#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/10/2010 09:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Σγουρός έδωσε 500.000 ευρώ στο ΠΑΣΟΚ για την ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ!


Οι εκατομμυριούρχοι με τα γυαλιστερά κουστούμια, τα κότερα και τις πισίνες ζητησαν χρήματα από τα ψίχουλα του ελληνικού λαού
ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ! ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΩΣΕ 500 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ!


Η απόφαση πάρθηκε μετά από εισήγηση του Νομάρχη Γ. Σγουρού και τις ψήφους των νομαρχιακών συμβούλων του ΠΑΣΟΚ, του Νάσου Αθανασίου από την Ν.Δ. ( οι υπόλοιποι της Ν.Δ δεν την ψήφισαν ) και του Β. Παπαδόπουλου από το ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Σπ. Λυκούδης από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, φόρεσε τον μανδύα του Πόντιου Πιλάτου και έδωσε "λευκό"!…

Την επαίσχυντη απόφαση καταψήφισαν μόνο οι Αλ. Μπαλού, Κ. Μαρκέτης και Ηλ. Νικολόπουλος.


Σάββ.7.6.- Την ώρα που μεγάλα στρώματα του λαού βυθίζονται στην έσχατη φτώχεια και την απόγνωση και οι νομαρχίες έχουν κηρύξει διαρκή λιτότητα στις μεγάλες και μικρές ανάγκες του λαού μας , η νομαρχία της Αθήνας με μια παράνομη και προκλητική τουλάχιστον απόφαση, που επιβεβαιώνει τον βαθύ εκφυλισμό του ΠΑΣΟΚ και την απόσπαση του όχι μόνο από τις ανάγκες αλλά και το φρόνημα του ελληνικού λαού, αποφάσισε την χρηματοδότηση του Συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, χορηγώντας 500 χιλ. ευρώ στο ΠΑΣΟΚ , στο οποίο έχει ανατεθεί η οργάνωση του Συνεδρίου, στην Αθήνα. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει από την Νομαρχία να εγκρίνει 1.000.000 ευρώ!…Η απόφαση πάρθηκε με τους ψήφους των νομαρχιακών συμβούλων του ΠΑΣΟΚ, του Νάσου Αθανασίου από την Ν.Δ και του Β. Παπαδόπουλου από το ΛΑ.Ο.Σ, το οποίο, κατά τα άλλα, "οδύρεται" για την φτώχεια του ελληνικού λαού!..
Οργή και αγανάκτηση όμως προκαλεί και η στάση του εκπροσώπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Νομαρχία Αθηνών Σπ. Λυκούδη, ο οποίος, παριστάνοντας τον Πόντιο Πιλάτο, δήλωσε ουδετερότητα με το επιχείρημα ότι έφτασε στο νομαρχιακό Συμβούλιο κάπως αργά, όταν πιά είχε αρχίσει η συζήτηση του θέματος…. Δεν έχει διευκρινιστεί αν κατά την ψήφιση, έδωσε λευκή ψήφο ή αν απείχε της ψηφοφορίας αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Οι διάφορες προφάσεις, πάντως, που ο κ. Λυκούδης πρόβαλε κατά την συνεδρίαση, είναι αναξιόπιστες διότι γνώριζε από πριν τον χαρακτήρα της απόφασης αυτής, αφού το θέμα είχε αναγραφεί στην ημερήσια διάταξη του Νομ. Συμβουλίου!.. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Λυκούδης είναι μέλος της Π.Γ του ΣΥΝ. Θα πρέπει ακόμα να τονισθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο κ. Λυκούδης, δεν έχει καταδικάσει την απόφαση, ενώ ούτε το γραφείο Τύπου του ΣΥΝ ούτε κανένα όργανο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχουν πάρει θέση απέναντι στην επαίσχυντη αυτή απόφαση!
Ποιά είναι η "φτωχολογιά" της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που δεν έχει λεφτά για να κάνει το Συνέδριο της;
Η Σοσιαλιστική Διεθνής είναι ένας από τους βασικούς παίκτες, μαζί με τις ΗΠΑ, του ευρωαντλαντικού άξονα και του ΝΑΤΟ, εκφραστής των συμφερόντων των μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, εχθρός του σοσιαλισμού και υποστηρικτής της πολιτικής του πολέμου, του νεοφιλελευθερισμού, της παγκοσμιοποίησης και του ανταγωνισμού. Η Σοσιαλιστική Διεθνής, για παράδειγμα, υποστήριξε τον πόλεμο στο ΙΡΑΚ και τον βομβαρδισμό όπως και την διάλυση της Γιουκοσλαυϊας, ενώ αντίθετα στηρίζει την παραβίαση του διεθνούς δικαίου και την κατοχή της Βόρειας Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα.
Στις γραμμές της λεγόμενης Σ.Δ συνωστίζονται: πανίσχυρα, ευρωπαϊκά κυρίως, σοσιαλδημοκρατικά ή ψευτοεργατικά κόμματα ( όπως λ.χ τι βρετανικό του Μπλαίρ ) καθώς και άλλα πολιτικά σχήματα και οργανώσεις, στα ταμεία των οποίων ρέει πακτωλός χρημάτων. Στις γραμμές αυτών των κομμάτων θητεύουν επίτροποι, αξιωματούχοι και υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε, υπουργοί, βουλευτές και ευρωβουλευτές, ηγετικά στελέχη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος με παχυλές αμοιβές, που πολλές φορές ξεπερνάνε αυτές των ελλήνων υπουργών ή βουλευτών, άλλα υψηλόβαθμα στελέχη διεθνών οργανισμών, τραπεζών, κρατικών υπηρεσιών ή μεγάλων εταιριών, πολλοί από τους οποίους ζούνε μέσα στην χλιδή, κάνουν ζωή εκατομμυριούχων, διαθέτουν μεγάλη περιουσία, πολυτελείς επαύλεις, υπερπολυτελή σκάφη αναψυχής, αυτοκίνητα κλπ.
Οι κάθε είδους αμοιβές αυτής της "σοσιαλιστικής φτωχολογιάς" κλιμακώνονται ανάλογα με τα αξιώματα ή τις ειδικές θέσεις, όπου σε πολλές περιπτώσεις αρχίζουν απο 30.000 ευρώ και φτάνουν έως και 100 ή 150 χιλιάδες ευρώ τον μήνα! Αν υπολογίσουμε π.χ ότι κάθε έλληνας ευρωβουλευτής εισπράττει από το Ε.Κ. περίπου στα 28.000 ευρώ τον μήνα, τότε μόνο τα έσοδα της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ανέρχονται, κάθε χρόνο γύρω στα 7 εκατομμύρια ευρώ , ενώ τα συνολικά έσοδα των ευρωβουλευτών, που ανήκουν στα ευρωπαϊκά κόμματα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι δυνατόν να ξεπερνούν τα 1.750 εκ. ευρώ το χρόνο!….Και αυτά χωρίς να υπολογίσουμε τις οικονομικές ενισχύσεις, που τα κόμματα αυτά παίρνουν από άλλες πηγές όπως: οικονομικούς παράγοντες, εθνικές κρατικές ενισχύσεις ή ενισχύσεις από την Ε.Ε, χωρίς να υπολογίσουμε τις αμοιβές των αντιπροσώπων από τα εθνικά κοινοβούλια, που φτάνουν συνολικά σε πολλά εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο! Αυτή είναι η "φτωχολογιά" της Σ.Δ που δεν έχει λεφτά να κάνει το συνέδριό της στην Αθήνα!…
Καμιά επανάπαυση . Ασυμβίβαστος αγώνας μέχρι να ακυρώσουμε την παράνομη απόφαση!
Παρακαλώ όσους συμφωνούν να αναμεταδώσουν αυτό το μήνυμα. Σας καλώ σε μαζικό και κοινό Αγώνα για να ακυρωθεί η παράνομη και καταχρηστική αυτή απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας. Να προσφύγουμε μαζικά στην Δικαιοσύνη. Γι΄ αυτό καλώ τους δικηγόρους και τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας να δούνε αυτή την υπόθεση και να βοηθήσουν.
Ζητάμε από όλους τους Δημάρχους της Αττικής και τους νομάρχες να πάρουν θέση στο ζήτημα και να καταδικάσουν την απόφαση.
Ποιοι είναι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να ασυδοτούν στις πλάτες του ελλ. Λαού; Τα χρήματα των νομαρχιών δεν είναι περιουσία τους! Να καταγγείλουμε στον ελληνικό λαό την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που χωρίς καμιά ντροπή υπέβαλε το αίτημα στην Νομαρχία , την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αθηνών, τον Νομάρχη Αθηνών κ. Σγουρό και όσους ψήφισαν την επαίσχυντη απόφαση ονομαστικά για να τους γνωρίζει ο λαός!
Ρωτήστε την Νομαρχία Αθηνών , πόσα λεφτά έχει δώσει για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, πόσα για τα καμένα δάση, πόσα για τις δεντροφυτεύσεις, πόσα για τους άστεγους, πόσα για τους πυρόπληκτους , πόσα για τους κατεστραμμένους δρόμους της Αθήνας;
Δημήτρης Σουλιώτης
πρ. μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ και πρ. νομαρχιακός και δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά

ΣΧΟΛΙΑ

 1. (A)θανάσης avatar
  (A)θανάσης 01/10/2010 10:03:41

  Tiramola, βγες σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις περί τίνος πρόκειται...
  Υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγήσουμε το Πασόκ και είναι κρίμα...

  • tiramola avatar
   tiramola @ (A)θανάσης 01/10/2010 10:07:29

   Ο αγώνας είναι παγκόσμιας εμβέλειας Τανάσκοβιτς, δεν περιορίζεται μόνο στην ελλαδίτσα.

   Ο "κάτσε κάτω από τη μπάρα" τι ρόλο παίζει στο συγκεκριμένο ποστ?
   Έβαλε και αυτός κανένα φράγκο?

   • tiramola avatar
    tiramola @ tiramola 01/10/2010 10:09:06

    Και όπως θα διάβασες ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς έριξε πάλι το φαρμάκι του για την τρομοκρατία των αγορών.

   • anonymos avatar
    anonymos @ tiramola 01/10/2010 19:09:55

    Γιαυτό και οι αγορές σταμάτησαν την τρομοκρατία

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ (A)θανάσης 01/10/2010 10:12:23

   Ευχαριστούμε πολύ για το δούλεμα. Να είστε βέβαιοι ότι θα το λάβουμε υπ'όψη μας ΠΟΛΥ σοβαρά.

   • tiramola avatar
    tiramola @ (A)θανάσης 01/10/2010 10:35:58

    Πως να απαντήσω σοβαρά όταν τα τριπλάσια παίρνει σε ένα χρόνο ο Σισέ?
    Τώρα θα μου πεις ότι αυτά ειναι λεφτά του Βαρδινογιάννη και όχι του κράτους.
    Καμία αντίρηση, με την διαφορά ότι ένα μέρος από αυτά προέρχονται από τα 30 χιλιάδες διαρκείας των οπαδών.
    Εγώ δεν δικαιούμαι να είμαι οπαδός ενός άλλου ονείρου?

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ (A)θανάσης 01/10/2010 10:55:45

    Μεγάλη σχολή αυτό το Πασόκ τελικά! Αυτού του είδους οι απαντήσεις (σταθερές τόσες δεκαετίες τώρα) είναι τόσο χαρακτηριστικές...
    Σε λίγους μήνες, που ξαφνικά θα γεμίσει το κυνοβούλιο πάπιες ανίδεες για το φόνο, και η λέξη Πασόκ θα εκστομίζεται μετά από επίμονο κοίταγμα πίσω απ'τον ώμο μη τυχόν και περνάει κανείς κι ακούσει, θα σε δω τι διάθεση για τέτοιο χιουμοράκι θα έχεις και που θα κόβεις το χέρι σου (καρπό, αγκώνα, ώμο...)

   • tiramola avatar
    tiramola @ (A)θανάσης 01/10/2010 11:14:08

    Μεγάλη η σχολή της ζωής Θανάση...
    Μάταιος κόπος δυστηχώς για όποιον εν αγνοία του ή ηθελημένα ρίχνει νερό στο μύλο της αυριανής νομενκλατούρας της εξουσίας η οποία θα κληθεί να λύσει αποτελεσματικότερα το έλλειμμα ανταγωνιστικότητας της χώρας...

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ (A)θανάσης 01/10/2010 11:20:35

    Εγώ φίλε αναγνωρίζω ότι είμαι πιόνι στο σκάκι της ζωής, δεν παριστάνω τη βασίλισσα... Απλά σου θυμίζω ότι τα πιόνι κάθε λίγα χρόνια(4?)ξαφνικά και υπό προϋποθέσεις αγριεύουν και παίρνουν κεφάλια...

    Αν ο ρόλος μου είναι να φύγει ο εγνωσμένως πλέον ανίκανος, κοντόφθαλμος, μισέλληνας, συμπλεγματικός, αλαζόνας, ξενόδουλος, αδιάφορος και ανάλγητος, ασταθής και αρχιψεύταρος, δολοπλόκος και μικροπολιτικάντης πρόεδρος της σοσιαλιστικής Διεθνούς και να αντικατασταθεί από των αγνώστων ακόμα κουσουριών και ιδιοτήτων του πρώην συγκατοίκου του, δεν έχω αντίρρηση.
    Είθε.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ (A)θανάσης 01/10/2010 11:22:18

    "τον αγνώστων ακόμα κουσουριών και ιδιοτήτων πρώην συγκάτοικό του"

   • tiramola avatar
    tiramola @ (A)θανάσης 01/10/2010 11:29:26

    Με σκακιστικούς όρους πάντα...
    Το πιόνι στη σκακέρα υπό προυποθέσεις μπορεί είναι πανίσχυρο και να κρίνει την τύχη μιάς παρτίδας αλλά μπορεί να γίνει και θυσία για να αποκτήσει ο παίκτης στρατηγικό πλεονέκτημα.
    Ρώρα και τον Φαίλτωρ.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ (A)θανάσης 01/10/2010 11:32:35

    Εκλαμβάνω την μη υποβολή ενστάσεων για τα χαρακτηριστικά του γκόγκα που διέγνωσα ως αποδοχή αληθείας.

 2. tiramola avatar
  tiramola 01/10/2010 10:14:07

  Τι να κάνουμε ρε Θανάση, της προοδευτικής αριστεράς είμαστε και μεις...

 3. (A)θανάσης avatar
  (A)θανάσης 01/10/2010 10:25:06

  Τουλάχιστον δεν τολμάς να απαντήσεις σοβαρά...

 4. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 01/10/2010 10:32:45

  Πίσω από τον "κάτσε κάτω από την μπάρα" αχνοφαίνεται ένας πολύ μεγάλος αθλητής, σεμνός και παλληκάρι, ο Βαλέριος Λεωνίδης.
  Αξέχαστος θα μείνει ο φοβερός αγώνας του με τον Σουλεϊμάνωφ ή Σουλεϊμάνογλου στην Ατλάντα το 1996 όπου τελικά ο σπουδαίος Τουρκοβούλγαρος αθλητής κέρδισε μετά από μια επική μάχη.
  Καμιά φορά η λάμψη κρύβεται στο φόντο και όχι στο προσκήνιο

  Για τα υπόλοιπα ας ερωτηθεί η Ιπποκράτους.
  Τα παιδιά μάλλον προσπαθούν για το παγκόσμιο όραμα του σοσιαλισμού υπέρ του λαού. Οπότε τα ποσόν θα επιστραφεί (άγνωστο σε ποιούς!) πολλαπλάσιο όταν ευδοκιμήσει ο τέταρτος δρόμος.

 5. Tidbit avatar
  Tidbit 01/10/2010 10:38:51

  Ωραια τα λετε κ. Σουλιωτη, αλλα και ο ΣΥΝ δε μου φαινεται εμενα και τοσο κατα της παγκοσμιοποιησης...μαλλον κρυπτο-υπερ ειναι κι αυτος. Οπως και το, εκτως ελαχιστων εξαιρεσεων, συνολο του πολιτικου κοσμου καιτων μεσων ενημερωσης. Ισως η χωρα μας να ειναι η πιο βαθεια απροβληματιστη και νυχτωμενη σε θεματα παγκοσμοιοποιησης (τυχαιο?). Μονο οταν μας βολευει σε κανενα αρθρακι σα κι αυτο πεταμε μια δυο κορωνες, ετσι για τα ματια του κοσμου...

 6. tiramola avatar
  tiramola 01/10/2010 10:45:08

  Είναι λίγο μπερδεμενος και ο Σουλιώτης αφού τελικά το όνειρο της παγκοσμιοποίησης των λαών έγινε εφιάλτης παγκοσμιοποίησης της οικονομίας.

  Μου έγραψε ένας φίλος αριστερής ευαισθησίας...
  "Με ρώτησε, ένευσα καταφατικά. Έπλυνε το παρμπρίζ μου. Του έδωσα 2 ευρώ. Μου έδωσε το πιό ανεπιτήδευτο χαμόγελο εδώ & καιρό"

  • Greg avatar
   Greg @ tiramola 01/10/2010 10:59:36

   Επέστρεφα από τη δουλειά με το αυτοκίνητο, ώρα 21:30. Χτύπησε το κινητό: "Πάρε και ένα γάλα για το παιδί". Στο πορτοφόλι 1,5 ευρώ. Το σούπερ μάρκετ κλειστό. Στο ψιλικατζίδικο 1,2 ευρώ το γάλα, μπήκα στο σπίτι με ρέστα 30 σεντς. Καθ΄οδόν είχα αρνηθεί το πλύσιμο του παρμπρίζ. Ευτυχώς..

   • νεφέλη avatar
    νεφέλη @ Greg 01/10/2010 12:13:09

    ...στην κολλητή μου για την πείσει ο μετανάστης, να της πλύνει το παρμπρίζ, είπε "Δεν έχω δουλειά.." κι εκείνη τον αποστόμωσε με το "ούτε κι ο άντρας μου.." !

   • προβοκατορας avatar
    προβοκατορας @ Greg 01/10/2010 13:29:02

    δεν εχω, μου τα πηρε ολα ο παπανδρεου τους λεω. με κοιτανε με λυπηση και μου λενε '' δε πειραζει φιλο αλλη φορα'' και μου καθαριζουν τσαμπα και το πισω τζαμι !!!!!

 7. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 01/10/2010 10:45:28

  ΠΕΡΙΣΕΨΕ 'ΚΑΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΤΩΝ 500000?

 8. zap-zap avatar
  zap-zap 01/10/2010 10:58:59

  ο κυριος Λυκούδης δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι Κουβέλης fun club

 9. Έρεβος avatar
  Έρεβος 01/10/2010 10:59:07

  Δεν καταλαβαίνω πως νομιμοποιείται ο κάθε δήμαρχος και νομάρχης να παίρνει τα λεφτά των δημοτών να τα σκορπάει όπου γουστάρει, να μας το λέει και λογαριασμό να μην δίνει.

  Εκτός από τον Σγουρό και ο Κακλαμάνης με ποιο δικαίωμα πήρε τα λεφτάκια μας από τα τέλη και έδωσε βοήθεια, ως (καταχρεωμένος) δήμος, στους πλημμυροπαθείς στο Πακιστάν; Ηγείται κανενός αυτόνομου κρατιδίου και δεν το ξέραμε;

  Άλλη τρύπα τα πολιτιστικά του κάθε δήμου. Διαμαρτυρόμαστε γιατί πληρώνουμε την ΕΡΤ αλλά λίγοι ξέρουν ότι για να ακούσουν κανένα μαντολίνο 2-3 φορες το χρόνο μερικές υπέργηρες κυρίες χρεώνονται όλοι οι δημότες του κάθε δήμου εκατοσταριές και βάλε χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο. Και φυσικά εκτός από τις κυρίες μπορεί να "επωφελείται" και άλλος κόσμος...

 10. Y. avatar
  Y. 01/10/2010 11:00:06

  Μήπως ο Νάσος Αθανασίου είναι εκείνος ο γλυκανάλατος δημοσιογράφος? Όποιος κι αν είναι, πιστεύω να μην είναι στο συνδυασμό Κικίλια.

  • anonymos avatar
   anonymos @ Y. 01/10/2010 19:11:36

   Πήγε με τον Δημαρα

 11. Orestios avatar
  Orestios 01/10/2010 11:02:39

  Η Σοσιαλιστική Διεθνής εχθρός του σοσιαλισμού?
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  Έλα νινί στον τόπο σου!
  Αφού έχει τον πιο σοσιαλιστή GAP επικεφαλή. Και δεν είναι σοσιαλιστική?
  Τί είναι?
  Μην είναι νεοφιλελεύθερη?
  Μπίνγκο! Δηλαδή σοσιαλιστική!

 12. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 01/10/2010 11:14:42

  Αντιγράφω από το site http://www.aftodioikisi.gr, που για την συγκεκριμένη είδηση έγραψε :

  “Στη χθεσινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της Αθήνας αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, η συμμετοχή της Νομαρχίας Αθηνών, με το ποσό των 500.000 ευρώ στο 23ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και το 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γυναικών που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα (26 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2008), και τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας,
  κ. Καρόλου Παπούλια.

  Στο συνέδριο συμμετέχουν 600 Σύνεδροι από 140 διαφορετικές χώρες του κόσμου και θα δώσουν το ‘παρών’ αρχηγοί κομμάτων, μεταξύ των οποίων θα είναι επικεφαλής κυβερνήσεων, πρόεδροι κρατών, υπουργοί και βουλευτές. Τέσσερις μεγάλες θεματικές θα απασχολήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου, οι οποίες βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος, όχι μόνον του διεθνούς σοσιαλιστικού κινήματος, αλλά παράλληλα αντανακλούν τις ανησυχίες της διεθνούς κοινής γνώμης και αφορούν όλους τους πολίτες. Ειδικότερα, θα αναπτυχθεί διάλογος για την κλιματική αλλαγή, την ειρήνη και την επίλυση των συγκρούσεων, την παγκόσμια οικονομία και το ζήτημα της μετανάστευσης……….

  Ο Νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, δήλωσε :

  «…η Νομαρχία Αθηνών αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και ενισχύει γεγονότα διεθνούς εμβέλειας που προβάλλουν τη χώρα μας, όπως το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας και στο οποίο θα συμμετέχουν προσωπικότητες της διεθνούς πολιτικής σκηνής και με σημαίνοντα ρόλο στις παγκόσμιες εξελίξεις.

  Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο όχι μόνο θα γνωρίσουν την ελληνική πραγματικότητα, αλλά και θα ενημερωθούν από τους υπευθύνους για τα σημαντικά εθνικά θέματα και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία….»”.

  http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=879


  1) Έτσι προσπαθείτε να «χτυπήσετε» την υποψηφιότητα του κυρίου Σγουρού?
  Με αναμόχλευση κάποιας διαμαρτυρίας ενός πρώην νομαρχιακού συμβούλου από το 2008?

  Η δαπάνη, στην οποία αναφέρεστε και η οποία έγινε για κάποιο γεγονός παγκόσμιας προβολής της χώρας μας δεν νομίζω ότι εκθέτει κανέναν….εκτός αν αποδειχθεί κακοδιαχείριση ή διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

  Μπορεί να διαφωνείτε με την παραπάνω απόφαση της Νομαρχίας(δικαίωμά σας), αλλά δεν είναι παράνομη - και πιστεύω ότι η δαπάνη των 500.000 ευρώ ελέγχθηκε αρμοδίως.

  2) Βρείτε πολιτικά επιχειρήματα (που υπάρχουν βέβαια) για να ανακόψετε την πορεία του κυρίου Σγουρού….αποδείξτε ότι ήταν κακός νομάρχης και αναφέρατε όλα τα σχετικά στοιχεία για να τον εκθέσετε στον κόσμο……αναφέρατε παραδείγματος χάρη, τι είχε υποσχεθεί και δεν το υλοποίησε……..

  • Μάρκος avatar
   Μάρκος @ δαιμονάκι 01/10/2010 11:57:29

   Ρε δαιμονάκι, μας δουλεύεις; Ποιο "γεγονός παγκόσμιας προβολής της χώρας μας"; Κάτι τελειωμένοι τύπου Σεγκολέν ασχολούνται με την "Σοσιαλιστική Διεθνή"...αλλά κάπως έπρεπε να πληρωθεί το Cape Sounio και οι κρουαζιέρες. Ο Σγουρός είναι άξιος, έχει έργο, αλλά σε αυτό το θέμα ήταν φάουλ...

  • Misha avatar
   Misha @ δαιμονάκι 01/10/2010 13:10:45

   Δαιμονάκι

   ΟΤΑΝ και ΕΑΝ αποφασίσουν κάποιοι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα της ΝΤΟΠΑΣ να μιλησουν, τότε ο Σγουρός θα ισιώσει σαν να τον πέρασαν από τοστιέρα μαλλιών.
   Αφού κατάφεραν οι της φαιοπράσινης γλίτζας να μάς παραδώσουν σιδηροδέσμιους στο ΔΝΤ, εκτελώντας τα συμβόλαια των οικονομικών δολοφόνων, πρέπει ν ανοιξει και το ζήτημα του «αθλητικού θαύματος» που ζήσαμε τα χρόνια του Σημίτη.

   Να μάθουμε γιατί η Θανου μιλούσε πιο βαριά από τον Φέρμα των ελληνικών ταινιών και γιατί όπου κατουρούσαν οι αρσιβαρίστες μας τρυπούσαν οι σωληνωσεις αποχετεύσεως.


   Και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος με τον Σγουρό του ΔΝΤ.

 13. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 01/10/2010 11:21:30

  και επιτέλους αναδείξτε την υποψηφιότητα του κυρίου Κικίλια, γιατί φαίνεται θα φτάσει η μέρα των εκλογών και θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα τον ξέρουν!!!!!!!!!!!!!

 14. καινός avatar
  καινός 01/10/2010 11:30:07

  Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, να πούμε από πότε ήταν επίκαιρο αυτό το θέμα;

  http://orlanto.pblogs.gr/2008/06/h-nomarhia-athhnwn-edwse-500-000-e-sto-pasok-gia-toys.html

  Μην νομίζετε ότι είναι χθεσινό, δηλαδή...

 15. aengus avatar
  aengus 01/10/2010 11:34:56

  Η Αλεξάνδρα ΜΠΑΛΟΥ, ο Κώστας ΜΑΡΚΕΤΗΣ και ο Ηλίας ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (καθηγητής του συνταγματικού δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αν δεν με απατά η μνήμη μου), είναι από το ΚΚΕ.

  Αναγκαία διευκρίνιση, καθώς στην ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ δεν δίδεται το πολιτικό στίγμα αυτών των τριών.

 16. aengus avatar
  aengus 01/10/2010 11:44:12

  Εξαιρετικές οι πληροφορίες για τον χαρακτήρα, τον βίο και την πολιτεία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς –όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα…

 17. Παγκανίνι avatar
  Παγκανίνι 01/10/2010 11:44:21

  EEEEEEEEEEEE! O Λυκούδης ειναι Δημοκρατική Αριστερά! Τι ΣΥΡΙΖΑ;Ανασκευάστε!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Παγκανίνι 01/10/2010 11:54:13

   Τώρα εξηγούνται όλα. Κι είπα κι εγώ, είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ να συναίνεσε σε κάτι τέτοιο;

   Μάλλον ο Λυκούδης αποφάσισε να κάνει μια κίνηση παραπάνω, για να πλασσαριστεί σε λίγο καλύτερη θέση (σε σύγκριση με τους ομοιόβαθμους σαλονάτους συντρόφους του) στην επετηρίδα διαμοιρασμού της εξουσίας του "νέου ΠΑΣΟΚ".

  • Factorx avatar
   Factorx @ Παγκανίνι 01/10/2010 12:46:53

   το λάρθρο δεν εχει σημερινη ημερομηνια. ο Λθυκουδης ηταν τότε ΣΥΡΙΖΑ. Κοφτε λοιπόν τις ανοησίες

 18. kiki avatar
  kiki 01/10/2010 11:51:21

  ΟΟ Ηλιας Νικολοπουλος ηταν και ειναι πιθανον του ΔΗΚΚΙ.

  • aengus avatar
   aengus @ kiki 01/10/2010 12:01:20

   Οι δύο (Αλεξάνδρα Μπαλού και Κώστας Μαρκέτης) είναι από το ΚΚΕ. Υπάρχουν ωστόσο δύο με το ίδιο ονοματεπώνυμο ( Ηλίας Νικολακόπουλος), ένας του ΚΚΕ και ένας του ΔΗΚΚΙ. Ενδεχομένως είναι αυτός που λες εσύ.

   ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !

   • aengus avatar
    aengus @ aengus 01/10/2010 12:04:29

    Εννοώ Ηλίας ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!!

 19. ένας Άμλετ avatar
  ένας Άμλετ 01/10/2010 12:19:09

  Και τώρα θα πάνε σε εκλογές μ΄ αυτόν; !!!!!! ;;;;;; !!!!!!!
  (Τι ρωτάω κι εγώ ώρες-ώρες….)

 20. kiki avatar
  kiki 01/10/2010 12:19:17

  @aegnus,
  Πιθανον ννα λεμε τον ιδιο ,και οι δικες μου πληροφοριες ναναι λαθος η παλαιοτερου χρονου.
  Ο Μητροπουλος ειχε ξαναδιαγραφει πριν απο 8 χρονια νομιζω,ειχε μαζι του προσχωροντας στο ΔΗΚΙ,και εναν καθηγητη Ηλια νικολοπουλο.Μπορει ναναι ο ιδιος μπορει οχι.Το αποτελεσμα μετραει,δεν ψηφισε,αυτο ειναι το θετικο.Τωρα αν ειναι του ΚΚΕ ο συγκεκριμενος,μπραβο του και καλα εκανε.

 21. kiki avatar
  kiki 01/10/2010 12:29:44

  @ Αμλετ,
  Ειχε γραφτει στο ΠΑΡΟΝ,πριν απο πολυ καιρο,αυτο το θεμα,Αλλα ως συνηθως ουδεις απαντησε.
  Για τις εκλογες γιατι πως θα πανε με αυτον γιατι αυτος τι ειναι ΠΑΣΟΚ,δεν ειναι?Χαρακτηριστικο δε ΛΑΜΟΓΙΟΠΑΣΟΚ.

 22. lahunas avatar
  lahunas 01/10/2010 14:53:55

  Σταματηστε την προπαγανδα σας δεξιαρες!!!!!!

  Εγω θα εδινα ποιο πολλα λεφτα στη διεθνη.

  Ο GAP ειναι κατι σαν διαδοχος του Μαρξ αφου ειναι και προεδρος της.

 23. kiki avatar
  kiki 01/10/2010 15:55:59

  @ lahunas

  Σαφως και ζηταω ταπεινα συγνωμη.Αν ζουσε δε ο Μαρξ,μπροστα στο πνευματικο μεγαλειο του Γιωργιου 2ου Παπανδρεου του 3ου,θα ειχε ανοιξει λαγουμι στη γη να κρυφτει, απο τις ανοητες θεωριες που καταφερε να διατυπωσει.
  Και πιο πολλα λεφτα,για να ενισχυσουμε και τον προσεχη προεκλογικο αγωνα του αδελφου σοσιαλιστη,Στροςς-Καν ,υποψηφιου για την προεδρια της Γαλλιας.Γιατι μια και παρα την στηριξη που προσφεραμε ,στην Ηγερια του Σοσιαλισμου, Σεγκολεν,εκεινη δεν καταφερε να ηγηθει αυτης της μεγαλης φιλης χωρας,και τωρα που παινεται,αναγκαζομαστε να την καλουμε στον Πορο,και να την ταιζουμε την συντροφισα,και τρωει πολυ η σκασμενη,οπως και υπολοιποι συντροφοι-λιγουρια απο τον υπολοιπο κοσμο ,μια και εγω ειμαι και λαρζ τυπος και αρχοντας με τα λεφτα που μου δινουν οικειοθελως οι υπηκοοι μου.
  Χαιρετισματα στην εξουσια σοσιαλιστικη η μη.
  Και ακομα ψαχνω δευτερο συνταξιουχο,που να θελει να δωρισει την συνταξη του,στο ταμειο στηριξης,αυτους που βλεπω ολο Χριστ..Παν.ιες ειναι.Περιεργο

  • Misha avatar
   Misha @ kiki 01/10/2010 16:53:48

   Στη Μάνη που είσαι τι περιμενες να ακουσεις;
   Για πήγαινε στην Κρήτη, που οι άνθρωποι γινανε κοσμοπολιτες με τις Ελούντες και τις Πρέβελες και τις Κνωσσούς,που είδανε πολιτισμένους ευρωπαίους πισινούς και άνοιξε το μάτι τους, να δεις πόσοι θέλουν να δώσουν όχι μόνο τις συντάξεις τους αλλά μέχρι και τις νεφραμιές τους στο ΔΝΤ, για χάρη του ΓΚΑΠ !

 24. kiki avatar
  kiki 01/10/2010 17:19:19

  @ ΜIsha,

  Σημερα,πηγα σε ενα φαναρτζη,και ενας ελληνοαμερικανος,γιατι εχουμε πολλους,κατι ειχε παθει και ειχε μια ροδα,του ειπαμε λοιπον δωστη να την κρατησουμε για τα οδοφραγματα,αυτος επαθε ενα ψυχικο τραλαλα,ο φαναρτζης τι μαζεψε και μας λεει φυγαμε ποτε θα τα στησουμε.
  Αλλα και εμεις εχουμε ευρωπαιους πωπους,ειμαι και κυρια,Γερμανικους,και Ολλανδικους απειρους.Και εδω εχουν χαλασει,αλλα εχει αρχισει και σφυγγει το πραγμα,πολλοι κλεινουν,γιατι δεν εχουν παρει τις επιδοτησεις απο προγραμματα,και εχουν παρει δανεια,τα οποια δεν μπορουν να αποπληρωσουν.Μεγαλες ξενοδοχειακες μοναδες,εστιατορια,μαγαζια τα παιρνουν οι τραπεζες.Σημερα τωρα μου ειπαν τραπεζα,εβαλε πελατισα να υπογραψει για ορους της τραπεζης,και για περιορισμο αναληψεων.Η Αγροτικη μας εβαλε οριο 150 ευρω.Για να δω και τους βολεμενους κρητικους,κοντα ειναι ο χρονος να το καταλαβουν.Σημερα εχουμε παλι εκδηλωση για το Χρεος,δεν μαζευουμε πολλους,ειναι και καχυποπτοι μην ειναι αυτοι οι παλιοκομμουνιστες,που τους ξυπνανε,εχουμε προβολη, το εργο Ενας οικονομικος δολοφονος.Οτι μπορουμε κανουμε.Εμενα δεν μου πολυκολανε γιατι ειμαι απο μεγαλο μανιατικο σοι,αρα Δεξια,οποτε την βγαζω καθαρη.Αλλα πραγματικα αν γινει στην Αθηνα,συγκεντρωση καθηστικη,για μερες ειμαστ αρκετοι για να ανεβουμε,και να καθισουμε επ απειρον εκει μεχρι να φυγουν.Οργανωση θελουμε.

 25. bgtrotel avatar
  bgtrotel 01/10/2010 19:21:47

  Τελικά τα παπαγάλια κάνουν δουλειά . Με τις μαλακίες που αναπαράγουν απομακρύνουν τον κόσμο απο τα blogs.

 26. elihos avatar
  elihos 02/10/2010 14:34:33

  Ο Λυκούδης δεν έχει καμιά σχέση με τον ΣυΡιζΑ είναι με τη δημοκρατική του Κουβέλη δηλαδή κολοτούμπας φοράει ταμπέλα αριστερού να δώσει αριστερό άλλοθι στη κυβέρνηση μπας και του δώσουν κανά κόκαλο να ΓΛΥΨΕΙ όπως ο Μπίστης που τελικά μόνο το ΓΛΕΙΨΙΜΟ του έμεινε…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.