#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/06/2011 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο τελευταίος εκβιασμός του Παπανδρέου

Σκηνικό εκφοβισμού και εκβιασμώνΤου Κώστα Ροδινού

Χθές είχαμε  το ….μνημόσυνο του Μνημονίου Ι.

-Όπως ανακοινώθηκε η  καταγεγραμμένη ανεργία βρίσκεται στο 16,2%. Πρόκειται για …ρεκόρ! Πάνω από τις 800 χιλιάδες οι άνεργοι με πιθανό το εφιαλτικό σενάριο μέχρι το τέλος του έτους να φτάσουν στο 1.00.000!  Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία, την κοινωνική συνοχή και τα ασφαλιστικά ταμεία.

-Η ύφεση και για το 2011 θα υπερβεί  το 4% (3.8%  εκτιμά η τρόικα, αλλά πότε έπεσαν μέσα;), εξέλιξη  που καθιστά σχεδόν βέβαιη την αποτυχία όλων των δημοσιονομικών στόχων του προϋπολογισμού.

-Όσον αφορά στο έλλειμμα: «Στον προϋπολογισμό του 2011 η κυβέρνηση έθεσε ένα και μοναδικό στόχο: να μειώσει το έλλειμμα κατά τρεις μονάδες του ΑΕΠ, δηλαδή κατά 6,8 δισ. ευρώ. Η κυβέρνηση ωστόσο έχει ανακοινώσει επισήμως πως θέλει να επιβάλει πρόσθετα μέτρα για να συγκεντρώσει 6,4 δισ. ευρώ. Απόκλιση δηλαδή από τον στόχο κατά 100%. Η αποτυχία  είναι καθολική». Αυτά τα είπε χθές  στη Βουλή ο κ. Φλωρίδης!

Μέσα σ’ αυτό το εφιαλτικό τοπίο:

-Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αποδοκίμασαν  τόσο έντονα τον κ. Παπακωνσταντίνου, που ισοδυναμεί με άρση της  εμπιστοσύνης.  Οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του, θα είχε ήδη παραιτηθεί!  Ουσιαστικά η κυβέρνηση δεν έχει υπουργό οικονομικών. Όμως, η …δουλειά έγινε! Οι βουλευτές τα είπαν, η κατάσταση ..εκτονώθηκε προσωρινά. Η ψήφιση του προγράμματος μετατέθηκε, για να στηθεί καλύτερα η παγίδα.

-Ο κ. Σόϊμπλε, ενημέρωσε, εγγράφως,  τους ομολόγους του, αλλά και την ΕΚΤ,  πως,  αν δεν ληφθούν μέτρα, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος μιας «μη ελεγχόμενης χρεοκοπίας».

-Στον κ. Σαμαρά ασκήθηκαν  πρωτοφανείς πιέσεις και του έγιναν  άκομψες υποδείξεις να φανεί  ….«συνεργάσιμος»!

-Η τρόϊκα, με την πολυαναμενόμενη  έκθεση της, διαπίστωσε   «μεταρρυθμιστική κόπωση από το τέλος του 2010»! Δηλαδή το πρώτο εξάμηνο του 2011 πάει χαμένο!

-Στην ίδια έκθεση μας …απειλεί  ότι  η 5η δόση βρίσκεται στον αέρα, εκτός εάν…(υπενθυμίζουμε ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ο κ. Παπακωσταντίνου μας διαβεβαίωνε ότι «δεν υπάρχει θέμα με την 5η δόση!»

Μετά από όλα αυτά, στο τέλος της ημέρας, ο κ. Γιούνκερ  επανέλαβε στερεότυπα  ότι λύση είναι η «αυστηρή εφαρμογή του μνημονίου και η συναίνεση»! Τους θέλουν όλους συνυπεύθυνους  για να μην υπάρχει αντίδραση!

Το σκηνικό του εκβιασμού

Είναι προφανές ότι ο κ. Παπανδρέου, σε συνεργασία με την τρόικα, στήνουν ένα πρωτοφανές σκηνικό εκβιασμού του πολιτικού κόσμου της χώρας και εκφοβισμού της κοινής γνώμης.

Θέλουν να περάσει, πάση θυσία, το Μεσοπρόθεσμό! Και για να το πετύχουν δεν υπολογίζουν τίποτα. Απειλούν, εκβιάζουν, νουθετούν, απαιτούν.

Δείτε τώρα τι σχεδιάζουν. Με το πρόσχημα ότι δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες, η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου μετατίθεται για το τέλος του μηνός. Εν τω μεταξύ:

-Στις 20 Ιουνίου συνεδριάζει  το Εurogroup για να αποφασίσει το νέο πακέτο δανεισμού, το οποίο θα καλύπτει την τριετία 2012-2014.

-Στις 23-24 Ιουνίου συνέρχεται  η Σύνοδος Κορυφής, όπου αναμένεται να εγκριθεί το νέο πακέτο.΄

Αυτό θα συμβεί  υπό την προϋπόθεση ότι θα ψηφιστεί  το μεσοπρόθεσμο που αναμένεται να εισαχθεί στη Βουλή στις 28 Ιουνίου!

Εν τω μεταξύ, όλο αυτό το διάστημα, θα συντηρούνται τα σενάρια καταστροφής.  Θα ασκείται φοβερή ψυχολογική πίεση και στους βουλευτές και στο λαό. Το Μεσοπρόθεσμο θα μοιάζει με ένα πρόγραμμα σωτηρίας που θα μας …γλυτώσει  από την καταστροφή!

Μετά τη Σύνοδο Κορυφής, ο κ. Παπανδρέου θα επιστρέψει στην Ελλάδα ….νικητής και τροπαιούχος και ευθέως θα θέσει το δίλλημα: "εγώ σας …έσωσα, αλλά πρέπει και εσείς να κάνετε κάτι: Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο, τότε δεν εκταμιεύεται η 5η δόση, ούτε εγκρίνεται το νέο πακέτο δανεισμού για την περίοδο 2012-2014!"

«Ψηφίζετε το Μεσοπρόθεσμο ή πτωχεύουμε!’

Ποιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος θα αναλάβει το βάρος να μην το ψηφίσει;

Είναι να απορείς..

Ειλικρινά, είναι να απορεί κανείς με την επιμονή τους!  Εξακολουθούν να επιμένουν σε μια συνταγή που οδηγεί στην καταστροφή. Γιατί;

Μήπως, έχει δίκιο  ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, που χθές είπε, επί λέξει,  στην εκπομπή του Αντένα «Καλημέρα Ελλάδα» : ”Έχουν συμφωνήσει να γίνει χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια“ μεταφέροντας το χρέος σε θεσμικούς επενδυτές;»  «Η μεταφορά του χρέους», είναι η φράση κλειδί.  Ουδείς  τον διέψευσε.

Μήπως έχει δίκιο η Wall Street Journal, που έγραφε τη Δευτέρα ότι η «Ελλάδα πωλείται φθηνά και η Γερμανία αγοράζει»;  Γιατί αν κρίνουμε από το  ότι η DT απέκτησε το 10% του ΟΤΕ, αντί μόλις 400 εκατομμυρίων ευρώ (η κυβέρνηση Καραμανλή είχε πωλήσει το 30% αντί 4 δις ευρώ), ενώ  μεθοδεύεται εντός του 2011 και η πώληση του ΟΠΑΠ, τότε βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας έναντι ευτελούς τιμήματος.

Μήπως τελικά έχει δίκιο Στίγκλιτς, που σημείωνε χθές με άρθρο του στην Project Syndicate. «Η ΕΚΤ θα έπρεπε να προτάσσει το γενικό συμφέρον έναντι του κέρδους των τραπεζιτών και των επενδυτών. Οι άνθρωποι θα πρέπει να τίθενται σε προτεραιότητα και όχι οι μέτοχοι των τραπεζών και οι επενδυτές»; Μήπως τελικά όλα γίνονται για να σωθούν οι τράπεζες;

Συμπέρασμα: Αν το Μνημόνιο Ι ήταν καταστροφικό, το Μνημόνιο ΙΙ θα είναι τραγωδία. Τα αποτελέσματά του  θα είναι δραματικά  για την κοινωνία , την οικονομία, αλλά και την εθνική μας υπόσταση. Θα το επιτρέψουμε;

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 09/06/2011 07:25:45

  Κώστα :
  Η συναίνεση βολεύει για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου Ι. Άρα οι πιέσεις είναι λογικές για να εξασφαλιστούν. Θέλουν τον μαγικό αριθμό 180. Η ΕΚΤ είναι η τράπεζα που κερδίζει τα περισσότερα από την υπόθεση της Ελλάδας. Έρχομαι να πιστέψω ότι η σύληψη DSK επιρέασε την εξέιξη της κατάστασης. Η δε στάση της Αμερικής είναι υποκριτική διότι το ΔΝΤ είναι αυτό που τεχνιέντως κοντράρει την ΕΕ όπως επίσης και οι επενδύσεις 30 δις στην Ελλάδα φανερώνουν την αγωνία για εκμετάλλευση. Όλα είναι θεωρία παιγνίων με μπλόφες ώστε να μας δέσουν χειροπόδαρα. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με το κεφάλι ψηλά. Μάλλον μονόδρομος

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ spiros 09/06/2011 11:28:26

   Mπορεί να θέλουν, αλλά οι 180 είναι άπιαστο όνειρο.
   Το πρόβλημα, όπως μεταφέρεται έξω, είναι οτι η Κυβέρνηση φοβάται και για τους 151.
   Εξ ού και οι υποδείξεις προς τον Σαμαρά να είναι ....συνεργάσιμος!
   Το ζητούμενο είναι να περάσει το Μεσοπρόθεσμο, έστω και με ..μισή ψήφο!

   • Γιώργος Μεσσηνία avatar
    Γιώργος Μεσσηνία @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 13:14:43

    151 δυστυχώς θα έχει...
    Άντε να πάθουν κρίση συνείδησης 1-2 το πολύ κυβερνητικοί βουλευτές, άλλοι τόσοι να παραστήσουν τους εθνοσωτήρες από τη ΝΔ και να το υπερψηφίσουν, μετά υπάρχει πάντα η διαθεσιμότητα της Ντόρας και του Καρατζαφέρη.
    Πιστεύω πως οριακά δεν θα πιάσουν τους 180 βουλευτές!

    • Κώστας Ροδινός avatar
     Κώστας Ροδινός @ Γιώργος Μεσσηνία 09/06/2011 16:31:49

     Γιώργο,
     ο Καρατζαφέρης ήδη δήλωσε οτι θα το καταψηφίσει.

     • Malena avatar
      Malena @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 17:01:08

      Η φερεγγυότητα είναι έννοια που ο συγκεκριμένος δεν αναγνωρίζει. Οπότε πολύ κακώς ασχολούμαστε μαζί του.

 2. Tem avatar
  Tem 09/06/2011 07:37:23

  θέλω να πιστεύω ότι δεν θα το επιτρέψουμε

  • Δήμος avatar
   Δήμος @ Tem 09/06/2011 17:05:18

   «Ψηφίζετε το Μεσοπρόθεσμο ή πτωχεύουμε!’

   Ποιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος θα αναλάβει το βάρος να μην το ψηφίσει;

   ----

   Αυτός που καταλαβαίνει πως μια πτώχευση της Ελλάδας θα προξενήσει μη ελεγχόμενες αλυσιδωτές αντιδράσεις στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. ΔΕΝ θα μας αφήσουν να πτωχεύσουμε. Πρέπει να τα παίξουμε όλα για όλα. Να βρεθούν 30 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και να συντονιστούν για να πουν ΟΧΙ.

 3. kiki avatar
  kiki 09/06/2011 08:19:15

  Οχι και παλι ΟΧΙ.
  Και παλι εξαιρετικα αναλυτικο και κατανοητο το αρθρο σας, αυτο ειναι επιτελους πρεπει να γινει απολυτως κατανοητο στους πολιτες και στους πολιτικους , οτι το ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ προσπαθουν να σωσουν τις τραπεζες εις βαρος των ευρωπαιων πωλητων.
  Τοκογλυφοι και υπαλληλοι των νεκροθαφτων της ΕΕ ειναι.
  Αν οι τραπεζες τους δεν πανε καλα ας τις κλεισουν, μαγαζια ιδιωτικα ειναι, τοσες χωρες τριγυρω με αρχηγους στο τιμονι του κρατους , τους ξαποστειλαν και τα καταφεραν.Ισλανδια, Ουγγαρια- απο την φορολογηση των τραπεζων υπολογιζε να μαζεψει 40δις και μαζεψε 72δις για την απολπληρωμη του δικου της δανειου-Ας τους πεταξουμε εξω να απαλλαγουμε απο την κατοχικη κυβερνηση υπαλληλους των οικονομικων δολοφονων.

 4. kiki avatar
  kiki 09/06/2011 08:20:37

  εχω στο νου μου οτι μας πουλανε , οχι πωλητων αλλα πολιτων.
  Πωλητης η πουλημενος
  ενας ειναι.

 5. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 09/06/2011 08:23:32

  Αυτούς που θέτουν συνέχεια εκβιαστικά διλλήματα αλλιώς τους αποκαλούν στην καθομιλουμένη.

  Στο Ρόιτερ διέρρευσε το κείμενο συμπερασμάτων της τρόικας.
  h--p://www.reuters.com/article/2011/06/08/us-eurozone-troika-report-highlights-idUSTRE7575AS20110608

  Σε ανεξάρτητη αρχή το πρόγραμμα εκποιίη...εεεε, αποκρατικοποιήσεων.
  Έχει και ειδική αναφορά στη ΝΔ και στο οικονομικό της πρόγραμμα

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Γιάννης Φαίλτωρ 09/06/2011 09:50:35

   Kαλημέρα Γιάννη,
   μα ο καυγάς για τις αποκρατικοποιήσει γίνεται!
   Λές να τις αφήσουν έτσι ....ανεξέλεγκτες;

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 10:04:10

    Γι' αυτό και πιέζουν αφόρητα και τον...ανεξέλεγκτο

    • Κώστας Ροδινός avatar
     Κώστας Ροδινός @ Γιάννης Φαίλτωρ 09/06/2011 10:07:52

     Σωστός!

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Γιάννης Φαίλτωρ 09/06/2011 11:19:10

   Καλημερα Γιαννη,
   "However, the mission was of the view that the large tax cuts in the ND's economic program were unrealistic and incompatible with the overall objectives of the adjustment program. "... αυτο ηθελα να μαθω !!! χαχαχααα
   Καταλαβαινουμε τον τροπο σκεψης των Δανειστων!
   " θα δωσω κ αλλο δανειο σε αγορα που δεν εχει και δεν θα εχει $$ με τα μετρα και εξτρα μετρα, οποτε θα κανω παιχνιδι οπως θελω !"

   Μην ξεχναμε οτι τα Δανεια ειναι $$ ΑΕΡΑΣ ! δεν λειπουν απο καποιον για να τα ζηταει !! ( το κεφαλαιο ) αχχαχα ΑΠΑΙΤΕΙ τον τοκο ! *&@~%)&*#)@~

   Τα overall objectives of the program, εχουν διαφορετικο στοχο. Στενγνωμα της αγορας !! με Μνημονιο ΙΙ, και τελος του 2011 οπου κανενας στοχος δεν θα εχει επιτευχθει, οπως και περσυ, θα μας βαλουν στην τελικη πρεσσα για την επομενη δοση ! Στη μεγκενη!

   ΠΠ

 6. player avatar
  player 09/06/2011 08:57:15

  ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.....
  ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
  ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ/ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ.
  ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙΣ Η ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ
  ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΤΙΜΗΜΑ .....ΚΑΙ ΟΤΙ
  ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΤΑ ΓΟΥΔΙ ΜΕΡΙΑ??????????????

 7. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 09/06/2011 08:57:33

  Ο εκβιασμός είναι ίδιο χαρακτηριστικό των μελών της οικογένειας Παπανδρέου.
  Μαζί με την Τρόικα, και τους αξιωματούχους της Ευρωπαικής Ένωσης, ο κ. Πρωθυπουργός έχει σχεδιάσει ό,τι πιό επικίνδυνο θα μπορούσε να σχεδιασθεί τη στιγμή αυτή. Τη δολοφονία της Ελλάδος. Ενα μεγάλο ΟΧΙ από τον Αντώνη Σαμαρά και από κάθε ένα από μας.

 8. STATHIS avatar
  STATHIS 09/06/2011 09:01:52

  Ας μην αντιμετωπίζουμε άλλο τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ τόσο "πολιτικά" αποστειρωμένα . Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΙΔΗΣΗΣ" & ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ . ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ "ΜΙΚΡΟΒΙΑ" ΜΕ (Α)ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ (ο καθείς τη δική του) ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΝOΜΑΣΤΗ : "ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΑΥΡΙΟ !!!"

  Αυτό ας το καταλάβουν και οι "διαμορφωτές" ΑΠΟΨΗΣ .

  *ex mea sententia.

 9. Xmm avatar
  Xmm 09/06/2011 09:28:25

  Ας μην κάνουμε τα νούμερα περίπλοκα με τον ΟΤΕ ας τα πούμε απλά: οι γερμανοί της dt μόλις γλίτωσαν 900 εκ ευρώ απο αυτά που θα έπρεπε να είχαν δώσει. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα ανακαλύψουμε ότι απο τα 900 καμία 100στη πήγαν σε χρήσιμες πληρωμές.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Xmm 09/06/2011 09:51:15

   !!!

 10. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 09/06/2011 09:41:15

  Ένα εκπληκτικό κείμενο.Συγχαρητήρια.Τα λέει όλα.Η χώρα και οι πολίτες της ταπεινώθηκαν,εξουθενώθηκαν....και,τώρα με αυτά που έχουν σχεδιάσει οι κυβερνώντες,διαλυόμαστε ολοκληρωτικά....

 11. Pikis avatar
  Pikis 09/06/2011 09:55:55

  Την ώρα που όλοι ασχολούνται με την 5η δόση, ο Παπουτσής έχει μετατρέψει σε όαση ασφάλειας το κέντρο της Αθήνας! Με τα κίνητρα εγκατάστασης νέων ζευγαριών στο κέντρο που εφάρμοσε ο ΓΑΠ, γέμισε πιτσιρίκια που παίζουν ανέμελα η Πατησίων και η Αχαρνών!

 12. Θετταλός avatar
  Θετταλός 09/06/2011 09:58:35

  Nα τι είπε ο Μαχ Keiser πριν λίγους μήνες :

  ”Αν δεν απαλλαγείτε από τους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ στη χώρα σας θα χάνετε δουλειές, η ανεργία σας θα ανεβαίνει και το βιοτικό επίπεδό σας συνεχώς θα πέφτει. Διότι γίνατε αιχμάλωτοι οικονομικών τρομοκρατών. Δεν το έχετε καταλάβει; Διώξτε τους !!! Εκτός αν σας αρέσει κιόλας”

  Κ. Ροδινέ
  Aνέβασε τα βιντεάκια του Κeiser, για να θυμηθούμε τι έλεγε πριν λίγο καιρό.

 13. Pikis avatar
  Pikis 09/06/2011 10:06:36

  Ρε παιδιά, γιατί κανένας δεν θέλει να αγοράσει τα ολυμπιακά στάδια;;; Τόσα δισ πληρώσαμε γιαυτά και τώρα σαπίζουν! Ας τα πάρει ο Μπόμπολας που τα έχτισε και να τα κάνει παιδικές χαρές για τους εργαζόμενους του (ΜΕΓΑ ΤΣΑΝΕΛ, ΑΚΤΩΡ κλπ) ή να τα γκρεμίσει για χωματερές.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Pikis 09/06/2011 11:43:31

   Περιμένουν να τους τα ...χαρίσουν!

   • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
    ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 12:23:20

    ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΤΗΝ CREDIT AGRICOLE
    ME 25 EYΡΩ THN METOXH (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ
    ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ") ?
    ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΜΕ 1,25 (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙΜΗ ).

 14. thanasis avatar
  thanasis 09/06/2011 10:07:12

  Συμφωνώ απολύτως!
  Αυτό που δε μπορώ να κατανοήσω είναι πως ο Αντώνης αφού αντιστέκεται στις πιέσεις ΔΙΕΘΝΩΣ δεν κατεβάζει το λαό στο δρόμο να διώξει τους προδότες.
  Ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος Αντώνη!

 15. Ευμένης avatar
  Ευμένης 09/06/2011 10:08:28

  Πιστεύει ακόμη πραγματικά κανείς ότι τα Μνημόνια Ι, ΙΙ (και ΙΙΙ, ΙV κτλ που θα έρθουν) έγιναν για να σώσουν την Ελλάδα?
  Κάποιοι τα έλεγαν από παλιά, ότι όσα μας δίνουν οι Ευρωπαίοι θα έρθει μέρα που θα τα πάρουν πίσω και με το παραπάνω..
  Βοηθήσαμε και εμείς βέβαια..

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Ευμένης 09/06/2011 10:10:12

   Ευμένη,
   αν μας παρακολουθείς, εμείς από την αρχή γράφαμε οτι το Μνημόνιο δεν έγινε για να σώσει την Ελλάδα, αλλά τους ...δανειστές μας.

 16. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 09/06/2011 10:35:41

  Kύριε Ροδινέ συμφωνούμε όλοι . ΤΟ θέμα είναι να βρείτε την δύναμη να κατονομάσετε τα αφεντικά του Γιώργου. Αλλά την δύναμη αυτή δεν την έχει βρεί ακόμη ούτε η ηγεσία της ν.δ., γιατί αποκλειστικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ γι' αυτά που συμβαίνουν είναι τα αφεντικά και όχι οι υπαλληλοί τους που κατά κύριο λόγο βρίσκονται στο ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα όπως βλέπουμε καθημερινά για ξεκάρφωμα τούς ρίχνουν και ''σφαλιάρες'', εμείς τα λέγαμε ,άλλα έλεγε το μνημόνιο και είσαστε ανίκανοι να το εφαρμόσετε και τις γνωστές αρλούμπες. Έχω ξαναπεί επειδή αρκετούς τους γνωρίζω ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΣΤΑΚΤΟΙ ΛΟΓΩ ΨΥΧΗΣ όχι λόγω ιδεολογίας που είχαν κάποτε , τώρα δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ.

 17. κατερίνα avatar
  κατερίνα 09/06/2011 10:39:31

  Χρειάζεται επικοινωνιακή επίθεση και όχι αντ επίθεση απο τον κ. Σαμαρά.

  Το ΠΑΣΟΚ κινείται σε δύο άξονες για να πετύχει το σκοπό του.
  1. Κάνει και την κυβέρνηση, κάνει και την αντιπολίτευση. Εχει πάντα διαμαρτυρόμενους βουλευτές/πολιτευτές που τελικά μαζεύουν τους δυσαρεστημένους του.
  2. Θέλει να περάσει, και περνάει σε μεγάλο βαθμό, την άποψη συνυπευθυνότητας, όλων για το σημερινό αδιέξοδο. Ετσι μοιράζει τις εθεύνες που του αναλογούν σε ποσοστό 99,9999% σε ένα ευτυχές για την επιβίωσή του ποσοστό 50-50 με τη ΝΔ.

  Πόσο θα περιμένουμε ακόμη;

 18. EΛΛΗΝΑΣ avatar
  EΛΛΗΝΑΣ 09/06/2011 10:40:03

  Υπομονή ... Η Ελλάδα έχει επιβιώσει σε πολύ χειρότερες καταστάσεις. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Πότε είναι το νέο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών ; Έχω μεγάλη αγωνία, πείτε μου .....

 19. anonymos avatar
  anonymos 09/06/2011 10:44:36

  Βρωμοευρωπαίοι κλέφτες πάρτε τα δανεια σας και τον εγκάθετο σας και φύγετε. Δεν πληρώνουμε κανένα φόρο άλλον, ουτε εισφορές ούτε τίποτα, και να μην ξαναπατήσετε το ποδάρι σας στην Ελλάδα. Τώρα.

  • ΠΗΛΕΑΣ avatar
   ΠΗΛΕΑΣ @ anonymos 09/06/2011 15:03:35

   Ότι πεις, αφεντικό !

 20. blue nile avatar
  blue nile 09/06/2011 10:45:37

  Αυτή τη τη στιγμή γινόμαστε θεατές του οριστικού ξεπουλήματος της χώρας. Ο εθνικός πλούτος αλλάζει χέρια έναντι ευτελούς αντιτίμου.
  Θα επιμένουν και σε άλλα μέτρα - φάρμακα που θα μας εξοντώνουν περισσότερο ώστε να μην μείνει τίποτα να πουληθούν όλα τζάμπα , κοψοχρονιά θα τα πάρουν όλα οι παμπόνηροι δανειστές μας που επέβαλαν και επιβάλουν τέτοια θεραπεία για την Ελληνική οικονομία που οδηγεί σε επιτηδευμένη εξαθλίωση και ανάγκη εκποίησης. Σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση -παιδική χαρά του ΓΑΠ.
  Ο κος Ροδινός , που αξίζει πολλούς επαίνους , θέτει το κρίσιμο ερώτημα: Θα γίνει επιτρεπτή από μας η τραγωδία του μνημονίου ΙΙ ;
  Η απάντηση είναι ένα μεγάλο και βροντερό ΟΧΙ !!!
  Ο καθένας να συνεισφέρει ότι μπορεί. Δε είναι απαραίτητο να προσφερει κάτι υλικό. Σημαντικές ζυμώσεις πραγματώνονται στις πλατείες και στους δρόμους όπου λόγω πρωτοφανούς κρίσης βιώνουμε σύγχρονες εκκλησίες του δήμου Σας παρακαλώ να βγείτε και να ενημερώσετε. Όσο μπορεί και αντέχει κανείς. Ο κόσμος που συμμετέχει αντιδρά στις συνέπειες και τα αποτελέσματα της άθλιας πολιτικής της κυβέρνησης αλλά έχοντας υποστεί την προπαγάνδα και τη παραπληροφόρηση του μνημονιακού μπλοκ δυσκολεύεται να κατανοήσει τα αίτια και τον τρόπο που μας έφτασαν εδώ. Διαδηλώνουν αλλά σκέφτονται και το ότι μαζί τα φάγαμε. Ακόμα και έτσι να'ταν, δεν πληρώνουμε όμως και όλοι. Ή θεωρούν το μνημόνιο ως ένα αναγκαίο και αναπόφευκτο κακό.
  Βοηθήστε τους να καταλάβουν καλύτερα...

 21. Σταράτα avatar
  Σταράτα 09/06/2011 10:56:19

  εκλογές εδω καί τώρα

 22. Μανώλης Μηλιαράκης avatar
  Μανώλης Μηλιαράκης 09/06/2011 11:06:46

  Δεν πρέπει να περιμένουμε κάθε μέρα να μαθαίνουμε από τις ειδήσεις για το τι μας ετοιμάζει η κυβέρνηση του Μνημονίου. Οφείλουμε ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες να αποκτούμε έγκαιρα και έγκυρα την ενημέρωσή μας από πηγές αναμφισβήτητου κύρους, όταν βεβαίως αυτό είναι εφικτό. Στην προκειμένη περίπτωση το βιβλίο ' ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ' έκδοση της αντιστασιακής εφημερίδας ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, με τις αναλύσεις του Γ.Κασιμάτη, του Κ. Βεργόπουλου και του Κ. Μπλάθρα που περιέχει, δείδει σε καθένα που γνωρίζει ανάγνωση να καταλάβει ότι προγραμματισμένα μας περιμένει η διάλυση και ως κοινωνία και ως κράτος αν δεν αντισταθούμε τώρα και αποφασιστικά. Άμεσος στόχος μας να φύγει η κυβέρνηση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. Αμέσως μετά ριζικές αλλαγές στο Σύνταγμα ,στο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα.

 23. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 11:12:10

  Καλημερα Κωστα,
  χανουμε πολυτιμο χρονο. χρονος ο οποιος εχει αξια πολυ μεγαλυτερη αυτης που παρουσιαζεται και επικοινωνειται.

  πχ. Ξενοι-Ελληνες σε Εισιγμενες = 51.18% ! / 49.55%
  *Μικρή αύξηση της τάξης του 0,73%, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, σημείωσε η συμμετοχή των ξένων επενδυτών στην κεφαλαιοποίηση του Ελληνικού Χρηματιστηρίου στις 31/5/2011 και έφθασε σε ποσοστό το 51,18% (!!!! ) . Το Μάιο 2010 η συμμετοχή των ξένων επενδυτών ήταν στο 49,55%. Οι Έλληνες επενδυτές στις 31/5/2011 κατείχαν το 47,46% του συνόλου της κεφαλαιοποίησης των μετοχών στο Χ.Α..

  Περαν του ΟΤΕ και καθε ΟΤΕ... αγορασαν την πλειοψηφια των εισηγμενων στο Χρηματιστηριο !!! ΤΣΑΜΠΑ !

  Το Ελλ Δημοσιο, Τα Ασφαλιστικα γιατι δεν αγοραζουν στι 1200 μοναδες??
  Να περασει ο Ιουνιος, και να πουλησουν στις 1400 ? δυσκολο ειναι? ή δε θελουν ανταγωνισμο οι φιλοι??

  ΠΠ

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 11:30:05

   Καλημέρα ΠΠ
   και έλεγα οτι άργησες σήμερα.
   Σωστή η παρατήρηση.

 24. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:31:46

  ΠΠ,
  τα δάνεια είναι αέρας, οταν δεν έχουν εμπράγματες εγγυήσεις!
  Η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι ο ....αέρας, να αποκτήσει στέρεα βάση!

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:38:29

   τα χουμε πει !! Κωστα μου...
   καθως επισης οτι το Μνημονιο ΙΙ θα νομιμοποιησει το ΠΑΡΑΝΟΜΟ Μνημονιο Ι...
   Η δε Δανειακη ΙΙ θα "αντικαταστησει" την Ι !... με εμπραγματες εγγυησεις και νομιμοποιηση της Δ Ι !

   ΠΠ

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:42:14

   ΜΑ υπαρχει ακομη κοσμος που ΑΚΟΜΗ και Σημερα δεν καταλαβαινει οτι τα 500/600Δις χρεος του 2015 ( με τα νεα μεσα ΣΥΝ τα εξτρα των Τραπεζων = 100δις υπολογιζω )
   ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ/ΜΠΡΙΖΕΣ/ΚΟΥΠΙΑ/ΚΟΛΑΝ..... !!!
   ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ! ουτε με Πωληση 300Δις περιουσιας.

   Πωα να το γραψω να γινει κατανοητο? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ !

   Ειτε τεχνητα "αγοραζεις" φθηνα ΤΩΡΑ το χρεος σου κουρεμενο και το ξαναπουλας αργοτερα,
   ειτε περιμενεις το γρυλο.

   Ολα αυτα χωρις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ προγραμμα?
   τσ τσ τσ τσ

   ΠΠ

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 12:13:34

    To σχόλιο για το "consensus" το είδατε? Ανεδαφικό το πρόγραμμα περικοπής φόρων και ασύμβατο με το πρόγραμμα προσαρμογής...

    "However, the mission was of the view that the large tax cuts in the ND's economic program were unrealistic and incompatible with the overall objectives of the adjustment program".
    και καταλήγει
    At the time of writing, it appears unlikely ND will vote favorably the new package of fiscal measures.
    Δηλαδή at the time after the writing τι θα γίνει? Θα δει το φως το αληθινό μο Σαμαράς?

 25. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:37:40

  ΠΠ.
  Κάτι γίνεται με το ΤΤ σήμερα.
  Ανεστάλλει προσωρινά η διαπραγμάτευση της μετοχής του.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:48:41

   περιμενε Ιουλιο οταν δημοσιευσουν τα αποτελεσματα των στρες τεστ 90 Τραπεζων ΕΕ και θα τα ξαναπουμε !! χαχαχα
   100 το Δανειο ΙΙ με εγγυησεις !
   100 σε Τραπεζες για 1.5 χρονο ! ( εξτρα οσων εχουμε δωσει )!!!
   Θα πουλησουμε ΤΤ και ΑΤΕ κλπ με τις εγγυησεις ΜΕΣΑ !!! μαμω τις νυφες !
   εσυ κ εγω δε θα παρουμε μια !! χαχαχα κ ας δωσαμε απο 14-18.000 Ευρω εγγυηση ο καθε Ελληνας !! ετσι για πλακα !

   ΠΠ

  • Μάνος avatar
   Μάνος @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:50:35

   Για ρίξε μια ματιά βρε Κώστα μου, μήπως ανεστάλη και της Aspis Bank;

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:51:35

   "The Bank of Greece will require additional capital buffers against potential further deterioration of the operational environment, based on each bank's specific risk profile. However, the mission wishes to highlight that the outlook for the Greek financial sector is not independent from the choices taken to close the sovereign financing gap."

   ΠΠ ο τσαμπα μπαφερ

 26. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:41:53

  ΠΠ,
  άργησες!
  Δεν είναι σε ...φόρμα σήμερα!
  Εξετάζεται η συγχώνευση ΤΤ και ΤΒΑΝΚ (πρώην ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ)

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:44:09

   Αυτο ειναι "νεο" Last Week χαχαχα
   Οπως και το Αττικα-Προτον

   ΠΠ

 27. st.takis avatar
  st.takis 09/06/2011 11:51:58

  ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ.
  ΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ?

 28. dadelos avatar
  dadelos 09/06/2011 11:52:45

  ΄΄Γιωργο προχωρα τα εχεις διαλυσει ολα΄΄

  • Dal avatar
   Dal @ dadelos 09/06/2011 14:45:37

   Ή ΄Γιωργο προχώρα διάλυσε τα ολα΄΄

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Dal 09/06/2011 15:00:56

    Μην του δίνετε ιδέες...

 29. Περιπτερας avatar
  Περιπτερας 09/06/2011 11:55:09

  Ακούμε για κεφαλικό φόρο, ακούμε για αύξηση ΦΜΑΠ, ακούμε, ακούμε, αλλά τίποτα δεν κάνουμε, μήπως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ο Σαμαράς να ζητήσει εκλογές? Τι περιμένει? Μήπως να περάσουν τα μέτρα πρώτα ώστε μετά να μας πάρουν τα μέτρα για το κοφίνι ….η συμμορία συνεχίζει ακάθεκτη να καταστρέφει τα όνειρα μας, εμείς εδώ γραφούμε τα δικά μας και ο Έλληνας για μια ακόμα φορά εν μέσω εκβιασμών και χάους…. περιμένει στωικά τον θάνατο του. Ο χρόνος είναι χρήμα Αντώνη αλλά ούτε χρήμα υπάρχει αλλά ούτε χρόνος … Δεν αντέχουμε άλλο…

 30. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 09/06/2011 11:55:54

  Μάνο,
  η Άσπίς ΒΑΝΚ έχει μετονομαστεί σε ΤΒΑΝΚ.
  Ανεστάλλει η διαπραγμάτευσή τους επειδή τα ΔΣ ΤΤ και ΤΒΑΝΚ συζητούν την συγχώνευση των δυο τραπεζών με ανταλλαγή μετοχών.
  Το ΤΤ κατέχει το 34% της ΤΒΑΝΚ πρώην ΑΣΠΙΣ.

  • Μάνος avatar
   Μάνος @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 12:05:23

   Το ξέρω Κώστα, για πολλούς όμως παραμένει Ασπίς. Όσο και αν κάποιοι της χάρισαν το ένα Τ και τώρα θέλουν να της χαρίσουν και το δεύτερο.
   Το θέμα είναι να γίνει αύριο το Δ.Σ στο ΤΤ.
   Χθες αναβλήθηκε δυναμικά πάντως.

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Μάνος 09/06/2011 12:11:05

    Στο ΤΤ διαφωνούν με τη συγχώνευση ή στην ΑΣΠΙΣ;

   • Μάνος avatar
    Μάνος @ Μάνος 09/06/2011 12:16:25

    Κάποιοι δεν έδωσαν ποτέ σημασία στο νέο σήμα της Ασπίς.
    ΤBank δεν είπε ποτέ τίποτα σε κανέναν;
    Κρα έκανε.
    Συγκρίνατε τα δύο σήματα των τραπεζών και θα καταλάβετε πόσο δρομολογημένο ήταν.

    Κώστα είναι ποτέ δυνατόν να διαφωνούν τα σαπάκια;

    • Κώστας Ροδινός avatar
     Κώστας Ροδινός @ Μάνος 09/06/2011 12:23:21

     σωστό το ερώτημα και προφανής η απάντηση!

     • Μάνος avatar
      Μάνος @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 12:33:32

      Να υποθέσουμε πως είναι έτοιμο το λάτσιο meal;

     • Κώστας Ροδινός avatar
      Κώστας Ροδινός @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 12:38:16

      "λάτσιο meal";
      ωραίο!
      Who knows?

 31. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 12:04:00

  Κωστα δες εδω... ( απ το λινκ του Γιαννη! )( Προφητη θα βαλω οσα ! και ? γουσταρω! χαχαχαχα )

  However, the mission was of the view that the large tax cuts in the ND's economic program were
  unrealistic!!!!!!!!!! and
  incompatible!!!!!
  with the overall objectives??? ( ποια ειναι αυτα ρε παιδια? πως θα μαζεψετε τα objectives απο αγορα σε υφεση και χωρις σαλιο?? μας δουλευετε? ΝΑΙ ! )

  of the adjustment program. However, the mission concurred with both the government and the opposition that
  - one should work toward the fiscally neutral tax reform ( τι ειναι αυτο? ουδετερο σε τι? )
  , from autumn on,

  with the objective of broadening tax bases, ( χαχα ξερο k ανασκελα το objective!
  eliminating tax exemptions, ( και τουμπα στο ανασκελο )

  which could therefore lead to a reduction in the labor tax rates. ( ο Χουντινι ! )

  At the time of writing, it appears unlikely ND will vote favorably the new package of fiscal measures." ( χαχαα και που εισαστε ακομη !! δεν εχετε καταλαβει! )

  ΠΠ

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2011 12:06:30

   Mission impossible!

 32. λαλακης avatar
  λαλακης 09/06/2011 12:12:37

  Ο Γαπ θα παραμεινει στη θεση του μεχρι το τελος της τετραετιας.
  Απλα αγοραζει χρονο .
  Το θεμα ειναι ποιος θα διαδεχθει;

  Στο Πασοκ ξερουν οτι πολιτικα τελειωσαν μαζι με το κρατικοδιαιτο
  μοντελο παραγωγης ΔΥ.

  Το 2013 τελειωνουν πολιτικα.

  Η ΝΔ ειναι σοβαρη ενναλακτικη λυση;
  Eιναι ενα συχγρονο φιλελευθερο κομμα;

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ λαλακης 09/06/2011 12:28:11

   ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 50%.
   ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ.

   • anonymos avatar
    anonymos @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 09/06/2011 13:12:10

    Θυμάστε τον Μπαμπη Κωνσταντόπουλο?

 33. Delta Lamda avatar
  Delta Lamda 09/06/2011 12:59:53

  οι εκβιασμοι δεν σταματούν στην 5η δόση... μην ξεχνάμε οτι εχουμε και 6 και 7η... οποτε το έργο που βλέπουμε τίς τελευταίες εβδομάδες θα το ξαναδούμε απο Σεπτεμβρη... ετσι για να μην χαλάσουμε και τα μπάνια του λαού... ή μήπως του ΓΑΠ?

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Delta Lamda 09/06/2011 13:15:11

   Καλημέρα
   ορθή επισήμανση.
   Πάντα έτσι θα γίνεται πριν απο κάθε δόση!

 34. ΙΩΝΑΣ2 avatar
  ΙΩΝΑΣ2 09/06/2011 13:11:03

  Πριν απο 15 ημερες περιπου ειχα γραψει σ'αυτο εδω το βημα οτι ο Παπαναδρεου
  θελει να περασει πασει θυσια το Μεσοπροθεσμο εστω και με 150,5 ψηφους και να παει σερνωντας ως το καλοκαιρι του 2013 οποτε η χωρα θα μπει αναγκαστικα στο Μονιμο Μηχανισμο Στηριξης .
  Τα περι προσβασης στην Αγορα ξεχαστε το.
  Απο το 2040 και βλεπουμε.
  Οποτε στις εκλογες του φθινοπωρου του 2013 ο ΓΑΠ μας κουνα το μαντηλι και φευγει εχοντας φτωχυνει και υποθηκευσει την χωρα για πολλα χρονια.
  Παραλληλα θα εχει διαλυθει το ΠΑΣΟΚ(λιγο το κακο) και πιθανοτατα
  αναλαμβανει ο ΣΑΜΑΡΑΣ μια ΕΛΛΑΔΑ σε χειροτερη κατασταση απο το 1949.
  Τι θα μπορει να κανει τοτε ;
  Τιποτα.
  Αν ο Σαμαρας περιμενει να φυγει το ΠΑΣΟΚ χωρις αυτος να ζητησει εκλογες
  ε τοτε θα περιμενει... ως το φθινοπωρο του 2013 παραλαμβανοντας τα συντριμμια του ΠΑΣΟΚ και την αγανακτηση του κοσμου.
  Αν δεν φυγει αμεσα ο ΓΑΠ η χωρα θα αντιμετωπισει το φασμα της φτωχειας και της υποβαθμισης.
  Στο χερι του Σαμαρα ειναι.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ ΙΩΝΑΣ2 09/06/2011 14:22:33

   ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
   ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ Ν'ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ?

 35. Pikis avatar
  Pikis 09/06/2011 13:12:01

  Υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει ότι αυτά είναι τα τελευταία μέτρα;;;
  Σε 1 χρόνο ο βασικός μισθός (αν θα υπάρχει εργαζόμενος) θα είναι 300 ευρώ το πολύ ενώ το αφορολόγητο θα είναι 4.000 ευρώ!
  Ο ΓΑΠ θέλει να χρωστάμε όλοι στις τράπεζες.
  Ας του πει κάποιος ότι το iPad που μοστράρει όποτε του δωθεί ευκαιρία στοιχίζει 2 μισθούς και ότι εμείς του το αγοράσαμε του μπαγλαμά.

 36. anonymos avatar
  anonymos 09/06/2011 13:17:24

  Ο Μπουτάρης το σκάσε τρέχοντας μπροστά στον Μίκη, αλλα γα να αντιληφθούμε ότι δεν επρόκειτο για προσωπική πολιτική Μπουτάρη όπως πάνε να μας πούνε, αλλά για εντολές από ψηλά, ο Δήμαρχος του Πασοκ και εξωμότης της Αριστεράς των Ιωαννίνων Φίλιος, μεθοδεύει το ετήσιο Φεστιβάλ βιβλίου της Πόλης να το διοργανώσει στην κεντρική πλατεία της Πόλης όπου όλως τυχαίως μαζεύονται οι αγανακτισμένοι κάθε μέρα. Μέχρι τώρα το Φεστιβάλ γινότανε στην Παραλία στην Λίμνη.

 37. Pikis avatar
  Pikis 09/06/2011 13:22:11

  Γιατί έχουν κλείσει τα σχόλια στο youtube για το βιντεο με τους "αγώνες" του ΓΑΠ;

 38. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 09/06/2011 14:08:50

  Καλά όλα τα επιχειρήματα, οι διαφωνίες, τα πάντα...
  Να δεχτώ πως λαϊκίζουμε, είμαστε αφελείς κοκ...
  Αυτός ο έρμος ο πρώην οικονομικός δολοφόνος, έχει περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστοριας;
  Έλεγε κάτι αδιάφορο;

 39. roadrunner avatar
  roadrunner 09/06/2011 14:10:46

  Δεν είναι ο τελευταίος εκβιασμός, εδώ μιλαμε για πολλαπλούς, απανωτούς ....εκβιασμούς...
  προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Έχω μια διαίσθηση ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η ψήφιση της άρσης της βουλευτικής ασυλιάς τεσσάρων βουλευτών, δυο εκ των οποίων του ΠΑΣΟΚ για αδικήματα που δεν σχετίζονται με την πολιτική τους δράση... Μήπως εκβιάζουν και τους δικούς τους βουλευτές, ειδικά αν είναι ζωηρούληδες και προσπαθούν να αντιδράσουν ;
  Ψυχολογική πίεση, και παραδειγματισμός για όποιους από τους δκούς τους σκέφτονται να "σηκώσουν κεφάλι" ?

  Θα συνεχίσουν μέχρι την τελική τους πτώση (ή απογείωση) να εκβιάζουν τους πάντες ως πρόσωπα και τα πάντα. Δεν χωράει αμφιβολία.

  Μάχη μέχρι τελικής πτώσης και όποιος αντέξει..

 40. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 09/06/2011 14:25:22

  Για να μη έχουμε καμιά αμφιβολία, το επιβεβαίωσε σήμερα ο κ. Πεταλωτής.
  Για να πάρουμε την 5η δόση, πρέπει αν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο!

 41. Πετρος Μ. avatar
  Πετρος Μ. 09/06/2011 15:29:35

  Θαυμάσιο αρθρο κε Κώστα

  Στους εκβιασμους μια απαντηση υπάρχει.

  -Απευθύνεσαι στον λαό.
  -Εξηγείς ότι δεν μπορείς πλέον νομιμοποιείς αυτή την επιλέμένη πορεία καταστροφής της χώρας και περαιτέρω εξαθλίωσης του λαού της.
  -Δηλώνεις ότι η παρούσα κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν εχει πλέον την δημοκρατική νομιμοποίηση να αποφασισει το οτιδηποτε.
  -Μετασχηματίζεις σε αυτονόητο πολιτικό αιτημα την μαζική αυθόρμητη διαμαρτυρία της πλατείας.
  -ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
  ΖΗΤΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ!!

 42. drider avatar
  drider 09/06/2011 16:20:34

  Παίδες, το πανηγύρι άρχισε!

  Ωραία Ελλάς - πωλητήριο:
  h**p://news.in.gr/economy/article/?aid=1231112790

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ drider 09/06/2011 16:37:08

   Τα έβγαλαν όλα στο σφυρί!

  • Πετρος Μ. avatar
   Πετρος Μ. @ drider 09/06/2011 16:57:26

   Ναι αλλά η ΝΔ πρέπει να πάρει σαφή θέση.
   Πούλημα χωρίς επανεκκινηση = Ξεπούλημα .
   Πωλησεις μεσω σημερινών τιμών χρηματηστηρίου = Εθνικό εγκλημα.
   Πωλήσεις εξαιρετικά κερδοφόρων δραστηριοτήτων = Παράβαση καθήκοντος.

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Πετρος Μ. 09/06/2011 16:58:47

    Πέτρο,
    συμφωνώ απολύτως μαζί σου

   • ΝΩΝΤΑΣ avatar
    ΝΩΝΤΑΣ @ Πετρος Μ. 09/06/2011 17:35:11

    ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    <>

    ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΣΤΥΛ <>

   • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
    ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Πετρος Μ. 09/06/2011 18:45:13

    ΚΟΙΤΑΞΕ ,ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟ IQ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ BLOGS. ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ?

 43. babis avatar
  babis 09/06/2011 16:37:05

  Μου χρωστάς 100 ευρώ, σου δανίζω 100 ευρώ για να με ξεπληρώσεις, πόσα μου χρωστάς;
  100 + τους τόκους (τοκογλυφικούς).............

 44. babis avatar
  babis 09/06/2011 16:46:09

  Όποιος έχει επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες, αν μπορεί να τους ενημερώσει πως: έχω ένα στρέμμα στον Έβρο με θέα τη θάλασσα και χωρίς αεροδιαδρόμους και κουραφέξαλα..........

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ babis 09/06/2011 16:51:51

   Εκεί στον Εβρο, δεν πουλάμε!

   • ΝΩΝΤΑΣ avatar
    ΝΩΝΤΑΣ @ Κώστας Ροδινός 09/06/2011 17:40:39

    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΩΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ. ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
    Α ! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΤΗ ΘΑΨΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΔΡΑΓΩΝΕΣ ?

 45. babis avatar
  babis 09/06/2011 16:55:17

  Εμείς μόνο στην πλάκα, άλλοι και τα σώβρακα μας!!

 46. Tasos avatar
  Tasos 09/06/2011 17:01:49

  ΑΣ ΘΥΜΑΤΕ Ο Κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΛΛΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ,ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ... ΑΝΤΩΝΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ....ΕΚΕΙ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ..... ΑΝΤΩΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ..... ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ,ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΕΖΟΥΝΕ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΟΥ.... ΑΣΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ,ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΒΑΣΗ... Π Ρ Ο Σ Ε ΧΕ

 47. ΝΩΝΤΑΣ avatar
  ΝΩΝΤΑΣ 09/06/2011 17:28:16

  Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1989 . ΠΟΥ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ κ ΕΙΝΑΙ Ο JEFRY . ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ . ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΖΙ.

  ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΝΑΝ ΤΥΠΑΚΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2009 ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ SUPER ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

 48. ΝΩΝΤΑΣ avatar
  ΝΩΝΤΑΣ 09/06/2011 17:46:10

  ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ?
  ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ
  ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ κ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΦΥΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ
  Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!

 49. ΝΩΝΤΑΣ avatar
  ΝΩΝΤΑΣ 09/06/2011 17:48:45

  ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΘΑΜΕ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο JEFRY ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ BROKER MΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥΣ 26 ΔΙΣ ?

 50. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 10/06/2011 00:55:18

  Το παρατράγουδο!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=Ov2Q5EXupKo&feature=related

 51. η Dimi avatar
  η Dimi 10/06/2011 10:37:01

  Οποιος/α βουλευτής του κυβερνώντος ή μη κόμματος ψηφίσει το Ακυρο Μεσοπρόθεσμο, Μνημόσυνα 2,3,4... είναι πολιτικά τελειωμένος/νη.

  Τέλος στα δήθεν Δανεικά με τα κλεμμένα τα Δικά μας τα Λεφτά!
  Ελεος! ΔΕΝ θέλουμε άλλη "ευρωπαϊκή αλληλεγγύη." Χορτάσαμε!

  Ούτως ή άλλως, τα κλεμμένα από εμάς "δανεικά", τα οποία με στερήσεις Εμείς τους πληρώνουμε και oυδέποτε! εξοφλούμε, πάνε απ'ευθείας στους μαυραγορίτες-τοκογλύφους-τραπεζίτες. ΔΕΝ περνούν καν, τα Ελληνικά σύνορα. Ούτε Ευρώ ΔΕΝ προορίζεται γιά τους Ελληνες και την Ελληνική Ανάπτυξη.

  Ο κατοχικός τζογαδόρος-αυτόκλητος μεγαλοτσιφλικάς, δίνει τα ρέστα του στους εντολείς του, ξεπουλώντας-express την ιστορική Ελλάδα. Κι επειδή θέλει το καλό μας, λέει, χρειάζεται να φορολογήσει και την αφόδευσή μας, ακόμα. Αυτό βεβαίως, ΔΕΝ γίνεται, καθώς εμείς, προλάβαμε... και το κάναμε παξιμάδι.

  «Θα γονατίσω τους Ελληνες όσο ποτέ κανείς δεν κατάφερε», μάς υποσχέθηκε. Και αυτή είναι η μία και μοναδική υπόσχεσή του την οποία, πιστά και καθημερινά, τηρεί.

  Πολλαπλάσιο το Ανθρώπινο Τσουνάμι, στο ραντεβού μας της Κυριακής, σε Πλατείες, δρόμους, στενά και μπαλκόνια, με μουσικό χαλί τους εκκωφαντικούς ήχους της κατσαρόλας, να ξορκίζει τον διάολο. Ειρηνικά Πολλαπλάσιος ο ανθρώπινος ΟΓΚΟΣ των αγανακτισμένων, οι οποίοι να εντυπωσιάσουν κι αυτόν ακόμα "τον πράσινο σκηνοθέτη", κ. Τάσο Μπιρσίμ.

  Το ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ πλέον Δημόσιο Χρέος (του μπακλαβά-γωνία-"κελεπούρι", σύμφωνα με τη τουρκική sabah), Ελλάδας, είναι Δολλάρια ΗΠΑ 387,227,397,260. (πηγή: economist/content/global_debt_clock)
  Εκ των οποίων, >300 Δις, είναι Αεριτζήδικες Τοκογλυφίες.

  Για' όλ'αυτά, τα κατά συρροή και διαρκείας εγκλήματα και όχι μόνο, την ώρα που οι επίορκοι και οι εντολείς τους "φιλέλληνες" Μαυραγορίτες-Τοκογλύφοι (μάταια) τρέχουν, ιδρώνουν και λαχανιάζουν να μαζέψουν τ'ασυμμάζευτα παράνομα, οι Ελληνες απηυδισμένοι, με υψωμένα φάσκελα και μεσαία δάκτυλα, ψύχραιμα, τους λέμε: "Αποθανέτω στη κόλαση η μαύρη ψυχή σας. Oυκ αν λάβετε εκ των μη-εχόντων και δυσβάστακτα/επίπλαστα Δις χρεών φερόντων, Ελλήνων."

 52. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ avatar
  ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 10/06/2011 19:09:51

  4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

  http://greek-square.blogspot.com/2011/06/blog-post_10.html

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.