους δοθεί το δικαίωμα μετακίνησης για ανθρωπιστικούς λόγους.
  Ο νόμος ψηφίστηκε 26 Ιανουαριου 2011

  Στις 24 Ιανουαριου ειχαν ερθει οι εκβιαστες λαθρομεταναστες.

  Τέλειο!

 77. moriarty avatar
  moriarty 09/03/2011 22:55:26

  αληθεια η νδ πού ειναι? ο καρατζαφερης κανει παρτυ αυτη την ωρα στη βουλη

 78. xaris avatar
  xaris 09/03/2011 22:56:38

  den toys pernete kai sto dimosio.............................xamena patralia

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ xaris 09/03/2011 23:14:12

   Το πρότεινε συμφορουμίτης. Άλλος πρότεινε να προσλαμβάνονται από εταιρίες σεκιούριτυ. Εγώ προτείνω να προσληφθούν στα ΜΑΤ, γιατί πλέον δε θα είναι αρκετά για να συγκρατήσουν την οργή του κόσμου.

 79. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 09/03/2011 23:00:55

  Σβούρα, το ότι η ΝΔ δε λέει ως αντιπολίτευση θίγεται και σε άλλο άρθρο. Αν τώρα το βάζεις ως προσωπική αδυναμία Σαμαρά, μάλλον χρειάζεται νέο άρθρο.. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να βγεί αυτό το άρθρο..

 80. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 09/03/2011 23:03:05

  Να οργανώσει συλαλλητήριο η ΝΔ.

 81. Σιγά τα αίματα avatar
  Σιγά τα αίματα 09/03/2011 23:07:53

  Δεν τρωγόσαστε με τίποτα... Νομιμοποίηση άνευ όρων ζήταγαν, εξάμηνη ανοχή πήρανε... Σιγά τα ωά. Και οι "αλληλέγγυοι" που τους περίμεναν πως και πως να πεθάνει κανείς τους, κατάπιαν το αυλί τους. Τέλος καλό κι εσείς γκρινιάζετε...

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ Σιγά τα αίματα 09/03/2011 23:11:39

   Κανας Πασόκος θα είσαι, ασφαλώς!

   Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Όχι μόνο θα τους λουζόμαστε επ'αόριστον αλλά δόθηκε και το πράσινο φώς στις επόμενες ορδές να έρθουν και να κατσικωθούν.

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Σιγά τα αίματα 09/03/2011 23:26:42

   @Σιγά τα αίματα
   Μακάρι να ήταν έτσι αδερφέ, αλλά μάλλον δε πρόσεξες καλά την σχετική ενημέρωση.
   Η 12ετής εργασία στην Ελλάδα, αποφασίστηκε να είναι 8ετής, για νομιμοποίηση, μιλάμε για ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΟΧΗ, και φυσικά σε καμία περίπτωση δε μιλάμε για εφαρμογή του νόμου.

   • Σιγά τα αίματα avatar
    Σιγά τα αίματα @ Γιώργος Μεσσηνία 10/03/2011 20:06:54

    Πατριώτη, μετά από 8 χρόνια συνεχούς εργασίας θα μπορεί ενδεχομένως κάποιος να υποβάλει αίτηση για άδεια παραμονής και μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους. ¨ετσι είπε ο Ραγκούσης σήμερα το πρωί. Έχω την εντύπωση ότι δεν κέρδισαν τίποτα, και κακώς ΝΔ και ΛΑΟΣ πάνε να τους κάνουν μάγκες με τις ανακοινώσεις τους. Και δεν κέρδισαν επειδή αυτή τη φορά η κοινωνία όλη είχε πιά αγανακτήσει, κυρίως, με τους αληταράδες "αλληλέγγυους", και η κυβέρνηση το κατάλαβε, επιτέλους...

 82. factorx avatar
  factorx 09/03/2011 23:10:04

  Με συγχωρείτε, αλλά οι του ΛΑΟΣ να αφήσουν τα σάπια και να μας πουν για το Μνημονιο:
  Πριν από λίγο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος κατήγγειλε την κυβέρνηση για κατάργηση στην πράξη του ίδιου του νόμου που η ίδια εισήγαγε και ψήφισε στη Βουλή για τους μετανάστες.

  Η Νέα Δημοκρατία ζητάει να έρθει στη Βουλή τόσο ο Υπουργός Εσωτερικών κος Ραγκούσης όσο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κος Παπουτσής και να δώσουν εξηγήσεις για την κατάργηση του Κοινοβουλίου κάτω από καθεστώς φόβου απέναντι στην απεργία πείνας των λαθρομεταναστών.

 83. Εύμηλος avatar
  Εύμηλος 09/03/2011 23:16:02

  Η χώρα μετατρέπεται γοργά σε τριτοκοσμική χαβούζα. Το μήνυμα έφτασε σίγουρα στο Αφανιστάν, Πακιστάν και στους λοιπούς ισλαμιστές.

  Τώρα ξέρεις: απεργία πείνας και αριστερίστικη ΜΚΟ κατά συνείδηση αέργων, επιδοτούμενη από το υστέρημά σου εργαζόμενη/-ε Έλληνα, για συνήγορο. Μόνο τότε μπορείς.

  Μπορεί στην επικείμενη απογραφή όλοι οι δείκτες της χώρας να είναι μειωμένοι. Ο πληθυσμός της όμως θάναι αυξημένος.
  Δε δουλεύεις Έλληνα για 400 Ευρώ, να ο μαροκκινός με 300.
  Και μετά κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις ότι θα διαπραγματευτούν μνημόνια και κολοκύθια με τους Φράγγους. Οι Φράγγοι όμως ξέρουν και να φτιάχνουν και να κρατούν το κράτος.

 84. Foxy T. avatar
  Foxy T. 09/03/2011 23:31:43

  Επαναλαμβάνω η Ν.Δ. πρέπει:
  α) να αποχωρήσει από τη ΒΟΥΛΗ μέχρι να επιστρέψει η Κυβέρνηση στη νομιμότητα και να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ οι εμπλεκόμενοι ΥΠΟΥΡΓΟΙ
  β) να διοργανώσει ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων εναντίον όχι μόνο της απόφασης αλλά ακόμη και της συναλλάγης και διαπραγματευσης με παράνομους ανθρώπους οι οποίοι εκβιάζουν τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας
  γ) να ξεκινήσουν ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Βουλευτές και ο ΑΡΧΗΓΟΣ ως υπέρτατη ένδειξη διαμαρτυρίας για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Ελληνικού Λαού.
  Από κουβέντες και εξηγήσεις Υπουργών χορτάσαμε. Οι 23χρονοι αστυνομικοί, οι 70 χρονοι ηλικιωμένοι από εξαθλιωμένους παράνομους μετανάστες δολοφονούνται. Το κέντρο των πόλεων μας έγινε "χαβούζα¨από τέτοιες αποφάσεις. Οι αγορά εργασίας και οι αγορά στη χώρα καταστράφηκε ΚΑΙ από τα δύο εκ. πωλητών ομπρέλας, τσαντών και CD. 40 δις τζιράρει το παρεμπόριο. Που πάνε τα λεφτά αυτά και ποιος στην αγορά τα χάνει. Μήπως τα παίρνει η Μαφία και τα χάνει η μικρή Ελληνική επιχείρηση;
  Αντίδραση ΑΜΕΣΑ αλλιώς Καληνύχτα μας...

 85. Νίκος avatar
  Νίκος 09/03/2011 23:36:18

  Τι θα πεί καθεστώς ανοχής;
  Αυτό είναι ανοχή στη παρανομία!!!
  Σαν αυτό που βλέπουμε στα πανεπιστήμια!!!
  και σε όλο το δημόσιο βίο!!
  Εδώ και 25-30 χρόνια.
  Η αλητ ξεπέρασε και τον εαυτό της.

 86. V. avatar
  V. 10/03/2011 00:03:42

  Το σχέδιο της διάλυσης της Ελλάδος, μέσω εγκατάστασης εκατομμύριων εποίκων προχωρεί έξυπνα και μεθοδικά.
  Ταχύτατα θα τους δώσουν και Ελληνική ιθαγένεια σύμφωνα και με το σχέδιο

 87. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 10/03/2011 00:17:55

  Η ΝΔ δεν κέρδισε προχτές τους δικηγορικούς συλλόγους Αθηνών-Θεσσαλονικής;Ας κάνουν μηνύσεις για καταπάτηση του συντάγματος,το θέμα να φτάσει μέχρι τέλους και αν η ελληνική δικαιοσύνη κάνει την πάπια βουρ για Ευρωπαικό δικαστήριο και τελειώνει η ιστορία.....ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ

 88. Δον Κιχώτης avatar
  Δον Κιχώτης 10/03/2011 00:39:38

  Θλίψη αλλά και οργή...Στην επόμενη Βουλή στοιχηματίζω ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι μέσα.Ισως τότε αποφασίσουν κάποιοι να κρατήσουν πιο σκληρή και΄πιο φιλλεληνική στάση (πού καταντήσαμε Θεέ μου...).
  Καληνύχτα Ελλάδα...καλημέρα Αφρικα...

 89. drider avatar
  drider 10/03/2011 00:54:26

  Δεν σε κατηγόρησα για κανένα από τα δύο. Επίσης δεν θεωρώ ότι μια πιο "σκληρή" γραμμή είναι και πιο πατριωτική.

  Δεν βλέπω να μειώνεται ο αριθμός των μεταναστών που έρχονται στη χώρα μας. Ίσα ίσα οι συνθήκες στη περιοχή μάλλον θα οδηγήσουν στο αντίθετο.

  Αυτό που είπα και ξαναλέω είναι ότι πρέπει να υπάρξει επιτέλους μετανευστική πολιτική. Και δεν είναι μετανευστική πολιτική μια πρακτική που βαπτίζει συλλήβδην μια στρατιά ανθρώπων παράνομους, παραγνωρίζει την νομική τους υπόσταση (δικαιώματα και υποχρεώσεις) και τελικά δεν λύνει κανένα πρόβλημα.

 90. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 10/03/2011 00:59:16

  Μου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι σχολιαστές και τα ¨Αριστερό-Δεξιά¨ κόμματα επιμένουν να παρουσιάζουν την συγκεκριμένη δράση σαν ¨αγώνα των μεταναστών ενάντια στην κυβέρνηση¨ , όπου τελικά , όπως σε όλα τα σχετικά καθεστωτικά παραμύθια συμπολίτευσης-αντιπολίτευσης ¨νίκησαν οι αγωνιζόμενοι...¨ .

  Έχουμε μια κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων ( η οποία κέρδισε τις εκλογές ενάντια στον Καραμανλή που έλεγε ανοιχτά πως ¨θα πεινάσουμε¨ με το επιχείρημα πως ¨λεφτά υπάρχουν¨ , αλλά η ¨κακιά δεκσιά¨ κυβέρνηση του κεφαλαίου δεν θέλει να τα μοιράσει όπως ¨εξ-ορισμού¨ το θέλουν οι ¨σοσιαλιστές¨ ) με πολύ μαύρη φιλικαπιταλιστική -φιλοιμπεριαλιστική ιδεολογία ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΚΕΝΤΡΑ¨.

  Μια από τις διακηρυγμένες θέσεις του ¨πρώην βασανισμένου μετανάστη¨ Γιώργου Παπανδρέου ( που εννοείται πως " έζησε και έφαγε τον ρατσισμό με την κουτάλα κατά την περίοδο της χρυσής πολιτικής του προσφυγιάς...¨ ) ήταν η πολυεθνική - πολυπολιτισμική - ομόσπονδη - έστω με δυνατές λεγόμενες ευρωπαϊκές ¨περιφέρειες¨ - Ελλάδα για να ¨λάμψη η δημοκρατία και η ετερότητα¨ ( ¨ όπως Αμερική¨ -Υβέτ ).

  Πρώτος νόμος της κυβέρνησης ( ¨στα γρήγορα- όταν ακόμα όλοι είναι ναρκωμένοι¨ και δεν μπορούν να αντιδράσουν σε μια νέα ¨εκλεγμένη¨ κυβέρνηση ...) ήταν η αλλαγή του νόμου για την ¨ιθαγένεια¨ ( με σκοπό την ¨πολιτοποίηση¨ των αλλοδαπών ) και ο νόμος για την απόδοση ¨εκλογικών δικαιωμάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση¨ σε όσους δεν διαθέτουν την ελληνική ιθαγένεια.

  Με σκοπό βέβαια όχι τα ¨ανθρώπινα δικαιώματα¨ ( όπως διαπιστώνουμε ούτε οι έλληνες που έχουν εκλογικά δικαιώματα δεν διαθέτουν πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα , αυτά τα ορίζει το ¨εκλογικό σύστημα και η ¨σχετική¨ αριθμητική πλειοψηφία στην Βουλή , όχι των ελλήνων πολιτών ) , αλλά την αλλοίωση της κοινωνικής - εθνικής σύνθεσης της χώρας και την εξασφάλιση της ¨ανταγωνιστικότητας¨ με φτηνά εργατικά χέρια και ειδικότητες που ¨δεν¨ υπάρχουν στην Ελλάδα.

  Με σκοπό τον ¨κοινωνικό αχταρμά¨ ( την ενίσχυση των πολιτικών του ¨διαίρει και βασίλευε¨ , όπως προωθείται καθημερινά ο κατακερματισμός της κοινωνίας σε ¨φιλόζωους¨ , ¨φιλοτελιστές¨ , ¨κυνηγούς¨ θρήσκους και άθρησκους , καπνιστές-μη-καπνιστές , ετερόφυλους και ομοφυλόφιλους και ούτω καθεξής... ) και την διαιώνιση του ¨εφεδρικού στρατού¨ των ανέργων , δίχως τον οποίο δεν θα μπορούσε να αισχροκερδήσει καμία αστική τάξη , πέρα των νόμων και των κατακτήσεων των ¨ντόπιων¨ ...

  Για να ολοκληρώσει η κυβέρνηση τις ¨μεταρρυθμίσεις της¨ στον τομέα αυτό ( εκτός των άλλων και το όραμα της ¨Πολυεθνική Ελλάδας ¨, μισθοφορικό –επαγγελματικό στρατό και ομοσπονδοποίηση της με ευρύτερες ¨περιφέρειες¨ , ¨αξιοποίηση¨- ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και ¨συνεκμετάλλευση¨ των πρώτων υλών της ) έπρεπε να γίνουν και κάποιοι ¨αυτόνομοι¨ αγώνες ¨από τα κάτω¨.

  Δεν μπορούσε η κυβέρνηση των ανδρεικέλων να ανατρέψει όλους τους ισχύοντες νόμους από μόνη της ( το γεγονός αυτό θα ήταν πολύ αποκαλυπτικό) , έπρεπε να υπάρξει ¨πίεση από τα κάτω ¨...

  Δηλαδή ¨άλλοι¨ το ζητούν και εμείς ( η ¨εντεταλμένη¨ και διατεταγμένη κυβέρνηση ) για λόγους ¨ανθρωπιστικούς¨ είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε... ¨Δεν ¨ το θέλουμε , αλλά τι να κάνουμε να αφήσουμε να χυθεί αίμα ; ‘Οπου βέβαια τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα από τα Μ.Μ.Ε των νταβατζήδων χαράζανε- ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ το ¨σκηνικό τρόμου¨ για το ¨τι θα συμβεί εάν καταλήξει ένας απεργός πείνας...¨ . Συμπολίτευση και ¨Αντιπολίτευση¨ έπαιξαν αυτή την θεατρική παράσταση με απόλυτη επιτυχία!

  Ήδη από το 2008 το Πανελλήνιο - σοκ και ο Γ.Α.Π. είχαν υποστηρίξει επίσημα με δηλώσεις και ανάρτηση στις ιστοσελίδες τους μια ανάλογη απεργία μεταναστών στα Χανιά ...

  Μετά την απατεωνίστικη άνοδο τους στην πολιτική εξουσία τα ¨συγκοινωνούντα δοχεία¨ ( κρατικά επιδοτούμενες ¨μη¨ Κυβερνητικές οργανώσεις , ¨μεταναστευτικοί σύμβουλοι¨ και ¨αριστερά¨ δεκανίκια ¨από τα κάτω¨ ) πέρασαν στις ¨ειδικές επιχειρήσεις¨ ( under-cover aktion ) , όπως ήταν πριν λίγο καιρό και οι ¨τυχαίες¨ κινητοποιήσεις για το Κοράνι και τις δημόσιες προσευχές με τελικό σκοπό την ανέγερση Τεμενών και την ισότιμη αναγνώριση της Μουσουλμανικής λατρείας σαν ¨ ισότιμης συστατικής θρησκείας του ελληνικού κράτους¨ .

  ¨Αίφνης¨ στην Ελλάδα δεν έχουμε μετανάστες από το Πακιστάν , την Αίγυπτο και το Μπαγκλαντές ( που προσδιορίζονται δηλαδή κυρίως από τη εθνική καταγωγή και την χώρα προέλευσης τους ) , αλλά όπως λένε ¨Μουσουλμάνους Μετανάστες¨ ( όπως το επιθυμούν δηλαδή οι φονταμελιστές κυρίως προσδιορίζονται σαν ¨θρησκευτικό έθνος¨ ). Έτσι αυτοπαρουσιάζονται σήμερα διάφοροι μεταναστοπατέρες - εκπρόσωποι τους στα ελληνικά Μ.Μ.Ε. ...

  Αρκεί να σκεφτεί κανείς το τι πρεσβεύει εδώ και χρόνια ¨ιδεολογικά¨ το ¨Συνδικάτο¨ με τις ¨Μ.Κ.Ο.¨ , την Δραγώνα , Ρεπούση , Νταλάρα , Ραγκούση , Βερέμη, Σωμερίτη , Δήμου , Ιών , Τριαρίδη , Δημητρά , Νεκρατζά ( θα έλεγε κανείς σχεδόν ¨κρυφοί αναγνώστες - θιασώτες¨ της ιστοσελίδας ευαγών ιδρυμάτων των όμορων με την Ελλάδα κρατών ¨Bulgarmag¨ ) για να καταλάβει :

  ¨ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ -ΚΟΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΠΑΣΟΚ ¨ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ...

  Οι ¨μετανάστες¨ συνεπώς , προφανώς και μετά από την χθεσινή κοινή ¨διαβούλευση¨ και απόφαση πολιτικών αρχηγών Κυβέρνησης - ¨Θεσμικής Αντιπολίτευσης¨ , ¨νίκησαν¨ και έλαμψε η ¨ανθρωπιά¨ . Το σχέδιο για την ¨Νέα Μέση Ανατολή¨ προχωρεί σε όλη την περιοχή.

  Ιδιαίτερα η φιλάνθρωπη θεσμική ¨Αριστερά¨ μπορεί να είναι περήφανη , διότι με την απεργία νίκησαν οι παρακάτω ¨επαναστατικές - ανατρεπτικές απόψεις¨ των μεταναστών - με την συνδρομή τους- :
  *************************************************
  Διαβάζουμε από την ¨1η Διακήρυξη των μεταναστών απεργών πείνας¨ :

  ¨ Η Δύση που καταληστεύει τον τόπο μας, με το απείρως καλύτερο βιοτικό επίπεδο από εκεί, είναι για μας η μοναδική ελπίδα να ζήσουμε σαν άνθρωποι.

  Ήρθαμε (με κανονική ή όχι είσοδο) στην Ελλάδα και δουλεύουμε για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Βρισκόμαστε στην αναξιοπρέπεια και στο σκοτάδι της παρανομίας για να ωφελούνται οι εργοδότες και οι υπηρεσίες του κράτους από την άγρια εκμετάλλευση της εργασίας μας. Ζούμε από τον ιδρώτα μας και με το όνειρο κάποια στιγμή να αποκτήσουμε ίσα δικαιώματα με τους έλληνες συναδέλφους...¨

  http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=24271&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=c166eb592fbde73dd89cfe6617690f43
  *************************************************

  Με λίγα λόγια οι συγκεκριμένοι μετανάστες με το ¨όραμα¨ εποικισμού της Ελλάδας και οποιασδήποτε άλλης ¨καλοφάγοτης χώρας της Δύσης¨ μας λένε ότι : ¨Η Δύση που καταληστεύει τον τόπο μας, με το απείρως καλύτερο βιοτικό επίπεδο από τις χώρες τους , είναι για αυτούς Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα να ζήσουν σαν άνθρωποι...¨. Για αυτό και αποφάσισαν να έρθουν στην ¨Δύση¨ για να συμμετάσχουν στα οφέλη της καταλήστευσης των χωρών τους και να ζήσουν ¨σαν¨- άνθρωποι...

  Και σε ποια στιγμή λένε αυτές τις πολιτικές αρλούμπες , τις οποίες τις παρουσιάζουν και σαν ¨πολιτικό όραμα¨ ; . Την στιγμή που οι ¨χαζοί¨ , τα δισεκατομμύρια των συμπολιτών- συμπατριωτών τους στον λεγόμενο ¨τρίτο κόσμο¨ από την Τυνησία μέχρι την Αίγυπτο και την Υεμένη , οι λαοί , οι απόκληροι της Ασίας , της Αφρικής , της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής ξεσηκώνονται ενάντια στην πείνα που τους επιβάλει η ¨Ελεύθερη¨- Αγορά της ιμπεριαλιστικής μητρόπολης (ΗΠΑ-Ε.Ε.).

  Αυτή την ώρα , αντί να κάνουν ¨απεργίες¨ και κινητοποιήσεις , ζητώντας την ¨ευαισθητοποίηση της δημοκρατικής κοινής γνώμης στην ¨Δύση¨ , την αλληλεγγύη με τους αγώνες των λαών τους , μας ζητούν να ενταχθούν – ενσωματωθούν στην καταναλωτική μας κοινωνία που καταδυναστεύει τις χώρες καταγωγής τους , οι οποίες θα έπρεπε να είναι και οι χώρες ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ – ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ .

  Αυτό όμως ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ζητούν και επιδιώκουν μόνο χειραφετημένοι μετανάστες και αγωνιζόμενοι λαοί ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ , όπως για παράδειγμα οι Κούρδοι και οι Παλαιστίνιοι ( στην πλειοψηφία τους ) –ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ – ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ¨ΠΑΘΙΑΖΕ¨ ΓΙΑ ¨ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ¨ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ –ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ – ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΝΑΙ – ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ! ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ – ΤΟ 80 % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ –ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ – ΑΜΙΓΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ- ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !

  Τόσο ¨αναχρονιστικοί¨ είναι οι Έλληνες , Κούρδοι και Παλαιστίνιοι μετανάστες και τόσο ¨προοδευτικά¨ είναι τα σύγχρονα Εποικιστικά προσφυγικά – μεταναστευτικά ρεύματα που υποστηρίζει η φίλο- ιμπεριαλιστική ¨αντικαπιταλιστική¨ Αριστερά της ¨συμπόνιας¨ και των ¨ατομικών δικαιωμάτων¨.

  Δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν σε κάθε χώρα για να ενταχθούν. Δεν ενδιαφέρονται εάν με την παρουσία τους δημιουργούν συνθήκες ¨ντάμπιγκ¨ στις εργασιακές συνθήκες , αμοιβές και στον τρόπο διαβίωσης στις περιοχές που εκ των πραγμάτων ¨συνωστίζονται¨ ... Δεν τους ενδιαφέρει ότι ο καπιταλισμός –ιμπεριαλισμός προσπαθεί με την παρουσία τους να ¨τριτοκοσμιοποιήσει¨ και τις πλατιές εργατικές μάζες των χωρών της Μητρόπολης...

  Ούτε αναρωτιόνται για πιο λόγο οι άρχουσες τάξεις των χωρών τους ¨άνοιξαν την διέξοδο¨, μετά το 1990 , για να μεταναστεύσουν με το ¨κλείσιμο του ματιού¨ από τις άρχουσες τάξεις της ιμπεριαλιστικής μητρόπολης για μια ελεγχόμενη ( δήθεν ¨παράνομη¨ ) μετανάστευση , προσφέροντας ανά 5-6 χρόνια ¨νομιμοποίηση¨ ( άδειες εργασίας και παραμονής )....Υποτίθεται ¨πως δεν ξέρουν¨ και ¨δεν γνωρίζουν...¨ .

  Για άλλη μια φορά για την φιλάνθρωπη ¨Αριστερά μας¨ το ΑΤΟΜΙΚΟ δικαίωμα και συμφέρον πάει πάνω από το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ( και στις για τις χώρες προέλευσης τους – και για την Ελλάδα ) , απλά μαθήματα ¨σοσιαλδημοκρατικού σοσιαλισμού ¨ , ¨μαρξισμού- λενινισμού¨ και ¨αναρχισμού¨ .

  Και βέβαια μέσα στα αιτήματα για νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ανέφεραν οι απεργοί πως πρέπει να καταγγέλλονται και να καταδικάζονται με αυστηρά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης όσοι έλληνες εργοδότες απασχολούν παράνομα αλλοδαπούς , δηλαδή χωρίς ασφάλιση και αμοιβές αντίστοιχες των ελληνικών συλλογικών συμβάσεων , όπως και οι σύγχρονοι έμποροι λευκής σαρκός , δηλαδή οι διακινητές τους λαθρέμποροι ( ! ). Τυχαίο ( ; ) , δεν νομίζω…

  Γιατί να το κάνουν αυτό άλλωστε , ¨κορόιδα¨ είναι ;

  Να καταγγείλουν ¨αχάριστα¨ αυτούς που τους προσφέρουν ¨ένα κομμάτι ψωμί¨, που τους ανοίγουν το δρόμο για την λατρευτή Μητρόπολη του καπιταλισμού - ιμπεριαλισμού ( ; ) , στην οποία ¨σίγουρα¨ έρχονται με την διακαεί επιθυμία να συμβάλουν στον εκδημοκρατισμό της Δύσης , για να κάνουν ¨σοσιαλιστική επανάσταση...¨ !

  Για την ¨Αριστερά¨ και την μελαγχολική – αδιέξοδη- αστική μας τάξη μάλλον για λάθος ερμηνεία των στοίχων από το ¨περιμένοντας τους βαρβάρους¨ του Κ. Καβάφη πρόκειται .

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ΝΤΑΝΤΟΝ 10/03/2011 19:12:37

   Συγχαρητήρια, ΝΤΑΝΤΟΝ, είναι η μόνη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αριστερή και ταυτοχρόνως βαθειά ΕΘΝΙΚΗ στάση απέναντι στο πρόβλημα.

   Αναρωτιέμαι αν γίνεται να προκληθεί το ΚΚΕ να πάρει θέση στο θέμα της διεκδίκησης από τους λαθρομετανάστες ατομικών ωφελημάτων την ώρα της διεξαγωγής αληθινών κοινωνικών αγώνων στο σύνολο του αραβικού κόσμου.

 91. Κάποιος avatar
  Κάποιος 10/03/2011 01:02:04

  Κανένα ελληνικό έθνος δεν κινδυνεύει ακόμα κι αν ελληνοποιηθούν 1.000.000 μετανάστες.Οποιος μένει, εργάζεται, κάνει οικογένεια, δραστηριοποιείται και αγαπάει αυτόν τον τόπο, Ελληνας είναι.
  Οπως ελληνοποιήθηκαν πριν καμιά διακοσαριά χρόνια, οι Αρβανίτες, οι Βλάχοι, οι Λαζοί, οι Φραγκολεβαντίνοι κα και αποτέλεσαν το νεοελληνικό έθνος. έτσι θα ελληνοποιηθούν σταδιακά και οι υπόλοιπες φυλές που κατοικούν εδώ, αρκεί το κράτος και η πολιτεία να φροντίσει να παρέχεται μόρφωση, προστασία, κοινωνική πρόνοια και ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τίμιους και εργατικούς ανθρώπους και αντίστοιχα να σωφρονίζονται ή να αποκόπτονται από τον κοινωνικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας, τα κακοποιά στοιχεία ανεξαρτήτως φυλής,θρησκεύματος και λοιπών πεποιθήσεων.

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Κάποιος 10/03/2011 01:26:57

   Σωστά το τοποθετείς, αλλά επειδή φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος, πιστεύεις ειλικρινά πως μετά από την όποια εμπειρία έχεις αποκομίσει από τη δημόσια δράση στην ελληνική πραγματικότητα, αντιλαμβάνεσαι η πολιτεία να λειτουργεί με αυτά τα κριτήρια;
   Όπως επεσήμανα πιο πάνω θεωρώ πως πρόκειται για ένα σύχγρονο και παράλληλα διαχρονικό σκλαβοπάζαρο, που νομιμοποιείται κάτω από εξαιρετικά ύποπτες συνθήκες.
   Η παρέμβαση Ραγκούση στο ΣΚΑΪ, ήταν ενθαρρυντική (ο μόνος σοβαρός σε αυτή τη κυβέρνηση-θίασο), αλλά εξακολουθώ να εκτιμώ, πως πρόκειται απλά, για μια εξέλιξη προβοκατόρικη, που θα λειτουργήσει σαν "κράχτης" εκ νέου για μιλιούνα δυστυχισμένων, και τα δουλεμπορικά θα στήσουν πάλι παρτάκι κανονικό.
   Για τις πολιτικές σκοπιμότητες, ας μην τα συζητάμε γιατί θα ξημερώσουμε.
   Χαιρετώ

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Γιώργος Μεσσηνία 10/03/2011 01:48:27

    Γιώργο, η συζήτηση έχει ξαναγίνει εδώ, αλλά όπως καταλαβαίνεις, επειδή το σχόλιο του ανωτέρω αντιβαίνει στην κοινή λογική και την ιστορική εμπειρία, έγινε απλά για να προκαλέσει. Το συνηθίζει. Οπότε μην περιμένεις ότι θα τον πείσεις με λογικά επιχειρήματα. Αν δεν θέλεις καθαρά να πεις ότι είσαι εθνομηδενιστής, θα το μεταθέσεις αλλού το ζήτημα (δώσε πολιτογράφηση και αμέσως έγινε Έλληνας κλπ). Ψευδοεπιχειρήματα μπορώ και εγώ να σου βρω δεκάδες. Κουβέντα να γίνεται.
    Άσε που αν πούμε ότι όλοι οι Βλάχοι και οι Αρβανίτες και οι Σλάβοι έγιναν Έλληνες επειδή ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι θα μας πούνε ότι διακατεχόμαστε από "πολιτισμικό ρατσισμό". Αν έχεις και γνωστούς με αρβανίτικη ή βλάχικη ρίζα και επαφή με τις αντίστοιχες γλώσσες, ρώτα τους να τα μάθεις από μέσα τα πράγματα.

    • Κάποιος avatar
     Κάποιος @ ΒΙΣ 10/03/2011 01:58:31

     Δηλαδή ΒΙΣ εσύ που δηλώνεις χριστιανός ορθόδοξος, λογίζεσαι πολιτιστικά ανώτερος και πιο Ελληνας από εμένα που δηλώνω άθρησκος ;

     • Orestios avatar
      Orestios @ Κάποιος 10/03/2011 02:08:05

      Κι εσύ την ίδια τύχη θα έχεις.

     • Κάποιος avatar
      Κάποιος @ Orestios 10/03/2011 02:13:46

      Αν κατάλαβα αυτό που υποννοείς, δεν θα έχω την ίδια τύχη, όπως δεν είχαν την ίδια τύχη τα μέλη του ρουμ ορτοντόξ επί τουρκοκρατίας, και οι χριστιανοί ορθοδόξοι επί Βυζαντίου, έναντι των Εθνικών ή των αθειστών.
      Το πρόβλημα κάθε εξουσιαστικής δομής δεν είναι τα πρόβατα μες στο μαντρί αλλά αυτά που βόσκουν έξω ελεύθερα.
      Οσοι ζουν όμως με τον φόβο, δεν είναι και ποτέ ελεύθεροι, οπότε κατ'εμέ αξίζει το ρίσκο.

    • Γιώργος Μεσσηνία avatar
     Γιώργος Μεσσηνία @ ΒΙΣ 10/03/2011 02:05:50

     ΒΙΣ, αδερφέ μου, να ξέρεις πως δε διαφωνώ μαζί σου, απλά θέλω να καταλάβω το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων.
     Δεν πιστεύω ,εκ πεποιθήσεως, πως είναι κανείς γεννημένος προδότης, ή ρουφιάνος, κλπ..., αλλά και για αυτό το λόγο, επειδή κάποτε οι παππούδες μας σφάχτηκαν σε εμφύλιο, για λογαριασμό ξένων δυνάμεων, που έτριβαν τα χέρια τους, επιλέγω, όσο μπορώ να έχω ανοιχτά τα αφτιά μου, και να αντιπαρατίθεμαι μειλίχια, χωρίς να το καταφέρνω πάντα.
     Η πατρίδα μας, είναι τυχερή που συνδέεται με την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, κατά τη γνώμη μου, αλλά συνάμα άτυχη γιατί πολλοί καπηλεύτηκαν και στη πορεία αλλοίωσαν το εν λόγω μήνυμα.
     Επίσης στο απόσπασμα που αναφέρεις "Άσε που αν πούμε ότι όλοι οι Βλάχοι και οι Αρβανίτες και οι Σλάβοι έγιναν Έλληνες επειδή ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι θα μας πούνε ότι διακατεχόμαστε από “πολιτισμικό ρατσισμό”.", συμφωνώ, αλλά δεν το άγγιξα καν, το μετέφερα απλώς στις πολιτικές σκοπιμότητες και επειδή ξέρω πως ο κάποιος διαφωνεί, ήθελα να το σεβαστώ.
     Αναφέρθηκα, στο σκέλος της κοινωνικής ευημερίας, και της συμβίωσης με αυτούς τους ανθρώπους, και είπα πως πρόκειται απλά για σύγχρονο σκλαβοπάζαρο με προκαθορισμένη διάθεση-απόφαση να νομιμοποιηθεί!!!
     Τη καληνύχτα μου ΒΙΣ

  • περήφανος δεξιός avatar
   περήφανος δεξιός @ Κάποιος 10/03/2011 01:28:16

   ρε φίλε τί συγκρίνεις;τί σχέση έχουν οι βλάχοι και οι αρβανίτες με τους αφρικανούς-ινδοπακιστανούς;μη τρελαθούμε τελείως..

   • Κάποιος avatar
    Κάποιος @ περήφανος δεξιός 10/03/2011 01:42:27

    Γιατί θα πρέπει να έχουν κάποια ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους ;
    Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα φυλετικά,γλωσσικά, εθνολογικά στοιχεία που κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους σε πολίτες πρώτης, δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας ;
    Αν θέλει κάποιος ινδοπακιστανός να μείνει, να εργαστεί,να κάνει οικογένεια σ' αυτόν το τόπο, να στείλει τα παιδιά του στο ελληνικό σχολείο, γιατί θα πρέπει να απελαθεί ;
    Επειδή δεν μας αρέσει το χρώμα του, η μυρωδιά του ή τα φαγητά που τρώει ;

    • nikosw avatar
     nikosw @ Κάποιος 10/03/2011 12:27:00

     Ωραία λογική μεγάλε
     Να πάω και εγώ λαθραία στο Ιράν και να πανηγυρίζω χριστιανικά και αν δεν μου κόψουν το κεφάλι...
     Τι μανία είναι αυτή ντε με την αλλοίωση της εθνικότητάς μας;

 92. Agiatolax avatar
  Agiatolax 10/03/2011 01:35:21

  Μην γραφετε οτι σας κατεβει απο το κεφαλι , οι προφορικες δεσμευσεις δεν λενε απολυτως τιποτα , υπαρχει νομος ρητα που απαγορευει την νομιμοποιηση των λαθρομεταναστων , για να τροποποιηθει πρεπει να περασει απο την βουλη πρωτα
  Ως εκτουτου δεν μετραει τιποτα ακομα , ας δουμε ποσο καιρο θα παρει αν γινει τελικα , ποσοι θα ψηφισουνε και αν προλαβουνε , ο γιωργακης μετραει αντιστροφα προς την εξοδο , αφου και τα εξαπτερυγα του τον εγκαταλειψαν πλεον


  Η 25 μαρτιου ειναι 2 βδομαδες , αυτο κουκλοθεατρο σκιων συμπεριφερται σαν να μην εχει να χασει τιποτα , αφου εκ των προτερω ξερει οτι θα φυγει λαιν συντομως

 93. Apollonios avatar
  Apollonios 10/03/2011 01:48:29

  Να καταλάβει επιτέλους η Νέα Δημοκρατία οτι στις συνθήκες που ζούμε τον τελευταίο χρόνο και με όσα η κυβέρνηση αυτή διαπράτει εις βάρος της πατρίδας μας, δεν αρκούν τα δελτία τύπου και οι ανακοινώσεις από την ζεστασια του σαλονιού...
  Δεν μπορεί η Ν.Δ σήμερα να φέρεται ως "Λουλού" (σκυλάκι του καναπέ) και να περιμένει την επιβράβευση από τους πολίτες.
  Μπισκοτάκι τέλος.
  Να αρχίσει επιτέλους να "δαγκώνει", αλλιώς στις εκλογές θα φάει κι αυτή φόλα.

 94. Agiatolax avatar
  Agiatolax 10/03/2011 02:06:58

  Apollonios ειμαι κατα του πολιτικου συστηματος , αλλα δυστυχως σαν ελληνας το χρειαζομαι σε αυτη την στιγμη ,για να μην αναγκαστω και βγω στο δρομο , αλλα τιποτα δεν αποκλεειται ετσι οπως παμε

  Η νεα δημοκρατια ειναι μερος του προβληματος μαζι με το πασοκ , αλλα αν θελει να εξιλεωθει καπως εστω και στην υστατη στιγμη , θα πρεπει να αφησει τους μουφες περι ευρωομολογων και επιμηκυνσεις (πεους) και να κατεβει στις εκλογες που ερχονται , με λογιστικο ελεγχο , αρνηση χρεους και με υγειες δυναμεις εξοκοινοβουλευτικες προσωπικοτητες που θα συκροτησουν μια κυβερνηση που θα φερει καθαρση
  Τροποιωντας το συνταγμα αφενως και θα ανοιξουν μια μεγαλη συζητηση για το αν συμεφρει να μεινουμε στο ευρω η στην δραχμη

  Ας κανει καποια απο αυτα και το συζηταμε , ετσι που πορευεται μεχρι σημερα , δεν προκειται να βγει ποτε , εστω και αν ο παπανδερου φτασει τους μισθους στα 300 ευρω (λεμε τωρα)

 95. πάνος avatar
  πάνος 10/03/2011 02:10:44

  Απαράδεκτη η υποχώρηση υπουργών, ανάξιων του υπουργήματός τους, στον εκβιασμό των "αλληλέγγυων" που έχουν ΜΚΟ παράνομα χρηματοδοτούμενες. Να κοπούν όλες οι παράνομες χρηματοδοτήσεις σε αυτές τις ΜΚΟ με λεφτα των φορολογουμένων.

 96. nospam avatar
  nospam 10/03/2011 02:37:13

  Φαντάζομαι ότι θα αναβληθεί το event "Don't Visit Greece" τωρα... ρε λες να έπαιξε κάποιο ρόλο αυτό το happening? Φαντάσου έξω από τις βρυξέλες πλακάτ και πανο "Don't Visit Greece" ... δεν θα ήταν και η καλύτερη εικόνα;

  Αν δεν το είχατε διαβάσει ορίστε ... απλά δείτε τι νομίζουν οι φίλοι μας μετανάστες (όχι όλοι) για εμάς!!!


  Τελευταίες ταξιδιωτικές οδηγίες για την Ελλάδα:

  Μπορεί να έχετε ακούσει πως η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα για να επισκεφτείτε, με πεντανόστιμα φαγητά και πολύ φιλόξενους ανθρώπους. Προσοχή: Αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια. Η πραγματικότητα για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες είναι εντελώς διαφορετική. Υπάρχει γενικευμένη απειλή παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απόδημοι και επισκέπτες, που περνούν τα ελληνικά σύνορα, ενδέχεται να μεταφερθούν σε κέντρα κράτησης για 2-4 μήνες ή και περισσότερο. Αν και όταν αφεθούν ελεύθεροι οι επισκέπτες αυτοί, υποχρεώνονται να δουλέψουν σε αγροτικές δουλειές, στην ντόπια βιομηχανία, στο οργανωμένο έγκλημα, ή ως μικροπωλητές στο δρόμο, χωρίς χαρτιά ή κανενός είδους πολιτικά δικαιώματα. Επισκέπτες της Ελλάδας προειδοποιούνται για εκμετάλλευση, μηδενική ανοχή, μίσος, συκοφάντηση και αδιάκριτη βία εκ μέρους του ελληνικού κράτους…

  Η Ελλάδα εκμεταλλεύεται περίπου 500.000 παράνομους μετανάστες και πρόσφυγες προκειμένου να ανορθώσει τα άθλια οικονομικά της. Τον προηγούμενο χρόνο, σχεδόν 140.000 μετανάστες πέρασαν τα ελληνικά σύνορα με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής. Οι περισσότεροι από αυτούς πρόκειται να παραμείνουν παράνομοι για χρόνια και να αντιμετωπιστούν σαν ανεπιθύμητοι σύγχρονοι σκλάβοι.

  Από την 25η Ιανουαρίου, 300 μετανάστες που ζουν και δουλεύουν για πολλά χρόνια στην Ελλάδα ξεκίνησαν μια πανελλαδική απεργία πείνας, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Διεκδικούν τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών χωρίς χαρτιά της Ελλάδας. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων των μεταναστών, εργατών και πολιτών του κόσμου.

  Στις 10 Μάρτη η απεργία πείνας θα έχει μπει στην 45η μέρα, ωστόσο το ελληνικό κράτος δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στα δίκαια αιτήματά τους!

  Καλούμε ανθρώπους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσουν δράσεις πολιτικής ανυπακοής στις 10 Μάρτη, σε αλληλεγγύη με τους 300 απεργούς πείνας. Καλούμε όλους/ες να στοχεύσουν σε δράσεις εναντίον σημείων ελληνικού τουρισμού: Το 15% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ) προέρχεται από τον τουρισμό. Στην πραγματικότητα, ο τουρισμός και η μετανάστευση είναι δυο πλευρές του νόμιμου δικαιώματος της ελεύθερης μετακίνησης.

  Προτείνουμε έναν εύκολα προσβάσιμο στόχο, που μπορείτε να βρείτε σχεδόν σε κάθε χώρα: τα γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Μπορείτε, π.χ., να διαδηλώσετε απ’ έξω, να τα μπλοκάρετε, να τα καταλάβετε, να μοιράσετε ενημερωτικά φυλλάδια ή να πραγματοποιήσετε άλλες δημιουργικές δράσεις μπροστά, μέσα ή γύρω από τα γραφεία του ΕΟΤ (διευθύνσεις των γραφείων του ΕΟΤ σε διάφορες χώρες).

  Αν δεν υπάρχει γραφείο του ΕΟΤ στην πόλη σας, μπορείτε να στοχεύσετε τις δράσεις σας ενάντια σε ελληνικές πρεσβείες ή εταιρείες, ή απλώς να διαμαρτυρηθείτε σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους ή στα μέσα ενημέρωσης.

 97. Foxy T. avatar
  Foxy T. 10/03/2011 02:39:00

  Απολλώνιε μέσα είσαι. Συμφωνώ σφόδρα. Η εποχή παράγινε άγρια για "λουλούδες", "μπούληδες", "βλαχοπολιτευτές" και "φλωράκια". Όποιος δεν εκπροσωπεί το πραγματικό αίσθημα του ΝΔκράτη της γειτονιάς θα φάει μαύρο... Κι αν μαζευτούν πολλοί τέτοιοι, τότε δυστυχώς θα φάει φόλα και η ηγεσία. Ωστόσο ο ΓΑΠ δίνει συνεχώς ετοιμα γκολ. Η ΝΔ όμως δε σκοράρει... Το σημερινό είναι σε 'κενή εστία". Θα μπορούσε μέχρι Ευρώπη να το φτάσει, θα μπορούσε να κάνει πρόταση μομφής, αλλά το σωστότερο είναι να αποχωρήσει από τη Βουλή μέχρι παραιτήσεως των εμπλεκομένων. Α ν δεν παραιτηθούν τότε με την απουσία τους θα προκληθεί εμμέσως η διάλυση αυτής της Ελληνοφονικής Κυβέρνησης. Συζητήσεις με αυτούς που συναλλάσσονται με παράνομους εκβιάστες δεν πρέπει να υπάρχει, ούτε και νομιμοποίηση μιας τέτοιας Κυβέρνησης...

  • what avatar
   what @ Foxy T. 10/03/2011 07:31:57

   Πέστα φίλε μου!

   Έχω την εντύπωση πως δεν έχουν πάρει πρέφα τι γίνεται με τη βάση.
   Λοιπόν, τους λέω πως η βάση έχει βαρεθεί να περιμένει.

 98. neotera avatar
  neotera 10/03/2011 05:16:46

  Καλή η ανακοίνωση αλλά δεν κοστίζει τίποτα...

 99. περήφανος δεξιός avatar
  περήφανος δεξιός 10/03/2011 05:42:50

  χαχαχαχααχαχ..κορυφαίο..

 100. περήφανος δεξιός avatar
  περήφανος δεξιός 10/03/2011 05:52:39

  μην προσπαθείς να αποδείξεις ότι είμαι ρατσιστής..κάθε άλλο..αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει..δεν πάει άλλο πως το λένε??έχει γκετοποιηθεί όλο το κέντρο της Αθήνας και εσύ μου λες ότι το πρόβλημα είναι το ινδικό κάρυ??

  • drider avatar
   drider @ περήφανος δεξιός 10/03/2011 09:28:01

   Έχουμε ξαναμιλήσει και σε καμιά περίπτωση δεν μου έχεις δώσει την αίσθηση ανθρώπου ακραίου - σέβομαι τη γνώμη σου.

   Για τη γκετοποίηση που λες, φταίει μια συγκεκριμένη πολιτική ανοχής όχι προς τους μετανάστες αλλά προς αυτούς που τους εκμεταλλεύονται.

   Έλληνες πολίτες δεν είναι αυτοί που τους στοιβάζουν 10 και 20 άτομα σε διαμερίσματα της κακιάς ώρας και μάλιστα τους βάζουν να πληρώνουν ενοίκιο με το κεφάλι;

   Έλληνες πολίτες δεν είναι αυτοί που το παίζουνε "μεσίτες", επωφελούνται από τη γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών για να αγοράζουν τσάμπα περιουσίες άλλων Ελλήνων που εγκαταλείπουν την γειτονιά τους, με προοπτική πάντα να πάει κάποια στιγμή συντεταγμένα η πολιτεία και να "διορθώσει" την κατάσταση;

   Κοινός παρανομαστής σε αυτά τα φαινόμενα είναι δυστυχώς η εκμετάλλευση του καθεστώτος παρανομίας αυτών των ανθρώπων. Δεν έχουν να στραφούν πουθενά, όσον αφορά τα όργανα της πολιτείας, ακόμα και την αστυνομία για να καταγγείλουν αυτά τα φαινόμενα. Και όταν δεν αναγνωρίζονται τα δικαιώματα αλλά και οι υποχρεώσεις τους, τότε απλώς τους σπρώχνουμε στο περιθώριο με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

   Η απουσία γενικώς της πολιτείας κάνει "πάταγο", αλλά ευτυχώς υπάρχουν καταρχήν απλοί άνθρωποι που μπορεί να τους βοηθήσουν με ένα πιάτο φαγητό, ή ακόμα και η Εκκλησία με οργανωμένα συσίτια και άλλες δράσεις.

   Ένα πράγμα προτείνω, την απομπομπή των σύγχρονων δουλεμπόρων και εκμεταλλευτών από το σώμα της Ελληνικής κοινωνίας και τη παραδειγματική τους τιμωρία.

   Και να ληφθούν μέτρα για να είναι δυνατή η καταγραφή αυτών των ανθρώπων, τις ειδικότερες ανάγκες και αιτήματα που μπορεί να έχει ο καθένας (π.χ. αίτηση ασύλου), και γιατί όχι την απέλαση των ανθρώπων που αποδεδειγμένα συμμετέχουν σε εγκληματικές δραστηριότητες (αφού εκτίσουν ένα μέρος της ποινής τους, ανάλογα με τη σοβαρότητα του εγκλήματος).

 101. what avatar
  what 10/03/2011 07:01:32

  Ο Αστραπόγιαννος έχει δίκιο!

  Η ανακοίνωση ήταν μια απλή περιγραφή. Αυτό που έγινε ήταν ένα 50ήμερο θέατρο για να περάσει το ΠΑΣΟΚ την αλλαγή νόμου που ήθελε και ένας εξεφτελισμός του Ελληνικού Κράτους.

  Μιλάμε για εσχάτη προδοσία και εδώ πια.

  Όπως είπε και ο ΒΙΣ πιο πάνω καμιά ψήφος δεν είναι δεδομένη. Πολλοί γνωστοί μου πια σκέφτονται σοβαρά την Χρυσή Αυγή για λόγους εκδικητικής αντίδρασης.

 102. what avatar
  what 10/03/2011 07:04:05

  Μέσα σ΄όλα αυτό περνάει ντούκου. Ήταν και είναι το κύριο επιχείρημα των αριστερών ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε στις πατρίδες τους. Τώρα τι έγινε; Έτσι στο χαλαρό κάνουμε και μερικά ταξιδάκια;

 103. what avatar
  what 10/03/2011 07:09:16

  Αν η ΝΔ δεν γίνει σκληρότερη από το ΛΑΟΣ σε πολλά θέματα εξουσία δεν βλέπει πια.

  Και ναι το ΠΑΣΟΚ δε μια επόμενη φάση θα δώσει με το τσουβάλι ιθαγένειες. Το τι πλαστογραφία πέφτει στα δικαιολογητικά δεν το φαντάζεστε. Εδώ κολλάει και ο αντιρατσιστικός νόμος: να μπαγλαρώνονται όσοι αντιδράσουν δυναμικά.

  Οι δημόσιοι υπάλληλοι μάλλον έχει επιλεγεί να πάρουν τον πούλο για χάρη του Αχμέτ.

 104. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 10/03/2011 07:42:15

  Είχα γράψει για τη μαϊμού απεργία πείνας προτού αναφερθεί την περασμένη Κυριακή το πρώτο θέμα.

 105. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 10/03/2011 07:49:22

  Τί είναι ρε παιδιά η Ν.Δ? Πασαρέλα?
  Πόσοι ακόμα θα κάνουν δηλώσεις για την "Υπατία"?
  Μιχελάκης,Πιπιλή, Νάκος.... άαααααλλος για δήλωση.

 106. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 10/03/2011 07:52:21

  Ξέχασα το Μαρκόπουλο.
  Άααααααλος για δήλωση.

 107. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 10/03/2011 07:59:58

  Δεν έχεις καμία σχέση με το πολιτισμικό αγαθό που λέγεται Χριστιανισμός γι'αυτό δεν καταλαβαίνεις τί συμβαίνει.
  Η όσμωση μεταξύ λαών προϋποθέτη την επικοινωνία έστω μέσω "ημιπερατατής" μεμβράνης.
  Ο μουσουλμανισμός δεν αφήνει κανένα περιθώριο όσμωσης, είναι αδιαπέραστος.
  Και όπως έχεις καταλάβει για τους μουσουλμάνους έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος.
  Όχι από θρησκευτικό μένος αλλά από τη διαπίστωση ότι και 100 χρόνια θα είναι ίδιοι και θα υπακούουν σε υπερεθνικά κέντρα.
  Ο Μουσουλμανισμός είναι παναραβισμός στην κύρια διάστασή του.

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ ΣΟΝ ΠΕΝ 10/03/2011 11:10:14

   Αυτήν την στιγμή δεν κάνουμε θεωρητική κουβέντα για το ποια θρησκεία είναι ανώτερη ή κατώτερη.
   Το αν κάποιος επέλεξε ή έτυχε να γίνει χριστιανός δεν τον κάνει σε καμιά περίπτωση καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο από κάποιον που επέλεξε ή έτυχε να γεννηθεί μουσουλμάνος, βουδιστής, ινδουιστής ή αθεϊστής.
   Μπορώ να σου αραδιάσω πρόχειρα ένα σωρό χριστιανούς, που παρά την ηθική και πολιτισμική ανωτερότητα του χριστιανισμού που επικαλείσαι, ήταν μεγάλοι εγκληματίες, καθάρματα και διεστραμμένοι όπως αντίστοιχα άλλοι που ήταν δημιουργικοί, ανθρωπιστές και φιλήσυχοι.
   Το ίδιο συμβαίνει και με τους μουσουλμάνους, βουδιστές, αθεϊστές κτλ.

   Επίσης για να αφομοιωθεί κάποιος σε μία κοινωνία πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο μεριές.
   Μονομερής αφομοίωση γινόταν μόνο επί βυζαντίου ή χριστιανικού μεσαίωνα, όπου η επιλογή ήταν μία. Η υποτάσσονται οι θρησκευτικές μειονότητες στην θέληση της κυρίαρχης ιδεολογίας ή αρχίζουν οι διώξεις, οι σφαγές, οι πυρές και τα βασανιστήρια.

   Το πολιτισμικό αγαθό που λέγεται Χριστιανισμός , με ποιο τρόπο επεκτάθηκε, με την δύναμη της αγάπης και της πειθούς ή με αυτοκρατορικά διατάγματα, με φωτιά και με τσεκούρι προς τους "πολιτισμικά κατώτερους" Εθνικούς, Έλληνες, κτλ ;

   • nikosw avatar
    nikosw @ Κάποιος 10/03/2011 12:29:10

    Όσο θα μπορούσε να υπάρξει αφομοίωση σε ισλαμική χώρα ας πούμε...τα παραδείγματα είναι δεκάδες παλαιότερα και τώρα στην Αφρική και την Ασία

 108. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 10/03/2011 08:03:16

  Τη σημειολογία που προκύπτει από την "επίλυση" της Υπατίας την ημέρα επίσκεψης Νταβούτογλου, την αξιολογεί κανείς?

 109. juliet avatar
  juliet 10/03/2011 08:29:48

  Kαλή μέρα,η κ.Νταλάρα για τη επιτυχία της μεταναστευτικής πολιτικής που εστέφει με απόλυτη επιτυχία,ανέμακτα,θα εργανώσει συναυλία στο Μέγαρο .Τη συναυλία θα καλύψει το Μεγάλο Κανάλι.Θα προλογήσει και θα ευχαριστήσει τη χορωδία για τα τσάμπα οργάνα ο Αμπουλαλαλα.Το φαγητό δωρεά απο τον Λοβέρδο,μετα παρέχετε και γλυκό....
  Λέτε να μη ξυπνήσουν τα καλόπαιδα ;Τόσοι κουφοί σε ένα κόμμα είναι αβάστακτο.

 110. άσχετος avatar
  άσχετος 10/03/2011 08:31:34

  Γκιόργκο Γκιόργκο , είναικαλό παιντί !!

 111. juliet avatar
  juliet 10/03/2011 08:32:48

  Θέλει το Γερμανό του.

 112. Orestios avatar
  Orestios 10/03/2011 08:45:57

  Είτε στο μαντρί, είτε εκτός, τα πρόβατα πάντα τρώγονται σε όλες τις εποχές

 113. kanapes avatar
  kanapes 10/03/2011 08:55:02

  Το αρθρο ετσι οπως ειναι γραμμενο μου προκαλει θριψη και κανεις δεν το εχει σημειωσει μεχρι τωρα. Εχει εναν μοιρολατρικο χαρακτηρα οτι και καλα τι να κανουμε φτενε αυτοι που το ψηφισαν-το περασαν.

  Δεν υπαρχει καμια μομφη προς την αντιπολυτευση. ΓΙΑΤΙ ? Γιατι δεν εδωσε τον αγωνα της προς την αντιθετη κατευθηνση ? Γιατι εδω και καιρο αφου ηξερε το οτι γινετε γινετε για την αλλαγη του νομου. Γιατι δεν ελεγε τιποτα ..... ?

  Θεωρω οτι οσο ευθηνη εχουν αυτοι που το ψηφισαν αλλη τοση ευθηνη εχουν και αυτοι που δεν ξυπνησαν τις συνηδησεις μεσα στην βουλη. Εστω ρε παιδια να κανουν εναν σαματα....... !!!!

  Τι γινετε σε αυτη την χωρα ?

 114. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 10/03/2011 08:55:56

  Δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα ότι με την πλημμυρίδα των Μαγκρεμπίνων λάθρο θα αυξηθεί τόσο η εγκληματικότητα, που οι ιδιοκτήτες εταιρειών σεκιούριτι θα τρίβουν τα χέρια τους.

 115. Τασος avatar
  Τασος 10/03/2011 08:59:47

  Aparadekto aisxos, exw anatrixiasei. Mia xwra ypo kathestws omirias... ayti den einai i Ellada poy megalwsa, telika emeis prepei na fygoyme kai na afisoyme aytous mesa.

 116. Tassos avatar
  Tassos 10/03/2011 09:15:40

  Δυναμική σήμερα η ΝΔ σε όλες τις πρωινές εκπομπές. Πιπιλή και Στυλιανίδης δεν μάσησαν τα λόγια τους. Πάντως για την ΝΔ έχει οφέλη το πράγμα στη βάση ότι αγανάκτησαν μεγάλα λαϊκά στρώματα. Οι Πασοκτσήδες είναι σαν βρεγμένες γάτες. Χθες στην μικρή βουλή στην Θεσνίκη στην πλατεία Αριστοτέλους εκεί που παλιά σε προπηλάκιζαν γέροι :-) αν δεν ήσουν Αυριανιστής, κάτι συνταξιούχοι βρίζαν και σπρώχναν γέρο Ρωσσοπόντιο για το ότι πήρε σύνταξη...

  • σκαθάρι avatar
   σκαθάρι @ Tassos 10/03/2011 12:01:48

   Άσε το Στυλιανίδη, ντροπιάζει το κόμμα με τους διορισμούς του και τις σουίτες στο Παρίσι, φαίνεται ψήλεψε το δόξα του Άκη...Αν δεν φύγουν λαμόγια σαν και αυτόν και άλλοι σαν τους Πάκηδες, Σπηλιοτόπουλοι κλπ η ΝΔ θα είναι κακή απομίμηση του ΠΑΣΟΚ

 117. juliet avatar
  juliet 10/03/2011 09:18:55

  Σκέψου να πάει κάποιος στις πατρίδες τους και να κάνει τέτοιες ανακοινώσεις.Οταν νοικιάζουν σπίτι να είναι υποχρεομένος ο ιδιοκτήτης να ενημερώνει την Αστυνομία.Οταν τους παίρνουν στη δουλειά το ίδιο.Ετσι περιορίζουμε την ανεξέλεκτη είσοδο και ελέγχουμε τι μπαίνει.
  Δε πιστεύω οτι δε το έχουν σκέφτει να το κάνουν,λέτε;ο Πάκης είχε άλλα στο νου του...
  Αν υπήρχαν νόμοι αυστηρότεροι και δεν είχαμε αυτή τη γύμνια και τη άγνοια θα μπορούσαμε να ζήσουμε αρμονικά και με τόσους όσους χρειάζεται, με αξιολόγηση και συγκεκριμμένο χρόνο παραμονής.
  Δε είναι σοβαρότητα κράτους ,εκείνο να μη κάνει τίποτε να με προφυλάξει απ΄όλα αυτά τα σκουπίδια που έχουνε συγκεντρωθεί,και να με βάζει εμένα αντιμέτωπο με το δικό του πρόβλημα.

 118. juliet avatar
  juliet 10/03/2011 09:25:50

  έφτασε το μαχαίρι στο κόκαλο.,πρέπει να το καταλάβουν.

 119. Νίκος avatar
  Νίκος 10/03/2011 09:33:25

  Ω ναι! όπως αφομοιώθηκαν ΟΛΟΙ οι μουσουλμάνοι. Τα 400 χρόνια ιστορίας δεν τα ξέρεις.
  Συνέχισε να κοιμάσε με το ίδιο πλευρό...

 120. Wolf avatar
  Wolf 10/03/2011 09:34:01

  Χθές η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, άνοιξε την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ.
  Λειτούργησαν ως άλλοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
  Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κατηγορηθούν ως εθνικοί μειοδότες, πρέπει να καταδειχθούν για εσχάτη προδοσία κατά του Ελληνικού Λαού και να παραδοθούν στην κρίση -αν όχι στα χέρια- των Ελλήνων.
  Στο τέλος της μέρας αυτό είναι το συμπέρασμα τελεία και παύλα.-

 121. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 10/03/2011 09:35:00

  Η πρώτη νομιμοποίησης για "ανθρωπιστικούς λόγους" "απεργών πείνας", Μαροκινών και πάλι, στα Χανιά, έγινε το 2009 από τον Προκόπη Παυλόπουλο.
  Μόνο και μόνο γι'αυτό, αφήνοντας όλα τα άλλα στην άκρη..., καλό είναι να μην συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Πάκης.
  Να το καταλάβει ότι η πολιτική του καριέρα τελείωσε. Ας πρόσεχε τον Αμπντούλ...

 122. Κοινὸς νοῦς avatar
  Κοινὸς νοῦς 10/03/2011 09:39:17

  Κοπελιά, ἄσε τὸν κομματικὸ φανατισμὸ στὴν ἄκρη καὶ χρησιμοποίησε τὸ μυαλό σου. Κανέναν δὲν συμφέρει ἡ μετατροπὴ τῆς Ἑλλάδος σὲ Ἰνδονησία. Οὔτε ἐσένα.

  Ὅσο γιὰ τὰ "ἐσεῖς" καὶ "μεῖς" εἶναι ἀνοησίες. Εἴμαστε ὅλοι στὸ ἴδιο καράβι.

 123. nikosw avatar
  nikosw 10/03/2011 09:43:52

  Πάντα υπάρχει μια κερκόπορτα τελικά σε αυτή τη χώρα και πάντα υπάρχει κάποιος που την ανοίγει πανεύκολα....
  Δυστυχώς η ιστορία γράφεται με μελανά γράμματα που η εξαθλίωση και η τριτοκοσμικοποίησή της προχωρά με γοργό ρυθμό!
  Κάνετε κάτι λοιπόν γιατί οι νεότερες γενιές θα είναι σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θέση από τις δικές μας!!!

 124. nikosw avatar
  nikosw 10/03/2011 09:46:56

  Υ.Γ.
  Μπορεί ένας πεινασμένος που δεν στέκεται στα πόδια του καλά καλά να πανηγυρίζει έτσι...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ;
  εγώ ξέρω ότι ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ!

 125. bill avatar
  bill 10/03/2011 09:48:09

  Η απόλυτη ξεφτίλα!

 126. Κοινὸς νοῦς avatar
  Κοινὸς νοῦς 10/03/2011 09:50:20

  Ἐξαιρετικὴ ἔκθεση ἰδεῶν τοῦ "κάποιου" περὶ ἀνέμων καὶ ὑδάτων.

  Κάποιε, σοῦ συνιστῶ νὰ πᾶς νὰ ζήσεις γιὰ λίγο σὲ μουσουλμανική χώρα - καὶ φυσικὰ ὄχι στὸ Ντουμπάϊ σὲ ἐκδρομὴ γιὰ ψώνια...

  • Makedonas Thessalonikios avatar
   Makedonas Thessalonikios @ Κοινὸς νοῦς 10/03/2011 10:42:46

   Esy exeis paei re file;
   Kai an exeis paei, sigoura sto Dubai gia psonia.

 127. ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ avatar
  ΝΑΟΥΣΑΙΟΣ 10/03/2011 09:51:52

  Όλο τον προηγούμενο καιρό τα κανάλια παρουσίαζαν τους λαθρομετανάστες στο κτήριο Υπατία μισοπεθαμένους ανήμπορους να κινηθούν να μιλήσουν να κουνήσουν τα μάτια τους. Ο υπουργός που ανέλαβε να αναστήσει τους μισοπεθαμένους ισχυρίστηκε ότι θα έπρεπε να μην χαθεί έστω και μία ψυχή (σλόγκαν που το κουβαλάει από δήμαρχος). Τους έσωσε όλους, οι οποίοι σε χρόνο μηδέν σηκώθηκαν, ζωντανοί και ζωηροί, αφού ανέκτησαν τις δυνάμεις τους πριν στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του μεγάλου αυτού ανθρωπιστή και υπουργού. Στην Κερατέα χάθηκε μία ψυχή αλλά ήταν αγέννητη και ελληνική.

 128. grigoris avatar
  grigoris 10/03/2011 09:56:22

  Αφού σε κάποιους που μένουν στα βόρεια ή νότια προάστια τους αρέσει που έγινε έτσι το κέντρο τι να πούμε πια...
  Όμως δε θέλει πολύ να γίνει της Λιβύης εδώ μέσα
  Πάρτε το χαμπάρι
  Μια σπίθα αρκεί....
  Μην παίζετε με τα νεύρα μας...

 129. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 10/03/2011 10:06:28

  Μην ανησυχείς, το ΠΑΣΟΚ προβλέπει για όλα. Θα ζευγαρώσουμε τον Αμπντούλ με καμιά αριστερή κυρία των βορείων προαστίων, να σκαρώσει μερικά παιδάκι, τα αγοράκια με κομμένο το "πετσάκι", τα κοριτσάκια με τη μαντήλα. Και η μανδάμ με τη μαντήλα. Υπάρχει και το προηγούμενο με τον Ελγαντούρ που παντρεύτηκε Ελληνίδα και την "τούρκεψε" και κυκλοφορεί με τη μαντήλα ακόμα και όταν πηγαίνει στο νησί της.
  Οταν η ΝΔ καταλάβει τι συμβαίνει και βγει και αποκαλέσει ευθέως τον ΓΑΠ "ανθέλληνα", τότε και μόνο τότε θα έχει γυρίσει πραγματικά σελίδα.

 130. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 10/03/2011 10:07:32

  Θα βρούμε και μερικούς αριστερούληδες για κουμπάρους στο γάμο του Αμπντούλ. Εχει και από εδώ μέσα κάποιους "χρήσιμους ηλίθιους" που θα τρέξουν...

 131. σκαθάρι avatar
  σκαθάρι 10/03/2011 10:21:39

  Για τους λάθρο θα σου πω εγώ ήθελα να πεθάνουν μερικοί απεργοί πεινάς για να «σφίξουν οι κ…ι» και να καταλάβουν οι διάφοροι λάθρο ότι «οι εκβιασμοί δεν περνάνε ηδού ή Ρόδος ηδού και το πήδημα» αλλά ρωτώ η ελληνική κοινωνία θα δεχόταν κάτι τέτοιο ή θα έλεγε «οι κακόμοιροι οι λαθρο άνθρωποι είναι και αυτοί κατατρεγμένοι» εγώ θαυμάζω τη Θάτσερ (χωρίς να συμφωνώ απόλυτα μαζί της) που άφησε τους βόρειοιρλανδούς απεργούς πεινάς το 1981 10 πέθαναν αν θυμάστε, μεταξύ αυτών και εκλεγμένος βουλευτής αλλά τους έγραψε στα εκεί που δεν πιάνει μελάνι και καλά έκανε γιατί το κράτος δεν μπορεί και δεν πρέπει να εκβιάζεται και όσοι το κάνουν να ξέρουν τι τους περιμένει. Λοιπόν είναι οι έλληνες έτοιμοι για κάτι τέτοιο, όχι, εγώ προσωπικά θα δεν θα είχα πρόβλημα και οι 300 εκβιαστές λάθρο να πέθαιναν από απεργία πείνας για να μάθουν οι λάθρο και να μαζευτούν. Τώρα δυστυχώς και η ΝΔ με το "ζαμπιτ παυλόπουλο" -αφέντη Παυλόπουλο που θα έλεγε και ο αξιότιμος Φαήλος- που νομιμοποιούσε τους λάθρο στα μουλωχτά αναφαδόν είναι απλά αστείο...αλλά είπαμε ο κυρίαρχος λαός που έλεγε και ο Αντρέας έχει τη τζούλια, τη ψινού και διάφορα τέτοιου επθπέδου θέματα να τον απασχολούν και νιώθει large με τους λάθρο άξιος της μοίρας του λοιπόν

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ σκαθάρι 10/03/2011 11:18:35

   Καταπληκτικό παράδειγμα ανθρωπισμού και δημοκρατικής αντίληψης ο Θατσερισμός που θαυμάζεις.
   Ξεχνάς βέβαια να αναφέρεις ότι η Θάτσερ δεν κυνηγούσε μόνο τους Ιρλανδούς αλλά και τους Άγγλους εργάτες, τους Αγγλους ανθρακωρύχους κτλ.
   Φυσικά η δράση γεννά αντίδραση και ο ΙΡΑ φρόντιζε να παίξει επάξια τον ρόλο του αντίπαλου δέους.
   Αυτου του είδους τις κοινωνίες οραματίζεσαι ;

   • σκαθάρι avatar
    σκαθάρι @ Κάποιος 10/03/2011 11:50:33

    Τη θάτσερ τη ψήφιζε ο λαός σε συνεχόμενες εκλογές με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες και ναι μου αρέσει η θάτσερ να τσακίσει τους λάθρο όπως έκανε με όλους αυτούς που λες. Τελικά και ο ΙΡΑ αποκύρηξε τη βία (Good Friday Agreement) γιατί είδε ότι είχε να αντιμετωπίσει σταθερό κράτος που δεν εκβιάζεται. Ναι τέτοιο κράτος ορμαματίζομαι που δεν εκβιάζεταια από λάθρο και αυτό να γίνει με οποιοδήποτε κόστος

    • Κάποιος avatar
     Κάποιος @ σκαθάρι 10/03/2011 12:16:07

     Θα είχε ενδιαφέρον να έκανες αυτήν την συζήτηση με κάποιον άγγλο ανθρακωρύχο, εργάτη ή άγγλο άνεργο από τα εκατομμύρια ανέργων στην Βρετανία της δεκαετίας του '80 για να σου πει την γνώμη του για την Θάτσερ και τον νεοφιλελευθερισμό της που τόσο θαυμάζεις.

     • σκαθάρι avatar
      σκαθάρι @ Κάποιος 10/03/2011 13:47:31

      Επειδή έχω ζήσει στην Αγγλία και μάλιστα είχα πρωτοπάει όταν ήταν η απεργία των ανθρακωρύχων στο τελείωμα η Θάτσερ είχε σταθερά τη πλειψηφία της κοινωνίας από πίσω της και "όταν φτιάχνεις ομελέττα σπας αυγά". Αν θες να κάνουμε κουβέντα για το νεοφιλελευθερισμό με τα στραβά και τα καλά του είναι άλλο θέμα αλλά να ξέρεις ότι στην Αγγλία ένας από τους λόγους που η Θάτσερ ψηφιζόνταν είναι ότι δεν υποχωρούσε στις διάφορες δυναμικές μειψηφίες και έφτανε μέχρι το τέλος αυτό ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ και αν στη θέση του τζέφρυ ήταν η Θάτσερ θα είχαν πεθάνει κάποιοι λάθρο (να σφίξουν και οι κ...ι των υπολοίπων υποψηφίων) και οι υπόλοιποι θα πέρναγαν από δίκη για όλα τα αδικήματα που έχουν κάνει, καταπάτηση περιουσίας στη Νομική, παρακώλυση κλπ και μετά θα είχαν απελαθεί όπως προβλέπει ο νόμος. Ναι ένα τέτοιο ηγέτη θέλω και με τα λάθη του όπως είχε πει και ο Βενζέλος οι μεγάλοι μάστορες κάνουνε και μεγάλα λάθη.

 132. Έρεβος avatar
  Έρεβος 10/03/2011 10:25:54

  Πάει και τελείωσε!

  Νόμος στην Ελλάδα είναι ο νόμος των "συριζαίων".

  • Έρεβος avatar
   Έρεβος @ Έρεβος 10/03/2011 10:27:38

   Τι είναι αυτοί οι λαθρομετανάστες ρε, ντούρασελ.

   Μια χαρα χρωματάκι, κεφάτοι, ζωηροί, λες και δεν έκαναν μια μέρα απεργία πείνας.

   Ρε μην μπας και τουw πηγαίναν τίποτα σουβλάκια τα μεσάνυχτα, off camera;

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Έρεβος 10/03/2011 10:54:28

    Ιδού γιατί αναπήδησαν από τη χαρά τους οι "ετοιμοθάνατοι":

    http://grliberal.blogspot.com/2011/03/blog-post_07.html

    Από ό,τι λένε οι γιατροί, η απάντηση στο ερώτημά σου είναι θετική. Πάντως, κοτόπουλο θα ήταν το σουβλάκι, όχι χοιρινό. Χαλάλ μόνο τρώνε τα μαροκινά "απεργά πείνας". Ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες εκ πεποιθήσεως. Κάτι τέτοιοι "έσπρωξαν" τη Λεπέν στο 24% (άντε, να βγάλουμε και το 1/4 των Γάλλων "ρατσιστές" να τελειώνουμε).

    (Η είδηση από τη Realnews, αναδημοσιευμένη όχι σε κανένα ακροδεξιό, αλλά σε φιλελεύθερο μπακογιαννικό παρακαλώ ιστολόγιο!).

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ ΒΙΣ 10/03/2011 10:56:10

     Έλεγε ο πατέρας μου, ναυτικός το επάγγελμα, για κάτι μαροκινούς ζητιάνους στην πατρίδα τους, φώναζαν στους ξένους τουρίστες "no mama, no papa" και ήταν 50ρηδες και 60ρηδες, τα ορφανά!

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ ΒΙΣ 10/03/2011 10:57:06

     Ετσι και ο αρχιαπατεώνας Αμπτνούλ, no mama, no papa και αυτός.

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ ΒΙΣ 10/03/2011 11:17:44

     Και άλλα για τα μαροκινά κλεφτρόνια στην Αθήνα:
     h++p://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/03/blog-post_1875.html

     Οι καλύτεροι φίλοι του Αμπντούλ.

    • Κάποιος avatar
     Κάποιος @ ΒΙΣ 10/03/2011 11:22:54

     ΒΙΣ θεωρείς ότι όλοι οι μαροκικοί είναι ψεύτες και απατεώνες ;
     Επίσης ψεύτες και απατεώνες ελληνικής καταγωγής υπάρχουν ή αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αυστηρά φυλετικά και δεν αγγίζουν την καθαρόαιμη ανώτερη ράτσα μας ;

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ Κάποιος 10/03/2011 11:51:04

      Έχω δει ότι διαστρέφεις κατ' επανάληψη λόγια μου και το πηγαίνεις στο ρατσιστικό. Οταν στριμώχνεσαι, το γυρνάς αλλού. Γενικά, δεν σε θεωρώ έντιμο συνομιλητή.
      Εν συντομία τώρα, για να τελειώνουμε:
      Δεν είναι θέμα φυλετικό, είναι θέμα πολιτισμικό, κουλτούρας. Ελπίζω να το εννόησες. Δεν μιλώ με όρους φυλετικούς, δεν θεωρώ τη λευκή φυλή ανώτερη, ούτε τους Έλληνες ανώτερο έθνος. Απλά, με ορισμένους λαούς μπορούμε να συνυπάρξουμε, με άλλους όχι. Μπορείς να πας να μείνεις μερικές μέρες σε συνοικία με Μαροκινούς στο Παρίσι να δεις αν έχω δίκιο ή όχι
      Γκέγκε ή νούκου γκέγκε;

 133. Makedonas Thessalonikios avatar
  Makedonas Thessalonikios 10/03/2011 10:35:19

  Ai sixtir pia!
  Karkino wgalame!

 134. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 10/03/2011 10:37:09

  Αρκεί να σκεφτεί κανείς το τι πρεσβεύει εδώ και χρόνια ¨ιδεολογικά¨ το ¨Συνδικάτο¨ με τις ¨Μ.Κ.Ο.¨ , την Δραγώνα , Ρεπούση , Νταλάρα , Ραγκούση , Βερέμη, Σωμερίτη , Δήμου , Ιών , Τριαρίδη , Δημητρά , Νεκρατζά ( θα έλεγε κανείς σχεδόν ¨κρυφοί αναγνώστες – θιασώτες¨ της ιστοσελίδας ευαγών ιδρυμάτων των όμορων με την Ελλάδα κρατών ¨Bulgarmag¨ ) για να καταλάβει :

  ¨ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ -ΚΟΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΠΑΣΟΚ ¨ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ…

  Για να ολοκληρώσει η κυβέρνηση των επιδοτούμενων ¨μη¨ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ οργανώσεων τις ¨μεταρρυθμίσεις¨ της στον τομέα αυτό (μετά από τους νόμους για την διευκόλυνση απόδοσης υπηκόοτητας και την συμμετοχή τους στις εκλογές για την Τ.Α. ) έπρεπε να γίνουν και κάποιοι ¨αυτόνομοι¨ αγώνες ¨από τα κάτω¨.

  Δεν μπορούσε η κυβέρνηση των ανδρεικέλων του Μνημονίου και της ¨Παγκόσμιας - Καπιταλιστικής- Αγοράς¨ ( κατά ευφημισμό ¨Παγκόσμια Διακυβέρνηση για την Κλιματική Αλλαγή...¨ ) να ανατρέψει ¨με μιας¨ όλους τους ισχύοντες νόμους από μόνη της ( το γεγονός αυτό θα ήταν πολύ αποκαλυπτικό) , έπρεπε να υπάρξει ¨πίεση από τα κάτω ¨…

  Δηλαδή ¨άλλοι¨ το ζητούν και ¨εμείς¨ ( η ¨εντεταλμένη¨ και διατεταγμένη κυβέρνηση ) για λόγους ¨ανθρωπιστικούς¨ είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε…

  ¨Δεν ¨ το θέλουμε , αλλά τι να κάνουμε να αφήσουμε να χυθεί αίμα ;

  ‘Οπου βέβαια τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα από τα Μ.Μ.Ε των νταβατζήδων χαράζαν παράλληλα - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΑ το ¨σκηνικό τρόμου¨ για το ¨τι θα συμβεί εάν καταλήξει ένας απεργός πείνας…¨ . Συμπολίτευση και ¨Αντιπολίτευση¨ έπαιξαν αυτή την θεατρική παράσταση με απόλυτη επιτυχία!

  Ήδη από το 2008 το Πανελλήνιο – σοκ και ο Γ.Α.Π. είχαν υποστηρίξει επίσημα με δηλώσεις και ανάρτηση στις ιστοσελίδες τους μια ανάλογη απεργία μεταναστών στα Χανιά …

  Οι ¨μετανάστες¨ συνεπώς , προφανώς και μετά από την χθεσινή κοινή ¨διαβούλευση¨ και απόφαση πολιτικών αρχηγών Κυβέρνησης – ¨Θεσμικής Αντιπολίτευσης¨ , ¨νίκησαν¨ και έλαμψε η ¨ανθρωπιά¨ . Το σχέδιο για την ¨Νέα Μέση Ανατολή¨ προχωρεί σε όλη την περιοχή.

  Ιδιαίτερα η φιλάνθρωπη θεσμική ¨Αριστερά¨ μπορεί να είναι περήφανη , διότι με την απεργία νίκησαν οι παρακάτω ¨επαναστατικές – ανατρεπτικές απόψεις¨ των μεταναστών – με την συνδρομή τhς- :
  *************************************************
  Διαβάζουμε από την ¨1η Διακήρυξη των μεταναστών απεργών πείνας¨ :
  *************************************************

  ¨ Η Δύση που καταληστεύει τον τόπο μας, με το απείρως καλύτερο βιοτικό επίπεδο από εκεί, είναι για μας η μοναδική ελπίδα να ζήσουμε σαν άνθρωποι.

  Ήρθαμε (με κανονική ή όχι είσοδο) στην Ελλάδα και δουλεύουμε για να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Βρισκόμαστε στην αναξιοπρέπεια και στο σκοτάδι της παρανομίας για να ωφελούνται οι εργοδότες και οι υπηρεσίες του κράτους από την άγρια εκμετάλλευση της εργασίας μας. Ζούμε από τον ιδρώτα μας και με το όνειρο κάποια στιγμή να αποκτήσουμε ίσα δικαιώματα με τους έλληνες συναδέλφους…¨

  http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=24271&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=c166eb592fbde73dd89cfe6617690f43
  *************************************************

  Με λίγα λόγια οι συγκεκριμένοι μετανάστες με το ¨όραμα¨ εποικισμού της Ελλάδας και οποιασδήποτε άλλης ¨καλοφάγοτης χώρας της Δύσης¨ μας λένε ότι : ¨Η Δύση που καταληστεύει τον τόπο μας , με το απείρως καλύτερο βιοτικό επίπεδο από τις χώρες τους , είναι για αυτούς Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ελπίδα να ζήσουν σαν άνθρωποι…¨.

  Για αυτό και αποφάσισαν να έρθουν στην ¨Δύση¨ για να συμμετάσχουν στα οφέλη της καταλήστευσης των χωρών τους και να ζήσουν ¨σαν¨- άνθρωποι…

  Και σε ποια στιγμή λένε αυτές τις πολιτικές αρλούμπες , τις οποίες τις παρουσιάζουν και σαν ¨πολιτικό όραμα¨ ; .

  Την στιγμή που οι ¨χαζοί¨ , τα δισεκατομμύρια των συμπολιτών- συμπατριωτών τους στον λεγόμενο ¨τρίτο κόσμο¨ από την Τυνησία μέχρι την Αίγυπτο και την Υεμένη , οι λαοί , οι απόκληροι της Ασίας , της Αφρικής , της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής ξεσηκώνονται ενάντια στην πείνα που τους επιβάλει η ¨Ελεύθερη¨- Αγορά της ιμπεριαλιστικής μητρόπολης (ΗΠΑ-Ε.Ε.).

  Αυτή την ώρα , αντί να κάνουν ¨απεργίες¨ και κινητοποιήσεις , ζητώντας την ¨ευαισθητοποίηση της δημοκρατικής κοινής γνώμης στην ¨Δύση¨ , την αλληλεγγύη με τους αγώνες των λαών τους , μας ζητούν να ενταχθούν – ενσωματωθούν στην καταναλωτική μας κοινωνία που καταδυναστεύει τις χώρες καταγωγής τους , οι οποίες θα έπρεπε να είναι και οι χώρες ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ – ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ .

  Αυτό όμως ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ζητούν και επιδιώκουν μόνο χειραφετημένοι μετανάστες και αγωνιζόμενοι λαοί ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ , όπως για παράδειγμα οι Κούρδοι και οι Παλαιστίνιοι ( στην πλειοψηφία τους ) –ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ – ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ¨ΠΑΘΙΑΖΕ¨ ΓΙΑ ¨ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ¨ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ –ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ – ΓΙΑ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΝΑΙ – ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ! ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΚΟΜΑ – ΤΟ 80 % ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ –ΕΝΩ ΠΛΗΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ – ΑΜΙΓΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ- ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !

  Τόσο ¨αναχρονιστικοί¨ είναι οι Έλληνες , Κούρδοι και Παλαιστίνιοι μετανάστες και τόσο ¨προοδευτικά¨ είναι τα σύγχρονα Εποικιστικά προσφυγικά – μεταναστευτικά ρεύματα που υποστηρίζει η φίλο- ιμπεριαλιστική ¨αντικαπιταλιστική¨ Αριστερά της ¨συμπόνιας¨ και των ¨ατομικών δικαιωμάτων¨.

  Δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που υπάρχουν σε κάθε χώρα για να ενταχθούν. Δεν ενδιαφέρονται εάν με την παρουσία τους δημιουργούν συνθήκες ¨ντάμπιγκ¨ στις εργασιακές συνθήκες , αμοιβές και στον τρόπο διαβίωσης στις περιοχές που εκ των πραγμάτων ¨συνωστίζονται¨ … Δεν τους ενδιαφέρει ότι ο καπιταλισμός –ιμπεριαλισμός προσπαθεί με την παρουσία τους να ¨τριτοκοσμιοποιήσει¨ και τις πλατιές εργατικές μάζες των χωρών της Μητρόπολης…

  Ούτε αναρωτιόνται για πιο λόγο οι άρχουσες τάξεις των χωρών τους ¨άνοιξαν την διέξοδο¨, μετά το 1990 , για να μεταναστεύσουν με το ¨κλείσιμο του ματιού¨ από τις άρχουσες τάξεις της ιμπεριαλιστικής μητρόπολης για μια ελεγχόμενη ( δήθεν ¨παράνομη¨ ) μετανάστευση , προσφέροντας ανά 5-6 χρόνια ¨νομιμοποίηση¨ ( άδειες εργασίας και παραμονής )….Υποτίθεται ¨πως δεν ξέρουν¨ και ¨δεν γνωρίζουν…¨ .

  Για άλλη μια φορά για την φιλάνθρωπη ¨Αριστερά μας¨ το ΑΤΟΜΙΚΟ δικαίωμα και συμφέρον πάει πάνω από το ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ( και στις για τις χώρες προέλευσης τους – και για την Ελλάδα ) , απλά μαθήματα ¨σοσιαλδημοκρατικού σοσιαλισμού ¨ , ¨μαρξισμού- λενινισμού¨ και ¨αναρχισμού¨ .

  Και βέβαια μέσα στα αιτήματα για νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ανέφεραν οι απεργοί πως πρέπει να καταγγέλλονται και να καταδικάζονται με αυστηρά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης όσοι έλληνες εργοδότες απασχολούν παράνομα αλλοδαπούς , δηλαδή χωρίς ασφάλιση και αμοιβές αντίστοιχες των ελληνικών συλλογικών συμβάσεων , όπως και οι σύγχρονοι έμποροι λευκής σαρκός , δηλαδή οι διακινητές τους λαθρέμποροι ( ! ). Τυχαίο ( ; ) , δεν νομίζω…

  Γιατί να το κάνουν αυτό άλλωστε , ¨κορόιδα¨ είναι ;

  Να καταγγείλουν ¨αχάριστα¨ αυτούς που τους προσφέρουν ¨ένα κομμάτι ψωμί¨, που τους ανοίγουν το δρόμο για την λατρευτή Μητρόπολη του καπιταλισμού – ιμπεριαλισμού ( ; ) , στην οποία ¨σίγουρα¨ έρχονται με την διακαεί επιθυμία να συμβάλουν στον εκδημοκρατισμό της Δύσης , για να κάνουν ¨σοσιαλιστική επανάσταση…¨ !

  Τέλος πραγματικά οικονομικά κίνητρα που θα διευκολύνουν τους μετανάστες στο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ και θα συμβάλουν επίσης στην αποκατάσταση -φροντίδα τους για όσο χρονικό διάστημα υπάρχουν οι εργασιακές προϋποθέσεις για την παραμονή τους στην Ελλάδα.

  Δεν είναι ¨περίεργο¨ ότι μέχρι τώρα η ¨αντικαπιταλιστική¨ Αριστερά , δεν έχει θέση μέχρι σήμερα αίτημα αποζημίωσης των μεταναστών - ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ¨ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ¨ από το ¨κεφάλαιο¨ το οποίο θησαύρισε τα τελευταία είκοσι χρόνια από την εργασία σε συνθήκες σκλαβιάς ( ΣΕΒ – Ενώσεις Εφοπλιστών , Εργολάβων , Επιμελητήρια Ξενοδόχων , Εστιατόρων ) , αλλά το ζητά από το ¨κράτος¨ ( δηλαδή από τους φορολογούμενους έλληνες εργαζόμενους που είναι αντιμέτωποι με ένα καθημερινά λιγότερο ¨κοινωνικό κράτος ¨ ) ;

  Τυχαίο ( ; ) , δεν νομίζω .

  Σκεφτείτε τους ¨προοδευτικούς¨- καπιτάλ-ληστές¨ της συνομοταξίας Μπόμπολα κ.α. και θα καταλάβετε , γιατί μέχρι σήμερα η ¨Αριστερά¨ δεν ήθελε στο ζήτημα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπών σκλάβων να βλάψει την ¨ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας¨… , ΤΟ ΓΙΑΤΙ - ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ- ¨ΓΡΑΜΜΗ¨ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ - ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

  ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ - Η
  ¨ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ¨ ΤΗΣ ¨ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ¨ ( αντίστοιχος όρος για τον ¨συμπονετικό καπιταλισμό¨ ) ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ...

  Για την ¨Αριστερά¨ και την μελαγχολική – αδιέξοδη- αστική ¨μας¨ τάξη της αρπαχτής μάλλον για λάθος ερμηνεία των στοίχων από το ¨περιμένοντας τους βαρβάρους¨ του Κ. Καβάφη πρόκειται .

  • mpravo avatar
   mpravo @ ΝΤΑΝΤΟΝ 10/03/2011 13:52:41

   εξαιρετικος Δαντονε!
   εγω στο θεμα της ληξης της "απεργιας πεινας" ειδα οτι κατεστη δυνατη γιατι ευρεθησαν ιατρικως χορτατοι! οι καταγγελιες των γιατρων οτι οι εξετασεις τους μονο πειναλεους δεν εδειξαν μαζι με την εισοδο εισαγγελεα στην Υπατια, εληξε την φαρσοκωμεντυ!
   μη πεφτετε στην παγιδα ανσγνωριζοντας νικη απεναντι σην κυβρρνηση! τονιστε την διασταση της απατης μαζι με την δειλια των υπευθυνων και του ΡΑγκουση προσωπικα, να δωσουν τη δεουσα απαντηση στους "θριαμβευτες" και τους χειριστες τους!
   απατεωνες και δειλο συνεθεσαν ενα
   κολοσσιαιο ψεμα, με θυμα παλι την ελλαδα και το μελλον της!

 135. zame avatar
  zame 10/03/2011 11:31:00

  SOS προς πασα κατευθυνση.. εμφανέστατη και καταφανέστατη Εκβιαστική προσπάθεια αλιωσης του πληθυσμού και οχι μονον.

  ΤΟ ΦΥΓΕ ΕΣΥ (τιμωρουν τον γηγενη λαο ) ..ΕΛΑ ΕΣΥ(σαν νεοι επενδυτες..?)ΘΥΜΗΖΕΙ το "σκηνικο" προς τερψην για αλιωση του επερχομενου εκλογικου αποτελεσματος..
  και μετα αναρωτιουνται γιατι βγαζει στο εξωτερικο τα λεφτα του ο κοσμος..

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ zame 10/03/2011 11:35:53

   Είναι ήδη εμφανής η προσπάθεια αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού.
   Αρχίζουμε να ξεχνάμε την ελληνική ορθογραφία.

 136. Στέργιος avatar
  Στέργιος 10/03/2011 11:32:55

  @ Κάποιος

  Οποιαδήποτε εθνοτική ομάδα μπορεί να αφομοιωθεί σε μια άλλη χώρα, φτάνει να μη ξεπερνά ένα συγκεκριμένο ποσοστό τού πληθυσμού. Τη Χαβάη την έχεις ακουστά; Από τότε που την κατέλαβαν και αποίκισαν οι Αμερικάνοι, με Αγγλοαμερικάνους και Γιαπωνέζους εργάτες γης, οι Χαβανέζοι κατέληξαν να αποτελούν ένα ποσοστό 1-2% του συνολικού πληθυσμού τής Χαβάης. Αυτό θέλεις για την Ελλάδα;

  Σύμφωνα με τη λογική σου, όποιος έρχεται στην Ελλάδα θα πρέπει να νομιμοποιείται. Δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι πεινούν στον κόσμο, είναι λογικό να έρθουν όλοι εδώ κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής;

  @ όλοι

  Μην υποτιμάτε την κουλτούρα ατιμίας που διαποτίζει το ΠΑΣΟΚ. Σε τελική ανάλυση, αυτή η κουλτούρα ατιμίας μάς έφτασε εδώ όπου είμαστε. Το ΠΑΣΟΚ λέει ναι σε όλους και μετά κάνει το δικό του. Αν η κυβέρνηση είχε στο μυαλό της να μη νομιμοποιήσει τους εκβιαστές τού "Υπατία", δεν θα το κάνει, ό,τι κι αν τους έχει υποσχεθεί.

 137. λολιτα της αθήνας avatar
  λολιτα της αθήνας 10/03/2011 11:37:36

  το πασοκ εχει οραμα-βλέπει πως του τελειώνουν οι ψηφοφόροι από τις πρασινοδίαιτες στρατιές των κοπριτών και φροντίζει για τον αυριανό ψηφοφόρο. τέτοια μελλοντολογία ούτε ο νίκος χορταρέας ούτε ο κώστας λεφάκης
  ο μπόμπολας φροντίζει για το παρόν-για τον ανασφάλιστο μεροκαματιάρη που θα τον ταιζει με μελλοντικά πιλάφια και γκόμενες στον παράδεισο

  εγω ομως χαιρομαι. χαιρομαι για την ελληνικη κοινωνια που θα γινει μια γροθια, χαιρομαι που θα ειμαστε εμεις εναντιον αυτων. παρα την καπηλευση του κολοτουμπα. παρα τις υστεριες του μιχαλολιακου. θα ειναι ο συριζα με την πλατη στον τοιχο. θα ειναι ο απολυτος εξανδραποδισμος των ελληνικων λαικων στρωματων-πρωτα απο όλων. αυτών που δεν θα εχουν ουτε την παπαρηγα την κινεζα ως αποκουμπι. και τοτε μονο θα σηκωθουμε ολοι μαζι η θα βουλιαξουμε. παρτε το ως πιεσμενη φυσικη επιλογη-θα... αυτορυθμιστούμε! αλλα οι πιθανοτητες ειναι 50-50 αν θα ειναι προς καθαρση η προς μαυριδεροποιηση. οπως και να εχει εγω ετοιμαζω σχεδιο αποδρασης

 138. zame avatar
  zame 10/03/2011 11:45:08

  Σωστα -Καποιος- sorry.
  Αλλα
  τετοιες μαζικές εισροές μεταναστών και όχι Λαθρομεταναστών ούτε σε Χώρες με Υψηλή Βιομηχανική & οχι μόνον Ανάπτυξη (Γερμανια-ΗΠΑ.κλπ.) εδώ έχουμε ΥΨΗΛΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ..με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...
  (ουτε σαν καταναλωτες-λογο ΦΠΑ- δεν δικαιολογουνται)

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ zame 10/03/2011 12:01:02

   Με υστερικές κραυγές όμως, που ζητούν μαζικές απελάσεις, που μιλούν ισοπεδωτικά για άπλυτους, μαυριδερούς, αλλόθρησκους, υπανάπτυκτους μετανάστες που ήρθαν για να αλώσουν την άσπιλη και αμόλυντη ελληνική κοινωνία και για να μαγαρίσουν το κρυστάλλινο dna μας, μόνο επικίνδυνες πολώσεις και εντάσεις δημιουργούνται και όχι ελπίδες για μια καλύτερη κοινωνία.

   Όσο μεταθέτουμε δε τα στραβά και τα άσχημα στους άλλους ,επειδή δεν αντέχουμε να αναλάβουμε τις διαχρονικές ευθύνες μας ως πολίτες για τους πρωθυπουργούς, βουλευτές και δημάρχους που επιλέγουμε και για την αδιαφορία μας για τα κοινά, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τίποτα και θα επαναλαμβάνουμε αενάως τα ίδια σφάλματα.

   • λολιτα της αθήνας avatar
    λολιτα της αθήνας @ Κάποιος 10/03/2011 12:54:36

    αγαπητε καποιε αφηστε καλυτερα τους αλλοιθωρισμους "αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αφτια μου" που λενε και εις το κολωνακι. η θολωση νερων ταιριαζει καλυτερα στα τσιτατα του/της antifa στις διαφορες μεσοτοιχιες οπου βαφτιζεται ναζισμος συλλυβδην οποιαδήποτε αντιχουλιγκανικη (και δη αντιπαοκική!) άποψη. η μαυριδεροποιήση (total black) ποσώς έχει να κάνει με το χρώμα των νεών συνελλήνων μας αλλά με τον κοινωνικό, οικονομικό, θρησκευτικό, αντιοικολογικό (άτσα! το κόλλησα και αυτό για μια πιο αριστερούλικη νότα) σκοταδισμό που αυτοί φέρουν. όσο για το υπόλοιπο φληναφημα μοιάζει με τις γνωστές ονειρώξεις των παπαρηγαίων-τι κάνεις γιάννη-κουκιά σπέρνω

    • Κάποιος avatar
     Κάποιος @ λολιτα της αθήνας 10/03/2011 19:19:40

     Καταρχήν πρέπει να επιλύσουμε τον εγχώριο σκοταδισμό, αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς και μετά ασχολούμαστε και με τον εισαγόμενο.
     Αλλωστε και ο τρόπος που διαχειριζόμαστε το μεταναστευτικό, δική μας ευθύνη είναι και όχι των μεταναστών.
     Αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν η παιδεία, η υγεία, η δικαιοσύνη, η αστυνομία και το κοινοβούλιο είναι μπάχαλο, να είναι μπάχαλο και όλα τα υπόλοιπα.

 139. ο ξένος avatar
  ο ξένος 10/03/2011 11:54:30

  Ευχάριστη και αναμενόμενη εξέλιξη. Έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα, για να αρθεί με τον ομαλότερο τρόπο το αδιέξοδο, έπρεπε να στηθεί ένα σκηνικό όπου τάχα κερδίζουν οι μετανάστες, με τη συμμετοχή των "συμπαραστατών" που θα βοήθησαν, υποθέτω, στο να "πειστούν" οι απεργοί ότι ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά τους. Υπήρξε και εισαγγελική παρέμβαση, ε, άρχισαν να σφίγγουν οι κώλοι. Στην κυβέρνηση ήδη λένε ότι πρόκειται για εφαρμογή του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια. Προφανώς, πρόκειται για επιτυχία της κυβέρνησης.

 140. zame avatar
  zame 10/03/2011 12:05:08

  ...και επειδή σε αυτην την χωρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους Πολιτικούς & Πολιτικες...αποφασίσανε να αλλάξουνε τους πολίτες ?

 141. Κάποιος avatar
  Κάποιος 10/03/2011 12:08:33

  Αρα θεωρείς ότι οι μαροκινοί είναι κατώτεροι πολιτισμικά από τους έλληνες και λοιπούς ευρωπαίους και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει λόγω προφανώς εγγενών χαρακτηριστικών.
  Το γεγονός ότι το Μαρόκο ήταν επί δεκαετίες υπό καθεστώς γαλλικής και ισπανικής αποικιοκρατίας που απομυζούσε τον πλούτο του και εξαθλίωνε τους κατοίκους του, δεν παίζει κανέναν ρόλο για αυτήν την πολιτιστική οπισθοδρόμηση και γκετοποίηση.
  Πάω επίσης στοίχημα ότι πολλοί καθαρόαιμοι Γάλλοι θα λατρεύουν το σκουρόχρωμο χρώμα τους, την κουλτούρα και την θρησκεία τους, γι'αυτό θα κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να τους ενσωματώσουν στην κοινωνία τους με πρωτεργάτες φυσικά τους οπαδούς του Λεπέν.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Κάποιος 10/03/2011 12:34:28

   Oι Γάλλοι, που προφανώς δεν τους γνωρίζεις, δεν έχουν καμία αυταπάτη περι φυλετικής καθαρότητας, όπως δεν έχω ούτε εγώ, που στην οικογένειά μου άνετα βλέπω ρίζες και ιταλικές και αλβανικές. Και δεν είμαι εξαίρεση. Ελάχιστοι Ελληνες με παιδεία πιστεύουν σε φυλετικές καθαρότητες λαών. Αυτά περί της συνήθους αριστερίστικης καραμέλας, την οποία σε συμβουλεύω να πουλάς σε αφελείς που μπορούν να αγοράσουν την πραμάτειά σου. Εγώ δεν την αγοράζω.
   Οσο για την αποικιοκρατία, προφανώς οι Ισπανοί και οι Γάλλοι έμαθαν στους Μαροκινούς να κάνουν από 7 παιδιά ο καθένας και να έχουν και παραπάνω από 1 γυναίκες.
   Σου είπα, την πραμάτειά σου εκεί που πουλιέται...

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ Κάποιος 10/03/2011 13:48:37

   Στην χριστιανική Ελλάδα του 20ου αι πόσες οικογένειες είχαν συχνά 5,6,7,8, 9 ή 10 παιδιά ειδικά στην επαρχία ;
   Επίσης πόσοι χριστιανοί άνδρες έσπερναν εξώγαμα δεξιά και αριστερά ;
   Τουλάχιστον οι μουσουλμάνοι τα αποκαθιστούν, όχι σαν κάτι Πασχάληδες και σια, που πρέπει να βγάλει απόφαση το διαγαλαξιακό δικαστήριο για να αναγνωρίσει τα εξώγαμα του.

   Την πραμάτεια σου εκεί που πουλιέται.

  • Έρεβος avatar
   Έρεβος @ Κάποιος 10/03/2011 16:54:49

   "Στην χριστιανική Ελλάδα του 20ου αι πόσες οικογένειες είχαν συχνά 5,6,7,8, 9 ή 10 παιδιά ειδικά στην επαρχία ;"

   Πολλοί.

   "Επίσης πόσοι χριστιανοί άνδρες έσπερναν εξώγαμα δεξιά και αριστερά ;"

   Ελάχιστοι.

 142. zame avatar
  zame 10/03/2011 12:22:09

  ..και μαλιστα απο Αυτους που κερδισανε τις εκλογες με την ΑΠΟΧΗ να ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 60%..!!! ετσι
  ( στο ΧΑΛΑΡΑ το θυμαστε ..? Λαζοπουλος-Σταροβας )

 143. report24 avatar
  report24 10/03/2011 12:32:52

  Ντροπή για την απόφαση στην Υπατία…Έπεσε αμαχητί η κυβέρνηση.. Τους βρίζει όλη η χώρα..
  Σχόλιο report24.gr
  Μέχρι τώρα ξέραμε πως την Ελλάδα την πουλάγανε…από σήμερα μάθαμε πως την δίνουν τσάμπα….Γελάνε μέχρι στο Μπακλαντές με την απόφαση της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών της Υπατίας από την Κυβέρνηση…
  Έπαιρναν τηλέφωνα από τα τηλεφωνία στην χώρα του και τους λέγανε τα νέα… «Νενικήκαμεν» η «Πόλη Εάλω»…Ετοιμαστείτε τώρα και για το μεγάλο κύμα λαθρομεταναστών από την Λιβύη και την Αίγυπτο και αφήστε εμάς τους Έλληνες…. ΝΤΡΟΠΗ…!!!

  • pizza avatar
   pizza @ report24 10/03/2011 23:04:01

   Περνανε τηλεφωνο στη χωρα τους και τους ελεγαν να ερθουν και αυτοι εδω.

 144. Θησειώτης avatar
  Θησειώτης 10/03/2011 13:54:02

  Μέσα στη μιζέρια του κρατικού μορφώματος που ζούμε, ευτυχώς γελάω με τους υπεργολάβους του ραγκούση, οι οποίοι από χθες το βράδυ ξαμολήθηκαν στα φόρουμ.

 145. oDYssEAS avatar
  oDYssEAS 10/03/2011 14:38:39

  ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
  Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΔΡΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΩΝ
  ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΩΜΕΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΕΥΘΥΝΗ
  Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ
  ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
  ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΒΑΧΤΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ
  Η ΕΛΛΑΣ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ
  Η ΒΡΩΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Ο ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ
  ΟΞΥΓΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΠΙΣ

 146. dem avatar
  dem 10/03/2011 18:00:55

  ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ

  Νοιώθω πολύ περήφανος που οι μαγκρεμπίνοι μετανάστες επέλεξαν την πατρίδα μου ως τόπο εγκατάστασής τους, όπως έλεγε και ο Πάκης Παυλόπουλος παλαιότερα. Νοιώθω επίσης πολύ περήφανος για την δημοκρατική κυβέρνηση μας του Πασοκ που μετά από δύο μήνες έδωσε ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα της μετανάστευσης από το Μαρόκο και κυρίως χωρίς να χαθεί ούτε μία ανθρώπινη ζωή. Μεγάλη επιτυχία η οποία πρέπει να εορτάζεται ετησίως. Προτείνω η 9η Μαρτίου να καθιερωθεί ως "ημέρα των μεταναστών" στην Ελλάδα, όπου οι μετανάστες θα μπορούν άφοβα να μετακινούνται όπου θέλουν χωρίς εισητήριο, να πουλάνε οτι θέλουν χωρίς κανένα φραγμό και έλεγχο, και προπάντων να καταλαμβάνουν οποιοδήποτε δημόσιο κτίριο ελεύθερα και να παραμένουν εκεί για όσο χρόνο επιθυμούν. Έτσι θα νοιώσουν τι σημαίνει ελευθερία στο Γιουνανιστάν και πόσο μπροστά είμαστε στην Ευρώπη γενικότερα. Ελπίζω τώρα μετά τα γεγονότα στην Βόρειο Αφρική, μισό εκατομύριο άραβες βερβέροι μετανάστες να βρούν απάνεμο λιμάνι στην φιλόξενη χώρα μας. Μόνο που θα χρειαστούνε περισσότερα του ενός τζαμιά για να επιτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Ένα τζαμί στον Βοτανικό δεν χωράει τόσες χιλιάδες κόσμο. Ακούνε οι μουσουλμάνοι οτι στην Αθήνα δεν υπάρχει τζαμί και δεν θα έρχονται. Αρχίζω και ανησυχώ. Γι' αυτό πρέπει η ανέγερση τζαμιών να μπεί στα επιχειρησιακά προγράμματα της κυβέρνησης, π.χ. στα ΕΣΠΑ, που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ κατά 75% και το υπόλοιπο 25% από το Ελληνικό δημόσιο. Στην ανάγκη ας δανειστούμε βρε αδελφέ με οποιοδήποτε επιτόκιο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους αδελφούς μας μουσουλμάνους χωρίς τζαμιά. Είναι ντροπή για την Αθήνα, και κατ' επέκταση για όλη την Ελλάδα , όπως θάλεγε και ο Γκιώργκο. Επειδή όμως περνάμε δύσκολες μέρες που είναι ακόμη πιό δύσκολες για τους κακόμοιρους τους μετανάστες μας λογω της οικονομικής ύφεσης, προτείνω να τους δοθεί ένα συμβολικό μηνιαίο βοήθημα 300 (τυχαίο;)ευρώ για να ανταπεξέλθουν μέχρι να περάσει η κρίση. Να μας βοηθήσει και η ΕΕ με άτοκο δάνειο προκειμένου να τους κρατήσουμε εδώ. Τούς παίρνουμε όλους. Στην ανάγκη να διοργανώσουμε εράνους όπου κάθε μία Ελληνοπούλα θα προσφέρει οτι μπορεί για συμπαράσταση. Τα γράφω και κλαίω. Θα μπορούσαμε να εκποιήσουμε σταυρουδάκια που τόσο τους αρέσει να τα αφαιρούν από τις γυναίκες. Επίσης να τους δώσουμε εθελουσίως τα κινητά μας , όχι σαν τον σπαγγοραμένο τον Μάϊνα. Όσες από εμάς έχουν οπές προς ευχαρίστησή τους να τις προσφέρουν αφιλοκερδώς.Επιτέλους είμαστε μία πολυ-πολιτισμένη κοινωνία. Ο Τζέφρυ ο φίλος μου κι' εγώ το ονειρευόμασταν από τότε που μέναμε στις ΗΠΑ. Το πράσινο κοράνι, το πράσινο βιβλίο του Καντάφι και η πράσινη βίβλος του Γκιωργκάκη σε απόλυτη αρμονία και συνύπαρξη μαζί με την πράσινη ανάπτυξη του πασοκ και τα πράσινα παπαγαλάκια των εργολάβών. Κοιτάζω γύρω μου και ακούω φωνές ξεχωριστές και συγκινούμαι... "Εμπρός Ανδρέα για μιά Ελλάδα ωραία". Αλλαχ Ακμπάρ σύντροφοι.

  • Αστος avatar
   Αστος @ dem 10/03/2011 21:32:52

   Ε ψιτ μπατιροελληνα.

   Ολα ωραια τα λοιπα αλλα 300 γιουρος ρε αδερφακι μου λιγα τα κοβω, ενταξει ειπαμε μεταναστες αλλα οχι και να μας πιασετε τον κ_λ_ !!!!

   Καντα 500 για αρχη και βλεπουμε.... και τα 300 κρατα τα εσυ για τσιγαρα, επισης ριξε μες το ντηλ και κανα δανειακι για να μην ξεκινησουμε και στο ενοικιο και μας τα τρωει κανας ρατσιστοκομπογιανιτοσυμφεροντολογοελληνας.......ξερεις απο αυτα τα ατοκα με αποπληρωμη σε βαθος 25ετιας.

   Και δεν θελω μα-μου-σουξουμουξου και αηδιες γιατι αλλιως ξανακανω απεργια πεινας και εσεις κατι τετοια ειστε πολυ ευρω-πεοι για να τα αντεξεται.

 147. sakis avatar
  sakis 10/03/2011 18:09:39

  Την έκτη ημέρα της απεργίας πείνας που ξεκίνησε το Σάββατο βράδυ, έκλεισε σήμερα ο πρόεδρος των εργαζομένων του Καζίνο Ρίο, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος. Ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος είναι συνδικαλιστής και μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΕ και από το Σάββατο το βράδυ μένει σε μια σκηνή στις εγκαταστάσεις του καζίνο διαμαρτυρόμενος με αυτό τον τρόπο για τις απολύσεις των 26 υπαλλήλων του Καζίνο Ρίο.

  Ο απεργός λαμβάνει μόνο υγρά και δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει στο σημείο, μέχρις ότου η εργοδοσία του καζίνο πάρει πίσω τις απολύσεις των 26 συναδέλφων του. Μαζί του βρίσκονται οι απολυμένοι συνάδελφοί του όπως επίσης και οι συνδικαλιστές του εργατικού κέντρου Πάτρας και της ΓΣΕΕ.

  Το ερωτηματικό που τίθεται προς την κυβέρνηση και προς τα μέλη της είναι απλό. Θα ασχοληθεί άραγε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τα δίκαια αιτήματα του απεργού που είδε τις ζωές των 26 συναδέλφων του να ανατρέπονται ξαφνικά ή θα τον αφήσουν στην μοίρα του όπως συμβαίνει με τον κάθε Έλληνα πολίτη που διαμαρτύρεται και διεκδικεί, αλλά δεν απειλεί να κάψει την Αθήνα όπως κάποιοι άλλοι.

  Τελικά σε αυτή τη χώρα για να κερδίσεις από το Δημόσιο αυτά που ζητάς πρέπει να είσαι Έλληνας πολίτης ή παράνομος μετανάστης;
  πηγή:defencenet
  Σιγά μην ασχοληθεί η κυβέρνηση και οι ακροαριστεροί φασίστες της συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους κατώτερους Έλληνες με το κατώτερο dna ,αυτούς τους υπανθρώπους ξέρετε εσείς γιατί αν δεν είναι κάποιος Αφγανομπαγκλαντιανός λαθρομετανάστης που η ζωή του αξίζει περισσότερο από τον Ελληνα την έχει βάψει φίλε συνέλληνα αυτοκτόνησε από τώρα αν θες γιατί η ''αγ'άπη'' των ''αλληλέγγυων'' ισχύει για όλους εκτός αν είσαι Έλληνας
  νόμιμος και φορολογούμενος

 148. zame avatar
  zame 10/03/2011 18:22:15

  @ Καποιε
  χρησιμοποιείς επιλεκτική ακραία & στοχευμενη επιχειρηματολογία προκειμένου να πεις ότι τι ?
  ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ..
  (άσπιλη και αμόλυντη ελληνική κοινωνία και για να μαγαρίσουν το κρυστάλλινο dna μας)
  ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΣ...?
  (το κράτος και η πολιτεία να φροντίσει να παρέχεται μόρφωση, προστασία, κοινωνική πρόνοια και ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τίμιους και εργατικούς ανθρώπους και αντίστοιχα να σωφρονίζονται ή να αποκόπτονται από τον κοινωνικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας, τα κακοποιά στοιχεία ανεξαρτήτως φυλής,θρησκεύματος και λοιπών πεποιθήσεων.)
  ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...και οχι μονον.
  ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
  5.800.000 ΑΠΟ 150 ΧΩΡΕΣ ?
  ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ... ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑ-ΘΛΙΒΕΙ.

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ zame 10/03/2011 19:25:27

   Η εγκληματικότητα, η κατάρρευση του κράτους δικαίου και του κράτους πρόνοιας δεν οφείλονται στους μετανάστες αλλά στην ελληνική κακοδιαχείρηση, ανικανότητα,αδιαφορία,αμετροέπεια και λαμογιά.
   Οι δήμαρχοι, περιφερειάρχες,βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοι που μας κυβερνάνε είναι όλοι τους Ελληνες πολίτες και όχι μουσουλμάνοι μετανάστες, το ίδιο και οι δικαστικοί, οι αστυνομικοί, οι διοικητές οργανισμών και φορέων.

 149. zame avatar
  zame 10/03/2011 20:07:13

  Ακριβώς για αυτο τον λόγω...δεν είμαστε στην καταλληλότερη στιγμή για τέτοια..
  ..δηλαδη τι...? συν Αθηνά και χείρα κείνη ?
  .. μιας και βρηκαμε Παπα..αντε να θαψουμε μερικους ..ακομα.?
  .

 150. Romios avatar
  Romios 10/03/2011 20:58:32

  Ας ελπίσουμε, οι υποσχέσεις να ήταν μόνο και μόνο για να ξεφορτωθεί τους λαυρομετανάστες και να τους απομακρύνει από το κτίριο Υπατία. Αν όπως υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι "για την κυβέρνηση η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη" καλά θα κάνει να κοιτάξει, πόσοι αυτοκτονούν από έλλειψη χρημάτων (χάνουν την ζωή τους ) και πόσα παιδιά διέκοψαν τις σπουδές τους γιατί οι γονείς του έμεινα άνεργοι και είναι έτοιμη γιά αυτοκτονία. Ας αφήσει ο Λοβέρδος τις κλάψες. Τον ξέρουμε. Συγγνώμη για το μακροσκελές σχόλιο.

  • pizza avatar
   pizza @ Romios 10/03/2011 22:55:49

   Και τους τρεις στην Μαρφιν και ολους τους αστυνομικους που εχουν σκοτωθει, και, και

 151. pizza avatar
  pizza 10/03/2011 22:53:52

  Μερικοι απο τους τρακοσιους πανε τωρα να δουλεψουν στου Μαγγινα τη βιλλα, εεεεεε συγνωμη αναψυκτικο ηθελα να πω.

 152. mitsosms avatar
  mitsosms 10/03/2011 23:48:00

  Διδάγματα της υπόθεσης 'Υπατία'
  h**p://center24.blogspot.com/2011/03/blog-post_1284.html

 153. sakis avatar
  sakis 12/03/2011 01:26:32

  Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 140 τραυματίσθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο Κάιρο κατά τη διάρκεια συγκρούσεων Κοπτών Χριστιανών με Μουσουλμάνους, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ιερέας της συνοικίας Μοκάταμ, όπου σημειώθηκαν οι συμπλοκές.

  Τα βίαια επεισόδια ξεκίνησαν στη διάρκεια πορείας κοπτών Χριστιανών οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον εμπρησμό εκκλησίας τους, την περασμένη εβδομάδα. Η συμπλοκή ξεκίνησε λίγη ώρα αφότου οι κόπτες διαδηλωτές έκλεισαν λεωφόρο στο κέντρο της αιγυπτιακής πρωτεύουσας, διαμαρτυρόμενοι για τον εμπρησμό ναού τους στην επαρχία Χιλβάν. Η διαμαρτυρία εξαγρίωσε κάποιους Μουσουλμάνους οι οποίοι ήθελαν να περάσουν από το δρόμο.

  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο πλευρές άρχισαν να πετούν πέτρες, ενώ όπως ανέφερε το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, η αστυνομία πυροβόλησε στον αέρα για να διαλύσει το συγκεντρωμένο πλήθος.


  Οι διαμαρτυρίες των κοπτών σημειώθηκαν δύο μήνες μετά την επίθεση καμικάζι σε εκκλησία κοπτών στην Αλεξάνδρεια. Κατά την επίθεση σκοτώθηκαν 23 άτομα. Τον Ιανουάριο Αιγύπτιος καταδικάστηκε σε θάνατο για τη δολοφονία έξι κοπτών και ενός μουσουλμάνου αστυνομικού
  Φανταστείτε ότι μιλάμε για άτομα της ίδιας φυλής Αιγύπτιους και σφάζονται μεταξύ τους λόγω θρησκευτικών διαφορών και μιλάμε για ένα μετριοπαθές ισλαμικό κράτος και εδώ οι μέγα ''δημοκράτες'' και ''φιλάνθρωποι'' προσπαθούν να μας στείλουν στο ψυχιατρείο λέγοντας να ανοίξουμε ακόμα πιο πολύ τα σύνορα και να αφομοιώσουμε μερικά εκατομμύρια Αφγανομπαγκλαντιανών από χώρες ακραίες,φονταμενταλιστικές και σκληροπυρηνικές που λιθοβολούν γυναίκες και καίνε ζωντανούς τους ομοφυλόφιλους και να ενταχθούν σε μια χρεωκοπημένη χώρα,φτωχή που αποτελεί τον ορισμό της χώρας μπανανία-καφενείο θα τρελαθούμε εντελώς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.