#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/11/2011 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μπορεί μια διορισμένη κυβέρνηση να υποθηκεύσει το μέλλον;
Η πολιτισμένη Ευρώπη απαιτεί σήμερα από την Ελλάδα μία απίστευτα επώδυνη πολιτική λιτότητας , χωρίς καμία αναπτυξιακή προοπτική.  Ο διορισμένος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος (η επιλογή του παραβίασε κατάφωρα τα άρθρα 37 και 38 του Συντάγματος), στις προγραμματικές του δηλώσεις στην Βουλή των Ελλήνων πριν λίγες ημέρες , ανεφέρθη 4 ή 5 φορές στο εκβιαστικό ψευτοδίλημμα “μέτρα λιτότητας και υποταγή μας στην εγκληματική συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου ή έξοδος από την Ευρωζώνη” .

Δεν ανεφέρθη ούτε μία φορά στην ανάγκη άμεσων παραγωγικών επενδύσεων που θα δώσουν εργασία στους νέους μας  και θα παραγάγουν πλούτο γιά να μπορέσει η Πατρίδα μας να εξέλθει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Στερούμενος ο ίδιος οιωνδήποτε πολιτικών χαρακτηριστικών (“Δεν είμαι Πολιτικός”,εδήλωνε κατά την πρώτη δημόσια τηλεοπτική του εμφάνιση) , είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γιά να εφαρμόσει τις “Πολιτικές” του ΔΝΤ και της τρόϊκας , τις αποκαλούμενες και “Προγράμματα ή Μνημόνια Σταθεροποίησης” , που αποκλειστικό σκοπό έχουν να λεηλατήσουν την Χώρα μας και να εξαθλιώσουν τον Λαό μας.

Είναι πλέον φανερό ότι στις 26 Οκτωβρίου, η Ελλάδα υπέκυψε στις απαιτήσεις του γαλλογερμανικού άξονα ο οποίος, υποτεταγμένος με την σειρά του εδώ και μερικούς μήνες στα κελεύσματα του ΔΝΤ,  επιτάσσει να δρομολογηθούν, αποικιακού χαρακτήρα , σκληρά μέτρα γιά τα επόμενα τρία χρόνια, κυριολεκτικά μέσα σε μία νύκτα, με στόχο τον περιορισμό του ελλείμματος (ως ποσοστού του καταρρέοντος ΑΕΠ) στο 4-4,5% το έτος 2015 , πράγμα απολύτως ανέφικτο , κατά την γνώμην μας !

Δυστυχώς, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της Ευρωζώνης και σχεδόν το σύνολον της εντόπιας πολιτικής ελίτ με την ολόθυμη συμπαράσταση μεγάλων ΜΜΕ κατάφεραν να εξαπατήσουν και να παραπλανήσουν τους Έλληνες, ότι το Παπανδρεϊκό δημοψήφισμα (πράξη απελπισίας της Ελληνικής κυβέρνησης, αλλά με εξαιρετικής σημασίας πολιτικούς συνειρμούς γιά όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς)  θα αφορούσε - τάχατες - την παραμονή  της Χώρας μας στην ζώνη του Ευρώ , ενώ είναι απόλυτα αδύνατη η εκβολή μας από το κοινό μας νόμισμα, χωρίς μάλιστα την θέλησή μας !

Σκοπός της γκαιμπελικής αυτής παραπλάνησης  ήταν , είναι και θα είναι η αποδοχή από τον Ελληνικό Λαό της επονείδιστης δανειακής συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου 2011, με την οποίαν παραδίδεται η Πατρίδα μας στους νέους ιδιοκτήτες της !

Με την εγκληματική συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου 2011, η Ελλάδα , μεταξύ άλλων:

1.         Αποποιείται επισήμως την Εθνική της Κυριαρχία .

2.         Υπόσχεται να καταστέλλει τις όποιες διαμαρτυρίες , απεργίες κλπ πράξεις κοινωνικής απόγνωσης του Λαού της.

3.         Νομιμοποιεί όλες τις πράξεις και παραλείψεις της (προηγούμενης) Ελληνικής Κυβέρνησης (από 9/10/2011 και εντεύθεν), τις σχετικές με την εφαρμογή των όρων και την υλοποίηση του Πρώτου Μνημονίου.

4.         Αναγκάζεται να υπαγάγει το σύνολον των ελληνικών ομολόγων που έχουν εκδοθεί σύμφωνα με το ισχύον (και ισχύσαν) Ελληνικό δίκαιο , στις αποικιακές διατάξεις του Αγγλικού Δικαίου , του Δικαίου δηλαδή χώρας που δεν είναι μέλος της Ευρωζώνης !

5.         Εκβιάζεται να υποθηκεύσει το σύνολον της Ελληνικής Δημόσιας και Ιδιωτικής περιουσίας , γιά την εξασφάλιση των απαιτήσεων των δανειστών μας διεθνών τοκογλύφων , αξίας 360 δις ευρώ σήμερα, καθώς και όσων πρόκειται να προκύψουν στο μέλλον !

6.         Υποχρεώνεται να προβεί στην ιδιωτικοποίηση , δηλαδή στην εκποίηση όλων των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών κοινής ωφέλειας  (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΔΑΘ, ΟΠΑΠ, Καζίνα κλπ) με μεθόδους fast track,  με άλλα λόγια στην λεηλασία του Εθνικού μας Πλούτου , προς όφελος των νέων αφεντικών της !

7.         Υπόσχεται να “απελευθερώσει” όλα τα...κλειστά επαγγέλματα , ώστε αύριο ή μεθαύριο να είναι ευχερής η εγκατάσταση πολυεθνικών εταιριών ταξί , πολυεθνικών αλυσίδων φαρμακείων (βλ Βοοts), πολυεθνικών εταιριών δικηγόρων , συμβολαιογράφων , μηχανικών κλπ , οι οποίες με πακιστανούς και αφγανούς υπαλλήλους των 500 ευρώ θα εξαφανίσουν την Ελληνική μεσαία Τάξη !

Το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος, του δικού μας Συντάγματος που ισχύει σήμερα , μέχρι και αυτό να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο “πιό ευέλικτο” , αφού... ατυχώς δεν υπάρχει Αγγλικό Σύνταγμα, είναι σαφές :

Θα υπερασπισθούμε εμείς οι Έλληνες την Πατρίδα μας που διατρέχει τον έσχατο κίνδυνο  ή θα επιτρέψουμε στον διορισμένο πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να ολοκληρώσει το έγκλημα εναντίον της ;

Β. Μιχαήλ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. michael avatar
  michael 30/11/2011 07:41:18

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΕΥΡΩΠΑΙΟI" ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ;

 2. The Saint avatar
  The Saint 30/11/2011 07:48:31

  Φωτιές αναβεις πρωι-πρωί...
  Και ξαναβάζεις έμέσσως πλην σαφώς και το ερώτημα γιά τη συμφωνία του Σαμαρά σε αυτό το αντεθνικο ΑΙΣΧΟΣ, παρ'όλες τις προσπάθειες και αναρτήσεις εδώ που έχουν γίνει γιά να δικαιολογηθεί η κινησή του αυτή.
  Κάποια στιγμή είχα γράψει ότι παρ'όλες τι ελπίδες μας, που ΚΑΠΟΥ ψάχνουμε να τις ακουμπίσουμε, είμαιστε ΜΟΝΟΙ μας σε αυτήν την καταστροφική πορεία της χώρας μας που έχουμε επιτρέψει μέχρι και σήμερα.
  Και δυστηχώς, φώς στο τούνελ -ξαναλέω- ΔΕΝ βλέπω. Αυτό που βλέπω είναι η σκόνη που κάνει απο μακρυά το αμάξι του MAD MAX ερχόμενο...
  Χαίρετε... ή πιό σωστά χαιρετίσματα....

 3. ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ avatar
  ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ 30/11/2011 08:51:40

  Φίλε μου, το άρθρο σου τα λέει όλα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτεται ο Σαμαράς για όλα αυτά... Επιμένει ότι πρέπει να παραδώσουμε την Πατρίδα μας για να μην χρεοκοπήσει το κράτος, ένώ η πλειοψηφία των Ελλήνων βιώνει ήδη την χρεοκοπία?

 4. SABI avatar
  SABI 30/11/2011 09:21:22

  Αγαπητοί φίλοι έχετε απόλυτο δίκιο.
  Θα υπογράψει τώρα o Σαμαράς και το Αγγλικό δίκαιο και την οριστική παράδοση της Πατρίδας? Και μετά θα μας πουν οι "ειδικοί" οτι ήταν μια εξαίρετη κίνηση τακτικής υποχώρησης και μετά θα αντεπιτεθεί, πώς? Θα κηρύξει αντάρτικο μόνος του με όλους τους άλλους στην αντιπολίτευση αφού θέλει αυτοδυναμία? Τι θα την κάνει την αυτοδυναμία? Τό'χει σκεφτεί?

 5. Παυλος Βαφειάδης avatar
  Παυλος Βαφειάδης 30/11/2011 09:28:52

  Eάν νομίζετε ότι η σχέση Ψυχάρη- Σαμαρά σταματά μόνο στην αξιοποίησή του, ως συμβούλου του προέδρου της Ν.Δ. κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Ο υιός Ψυχάρη προετοιμάζεται για την κάθοδό του στην...
  πολιτική! Πως; Μέσω της συμμετοχής του σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. Κι όμως θα το δούμε και αυτό. Ο Σαμαράς να ανάβει το πράσινο φως για να γίνει γαλάζιος βουλευτής ο γιός του γνωστού εκδότη. Ο Μιχελάκης που έλεγε ότι η Ν.Δ. δεν έχει σχέση με εξωθεσμικά κέντρα και διαπλοκή έχει να μας πει κάτι περισσότερο; Ή επειδή θέλει να είναι στο απυρόβλητο του Mega εμφανίζεται ως πρωτεργάτης του πολιτικού deal;

  • ΣΠΥΡΟΣ avatar
   ΣΠΥΡΟΣ @ Παυλος Βαφειάδης 30/11/2011 09:33:08

   Ακριβώς όπως τα λες είναι. Τα πάντα θυμίζουν στη Ν.Δ. ημέρες ''ΡΙΡΙ''.

   • Παυλος Βαφειάδης avatar
    Παυλος Βαφειάδης @ ΣΠΥΡΟΣ 30/11/2011 09:37:48

    Οι "αλεξιπτωτιστές" είναι οι πλέον επικίδυνοι, καθ'ως το μόνο που τους νoιάζει είναι το τομάρι τους. Ο κόσμος της παράταξης , προβληματίζεται έντονα!

 6. Μπούφος avatar
  Μπούφος 30/11/2011 09:30:27

  Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η πολιτική μας "ηγεσία" είναι έτοιμη να μας παραδώσει αμαχητί; Αντώνη συμφωνείς; Εμένα δεν με πειράζει να στερηθώ (ήδη στερούμαι πια πολλά) ακόμη και το φαγητό, αν μπορεί κάποιος να μου εγγυηθεί ότι η πατρίδα μου θα παραμείνει δική μου και ότι δεν θα μετατραπώ σε ξένο στοιχείο στην ίδια μου τη χώρα. Αντώνη ακούς; Ήδη πεινάμε πια.

 7. Ραβινος avatar
  Ραβινος 30/11/2011 09:43:29

  Περσινα ξινα σταφυλια !Χιλιοειπωμενα και καταγεγραμμενα.Ευκαιρια για καποιους να τα ριξουν στον Σαμαρα λες κι'αυτος φταιει για εδω που φτασαμε .Αναρωτιεμαι ποσοι απο του οψιμους κατακριτες του δεν ψηφισαν ΠΑΣΟΚ το 2009 θυματα του ''λεφτα υπαρχουν '' του ΓΑΠ.Ξερω πολλους απο αυτους τους ψαλτες στην λειτουργια της μειωσης του Σαμαρα !Αμαν πια αντι να κοιταξουμε πως θα στειλουμε τους επιορκους ΠΑΣΟΚΟΥΣ στο ειδικο δικαστηριο και μετα ο,τι ηθελε προκυψει καθε τρεις και λιγο τι εκανε ο Σαμαρας και τι θα κανει στο μελλον .Ας φροντισουμε να παρει το ποσοστο του Ραχοι στην Ισπανια και μετα θα δειτε τι θα κανει ο Σαμαρας .

  • Ανωνημος Ελληνας avatar
   Ανωνημος Ελληνας @ Ραβινος 30/11/2011 12:15:43

   καλα κρασια Για να παρει οτι ποσοστα ...πρεπει πρωτα να γινουν ΕΚΛΟΓΕΣ .... κι σε αυτο κι ο Σαμαρας τι εκανε;;; Ασε ρε φιλε τι παρτη τους ΟΛΟΙ΄... Αλωστε εχουμε ΑδωνηΥπουργο με @@@ ...ποιος την λογαριαζει την Ελλαδα;

 8. Άρτεμις avatar
  Άρτεμις 30/11/2011 09:44:07

  6. Υποχρεώνεται να προβεί στην ιδιωτικοποίηση , δηλαδή στην εκποίηση όλων των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΔΑΘ, ΟΠΑΠ, Καζίνα κλπ) με μεθόδους fast track, με άλλα λόγια στην λεηλασία του Εθνικού μας Πλούτου , προς όφελος των νέων αφεντικών της !

  7. Υπόσχεται να “απελευθερώσει” όλα τα…κλειστά επαγγέλματα , ώστε αύριο ή μεθαύριο να είναι ευχερής η εγκατάσταση πολυεθνικών εταιριών ταξί , πολυεθνικών αλυσίδων φαρμακείων (βλ Βοοts), πολυεθνικών εταιριών δικηγόρων , συμβολαιογράφων , μηχανικών κλπ , οι οποίες με πακιστανούς και αφγανούς υπαλλήλους των 500 ευρώ θα εξαφανίσουν την Ελληνική μεσαία Τάξη !

  Ωχ.... όταν αρχίζουμε να χρησιμοποιούμε τέτοιου είδους αριστερόστροφα και εθνικο-πατριωτικο-κομμουνιστικά επιχειρήματα, τότε μάλλον μας εχουν ξεπράσει τα γεγονότα και η κοινωνία!

  • Bill avatar
   Bill @ Άρτεμις 01/12/2011 16:38:43

   Αγαπητή Άρτεμις, δυστυχώς εσύ τα απορρίπτεις χωρίς κανένα επιχείρημα, ούτε δεξιόστροφο ούτε αριστερόστροφο...

 9. Y. avatar
  Y. 30/11/2011 09:45:37

  Πρόεδρε Αντώνη Σαμαρά
  Βγες και μίλησε. Δώσε κατεύθυνση, μπούσουλα, προοπτική. Ο κόσμος περιμένει. Περισσότερο απ’ όλους ο κόσμος της Παράταξης, της ΝΔ, αυτών που σε στηρίξανε και σε στηρίζουν

 10. CORMORAN avatar
  CORMORAN 30/11/2011 09:51:59

  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΑΝ..
  1. Ζητουσαμε απο την Ε.Ε. να εγγυηθει τα συνορα μας και να αναλαβει ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ; Αν σ΄ολες τις στρατιωτικες μοναδες υψωνοταν η σημαια της Ε.Ε. και η Ελλαδα κρατουσε μονο ενα λοχο Ευζωνων, το θωρηκτο Αβερωφ και μια μοιρα Α/Φ για επιδειξη;
  2. ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τους διναμε VISA για να πανε οπου θελουν στην Ε.Ε.;
  3. Παραχωρουσαμε ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ/ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ σε εταιρεια ειδικου σκοπου, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ;
  4. Ζητουσαμε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ απο τον ελληνικο λαο, με ομολογα ανταλλαξιμα με δημοσια περιουσια (οικοπεδα, ακινητα, μετοχες εταιρειων, αδειες εκμεταλλευσης, κλπ);
  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ;;;

 11. SABI avatar
  SABI 30/11/2011 09:58:02

  CORMORAN, Μήπως είσαι με το Νέο ΕΑΜ?

  • CORMORAN avatar
   CORMORAN @ SABI 30/11/2011 10:29:34

   Ειμαι μονο με τον εαυτο μου και τις ιδεες μου! Διεκδικω το δικαιωμα να λεω ελευθερα τις σκεψεις μου και να ανταλλασω ιδεες με ολους. Μα πανω απ΄ολα θεωρω τον εαυτο μου ελληνα πατριωτη..

   • Ανωνημος Ελληνας avatar
    Ανωνημος Ελληνας @ CORMORAN 30/11/2011 12:30:49

    Φιλε μου εσυ σωστα μιλας Αλλα δυστιχως υπαρχουν αμεσως οι καλοθελητες να σου βαλουν ταμπελες ...Βλεπεις αμα πεις οτι εχεις δικες σου ιδεες κι εισαι Ελληνας πατριωτης οι αλλοι "μυγιαζοντε" (ελπιζω να καταλαβες)
    Α κι για να μην ξεχνιομαστε Η ΝΔ ειναι κυβερνηση με πασοκ κι Λαος .... την Ελλαδα την εχουν ΓΡΑΜΜΕΝΗ....

 12. ΝΑΥΤΗΣ avatar
  ΝΑΥΤΗΣ 30/11/2011 09:58:59

  Διορισμένη κυβέρνηση ? Και ποιός ή ποιοί την στηρίζουν ? Θα μας τρελάνετε περισσότερο από τα πουλημένα ΜΜΕ.
  @Υ . Μην είσαι τόσο βέβαιος ότι ο κόσμος περιμένει ...

 13. Δαφνούλα avatar
  Δαφνούλα 30/11/2011 09:59:58

  Αναζητείται ηγέτης, που να είναι ΈΛΛΗΝΑΣ πατριώτης με οξυδέρκεια και τσαγανό για να βγάλει την πατρίδα από το τέλμα και την παρακμή και να στείλει στον αγυρίστο τους εγκάθετους δήθεν πατριώτες πολιτικούς ,παπαγαλάκια δημοσιογράφους διαπλεκόμενους κ.τ..λ. Δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει....ο Σαμαράς κατά ώρας φαίνεται πολύ λίγος και όσο στηρίζει αυτή την χούντα θα φθίνει περισσότερο.Όταν θα τα έχει υπογράψει όλα αναρωτιέμαι τι επιχείρημα θα του μείνει στο τέλος να επικαλεστεί???Λυπάμαι για την πατρίδα γιατί αισθάνομαι ανήμπορη να κάνω κάτι!!!!!!

 14. JOHN avatar
  JOHN 30/11/2011 10:08:41

  Μονο οποιος εχει κρυσταλινες θεσεις για ανατροπη των πεπραγμενων και συμφωνηθεντων τα τελευταια χρονια αξιζει της ψηφου μας στις επομενες εκλογες,οποιοι και να ειναι αυτοι.Οι χουντες και το εργο τους δεν βελτιωνονται,ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!

  • Ανωνημος Ελληνας avatar
   Ανωνημος Ελληνας @ JOHN 30/11/2011 12:34:46

   Α Γειασου

 15. Γ.Χ.Μητ avatar
  Γ.Χ.Μητ 30/11/2011 10:24:45

  Αναζητειται Ελληνας ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ( με καθαρο ποθεν εσχες ) για να ιδρυση νεο κομμα με μη διαπλεκομενους και συμετεχοντες στην μεγαλη μπισνα της (προεξοφλησης μελλοντικων εισοδηματων ) ενεργητικως η παθητικως (δια της σιωπης) που βυθισε τους (εντος ) στα πλουτη και τους εκτος στα (χρεη ) απονεμοντας την ζητουμενη νεμεσι
  Οι Ελληνες ως εφευρετες του πολιτευματος της δημοκρατιας και ως οι μοναδικοι επικαρπωτες της υπεραξιας της ωφειλουν δια την προστασια της να δωσουν οριστικο τελος σε αυτο το σημερινο εκτρωμα που καποιοι ενεργωντας ιδιοτελως η κατοπιν εντολων ανοιγοντας θεσμικα τις κερκοπορτες της (πχ . μη ισοσκελισμενοι προυπολογισμοι , ατιμωρησια καταχραστων , αποφυγη ισης φορολογισης ) την διακορευσαν κτηνωδως , και να προχωρησουν στην μετα (σημερινης ) δημοκρατιας εποχη.

 16. Γιώργος Π avatar
  Γιώργος Π 30/11/2011 10:29:37

  Καμία κυβέρνηση με ή χωρίς λαϊκή εντολή δεν έχει δικαίωμα να υποθηκεύσει ή να ξεπουλήσει την χώρα.

 17. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 30/11/2011 10:45:52

  Διορισμένους πρωθυπουργούς έχουν οι χούντες και τα υπό κατασκευή κράτη- προτεκτοράτα. Εμείς τα έχουμε και τα δυο κακά της μοίρας μας!

  Την πράσινη χούντα διαδέχθηκε μια επιβεβλημένη κυβέρνηση με δοτό πρωθυπουργό, για να ολοκληρώσει την κατάσχεση από την υπογραφή της υποθήκης. Οι δημοκρατίες έχουν εκλεγμένους σε αυτήν τη θέση, από τη λαϊκή ετυμηγορία.

  Αντώνη ακούς; Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου! Ούτε μια ημέρα αργότερα!

 18. blue nile avatar
  blue nile 30/11/2011 12:08:15

  Αν γίνει κάτι τέτοιο θα πάω να διαγραφώ. Και δεν θα είμαι ο μόνος.

 19. NIK THE GREEK avatar
  NIK THE GREEK 30/11/2011 12:18:54

  Στο ερωτημα σου η απαντηση ειναι ανετα.
  Εδω εχουν στησει μια φαμπρικα ψηφισης νομων που μας υποθηκευουν μεχρι 4ης γενηας.
  Ξυπνηστε και παρτε τους με τα στυλιαρια,ηδη μεχρι τις19/2/2012 θαχει μπει κι η τελευταια αλυσιδα,μην διανοειθειτε ομοστ@υλα να καθηστερησετε τις εκλογες.

 20. Περιπτερας avatar
  Περιπτερας 30/11/2011 13:42:40

  Ένα τεράστιο μπράβο στο Antinews για το ανέβασμα αυτού του άρθρου! Αυτές είναι οι αγωνίες που τόσο καιρό πολύ από εμάς φωνάζουν …το θέμα είναι όμως τι θα κάνει ο Σαμαράς … θα ήθελα όμως να δω για παράδειγμα τι έχει να πει η κυρία Βόζεμπεργκ (που γραφεί συχνά εδώ) για όλα όσα αναφέρονται στο άρθρο.

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ Περιπτερας 30/11/2011 19:05:54

   +1000000000000000000000

 21. sam530 avatar
  sam530 30/11/2011 14:30:41

  γιά όσους δεν κατάλαβαν, με τον υιό το σύστημα κάνει επίδειξη δύναμης,
  και αλλάζει το κουτσό άλογο με νέο ξεκούραστο. δυστυχώς.

 22. ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ avatar
  ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ 30/11/2011 16:00:42

  H δημοκρατία όσο μελαγχολική κιαν είναι καμμιά φορά είναι όμως πάντα το καλύτερο πολίτευμα.Ηδημοκρατία είναι μια πολιτική αρχιτεκτονική που συνδέει το κοινωνικό όραμα με το πολιτικό εφικτό .Αυτή είναι μυσταγωγία της. Το κοινωνικό εφικτό , ιδίως σε συνθήκες , που ο υλισμός έχει εκτοπίσει κάθε είδους ηθικές και πνευματικες αξίες , επαφίεται στην διασφάλιση, ενός ελάχιστου ανεκτου επιπέδου αξιοβίωτης ζωής. Είναι κοινό μυστικό , ότι την περίοδο που διερχόμαστε , οι Κυβερνήτες δεν μπορεί να είναι μονοσήμαντοι.Όταν ο ιδρυτής του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους , Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ήρθε (όχι απλά άμισθος αλλά και εκποιώντας την περιουσία του για να θρέψει τα ορφανά και τις χείρες του αγώνα)να αναστήσει την ματωμένη Πατρίδα, σε εποχές που οι διεθνής κατακραυγή ήταν δίκαια ή αδικα τεράστια, ήταν πολιτικός και οικονομολόγος και στρατηγός.Μα πάνω από όλα ήταν αταλάντευτα , ήταν έλληνας και μάλιστα Ορθόδοξος Ελληνας.Στην σύνθετη περίοδο που διανύουμε σήμερα χρειαζόμαστε κάτι από την το DNE του ιδρυτή μας.΄΄Οχι πως αμφισβητούμε τις καλές προθέσεις του κ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, αλλά χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο.

 23. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 30/11/2011 16:06:08

  Κύριε Β.Μιχαήλ, εσείς πολύ σωστά τα λέτε. Και η απάντηση είναι ,ότι καμμία ,όχι μόνο μη εκλεγμένη , αλλά και εκλεγμένη κυβέρνηση ,δεν έχει το δικαίωμα να δεσμεύσει τόσο επαχθώς τη χώρα . Οπως όμως βλέπετε, εμείς εδώ,βιώνουμε μια χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα . Χωρίς αντίδραση. Συνηθίσαμε στα πάντα.....Αυτό είναι το τραγικό. Αν ξέραμε μόνο , πόση δύναμη έχουμε ,αλλά δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε, ακόμα, τίποτα και κανένας δεν θα μας είχε φέρει σ'αυτό το σημείο.

 24. Β . Μιχαήλ avatar
  Β . Μιχαήλ 30/11/2011 21:48:20

  Είναι πραγματικά συγκινητική , η θετική αντίδραση των αναγνωστών της
  ανάλυσης που επιχείρησα . Τους ευχαριστώ όλους από βάθους καρδίας ,
  ακόμη και την αναγνώστρια "Aρτεμις" που θεωρεί - εσφαλμένα κατά την
  γνώμη μου - ότι οι ιδιωτικοποιήσεις των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών
  κοινής ωφελείας και οι απελευθερώσεις όλων των επαγγελμάτων είναι
  αριστερόστροφα , κομμουνιστικά επιχειρήματα ... Στην δεξιόστροφη Χιλή,
  αγαπητή Άρτεμις , έχει ιδιωτικοποιηθεί ακόμη και το νερό ! Ναι, το νερό που
  πίνουμε , το νερό με το οποίο οι φτωχοί χιλιανοί αγρότες ποτίζουν τα χωράφια
  τους . Είναι δε ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα η λήψη νερού από το παρακείμενο ποτάμι ή
  από την στέρνα (που πολλά σπίτια έχουν και εκεί στις ταράτσες τους γιά να
  μαζεύουν το νερό της βροχής) ή το άνοιγμα πηγαδιού μέσα στο χωράφι !

  Το ΔΝΤ έχει επιβάλλει και η ψευτοκυβέρνηση της Χιλής ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ
  την εκχώρηση όλου του υδάτινου δυναμικού αυτής της Χώρας σε γνωστή
  πολυεθνική εταιρία ! Δεν πιστεύω , Άρτεμις, να θέλετε να συμβεί το ίδιο
  και στην Πατρίδα σας από τους διάφορους Παπαδήμους , που από εδώ και
  πέρα θα έχουμε σαν πρωθυπουργούς !

 25. a.p. avatar
  a.p. 01/12/2011 01:50:35

  Οχι ,δεν μπορει και δεν πρεπει να την αφησουμε να το κανει. Εκλογες ΤΩΡΑ ......... πριν ειναι αργα ..... Οχι αλλα λαθη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.