#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/01/2011 12:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι μεγαλοεργολάβοι, ο Γκλέτσος, το κίνημα των διοδίων και οι γιαλαντζί ψευτοεπαναστάτεςΠολύ κουβέντα έχει σηκώσει το «μπαϊράκι» του δημάρχου Στυλίδας και γνωστού ηθοποιού, Απόστολου Γκλέτσου. Για το ποιος έχει δίκιο και πώς διεκδικεί κανείς το δίκιο αυτό μπορούν να ειπωθούν πάρα πολλά. Αλλά εδώ πρέπει να ξεκαθαριστούν ορισμένα κρίσιμα θέματα, κι ακόμη κι αν κάποιοι διαφωνούν σε όσα θα διαβάσουν, ένα πράγμα πρέπει να γίνει κατανοητό. Αν η Ελλάδα θέλει να πάει μπροστά θα πρέπει να πάψει να απασχολεί την ενημέρωση με τέτοιες αστειότητες. Και εξηγούμαστε:

Είναι βεβαιωμένο και παραδεκτό ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν πέρα για πέρα δίκιο. Και κάθε πολίτης που έχει μπροστά του μια εθνική οδό με συνεχή διόδια, αλλά όχι εναλλακτικές λύσεις. Στην Πελασγία λοιπόν αφήσανε τους εργολάβους να κάνουν ότι θέλουν, εγκλώβισαν τους κατοίκους στα χωριά τους και τους ανάγκασαν να πληρώνουν διόδια ακόμη κι αν θέλουν να πάνε για… κατούρημα στο χωράφι τους. Που είναι οι παράπλευροι δρόμοι, οι εναλλακτικές λύσεις; Εκανε τίποτε η προηγούμενη και η τωρινή κυβέρνηση γι’ αυτό; Και γιατί άφησαν να λήξουν οι άδειες ελευθέρας που έδωσε η κοινοπραξία; Τόσο δύσκολο ήταν να συνεχίσουν να περνούν ελεύθερα μέχρι να εκδοθούν οι καινούργιες;

Σε όποιο σημείο της χώρας υπάρχουν διόδια αλλά όχι παράδρομοι από τους οποίους θα μπορεί κάποιος να πάει σε έναν προορισμό, αυτό είναι καραμπινάτη παρανομία, την ευθύνη της οποίας δεν έχει μόνο η κοινοπραξία αλλά και η κυβέρνηση. Αυτοί πρέπει να βρουν λύση π.χ. και για τον Ωρωπό που φεύγουν οι άνθρωποι για να πάνε στις δουλειές τους και πληρώνουν 6 ευρώ. Γιατί λοιπόν καθυστερούν τόσο τα ηλεκτρονικά διόδια ώστε καθένας να πληρώνει ανάλογα με τα χιλιόμετρα που κάνει; Διαβεβαιώνει η κυβέρνηση ότι αυτό θα γίνει το 2012. Μα τότε θα τα έχουν οικονομήσει οι επιτήδιοι. Και δεν εννοούμε μόνο τους εργολάβους αλλά και το κράτος που εισπράττει μεγάλο μέρος των διοδίων.

Γιατί ενώ όλοι ασχολούμαστε με τον Γκλέτσο δεν καθίσαμε να δούμε τις περίφημες συμβάσεις που υπέγραψαν οι εκάστοτε υπουργοί για μια σειρά από δημόσια έργα. Ας κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους. Υπέγραψαν λεόντειες συμφωνίες υπέρ των εργολάβων και ιδού το αποτέλεσμα. Φτάσαμε στο σημείο κατασκευαστική εταιρεία να εισπράττει διόδια σε δρόμο ήδη φτιαγμένο προκειμένου με τα χρήματα αυτά να πάρει δάνειο για δρόμο σε άλλο σημείο της χώρας. Για παράδειγμα, κάποιος που σήμερα μετακινείται στην Αθηνών – Λαμίας πληρώνει διόδια για την Ιόνια οδό, δηλαδή από Αντίρριο μέχρι Ιωάννινα που πιθανόν να μη χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσει. Για να μη μιλήσουμε για τους δρόμους καρμανιόλες που ενώ τα έργα έχουν παγώσει, τα διόδια εισπράττονται κανονικά και αυξάνονται με βάση τις συμβάσεις.Αυτές οι ντροπιαστικές συμβάσεις υπέρ των εργολάβων δεν μπορούν εύκολα να σπάσουν ή να αλλάξουν όπως διατείνονται κάποιοι. Είναι τόσο καλά φτιαγμένες και «δεμένες» που θα πληρώνουμε μια ζωή αποζημίωση στους εργολάβους. Δείτε τι έγινε με την υποθαλάσσια στη Θεσσαλονίκη και τις ρήτρες υπέρ του Μπόμπολα.

Και ερχόμαστε στα του Γκλέτσου διότι δε θέλει και πολύ η φαιδρότητα να βαφτιστεί εθνική εξέγερση. Πέντε μετά την ανάληψη της δημαρχίας ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να εκλέξει δικό του πρόεδρο στο δημοτικό συμβούλιο και έφαγε τέτοια ξεγυριστή σφαλιάρα που τη θυμάται για πάντα. Τον άδειασαν οι δικοί του άνθρωποι. Ετσι ξαφνικά λοιπόν και χωρίς να πάει να μιλήσει με το υπουργείο, την κοινοπραξία ή να προειδοποιήσει εν πάση περιπτώσει, πάει και ξηλώνει τις μπάρες. Είναι αυτό σοβαρή κίνηση από πολιτικό; Ειδικά όταν είναι σε εκκρεμότητα η υπόθεση με τις δωρεάν κάρτες;

Κι επειδή τίποτε δεν είναι σοβαρό φαίνεται σ’ αυτή τη χώρα, ο Γκλέτσος αναγορεύτηκε σε νέο Λεωνίδα και Αθανάσιο Διάκο, εκμεταλλεύτηκε την εικόνα του, πούλησε το όνομά του στα κανάλια και μόνο που δεν άλλαξε σε… Αρης Βελουχιώτης. Βγαίνει σε κανάλια και ραδιόφωνα, υβρίζει, πουλάει τρέλα και τσαμπουκά, ερίζει με τους πάντες και συνεχίζει να παίζει (με κακό μάλιστα τρόπο) το ρόλο του ψευτόμαγκα με τον οποίο έγινε γνωστός στα σήριαλ. Τώρα όμως δεν είναι στην οθόνη, είναι στην καθημερινότητα που απαιτεί λύσεις με σοβαρότητα όχι με γιαλαντζί ψευτοεπαναστάσεις.

Να μου το θυμηθείτε: Ακόμη και το αγνό και αυθόρμητο κίνημα που αντιδρά στην πληρωμή των διοδίων που έχουν ξεφυτρώσει παντού, θα ξεφτιλιστεί εξαιτίας των καμωμάτων του κ. Γκλέτσου. Διότι εκείνοι που σηκώνουν τις μπάρες κάθε Κυριακή έχουν άποψη, δεν υποκρίνονται, ούτε παίζουν ρόλους από ταινίες του Τζέιμς Πάρις.

Και κάτι τελευταίο: Άλλο να αντιδρά κάποιος στην κοινωνική αδικία, στη φτώχεια, στην αδυναμία του πολίτη να πληρώνει ακόμη και τα απαραίτητα, κι άλλο να αντιδρά σε όλα. Ποια κυβέρνηση θα ήθελε να δημιουργηθεί αύριο ένα κίνημα που δεν πληρώνει τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τους φόρους, τα εισιτήρια στα λεωφορεία κ.λπ. Τότε δε θα υπήρχε κράτος ευνομίας αλλά κράτος τζαμπατζήδων. Το να φτιάχνουν οι ιδιώτες τους δρόμους και να πληρώνουμε διόδια δεν είναι κακό αφού το κράτος αδυνατεί να προσφέρει δωρεάν τη μετακίνηση των πολιτών του. Το κακό είναι ότι έχουμε αφήσει τους πολιτικούς, κάθε παράταξης, να φτιάχνουν συμβάσεις κάτω από το τραπέζι και να εξυπηρετούν τις εταιρείες. Εχουμε αφήσει την Ελλάδα να γίνει κράτος εργολάβων. Μέσα σ’ αυτή τη φαιδρότητα ε, κι ένας Γκλέτσος δε μας χαλάει να κάνει την παράστασή του.

Αριστερός Ψάλτης

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 12/01/2011 12:09:59

  Eίναι προτιμώτερο οι άνθρωποι να καταπολεμήσουν την έπαρση παρά να σβήσουν την πυρκαγιά.
  ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

 2. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 12/01/2011 12:12:05

  Μακαρι να ειχαμε κινημα μη πληρωμης των αυξησεων της ΔΕΗ !!!
  Των αυθησεων στα διοδια και των αυθησεων στο νερο που ερχονται.
  ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ και οχι των τιμολογιων !!!

  ΠΠ

 3. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 12/01/2011 12:16:00

  Για τη γενίκευση του κινήματος "δεν πληρώνω" ΣΕ ΟΛΑ, ψάξε να βρεις τη ρίζα στις λεόντιες συμβάσεις που πρώτος επικρίνεις. Λυπάμαι, αλλά φαίνεται ότι ήρθε η ώρα που εξαντλείται η ανοχή, η υπομονή, ακόμα και η "λογική των νοικοκυραίων". Ας μαζεύουν τώρα τα αμάζευτα οι "ψύχραιμοι" -αν επαρκούν. C' est la vie!

 4. Misha avatar
  Misha 12/01/2011 12:20:11

  H φοροδοτική ανυπακοή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να στριμωχτούν οι κλεφτες και αιωνίως ατιμώρητοι πολιτικάντηδες.

  Δεν «έχουμε αφήσει να γινει η Ελλάδα κράτος εργολάβων» , οι πολιτικάντηδες σαν τον Μαντέλη και τον Σουφλιά παραχώρησαν την Ελλάδα στον Μπόμπολα.
  ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία!!!

  Αυτη η μετάθεση ευθυνών θυμίζει το «μαζι τα φαγαμε» του Μεγάλου Τραγουδιστή.

  Και φτασαμε στο αισχρό θέαμα να βαζουν χειροπέδες στον Γκλέτσο , ενώ ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος, ο Ακης, οι κουμπάροι ζουν και βασιλεύουν εις υγεία των κορόιδων....

  Οι δρόμοι είναι δημοσιο αγαθό, τους εχομε πληρωσει χιλιες φορές ήδη και είναι «νόμιμο και ηθικό» η κατάργηση των διοδίων δια της μαζικής ανυπακοής.

  • kiki avatar
   kiki @ Misha 12/01/2011 12:23:32

   @ Μισα,
   προσπαθω εδω και ωρα,
   να επικοινωνησω μαζι σου.
   Σε παρακαλω καμμια διευθυνση για τα ατομα που χρηματιστηκαν στην ελλαδα για το σχεδιο ΑΥΝΑΝ, αν υπαρχει.

   • Misha avatar
    Misha @ kiki 12/01/2011 13:09:59

    Κική χαίρε!
    Το Αντίβαρο έκανε μεγάλο αγωνα τοτε και έχει πολύ υλικό:

    h--p://www1.antibaro.gr/anan/

    • kiki avatar
     kiki @ Misha 12/01/2011 13:31:14

     @ Μισα,
     ευχαριστω, μπορω επιτελους να ασχοληθω και με τις οικιακες εργασιες μου. μετα απο την πληροφορια.
     Αντζελα, λεμε τωρα.

  • Xrhstos Theocharis avatar
   Xrhstos Theocharis @ Misha 12/01/2011 14:01:42

   Έλεος πια με αυτή την "ανυπακοή" που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνουν τον όρο όσοι τον επικαλούνται. Ο κύριος Γκλέτσος πρέπει επειγόντως να φρεσκάρει τα αναγνώσματά του και προκειμένου να μην τον μπλέξω με Thoreau και Bové, παραθέτω (επιτρέπεται ελπίζω) αυτό το link:
   http://el.wikipedia.org/wiki/Πολιτική_ανυπακοή

   • Misha avatar
    Misha @ Xrhstos Theocharis 12/01/2011 14:22:45

    Ανυπακοή σημαίνει άρνηση υπακοής στα άδικα κελεύσματα της εξουσίας . Δεν έχει copyright ο όρος . Ανυπακοή συνιστούσε και ο Μάρτιν Λουθερ Κινγκ αλλά και οι Μαύροι Πανθηρες. Ανυπακοή «διέπρατταν» και οι αντιρρησίες που δεν ήθελαν να πάνε στο Βιετνάμ και οι ακτιβιστές που δέθηκαν επί μηνες πάνω σε αιωνόβιες σεκόγιες για να τις σώσουν από την υλοτόμηση.

  • Xrhstos Theocharis avatar
   Xrhstos Theocharis @ Misha 12/01/2011 14:15:15

   Έλεος πια με αυτή την “ανυπακοή” που ανάθεμα κι αν καταλαβαίνουν τον όρο όσοι τον επικαλούνται. Ο κύριος Γκλέτσος πρέπει επειγόντως να φρεσκάρει τα αναγνώσματά του και προκειμένου να μην τον μπλέξω με Thoreau και Bové, παραθέτω (επιτρέπεται ελπίζω) αυτό το link:
   http://el.wikipedia.org/wiki/Πολιτική_ανυπακοή

  • Kostas D avatar
   Kostas D @ Misha 12/01/2011 21:24:09

   Misha,
   --"Και φτασαμε στο αισχρό θέαμα να βαζουν χειροπέδες στον Γκλέτσο , ενώ ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος, ο Ακης, οι κουμπάροι ζουν και βασιλεύουν εις υγεία των κορόιδων…."

   ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ..!!!!!!
   Για μενα οποιος δεν υποστηριζει τωρα το Γκλετσο και καθε γκλετσο ειναι ηλιθιος, αξιολυπητος.....και ΔΕΝ εχει το δικαιωμα να κλαφτει σε νεα επωδυνα μετρα..... Αφου αντεχουν οι κ..ωλοι μερικων ....τοτε πασο...
   ΕΜΕΙΣ ομως οι λογικοι ανθρωποι που ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ τι φταιμε?????
   Επειδη ειμαστε στην ιδια χωρα με ελεινους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ακομα τη ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ της καταστασης....

   Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ!!!!!
   Δεν ειμαι θαυμαστης του αλλα αυτο που εκανε ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ!!!!!
   Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!
   Αρκετα πια!!!!

 5. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 12/01/2011 12:20:16

  Στην χώρα αυτή το οποιοδήποτε κίνημα αμφισβήτησης και η οποιαδήποτε ιδέα κινδυνεύει, όχι τόσο από την καταστολή, όσο από την γελοιοποίηση.

 6. kiki avatar
  kiki 12/01/2011 12:21:34

  Αφου οι σοβαροι δεν κουνιουνται, θα ξεκινησει ο ξεσηκωμος απο τον Γλετσο, τα Καλυβια, τις ομαδες δεν πληρωνω, οποιος ναναι.
  με Γιακουματο θα τους ριξουμε και με καφε στο Ντα Καπο.

 7. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/01/2011 12:22:29

  Έχουν γίνει κατά καιρούς πάνω από 10 αναρτήσεις σ αυτό εδώ το σάϊτ για το θέμα των διοδίων και την αδικία του, και κανένα δεν μάζεψε πάνω από 10 σχόλια. Μόλις μπήκε ο Γλέτσος στο παιχνίδι, έγινε ο κακός χαμός. Συνεπώς, μας καίνε τα διόδια ή απλά γουστάρουμε τζερτζελέ ως λαός;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Strange Attractor 12/01/2011 12:29:14

   Η απάντηση την έδωσα και παραπάνω. Μάλλον αρχίζει να εξαντλείται ακόμα και η "λογική των νοικοκυραίων". Έτσι είναι η ζωή (για όσους δεν ήταν οξυδερκείς όταν έπρεπε), και δεν σου κρύβω ότι το γουστάρω στο κάργα αυτό.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Αυριανιστής 12/01/2011 12:32:19

    Κάτσε ρε συ. Ένα στηθαίο στο πουθενά γκρέμισε ο έτσι. Δεν πήρε δα και τη Πόλη....
    Χαλλλλλαρά! Τον ανακηρύσσουμε αυτοκράτορα και πολιούχο άλλη φορά.

 8. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 12/01/2011 12:26:02

  Ούτε τους Λυριτζή κι Οικονόμου να άκουγα. Μιά χαρά το έκανε ο Γκλέτσος, αν μη τι άλλο εκμεταλλεύτηκε το όνομά του. Αν ήταν άλλος δήμαρχος που δεν είναι γνωστό όνομα, θα είχαμε τέτοια σχόλια;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ σιδεράκιας 12/01/2011 12:30:50

   Λυριντζή και Οικονόμου; Δε λες καλύτερα, Μπάμπη και Άρη;

 9. Τάκης avatar
  Τάκης 12/01/2011 12:28:42

  Δυστυχώς τα γεγονότα σας διαψεύδουν. Μία ημέρα μετά το ξήλωμα της μπάρας από τον Δήμαρχο οι άδειες ελεύθερης διέλευσης για τους κατοίκους του δήμου του εγκρίθηκαν. Το αίτημα ήταν δίκαιο και το δίκαιο αποδόθηκε με τη δυναμική κινητοποίηση και του Δημάρχου. Θα ήταν περισσότερο εύλογο να σας χαλάνε οι τόσοι άλλοι δήμαρχοι που κοιμούνται και αρκούνται σε κάποια υπομνήματα προς κακή τύχη των δημοτών τους. Κατανοητή και η απέχθειά σας στιςε δυναμικές κινητοποιήσεις. Ο χώρος σας έχει τους ίδιους λόγους να τις φοβάται όσους και η κυβέρνηση. Όσον αφορά στον Γκλέτσο, αδιάφορος είναι. Αν κάνει καλά τη δουλειά που ανέλαβε στη δημαρχία θα του αποδοθεί όπως του αποδίδονται και όσα στραβά έκανε στο χώρο της τέχνης.

  • asterixos avatar
   asterixos @ Τάκης 12/01/2011 12:30:29

   sostos

  • Misha avatar
   Misha @ Τάκης 12/01/2011 12:38:36

   Ο Κακλαμάνης και ο Ψινάκης δεν ενόχλησαν προεκλογικώς, ενόχλησε η ανυπακοή Γκλετσου στους εργολάβους, τόσο ώστε να γραφτούν πύρινοι λόγοι εναντίον του!!!

   Και από πού ως πού «Είναι τόσο καλά φτιαγμένες και «δεμένες» οι συμβάσεις που θα πληρώνουμε μια ζωή αποζημίωση στους εργολάβους»;
   Γιατί αυτη η αναπαραγωγή ηττοπάθειας αλά «βασικό μετοχο»;
   Κι αν δε μπορεί να αμφισβητηθει μια σύμβαση με εναν ψ ιδιωτη εργολάβο, πώς θα αμφισβητηθεί η κατοχική δανειακή σύμβαση του Μνημονίου η οποία συνήφθη με απείρως ισχυρότερους εταίρους;

   Κοροϊδευόμαστε;
   ε

   • MatrixRevolutionEra avatar
    MatrixRevolutionEra @ Misha 12/01/2011 13:18:33

    Misha τα σχόλια σου είναι απόλαυση.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Misha 12/01/2011 21:47:47

    Misha, αυτό εκτός θέματος γιά ν’αλλάξουμε λίγο διάθεση: σήμερα στην Υεμένη, πολύ vudu πρέπει να έκαναν στη Hillary-Bilderberg, η οποία προτού φύγει απ' τη χώρα, σκόνταψε κι έπεσε φαρδιά πλατιά μεσ’το αεροπλάνο. Η εν λόγω, φαίνεται να έχει προδιάθεση στις συχνές τούμπες. Πρόσεξε επίσης, πως χάνει τ’ αεροπλάνο, ο ευφυής πολιτικός «θάμνος» h**p://bit.ly/dQNtUt Cheers!

 10. εναςάσχετος avatar
  εναςάσχετος 12/01/2011 12:32:25

  Θίχτηκε ο καθωσπρεπισμός μερικών!

 11. χαρης avatar
  χαρης 12/01/2011 12:36:54

  οταν προκειται για δικαιο και λογικο αιτημα η αντιδραση δεν πρεπει να καταδικαζεται η να χλευαζεται αλλα να επικροτηται

 12. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 12/01/2011 12:38:16

  Και να ξαναματαρωτήσω, σύντροφοι, γιατί ρώτησα δύο φορές και απάντηση δεν πήρα. Όλοι εσείς που κατηγορείτε την "αυτοδικία" του Γκλέτσου, τι έχετε να πείτε για τον καθημερινό κατά συρροήν βιασμό της "έννομης τάξης" (σας) από την αυτοδικία των καφετεριάδων που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον αντικαπνιστικό νόμο; Ή μήπως αυτή είναι "υγιής αντίδραση του επιχειρηματία που... χειμάζεται -ο δύσμοιρος- από την... υγιεινιστική υστερία του κράτους";

  • Αρματιστής avatar
   Αρματιστής @ Αυριανιστής 12/01/2011 13:26:40

   Μη περιμένεις απάντηση.

   Σε γνωστή αλύσιδα που στα πολυκαταστήματά της διατηρεί και εστιατόρια, την 31/12 μαζί με τη πληρωμή έδωσαν σε 40 υπαλλήλους, κατά βάση του εστιατορίου και την απόλυση. Προκειμένου να επαληθευτεί το ρηθέν από τους προφήτες του νεοφιλελευθερισμού ότι "ο καλύτερος μάνατζερ είναι αυτός που απολύει εργαζομένους παραμονές Χριστουγένων πρωτοχρονιάς και Πάσχα"... για να κάνουν μαύρες γιορτές.

   Όταν λοιπόν βιάζονται οι απλοί πολίτες, κάποιοι τους διδάσκουν κανόνες καλής συμπεριφοράς προς τους βιαστές τους. Όταν κάποιος κινείται σε ένα δρόμο καρμανιόλα του λένε να πληρώσει και τους φονιάδες του. Όταν κάποιος κινείται στη ΠΑΘΕ του λένε να πληρώσει για την Ιόνια οδό που κάποτε θα κατασκευαστεί.

   Αν δεν ξεσηκωθεί ο λαός μη περιμένεις προκοπή. Και οπωσδήποτε μη περιμένεις για το άλλο που μου είπες. Οι μακάκες τελείωσαν.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Αρματιστής 12/01/2011 13:58:37

    Για "το άλλο που σου είπα", μην είσαι σίγουρος ότι θα εθεωρείτο "μακάκας" ο αξιωματικός που θα το αποτολμούσε. Αναλογίσου ξανά ποια ενέργεια, ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, τιμά τον όρκο της υπακοής στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Σύνταγμα.

 13. Ιων avatar
  Ιων 12/01/2011 12:42:01

  Καλά έκανε ο Δήμαρχος μπράβο του.....
  Μας πειραξε ο Γλέτσος...δεν μας πειράζει που μας τα παίρνουν απο παντού, να λέμε και ευχαριστώ! Δεν είπαμε να διαλύσουμε το κράτος αλλά να πληρώνουμε αναλογικά με το τι υπηρεσίες μας παρέχονται, τι μισθούς πέρνουμε και τι έχουμε πληρώσει ως τώρα....

 14. tsilivithras avatar
  tsilivithras 12/01/2011 12:43:50

  "Ποια κυβέρνηση θα ήθελε να δημιουργηθεί αύριο ένα κίνημα που δεν πληρώνει τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τους φόρους, τα εισιτήρια στα λεωφορεία κ.λπ. Τότε δε θα υπήρχε κράτος ευνομίας αλλά κράτος τζαμπατζήδων."

  Αν δεν ήθελε να τα δει (γιατί ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ, αυτό είναι σίγουρο) τότε να μην τα προκαλούσε φίλε..!!
  Γιατί τόσα χρόνια ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.
  Προκαλεί επανειλλημένα τον νοικοκύρη και τον έντιμο και προβάλει την καφρίλα, την αλαζονία, την έπαρση και τον σταρχιδισμό.
  Προκαλεί επανειλλημένα όταν προωθεί τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και καλύπτει όλους τους "δικούς της" που πιάνονται με το χέρι στο μέλι.
  Προκαλεί όταν αντίθετα σε κάθε αίσθηση δικαίου και Εθνικής εντιμότητας υποχωρεί σε θέματα τεράστιας εθνικής σημασίας προσβάλοντας και ταπεινώνοντας έναν λαό με τρισχιλιόχρονη γραπτή ιστορία.
  Προκαλεί όταν είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ να προστατεύσει την περιουσία και ΤΗΝ ΖΩΗ των πολιτών από κάθε είδους ηθική η φυσική απειλή.
  Προκαλεί όταν επανειλλημένα αδιαφορεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ για την ανάπτυξη και την ευημερία μέσω ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ και μεσολαβεί ώστε οι διεθνείς "εταίροι" να γεμίζουν τις τσέπες τους με τα λεφτά του Έλληνα.

  Ναι με τα λεφτά του Έλληνα γίνονται μάγκες οι "προμηθευτές" και οι ΑΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
  ΑΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ σημαίνει άνθρωποι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ.
  Δεν πιστεύουν στην εργασία παρά μόνο στην "κονόμα".

  Οι φόροι του κράτους είναι λεφτά ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
  Δεν τα βγαλε αυτά τα λεφτά το κράτος και ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.
  Είναι λεφτά που τα δούλεψε ο πολίτης και συναινεί μέσω κοινωνικού συμβολαίου να πληρώνει ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ και να προστατεύονται τα συμφέροντα του τόπου του.
  Τίποτα από τα παραπάνω δεν γίνεται.
  Οπότε γιατί να συνεχίσει να πληρώνει ο πολίτης;;;
  Σε ποια υπηρεσία ιδιωτική θα πλήρωνες για κάτι που ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;;
  Σε ποιο σουρεαλιστικό παράλληλο σύμπαν ο πολίτης "πρέπει" να συνεχίσει να πληρώνει ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ενώ όχι απλά ΔΕΝ ΕΥΗΜΕΡΕΙ αλλά αρχίζει να κινδυνεύει πλέον;;;

  Κράτος τζαμπατζήδων;;;Φυσικά και είμαστε.
  ΚΡΑΤΟΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!!
  Κράτος ευνομίας;;;
  Η ευνομία πήγε περίπατο την ώρα που οι πολιτικοί υπογράφουν δάνεια και συμβάσεις ΜΕ ΜΙΖΑ-ΚΟΝΟΜΑ, όταν δλδ το ατομικό συμφέρον μπαίνει προτεραιότητα πάνω απ΄το συμφέρον της κοινωνίας.

  Τι ακριβώς υπερασπίζεσαι ρε φίλε;;
  Το θεαθήναι;;
  Τον κοινωνικό καθωσπρεπισμό;;;

  "Το να φτιάχνουν οι ιδιώτες τους δρόμους και να πληρώνουμε διόδια δεν είναι κακό αφού το κράτος αδυνατεί να προσφέρει δωρεάν τη μετακίνηση των πολιτών του"

  Όταν θα με πείσει κάποιος ότι το κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να προσφέρει δωρεάν μετακίνηση τότε μπορεί και πιστέψω στο "καλό" που υπερασπίζεσαι.
  Μέχρι τότε όμως ο λαός θα πιστεύει ακράδαντα ότι το κράτος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να εξυπηρετήσει τον πολίτη.Προτιμά να εξυπηρετήσει τον εργολάβο και την τσέπη του.
  Και η "δωρεάν" μετακίνηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ γιατί φορολογούμαστε γι αυτήν.
  Οι φόροι μας που ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ πηγαίνουν στην αποπληρωμή δανείων κρυφών και μίζες. μεσιτείες και αποπληρωμές κάθε λογής "συμβούλων" και λοιπών διεθνών αποικιοκρατών.
  Το πολιτικό σύστημα (και όχι μόνο η εκάστοτε κυβέρνηση) έχει χάσει την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ στα μάτια του πολίτη.
  Ο πολίτης βλέπει πλέον το πολιτικό σύστημα ως κάτι ΕΧΘΡΙΚΟ απέναντί του.
  Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσουν κινήματα Α-Ν-Υ-Π-Α-Κ-Ο-Η-Σ σε όλη τη χώρα...από άρνηση πληρωμών μέχρι επιθετικά κινήματα πολιτών.

  Αν δεν τους αρέσει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ.
  Θερίζουν ότι έσπειραν.

  ΥΓ.
  Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για τον Γκλέτσο.
  Αν το κανε από μλκ πρόβλημά του.
  Αν το κανε από πρόθεση "καπελώματος" λυπάμαι αλλά είναι ανόητος όποιος πιστεύει ότι μπορεί να καπελώσει τα νέα κινήματα ανοργάνωτων και ατίθασων πολιτών-νοικοκυραίων.
  Η πίεση των πολιτών πρέπει να ναι συνεχής και αμείλικτη απέναντι στο κράτος-απατεώνα που υπογράφει συμβάσεις τραγικές και μεταφέρει το κόστος στον πολίτη απειλώντας τον κι από πάνω ότι θα νομοθετήσει εναντίον του αν συνεχίσει να μην υπακούει...!!!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ tsilivithras 12/01/2011 12:58:34

   !!!!!!!!!!

  • Misha avatar
   Misha @ tsilivithras 12/01/2011 13:00:17

   +++++

  • kiki avatar
   kiki @ tsilivithras 12/01/2011 13:21:23

   @ Τσιλι,
   πες τα χρυσοστομε, αμαν πια.

  • tsilivithras avatar
   tsilivithras @ tsilivithras 12/01/2011 13:25:43

   Η ανυπακοή δεν πρέπει να σταματήσει σε μια πιθανή στιγμιαία "νίκη".
   Είναι δεδομένο ότι το σύστημα όταν νιώσει την πίεση θα "δώσει" ένα κατιτίς για να αποσυμπιέσει τον κόσμο και να τον πλανέψει (και πάλι) ότι -και καλά-κάτι κατάφερε.

   ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει η ανυπακοή εκεί.
   Πρέπει ο πολίτης να ζητάει όλο και περισσότερα δίκαια, όλο και περισσότερες επιθετικές αποκαλύψεις.
   Πρέπει πάση θυσία να δημιουργηθεί ρεύμα ως προς την "αποκάλυψη" συμβάσεων και υπογραφών ώστε να δει ο κόσμος πόσα προδοτικά έχει παραχωρήσει το πολιτικό σύστημα στους εργολάβους και προμηθευτές.
   Να δει ο κόσμος πόσο ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ είναι το πολιτικό σύστημα στην χώρα και πόσο ψεύδεται και εκμεταλεύεται τον πολίτη και το εισόδημά του.

   Κάθε μέρα που περνάει περισσότεροι άνθρωποι χάνουν την πίστη τους στο πολιτικό σύστημα που μας έχει καταστρέψει τόσα χρόνια.Η πίστη αυτή αντικαθίσταται από ΟΡΓΗ και μέσω της επικοινωνίας σύντομα μεταλάσσεται σε δίκαια αιτήματα και συνειδητή Α-Ρ-Ν-Η-Σ-Η.

   Πρέπει να σκληρύνει η στάση του πολίτη απέναντι στους απατεώνες και άεργους πολιτικούς.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ tsilivithras 12/01/2011 14:03:57

   @tsilivithras Ετσι φίλε μου! Επειδή, έμπρακτα ΔΕΝ γουστάρουμε να ενισχύουμε νταβάδες-εμπρηστές και δήθεν πυροσβέστες. Εμπρός, στο δρόμο π' άνοιξαν γιά τον αλή-σκυλοβεζύρη τα.. «Αγραφα» του Αντώνη Κατσαντώνη!

  • Lichnee avatar
   Lichnee @ tsilivithras 12/01/2011 15:42:55

   +1000

  • babayaro avatar
   babayaro @ tsilivithras 12/01/2011 17:52:05

   τα σχολια σου ειναι μπουνια στα μουτρα ολων αυτων που γιναν μαγκες με το δικο μου ιδρωτα.
   ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.! καπουτ,μας τελειωσε...
   Το κινημα κατα των διοδιων ειναι μια πρωτη γευση απο την αντισταση του απλου και ακαπελωτου λαου,και η συνεχεια ερχεται...

  • JOHN avatar
   JOHN @ tsilivithras 12/01/2011 21:22:45

   Πες τα.Ποιος τελος παντων θα μας γλυτωσει απο το πληρωνετε,πληρωνετε,και οταν εξαθλιωθειτε τελειως σας περιμενει ο ποραδεισος!!

 15. Χάρρυ Κλυνν avatar
  Χάρρυ Κλυνν 12/01/2011 12:46:35

  Μικρόψυχη "δεξιά" απαξιωτική κριτική από "Αριστερό Ψάλτη"... Δώσαμε κύριε... Δώσαμε!

  • Αριστερός Ψάλτης avatar
   Αριστερός Ψάλτης @ Χάρρυ Κλυνν 12/01/2011 14:06:19

   Bl. απάντηση στη συνέχεια

 16. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 12/01/2011 12:49:07

  Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν (μετεμφυλιακώς) κράτος των εργολάβων, των εφοπλιστών και του sui generis τουρισμού. Έτσι δεν αποκτήσαμε ποτέ βιομηχανία, χάσαμε και τη γεωργία, να μη πώ για την εκπαίδευση και περίθαλψη.
  Τους μεγάλους Κοινοτικούς πόρους που αντλήσαμε στην εποχή των παχειών αγελάδων (1985-2008), τους ρίξανε σχεδόν όλους, διακομματικά, στη μαύρη τρύπα των λεγόμενων έργων υποδομής, χρειαζούμενων και αχρείαστων - χωματουργοί, οδοποιοί και λοιπές φίλιες δυνάμεις έκαναν πάρτυ διαχρονικώς. Αποτέλεσμα: Δεν έχουμε καθόλου σχεδόν σιδηρόδρομο, όσο για εθνικές οδούς έχουμε τη γνωστή διακεκομμένη με ενδιάμεσα dots. Πολύ αργά για δάκρυα.
  Από την άποψη αυτή, ο Γκλέτσος έχει δίκιο, ακόμη και άν η κίνησή του είναι εύκολο να θεωρηθεί "θεατρική". Δυστυχώς, με τα αποτελέσματα των συμβάσεων παραχώρησης και στο σημερινό κλίμα, τα διόδια είναι σαν να πληρώνεις ακριβή κόμμωση για το ξυρισμένο σου αλά Τζόρτζεβιτς κεφάλι.
  Αρκετές δε κατασκευαστικές εταιρείες, ούτως ή άλλως θα χρεωκοπήσουν, με ή χωρίς διόδια.

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Ο Θείος 12/01/2011 12:55:14

   Το κάθε έργο ή επένδυση, εκτός από την αγοραία αξία, τελικά κρίνεται από την κοινωνική του αποδοτικότητα.
   Χωρίς αξία χρήσης, πάπαλα και η ανταλλακτική αξία. Δεν τό 'λεγε μόνον ο Μάρξ, αλλά και ο Ρικάρντο.

 17. margerit avatar
  margerit 12/01/2011 12:50:22

  Η χώρα αυτή κατάντησε γιατί τρωγόμαστε μεταξύ μας για τα αυτονόητα. Οταν κάποιος διεκδικήσει το δίκιο του είναι γραφικός και ψευτοεπαναστάτης. Οι άλλοι που υποτάσσονται στην αδικία και δεν μιλάνε είναι οι σωστοί! Τελικά έχουν έλθει τα πάνω κάτω. Πρέπει κάθε βράδυ να κάνουμε την προσευχή μας και να παρακαλάμε το Θεό να μας κρατάει αυθεντικούς, όπως είμαστε, και όχι όπως θέλουν οι καρεκλάτοι να είμαστε.

 18. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 12/01/2011 12:54:11

  Διαφωνώ με τον τίτλο "γιαλαντζί ψευτοεπαναστάτες".
  Αυτός στην τελική πάντα έτσι λειτουργεί, γιατί σας φαίνεται περίεργο?
  Είναι ο ψυχότυπός του αυτός.
  Τι περιμένατα, να προτείνει τριαντάφυλλα στους ληστές?
  Και γιατί πρέπει να απολογείται επειδή ήταν ηθοποιός?
  Τα ίδια κάνει και ο δήμαρχος του Ελληνικού με τις απεργίας πείνας, αυτός δεν λοιδωρήθηκε ποτέ, γιατί είχε πολιτικώς ορθό παρελθόν.

  Τα πραγματικά κινήματα είναι έκφραση πραγματικών αναγκών.
  Όταν θέλεις 150 ευρώ το μήνα για διόδια για να πας δύο χιλιόμετρα από το σπίτι σου, το πρόβλημα είναι υπαρκτό.

  Κανένα κίνημα δεν μπορεί να δημιουργηθεί με το ζόρι, πλην αυτών που δημιουργούν οι επαγγελματίες ακτιβιστές [αραία αραία καμιά σαρανταραία ...]

  Όταν είναι εκατοντάδες χιλιάδες αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν ρεύμα και τηλέφωνο, υπάρχει κίνημα και ανυπακοή εκ των πραγμάτων, από τα κάτω.

  Εσείς τι λετε, θέλει κανείς να μην έχει να πληρώνει το ρεύμα και το τηλέφωνο?
  Ωραία δεν ήμασταν άλλοτε?
  Ε, τώρα δεν είμαστε ωραία!
  ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

  Πάρτε τους στο κυνήγι λεκτικά και κυριολεκτικά, πριν σας στείλουν ξένες κατοχικές δυνάμεις να σας βγάλουν και από τα σπίτια σας.
  Γιατί αυτό θα κάνουν.

  • Misha avatar
   Misha @ αλλενάκι 12/01/2011 12:57:13

   Το κάνουν ήδη στην Κερατέα , αλλενάκι!
   Παλι εξυπηρετωντας τον ΕΝΑ και ΜΟΝΟ εργολάβο.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Misha 12/01/2011 13:03:22

    Επιστολή συμπολίτη μας στο SKAI
    Η επιστολή που έστειλε στην πρωϊνή εκπομπή στο ραδιόφωνου του ΣΚΑΪ, ο συμπολίτης μας Γ. Χατζηδιαμαντής, Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
    Αγαπητέ κύριε Πορτοσάλτε,
    Είμαι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΠΘ και εργάζομαι ως διευθυντής του εργοστασίου παραγωγής εξηλασμένης Πολυστερίνης της εταιρείας DOW chemical στο Norrkοping της Σουηδίας. Ανέλαβα αυτήν την θέση από εξαμήνου αφήνοντας με βαριά καρδιά στην Κερατέα την σύζυγο και τα δύο παιδιά μου. Η κατάσταση στην οποία έχουμε φέρει την χώρα μας δεν επέτρεπε να αρνηθώ στην πρόταση που μου έγινε.
    Άκουσα με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον την τοποθέτηση σας σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στην Κερατέα με την υλοποίηση του περιφερειακού σχεδιασμού. Αναφέρατε πολύ σωστά ότι η κεντρική εξουσία έχει ολιγωρήσει εδώ και πολλά χρόνια να προχωρήσει σε δημοπρατήσεις όλων των υπολοίπων μονάδων της διαχείρισης των απορριμμάτων πλην του ΧΥΤΑ για τον οποίο και διαμαρτύρονται οι κάτοικοι.
    Η ενημέρωση προς την τοπική κοινωνία είναι ανύπαρκτη όπως επίσης αναφέρατε. Η πόλη του Norrkoping όπου διαμένω (προσωρινά μόνος μου) διαθέτει πλήρες σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων ακριβώς όπως αυτό που περιγράψατε ότι αναφέρεται στον περιφερειακό σχεδιασμό. Το δε εργοστάσιο καύσης παράγει ηλεκτρική ενέργεια από την καύση των απορριμμάτων ενώ από την απόβλητη θερμότητα θερμαίνεται (υπό πολικές θερμοκρασίες) με τηλεθέρμανση ολόκληρη η πόλη πληθυσμού 130,000 κατοίκων. Τίποτε δεν πάει χαμένο και είναι συνείδηση των πάντων ότι τα απορρίμματα πέρα από την περιβαλλοντολογική διαχείριση είναι έσοδο για τον δήμο.

    Θα ήθελα όμως να σας υποβάλλω μια ερώτηση σχετικά με το σχόλιο σας ότι οι κάτοικοι θα πρέπει να συνετιστούν και να σταματήσουν να συγκρούονται με τα ΜΑΤ. Εάν οι κάτοικοι (μεταξύ αυτών και η σύζυγος και τα παιδιά μου) δεν είχαν αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο θα είχε ακουστεί από κανέναν ότι το μόνο έργο που έχει δημοπρατηθεί να κατασκευαστεί στον υπέροχο αυτό χώρο ( όπου πετάμε χαρταετό με τον γιο μου κάθε Καθαρή Δευτέρα) είναι ΧΥΤΑ ????

    Βρισκόμαστε σήμερα στην 26η ημέρα των επεισοδίων και είστε ο πρώτος που το ανέφερε στην τηλεόραση. Ήρθα από την Σουηδία για να περάσω τις γιορτινές αυτές ημέρες με τα παιδιά μου και αντ΄ αυτού βρισκόμαστε όλοι στα «μπλόκα» προσπαθώντας να αποφύγουμε άλλη μια καταστροφή γι΄ αυτόν τον τόπο.

    Δεν είμαστε εξτρεμιστές κύριε Πορτοσάλτε απλά δεν εμπιστευόμαστε πλέον κανέναν από αυτούς που καθημερινά μας αποκαλούν «κοπρίτες» να αποφασίζει για το μέλλον των παιδιών μας.

    Ευχαριστώ

    Γ. Χατζηδιαμαντής
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός
    Δημότης Κερατέας
    antixyta, olympia

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ αλλενάκι 12/01/2011 13:10:06

     Σωστό. Ο ΧΥΤΑ είναι τεχνολογία διαχείρισης απορριμάτων απολύτως ξεπερασμένη. Σε 2 - 3 χρόνια θα είναι εκτός Κοινοτικών standards και θα είμαστε υποχρεωμένοι ν' αρχίσουμε πάλι εκ του μηδενός.
     Πεταμένα λεφτά και (το κυριότερο) περιβαλλοντική υποβάθμιση μεγάλης έκτασης. Προσπαθούμε να λύσουμε το σημερινό (όντως δυσεπίλυτο) πρόβλημα των σκουπιδιών με παλαιολιθικά εργαλεία. Και αργήσαμε, αργήσαμε πάρα πολύ.

     • Αυριανιστής avatar
      Αυριανιστής @ Ο Θείος 12/01/2011 13:16:41

      Είναι τόσο κυνική η νεοφιλελεύθερη κτηνωδία, Θείο, που θα το πουν απερίφραστα: θέλετε μονάδα κομποστοποίησης; Το ταμείον είναι μείον, δεχθείτε το ΧΥΤΑ αλλιώς κολλήστε χολέρα και ψοφήστε σωρηδόν. Θα γλιτώσει και συντάξεις ο Λοβέρδος!

    • Panoptis avatar
     Panoptis @ αλλενάκι 12/01/2011 13:13:38

     Ειδικά στην Κερατέα δεν θα του περάσει το Μπόμπολα, ότι και να κάνει, όσα ΜΑΤ και να φέρουνε, όση παραπληροφόρηση και να πασάρουν στον κόσμο.
     Οι ντόπιοι είναι αποφασισμένοι, όλες οι ηλικίες, όλες τα στρώματα του πληθυσμού, όλες οι πολιτικες αποχρώσεις είναι μονοιασμένες ενάντια στους αχρείους που δεν υπολογίζουν τον απλό λαό.
     Δυστυχώς θα χυθεί ..., ποιανών και πόσο μένει να το δούμε.
     Προσεχώς...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ αλλενάκι 12/01/2011 13:08:38

   Δεν είναι τυχαίο που το νεοφιλελεύθερο απολειφάδι Μάνος, τη μόνη φορά που βγήκε να λειτουργήσει ως "λαγός" κατά των απεργών των αστικών συγκοινωνιών, ήταν μόνο όταν αυτοί ανήγγειλαν "λευκή απεργία" στην ακύρωση εισιτηρίων. ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ.

   Ο ίδιος "κύριος" είχε διαπρέψει και στα δεκεμβριανά, πού είχε ζητήσει να βγουν τα... τανκς στους δρόμους!!! Αλήθεια, μήπως οι αξιωματικοί πρέπει να το κάνουν αυτό ΤΩΡΑ, τιμώντας πραγματικά τον όρκο που έδωσαν να φυλάττουν το Σύνταγμα, συλλαμβάνοντας κάτι σαν και δαύτον που θεωρούν το μνημόνιο ως υπέρτερο του Συντάγμαρος;

   • Misha avatar
    Misha @ Αυριανιστής 12/01/2011 13:13:43

    Αυτός ο νεοφιλελεύθερος εσμός γνωρίζει μόνο πώς να λειτουργεί παρακρατικά.
    Ο συνδαιτημόνας του Μάνου στη Δράση , και όψιμος Πασόκος , Β.Κοντογιαννόπουλος δεν είναι ο πολιτικά υπεύθυνος για την δολοφονία Τεμπονέρα;

    • Αυριανιστής avatar
     Αυριανιστής @ Misha 12/01/2011 13:26:51

     "Κυβέρνηση δολοφόνων" τούς είχε αποκαλέσει τότε από το βήμα της Βουλής ο... Κουλούρης. Μόνο που αμέσως ο Ανδρέας του τράβηξε το αφτί, γιατί ήταν tres vulgaire για τον αστικό φαρισαϊσμό της οικουμενικής σούπας που είχε προηγηθεί λίγους μήνες νωρίτερα. Άσε που ο Ανδρέας είχε και κάτι... Κόκκινα μπλεξιματάκια μπροστά του...

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Αυριανιστής 12/01/2011 13:15:58

    Γι αυτό είναι οι πρώτοι που έσπευσαν να ταπεινώσουν μισθολογικά και ηθικά.
    Έτσι νόμιζαν βέβαια...
    Ο Όλι Ρεν μόλις απένειμε τα εύσημα στον ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΤΗ της Νέας Τάξης.

    • η Dimi avatar
     η Dimi @ αλλενάκι 12/01/2011 22:14:44

     Σε χαλεπούς καιρούς νεο-αταξίας, Ζήτω οι ΒΟΘΡΟΙ, κάτω τα αρχαία! Στη Κερατέα, τον Αρχαιολογικό Τόπο με Θησαυρούς ηλικίας άνω των 3000 χρόνων π.Χ., και μέχρι τα μεταβυζαντινά έτη, θέλουν να μετατρέψουν σε ΒΟΘΡΟ! (με τις αντίστοιχες εισπράξεις παχυλών επιδοτήσεων ΕΕ, βεβαίως).

     Χωρίς να έχει γίνει καμία απολύτως αρχαιολογική μελέτη, ο έλλην «Jeff Bridges» με τη μπούκλα, ο υπουργός των SPAs (με δικά μας δανεικά ΔΝΤ λεφτά), κ. Π. Γερουλάνος, έχει υπογράψει φαρδιά πλατιά και κυκλοφορήσει εγκύκλιο, γιά την «ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ» της Κερατέας. Επειδή η Ελλάδα είναι ένα απέραντο ανοικτό μουσείο, είναι το καρφί στο μάτι της νεο-αταξίας, που θέλει με κάθε τρόπο να εξαφανίσει από προσώπου γης (ε, ΔΕΝ κι εύκολο!!!) ό,τιδήποτε αποδεικνύει και θυμίζει Αρχαία Ελλάδα. Τέτοια η λύσσα!

     Μετά την απώλεια του ζηλευτού «φιλέττου» γης, κτισμάτων και υδάτων του Δήμου Σαρωνικού, η Κερατέα είναι το επόμενο ιστορικό θαλάσσιο «φιλέττο»/στόχος της νεο-αταξίας, απαξίας και υφαρπαγής. Ενα είναι βέβαιο. Οι κάτοικοι της Κερατέας λατρεύουν τον τόπο τους και τον υπερασπίζονται με θυσίες και αυταπάρνηση. Τις Γιορτές, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, στους δρόμους ξενύχτησαν. Η ιστορική Κερατέα είναι πολύ, μα πολύ δύσκολη μπουκιά να φαγωθεί, με όσες μετωπικές συγκρούσεις, προπηλακισμούς, συλλήψεις και φυλακές, αυτό συνεπάγεται. Να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους οι Bilderbergs αυτό..

  • Αρματιστής avatar
   Αρματιστής @ αλλενάκι 12/01/2011 13:31:54

   200.000 είναι αυτοί που ζητούν διακανονισμό για την εξόφληση των τιμολογίων της ΔΕΗ. Υπάρχουν άνθρωποι δηλαδή που το βράδυ ανάβουν κεριά για να λειτουργήσουν σαν ανθρώπινα όντα. Μήπως πρέπει να διδάξουμε και σε αυτούς καλούς τρόπους;

  • sawas avatar
   sawas @ αλλενάκι 12/01/2011 13:36:22

   Να ήταν μόνο ο Κορτζιδης?
   Ο Σολωμός Σολωμού?
   Ο Γλεζος?

   Όσοι αντισταθήκαν αντισυστημικα λοιδορηθήκαν. Μιλάμε για μια ευνομούμενη πολιτεία σε χώρα με «περιορισμένη εθνική κυριαρχία»……….κατοχή μήπως?

   Εγώ το λέω αλλιώς, χρειάζονται εξωπραγματικά μέτρα-αντιδρασεις σε εξωπραγματικές καταστάσεις.

   Ο Γλετσος δεν ειναι Τσε, αλλά ο συμβολισμός είναι παρόμοιος……

 19. αρχαίος avatar
  αρχαίος 12/01/2011 13:00:05

  Σουφλιάς-Σουφλιάς-Σουφλιάς-Σουφλίας-Σουφλιάς-Σουφλιάς-Σουφλιάς-Σουφλιάς-Σουφλιάς κ.ο.κ.
  Αντε μετά τον Άρη και τον Γιακουμάτο πολλά υποσχόμενους υπουργούς της Νέας Διακυβέρνησης της Νέας Νέας Δημοκρατίας να τον καμαρώσουμε και πρόεδρο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 20. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 12/01/2011 13:00:36

  "Τότε δε θα υπήρχε κράτος ευνομίας αλλά κράτος τζαμπατζήδων"

  Από πριν την επανάσταση είμαστε κράτος κοτζαμπάσηδων. Αυτοί που κυβερνάνε την Ελλάδα 190 χρόνια τώρα, είναι οι απόγονοι των κοτζαμπάσηδων.... εξ αίματος. εξ αγχιστείας και πνευαματικά τέκνα.

  Εγώ είμαι με αυτούς που σηκώνουν ή ξυλώνουν τις μπάρες. Είμαι με αυτούς που πετάνε παπούτσια στος πολιτικούς, που τους προπηλακίζουν, που τους φτύνουν, που τους κράζουν και άμ λάχει που τους ρίχνουν και καμιά ψιλή. Δεν πειράζει. Καλό κάνει. Στο βιαστή σου δεν φέρεσαι με ευγένεια.

  Και για να σου πω πόσο αλήτες είναι αυτοί που μας κυβερνάνε, θα σου αναφέρω το ακόλουθο γεγονός που αγγίζει και τα δύο κόμματα: Άκουσες προχθές στον Παπαχελά το Βασιλάκο; Ακούσες τι είπε; 370 υπερσύγχρονα άρματα με πυροβόλο 120 χιλ που θα μπορούσαν να θωρακίζουν τον Έβρο, παραμένουν χωρίς πυρομαχικά. Υπεύθυνοι; Ο Σημίτης, ο Τσοχατζόπουλος, ο Παπαντωνίου, ο Καραμανλής, ο Σπήλιος, ο Μειμαράκης, ο ΓΑΠ, ο Βενιζέλος, ο Μπεγλίτης, όλοι οι αργηγοί στρατού, όλοι οι γραμματείς εξοπλισμών και όλοι οι εισαγγελείς που δεν επεμβαίνουν.

  Αυτά τα υποκείμενα κυβερνούν την Ελλάδα. Συνεχίζουμε και πληρώνουμε διόδια στην Αθηνών Κορίνθου... στη σύγχρονη γκιλοτίνα. Και μου λες ότι θα πρέπει να είμαστε νομοταγείς.

  Αδιαφόρο για ποιο λόγο κάποιος ξυλώνει τις μπάρες. Εγώ μαζί του.

 21. LEWNIDAS avatar
  LEWNIDAS 12/01/2011 13:01:36

  ο καθωσπρεπισμος οι καταγγελιες κλπ κλπ τι θα ειχαν αποδοσει?
  με την "τρελα" του και τον τσαμπουκα το εκανε πρωτο θεμα πηραν οι ανθρωποι τις καρτες του και η δουλεια εγινε.

  δηλαδη ο πραγματικος επαναστατης παει στα δικαστηρια και με τον σταυρο στο χερι? μην τρελαθουμε τελειως.

 22. αλεξ avatar
  αλεξ 12/01/2011 13:10:31

  Τους κατοίκους της Στυλίδας δεν τους απασχολεί καθόλου γιατί και τι έκανε ο Δήμαρχός τους. Πάντως με το που ανέλαβε έστω αν δεχτούμε το γεγονός της σκοπιμότητας, έδωσε λύση στο θέμα. Αυτό μετράει για τους κατοίκους της Στυλίδας. Εντάξει είναι λίγο εριστικός και οξύθυμος...δεν θα τον παντρευτούν οι κάτοικοι της Στυλίδας αλλά ούτε και αυτός πρέπει να είναι αρεστός στα κανάλια....αποτελεσματικός πρέπει να είναι....ο χρόνος θα δείξει

 23. http://neotera.wordpress.com avatar
  http://neotera.wordpress.com 12/01/2011 13:10:32

  Είναι γελοία η δήθεν αριστερά όταν υπερασπίζεται το μονοπώλιο στους "αγώνες". Θεωρούν πελάτες τους το λαό ακριβώς όπως όλοι οι πολιτικοί και είναι ικανοί να εκστομίσουν τις πιό απιθανες συκοφαντικές παπάρες, να "δώσουν" ανθρώπους, να κάνουν την τρίχα τριχιά προκειμένου να πνίξουν στη γέννησή του κάθε κίνηση που δεν ελέγχουν. Ακόμη και σήμερα στην αναθεωρητική και συχνά εθνοκτόνα τους εξέλιξη παραμένουν πιστοί στις σταλινικές μέθοδες. Οσο φουντώνει το κίνημα της Αντίστασης θα τους βρίσκει απέναντί του.

  • factorx avatar
   factorx @ http://neotera.wordpress.com 12/01/2011 15:58:54

   Μην σκίσετε μονον κανένα καλσόν

   • Θεωρείο avatar
    Θεωρείο @ factorx 12/01/2011 16:47:09

    Άντε ρε Χ"Νικολάου!
    Τους αφήνεις να φαγώνονται για την ακροαματικότητα και πετάς και κανένα χαριτωμένο.
    Η θερμοκρασία, όπως βλέπεις, ανεβαίνει και θα σκάσει το ηφαίστειο και όποιον πάρει η μπάλα.
    Το ξέρεις από καιρό ότι ο μόνος φόβος είναι η ανοργάνωτη άναρχη αντίδραση που μπορεί να συκοφαντηθεί για να την πνίξουνε.
    Έχεις καλό λόγο. Βάλε τα εκτός ορίων στη θέση τους και... πρόσεχε τα πειράγματα ;)

   • neotera avatar
    neotera @ factorx 12/01/2011 18:05:21

    Αφού δεν παρεμβαίνεις είπαμε... Ο καθένας στο είδος του, πλατιά ενημέρωση να υπάρχει και όλα θα πάνε καλά φίλε.

 24. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 12/01/2011 13:12:24

  Αν δεν δουμε τις συμβασεις... τσαμπα φωναζουμε !!

  ΠΠ

 25. Βούρδουλας avatar
  Βούρδουλας 12/01/2011 13:13:17

  Καινούργιος και συγχαρητήρια για το ύφος και ήθος του σάιτ.

  Πιστεύω πως βαθιά μέσα τους όλοι συμφωνούν μ' αυτό που έκανε ο Γκλέτσος και ο κάθε Γκλέτσος. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μας έπιασε ο καθωσπρεπισμός μπροστά στον καθημερινό βιασμό των τελευταίων μηνών. Δεν ξέρω απλά αν κάποιους τους πείραξε που δεν είναι 'δικός μας'. Προσωπικά μ' αφήνει εντελώς αδιάφορο γιατί δεν νιώθω να είμαι κανενός.

  Ο Γκλέτσος έκρινε πως αυτό που έκανε -το ίσως άγαρμπο πείτε το, λαϊκίστικο, αλλά όπως φαίνεται αποτελεσματικό- ήταν το σωστό για την περιοχή του. Το έκανε, πέτυχε να πάρει αποτέλεσμα και λογικά θα αποτραβηχτεί. Ούτε Τσε Γκεβάρα θα το παίξει ούτε πιστεύω πως θα ανέβει στο τρακτέρ και θα πάρει σβάρνα να ξυρίζει συρματοπλέγματα σε όλη την Ελλάδα επειδή δεν φρόντισαν να κάνουν παράδρομους. Ο ίδιος μάλλον θα κάτσει στα αυγά του, αυτό που ήθελε το πέτυχε. Πιθανώς να μέτρησε στο αποτέλεσμα που κατάφερε να πάρει και το όνομά του. Το όποιο τέλος πάντων όνομά του.

  Σημασία έχει πάντως πως πέτυχε και στην Ελλάδα -έτσι όπως κατάντησε- αποδεικνύεται πως μερικές φορές χρειάζεται 'τρέλα', υπερβολή, κουταμάρα, παρόρμηση, για να πετύχεις κάτι.

  Θέλω να δω πάντως αν εγείρουν ανάλογες απαιτήσεις και άλλες περιοχές που βιώνουν ανάλογα προβλήματα πως θα αντιδράσουν οι δήμαρχοί τους. Ισως να αναγκαστούν κι' αυτοί να γίνουν πιο δραστήριοι κι' αυτό μόνο κακό δεν το βλέπω. Γενικά πιστεύω πως χρειάζεται περισσότερη δράση (ξέρω πως η λέξη μπορεί να παρεξηγηθεί). Νομίζω πως στην Ελλάδα έχουμε υπερ-μαλθακοποιηθεί και σκύβουμε το κεφάλι εύκολα.

  Δεν βλέπω πως θα καπελώσει τη γενικότερη κίνηση κατά των διοδίων, αντίθετα ίσως της δώσει και τη φόρα που χρειαζόταν για να γίνει πιο γνωστή. Μέχρι τώρα νομίζω πως πέρασε σιωπηρά από τα μεγάλα κανάλια και φυσικά από το νταβατζοκάναλο του ΜΕΓΚΑ. Δεν είναι τυχαίο που δύο άνθρωποί του χθες έγραψαν πάνω κάτω υπέρ των διοδίων. Ο Πρετεντέρης στα ΝΕΑ και είχε 7-8 σελίδες κραξίματος στο σάιτ και μια πανάγνωστη 'δημοσιογράφος' στο σάιτ που συντηρεί ο διευθυντής ειδήσεων του, και έπεσαν κι' εκεί κάτι σκαμπίλια. Τέλος πάντων, αυτό είναι εκτός θέματος.

  Καλώς σας βρήκα και πάλι.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ Βούρδουλας 12/01/2011 23:04:42

   @Βούρδουλας Καλώς ήλθατε στη ζεστή ηλεκτρονική μας στέγη.
   Το ψευδώνυμό σας, αξιοσέβαστο! Πολλές Καλές Συνέχειες, να έχετε.

 26. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 12/01/2011 13:13:25

  Δεν τον ξέρω, και ποτέ δεν θα φανταζόμουν να έλεγα "μην πληρώνετε διόδια" αλλά τώρα το λέω και το κάνω.

  Κάθε φουστιά που σχεδιάζεται σε βάρος του κόσμου εδώ, θα γίνει με project finance και ομόλογα σχεδιασμένα να εξυπηρετούνταιαπό διόδια, ταρίφες, και τέτοια. Αρνούμενοι τα διόδια τους αλλάζουμε την πίστη, γιατί αναβάζουμε το ρίσκο. Το πληρώνουμε εμείς, αλλά ούτως ή άλλως εμείς το πληρώνουμε.

 27. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 12/01/2011 13:14:07

  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (και αει σιχ... που λένε στην Αμερική)

 28. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 12/01/2011 13:19:54

  Οι Μεσογείτες δεν αστειεύονται. Θυμάστε τον αγώνα των Σπαταναίων ενάντια στην πρώτη απόπειρα κατασκευής αεροδρομίου το 1976; Εκείνοι κέρδισαν μερικά χρόνια ήρεμης ζωής και όλοι μας μερικά χρόνια αποικιοκρατίας της Χόχτιφ λιγότερα!

 29. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 12/01/2011 13:23:01

  ...μμμ, ακόμη και νεοφιλελεύθερος σχετικά "έξυπνος", δεν θα έφτιαχνε ΧΥΤΑ εν έτει 2011.
  Εδώ πρόκειται για άλλο πράγμα, έρχεται από τη δεκαετία του '50 (πρίν γίνει γνωστός στην Ελλάδα ο νεοφιλελευθερισμός ως όρος):
  Εδώ Ροκανίζουν Εργολάβοι (όχι πώς μόνον της ...ΕΡΕ τα παιδιά είχαν ροκάνι, αλλά αυτό είναι μια άλλη θλιβερή ιστορία).
  Μια ζωή έζησα, λέγοντας "είμαστε 30 χρόνια πίσω".

 30. Έρεβος avatar
  Έρεβος 12/01/2011 13:30:26

  Παράσταση ξεπαράσταση ο Γκλέτσος προάσπισε τα συμφέροντα των δημοτών του που αδικούντο.

  Οι "χαζο"-αμερικάνοι λένε "with other people's money" για να κοροϊδεψουν μια κατάσταση όπου καποιος εξυπνάκιας βγάζει λεφτά χρησιμοποιώντας λεφτά κορόιδων χωρίς να βάλουν τίποτα από την τσέπη τους και χωρίς να ρισκάρουν τίποτα. Αυτή δυστυχώς η κατάσταση γίνεται σήμερα στην Ελλάδα με τους εργολάβους στη θέση του εξυπνάκια και με τους έλληνες στη θέση των κορόιδων.

  Η λέξη επιχειρηματίας βγαίνει από τη λέξη επιχειρώ και εν ολίγοις σημαίνει παίρνω κάποιο ελεγχόμενο ρίσκο για να στήσω μια επιχείρηση ή να κάνω κάποιο έργο για να βγάλω χρήματα. Στην Ελλάδα σήμερα οι επιχειρηματίες αναλίσκονται μόνο στην είσπραξη των κερδών χωρίς την ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου. Εαν οι Έλληνες επιχειρηματίες-εργολάβοι είναι ανίκανοι να πείσουν μια ελληνική ή ξένη τράπεζα να τους δανείσει κάποια κεφάλαια για να φέρουν σε πέρας τις εργασίες τους τότε τι στο καλό τους θέλουμε;

  Ας φέρουμε ξένες εταιρείες να αναλάβουν τα έργα. Εταιρείες που μπορούν να αναλάβουν το "τεράστιο" ρίσκο της εκμετάλευσης ενός καινούργιου και κατ'ουσίαν μοναδικού (μονοπωλιακού) αυτοκινητόδρομου σε κάποια περιοχή.

  Και ας μην ανησυχούμε για την ανεργία. Όσοι έλληνες εργάτες και μηχανικοί θα δούλευαν με τους ντόποιους εργολάβους τόσοι θα δούλευαν και με τους ξένους. Ούτως ή άλλως δεν συμφέρει οικονομικά τις ξένες εταιρείες να κάνουν κι αλλιώς. Επειδή δηλαδή ο κάθε ντόπιος μεγαλοεργολάβος αγορασε κάποτε "δέκα" εργοταξιακά μηχανήματα και οχήματα πρέπει ο ελληνικός λαός να χαρατσώνεται εσαεί; Ας τα νοικιάσει στο κάτω-κάτω της γραφής στην ξένη εταιρεία που μπορεί να αντλήσει κεφάλαια χωρίς "προεισπράξεις" και άλλες ελληνικές μεγαλο-εργολαβικές χαριτωμενιές.

  Μην μας φταίει λοιπόν ο Γκλέτσος που πρώην και νυν κυβερνώντες μας άφηνουν συνεχώς πεσκέσι "εργολαβικά" διόδια σε κάθε στροφή στην Ελλάδα, άνοιγουν τους ασκούς του αιόλου π.χ. με τα χαράτσια των ημιυπαιθρίων που πάλι θα τα πληρώσει ο κοσμάκης και όχι οι εργολάβοι ή π.χ. αφήνουν τους νυν φρέσκους μεγαλοδημαρχαίους με το καλημέρα να μας ταράζουν στις κλήσεις παράνομης σταθμευσης σε πόλεις όπου δεν υπάρχουν σοβαροί και σε λογική τιμή χώροι μόνιμης στάθμευσης αυτοκινήτων.

  Καλό θα κάνει ο Αντώνης στη νέα ΝΔ να κόψει τους παλιούς δεσμούς της με τους πάσης φύσεως εργολάβους γιατι δεν αντέχει άλλο η χώρα.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Έρεβος 12/01/2011 13:39:46

   Πες τα! Γιατί, μου φαίνεται ότι ο... αρουλισμός και ο γιαννοπουλισμός πάνε να μας κάτσουν εν μία νυκτί στον ιδεολογικό μας σβέρκο!

 31. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/01/2011 13:40:52

  ...Πολύ κουβέντα έχει σηκώσει το «μπαϊράκι» του δημάρχου Στυλίδας και γνωστού ηθοποιού, Απόστολου Γκλέτσου...

  Διαφωνώ κάθετα με τη παραπάνω διαπίστωση του αρθρογράφου. Έ όχι και ηθοποιός ο Γλέτσος. Ήμαρτον.
  Ηθοποιός ο Ντενίρο, ηθοποιός και ο Γλέτσος;
  Σαν να λέμε τραγουδιστής ο Ρόμπερτ Πλαντ, τραγουδιστής κι ο Νίνο!
  Ποδοσφαιριστής ο Μέσι, ποδοσφαιριστής κι ο Τσικιτζέλας!!!!!
  Ύβρις.

  • Kasut avatar
   Kasut @ Strange Attractor 13/01/2011 03:38:14

   Ενταξει βρε κουλτουριαρη μου που εφαγες τον Γκονταρ με το κουταλι. Δεν ειναι Ντε Νιρο ο Γκλετσος. Στο τσαγακι σου με την Μαρινα Λαμπρακη Πλακα τι λετε βρε?

 32. ΕΝΑΣ avatar
  ΕΝΑΣ 12/01/2011 13:40:53

  Καλα εκανε ο Γκλετσος και ακομη καλυτερα ο κοσμος που μαζευτηκε εξω απο το δικαστικο μεγαρο Λαμιας.Και οσων αφορα για την απορια ,γιατι τωρα ο κοσμος μαζευτηκε στα διοδια η στην κερατεα η ο χαμος στην Κερκυρα με τους κατοικους που εξεγερθηκαν εναντιων των γυφτων η κτλ,κτλ,η απαντηση ειναι απλη.Θεωρω πως ο κοσμος πλεον ψαχνει αφορμη για να ξεσηκωθει εστω και σε τοπικο επιπεδο.Και η συμπεριφορα των ΜΜΕ να αποκρυπτουν καθε τοπικη εκρηξη πολιτων,δειχνει και την αμηχανια του συστηματος που κανει τα παντα μεσω των ξεπουλημενων ΜΜΕ να μην μαθευεται τιποτα.Πιστευω αυτες οι εκρηξεις πως συντομα θα γινονται ολο και ποιο μαζικες.Ιδωμεν και μακαρι να εχουμε και αλλους δημαρχους στυλ Γκλετσου.

 33. factorx avatar
  factorx 12/01/2011 13:42:16

  Δεν θα παρέμβω στην συζήτηση, άλλωστε ο καθένας είναι ελέυθερος να εκφράζει τις απόψεις του, κοσμίως κλπ κλπ. Διασκεδάζω όμως πολύ με κάτι επαναστάτες του γλυκού νερού που χαρακτηρίζουν "δεξιούς" τον Strange και τον 'Αριστερό Ψάλτη". θα πέσει πολύ γέλιο

 34. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 12/01/2011 13:48:05

  Εκτός από υπερασπιστή και θαυμαστή του Μάνου και του Σουφλιά εδώ, στο άλλο ποστ μου για τους Λουδιστές κάποιος με χαρακτηρίζει ΔΑΠ και εκπλήσσεται που ΔΑΠίτες γράφουν για Λουδισμό!!!!
  Επειδή μπαίνουν πλέον πάρα πολύ νέοι αναγνώστες στο αντινιούζ (λόγω Φαήλου κλπ) τους θυμίζω πως επάνω δεξιά έχει πλαίσιο αναζήτησης. Ας χτυπήσουν το νικ μου και θα δουν δεκάδες αναρτήσεις επί παντός επιστητού, και πάντως όχι .... δεξιές.
  Θυμίζω το ρηθέν του Μίκη Θεοδωράκη: Εγώ ποτέ δεν άλλαξα ιδεολογία, τα κόμματα αλλάζουν, κι έρχονται προς τη δική μου.

 35. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 12/01/2011 14:02:28

  Μην γράφετε τόσους επαίνους για το reality show του Αποστόλη. Θα ζηλέψει ο Κούγιας και θα πέσει με hummer πάνω σε κανένα στηθαίο και μετά θα υποβάλει και αγωγή στον άρειο πάγο, και σεις δεν θα προλαβαίνετε να υμνείτε τον νέο ηγέτη....

  Σειρά θα έχει και ο Ψινάκης που θα αποβιβαστεί στην Μύκονο με ταχύπλοα και SUV και θα την ανακηρύξει σε Κούβα του Αιγαίου..

  ΥΓ. Αρχίστε την επανάσταση χωρίς τον Γκλέτσο...

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Professor Moriarty 12/01/2011 14:07:10

   Σωστό κι αυτό, ο κίνδυνος υπάρχει. Μερικοί εξέχοντες συμπολίτες μας, όπως οι αναφερθέντες, θα ήταν ικανοί να μετατρέψουν σε τσίρκο για σαλτιμπάγκους ακόμη και τη Σκάλα του Μιλάνου ή το Festspielhaus του Bayreuth.

   • Professor Moriarty avatar
    Professor Moriarty @ Ο Θείος 12/01/2011 14:12:34

    Το τελευταίο δεν κινδυνεύει ευτυχώς, διότι οι κύριοι αγνοούν την ύπαρξή του.

    Λες να τρόμαζε κι ο Fafner βλέποντας τον Απόστολο-Siegfried πάνω σε μπουλντόζα; Χα-χααα-χα....

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ Professor Moriarty 12/01/2011 14:20:06

     Χα χα ο Μέγας Απόστολος και το Καταραμένο Φίδι!

 36. Αριστερός Ψάλτης avatar
  Αριστερός Ψάλτης 12/01/2011 14:05:31

  Η αισθητική μας διαφέρει από αυτή του Γκλέτσου και της Αλέκας που τον προμοτάρει.

  Πολύ φασαρία, ειρωνείες και άδικες κριτικές έχει ξεσηκώσει το άρθρο μου για τον Απ. Γκλέτσο και τον κουτσαβακισμό της ελληνικής κοινωνίας, ένα χαρακτηριστικό που μας έφερε εδώ που μας έφερε. Και οι δικαιολογίες ότι φταίνε για όλα μόνο οι πολιτικοί ενώ εμείς οι πολίτες είμαστε άγιοι είναι ανοησίες.
  Κατ' αρχάς είπα από την αρχή ότι έχει απόλυτο δίκιο κάθε πολίτης αυτής της χώρας που αδικείται στο όνομα του κάθε νταβατζή. Αλλο όμως αυτό κι άλλο τα κουτσαβάκια τύπου Γκλέτσου που είναι 45 χρονών και τα 44 χρόνια του ήταν στην Αθήνα αλλά μετά αποφάσισε να πάει στη Στυλίδα και να γίνει δήμαρχος. Και δήμαρχος βγήκε επειδή έκανε όνομα στην τηλεόραση. Ούτε τις... ιδέες του, ούτε το μυαλό του, ούτε τους αγώνες του ψήφισαν οι πολίτες. Για ακόμη μια φορά εγκλωβίστηκαν στην εικόνα και σε ότι πουλάει η τηλεόραση. Αλλωστε πολλά είναι τα παραδείγματα πολιτικών που έκαναν καριέρα πουλώντας την εικόνα τους. Δηλαδή η... Αννα Νταλάρα γατί έγινε υφυπουργός. Για το όνομά της και τις σχέσεις της με τα Συγκροτήματα.
  Εν πάση περιπτώσει, πιο πολύ πείραξε το σχόλιο ότι κάνουμε δεξιά κριτική από αριστερά. Δηλαδή είναι δεξιά η κριτική όταν ζητάμε ένα κράτος ευνομίας που να μην κάνει ότι θέλει κάθε “ψευτοεπαναστάτης της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά;”
  'Η μήπως είναι επανάσταση και αντίσταση να ξηλώνουμε μπάρες και μετά να βγαίνουμε στα κανάλια και να λέμε “ε άμα σκοτωθεί και κανένας, δεν πειράζει τόσοι έχουν σκοτωθεί”, όπως έκανε ο Γκλέτσος;
  Το πρόβλημα δεν είναι ποιοι κάνουν τους αγώνες, αν είναι δεξιοί ή αριστεροί. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνονται πραγματικοί αγώνες, όχι τέτοιοι που γίνονται στην Πελασγία. Κι όλοι όσοι θίγονται ας σηκωθούν από τους καναπέδες τους, να βγουν στους δρόμους κάθε φορά που η κυβέρνηση παίρνει μέτρα άδικα. Οχι, να κάαααθεται να βλέπει τον Γκλέτσο σαν άλλο Τσε Γκεβάρα και να χειροκροτά. Οι αγώνες γίνονται στους δρόμους και στους χώρους δουλειάς, όχι στο σαλόνι. Αλλά πραγματικοί αγώνες, όχι περιπλανώμενος θίασος από κακούς ηθοποιούς.
  Το πρόβλημα, επαναλαμβάνω, είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι που δεν εφαρμόζονται και νόμοι που εξυπηρετούν τα μεγάλα συμφέροντα. Ας αλλάξουμε όλα αυτά και δε χρειαζόμαστε άλλους Γκλέτσους. Και κάτι τελευταίο:
  Η Ελλάδα είναι μία και τη θέλουμε καλύτερη, και αισθητικά και στην ουσία. Και η αισθητική μας διαφέρει από αυτή του Γκλέτσου και της Αλέκας που τον προμοτάρει.

  • Misha avatar
   Misha @ Αριστερός Ψάλτης 12/01/2011 14:15:41

   Η αισθητική Γκλέτσου-Αλέκας σε τσιτωσε.
   Η αισθητική Κακλαμάνη-Ψινάκη δεν σε προβλημάτισε;
   (Δεν συζητω για την ανύπαρκτη αποτελεσματικότητα της πολιτικής τους δράσης, αυτή είναι αυταπόδεικτη για όποιον περπατά , εστω και περιστασιακά, στην Αθήνα.)
   Κι αν προβληματιστηκες , πού είναι μια σχετική αναφορά σου;
   Όχι τωρα, είναι αργά.Τότε που διεκδικούσαν τις ψηφους μας.

   Διεγέρθηκαν τα περι αισθητικής ανακλαστικά σου από την λεβέντικη πρωτοβουλία Γκλέτσου, ενώ δεν έχεις καταθέσει ουτε ένα προβληματισμό για την αισθητική του επί πενταετία πρώτου πολίτη του μεγαλύτερου δήμου της χώρας....

   «Πολλαπλά μέτρα και σταθμά» που λέει ο Αυριανιστής...

   • factorx avatar
    factorx @ Misha 12/01/2011 16:00:30

    Μισα το θυμιατό μην ξεχάσεις στην επανάσταση. Θα ετοιμασω και νοσοκόμες να σας μαζεύω οταν θα κουραστείτε

    • Misha avatar
     Misha @ factorx 12/01/2011 16:04:21

     h--p://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=10.06.2004,id=34707852

     :)

     • Kasut avatar
      Kasut @ Misha 13/01/2011 04:20:28

      Και λεω τωρα. Αντι της μ....ας "ναι στο δανεισμο και οχι στο Μνημονιο" που δεν την πηρε κανεις στα σοβαρα, οι συμβουλοι του Σαμαρα να κατεβαζαν τους γαλαζιους δημαρχαιους να κανουν οτι εκανε ο Γκλετσος. Μηπως λεω, ο νοικοκυραιος που θιγεται αμεσα θα λαμβανε στα σοβαρα την αντιπολιτευση?

    • Kasut avatar
     Kasut @ factorx 13/01/2011 03:42:02

     Επ τι εγινε. Μετα τους φιλιππικους εναντιον του Διεθνους Νομισματικου Ταμειου, τα καλεσματα ανυπακοης των φορτηγατζηδων σας τσιτωσε ο συντροφος Αποστολος? Εμ φακτορα μου ο αντι-ντιντης Φαηλος, ο Νου Ζου, ο Θου Βου, ο Ροδινος και οι αλλοι μετα την τοποθετηση του μη ντιντη (λεμε και καμια μ.... να περασει η ωρα) Αρη Σπηλιωτοπουλου τι λενε. Σας εθιξε συλλογικα ο Γκλετσος?

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Αριστερός Ψάλτης 12/01/2011 14:20:12

   Με μία διαφορά. Πολύ σύντομα, η "αισθητική" θα απασχολεί μόνον ομίλους σαν τη Δημοκρατική "Αριστερά" του μνημονιολάγνου Χατζησωκράτη, ή κυρίες σε "απογευματινά τέια". Όταν ο κόσμος δεν έχει να φάει, θα πιαστεί ακόμα και από "αντιαισθητικούς". Primum vivere, deinde philosophari, φίλε μου.

   • Professor Moriarty avatar
    Professor Moriarty @ Αυριανιστής 12/01/2011 14:31:50

    Argumentum ad ignorantiam

  • Τάκης avatar
   Τάκης @ Αριστερός Ψάλτης 12/01/2011 14:30:53

   Δηλ, για να καταλάβω, τι προτείνεις; Να αλλάξουμε "όλα αυτά", ποιά; Τους άδικους νόμους και αυτούς που δεν εφαρμόζονται; Τινι τω τρόπω; Μα αυτό έκανε ο Γκλέτσος για την περιοχή του και όρμησες να τον φας γιατί το έκανε αυτός και όχι κάποιος άλλος. Είναι σίγουρο ότι ξέρεις τι θέλεις; Και αν το ξέρεις γιατί δεν το λες καθαρά για να μη πελαγοδρομούμε.

  • Θεωρείο avatar
   Θεωρείο @ Αριστερός Ψάλτης 12/01/2011 17:03:11

   Μήπως"ψάλεις" στη Στυλίδα και ξέρεις τόσα για το πώς παρασύρθηκε ο κόσμος; Από την τηλεόραση δεν τον ξέρεις κι εσύ; Ο Γκλέτσος έχει καιρό που πολιτικο-ανακατεύεται και για να τον ψηφίσουν, τους έπεισε. Πρώτος λόγος να πειστούν σε μια μικρή κοινωνία είναι η εμπιστοσύνη, αφού θα είχαν περισσότεροι και για περισσότερο χρόνο επαφή μαζί του. Ένας τενεκές ξεχωρίζει εύκολα στην κουβέντα και δεν τον εμπιστεύεσαι για να διαμορφώσει το μέλον σου.
   Τα κομματικά βάλτα στην τσέπη σου. Δεν έχεις πάρει μυρωδιά ότι το παραμύθι αυτό έχει τελειώσει; Πού ζεις; Τι παρέες κάνεις;
   Ο άνθρωπος είναι αυτό που λέει και πράττει, όχι πώς έμοιαζε απ' την οθόνη.
   Και αν χρειάζεται ένας μπρουτάλ (πρώην;) ηθοποιός να εμπνεύσει τα πλήθη για τον αγώνα του βίου και της επιβίωσης, φαίνεται πως έτσι είναι.
   Υπάρχουν πολλοί με ωραίες σκέψεις και ιδέες αλλά λίγοι που μπορούν να πείσουν και κινητοποιήσουν (βλέπε Κολοκοτρώνης, Ρήγας, Σολωμός κ.ά.)
   Αποτέλεσμα αναζητώμεν!

  • PASKITIS avatar
   PASKITIS @ Αριστερός Ψάλτης 12/01/2011 20:42:01

   η αισθητικη γκλετσου σε πειραξε?ενω του μπακογιαννη που εγινε δημαρχος στο καρπενησι οχι
   ουτε ηξερε που ειναι
   να δουμε τωρα

 37. sawas avatar
  sawas 12/01/2011 14:10:38

  Εδω που φτασαμε: από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!!!

  Οποτε, ουδέν κακό ,αμιγές καλού

 38. netakias.wordpress.com avatar
  netakias.wordpress.com 12/01/2011 14:10:39

  Οπως είπε κι ο Φαήλος "Πάντα το ‘λεγα, αναρχοπατριώτες είμαστε. Ρέμπελοι που ενώνουμε τον ατομισμό μας μπροστά στον κίνδυνο κι έχουμε πάντα με την όποια εξουσία σχέση καχυποψίας κι ελάχιστης ανοχής."

  Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, ξέρω έχεις δίκιο αλλά!

  Αυτό το ***μημένο το ΑΛΛΑ!

  Ο Γκλετσος κέρδισε!

  Σαν καλός καταδρομέας, έκανε την καταδρομική του και ΚΕΡΔΙΣΕ! Εμεις οι καταδρομείς, όπως θα ξέρει κι ο Φαήλος, όσα χρόνια και να περάσουν, μας μένει το ΚΟΥΣΟΥΡΙ, δεν σκεφτόμαστε, αμυντικά, τους καταδρομείς δεν τους παίρνουν αιχμαλώτους, τους τουφεκίζουν, οπότε δεν ύπαρχει άλλος δρόμος από την επίθεση!

  Ο Γκλετσος κέρδισε!

  Οχι δεν έπεσε η Βαστίλη, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, αλλά κέρδισε την τοπική μάχη, έτρεχαν όλοι να τα μαζέψουν, ο οδοντίατρος Ρέππας να βγάλει 1.000 νέες κάρτες, να κάνουν δηλώσεις όλοι πρωι-πρωί, ότι θα φτιάξουν τον παράδρομο "που είχε κολλήσει λόγω των προσφυγών των κατοίκων (sic)".

  Θες να κάνουμε και δίκη προθέσεων; Ηθοποιός είναι! Αλλά...

  Ο Γκλετσος κέρδισε!

  Ο πόλεμος είναι ασύμμετρος, ο ΓΑΠ είναι αντιεξουσιαστής, ο Στρος Καν θέλει να κατέβει στις πορείες, ο Λοβέρδος είναι σοσιαλιστής, κι ο Χρυσόχοϊδης αυτός που εξάρθρωσε την 17Ν, κι εμείς θα διαβάζουμε το savoir-vivre?

  Γιατί δεν ρωτάτε τον Πανίκα, πως σαρώνει σε κάθε εκλογική αναμετρηση; Ολη μέρα τον κρεμάνε στα μανταλάκια οι δήθεν, αλλά ο κόσμος τον θεωρεί κομμάτι του! Αυθεντικό!

  Καλή συνέχεια στον Γκλέτσο.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ netakias.wordpress.com 12/01/2011 14:16:00

   Γιατί δεν ρωτάτε τον Πανίκα, πως σαρώνει σε κάθε εκλογική αναμετρηση;

   Για αυτό και η Θεσσαλονίκη μεγαλουργεί, ε;
   Τέλος πάντων, ας αφήσουμε για λίγο τον Καπετάν Γλέτσο, κι ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό. Ποιος θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Γιουροβίζιον άραγε; Να μια αγωνία.

   • FRESCO avatar
    FRESCO @ Strange Attractor 12/01/2011 14:29:17

    Το πουλέν του Κυρίου Ψινάκη.

   • kiki avatar
    kiki @ Strange Attractor 12/01/2011 14:33:25

    Η Μαγια Μελαγια.

  • Θεωρείο avatar
   Θεωρείο @ netakias.wordpress.com 12/01/2011 17:06:44

   Το μεταφέρω και πάλι. (by πιτσιρίκος)
   "Αν ο Απόστολος Γκλέτσος συνεχίσει να δίνει το κακό παράδειγμα στους πολίτες, θα προσπαθήσουν να τον λοιδορήσουν και να τον παρουσιάσουν ως γραφικό. Σε αυτή τους την προσπάθεια, θα βρουν συμμάχους αρκετούς πολίτες που έχουν πιάσει τους καναπέδες και ακυρώνουν συστηματικά όποιον προσπαθεί να κάνει κάτι – είναι γνωστό πως η χώρα μας κατοικείται αποκλειστικά από παρεξηγημένες μεγαλοφυίες"

 39. FRESCO avatar
  FRESCO 12/01/2011 14:28:15

  Άσπρη γάτα ή μαύρη γάτα.
  Ένα όμως είναι το ζητούμενο : να πιάνει ποντίκια.

 40. Λαζαρος avatar
  Λαζαρος 12/01/2011 14:35:15

  το ερωτημα ειναι το εξης...
  στην ελλαδα υπαρχει διαφθορα?
  και αν παραδεχτουμε πως ναι υπαρχει διαφθορα .ποσοι πηγαν φυλακη εξαιτιας της τα τελευταια εικοσι χρονια?
  απλα ερωτηματα

 41. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 12/01/2011 14:37:15

  Τη ρήση, τη γνωρίζω. Την εφαρμογή της στα γραφόμενά μου στα οποία την καταθέσεις, μου την κάνεις πιο λιανά μπας και την δω κι εγώ;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Αυριανιστής 12/01/2011 14:38:28

   ("παραθέτεις", όχι καταθέσεις")

 42. Xrhstos Theocharis avatar
  Xrhstos Theocharis 12/01/2011 14:54:49

  Πολύ σωστά τα λες! Κοινός παρονομαστής όλων αυτών (με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Κινγκ) ήταν το δόγμα "μη βία" κάτι το οποίο αγνοεί ο κύριος Γκλέτσος και πολλοί άλλοι.

  • Misha avatar
   Misha @ Xrhstos Theocharis 12/01/2011 16:13:32

   Πού ειδες βία στην πρωτοβουλία του δημάρχου Στυλίδας;

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Misha 12/01/2011 16:17:18

    Προφανώς, για τον αστικό καθωσπρεπισμό κάποιων, το να σπας φράγματα είναι... βία! Τρε μπρουτάλ, τρε μπρουτάλ...

    • NIKOS ZERVOS avatar
     NIKOS ZERVOS @ Αυριανιστής 10/02/2011 11:23:47

     KALA KANEI O GLETSOS MESTIN GENIKI XEFTILA TON POLITIKON....

 43. Xrhstos Theocharis avatar
  Xrhstos Theocharis 12/01/2011 15:00:29

  Να προσθέσω εδώ, προκειμένου να μην παρεξηγηθώ, ότι όσα ακολούθησαν των γεγονότων στο Marion, απλά επιβεβαίωσαν τη μετατροπή της "πολιτικής ανυπακοής" σε ένοπλο αγώνα με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα. Δε νομίζω εχέφρων άνθρωπος στην Ελλάδα να οραματίζεται κάτι ανάλογο!

 44. Aggelos avatar
  Aggelos 12/01/2011 15:15:44

  μπραβο του ο Γκλετσος..

  τον χαρηκα.. σαν απλος βλαχος ανθρωπος μιλησε και κινηθηκε,,οχι σαν φερεφωνο κΚΕ..

  τον παραδεχομαι..

 45. TASSOS avatar
  TASSOS 12/01/2011 15:20:44

  Ο Γκλέτσος με χειροπέδες (έστω για 1 λεπτό) κια ο Μαντέλης με τον Πάγκαλο και τον Τσουκάτο στο Κεφαλάρι για cappuccino. Συγχαρητήρια. Και ύστερα μας πείραξε η αισθητική του Γκλέτσου. Αυτός τουλάχιστον σηκώθηκε από τον καναπέ του. Κάτι άλλοι βαθυστόχαστοι...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ TASSOS 12/01/2011 15:47:35

   Και οι Μπιστοκουναλάκηδες, "αισθητική" είχαν. Γι' αυτό δεν τους έκανε η αριστερά, και πήγαν να τη βρουν -την αισθητική, ντε!- στου Σημίτη.

 46. Λευκοθέα avatar
  Λευκοθέα 12/01/2011 15:38:33

  Ό,τι και να πούμε το δέντρο το κρίνει κανείς από τον καρπό του.
  Και ο καρπός είναι τα ελευθέρας για τους αγρότες.

  Και εσάς κανείς δε σας αναγκάζει να κατεβείτε στο δρόμο.
  Εσείς γιατί μας βρίζετε;
  Λες και δεν πέρασε μια μέρα: Οι ίδιοι πορωμένοι
  δεξιοί που θεωρούν το λαό "άξεστο","ποταπό" και "ανεύθυνο"

 47. Mind Trap avatar
  Mind Trap 12/01/2011 15:59:55

  Δεν συμφωνώ με το Άρθρο. Παρ' ότι ο Γκλέτσος προέρχεται από το star system και είχε όλες τις προδιαγραφές Δημάρχου "γλάστρας", δεν το έκανε.
  Αντί αυτού προτίμησε να συγκρουστεί.
  Έχουμε βαρεθεί τα δημόσια πρόσωπα που (χασκο)γελάνε στη TV και επιδιώκουν την εύνοια των μεγαλοεργολάβων. Δε θέλουμε χαϊβάνια δημάρχους που τους τρέχουν τα σάλια. Θέλουμε ανθρώπους δημιουργικούς που είναι έτοιμοι να συγκρουστούν μπας και βγεί κάτι σε αυτό το τόπο. Η επικρατούσα άποψη της κοινωνίας μας είναι ότι "τίποτα δε πρόκειται να αλλάξει και γι'αυτό κάτσε στα αυγά σου". Αυτό είναι σαν η μάχη να χάνεται πριν ακόμα αρχίσει, σαν να παραδέχεσε την ήττα σου πριν δώσεις τον αγώνα.
  Μπράβο λοιπόν στο Γκλέτσο που αποδεικνύεται να λειτουργεί προς συμφέρον των ανθρώπων που τον ψήφισαν και αυτό είναι προς μεγάλη του τιμή.
  Μακάρι και όλοι οι δήμαρχοι να ήταν έτσι και να αναδείκνυαν παρόμοια θέματα από την κοινωνία τους με μαχητικές λύσεις.

  • Θεωρείο avatar
   Θεωρείο @ Mind Trap 12/01/2011 17:09:46

   Για την επικρατούσα άποψη μην απορείς. Κοντεύω να πιστέψω κι εγώ πως μας ψεκάζουν

 48. http://neotera.wordpress.com avatar
  http://neotera.wordpress.com 12/01/2011 16:01:25

  Ααα κι εγώ νόμισα ότι ο Στρέϊντζ είναι βέρος αμερικάνος από τις επιλογές του των διεθνών θεμάτων. Αριστερός λοιπόν κι αυτός, προπαντός νομιμόφρων του καθεστώτος, μαζύ με τον Αριστερό Ψάλτη. Τι ωραία, τι καλά !

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ http://neotera.wordpress.com 12/01/2011 16:20:15

   Δεν έχεις δίκιο για την επιλογή των θεμάτων, βάζει και από RT και από εναλλακτικά σάιτ, από prison planet, από Huffington, τα πάντα.

  • Professor Moriarty avatar
   Professor Moriarty @ http://neotera.wordpress.com 12/01/2011 16:44:30

   O strange attractor είναι fractal, δηλ. μορφοκλασματικό μαθηματικό αντικείμενο κατανοητό μόνον εις όσους γνωρίζουν την θεωρία του χάους, η οποία προϋποθέτει σκληρά μαθηματικά. Η υπόλοιποι καλύτερα να πάρουν τα κουβαδάκια τους και να παίξουν στην παραλία της Στυλίδας με τον Αποστόλη.

   (Μέχρι και Philadelphia Church of God δημοσίευσε ο αθεόφοβος...)

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Professor Moriarty 12/01/2011 18:08:22

    Κάπου διάβασα ότι ο Απόστολος λύνει διαφορικές εξισώσεις όταν θέλει να χαλαρώσει. Και ότι διαβάζει Θερβάντες απ το πρωτότυπο. Κι ότι είναι επαγγελματίας ηθοποιός....
    Κι άλλα πολλά τέτοια. Βρε μπας και τον παρεξήγησα;

    • Orestios avatar
     Orestios @ Strange Attractor 12/01/2011 18:14:34

     Θα έλαγα πως ζηλεύεις, που σου έκλεψε την δόξα.

     • Λευκοθέα avatar
      Λευκοθέα @ Orestios 12/01/2011 20:41:55

      Αν ήταν η ζήλεια, ψώρα...

    • Professor Moriarty avatar
     Professor Moriarty @ Strange Attractor 12/01/2011 18:33:28

     Οι συνωθούμενοι επίδοξοι αγιογράφοι του ήδη διαδίδουν ότι, εκτός από μπουλντόζα, ξέρει να οδηγεί και διαστημικό λεωφορείο, διαστημόπλοιο και ιπτάμενο δίσκο. Ακόμη και γκαμήλα...

    • ο ξένος avatar
     ο ξένος @ Strange Attractor 12/01/2011 22:03:10

     Για να σπάσει το τείχος που χωρίζει τον αγρότη από το χωράφι του, ο Νεύτων είναι αρκετός. Ό,τι δεν λύεται, κόπτεται. Επαγγελματίας είναι όποιος πληρώνεται και ο Θερβάντες είναι μεταφρασμένος εδώ και δεκαετίες. Μάλλον τον παρεξήγησες.

     • Αρκουδιάρης avatar
      Αρκουδιάρης @ ο ξένος 12/01/2011 23:27:33

      ηθοποιός; ο αποστολης; χα χα χα

 49. ο ξένος avatar
  ο ξένος 12/01/2011 16:14:12

  Πάνω που ξεκίνησε η κουβέντα για τους "ντιντίδες", ένας αληθινός άντρας, αρσενικός, πήρε την κατάσταση στα χέρια του και άρχισαν οι...ντρίπλες για την "τέχνη" και την "αισθητική". Τους έκλεψε τη φαντασίωση!

 50. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 12/01/2011 16:21:51

  Χάουαρντ Ζιν έχει βάλει, Σύμπαν, Χώκινγκ, τα πάντα όλα.

 51. SAVAS avatar
  SAVAS 12/01/2011 16:38:38

  "Ο πρωθυπουργός διερωτάται γιατί δεν πάει κανείς πολιτικός φυλακή."

  Πάντως το' πε και το κάνε!

 52. Θεωρείο avatar
  Θεωρείο 12/01/2011 16:49:59

  Το παίρνω πίσω.
  Με πρόλαβες παρακάτω.

 53. Capo d
  Capo d'Istria 12/01/2011 17:17:55

  Το κράτος ιδιώτευσε. Έγινε μαγαζί ιδιωτών και δε προσφέρει τίποτα. Από τη στιγμή λοιπόν που όλα είναι ιδιωτικά , πρέπει να καταργηθούν και οι φόροι στο δημόσιο. Ελεύθερη αγορά έχουμε άλλωστε. Νομίζω;

 54. arkas avatar
  arkas 12/01/2011 18:18:16

  Το πρόσωπο σας πείραξε ???

  Η πράξη δεν σας λέει τίποτα ?
  Κουτσομπόλες του καναπέ

 55. ΣΠΙΘΑ avatar
  ΣΠΙΘΑ 12/01/2011 18:22:03

  Η χώρα είναι υπό κατοχή.
  Ξυπνήστε

 56. zame avatar
  zame 12/01/2011 18:59:37

  Στην ΓΙΑΛΑΤΖΗ "ανθρωποκεντρικη" πολιτικη.. του..ασε καλυτερα..τι αλλο να περιμενουμε αραγε & απο ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ..ετσι το ΘΕΛΟΥΝΕ..?
  1)sorry..αλλα με ενοχλει πολυ αυτη η - αναπαραγωγή ηττοπάθειας-οπως ειπε & Μisha.
  2)αλλα οπως ειπε η kiki-Αφου οι σοβαροι δεν κουνιουνται...καποιος ας ξεκινησει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..
  εστω & ο "ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ".. (στην προκειμενη ειναι θεσμικος παραγοντας) που στο ΦΙΝΑΛΕ τι τους ειπε...ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΤΕ..δρομο εχουμε εδω και 20 χρονια..μην μας τον χαλατε..προκειμενου να μας οδηγειτε στα διοδια..για να μας τα ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ...και μαλιστα σε τοσο δυσκολες εποχες
  αλλα το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ το βλεπω αλλου...
  δηλαδη το συγκεκριμενο γεγονος να λειτουργηση σαν "ΣΑΚΟΣ του ΜΠΟΞ"..ωστε να αποροφηση την ΣΥΣΟΡΕΥΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..για ολο το "ΠΕΡΙΕΡΓΟ".. "ΠΑΚΕΤΟ" της Κυβερνησης..εχει πολυ μπλα-μπλα..& το αντιλαμβανεστε.
  ..Σημερα το απογευμα ακουσατε τι τον ρωτησε ο δημοσιογρ. στο δελτιο ΣΚΑΙ & πως απαντησε ο Γκλετσος..βγαλτε τα συμπερασματα σας..
  (σταχτη στα ματια και προχειροτητα του κερατα...δηλαδη.)
  και οταν επικαλισε την ΕΥΝΟΜΙΑ..μην προκαλεις τοσο ΧΥΔΑΙΑ την νοημοσηνη του Κοσμου..οσο και αν νομιζεις οτι ειναι "τρομαγμενα προβατα"..διοτι δεν "μασανε" ΟΛΟΙ.
  και κατι ακομα..αυτο το "ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ" δεν το αντιλαμβανονατι "ΑΥΤΟΙ"...& που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ...?
  ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ..? υποψιάζομαι πως επιθυμουν την "επιτάχυνση" της αναμενομενης εκρηξης..?ΓΙΑΤΙ?
  KAI KATI AKOMA φανταστειτε στην θεση του Κυριου Δημαρχου νατανε κανενας μη τοσο..ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΣ...του χριστου τα παθη ..με ολη την εξαντληση της παραδειγματικης τιμωριας του..που ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ...τι?..το αυτονοητο.

 57. Maximilien avatar
  Maximilien 12/01/2011 19:27:57

  "Και ερχόμαστε στα του Γκλέτσου διότι δε θέλει και πολύ η φαιδρότητα να βαφτιστεί εθνική εξέγερση"

  Strawman argument.

  Πέντε μετά την ανάληψη της δημαρχίας ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να εκλέξει δικό του πρόεδρο στο δημοτικό συμβούλιο και έφαγε τέτοια ξεγυριστή σφαλιάρα που τη θυμάται για πάντα. Τον άδειασαν οι δικοί του άνθρωποι.

  LOL. Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα; Άλλα νταλλα της Παρασκευής το γάλα.

  Ετσι ξαφνικά λοιπόν και χωρίς να πάει να μιλήσει με το υπουργείο, την κοινοπραξία ή να προειδοποιήσει εν πάση περιπτώσει, πάει και ξηλώνει τις μπάρες. Είναι αυτό σοβαρή κίνηση από πολιτικό;

  Περισσότερο σοβαρή κίνηση από τις κινήσεις των βολευτών της ΝΔ που επικύρωναν συμβάσεις και αναθέσεις έργων στους εργολάβους τους οποίους "κατακεραυνώνει" το άρθρο...

  Κι επειδή τίποτε δεν είναι σοβαρό φαίνεται σ’ αυτή τη χώρα, ο Γκλέτσος αναγορεύτηκε σε νέο Λεωνίδα και Αθανάσιο Διάκο, εκμεταλλεύτηκε την εικόνα του, πούλησε το όνομά του στα κανάλια και μόνο που δεν άλλαξε σε… Αρης Βελουχιώτης

  Γελοιοποίηση δια της υπερβολής. Είδε πουθενά ο συντάκτης τέτοιες συγκρίσεις; Και αν είδε, αυτές ήταν το γενικό census της κοινής γνώμης; Μάλλον όχι. Αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία όταν είναι να γελοιοποιηθεί ο Γκλέτσος και να αγιοποιηθεί ας πούμε ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ που επειδή έφαγε μερικές ψιλές κάποιοι του έφτιαξαν εικόνισμα και κραύγαζαν που είναι η αστυνομία και η Τάξη και ο Νόμος.

  Τώρα όμως δεν είναι στην οθόνη, είναι στην καθημερινότητα που απαιτεί λύσεις με σοβαρότητα όχι με γιαλαντζί ψευτοεπαναστάσεις.

  Καλά το τι είναι σοβαρό και τι είναι σοβαρότητα σηκώνει πολύ συζήτηση. Ειδικά στη πολιτική.

  Να μου το θυμηθείτε: Ακόμη και το αγνό και αυθόρμητο κίνημα που αντιδρά στην πληρωμή των διοδίων που έχουν ξεφυτρώσει παντού, θα ξεφτιλιστεί εξαιτίας των καμωμάτων του κ. Γκλέτσου.

  Οι κάτοικοι της Στυλίδας οι οποίοι βρίσκονται στο δρόμο υποστηρίζοντας το δίκιο τους δεν χρειάζονται συνηγορίες για την "αγνότητα" του κινήματός τους. Όποιος "ανησυχεί" για τη μοίρα του κινήματος των διοδίων να πάει στα μπλόκα μαζί τους με τη βροχή και όταν περνάει τα διόδια να μην πληρώνει. Αυτή είναι η καλύτερη συνηγορία για την "αγνότητα" του κινήματος και όχι οι βαθυστόχαστες σημειολογικές αναλύσεις περί Τζέημς Πάρις του οποίου τα έργα στοιχηματίζω είναι αρκετά ως πολύ δημοφιλή σε πολλούς εδώ μέσα.

 58. Μιλτιαδης avatar
  Μιλτιαδης 12/01/2011 19:47:19

  Σημερα το πρωι ειδα στο Σκαι να κοροιδεουν τον Γκλετσο,αντι να κραζουν τους μαντελη και σουφλια που πουλησαν τους δρομους μας στον μπομπολα.Προτεινω να σβησουμε ολοι απο το τηλεχειριστηριο το καναλι Σκαι.Φανταζομαι θα συμφωνειτε ολοι.

 59. βαγγ,σταμ. avatar
  βαγγ,σταμ. 12/01/2011 20:09:14

  Το άρθρο είναι αυτό που λένε και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.Άδικο μεν αλλά νόμιμο. Πως τρώγεται αυτό ρε λεβέντη;Μόνο με αυτοδικία πια βρίσκει κανείς το δίκιο του και υπ΄αυτήν την έννοια μπράβο στον κο Γλέτσο και μακάρι να βρει μιμητές

 60. c om avatar
  c om 12/01/2011 20:33:00

  ρε τον γκλετζο τον ακουσατε να κραζει τους πρωινους πουλημενους του ΣΚΑΙ;;; να αγιασει το στομα του μονο και μονο για αυτο!!!

 61. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 12/01/2011 20:35:12

  Συγγνώμη που δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα σχόλια, αν και μερικά μου φαίνονται υπερβολικά ενδιαφέροντα, να πω μόνον το εξής:

  Σωστά αυτά που λέει η ανάρτηση, αλλά ρε παιδιά υπάρχει και κάτι άλλο που δεν πρέπει να το παραβλέπουμε: Οι συμβολισμοί! Έχουν τεράστια σημασία. Και η ενέργεια του Γκλέτσου έχει σημασία σε επίπεδο συμβολισμών. Μπαρούφα-ξεμπαρούφα, η ουσία είναι ότι η κίνηση του Γκλέτσου ΕΜΠΝΕΕΙ.

  Ε, αυτό πρέπει να το δούμε, δεν κάνει να το προσπεράσουμε. Και να σας πω κάτι; Δεν έχει καν σημασία αν είμαστε υπέρ ή κατά του Γκλέτσου. Σημασία έχει ότι τα δεδομένα σε σχέση με τις διαθέσεις τους κόσμου αλλάζουν κάθε μέρα και ο Γκλέτσος τα πήγε αρκετά κλικ παραπέρα.

  Αυτό είναι που έχει τελικά σημασία και όχι αν έκανε καλά ο Γκλέτσος ή αν είναι γιαλαντζί ψευτοεπαναστάτης. Κι ο Μαρξ, για μένα, ένας αποτυχημένος προικοθήρας ήταν (τον αποκλήρωσε πρώτα ο πάμπλουτος τραπεζίτης πεθερός του και μετά άρχισε να γράφει κατά του καπιταλισμού κλπ.). Έχει καμία σημασία; Αν πας δηλαδή να προσεγγίσεις το μαρξισμό μέσα από τα προσωπικά κίνητρα του ίδιου του Μαρξ;

  Ε, όπως δεν έχει σημασία το προσωπικό κίνητρο του Μαρξ, έτσι δεν έχει σημασία κι εδώ πώς και ποιος κάνει αυτές τις ενέργειες. Σημασία έχει ότι παίζουν στην τηλεόραση από κάποιον που ΕΧΕΙ αυτό το στυλ (του και καλά άντρακλα) και ο κόσμος ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Και ΠΟΡΩΝΕΤΑΙ. Κατά της κυβέρνησης, του κατεστημένου αορίστως και της κρατικής επιβολής γενικότερα.

  Το φαινόμενο είναι μέρος του όλου και ο αφορισμός του για μένα δεν είναι η καλύτερη προσέγγιση. Σκοπός μας όσων πιάνουμε ένα πληκτρολόγιο και γράφουμε είναι να κατευθύνουμε την υπαρκτή επαναστατικότητα του κόσμου σε υγιείς κατευθύνσεις. Όχι να ξορκίσουμε τα επιμέρους περιστατικά που τη φουντώνουν. Τι κι αν τα ξορκίσουμε, αυτά θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να επηρεάζουν.

  • Κοντη Λιζα avatar
   Κοντη Λιζα @ Επώνυμος 13/01/2011 00:40:12

   [...Κι ο Μαρξ, για μένα, ένας αποτυχημένος προικοθήρας ήταν (τον αποκλήρωσε πρώτα ο πάμπλουτος τραπεζίτης πεθερός του και μετά άρχισε να γράφει κατά του καπιταλισμού κλπ.). ..]
   Ευγε επωνυμε! Που το θυμηθηκες; Το ιδιο του εκανε και η μανουλα του που τον αγαπουσε. Και μετα τον θανατο της ο Καρολος αρχισε και την εβριζε στα γραμματα του στον Εγκελς. Βεβαια αυτα τα γραμματα ειναι τζιζ για τους αγιογραφους του, αλλωστε δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια μπλα-μπλα-μπλα.

   Απο το αρθρο και τα σχολια διαφαινεται ενα προβλημα, στο να αποφασισουμε ολοι τι ισχυει.

   Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.
   Τα μεσα αγιαζουν το σκοπο.
   Τα μεσα αγιαζουν τα μεσα.

   Οσο για τους αριστερης ιδεολογιας περαστικα σας παιδια. Η ζωη πεταξε την εφαρμογη της ιδεολογιας γνωστης και σαν σοσιαλισμος στον καλαθο των αχρηστων. Αφηστε τους νεκρους να θαψουν τους νεκρους.

 62. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 12/01/2011 20:41:40

  Τελικό σκορ:
  Γκλέτσος - Αριστερός ψάλτης: Σημειώσατε ένα ..... με τόνο

  Και όποιος δεν μπορεί να ερμηνεύσει την οργή του κόσμου, κακό του κεφαλιού του.

 63. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 12/01/2011 20:50:23

  Απ οτι καταλαβα ο Γκλετσος εριξε μια μπαρα που χωριζε την εθνικη οδο απο ενα παραδρομο.Αν καποιος τη νυχτα δεν ειχε δει οτι ο παραδρομος οδηγει στην εθνικη οδο θα μπορουσε να βγει και να πεσει πανω στα διερχομενα αυτοκινητα.
  Η επανασταση και η κοινωνικη ανυπακοη δε γινονται με τη αρση απαγορευσεων που μπορει να προκαλεσουν δυστυχηματα.
  Οργη ειχαν και οι Αλβανοι οταν οι παρατραπεζες τους εφαγαν τα λεφτα αλλα με το να καινε και να καταστρεφουν τα εκαναν χειροτερα.

  • koxakis avatar
   koxakis @ ψυχραιμια 13/01/2011 09:52:39

   Ας ανάψει τα φώτα ....
   Υπαρχει κοσμος που πεφτει στα τσιμεντενια διαχωριστικα των διοδιων,αρα ειναι επικινδυνα !!!
   Ρεεεε!!! Πατε καλα ?

 64. ΠΗΛΕΑΣ avatar
  ΠΗΛΕΑΣ 12/01/2011 21:03:11

  1. Τον Γκλέτσο λεγεται ότι τον παραπλάνησε ντόπιος δικηγόρος, λέγοντάς του ότι σαν Δήμαρχος έχει ειδική δοσιδικία (κατ'ευθείαν Εφετείο, άρα μετά πολύ καιρό κλπ). Δεν του είπε όμως (φανταστείτε επαγγελματισμό -μάλλον και ο ίδιος το αγνοούσε) ότι πρόσφατα "υποβιβάστηκαν" όλοι οι προεστοί (δήμαρχοι, περιφερειάρχες, ιερατείο κλπ) στην κοινή δοσιδικία. Τώρα, το κατάλαβε. Και γι' αυτό μίλησε για τα επόμενα βήματα "με πολλή σκέψη".
  2. Δεν προηγήθηκε της πράξεως καμία Δημοτική Απόφαση, ή, έστω, απόφαση κάποιας Δημοτικής Επιτροπής. Ο Γκλέτσος ξύπνησε πρωΐ, πήρε ένα δημοτικό εκσκαφέα και ώρμησε.! Το απόγευμα η Εταιρεία έκλεισε τα προστατευτικά και το επόμενο πρωΐ τα ξαναάνοιξε ο Γκλέτσος κατά τον ίδιο τρόπο. Η συμπεριφορά συνιστά αυθαιρεσία, όχι μόνο απέναντι στον Νόμο, αλλά και στους Δημοτικούς Θεσμούς. Οϋτε δικτάτορα ψηφίζουμε, ούτε δικαίωμα αυθαίρετης χρήσεως των Δημοτικών μηχανημάτων έχει.
  3. Στα διόδια Πελασγίας, όπως και της Αγίας Τριάδας στον ίδιο Νομό, δεν υπάρχουν παράδρομοι. Μία Αίτηση Λήψεως Ασφαλιστικών Μέτρων προαλείφεται ως επιτυχής από όσους δικηγόρους ξέρω, που γνωρίζουν το θέμα, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ο οποίος, για να προκαλέσει την εμπλοκή της Δικαιοσύνης ανοίγει και αυτός την μπάρα και περνάει! Ωστόσο, αν και το θέμα αφορά όλη την ΤΕΔΚ, κανείς Δήμαρχος δεν έχει κάνει το πρώτο βήμα, φοβούμενος μην μπεί στην καραντίνα από την Κυβέρνηση και ελλείψει επιδοτήσεων, καταδικάσει τον Δήμο του. Εγώ αυτό θα εκτιμούσα σαν αξιόλογη κίνηση, γιατί θα έδινε αξιόλογο και μόνιμο αποτέλεσμα. Ο Γκλέτσος όμως, δεν είναι ο κατάλληλος για τέτοιες κινήσεις.
  4. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο των δημοτών Στυλίδας. ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΕΞ'ΙΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ. Συνεπώς οι 1000 κάρτες για τους δημότες είναι για να κλείνουν μερικά στόματα και να γίνεται εκμετάλλευση των υπολοίπων. Αυτό δεν το βλέπει κανένας; Μόνο η παραπάνω λύση, μπορεί να εγγυηθεί αποτέλεσμα.
  5. Οι "νταήδες", στην καλύτερη περίπτωση, μπορούν να αντιτάξουν παρανομία στην κατάχρηση και την αυθαιρεσία. Ακόμα και αν "πετύχουν" η επιτυχία είναι πολύ περιορισμένη τοπικά, χρονικά και λειτουργικά. Ο επίκαιρος αντίκτυπος ομως, κάνει στο τελικό ζητούμενο, ΤΟ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, μεγάλη ζημιά.
  6. Με απέναντί του, πλέον, τις Τέσσερις Αδελφές (εταιρείες των εθνικών οδών και αναλόγων έργων), και το Κράτος, που αυτές ελέγχουν, δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα, ούτε αυτός, ούτε, δυστυχώς, ο Δήμος του, που λόγω θέσεως έχει σε διάφορες φάσεις υλοποιήσεως σχετικά έργα (παράκαμψη, λιμάνι, σιδηροδρομική σύνδεση με την ΒΙΠΕ, επέκταση ΒΙΠΕ, NATURA).
  Ήταν, λοιπόν, αποφασιστικός, ή απερίσκεπτος, στο ξεκίνημα της θητείας του;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΠΗΛΕΑΣ 12/01/2011 21:14:16

   Για την "εκδίκηση" που θα μετουσιωθεί σε ψαλίδισμα των επιδοτήσεων, ας όψονται όσοι, εσχάτως αναβαθμισθέντες, φρόντισαν -με τον υπονομευτικό τους ρόλο- να εκλεγεί ο "πράσινος" περιφερειάρχης σε μία κατ' εξοχήν "γαλάζια" περιφέρεια.

   • ΠΗΛΕΑΣ avatar
    ΠΗΛΕΑΣ @ Αυριανιστής 12/01/2011 21:52:38

    Και η οργή των οπαδών, για τις "ατιμωρητί" πράξεις των οποίων, προαλείφεται ότι, θα στοιχίσουν και στις επόμενες αναμετρήσεις των γαλάζιων.
    Κρίμα, γιατί με κάπως μικρότερη εγωκεντρική φιλοδοξία και κάπως μεγαλύτερη συμμετοχή στους κοινούς σκοπούς θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά ΚΑΙ στη χώρα και στον τόπο και, τελικά, στον εαυτό τους. Οι ικανότητες είναι εκεί, ξέρετε. Ας κάνουν τώρα την υπέρβαση της κακής τους περιόδου. Ο Σαμαράς, μάλλον τηρώντας ισορροπίες, τους έδωσε την ευκαιρία. Αν την χάσουν... θα χάσουν!

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ ΠΗΛΕΑΣ 12/01/2011 21:20:27

   Έξοχη ανάλυση.

  • Misha avatar
   Misha @ ΠΗΛΕΑΣ 12/01/2011 22:25:39

   Πηλέα

   Μετά την αποφυλάκιση του ο Γκλέτσος πήγε στα διόδια και σήκωσε τις μπάρες. Δεν τον είδα καθόλου σκιαγμένο από τη νομική αβλεψία που υπέθεσες πως τον προβλημάτισε.

   Για το τελευταίο με τις αδερφές, τι να κάνουμε; Να ξαναδουμε την Εριν Μπρόκοβιτς να πάρουμε κουράγιο; Η Μαφία είναι γνωστή, έτσι όπως το πάνε όμως θα δημιουργηθεί αντι-μαφία αλά «Μαύροι Πάνθηρες».
   Γουατεμάλα δεν είμαστε διατεθειμένοι να γινουμε, η μετανάστευση δεν αποτελει πλέον λύση , οπότε θα ζήσουμε εδώ. Αν μας ζορισουν θα βγάλουμε νυχια. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα ζωα έφαγαν τους θηριοδαμαστές που τα βασάνιζαν....

   • ΠΗΛΕΑΣ avatar
    ΠΗΛΕΑΣ @ Misha 12/01/2011 23:59:42

    Κοίτα, όταν μπαίνεις στο χορό, χορεύεις. Δεν μπορεί να κάνεις δηλώσεις ότι, εζήλωσες και ελπίζεις στη δόξα του Διάκου και του Λεωνίδα και αμέσως μετά την αποθέωση να πηγαίνεις σπίτι σου. Πάντως, η δήλωση για "μεγάλη σκέψη' έγινε. Και, όπως είχε προαναγγείλει, εμποδίζει με την παρουσία του και ομάδων πολιτών να ξαναμπούν τα πλευρικά ρέλια, απειλώντας ότι, αν επιχειρήσει η εταιρεία να κλείσει την πρόσβαση στον παράπλευρο δρόμο θα προβεί σε μηνύσεις, για κλείσιμο δημοτικού δρόμου. Μου φαίνεται σωστό (και ψύχραιμο).
    Η Μπρέγκοβιτς ρισκάριζε τον εαυτό της. Ο Δήμαρχος την ευημερία της πόλεώς του. Ανεπίτρεπτο! Παρακολουθώ τα σχόλιά σου και δεν δείχνεις να σου αρκεί κάθε "λεβέντης" για Δήμαρχος. Χρειάζεται τσαγανό, αλλά και νιονιό. Εκτιμώ την γραφή σου και αντιλαμβάνομαι το νόημά της, αλλά το παράδειγμα δεν κολλάει.
    Αφού δεν σου αρέσει η Γουατεμάλα, φαντάζομαι θα έχεις αντίρρηση και για το Φαρ Ουέστ. Οπότε, ας μην ενθαρρύνουμε τους μπουλντοζέρος, για να μην βρεθούμε προ πιστολέρος!

    • Maximilien avatar
     Maximilien @ ΠΗΛΕΑΣ 13/01/2011 00:15:33

     Αν ο Δήμαρχος με την πράξη του να σηκώσει μια μπάρα σε έναν επαρχιωτικό δρόμο "ρισκάρει" το μέλλον και την ευημερία μιας ολόκληρης πόλης επειδή θα τους τιμωρήσει το "Κράτος" και οι 4 Αδελφές" τότε κάθε επιχείρημά σου και συζήτηση περί ευνομίας και ευνομούμενο κράτους πάει περίπατο. Σόρυ αλλά τέτοια επιχειρήματα είνα ρεαλισιτκά μόνο στα κεφάλια αυτών που έχουν a priori αποδεχτεί ότι θα ανεχτούν το σκληρό ροκ του ΓΑΠ μέχρι το τέλος ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν γίνει.

    • Misha avatar
     Misha @ ΠΗΛΕΑΣ 13/01/2011 09:04:32

     Πηλέα

     Ο Γκέτσος «μετά την αποθέωση» δεν πήγε σπίτι του, πήγε στα διόδια. Άκουσα δηλώσεις του, υπεύθυνες και σοβαρές.Δημαρχος είναι προσπαθεί να βρεί λύση για τους δημότες του, δεν είναι ο υποδιοικητής Μάρκος των Ζαπατίστας.

     Η ευημερία των κατοίκων διακινδυνεύεται από την αποικιοκρατική σύμβαση των διοδίων , που υπεγράφη από τον Σουφλιά , αν δεν κάνω λάθος.Όχι από την ανυπακοή στην αποικιοκρατική εταιρειοκρατία.

     Από μικρός ήμουν με τους Ινδιάνους. Στις αποκριες ντυνόμουν ή Ζορρό ή Απάτσι. Στην Γουατεμάλα οι κάτοικοι κιότεψαν και το ΔΝΤ τους πήρε και τα σώβρακα, καθώς πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά καθε χρόνο από υποσιτισμό ενώ το 10% των πολιτων κατεχουν το 90% της γής που χαριστηκε σε πολυεθνικές.
     Αντιθετα στην Αργεντινή , ρισκαραν και κέρδισαν.

 65. ΦωΚ avatar
  ΦωΚ 12/01/2011 22:01:02

  συμφωνω με την αναλυση θετει τα δεδομενα στην ρεαλιστικη τους βαση,ομως για να μην λεω πολλα και κουραζω αντιστοιχες αναλυσεις βλεπαμε και επι σχεδιου αναν ομως αυτο που στην θεωρια επι ρεαλισμου ηταν κακο για τον λαο της Κυπρου σημερα θα το λεγαμε επιτυχια.

 66. δυτης avatar
  δυτης 12/01/2011 22:07:24

  Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω τοσα πολλα σχολια για ενα θεμα. Τις ενεργιες του Κου Γκλετσου??? Ωραια, ομως τι σχεση εχουν οι υποκριτικες του ικανοτητες και αλλες προηγουμενες ενεργιες του ως μελος της showbiz με τα σημερινα ???
  Κατ εμε αριστα επραξε, και μπραβο του. Τα υπολοιπα ολα περισευουν.

 67. ΦωΚ avatar
  ΦωΚ 12/01/2011 22:41:06

  Συμφωνω ,και προσθετω αν ακουγε ο μελας την γυναικα του ο κολοκοτρωνης την μανα του και ο ρηγας τους δικηγορους του η Ελλαδα θα ηταν μεχρι την Λαμια.

  • ο ξένος avatar
   ο ξένος @ ΦωΚ 12/01/2011 22:58:51

   Συμφωνώ και επαυξάνω. Γι΄αυτό και η λύσσα. Γιατί ο Απόστολος Γκλέτσος, μ'αυτή την ενέργειά του, πέρασε στην Ιστορία!

   • ΠΗΛΕΑΣ avatar
    ΠΗΛΕΑΣ @ ο ξένος 13/01/2011 00:07:38

    Και μαζί του έκανε και η Ελλάδα ένα ακόμα βήμα προς την Ιστορία (όπως πολλοί προλέγουν)!

    • tipoukitos avatar
     tipoukitos @ ΠΗΛΕΑΣ 13/01/2011 08:57:09

     Τι Γλέτσος τι Γλέζος! Αθάνατοι για πάντα!

 68. Αρκουδιάρης avatar
  Αρκουδιάρης 12/01/2011 23:33:49

  γκλέτσος σημαίνει φως

 69. Κάποιος avatar
  Κάποιος 13/01/2011 00:06:49

  Οταν ο Π.Καμμένος φορούσε T-Shirt που έγραφε ''Greece is not for sale'', που αμφιβάλλω αν το πήρε ποτέ είδηση ο Στρος Καν, γράφονταν διθυραμβικά σχόλια για τον πατριωτισμό και την επαναστατικότητα του και ουχί αλλεπάλληλα αρθράκια περί γιαλαντζί επαναστατικότητας και δήθεν αντίδρασης.
  Το ότι ο Π.Καμμένος είναι στέλεχος της ΝΔ ενώ ο Α.Γκλέτσος όχι, είναι μάλλον τυχαίο.

 70. Σπύρος avatar
  Σπύρος 13/01/2011 00:51:19

  H Koυβελική Αισθητική μάς μάρανε τελικά.
  ''Αριστερά '' καί στύλ ,λές και μιλάν ορισμένοι γιά τίς ντρίμπλες τού Μέσι..

  Δώσαμε δώσαμε.

 71. Σπύρος avatar
  Σπύρος 13/01/2011 00:52:46

  Σιγά οι ανανεωτές τού Κύρκου μήν σκίσουν κανά καλτσόν ,άν ακουσουν γιά καμιά κινητοποιηση '''αγριανθρώπων''...Παιδιά έχει καί κίνημα καπουτσίνο στό Φίλιον κάθε Κυριακή μέ τον Καμίνη..

 72. Maximilien avatar
  Maximilien 13/01/2011 01:09:51

  Λυριτζήδες και Οικονόμοι που η ιδεοληπτική τους μυωπία τους κάνει να βλέπουν μπουλντόζες στη ΜΕΣΗ του δρόμου. Απόλαυση.

  http://www.youtube.com/watch?v=51Om5VZRYAU&feature=player_embedded#!

  • Misha avatar
   Misha @ Maximilien 13/01/2011 08:42:05

   Αυτοί οι δύο Σημιτοφύλακες, ήταν στον Φλας του Κόκκαλη από οπου και μεταπήδησαν στην ΕΡΤ για καμμιά 250 χιλιάρικα έκαστος, μαζί με Κακαουνάκη, Θέμο, Ανδρουλάκη, Κάτια Μακρή ...
   Στο σταθμό του «Θείου» της Στάζι, ο οποίος παρακολουθούσε τους αγωνες της ομάδας του διπλα -διπλα με τον "Κόμμα και κράτος - Θεόδωρος Τσουκάτος"...
   Η γυναίκα δε του Οικονομου είναι διορισμένη στην τηλεόραση της Βουλής με διόλου ευκαταφρόνητο μισθό. Παλιοί αριστεροί που έγιναν κανονικά μαντρόσκυλα της εξουσίας, ]μεταλλασσόμενα ανάλογα με τα συμφέροντα των αφεντικών τους.
   Αηδία και έμετος...

   • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
    ΣΟΝ ΠΕΝ @ Misha 13/01/2011 09:15:47

    Ο Οικονόμου είναι γνωστός Νεοδημοκράτης.
    Ήταν τουλάχιστον.

    • Misha avatar
     Misha @ ΣΟΝ ΠΕΝ 13/01/2011 09:29:30

     Τους άκουγα τα πρωινά στον Φλάς.
     Αν οι δεξιοί είναι σαν τον Οικονόμου, τότε δεν αποκλείω να αναλάβει οσονούπω ο Άκης της ηγεσία της ΝΔ.

 73. Kasut avatar
  Kasut 13/01/2011 04:03:28

  Ως ο νεοφιλελευθερος της παρεας τουλαχιστον εις εξ αυτων. Καταρχην εντυπωση κανει που ισως καποιοι που καλουσαν αντισταση στο Μνημονιο και στο ΔΝΤ τωρα μας το παιζουν νομιμοφρονες κουλτουριαρηδες. Ισως εχει να κανει με τους αντι-ντιντιδες τυπου Αρη Σπηλιωτοπουλου οποτε κατανοητο το μπερδεμα και η ζαλουρα.

  Επι του προκειμενου. Κανενας πολιτης δεν εχει υποχρεωση να πληρωνει οτιδηποτε αν δεν υπαρχει στοιχειωδης σχεση ανταποδοτικοτητας μεταξυ κομιστρου και παρεχομενης υπηρεσιας. Αυτο ειναι economics 101. Στην συγκεκριμενη περιπτωση εχουμε τον αποκλεισμο μιας περιοχης και την αδυναμια των κατοικων να κινηθουν στο διοικητικο τους κεντρο χωρις να ξεπενταριαστουν κατι που ερχεται σε μια στοιχειωδη αντιφαση με την (συντηαγματικα κατωχυρωμενη) ελευθερια κινησης ως ΔΙΚΑΙΩΜΑ του πολιτη και οχι ως ΠΡΟΝΟΜΙΟ. Την στιγμη που ολοι πληρωνουν τελη κυκλοφοριας, αυξημενους φορους στα καυσιμα και βλεπουν το πορτοφολι τους να ελαφραινει, ειναι σκανδαλωδες το κρατος να πληθωριζει την οικονομια ολο και περισσοτερο. Προσωπικα δεν εχω προβλημα με την πληρη ιδιωτικοποιηση των δρομων. Αρκει να γινει με στοιχειωδεις ορους κοινωνικου ελεγχου. Δηλαδη ας ξεκινησουμε ποσο κοστιζει το χιλιομετρο στην Ελλαδα και ποσο σε αλλες χωρες. Και επειδη οι Πασχο Μανδραβεληδες μας τα εχουν ζαλισει για τον κυρ Μητσο στους Γαργαλιανους που θα πληρωνει τον δρομο (που ο κυρ Μητσος δεν χρησιμοποιει) του κυρ Γιαννη στη Στυλιδα (λες και ο κυρ Γιαννης δεν χρηματοδοτει με τους φορους του το σχολειο των εγγονων του κυρ Μητσου), να δωθει το δικαιωμα στο Γκλετσο και στον καθενα μας να ελεγξουν ποσο κοστιζουν οι συμβασεις που υπογραφει το δημοσιο. Και εφοσον εμεις ως κοινωνια θεωρησουμε πως ειναι συμφερουσες, συγκρινοντας κοστη χιλιομετρων και προσφορα μειοδοτη τοτε να πληρωσουμε. Μεχρι τοτε κοινωνικη ανυπακοη επειδη το κρατος μας κλεβει.

  • Misha avatar
   Misha @ Kasut 13/01/2011 08:43:27

   !!!!
   Εντυπωσιακή κατάληξη, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από τους γνωστούς νεοφιλελεύθερους Μάνο και σία.

   • Kasut avatar
    Kasut @ Misha 13/01/2011 08:51:55

    Ποιος σου ειπε πως ο νεοφιλελευθερισμος ειναι με τα καρτελ. Να επιτρεψει το κρατος ανταγωνιστικους δρομους, να δωσει την δυνατοτητα στον Γκλετσο να φορολογει με τοπικο φορο τον κατοικο και να φτιαξει δικο του δρομο δωρεαν για τον κατοικο και επι πληρωμη βασει ανταγωνιστικου κομιστρου με τον εθνικο δρομο. Να δουμε επιτελους ανταγωνισμο και οχι καρτελ με λεοντιες συμβασεις. Αυτο σημαινει ομοσπονδιακο κρατος τυπου Ελβετιας αλλα ποιος θα τα προτεινει.

    • Misha avatar
     Misha @ Kasut 13/01/2011 08:55:25

     Οι νεοφιλελεύθεροι δεν συνηθίζεται να προτείνουν «κοινωνική ανυπακοή». Εισαι μάλλον ο πρώτος που δηλώνεις νεοφιλελεύθερος και προτείνεις αυτή την επιλογή.

     • Kasut avatar
      Kasut @ Misha 13/01/2011 08:56:27

      Υπαρχει και ο Henry David Thoreau

     • Misha avatar
      Misha @ Kasut 13/01/2011 09:27:01

      Eίναι πολύ τραβηγμένη η κατάταξη του Θορώ , θιασώτη της συλλογικής κοινωνικής ανυπακοής αλλά και της κοινωνικής αλληλεγγύης , στο συγχρονο νεοφιλελευθερισμό.
      Μου φαίνεται πως αν ο Θορώ γνωριζε την νεοφιλελεύθερη Ξαφά του ΔΝΤ ή την Ντόρα , θα ήθελε να τις δει κρεμασμένες ανάποδα από κάποιο δέντρο του Γουόλντεν.

     • Επώνυμος avatar
      Επώνυμος @ Misha 13/01/2011 08:59:46

      Για μένα δεν είναι παράλογη η επιλογή τού Kasut. Δεν θα ξεχάσω ότι όταν πρωτοβγήκε το σχέδιο Ανάν ο Μάνος είχε αρθρογραφήσει και είχε πει να το απορρίψουμε, διότι "το 62% του 100% είναι περισσότερο από το 50% και λιγότερο του 100%". Κοινή λογική, σε αρμονία με τις πραγματικές νεοφιλελεύθερες θέσεις. ΜΕΤΑ όμως, τα κατάπιε αυτά ο κος. Μάνος! Αφού έτσι του είπαν τα αφεντικά...

      Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ακριβώς ο νεοφιλελευθερισμός, αλλά α) η λαμογια και β) η κατοχικη παρουσία των ξένων, που παρουσιάζονται και τα δύο με δήθεν ιδεολογικό μανδύα. Επειδή το παράκαναν με το νεοφιλελεύθερο μανδύα, ο νεοφιλελευθερισμός συκοφαντήθηκε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη "ιδεολογία". Εγώ είμαι γενικώς αντίθετος με το φιλελευρισμό ως ιδεολογία (όχι ως υπόβαθρο ορισμένων μορφών κοινωνικής οργάνωσης, ορισμένων μόνων) και λέω πάντοτε "θέλω ελευθερία, όχι φιλελευθερισμό". Όμως να ξέρουμε τι είναι και να τον κρίνουμε σωστά.

   • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
    ΣΟΝ ΠΕΝ @ Misha 13/01/2011 09:11:43

    Οι γραφειοκράτες είναι μια καλή λύση στο ενεργειακό πρόβλημα, αν καούν αργά, ζωντανοί.

 74. vel avatar
  vel 13/01/2011 05:31:42

  Kasut :
  πέστα χρυσόστομε..

 75. kostas avatar
  kostas 13/01/2011 07:59:09

  μια απο τις αιτιες που υποστομεθα τον καθημερινο εξευτελισμο απο την εκαστοτε εξουσια ειναι οι βαθυστοχατες ταχα αναλυσεις ενθεν και ενθεν.αν οι 150 σχολιαστες συμφωνουσαν οτι το προβλημα ειναι τα διοδια θαταν ποιο ευκολα για το κινημα η καταργηση τους.

 76. hioniam avatar
  hioniam 13/01/2011 08:27:11

  Απο την μια καλειτε σε αντισταση
  κατα του Μνημονιου, του ξεπουληματος
  της εθνικης μας κυριαρχιας, της διαφθορας
  κλπ κλπ

  Απο την αλλη οταν ο λαος κινητοποιηθει,
  αρνηθει να πληρωσει, ξηλωσει μπαρες
  (γιατι αν σας διαφευγει δεν ηταν ο Γκλετσος
  μονος του ηταν οι δημοτες της Στυλιδας μαζι του)
  "ψελνετε" απο ταχαμου "αριστερα" για "κρατος ευνομιας"!

  • Misha avatar
   Misha @ hioniam 13/01/2011 08:44:31

   δεν δένει το γλυκό, πράγματι.... ;)

 77. ΙΑΒΕΡΗΣ avatar
  ΙΑΒΕΡΗΣ 13/01/2011 09:29:45

  @"αριστερό ψάλτη " συν "εξαπτέρυγα"
  Λέω αν,αυτή η " λεόντεια" συμφωνία δεν είχε "συγκεκριμένη" πολιτική προέλευση θα "έγραφες" τα ίδια σχόλια???
  Καλό είναι που "εκφράζεσαι" όπως εκφράζεσαι γιατί με αυτά και αυτά "βοηθάς" στο να κατεβαίνουν τα ποσοστά των δύο πολιτικών εργολαβικών σχηματισμών κάτω από το 40% και κάτω.
  Εσύ κοίταζες το Γκλέτσο τόοοοσο καιρό αυτό το "κίνημα" ούτε που το είχες πάρει μυρωδιά.
  Το πασοκ το ξέρουμε πολύ καλά πλέον αλλά και τα "αδιόρθωτα" μυαλά της νδ,που εξακολουθούν να μην εμπιστεύονται την κοινωνία θα βοηθήσουν στο να καταλάβει η ελληνική κοινωνία τα αποτελέσματα των "λευκών" επιταγών τι σημαίνουν.
  Τα 120.000 "ασταύρωτα" στη β΄ Αθήνας το 2007 σου λένε κάτι???
  Αρκετά φίλε μας,το έργο το ξέρουμε είναι "δύσκολο" αλλά δεν αφορά και δεν έχει σχέση με τις ιδέες σας.

 78. zame avatar
  zame 20/01/2011 20:04:12

  πολυ φασαρια ..με κερδος τη μειωση των κομιστρων κατα μερικα σεντς..?
  ..αν κατι τετοιο υποψιαζωμαι..ειστε ευχαριστημενοι? με το ΚΡΑΤΟΣ ΕΥΝΟΜΙΑΣ ?

 79. zame avatar
  zame 09/02/2011 21:45:32

  Στην Χωρα μας ζουμε την ΔΙΠΛΗ ΚΡΙΣΗ. την παγκοσμια οικονομικη & την εσωτερικη κοινωνικοπολιτικη.
  ετσι λοιπον πολυ ευκολα και κατα το δοκουν "μπερδευουν" τον κοσμο με τα "θεματα"
  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΤΟ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ..ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.
  & ετσι ευκολα να γλιστρήσει με οτι αλλο οτιδηποτε..και να δωσει το δικαιωμα να ακουστουν και επικαλεστουν
  ενα σωρό χαρακτηρισμους & δικαιολογιες..τυπου δεν πληρωνω ενοίκιο... δεν πληρωνω φορους..δεν πληρωνω..γενικα..) παίρνοντας ανεπιθύμητες διαστασεις ευλογης ΑΝΑΡΧΙΑΣ.

  Οτι Ακριβως υποψιαζομουν και φοβομουν με την επιπολαιοτητα και διψα για προβολη ορισμενων "εξυπνακιδων"
  που με την σταση & συμπεριφορα εδωσαν την δυνατοτητα να ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΘΕΙ η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ
  ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ & ΑΠΑΞΙΩΣΗ
  στην ποιο ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΑ ..σχετικα με τις ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ των αυτοκινητοδρομων
  στριμώχνοντας την ποιο ΕΚΛΟΓΙΚΕΥΜΕΝΗ αντιδραση του κοσμου σε "απροστατευτο" ΚΙΝΗΜΑ που ΝΑ εμπεριέχει μια ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΝΑΡΧΙΑ .(οπως ευλογα αυτοματοποιείτε)
  Ηρθε και εδεσε να γινει "βουτυρο στο ψωμι" των ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΣΤΩΝ καθαριζοντας την "ΚΡΑΥΓΗ" γιατι μαλλον σαν κραυγη θα μεινει ...με μια σχετικη μειωση των διοδιων...!
  *ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ.. ΛΕΜΕ.
  *ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΝ ΕΡΓΩΝ
  *ΜΕΙΩΣΗ 50% ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΙΟΔΙΑ & ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ
  ...& ΝΑΙ γιατι οχι να ξαναδουμε αυτες τις συμβασεις παραχωρησης ..ετσι δεν υποσχεθήκατε κυριε υπουργε μας
  .............ΕΝΑ ΕΝΑ τα θεματα

  zame

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.