#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/08/2010 08:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης και το αμαρτωλό C4iΟ κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης πήρε χθες σβάρνα τα κανάλια και έλεγε διάφορα ηρωϊκά, μεταξύ των οποίων και για την Εξεταστική Επιτροπή για την Ζήμενς.

Επειδή όμως τα κανάλια που τον φιλοξενούσαν «ξέχασαν» όσα υπαινίσσονταν προ ολίγου καιρού για την Ζήμενς και επειδή εμείς δεν είμαστε λωτοφάγοι υπενθυμίζουμε όσα γράψαμε προ καιρού σχετικά (Η αλήθεια για το C4I και τη ΝΔ) και ρωτάμε:

Πως είναι δυνατόν να λέγει ένας υφυπουργός απευθυνόμενος προς τον προϊστάμενό του, υπουργό, για πανάκριβη προμήθεια συστήματος για το Δημόσιο ότι «κινούμεθα στα όρια της νομιμότητας» και κατόπιν να βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του γι αυτό; Το’κανε κι’αυτό ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Μάλιστα, ο ίδιος το 2004, ως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης έστειλε στον προϊστάμενό του, κ.Γιώργο Βουλγαράκη απόρρητη επιστολή, στην οποία, αναφερόμενος στο πανάκριβο ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων (C4i) που έφτιαξαν η Siemens με την αμερικανική SAIC, του έγραφε μεν ότι υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας στην παραλαβή του συστήματος, δεδομένου ότι αυτό δεν λειτουργεί σωστά, αλλά του πρότεινε την παραλαβή του. Ως γνωστόν, το C4i παρουσίαζε σημαντικές δυσλειτουργίες, αφού, αν και δούλευαν ορισμένα περιφερειακά προγράμματά του, δεν λειτουργούσε ο εγκέφαλός του. Να σημειωθεί πως για την σταδιακή παραλαβή του C4i, ο κ.Μαρκογιαννάκης εκλήθη και κατέθεσε στη Δικαιοσύνη στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου Siemens.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι,όμως, ότι ο κ.Μαρκογιαννάκης, όταν το Φεβρουάριο 2009 είχε αναλάβει και πάλι τη θέση του υφυπουργού στο εννιαίο τότε υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης, ξαναέβαλε την υπογραφή του για την τελική παραλαβή μέρους του συστήματος (βλέπε http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=162647).

Αποκάλυψη

Κι’όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Antinews, μόλις μερικούς μήνες πρίν, ο τεχνικός σύμβουλος του υπουργείου για το C4i, Δημήτρης Ρηγογιάννης, είχε υποβάλλει έκθεση προς τα αρμόδια στελέχη της ΕΛΑΣ (στη συνέχεια αυτή διαβιβάστηκε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου), όπου, ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαζε την «καρδιά» του συστήματος, άχρηστη.

Να σημειωθεί ότι ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ.Σπύρος Βούγιας, φέτος το Μάϊο κήρυξε έκπτωτη την SAIC και προχώρησε σε «μερική καταγγελία τη Σύμβασης 020/Α/03, μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της εταιρίας SAIC», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για την προμήθεια του Συστήματος C4i. Συγκεκριμένα, προχωρά στην εν μέρει καταγγελία της σύμβασης λόγω της μη παράδοσης του Συστήματος «με το κλειδί στο χέρι» δηλαδή, ενός συστήματος ασφαλούς, διαλειτουργικού, ενιαίου και ολοκληρωμένου. Η μερική καταγγελία της σύμβασης απορρέει από την αδυναμία εκπλήρωσης της παραπάνω συμβατικής υποχρέωσης της εταιρίας, όπως προβλεπόταν ρητά στα άρθρα περί αδυναμίας εκπλήρωσης των συμβατικών υποχρεώσεων».

Είχαν προηγηθεί τριετείς διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης της ΝΔ με την SAIC. Τις είχε αρχίσει ο κ.Μαρκογιαννάκης, ενώ επί υπουργίας του κ.Πολύδωρα (2007) υπεγράφη συμφωνία, στην οποία προβλεπόταν ότι η Siemens θα έλυνε όλα τα προβλήματα του C4i και θα το παρέδιδε στην Ελλάδα, όπως προβλεπόταν στις σχετικές συμβάσεις.

Οι ευθύνες του κ.Μαρκογιαννάκη και γενικότερα της κυβέρνησης της ΝΔ ως προς την διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου στην περίπτωση του C4i, είναι μεγάλες. Ουδόλως δε, μπορεί να καλύπτεται ο πρώην υφυπουργός πίσω από «επιχειρήματα» περί πιέσεων από το «Αθήνα 2004» της κ.Γιάννας Αγγελοπούλου, κ.ο.κ., για την παραλαβή του συστήματος. Και μπορεί τέτοιες προφάσεις να φαντάζουν λογικοφανείς για την περίοδο πριν τους Ολυμπιακούς, όμως, μετά από τους Αγώνες ουδεμία δικαιολογία υπήρχε για να μην «στριμωχτούν» SAIC και Siemens.

Να σημειωθεί πως και ο τότε διευθύνων σύμβουλος του «Αθήνα 2004» και σημερινός διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, κ.Γιάννης Σπανουδάκης, σε επιστολή του προς τον κ.Μαρκογιαννάκη παραδεχόταν μεν ότι είναι «περίπλοκη νομικά» (πολύ κομψή έκφραση για μια καραμπινάτη παρανομία) η παραλαβή, αλλά –άκουσον, άκουσον- καλούσε τον υφυπουργό να την προωθήσει. «Θεωρώ ότι η προτεινόμενη λύση για προσωρινή παράδοση του έργου προς χρήση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν και περίπλοκη νομικά, είναι η μόνη εφικτή και θα μπορούσε να υλοποιηθεί κατόπιν δικής σας προτροπής και παρέμβασης προς τις αρμόδιες αρχές», έγραφε ο κ.Σπανουδάκης στην επιστολή του προς τον κ.Μαρκογιαννάκη, στις 25 Ιουνίου 2004. Και αυτό ακριβώς έκανε ο τότε αρμόδιος για το θέμα υφυπουργός Δημόσιας. Αραγε, το ΠΑΣΟΚ θα τον υποστηρίξει, ως αντάλλαγμα τώρα, για την «εξυπηρέτηση» που έκανε τότε στον κ.Σπανουδάκη, αλλά και συνολικά στην τότε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, η οποία είχε υπογράψει μια σύμβαση-σκάνδαλο για το C4i;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Lungcancer avatar
  Lungcancer 21/08/2010 09:29:30

  Xo xo... Μπραβο στο antinews που τα βγαζει στη φόρα. Εξαιρετικο το ρεπορταζ.

  • Lungcancer avatar
   Lungcancer @ Lungcancer 21/08/2010 09:34:36

   Οχι τιποτα αλλο, αλλα εδω στην επαρχια ακουμε τα σχολιανα μας γιά το σουταρισμα του κ. Μαρκογιαννακη. Τωρα ανακαλυπτουμε οτι ΗΞΕΡΕ μεν, υπεγραφε δε.
   Αρα ευλογα ρωτας, τι πηρε για να ξεχασει αυτο που ηξερε; Το χαπακι της ληθης; Ε, ρε Μητσοτακέϊκο...

 2. ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΟΖΑ avatar
  ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΟΖΑ 21/08/2010 09:44:19

  Άρτιο το ρεπορταζ! Μπράβο!!!

  • Jimmy Daras avatar
   Jimmy Daras @ ΚΟΚΚΙΝΗ ΡΟΖΑ 21/08/2010 19:18:34

   YPEROXO ARTHRO NA DIAVASOUNE OI APISTOI THOMADES !!!

 3. ΝΙΚΟΣ avatar
  ΝΙΚΟΣ 21/08/2010 10:16:26

  Και έχει το θράσος να μιλά για τα "άγρια" που ήρθαν να διώξουν τα "ήμερα"! Από πότε το μητσοτακέικο έγινε η ψυχή της Παράταξης;

 4. neotera avatar
  neotera 21/08/2010 10:22:52

  Ακόμη κι αυτοί που δεν χρηματίστηκαν είναι επιζήμιοι ως πολύ "λίγοι" ρε γμτ μου. Από ραγιαδοσύνη και μικροκομματικό πατριωτισμό. Ετοιμοι μαφιόζοι αν μαφία είναι το κράτος στην ελλάδα. Τι να τον κάνεις έναν Μαρκογιαννάκη στη νέα μεταπολίτευση ( αν, λεμε και άν). Εβλεπα τις μλκ που έλεγε στη συνέντευξη στο Μούγγα. Φύρα είναι με τέτοια μυαλά. Χρειαζόμαστε πολιτισμική επανάσταση, αλλαγή πνεύματος για να φτιάξουμε κράτος. Ολα στη φόρα, κοινό νού και απλοποίηση όλων των διαδικασιών. Οταν λέμε δημόσιο έγγραφο να είναι πραγματικά δημόσιο κι όποιος πάει να αποκρύψει να τιμωρείται παραδειγματικά. Ναι, με διαπόμπευση. Πόσοι είναι οι δημοσιοκάφροι 5.300 ? Οι 5000 τώρα με τα μπλόγκια δεν χρειάζονται ! Βουρ στο δημόσιο ως "κοινοπιοί διαδικασιών"-διεκπεραιωτές εγγράφων. Οποιος κλέψει να χάνει το κεφάλι του...

 5. Condoras avatar
  Condoras 21/08/2010 10:24:28

  Πω Πω τι βόμβα είναι αυτή; Μπράβο στο Antinews

 6. nicname@ta lefta iparhoun.gap avatar
  nicname@ta lefta iparhoun.gap 21/08/2010 10:38:06

  ...είοαμε ότι ο άνθρωπος είναι για φτύσιμο,δεν αμφισβήτησε τον πρόεδρο του κόμματος στο συνέδριο γιατί ήλπιζε ο μ...ότι θα τον κατεβάσει υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης.Οταν ο Α.Σαμαράς επισκευθηκε το Ρέθυμνο με πρόσκληση της Ολγας Κεφαλογιάννη (τέλος Ιουλίου) οι άνθρωγποι του Μαρκόγιαννου διέδιδαν ότι θα κατέβει και στα Χανιά προσκεκλημένος του Μαρόγιαννου για σπάσιμο στην ..Ντόρα ! Τώρα που το ανθρωπάριον έφαγε ..πετσέτα από τον Σαμαρά και έβαλε τον έτερο ντορικό αλλά νωρίτερα ανανήψαντα Πλακιωτάκη και ο λόγος ήταν ο Μαρκογιαννάκης είχε βεβαρυμένο παρελθόν με το c4i, τώρα λοιπόν θυμήθηκε ο..κακομοίρης να επαναστατήσει και να λέει όλες αυτές τις μπούρδες.
  Πάντως οι ασφαλείς , μη αποδεχόμενες αμφισβήτηση πληροφορίες μου λένε ότι κα Μπακογιάννη απείλησε τον Πλακιωτάκη ότι αν δεν απορίψει την πρόταση του κόμματος(που είχε ανακοινωθεί ήδη!) θα τον καταστρέψει πολιτικά και ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί ξανά βουλευτής.Οί μη αποδεχόμενες αμφισβήτηση πληροφορίες μου λένε ακόμη πως όση ώρα η κα απειλούσε τον Πλακιωτάκη αυτός κρατούσε τα αρ.......του!! εκεί κατάντησε η κραταιά κυρία...

 7. Factorx avatar
  Factorx 21/08/2010 10:40:24

  Μ. Βολουδάκης στο ANT1 RADIO, χθες:

  • Σέβομαι την πορεία του Χρ. Μαρκογιαννάκη, στα πολιτικά πράγματα του τόπου και της Ν.Δ. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην πω ότι ήταν προαναγγελθείσα. Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης είχε επιλέξει ο ίδιος να μην συμμετέχει ουσιαστικά στις διαδικασίες, στις διεργασίες της Ν.Δ. μετά την εκλογή του νέου αρχηγού. Ακούσατε τον Γ. Πλακιωτάκη να λέει ότι είχε κλιθεί σε ένα τραπέζι που έγινε στο Ρέθυμνο. Είχε κληθεί, όταν συζητήθηκε το θέμα του υποψηφίου περιφερειάρχη. Ήταν ο μόνος από τους βουλευτές της Κρήτης που δεν παρέστη.
  • Πριν από 2,5 μήνες είχαμε τις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων. Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος κυριαρχούσε μέχρι τώρα στον κομματικό μηχανισμό δεν είχε καμία παρουσία. Κανείς δικός του άνθρωπος δεν συμμετείχε. Πολλοί δικοί του άνθρωποι αντίθετα προσπαθούσαν να πείσουν τον κόσμο να μην συμμετέχει στις εσωκομματικές διαδικασίες. Ανεδείχθησαν όργανα παρά τις προσπάθειες ορισμένων, όλου αυτού του παλιού κομματικού μηχανισμού. Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, αφού δεν συμμετείχε σε όλη αυτή τη διαδικασία εκαλείτο στη συνέχεια στις συνεδριάσεις των οργάνων αυτών και ουδέποτε παρέστη .
  • Η υποψηφιότητα του κ. Πλακιωτάκη σηματοδοτεί γενικά μια σειρά από πράγματα, τα οποία σήμερα η κοινωνία αποζητά. Είναι νέος άνθρωπος, νέος πολιτικός, καθαρός πολιτικός. Άσκησε τα καθήκοντά του ως υπουργός με μια πραγματική σεμνότητα, η οποία είναι και από τα ζητούμενα της κοινωνίας.
  • Εμείς ουδέποτε ορίσαμε κανόνες δογματικού χαρακτήρα, ότι έτσι ή αλλιώς πρέπει να είναι όλοι οι υποψήφιοι. Δεν υπάρχουν στην πολιτική τέτοιου είδους κουστούμια. Είναι και διαφορετικό το διακύβευμα σε κάθε περιοχή.
  • Θεωρώ ότι το μνημόνιο είναι ίσως το βασικό διακύβευμα της πολιτικής ζωής του τόπου μας σήμερα. Είναι το βασικό θέμα στις κάθε είδους εκλογές, ειδικά στις περιφερειακές που έχουν σαφέστατα πολιτικό χαρακτήρα. Για μας η καρδιά του πολιτικού διαλόγου είναι αυτό το ζήτημα.

  • Jimmy Daras avatar
   Jimmy Daras @ Factorx 21/08/2010 19:21:06

   BRAVO STON FACTOR POU VGAZEI TA APLITA STH FORA !!!

 8. ουρανιος avatar
  ουρανιος 21/08/2010 10:52:48

  Λαγος την φτερη ... !! Μπραβο Αντωνη ! Η παραταξη δεν αντεχει αλλους Στρατηγους ,εχει ενα !! Στρατιωτες χρειαζεται και ειναι πολλοι! Να εισαι σιγουρος οτι με τετοιες κινησεις θα γινουν μυριαδες !

 9. ammos-mpaliagaios avatar
  ammos-mpaliagaios 21/08/2010 11:01:09

  Οταν φευγεις απο το μαντρί αρχιζεις και ξερνάς.Αλλά ας οψονται κάποιοι ανεγκέφαλοι που εβαλαν με το ζόρι (εντολές εξωθεν) στην Ν.Δ το κομμα του (δρακουμέλ)των νεοφιλελευθέρων το 1976 και μιλάνε για δεξιά παράταξη αυτοι που επι 35 χρόνια ροκανίζουν την παράταξη για να την πελματώσουν και να την καταποντίσουν οπως και το εκαναν με πρωτεργάτη την ντορουλα μητσοτακη-μπακογιάννη-κούβελου.Μόνον και μόνον για την ματαιοδοξία της να γινει εστω και για ενα μήνα πρωθυπουργός.θα ηθελα να παραπέμψω την εν λόγω κυρια να διαβάσει ενος συντοποίτη της χανώτη τηνιστορία που εγραψε ο σχολαρχης Ν. ΨΥΛΛΑΚΗΣ,πως πήρε η πόλις των χανιών το ονομά της και τοτε θα καταλάβει πολλά.

 10. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 21/08/2010 12:09:16

  Άλλος ένας που δεν ήξερε τίποτα.

 11. SM avatar
  SM 21/08/2010 12:20:41

  Geia sou re Antinews.

 12. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 21/08/2010 13:12:22

  Διαχρονική δια-κομματική ρεμούλα χωρίς τέλος.

  Ευτυχώς που έχουμε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, δαμόκλειο σπάθη επί των παρανομούντων αρχόντων, και τον κέρβερο των εξεταστικών επιτροπών που θα στριμώξει και θα στειλει στην φυλακή όσους τα πήραν. Σωστά;

  Αν δεν το γκρεμίσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ αυτό το οικοδόμημα, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ.

  Και ήδη έχουμε αργήσει καλοί μου ΠαΣόΚοι και Νεο-δημοκράτες. Πολύ εχουμε αργήσει.

  ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ.

  Θραξ Αναρμόδιος

  • Θραξ Αναρμόδιος avatar
   Θραξ Αναρμόδιος @ Θραξ Αναρμόδιος 21/08/2010 13:17:02

   Μ' αυτά και μ' αυτά, το περισσότερο μέρος των δανεικών που πήραμε για τους Ολυμπιακούς, εμπίπτουν στον ορισμό του ΑΠΕΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

   Εδώ φαίνεται πως τα δανεικά πάρθηκαν για ρεμούλα τα περισσότερα. Οχι προς όφελος του δημοσίου, της κοινωνίας και του λαού. Αλλά λίγων ημετέρων.

   Εχουμε λίστα τι πήραμε δανεικά για τους αγώνες;
   Τι ξοδεύτηκε σε τι;
   Τι παραδόθηκε και τι λειτουργεί;
   Τι απέγιναν τα ακίνητα; Τα συστήματα;

   Θραξ Αναρμόδιος

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Θραξ Αναρμόδιος 21/08/2010 13:22:29

    Η λίστα αυτή υπάρχει και δοθεί στη κοινή γνώμη μόλις η Ελλάδα στείλει τον πρώτο της αστροναύτη στον Άρη.
    Τότε θα τιμωρηθούν και όλοι οι καταχραστές που μας κυβέρνησαν με μπρίο... και όλα θα είναι μια χαρά! Τραλαλά τραλαλό.

   • Νικόλαος Μ. avatar
    Νικόλαος Μ. @ Θραξ Αναρμόδιος 21/08/2010 17:53:39

    «Η λίστα αυτή υπάρχει και θα δοθεί στη κοινή γνώμη μόλις η Ελλάδα στείλει τον πρώτο της αστροναύτη στον Άρη.
    ( σ.σ )Όταν στείλει σε άλλο γαλαξία, ΙΣΩΣ τιμωρηθούν»

 13. john avatar
  john 21/08/2010 13:12:58

  Ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε... Αντώνη ξεβρώμισε τους όλους
  http://citypress-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_3024.html#more

 14. blackpeteg avatar
  blackpeteg 21/08/2010 13:52:56

  Σχετικά με το C4I, η όλη προμήθεια εξ' αρχής ακολούθησε -την γνωστή από το Μνημόνιο-Επιτάφιο- πεπατημένη: Λάβρος ο ξένος τύπος για την ανασφάλεια των επερχομένων (τότε) Ολυμπιακών Αγώνων 2004, (μιλάμε για τον ίδιο Αμερικανοβρετανικό τύπο που πρωτοστάτησε στην ανάδειξη της χώρας μας ως υποψήφιας για χρεοκοπία).
  Μεγάλη η πίεση στην κυβέρνηση που τότε παρέπαιε και δεν είχε την λαϊκή εντολή (πολλοί έχουν ξεχάσει την νοθεία των εκλογών του 2000 όπου κατά δήλωση μέχρι και του "Γίγαντα" Τριανταφυλλόπουλου είχαν ψηφίσει και τα δέντρα για εκείνη την διαφορά των 70.000 ψήφων), τι να κάνει, έπρεπε να ικανοποιήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να επιλέξει έναν από τους δύο Αμερικάνους προμηθευτές. Η εσωτερική κόντρα των Αμερικανών (Δημοκρατικοί εναντίον Ρεπουμπλικανών) οδήγησε την SAIC στην κορυφή (επιλογή των Δημοκρατικών που ήταν φρέσκια κυβέρνηση στις ΗΠΑ).
  Με όλα τα παραπάνω, τι νομίζετε πως αγοράσαμε; Σύστημα; Μπούρδες!
  Ερώτημα: Που είχε εγκατασταθεί αντίστοιχο σύστημα από την SAIC; Είχε γίνει καμία επίδειξη; Η εδώ μελέτη του Υπουργείου έγινε ΜΕΤΑ την επιλογή του συστήματος. (συνήθως οι μελέτες γίνονται ΠΡΙΝ για την έκδοση του λεγόμενου RFP-Request for Proposals) Αυτό τι μας λέει παιδιά;
  Πότε έγινε καταγγελία από την Ελληνική κυβέρνηση; Επί των Ρεπουμπλικανών του Μπους (δλδ του ανταγωνιστικού πόλου της SAIC)
  Για να μην δουλευόμαστε λοιπόν μεταξύ μας και οι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ γνώριζαν για αυτό, αλλά τι μπορούσαν να πουν; "Εάν δεν αγοράζαμε το σύστημα δεν θα ερχόταν η ομάδα των ΗΠΑ, της Αγγλίας, κλπ κλπ με πρόσχημα την έλλειψη ασφαλείας;" Εδώ αγόρασαν ολόκληρο στόλο πολεμικών αεροσκαφών στον οποίο οι ΗΠΑ κλείνουν τους υπολογιστές πτήσης των F-16 εξ' αποστάσεως εάν και όταν θέλουν, μιλάμε σοβαρά τώρα για το C4I;
  Από ότι έχει φανεί μέχρι στιγμής, ο Μαρκογιαννάκης και ο κάθε Μαρκογιαννάκης είναι ο "Κρούεζας" της κάθε Ντόρας, του κάθε Κώστα (ή Κωστάκη) και του κάθε Γιώργου (η Γιωργάκη) που λαμβάνει "συμβουλές" (δλδ εντολές) από τον εκάστοτε Σταθμάρχη. Άρα μην επιρρίπτουμε ευθύνες στους "στρατιώτες", ας πάμε κατευθείαν για τους "ηγέτες".

 15. Greekx avatar
  Greekx 21/08/2010 14:32:50

  @@@αν και δούλευαν ορισμένα περιφερειακά προγράμματά του, δεν λειτουργούσε ο εγκέφαλός του.
  Ο εγκέφαλος του συστήματος δεν λειτουργούσε η του υπουργού ????

 16. Tassos avatar
  Tassos 21/08/2010 15:36:13

  Ο άνθρωπος προβάρει τα ριγέ, τί να λέμε τώρα. Καπνίζει ή τσάμπα θα τον πηγαίνουν τσιγάρα?

 17. o aneksartitos avatar
  o aneksartitos 21/08/2010 15:56:22

  Μπράβο μας. το βρήκαμε.. Δεξιό σκάνδαλο το C4i.. Δεν πάει το σκάνδαλο να αφορά καμμιά 10αρια στελέχη του πασοκ, που παρήγειλαν το σύστημα, στελέχη που έπρεπε να βρίσκονται φυλακή..
  Εμείς το βρήκαμε. Είναι σκάνδαλο του μακρογιανάκη, του βουλγαράκη, του Καραμανλή..Φυλακή όλοι τους.. Και ο μακρογιανάκης, και ο βουλγαράκης, και ο καραμανλής..
  Σαματι πειράζει κανέναν που Τσουκάτος, μαντέλης, τσοχατζόπουλος, παπαντωνίου, κα. είναι ελεύθεροι και ωραίοι;;
  Εμεις το βρήκαμε.. Ολη η κυβέρνηση καραμανλή φυλακή εδώ και τώρα
  Καληνύχτα παράταξη....

 18. Νικόλαος Μ. avatar
  Νικόλαος Μ. 21/08/2010 17:40:20

  Αυτό και μόνο μου υπεραρκέι για τη διαγραφή του. Μακάρι να ήμουν Κρητικός ώστε να τον μαύριζα...

 19. perastikos avatar
  perastikos 21/08/2010 18:30:43

  αυτος ο Σπανουδάκης που υπογράφει την επιστολή προς τον Μαρκογιαννάκη, δεν ειναι ο ίδιος που σήμερα έχουνε ως Δ/νοντα Σύμβουλο στον ΟΠΑΠ? Με τίνος πλάτες εγινε αυτός Δ/νων Σύμβουλος στον ΑΘΗΝΑ 2004 και τελευταία έγινε και Δ/νων Σύμβουλος στον ΟΠΑΠ? Κάτι βρωμάει εδω... και επειδή ο Κόκκαλης ηταν ο ατυπος συνεταίρος της Siemens που εμπλέκεται και στην υπόθεση του C4I και συγχρόνως η Intralot τα έχει βρεί για τα καλά με τον ΟΠΑΠ εδω και χρόνια, όπου τελευταία επι θητείας Σπανουδάκη και εν μέσω καλοκαιριού ανανεώθηκε και η σύμβαση συνεργασίας με την INTRALOT για το ΛΟΤΤΟ και οχι μόνο, αναρωτιέμαι μήπως ο εν λόγω κύριος ειναι ο ανθρωπος του Κόκκαλη... Ενα συνειρμό κάνω... Λέτε να είναι τυχαίο? Δεν νομίζω...

 20. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 21/08/2010 19:25:24

  Καλά, αφού ο άνθρωπος ήταν, μ'αυτά και τα άλλα, ζωντανή βόμβα για την ΝΔ, ο ΚΚ τι, στο καλό, τον κράταγε στο άμεσο περιβάλλον του;

 21. BlueSky avatar
  BlueSky 21/08/2010 22:08:31

  Antinews εξαιρετικό. Μαρκογιαννάκη που κρύβεσαι; Όσο γιατι τον κρατούσε ο ΚΚΒ'; Τον κρατούσε για τον ίδιο λόγο που είχε στο κόμμα τους βουλγαράκηδες, παυλίδηδες, Δρακουλίνα, Τατούληδες, Γιαννόπουλους, Ρουσσόπουλους κλπ.....
  (Ανατριχιάζω μόνο με το άκουσμα των ονομάτων τους).
  Ο λόγος: οι 151 βουλευτές του πρώτου κόμματος, με βάση τον τότε λαμογιοεκλογικό νόμο ενός άλλου πασόκου που έβλεπε μακρυά. Του Σκανδαλίδη..

 22. BlueSky avatar
  BlueSky 21/08/2010 22:09:31

  Περαστικέ προσυπογράφω την ανάρτησή σου!!!!!!!

 23. lornion avatar
  lornion 21/08/2010 23:50:05

  δεν δύναμαι να ασχοληθώ, είναι μεγάλη η κοροιδϊα του κόσμου μας.

 24. armageddon avatar
  armageddon 22/08/2010 17:28:20

  ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ.....

 25. Christos avatar
  Christos 17/10/2013 17:16:08

  Γιατί το άρθρο σας τελείωσε εκεί? Γιατί δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάτι, δεν ήθελαν να έχουμε το σύστημα ή ήταν μία κομπίμα για να φάνε χρήματα? Αν οι πολιτικοί την γλίτωσαν αυτοί όλοι που πήγαν να μας το πουλήσουν γιατί δεν είναι μέσα? Γιατί εμείς τους αφήνουμε να μας κλέβουν και όλοι την γλιτώνουν εκτός απο τον κοσμάκι πληρώνει πάντα.

 26. τελης avatar
  τελης 20/12/2013 12:36:49

  Σωτήρης Τσενές, Γιώργος Περαματζής...για ψάξτε να δείτε τι ρόλο είχαν αυτά τα καλόπαιδα στο c4I...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.