#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/03/2011 10:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Alexis βρήκε το σύνθημα των επόμενων εκλογών: "Γιώργος ή χάος"Mερικές φορές διαβάζω τις βαθυστόχαστες αναλύσεις του κ.Παπαχελά και ξεραίνομαι στα γέλια.

Καλή ώρα εκείνη η φοβερή του ανάλυση για την  …δημοσκοπική άνοδο του ΛΑΟΣ.

Άλλες πάλι φορές προβληματίζομαι γιατί αντιλαμβάνομαι τα μηνύματα που θέλει να μας στείλει.

Ο Alexis, από τότε που έγινε  «μέτοχος» στην εφημερίδα,  μπερδεύει συνεχώς δυο πράγματα, που θα πρέπει να του έμαθαν να ξεχωρίζει εκεί στο Αμέρικα, που σπούδασε δημοσιογραφία.

Άλλο το corporate και άλλο το ειδησεογραφικό τμήμα.

Άλλο ενημέρωση και άλλο κατευθυνόμενη πληροφόρηση.

Διάβασα το άρθρο του με τίτλο «Συντεταγμένα ή άναρχα»,(Καθημερινή 16-3-2011)  όπου  ο Alexis προβληματίζεται  για το πότε θα γίνει η αναδιάρθρωση του χρέους;

Αναρωτιέται, λοιπόν, «Υπάρχει ένα κρίσιμο ερώτημα και όποιος γνωρίζει την απάντησή του μπορεί να προβλέψει τις εξελίξεις στη χώρα μας. Το ερώτημα είναι πότε θα σταματήσει η Ελλάδα και μια αναδιάρθρωση του χρέους της να συνιστούν απειλή για τις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες αλλά και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Πότε, δηλαδή, θα μπορεί να πει το Βερολίνο ότι «εντάξει, τώρα και να κάνετε ένα κούρεμα της τάξης του 40%  στα ομόλογά σας δεν μας πειράζει, είμαστε προετοιμασμένοι και προφυλαγμένοι».

Και απαντάει ως  ….έγκριτος οικονομολόγος: «Είναι προφανές ότι τώρα, ακόμη, δεν είναι έτοιμοι γι’ αυτό το ενδεχόμενο και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το πάνε πιο πίσω. Οι Γερμανοί, αλλά και οι άλλοι βασικοί δανειστές μας, θα ήθελαν αυτό το «συμβάν» να γίνει οργανωμένα και μέσα σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες,¨»

Με άλλα λόγια, επομένως, ο Alexis  στέλνει ένα μήνυμα ότι η αναδιάρθρωση είναι δεδομένη.

Απομένει  να αποφασίσουν οι Γερμανοί, το πότε.

Το λάβατε το μήνυμα;

Όμως ο Alexis,  δεν σταματάει εδώ:

Έχει και άλλα μηνύματα και συνεχίζει:

«Εδώ όμως γεννιούνται δύο άλλα ερωτήματα· πόσο θα μας αντέξουν αν συμπεριφερόμεθα σαν να μην ξέρουμε ότι έχουμε χρεοκοπήσει και πόσο θα αντέξει η σημερινή ελληνική κυβέρνηση. Ο πρώτος κίνδυνος είναι σαφής. Είμαστε εκτός στόχων στα έσοδα, δεν έχει γίνει ουσιαστική περικοπή κρατικής σπατάλης και οι μεταρρυθμίσεις βρίσκονται είτε στο ράφι είτε στα χαρτιά.»

Δηλαδή, οAlexis ομολογεί ότι έχουμε χρεοκοπήσει!!!

Δεύτερον, αποφαίνεται, επίσης, ότι η και η κυβέρνηση έχει χρεοκοπήσει. Αυτό έχει σημασία να το λέει ο Alexis  και η εφημερίδα την οποία διευθύνει γιατί ήταν από τους θιασώτες του μνημονίου και λάτρεις των μεταρρυθμίσεων του Παπανδρέου.

Ο Alexis, επειδή συνήθως είναι καλά πληροφορημένος,  ξέρει  τι θα μας συμβεί και τον Μάιο!  Εδώ λειτουργεί ως ...προφήτης:

«Αν η κυβέρνηση Παπανδρέου συνεχίσει να λειτουργεί όπως τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό σημαίνει ότι θα φτάσουμε τον Μάιο να είμαστε έτοιμοι για μια κόκκινη κάρτα από την τρόικα. Οι άνθρωποί της περιμένουν στη γωνία μετά το «άδειασμα» που υπέστησαν από την κυβέρνηση για τα 50 δισ., ενώ αισθάνονται ότι έχει μειωθεί δραματικά ο αριθμός των υπουργών με τους οποίους μιλούν την ίδια «γλώσσα». Έχουν γίνει δηλαδή από τεσσερισήμισι, δύο και κάτι...»Τι προφητεύει ο Alexis;

Πρώτον ότι η τρόικα θα μας δείξει κόκκινη κάρτα!

Δεύτερον, ότι μας περιμένει στη γωνία.

Τρίτον, ότι δεν μπορούν πια να συνεννοηθούν με την κυβέρνηση.

Το θεωρώ βέβαιο ότι  ο Alexis  δεν τα έβγαλε από το κεφάλι του. Ως έγκυρος δημοσιογράφος θα διασταύρωσε τις πληροφορίες του.

Aπό εδώ και κάτω  αρχίζει τις συμβουλές για να προστατέψει τον εκλεκτό του: «Ο κ. Παπανδρέου λέει στους στενούς συνεργάτες του ότι έχει αντιληφθεί το πρόβλημα και πως ξέρει ότι χρειάζεται μια σφιχτή κυβέρνηση υλοποίησης του Μνημονίου. Έχει ελάχιστο χρονικό περιθώριο για να το κάνει αυτό πράξη.»

Να μην ανησυχούμε, λοιπόν,  επειδή ο κ. Παπανδρέου έχει αντιληφθεί το πρόβλημα και προφανώς θα το διορθώσει, υποθέτουμε εμείς ότι ήθελε να γράψει, αλλά οι σοβαροί δημοσιογράφοι κρύβουν τη χαρά τους.

Στη συνέχεια αρχίζει ένα παραλήρημα κινδυνολογίας: «Ας πούμε ότι η τρόικα θα μας «αντέξει» για ένα διάστημα ακόμη γιατί φοβάται το χάος στην Ελλάδα. Εμείς θα το αποφύγουμε ή θα το προκαλέσουμε μόνοι μας, επιταχύνοντας τις εξελίξεις και ακυρώνοντας τους σχεδιασμούς των δανειστών μας; Τις επόμενες εβδομάδες, αυτό θα κριθεί από το αν ο κ. Παπανδρέου θα λυγίσει απέναντι στο παλιό καλό βαθύ ΠΑΣΟΚ που θα του δείξει τα «δόντια» του σε όλα τα μέτωπα, από τις ιδιωτικοποιήσεις μέχρι το κλείσιμο των σχολείων κ.λπ. κ.λπ. Η μάχη θα είναι σκληρή και το βαθύ ΠΑΣΟΚ θα έχει πολλούς συμμάχους στην Αριστερά, στη ρητορεία σημαντικού μέρους της Ν.Δ. και στις φωνές του λαϊκισμού που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα.»

Συμπέρασμα: Ο καλός στρατιώτης ..Σβέηκ, συγγνώμη Γιώργος ήθελα να πω, θέλει να μας κάνει μια σύγχρονη χώρα, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με το «παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ»,  με την «Αριστερά», αλλά και με «τη  ρητορεία σημαντικού μέρους της Ν.Δ. και στις φωνές του λαϊκισμού που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα»!

Είναι, λοιπόν, προφανές τι θέλει να μας πει ο Alexis.

Η επόμενη μάχη θα είναι  μεταξύ του «φωτός»,  που εκπροσωπεί ο κ.Παπανδρέου (και η συμμαχία των προθύμων που δεν αναφέρει ο Alexis, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) και  του σκότους που εκπροσωπούν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις.

Παλιός ο διαχωρισμός  Alexis!

Για κάτι τέτοιους διχασμούς  μιλούσε  και ο μακαρίτης Μένιος Κουτσόγιωργας!

Εκεί έχεις μείνει;

Και ως καλός δημοσιογράφος, ο Alexis, το καλό το φύλαγε για το τέλος:

«Η έκβαση της μάχης ίσως εν τέλει κρίνει το αν θα γίνει αναδιάρθρωση επισήμως και συντεταγμένα βάσει σχεδίου ή άναρχα και με απίστευτους κοινωνικούς και πολιτικούς κλυδωνισμούς.»

Τι μας λέει, με άλλα λόγια: «Γιώργος ή χάος!»

Να ποιο είναι το δίλημμα των επόμενων εκλογών…

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. manos avatar
  manos 19/03/2011 10:20:56

  Θυμάται κανείς μια Πέπη Τσεσμελή πριν δέκα περίπου χρόνια?
  Ετσι έβγαινε και αυτή σε ένα κανάλι και έλεγε τέτοια διλήματα του χαβαλέ.
  Πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε ένα από αυτά τα καταπληκτικά στιχάκια, πάντως τα περισσότερα ήταν με σεξουαλικά υπονοούμενα του τύπου τι βούρτσα τι ......., ή το ένα ή το άλλο κ.λ.π.
  Πάντως η κοπέλλα έκανε την πλάκα της.
  Εδώ έχει παραχοντρύνει το πράγμα και κάποιος πρέπει να τους σταματήσει.

  Μ.

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 19/03/2011 10:34:24

  Άλλο κόλει κι άλλο τρόλει.
  Τελικά η κοπελιά συνελήφθη να εκδίδεται για 20 ευρώ!!!
  Ήθελε λέει την εμπειρία!

 3. kiki avatar
  kiki 19/03/2011 10:40:56

  Βρε παιδι μου εκει περα στο ντεπαρντμεντ, ιδια φρασεολογια χρησιμοποιουν.
  βαρετοι τυποι, θυμιζουν Μακαρθυ, πω πω , τοσα χρονια μετα, οι καλοι οι κακοι και η κακια τους μοιρα.
  αλλαγη, κατ αρχην φρασεολογιας και συνθηματων, εδω ολοκληρο ΠΑΣΟΚ, παραρτημα της Βιρτζινιας, και εκσυγχρωνιζεται, και οι πληρωμενοι κονδυλοφοροι με αυτα τα επιχειρηματα ακομα κυκλοφορουν.
  Τι θα παθουμε δηλαδη, οτι επαθε και η Κυπρος , υποστηρικτη του σχεδιου Αυναν, και αλλων σχεδιων .
  20011 ειναι , γραφειοκρατες της Βιρτζινια, κουκου.

 4. Υψηλάντης avatar
  Υψηλάντης 19/03/2011 10:43:15

  Αλέξη χρόνια πολλά για τη γιορτή σου.Πες τα.... με τους παλιολαικιστές που λένε πως «λεφτά υπάρχουν» και πάνε σε πορείες για το ασφαλιστικό.

 5. xybab avatar
  xybab 19/03/2011 10:51:50

  Πολύ καλή προσέγγιση και ανάλυση του φαινομένου των νέων γιουσουφακίων(τώρα εκδηλώνονται, εκτελώντας πιστά τις εντολές των νεονταβατζήδικων κέντρων).
  Σημασία εμείς οι άλλοι τι κάνουμε.
  Γιατί παρατηρείται και το άλλο φαινόμενο.
  Τώρα ανακάλυψαν μερικοί την ΕΓΚΥΡΗ της παράταξης και την διαβάζουν μετά μανίας, ενώ πριν....
  Βλέπετε τα εξαπτέρυγα έχουν τώρα ονοματεπώνυμο...
  Και κάνουν πολύ μεγάλο κακό (όσο που δεν μπορείτε να το φανταστείτε, γιατί εμείς οι άσημοι και ταπεινοί κυκλοφορούμε καθημερινά, βλέπουμε και ακούμε...)
  Χρειάζεται συντονισμένη προσπάθεια να μην περνάει η επιχείρηση αποπροσανατολισμού και ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
  Δυστυχώς είμαστε λαός της υπερβολής και της ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ.

 6. Misha avatar
  Misha 19/03/2011 10:54:07

  Οι άνθρωποι είναι χυδαίοι ψεύτες, απατεώνες χωρίς ίχνος τσίπας εφόσον γνωρίζουν πως μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν, μπορούν να καλύψουν όλα τους τα ψέμματα.
  Πέρσι μάς «έσωζαν» με το Μνημούρι, φέτος θέλουν να μάς ξανασώσουν μέσω της συμμαχίας των προθύμων, αφού στο ενδιάμεσο φύτεψαν τρία μνημονιολατρικά αποκόμματα στο κυνοβολείο της διαπλοκής.
  Σα να βλέπω σε μικρογραφία τις «ανθρωπιστικές» επιθέσεις των γιάνκηδων ενάντια σε Σερβία, Ιράκ, Αφγανιστάν...
  Ίδια λόγια, ίδια «ηθική» επιχειρηματολογία του Αlexis με κείνον τον αμίμητο εκπρόσωπο του ΝΑΤΟ , που έκανε το μαύρο άσπρο και μιλούσε για τα νεκρά γυναικόπαιδα σαν «παράπλευρες απώλειες».
  Δυστυχώς είμαστε ΕΡΜΑΙΑ στα χερια τους...

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Misha 19/03/2011 13:12:56

   Ο Γερμανός πρώην Υπουργός Οικονομικών Peer Steinbrück, στην Süddeutsche Zeitung – όπως αναφέρει η Deutsche Welle – υποστηρίζει ότι «η Ελλάδα δεν θα αποφύγει την αναδιάρθρωση».. http://bit.ly/e9OHHd

 7. Κώστας avatar
  Κώστας 19/03/2011 11:04:46

  Δεν υπάρχει φρένο στην κατρακύλα των μνημονιακών...
  Η αυτογελοιοποίσή τους δεν έχει τελειωμό.
  Το άρθρο-ύμνος του Παπαχελά για τον"ελάτε χρυσαυγίτες, πάρτε ένα υφυπουργείο" Καρατζαφέρη, αποτελεί ένα όνειδος για τον Παπαχελά. Θα πρέπει να ντρέπεται σε όλη του τη ζωή.
  Κατόποιν τούτου είναι περιττό να του ζητηθεί να μας πει αν το Μνημόνιο σαν project, που θα έλεγε και αυτός, είναι επιτυχήμενο ή αν πέφτει μονίμως έξω στους στόχους του σκορπώντας παράλληλα φτωχοποίηση;
  Και βέβαια χρειάζεται θάρρος, που δεν έχει ο κ. Παπαχελάς, για να τολμήσει να γράψει δύο αράδες για την Ιρλανδία και τις ουσιαστικές αλλαγές που η νέα της κυβέρνηση επιφέρει στο Μνημόνιο καθώς και για την αταλάντευτη διαπραγματευτική στάση του ιρλανδού Πρωθυπουργού;
  Αλλά τι να περιμένεις από υμνητές του "με την 21 Απριλίου ήμουνα"-Καρατζάφερη;

 8. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 19/03/2011 11:07:49

  Ξεχνά όμως ότι υπάρχει και ο Αλέξης.
  Και για τα δύσκολα, ο Αλέκος και η Αλέκα.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Ο Θείος 19/03/2011 11:28:01

   Αχ, Θείο μου... πάντα σε διλήμματα εγκλωβίζεστε εσείς οι δημοκρατικο"αριστεροί" του Κουβέλη. Ή Αλέξης, ή Alexis δηλαδή. Γι' αυτό και στοιχίζεστε στη συμμαχία των προθύμων που κρατάει ως εφδρεία το εκδοτικοεργολαβικό κατεστημένο.

 9. kiki avatar
  kiki 19/03/2011 11:15:42

  Πεθανε και ο Κριστοφερ, ο υπουργος εξωτερικων επι Κλιντον.
  αντε Αλεξη , μια ο Χολμπουρκ, μια ο Κριστοφερ, φευγουν τα φιλαρακια , μενει εκεινη η γκιοσα μονο, και το παραπαιδι της η οποια τα εχει κανει μανταρα.

 10. ax-bax avatar
  ax-bax 19/03/2011 11:21:33

  Την αριστερά αφήστε τη έξω από τέτοια σενάρια.
  Το ένα κομμάτι της ασχολείται με το να κράζει τον Πάγκαλο και διάφορους βολευτές-σοσιαλΗστες και το άλλο κομμάτι της μόλις πέρασε την πλατεία Συντάγματος συνεχίζει προς στήλες Ολυμπίου Διός,αφήνει πανό και σημαίες και διαλύεται προς Συγγρού-Φιξ. Πλήρης αφασία και ακαμψία που θέλουμε να τη βαφτίζουμε ανυπακοή και αγώνα

  Το παλιό βαθύ ΠΑΣΟΚ ποιο είναι;
  Οι μυστικοσύμβουλοι του Mister θα ήθελα (από το βήμα της βουλής) να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το έργο μακέτο, ο Οτσαλάν, οι μιζαδόροι των έργων και προμηθειών, τα νεοφιλελέυθερα φυντάνια και τα προϊοντα της Goldam Sacs, οι εργατοπατέρες που το μόνο ιδανικό τους ήταν να γίνουν βουλευτές, το κ..λόσπιτο η ροζ βίλα ή τα φουντωμένα μουστάκια των κλαδικών; Ποιό είναι το βαθύ ΠΑΣΟΚ; Μήπως οι σημαίες του ΠΑΚ γίνανε εμβλήματα offshore εταιρειών ;

  Όσον αφορά τη ΝΔ τι να πω;
  Μετά τη σφαλιάρα των 11 μονάδων που κατάφερε ο πολέμιος των νταβατζήδων και πολέμαρχος στα σουβλάκια του Μπαϊρακτάτη ,διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθει.Τα λαμόγια της άρχισαν να πρασινίζουν (....ξέρετε πόσες πράσινες γραβάτες φορέθηκαν..), τα ακροδεξιά/βασιλικά της στοιχεία τραβήχτηκαν στη στοργική αγκαλιά του "λαγός", οι "δε γουστάρω τον Αντώνη" αφού εκδηλώσανε το βαθύ σεβασμό τους στις δημοκρατικές διεργασίες ανάδειξης αρχηγού, φτιάξανε άλλα σχήματα/κόμματα, ο δε Αντώνης έτοιμος είναι να αλλάξει και το όνομα σε ΠΟΛΑΝ ώστε να έρθει στα νερά του και στα ποσοστά του

  Φαίνεται λοιπόν να μην υπάρχει λοιπόν κανένας πολιτικός σχηματισμός να αντιταχθεί στο Γιωργάκη και στα σχέδια του.
  Δύο πράγματα όμως μπορούν να τον εμποδίσουν
  α) η λαϊκή οργή που θα εκφραστεί αυθόρμητα και όχι καπελωμένη και
  β) η ικανότητά του να παίζει μόνος του και να χάνει;

 11. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/03/2011 11:30:52

  Ολους θα μας σωσει η βελουλετα και η αγελαδιτσα. Οχι πηλινο διοτι πας για κακουργημα !! χαχαχαα χαρτοσακουλα. Τωρα "δουλευω" το γιαουρτοπιστολο.

  ΠΠ

 12. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 19/03/2011 11:32:55

  Το άρθρο του Alexis νομίζω ότι δεν πρέπει να το δούμε μόνο ως μια κατά μέτωπο επίθεση.

  Αλλά, κυρίως, ως έναν ανομολόγητο φόβο.

  Οι μνημονιολάγνοι φοβούνται πια τις αντιδράσεις του λαού περισσότερο από ποτέ. Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε μόλις δύο μέρες, δύο υπουργοί της κατοχικής κυβέρνησης ενεργούμενων προπηλακίστηκαν, (είτε με... γαλακτοκομικά, είτε χωρίς).

  Αισθάνονται πως ο φόβος αρχίζει σιγά-σιγά να λιώνει, και πως έρχεται ασυγκράτητη πλέον η οργή. Γι'αυτό και τα δίνουν όλα στην τρομολαγνεία και στην κινδυνολογία.

  Η δική μας απάντηση πρέπει να είναι σταθερή. Απέναντι στη "συμφορά" της αναδιάρθρωσης, εμείς πρέπει να λέμε "δις ιζ πάρτα". Και απέναντι στους μανιχαϊστικούς διαχωρισμούς των πρακτόρων του State Department, εμείς πρέπει να αντιτάσσουμε τη σταθερή και αποδεδειγμένη πλέον πεποίθηση ότι το μνημόνιο φέρνει μόνο δυστυχία.

  Venceremos!

 13. Rote Phane avatar
  Rote Phane 19/03/2011 11:36:17

  Ειναι πολλοι οι Παπαχελαδες.
  Οχι μονο στα ΜΜΕ. Και στα υπουργεια υπαρχουν με διαφορες εκπαιδευτικες περγαμηνες (Λαιονς, Μασσονοι,Σιωνιστες,παπαδοπαιδια, καρφιτσες κλπ. Ολοι φυτευτοι και απορεις πως ο διπλανος σου Τενεκες που τα ξυνει ολη μερα και δεν ξερει ουτε μια ξενη γλωσσα ουτε μπορει να εκφερει μια ολοκληρωμενη προταση γινεται "συμβουλος"(sic) του η της υπουργου κλπ.κλπ.
  Ειναι βαθυ το δικτυο. Το τρεφει ο κοινοβουλευτισμπς και η ψευδοδημοκρατια.

 14. Balafara Hunter avatar
  Balafara Hunter 19/03/2011 12:06:51

  Vote Chaos for President

 15. man8os avatar
  man8os 19/03/2011 12:53:58

  Αλλα την αλλη μαχη της εχει ηδη χασει. Η αληθεια κερδιζει το Ψευδος.
  Κυριε Προεδρε, καντε καθαρση μολις αναλαβετε.
  Οχι ποια στα διαπλεκομενα ΜΜΕ. σε αυτα που εσβησαν τον κυριο Τζαβαρα, σε αυτα που βριζουν τον κυριο Κρανιδιωτη, σε αυτα που σε λιγο καιρο θα σας βριζουν εσας ως εκπροσωποι του φωτος που καταφερονται κατα του σκοτους.

 16. aris. A avatar
  aris. A 19/03/2011 13:59:49

  factor

  Προσπαθώ να βρω αλλά δεν τα καταφέρνω άρθρο της Καθημερινής πριν δύο με τρια χρόνια που αποκάλυπτε οτι μικρότερος ο Καρατζαφέρης έκλεβε με σύριγγα το γάλα που μοίραζε στο Π Φάληρο και άλλα πολλά.

  Μπορείτε να το βρείτε και να το ανεβάσετε δίπλα δίπλα με το άρθρο της προηγούμενης Κυριακής.


  Θα έχει ενδιαφέρον.

 17. ΠαναγιώτηςΖ avatar
  ΠαναγιώτηςΖ 19/03/2011 14:03:42

  factorX: Σε παρακαλώ άλλαξε ψυεδώνυμο - εχουμε τα ίδια αρχικά

 18. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 19/03/2011 14:22:27

  Χαος.

 19. TIMAIOS avatar
  TIMAIOS 19/03/2011 16:38:18

  Δηλαδη ο Αλεξης νοιαζεται τοσο για το καλο μας???/

 20. Nasos avatar
  Nasos 19/03/2011 17:04:49

  βασικά ο Alexis μας λέει πως το μεταπολιτευτικό κατεστημένο που χρεοκόπησε την χώρα,δεν έχει την δύναμη,έστω και αυτήν την ύστατη ώρα,να την σώσει,γιατί κάτί τέτοιο θα σήμαινε την αυτόκατάργησή του
  συνεπώς θα προσπαθήσει σώσει ότι μπορεί-από τα προνόμιά του-οδηγώντας μας σε χρεοκοπία,όταν δώσουν τα πράσινο φως οι ξένοι δανειστές μας και οι εγχώριες τράπεζες
  το ντουέτο ΓΑΠ-Καρατζαφέρη θα αναλάβει αυτό το τιτάνιο έργο-χρεοκοπία του λαού για να σωθεί η λαμογιοκρατία- αναλαμβάνοντας την αρχή με το σύνθημα ''Γιώργηδες ή χάος''

 21. δημης avatar
  δημης 19/03/2011 18:02:51

  "“Γιώργος ή χάος”"
  ΤΟΝ.....ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΝΝΟΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;

 22. anonymous avatar
  anonymous 20/03/2011 17:37:03

  ΧΑΟΣ-ΧΑΟΣ

 23. ΑΓΡΟ avatar
  ΑΓΡΟ 24/03/2011 15:49:59

  ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΟΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ(ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ
  ΠΙΣΣΑ ΚΑΤΡΑΜΙ)ΧΑΛΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.