#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/01/2011 00:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι μαϊμού «κατατρεγμένοι» και το Πέμπτο Ξίφος της ΕπανάστασηςΤου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Το Πέμπτο Ξίφος της παγκόσμιας Επανάστασης είναι εδώ, αδέρφια, ολόδικο μας. Τα τρία πρώτα ήταν ο Μάρξ, ο Λένιν και ο Μάο. Το Τέταρτο είναι ο Manuel Rubén Abimael Guzmán Reynoso, για τον οποίο αξίζουν δυο λόγια. Γνωστός και ως «Πρόεδρος Γκονζάλο», Ηγέτης του «Κομμουνιστικού Κόμματος Περού, το Φωτεινό Μονοπάτι του Κάρλος Μαριατέγκι». Απίθανος τύπος, τον μπαγλαρώσανε το 1992 και καταδικάσθηκε σε ισόβια, τα οποία εκτίει σ’ ένα νησί στον Ειρηνικό φορώντας μια στολή καταδίκου με οριζόντιες φαρδιές ασπρόμαυρες ρίγες, σαν αυτές που φορούσαν οι αδελφοί Ντάλτον, όταν τους συνελάμβανε ο Λούκυ Λουκ και τους έστελνε στην ψειρού. Οι μαοϊκοί αντάρτες του Φωτεινού Μονοπατιού (Sendero Luminozo) κάνανε διάφορα παλαβά, εκτός από το να σκοτώνουν ανθρώπους. Π.χ. μπαίνανε στα χωριά και κρεμάγανε τα σκυλιά και τις γάτες στις πόρτες των πάμφτωχων ίντιος αγροτών. Κάτι σαν προειδοποίηση. Τώρα τι έφταιγαν ο καημένος  ο Αζόρ και ο Ψιψινέλ, μόνο το Τέταρτο Ξίφος, ο «Πρόεδρος Γκονζάλο» το ξέρει.

Το Πέμπτο Ξίφος όμως είναι εδώ, ο λεξιλάγνος και φραγκάτος Αλέκος Αλαβάνος, ο σινιέ «Λένιν» του φτωχού βαλκάνιου και του νταβραντισμένου μουσουλμάνου λαθρομετανάστη. Μέτρησε με το υποδεκάμετρο και την ελληνικότητα του Αντώνη Σαμαρά, και την βρήκε ελλιποβαρή, καθότι ο Αντώνης, με την αποφασιστική παρέμβαση του, κλώτσησε την ιερή ψωριάρικη αγελάδα του πανεπιστημιακού «ασύλου» των λαθρομεταναστών, των βάνδαλων, των φασιστών, των πρεζέμπορων και των «επαναστατών του κώλου», που ‘λεγε κι ο Αλέκος Παναγούλης, αυτών που χτίζουν και δέρνουν πρυτάνεις, διαλύουν μη ελεγχόμενες από αυτούς συνελεύσεις, ξυλοκοπούν φιλοξενούμενους ομιλητές και διδάσκοντες ή πολιτικούς αντιπάλους, πυρπολούν κτίρια, ελληνικές σημαίες και εργασίες φοιτητών, κλέβουν υπολογιστές κι εμποδίζουν την διακίνηση κάθε άλλης ιδέας.

Ο κ. Εισαγγελεύς κι ο κ. Ταξίαρχος συσκέφθηκαν, λέει, με το Πέμπτο Ξίφος της Επανάστασης και δυο νυχοκόπτες, τον κ. Δρίτσα και κάποιον Γιαννόπουλο, γιατί με κάτι πρέπει να κόβουν και να λιμάρουν τα νύχια τους ο Ιμπεριαλισμός κι ο Καπιταλισμός. Μετά σου λέει, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Κι ο Ραγκούσης, ο εμπνευστής του λαθρονομοσχεδίου, καθησύχαζε τ’ αδέρφια μας και τον σεϊχουλισλάμη τους κι έκανε «μασάζ» σε οργανώσεις μεταναστών, μην τυχόν και παρεξηγηθούν, αν δεν κάτσουμε να μας τον «πιάσουν» κι άλλο στη Νομική.

Σε δηλώσεις τους όμως οι εκδρομείς από το Μαγκρέμπ, με τα εισιτήρια πληρωμένα από τους … «αλληλέγγυους», είπαν «εμείς είχαμε και σπίτια και δουλειά στην Κρήτη. Ήρθαμε όμως εδώ για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας»! Καταλάβατε, λοιπόν, πόσο μούφα είναι το παραμύθι, για τι προβοκάτσια μιλάμε;

Παρακολούθησα συζητήσεις, όπως π.χ. το πρωί στον ποιητή εκ του προχείρου, τον Οικονομέα, γνωστό «επαναστάτη» του καθοδικού σωλήνα, απ’ αυτούς που στα μαϊμού «δεκεμβριανά» την βγάλανε φτηνά μ’ αυτά που λέγανε, απλώς γιατί είμαστε το μπάχαλο που ξέρουν πια, από την Μαυριτανία ως τη Λαχώρη. Ήταν εκεί ο χαμένος ξάδερφος του Καρβέλα, κάποιος Γιαννόπουλος, ένας άλλος τύπος, έτοιμος για τα Χειμερινά Ανάκτορα και αν θυμάμαι καλά κι ο Δρίτσας. Τι πόνος, τι διεθνισμός, τι δεκάρικοι πονοψυχιάς κι αλληλεγγύης! Α, ρε κατακαημένη Ρούμελη…

Τι έχουμε; Μαϊμού «κατατρεγμένους», ηθική αυτουργία και συναυτουργία σε διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, απρόκλητη διακεκριμένη φθορά από κοινού, παράβαση καθήκοντος και άλλα πολλά, από αυτά που ανενόχλητοι διαπράττουν αλλοδαποί μουστερήδες κι οι ημεδαποί αβανταδόροι τους. Και φυσικά οι Εισαγγελείς που τα βλέπουν αυτά και σφυρίζουν αδιάφορα, διαπράττουν καραμπινάτη παράβαση καθήκοντος. Θα ασκηθούν διώξεις σε αυτούς που πλήρωσαν τα εισιτήρια, καθοδήγησαν τους λαθραίους «εκδρομείς», τους διακίνησαν, έσπασαν πόρτες και προετοίμασαν τον χώρο για την κατάληψη;

Αυτοί που τους έφεραν θέλουν την κόντρα, θέλουν σύγκρουση και, ει δυνατόν, αίμα. Η «επανάσταση του μπιπ» θέλει νομιμοποιητικά γεγονότα, να συντηρείται το νταραβέρι, ώστε να μένουν στον αφρό οι εμπνευστές και καθοδηγητές, οι ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι περιφέρονται στις οθόνες και τα ερτζιανά και καυχώνται για τα κατορθώματα τους.

Δεν γνωρίζω τι θα γίνει μέσα στην νύχτα. Γνωρίζω μόνο ότι οι βουλευτές του Συνασπισμού και οι παραφυάδες του έχουν αναλάβει «εργολαβικά» την εκπροσώπηση των μουσαφιραίων. Για ό,τι γίνει, ξέρουμε όλοι πλέον ποιοι έχουν την ευθύνη.

Η κυβέρνηση είτε τους βγάλει με το καλό, είτε κλωτσηδόν με επέμβαση, με την καθυστέρηση έχει ήδη εκπέμψει ένα ολέθριο μήνυμα ψοφοδεϊσμού, απύθμενης βλακείας και αδυναμίας, συνδιαλεγόμενη με τον κάθε τυχάρπαστο. Περίεργοι τύποι που θα έπρεπε να ήταν ήδη κρατούμενοι ή να μην πλησιάζουν στα 1000 μέτρα, μετατρέπονται σε «διαπραγματευτές» κι «εκπροσώπους». Το Ελληνικό Κράτος συνδιαλέγεται με τα δέκατα του πυρετού, τους «ιαχωβάδες» του αριστερισμού.

Οι παράνομοι δεν θα επιβάλουν τον τσαμπουκά τους στους νόμιμους πολίτες αυτής της χώρας. Η απάντηση στους εκβιασμούς πρέπει να είναι αυστηρή καταστολή, εφαρμογή του Νόμου μέχρι κεραίας. Σύλληψη, δίκη, καταδίκη, απέλαση. Οι ηθικοί αυτουργοί δεν μπορούν να απελαθούν, πώς να χάσουμε τέτοια τεφαρίκια αλλά πρέπει να πάει και σ΄ αυτούς ο λογαριασμός. Με τόκο. Αλλιώς η ιστορία αυτή θα αποτελέσει την αρχή ενός ντόμινο κοινωνικής και εθνικής αποσύνθεσης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 28/01/2011 00:27:18

  Ακριβώς!
  Είναι δυνατός συντεταγμένο κράτος να διαπραγματεύεται με ...τους Νταλτον σε ΜΚΟ;;

  Και να παρακαλάει να μην γίνει καμιά φασαρία;;

  • tsiroso avatar
   tsiroso @ Γιωργος Χ 28/01/2011 09:46:00

   Αφού τόσο πολύ νοιάζεται ο μεγάλος Έλληνας Αλαβάνος και οι λοιποί συγγενείς για τους καταληψίες γιατί δεν τους παίρνουν στο σπίτι τους και να τους προσφέρουν την αθάνατη ελληνική φιλοξενίά?

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 28/01/2011 00:30:09

  Όλα αυτά, συν έκαναν και την δεύτερη πρόβα, μετά την ειρηνική προσευχητική συνάθροιση στην Πανεπιστημίου.

  Ο μπαμπάς μου μου λέει ότι του θυμίζει 64-65. Με αριστερούς καθοδηγητές αλλά με αλλοδαπούς οικοδόμους και χωρίς το 114.

  Και τότε υπήρχε και στρατός με άποψη. Τώρα μας βλέπω με ...Βέλγους.

 3. skeptiki avatar
  skeptiki 28/01/2011 00:31:51

  Τι να αποσυντεθεί πιά.... Το υπέρτατο αμάρτημα είναι η γελοιότητα και προ πολλού το έχουμε ξεπεράσει. Δεν έμεινε τίποτα να αποσυντεθεί, η ιστορία το ξέρει εμείς παριστάνουμε τους σοβαρούς....

 4. Γιωργος Χ avatar
  Γιωργος Χ 28/01/2011 00:34:11

  Ηθελαν να χυθεί αίμα..
  Εφεραν πιτσιρικάδες αλλοδαπούς, όχι γέρους, όχι γυναίκες με παιδιά, για να γίνει φασαρία, και μετά να ξεχυθούν οι ορδές στα Προπύλαια..
  Αυτό δεν το κατάφεραν, αλλά έκαναν τον Αλαβάνο...εκπρόσωπο τους, να συνδιαλέγεται με τις κρατικές αρχές και να μοιράζει πιστοποιητικά Εθνικοφροσύνης....

 5. anonymous avatar
  anonymous 28/01/2011 00:36:05

  Το Πασοκ Χανιων πληρωνει καλα

  Αποκάλυψη από το ιστολόγιο filotimia.
  Εδώ και πολύ καιρό οι εκλεκτοί λαθροσυμπολίτες, πριν καταλάβουν το πανεπιστήμιο, έκαναν δουλειές «του ποδαριού» στα Χανιά. Έπαιρναν το χαρτζηλίκι τους, το κάτι τις τους, από το ΠΑΣΟΚ της περιοχής. Μοίραζαν φυλλάδια, τους μετέφεραν με πούλμαν για να κάνουν τους χειροκροτητές σε διάφορα κομματικά πανηγυράκια, άντε και στην ξεφτίλα κόλλαγαν καμιά αφίσσα. Σαν δεύτερη δουλειά είχαν τις αγροτικές εργασίες, έτσι για να συμπληρώνουν το μεροκάματό τους. Αν κάποιος αμφιβάλλει για τα γραφόμενά μου, ας επικοινωνήσει με κάποιον από τα Χανιά, συγγενή, γνωστό του, οποιονδήποτε τέλος πάντων και θα τον ενημερώσει. Υπάρχουν επώνυμες αναφορές από πολλούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναγνώρισαν στα πρόσωπα των Μαροκινών καταληψιών της νομικής σχολής, τους ανθρώπους που μέχρι πριν μια εβδομάδα τριγύριζαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και έκαναν διάφορες δουλειές. Όχι μόνον τους αναγνώρισαν, αλλά σε δύο τρείς περιπτώσεις ήξεραν και τα ονόματά τους.

  Επειδή το πόρισμα για την SIEMENS και τα νέα μέτρα που υπαγορεύει η τρόϊκα δεν πρέπει να απασχολούν την κοινή γνώμη και να τσαλακώσουν περισσότερο το προφίλ του μεγάλου στοχαστή και κατά παραχώρηση πρωθυπουργού της Ελλάδος, οι μεταφερόμενοι χειροκροτητές των Χανίων, έγιναν μεταφερόμενοι καταληψίες της νομικής σχολής Αθηνών. Έτσι απλά, όμορφα και ωραία. Απορώ όμως με τα τοπικά ΜΜΕ των Χανίων. Μα ούτε ένας Χριστιανός δεν τολμάει να πει την αλήθεια;;;

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ anonymous 28/01/2011 10:04:44

   Tελικά ήταν μία ΠΑΣΟΚική χορογραφία για να καλυφθεί το θέμα της Ζήμενς.
   Ως συνήθως, κερδίζει κι ο ΛΑΟΣ απ όλη την ιστορία, όπως και με την υπόθεση με το σκισμένο κοράνι.
   Χαμένη θα ήταν η ΝΔ, αν δεν έκανε τη κίνηση ματ ο Σαμαράς να δηλώσει πως το άσυλο πρέπει να καταργηθεί.

 6. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 28/01/2011 00:37:51

  Μα δεν ακούσατε αυτόν τον Κωνσταντίνου...
  Οι δήθεν αριστεροί παίζουν επικίνδυνο παιχνίδι, και δεν είναι η πρώτη φορά. Αυτό καταλαβάινω εγώ.

  Και τσιράκια του ΓΑΠ στην παραπληροφόρηση.

  • Γιωργος Χ avatar
   Γιωργος Χ @ archaeopteryx 28/01/2011 00:38:58

   Ανοιξαμε φάμπρικα καταλήψεων και "δήθεν" ακτιβισμού...

 7. loretta avatar
  loretta 28/01/2011 00:39:51

  Οπως τα λες και ακομα χειροτερα ειναι Φαηλε...

  ποιος ομως θα τους εγκαλεσει???ποιος θα ασκησει διωξεις?? ποιος θα ζητηση τα κεφαλια των υπουργων?? του εισαγγελεα?? του πρυτανη???ποιος δικαστης θα τους δικασει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ??

 8. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/01/2011 00:43:34

  Εξαρταται τι θα κανετε και εσεις.
  1) Να κατατεθει αμεσα η προταση νομου της ΝΔ για καταργηση του ασυλου.
  2) Να διακοπει καθε σχεση με το ΣΥΡΙΖΑ και ολοι οι εκπροσωποι της ΝΔ να μη συμμετεχουν σε πανελ εφ οσον ειναι ο Αλαβανος.
  3) Να γινουν μηνυσεις κατα του Δικτυου και των αυτουργων των γεγονοτων.

 9. man8os avatar
  man8os 28/01/2011 00:48:49

  Κυριε Κρανιδιωτη, δικηγορος ειστε. Γιατι δεν αναλαμβανεται να βαλλετε στο μερος που πρεπει να βρισκετε η κυρια Κουρτοβικ και η καθε κυρια Κουρτοβικ που το παιζει μεταναστοπατερας? Δεν μπορουν να γινουν μυνησεις?
  Και το αλλο ερωτημα. Η ΝΔ θα παρεχει καλυψη και συμφωνει να δικαστουν οι υπευθηνοι που προκαλεσαν το επεισοδιο που μπορει να εχει μακροπροθεσμες σοβαρες συνεπειες?

 10. Panagiotis anagnostopoulos avatar
  Panagiotis anagnostopoulos 28/01/2011 00:51:08

  Θα μπορούσε ίσως να ισχυρισθεί κανείς ακόμη ότι, η κρίση μάλλον ωφέλησε, παρά έβλαψε την Ελλάδα, αφού το βασικότερο πρόβλημα της ήταν η σχεδόν τριακονταετής «κακοδιαχείριση», η λεηλασία καλύτερα του κράτους, από μία «ομάδα» ιδιοτελών «πολιτικών», οι οποίοι «σφετερίζονταν» την εξουσία για την εξουσία – με τη βοήθεια φυσικά ενός αριθμού ιδιοτελών επιχειρηματιών, ΜΜΕ και απλών πολιτών, οι οποίοι αποκόμιζαν οφέλη από τη στήριξη που παρείχαν, στα πλαίσια μίας «συλλογικής» διαπλοκής και διαφθοράς (άρθρο μας). Ουσιαστικά βέβαια το σημαντικότερο πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το οικονομικό, αλλά το πολιτισμικό – πιθανότατα σαν επακόλουθο της «υποδούλωσης» της χώρας μας για πάρα πολλούς αιώνες, σε έναν κατά πολύ χαμηλότερο, ασιατικό «πολιτισμό». Από το http://www.casss.gr/PressCenter/Articles/2270.aspx

  Αυτά που βλέπουμε είναι μέσα στο παιχνίδι του αποπροσανατολισμού μας και της τοποθέτησης του ενός απέναντι στον άλλο, για να πάψουμε να ασχολιόμαστε με τα πραγματικά μας προβλήματα και να αφήσουμε ήσυχη την εξουσία να ξεπουλήσει την πατρίδα μας. Δεν πρέπει να πέφτουμε σε τέτοιες παγίδες.

 11. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 28/01/2011 00:51:44

  Αλήθεια που ήταν τα κανάλια απόψε;
  Ούτε μια ζωντανή σύνδεση;
  Ούτε μια συζήτηση;
  Είπαν τα δελτία ειδήσεων και στη συνέχεια "μούγκα";
  Ωρες-ώρες ...αναπολώ την περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή!
  Τότε που όλα τα κανάλια, με το παραμικρό επεισόδιο, μετατρέπονταν ξαφνικά σε .....CNN, με ζωντανές συνδέσεις και "συνεχή ροή ενημέρωσης"...
  Ενώ τώρα;
  Μας έφαγε το μαύρο σκοτάδι!
  Αν δεν υπήρχαν και τα blogs, μπορεί να μην μαθαίναμε τίποτα για τη Νομική!

  • Tassos avatar
   Tassos @ Κώστας Ροδινός 28/01/2011 09:39:41

   There is not money for live links........thats why they do not go live as before..

  • anonymous avatar
   anonymous @ Κώστας Ροδινός 28/01/2011 12:15:49

   Ελπίζω η ΝΔ να κρατάει αρχείο από τις καθημερινές εκπομπές τους τη συμπεριφορά τους και τα σχόλιά τους εν γένει. Όταν έρθει στην εξουσία με το που κουνηθούν θα μπορεί να τους εγκαλέσει για συνταγματική εκτροπή και να τους κλείσει.
   Δεν έχει πολλά έξοδα αυτό που λέω. Δυο υπάλληλοι ανά βάρδιες για κάθε κανάλι, αξιολόγηση, ψηφιακή καταγραφή και αρχειοθέτηση των εκπομπών σε σκληρούς δίσκους. Συνολικά το πολύ 200.000 έξοδα το χρόνο.

 12. Έρεβος avatar
  Έρεβος 28/01/2011 00:51:55

  Και η ηλιθιότητα έχει τα όρια της.

  Είναι πασιφανές πλέον ότι κάποιοι "περίεργοι" κύκλοι επιζητούν αρχικά την μπαχαλοποίηση και τον αποχρωματισμό της χώρας και στη συνέχεια την συρρίκνωση και τον διαμελισμό της.

  Είναι απίστευτο ότι κάποια πολιτικά και οικονομικά "συμφέροντα" ύστερα από 190 χρόνια προωθούν ουσιαστικά την επανοθωμανοποίηση της χώρας. Αλήθεια με τι ανταλλάγματα;

 13. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 28/01/2011 00:53:21

  Πριν δύο μέρες ξένη δύναμη 250 ανδρών κατέλαβε ελληνικό έδαφος στο κέντρο της Αθήνας. Αν Τούρκοι “ακτιβιστές” (π.χ. Μαβί Μαρμαρά) αποβιβάζονταν σε μία ελληνική βραχονησίδα θα ήταν άραγε διαφορετικό; Εγώ πιστεύω ότι το γεγονός της κατάληψης από βορειοαφρικανούς ακτιβιστές κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας ίσως έχει ακόμη βαρύτερο συμβολισμό.

  Από την άλλη, σε γελοίο reality show από τις αρχές εξελίχθηκε η κατάληψη. Παρακαλούσαν τους καταληψίες βορειοαφρικανούς εκβιαστές και τους προστάτες τους να πεισθούν να πάνε σε άλλο νοικιασμένο κτήριο να συνεχίσουν την “απεργία πείνας”(!). Μέχρι και ο ανησυχών ιδιοκτήτης, είπαν, θα πάει να τους παρακαλέσει να σεβαστούν την περιουσία του (!). Η υπουργός στέλνει ραβασάκια σε “μεταναστευτικές οργανώσεις”(;) και απολογείται(!). Και όλα αυτά για να χαϊδέψουν τα αυτιά της αριστεράς, των γαλουχημένων με αριστερή πλύση εγκεφάλου, και των υστερικών αριστεριστών που έχουν την μολότωφ παρά πόδας.

  Ενδιαφέρον έχει ο σουρεαλισμός των διαφόρων επιχειρημάτων, τόσο της κατεστημένης, όσο και της υστερικής αριστεράς (πολλές φορές σε αλληλοεπικάλυψη):

  “Να μην καταργηθεί το “άσυλο” των Αφρικανών γιατί υπάρχει ασυλία των βουλευτών.” Σα να λέμε, αφού υπάρχει ένα κακό, ας υπάρχουν και χίλια άλλα. Αν έχεις συνάχι, ας πάθεις και πνευμονία. Αν έχεις πνευμονία, τι σε πειράζει η φυματίωση;

  “Όλα αυτά μεθοδεύθηκαν από την κυβέρνηση για να καταργήσει το άσυλο και να στρέψει την προσοχή και την οργή του κόσμου μακριά από την οικονομική αθλιότητα της χώρας.” Με αυτή την λογική, αν αποβιβαστούν Τούρκοι πεζοναύτες σε ελληνική βραχονησίδα, δεν πρέπει να τους δώσουμε υπερβολική σημασία διότι αυτό θα εκτρέψει την προσοχή του λαού από την λαομίσητη τρόικα. Τόσο μάλιστα έχει διαπεράσει την ελληνική κοινωνία η κουκουέδικη λογική, που αυτή την άποψη την ασπάζονται ακόμη και αντικομμουνιστές! Δεν θεωρώ αυτή την play mobile κυβέρνηση ικανή για τέτοια μεθόδευση. Είναι όμως ικανότατη στην εκ των υστέρων επικοινωνιακή εκτροπή του γεγονότος από την πραγματική του διάσταση σε μια φανταστική σαπουνόπερα. Πιστεύω πως είναι μεθόδευση των αριστερίστικων συμμοριών που λυμαίνονται την χώρα και έχουν προσβάσεις σε πολιτικά κέντρα και στο κυβερνών κόμμα. Και είναι πάνω απ' όλα μια ακόμη απόδειξη της περιορισμένης κυριαρχίας του ελληνικού κράτους στην ελληνική επικράτεια.

  “H καταστολή είναι το μόνο επιχείρημα της “δεξιάς” και ανήκει στο γονιδίωμα της”. Αυτοί που επικαλούνται αυτό το επιχείρημα φροντίζουν να κάνουν και τους ανάλογους συνειρμούς με τις μετεμφυλιακές καταστάσεις και τις διώξεις των κομμουνιστών. Δηλαδή, μέμφονται την “δεξιά” διότι δεν τους άφησε να καταλάβουν την εξουσία και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε σφαγείο και απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Και γι αυτό το “αμάρτημα” η “δεξιά” και κάθε μη συμπαθών τους κομμουνιστές θα πρέπει να έχει αιώνιο σύμπλεγμα ενοχής και να αφήνεται στα βίτσια του κάθε αριστεριστή.

  Στην μεταπολίτευση η greek aristera έχει δύο μεγάλα παρακλάδια τα οποία τρέφονται από τον ίδιο κορμό νοσηρής ιδεολογίας: την Αριστερά του Βολέματος (που έχει ουσιαστικά και την εξουσία μεταπολιτευτικά) και την Υστερική Αριστερά (την τσογλανοειδή κακοήθη απόφυση της προτέρας). Αλλά αυτό είναι θέμα για άλλη συζήτηση.

 14. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/01/2011 00:54:12

  Ειναι και θεμα τιμης για τη ΝΔ να διωχθει ο Γιαννοπουλος οταν δικαιολογουσε τις δολοφονιες ανθρωπων του κομματος στη δικη της 17Ν.

 15. Kώστας β. avatar
  Kώστας β. 28/01/2011 01:24:58

  Ενώ στην Βόρεια Αφρική οι καταπιεσμένοι λαοί "κυνηγούν" τα στελέχη της τυχάρπαστης παγκοσμιοποιημένης "σοσιαλιστικής διεθνούς', και μακροχρόνιους δυνάστες τους,ΕΔΩ αντιθέτως, κάποιοι συμπατριώτες τους με 'σικέ' ηρωισμούς τους στηρίζουν.To πρωτοσκάνδαλο siemens εκδικάστηκε στα φρεσκοβαμμένα κτίρια της Νομικής.Άλλωστε καμμιά δουλειά (πληρωμένη) δεν είναι ντροπή.

 16. periergos avatar
  periergos 28/01/2011 01:29:43

  σεβασμός στον συντάκτη του κειμένου. έτσι απλά.

 17. Κώστας avatar
  Κώστας 28/01/2011 01:47:09

  Τα πράγματα έχουν ως εξής. Στην Αθήνα δρουν πλέον πολιτικές συμμορίες. Η μια είναι Ακροδεξιά-Φασιστική. Οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. Οι άλλη είναι Ακροαριστερή-Φασιστική: Γιαννόπουλος- Δίκτυα- Κωνσταντίνου του Ανταρσύα(αλήθεια ο σοβαρός Γ.Δελαστίκ πως καταδέχεται να είναι στον ίδιο σχηματισμό με αυτόν τον προβοκάτορα;), βάνδαλοι του αντιεξουσιαστικού χώρου.
  Και οι δύο συμμορίες έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Πνευματικά καθηστερημένους ακολούθους, συμπλεγματικούς, αδιάβαστους ημιμαθείς, βαθύτατα αντιδημοκράτες.Κατ'ουσία είναι οι δύο πλευρές του νομίσματος του αντιδημοκρατικού ολοκληρωτισμού. Και ενώ είναι στατιστικές μειοψηφίες του Ελληνικού Λαού οι συμμορίες αυτές αποκτούν δημοσιότητα γιατί ασκούν συστηματικά βία. Ενέδρες, βιαιοπραγίες,ξυλοδαρμούς, εμπρησμούς, προβοκατόρικες παράνομες καταλήψεις(βλ.Νομική) τα "όπλα" τους.

  Το Δημοκρατικό Κράτος πρέπει να τους επιβληθεί. Όχι βέβαια το ξευτελισμένο κράτος του Πάκη ή του Ραγκούση. Αλλά ένα Κράτος που θα προστατεύει τους πολίτες του, τα Πνευματικά του Ιδρύματα και τη σοβαρότητά του.
  Αντώνη, τάραξέ τους στη νομιμότητα. Στην δημοκρατική νομιμότητα. Αρουραίοι είναι. Θα κρυφτούν στις φασιστικές φωλιές τους, ακροαριστερά και ακροδεξιά φασιστοειδή.

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ Κώστας 28/01/2011 10:41:02

   Εσένα, σε έχουν μαχαιρώσει πολλές φορές οι Χρυσαυγήτες;
   Γιατί αυτοί που μαχαιρώνονται συνέχεια είναι Έλληνες από τα κατακάθια του Μαγκρέμπ.
   Οι προστατευόμενοι του Αλαβάνου, του Κωσταντίνου και της άπλυτης Αριστεράς!
   Αν έχεις κανένα παράδειγμα "ακροδεξιάς" βίας να μας το πεις να το μάθουμε αλλιώς, στην τρύπα σου Σταλίνα!

 18. karenin avatar
  karenin 28/01/2011 01:52:45

  Αντε τα ίδια πάλι, ντουφεκιές στον αέρα και έφοδος στο πουθενά. . Απο την μια πλευρά 250 ανήμποροι μετανάστες. Απο την άλλη ολόκληρη συντεταγμένη πολιτεία με όλον τον κατασταλτικό μηχανισμό στην διαθεσή της, και απο πίσω οι υπερπατριώτες να συνδράμουν αν χρειασθεί.
  Αυτό ηταν το σκηνικό. Και τώρα εσείς θελετε να δικαιολογήσετε τον εθνικό πανικό που δημιουργήσατε, στην βάση ότι η χώρα δέχθηκε απειλή.

  • Orestios avatar
   Orestios @ karenin 28/01/2011 02:17:43

   Δάκρυσα από το δράμα.
   Human trafficking λέγεται αυτό που έκαναν κάποιοι με τους αλλοεθνείς και εμπίπτει στο οργανωμένο έγκλημα.

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ karenin 28/01/2011 03:07:05

   Αν οι 'ανήμποροι' μπορούν να παραβιάζουν φανερά και μαζικά τους νόμους μιας χώρας και να απαιτούν ταυτόχρονα πολιτικά δικαιώματα σε αυτή τη χώρα, τότε αν δεν ήταν ανήμποροι τι θα έκαναν;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ karenin 28/01/2011 03:35:18

   Α, ρε Καρένιν, χαμπάρι δεν παίρνεις τι είδους ιστορία ανοίγει ο τυχοδιωκτισμός της αριστερίστικης αλητείας, που τους μάζεψε, τους πλήρωσε τα εισιτήρια, τους οδήγησε συντεταγμένα από τα Χανιά στην Αθήνα, έσπασαν πόρτες και τους έβαλαν μέσα για να κάνουν εκβιασμό στην Πολιτεία.

   • Δημήτρης avatar
    Δημήτρης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 28/01/2011 04:13:29

    Παίρνει χαμπάρι και χαίρεται με αυτό.

   • karenin avatar
    karenin @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 28/01/2011 13:18:33

    Πήρα χαμπάρι πως τόσα χρονια η πολιτεία τους δίνει ένα χαρτί προσωρινό στα σύνορα για 30 μέρες και τους στέλνει στην Αθήνα, ενώ ξέρει ότι το αίτημα δεν θα εξετασθεί καθόλου . Τους αφήνει λοιπόν αδέσποτους, βορρά και λεία κάθε εργοδότη που θέλει φθηνή και μαύρη εργασία.
    Πήρα χαμπάρι πως μετά το κατάπτυστο Δουβλίνο 2 αντί να κανουμε σύχρονα και πολλά κέντρα υποδοχής και να τους έχουμε εκει, στέλνοντας με το παραπάνω τον λογαριασμό στην Ευρώπη, σαν χώρα υποδοχής σφυρίζαμε αδιαφορα περιμένοντας να φύγουν απο μόνοι τους.
    Πήρα χαμπάρι πως η ΦΡΟΝΤΕΞ στα σύνορα δεν εμποδίζει την είσοδο τους απλώς καταμετράει, και δεν τους λέμε παρτε και τις αιτήσεις τους για τις χώρες που επιθυμούν άσυλο.
    Και τέλος σε μια εποχή που τα ελληνικά νυκοκοιριά οικονομικά υποφέρουν, αντί να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί να καταργηθουν τα φροντιστήρια, όπου αιμοραγούν καθημερινά οι πολίτες, προτάξαμε το ανέξοδο πανεπιστιμιακό άσυλο.
    Και τέλος ενω αυτά και άλλα συμβαίνουν στην πατρίδα μας εσείς επιμένετε πως για όλα φταίνε η αριστερα, και οι 250 φτωχοδιάβολοι της νομικής. Με αυτή την λογική ειλικρινά αδυνατώ να χαμπαριαστώ.

    • A.M. avatar
     A.M. @ karenin 28/01/2011 13:55:36

     Η πολιτεία, αν υπήρχε τέτοιο πράγμα, δεν θάπρεπε να τους δίνει κανένα χαρτί στα σύνορα ούτε πουθενά αλλού.

     Η πολιτεία οφείλει να ΑΠΑΓΟΡΕΎΣΕΙ την είσοδο στον οποιονδήποτε δεν μπαίνει στην χώρα με τον νόμιμο τρόπο, δηλαδή με βίζα που θα προμηθεύεται απ τις ελληνικές πρεσβείες και προξενεία στίς χώρες προέλευσής τους.

     ΚΑΝΈΝΑΣ άλλος δεν έχει και δεν θάπρεπε νάχει δικαίωμα εισόδου στην χώρα με κανέναν τρόπο και από πουθενά!
     Τελεία και παύλα!._ ωςπρος αυτό.

     Τώρα όλοι αυτοί σκάνε μύτη στα σύνορα έχοντας «καταπιεί» τα χαρτιά τους και δεν ξέρει κανένας από που ήλθαν - υποτίθεται ότι δεν ξέρει έτσι; - και υποτίθεται ότι δεν ξέρουμε που να τους στείλουμε και ότι - υποτίθεται - δεν είναι παράνομοι αλλά δεν ξέρω γώ πως τους έχει βαφτίσει η κυρία υφυπουργός και οι «αλληλέγγυοι» και άρα δεν μπορούμε να τους στείλουμε .. πουθενά!!!!

     Ώ του άλυτου και τραγικού προβλήματος!
     Πρέπει νάσαι ο Αϊνστάιν για να το λύσεις!
     Ή μήπως όχι;;;;

     Η χώρα εμπλέκεται σε τέτοιες περιπέτειες επειδή κάποιοι ΠΕΡΝΆΝΕ ΤΑ σύνορα!
     Μας διαφεύγει αυτή η «μικρή» λεπτομέρεια μάλλον.
     «Περνάνε τα σύνορα» ΠΡΏΤΑ και ΜΕΤΆ αρχίζουν τα δικά μας μπερδέματα.
     Αν όμως ΔΕΝ περάσουν τα σύνορα .. που είναι το πρόβλημα;

     Η χώρα έχει τις γνωστές και ΝΌΜΙΜΕΣ πύλες εισόδου, λιμάνια, αεροδρόμια, συνοριακοί σταθμοί.
     Όποιος θέλει να μπεί στην χώρα ΝΌΜΙΜΑ μπαίνει απ αυτές τις πύλες εισόδου.
     Όλοι οι άλλοι ΔΕΝ έχουν δικαίωμα παραβίασης των συνόρων.
     Κάθε προσπάθεια παραβίασης των συνόρων είναι εχθρική ενέργεια κατά της χώρας και ΔΕΝ αντιμετωπίζεται ούτε απ την αστυνομία, ούτε από συνοριοφύλακες και αηδίες ούτε από κάποια FRONTEX ούτε από κανέναν άλλον.
     Αντιμετωπίζεται απ τον ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΤΡΑΤΌ, το ελληνικό πολεμικό ναυτικό και την ελληνική πολεμική αεροπορία.
     Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την φύλαξη των συνόρων της χώρας.

     Και η χώρα προέλευσης ενός που ΔΕΝ έχει χαρτιά είναι η χώρα απ την οποία προσπάθησε να μπεί στην Ελλάδα.
     Τόσο απλά!
     Δηλαδή πιάνεις έναν που προσπάθησε να μπεί στην Ελλάδα παραβιάζοντας τα ελληνικά σύνορα στο σημείο που συνορεύουν με την Τουρκία και δεν έχει μαζί του χαρτιά;

     Τούρκος είναι!

     Ένα τσάι, ένα ζεστό πιάτο φαγητό και όπως ήρθε!
     Την ίδια στιγμή χωρίς καμμία διαδικασία έκδοσης κανενός εγγράφου, τον επιστρέφεις στην Τουρκία!
     Από εκεί δεν ήρθε; εκεί θα πάει!

     Πιάνει το λιμενικό μια ομάδα στο Αιγαίο χωρίς χαρτιά;
     Τούρκοι είναι!
     Άμεση επιστροφή απ όπου ήρθαν χωρίς συνοδευτικά έγγραφα.
     κ.ο.κ.

     Τώρα αν έχουν χαρτιά τους βάζεις στο πρώτο λεωφορείο/τραίνο/καράβι/αεριπλάνο και τους στέλνεις εκεί απ όπου γράφουν τα χαρτιά τους.

     Όποιος θέλει πολιτικό άσυλο ας κάνει αίτηση πρώτα στο προξενείο ή στην πρεσβεία της Ελλάδος στην χώρα που μένει, και αφού εξετάσουμε την αίτηση και αν συντρέχουν πράγματι λόγοι να δοθεί το άσυλο να του δώσουμε και τα εισιτήρια και καλώς να ορίσει.

     ΜΌΝΟΝ με αυτήν την διαδικασία όμως.

     Τώρα, ΑΝ η Ελλάδα έχει πάρει την πολιτική απόφαση να γίνει αποθήκη της ΕΕ και ο χώρος - και όχι η χώρα - που θα συσσωρεύεται όλη «η σαβούρα» - χωρίς ρατσιστική χροιά η περιγραφή - που δεν θέλουν οι ευρωπαίοι στις δικές τους χώρες τότε λυπάμαι.. δεν υπάρχει λύση για την περίπτωσή μας.

     Με ημίμετρα και χαζομάρες λύση σε αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει.

     Συμφωνώ βέβαια μαζί σου ότι κύριοι συντελεστές της διαιώνισης αυτής της κατάστασης είναι όλοι όσοι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ και ΚΕΡΔΊΖΟΥΝ απ την ύπαρξη σχεδόν τζάμπα εργατικών χεριών για να κάνουν τις δουλειές τους με χαμηλό κόστος.
     Και ΌΛΟΙ αυτοί είναι Έλληνες! για να μην ξεχνιόμαστε.

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ karenin 28/01/2011 14:25:13

     Να μην μπαίνουν. Σφράγισμα συθνόρων κι ανάσχεση και επαναπροώθηση επί τόπου. Τελεία και παύλα. Να τους περιθάλψουν οι ομόθρησκοι τους κι αυτοί που βομβαρδίζουν τις χώρες τους. Απ' ότι έχω διαβάσει στην Μοντάνα έχει πολύ άπλα.

    • Γιαννης 3 avatar
     Γιαννης 3 @ karenin 28/01/2011 14:39:04

     Προς ενημερωση σου:
     'Δυναμη καταστολης' ενος Κρατους ειναι ο Στρατός,η Αστυνομια ειναι 'δυναμη προληψης'.

 19. A.M. avatar
  A.M. 28/01/2011 02:05:41

  Συμφωνώ.
  Να εφαρμοστεί ο Νόμος μέχρι κεραίας προς κάθε κατεύθυνση και με αμείλικτο τρόπο.
  Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

  Τι προβλέπει ο Νόμος για κάποιον που δεν έχει νόμιμη διαμονή στην Ελλάδα;
  Να εφαμοστεί!
  Τι προβλέπει ο Νόμος για όσους ΔΙΑΚΙΝΟΎΝ παράνομους λαθρομετανάστες εντός της Ελληνικής επικράτειας όπως οι επονομαζόμενοι «αλληλέγγυοι»;
  Να εφαμοστεί!
  Τι προβλέπει ο Νόμος για όσους καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια;
  Να εφαμοστεί!
  Τι προβλέπει ο Νόμος για τους εισαγγελείς που δεν κάνουν ΣΩΣΤΆ την δουλειά τους;
  Να εφαμοστεί!
  Τι προβλέπει ο Νόμος για αστυνομικούς διοικητές που δεν εκτελούν τα καθήκοντά τους;
  Να εφαμοστεί!
  κ.ο.κ.

  Τίποτε παράλογο δεν ζητάμε.
  Την εφαρμογή των ΉΔΗ υπαρχόντων νόμων προς πάσα κατεύθυνση.
  Κάτι αυτονόητο για κάθε ευνομούμενη δημοκρατικη χώρα.

  • Misha avatar
   Misha @ A.M. 28/01/2011 11:32:28

   A.M.

   ξέχασες το σημαντικότερο:
   ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝΤΕΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ;

   Απάντησε σε αυτό το ερώτημα και όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν...

   η δική μου απάντηση είναι : σουίτα με θέα στο Μ.Βρεττανία....
   γι αυτό και κάθε περαιτέρω απαίτηση ευνομίας είναι απλώς επίκληση για την εφαρμογή του δικαίου του ισχυροτέρου επι του ασθενούς...

  • Makedonas Thessalonikios avatar
   Makedonas Thessalonikios @ A.M. 04/02/2011 03:12:59

   Efarmogi ton nomon.Symfono.Alla mi mas xalane epeita tin ygeia akougontas,"tis eksontotikes poines"pou epiwallontai xoris na tirountai.
   Oi dikastes mas apo timoroi,ginontai moroi,koroideuontas ta mora.
   More ftysimo pou theloune ta lamogia,kanoun kai karriera,ta koproskyla,pairnoume kai yfos lordon,mas antimetopizoun sa na eimaste skoulikia,kai theloune kai ypokliseis.Poso ypomoni exoume aderfia,kai tous trome sti mapa toses dekaeties tora;
   Ola elegxomena einai re seis;Kai to filotimo re gamoto,kai auto to xasame pou na parei kai na sikosei.Sxornate me aderfia,ksefyga ligo,alla pou na ta po re seis;Stin oikogeneia tha ta po ki as pareksigitho.

 20. Kostas D avatar
  Kostas D 28/01/2011 02:09:06

  !!!!!

 21. Orestios avatar
  Orestios 28/01/2011 02:20:39

  Ολόσωστος Α.Μ.
  Αυτό ζητάμε από την κυβέρνηση.
  Αλλά όπως πολύ καλά κατάλαβες η κυβέρνηση αυτών των αρλεκίνων προστατεύει όλες αυτές τις παραβατικές πράξεις και προστατεύει το οργανωμένο έγκλημα του human trafficking κατά τον ίδιο τρόπο που προστατεύει και τους μιζαδώρους της Siemens.

 22. τηλέμαχος αναγνώστου avatar
  τηλέμαχος αναγνώστου 28/01/2011 02:28:35

  Εκεί έγκειται η μ....α της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης. Ένα πρόβλημα υπερεκμετάλλευσης των ξένων εργατών που οξύνθηκε προφανώς από την οικονομική κρίση και τους έχει φτάσει στο αμήν, κατέληξε να γίνει η αφορμή για να εκφρασθεί η ονείρωξη κάθε συντηρητικού περί .... κατάργησης του ασύλου. Απειλείται η δημόσια υγεία από ανθρώπους που δούλευαν σερβιτόροι και λαντζέρηδες στην τουριστική βιομηχανία της κρήτης ή μάζευαν αγροτικά προϊόντα. Η ειρωνία βέβαια είναι ότι η μόνη εθνική απειλή που εμπλέκεται στην ιστορία τους είναι η εισφοροδιαφυγή και η ανασφάλιστη εργασία που έχουν γονατίσει τα δημόσια οικονομικά. Για δε τα αφεντικά που τους "απασχολούσαν" όλα αυτά τα χρόνια, τσιμουδιά, αυτοί είναι συμπατριώτες, αδέλφια μας.

  • Δημήτρης avatar
   Δημήτρης @ τηλέμαχος αναγνώστου 28/01/2011 04:12:52

   Η απειλή είναι ότι δημιουργείται προηγούμενο που θα μπορούν στο εξής να χρησιμοποιήσουν όσοι ακόμη κάτοικοι άλλων χωρών σκεφτούν ότι μπορούν να περάσουν καλύτερα στο πανδοχείο 'Η Ελλάς' από ό,τι στις χώρες τους.
   Βέβαια για την αριστερά δε θα έπρεπε να υπάρχουν κράτη, υπάρχουν μόνο 'αφεντικά' και 'εκμεταλλευόμενοι', τα κράτη πρέπει να διαλυθούν και όλοι οι φτωχοί του κόσμου να ενωθούν ενάντια στα αφεντικά. Δεν υπάρχει ουσιαστικά ελληνικό κράτος, παρά μόνο τυπικά, ούτε Έλληνες πολίτες, μέλη του ομώνυμου έθνους, που έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να διαχειρίζονται το κράτος που οι ίδιοι έκτισαν και συντηρούν με την εργασία τους. Για την αριστερά είναι αδιανόητο να μην καταλαβαίνει π.χ. ο Έλληνας ότι νομίζει μόνο ότι είναι Έλληνας κι ότι ο κομμουνιστικός παράδεισος θα έρθει μόνο όταν ρίξει κάμποσα επίπεδα το βιοτικό του επίπεδο για να βολέψει όσους μπορεί από τους φτωχούς των άλλων χωρών, που κι αυτοί φυσικά, στην πραγματικότητα, δεν ανήκουν σε άλλα έθνη και πολιτισμούς, αφού αυτά είναι φαντασιακές κατασκευές και εποικοδομήματα, ‘ανεστραμμένα κοσμοείδωλα’, κατασκευές των 'αφεντικών'. Δεν έχει σημασία που ο περισσότερος κόσμος στον πλανήτη θέλει να ορίζει τη χώρα του και να τη διατηρήσει. Δεν πρέπει να είναι 'συντηρητικός', πρέπει να θέλει να αποσυντεθούν όλα όσα έχουν κτίσει οι προηγούμενες γενιές γιατί δεν ταιριάζουν με το τέλειο, ορθολογικό σχέδιο περί 'καθαριότητας' της αριστεράς, όπου δε χωράνε διαφορετικές θρησκείες, παραδόσεις, ήθη κι έθιμα, αξίες, τρόποι κοινωνικής οργάνωσης. Όλα αυτά πρέπει να καταστραφούν όσο κι αν οι δημιουργοί και μέτοχοί τους επιθυμούν να συνεχίσουν να υπάρχουν.
   Κι αυτό γιατί χωρίζουν μεταξύ τους τους ανθρώπους. Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά οι άνθρωποι θα ήταν ενωμένοι, αγαπημένοι. Πώς το ξέρει αυτό η αριστερά; Σε ποιο εμπειρικό παράδειγμα στηρίζεται; Πότε στην ιστορία είχαμε ανθρώπινη κοινωνία χωρίς το δικό της ιδιαίτερο, μοναδικό κι ανεπανάληπτο πολιτισμό*; Ποτέ; Μα δε χρειάζονται όλες αυτές οι μελέτες της ιστορίας, υπάρχει ήδη αυτό που χρειάζεται, το τέλειο, ορθολικό σχέδιο, που φτιάχτηκε από τον προφήτη όταν αυτός ανακάλυψε την κρυφή νομοτέλεια που διέπει όλες τις κοινωνίες.
   Η αριστερά ξέρει τι είναι ωφέλιμο για τους ανθρώπους, τι θα τους κάνει χαρούμενος, καλύτερα απ’ ό,τι το ξέρουν οι ίδιοι. Για αυτό θα συνεχίσει τις ενέργειές της και την υποστήριξη της επιλεγμένης, συστηματικής παραβίασης των νόμων μέχρι που η πλειοψηφία να υποκύψει στις ιδέες της μειοψηφίας, στο όνομα της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.
   Άλλωστε, η αριστερά διαφωνεί με τις συντηρητικές απόψεις περί τήρησης των νόμων και βρίσκει ακατανόητη την ιδέα ότι μόνο το κράτος μπορεί να τους θεσπίζει και να τους εφαρμόζει. Ούτε καταλαβαίνει γιατί οι πολίτες του, όταν μερικοί νόμοι δεν εφαρμόζονται, δε ζητούν να μην εφαρμόζεται πλέον κανείς. Ή γιατί το κράτος εξακολουθεί να παρέχει αγαθά μόνο στους πολίτες του, που το στηρίζουν οικονομικά, κι όχι σε όλο τον πλανήτη μέχρι, επιτέλους, να καταρρεύσει. Ή, τέλος, γιατί η εθνικιστικής χροιάς αρχή της λαϊκής κυριαρχίας δεν αντικαθίσταται από την αρχή της μέγιστης αρωγής προς τους φτωχούς του υπόλοιπου κόσμου. Η αριστερά έχει άλλη αίσθηση δικαίου και θλίβεται που οι περισσότεροι δεν τη συμμερίζονται. Για αυτό θα διαλύσει το κράτος και τους θεσμούς τους μέχρι να δουν το φως και να συμπαραταχθούν στην πραγμάτωση του οράματός της.

   *όπως αυτός αποτυπώνεται στα, επίσης, μοναδικά κι ανεπανάληπτα πεπραγμένα της στα πεδία των σχέσεων των μελών της μεταξύ τους, της ίδιας της κοινωνίας, συνολικά, με τις άλλες κοινωνίες, της οικονομίας, της πολιτικής και διοικητικής οργάνωσης, του δικαίου, των τεχνών, της εκπαίδευσης, της ανατροφής των παιδιών, κ.ά.

   • τηλέμαχος αναγνώστου avatar
    τηλέμαχος αναγνώστου @ Δημήτρης 28/01/2011 12:29:43

    Είναι προφανές ότι το τι είναι αριστερά στο έχουν μάθει διάφοροι ελληνόψυχοι δημοσιολόγοι αλλά και εκσυγχρονιστές δημοσιογράφοι. Η αριστερά πρώτα και πάνω απ' όλα συγκροτείται στη βάση της ανατροπής ανθρώπου από άνθρωπο οποιασδήποτε εθνικότητας. Αυτό λέω στο σχόλιό μου και επικρίνω όπως και σχεδόν όλοι πλέον από την αριστερά, τη μεθόδευση της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης που έμπλεξε το πρόβλημα υπερεκμετάλλευσης των ξένων εργατών με το θέμα του ασύλου. Επειδή όλα αυτά που γράφεις είναι από λάθος έως εκτός θέματος, σε αφήνω με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, το Λάτση, τον Άδωνι, τον Ψωμιάδη, τον Άνθιμο, και τη Χρυσή Αυγή (αυτοί είναι το συμπαγές σύνολο που περιγράφεις και υποτίθεται ότι ανήκεις) να οργανώσετε την αντίστασή σας στους αλλόθρησκους και αλλοεθνείς που σας απειλούν και σας έχουν βάλει στο μάτι.

    • ΚΜ avatar
     ΚΜ @ τηλέμαχος αναγνώστου 28/01/2011 15:13:58

     Όχι, καλά στα λέει. Τέτοιοι είστε και αυτός ο τόπος το έχει ζήσει στο πετσί του. Απλώς δεν μπορείς να το παραδεχτείς γι'αυτό αμολάς μελάνι (τσουβάλιασμα με γραφικό Άδωνι, ακραίους κλπ).

    • bonerges avatar
     bonerges @ τηλέμαχος αναγνώστου 29/01/2011 13:12:03

     O πατριωτισμός δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο της δεξιάς και της ακροδεξιάς αγαπητέ.
     Το παραμύθι πλέον έχει τελειώσει και χαίρομαι πολύ που υπάρχει αυτός ο πολιτικός τυχοδιώκτης που λέγεται Καρατζαφέρης και όλοι πια αντιλαμβάνονται και ξεχωρίζουν τις βασικές έννοιες.
     Το έθνος ως αυτοπροσδιορισμός ενός λαού με κοινά χαρακτηριστικά που ζει σε μια επικράτεια υπήρχε και θα υπάρχει, σε πείσμα των κάθε λογής οργανικών διαννοούμενων. Οι οποίοι τώρα τελευταία τα γυρνάνε, (όπως ο Anderson για παράδειγμα, ο οποίος πρόσφατα ανασκεύασε τη "Θεωρία" του περί "φαντασιακών κοινοτήτων") αλλά εμείς εδώ αναμασάμε ακόμα ιδεολογήματα και απολιθώματα της δεκαετίας του 60 κια του 70. Και το έθνος περιλαμβάνει όλους τους ομοεθνείς: κόκκινους, μπλέ, πράσινους και μαύρους.

 23. ΚΜ avatar
  ΚΜ 28/01/2011 02:58:12

  Προβοκάτσια για να'χουν οι αριστεροφασίστες να λένε. Φάκτορα σβήσε το εμετικό σχόλιο.

 24. ΚΜ avatar
  ΚΜ 28/01/2011 03:06:09

  Κύριε Κρανιδιώτη καλά τα λέτε για μία ακόμα φορά. Είναι όμως η Νέα Δημοκρατία διατεθειμένη να αποδεσμεύσει την Ελλάδα από το Δουβλίνο ΙΙ; Εκεί θα παιχτούν όλα.

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΚΜ 28/01/2011 12:04:26

   Το Δουβλίνο ΙΙ έχει πεθάνει στην πράξη. Στα χαρτιά θα αλλάξει μέχρι το 2012. Έχουν πέσει καταδίκες από το δικαστήριο ανθρ. δικαιωμάτων.

   • Αλλουμινάτος avatar
    Αλλουμινάτος @ anonymous 28/01/2011 17:30:41

    Υπάρχει κάποιο λινκ;

 25. D.K. avatar
  D.K. 28/01/2011 03:10:55

  Αναρωτιεμαι σε ποσα λεπτα θα ειχε γινει επεμβαση απο τη στιγμη που θα καταλαμβανοταν ο χωρος της Νομικης απο 300 ανεργους Ελληνες (κοροιδα ) πολιτες , δεν θα ειχαν κανενα ενδοιασμο , Πρυτανεις , Υπουργοι , Εισαγγελεις , Αστ. διευθυντες κτλ.

  Να πατε να τους σκεπασετε ρε εκει που θα τους μεταφερετε μην σας κρυωσουν και σας παθουν τιποτα , οι καταπιεσμενοι σας που δηλωσαν κιολας " δεν ειμαστε κακομοιρηδες και δουλια εχουμε και λεφτα , ισα δικαιωματα θελουμε "
  Μαλιστα, θελετε ισα δικαιωματα ? αλλαζουμε ?
  Ενας ανεργος που παλευει να βρει δουλια να πληρωσει το νοικι μην τον πεταξουν εξω και κανενας @@ δεν θα ειναι αλληλεγγυος ουτε θα του στελνει μεριδες ( ακουσον ακουσον ) για απεργια πεινας , θα κανει αναγκαστικη.
  Κι ουτε θελω , " χορτασα " 36 χρονια, "χορτασα " υποκρισια , ψεμα , @@στια , ταλαιπωρια , αντεχουν τα γαιδουρια ....... αλλα αμα τα παραζορισεις κλωτσανε κιολας.

  Καληνυχτα σας.

 26. νεφέλη avatar
  νεφέλη 28/01/2011 03:28:55

  Απίστευτο!
  Οι νόμιμοι πολίτες έχουν μόνο υποχρεώσεις κι ο κάθε .... διερχόμενος μόνο απαιτήσεις! Φιλοξενούμενοι στα σπίτια μας, δηλαδή!

 27. βαγόνι avatar
  βαγόνι 28/01/2011 06:01:27

  Φαήλο,
  Κάνεις ό,τι κάνει κι' ο Αλαβάνος, μ΄άλλο περιεχόμενο:
  ' Ενας αστός - σταλινικός υπερασπίζεται την αποσύνθεση &
  ' Ενας λαικός - λόγιος την εκκαθάριση......Ψυχραιμία παιδιά!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ βαγόνι 28/01/2011 14:27:37

   Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά, βαγόνι μου τριζάτο.

 28. βαγόνι avatar
  βαγόνι 28/01/2011 07:12:44

  Ο "κάθε διερχόμενος", αγαπητή Νεφέλη, δούλεψε για χρόνια
  σε μικρομεσαία και μεγαλομεσαία ντόπια αφεντικά για ένα
  κομμάτι ψωμί ανασφάλιστο.....! Τα ίδια "αφεντικά"-τρομάρα τους-
  επιζητούσαν ανάλογο καθεστώς και απο τον ' Ελληνα εργαζόμενο,
  σπρώχνοντας τον,κατ'ουσίαν, στην ανεργία. Δε μιλάμε για τίς΄....
  κυράδες των πάσης φύσεως φιλιππινέζων, που ανακάλυψαν ότι
  αδυνατούν χωρίς ...οικιακή βοηθό.
  Το μεταναστευτικό είναι πολύπλοκο και προφανώς η χώρα δεν
  αντέχει τόσο μεγάλο κύμα. Πληρώνουμε,βέβαια, την αυθαιρεσία και
  την ανεπάρκεια δυτικών και ημεδαπών αφεντάδων και απειλούμεθα
  στην ουσία της κοινωνικής μας συνοχής. Θέλει,όμως, μυαλό και
  θέληση και όχι ιδεοληψίες εκ δεξιών και εξ'αριστερών.
  Διατελώ, μετα τιμής!

  • Δόκ avatar
   Δόκ @ βαγόνι 28/01/2011 09:27:16

   Tο λαθρομετανάστης είναι σύνθετη λέξη. Μην την κόβετε. Δεν είναι μετανάστες. Είναι παράνομοι όπως και τα αφεντικά που τους απασχολούν. Αν ο κάθε παράνομος μπορεί να απαιτεί ότι νομίζει αυτός ότι είναι δίκαιο δίκαιωμα του και το κράτος τρέχει να βοηθήσει τους ανήμπορους παράνομους παίζοντας τον ρόλο του room service τοτέ δεν έχουμε κυβέρνηση του κράτους.

  • νεφέλη avatar
   νεφέλη @ βαγόνι 28/01/2011 11:03:34

   βαγόνι

   Με τη διαφορά, ότι έχουμε φτάσει στο σημείο, να έχει εξισωθεί η ανεργία στους μεν και τους δε, η οικονομική εξαθλίωση να απειλεί τους "αυτόχθονες" φορολογουμένους, ενώ όλα τα υπόλοιπα, όπως υγεία, παιδεία κλπ, ουσιαστικά να προσαρμόζονται στην ανάγκες ομαλής προσαρμογής κι ένταξης των όποιων μεταναστών.
   Αυτή η οικονομική εξίσωση από τη μιά πλευρά κι η υπερπροστασία των νεοεισερχομένων από την άλλη, δημιουργεί την εντροπία.
   Παράλληλα παραμένει η απορία για την ταυτότητα των "εισαγωγέων", ενώ οι πολιτικές ευθύνες μοιράζονται σε όλα τα κόμματα με την ανοχή ή απραξία τους.
   Το ερώτημα, αν προηγήθηκε η κότα ή το αυγό παραμένει επίκαιρο, ενώ παράλληλα, το αυγό του φιδιού παραμονεύει απειλητικά...

   • νεφέλη avatar
    νεφέλη @ νεφέλη 28/01/2011 12:21:40

    νεφέλη,
    κανείς δεν προστατεύεται πλέον, πόσο μάλλον και να
    "υπερπροστατεύεται".....επιβιώνουν όσοι έχουν
    γεμάτες τσέπες!

 29. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 28/01/2011 07:22:42

  Πάντως, ο Παπανδρέου είναι από τους λίγους παγκοσμίως πρωθυπουργούς που μπορούν να καυχηθούν, οτι εκπλήρωσαν στο ακέραιο - 100% - την ανατεθιμένη αποστολή. Είχε αναλάβει την καταστροφή της Ελλάδας, και πράγματι κατέστρεψε και ισοπέδωσε την Ελλάδα.

 30. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 28/01/2011 07:45:00

  Τί άλλο θέλουμε για να ομολογήσουμε τη μεγάλη απάτη?
  Τα ΜΜΕ είναι σαρξ εκ της σαρκός τουΠΑΣΟΚ και της διαπλοκής.

 31. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 28/01/2011 07:49:43

  Η λογική του "πολιτικώς ορθού" μας έχει γαλβανίσει για τα καλά.

  Πώς να πάνε χαμένες τόσες χιλιάδες ώρες μεταδόσεων της Πρετεντεριάδας?

  • βαγόνι avatar
   βαγόνι @ ΣΟΝ ΠΕΝ 28/01/2011 08:57:56

   'Οποιος δεν νοιώθει βολικά με τα αριστερά και δεξιά
   στερεότυπα είναι κατ'ανάγκην"politically correct" και
   γαλβανισμένος απο την Πρετεντεριάδα κατ'εσέ!
   Πιθανότητα να κάνει "άλλη ανάγνωση" δεν έχει.....έτσι
   είναι άν έτσι νομίζεις!

 32. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 28/01/2011 07:55:29

  Η απάτη υπάρχει ήδη στα ρεπορταζ που έχουν βγεί μέχρι στιγμής στον αέρα.
  Το επίσημο κράτος γνώριζε κάθε κίνηση των λαθρομεταναστών και μάλιστα εξυπηρέτησε τη μετακίνησή τους.
  Η όλη διαχείρηση από εκεί και πέρα αφορούσε μόνο κάποιες λεπτομέρειες και κάποιες ομάδες που δεν είχαν πληροφόρηση 1ου βαθμού.

  • βαγόνι avatar
   βαγόνι @ ΣΟΝ ΠΕΝ 28/01/2011 09:07:50

   Το ανεπαρκές και, ....οριακά στα πόδια του κράτος,το έστησε
   όλο αυτό; άντε τώρα να σου πώ ποιός "γαλβανίστηκε" απο
   ...θεωρίες συνωμοσίας!

 33. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 28/01/2011 07:57:46

  Φαήλο
  τα είπες όλα.
  Το επίσημο κράτος μιλούσε με τα "δέκατα του πυρετού".

 34. neos avatar
  neos 28/01/2011 08:57:41

  προτείνω στους συνέστιους όταν αναφέρονται στους οικονομέα-καμπουράκη να απευθύνονται με το πραγματικό τους όνομα ήτοι Πασοκέας & Πασοκάκης.

 35. Δόκ avatar
  Δόκ 28/01/2011 09:12:05

  +1000

 36. Tassos avatar
  Tassos 28/01/2011 09:27:14

  Την Βόζενμπεργκ την πήραν στο ψιλό οι ΣυριζοΚΚΕΛαός στη ΝΕΤ. Πάντως να πω την μαύρη αλήθεια κι εγώ κάγχαζα με την ανεπάρκειά της. Σαμαρά μάζεψες όλους τους "καυμένους".

 37. Ανικανοποίητος avatar
  Ανικανοποίητος 28/01/2011 09:28:20

  Με την αποχώρηση των λαθρομεταναστών από τη Νομική Σχολή, έχουν και άλλοι συνέχεια να μπουν στη Νομική και να κάνουν τα ίδια:

  Α. Πρώτοι αμέσως μετά που δικαιούνται να καταλάβουν τη Νομική (αφού είναι και απόφοιτοί της) είναι οι δικηγόροι, για να διαπραγματευτούν από θέση ισχύος τα κεκτημένα δικαιώματά τους
  (1) Να διατηρηθούν τα ελάχιστα όρια αμοιβών τους
  (2) Τα ασφαλιστικά τους ταμεία να τα καλύπτουν όχι οι εισφορές τους από τα ανώτατα όρια αμοιβής που ζητούν από τους πελάτες τους, αλλά να τα πληρώνουν όπως σήμερα οι πελάτες τους με την "Προείσπραξη δικηγορικής αμοιβής" χωρίς την πληρωμή της οποίας απορρίπτεται η αγωγή του πελάτη στο δικαστήριο, χωρίς άλλη συζήτηση, έστω και αν πρόκειται για να ζητηθεί αναβολή για άλλη δικάσιμο.
  (3) Να υπάρχει υποχρεωτική παράσταση δικηγόρου σε κάθε συμβόλαιο που υπογράφεται και από κάθε ένα από τους συμβαλλόμενους και με αναλογική (ως προς την αξία του μεταβιβαζόμενου ακινήτου) αμοιβή τους, ακόμα και για να μεταβιβάσει κανείς μια γκαρσονιέρα, διαφορετικά δεν γίνεται μεταβίβαση.
  (4) Να διατηρηθεί η διάταξη του Κώδικα Δικηγόρων, σύμφωνα με την οποία αν ο πελάτης θέλει να αλλάξει δικηγόρο και να πάει σε άλλον, δεν επιτρέπεται ο άλλος να αναλάβει υπόθεση του πελάτη αν ο προηγούμενος δικηγόρος δεν υπογράψει ένα χαρτί που να λέει ότι έχει έχει εξοφληθεί πλήρως από τον πελάτη (έστω και αν δεν έχει συμφωνηθεί ρητά το ύψος της αμοιβής, θα τα βρούνε εκείνη τη στιγμή, αφού ο πολίτης μπορεί να καίγεται αν την επόμενη μέρα δικάζεται η υπόθεση του πελάτη). Περιέργως η τακτική αυτή δεν ισχύει - αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη μου - και με τους υδραυλικούς, αφού ο καινούργιος υδραυλικός θα έπρεπε να ζητάει προηγουμένως χαρτί από τον προηγούμενο υδραυλικό που να βεβαιώνει ότι έχει πληρωθεί και ικανοποιηθεί 100% από τον πελάτη του, αλλά και στην περίπτωση του καταστηματάρχη ειδών ένδυσης κλπ.

  B. Επίσης θα έχουν σειρά να καταλάβουν τη Νομική Σχολή οι Φαρμακοποιοί, οι οποίο θα θέλουν μέσα από την κατάληψη αυτή να διεκδικήσουν:
  (1) Να συνεχίσουν να εισπράττουν συγκεκριμένο ποσοστό από την τιμή των φαρμάκων που πουλάνε.
  (2) Να μην παίρνει άδεια φαρμακοποιού όποιος πτυχιούχος φαρμακοποιός βγαίνει από το Πανεπιστήμιο, αλλά κατά προτεραιότητα το παιδί του φαρμακοποιού ή η φαρμακοποιός που παντρεύεται το παιδί του φαρμακοποιού.
  (3) Να μην ανοίγουν τα φαρμακεία τη Δευτέρα απόγευμα, την Τετάρτη απόγευμα και το Σάββατο όπως γίνεται στην Ευρώπη.

  (Μετά έχουν σειρά και άλλοι. Θα ακολουθηθεί ακριβώς η ίδια διαδικασία που κατοχυρώθηκε, στρωματσάδα με κουρελούδες, διαπραγματεύσεις με τις πρυτανικές αρχές και την Αστυνομία, εισαγγελείς και μεταφορά μετά τα μεσάνυχτα σε άδειο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας κλπ)

  ……

 38. Misha avatar
  Misha 28/01/2011 09:29:46

  Στημένο κόλπο εξ αρχής για να ξεχαστεί το άγος του κουκουλώματος τής Μήζενς
  Πηγαίνουν τους ανθρώπους δυο βήματα από τον άγιο Παντελεήμονα, σε κτίριο ιδιοκτησίας νεοπασόκου , του ιδιοκτήτη της εταιρεία δημοσκοπήσεω Κ-ρησέρτς, με πορεία και χωρίς μπάτσους...
  Μόνο που δεν κάλεσαν τον ΛΑΤ να κάνει οπλασκήσεις και να αποδώσει τιμές...

  • Bodinus1576 avatar
   Bodinus1576 @ Misha 28/01/2011 10:06:03

   Κατάντια. Μίσα, επειδή τα ψάχνεις, πρέπει ο Τζεφ να έχει πολύ δυνατό επικοινωνιακό επιτελείο και δεν νομίζω ότι όφείλεται στον Σαραγκούση. Ξέρεις τίποτα για τους επικοινωνιολόγους του;

   • Misha avatar
    Misha @ Bodinus1576 28/01/2011 10:34:31

    Ε, έχει φέρει ενα σκασμό ξένους συμβούλους ...
    Μέχρι και την κόρη του Τζέμ, παλιού τουρκου ΥΠΕΞ

 39. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 09:35:44

  σε νεοκλασικο κτιριο.επιδοτουμενη η αναπαλαιωση?ετσι δεν ισχυει για τα νεοκλασικα?

 40. kiki avatar
  kiki 28/01/2011 09:42:26

  Αν λειτουργουσε το κρατος που δεν , αυτοι οι τυποι θα επρεπε να ειχαν οδηγηθει σε κρατητηρια αμεση δικη και απελαση, αμεσως, διοτι εκτος απο την ανομια καταληψης δημοσιου κτηριου, το οποιο πληρωνουμε οι φορολογουμενοι, αυτοι σαν παρανομοι ειχαν δικαιωμα ενος μηνος παραμονης και μετα φευγουν.Απο οτι ακουσα ειναι δεκα χρονια εδω.
  Ρωταω δεν μπορουν να ασκηθουν ποινικες ευθυνες απο πολιτες εναντιον των αρχων, λιμενικων που χωρις να κοιταξουν χαρτια τους βαλαν στο πλοιο, 250 δεν ειναι και λιγοι.Εναντιον των αστυνομικων αρχων Χανιων, που δεν εχει ελεγξει ολους αυτους μια και βρισκονται τοσο καιρο εκει, και δεν προερχονται απο χωρες που μπορουν να διεκδικησουν ασυλο πολιτικο.Εναντιον οποιου υπευθυνου μου ταραζει την κοινωνικη μου ησυχια.
  Αυτη την στιγμη, ο νομος Λακωνιας ,ειδικα η Σκαλα θυμιζει Λαχωρη, Αυγανοι Ουζμπεκοι Πακιστανοι και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε τριγυρνανε παντου , τους ελεγχει κανεις , δεν ειναι μεγαλες πολεις κυκλοφορουν, ερωτηση αστυνομια υπαρχει ? κρατος υπαρχει ? οχι.
  Εχει και επιπτωσεις αυτη η ιστορια στην υγεια των γηγενων , περυσι ειχαμε επιδημια ελονοσιας, νομιζα οτι ειχε εξαλειφθει η νοσος, αλλα.
  Επειδη εχουν δει πολλα τα ματακια μου, σαφως πιστευω οτι ειναι προβοκατορικη ενεργεια της κυβερνησης και με αυτους τους παλαβους η προβοκατορες της δηθεν παγκοσμιοποιημενης αριστερας, οι θλιβερες παραφυαδες της πολυπολιτισμικοτητας του Σημιτη, { Σας αρεσει η οχι πολυπολιτισμικοι θα γινουμε } για να μην ξεχναμε τα ελαστικα συνορα, κλπ , δεν γνωριζω αν μπορουμε καθεις να καταθετει αγωγες εναντιον καθε μιας αρχης η οποια αμοιβεται απο τους φορους μου, και δεν εκτελει τα καθηκοντα της στο ακαιραιο.
  Και δεν μπορω να δεχτω οτι ολοι αυτοι με την λογικη των κρατουντων θα γινουν ελληνες πολιτες καταργωντας καθε ενιαια συνταγματος , και θα βρουν ευκαιρια τωρα να τους κανουν ολους νομιμους και μετα με συνοπτικες διαδικασιες ελληνες.
  Αλλωστε οι προηγουμενοι παρανομοι , Αλβανοι και λοιπα με συνεχεις νομους γινονται νομιμοι.

 41. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/01/2011 09:44:20

  Έκκληση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων: «Την κρίσιμη αυτή στιγμή, καλούμε την Κυβέρνηση, όλα τα Πολιτικά Κόμματα αλλά και τις Πρυτανικές Αρχές να αναλάβουν κάθε δυνατή πρωτοβουλία ώστε να μην χρειαστεί η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Νομική Σχολή».

  Δεν εχω αλλα σχολια Φαηλε... ντροπη!

  ΠΠ

  • Tassos avatar
   Tassos @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/01/2011 09:52:45

   Ρε δεν παίρνει κι ο Μαγγίνας μερικούς στο κτήμα του? Να βγει ο Αντώνης ξεκάθαρα και να πει ότι θα απελάσει τους λαθρομετανάστες. Και να πει ότι θα αλλάξει τον νόμο περί ασύλου. Το ότι έκανε πρόταση νόμου τώρα καλό είναι αλλά να δεσμευτεί και για όταν είναι κυβέρνηση.

   • Misha avatar
    Misha @ Tassos 28/01/2011 10:28:44

    Τassos

    Προς τα πού θα απελάσεις και πόσους;
    Αφού δεν έχουν χαρτιά, δεν μπορείς να διαπιστώσεις τίποτε άλλο πλην της γλώσσας και του θρησκεύματος...
    Αραβικά όμως μιλούν από τον Λίβανο μέχρι το Μαρόκο!
    Και είναι 2-3 εκατομμύρια μέχρι σήμερα και έρχονται συνεχώς...
    Ευρωπη δε θέλαμε; Δουβλίνα και Μάαστριχτ και Σένγκεν;
    Ε, ας τα λουστούμε τώρα...
    Όταν θα ξυπνήσουμε θα έχει μιναρέ στην Ακρόπολη....

    • kiki avatar
     kiki @ Misha 28/01/2011 10:53:56

     @ Misha,
     Δεν μιλουν τα ιδια αραβικα , ολοι.Υπαρχουν περιπτωσεις που αιγυπτιοι δεν καταλαβαινουν τους τυνησιους.μιλουν διαφορετικες διαλεκτους , τελειως διαφορετικες οι Μαγκρεμπιτες απο τους Συρους η τους Παλαιστινιους.
     Ας παρουν μεταφραστες και εναν εναν να τους ελεγχουν απο που ειναι.Αν ειναι απο Β. Αφρικη δρομο, δεν μπορουν να παρουν πολιτικο ασυλο.
     Αντε ολοι κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημωνα.
     Γεμισαμε μουσουλμανους , και απαιτητικους κιολας,

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Tassos 28/01/2011 14:30:28

    Ο Αντώνης έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει τον λαθρονόμο στο σύνολο του. Ξεχνάς.

 42. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 28/01/2011 09:46:12

  Το ότι το κράτος που υφίσταται δεν λειτουργεί σαν κράτος, είναι γνωστό από καιρό. Το ότι θα έφθανε στο έσχατο αυτό σημείο εξευτελισμού, να συνδιαλλέγεται με τους λαθρο-εισβολείς, δεν το περίμενα ούτε στην επόμενη ζωή να το ζήσω.
  Από πότε κύριοι της εκάστοτε Κυβέρνησης καταδέχεστε να συνδιαλλέγεστε με τον Αλαβάνο, το Γιαννόπουλο, τον Κούρκουλα, τον Κωνσταντίνου και τα λοιπά σούργελα των σκοτεινών ΜΚΟ;
  Με ποια θεσμική ιδιότητα ο Αλαβάνος αναλαμβάνει χρέη διαπραγματευτή, εκπροσωπώντας άτομα που είναι παράνομα στη χώρα, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε έννοια Συντάγματος; Γιατί επιτέλους δεν εφαρμόζεται ο Νόμος, όπως τόσο εύστοχα ευαγγελίζονται οι φερόμενοι ως Πρωθυπουργός και Υπουργός των Εσωτερικών αντίστοιχα;
  Γιατί οι λιμενικοί τόσο στα Χανιά όσο και στον Πειραιά επέτρεψαν τον πλου, με άτομα στο καράβι που κινήθηκαν συντεταγμένα, δεν υπάρχουν πουθενά καταχωρημένοι στα ελληνικά μητρώα και ενδεχομένως να μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών;
  Γιατί κανένας μα κανένας αστυνομικός ούτε στον Πειραιά, αλλά ούτε και στην υπόλοιπη διαδρομή προς το κέντρο των Αθηνών δεν ενδιαφέρθηκε ούτε στο ελάχιστο να δει προς τα που κινείται αυτό το μπουλούκι;
  Αναπάντητα ερωτήματα που δυστυχώς δίνουν τροφή σε όλους τους "κακούς συνωμοσιολόγους"...

  • redteam avatar
   redteam @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 28/01/2011 10:04:23

   Ο Αλέκος Αλαβάνος είναι περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής εάν το ξέχασες αγαπητέ μου Πλούταρχε Λευκαδίτη. Από εκεί και πέρα σε παραπέμπω στο βίντεο που υπάρχει για να ακούσεις τι είπε για το άσυλο και τον Σαμαρά. Έχω βάλει δύο φορές τις ακριβείς δηλώσεις του που μιλάει γιατί δεν είναι Ελληνας όποιος μιλάει κατά του ασύλου, αλλά δεν το έβαλαν οι διαχειριστές του antinews.

   • Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
    Πλούταρχος Λευκαδίτης @ redteam 28/01/2011 11:23:39

    Ο Αλέκος Αλαβάνος και η Διεθνιστική Αριστερά την οποία εκπροσωπεί αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα για την καταπάτηση των όποιων δικαιωμάτων είχαν κατακτήσει οι λαοί και οι εργαζόμενοι στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων. Ααα, μην ξεχάσω να συμπεριλάβω και το ΚΚΕ και τους "αγωνιστές" της Παπαρήγας της καλής, που έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στους 'Απαράδεκτους"...
    Χρησιμοποιώντας αυτό το βήμα, θέλω να ρωτήσω, στη διάρκεια της τελευταίας εικοσαετίας, που πραγματοποιήθηκαν στην κυριολεξία κοσμογονικές αλλαγές, ποια η συνεισφορά της "Αριστεράς" στην προστασία των θεμελιωδών δικαιωμάτων των εργαζομένων, των Ελλήνων, της πατρίδας, του έθνους; ΚΑΜΙΑ - ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ... ΠΗΛΙΚΙΟ (που θα'λεγε και ο ανεκδιήγητος). Πηγαίνουν μπροστά τα κουρδισμένα ρομποτάκια του ΠΑΜΕ και οι λοιποί "χρήσιμοι ηλίθιοι" του συστήματος και στρώνουν το χαλί για τις χειρότερες αντεργατικές, ανθελληνικές πολιτικές... Μέχρις εδώ πραγματικά, είμαι απόλυτα εξοργισμένος με την όλη κατάσταση και με το απύθμενο θράσος των Τσιπροαλαβάνων...
    Και μια συμβουλή στα παιδιά του ΤΣΥΡΙΖΑ: Παιδιά ξεκουραστείτε, σε λίγους μήνες έχετε και τη Γιορτή "Υπερηφάνειας"...

 43. STATHIS avatar
  STATHIS 28/01/2011 10:10:27

  Τελικά , ότι δε μπόρεσαν και δε μπορούν να πετύχουν (τουλάχιστον όχι με την ίδια ευκολία) τα επαγγελματικά συνδικάτα και οι κλαδικές οργανώσεις κοινωνικών φορέων ( κοιν. εταίρων ), ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να το κάνουν οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες και οι (καλούμενοι) ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ τους ...... ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ "ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ" ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΠΕΤΥΧΑΝ ...... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ, σε πρώτη φάση , ΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΩΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ επίσης ΠΕΤΥΧΑΝ.

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ "ΑΙΤΗΜΑ" ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΤΟΥΝ ..... ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ (Ευρωπαίων) ΠΟΛΙΤΩΝ .!
  *Τα πρώτα μηνύματα προϊδεάζουν για τη συνέχεια ..... ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ,προς το παρόν , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ........ !!
  -ΗΔΩΜΕΝ !!!!-


  *Μιά άποψη.-

 44. Δόκ avatar
  Δόκ 28/01/2011 10:10:38

  Για όσους δεν το είδαν δείτε το βίντεο απο το 13' και μετά.
  h--p://www.skai.gr/player/TV/?MMID=210267

  Υπάρχει έστω και ένας να υποστηρίζει ότι δεν έκαναν κάποιοι παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών?

 45. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 28/01/2011 10:17:17

  Τελικά νόμος σ'αυτή τη χώρα υπάρχει;
  Ή μπορεί κάποιος επιτέλους να τον εφαρμόσει;
  Θα μου πείτε όταν διαφημίζεται καθημερινά η ατιμωρησία με πορίσματα Βατοπαιδίου και ζημενς,σκάνδαλο χρηματιστηρίου και ομολόγων,το Μαντέλη και τον Τσουκάτο να κυκλοφορούν ανενόχλητοι αλλά και συγχρόνως η πολιτεία να ψηφίζει πολυδιαφημίζοντας νόμους όπως αυτόν για το κάπνισμα ή για τη φοροδιαφυγή και να μην τηρείται τίποτα ,τότε τι να περιμένει κανείς από ένα πολίτη ή πολύ περισσότερο από ένα λαθρομετανάστη που για λίγα ευρώ γίνεται όργανο του κάθε Αλαβάνου και παντός αριστεριστή ;
  Ας δουν πώς σκοτώθηκε ο ηθοποιός Σεργιανόπουλος για να καταλάβουν γιατί κόπτονται οι κουλτουριάρηδες για τους μετανάστες!!!
  Εδώ και χρόνια έχουν στήσει εσκεμμένα ένα κοινωνικό-πολιτικό-οικονομικό χάος για να κρατούν την εξουσία και να ικανοποιούν τους χρηματοδότες τους και τώρα θέλουν να πιστέψουμε ότι θα μας σώσουν.
  Προσωπικά η υπομονή μου έλαβε τέλος.
  Απέλαση του ΓΑΠ τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!

 46. Δόκ avatar
  Δόκ 28/01/2011 10:19:25

  Πεταλωτής: οι μετανάστες είναι μετανάστες!

  h--p://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/01/blog-post_8081.html

  και στο τέλος λέει ειναι παράνομοι και ως αυτό αντιμετωπίζονται!!

  Τα χάπια μου ! Έλληνα ειναι κορόϊδο!

  • Δόκ avatar
   Δόκ @ Δόκ 28/01/2011 10:20:02

   Έλληνα είσαι κορόϊδο!

 47. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
  ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ 28/01/2011 10:21:41

  Τόσο μεγάλο μάλιστα που θα ξαναψήφιζε τον ΓΑΠ!!!!!!!!

 48. Tassos avatar
  Tassos 28/01/2011 10:21:50

  Και ένα ακόμη από τον "παρακολουθητή" του ΚΚΕ: Ανέβηκε δημοσίευση που έδινε με ονόματα και τοποθεσίες το πως στήθηκε η "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" από την αστυνομία. Εδινε ονόματα αστυνομικών και πώς στρατολόγησαν τους χρήσιμους ηλίθιους των Β.Π. Φυσικά σβήστηκε αμέσως από το ασφαλιτομήντια. Και περιμένουν κάποιοι από αυτήν την αστυνομία να συλλάβει τους λαθρομετανάστες...

  • Misha avatar
   Misha @ Tassos 28/01/2011 10:31:11

   Τάσο για τα γκρουπούσκουλα τυπου Σέχτας, τα λέμε και γράφουμε εδώ και μήνες...
   Οι ασφαλίτες είναι οι μέντορες τους , και οι σχεδιαστές των επιχειρήσεων τους...

 49. WY avatar
  WY 28/01/2011 10:21:54

  Επειδή σήμερα το πρωί στίς 04:30 π.μ,ή Ελλάς Ενταφιάσθη,καλό θά είναι όλοι μας νά ψάλλουμεν καί τόν επικήδειόν της!!!!

  Ωραιότατα γενικώς τά άρθρα σου Φαήλο,αλλά παραμένουν στό επίπεδο τής ""Στατικής Επιστήμης"" κι απλώς περιγράφουν τά διαχρονικά ''Δομικά'' προβλήματα τού ''Οίκου Μας'' καί μέ ΗΠΙΕΣ προτεινόμενες λύσεις,όπως λέγαμε πρίν λίγα χρόνια δλδ""Ήπια κοινωνικο-οικονομική Προσαρμογή!!!!!!!!

  Φαήλο,

  Eπειδή,όπως γνωρίζεις, ή Ιστορία Αδιαφορεί διά τούς Δειλούς Λαούς κι οί οποίοι ώς έκ τούτου,δέν Δικαιούνται νά διεκδικούν ""λόγους κι αιτίες ύπαρξης στίς σελίδες της'' ,οί Λαοί ,πού πράγματι Επιθυμούν νά Αναφέρονται καί νά Μηνμονεύονται από αυτήν( Ιστορία), έχουν,κατά τήν ταπεινήν μου γνώμην,δύο ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
  Ήτοι:

  1.- Επαναστατούν καί Ανατρέπουν Βίαια ό,τι τούς οδηγεί στόν ""Ιστορικόν Αφανισμόν/Περιφρόνησιν"".
  2.- Αρνούμενοι τήν όποια αντίδραση, παθητικά αποδέχονται αυτόν τόν δρόμον τού Αφανισμού/Περιφρόνησιν!!!

  Δυστυχώς καί πάλι κατά τήν ταπεινήν μου γνώμη,εμείς έχουμε επιλέξει τήν """2 λύση""""!!!!

  • Misha avatar
   Misha @ WY 28/01/2011 10:32:18

   Να ζήσουμε να την θυμόμαστε την μακαρίτισσα...

   • WY avatar
    WY @ Misha 28/01/2011 12:05:53

    Αμ δέ, πού θά ζήσουμε!!!!!
    Τό κυρτό Αλγερινό-Μαροκινό μαχαίρι,δέν τό αισθάνεσαι ήδη στόν λαιμόν σου????

    Όταν τό αισθανθής λοιπόν,θά είναι πολύ αργά καί διά ΄σένα,πού μάλλον σήμερα θεωρείς ότι θά ξεφύγης,εκτός κι άν ευρίσκεσαι σέ ασφαλή θέση αποφυγής τού μοιραίου, κατοικείς δλδ σέ άλλη Ευρωπαική χώρα καί μάς ειρωνεύεσαι!!!!!!

    • Misha avatar
     Misha @ WY 28/01/2011 12:45:56

     Σε πειρατικό κατοικώ, τσιγαράδικο που σπάει τις απαγορεύσεις του Βασιλάκη Καϊλα -Λοβέρδου και του μεγάλου υγιεινιστή Γεωργίου του Γ΄του μακρύτερου

 50. skeptomenos avatar
  skeptomenos 28/01/2011 10:25:03

  Αν μια μαγική δύναμη μάζευε όλους τους συριζέους της γης και τους άφηνε μόνους σε ένα εύφορο νησί, απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο.
  Μην τους αδικήσουμε το νησί έχει τα πάντα, εργοστάσια, σπίτια, πρώτες ύλες, τα πάντα όλα εκτός από βαρβάρους ,δηλαδή εμάς.
  Την πρώτη μέρα πάνε στον φούρνο για ψωμί έχουν μεν χρήματα αλλά δεν υπάρχει φούρναρης.
  Στην σπάνια περίπτωση που επιβιώσουν πηγαίνουν εκεί 2 εκατομμύρια πακιστανοί λαθρομετανάστες …αφήνω τον καθένα σας να σκεφτεί τι θα τους κάνουν.
  Κύριοι συριζέοι εμείς μπορούμε χωρίς εσάς, εσείς μπορείτε χωρίς εμάς?

 51. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 28/01/2011 10:35:38

  Δεν τα γράφω για το ΠΑΣΟΚ, τα γράφω για τη ΝΔ όποτε γίνει κυβέρνηση (και αν...):
  Μιλούσα σήμερα πρωί με φίλο μου, διπλωμάτη, στέλεχος του Υπ.Εξ. Κάτοικο κέντρου Αθηνών και προερχόμενο από τον κεντροαριστερό χώρο. Είναι αγανακτισμένος.
  Τον ρωτάω: Γιατί δεν εφαρμόζει η Ελλάδα τη μέθοδο της σαλαμοποίησης με τους λαθρομετανάστες;
  Εξηγούμαι με σαφήνεια:
  Παίρνεις πρώτα ΜΟΝΟ τους Μαροκινούς, αφού συνάπτεις συμφωνία με το Μαρόκο. Ξεκαθαρίζεις ποιος είναι Μαροκινός και μέσω έμπιστου διερμηνέα, γνώστη της μαροκινής διαλέκτου (στην αστυνομία ξεκαθαρίζουν ποιος είναι Βλάχος από Αλβανία μέσω ειδικού συνεργάτη, γνώστη της βλαχικής). Και από εκεί και πέρα, απέλαση.
  Πηγαίνεις στην επόμενη εθνότητα. Και ούτω καθ' εξής.
  Τον ρωτώ το φίλο μου: Γιατί δεν το κάνετε στο Υπ.Εξ; Αρμοδιότητά σας είναι.
  Δεν ήξερε να μου απαντήσει.
  Κατά τα άλλα, ναι, μου επιβεβαίωσε ότι οι "πρόσφυγες" της Νομικής ειναι Μαροκινοί και ο ίδιος επίσης φοβάται κοινωνική εξέγερση στην Αθήνα.

  Ειλικρινά, αν ειναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αυτή, είμαι διατεθειμένος ακόμα και να βγούμε από την ΕΕ, για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα, και απέναντι στους λάθρο και απέναντι στους έκνομους αριστεριστές.
  Και τις διάφορες ΜΚΟ να τις θέσουμε εκτός νόμου.

  • Misha avatar
   Misha @ ΒΙΣ 28/01/2011 10:42:59

   ΒΙΣ
   Η έξοδος από την ΕΕ είναι ΟΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΙΑ.
   Τα υπόλοιπα εθνικοπατριωτικά που ακούγονται είναι ιριδίζουσες πομφόλυγες , όταν για να βάλεις νάρκη στα σύνορα σου πρέπει να πάρεις άδεια από τον χ μεσαίο υπάλληλο του ΔΝΤ και της ΕΕ, τον κάθε τυχάρπαστο Αλμούνια , τη στιγμή που απέναντι σου υπάρχουν 60 γιγαντογέφυρες και 1000 αποβατικά ....

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ Misha 28/01/2011 10:59:25

    Η ειλικρινεια των αποψεων σου θα εξαρτηθει απο το αν παρ ολα αυτα εισαι μονο κατα της Ευρωπης και υπερ του ΝΑΤΟ και της συμμαχιας με το Ισραηλ καθως αυτοι δεν σου ζητουν καμμια αποστρατιωτικοποιηση.

    • Misha avatar
     Misha @ ψυχραιμια 28/01/2011 11:06:38

     Χα, ΝΑΤΟ -Ισραήλ;
     Τι μας λες ,ρε Ψυχραιμία;
     Μήπως να κάνουμε και δήλωση μετανοίας στον Μπίμπο και τον Ρόντος; Το έχετε χάσει τελείως;

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Misha 28/01/2011 12:05:13

      Καθολου.Επισημαινω οτι ο αντιευρωπαισμος σου εχει αλλα κινητρα και οχι την προστασια της χωρας απο τη μεταναστευση.
      Οι ευρωσκεπτικιστες αλλων χωρων της Ευρωπης πραγματι εχουν αντιρρησεις για τις ντιρεκτιβες της ΕΕ αλλα δεν εχουν κανενα προβλημα με αλλες συμμαχιες που δεν επιβαλλουν στη χωρα τους υποχρεωσεις αποστρατιωτικοποιησης.
      Aυτο φυσικα φαινεται και απο κατα καιρους αντιφατικα περι φτωχοδιαβολων και καλων μεταναστων που γραφεις.

     • Misha avatar
      Misha @ ψυχραιμια 28/01/2011 12:43:58

      Προφανώς και η ΕΕ δεν μάς βλάπτει μόνο στο επίπεδο της μετανάστευσης.Μας βλάπτει σε οικονομικό και ΚΥΡΙΩΣ σε πολιτισμικό επίπεδο...
      Η συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ και σε παρα ΄φυσιν συμμαχίες με τους Σιωνιστές παράγουν διαχρονικά τερατωματα τύπου Αττίλα...

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Misha 28/01/2011 13:30:38

      Παραμυθια της μεταπολιτευσης.Αν συμμετειχαν καποιοι μη Τουρκοι στρατιωτικοι στον Αττιλα ησαν οι Πακιστανοι που συνεκπαιδευονταν μαζι τους.

     • Misha avatar
      Misha @ Misha 28/01/2011 14:28:37

      Αστειεύεσαι προφανώς.
      Όσο παραμύθια ήταν και τα εκατομμύρια δολλάρια που δοθηκαν σε νεοφιλελεύθερους και ροζ ελληνοφωνους για την προωθηση του σχεδιου Αναν
      Έχω μιλήσει με κυπριους που πολέμησαν στον Αττίλα και είχαν πιάσει άγγλους πιλότους αεροσκαφων με τουρκικά διακριτικά, που κατερρίφθησαν...

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ ΒΙΣ 28/01/2011 10:53:20

   Aυτο μη νομιζεις οτι δεν ειναι κολπο των αντιευρωπαιστων.Πρωτα υπογραφουν μια δυσμενη συνθηκη και μετα βαζουν τους δορυφορους τους να κατηγορουν την Ευρωπη γιατι ζητει την εφαρμογη της.
   Ο Αλαβανος ζητει καταληψη των γραφειων της ΕΕ και δεν λεει τιποτα για το ΓΑΠ που υπεγραψε τη συνθηκη Δουβλινο 2.
   Το ΕΔΑΔ (Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων) υπαγεται στο Συμβουλιο της Ευρωπης οπου συμμετεχουν ολες οι χωρες της ηπειρου -και η Τουρκια - και δεν εχει σχεση με την ΕΕ.
   Η αποναρκοθετηση των συνορων εγινε μετα απο συμφωνια υπο την αιγιδα του ΟΗΕ.
   Πρεπει να ξεχωριζουμε μεταξυ των διεθνων οργανισμων και να εγκαλουμε τους Ελληνες που υπογραφουν συνθηκες που δεν συμφερουν.

   • Misha avatar
    Misha @ ψυχραιμια 28/01/2011 11:22:07

    «Η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει από την ΕΕ να αλλάξει η συνθήκη που λέγεται Δουβλίνο 2, και σύμφωνα με την οποία πρόσφυγες και μετανάστες μένουν στη χώρα εισόδου, και δεν τους επιτρέπεται να φύγουν σε άλλες χώρες»

    Από συνέντευξη του Αλ.Αλαβάνου στον ΑΝΤ1

    • Misha avatar
     Misha @ Misha 28/01/2011 11:22:39

     στις 29/10/2010

    • ψυχραιμια avatar
     ψυχραιμια @ Misha 28/01/2011 12:10:07

     Γιατι δεν καταγγελλει τον Παπανδρεου που την υπεγραψε;
     Υποτιθεται οτι κανει σκληρη αντιπολιτευση και τον ονομαζει "Τσολακογλου",κατοχικο κλπ.
     Γιατι μεσα στα κατοχικα εργα του Παπανδρεου δεν βαζει και το Δουβλινο - 2;
     Μηπως γιατι δεν θελει να προσελκυσει τη προσοχη του κοινου στο οτι η κατοχη και η εθνικη ανεξαρτησια δεν κινδυνευει μονο απο μνημονια αλλα και απο μετακινησεις πληθυσμων καθως ο ΙΔΙΟΣ υποστηριζει αυτες τις μετακινησεις;
     Γιατι ζητει την καταληψη των γραφειων της ΕΕ στην Αθηνα για μια συνθηκη που η Ελλαδα υπεγραψε με τη θεληση της και οχι του Μαξιμου οπου βρισκεται αυτος που την υπεγραψε και τον οποιο απειλει με φυγη με ελικοπτερο αλλα μονο για το μνημονιο και οχι για το Δουβλινο 2 που ειναι πολυ περισσοτερο αδικαιολογητο μια και δεν τον πιεζε κανεις;

     • Misha avatar
      Misha @ ψυχραιμια 28/01/2011 12:34:18

      Γιατί η ΕΕ είναι στη βάση του προβλήματος και της σημερινής κατοχής της χωρας και του προβλήματος της συσσωρευσης μεταναστών.

  • skeptomenos avatar
   skeptomenos @ ΒΙΣ 28/01/2011 11:16:13

   Όλοι αυτοί έρχονται εδώ επειδή είμαστε ελκυστικός προορισμός.
   Εμείς όχι μόνο δεν πρέπει να τους διώξουμε αλλά πρέπει να ευχόμαστε να έρθουν και άλλοι .
   Εάν εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει, όλοι αυτοί θα φύγουν τρέχοντας.

   • skeptomenos avatar
    skeptomenos @ skeptomenos 28/01/2011 11:28:52

    Στον ΒΙΣ απευθυνόταν αυτό σχετικά με την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών.

 52. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 10:44:31

  ποια ευρωπαικη ενωση μωρε?κοιτα τι εκανε ο σαρκοζι και ο μπερλουσκονι.τις τους κανανε?κατι πηγε να πει η βελγιδα και της απαντησς ο σαρκοζι,ξερετε πως.η ευρωπη δεν αντεχει αλλο.κατι πολυπολιτισμικα αριστεριζοντα και σοσιαλιζοντα μπουμπουκια στην ιταλια εχουνε να δουνε εξουσια μην πω απο ποτε.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ φωτεινη 28/01/2011 10:56:05

   Ακριβως.Ειναι καθαρα εσωτερικο το ζητημα και καθε μερα βλεπουμε τους αριστερους να πουλανε ταυτοχρονα αντιευρωπαισμο και μεταναστολαγνεια.

  • Misha avatar
   Misha @ φωτεινη 28/01/2011 11:04:48

   Φωτεινή

   Αν εννοείς το αίσχος της εκδίωξης των ρουμάνων τσιγγάνων από τον Εβραίο (πώς στην ευχή θεωρούνται ευρωπαίοι οι κεντροασιάτες εβραίοι είναι άλλη ιστορία ...) Σαρκοζύ, θα διαφωνήσω.

   Γιατί δεν διώχνει και τους βορειοαφρικάνους και τους εκ των υποσαχαρίων αποικιών που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες της Φραγκίας;

   Σιγά μη συγκρίνουμε τον κ.Μπρούνι της αποικιοκρατικής Γαλλίας με τα δικά μας... Εκεί έφτιαξαν λεγεώνα των ξένων...

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ Misha 28/01/2011 12:12:02

    Γιατι αυτοι εχουν ηδη παρει γαλλικη υπηκοοτητα απο αλλες κυβερνησεις.

    • Misha avatar
     Misha @ ψυχραιμια 28/01/2011 12:41:27

     Όπως πήρε κι ο παππους του υπηκοότητα;
     Που έκανε μικτό γάμο με γαλλίδα ;
     Με το ουγγροεβραϊκό του μπακγκράουντ δεν τον παίρνει να παριστάνει την Ιωάννα τής Λοραίνης που θα διατηρήσει τη Φραγκία απείραχτη από τους εισβολείς...

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Misha 28/01/2011 13:33:09

      Δεν παριστανει καμμια Ιωαννα της Λωρραινης.
      Το γαλλικο εθνος δεν βασιζεται σε βιολογικες καταγωγες αλλα στις αρχες της γαλλικης επαναστασης και οποιοσδηποτε μπορει να γινει Γαλλος αν τις αποδεχεται υπο συγκεκριμενους νομους.
      Αυτο δε σημαινει οτι μπορει να μπαινει ο καθενας αυθαιρετα και οποτε του γουσταρει μεσα.

     • Misha avatar
      Misha @ ψυχραιμια 28/01/2011 14:32:32

      Ο νόμος που εκανε το ουγγροελληνοεβραίο Σαρκοζύ προεδρος της Γαλλικης Δημοκρατίας, δε μπορεί να αρνηθεί τίποτα στα θύματα της γαλλικής αποικιοκρατίας.
      Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο...
      Οι φεουδάρχες θα πληρωσουν με το αίμα των λιγοστών παιδιών τους τα εγκλήματα τους .
      Οι τουρκοι έβγαλαν ήδη και προεδρο κόμματος στην χωρα του Ράιχ...σε λιγο καιρό θα έχουν και πρωθυπουργό.

  • Orestios avatar
   Orestios @ φωτεινη 28/01/2011 15:44:57

   +10000 φωτεινή
   Η ΕΕ είναι φωλιά από ιδεοληπτικές σοσιαλιστικές κατσαριδες

 53. Γιώργος Β Χ" avatar
  Γιώργος Β Χ" 28/01/2011 11:34:35

  Για ποιους συνδικαλιστές μιλάμε ρε παιδιά; Μήπως για τους εγκάθετους των κομμάτων που κάνουν κουμάντο στα ΑΕΙ και τους καλοπιάνουν όλοι για να κάνουν τη δουλειά τους; Καταλάβατε ποιους λέμε ε; Αυτούς που ανοίγουν διάπλατα την πόρτα σ΄ όλους όσους καταγγέλλει ο γράφων για "βάνδαλους, φασίστες, πρεζέμπορους κι επαναστάτες του κώλου" Να προσθέσουμε κι εμείς:
  Αυτούς που παίρνουν πτυχία που δεν τους αξίζουν, μόνο και μόνο γιατί τους πατρονάρει κάποιο κόμμα. Ίσως αν ρωτήσει ο κος Κρανιδιώτης στις φοιτητικές οργανώσεις του κόμματός του, να ξέρουν να τον διαφωτίσουν.

 54. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 28/01/2011 11:36:52

  Ποιός πληρώνει το ενοίκιο του νεοκλασικού (!) που στεγάζει τους Μαροκινούς ακτιβίστες;

  Ποιός εγγυάται ότι το πολύ σε 15 μέρες θα έχουν φύγει; Και αν φύγουν θα πάνε πού;

  "Για απόψε τουλάχιστον οι μετανάστες απεργοί πείνας θα εγκατασταθούν στο ισόγειο του κτηρίου και οι αλληλέγγυοι θα βρίσκονται στον κήπο." N/E

  Αυτό λέγεται ενοικιαζόμενη εξέγερση, και στο βάθος κήπος...

  Να και το κόμμα το καλό:

  «Η εξέλιξη με την αποχώρηση των μεταναστών από τη Νομική δεν εξαφανίζει τις ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που πρέπει να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα των μεταναστών», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.

  Εγώ υπερθεματίζω σε υπαρκτό σοσιαλισμό και λέω ότι η κυβέρνηση πρέπει άμεσα να κάνει ότι θα έκανε η πάλαι ποτέ σοβιετική κυβέρνηση αν κάποιοι κατελάμβαναν κεντρικό κτήριο της Μόσχας.

 55. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 11:38:31

  αναφερομουν γενικα στο οτι οι κανονες καταστρηγουνται.

 56. ΠαναγιώτηςΖ avatar
  ΠαναγιώτηςΖ 28/01/2011 12:48:37

  Πολύ "φοβάμαι" ότι η τόσο πολυδιαφημισμένη απεργία πείνα τους είναι κάτι αντίστοιχο του ραμαζανιού. Δηλαδή από την ανατολή του ηλίου μέχρι την δύση του δεν τρώνε και δεν πίνουν τίποτα (οι μουσουλμάνοι) αλλά από την δύση του ηλίου έως την ανατολή τρώνε και κάνουν τα πάντα!
  Κάτι σαν την συμπεριφορά ορισμένων αριστερών "επαναστατών" με προοδευτικά και αριστερά τσιτάτα πάντα έτοιμα στα χείλη που έχουν όμως δεξιότατη τσέπη και ψηφίζουν σχεδόν πάντα πασόκ για να μην βγεί "η επάρατη δεξιά" και για ξεκάρφωμα όταν το πασόκ βουλιάζει κάνα συν. Παραδείγματά πολλά και σίγουρα όλοι γνωρίζουμε κάποιο αντίστοιχο άτομο.

 57. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 28/01/2011 14:17:25

  Μερικά ασύντακτα ερωτήματα: Εχουν κάποια ιδιαίτερη ποιότητα
  οι λαθρομετανάστες της Κρήτης έναντι των ομοίων τους των Αθηνών, οι
  οποίοι μάλιστα της πρωτεύσουσας αριθμούν και σε χιλιάδες χιλιάδων,
  και έπρεπε για αυτό να κληθούν εκείνοι από το νησί ώστε να κάνουν
  την κατάληψη με επιτυχία; Αληθεύουν αυτά που περιγράφει το
  ιστολόγιο Φιλοτιμία για τις στενές σχέσεις των
  λαθρομεταναστών εκ Κρήτης με το ΠαΣοΚ Χανίων; Πιστεύει το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών και οι
  οργανώσεις που αντιπροσωπεύει, πως ο ενδεδειγμένος τρόπος για τον
  αγώνα του, είναι η κατάλυση της νομιμότητας; Τι γνώμη έχουν οι
  αρχές και τα ιδρύματα (δημόσια ή της Ευρωπαϊκής Ενωσης), που
  χρηματοδοτούν το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών, για αυτή την κατάλυση
  της νομιμότητας που γίνεται με δικά τους χρήματα; Την επικροτούν
  άραγε; Θα συνεχίσουν την χρηματοδότηση; Πιστεύει κανείς πως μια
  χώρα διαλυμένη και στα πρόθυρα της χρεωκοπίας σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, μπορεί
  να αντέξει 2 εκατομμύρια μετανάστες σε ένα σύνολο 10 εκατομμυρίων,
  και να τους εντάξει στο παραγωγικό της δυναμικό; Μια επιχείρηση
  μεταφοράς 300 ανθρώπων από την Κρήτη στην Αθήνα και η κατάληψη
  δημοσίου κτιρίου απαιτεί οργάνωση και οικονομικούς πόρους. Θα
  ασκήσουν ποινικές διώξεις οι εισαγγελείς στους αυτουργούς και στους
  οργανωτές αυτής της επιχείρησης; Αφαίρεσε μήπως το ελληνικό δημόσιο
  ή το ελληνικό κράτος τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών ή μήπως τους
  τα αρνήθηκε (και από που συνάγεται αυτό;) και τώρα του ζητούν να
  τους τα επιστρέψει; Εχουν με κάποιον τρόπο βεβαιωθεί οι έλληνες
  οργανωτές αυτής της κατάληψης, που βοηθούν τους λαθρομετανάστες να
  "διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους", αν αυτοί οι λαθρομετανάστες
  είναι τόσο φανατικοί με τα δικαιώματα και των άλλων ανθρώπων, και
  αν έχουν επιδείξει ανάλογη δυναμική στάση στις χώρες τους όταν
  καταπατούνταν τα δικαιώματα των συνανθρώπων τους και των
  συμπατριωτών τους; Και ειδικά των αδυνάμων όπως είναι οι γυναίκες
  και τα παιδιά; Τι θα συμβεί και πως θα αντιδράσει το καθεστώς αν
  και άλλες ομάδες, ελλήνων αυτή τη φορά, όπως οι της Κερατέας ή του
  κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, υιοθετήσουν τις αγωνιστικές μεθόδους των
  μεταναστών και αρχίσουν την μαζική κατάληψη δημοσίων κτιρίων; Μήπως
  αυτός ήταν ο στόχος αυτής της επιχείρησης κατάληψης του κτιρίου
  στην Νομική Αθηνών, να δώσει δηλαδή το “καλό παράδειγμα” υπέρβασης
  της νομιμότητας και σε άλλους; Πόσο κοντά θα είναι ο μέσος έλληνας
  πολίτης, ο φοβισμένος από το πλήθος των λαθρομεταναστών και την
  εισαγόμενη εγκληματικότητα, ο οργισμένος από την γενική ανομία, ο
  γονατισμένος από τα άδικα βάρη, και κυρίως ο κακο-πληροφορημένος
  έλληνας πολίτης, βλέποντας τέτοιου τύπου καταλήψεις δημοσίων
  κτιρίων να ζητήσει μόνος του σκλήρυνση της καταστολής από την
  κυβέρνηση και ίσως στρατιωτικό νόμο; Μήπως τέτοιου τύπου κινήσεις
  που με την αποσταθεροποίηση που φέρνουν εξαιτίας της αμφισβήτησης
  και της κατάλυσης της νομιμότητας δίνουν το καλύτερο πρόσχημα για
  πρόωρες εκλογές υπό το κράτος μάλιστα έκτακτης κατάστασης και
  σκλήρυνσης της καταστολής ή φίμωσης της πολιτικής κριτικής; Μήπως
  τέτοιου τύπου κινήσεις ξεστρατίζουν την προσοχή μας από τα πολύ
  πολύ πιο σημαντικά που είναι το τρέχον οικονομικό μας χάλι, η
  κατοχή της Τρόϊκας και η κομματική ανεπάρκεια; Θραξ
  Αναρμόδιος

  • kiki avatar
   kiki @ Θραξ Αναρμόδιος 28/01/2011 19:49:04

   @ Θρακα,
   Οχι μηπως σιγουρα.
   Απο τις πιο καλοστημενες προβοκατσιες ειναι.
   Ειδαν και αποειδαν οτι παρα τις παροτρυνσεις οι ελληνες δεν κουνανε για βιαιες εξεγερσεις , και αποφασισαν να το σπρωξουν το πραγμα.
   αυτο λεω απο χθες, οτι διπλα καραδοκουν αλλοι αδελφοι μεγαλοιδεατες μουσουλμανοι .Σημερα κανουν καταληψεις και σε αλλες πολεις της χωρας οι ιδιοι.
   Πως το ειπαμε πρωτα Δεος και σοκ, και τωρα Τρομος και Εξαθλιωση με καταστολη .

 58. sakis avatar
  sakis 28/01/2011 14:23:20

  Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο ακραία και φασιστική οργάνωση της αριστεράς που ο μόνος λόγος ύπαρξης του είναι να φέρει το χάος και την καταστροφή και φυσικά υποστηρίζει άκριτα τους λαθρομετανάστες γιατί ξέρει απο εδώ και πέρα από'κει θα προέρχονται οι μελλοντικοί του ψηφοφόροι.Και είναι αστείο να κατηγορεί ως ακροδεξιούς εκείνους που διαφωνούν μαζί του ένα κόμμα σαν το ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζει όλα τα ακροαριστερά,εξτρεμιστικά και περιθωριακά στοιχεία τύπου κουκουλοφόρων και αναρχικών και όπου μέλη του αποτελούν πολλές φορές συνήγοροι υπεράσπισης ακροαριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων και που εκθειάζουν την αριστερή βία και τον αριστερό φασισμό.Οι ''ανθρωπιστές'' των βορείων προαστίων που θέλουν να φιλοξενήσουν 3 δισ φτωχών του πλανήτη στην Ελλάδα γιατί 'οπως λένε όλοι είναι ''αδέρφια'' μας αλλά αν τους ρωτήσεις γιατί δεν φιλοξενούν κανέναν πεινασμένο,''αδελφό'' τους σπίτι τους σαν ''υπερδημοκράτες'' και ''υπερανθρωπιστές'' που είναι κάνουν τον Κινέζο και προσπαθούν να αλλάξουν θέμα συζήτησης.Μακάρι όπως μάχονται για τους λαθρομετανάστες που δήθεν τους έπιασε ο πόνος να μάχονταν και για τους Έλληνες.Ακούς εκεί αντί να τους μπαγλαρώσουνε και να τους στείλουν πακέτο στις πατρίδες τους συζητάνε μαζί τους σε ποιό κτίριο να πάνε που να έχει όλα τα κομφόρ,θέρμανση,νερό,μπάνιο,τουαλέτες λες και έκαναν πενταήμερη ας τους στείλουν στην βίλα του Λαζόπουλου αυτός σαν μέγας ''ανθρωπιστής'' θα καταλάβαινε τον πόνο τους και με μεγάλη προθυμία θα τους φιλοξενούσε(εδω γελάμε) να κάνουν στρωματσάδα στα υπερπολυτελή πλακάκια του.

  • Orestios avatar
   Orestios @ sakis 28/01/2011 15:47:01

   Οι φασίστες πάντα ήταν στο Σοσιαλιστικό φάσμα.

   • Misha avatar
    Misha @ Orestios 28/01/2011 17:08:07

    Ορέστιε ξεκόλλα

    Ο Φράνκο της Γκερνίκα, ο Πινοσέτ , ο Βιντέλα, ο Μπατίστα, ο Μάρκος, ο Αμιν Νταντά, ο Πήτερ Μπόθα και άλλοι πολλοί σοσιαλιστές ήταν;

    • Θραξ Αναρμόδιος avatar
     Θραξ Αναρμόδιος @ Misha 28/01/2011 17:24:01

     Για τον Πήτερ Μπόθα δεν ξέρω, αλλά έχω υποψίες για τον Πήτερ Παν. Και είμαι πέρα για πέρα σίγουρος για τον Κάπτεν Χοοκ. Δεν μπορεί με τέτοια φάτσα να μην είναι σοσιαλιστής αυτός.

     Θραξ Αναρμόδιος

     • Misha avatar
      Misha @ Θραξ Αναρμόδιος 28/01/2011 19:21:46

      Xoxoxoxo...τωρα που το λες κι αυτός με τα πράσινα ο Ρόμπιν Χουντ , ολόιδιος με τον ΓΑΠ ντυμένο μαργαριτούλη είναι ...

      Χούντ- χούντας ταιριάζει και το νικ του ! :)

  • Makedonas Thessalonikios avatar
   Makedonas Thessalonikios @ sakis 04/02/2011 03:19:27

   Pes to ederfe,ta tsoglania,oi koultouriarides,mpempides,kompleksikoi,sa ton arxigo tous,ksetsipotoi,alla me styl.
   Apoktisan kai foni,kai as mi gemizoun oute tram.

 59. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 28/01/2011 14:29:49

  Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr , ο Κωνσταντίνος Ρουτζούνης ιδιοκτήτης του νεοκλασικού στο οποίο μεταφέρθηκαν οι μετανάστες τα χαράματα και βρίσκεται επί των οδών Πατησίων και Ηπείρου, είναι φίλος του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόση Πελεγρίνη.

  Και όχι μόνο αφού ο Ρουτζούνης έχει την Κάππα Research , μία από τις κυριότερες εταιρείες δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα και διατηρεί πολύ στενές επαφές με κορυφαίους αξιωματούχους του ΠΑΣΟΚ.

  Το νεοκλασικό που ενοικίασε είναι πολυτελές και είναι ένα ερώτημα το πόσα χρήματα θα εισπράξει και από ποιον για τις υπηρεσίες στέγασης που προσφέρει.

  Υ.Γ. καί λίγο διαπλεκόμενο αλισβερίση δεν λείπει ουτε και σε αυτήν την περίπτωση!!

  • Misha avatar
   Misha @ Δημήτρης 28/01/2011 14:34:08

   δωρεάν το παραχωρεί το κτίριο.
   σε δευτερη φάση όλο και κάποιοι πρότζεκτ με ευρωπαικές επιδοτήσεις θα στηθει... ;)

   • Orestios avatar
    Orestios @ Misha 28/01/2011 15:48:26

    Οι μεγάλες μπίζνες γίνονται μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.
    χο χο χο
    Έτσι δεν αθώωσαν και τους μιζαδόρους της Siemens?

 60. ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ avatar
  ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΣ 28/01/2011 14:38:38

  Πρώτα από όλα φταίει το κράτος. Αυτή είναι η ρίζα του κακού. Ρίξτε μιά ματιά στους χορηγούς του Φόρουμ (όπως και του CDRSEE και ένα σωρό σχετικών ΜΚΟ). Από εκεί ξεκινάνε όλα. Αν όλοι αυτοί οι καλοθελητές δεν ήταν (και) κρατικοδίαιτοι και δεν έρεαν τα μπικικίνια, τότε απλά θα ήταν στην ανεργία. Ψάξτε να βρείτε πώς το ελληνικό (;) κράτος (;) επιχορηγεί και συντηρεί το μοντέρνο παρακράτος και τότε θα διαπιστώσετε ότι οι Παπουτσήδες και οι πρυτάνεις και οι Νταλάρες κλπ είναι απλά και μόνο οι κομπάρσοι ή μάλλον ούτε καν οι κομπάρσοι αλλά οι γιρλάντες και το ντεκόρ τής παράστασης...

  Δεν θα άξιζε ίσως τον κόπο να γίνει ένα ρεπορτάζ και μία ανάρτηση για τη χρηματοδότηση όλων αυτών;

 61. Μάνος avatar
  Μάνος 28/01/2011 15:01:05

  Μπορεί, φίλε Φαήλο, ο Συνασπισμός του Αλαβάνου και της παρέας του να έκανε πάλι το σόου του, αλλά η Κυβέρνηση και το "σύστημα" που την υποστηρίζει άφησε να εξελιχθεί η κατάσταση, όπως εξελίχθηκε, για να συζητάμε και να ασχολούμαστε μ' αυτό το θέμα και όχι με τα άλλα δυσάρεστα γι αυτή θέματα, όπως η οικονομική κατάσταση και το φιάσκο της εξεταστικής για τη siemens..Λες, φίλε, να είναι τυχαίο που έσκασε αυτό το θέμα αμέσως μετά την κατάθεση του πορίσματος και τη γενική κατακραυγή κατά του "συστήματος" της διαφθοράς και της διαπλοκής, που ακολούθησε; Κάθε συζήτηση περί siemens εξαφανίστηκε και το σχέδιο συγκάλυψης του τεράστιου αυτού σκανδάλου προχωρεί ακάθεκτα. Χρησιμοποιήθηκε, δηλαδή, το περίφημο "ΑΣΥΛΟ", που υπάρχει για να βρίσκουν άσυλο όλοι αυτοί οι ψευτοαριστεροί και ψευτοεπαναστάτες, ως άσυλο των διεφθαρμένων πολιτικών και των αχυρανθρώπων του "συστήματος". Ελπίζω, ο Ελληνικός λαός να έχει πια ξυπνήσει και να μη πέφτει στις παγίδες αποπροσανατολισμού, που του στήνει το διεφθαρμένο οικονομικο-πολιτικό σύστημα που μας κυβερνά..

 62. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 28/01/2011 17:14:37

  Misha θες να αποκρύψεις το γεγονός ότι και ο Διάβολος είναι σοσιαλιστής;

  Θραξ Αναρμόδιος

 63. βαγόνι avatar
  βαγόνι 28/01/2011 17:56:37

  ...κι' η άλλη μισή η ντόπα, φαντάζομαι!
  και για λίγο χαμόγελο:
  τί λέει ένας λαθρό- στη μάνα του όταν τήν παίρνει
  τηλέφωνο; ...-Μαμά, μπήκα στη Νομική!

 64. Θοδωρής Λακεδαιμόνιος avatar
  Θοδωρής Λακεδαιμόνιος 28/01/2011 19:42:09

  Φαήλε, μπορούμε να σκεφτόμαστε ....δεν το έχουν απαγορεύσει ακόμα!!!!
  "....Οι παράνομοι δεν θα επιβάλουν τον τσαμπουκά τους στους νόμιμους πολίτες αυτής της χώρας. Η απάντηση στους εκβιασμούς πρέπει να είναι αυστηρή καταστολή, εφαρμογή του Νόμου μέχρι κεραίας. Σύλληψη, δίκη, καταδίκη, απέλαση. Οι ηθικοί αυτουργοί δεν μπορούν να απελαθούν, πώς να χάσουμε τέτοια τεφαρίκια αλλά πρέπει να πάει και σ΄ αυτούς ο λογαριασμός. Με τόκο. Αλλιώς η ιστορία αυτή θα αποτελέσει την αρχή ενός ντόμινο κοινωνικής και εθνικής αποσύνθεσης."

 65. Πετραν avatar
  Πετραν 28/01/2011 23:02:45

  Άλλο ενα μπραβο για το αρθρο σας κ.Κρανιδιωτη...

  Τελικα το πιο ευκολο σε αυτην την χωρα ειναι να το παιζεις αλληλεγγυος, αριστερος, προοδευτικος και παραλληλα να εισαι ανθελληνας, εχεις στα ποδια σου αστυνομια, εισαγγελεις, κομματα, εφημεριδες........κανεις οτι θελεις και κανεις μα κανεις δεν μπορει να σε πειραξει.....δυστυχως αλλη μια επιβεβαιωση σου Φαηλε, είμαστε μια χωρα Μπαστε Σκυλοι.....

 66. PAΝ.ΚΑΡ avatar
  PAΝ.ΚΑΡ 28/01/2011 23:22:26

  Συμφωνούμε οι περισσότεροι με το άρθρο σας κυρ Φαήλο.Ομως ξεχάσατε να καυτηριάσετε σε αυτό και τους δικούς μας.Τους Ελληνάρες ντε.Και εννοώ,
  αυτούς που τους είχαν τόσα χρόνια,με δέκα[10] ευρώ μεροκάματο,ένα κομμάτι ψωμί και βέβαια παντελώς ανασφάλιστους,γιά να τους μαζεύουν τα οπωρωκηπευτικά τις ελιές κλπ κλπ και να κονομάνε αυτοί,καθήμενοι στις καφετέριες και πίνοντας τσικουδιές ή ουίσκυ ['οπως γίνεται στη Σκάλα,Μολάους,Μεσσηνία και αλλού από τις 09.00 το πρωί] πόσο λιγότερο ''ένοχους''-ως νομικός-τους κρίνεται?

 67. nai avatar
  nai 29/01/2011 00:48:02

  ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

  ΤΜΗΜΑ Α': Μορφή του πολιτεύματος
  Άρθρο 1
  1.Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
  2.Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
  3.Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
  Άρθρο 2
  1.Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.
  2.Η Ελλάδα, ακολουθώντας τους γενικά αναγνωρισμένους κανόνες του διεθνούς δικαίου, επιδιώκει την εμπέδωση της ειρήνης, της δικαιοσύνης, καθώς και την ανάπτυξη των φιλικών σχέσεων μεταξύ των λαών και των κρατών.
  ΤΜΗΜΑ Β': Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας
  Άρθρο 3
  1.Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, που γνωρίζει κεφαλή της τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, υπάρχει αναπόσπαστα ενωμένη δογματικά με τη Μεγάλη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης και με κάθε άλλη ομόδοξη Εκκλησία του Χριστού· τηρεί απαρασάλευτα, όπως εκείνες, τους ιερούς αποστολικούς και συνοδικούς κανόνες και τις ιερές παραδόσεις. Είναι αυτοκέφαλη, διοικείται από την Ιερά Σύνοδο των εν ενεργεία Αρχιερέων και από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο που προέρχεται από αυτή και συγκροτείται όπως ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας, με τήρηση των διατάξεων του Πατριαρχικού Τόμου της κθ' (29) Ιουνίου 1850 και της Συνοδικής Πράξης της 4ης Σεπτεμβρίου 1928.
  2.Το εκκλησιαστικό καθεστώς που υπάρχει σε ορισμένες περιοχές του Κράτους δεν αντίκειται στις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου.
  3.Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο. Η επίσημη μετάφρασή του σε άλλο γλωσσικό τύπο απαγορεύεται χωρίς την έγκριση της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ελλάδας και της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.

  ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα

  Άρθρο 4

  1.Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.Πλην των βουλευτών

  2.Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
  3.Έλληνες πολίτες είναι όσοι έχουν τα προσόντα που ορίζει ο νόμος. Επιτρέπεται να αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια μόνο σε περίπτωση που κάποιος απέκτησε εκούσια άλλη ιθαγένεια ή που ανέλαβε σε ξένη χώρα υπηρεσία αντίθετη προς τα εθνικά συμφέροντα, με τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία που προβλέπει ειδικότερα ο νόμος.
  4.Μόνο Έλληνες πολίτες είναι δεκτοί σε όλες τις δημόσιες λειτουργίες, εκτός από τις εξαιρέσεις που εισάγονται με ειδικούς νόμους.
  5.Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
  6.Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων.
  7.Τίτλοι ευγένειας ή διάκρισης ούτε απονέμονται ούτε αναγνωρίζονται σε Έλληνες πολίτες.

  Άρθρο 5Α
  1.Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει . Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
  2.Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.  Μπορούμε να δούμε ότι ο ορισμός της δημοκρατίας, έχει τρία μέρη:


  Η εξουσία πηγάζει από τον λαό. Αυτό σημαίνει, κι αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι η λειτουργία του πολιτεύματος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ύπαρξη κυβέρνησης, ότι για να είναι η κυβέρνηση δημοκρατική θα πρέπει να είναι δημοφιλής, ή τουλάχιστον να τυχαίνει της αποδοχής των πολιτών. Ή αλλιώς αντλεί τη νομιμότητα της από το λαό.
  Η εξουσία ασκείται από τον λαό. Αυτό σημαίνει ότι για να είναι ένα πολίτευμα δημοκρατικό θα πρέπει με κάποιους τρόπους να εξασφαλίζει τη συμμετοχή των πολιτών στις πολιτικές διαδικασίες, τις διαδικασίες διακυβέρνησης και λήψης αποφάσεων. Για παράδειγμα, πέρα των εκλογών ανάδειξης των οργάνων της πολιτείας, αυτό μπορεί να σημαίνει τη διενέργεια δημοψηφισμάτων.
  Η εξουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα της πολιτείας που είναι φορείς εξουσίας (κυβέρνηση, βουλή κ.ο.κ.) πρέπει να υπηρετούν και να προασπίζουν τα συμφέροντα του συνόλου της κοινωνίας, και όχι π.χ. κάποιου εκτός της κοινωνίας ή π.χ. κάποιων μόνο τμημάτων της. Για παράδειγμα, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να επιδιώκουν την ευρύτερη δυνατή συναίνεση. Επίσης σημαίνει ότι ταυτόχρονα με την αρχή της πλειοψηφίας πρέπει να υπάρχουν μηχανισμοί που προασπίζουν τα συμφέροντα της μειοψηφίας.
  ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 4παραγ 1 ΚΑΙ ΣΤΟ 5Α παραγ.1..ΚΛΠ ΚΛΠ...
  ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ....????

  ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ...
  ποτε ποτε ποτε..ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ???????????????

 68. Μαυρη Αντιδραση avatar
  Μαυρη Αντιδραση 29/01/2011 10:41:16

  Ελεος πια με ολο αυτο το καραγκιοζιλικι! Σε ποια αλλη χωρα του κοσμου θα γινοταν κατι παρόμοιο? Και φυσικα δε μιλω για Ευρωπαικη χωρα (Αγγλια ,Γαλλια ,Γερμανια κλπ) όπου δε θα υποκινούνταν Αλαβανικως και απο τις αλλες κατασκοπικες δυναμεις, αλλα ουτε καν στις γειτονικες μας χωρες Βουλγαρια Ρουμανια κλπ...?Το σκουληκι του ψευτοπροοδευτισμου και των ψευτοδιλληματων εχει κατακυριευσει το σωμα του εθνους και εγινε μοδα να τρωμε τις σαρκες μας ! ΘΥμιζει τι γατα που εγλειψετη λιμα και την εβρισκε εξαιρετικα νοστιμη ενω επινε το αιμα της απ τη γρατζουνισμενη της γλωσα...Και επι τελος τι παιδεια θελουμε, τι κοινωνια θελουμε να φτιαξουμε ? Ποτε εγινε συζητηση γι αυτο και ποτε παρθηκαν αποφασεις? Οι συνταξιουχοι οι εργαζομενοι ολος ο ελληνικος Λαος απο τι εκαι ποτε ειχε η εχει ασυλια απο τις παρνομες αποφασεις του GAP και της παρεουλας του? Εγω που αν απεργησω θα φαω ξυλο η θα καω ζωντανος 9οπως στη Μαρφίν) εχω ασυλο? Και επι τελοςυ ποιος διχθηκε για τις ιδεες του? Το ασυλο προστατευει ιδεες η πραξεις? Αμαν πια με αυτο το παραμυθι.Αν ηταν ιδωιτικο κολλεγιο η πανεπιστημιο θα ειχε αντιστοιχο "ασυλο" και παρεμπ[οδιση του να παη ο φοιτητης για μαθημα? Και επι τελοςυ σημειολογικα η καταληψη της Νομικης το 73 σημειολογικα παραπεμπει στον αγωνα ενος ολοκληρου λαου για ελευθερια ,καλυτερες συνθηκες ζωης ,αξοπρεπη εργασια,πραγματικη απιδεια.Η καταληψη απο καποιους τυχαιους που εβγαλαν και προεδρειο παρακαλω -οταν τα επισημα συνδικαλιστικα οργανα πρωτοβαθμια η δευτεροβαθμια δεν αναγνωριζονται απο την ιδια τη πολιτεια πια (ατομικες συμβασεις εργασιας κλπ) -ειναι φαινεται πιο νομιμο και πιο αντιπροσωπευτικο το "προεδρειο" τους, η καταληψη της νομικης ειναι μια πραξη περεταιρω κατεδαφισης της οποιας αξιας παρεμεινε ακομη στην ελληνικη κοινωνια....Αν γινοταν καταληψη ολων των δημοσιων κτιριων απο ανεργους και συνταξιουχους θα ειχαν την ιδια μεταχειρηση? Θα τους ικανοποιουσαν το αιτημα με διαλογο οι υπουργοι? Σε αυτους ουτε το τριτο γραμματεα δε μπορεις να βρεις... Ελεος πια με το ψευτοασυλο και τη λεγομενη αυτοδιαχειρηση των ΑΕΙ.Αν θελουν να αυτοδιαχειριζονται να εχουν δικους τους πορους, δικη τους φυλαξη ,και δικο τους εσωτερικο κανονισμο... Ας παψει πια η ευαισθησια μας να εξαντλειται σε σχεδια αλλων κεντρων οταν δε βλεπουμε τη γριουλα που πεθαινει αβοηθητη διπλα μας...Για να μη μιλησω για το ανυπαρκτο ασυλο που εχουν οι Ελληνες στις γειτονιες τους, στα σπιτια τους, στο δρομο...

 69. brankaleon avatar
  brankaleon 05/02/2011 16:53:14

  H Παγκοσμιοποίηση δεν είναι Διεθνισμός.
  Ο Τσίπρας και τα "Τσιπρόπουλα", απλώς το κάνουν να φαίνεται σαν τον Τοτό που σκότωσε τους γονείς του για να πάει εκδρομή με το ορφανοτροφείο.

 70. thanasis avatar
  thanasis 05/02/2011 19:47:33

  τα καλα της global goverment του jefry και του προεδρου του
  κινηματος των μεταναστων που στο συνεδριο του ΠΑΣΟΚ
  ηταν και κυριος ομιλητης.αλλα ολοι οι πειραματισμοι
  δεν ειναι παντα επιτυχεις.ττα γεγονοτα της νομικης
  του εκα θεσσαλονικης ας προβληματισουν τους ταγους
  του ΠΑΣΟΚ και ας βαλουν βαθεια την σκεψη τους να
  δουλεψει και οχι στο βωμο της ψηφοθηριας να τους
  δινου αλλοτε ψηφο και αλλωτε να του περιθαλπτουν
  καιροι ου μενετοι

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.