#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/04/2011 17:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νέο Παιχνίδι των ΜΜΕ ενάντια στο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Το άρθρο του κ. Τέλογλου με τίτλο Δεν πληρώνεις, πληρώνω, ε, όχι, δεν πληρώνεις... στην Καθημεριν http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_29/03/2011_437243 μας επιβεβαιώνει ότι η καινούρια τακτική των μέσων «Οι πολίτες έχουν συνετιστεί, κατανοούν το πρόβλημα χρηματοδότησης των έργων των ιδιωτικών εταιριών, δέχονται να τους χρηματοδοτήσουν θέλουν να πληρώσουν τα ‘δίκαια διόδια’ αλλά κάποιοι λίγοι ταραξίες τους εμποδίζουν».

Τα μόνα πλάνα που βλέπουμε και στην τηλεόραση τον τελευταίο καιρό είναι κάποιων οδηγών που εν μέσω διαδήλωσης, επιμένουν να πληρώσουν αλλά οι λίγοι «ταραξίες» δεν τους αφήνουν να συμμετέχουν στο «θεάρεστο» έργο, επισκευής και κατασκευής των δημόσιων δρόμων που με διαφανείς , «νόμιμες» και προπαντός «συμφέρουσες» για το κοινωνικό σύνολο συμβάσεις παραχωρήθηκαν σε ιδιωτικές εταιρίες.

Μην προσπαθείτε. Οι πολίτες που προβάλλετε πως θέλουν να πληρώσουν δεν έχουν συνετιστεί. Τους έχετε τρομοκρατήσει με όλη την υπερπροσπάθεια που έχετε καταβάλλει όλοι εσείς οι «στρατευμένοι» στις «εξυπηρετήσεις» δημοσιογράφοι μήνες ολόκληρους ότι θα τους βγάλουν φωτογραφία, θα  πληρώσουν πρόστιμο, θα τους έρθει η χρέωση μέσω  εφορίας, θα τους πάρουν το δίπλωμα, αν δεν πληρώσουν δεν θα γίνουν τα δημόσια έργα, θα απολυθούν εργαζόμενοι, οι καημένες οι εταιρίες θα αναγκαστούν να φύγουν, θα πληρώσει το σύνολο του ελληνικού λαού τα έργα …(όλα αυτά δηλαδή τα φαιδρά που έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες)

Δυστυχώς για εσάς, οι πολίτες που καταφέρατε να τρομοκρατήσετε είναι λίγοι και θα πρέπει να ψάξετε καλά με τις κάμερες σας να τους βρείτε για να τους προβάλλεται.

Οι αγανακτισμένοι είναι πολλοί και ως γνωστών οι φακοί σας , τους αποφεύγουν.

Περιπολικό της αστυνομίας, απλώς… παρακολουθεί.

Σημειώνεται στο άρθρο ότι κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης στη Βοιωτία υπάρχει περιπολικό που απλώς παρακολουθεί.

Απίστευτη σημείωση! Τι ακριβώς θα ήθελε ο κ. Τέλογλου να κάνει το περιπολικό; Να ρίχνει δακρυγόνα;

Δεν βρίσκει επίσης τυχαίο ο συγγραφέας του άρθρου ότι η αστυνομία δεν υπερασπίστηκε την αλλαγή της διάταξης του ΚΟΚ. Εννοεί αυτή την τελευταία προσπάθεια Υπουργείου-Εταιριών όπου αφού απέτυχαν όλες οι απειλές για πρόστιμα, σημειώματα πληρωμών, εφορίες κλπ ψηφίστηκε από την περήφανη ελληνική βουλή η  τροπολογία όπου η μη πληρωμή τελών διοδίων αποτελεί παράβαση του ΚΟΚ είναι δηλαδή κίνδυνος για την ασφάλεια των οδηγών!

Όπως όμως είναι γνωστό σε όλους μας, για την εφαρμογή του ΚΟΚ είναι υπεύθυνη η τροχαία και όχι η αστυνομία. Στον οίστρο να αποδειχθούν τα απίθανα ξεχνάμε τα αυτονόητα.

Η τροχαία δημόσια υπηρεσία υπεύθυνη για την ασφάλεια των οδηγών με μεγάλη αξιοπρέπεια τηρεί τα πραγματικά της καθήκοντά αυτά που αφορούν την ασφάλεια των οδηγών και όχι των εισπρακτόρων ιδιωτικών εταιριών.

Στελέχη του ΠΑΜΕ- γιατί γι΄ αυτούς πρόκειται-

Εντυπωσιακό επίσης είναι το συμπέρασμα που με βεβαιότητα καταθέτει ο κ. Τέλογλου  ότι το ΠΑΜΕ βρίσκεται πίσω από το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

Ειδικά ο κύριος Τέλογλου όπου έχει κάνει εκπομπή στους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ  και έχει μιλήσει προσωπικά με πολλά μέλη του κινήματός μας , επαγγελματίες, επιστήμονες, τεχνοκράτες και απλούς ανθρώπους είναι αδύνατον να μην έχει καταλάβει ότι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ είναι μια μεγάλη δεξαμενή ανθρώπων διαφορετικών αντιλήψεων και πεποιθήσεων και ο μόνος κοινός παρονομαστής η αντίσταση στον εμπαιγμό και την εθνική εξαθλίωση στο βωμό του ξεπουλήματος.

Εξάλλου από την πολύχρονη δημοσιογραφική του εμπειρία ασφαλώς γνωρίζει ότι το ΠΑΜΕ δεν συνηθίζει τέτοιες τακτικές.

Κατεβαίνει και στα διόδια με τις σημαίες του  και τα συνθήματά του, αυτόνομο, όπως κάνει ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ  εκεί που συμμετέχει.Οι κάρτες

Αναφέρεται παρομοίωση της κάρτας ελευθέρας διέλευσης με τα καθρεφτάκια που έδιναν στους ιθαγενείς οι δυτικοί αποικιοκράτες για να τους πάρουν τον πλούτο τους, που έκανε συναγωνιστής σε ερώτηση του αρθρογράφου για το ζήτημα.

Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν οι κάρτες είναι τα αντίστοιχα καθρεφτάκια των ιθαγενών όμως γνωρίζουμε καλά ότι τις κάρτες τις δίνουν σήμερα και σε λίγο με κάποιο πρόσχημα εύκολα τις αφαιρούν.

Ερώτημα: Μπορούν να δοθούν κάρτες ελευθέρας διέλευσης στους κατοίκους των περιοχών γύρω από διόδια και αυτό να συμπεριληφθεί στη σύμβαση και να ψηφιστεί με νόμο που υποτίθεται ότι τώρα διαπραγματεύονται?

Αν ναι, η παρομοίωση μπορεί να είναι ατυχής.

Είναι  όμως δυνατόν να πιστεύετε ότι μπορούν να δοθούν κάρτες ελευθέρας? Εμείς όχι.

Οι κάτοικοι μόνο της Β.Α Αττικής είναι 33.000.Παράδρομοι εκεί που «υποτίθεται πως υπάρχουν»31/3/2011 Παράδρομος Αφιδνών –Αγ. Στεφάνου

Χωρίς σχόλιο 

 

Ερωτήματα : ( Θα τα απαντήσετε; Αμφιβάλλουμε)

Πόσοι από τους αναγνώστες θα ήταν διατεθειμένοι να πάνε τα παιδιά τους στα σχολεία από τους υπάρχοντες «παράδρομους»;

Με πόσο ποσοστό επί της επένδυσης συμμετέχουν στα έργα οδοποιίας οι εταιρίες;

Με ποιο ποσοστό η χρηματοδότηση του δημοσίου;

Με ποιο ποσοστό η χρηματοδότηση των τραπεζών;

Ποιος είναι εγγυητής των δανείων;

Ποιο είναι το ποσοστό χρηματοδότησης των χρηστών;

Γιατί τα πρόστιμα από κρατικές υπηρεσίες (Πολεοδομία) για παράνομες κατασκευές  χαρίζονται με νομοθετικές τροπολογίες στις εταιρίες;

Σε πόσο καιρό κάνουν απόσβεση οι επενδύσεις κατασκευής δρόμων;

Για πόσα χρόνια έχουν παραχωρηθεί στους ιδιώτες;

Γιατί σταμάτησαν οι χρηματοδοτήσεις των τραπεζών;

Τι ποσοστό απωλειών εσόδων είναι οι χρήστες που δεν πληρώνουν τέλος διοδίων;

Γιατί  δεν προχωράνε τα έργα;

Γιατί αφού δεν τηρούν τις συμβατικές υποχρεώσεις τους οι εταιρίες δεν καταγγέλλει το δημόσιο τις συμβάσεις απαιτώντας τις ρήτρες από τους παραχωρησιούχους;

Πόσα χρήματα θα έπαιρνε το δημόσιο αν κατήγγειλε τις συμβάσεις υπέρ του, λόγω αθέτησης των υποχρεώσεων των εταιρειών;

Γιατί αντισυνταγματικά μία μικρή μερίδα πολιτών πρέπει να επωμίζεται το βάρος κατασκευής

δρόμου που πιθανότατα ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσει;

Ποιοί έχουν πληρώσει τον ήδη κατασκευασμένο δρόμο;

Πόσες δεκαετίες τώρα «κατασκευάζονται» οι δρόμοι;

Πόσο έχει κοστίσει το μέσο χλμ κατασκευής στην Ευρώπη και πόσο στην Ελλάδα, όλα αυτά τα χρόνια;

 

Και τέλος το μεγάλο ερώτημα (πασπαρτού στις μέρες μας) που πήγαν τα λεφτά, όλων αυτών των χρόνων;

 

Γιατί δεν ακολουθείτε το δρόμο που πήγαν τα λεφτά ώστε να αποδοθούν ευθύνες και προσπαθείτε να μας πείσετε μήνες τώρα ότι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ φταίει που δεν έχουν γίνει τα έργα;

Γιατί δεν μας λέτε καθαρά ότι όσοι συμμετείχαν στη διαδρομή των εκατομμυρίων από τα ταμεία μέχρι τους δρόμους έχουν άσυλο αντίθετα με τους απλούς πολίτες που αρνούμενοι την καταβολή των 2 ευρώ για την καθημερινή τους μετακίνηση γίνεται υπερβολική προσπάθεια να στοιχειοθετηθεί η ενοχή τους ώστε να …..κρεμαστούν στο Σύνταγμα ως  προδότες του Έθνους;

Aντί ….άλλων φυσικά!

Τελικά το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ φταίει μόνο για ένα μόνο πράγμα.

Χαλάει τη συνταγή , Εγώ τρώω-Eσύ πληρώνεις.

Αυτό είναι πράγματι,  πολύ ενοχλητικό.Κάντε τη δουλειά για την οποία πληρώνεστε. Εξυπηρετήστε τους!

Εμείς είμαστε εδώ για να σας αντικρούουμε, όλους μαζί.Με πραγματική θλίψη,

Στάθης Μαθιουδάκης

Μέλος του κινήματος δεν πληρώνω διόδια

 

Υ.Γ. όσο για το σχόλιο σχετικά με  την κυρία η οποία είπε στον οδηγό που επέμενε να πληρώσει εν ώρα διαμαρτυρίας  ¨Δωσ΄τα μου εμένα»  δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε τη ευφυΐα  του συγγραφέα του άρθρου ότι δεν μπορεί να διακρίνει το χιούμορ από το σοβαρό όπως ούτε και τη δικιά μας ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη δημοσιογραφία από τον κιτρινισμό.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/04/2011 17:43:58

  Σταθη μου ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Δεν έχω. Τα έχω ξαναπληρώσει. Οι εγκληματίες και οι κλέφτες κυκλοφορούν ελεύθεροι. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! ΔΕΝ ΕΧΩ! Η Ελλάδα είναι και δικιά μου.

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ archaeopteryx 03/04/2011 20:20:30

   ΟΙ ΙΠΠΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ-ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ Μ.ΜΗΤΣΙΑΣ
   h__p://www.youtube.com/watch?v=LMIMx96FVuE

   Κάποιος υπερβολικός στην κρίση του είπε πως το άσμα δεν έγινε ακόμη Hit λόγω υπονόμευσης από την πολιτιστική ηγεσία του τόπου (Γεραλουνονταλαροπαρέα). Δεν ξέρω...

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 03/04/2011 17:44:43

  'Ασε που όλα τα φορτηγά πάνε από παράδρομους... Χαζοί είναι;

  • Αστος avatar
   Αστος @ archaeopteryx 03/04/2011 19:01:23

   Κατι πηρε το ματι μου πριν κανα μηνα οτι σχεδιαζουν να βαλουν μπαρες και στους παραδρομους (οχι διοδιων απο τις αλλες που επιτρεπουν μονο οχηματα κατω ενως υψους να περνανε) για να μην μπορουνε πλεον να περνανε τα φορτηγα και να πηγαινουν αναγκαστικα απο την εθνικη.....

   • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
    ΝΙΚΟΛΑΣ @ Αστος 03/04/2011 20:21:07

    Θα γίνουμε μπαρόβιοι..

 3. Σταύρος avatar
  Σταύρος 03/04/2011 18:37:26

  "...τροπολογία όπου η μη πληρωμή τελών διοδίων αποτελεί παράβαση του ΚΟΚ είναι δηλαδή κίνδυνος για την ασφάλεια των οδηγών!..."
  ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

  Το τετραήμερο(!) της 25ης Μαρτίου πήγα με την οικογένεια στο χωριό.
  Σιγά να μην πλήρωνα τον Μπόμπολα όσα του έλειπαν.
  Δεν απάντησα καν στους υπαλλήλους που με απειλούσαν με την τροπολογία και τα πρόστιμα του ΚΟΚ.
  Έσπρωχνα την μπάρα και πέρναγα.
  Ο δρόμος ήταν γεμάτος αφιονισμένους οδηγούς του Σ/Κ!
  Εγώ ήμουν ο κίνδυνος;;;

 4. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 03/04/2011 19:15:37

  Είναι ελεεινοί, ακόμα και σε ανάπηρους που δικαιούνται να περνούν χωρίς καταβολή διοδίων, με ειδική κάρτα, έχουν "διδάξει" τους υπαλλήλους τους να λένε ότι δεν ισχύουν οι κάρτες, δεν έχουν το δικαίωμα κ.α.
  Το κίνημα τσούζει πολύ, γι' αυτό και επιμένουν όλο και περισσότερο... αλλά δε θα τους βγεί γιατί πλέον οι μπροστάρηδες του Δεν Πληρώνω για τα διόδια είναι πολύ οργανωμένοι και έχουν κάνει τη δική τους νομική έρευνα. Τους υποστηρίζουν και δικηγόροι.
  Τα άρθρα του Δεβελέγκου στο capital.gr είναι επίσης απαράδεκτα, μόνο που στα σχόλια αναγνωστών του συγκεκριμένου website, οι (νεοφιλελεύθεροι, φραγκάτοι, επενδυτές κτλ) αναγνώστες κάθε φορά τον βρίζουν. Οι ίδιοι οι άνθρωποι της αγοράς φτύνουν τέτοια άρθρα!
  Να δούμε τώρα στην έξοδο του Πάσχα τί έχει να γίνει..

 5. Ηφαιστίωνας avatar
  Ηφαιστίωνας 03/04/2011 19:41:47

  "Γιατί δεν ακολουθείτε το δρόμο που πήγαν τα λεφτά ώστε να αποδοθούν ευθύνες και προσπαθείτε να μας πείσετε μήνες τώρα ότι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ φταίει που δεν έχουν γίνει τα έργα;"
  Σιγά μην κάνει τέτοια έρευνα ο Τέλογλου. Χαχαχαχαχαχα. Του αφιερώνω μόνο (κι εγώ ως συνταξιούχος - και μάλιστα με αγρίως πετσοκομμένη σύνταξη - δημοσιογράφος) μια δήλωση του πρώην αρχισυντάκτη των NYT:

  O Τζον Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην
  αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη
  σύνταξη:
  Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο
  Τύπο, και ο Σουϊντον τον διέκοψε και συμπλήρωσε :

  «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας
  που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
  Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και
  αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν
  θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε
  την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφουμε.
  Εσείς.... επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες
  υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να....
  γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο..
  Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την
  αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει
  γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον
  επιούσιο..Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο
  παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα
  και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές
  μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ».
  Αυτά.

  • s54elas avatar
   s54elas @ Ηφαιστίωνας 04/04/2011 22:30:25

   Δεν θελω να χαλασω την αισθηση .. που προκαλει η αναρτηση σου για το Τζον Σουιντον .. μου αρεσε .. την ηθελα στα αγγλικα .. εψαξα λιγακι και βρηκα αυτο ..

   John Swinton - Yes, He Said It, But...
   μετριασε καπως .. την ενταση που αρχικα δημιουργησε .. οταν το πρωτοδιαβασα στο σχολιο

 6. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 03/04/2011 20:35:33

  Ο Τέλλογλου προφανώς δεν ήθελε καν δακρυγόνα. Πλαστικές σφαίρες ήθελε. Εν ανάγκη, και μολυβένιες.

  Όπως και το "κύριο άρθρο" της απογευματινής του Ψυχάρη, χθες. Που παρακινούσε απερίφραστα την κυβέρνηση να χτυπήσει αλύπητα τους αντιστεκόμενους κατοίκους της Κερατέας!

 7. vaggelis avatar
  vaggelis 03/04/2011 21:31:37

  ο τελλογλου στην αρχη της κρισης ειχε πει να καταργηθουν αρθρα του συνταγματος απεργιες κ.λ.π

 8. tsiroso avatar
  tsiroso 03/04/2011 21:46:35

  "Δεν βρίσκει επίσης τυχαίο ο συγγραφέας του άρθρου ότι η αστυνομία δεν υπερασπίστηκε την αλλαγή της διάταξης του ΚΟΚ."

  Αυτοί όμως που ξεσκίζονται να εξυπηρετήσουν και να υπερασπιστούν τη διάταξη του ΚΟΚ είναι η τροχαία της Αττικής οδού, οι οποίοι όπου βρεθούν (οι πάντα πρόθυμοι), κόβουν κλήσεις παίρνοντας διπλώματα και πινακίδες ωθώντας τους αρνητές να πληρώσουν σε ένα σκασμό παράνομες ενέργειες.
  Όλα αυτά μετά από εντολή των “προϊσταμένων” τους που τους έχουν παραχωρήσει το κτίριο για να στεγάσουν την υπηρεσία τους.

 9. Orestios avatar
  Orestios 03/04/2011 21:54:25

  Πλησιάζει το Πάσχα.
  Φανταστείτε τί έχει να γίνει με όσους ορθά δεν πληρώνουν.

  Απροπό, ο Τέλλογλου βρήκε αυτούς με τις υποκλοπές ή ακόμα ψάχνει στην πλατεία Μαβίλη??????

 10. kiki avatar
  kiki 04/04/2011 06:33:57

  Ποιος ειναι ο Τελογλου?
  Απο που προερχεται, και το σκανδαλο Ζημενς γιατι το εβγαλε?
  Ολα εχουν τις ερμηνειες τους.
  αστα να πανε.

  • Greece Pleading avatar
   Greece Pleading @ kiki 04/04/2011 15:35:48

   Υπαλληλακι της Πρεσβειας κι αυτος.
   Ας παει να παρει καμια συνεντευξη απο κανεναν Κανταφι μαζι με τα αλλα φιλαρακια που εκανε απο το Μεγκα.

   Μαλλον το σχεδιο ειναι να καπελωσουν το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ απο το ΠΑΜΕ για να μπορεσουν να το καταργησουν. Αλλοι καλοι "υπαλληλοι" κι αυτοι...
   Αναρωτιεμαι ποτε θα αρχισουν κι εκει τα μπαλετα μπολσόϊ με τους "αναρχικους" και τα "ΜΑΤ" να κανουν πιρουετες μπροστας στην παρουσια καμερων ακριβως στις 8:00 που ειναι και τα δελτια ειδησεων.
   Κατσε να ζεστανει πρωτα καλα ο καιρος ε?

 11. ΗΡΩΝ avatar
  ΗΡΩΝ 04/04/2011 07:12:13

  Διόδια Αφιδνών, επιστροφή της 27/03/11. Από τις τέσσαρες έως τις έξη και μισή που ανοίξαμε τα διόδια, υπήρξαν δύο άτομα που ήθελαν να πληρώσουν. Ομως από τις υπόλοιπες χιλιάδες αυτοκίνητα που επέστρεφαν είχαμε εκδηλώσεις ενθουσιασμού και κορναρίσματα από τουλάχιστον το 80%, σαφώς αυξημένες σε σχέση με την αρχή του κινήματος. Ο κόσμος έχει καταλάβει τον ρόλο που παίζουν τα παπαγαλάκια και δεν μασάει πια.

 12. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 04/04/2011 11:24:17

  ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ
  ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟΥ - ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ...
  ________________________________________

  Τυχαία σημειολογική σύγκλιση του ηρωικού μπλοκ της ¨ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ¨ ( ΚΚΕ- ΕΔΑ - ΚΚΕεσ. – ΚΚΕ –ΕΑΡ – ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ ) ή ¨το παρελθόν προδικάζει το μέλλον¨ ;

  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  «Και ο Μουσολίνι ήταν θιασωτής των κινημάτων ανυπακοής» τονίζει ο Λεωνίδας Κύρκος

  ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ¨ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ¨ (Στον ΤΑΣΟ ΠΑΠΠΑ)

  Μικροαστική αντίδραση τα γιαουρτώματα
  ****************************************

  ΕΠΙΣΗΣ :

  ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ - ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΚΑΖΑΚΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ¨ ΣΤΙΣ ¨ΣΠΙΘΕΣ¨ -
  ΓΙΑ… ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ¨ΚΟΜΑΤΟΣ - ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ...¨

  ΚΑΙ...
  ΕΠΙΛΟΓΟΣ ¨ΝΤΑΝΤΟΝ¨ :
  http://gregordergrieche.blogspot.com/2011/04/v-behaviorurldefaultvml-o.html

  • Greece Pleading avatar
   Greece Pleading @ ΝΤΑΝΤΟΝ 04/04/2011 15:37:25

   Μη ξεχασει να παει στη Πρεσβεια να παρει το εμβασμα του κι ο Κυρκος.

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ ΝΤΑΝΤΟΝ 04/04/2011 20:42:02

   Μπράβο ΝΤΑΝΤΟΝ, μπράβο!
   Ήθελα να επισημάνω πως τα "συνεταιράκια" ξεδοντιάζουν τις πιο πηγαίες εκδηλώσεις.
   Ενώ και ο Πρύτανης της Παντείου Κοντογιώργης λέει ότι "βαθύτατα πολιτικές εκδηλώσεις οι αποδοκιμασίες των πολιτών στους πολιτικούς".

 13. Αλέξανδρος Δελάρζ avatar
  Αλέξανδρος Δελάρζ 05/04/2011 09:59:24

  Καλά, η μουσίτσα ξαναχτύπησε! Και μετά σου λέει "σοβαρός" δημοσιογράφος. Από τότε που τον ξεφτίλισαν όλοι με το φασιστικό του παραλήρημα ( http://www.youtube.com/watch?v=fQ8TxZGjAB8 ) κατάντησε εντελώς ανυπόληπτος. Άκου το ΠΑΜΕ πίσω απ' το Δεν Πληρώνω! Αλλά αυτά τα λέει ύπουλα, για να στρέψει τον ένα ενάντια στον άλλο τάχαμου δήθεν. Πάω στοίχημα ότι ινδάλματά του είναι ο Γκέμπελς, ο Μακιαβέλη κι ο Μανδραβέλης!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.