#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
15/09/2010 15:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο πρωθυπουργός όρισε …αναπληρωτή πρωθυπουργόΑπίστευτο κι όμως αληθινό. Ο... πρωθυπουργός όρισε αναπληρωτή … πρωθυπουργό τον Γ. Ραγκούση με απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγο. Μάλιστα, το  εντυπωσιακό είναι ότι προβλέπει ακόμη και εκχώρηση νομοθετικών δικαιωμάτων στον κ. Ραγκούση, δηλαδή μπορεί να παράγει νομοθετικό έργο χωρίς να χρειάζεται το πράσινο φως από τον Γ. Παπανδρέου.

Δύο πράγματα συμβαίνουν σ' αυτή την περίεργη υπόθεση που αναμένεται να σηκώσει θύελλα:

1. Ή ότι ο Γ. Παπανδρέου μας εγκαταλείπει σιγά – σιγά και ετοιμάζεται να πιάσει αλλού λιμάνι   (ΟΗΕ π.χ.).

2. Ή θα λείπει τόσο καιρό από την Ελλάδα που πρέπει κάποιος  να είναι πρωθυπουργός.

Φυσικά, ολοκληρώθηκε και το “καπέλωμα” στον Θ. Πάγκαλο ο οποίος ήλπιζε ότι θα γινόταν πρωθυπουργός, όταν θα έλειπε ο πραγματικός, αλλά τώρα χάνει κι αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 15/09/2010 15:22:26

  Και με τον κ.Αντιπρόεδρο τι έγινε;
  Αυτός δεν αναπλήρωνε τον Πρωθυπουργό ως δεύτερος τη τάξει;

  Εκτός και αν πρόκειται για κανένα χουνέρι στον ...αμπελουργό για να τον εκνευρίσουν και να τον στείλουν για το πατητήρι!

  • lpap avatar
   lpap @ Κώστας Ροδινός 15/09/2010 15:43:30

   Ν

  • lpap avatar
   lpap @ Κώστας Ροδινός 15/09/2010 15:45:04

   Να χάσει και κανα γραμμάριο...όχι πως δεν του άξιζε για την αλαζονική του στάση και συμπεριφορά...Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που αφορά την προσωπική του βελτίωση...όχι της χώρας κι όχι πως θα βελτιώνονταν αν έμενε αυτός πρώτος τη τάξει..

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ lpap 15/09/2010 15:48:54

    Ουδόλως με ενδιαφέρει το μέλλον του κ.Πάγκαλου στην Κυβέρνηση!

   • lpap avatar
    lpap @ lpap 15/09/2010 15:52:58

    Παρομοίως...

   • Νικόλαος Μ. avatar
    Νικόλαος Μ. @ lpap 15/09/2010 16:43:11

    Εμένα μ΄ενδιαφέρει όμως. Θέλω να τον δω να εξαφανίζεται παντελώς από προσώπου Ελλάδας τουλάχιστον, αν όχι γης ( μη γίνω τόσο κακός ). Δεν χωνεύω καθόλου τον κλανιάρη των πάνελ.

    Επίσης, μακάρι να ισχύει η πρώτη υπόθεση. Εύχομαι να φύγει το gap όσο το δυνατόν ταχύτερα. Αν και δε το πιστεύω με τίποτα να ισχύει.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ lpap 15/09/2010 19:06:19

    @Ipap

    O κ. Θόδωρος Πάγκαλος, μάς ενδιαφέρει πάρα πολύ, γιά τους εξής κρίσιμους λόγους:

    Οχι μόνο μάς αποκαλεί απαξιωτικά τις Ελληνίδες κι Ελληνες Φορολογούμενους «Μερίδες των 400 γραμμαρίων». Εμάς, που με προσωπικές στερήσεις και θυσίες, του ΧΡΥΣΟπληρώνουμε 16 παχυλούς μισθούς (πηγή: BananiaGr)ετησίως:

    € 6,500 x 16 μήνες = € 104,000/έτος = Δρχ. 35,438,000 (Τριάντα Πέντε Εκατομμύρια, Τετρακόσιες Τριάντα Οκτώ Χιλιάδες) Δραχμούλες ετησίως, γιά να μάς προσβάλλει και μεθυσμένος να κοιμάται στα έδρανα.

    Οχι μόνον καθυβρίζει του δημοσιογράφους.

    Οχι μόνο καυχάται ότι είναι «ο πολιτικός χωρίς ηλικία».

    Οχι μόνο μάς δήλωσε ρητά προσφάτως ότι, «η κυβέρνηση δεν είναι διαγωνισμός ομορφιάς». (take me as I am).

    Οχι μόνο μάς θέλει διακαώς, απόντες στις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010..

    Αλλά και, επιτρέπει στην υπέρμετρα φιλόδοξη σύζυγό του κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, να κάνει ΚΑΙ αυτή, πολιτική καριέρα, στου κασίδη (της Ελλάδας) το κεφάλι.

    Αλλά και, προσβάλλει τη νοημοσύνη μας, και των Πολιτικών επικριτών του, που τον κατηγορούν γιά «Οικογενειοκρατία»: «Η Χριστίνα έχει το όνομά της και ό,τι κάνει θα το κάνει με αυτό, και όχι ως σύζυγός μου», μάς λέει.

    Αλλά και, αναρωτήθηκε αν έχει το δικαίωμα ή όχι η σύζυγος ενός επιχειρηματία να ανοίξει δική της επιχείρηση ή, η σύζυγος ενός καλλιτέχνη να εκφράσει τη δική της καλλιτεχνική αντίληψη.

    Αλλά και, προκάλεσε τους δύσπιστους με το ερώτημα: «Γιατί όχι και η σύζυγος ενός πολιτικού;» (Προφανώς, θεωρεί την πολιτική BIG Business γι’αυτόν και την σύζυγό του).

    Αλλά και, η κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη, γιά εμάς, «Hillary των Καλυβίων», ελέω συζύγου και μεγαλοκατασκευαστή μπαμπά, ορέγεται και είναι υποψήφια (χωρίς εχέγγυα και πολιτικά αλαζονική ετικέττα συμπεριφοράς), δήμαρχος με προεκλογικό σύνθημα «Ζούμε μαζί στον Δήμο Σαρωνικού», έχοντας και «τις ευλογίες» του άλλου μεγάλου Φιλέλληνα, Ιερώνυμου.

    Ομως, η κ. Χριστίνα Πάγκαλου-Χριστοφάκη είναι persona non grata γιά εμάς, τους ιδιοκτήτες στον Nεοσύστατο (Κακηκράτης) Και Αμύθητου Πλούτου Δήμο Σαρωνικού, ο οποίος περιλαμβάνει:

    1-Τα Καλύβια 2- Tην Παραλία Καλυβίων 3- Tην Ανάβυσσο 4- Την Σαρωνίδα 5- Το Λαγονήσι (Attica Riviera) 6- Την Παλαιά Φώκαια (Λαυρεωτικής) 7- Τον Κουβαρά (Λαυρεωτικής).

    Δηλαδή, γιά το πέραν του μισού Δυτικού παραλιακού μετώπου φιλέττων Γης, Κατοικιών και Θάλασσας, του Νομου Αττικης!!!

    Η οποία νευραλγική περιοχή, δεν είναι μόνον Εξαιρετικού Οικονομικού Ενδιαφέροντος! Αφορά επίσης, βάσει «αισιόδοξων» Πράσινων Σχεδιασμών, και μελλοντικές «Πολιτικές Εξελίξεις», όταν οι «Πράσινοι Βουλευτές» θα αναδεικνύονται με Λίστες. Και σε Μονοεδρικές Περιφέρειες..

    Εδώ, πρόκειται γιά μιά κυριολεκτικά αδιανόητη προσφορά οικονομικού ενδιαφέροντος σε «Γη και Υδωρ» (Σαρωνικός), (22 τα κουρελόχαρτα/Μνημόσυνα της Ελληνικής Κυριαρχίας που συνυπέγραψε ο πορθητής με τον εντεύθεν προσκυνημένο). Γιά να κλείσει και «τουριστικά», η «Σκαφάτη» ΝεοΟθωμανική Τανάλια Νταβούτογλου, περί την Αττική!..

    Οι ανάστατοι ιδιοκτήτες στις περιοχές του (Νεοσύστατου) Δήμου Σαρωνικού, έχουμε «στο μικροσκόπιο» και τον υπερφίαλο οργίλο και την υπέρμετρων φιλοδοξιών «Hillary των Καλυβίων», σύζυγό του.

    Και πρόκειται να είμαστε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ παρόντες στις πιό κρίσιμες στην Ελληνική Ιστορία Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές της 14ης Νοεμβρίου, 2010.

    Γιά να πούμε Οχι! στην Ομοσπονδιοποίηση και συρρίκνωση της Ελλάδας (του νεοταξίκού Κακηκράτη Τους) υπέρ των μουσουλμάνων.

    Γιά να πούμε Ναι! Στων Ελλήνων τις Κοινότητες!

    **

   • lpap avatar
    lpap @ lpap 15/09/2010 19:26:41

    Οταν λέω δεν με ενδιαφέρει, μην παρεξηγηθώ, εννοώ πως απαξιώ να ασχοληθώ μαζί του!!!Δε γουστάρω ρε παιδί μου, φαίνεται ο τύπος τι είναι..Αλλά δες..υπάρχουν μ@@@@@@@@@ς που τον ψηφίζουν!! Κι εδώ δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε γω ούτε συ..τέτοια τυπάκια θα πρεπε να μην υπάρχουν καν στη χώρα.Και ξέρεις είναι πολλοί κι από όλα τα κόμματα.. Δε χρειάζεται μεγάλη φαντασία ξέρεις, ξέρω, ξέρουμε..
    Ε, αυτό το πλαίσιο εγώ το φτύνω και λυπάμαι, το χω ξαναπεί, δεν βλέπω εναλλακτική. Κι ας ελπίζουν αρκετοί από δω μέσα, εγώ λυπάμαι δεν ελπίζω..μακάρι να κάνω λάθος..

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ lpap 15/09/2010 21:03:04

    @ lpap

    «Κι εδώ δεν μπορώ να κάνω κάτι ούτε γω ούτε συ + δεν βλέπω εναλλακτική» = Aυτοεκπληρούμενη Προφητεία =
    Νερό στον μύλο των χολερικών Bilderbergs.

    NO Freaking Way! The stakes are Sky High!

  • ΠΕΛΙΑΣ avatar
   ΠΕΛΙΑΣ @ Κώστας Ροδινός 16/09/2010 11:28:43

   Προσπάθησα να βγάλω κάποια άκρη για αυτόν τον πυροβολισμό στην καρδιά της Αθήνας εναντίον του βασικότερου υπουργείου, αλλά τίποτε απο όσα χρειάζονται δέν αναφέρονται ή τίποτε δέν βρέθηκε. Και κανείς δέν προχωράει περισσότερο, δεδομένου ότι, μεταξύ των σημερινών ειδήσεων και των σημερινών ΜΜΕ-Δημοσιογάφων υπάρχει χάσμα βαθύ. Ή μήπως γράφηκε άν βρέθηκε το βλήμα, άν ήταν απο όπλο ή απο κάποια σαϊτα με λάστιχα, άν έγινε βαλλιστική εξέταση κ.λ.π., κ.λ.π.

   'Ετσι λοιπόν και εσείς όπως και εγώ σίγουρα θυμηθήκατε μία παλιά περίπτωση ειδησεογραφικού χάσματος που έκανε τότε τον γύρο του κόσμου, ξεκινώντας απο τους Times του Λονδίνου. Και αναφέρομαι στην περίπτωση ενός παιδιού στο Κέηπ Ταουν που γεννήθηκε με το σπάνιο σύνδομο του ευερέθιστου κώλου. Πρόκειται για μία αρρώστια, που αδιάζει το λεπτό και το παχύ έντερο τόσο γρήγορα, ώστε να περιορίζεται η λήψη της τροφής απο το σώμα στο ελάχιστο. Άν ο άνθρωπος αυτός δέν ανανήψει, είναι καταδικασμένος σε θάνατο λόγω ασητείας καί άς του σερβίρουν καθημερινά τον περίδρομο.

   Οι γονείς του παιδιού έκαναν ότι μπορούσαν. Απο γιατρό σε γιατρό και απο ειδικό σε ειδικό απο την Αφρική στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία. Το αποτέλεσμα μηδενικό. Μόνο κάποια ελπίδα για αποκατασταση μετά την ενηλικίωση. Το παιδί το πήγαιναν στο σχολείο με καροτσάκι και στις επάνω αίθουσες το ανέβαζαν αγκαλιά. Η μάνα πήγαινε να τελαθεί βλέποντας το παιδί της να χάνει και να χάνεται.

   Μέχρι που κάποια μέρα τυχαία στα ψώνια κάποια κυρία που γνώριζε το δράμα της, την ρώτησε, γιατί δεν δοκιμάζει και κανεναν απο τους γνωστούς μάγους στο Κέηπ Τάουν. Μήπως μπορούσε με τα γιατοσόφια τους να προσφέρει κάποια ανακούφιση. Κομπογιαννίτες υπάρχουν σε όλον τον κόσμο και σε κάθε είδους ενασχόληση. Στην χώρα μας έχουμε απο δαύτους, αλλά κυρίως στην πολιτική....

   Αναζήτησε λοιπόν η μάνα κάποιον απο τους πολλούς και γνωστους μάγους στην πόλη και με τον γυιό της "υπο μάλλης" τον επισκέφθηκε. Ο μάγος αφού εξέτασε το παλικάρι κατέληξε στα ίδια συμπεράσματα με όλους τους γιατρούς, που το είχαν εξετάσει. Μόνη ελπίδα η ενηλικίωση και υπομονή για λίγα χρόνια ακόμα. Πριν όμως τον πληρώσει η μάνα για τον κόπο του, ο μάγος φάνηκε κάτι να σκέφτεται. Και λέει στην μάνα μήπως θα είχε νόημα μία δοκιμή με στόχο την επιμήκυνση του χρόνου διατηρήσεως της τροφής στο πεπτικό σύστημα. Η χρήση μίας τάπας βάλε-βγάλε σε τακτά χρονικά διαστήματα και παρακολουθώντας τυχόν βελτίωση και πιθανή ανανηψη ίσως να αποτελούσε ακόμα μία ελπίδα και μάλιστα το παρόν.

   Αμ' έπος, αμ' έργον λοιπόν. Στο επόμενο φαρμακείο η μαμά γεμίζει την τσάντα της με τάπες και απο το ίδιο βράδυ κλείνει την διαφυγή του παιδιού μέχρι το πρωϊ. Της φάνηκε ή όχι κάποιο αποτέλεσμα και στα επόμενα βράδυα επαναλμβάνει το πείραμα. Και μετά πο λίγον καιρό το παιδί αρχίζει να ζωηρεύει. Και η μαμά να ξεθαρρεύει. Συνεχίζει το πείραμα και το πρωϊ όταν το παιδί πάει σχολείο.Παρηγορητική η εικόνα μέχρις ότου ...

   ... εμφανίζεται στους Times πρωτοσέλιδα ο τίτλος " Τρομερή έκρηξη σε σχολείο του Κέηπ Τάουν. Νεκροί και τραυματίες μαθητές και δασκαλοι" Τόσο αντεξε το φαίνεται το σύστημα "έντερο-φελλός". 'Ελα όμως που στην τέτρατη σελίδα άλλος δημοσιογράφος με άλλη ειδηση. "Βροχή σκατών στον Καναδά. Μοναδικό μετεωρολογικό φαινόμενο". Και την ίδια μέρα ο δημοσιογάφος της πρότελευταίας σελίδας των Times έγραφε "Ανεξιχνίαστο! Φελλός αδέσποτοw εφόνευσε ελέφαντα στο Ναϊρόμπι!"

   Ακριβώς εκεί βρισκόμαστε και εμεις σήμερα με τα ΜΜΕ και με το καθε τσόκαρο που το αναγορεύουν σε δημοσιογράφο, μετατρέποντάς το σε ιεροεξεταστή καθενός που έχει την ατυχία να δίνει τηλεοπτική συνέντευξη προσπαθώντας να κρύβουν το χάσμα ανάμεσα στην αλήθεια και σ'αυτό που τους διατάζουν να παρουσιάσουν. Γιατί πώς αλλιώς αποκρύπτουν σήμερα την υπ' αριθ.Δ 158958/15.09.2010 αποφαση του ΓΑΠ σύμφωνα με την οποία στην θέση του Πρωθυπουργού - άμα κι όποτε - ορίζεται ο Ραγκούσης χωρίς να ερωτηθεί όχι ο ελληνικός λαός αλλά ούτε και η Βουλή των Ελλήνων.

   'Αν λοιπον ο πυροβολισμός δέν ήταν μήνυμα τότε σίγουρα μία επόμεη ριπή πολυβόλου θα μας πείσει φαντάζομαι.

   ΠΕΛΙΑΣ

 2. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 15/09/2010 15:23:59

  Τα κατάφερε ο Ραγκούσης και έγινε το νούμερο 2 του "κινήματος". Ανέβασε τις μετοχές του στο ενδοκομματικό παιχνίδι αλματωδώς. Άγνωστο ακόμα από ποιούς αντλεί την προστασία και τη στοργή. Ο κύριος Παμπούκης τι γνώμη έχει επ'αυτού? Προβλέπονται σφοδρές καταιγίδες στην Ιπποκράτους

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Γιάννης Φαίλτωρ 15/09/2010 15:29:50

   οι ...μετοχές ανεβαίνουν κατεβαίνουν ή κάνουν split ..πλατς σαν τις φούσκες ένα πράγμα...

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Γιάννης Φαίλτωρ 15/09/2010 15:30:40

   Εξαρτάται από το ποιός τις χειραγωγεί...

   • Ο Ιθαγενής avatar
    Ο Ιθαγενής @ Γιάννης Φαίλτωρ 15/09/2010 15:33:29

    για αυτό σου λέω πλιτς πλατς τα παιδάκια παίζουν με τα κουβαδάκια τους...

  • Νικόλαος Μ. avatar
   Νικόλαος Μ. @ Γιάννης Φαίλτωρ 15/09/2010 16:50:13

   Εγώ δεν φημίζομαι για τις γνώσεις μου σε πρόσωπα πολιτικών του Έθνος μας, αλλά τον κύριο ποτέ δεν τον είχα ακούσει και τώρα είναι Πρωθυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ... Πάγκαλος, Παμπούκης [...] χαμός!

   Ας τους κάνουν όλους πρωθυπουργούς να τελειώνουμε. Λες και αυτοί κυβερνούν...

  • ΠΕΛΙΑΣ avatar
   ΠΕΛΙΑΣ @ Γιάννης Φαίλτωρ 15/09/2010 21:39:48

   Απο όσα διάβασα προ καιρού έμεινα με την εντύπωση οτι, και ο Ραγκούσης έχει στις φλέβες του εβραίϊκο αίμα.

   Αλλά, άν πρόκειται για πραγματική είδηση και όχι για μπλόφα, δέν θα πιστέψω ότι, ο πολιτικός κόσμος και οι Έλληνες θα δεχθούν ποτε κυβέρνηση με απλή αλλαγή Πρωθυπουργού χωρίς εκλογές.

   Αναμένομεν λοιπον. Γιατί μπορεί να κρύβονται αλλά όσο και άν επιχειρούν δεν το πετυχαίνουν. Εδώ είναι Ελλάδα Γιωργάκη και όχι χώρα αδιαφόρων διπόδων.

   ΠΕΛΙΑΣ

 3. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 15/09/2010 15:30:09

  μα ειναι δυνατον ο ΓΑΠ στην τελικη να εχει καποια ευθυνη?? ΟΧΙ. ουτε ως ΥΠΕΞ, ουτε ως Παιδειας, ουτε ως μελος ΚΕ.. ουτε επι Σημιτη, ουτε πει μπαμπατου!!, καμια ευθυνη. Σημερα φταιει το ΔΝΤ και η ΝΔ.

  Αυριο θα φταιει ο ραγκουσης και ο ΠΑγκαλος που θα πλακωθουν κλπ κλπ

  Ειναι γατα ο μικρος !

  ΠΠ

 4. kiki avatar
  kiki 15/09/2010 15:33:18

  Ειναι συννομο αυτο,μια και υπαρχει αντιπροεδρος.
  Κανενας συνταγματολογος να μας πει.
  Καλα εδω εχει καταργηθει ολο το συνταγμα ,και αν θα καπελωσει τον κυρ αντιπροεδρο θα ρωταμε αν ειναι συννομο,αλλα τι επιπτωσεις θαχει αυτο στην πορεια της χωρας,τωρα.
  Τι μπαχαλο Χριστε μου.
  Αυτο το αποφασιζω και διαταζω νομιμο μη νομιμο με σκαει.

 5. lpap avatar
  lpap 15/09/2010 15:36:17

  Μήπως το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει ηρωική έξοδο και ο Παπανδρέου προτιμά, με τη συναίνεσή του ασφαλώς, να χρεώσει όχι το επώνυμο του Παπανδρέου αλλά του Ραγκούση;; Το επώνυμο χρειάζεται προστασία, υπάρχουν αρκετοί απόγονοι..ποιος θα διοικήσει τις επόμενες γενιές Ελλήνων;; Προβλέπω δε να μπαίνει στην κυβέρνηση κι ο Νταλάρας!!!

  • popolaros avatar
   popolaros @ lpap 15/09/2010 18:34:14

   Μόνο ο τζιμάκος ο πανούσης λείπει.

   • lpap avatar
    lpap @ popolaros 15/09/2010 19:32:58

    Μακάρι να εμφανιστεί αν μη τι άλλο να γελάσουμε λίγο!!

 6. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 15/09/2010 15:37:46

  Μπράβο Φάκτορα,

  Που έβγαλες το θέμα!

  Τελικά ο κ. Παπανδρέου, με τι ασχολείται αφού όλα τα έχει εκχωρήσει σε τρίτους;

  Μήπως αυτό είναι και μια ένδειξη για την πρόθεση διαδοχής;

  • denkserotipota avatar
   denkserotipota @ Κώστας Ροδινός 15/09/2010 15:39:44

   Ασχολείται αποκλειστικά, με την πρόσληψη συμβούλων νέων ταξιδιωτικών εμπειριών .

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ denkserotipota 15/09/2010 15:41:33

    Πολυδάπανες ασχολίες.

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Κώστας Ροδινός 15/09/2010 15:44:40

   Μπορεί να προετοιμάζεται για τον ΟΗΕ ο άνθρωπος.

 7. armageddon avatar
  armageddon 15/09/2010 15:43:40

  ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ Ο ΔΙΚΟΣΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟ, ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ....

  • denkserotipota avatar
   denkserotipota @ armageddon 15/09/2010 15:44:51

   Γιατί δεν είναι "άριστη" και όχι αρεστή αυτή;

 8. Μάρκος avatar
  Μάρκος 15/09/2010 15:45:31

  Και δεν είναι αντισυνταγματικό αυτό; Ο γερο Κάρολος τι κάνει;

  • dimitris avatar
   dimitris @ Μάρκος 15/09/2010 15:51:49

   ασχολειται με τη βια στα γηπεδα.........

 9. kiki avatar
  kiki 15/09/2010 15:50:23

  Ο γερο Καρολος,ασχολειται με την βια στα γηπεδα.
  Ξερετε χθες που τον ειδα,μου φανηκε αλλου.

  • anonymous avatar
   anonymous @ kiki 15/09/2010 16:32:37

   Τελικά δεν επιτρέπεται ο Πρόεδρος να είναι από το κόμμα που κυβερνάει. Επί ΝΔ τηρούνταν τα προσχήματα και υπήρχαν κάποιες ισορροπίες. Επί ΠΑΣΟΚ ξεσάλωσε.

   Ξεκίνησε καλά στην πρώτη θητεία αλλά μάλλον θα κλείσει τη θητεία του ως αποτυχημένος.

 10. φ14 avatar
  φ14 15/09/2010 16:05:28

  ψιλα γραμματα για τα παπαδοπαιδια της Δεξιας (του Κυριου)

  μην ασχολεισαι, αεργοι οι περισσοτεροι, αεριτζηδες ενος συστηματος που (αργο)πε8αινει

  • Μάρκος avatar
   Μάρκος @ φ14 15/09/2010 16:08:15

   Τι να κάνουμε ρε φιλάρα, εμάς δεν μας πληρώνουν για να απαντάμε στα blogs όλη μέρα...Μιλάτε για σύστημα τα ερπετά της 20ετίας ΠΑΣΟΚ...

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ φ14 15/09/2010 16:51:55

   Μη στεναχωριέσαι, θα στον κάνουμε φ50...θα έρθει η σειρά σου...

 11. Μάρκος avatar
  Μάρκος 15/09/2010 16:09:54

  Ασφαλώς δεν προβλέπεται αναπλήρωση πρωθυπουργού. Όπως κάποτε δεν προβλεπόταν να είναι κάποιος Αντιβασιλεύς-Πρωθυπουργός-Υπουργός Εξωτερικών-Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Στην ουσία όμως οι αρμοδιότητες που δίνει του κυρίου Νταλάρα, είναι πρωθυπουργού...

 12. καινός avatar
  καινός 15/09/2010 16:10:58

  +1

 13. Οδυσσέας avatar
  Οδυσσέας 15/09/2010 16:17:44

  Καμία σχέση δεν έχω με ΠΑΣΟΚ.
  Μακάρι να πέσει αύριο ο Γιωργάκης.
  Αλλά δε θα πέσει, άμα παίρνει πάσες για εύκολα γκολ.
  Η αντιπολίτευση θέλει σοβαρότητα.

  • Σολιαληστής avatar
   Σολιαληστής @ Οδυσσέας 15/09/2010 16:45:14

   Σοβαρότητα σαν το κυβερνητικό τσίρκο; Πρωθυπουργός - Υπουργείο τύπου μούγκα τσάνελ!

   • anonymos avatar
    anonymos @ Σολιαληστής 15/09/2010 18:45:03

    Χατζηνικολάου Τσανελ μόλις διεσύρθειαπό Τραγκα και Τζωρτζάτο (των φορτηγατζήδων)

    • aengus avatar
     aengus @ anonymos 15/09/2010 18:51:06

     Μετά τον Τούντα, οι τηλεοπτικές σφαλιάρες πέφτουν σαν χαλάζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!
     ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • azxc avatar
      azxc @ aengus 15/09/2010 18:55:53

      μας δίνετε περισσότερες πληροφορίες για να γελάσει το χειλάκι μας;

     • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
      ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ azxc 15/09/2010 19:26:26

      Ο Χατζηνικολάου είχε μελανιάσει από το μένος και την δριμύτητα των λόγων του-ξεφώνιζε καλύτερα θα λέγαμε- ο Τζωρτζάτος το ίδιο, και στη μέση η Μακρή να λέει κάτι για βαλίτσες που πάνε κι έρχονται από τους φορτηγατζήδες. Ο Τράγκας δεν μίλησε μετά, αλλά όταν του ζήτησε το σχόλιο ο Χ. είπε ότι μαφία υπάρχει όχι μόνον στους φορτηγατζήδες αλλά και στα εκδοτικά συμφέροντα (Οιμέ τί βλασφημία ήταν κι αυτή!)και άρχιζε πάλι να ξεφωνίζει ο νεόκοπος εκδότης , ιδιοκτήτης ρ_σ Χατζηνικολάου, σαν να του έβρισαν τη μάνα του.....
      Πάντως, ήταν μια αηδιαστική τηλεοπτική εικόνα, μια εικόνα που δείχνει πεντακάθαρα τις εξαρτήσεις που έχουν οι δημοσιογράφοι στην χώρα μας, με τους τρείς σωματοφύλακες της κυβέρνησης Χατζηνικολάου, Μακρή και Κώνστα να έχουν στήσει στον τοίχο τον εκπρόσωπο των φορτηγατζήδων, που αν ήταν σε άλλη χώρα θα του υπέβαλαν οι δημοσιογράφοι απλώς καίριες και οξείες ερωτήσεις, αλλά μέχρις εκεί. Σήμερα ο κ. Χατζηνικολάου απέδειξε ότι έχει φιλότιμο. Χέρι που τον ταϊζει δεν δαγκώνει.....
      Αν είχε κι η Νέα Δημοκρατία ένα δικό της κανάλι τότε θα μιλάγαμε για αποτελεσματική επικοινωνιακή πολιτική του κόμματος. Εκεί πάσχει. Ο Σαμαράς αγωνίζεται. Ομως πρέπει να προβάλεται και προς τα έξω. Δεν υπάρχει τίποτα πλέον αντιμνημονικό στον ορίζοντα της τηλεοπτικής δημοκρατίας. ΄Εχει επιβληθεί ένας ιδιότυπος στρατιωτικός νόμος ......

     • Επώνυμος avatar
      Επώνυμος @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 15/09/2010 19:43:44

      Για να την πέφτει ο Τράγκας στο Χατζηνικολάου, σημαίνει ότι κάπως τον "κρατάει".

      Εκτός κι αν υπάρχει κάποια υπόγεια σύγκρουση των δύο φίλων που δεν τη βλέπουμε και δεν την ξέρουμε.

     • aengus avatar
      aengus @ Επώνυμος 15/09/2010 21:21:50

      Ή σημαίνει ότι βλέπει πιο μακριά από τη μύτη του…..
      Ο άλλος δεν βλέπει τίποτε πια –δεν μπορεί, έχει δεσμεύσεις…

     • ευτυχια avatar
      ευτυχια @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 15/09/2010 22:35:08

      Ο Χατζηνικολάου έζησε την ανεργία όταν τον διώξανε απ τον Alpha.Και δεν το διακινδυνεύει ξανά να βρεθεί με αναπληρωτή διευθυντή ειδήσεων.Γι αυτό και υπερβάλλει εαυτόν

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ ευτυχια 15/09/2010 22:40:11

      Μια από τις πόρσε του να πουλούσε, θα είχε λεφτά για να παίζει γκολφ όσο υπέφερε στην ανεργία.

     • ευτυχια avatar
      ευτυχια @ Strange Attractor 15/09/2010 22:44:31

      Ε, φαντάσου οτι δεν χρειάστηκε να πουλήσει ούτε Πόρσε.Είναι βαρύ το τίμημα της αδέσμευτης και ακηδεμόνευτης Δημοσιογραφίας, strange, αγόρι μου.

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ ευτυχια 15/09/2010 22:51:44

      Βελούδινο χάδι το σχόλιο σου... χαρά μου.

     • φ14 avatar
      φ14 @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 15/09/2010 23:25:42

      χαχαχα

      αλλος καντηλαναφτης της Δεξιας

      συνεχισε να μας διασκεδαζεις - να κερασω μια τυροπιτα, αεργε ΝΔ;

      πς μετα τον Τζωρτζατο και την παρεα του, σειρα εχουν τα...ρεστα των στρεβλωσεων

      πανε απ τον ΟΑΕΔ, κομματοσκυλο της Δεξιας (του.....Αντωνακη βεβαιως βεβαιως)

     • johnathan avatar
      johnathan @ azxc 15/09/2010 19:37:59

      http://dexiextrem.blogspot.com/2010/09/blog-post_8676.html

    • Σολιαληστής avatar
     Σολιαληστής @ anonymos 15/09/2010 19:07:24

     πολλά νεύρα ο νικόλας μας...

 14. KABBADIAS avatar
  KABBADIAS 15/09/2010 16:19:33

  Tην κανει σιγα-σιγα το αγορι!!
  Αντε, μα και ο παππους σου και ο μπαμπακας σου , μολις τα βρηκαν σκουρα, την εκαναν κι αυτοι για τα Παρισια για να κανουν επανασταση απο εκει.....
  Βρε ποιου εμοιασε αυτο το παιδι???
  lol xaaxaxaxaaxxa.

 15. Orestios avatar
  Orestios 15/09/2010 16:19:49

  Την κοπανάει από την χώρα.
  Αυτό ήταν!
  Παρέδωσε το δακτυλίδι.
  Τώρα πια θα κάνει μόνιμα διακοπές.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Orestios 15/09/2010 17:02:00

   Έτσι νομίζει.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Επώνυμος 15/09/2010 17:10:50

    Η ουσία είναι πως την κοπάνησε με την κίνηση αυτή.
    Η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ είναι γεγονός.

 16. antiochos avatar
  antiochos 15/09/2010 16:23:53

  O,τι πει ο προγραμματιστης..
  Το δραμα θα ειναι οταν του πει : "πηδα"

 17. elpida avatar
  elpida 15/09/2010 16:40:49

  einai paranomo, den provlepete apo to Syntagma

 18. Σολιαληστής avatar
  Σολιαληστής 15/09/2010 16:42:53

  Τι έγινε ετοιμάζεται για νέο γύρο διακοπών ανά την Ευρώπη; Το καλοκαίρι μεταξύ Πορου και Πάρου και το χειμώνα χαλαουα στας Ευρώπας;

  Κατα τα άλλα με κάλυψε το παρακάτω γνωστό βίντεο για τουριστικότερο:
  http://www.youtube.com/watch?v=cSa8GT3rOYk

 19. vassilis avatar
  vassilis 15/09/2010 16:43:08

  Επιτελους εχουμε πρωθυπουργο που δεν ειναι απο τζακι!

 20. maria avatar
  maria 15/09/2010 17:00:06

  DEN NOMIZO OTI H ERMINIA EINAI SOSTI den leei oti ton ekane anaplirotis

 21. gloup avatar
  gloup 15/09/2010 17:06:17

  είναι σύνομο, συνταγματικό, θέτει πολειτιακό θέμα; πραξικόπημα ;

 22. elpida avatar
  elpida 15/09/2010 17:14:43

  EAN ontos ton ekane anaplirotis prothipoyrgos einai PRAXIKOPIMA

  • aengus avatar
   aengus @ elpida 15/09/2010 18:53:56

   Ε, δεν θα ΄ναι και το πρώτο!
   Πιστεύω όμως να είναι ένα από τα τελευταία…

 23. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 15/09/2010 17:18:55

  Και ο Χίτλερ είχε αναπληρωτή του τον Ες, αλλά αυτός του την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια...

 24. ck avatar
  ck 15/09/2010 17:22:02

  btw σημερα συγκεντρωση των απολυμενων στα Ελληνικα Γραμματα εξω απο τον ΔΟΛ μιχαλακοπουλου, καμια φωτο; κατι να προβληθει;;;

  το ... βημα ανακοινωνε ρευστοποιησεις ειδων πολυτελειας. αρχισε το meltdown???

 25. man8os avatar
  man8os 15/09/2010 17:23:47

  Πολυ σοβαρη ειδηση. Ποτε δεν ξαναεγινε στην χωρα. Ο ΓΑΠ θα μας φυγει νομιζω συντομα. Για ΟΗΕ για ΕΕ για ΗΠΑ δεν ξερω...

 26. δρόμος avatar
  δρόμος 15/09/2010 17:24:31

  Φρίξου Δρακοντίδη. Ιωάννα Σαλαμάνου και Ελισάβετ Λινού,
  Οι γλυκές «σκιές» του Γιώργου στα υπουργεία

  11/09/2010 20:00

  http://img.protothema.gr/60E2683879AD4D8DAB19A8AE908F5C04.jpg
  Ένα εντυπωσιακό πρώην μοντέλο που πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικά σποτ και μια 26χρονη φοιτήτρια- κόρη μεγαλογιατρού ανήκουν στην πολυσυζητημένη ομάδα συμβούλων του πρωθυπουργού που συστάθηκε από το Μαξίμου προκειμένου να συμβάλει στη προσπάθεια να βγει η χώρα από τη κρίση.

  Προσελήφθησαν, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Γιώργου Πεταλωτή, προκειμένου ο πρωθυπουργός να έχει πλήρη γνώση της όλης κατάστασης της χώρας εξηγώντας πως είναι επιβεβλημένο να υπάρχει μια υποδομή που θα δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις έτσι ώστε το γραφείου του πρωθυπουργού να είναι άρτια στελεχωμένο.

 27. nikos avatar
  nikos 15/09/2010 17:46:42

  Εγώ πιστεύω ότι τον όρισε αναπληρωτή για έναν και μόνο λόγο..Έχει καταλάβει ότι πάμε γραμμή για χρεωκοπία και σου λέει μην κατηγορεί εμένα ο λαός για τις μα......ς....πως θα ξαναφτιάξει το κίνημα των ηλιθίων στο νέο πολιτικό σκηνικό άλλωστε...εγώ ξέρω ότι σε 2-3 χρονάκια γινόμαστε κυριολεκτικά Ρουμανία...Με τους ανάλογους μισθούς και τρόπο ζωής..Έτσι και αλλιώς θα βγούμε σίγουρα από την ζώνη του ευρώ με καινούριο νόμισμα και κλειδωμένη ισοτιμία...

 28. παπαδοπαιδι avatar
  παπαδοπαιδι 15/09/2010 18:10:26

  πριν ειχαμε αναπληρωτή τους εφραιμ-ρουσσοπουλο...τωρα ραγκουση.αποτελει βελτιωση

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ παπαδοπαιδι 15/09/2010 20:45:03

   http://www.youtube.com/watch?v=np7IEgTcI4w&feature=related

 29. peripeton avatar
  peripeton 15/09/2010 18:22:16

  Αντισυνταγματικό επίσης ήταν το να έχει οριστεί ο Πάγκαλος αντιπρόεδρος. Όπως ορίζει το σύνταγμα που έχουν κάνει κουρελόχαρτο κι εμείς απλώς τους παρακολουθούμε αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες

  ΤΜΗΜΑ Δ΄
  Κυβέρνηση
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ
  Συγκρότηση και αποστολή της Κυβέρνησης
  Άρθρο 81
  1. Την Κυβέρνηση αποτελεί το Υπουργικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς. Νόμος ορίζει τα σχετικά με τη σύνθεση και τη λειτουργία του Υπουργικού Συμβουλίου. Με διάταγμα που προκαλεί ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης μπορεί να διοριστούν ένας ή περισσότεροι από τους Υπουργούς Αντιπρόεδροι του Υπουργικού Συμβουλίου.
  Νόμος ρυθμίζει τη θέση των αναπληρωτών Υπουργών και των Υπουργών χωρίς χαρτοφυλάκιο, των Υφυπουργών, που μπορεί να αποτελούν μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και των μόνιμων υπηρεσιακών Υφυπουργών.
  2. Κανένας δεν μπορεί να διοριστεί μέλος της Κυβέρνησης ή Υφυπουργός, αν δεν συγκεντρώνει τα προσόντα που ορίζει το άρθρο 55 για το βουλευτή.
  3. Οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα των μελών της Κυβέρνησης, των Υφυπουργών και του Προέδρου της Βουλής αναστέλλεται κατά τη διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων τους.
  4. Νόμος μπορεί να καθιερώνει το ασυμβίβαστο του αξιώματος του Υπουργού και του Υφυπουργού και προς άλλα έργα.
  5. Αν δεν υπάρχει Αντιπρόεδρος, ο Πρωθυπουργός ορίζει έναν από τους Υπουργούς προσωρινό αναπληρωτή του, όταν παρουσιάζεται ανάγκη.


  Πρώτον δηλαδή ο Πάγκαλος δεν μπορεί νά'ναι αντιπρόεδρος επειδή δεν είναι και υπουργός!!!

  Δεύτερον δεν μπορεί να οριστεί αναπληρωτής κάποιος που δεν είναι αντιπρόεδρος.....

  Σε αυτές τις περιπτώσεις συνταγματικής εκτροπής, δεν έχω το δικαίωμα να μπώ μέσα στο Μαξίμου και να τους πάρω όλους σηκωτούς;;;; Ντροπή μας που βλέπουμε το σύνταγμα να γίνεται κουρελόχαρτο και ακόμη καθόμαστε!

  • johnathan avatar
   johnathan @ peripeton 15/09/2010 18:57:30

   Τι κάθεσαι και σκαλίζεις τώρα και εσύ...ψιλά γράμματα αυτά.
   Εδώ δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο!!!!

 30. donaE avatar
  donaE 15/09/2010 18:26:46

  Α-νοητο.Μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα και δυο...

 31. Misha avatar
  Misha 15/09/2010 18:36:45

  Tώρα ο θαλάσσιος ελέφας της Κέας τι θα κάμει;

 32. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 15/09/2010 18:38:11

  ΑΛΛΟΙ ΜΕ GIAP ΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

  ΚΑΙ

  ΑΛΛΟΙ ΜΕ GAP ΥΠΝΟΒΑΤΟΥN ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ

 33. azxc avatar
  azxc 15/09/2010 18:40:28

  Δεν είναι συνταγματική η μόνιμη εκχώρηση των προβλεπομένων στο Σύνταγμα (αρθρ. 82) αρμοδιοτήτων από τον Πρωθυπουργό σε Υπουργό παρά μόνον η προσωρινή του αναπλήρωση, όταν παρουσιάζεται ανάγκη (άρθρ. 81, 1)! Μόνον νόμος καθορίζει τις αρμοδιότητες των Υπουργών και τέτοιος υπάρχει για το υπουργείο Εσωτερικών..

 34. anonymos avatar
  anonymos 15/09/2010 18:43:38

  Πρωθυπουργός Εσωτερικού είναι ο σωστότερος όρος

  • vardarskian avatar
   vardarskian @ anonymos 15/09/2010 21:48:39

   1000+

 35. popolaros avatar
  popolaros 15/09/2010 18:44:14

  O Giorgo ποτέ δεν σκόπευε να μείνει για πολύ στο ελλάντα.
  Έχει allergy. Κάτι το κλίμα, κάτι αυτός ο περίεργος λαός.
  Φάνηκε από τις πρώτες βδομάδες της κυβέρνησης του.

  Τους πούλησε όλους πλην των friends πέραν του Ατλαντικού, όπου και θα συνεχίσει την διεθνή καριέρα του.
  Το πτυχίο του πρωθυπουργού το πήρε.
  Τις δουλίτσες, που του είπανα να κάνει, τις έκανε.
  Μένει άλλη μια το Νοέμβρη στην σύνοδο του ΝΑΤΟ.
  Μετά θα πετάξει σαν πουλάκι πίσω στην πατρίδα του.
  Το θέλει και η μαμά άλλωστε.

 36. anonymos avatar
  anonymos 15/09/2010 18:47:06

  Ροβλιας ο ανταγωνισμός θα ξεκινήσει το βράδυ.
  Ολοι στις Κάλτσες

 37. Kennan avatar
  Kennan 15/09/2010 19:29:25

  Τα πράγματα είναι πιο άσχημα, απ’ότι φαίνονται. Εάν ξεσπάσει κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα, είναι λογικό να θέλει να βρίσκεται στο εξωτερικό, για ευνόητους λόγους.

 38. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 15/09/2010 19:30:34

  ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;
  ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
  Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΩΡΙΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ; ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΜΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΗ Η ΑΠΟΨΗ. ΕΙΠΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΧΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
  ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΑ -ΔΥΟ ΞΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΔΕΝ ΑΘ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΝΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΕΣ(ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

 39. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 15/09/2010 19:30:35

  ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ;
  ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
  Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΩΡΙΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ; ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΜΝΑ ΣΟΥ ΠΡΕΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΗ Η ΑΠΟΨΗ. ΕΙΠΕ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΟΧΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
  ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΑ -ΔΥΟ ΞΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; ΔΕΝ ΑΘ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΣ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΝΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΕΣ(ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

 40. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 15/09/2010 19:34:51

  Χατζηνικολάου ότι και αν κάνεις όαλ έχουν πάρει το δρόμο τους.
  Αλλα ρε αθεόφοβο εισαι πιο κωλοτούμπας από τον Καρατζαφέρη.

 41. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 15/09/2010 19:37:48

  Χατζηνικολάου ότι και να κάνεις όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.
  Αλλα ρε αθεόφοβε είσαι πιο κωλοτούμπας από τον Καρατζαφέρη.Βέβαια να ξέρεις ότι μόνο σε χώρες (στυλ Μεξικού κλπ) που η δημοσιογραφία είναι συνηφασμένη με την λαμογιά μπορείς να επιβιώσεις επαγγελματικά όπως βεβαίως και οι βρωμεροί Καμποροοικονομεοτσιμοκαψήδες.

 42. ΑΝΤΙΛΑΜΟΓΙΟ avatar
  ΑΝΤΙΛΑΜΟΓΙΟ 15/09/2010 19:52:59

  ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ. ΠΑΦΙΛΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΨΗΦΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ LIGHT!!

 43. Φυγόκεντρος avatar
  Φυγόκεντρος 15/09/2010 20:50:14

  "Η δημοσιογραφική μου άποψη είναι ότι πρέπει να απελευθερωθούν τα κλειστά επαγγέλματα" είπε ο Χατζηνικολάου και όρισε εκ νέου την εξαιρετικά λεπτή και ευλύγιστη έννοια "δημοσιογράφος".
  Είναι πια αυτονόητο ότι οι δημοσιογραφικοί αστέρες έχουν "άποψη" που προσπαθούν να επιβάλλουν, αλλά όχι και να την βαπτίζουν "δημοσιογραφική"!

 44. Σφυγμός avatar
  Σφυγμός 15/09/2010 21:12:09

  Ας υποθέσουμε ότι ο λαός με εξέλεξε πρωθυπουργό της χώρας. Ας υποθέσουμε ότι είμαι ένας πρωθυπουργός ο οποίος εξελέγη με ένα κάρο ψέμματα προεκλογικά, και μετεκλογικά κάνω το ακριβώς αντίθετο από ότι υποσχέθηκα. Ας υποθέσουμε ότι είμαι ένας πρωθυπουργός, ο οποίος είμαι ξεπουλημένος στην νέα τάξη πραγμάτων και τα σχέδια της, ή για να μη χρησιμοποιήσω μια τόσο σκληρή λέξη, ας υποθέσουμε ότι είμαι τόσο ηλίθιος, ώστε να πιστεύω ότι αυτά που επιθυμεί η νέα τάξη πραγμάτων είναι τα σωστά και τα πρέποντα για την χώρα μου. Ας υποθέσουμε ότι είμαι ένας πρωθυπουργός, που τα μέλη της κυβέρνησης μου είναι μασονο-εβραίοι και μέλη της λέσχης μπίντελμπεργκ εν γνώση μου. Ας υποθέσουμε ότι είμαι ένας πρωθυπουργός που ξεπούλησε την χώρα του και τα κυριαρχικά δικαιώματά της στο ΔΝΤ. Ας υποθέσουμε ότι είμαι ένας πρωθυπουργός που θεωρεί ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση θα είναι καλύτερη για την χώρα μου από μια τοπική κυβέρνηση.

  Εντάξει ως εδώ; Υποθετικά μιλάω, και για τον εαυτό μου πάντα, μην παρεξηγηθώ...

  Με συγχωρείτε που θα διαφωνήσω με το άρθρο, αλλά δε νομίζω να τα έκανα όλα αυτά, απλά και μόνο επειδή σκοπεύω να απουσιάσω. Αν κάνετε τις συνδέσεις στο μυαλό σας, κάτι άλλο βρωμάει εδώ. Αν (πάντα υποθετικά μιλάω) ήθελα να κάνω μια μεγάααααλη βρωμοδουλειά, η οποία όμως θα έπρεπε να κυρωθεί από εμένα, δηλαδή τον πρωθυπουργό, αλλά από την άλλη δεν ήθελα να χαλάσει το "καλό" μου όνομα, ποια λύση θα είχα; Μα να τη στήσω του αντικαταστάτη μου, ώστε να την κάνει αυτός, κι εγώ να βγω ζάχαρη...

  Μπορεί βέβαια όλο αυτό να είναι στημένο και από την ανάποδη. Δηλαδή, να με έπεισαν εμένα να ορίσω έναν αντικαταστάτη μου, προκειμένου να έχω βρε αδερφέ περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ενασχόληση με άλλα μεγαλύτερα πράγματα. Τον αντικαταστάτη όμως, ελέγχουν αυτοί που θέλουν να κάνουν την βρωμοδουλειά. Κι έτσι ερήμην μου, καταφέρνουν να την κάνουν. Και μένω στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος προδομένος πρωθυπουργός που κυβέρνησε ποτέ μια χώρα...

  Εύχομαι όλο αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που γέννησε το μυαλό μου, να μείνει ακριβώς έτσι. Σενάριο.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Σφυγμός 16/09/2010 12:05:12

   μου αρέσει το σενάριο. Ειδικά το τελευταίο μέρος. Ταιριάζει με τα δεδομένα περισσότερο. Τώρα, για προδομένος, δεν το βλέπω - για χαζοχαρούμενος μου φέρνει μάλλον.

 45. ευτυχια avatar
  ευτυχια 15/09/2010 22:30:48

  Επιτέλους, ήρθε η ώρα ν ασχοληθεί με τις μεγάλες του αγάπες: τις ΜΚΟ. Ολη η ομιλία του στην ΔΕΘ ήταν αφιερωμένη σ αυτές.Εχουμε εναλλακτικό Πρωθυπουργό-ΜΚΟ.Σε λίγο θα μαζεύει τενεκεδάκια και θα δένεται στα ρυπογόνα πλοία.Και εις ανώτερα!

 46. ευτυχια avatar
  ευτυχια 15/09/2010 22:35:25

  Επιτέλους, ήρθε η ώρα ν ασχοληθεί με τις μεγάλες του αγάπες: τις ΜΚΟ. Ολη η ομιλία του στην ΔΕΘ ήταν αφιερωμένη σ αυτές.Εχουμε εναλλακτικό Πρωθυπουργό-ΜΚΟ.

 47. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 16/09/2010 10:23:43

  Μετά τη μεγάλη επιτυχία "Ο Καραγκιόζης Δήμαρχος", τώρα κοντά σας "Ο Ταβερνιάρης Υπερυπουργός"...

 48. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 16/09/2010 10:42:51

  Τι κάνεις ορέ μεγάλε Τραγουδιστή από δήμαρχος κλητήρας?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.