#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/09/2012 17:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μόνο τα κορόιδα θα συνεχίσουν να πληρώνουν φόρουςΚαταρρίπτονται η μία μετά την άλλη οι ελπίδες που είχαν οι Έλληνες προεκλογικά ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, ειδικά μετά απ' όσα άκουγαν από τους πολιτικούς και ειδικά αυτούς της κυβέρνησης. Μετά από τη διάψευση των προσδοκιών για μια σειρά από θέματα που αφορούσαν τις τσέπες όλων μας (π.χ. όχι άλλα μέτρα, όχι αλλαγές στο συνταξιοδοτικό κ.λπ.) ήρθε και η κατραπακιά για το περίφημο θέμα των Ελλήνων που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Αν θυμάστε και προεκλογικά αλλά και αργότερα, είχαμε πρωτοσέλιδα για συνομιλίες με τους Ελβετούς οι οποίοι θα μας έδιναν τα στοιχεία των καταθετών κι εμείς θα τους καλούσαμε αφού γίνονταν οι απαραίτητες διασταυρώσεις, για να πουν που βρήκαν αυτά τα χρήματα. Αν δεν τα δικαιολογούσαν θα έτρωγαν ένα γερό πρόστιμο και θα φορολογούνταν κι έτσι θα... γέμιζαν και τα κρατικά ταμεία.

Το φιάσκο, λοιπόν, ολοκληρώθηκε, καθώς ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνης, με έγγραφό του στη Βουλή απαντά σε ερώτηση ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με τη Γερμανία για την απόκτηση των cd με τα ονόματα καταθετών σε ελβετικές τράπεζες, καθώς η Ελβετία τα έχει χαρακτηρίσει προϊόντα βιομηχανικής κατασκοπείας. Επισήμανε μάλιστα ότι για την απόκτηση των ψηφιακών αυτών δίσκων έχουν εκδοθεί και εντάλματα σύλληψης.

Το έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Κουρουμπλή, Παναγιώτη Λαφαζάνη και Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφορικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση για την παροχή πληροφοριών από τη γερμανική καγκελαρία σχετικά με τις καταθέσεις Ελλήνων φορολογουμένων στην Ελβετία.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επισημάνει ότι εδώ και δύο χρόνια η γερμανική κυβέρνηση και τα γερμανικά κρατίδια αναζήτησαν τα cd αυτά, που κυκλοφορούν στην αγορά και περιέχουν τα ονόματα καταθετών στις ελβετικές τράπεζες. Μάλιστα, στο κείμενο της ερώτησής τους, επικαλούνται πληροφορίες ότι τα εν λόγω cd περιέχουν στοιχεία που αφορούν συνολικά 10.000 καταθέτες από διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων και 1.000 Γερμανών που διώκονται από τις γερμανικές αρχές.

Ο υφυπουργός Οικονομικών προς ενημέρωση των τριών βουλευτών διαβιβάζει στη Βουλή παλαιότερο έγγραφο του υπουργείου, από το οποίο προκύπτει ότι η Ελβετία δεν προβαίνει σε αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών με την Ελλάδα, αλλά ως ισοδύναμο μέτρο παρακρατείται φόρος από την Ελβετία επί των πληρωμών των τόκων προς πραγματικούς δικαιούχους, φυσικά πρόσωπα, και στη συνέχεια ποσοστό της παρακράτησης κατανέμεται και στη χώρα μας.

Όπως ειδικότερα αναφέρουν τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών που είχαν διαβιβαστεί στη Βουλή τον περασμένο Νοέμβριο και προσκομίζει ξανά το υπουργείο, «από την κατανομή προς την Ελλάδα του παρακρατηθέντος φόρου στην Ελβετία σχετικά με τόκους που προέκυψαν από αποταμιεύσεις φορολογικών κατοίκων Ελλάδας, κατά το οικονομικό έτος 2010 (χρήση 2009) εισέρρευσε το ποσό των 5.935.362,84 ευρώ. Το αντίστοιχο ποσό για το οικονομικό έτος 2009 (χρήση 2008) ανήλθε σε 9.928.558,82 ευρώ, γεγονός από το οποίο διαφαίνεται η τάση κατεύθυνσης των αποταμιευτικών καταθέσεων προς χώρες/εδάφη, τα οποία δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας ή των συμφωνιών που θεσπίζουν ισοδύναμα με αυτήν μέτρα».

Η ουσία είναι ότι τα ονόματα των «Ελλήνων» που έβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό θα συνεχίσουν να μένουν καλά κρυμμένα και τα υπόλοιπα κορόιδα θα συνεχίσουν να πληρώνουν φόρους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Enzo avatar
  Enzo 17/09/2012 17:39:08

  ενα απο τα κοροιδα ειμαι και εγω.

 2. bawagpsk avatar
  bawagpsk 17/09/2012 17:41:10

  Δυστυχώς, ούτε μια προεκλογική δέσμευση δεν τηρήθηκε. Πολύ κρίμα!

 3. ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ. avatar
  ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ. 17/09/2012 17:42:57

  Όσο δεν απολύεται ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, Ακόμα και οι καταχραστές (δημαρ-πασοκ), Τότε και αυτοί που πλήρωναν, θα πάψουν να πληρώνουν!

  • Λάζαρος avatar
   Λάζαρος @ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ. 18/09/2012 12:29:06

   προσωπικά όποτε έπεφτε στις δουλειές μου σε διορισμένο μέσω γραπτών ΑΣΕΠ ήμουν ικανοποιημένος ,σχεδόν ενθουσιασμένος,είτε ήταν εφορία αυτή, είτε δάσκαλοι....όταν έπεφτα σε παλαιούς ή σε νέα βύσματα ως επι το πλείστον η εξυπηρέτηση ήταν χαμηλότερου επιπέδου...
   δεν αρκεί να φύγουν οι διεφθαρμένοι,θα πρέπει αν χρειαστεί να απολυθούν όσοι διορίστηκαν εκτός γραπτών εξετάσεων ΑΣΕΠ και να γίνει νέος μεγάλος διαγωνισμός για όποιες θέσεις χρειάζονται...
   επίσης πολύ βασική είναι η επανίδρυση του κράτους σε όλα τα επίπεδα

   χωρις αυτήν πάει χαμένος ο κόπος,απλά θα μιλάμε για μια μικρή ελλάδα με τις ίδιες στρεβλώσεις την ίδια ανικανότητα ,διαφθορά,τις ίδιες καλοαναθρεμένες συντεχνίες και στρεβλώσεις στην αγορά...μια ελλάδα που βολεύει μεν εσοδα και έξοδα ,αλλά σε ένα πολύ χαμηλότερο επίπεδο από αυτο που θα μπορούσε άνευ των κηφήνων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα...μια ελλάδα δηλ της μεταπολίτευσης,του 30 με 40% εις βάρος του υπόλοιπου 60..

   • AYTO MONO avatar
    AYTO MONO @ Λάζαρος 18/09/2012 18:25:48

    Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου!

 4. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 17/09/2012 17:44:21

  Σιγα να μην βγαλει η Ελβετια τα ματια της μονη της... Απο επιτυχια σε επιτυχια πηγαινουμε. Να δουμε ποτε θα ερθει και η "Αναπτυξη" και οι "Επενδυσεις" που ακουγαμε. Και η "Εκμεταλλευση του ορυκτου πλουτου", η "ΑΟΖ", κλπ. Επισης τους φοροφυγαδες τους συλλαμβανουν (...ποσοστο αυτων) δε λεω, γινονται δημοσιευσεις, στο δια ταυτα, ποτε θα εκδικαστουν οι υποθεσεις και τι κερδος θα εχει το κρατος απο την υπεξαιρεση των φορων;

 5. Μ.Γ avatar
  Μ.Γ 17/09/2012 17:48:03

  Μαλιστα, ειναι παρανομο να κοινοποιηθουν -εστω- τα ονοματα των μεγαλοφοροφυγαδων, αλλα δεν ειναι παρανομο να καταστρεφουν τον πληθυσμο της χωρας που δεν συμμετειχε στην κλοπη με διαδοχικους παραλογους φορους ! Αυτο ειναι που λενε "ακριβος στα πιτουρα και φτηνος στο σταρι".

 6. panos avatar
  panos 17/09/2012 17:51:06

  Εσεις πιστευετε οτι σε αυτα τα CD δεν ειναι παλαιοι και εν ενεργεια πολιτικοι? Μηπως εκτος των cd πρεπει καποιος Πεπονης- Μουζακιτης και οποιος δηποτε αλλος εντιμος δικαστης να ανοιξει και τη λιστα με αυτους τους Ελληναρες που πονταραν στη χρεοκωπια της χωρας μεσω των CDS, και τα κονομησαν χοντρα?

  • ΧΑΡΗΣ avatar
   ΧΑΡΗΣ @ panos 17/09/2012 20:34:59

   Ανενημέρωτος συνελήφθη ο έντιμος υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης, ο οποίος σε σχετική ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουκλή, Π. Λαφαζάνη και Ζωής Κωνσταντοπούλου, απάντησε ως εξής:

   «Τα cd που περιέχουν τα ονόματα Ελλήνων καταθετών στις ελβετικές τράπεζες αποτελούν προϊόντα βιομηχανικής κατασκοπείας και γι' αυτό δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας για την απόκτησή τους από την ελληνική πλευρά».

   Το cd αυτό, που εστάλη στην Αθήνα με τα ονόματα Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία, είναι ένα μέρος του cd που αγόρασε η καγκελάριος Μέρκελ από διευθυντή τράπεζας της Ελβετίας αντί 5 εκατ. ευρώ.

   Το 2010 η Γερμανία έστειλε απόσπασμα του cd στην ελληνική κυβέρνηση με τα ονόματα των Ελλήνων καταθετών.
   Το spirospero.gr γνωρίζει ότι το cd αυτό είχε φθάσει στα χέρια του τότε υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου και βρισκόταν στο δεύτερο δεξιό συρτάρι του γραφείου του. Τότε ο κ. Παπακωνσταντίνου περιχαρής είχε δηλώσει ότι κατέχει τα στοιχεία των Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία.
   Έκτοτε το θέμα αποσιωπήθηκε. Ίσως διότι αυτό το cd περιέχει κι ένα όνομα στενού συγγενικού προσώπου κορυφαίου πολιτικού της εποχής εκείνης, με καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
   Ο πράγματι έντιμος μέχρι στιγμής κ. Γιώργος Μαυραγάνης, ας φροντίσει να ανακαλύψει το cd για να μην εκτίθεται με ό,τι δηλώνει στην ελληνική Βουλή.

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.
   ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   • !@#$%^&*() avatar
    !@#$%^&*() @ ΧΑΡΗΣ 18/09/2012 23:03:59

    Ίσως είναι πιο αποδοτικό το να μην αποκαλύπτεις παρά το αντίθετο.....και ο νοών νοείτο.....!!!!

 7. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 17/09/2012 17:55:28

  Δεν μπορουμε να διαπραγμευτουμε με τη Γερμανια να παρουμε τα CD? Μπορεσε ομως η Γερμανια να διαπραγματευτει την ακυρωση του προστιμου της Siemens και τον ενταφιασμο του σκανδαλου. Με αυτους θα καθησει η Ελλαδα στο τραπεζι; Τι ειδους διαπραγματευση να αναμενουμε;

 8. elli avatar
  elli 17/09/2012 18:16:56

  Μπορεί οι πολιτικοί μας να διαπραγματεύτηκαν με τη Γερμανία ακριβώς αυτό!
  "Μην βγάλετε τα CD στη δημοσιότητα,(γιατί είναι και τα ονόματά μας μέσα ) κι εμείς θα κουκουλώσουμε το σκάνδαλο της Siemens !!"

  • panos avatar
   panos @ elli 17/09/2012 18:52:10

   ΣΩΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

 9. nikos avatar
  nikos 17/09/2012 18:27:02

  Εγω επαφιεμαι στον πατριωτισμο των Ελληνων.
  Οσοι σκεπτονται πατριωτικα , αγογγυστα να προσελθουν στο ταμειο.
  Αντε να μετρηθουμε- η' μηπως θα λειπουν περισσοτεροι απο οσους νομιζουμε???

  • Νίκος avatar
   Νίκος @ nikos 17/09/2012 18:45:00

   Αυτό που λες δεν είναι πατριωτισμός, είναι αυτοκτονικός ιδεασμός... Να πας μόνος σου. Εμείς απέχουμε, έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε να πληρώσουμε.

   • nikos avatar
    nikos @ Νίκος 17/09/2012 19:19:15

    Συμφωνω απολυτως μα αναρωτιεμαι συγχρονως. Δεν πηγαμε πατριωτικα ορμωμενοι και ενω ξεραμε, αλλα ειπαμε οχι- με ΚΑΘΕ κοστος, εμεις αυτο θελουμε. Οχι τους αλλους τους κακους, τους απατριδες. Εμεις οι πατριωτες , ετοιμοι για το ΕΥΡΩ και την πατριδα, με καθε θυσια αλλα προς θεου- μεσα στο κλουβι εκει βαθια.
    Προχθες δεν ηταν?
    Τελικα ποιοι μειωνονται με αυτο που καναμε?
    Αυτοι που δεν εχουν, μηπως οι πατριωτες, μηπως οι πατριωτες που δεν εχουν , τι γινεται?

    Ποιος ελεγε οτι αν βαλεις κατι ελαχιστο φορο στους εφοπληστες αυτοι θα φυγουν αμεσως? ΜΑ δεν ειναι πατριωτες? Αυτος που το ελεγε ειναι παντως υπερπατριωτης. Ας πληρωσει κατι παραπανω.

    • Νοσφιστης avatar
     Νοσφιστης @ nikos 17/09/2012 22:21:11

     " Εμεις οι πατριωτες , ετοιμοι για το ΕΥΡΩ και την πατριδα, με καθε θυσια.."

     ΕΥΡΩ και πατρίδα-δηλαδή ανεξαρτησία της χώρας- είναι ασύμβατες έννοιες..Μόνο στο φαντασιακό του Τσίπρα,αν δεν ψεύδεται φυσικά,μας ανήκει από κοινού το ευρώ..Όποιος έχει τα κλειδιά του νομισματοκοπείου που έλεγε και ο μπαρμα-Ρόθτσιλντ..
     Η θυσία,υπέρτατη για πολλούς συμπατριώτες μας,δε γίνεται για την έρημη πατρίδα μας αλλά για αυτούς που την κατέστρεψαν 30 χρόνια,τα εκλεκτά τους τέκνα και για να μην διαλυθεί το σύστημα των "έξω"..

    • regeneration avatar
     regeneration @ nikos 19/09/2012 13:15:27

     Αγαπητέ είπαμε Ναι στο Ευρώ, αλλά με τα αντίστοιχα ισοδύναμα... μη θέλεις να το ξεχνάς αυτό.

 10. franc avatar
  franc 17/09/2012 18:42:54

  Tουλάχιστο ας τα ξαναφέρουν να τα επεδυσουν ως "ξένοι επενδυτές" μπας και ανοίξει καμμια δουλειά στη αγορά...

 11. diman avatar
  diman 17/09/2012 19:01:11

  Ούτε CD χρειάζονται ούτε τίποτα. Οι φοροφυγάδες και φοροκλέφτες έχουν όνομα, επώνυμο και δ/νση. Ένας φορολογικός έλεγχος σε βάθος θα αποκάλυπτε περισσότερα από όσα είναι κρυμένα στα σεντούκια της κάθε Ελβετίας.
  Του τρόφιμου του Κορυδαλλού πώς άραγε τα βρήκαν??
  Ο Μαυραγάνης ξέρει. Και ξέρει μάλιστα πολύ καλά. Ελεγκτής σε έλεγκτική εταιρία ήταν.

 12. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 17/09/2012 19:01:16

  Αυτο το Ελληνο-Αμερικανικο λομπυ με τον Σωρρα, που θα ξεπληρωνε το Ελληνικο χρεος με τις μετοχες της Ανατολης, τι να απεγινε τελικα;

 13. sirmar avatar
  sirmar 17/09/2012 19:12:33

  Τα κοροϊδία και τα ρολόγια δουλεύουν τζάμπα οι άλλοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
  Ο μιστερ Προβοπουλος που είναι τόσα χρόνια διοικητής ΚΤΕ τα γνωρίζει όλα. Και κάνη το παπί για το μισθό χώρια τα μπόνους και τα έξοδα Γνωρίζει για κάθε ευρώ που πηγαίνουν στο εξωτερικό.
  Διότι κάθε ανάληψη η μεταφορά αμέσως ενημερώνετε η ΚΤΕ.
  Αλλά να καρφώσουμε τους Πολιτικους,Δικαστικους ,όλα τα στελέχη των κυβερνησεων,γιατρους συνδικαλιστές και Όλα τα λαμογια που μας έφεραν σε αυτό το χάλι

 14. TasosC avatar
  TasosC 17/09/2012 19:38:12

  Ούτως ή άλλως ο θησαυρός ήταν άνθρακες από την αρχή.
  Αυτό γιατί στην περίπτωση που έπαιρνες cd (όπως η επίσημη Γερμανία αλλά και διάφορα ομόσπονδα κρατίδια της) το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να πιέσεις και να εκβιάσεις.
  Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα κράτος και ακόμη και η ίδια η Γερμανία τα έχει βρει μπαστούνια. Μόνο σε συνδυασμό με ψήφιση πολύ ειδικών νόμων μπορεί να γίνει και δεν είμαι βέβαιος ότι αυτό ήμαστε ικανοί να το κάνουμε. Θυμηθείτε τι έγινε με το νόμο του Πάκη για τους νταβατζήδες.
  Στην περίπτωση που κάνεις συμφωνία πάλι τζίφος η υπόθεση. Αυτό γιατί απλά οι ίδιες οι τράπεζες της Ελβετίας (κάτι που εξόργισε τους Γερμανούς και ξαναγόρασαν cd σε παράβαση της συμφωνίας που είχαν κάνει) συστήνουν στους καταθέτες τους (με επιστολή μάλιστα) να μεταφέρουν τα χρήματά τους σε θυγατρικές τους που έχουν έδρα γνωστούς ΄΄παραδείσους΄΄ και δεν υπόκεινται στο Ελβετικό δίκαιο και άρα στη συμφωνία.
  Τόσο απλά.
  Λέτε η Ελβετία να είναι η προστατευμένη του παγκόσμιου κεφαλαίου τυχαία;

 15. sim avatar
  sim 17/09/2012 20:10:05

  Ενας από το σινάφι τους, ο Καψής, βγήκε και ψέλλισε κάτι για τις δύο θρεμμένες και χαϊδεμένες αριστερο-ευαισθητούλες ΑΛΕΞΙΟΥ και ΓΑΛΑΝΗ και μόνο που δεν τον τουφέκισαν.

 16. Νικος16/10 avatar
  Νικος16/10 17/09/2012 21:20:38

  Ειναι πολυ απλο>> ελεγχος και ποθεν και εσχες για ΟΛΟΥΣ μα για ΟΟΟΛΟΥΣ απο τον προεδρο της δημοκρατιας μεχρι και εμενα... Ερωτω αν καποιος εβγαλε νομιμα λεφτα στο εξωτερικο ( εννοω αυτα που εχουν δηλωθει και φορολογηθει ) γιατι θεωρείται κλεφτης ? επειδη θέλει να προστετευσει τους κόπους μιας ζωης απο τα χερια των πολιτικων μας? αυτοι μολις μυρισουν χρημα ενα προβλημα εχουν πως να στο αρπαξουν!!

 17. makis avatar
  makis 17/09/2012 23:16:43

  To 54% δεν εμπιστεύεται κανένα κόμμα... http://lnkd.in/hwGt8D

 18. Κονιορτοποιός avatar
  Κονιορτοποιός 17/09/2012 23:18:10

  Καλά έκαναν οι πολίτες αυτοί και έχουν μεταφέρει τα χρήματα τους στο εξωτερικό. Αυτή είναι η ελευθερία που δίνει το κοινό νόμισμα ,σύνορα χωρίς σύνορα , ευρωπαική ένωση κτλ κτλ , αλλά αυτό που μου την δίνει είναι πως το καταραμένο ελληνικό κράτος και οι κατά τα άλλα θαραλλέοι πολιτικοί μας ,γιατί δεν νομοθετούν άμεσα ,νόμο που να δίνει πρόσβαση ,στο ελεγκτικό φορέα του κράτους ,σε όλες τις κινήσεις που έγιναν την τριετία που μας πέρασε ,ήτοι αναλήψεις ,μαζικές ρευστοποιήσεις ομολόγων ,μετοχών κτλ κτλ και απο εκεί και πέρα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος... Μπάλα να παίξει το δήθεν σοβαρό ελληνικό κράτος ,μόνο με τις ελληνικές τράπεζες μιας και οι ελβετικές προστατεύουν τους πελάτες τους.

 19. Nikos avatar
  Nikos 17/09/2012 23:42:51

  Βρὲ παιδιά, γιατί κάθε μέρα καὶ περισσότερο, νομίζω πὼς εἶμαι μαλάκας; Μήπως εἶμαι ἄρρωστος;

 20. TopGunZ avatar
  TopGunZ 18/09/2012 09:56:11

  Ναι, ναι, όσοι πληρώνουν είναι κορόιδα, άρα και όσοι δεν κόβουν αποδείξεις καλά κάνουν, όσοι βγάζουν τα λεφτά τους έξω είναι μάγκες κλπ κλπ. Αντί να φτιάξουμε τους άλλους, να χαλάσουμε κι εμείς. Το μόνιμο πρόβλημα του Έλληνα. Όποιος είναι σωστός με τις υποχρεώσεις του είναι κορόιδο και όποιος δεν πλερώ είναι μάγκας. Ε, εγώ προτιμώ την αξιοπρέπεια του κορόιδου...

 21. Greco21 avatar
  Greco21 18/09/2012 11:24:01

  Εδώ είχαμε Παγκόσμιο Πόλεμο και η Ελβετία ζούσε μια νιρβάνα. Μιλάμε για τον τόπο που έχει συσσωρευτεί όλος ο πλούτος της γης. Για τράπεζες ισχυρότερες, ισχυρών κυβερνήσεων...

  και εδώ στην Ελλάδα περιμένουν να ανοίξει τους λογαριασμούς της Ελβετίας ο Μαυραγάνης και ο Παπαδημούλης.

  Λίγη σοβαρότητα, έστω και σοβαροφάνεια (εδώ που φτάσαμε) δεν θα έβλαπτε.

  Επέλασε σε όλη την Ευρώπη και την Ελβετία έκανε πως δεν την είδε, κάποτε ο Χίτλερ.

  Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.


  Υ.Γ. Συγνώμη για την κυνικότητα.

 22. makis avatar
  makis 19/09/2012 00:54:00

  Περί κορόιδων... Απίστευτη πρόκληση από τον Κουλούρη που πήγε στο ταμείο που εξυπηρετεί τα ΑΜΕΑ http://shar.es/uAIrg

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.