#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/09/2011 21:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Παπανδρέου προαναγγέλλει την αποχώρησή του;Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός το έχει πλέον αποδεχθεί. Στην επόμενη ΔΕΘ, την 77η, δε θα είναι αυτός που θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων (όχι ότι την έκοψε και φέτος). Δε θα είναι αυτός που θα μιλήσει στο Βελλίδειο και η ομιλία που έκανε σήμερα είναι η τελευταία του.

Το γεγονός και μόνο ότι στο τέλος του ομιλίας του ουσιαστικά προανήγγειλε το τέλος του πολιτικού του βίου, τα λέει όλα. «Έχω πει εδώ και καιρό. Εγώ δεν είμαι εδώ για την θέση ή την εκλογή μου. Είμαι εδώ για να πετύχουμε μαζί».

Ίσως είναι η ομολογία της αποτυχίας του και η απολογία για τα λάθη που έκανε. Αλλά μέχρι να φτάσουμε ως εκεί θα μας βγει η ψυχή.

Ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης προανήγγειλε νέα μέτρα, νέες αποφάσεις που θα πλήξουν τους πολίτες. Είπε χαρακτηριστικά: «Πρώτη μας προτεραιότητα λοιπόν, η πλήρης εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου. Όχι μόνο γιατί είναι δέσμευσή μας έναντι των εταίρων μας, αλλά έναντι του εθνικού συμφέροντος. Η προσπάθεια θα φτάσει μέχρι το τέλος. Στην ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας θα ανταποκριθούμε. Προχωρώντας στις μεγάλες αλλαγές που η χώρα μας χρειάζεται εδώ και χρόνια. Αυτή μας την απόφαση επιβεβαιώσαμε και στο Υπουργικό Συμβούλιο την περασμένη Τρίτη. Και θα λάβουμε και όποιες άλλες αποφάσεις πρέπει, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να σταθεί όρθια η χώρα!».

Χρησιμοποιώντας δραματικούς τόνους προσπαθεί να εγκλωβίσει τους Έλληνες λέγοντας ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς παρά να πάρει μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα, προτού καν εφαρμοστούν τα προηγούμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα θα πρέπει να αποφέρουν από 1 έως 1,5 δις ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου προκειμένου να κλείσει η μαύρη τρύπα στο έλλειμμα. Αυτό ζητούν οι τροικάνοι, αυτό θα γίνει από την κυβέρνηση. Από πού θα βρεθούν τα λεφτά είναι άλλο θέμα. Κάποιοι κάνουν λόγο για έκτακτη εισφορά στα ακίνητα, άλλοι νέες περικοπές στις δημόσιες δαπάνες, δηλαδή σε Παιδεία, Υγεία και Άμυνα όπου θα περικοπούν τα πάντα.

Επίσης, στα νέα μέτρα θα είναι και η πρόβλεψη για μειώσεις στις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων, αυτών που θα βγαίνουν από εδώ και στο εξής στη σύνταξη.

Κατά τα λοιπά, ο πρωθυπουργός δεν καινοτόμησε. Εμφανώς ο άνθρωπος αγνοεί την πραγματικότητα, δε βλέπει τη γίνεται στην κοινωνία, δεν ακούει τις διαμαρτυρίες έξω από το Βελλίδειο.

Μιλούσε επί μισή και πλέον ώρα για τα επιτεύγματα της κυβέρνησής του που όπως είπε, αλλάζει τη χώρα.

Κάλεσε τον κόσμο και πάλι να είναι μαζί του, αγνοώντας προφανώς ότι ο κόσμος τον έχει εγκαταλείψει προ πολλού και την ίδια ώρα διαδήλωνε έξω από το Βελλίδειο

Δεν έβγαλε ειδήσεις καθώς επρόκειτο για μια γενικόλογη ομιλία που ως σημεία αιχμής ήταν τα μηνύματα στην τρόικα ότι σαν… πιστό σκυλί θα ακολουθήσει όλες τις δεσμεύσεις που πήρε.

Στα αξιοσημείωτα ότι όπως είπε θα επιμείνει στο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Ότι ξεκινά η Ελλάδα έρευνες πετρελαίου και Φυσικού Αερίου στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης και η απόφαση για τη σχετική προκήρυξη υπογράφεται άμεσα.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας.

Μόνο ως αστείο θα μπορούσε να ακουστεί η ατάκα του ότι «βασικός μου στόχος σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς εισόδημα». Εδώ η ανεργία έχει ξεπεράσει το 20% και οικογένειες ζουν με δανεικά ή από τα σκουπίδια και ο κ. Παπανδρέου ονειρεύεται.

Ενδιαφέρουσα και η αρχή της ομιλίας του που ουσιαστικά είπε τα αυτονόητα. Όλοι οι Έλληνες θέλουν να αλλάξει η χώρα και να πάει μπροστά. Η συνταγή είναι το θέμα.

Κατά τα λοιπά οι ίδιες κοινοτυπίες, τα είχε πει άλλωστε και πέρυσι. Ότι θα πολεμήσει τη φοροδιαφυγή, ότι μάχεται κατά της ανομίας. Ότι ενισχύει την υγεία και την παιδεία και άλλα τέτοια.

Το συμπέρασμα: Ο γνωστός Παπανδρέου που βλέπει φως στο τούνελ. Όχι της χώρας, στο δικό του τούνελ. Μόνο που δεν είναι η έξοδος, αλλά το τρένο που έρχεται να τον πατήσει.

 Αριστερός Ψάλτης 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 10/09/2011 21:39:45

  Απερίγραπτη ομιλία ενός βαθιά ανθελληνα.

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ Orestios 10/09/2011 21:43:29

   βαθιά ανθελληνα

   Ακριβώς. Όποιος το έχει καταλάβει αυτό μπορεί να ερμηνεύσει όλες τις κινήσεις του ΓΑΠ.

   • manos avatar
    manos @ Δημήτρης 10/09/2011 21:56:10

    Τραγικό όμως, έτσι?
    Μια οικογένεια που καταδυναστεύει τον τόπο από το 1944, μας έχει πείσει ότι είναι η σωτηρία μας, και από πάνω μας μισεί κιόλας.
    Στα τσακίδια.

    • Orestios avatar
     Orestios @ manos 10/09/2011 22:44:41

     Και κάνει καταγγελίες για διαφθορά!!!!
     Λες και δεν ήταν 30 χρόνια βουλευτής και υπουργός.
     Χυδαίος

     • manos avatar
      manos @ Orestios 10/09/2011 22:48:56

      Τα δικά του χρόνια δεν μετράνε. Ηταν τα χρόνια της αθωότητας.
      Κατά αυτούς τα πέντε χρόνια του Καραμανλή φταίνε.
      Ηθελα ρε π...... μου να ήξερα. Τα πιστεύουν και τα λένε, ή ο μπάφος πάει σύννεφο?

  • Απορία avatar
   Απορία @ Orestios 10/09/2011 22:13:48

   Και έχουμε κάθε λίγο και λιγάκι τον Νικολάκη τον αδερφό να μας λέει την άποψη του.

   Μάλλον θα ζαχαρώνει και αυτός το πρωθυπουργιλίκι.

   h--p://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2053137

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ Orestios 11/09/2011 00:00:25

   ..στον οποιο επετρεψαμε επι 2 χρονια να παραμενει πρωθυπουργος και να διασυρει τη χωρα

  • madprof avatar
   madprof @ Orestios 11/09/2011 08:59:26

   Επιτέλους θα καταλάβει το καρούμπαλο (sic!) ότι είναι persona non grata στο προτεκτοράτο, που και αυτός συνέβαλε, τα μέγιστα, να καταντήσει η πατρίδα μας;
   Είναι δημοκρατικό καθεστώς αυτό που βιώνουμε σαν Έλληνες πολίτες;
   Πόσοι και ως πότε θα φυλάνε και θα γλείφουνε τους σύγχρονους Εφιάλτες;
   ΥΓ. Το μόνο σωστό που έκανε η παρούσα κυβέρνηση είναι, από ότι διάβασα τουλάχιστον, το νομοσχέδιο για τα ταξί. Όχι σε Νεποτιστικές αντιλήψεις σε όλα και για όλους, Βέβαια.

 2. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 10/09/2011 21:44:05

  Η πλάκα ήταν πώς χειροκρότησε κάποια στιγμή (μόνο μία) ο Μπένι..κρατούσε το αριστερό του χέρι ακίνητο και το χτύπησε τρεις φορές με το δεξί...ο δε Ρέππας κοίταζε με την άκρη του ματιού του αν τον παίρνει η κάμερα..
  ΥΓ: Εκπληκτικές και οι δηλώσεις για την πράσινη ανάπτυξη..έρχονται, λέει, οι γερμανικές εταιρίες με δις για να επενδύσουν στη χώρα μας..να μας αλλάξουν τα φώτα...εκεί να δεις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν..εγώ πάντως τον πιστεύω..

  • manos avatar
   manos @ ΕΥΑ 10/09/2011 21:58:51

   Καταλαβαίνεις Εύα τι σημαίνουν "θέσεις εργασίας" κατά τους τεύτονες δυνάστες.
   Ηδη ξερογλύφονται για την ενέργεια είτε ηλιακή είτε από πετρέλαιο.
   Βλέπε Νιγηρία...

   • ΕΥΑ avatar
    ΕΥΑ @ manos 10/09/2011 22:02:16

    Ήδη, κάποιες από τη Β. Αφρική μετακόμισαν σε μας..

  • madprof avatar
   madprof @ ΕΥΑ 12/09/2011 04:35:40

   Η παραγωγή Αιολικής ενέργειας με τις κολόνες έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα ηχορύπανσης και άρα μετοίκησης σε πολίτες που έτυχε να κατοικούν σε απόσταση σχετικά μικρή π.χ. 500 μέτρων.
   Βλέπω να γεμίζουν κολόνες αιολικής ενέργειας, το βουκολικά παρθένο τοπίο της χώρας μας, τα καρούμπαλα για να ευχαριστήσουν τους Τεύκτονες κ.λπ. για τα δανεικά που τους δάνεισαν και τραγάνισαν τα ΚομματοΤατιανοΤσιτσιολινοΛησταρχοΛαμόγια!

 3. blackyellowhorse avatar
  blackyellowhorse 10/09/2011 21:54:24

  Ποτε θα παει στον αγυριστο αυτος και ο συρφετος του? εδω ειναι το μεγαλο ζητημα.

 4. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 10/09/2011 21:57:05

  Σηκώστετω ! ,ου

  Γεώργιος (β΄) Παπανδρέου στην ΔΕΘ :

  Λάβαμε μέτρα ώστε να υπάρχει τουλάχιστον – ΕΝΑΣ- εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια !

  Για τους υπόλοιπους της οικογένειας τι προτείνει ( ; ) : ¨Λάβαμε μέτρα ώστε ο ¨χρήστης ναρκωτικών να μην ποινικοποιείται… ¨ !

  Ο αλλοτριωτικός , Οργουελικός λόγος του Νεοφιλελεύθερου ¨Σοσιαλιστή¨ :

  ¨Ενισχύουμε την παραγωγικότητα ,¨απελευθερώνοντας¨ την ενέργεια η οποία είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη … ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ , αυτό είναι το δικαίωμα του ¨πολίτη¨ , το δικαίωμα του επιχειρηματία να τα εκμεταλλεύεται όλα … με βάση το νόμο του κέρδους και της λεγόμενης ¨ανταποδοτικότητας¨ .

  ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ¨Β΄ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ¨ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ σήμερα ο Γιωργάκης.

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ ΝΤΑΝΤΟΝ 10/09/2011 23:37:40

   "Πολλές φορές πάει η στάμνα για νερό μια πάει και δεν γυρίζει".

   Αγαπημένη παροιμία της γιαγιάς μου.

   Οταν για τριανταεπτά χρόνια κοροιδεύεις τους πάντες και τα πάντα έχεις φτάσει να πιστεύεις ότι είσαι άτρωτος αήττητος και πάντα θα κερδίζεις.

   Ετσι πίστεψαν ότι μπορεί να παιδιαρίζουν με το ΔΝΤ και την Μέρκελ.

   Μετά τα τελευταί καραγκιοζιλίκια Βενιζέλου πρέπει να έχουν φάει πολύ ξύλο.

   Σε εξωτερικό και εσωτερικό αποκαλύπτεται το πραγματικό τους πρόσωπο.

   Στο εξωτερικό το πρόσωπου του εκσυχρονιστή που πλάσαρε ο Παπανδρέου και πίστευε ότι θα τους ξεγελάσει και ότι θα τους ανάγκαζε να τον υποστηρίξουν πολιτικά κατάρρευσε.

   Στο εσωτερικό ο μύθος του φιλολαικού και πατριωτικού Πασόκ που ήρθε και έφαγε ο λαός ψωμάκι διαλύθηκε.

   Τα έργα τους μαζί με τα ξεσπασματά τους στυλ Λοβέρδου αποκαλύπτουν μια παρέα χωρίς αρχές και ιδεολογία με μόνο κίνητρο την εξουσία.

   "Κουνήσου μάγκα και ρίχτα φράγκα τα κάνω όλα εγώ......" που λέει και το τραγούδι.

 5. ataktos avatar
  ataktos 10/09/2011 21:57:42

  O απελπισμένος ΓΑΠ δεν είπε λέξη για την "αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου". Ένέργεια, πετρέλαια και άλλαξε θέμα.
  Δεν μπορεί να είναι τυχαίο...

  • ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
   ΝΤΑΝΤΟΝ @ ataktos 10/09/2011 22:17:08

   Είπε , είπε και άλλα φρικτά και φαιδρά πράγματα - μη λέμε ότι θέλουμε , ας διαβαστεί ο απαμαγνητοφωνημένος λόγος του όταν απελευθερωθεί σε λίγε ώρες από το ¨embargo¨ για τους δημοσιογράφους , ΑΛΛΑ

   ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ¨ ;

   Το ξεπούλημα στους ιμπεριαλιστές πατρόνες του , με την βοήθεια Αμερικανών , Γερμανών και Ισραηλινών , ακόμα με και κίνδυνο πολέμου... Είναι δηλαδή ¨πατριώτης¨ , όπως το 1973 και ο άλλος Χουντικός ¨πρωθυπουργός με το ξεκίνημα των ερευνών στο Αιγαίο, η οποία όμως τουλάχιστον τότε κατέληξε στην ανατροπή του .

   Ας ευχηθούμε ..., όμως δεν ευελπιστώ . Η Νέα Χούντα είναι πιο σκληρή και παραπλανητική , ίσως και πιο κυνική . Επειδή στηρίζεται στην λεγόμενη ¨δημοκρατική νομιμοποίηση¨.

   • madprof avatar
    madprof @ ΝΤΑΝΤΟΝ 12/09/2011 04:25:30

    "όπως το 1973 και ο άλλος Χουντικός ¨πρωθυπουργός με το ξεκίνημα των ερευνών στο Αιγαίο, η οποία όμως τουλάχιστον τότε κατέληξε στην ανατροπή του . "
    Μπορείς να το τεκμηριώσεις αυτό; Ενδιαφέρει πολλούς πιστεύω!
    Πως κρίνεις το καθεστώς της περιόδου 4/67 έως 11/73 συγκρίνοντάς το με τα καθεστώτα της λεγόμενης "μεταπολίτευσης" a propo;

 6. anagnostopoulos panagiotis avatar
  anagnostopoulos panagiotis 10/09/2011 21:59:19

  Πολλά κενά λόγια και από πράξεις ως συνήθως μηδέν. Απορώ πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τον πιστεύουν.

  • Αδράστεια avatar
   Αδράστεια @ anagnostopoulos panagiotis 10/09/2011 23:24:54

   Στο ΠΑΣ(Τ)ΟΚ υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων ΜΟΝΟΝ:
   1. Οι βολεμένοι και
   2. Οι βλάκες

   • ΗΛΙΑΣ avatar
    ΗΛΙΑΣ @ Αδράστεια 11/09/2011 00:22:12

    οι βολεμενοι και οι βλαμενοι.....

    • Greekx avatar
     Greekx @ ΗΛΙΑΣ 11/09/2011 08:50:15

     Σωστός

     • Steliosmd avatar
      Steliosmd @ Greekx 11/09/2011 12:48:03

      Ενω η Ν.Δ , που καποιοι αλλοι βλακες , περιμενουν να μας κυβερνησει , αποτελειται απο
      1. τιμιους και εργατικους πολιτικους
      2. πανεξυπνους ανθρωπους , που αντι για μυαλο το κεφαλι τους ειναι γεματο με "Στρατηγο Ανεμο"...

      αχουαχου ...να γελασουμε και λιγο , μεσα στην μαυρη μαυριλα που μας δερνει...

    • juliet avatar
     juliet @ ΗΛΙΑΣ 11/09/2011 08:51:51

     Kαλημέρα,
     να σας περιγράψω το μέγεθος..... τι ακριβώς αφήνω σε σας να κρίνετε.
     2004 με το ανέλαβε ο Καραμανλής σε οικογένεια πασόκων μεταφέρουν την κόρη στο νοσοκομείο με κρίση υστερίας,σε άθλια κατάσταση.
     2007 σκοτώνεται το παιδί της ,δεν την πιάνει κρίση υστερίας ,υποφέρει ,δεν είναι λίγο ,να μην συμβαίνει σε κανέναν,αλλά μπροστά στο χάσιμο του κόμματος αυτό ήτανε δευτερεύον.
     Για την ιστορία γι' όλα φταίει ο Καραμανλής....έτσι δικαιολογούν αυτή την κατάσταση .Το κόμμα ήτανε το ψωμί και μάλιστα το παντεσπάνι για ολους αυτούς που τώρα τους έχουνε ρίξει στο πυρ το εξώτερο,τόσοι ψήφοι και διορισμός.

   • madprof avatar
    madprof @ Αδράστεια 11/09/2011 09:21:22

    Ενώ στην Νουδούλα;

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ anagnostopoulos panagiotis 11/09/2011 00:03:44

   ..πολλες πραξεις.. ανομολογητες

  • Steliosmd avatar
   Steliosmd @ anagnostopoulos panagiotis 11/09/2011 12:41:57

   Εγω απορω πως υπαρχουν , ακομη, ανθρωποι που πιστευουν οτι η Ν.Δ και ο Κωστακης, που δεν ειναι παρα η αλλη οψη του ιδιου νομισματος των Πατρωνων μας, αποτελουν εναλλακτικη λυση....

 7. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 10/09/2011 22:03:12

  Για μια ακόμη φορά ξεστομίστηκαν οι γνωστές παπανδρεϊκές πομφόλυγες...Θεωρίες επί θεωριών,αναλύσεις επί αναλύσεων,άλλα αντί άλλων χωρίς ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμιά ουσία και περιεχόμενο,ΕΝΩ η πατρίδα βιώνει ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ και συγχρόνως ΤΡΑΓΙΚΕΣ στιγμές.Είναι ΦΟΒΕΡΗ κατάντια για τη χώρα και τους πολίτες στο πηδάλιο της πατρίδας να βρίσκεται ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ Παπανδρέου και τα ΠΙΟΝΙΑ-υπουργοί του...

 8. Απορία avatar
  Απορία 10/09/2011 22:10:05

  Σιγά μην δεν τον ενδιαφέρει η θέση.

  Απλώς έχει τους ίδιους επικοινωνιολόγους με τον Ομπάμα από πίσω (την ίδια εταιρία δηλαδή).

  Τα ίδια δεν λέει και ο Μπαράκ; Με ενδιαφέρει να είμαι καλός πρόεδρος για μια τετραετία παρά μέτριος για δύο και κάτι άλλες τέτοιες πατατιές.

  Κατά τα άλλα τρώνε τα σωθικά τους για μία μέρα παραπάνω στο αξίωμα.

 9. φωνη avatar
  φωνη 10/09/2011 22:18:23

  Αναφέρθηκε στην "εθνική επιτυχία" της 21ης ;;;; Δεν άκουσα τίποτα......

  Επίσης, είπε ένα πετυχημένο στην αρχή ότι όταν ανέλαβε λόγο του ελλείματος δεν τον εμπιστεύονταν οι αγορές. Διέγραψε ένα εξάμηνο διακυβέρνησης τους από τη μνήμη του.....

  Για την ανάπτυξη είπε ότι το πρώτο που χρειάζεται είναι αναδιάρθρωση του δημοσίου.... Αν δεν επιχειρούσε τον κοινωνικό αυτοματισμό, θα έβλεπε ότι η ανάπτυξη γίνεται με παρεμβάσεις στην αγορά.

  Μίλησε για τη γενιά των 30αρηδων που πρέπει να πρωταγωνιστεί στην οικονομική ζωή. Προφανώς δεν έχει δει τα ποσοστά της ανεργίας στους νέους επί των ημερών του.

 10. dosilhthos avatar
  dosilhthos 10/09/2011 22:21:01

  εγώ τον πιστευω.... ηδη παρηγγειλα φτιαρι και κασμα και παω για σκαψιμο..για τον ορυκτο πλούτο. και μολις βρω βαρκα και κουπι θα τραβηξω για Ιόνιο μερια.

  • manos avatar
   manos @ dosilhthos 10/09/2011 22:23:06

   Οχι πιά βάρκα, είναι τρε μπαναλ. Κανό σε παρακαλώ, μπες στο πνεύμα της νέας τάξης πραγμάτων.

 11. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 10/09/2011 22:25:49

  «….Και θα λάβουμε και όποιες άλλες αποφάσεις πρέπει, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να σταθεί όρθια η χώρα!».
  Για να μην κουράζεται άδικα,μια είναι η απόφαση,που θα πρέπει να πάρει για να σταθεί όρθια η χώρα.
  Να ξεκουμπιστεί το γρηγορότερο!!!
  ΄Οσο για τα πράσινα βλήτα που τον χειροκροτούσαν, ότι π@π@ρα και να έλεγε, μάλλον άρχισαν τη χρήση των μαλακών,πριν τη νομιμοποίησή τους!!!

 12. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 10/09/2011 22:28:04

  ταφοπλακα στο πασοκ η ομιλια του στην δεθ.
  ελπιζω να δουνε την αληθεια και οι τελευταιοι ψηφοφοροι του πασοκ και να ειναι αυτοι μπροσταρηδες στον πολιτικο αποκεφαλισμο του , καθως και ολων των μελων της δοσιλογης, προδοτικης κυβερνησης του.
  απατημενοι ψηφοφοροι του πασοκ , στα χερια σας ειναι να τους γκρεμισετε και να τους στειλετε , οχι στα σπιτια τους , αλλα σε λαικα δικαστηρια , με ενορκους συνταξιουχους, ανεργους, μισθωτους, μικροαυτοαπασχολουμενους.

 13. Τασος avatar
  Τασος 10/09/2011 22:28:29

  Αέρα , να φύγει η χολέρα

 14. Γιώργο; avatar
  Γιώργο; 10/09/2011 22:49:58

  Ήθελα να ξέρα ποιοί είναι αυτοί που του γράφουν κάθε φορά αυτά τα κείμενα και τα λέει σαν παπαγαλάκι....

 15. factorx avatar
  factorx 10/09/2011 22:59:12

  «Αντί να απολογηθεί για τα αδιέξοδα, που έφερε η πολιτική του, προτίμησε την πολυπαιγμένη κασέτα, ότι για όλα φταίνε οι άλλοι» σχολίασε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

  Ο κ. Μιχελάκης σημείωσε ότι ο κ. Παπανδρέου μίλησε στους εκπροσώπους των παραγωγικών ομάδων, αλλά για την παραγωγή δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο και ουσιαστικό. Όπως είπε, η ΝΔ τον κάλεσε να υιοθετήσει, ορισμένες -έστω- από τις προτάσεις της για μείωση της φορολογίας νοικοκυριών και επιχειρήσεων, μείωση του ΦΠΑ στήριξη της οικοδομικής δραστηριότητας, επανασύσταση των Υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας, αλλά δεν το έκανε.

  Κατηγόρησε ακόμη τον Πρωθυπουργό ότι «προσπάθησε, με σενάρια καταστροφής, να κάνει το άσπρο - μαύρο ξεχνώντας, ότι όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας τα spreads ήταν 130 μονάδες βάσης και σήμερα έχουν εκτοξευθεί στις 1.900 μονάδες»

  «Ο κόσμος είδε, έμαθε, έπαθε και ξέρει. Ο Πρωθυπουργός, με την εμμονή του, σε μια λάθος συνταγή και την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησής του, προκαλεί ένταση των διεθνών πιέσεων, αβεβαιότητα και ανησυχία στους πολίτες, φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, ακόμη βαθύτερη ύφεση, στέγνωμα της αγοράς, κατάθλιψη και οργή στην κοινωνία», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και κατέληξε: «Αν αυτά είχε να πει ο κ. Παπανδρέου, καταλαβαίνουμε γιατί προσπαθούσε επί μέρες να αποφύγει τη Θεσσαλονίκη».

  KKE
  «Είναι ανατριχιαστικό αλλά αποκαλυπτικό για το πού οδηγούν το λαό, το ότι ο πρωθυπουργός υπόσχεται έναν εργαζόμενο σε κάθε οικογένεια», αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

  «Όλα τα άλλα που είπε δεν μπορούν να κρύψουν τα καπιταλιστικά αδιέξοδα, τη βαθιά κρίση και τις αντιθέσεις τους στην ΕΕ, τις βαριές αλυσίδες που επιχειρούν να φορέσουν στο λαό για να τον καταδικάσουν μόνιμα στη φτώχεια και στη δυστυχία. Ο λαός έχει τη δύναμη να σωθεί από την πτώχευση, την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ για μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία των ριζικών αλλαγών, για αποδέσμευση από την ΕΕ και διαγραφή του χρέους, με λαϊκή εξουσία».

  ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ
  «Ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ για άλλη μια φορά διατύπωσε την απόλυτη προσήλωσή του στην εφαρμογή του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου. Πρόκειται για την πολιτική που διαλύει την οικονομία, χρεοκοπεί την κοινωνία και οδηγεί ολοταχώς τη χώρα στην περιθωριοποίηση».

  Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συνασπισμός σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου πριν από λίγο στη ΔΕΘ.

  «Η εκτίναξη της ανεργίας, η επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα, η διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος, της δημόσιας εκπαίδευσης και υγείας και το κλείσιμο χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων είναι η εφιαλτική εικόνα της σημερινής πραγματικότητας. Η εγκληματική αυτή πολιτική της κυβέρνησης σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας ολοκληρώνεται από την προσπάθεια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας στους σημερινούς δανειστές μας και αυριανούς αγοραστές μας», αναφέρει ο Συνασπισμός.

  Χαρακτηρίζει την κυβέρνηση επικίνδυνη και τονίζει ότι η πολιτική της πρέπει να ανατραπεί:

  «Σήμερα υπάρχουν οι προϋποθέσεις, μέσα από την ενωτική δράση της αριστεράς και τη συνάντησή της με τις πλατειές κοινωνικές δυνάμεις που πλήττονται από την πολιτική του μνημονίου, να γυρίσουμε σελίδα. Υπάρχει άλλος δρόμος. Ο δρόμος της προστασίας της εργασίας και των λαϊκών εισοδημάτων. Της επαναθεμελίωσης της κοινωνικής ασφάλισης, της αναδιανομής του πλούτου. Της δυναμικής αναπτυξιακής παρουσίας ενός νέου δημόσιου τομέα. Αυτός ο δρόμος προϋποθέτει την απεμπλοκή από το μνημόνιο και την επιθετική επαναδιαπραγμάτευση του χρέους στα πλαίσια μιας συνολικής ευρωπαϊκής πολιτικής για την αντιμετώπισή του που θα στηρίζεται στην επαναθεμελίωση της ίδιας της Ε.Ε. Η διαμόρφωση ενός αντιφιλελεύθερου αντιμνημονιακού μετώπου που θα θέσει το θέμα ενός νέου συνασπισμού εξουσίας αποτελεί μια βαθιά πραγματική ανάγκη», καταλήγει η ανακοίνωση του Συνασπισμου

  • Steliosmd avatar
   Steliosmd @ factorx 11/09/2011 13:00:17

   ...Οποτε , απο τις ανακοινωσεις-απαντησεις των κομματων στον "ξυλινο" λογο του ΓΑΠ, βγαινει , για πολλοστη φορα, ενα απλο συμπερασμα...Οτι δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση για την σωτηρια της Πατριδας μας απο κανενα κομμα...και μην αναφερετε την Ν.Δ. ,γιατι οποιος ειναι εξω απο τον χορο , πολλα τραγουδια ξερει...Εαν ο ΓΑΠ ητανε , σημερα, στην αντιπολιτευση , υποψιαζομαι οτι θα ελεγε ακριβως τα ιδια, δημαγωγικα, που μας αναφερει και ο Μιχελακης ...

 16. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ avatar
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 10/09/2011 23:01:29

  Ὅσο περνᾷ ὁ καιρὸς καὶ κυβερνᾷ ὁ ἄχρηστος, ἀγράμματος καὶ ἀνελλήνιστος, τόσο θὰ δικαιώνωνται αὐτοὶ ποὺ τὸν θεωροῦσαν ἐντελῶς ἀνίκανο καὶ ἀναπολοῦν τὸν Κώστα Καραμανλῆ ποὺ τὸν ἔφαγαν μὲ τὸν πιὸ βρώμικο τρόπο οἱ δημοσιογραφικὲς ὀδαλίσκες. Εἶναι γιὰ γέλια ἡ κατάστασή του, νὰ μὴν πῶ γιὰ κλάματα...

 17. ORIMA avatar
  ORIMA 10/09/2011 23:04:41

  Δεν είδα την ομιλία. Από ό,τι διάβασα δεν έχασα και τίποτα. Πήγα τους 2 μικρούς γιούς μου (4 και 6 ετών) σε θερινό σινεμά να δούμε τα Στρούμφ! Βαθειά μέσα μου γύρισα στα αληθινά πιστεύω της αλληλεγγύης, της ειλικρίνειας, της πίστης, της εργασίας για το κοινό καλό. Μετά το έργο διάβασα και είδα τι έγινε στη Θεσσαλονίκη μας. Και θυμήθηκα το περίφημο "δωρέαν τυρί υπάρχει μόνο στη φάκα" !

 18. leon avatar
  leon 10/09/2011 23:47:12

  den thelo alo papantreouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.mas mourlanan sto paramithi oi oikogeneia me tous anthropous pou pote den exoun doulepsi.oloi tous na sikothoun na fugoun apo thn ellada. oloi oi koprites

 19. usound avatar
  usound 11/09/2011 00:03:11

  Οραματικός ο λόγος τού υφυπουργού τού Βενιζέλου. «Κάθε οικογένεια κι ένας εργαζόμενος», η υπόσχεσή του.Αν δουλεύουν δύο,αυτομάτως εντάσσονται στο μεγάλο κεφάλαιο κι αν κατά τύχην εργάζονται τέσσαρες,χαρακτηρίζονται ως κερδοσκοπικό fund.Αντιθέτως,αν ένας δουλεύει τον κοσμάκη και δεκαπέντε τρώνε,όπως γίνεται στο σπίτι του,θα υπάρξει κρατική μέριμνα.Λαπάς για τη Μαργαρίτα τρις ημερησίως,όσπρια για Νικολάκη και Αντρίκο και χορτοφαγία για τους αποδέλοιπους.Άπαξ εβδομαδιαίως μια ΜΚΟ αναξιοπαθούντων θα διανέμει συσσίτιο με πρωτεϊνες στους ταλαίπωρους συγγενείς του.Ο ίδιος, καθότι ασκητική ζωή διάγων,θα αρκείται σε λάδι από καντήλια που θα τού ρίχνουν οι περαστικοί.
  Αυτά μέχρι να πάρει μπρος η πράσινη ανάπτυξη,οι εξαγωγές,ο πολιτισμός εξυπηρέτησης τού πολίτη,οι εξορύξεις στο Ιόνιο και στον Σκαραμαγκά και η αιολική ενέργεια από φυσομανούσες πορδές πολιτών εξ οσπρίων τρεφομένων.
  Έθεσε και ερώτημα ο αδυνατών να αποστηθίσει την προπαίδεια. «Υπάρχει κανείς στη χώρα που να πιστεύει πως δεν θα τα καταφέρουμε;».Απήντησε και εξ ονόματός μας. «Όχι,βέβαια!».Που σημαίνει πως αν η χώρα τα καταφέρει, μετά την κλωτσηδόν αποπομπή του,θα βγει και θα μας πει «εγώ σας τα έλεγα»!
  Α,παρεμπιπτόντως,ο λόγος του στοίχισε κάποια εκατομμύρια ευρώ για την διασφάλιση τής εκφώνησής του.Για να αποσβεσθούν τα έξοδα θα εγγραφεί σε cd και θα διανέμεται με το Κυριακάτικο Βήμα στην τιμή τής μιας δραχμής,η οποία στην επανέκδοσή της θα φέρει την ανεγκέφαλη προτομή του.

  • φωνη avatar
   φωνη @ usound 11/09/2011 00:15:15

   Υπάρχει κανείς στη χώρα που να πιστεύει ότι δε θα τα καταφέρουμε;
   Προφανώς ο αδελφός του που παίζει με τα ελληνικά ασφάλιστρα κινδύνου.

   Υπάρχει κανείς εκτός της χώρας που να πιστεύει ότι θα τα καταφέρουμε;
   4.000 μονάδες τα cds και 2.000 κοντεύουν τα spreads

 20. Μιχαλης avatar
  Μιχαλης 11/09/2011 00:03:38

  πάμε για την ανατροπή,αυτή που δεν περιμένουν με τίποτα? ΒΑΣΙΛΕΙΑ γιατί όχι?Άντε να δουμε τι θα γίνει

 21. axilleas avatar
  axilleas 11/09/2011 00:57:36

  "Στόχος ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια''
  τα λογια ειναι περιττα!!!

  ΤΙ ΦΗΦΙΣΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

 22. Orestios avatar
  Orestios 11/09/2011 01:29:58

  Τα πιστεύουν Μάνο

 23. Δ.Φ. (ανιδεος) avatar
  Δ.Φ. (ανιδεος) 11/09/2011 01:38:24

  δεν υπαρχουν λεξεις να περιγραψουν τον ανθρωπο αυτον αγαπητε Ορεστη. Το γεγονος και μονο πως αυτος εφτασε να κυβερνα την Ελλαδα δειχνει πως ολοι μας εχουμε αποτυχει, πως ειμαστε ανεπαρκεις ως Ελληνες πολιτες.

 24. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 11/09/2011 01:53:45

  ελπιζω να δουνε την αληθεια και οι τελευταιοι ψηφοφοροι του πασοκ

  Δε θα τη δουν γιατί η θρησκεία αντιμετωπίζεται μόνο από άλλη θρησκεία. Το ΠΑΣΟΚ έχει αμέτρητους πιστούς, όχι μόνο ψηφοφόρους. Μόνο έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε τη διαχρονική ανθεκτικότητά του παρά τα απανωτά εγκλήματα που έχει διαπράξει εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας.

 25. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 11/09/2011 02:11:31

  Αν ήταν στο χέρι του θα έφευγε με ελαφρά πηδηματάκια, γνωρίζοντας ότι με τα νέα επώδυνα μέτρα που θα πάρει και κυρίως με τις απολύσεις στο δημόσιο τομέα και τη σύγκρουση με αυτό που ονομάζεται βαθύ Πασόκ, η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του θα πάει στο κόκκινο. Όμως επειδή είναι ο άνθρωπος των αγορών και κάνει ακριβώς ό,τι του υπαγορεύουν, επειδή είναι πλέον πασιφανές ότι δεν έχει το αυτεξούσιο και επειδή τα κέντρα που τον κατευθύνουν δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσει ο Σαμαράς, τον κρατάνε στη θέση του μέχρι να κάνουν τη δουλειά τους. Αν στην επόμενη ΔΕΘ είναι ακόμα πρωθυπουργός, τα ποσοστά του κόμματος που κληρονόμησε θα συναγωνίζονται με αυτά της συντρόφισσας Θοδώρας.

 26. Κ.Π. avatar
  Κ.Π. 11/09/2011 02:15:59

  Γιώργο Πετρ., έλεος με τις μακακίες που γράφεις στον ΓΑΠ, όσο και να "ζυμώσεις", φραντζόλα δεν βγάζεις._Κ.Π.

 27. Απορία avatar
  Απορία 11/09/2011 02:26:34

  Τάδε έφη ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας στις 11/9/2011:

  "Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο μεγάλης δοκιμασίας, οφείλουμε να πετύχουμε ένα σαφή στόχο κοινωνικής αλληλεγγύης. Βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο:
  Να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς εισόδημα."

  Και πόση θα είναι αυτή η περίοδος ρε παλλήκαρε;
  Και πως θα φροντίσεις για το "τουλάχιστον"; Πες ότι το αντρόγυνο δουλευει σε δυο ιδιωτικές εταιρίες και κλείνουν και οι δύο, τι θα κάνεις εσύ, θα τους παρακαλέσεις να κλείσουν με τη σειρά;

  Ο τύπος είναι επικίνδυνος, όσο περνάνε όχι οι μέρες αλλά τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα και η ΝΔ δεν αναποδογυρίζει γη και ουρανό να τον ρίξει η χώρα θα είναι τελειωμένη πολύ σύντομα.

  Δεν έχει λογική πλέον το να περιμένει κανείς αυτούς τους ανικάνους να πέσουν από μόνοι τους. Αυτοί πρώτα θα καταστρέψουν πλήρως και μη αναστρέψιμα τη χώρα και μετά θα αποχωρήσουν. Είναι εξουσιομανείς, άρρωστοι.

  • Superfrog avatar
   Superfrog @ Απορία 11/09/2011 12:43:35

   Δεν έχετε καταλάβει το βαθύτερο νόημα αυτής της φράσης... Αυτό που εννοεί είναι ότι όταν δουλεύει ένα αντρόγυνο στο δημόσιο, θα απολύουν τον ένα... Έτσι και δε θα χάσει ψήφους αφού για ένα δημόσιο υπάλληλο θα τον ψηφίζει όλη η οικογένεια και θα κάνει τον καλό στους δανειστές...

 28. λυσανδρος avatar
  λυσανδρος 11/09/2011 02:47:49

  Και παλι με λογια εκτισε πολιτειες και αορατες ιστοριες απλα για εσωτερικη καταναλωση εξαλλου την αποστολη την εκτελεσε και με το παραπανο..οι εντολες ηταν να αποτελειωσει οτι ειχε αφησει ο προηγουμενος ανικανος και παει λεγοντας ολοι τους μαριονετες μιας σκιωδης παντοκρατοριας καταπινει εθνη,ιστορια,γλωσσα,καθε τι που θα μπορουσε να μπει εμποδιο στην παγκοσμια πλανητικη κυριαρχια..ενας κυκλος ολοκληρωνεται ενα σχεδιο 30ετιας και θαφησει μια χωρα φτωχοτερη,λειμασμενη απο εκατομμυρια οικονομικους μεταναστατες,εκατομμυρια ανεργους η ημιαπασχολουμενους και ηλικιωμενους χωρις τα βασικα αγαθα.Το τελος της πολιτικης .

 29. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 11/09/2011 04:06:27

  Farts in the wind, όπως λένε στη Μινεσότα.

 30. Agrofylakas avatar
  Agrofylakas 11/09/2011 05:18:58

  Short and sweet!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Agrofylakas 11/09/2011 13:25:09

   Χαχαχαχα! Καλημέρα, Διασπορά τιμημένη.

 31. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 11/09/2011 07:43:28

  Αυτοί παριστάνουν τους "πολεμιστές του φωτός", την έχουν "ακούσει" για τα καλά και αυτό φαίνεται στον ισοπεδωτισμό που τους διακρίνει, αλλά και στο τρόπο έκφρασης, ύφους κλπ...
  Έχει δει κανείς τη συμπεριφορά Παγκάλου, Λοβέρδου και λοιπών;;;
  Μέχρι και ο Πρωτόπαππας μπροστά τους φαντάζει συμπαθής!
  Ο Λοβέρδος κατήγγειλε τις προάλλες μετά βδελυγμίας το πελατειακό κράτος ως γεννεσιουργό παράγοντα της σημερινής κατάστασης και εν τέλει διόρισε -πρόσφατα- με υποκειμενικά κριτήρια διοικητές στις μονάδες υγείας!!!
  Και αναρωτιέμαι...
  Μας κοροϊδεύουν απλά;
  Γιατί τότε πρόκειται απλά για τον κλασικό πολιτικαντισμό...
  Ή μήπως βιώνουν και οι ίδιοι μια ενδότερη φενάκη, ότι κατήλθαν ως άσπιλοι και αμόλυντοι τιμητές σε τούτο το σάπιο καθεστώς για να επιβάλλουν το "καλό" αρκεί να μην θίγεται ο ναρκισισμός τους;
  Εκεί είναι επικίνδυνες οι καταστάσεις.

  Μεταρυθμίσεις, διαρθρωτικές αλλαγές, εξυγίανση ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.
  Δεν αποτελούν ούτε αφορμή για να χαπακωθούμε με την έννοια της ιεράς αγελάδας του μνημονίου, ούτε φυσικά να παραβιαστεί η προτεραιότητα της ανθρώπινης διαβίωσης.
  Αυτή είναι η διαφορά της πολιτικής από τα κατώτερα μαθηματικά για τα οποία με σιχαμένο τρόπο επαίρονται όλοι αυτοί με τα φωτεινά τους οράματα!

 32. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 11/09/2011 09:02:09

  Για εκλογες δεν είπε τίποτα και ανησυχώ.
  Θα κάτσει μέχρι τέλους!!
  Εξαγριώνομαι και μόνο που σκέφτομαι την πιθανότητα αυτή.

 33. firiki2010 avatar
  firiki2010 11/09/2011 10:42:22

  "Ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια" Ωραία φιλοδοξία! Δίνει ελπίδα και προοπτική. Ο επόμενος στόχος φαντάζομαι είναι μια γκαρσονιέρα για κάθε οικογένεια. Κατά τα λοιπά "φταίει η ΝΔ", ευχολόγια και εκκλήσεις. Ο άνθρωπος δεν έχει καμμία συναίσθηση για το τι οφείλει να κάνει ένας πρωθυπουργός. Περαστικά μας!

 34. Bloody_Ophelia avatar
  Bloody_Ophelia 11/09/2011 11:03:46

  Ωραίος τρόπος να ειρωνεύεστε τον Πρωθυπουργό μας! Εγώ είμαι βαθιά συγκινημένη. Ιδιαίτερα όταν είπε ότι καταλαβαίνει όσους νέους θέλουν να μεταναστεύσουν γιατί κι εκείνος βρέθηκε εξόριστος( !) , μου σπάραξε την καρδιά..

 35. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 11/09/2011 11:05:45

  Του χρόνου - αν ζούμε - θα λέει μέσα από το αλεξίσφαιρο κουβούκλιο :
  ¨ Στόχος μας είναι να έχει κάθε οικογένεια ένα ποτήρι νερό και μια φέτα ξερό ψωμί. ¨ ( μην σας πεθάνουμε και τελείως, γιατί χρειαζόμαστε υποζύγια ).

 36. S.R. avatar
  S.R. 11/09/2011 11:06:58

  Δικαιη "αποθεωση" του ΓΑΠ ,χθες...http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/09/blog-post_11.html. Απολαυστε...

 37. Krax avatar
  Krax 11/09/2011 11:12:41

  ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 38. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 11/09/2011 11:22:37

  Συγνώμη , συγνώμη , λόγω ¨11ης Σεπτεμβρίου¨ ( μια άλλη ανάγνωση των ημερομηνιών ).

  Κάποιοι Σοσιαλιστές πρόεδροι ήξεραν να αυτοκτονούν για τον λαό και την ιδεολογία τους ...

  Αυτό δεν αφορά βέβαια τον Γιωργάκη , διότι δεν ήταν ποτέ σοσιαλιστής.

  http://www.americalatina.com.gr/articulos.php?lang=gr&box=2&pos=9&id=71

 39. Stefanos avatar
  Stefanos 11/09/2011 13:05:29

  Μόνο η φράση:....να υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια...είναι αρκετή για να καταλάβει και το πλέον "βόδι" νεο-έλληνας με ποιους έχουμε να κάνουμε.

 40. Astrahan avatar
  Astrahan 11/09/2011 13:15:58

  Πόσες ώρες έχουν περάσει απο τότε που ο ΓΑΠ ή Βενιζέλος είπαν ότι δεν πρόκειται να παρθούν ΄νέα εισπρακτικά μέτρα' που θα θίξουν τους μισθωτούς και συνταξιούχους ?

 41. Μεσσήνιος avatar
  Μεσσήνιος 11/09/2011 13:27:59

  Ηρεμία....
  Λεφτά υπάρχουν. Έτσι δεν μας είπε πριν 2 χρόνια??
  Που θα βρεθούν τα λεφτά???
  Νάτα έρχονται σε μορφή φυσικού αερίου & πετρελαίου:

  http://olympia.gr/2011/09/11/θαύμα-ο-γαπ-σε-δυο-χρόνια-βρήκε-πετρέλ/#more-90247

 42. ataktos avatar
  ataktos 11/09/2011 13:52:25

  όταν ο γιωργος παραδέχτηκε δημόσια ... την φτώχεια της κάθε ελληνικής οικογένειας .. ήρθε ο χρόνος ... της άμεσης!!!... αποχώρησης του από αυτόν τον τόπο ...η βίαιας απομάκρυνσης του από τους..... ένστολους που τον περικυκλώνουν

 43. ataktos avatar
  ataktos 11/09/2011 14:05:04

  ο Σύλλογος Αναπήρων ..να του παραχωρήσει στο γιωργακη ... μια αδεία περίπτερο η ταξί ..να δουλέψει επιτέλους

 44. Vass avatar
  Vass 11/09/2011 14:11:16

  Ρε παιδιά, έχω στηθεί στη TV (λέμε τώρα) και αναμένω συμπλήρωμα GAP με ολίγη από ερωτήσεις. Τι έπαθε το παιδί; Έχασε το δρόμο ή πήρε ελικόπτερο για Μινεσότα;

 45. Σίμος avatar
  Σίμος 11/09/2011 15:50:35

  Αει στον δι...............και εσυ και το σόι σου όλο

 46. Lampros avatar
  Lampros 12/09/2011 11:47:43

  να μου το θυμηθείτε. θα φύγει, έχντας καταστρέψει τα πάντα, και θα πάει στην Αμερική όπου θα γρα΄ψει και βιβλίο. "Fooling Greeks, 3rd Generation"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.