#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/03/2010 11:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάγκαλος: «Δεξιοί» και «ηλίθιοι» στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι όσοι από άλλους πολιτικούς χώρους διαφωνούσαν με το ΠΑΣΟΚ ήταν «δεξιοί» και άλλα πολλά. Τώρα μαθαίνουμε ότι κατά τους κ. Ξυνίδη και Πάγκαλο είναι «δεξιοί» και μάλιστα «δεξιότεροι του Καρατζαφέρη» όσοι από το ΠΑΣΟΚ διαφωνούν με το νομοσχέδιο για την απονομή ιθαγένειας στους μετανάστες. Κατά τον κ. Πάγκαλο είναι μάλιστα και μειωμένων πνευματικών ικανοτήτων (!!!)

Θυμάστε την απόφαση της Ν.Ε. Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης για τους μετανάστες και την Ιθαγένεια που δημοσιεύσαμε εδώ: Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ για την Ιθαγένεια.

Βρήκαμε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ την εξής (Ξένη δημοσίευση) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΠΑΣΟΚ -ΟΜΙΛΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (13 ΜΑΡΤΙΟΥ) ...

Η ίδια υπήρχε και στο site του ΠΑΣΟΚ αλλά προφανώς «χάθηκε»: pasok.gr: Ομιλία Σωκράτη Ξυνίδη σε ημερίδα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης.

Διαβάστε και θαυμάστε:
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ: …Και όλα αυτά έγιναν μέσα στους 2 - 3 πρώτους μήνες. Πέρασαν οι διατάξεις για τις προσλήψεις στον ΑΣΕΠ. Πέρασαν οι διατάξεις για την ιθαγένεια και εδώ θέλω να ακούσω πράγματα. Ιδίως από αυτό το κοινό που είμαστε τώρα. Γιατί ντρέπομαι γι' αυτή τη στημένη απόφαση της πλειοψηφίας, της δήθεν πλειοψηφίας, της Θεσσαλονίκης, που είναι λίγο πιο δεξιά από το ΛΑΟΣ. Είναι ντροπή κάποιοι να προωθούν τέτοιου είδους απόψεις μέσα στο ΠΑΣΟΚ….  Υπάρχει μια απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της Θεσσαλονίκης, που αν τη διαβάσετε, τη διάβασε ο Καρατζαφέρης στη Βουλή. Σύντροφέ μου, δεν ακούς Καρατζαφέρη...

  Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: Αυτή είναι, επειδή, με συγχωρείς πάρα πολύ και ακόμα έχουμε επεμβάσεις στην απόφαση, είναι κάπου δεξιά από τον Καρατζαφέρη. Οι οποίοι βεβαίως είναι και τελείως ηλίθιοι, οι άνθρωποι αυτοί που ομοφώνως αποφάσισαν, είναι εντελώς ηλίθιοι, δεν έπρεπε να κινούνται στην κοινωνία ελεύθεροι, θα έπρεπε να είναι σε κάποιο άσυλο.

Θα δώσω 2 παραδείγματα. Απαιτούν από τους μετανάστες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια, να γνωρίζουν καλά την ελληνική ιστορία και την ελληνική γλώσσα. Καταλαβαίνετε ότι με βάση μόνο αυτό το κριτήριο, περίπου ο μισός ελληνικός λαός πρέπει να του αφαιρεθεί η ιθαγένεια. Πρόκειται για γελοίο, δεν ξέρω μέσα από ποιες διαδικασίες αναδείχθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής στη δεύτερη πόλη της χώρας, αλλά προφανώς κ. Σωκράτη, εκεί πρέπει να παρέμβεις.Κάλεσε μια ολομέλεια της Θεσσαλονίκης και βάλε τους, τώρα αν η Θεσσαλονίκη είναι έτσι, να τους βάλουμε δίπλα στον Ψωμιάδη και τον Καρατζαφέρη, να τους κάνουμε αγάλματα εκεί πέρα και τελείωσε.

 Σ. ΞΥΝΙΔΗΣ: Αυτό είναι ένα ζήτημα ιδεολογίας και σύγκρουσής μας με τις απόψεις, που κάποιοι θα ήθελαν και το προσπαθούν, να κυριαρχούν στην Ελλάδα. Εκεί είναι οι ιδεολογικές συγκρούσεις. Εκεί είναι η σύγκρουση με τη συντήρηση, με τις φοβίες, με το ρατσισμό και αυτές τις ιδεολογικές συγκρούσεις εμείς θα τις δώσουμε. Και αν κάποιοι νομίζουν ότι θα εξακολουθήσουν να είναι και να θεωρούν ότι φέρουν την ιδιότητα του μέλους και του φίλου του ΠΑΣΟΚ με τέτοιες δεξιές απόψεις, κάνουν λάθος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 15/03/2010 11:27:20

  Να πάει ο Πάγκαλος να τα πει δημοσία αυτά στους απλούς αρβανίτες ψηφοφόρους της Αττικής, του ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, και να δει τι θα ακούσει.
  Ο άνθρωπος έχει ξεφύγει από κάθε μέτρο, από κάθε έννοια σεβασμού όχι μόνο της γνώμης, αλλά και του προσώπου των άλλων: Είναι ψυχοπαθείς, είναι για το άσυλο!
  Επιστροφή στα σοβιετικά ψυχιατρεία.
  Ο Τσαουσέσκου σε μεταμοντέρνα μορφή.
  Ντράπηκα και που τα διάβασα. Λυπούμαι για το ήθος του και λυπούμαι και την οικογένειά του αν ο άνθρωπος αυτός εκδηλώνει τέτοιο ήθος μέσα στην οικογένειά του.
  Κάποιος να του πει όμως του Αντιπροέδρου ότι η ύβρις πληρώνεται. Και στον αρχαιοελληνικό και στον χριστιανικό νόμο.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Μάρκο Τ 15/03/2010 11:50:09

   Ο Πάγκαλος ξεφτιλίζει τους Αρβανίτες. Αποτελεί ντροπή γι αυτούς και τη χώρα.
   Αυτοί που τον ψήφισαν θα πρέπει να αποφασίσουν αν είναι της ίδιας συνομοταξίας με αυτόν και συνεπώς να συνεχίσουν να τον ψηφίζουν ή όχι και στις επόμενες εκλογές να τον στείλουν σπίτι του.

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ Μάρκο Τ 15/03/2010 12:30:09

   Η συντριπτική πλειοψηφία των Αρβανιτών της Αττικής είναι δεξιοί, ειδικά οι Αρβανίτες της ανατολικής Αττικής, πλην Μαρκόπουλου Μεσογείων. Ο Πάγκαλος παίρνει πολλές ψήφους από δυτική Αττική, όπου όμως έχει και πολλούς Μικρασιάτες και άλλους επήλυδες (η Ελευσίνα είναι 50-50, για παράδειγμα και είναι γνωστό ότι οι Μικρασιάτες ψηφίζουν κυρίως ΠΑΣΟΚ ή Αριστερά).
   Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι "αριστερίζοντες" Αρβανίτες είναι λιγότερο πατριώτες από τους δεξιούς ή συμφωνούν με θέσεις σαν αυτές ή ότι θέλουν να δουν Πακιστανούς να τους κουνούν στη μύτη το ελληνικό διαβατήριο καγχάζοντας. Οι Αρβανίτες, δεξιοί ή αριστεροί, είναι από τα πλέον συντηρητικά στοιχεία του ελληνικού πληθυσμού.

  • Greco avatar
   Greco @ Μάρκο Τ 15/03/2010 13:53:08

   εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι οι αρβανιτες ψηφιζαν κυριως πασοκ..,αλλα δειχνεις να γνωριζεις καλυτερα

  • Swell avatar
   Swell @ Μάρκο Τ 15/03/2010 15:05:12

   Η υψηλή χοληστερίνη του δημιούργησε ακατάσχετη στοματική διάρροια.

   http://swell-swell.blogspot.com/2010/03/blog-post_15.html

 2. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 15/03/2010 11:45:21

  Αυτοί που κατέβασαν σημαίες παράδωσαν τον Οτσαλάν ας μας πει τι είναι.

  Ο άνθρωπος συνεχίζει την παράδοση που ο ίδιος δημιούργησε.

 3. DrNo avatar
  DrNo 15/03/2010 11:49:32

  Τον είδα κατά τυχη στο δρόμο. Δεν μπορεί να περπατήσει-τον βαστάνε 2 άτομα

 4. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 15/03/2010 11:55:15

  Θα πρεπει ομως να θεωρουμε σωστη τη φραση οτι οσοι αντιδρουν ειναι δεξιοι αφηνοντας απεξω τα περι ψυχιατρειων.
  Φυσικα και ειναι δεξιοι.Οι μη δεξιοι εχουν μειωμενη ή και καθολου εθνικη συνειδηση οποτε πολυ φυσικο ειναι να μην αντιδρουν.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ ψυχραιμια 15/03/2010 12:09:14

   Δεν είναι έτσι φίλε ξέρω ανθρώπους από ΚΚΕ μέχρι ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνούν με αυτό το έκτρωμα.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ψυχραιμια 15/03/2010 13:29:12

   Ναι αλλά στη διαδήλωση δεν πήγαν. Μόλις κάλεσε το ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΜΕ πήγαν.

  • Greco avatar
   Greco @ ψυχραιμια 15/03/2010 13:59:27

   ελα ρε ψυχραιμια αυτο ειναι υπερβολη που λες.δεν νομιζω οτι ειναι μειωμενης συνειδησης ,αν εξαιρεσεις τους κατα καιρους στρατους του πασοκ που εφερε για να το ψηφιζουν(ρωσοποντιους κτλ..,πχ στη θεσσαλονικη που γεμισε ρωσοποντιους το μονο που ξερουν να λενε ειναι:εγω ειμαι με το πασοκ και δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο)

   εγω γνωριζω ουκ ολιγους δεξιους που θα μπορουσες να πεις οτι επισης εχουν μειωμενη εθνικη συνειδηση

   και μη ξεχνας και το συνθημα του αντρεα το 80"η ελλαδα στους ελληνες".Επειδη καταλαβε οτι με σοσιαλισμους μονο ειναι δυσκολο να πεισει το εκλογικο σωμα,εθεσε και τον εθνικισμο ως διλλημα απεναντι στην "ξενοδουλη δεξια"

 5. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 15/03/2010 12:16:51

  Eίμαστε όλοι δεξιοί, και ο Πάγκαλος είναι ακριβώς αυτό που δείχνει.

 6. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 15/03/2010 12:31:32

  Τώρα καταλάβαμε γιατί βάλαν εναν Μεγάλο Τραγουδιστή στην κυβέρνηση. Τον έχουν για αναλώσιμο αγαθό -αφού βεβαίως ανοίξει με σπουδαιοφάνεια τον βοθρο που έχει για στόμα και τους κάνει τις βρώμικες δουλειές.

  Ναί, ξεπερασμένε πολιτικέ Μαυρογιαλούρειας ποιότητας.Είμαι δεξιά. Φασίστρια, στυγνή καπιταλίστρια, δεξιούρα σαν αυτούς που υπηρετείς.

 7. Νίκος avatar
  Νίκος 15/03/2010 12:31:40

  Ο Παγκαλοτσεσκου ξανακτυπησε. Τα λογια (του) και τις σημαιες τις παιρνει ο αερας. Οσα παιρνει ο ανεμος...

 8. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 15/03/2010 12:40:56

  1. Στο κομματόσκυλο Ξυνίδη που μιλάει για ρατσισμό όσων αντιδρούν στην αθρόα ελληνοποίηση λαθραίων,

  2. Στον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο που τελευταία έχει φτηνήνει πάρα πολύ τη θεολογία του, με μπόλικη φύρα "πολιτικής ορθότητας" και κατηγορεί τους αντιδρώντες για "ψυχολογική ανασφάλεια" (από τον γνόφο της θείας γνώσεως ο Σεβασμιώτατος διαγιγνώσκει τα συμπτώματα της θανασίμου νόσου...),

  3. Στον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, την "καλή χαρά" της απανταχού του Κολωνακίου αντίχριστης προοδευτικάντζας, που ισχυρίζεται ότι στην εποχή μας δεν υπάρχουν γκέτο (εννοεί γκέτο εντός του μητροπολιτικού μεγάρου άραγε, κάτι σαν τα δωμάτια του πύργου του Κυανοπώγωνα;)

  αφιερώνω το εξής κείμενο, φωνή απελπισίας, μίας πραγματική κατοίκου του Κέντρου της Αθήνας:

  http://athenssos.blogspot.com/2009/09/blog-post_9259.html

  Σεβασμιώτατοι, σε λίγο, αν συνεχίσετε έτσι, το ποίμνιο θα αποκτήσει φωνούλα και θα καλείτε τους μπάτσους-γλάστρες που έρχονται στα πανηγύρια να αναλάβουν πραγματικά καθήκοντα....
  Παραβολευτήκατε και βουλιάξατε στους θρόνους σας! Να το ξέρετε, μόνο οι παρατρεχάμενοί σας θα κλάψουν άμα χάσετε τους μισθούς σας!

 9. mn avatar
  mn 15/03/2010 12:44:37

  Και που το κακο; Ειναι καλυτερα να εισαι προδοτης απο "δεξιος"; Κι απο ποτε αποκτησε αξια η γνωμη του Παγκαλου; Αυτος μπορει να αναθεωρησει σε δευτερολεπτα.

 10. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 15/03/2010 12:54:25

  Εδώ πλέον μιλάμε για καθαρή ιδεολογική τρομοκρατία και φίμωση της διαφορετικής άποψης.

  Άντε σε λίγο θα μας δείχνετε και στις γειτονιές ποιοι είμαστε αντίθετοι με το ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ νομοσχέδιο και θα στέλνετε τάγματα αλλοδαπών για να ασκήσουν φυσική βία και τρομοκρατία.

 11. ΚΠ avatar
  ΚΠ 15/03/2010 13:12:45

  Προφανώς ο κ. Πάγκαλος λόγω πάχους (προκαλεί αποδεδειγμένα βλάβη στον εξωτερικό φλοιό του εγκεφάλου) και γήρατος, ξεχνάει (δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι βλαξ ή προδότης) ότι τόσο η ελληνική γλώσσα όσο και η ελληνική ιστορία διδάσκονται (ακόμη) στην Ελλάδα, στην υποχρεωτική πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια (εν μέρει) εκπαίδευση. Οπότε, τουλάχιστον τυπικά, όσοι έχουν απολυτήριο Δημοτικού και Γυμνασίου ή/και Λυκείου, έχοντας επιτύχει στις απαραίτητες εξετάσεις, γνωρίζουν να... μιλούν και αρκετοί εξ' αυτών θυμούνται έστω κάποια βασικά γεγονότα που χάραξαν την Ιστορία μας. Το περίεργο με όλους αυτούς τους αναπάγγελτους στους οποίους επιτρέπουμε να μας ποδηγετούν, είναι η βαθιά τους πεποίθηση ότι ο λαός, δηλ. εμείς, είμαστε ζώα (μάλλον έχει να κάνει με το "κρίνοντας εξ' ιδίοις"). Όταν ο συγχωρεμένος ο παππούς μου ξενιτεύτηκε πριν 70 χρόνια στις ΗΠΑ, έμαθε καλά τα αγγλικά παρότι μπάρκαρε σχεδόν αγράμματος και έδωσε όρκο στο Σύνταγμα και την Σημαία της νέας του - έστω και προσωρινής- πατρίδας. Κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο. Δεν μπορώ να διαννοηθώ πως ο αλλοδαπός μου γείτονας μπορεί να έχει το θράσος να απολαμβάνει τα αγαθά μιας Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας όπως η Ελλάδα και ταυτόχρονα να μην μιλά την γλώσσα της τουλάχιστον αξιοπρεπώς, να μην έχει ορκιστεί ότι σε περίπτωση πολέμου με την παλιά του πατρίδα θα ταχθεί υπό τις στρατιωτικές δυνάμεις της Ελλάδος εναντίον της παλιάς πατρίδας, για να μην μιλήσουμε ότι κανονικά θα έπρεπε και να στρατεύεται ή/και να βαπτίζεται Χριστιανός Ορθόδοξος (κάτι που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει, ειδικά με τα σύγχρονα χανουμάκια που παραδόξως (;) έχουν μια εγγενή ροπή προς την πολιτικη). Ο Μεγάλος Τραγουδιστής ήταν για μια ακόμη φορά Παράφωνος και εναπόκεται στους συμπολίτες μας που ανήκουν ή ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ να αναλογιστούν τις ευθύνες τους ανεχόμενοι τέτοια φασιστικά φαινόμενα._Κ.Π.

 12. Ανανεωτικός avatar
  Ανανεωτικός 15/03/2010 13:15:59

  Εγώ περιμένω την αντίδραση των "εντελώς ηλιθίων"...

 13. ian avatar
  ian 15/03/2010 14:03:22

  Οταν το λίπος φτάσει στον εγκέφαλο, τότε μοιραία η κρίση, η λογική, ο σεβασμός, ακόμα και ο αυτοσεβασμός μειώνεται, τότε η λογική του "παχύδερμου" επιτρέπει τον -μη- σεβασμό της ιστορίας της ίδιας της χώρας του, την ασέβεια προς τον Ελληνα πολίτη και τους αγώνες του, την αποδοχή ότι την Ελληνική σημαία μπορεί να την πάρει ο αέρας από Ελληνικό έδαφός.

  Η λογική του "παχύδερμου" είναι το βόλεμα, η εξυπηρέτηση του αφεντικού, οι υποκλήσεις, (παρόλο τον όγκο του), παραβλέπει ότι θα φτάσει η ώρα που θα τον πάρει και αυτόν ο αέρας... και θα τον σηκώσει...βέβαια θα έχει κάνει τη ζημιά για την οποία έχει στρατολογηθεί, ελπίζουμε μόνο η ζημιά να μην είναι ανεπανόρθωτη.

  Για τον Ξυνίδη τι μπορεί να πει κανείς...κομματόσκυλο του κερατά! "Δημοκράτης γιαλαντζή"! Ολους αυτούς τους ανίκανους, ανήθικους, τους κατ, επάγγελμα μικρομέγαλους απατεώνες ελπίζω να μην τους ξαναψηφίσει ο μαλάκας κυρίαρχος λαός.

 14. Mayri Trypa avatar
  Mayri Trypa 15/03/2010 14:21:35

  Επισκεπτομενος τον δικτυότοπο του ΠΑΣΟΚ πάτησα το ποντίκι να ανοιξει η σελίδα "Το Οραμα μας"
  «Αγωνιζόμαστε για μια Ελλάδα"
  Αφελληνισμένη

  "όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον ίδιο το Λαό»
  Για αυτό απόκτησε το ΠΑΣΟΚ μια ισχυρή καρεκλοκένταυρη γραφειοκρατία που όταν απευθύνεται στα ταπεινά της στελέχη, πάντα αναφέρει την πρόταση «εσείς που είστε κοντά στον λαό»

  «της χωρίς ξένες εξαρτήσεις, επιρροές και επεμβάσεις”
  Για αυτό κάθε υπουργείο απέκτησε έναν ελεγκτή από την Ευρωπαϊκή Ένωση
  Για αυτό ταξιδεύουμε από χώρα σε χώρα και δεν αφήσαμε πρόεδρο ξένης χώρας η πρωθυπουργό χωρίς να τον επισκεφτούμε και χωρίς να μην υιοθετήσουμε τις υποδείξεις τους στο το να κάνουμε.

  «για μια κοινωνία δίκαιη,»
  Για αυτό αυτοί που έχουν κατακλέψει το δημόσιο χρήμα απολαμβάνουν τα καλά της κοινωνικής δικαιοσύνης στις βίλες τους στην Μύκονο, στην Αράχοβα, στα Βόρεια Προάστια, τις καταθέσεις τους και τις off shore εταιρείες τους και σαπίζουν οι κακόμοιροι όχι στις φυλακής τα σίδερα αλλά σε αυτή την μέσα στην άτονη μονότονη ζωή της χλιδής, της πολυτέλειας και της συνεχούς κλοπής, κατάχρησης και ιδιοποίησης.

  «όπου θα σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο»
  Για αυτό το ελαστικό ωράριο, η κατάργηση του Εργατικού δίκαιου, των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, ο εκφυλισμός του συνδικαλιστικού κινήματος, η ανεργία, η φτώχια,

  « και η αποξένωσή του από το προϊόν του μόχθου του•»
  Εδώ είναι αλήθεια, το πραγματώνει το ΠΑΣΟΚ, για να μην αποξενωθούμε από τον μόχθο που μας κλέψανε, θα πληρώσουμε και θα επωμιστούμε το βάρος την θυσία, μέχρι να ξεψυχήσουμε.

  «για έναν άνθρωπο, που θα ολοκληρώνεται πνευματικά και πολιτιστικά»
  Σωστά τα μπουζούκια είναι πολιτιστικά κέντρα και τα στρηπτηζάδικα επίσης και έχουμε δεί όλα αυτά τα τελευταία 20 χρόνια τα πολιτιστικά θαύματα σαν την Ολυμπιάδα, το Μέγαρο Μουσικής, την ιδιωτική τηλεόραση, των Τσάο, της Εσπρεσσο, και των Μεσημερινάδικων, να μας οδηγούν σε έναν νέο χρυσό Αιώνα του Περικλέως.. βεβαίως βεβαίως. Πήξαμε στον πολιτισμό και στην ψυχική και πνευματική ανάταση

  «και θα αναπτύσσει δημιουργικά τις πρωτοβουλίες του σε μια πραγματικά ελεύθερη κοινωνία»
  Έτσι με τους καναλάρχες, εθνικούς νταβατζήδες, εθνικούς οικοδόμους, εθνικούς ασφαλτοδρόμους, εθνικούς ασφαλιστές, εθνικούς τεχνολογόγους, ελεύθερη η κάθε πρωτοβουλία της μάζας των προβάτων

  «δίχως άγχος,»
  Αλήθεια πόσα δις ευρώ για φάρμακα και ψυχοφάρμακα;

  «χωρίς καταπίεση.»
  Καμιά απολύτως. Τα ΜΑΤ και ΜΕΑ για μια Ελλάδα Νέα, ψιλές, ξύλο και χημικά, στις διαδηλώσεις, και αν υποταχτείς δεν θα καταπιεστείς. Απελευθερώθηκα ο άνθρωπος και ζω μέσα στην δημιουργία, την απολαβή των κόπων μου, την ευτυχία, το λαμπρό μέλλον για μένα σαν γεράσω και για τα παιδιά μου…

  "Το όραμα αυτό αλλά και η πορεία για την εκπλήρωσή του προσδιορίζουν την ιδεολογία και τη φυσιογνωμία του ΠA.ΣO.K."
  Εδώ εγώ ολοκλήρωσα.. πλήρης ημερών και οργασμών.

  (1981: Συμβόλαιο με το Λαό)
  Ρε δώστε μου ακόμα ένα συμβόλαιο να υπογράψουμε.. πολύ το ευχαριστήθηκα το πρώτο!!!!

 15. Mayri Trypa avatar
  Mayri Trypa 15/03/2010 14:37:48

  Συνεχίζω τα κλικ στις σελίδες..
  Σελις "Οι αξίες μας"

  «Οδηγός μας είναι οι αξίες μας.»
  Δηλαδή η απαξίωση κάθε έννοιας ήθους, ηθικής, εντιμότητας, φιλότιμου, και η επιβράβευση της λαμογιάς, της κατάχρησης, της κοροϊδίας, του ψέματος, της απάτης, της υφαρπαγής, της εξαθλίωσης του Έθνους.

  «Αυτές καθορίζουν τους στόχους μας, τα θέλω και το κίνητρο των πράξεών μας.»
  Σωστά το λέτε. Καθορίσανε και τους στόχους και τα θέλω και βασικά δε χρειαζόταν να μας εξηγήσετε τα κίνητρα των πράξεων σας. Οφθαλμοφανή!

  «Αυτές ορίζουν το ήθος της πολιτικής μας και τα μέσα της δράσης μας.»
  Παραπέμπω στην παραπάνω παρατήρηση. Μόνο που η λέξη ήθος αποκτά ένα νέο και ενδιαφέρον περιεχόμενο. Όσον αφορά τα μέσα της δράσης.. τα βιώνουμε εδώ και δεκαετίες.

  «Είναι η βάση της ενότητάς μας.»
  Φυσικά στο μουχτι μούχτι χρειάζεται την ενότητα σας και κορακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

  «Ερμηνεύουν την ιστορία μας.»
  Να δεις ερμηνείες των ιστορικών του επόμενου αιώνα… Τι θα γράφουν οι σελίδες του Έθνους για τα κατορθώματα σας!!

  «Φωτίζουν τη διαδρομή μας.»
  Σωστά πήρατε όλους τους προβολείς και μας αφήσατε με τα λυχνάρια για να πορευτούμε.. τι περίεργο όμως που η διαδρομή σας είναι η πραγμάτωση της Σπηλιάς του Πλάτωνα.

  «Μέσα από το πρίσμα των αξιών μας, κρινόμαστε.»
  Ως παραπάνω.. να δεις την κρίση των ιστορικών του μέλλοντος. Θα ζηλέψει ο Σταλινισμός και ο κάθε Ισμός…

  «Και με τη δύναμη των αξιών μας, πετυχαίνουμε.»
  Ως τώρα.. η δύναμη των αξιών σας έχουν επιβληθεί επί της αλλοτρίωσης, της αποξένωσης, του άδικου, των ξένων συμφερόντων, κλπ κλπ… Ζούμε τις εποχές της Του Σαλώ.

  (ποιες είναι επιτέλους αυτές οι αξίες σας γιατί ονομαστικά πουθενά δε τις αναφέρεται..)

 16. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 15/03/2010 14:46:02

  Ύβρις, Τίσις, Νέμεσις.

  Γκέγκε, κ. Αντιπρόεδρε;

 17. Mayri Trypa avatar
  Mayri Trypa 15/03/2010 14:56:47

  στην ίδια σελίδα.. μετά παίρνουμε μαθήματα τι είναι Δημοκρατία

  Δημοκρατία.

  «Δημοκρατία δεν σημαίνει υποσχέσεις, μικροεξυπηρετήσεις και ρουσφέτια. «
  Δεν έχουμε Δημοκρατία για αυτό ζούμε στο κράτος των υποσχέσεων, των μικρομεγαλοεξυπηρετησεων και των ρουσφετιών

  «Δημοκρατία δεν σημαίνει ο καθένας για την πάρτη του.»
  Όχι βεβαια!! Που ακούστηκε ο καθένας για την πάρτη του = Δημοκρατία. Δημοκρατία είναι να δουλεύουμε σαν σκλαβάκια όλοι για την πάρτη σας!

  «Δημοκρατία υπάρχει μόνον εκεί όπου ξεπερνάμε ως πολίτες τον μικρόκοσμο των προσωπικών μας συμφερόντων και φιλοδοξιών.»
  Και να περνάμε στον μεγαλόκοσμο της λαμογιάς των εθνικών νταβατζήδων, των προσωπικών τους συμφερόντων και φιλοδοξιών.

  «Εκεί όπου γινόμαστε ένα στην πορεία για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.»
  Εδώ προφανώς αναφέρεστε για όσους από εσάς κρατούν τις κουτάλες του κρατικού κορβανά και φαντάζομαι ότι συνεννοείστε μεταξύ σας δημοκρατικά ποιος θα πάρει τι και με ποια σειρά. Γιατί τι κοινό στόχο έχουμε όταν εσύ κρατάς και τους 16 μισθούς σου και εγώ στο τέλος θα κρατήσω τα..@@

  «Δημοκρατία σημαίνει διαδικασίες, όπου όλοι έχουν λόγο, όλοι έχουν πρόσβαση, ευκαιρία και υποχρέωση συμμετοχής, δυνατότητα συνδιαμόρφωσης μιας νέας πραγματικότητας.»
  Αυτή η νέα πραγματικότητα, η νέα τάξη πραγμάτων, πόσο καλά είναι φυλαγμένη στο σεπτό κείμενο σας.. Τα προηγούμενα ασχολίαστα γιατί σε αυτές τις διαδικασίες λείπει ο λαός. Προφανώς αναφέρεστε πάλι για τα μεταξύ σας.. στα πολύ υψηλά δώματα. Που ασκείται τα Δημοκρατικά σας δικαιώματα πάνω στις καμπούρες μας όπως οι φεουδάρχες του μεσαίωνα.. πάλι καλά που δεν έχει εφαρμοστεί το Fornication under consent of King η το δικαίωμα της πρώτης νύχτας.

  «Δημοκρατία σημαίνει διαφάνεια, διαβούλευση, αξιολόγηση, έλεγχο της εξουσίας.»
  Σωστά. Και αυτά όλα σημαίνει Δημοκρατία και για αυτό δεν έχουμε Δημοκρατία. Το επιβεβαιώνετε. Ευχαριστώ…

  «Είναι η δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, από τον τοπικό σύλλογο, στην Αυτοδιοίκηση, στην Δικαιοσύνη, μέχρι και το Κοινοβούλιο.Για μας, η δημοκρατία είναι στάση ζωής. Το ήθος και το ύφος των σχέσεών μας. Ο σεβασμός στον πολίτη και η αξιοπρέπειά του.
  Η δημοκρατία δεν χαρίζεται. Κατακτιέται με συνεχείς αγώνες, με καθημερινούς αγώνες. Αγώνες παντού. Από τη γειτονιά μέχρι και το Κοινοβούλιο.»

  Εδώ σταμάτησα μου θυμίσατε την λέξη αξιοπρέπεια και πόνεσα.. πέρα από ότι θυμηθηκα πόσο μακριά είναι η γειτονιά από το κοινοβούλιο.. όχι μέτρα και χιλιόμετρα… αλλά παρσέκ

  Τα υπόλοιπα φαιδρά περί τι είναι Εθνική Ανεξαρτησία.. έτσι ένα σχόλιο μόνο γιατί μαλλον εκμεταλλευτηκα στο έπακρον το antinews...

  Λεει λοιπόν

  Σήμαινε και σημαίνει το δικαίωμα, ο Ελληνικός λαός να επιλέγει ο ίδιος τη μοίρα του, όχι το δικαίωμα να επιλέγει πάτρωνα.

  Εδώ σωστά το λεει..Το δικαίωμα να επιλέγουμε Πάτρωνα δε το είχαμε ποτέ. Προυπήρχανε...

 18. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 15/03/2010 15:03:42

  Φίλος Πασόκος μου είπε ότι ετοιμάζουν τη διαγραφή όλη της Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης...

  • anonymous avatar
   anonymous @ Επώνυμος 16/03/2010 11:09:05

   Μακάρι να το κάνουν. Θα είναι ο τάφος τους. Ίσως γι αυτό να ανεβαίνουν στη Β. Ελλάδα για την εσωκομματική τους συγκέντρωση.

 19. Σαος avatar
  Σαος 15/03/2010 15:26:23

  Ο κ. Πάγκαλος καλά θα κάνει να τιθασεύσει την απόληξη του παχέος εντέρου του καθώς πρόσφατα τα έκανε απάνω του σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή...

 20. kwlotoumpas avatar
  kwlotoumpas 15/03/2010 15:27:24

  άσχετο...οι αρβανίτες ψηφοφόροι του Πάγκαλου από που κατάγονται;

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ kwlotoumpas 15/03/2010 20:22:08

   Να σου απαντήσω: Εἰναι οι μόνοι Έλληνες που δεν είναι απευθείας απόγονοι του Περικλή. Όλοι οι άλλοι είναι.

 21. nancy avatar
  nancy 15/03/2010 16:07:18

  Ο Πάγκαλος είναι επαγγελματίας κομματόσκυλο και καιροσκόπος. Ας τα βάλει με τους δικούς του τώρα. Ελπίζω να μην τους αρχίσει και στα χαστούκια.

 22. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 15/03/2010 16:36:09

  Έτσι. Όποιος διαφωνεί είναι για άσυλο. Αυτό θα πει δημοκρατία. Σεβόμαστε το διάλογο αρκεί να μη διαφωνείτε μαζί μας. Σε αυτήν την περίπτωση δε μας αφήνετε άλλη επιλογή από το να σας αφαιρέσουμε την ελευθερία. Δε φταίμε εμείς. Εσείς φταίτε που αντιστέκεστε.

  ΥΓ. επανέλαβε το κλασικό 'επιχείρημα' ότι αφού οι Έλληνες δεν ξέρουν ιστορία γιατί να ξέρουν οι ξένοι. Οπότε θα επαναλάβω την απάντηση. Δεν κρίνεις το ορθό βάσει μιας κατάστασης που δεν είναι ορθή. Το ότι Έλληνες δεν ξέρουν ιστορία δε δείχνει ότι δε χρειάζεται να ξέρεις ιστορία αλλά απεναντίας φανερώνει ένα πρόβλημα που επείγει αντιμετώπισης από την εκπαίδευση. Την ίδια εκπαίδευση που το ΠΑΣΟΚ άρχισε να γκρεμίζει από τη δεκαετία του 1980 ώστε να γεμίσουμε με Έλληνες αμόρφωτους για να μπορούν τώρα να προβάλλουν γελοία επιχειρήματα σαν το παραπάνω.

 23. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 15/03/2010 16:51:54

  Απορώ κύριε Πάγκαλε, αξιοσέβαστε αντιπρόεδρε της κυβέρνησης γιατί διαρηγνύεται τα ιμάτια σας;
  Ο κ Καρατζαφέρης δεν είναι μαζί με τον Επίτιμο που σας στηρίζουν και επικροτούν τα μέτρα;
  ...Φυσικό είναι να μπερδευτούν οι σύντροφοί σας....

  ΥΓ

  όμοιος ομοίω αεί πελάζει... και ενίοτε βελάζει

 24. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 15/03/2010 17:29:27

  Το έχω πει και το έχω γράψει πολλές φορές, απευθυνόμενος προς τη Νέα Δημοκρατία, για να καταλάβει επιτέλους σε ποιο γήπεδο θα πρέπει να μεταφέρει τον πολιτικό αγώνα. Στο γήπεδο της θεσμικής σύγκρουσης μεταξύ του συγκεντρωτισμού των αριστερόστροφων κομμάτων και του αποκεντρωτισμού των φιλελεύθερων κομμάτων.
  Το ΠΑΣΟΚ δεν αντέχει την εσωκομματική δημοκρατία αλλά και καμία δημοκρατία. Είναι ένα κόμμα βασισμένο πάνω στην συγκεντρωτική νοοτροπία των αριστερόστροφων κομμάτων που κατευθύνει την κομματική του βάση με ντιρεκτίβες.
  Το γήπεδο λοιπόν αυτό είναι προνομιούχο για τη Νέα Δημοκρατία, φτάνει η τελευταία να πάψει να συμπεριφέρεται κι αυτή σαν ένα ολιγαρχικό κόμμα μιας κάστας οικογενειών και να ανοίξει με ειλικρίνεια τη δημοκρατία στη βάση της.
  Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, πως η μόνη λύση για τη Νέα Δημοκρατία και για τον τόπο, είναι να μεταφερθεί ο πολιτικός αγώνας στη λαϊκή βάση και όχι σε επίπεδο της πολιτικής ολιγαρχίας του Κολωνακίου και των ΜΜΕ του καθεστώτος.
  Αυτό το σινιάλο περιμένουμε από τον Αντώνη Σαμαρά για να βγούμε στους δρόμους.

 25. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 15/03/2010 17:31:21

  Άχθος αρούρης!
  Όνομα και πράμα. Καί κυριολεκτικά και μεταφορικά.

  • mn avatar
   mn @ εναςάσχετος 15/03/2010 21:50:53

   Μιλαμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ μαζα, δυστυχως οχι εγκεφαλικη!

  • εναςάσχετος avatar
   εναςάσχετος @ εναςάσχετος 15/03/2010 22:36:32

   Γιατί λες δυστυχώς? Πιστεύεις ότι αν είχε μεγάλη εγκεφαλική μάζα, θα την χρησιμοποιούσε για καλό σκοπό?
   Τελικά, άτομα σαν κι αυτόν χρειάζονται για να καθιστούν σαφές στο ευρύτερο κοινό, τον πραγματικό χαρακτήρα των κομμάτων που τους έχουν.

 26. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 16/03/2010 07:16:37

  Καημένο σχολιάκι μου....σε κατάπιε το μαύρο σκοτάδι.

 27. Δημητρης avatar
  Δημητρης 16/03/2010 11:14:06

  Δυστυχως δεν ακουμε καμμια αντιδραση απο τους "7 ηλίθιους" .
  Μηπως σκεφτονται οτι δεν ειναι εποχη για ηρωισμους τωρα που ηρθαμε στην εξουσια μετα απο 5 χρονια και θα λαδωσουμε ξανα το αντερακι μας .

 28. Factorx avatar
  Factorx 16/03/2010 12:27:43

  Φυσικά κανείς δεν λέει οτι το θέμα το ανέδειξε πρεώτο το antinews

 29. τασος γ.θ avatar
  τασος γ.θ 16/03/2010 16:35:19

  Καλά ρε παιδιά ,εσάς τι σας κόφτει; Σε σας αναφερόνταν ; στους δικόύς του ανθρώπους τα είπε .Συντροφικό το θέμα . Και Ποιός σας είπε ότι ήταν κακό. Μπορεί να συνηθίζουν τέτοιες εκφράσεις μεταξύ τους .
  Απόδειξη το ότι,( όπως σχολιάζεται πιό πάνω ) κανένας από τους 7 δεν είπε τίποτα.!!!
  Και ύστερα αν χρειαστεί και είναι εντελώς απαραίτητο τραβάει κι ένα συγγνώμη και καθαρίζει... σε τα μας τώρα !!
  Βέβαια αν '' και οι επτά, (έχουν τσαγανό) ή, είναι υπέροχοι ή αξίζουν τους χαρακτηρισμους του συντρόφους τους ξανά δικό τους θέμα. Εσάς τι σας κόφτει !!! αυτούς έχουν με αυτούς βολεύονται...

  • anonymous avatar
   anonymous @ τασος γ.θ 16/03/2010 19:28:05

   Κάτι τέτοιοι τύποι φίλε οδήγησαν τη χώρα στον εμφύλιο. Πρόκειται για σκουλήκια και πρέπει να χτυπιούνται για να μη σηκώνουν κεφάλι ποτέ.

 30. GyftoSkopianos avatar
  GyftoSkopianos 16/03/2010 17:19:40

  Αφού καταργήσαν τα καλόπαιδα τον χαρακτηρισμό "εθνική" από το υπουργείο παιδείας, τι περιμένει ο μέγας πολιτικός?


  Κάντε δημοψήφισμα, ρεεεεεεεεεεεεεεε!

 31. Tassos avatar
  Tassos 17/03/2010 11:03:41

  Αυτή η γυναίκα που τον παντρεύτηκε είναι για να την λυπάσαι. Εκτός αν τα λεφτά που θα κληρονομήσει (οσονούπω) είναι πολλά οπότε πάω πάσο.

 32. γιωργος avatar
  γιωργος 21/03/2010 01:13:46

  ο κ Παγκαλος πριν κανει χαρακτηρισμους θα πρεπει να απαντησει τον ελληνικο λαο σε δυο παλια αλλα καυτα ερωτηματα
  1ον. οταν παρεδωσαν τον Οτσαλαν στος τουρκους ποιος/οι πηραν την επικυρηξη που ειχε το τουρκικο κρατος για τον Οτσαλαν?
  2ον. γιατι πουλησαν τα Ιμια στους τουρκους κ κατ'εεκταση κ το αιγαιο?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.