#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/01/2010 12:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μια ΜΚΟ πίσω από το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια !!!Η θέση σε διαβούλευση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας με διαδικασίες express στους μετανάστες που έχουν συμπληρώσει μια 5ετία στη Χώρα έχει κυριολεκτικά σοκάρει την ελληνική κοινωνία. Και όλοι διερωτώμεθα πώς προέκυψε αυτό το κείμενο και τι κρύβεται πίσω από αυτές τις τόσο προωθημένες και ακραίες θέσεις. Επειδή όμως εμείς είμαστε πάντοτε καλά πληροφορημένοι, θα σας λύσουμε και αυτή την απορία.

Λίγο πριν από τις εκλογές η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» υπέβαλε στον τότε Υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο ένα σχέδιο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, το οποίο περιελάμβανε όλες τις θέσεις του σημερινού Κώδικα Ραγκούση (πολιτογράφηση αλλοδαπού στα 5 χρόνια, υποχρέωση αιτιολογίας στην απόρριψη της πολιτογράφησης, κτήση της ιθαγένειας από τα παιδιά των μεταναστών με απλή δήλωση κλπ.). Ο κ. Παυλόπουλος απέρριψε τις προτάσεις της Επιτροπής, εξηγώντας μάλιστα σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην ΕΣΗΕΑ πού θα οδηγούσε την Ελλάδα μια τέτοια παράλογη νομοθετική ρύθμιση.

Λίγους μήνες μετά, σε Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και με Υπουργό τον κ. Ραγκούση, το ίδιο σχέδιο της ίδιας ΜΚΟ γίνεται δεκτό και συνιστά το πρώτο μέρος του περίφημου νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών! Μάλιστα η ΜΚΟ έβγαλε στην ιστοσελίδα της και πανηγυρικό δελτίο τύπου, στις 23.12.2009, «χαιρετίζοντας τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης» που περιλαμβανόταν στο δικό της το σχέδιο και ζητώντας «να μην υπαναχωρήσει σε πιέσεις που ήδη ξεκίνησαν για λιγότερο φιλελεύθερες λύσεις»! Για του λόγου το αληθές όποιος θέλει μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα της ΜΚΟ (www.hlhr.gr) όπου θα βρει το κείμενο του σχεδίου Κώδικα που απεστάλη στο Υπουργείο, την επιστολή στον Υπουργό, τα δελτία τύπου, αλλά και ενδιαφέροντα στοιχεία για τη διοίκηση της ΜΚΟ με την επωνυμία «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου».

Ποια είναι, επιτέλους, αυτή η ΜΚΟ που κατάφερε να περάσει στην Κυβέρνηση παρά τη σφοδρή αντίδραση των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων ένα τόσο επικίνδυνο για τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας νομοσχέδιο;

Στην Ελλάδα η ιθαγένεια χορηγείται από τις …ΜΚΟ

Πρόεδρος  της  Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, της οποίας τα κείμενα υιοθέτησε η Κυβέρνηση ως νέο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας είναι ο κ. Δημήτρης Χριστόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής της Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Αν ο Πρόεδρος της Ένωσης είναι εκείνος που εκφράζει και υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές της, τότε ο κ. Χριστόπουλος έχει …πλούσιο βιογραφικό: Τον Μάιο του 2009, όπως καταγγέλλουν οι φοιτητές του, ο κ. Χριστόπουλος, για μια ακόμη φορά, τους υπέβαλε σε γραπτές εξετάσεις δίνοντας τους να σχολιάσουν είτε έναν υποθετικό πίνακα που αναπαριστούσε τον Ιησού Χριστό σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης με λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια (!!!) είτε το βιβλίο γνωστού αυστριακού συγγραφέα όπου ο Χριστός, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών…(όλο το κείμενο των θεμάτων του καθηγητή είναι δημοσιευμένο στο φύλλο της 22.5.2009 της Εφημερίδας Espresso).

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά  ο κύριος πρόεδρος έχει αναπτύξει έντονη συγγραφική δραστηριότητα υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των …μειονοτήτων στην Ελλάδα, επιχειρώντας να παρουσιάσει την ελληνική μειονότητα της Αλβανίας «μακριά από την ελληνοκεντρική θεώρηση που προτάσσει κατά βούληση τα εθνικά δίκαια», όπως λέει ο ίδιος σε σχετικό βιβλίο, που έχει συγγράψει από κοινού και με άλλα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης. Υπήρξε επίσης ενεργό μέλος του Κέντρου Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων που υποστήριξε την ίδρυση σκοπιανής «Στέγης Μακεδονικού Πολιτισμού» στη Φλώρινα, κεντρικός ομιλητής σε ημερίδες στο Πάντειο για την τσαμουριά και τους τσάμηδες και πολλά άλλα.

Με αυτούς τους επικίνδυνους για τη Χώρα σκοπούς η ΜΚΟ «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» κατάφερε να «περάσει» σχέδιο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, υποκαθιστώντας την Κυβέρνηση στη νομοθετική της λειτουργία.

Γιατί κύριε Ραγκούση επιτρέψατε σ’ αυτούς τους κύκλους να νομοθετούν και να καθορίζουν ποιος είναι Έλληνας και ποιος όχι;

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:

Πρόεδρος

Χριστόπουλος Δημήτρης

Αντιπρόεδρος

Τσιτσελίκης Κωνσταντίνος

Γενικός Γραμματέας

Ιωαννίδης Γιάννης

Ταμίας

Παπαπαντολέοντος Κλειώ

Μέλη

Αλιβιζάτος Νίκος

Παπαϊωάννου Κωστής:

Καμπύλης Τάκης

Παρασκευόπουλος Νίκος

Κωνσταντίνου Γιάννης
ΣΧΟΛΙΑ

 1. mara avatar
  mara 08/01/2010 12:42:29

  ΜΚΟ, δηλ. "Όποια πέτρα και αν σηκώσεις... νάτος, πετάγεται ο Σώρος με τίς πασίγνωστες σε όλους απόψεις και σχέδια...."

 2. thespieys avatar
  thespieys 08/01/2010 12:42:59

  Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΕΔΑ είναι επίσης μέλη του κρατικοδίαιτου ΚΕΜΟ

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ thespieys 08/01/2010 13:23:14

   Το γράφω και πιο κάτω: Στέλεχος του ΚΕΜΟ διορίστηκε στον Συνήγορο του Πολίτη.

 3. Εν Κρυπτώ avatar
  Εν Κρυπτώ 08/01/2010 12:47:21

  Απλά απίστευτο...

 4. maquis avatar
  maquis 08/01/2010 12:50:27

  Χα, χα, χα !!! Βαλαωρίτου 12; Σε φτηνή γειτονιά με χαμηλά ενοίκια. Και για καφέ απέναντι στη Brasserie, στου Jimmy's κλπ μαζι με ολο το πολιτικό και δημοσιογραφικό "γίγνεσθαι". Nice

  • zippo avatar
   zippo @ maquis 08/01/2010 12:58:23

   Γιατί απορείς, το Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής στεγάζεται σε πολυτελέστατο νεόδμητο κτίριο στη Χάρητος και όχι στον Αγιο Παντελεημονα ούτε στην Κυψέλη.

 5. Επαγρυπνών avatar
  Επαγρυπνών 08/01/2010 12:50:46

  Εχω βαρεθει να το γραφω εδω και καιρο οτι η εντολη για την ελληνοποιηση των αλλοδαπων ειναι υπερατλαντικη και μαλιστα κατευθειαν μεσα απο το state department.

  Ως γνωστον στις χωρες που θελουν να επιβαλλουν οι αμερικανοι την πολιτικη τους και δεν γινεται να την επιβαλλουν δια των οπλων (οπως σε χωρες τυπου ιρακ,αφγανισταν,υεμενη κλπ) χρησιμοποιουν ως δουρειο ιππο το βρωμικο οπλο που λεγεται Μη Κυβερνητικες Οργανωσεις-Ανθρωπινα δικαιωματα.

  Δειτε απλα ποιοι τις χρηματοδοτουν για να καταλαβετε τι σημαινει Μ.Κ.Ο!

  Ηδη ο Σορος εχει αρχισει να αγοραζει σπιτια στην θρακη προκειμενου να στεγασει αργοτερα εκει ελληνοποιηθεντες μουσουλμανους με τελικο σκοπο να γινουν οι χριστιανοι στη θρακη μειονοτητα!Το ανεφερε προσφατα και ο καρατζαφερης στην βουλη!

  • anonymous avatar
   anonymous @ Επαγρυπνών 08/01/2010 13:29:54

   Ο Σόρος είναι πράκτορας βιτρίνα. Πότε θα το καταλάβετε αυτό και θα τον αντιμετωπίσετε αναλόγως;

 6. thespieys avatar
  thespieys 08/01/2010 12:54:56

  Kαι ο Τσιτσελίκης, πλύση εγκεφάλου εξπρές στους φοιτητές του στο τμημα βαλκανικών και σλαβικών σπουδών, πάνω στη Θεσσαλονίκη...

 7. krasnajia zvezda avatar
  krasnajia zvezda 08/01/2010 12:58:16

  Α, και η γνωστή σπουδαία "πένα" του συγκροτήματος Αλαφούζου, που προηγουμένως είχε περάσει και από το έτερο συγκρότημα, του Λαμπράκη..., ο κ.Τακης Κ!

 8. thespieys avatar
  thespieys 08/01/2010 13:03:57

  Και φυσικά ο Αλιβιζάτος, το κολλητάρι του Σημίτη, ο οποίος σημειωτέον έδωσε εντολή για "πλάτη" στη Δραγώνα, συζύγου Νίκου Μουζέλη...

 9. (Α)θανάσης avatar
  (Α)θανάσης 08/01/2010 13:05:16

  Α, συνομωσιολόγοι!!!

  Δεν ντρέπεστε.. Γιατί τα σκαλίζετε βρε αυτά?
  Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους... Βρωμοδουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει...

 10. ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ avatar
  ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙ 08/01/2010 13:08:34

  H ένδεια "εγκεφάλων" και πολιτικών στα γερασμένα μας κόμματα,οδηγεί αναπόφευκτα σε τέτοιου είδους φαινόμενα.Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα "κάστρα" συνήθως αλώνονται εκ των έσω.Δεν κατηγορώ τις ΜΚΟ...τα βρίσκουν και τα κάνουν.

 11. anetos avatar
  anetos 08/01/2010 13:16:47

  o Καμπύλης Τάκης ειναι ο αρθογραφος στην καθημερινη ?

 12. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 08/01/2010 13:20:27

  O Τάκης Καμπύλης είναι "προβεβλημένος" αρθρογράφος της αλαφούζειας "Καθημερινής". Με δικό του σκιτσογράφο, τον Μάνο Συμεωνάκη (πως λέμε "προσωπικός γυμναστής"). Και με εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Και με θέματα υποτίθεται "ψαγμένα", ολίγον "αιρετικά", όπου όμως, αν το ψάξει κανείς, θα δει πολλές γενικεύσεις και πάντοτε βιβλιογραφία (info την αποκαλεί) που συνηγορεί πάντα υπέρ των απόψεών του. Γενικά, προσπαθεί να δώσει μία χροιά λογιότητας στα κείμενά του, αλλά η ιδεολογική στράτευση στον αριστεροφιλελεύθερο χώρο δεν κρύβεται. Ο συγκεκριμένος έχει σχέση και με άτομα του ΚΕΜΟ (Κέντρο Έρευνας Μειονοτικών Ομάδων), στο οποίο ανήκει ο Τσιτσελίκης και άλλοι. Πήγαν να κάνουν και τον "σωτήρα" των Αρβανιτών, αλλά συνάντησαν μεγάλη εχθρότητα και τα παράτησαν. Το ίδιο έγινε και με τους Βλάχους. Προτιμούν τους σλαβόφωνους...
  Το ΚΕΜΟ και η ΕΕΔΑ είναι αλληλοτεμνόμενοι κύκλοι. Επίσης, υπάρχει άτομο από το ΚΕΜΟ, στο οποίο έχει κάνει και αναφορές ο Καμπύλης στα άρθρα του επικαλούμενος την επιστημονική του άποψη, που έχει θέση στον Συνήγορο του Πολίτη.
  "Τσιμπάνε" χρήματα από διάφορες πηγές, κυρίως ΕΕ, για τους σκοπούς τους που θα ταίριαζαν ίσως σε χώρα με αυταρχικό καθεστώς και όχι σε εμάς. Αλλά φαίνεται κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί...

  Ο Νίκος Αλιβιζάτος επίσης προβάλλεται από την "Κ" και μάλιστα το άρθρο του για το μεταναναστευτικό είχε εισαγωγή στην 1η σελίδα, με τη φωτογραφία του (απωθητική φάτσα, ειρήσθω εν παρόδω) και προλογικό κείμενο της εφημερίδας που υπερθεμάτιζε υπέρ των απόψεων του Ν.Α.
  Ολοι οι παραπάνω προέρχονται ξεκάθαρα από τον χώρο της λεγόμενης "ανανεωτικής Αριστεράς". Γενικά, πρόκειται για παρεούλα.

  • antiathlitikos avatar
   antiathlitikos @ Μάρκο Τ 08/01/2010 15:14:52

   Δε σου αρέσει η «φάτσα» του, ειρήσθω εν παρόδω, αγαπητέ «αναλυτή», ε;.

  • apapapapa avatar
   apapapapa @ Μάρκο Τ 08/01/2010 15:38:56

   Όχι και “προσωπικός γυμναστής”: personal trainer, παρακαλώ!

 13. peri avatar
  peri 08/01/2010 13:32:24

  ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο ΣΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ;;
  ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..

  • Kapsoulis avatar
   Kapsoulis @ peri 08/01/2010 19:30:56

   Απαντηση εδωσε ο Γ.Δελαστικ οταν ανελαβε ο Παπαχελας την διευθυνση της "Κ".Και ετσι απολυθηκε.

 14. Pikaia Gracilens avatar
  Pikaia Gracilens 08/01/2010 13:32:53

  Εμενα μου φαινεται ωραιος αυτος ο τυπος απο το ΜΚΟ. Μακαρι να εχουμε τετοιους παρα βατοπεδο-παπαρδους.

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ Pikaia Gracilens 08/01/2010 14:11:49

   Γιατί έχεις την εντύπωση ότι πολλές MKO δεν χρηματοδοτούνται από το κράτος με αδιαφανή κριτήρια; και χωρίς ξέρουμε ποιοι άλλοι είναι από πίσω τους που με το κατάλληλο αντίτιμο του κάνουν να ευαισθητοποιούνται ανάλογα;

  • bfo avatar
   bfo @ Pikaia Gracilens 08/01/2010 19:24:40

   Μπροστά στο φαγοπότι των ΜΚΟ και τις καταστροφικές συνέπειες για την χώρα, ο Εφραίμ και τα κολλητάρια του είναι απλές οδοντόκρεμες.

 15. loretta avatar
  loretta 08/01/2010 13:45:42

  ....Kαι που ειμαστε ακομα...αυτα ειναι μονο μεσα στο πλανο του GAP των 100 ημερων...να δειτε τι ακομα θα δουνε τα ματια μας και θα ακουσουν τα αυτια μας στον υπολοιπο χρονο που τους απομενει να κυβερνησουν....!!

  και ειναι ολα αυτα για τα οποια δεν μας εχουν πει τιποτα προεκλογικα...!!

  τοτε τι θα κανετε κυριοι???

 16. thespieys avatar
  thespieys 08/01/2010 13:48:13

  Κρυφή ΠΑΣΟΚική ατζέντα γεμάτη εκπλήξεις για τους ιθαγενείς,
  με αγάπη
  GAP

 17. Κοινός νοῦς avatar
  Κοινός νοῦς 08/01/2010 13:57:34

  MKO μἒ ἔμπνευση... ὀΘωμανική

 18. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 08/01/2010 14:09:25

  Εγώ προτείνω να κάνουμε μια ΜΚΟ αντί να τους την σπάσουμε...

 19. strategy avatar
  strategy 08/01/2010 14:17:37

  "....Ευτυχώς το Σύνταγμα, με τις διαδικαστικές εγγυήσεις που το ίδιο θέτει (άρθρο 44 παρ. 2), αποκλείει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος "εν θερμώ" και για θέματα που δεν προσφέρονται για επίλυση με πλειοψηφικές λογικές....."

  Nίκος Αλιβιζάτος, ΑΥΓΗ 06/01/2010

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ strategy 08/01/2010 14:36:54

   Μάλιστα ο κύριος στην Αυγή σουλατσάρει;

   • Μάρκο Τ avatar
    Μάρκο Τ @ «Κασσάνδρα» 09/01/2010 00:11:20

    Ο χώρος του Αλιβιζάτου είναι η αυτοαποκαλούμενη "ανανεωτική Αριστερά", δηλ. οι σοσιαλφιλελεύθεροι. Αλλά τον προβάλλει και η Καθημερινή του Αλαφούζου, αφού σε αυτόν τον χώρο πλέον ανήκει (με ελάχιστους συντηρητικούς ή αριστερούς πατριώτες αρθρογράφους για "ξεκάρφωμα" και για να τσιμπήσει περισσότερους αναγνώστες).
    Αυτό που κάνει η "Καθημερινή" είναι να εξοικειώνει και να μπολιάζει τον αστικό κεντροδεξιό χώρο με τις ιδέες της φιλελεύθερης Αριστεράς.

    Δυστυχώς η Ελένη Βλάχου φάνηκε πολύ αδύναμη για να διαχειριστεί την κληρονομιά που παρέλαβε από τον πατέρα της. Και αφού προφανώς δεν την στήριξε τότε ο δεξιός χώρος, η εφημερίδα πουλήθηκε στον εξ Ασπροπύργου απατεώνα και στη συνέχεια στον εκ Θήρας μεταμοδέρνο εφοπλιστή.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ strategy 08/01/2010 16:05:21

   Βέβαια, δεν προσφέρονται για πλειοψηφικές λογικές, να μας κάνει μια ΜΚΟ ότι θέλει! Και οι υπόλοιποι μόκο. Ποιος σας είπε ρε ότι δικαιούστε να έχετε άποψη; Άποψη μόνον αν είσαι μειοψηφία. Αλίμονό σου αν είσαι πλειοψηφία. Και δη συντριπτική.

   Αυτό που με λυπεί είναι ότι εν λόγω κύριος είναι καθηγητής του Συνταγματικού δικαίου. Αυτά διδάσκει στους φοιτητές μας; Πού να πάμε μετά ως κοινωνία;

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ strategy 09/01/2010 00:06:14

   Σωστά το λέει ο Αλιβιζάτος: Με τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, θα θέλατε να ζητάει "πλειοψηφικές λογικές";
   Τελικά, και οι σοσιαλφιλελεύθεροι, μπορεί να καταγγέλουν τους κομμουνιστές, αλλά τον ολοκληρωτισμό τον γουστάρουν.

 20. ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ avatar
  ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ 08/01/2010 14:18:04

  ΥΠΟΜΝΗΣΗ
  Άρθρο 120

  Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.  ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

  ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

 21. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 08/01/2010 14:26:48

  χαχαχα... Οι ΜΚΟ για τους πακιστανούς, και η Τερνα για τις ΑΠΕ. Έκτακτα, θαύμα, πρόοδος και διαφάνεια.

 22. Σαος avatar
  Σαος 08/01/2010 14:27:23

  Σχετικό-άσχετο:

  "Γερμανική μπότα" στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Απόντες οι υπουργοί - Απόρρητα σε κοινή θέα

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10289&Itemid=139

  Ο Siemens-άρχης ήρθε να συνετίσει τους ιθαγενείς! Από εδώ και πέρα θα αγοράζουμε μόνο γερμανικά του πεταματού!!!

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ Σαος 08/01/2010 14:39:12

   Να τους πετάξουμε στα μούτρα τα προβληματικά τους όπλα και τους ζητήσουμε και αποζημιώσεις.

   Όταν τα άρπαζαν νύχτα και έκαναν πωλήσεις ήταν τώρα ας λουστούμε και εμείς που δεν κοιτάζαμε το συμφέρον μας αλλά πως θα κάνουν δουλειές οι γερμανοί.

 23. Σαος avatar
  Σαος 08/01/2010 14:33:57

  Δηλαδή ότι τους συμφέρει. Γιατί δεν μας λένε για πιο θέμα θα επέτρεπαν δημοψήφισμα; Μήπως για το ποια γραμματοσειρά είναι η καλύτερη για τα δημόσια έγγραφα, όπως αναρωτιόταν ο κ. Θεόδωρος Καρούνος; Και τι δημοκρατία έχουμε αν αποφασίζουν οι μειοψηφικές λογικές; Εγώ ξέρω πως έχει άλλο όνομα το πολίτευμα που τις λύσεις τις δίνουν οι μειοψηφικές λογικές...

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ Σαος 08/01/2010 14:43:43

   Κοίτα αν ήταν που να ενοχλούσε και να μην ταίριαζε με την διεθνιστική ιδεολογία τους τώρα θα μιλούσαν για χούντα φασίστες και άλλα αριστεροπαπαριές.

  • antiathlitikos avatar
   antiathlitikos @ Σαος 08/01/2010 14:57:55

   «Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής».

   Το Σύνταγμά μας το γράφει (άρθρο 44, παρ.2) κι όχι το ... συμφέρον κανενός, κύριοι.

   • Σαος avatar
    Σαος @ antiathlitikos 08/01/2010 15:06:53

    Ναι, όποτε τους συμφέρει το καταπατούν και όποτε όχι το υπερασπίζονται. Προσωπικά χέστηκα για το Σύνταγμα. Οι νόμοι υπάρχουν για να καταπατούνται, έτσι δεν είναι;

    • antiathlitikos avatar
     antiathlitikos @ Σαος 08/01/2010 15:12:50

     Θα σου συνιστούσα μια ... συντεταγμένη εγκράτεια, απλώς.

     • Σαος avatar
      Σαος @ antiathlitikos 08/01/2010 15:19:15

      Γιατί; Ετοιμαζόμουν να σκοτώσω κανέναν και δεν το ξέρω;

     • provato avatar
      provato @ Σαος 08/01/2010 17:35:36

      Όσοι ψηφίσαμε , ψηφίσαμε τον Οκτώβριο. Ακούς εκεί δημοψηφίσματα στις ΄΄δημοκρατίες΄΄ μας. Τώρα όλοι πίσω στις ... σπηλιές μας. Στη δημοκρατίες των ... Νεάντερταλ , ΄΄παίρνει΄΄ την εντολή απο το λαό ο ΄΄πεφωτισμένος΄΄ και αυτό είναι. Για τέσσερα χρόνια οι πολίτες βγάζουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ τον σκασμό. Άντε να συμπληρώσουμε καμιά δημοσκόπηση, αλλά μέχρι εκεί. Αφού το λένε και οι ΄΄καθηγητάδες΄΄ τρόφιμοι ΜΚΟ και άλλων τέτοιων χαμαιτυπίων. Μετά τις εκλογές η κυβέρνηση΄΄συνεπικουρούμενη΄΄ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ (άλλοτε λιγότερο - άλλοτε περισσότερο) απο παρόμοιες ΜΚΟ - ΄΄ντενεκεδο - δεξαμενές΄΄ ΄΄σκέψης΄΄ (που δρούν εν ονόματι ΄΄υψηλων΄΄ ι-δαν(ε)ικών βεβαίως - βεβαίως) και άλλα ΄΄ευαγή΄΄ (λέγε με ΜΜ-Εμετικά) ιδρύματα ασκεί ΄΄δημοκρατική διακυβέρνηση΄΄... στα πρόβατα εν ονόματι της ληφθείσας εντολής στις εκλογές. ΄΄Δημοκρατία΄΄ για ... αρχάριους βρε ΄΄καλοί΄΄ μου ιθαγενείς...

      ΥΓ: Να συλληφθούν άμεσα , με την κατηγορία απόπειρας ανατροπής του καθεστώτος (που μας θέλει να ψηφίζουμε και μετά να καθόμαστε αμέσως ΄΄στα αυγά μας΄΄ για 4 χρόνια), όλοι όσοι υποστηρίζουν δημοψήφισμα για το θέμα της Ιθαγένειας. Τι κάνει επιτέλους αυτή η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος;
      ΥΓ2: Αν ΄΄πιστέψει΄΄ κανείς τα τσοντοκάναλα και τους λοιπούς ΄΄πεφωτισμένους΄΄ μεγαλοδημοσιογράφους στις αερολογίες τους αυτή τη στιγμή το ΛΑΟΣ πρέπει να κινείται μεταξύ 50%-80% !!!

     • Σαος avatar
      Σαος @ Σαος 08/01/2010 19:56:24

      provato, λες να με συλλάβει ο Χρυσοχοίδης για απειλή πολιτεύματος επειδή εξέφρασα την θέση μου για δημοψήφισμα;

   • Α.Κ. avatar
    Α.Κ. @ antiathlitikos 08/01/2010 15:29:34

    Αγαπητέ αντιαθλητικέ

    Για να γίνω συνήγορος του διαβόλου, η ένσταση πηγαίνει στη λέξη "ευτυχώς", καθώς και στη φράση ...."εν θερμώ” και για θέματα που δεν προσφέρονται για επίλυση με πλειοψηφικές λογικές", και τα δύο από τη φράση του Αλιβιζάτου. Προφανώς δεν αφορούν τη ερμηνεία του άρθρου του Συντάγματος.
    Προσθέτω ότι η φράση του Αλιβιζάτου "ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ", είναι βαθύτατα λανθασμένη διότι με το δημοψήφισμα δεν θα κρινόταν ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, που σύμφωνα με το δυτικό νομικό πολιτισμό, δεν επιδέχεται ερμηνείας ή καταπίεσης από τη μειοψηφία, αλλά η μελλοντική σύνθεση του εκλογικού σώματος ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΠΟΛΙΣΜΙΚΑ κ.ά. ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ.

    Ακόμη, θα αφορούσε δημοψήφισμα για ΗΔΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, το οποίο ο λαός θα υπερψήφιζε ή όχι και δεν θα επρόκειτο για ένα τεχνηέντως διφορούμενο ή κατευθυνόμενο ερώτημα με κίνδυνο να μην καταλαβένουμε τι ψηφίζουμε.

    Τέλος, δεν έγινε δημοψήφισμα για το Μάαστριχτ, δεν έγινε για τη Λισαβώνα, δεν έχει γίνει τα τελευταία 30 χρόνια κανένα. Μέχρι πότε;

    Και για να μην ξεχνιώμαστε... καλή χρονιά !!!

    • Α.Κ. avatar
     Α.Κ. @ Α.Κ. 08/01/2010 15:31:37

     Διορθώσεις
     .....από την πλειοψηφία....
     .....καταλαβαίνουμε....

 24. «Κασσάνδρα» avatar
  «Κασσάνδρα» 08/01/2010 14:39:55

  Στις επόμενες εκλογές να πάνε να ζητήσουν ψήφους από τις ΜΚΟ.-

 25. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 08/01/2010 14:40:14

  "ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ"

  "Με αυτά και με άλλα, κατέληξα να μην υποστηρίζω το δημοψήφισμα, αλλά να ΑΠΑΙΤΩ πλέον την ΑΠΟΣΥΡΣΗ του.
  Οι προσπάθειες αναδιανομής του πλούτου επιτεύχθηκαν.
  Τώρα ξεκινά η μεγίστη των προσπαθειών της αναδιανομής των ανθρώπων στα γεωγραφικά πλάτη και μήκη.

  Ο δικός μας χώρος που είναι και από τους πιο ευαίσθητους καταλήγει να είναι και ο πιο εύκολα ΑΛΩΣΙΜΟΣ.
  Η προηγούμενη κυβέρνηση κατηγορήθηκε ως η πλέον ανίκανη.
  Η τωρινή παίρνει επάξια τον τίτλο της πλέον επικίνδυνης.

  Σε ανύποπτο χρόνο είχα γράψει ότι φοβάμαι τον Παπανδρέου διότι ΠΙΣΤΕΥΕΙ αυτά που πρεσβεύει.
  Η αντίδραση πρέπει να είναι ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ, εάν θέλουμε να υπερασπιστούμε τα ελάχιστα που μας έχουν μείνει.
  Την ίδια την ύπαρξή μας.
  Χωρίς φανατισμούς, χωρίς κραυγές ανούσιες, αλλά με κραυγή λόγου εμπεριστατωμένου.
  Με ψυχή αταλάντευτη στο τεντωμένο σχοινί της ύπαρξής μας.

  Μπράβο για άλλη μία φορά στον Αρχαίο που συνόδευσε τον λόγο με Ιστορία.
  Αυτό που δεν μπορούν να δουν οι πολλοί, οφείλεται στην παντελή άγνοια του παρελθόντος.

  Ο χρόνος που επελέγη για να περάσουμε αυτή την δοκιμασία δεν είναι τυχαίος, όπως και τίποτα στο σύμπαν ολόκληρο.
  Έγινε προεργασία ετών.
  Μεθοδεύτηκε με μαεστρία.
  Η δυσαρμονία όμως που εκπέμπει, το φάλτσο, δεν ακούγεται σε αυτιά που δεν συλλαμβάνουν, παρά μόνο τους ήχους που επιτρέπουν τα ίδια να δέχονται.

  Θλιβερό παράδειγμα της αντίδραση των πολλών στα άδικα τέλη κυκλοφορίας.
  Χιλιάδες αντέδρασαν άμεσα με κατάθεση πινακίδων.
  Πήγαν στις εφορίες, στήθηκαν στις ουρές, και εκδήλωσαν έμπρακτα την οργή τους για τα ευρώ που χάνουν.

  Ενώ τώρα που διακυβεύεται η ίδια η διαχρονική τους υπόσταση και που απαιτεί κατάθεση ψυχής, πουθενά δεν βλέπω στριμωξίδια.
  Δεν διακυβεύονται τα λίγα ευρώ που μας άφησαν.
  Διακυβεύεται το αντίτιμο που εξαγοράζουν αυτά τα λίγα ευρώ.
  Ας ψάξει ο καθένας μας να βρει τι ξεπουλάει."

  Υπογραφή:
  Ο Νοών...Νοείτω (Σκεφτικός)

  • Β.Κ.Σ. avatar
   Β.Κ.Σ. @ αλλενάκι 08/01/2010 18:00:39

   αλλενάκι έτσι, ο καθένας μας από ένα λιθαράκι, ν΄ αρχίσουμε να μαζευόμαστε, να δούμε πως είμαστε πιο πολλοί απ΄ όσο μας κάναν να νομίζουμε, αυτοί που τριάντα χρόνια αλώναν την πνευματική ηγεμονία να δουν επιτέλους την γύμνια τους στον καθρέφτη....

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Β.Κ.Σ. 08/01/2010 18:09:09

    Β.Κ.Σ. καλησπέρα! Το κείμενο είναι σχόλιο που μας έστειλε ο Νοών...Νοείτω.

    Καιρός να βάλουμε ένα τέλος στην μεταξωτή ψευτοαριστερή δικτατορία που εκπορεύεται από τα καφέ της Σκουφά.

 26. ETHEROVAMON avatar
  ETHEROVAMON 08/01/2010 14:43:07

  Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει το Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

  Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

  Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας

  Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

  Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

  Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

  Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

  Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας ,δεν έχουν συνειδητοποιήσει το που μας πάνε.

  Ελάτε ΟΛΟΙ με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

  Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

  Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


  ETHEROVAMON

 27. STRATEGY GEOPOLITICS avatar
  STRATEGY GEOPOLITICS 08/01/2010 14:43:45

  Aγαπητοί φίλοι, πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε σημείο καμπής για το ζήτημα
  με τη χθεσινή ολοκλήρωση της (λογοκριμένης) δημόσιας διαβούλευσης και
  τη σημερινη αποκαλυψη του antinews (Μια ΜΚΟ πίσω από το νομοσχέδιο για
  την Ιθαγένεια !!!) http://www.antinews.gr/?p=30246 , η οποία πρέπει να
  γίνει πρωτοσέλιδο για πολλές ώρες σε όλα τα blog για να κορυφούν οι
  αντιδράσεις.

 28. Jasmin avatar
  Jasmin 08/01/2010 14:44:56

  Μπράβο για την ανάρτηση!
  Συμπληρωματικά και μόνο, ο τίτλος του βιβλίου που επιμελήθηκε ο Χριστόπουλος:
  Το ανομολόγητο ζήτημα των μειονοτήτων στην ελληνική έννομη τάξη, επιμ. Χριστόπουλος Δημήτρης, Κριτική, 2008, σελ. 224.

  Και το σχετικό ρεπορτάζ της Espresso περί του θέματος:
  http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=994518
  Τονίζω ότι ο πίνακας αναπαριστά τον Χριστό που ο ίδιος ο καθηγητής τον αναφέρει "Ιησού" επειδή προφανώς δεν τον αναγνωρίζει ως "Χριστό",
  να συνουσιάζεται με μια λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια;
  Βέβαια, ο ευαίσθητος καθηγητής ποτέ δε θα τολμήσει να πει κάτι ανάλογο για τον Μωάμεθ. Έτσι, είναι όμως οι ισλαμολάγνοι: Η "δημοκρατικιά" τους ευαισθησία περιορίζεται στον εξευτελισμό μόνο των δικών μας ιερών και όσιων.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Jasmin 08/01/2010 16:11:16

   Jasmin κάπου πήρε το μάτι μου ότι είσαι Εβραία, ή κάνω λάθος;

   Αν είσαι πάντως, μπράβο σου, σε παραδέχομαι που προτάσσεις το λόγο σου για την υπεράσπιση ιερών και οσίων της όλης Ελληνικότητας, ακόμη και των αλλόθρησκων Ελλήνων. Αυτά, για να μην μας λένε ότι προσβάλλεται το θρησκευτικό συναίσθημα των αλλόθρησκων από τη θρησκεία της πλειοψηφίας.

   Αν δεν είσαι και είσαι Χριστιανή, άκυρο. Αλλά είναι τρομερό πάντως, αυτό που γράφεις.

 29. isnogood avatar
  isnogood 08/01/2010 14:45:13

  ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ...
  (ΓΙ ΑΥΤΟ ...ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ)

  Εάν διασχίσετε της Βόρειας Κορέας ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ... ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ 12 χρόνια σκληρής εργασίας.

  Εάν διασχίσετε ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ... ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ επ 'αόριστον.

  Εάν διασχίσετε ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, .... ΘΑ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ.

  ΑΝ...

  διασχίσετε της ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, .... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ φυλακιστείΤΕ.

  Εάν διασχίσετε παράνομα ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ξυλοδαρμό από την τοπική αστυνομία.

  Εάν διασχίσετε ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ... ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ.

  Εάν διασχίσετε της Βενεζουέλας ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ... ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ....ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  Εάν διασχίσετε ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ... ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ.

  Εάν διασχίσετε παράνομα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ... ΠΑΙΡΝΕΤΕ

  - Μια θέση εργασίας,
  - Μια άδεια οδηγών,
  - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ,
  - Πρόνοια,
  - ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ,
  - ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ,
  - ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ή δάνειο για να αγοράσει ένα σπίτι,
  - ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,
  - ΔΩΡΕΑΝ HEALTH CARE,
  - ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ...
  - Μπορείτε ακόμη και να ΨΗΦΙΣΕΤΕ.  Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_3949.html#ixzz0c1oGyZ9v


  Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_3949.html#ixzz0c1oGyZ9v

  • «Κασσάνδρα» avatar
   «Κασσάνδρα» @ isnogood 08/01/2010 15:04:55

   Μανικιούρ πεντικιούρ δεν έχει;

   • Jasmin avatar
    Jasmin @ «Κασσάνδρα» 08/01/2010 15:16:03

    Αυτό είναι στα εξτρά, εάν καταγγείλεις ότι αστυνομικοί άσκησαν βία εναντίον σου

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ isnogood 08/01/2010 16:57:07

   To πρώτο πράγμα που παίρνει ο λαθρομετανάστης στο Αιγαίο είναι... ζεστό κρουασάν και γάλα. Τους τα προσφέρει το Λιμενικό άμα τη αφίξει τους. Ή είμαστε η χώρα του ξένιου Διός ή δεν είμαστε.

   • Μάρκο Τ avatar
    Μάρκο Τ @ Γιώργος 09/01/2010 00:17:23

    Τα έτοιμα συσκευασμένα κρουασανάκια είναι γεμάτα συντηρητικά. Κάποιοι φασίστες μέσα στο Λιμενικό θέλουν να δηλητηριάσουν τους λαθρομετανάστες! Να ενημερωθεί πάραυτα ο υφυπουργός κ Μπούγιας και η dominatrix Venus Al Salech.

 30. akritas avatar
  akritas 08/01/2010 15:09:16

  Τα έχω πει από τις 3-1-2009 ποιος είναι πίσω από το νομοσχέδιο...

  Πρόταση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης(MKO) τελικά υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ για τον νέο εθνοκτόνο «κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας»;

  και

  Η ιστορία του Νομοσχεδίου του ΠΑΣΟΚ που δεν είναι δικό του αλλά μιας ΜΚΟ

  • Β.Κ.Σ. avatar
   Β.Κ.Σ. @ akritas 08/01/2010 18:04:48

   Ακρίτα είχα φέρει το λινκ σου προχθές εδώ στο αντινέα. Είναι σημαντικό ο καθένας μας να συμβάλλει ώστε να προκύπτουν τέτοια καθηλωτικά και ολοκληρωμένα ρεπορτάζ.

 31. anetos avatar
  anetos 08/01/2010 15:17:01

  Μάρκο Τ

  Πολλά γνωρίζεις !!
  Στην καθημερινή κατοικοεδρεύει και άλλο φρούτο κάποιος Γουσετης που είναι και αυτός «Μακεδονόφιλος» , λες για αυτόν ?

  • Σαος avatar
   Σαος @ anetos 08/01/2010 15:28:21

   Το Γουσέτης βγαίνει από το Γούσης (Πήλιος);

  • Σπύρος avatar
   Σπύρος @ anetos 08/01/2010 18:11:20

   Μεταγραφή απο την Αυγή είναι.

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ anetos 09/01/2010 00:25:12

   Ο Διονύσης Γουσέτης, άλλο ρετάλι του σοσιαλφιλελεύθερου χώρου, που ξεκίνησε από κομμουνιστής και κατέληξε στη "Δράση" (ξέρετε, αυτό το τεράααστιο πλειοψηφικό κόμμα, με το 0,0000%...). Και αυτόν τον περιμάζεψε ο Παπαχελάς και ο Αλαφούζος. Ρετάλια σε τιμή ευκαιρίας, διαλιέχτε!
   Ο Γουσέτης είχε γράψει άρθρο στην "Κ" και ζητούσε να απαγορευτεί διά νόμου η θεία Κοινωνία για να προστατευτεί ο κόσμος από τη θανατηφόρο γρίππη!

   Ο Καμπύλης δεν ασχολείται με τον Γουσέτη, είναι άλλης κλάσης ο άνθρωπος, επιστήμων. Ο Καμπύλης κατά καιρούς, σε κείμενά του που έχουν σχέση με ιστορία και ιδίως με μειονότητες, παραπέμπει σε κάποιο φίλο του (με την άλλη ιδιότητα τον αναφέρει, και όχι αυτή του νομικού), ο οποίος επί Σημίτη διορίστηκε στον Συνήγορο του Πολίτη. Το άτομο αυτό ήταν μέλος του ΚΕΜΟ και ανήκει στον γνωστό κύκλο της Παντείου.

   Έχω την εντύπωση ότι η πλειοψηφία των στελεχών του Συνήγορου ανήκουν στον χώρο της σοσιαλφιλελεύθερης Αριστεράς, τουλάχιστον αυτοί που είναι υπεύθυνοι για θέματα μεταναστών.
   Διευκρινίζω ότι δεν το λέω για να απαξιώσω τον θεσμό, θεωρώ ότι γενικά προσφέρει θετικό έργο, αν και κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής: "Ανεξάρτητες αρχές" δεν υπάρχουν, γιατί απλούστατα υπάρχουν άνθρωποι από πίσω, με την ιδεολογία και την προσωπικότητά τους.

 32. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 08/01/2010 15:26:58

  Είναι να γελάς και να κλαις παράλληλα.

  Ο πρόεδρος αυτός της κρατικά επιχορηγούμενης ¨μη¨ Κυβερνητικής οργάνωσης , σύμφωνα με την καταγγελία που διαβάσαμε , έβαλε τους φοιτητές του να σχολιάσουν την εικόνα του Ι. Χριστού σε ¨άσεμνες και παραβατικές στάσεις¨. Προφανώς για να δοκιμάσει την αντοχή τους στο Νεοφασιστικό θεώρημα της ¨ανοχής¨ και του ¨σεβασμού στο διαφορετικό¨ , γενικά στην ¨ελευθερία¨ της καλλιτεχνικής έκφρασης , ¨πέρα από προκαταλήψεις και ιδεοληψίες¨.

  Προφανώς αυτά του έμαθαν στις σπουδές του , ίσως και με υποτροφία , οι ¨άλλοι¨ καθηγητές πρόδρομοι του . Όμως το ερώτημα είναι , πέρα από την βλακεία , θα ήταν σε θέση , θα είχε το θάρρος , θα ένιωθε την ανάγκη , να βάλει τους φοιτητές ¨του¨ να σχολιάσουν αντίστοιχες εικόνες με την όψη του Μωάμεθ ή του Βούδα ( ; ) ή θα εκτιμούσε ότι αυτό ¨προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα ¨ των προστατευόμενων από την ¨μη¨- Κυβερνητική-κρατικά επιχορηγούμενη οργάνωση του ;

  Στην συνέχεια διαβάζουμε ότι έλαβε μέρος στο γνωστό συνέδριο της Παντείου για ¨την ιστορική αποκατάσταση των Τσαμουριωτών ¨ (το συνέδριο που είχε καταγγείλει και ο άλλος γνωστός φασίστας Μίκης Θεοδωράκης και άλλοι πολλοί).

  Μετά από την απόφαση για την επανάληψη της ¨Δίκης των Έξι ¨ περιμένω να προτείνουν και μια Δίκη για τα ¨εγκλήματα πολέμου¨ του Ν. Ζέρβα ( για καταπολέμηση των Φίλο-κατοχικών , Φιλοναζιστικών Ταγμάτων των Τσαμουριωτών ) και του Άρη Βελουχιώτη ( για την καταπολέμηση- διάλυση των Φιλοκατοχικών , Φιλοναζιτικών Ταγμάτων των Ρουμανό-Βλάχων του Διαμαντή ). Στρατιωτικές δράσεις που έγιναν , εκτός των άλλων , και με εντολή ή την έγκριση του ¨Συμμαχικού Στρατηγείου στην Μέση Ανατολή¨.

  Μιλάνε για ¨αναθεωρητές της ιστορίας¨ με αφορμή την βλακώδη αμφισβήτηση από ορισμένους του Ολοκαυτώματος των Εβραίων από τους Ναζί , ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΥΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΚΑΙ ΤΗΣ ¨ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ¨ ΜΕ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ - ΠΟΛΛΟΙ - ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ¨ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ¨ - αλλά τα ¨πουλάκια μου¨ , δεν λένε τίποτα επί του ζητήματος!

  Η Γερμανία , το 4ο ¨Δημοκρατικό Ράϊχ ¨, υποστηρίζει τέτοιες ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ πολιτικές με στόχο την ¨ταύτιση¨ ΟΛΩΝ ¨Νικητών και Ηττημένων¨ , σαν ¨εγκληματίες πολέμου¨.

  Την κατάργηση δηλαδή της έννοιας του Δίκαιου Αμυντικού Πολέμου και του ¨Επιθετικού Πολέμου¨ , όπως και την προώθηση του Νεό-φασιστικού θεωρήματος της κατάργησης της έννοιας και της αρχής της ¨Πλειοψηφίας - Μειοψηφίας¨, βάση της άποψης ότι η πλειοψηφία ¨δεν έχει πάντα δίκιο¨ , όταν δεν σέβεται - μέχρι βαθμού ισοτιμίας και αποδοχής - την θέληση και τα δικαιώματα των ¨μειοψηφιών¨ .

  ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ¨ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ¨ - ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ¨ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ¨ Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Τ Ι Σ Μ Ο Σ. Ο οποίος επιβάλλεται από κάποιες Οικονομικές και Πνευματικές Αριστοκρατίες... του ¨επαναστατικού καπιταλισμού¨ που δημιουργεί - καταργεί σύνορα , δημιουργεί - καταργεί έθνη, ανάλογα με τις ανάγκες της Παγκόσμιας - Άνισης - Αγοράς και το ταξικό -οικονομικό όφελος.

  Τέλος μην διαμαρτυρόμαστε για το ¨πως είναι δυνατόν να συντάσσονται Νομοσχέδια σύμφωνα με τις προτάσεις κάποιας ¨μη¨- Κυβερνητικής-κρατικά επιχορηγούμενης οργάνωσης. Διότι αυτός είναι ο ρόλος τους και αυτό φιλοδοξούν να είναι : ¨Σύμβουλοι - προέκταση της ¨ Εκτελεστικής Εξουσίας¨ ( ούτε καν της ¨Νομοετικής¨ ) .

  Η τάση του ολοκληρωτισμού είναι ξεκάθαρη : 1. Κατάργηση της ¨λαϊκής κυριαρχίας¨ ( Λαός για τις δυνάμεις αυτές συμβολίζει πάντα κάτι το ¨λαϊκίστικο¨ ) με ¨μεταβίβαση ¨ των αποφάσεων σε μη - δημοκρατικά ¨διεθνή όργανα¨ , όπως είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ( όργανα μακριά από την ορατότητα και την δυνατότητα ελέγχου από τις τοπικές κοινωνίες ) 2. Κατάργηση της δημοκρατικής αρχής της ¨πλειοψηφίας- μειοψηφίας¨ , η πλειοψηφία δεν μπορεί να έχει για τα πάντα δίκιο , υπάρχουν θέματα που μπορούν να τα χειρίζονται και τα γνωρίζουν οι ¨ειδήμονες¨ , επιστήμονες κ.α. 3) κατάργηση της ιστορίας και της μνήμης ( ¨Οργουελικό Όραμα¨ ) με την άποψη ότι κάθε κοινωνικό σύνολο , κάθε γεωγραφικός χώρος έχει την ¨δικιά του αλήθεια¨ , δεν υπάρχει ¨μία αλήθεια¨ ( φιλοσοφική , ας πούμε , αρχή του ¨αγνωστικισμού¨ και ¨θετικισμού¨ ). Προσπάθεια ¨συμψηφισμού¨ των πάντων για να είμαστε ¨δίκαιοι¨ ...

  Το ήταν ο παλαιός φασισμός το γνωρίζουμε . Το τι είναι ο Νέος-¨Φιλελεύθερος¨ φασισμός ( σίγουρα όχι οι νοσταλγοί του παλαιού- το φαινόμενο αυτό αποτελεί ένα ανεπιτυχές ¨ρετρό¨ στοιχείο ) δεν το έχουμε εντοπίσει ακόμα ξεκάθαρα .

  Και κολυμπάμε από το 1990 βαθιά μέσα σε αυτόν.

  • Β.Κ.Σ. avatar
   Β.Κ.Σ. @ ΝΤΑΝΤΟΝ 08/01/2010 18:06:29

   Ο Νέος Φιλεύθερος φασισμός είναι αυτός που χαρακτηρίζει φασίστες όσους δεν συμφωνούν μαζί του.

 33. Tasos avatar
  Tasos 08/01/2010 16:29:54

  Ειλικρινά ΜΠΡΑΒΟ για την αποκάλυψη!
  Αυτό είναι Ρεπορτάζ!

  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΕΤΣΙ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

 34. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 08/01/2010 17:09:58

  Να δείτε που οσονούπω θα βάλουν και 24ωρη αστυνομική φρουρά έξω απ΄ τα γραφεία της εν λόγω ΜΚΟ. Βάζω στοίχημα γι' αυτό.

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ Αυριανιστής 09/01/2010 00:31:05

   Οσους κακούς πάνε να μπουκάρουν στα γραφεία της ΜΚΟ θα τους μαστιγώνει η dominatrix Venus Al Salech αυτοπροσώπως.

   Νομίζω θα της πήγαινε καλά ένας ρόλος στις γνωστές "αισθησιακές" ταινίες του γιατρού. Από τη συμπρωτεύουσα δεν είναι και αυτός;
   Είναι που λένε για τη Θεσσαλονίκη ότι είναι ερωτική πόλη...

 35. Κώστας Θ. avatar
  Κώστας Θ. 08/01/2010 17:39:13

  Συγχαρητήρια για το post.
  Να δούμε μέχρι πότε θα μας κυβερνάει αυτή η συμπλεγματική κλίκα που προπαγανδίζει από τα πανεπιστήμια, τα ΜΜΕ και τις ΜΚΟ.
  Φαίνεται πως έχουμε άλλον έναν "μηχανισμό" να ξεπαστρέψουμε.

  • Β.Κ.Σ. avatar
   Β.Κ.Σ. @ Κώστας Θ. 08/01/2010 18:10:41

   Αυτή η συμπλεγματική κλίκα θεωρεί πως είναι μαγκιά της που κυβερνάει και απαιτεί αυτονοήτως τον σεβασμό μας, και φυσικά θεωρεί πως η αλητεία της δεν συγκρίνεται στο ελάχιστο ποιοτικά με τον φασισμό που απαιτεί να εξοβελισθούν ως ανάξιοι.

  • apapapapa avatar
   apapapapa @ Κώστας Θ. 08/01/2010 20:07:17

   Τώρα υποθέτω ότι οι απ' έξω μπορείτε να καταλάβετε πιό είναι το χάλι των ελληνικών πανεπιστημίων αλλά και γιατί φτάσαμε ως εδώ.

  • Blimblomblim avatar
   Blimblomblim @ Κώστας Θ. 09/01/2010 03:40:45

   Όπως το λες Κώστα. Όχι μόνον συμπλεγματική, αλλά και αφελής και χαζοχαρούμενη. Πρόκειται για ένα είδος μετασοσιαλισμού. Αφού δεν τους βγήκε ο κανονικός, τώρα προσπαθούν να δουν πώς θα λειτουργήσουν οι ιδεοληψίες τους στη γυάλινη σφαίρα "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" που έχουν στο μυαλό τους. Οι αποφάσεις των Ευρωπαϊκών δικαστηρίων πήραν τη θέση που είχε το Κεφάλαιο του Μαρξ. Λαθρομετανάστες όλου του κόσμου ενωθείτε!

 36. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 08/01/2010 17:50:49

  Το πρόβλημα είναι πως λόγω προσωπικού ήθους δεν επιχειρώ δυστυχώς να τους χαρακτηρίσω σούργελα και αλήτες -το πολύ να τους χαρίσω το "κνώδαλα", ενώ αυτοί όσους νοιάζονται για την πατρίδα με πρετεντέρειο αλητεία τους καθαρίζουν με ένα "σούργελα" και φυσικά κάνουν την δουλείτσα τους όπως μπορεί να την κάνει κάθε ανάξιος άνθρωπος δίχως έρμα.
  Σας το ξαναγράφω, ρηάλιτυ έχουμε γίνει στις οθόνες τους και τους διασκεζάζουμε, τον τελειώσαν πλέον τον τόπο.

  • apapapapa avatar
   apapapapa @ Β.Κ.Σ. 08/01/2010 20:50:12

   Όταν ενστικτωδώς μου έρχεται και μένα να χαρακτηρίσω "αλήτες" κάτι τέτοια υποκείμενα, ο νούς μου πάει "στα παιδιά με τα πρησμένα πόδια που τάλεγαν αλήτες" και αλλάζω τα λόγια μου. Δεν τους αξίζει ένας τέτοιος συνειρμός...

   • Β.Κ.Σ. avatar
    Β.Κ.Σ. @ apapapapa 08/01/2010 21:06:33

    η αλητεία δεν έχει πρησμένα πόδια, μόνον πρησμένοι εγκέφαλοι σαν αυτούς που λέγαν έτσι τα παιδιά με τα πρησμένα πόδια ευδοκιμούν στον μπαξέ της.

    • apapapapa avatar
     apapapapa @ Β.Κ.Σ. 08/01/2010 21:13:21

     Δεν έχεις καθόλου άδικο.

 37. Β.Κ.Σ. avatar
  Β.Κ.Σ. 08/01/2010 18:16:18

  Δεν πάει άλλο αλλενάκι, δεν φθάνει που καταστρέφουν τον τόπο, το θεωρούν και ιδεολογική τους νίκη!
  Ο νοών νοείτω, εσύ, ο Αρχαιοπτέρυγας, ο Μποτίλια στο πέλαγος, ο ψυχραιμία, ο Επώνυμος, και όλοι μας με την ψυχή μας! κάτι πρέπει να γίνει!, δεν πάει άλλο....

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Β.Κ.Σ. 08/01/2010 18:24:20

   την ήμέρα που λήγει η προθεσμία για υποβολή ΦΠΑ του πρωτου διμήνου, όλοι στο Σύνταγμα (χωρίς να έχουμε πληρώσει ΦΠΑ). Τι θα κάνουν? Πρόστιμα σε πόσα? 3000? 10.000 πόσοι αποδίδουν ΦΠΑ που θέλουν να κάνουν πράξη αντίστασης?

   Το παραπάνω είναι προσωπική άποψη και δεν αποτελεί προτροπή για οργανωμένη αντίσταση οργανωμένη από οποιοδήποτε κόμμα. χαχαχαχα

 38. Σαος avatar
  Σαος 08/01/2010 20:06:19

  Άσχετο-Σχετικό:

  Νέα πρόκληση από τουρκική βιομηχανία πυραύλων (Roketsan) ! Δείχνουν σε διαφήμιση την Βουλή διαλυμένη και μέσα στις φλόγες! Δείτε στο δημοσίευμα την διαφήμιση (φαίνεται ελάχιστα και φωτιά στην Ελληνική σημαία)!

  Mεγάλες τουρκικές ασκήσεις στο Αιγαίο - Περισφίγγουν τη Σύμη - Φωτό-πρόκληση από την ROKEΤSAN

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=10294&Itemid=141

  Φίλοι μου, οι καλοί μας γείτονες έχουν αρχίσει να "ξεφεύγουν" και από την άλλη ο ΓΑΠ έδωσε Γη και Ύδωρ από το ΥΠΕΘΑ στον γερμαναρά εκ Βρυξελλών. Όλα αυτά δεν ακούγονται καλά στ' αυτάκια μου :-S

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Σαος 08/01/2010 21:09:27

   Αυτο φυσικα ειναι και το οραμα των αναρχικων και οσων υποστηριξαν την εξεγερση του Δεκεμβρη.Γιατι τα βαζετε μονο με τους Τουρκους;

 39. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 08/01/2010 20:51:57

  Αυτός ό τόπος δέν τελειώνει τόσο εύκολα πατριώτη.Ας τό βάλουν καλά στόν νού τους.

 40. ETHEROVAMON avatar
  ETHEROVAMON 08/01/2010 21:23:20

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ
  ΜΕΧΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ).ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!

  κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
  Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
  και το Άρθρο 120

  Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


  ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

  ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  • Επίκουρος avatar
   Επίκουρος @ ETHEROVAMON 08/01/2010 22:50:30

   Τα τανκς πότε κατεβαίνουν;

   • Μάρκο Τ avatar
    Μάρκο Τ @ Επίκουρος 09/01/2010 02:37:26

    Μην ανησυχείς για τα τανκς. Το μυαλό σου είναι απόρθητο φρούριο. Μπετόν αρμέ, τύφλα νά ΄χουν τα μπούνκερ του Εμβέρ Χότζα.

   • ident avatar
    ident @ Επίκουρος 09/01/2010 02:43:26

    Είναι πλέον ακριβά τα καύσιμα. Αυτή τη φορά τα 120 Ενωμένα Εργοστάσια Εθνικών Ανησυχιών θα εμφανισθούν στο Σύνταγμα με ποδήλατα -μιλάμε για την πρώτη εθνοσωτήριο με οικολογικές προδιαγραφές.

 41. thouthou avatar
  thouthou 09/01/2010 00:10:22

  Και για ποιο λόγο πέφτετε όλοι από τα σύννεφα; Δεν ξέρατε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την απόλυτη πλειοψηφία στις εκλογές καθηγητών επειδή μάλωσαν μεταξύ τους και σπάσανε σε δύο κομμάτια; Πώς γίνεται ένα κόμμα του 4-5% να είναι απόλυτη πλειοψηφία στους καθηγητές; Φαντάζεστε καθηγητές προσκέιμενοι στον ΛΑΟΣ να ήταν το 50-60% του καθηγητικού κατεστημένου;
  Βλέπετε σήμερα ότι όλα συνδέονται; Ότι η Ρεπούση, ο Λιάκος, ο Βερέμης, η Δραγώνα δεν είναι "τυχαία" γεγονότα; Το CDRSEE, οι ΜΚΟ; Είναι τυχαίο ότι βγήκε αμέσως το Βατοπαίδι, και όχι όλες οι άλλες "άγιες" ΜΚΟ που κάνουν πάρτυ; Είναι τυχαίο που ξεσκεπάστηκε αμέσως ο Βαβύλης σε μια ερασιτενική προσπάθεια του Χριστόδουλου να μπει σε οικόπεδα "μεγαλύτερων παικτών", και έγινε βιομηχανία αποσταθεροποίησης της Εκκλησίας, με την αγαστή συνεργασία της Ελλαδικής κυβερνήσεως;
  Μοίρα κακιά, "έτυχε" η Δραγώνα να συνεχίσει το έργο Βερέμη.. Μοίρα κακιά, έτυχε η Διαμαντοπούλου να συνεχίσει το έργο Γιαννάκου... Η Βούγια-Σαλέχ να συνεχίσει το έργο Παυλόπουλου...

  Να ρωτήσω κάτι καλόπιστα; Όντως σήμερα είδαμε το φως το αληθινόν, και απλά δεν τα ξέραμε πριν; (Γιατί ακόμη και σήμερα, βλέπω κατηγοριοποιήσεις τύπου "ακροδεξιοί, καλοί-κακοί πατριώτες" κλπ.) Αν είναι έτσι, πάμε, ας αντιδράσουμε, ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, και τα συζητάμε μετά.
  Αλλά αν είναι να συνεχιστεί αυτή η νιρβάνα τύπου "μαθαίνω κάτι τώρα, για να είμαι απλά στην μόδα και πιο κυριλέ αντιδρών, και δεν τρέχει τίποτε" τότε ας το αφήσουμε σε αυτούς που έχουν και κάποια πιο "θερμή" άποψη, που το έχουν πάρει "πιο πατριωτικά"... Δεν είναι παιχνίδι πλέον...
  Ιδού η Ρόδος... Η αποκάλυψη του αρχικού θέματος είναι απλά μια ακόμα πληροφορία σε ένα παζλ θεμάτων, που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, και εξηγούν απλά την πορεία μας... Κατά καιρούς υπήρξαν και πολύ πιο συνταρακτικές αποκαλύψεις, που δεν πήραν τέτοια δημοσιότητα...
  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, Ή ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

 42. Ανωνυμος avatar
  Ανωνυμος 09/01/2010 00:18:24

  Ο Νικος Παρασκευοπουλος ειναι ο καθηγητης νομικης απο την Θεσσ/νικη -
  συγγραφεας του - η ειναι απλη συνωνυμια ;

 43. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 09/01/2010 02:19:53

  Με μία απλή αναζήτηση για τον Κωστή Παπαϊωάννου στο διαδίκτυο έμαθα ότι είναι:

  -(ή ήταν το 2000) Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.
  -Μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, από την ίδρυσή της.
  -Στέλεχος της Greenpeace.

  Φυσικά, έχει και δικό του ιστολόγιο, http://antiphono.wordpress.com/

  Έχω καταλάβει ότι σε όλες αυτές τις ΜΚΟ συμμετέχουν τα ίδια και τα ίδια άτομα. Ένα άτομο με χίλια πρόσωπα. Αν το ψάξετε λίγο, θα το διαπιστώσετε.

  • Blimblomblim avatar
   Blimblomblim @ Μάρκο Τ 09/01/2010 03:45:12

   Πέντε-δέκα μηδενιστές είναι που έχουν βήμα παντού και επειδή δεν μπορούν να δημιουργήσουν τίποτε από μόνοι τους, απλά καταστρέφουν ό,τι έχει δημιουργήσει αυτός ο λαός στα 180 χρόνια ελεύθερου βίου.

 44. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 09/01/2010 02:27:25

  Και το άλλο που σας έλεγα για τον Συνήγορο του Πολίτη: Ο Ανδρέας Τάκης, νυν ΓΓ του Ραγκούση στο Υπ. Εσωτερικών, ήταν Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη στον Κύκλο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Και αυτός από τον λεγόμενο χώρο της "ανανεωτικής Αριστεράς", συμμετέχει σε από κοινού "αντιρατσιστικά" πάνελ με τον Κωστή Παπαϊωάννου της ΕΕΔΑ.

  Δηλαδή, πρόκειται για μια παρεούλα, όπου οι ΜΚΟ είναι το άλλο πρόσωπο της κυβέρνησης του GAP.

 45. Σπύρος avatar
  Σπύρος 09/01/2010 02:29:37

  Ειχε σταθερή στηλη στα ΝΕΑ επίσης...
  Και φυσικά ισες αποστάσεις στούς βομβαρδισμούς τής Σερβιας...Λιγο ΄κακοί οι βομβαρδισμοί,αλλά...΄και ακολουθούσε το γνωστό τροπάρι..
  Ε μετά ξεχάστηκαν οι βομβαρδισμοί και έμεινε το τροπάρι σκέτο.

 46. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 09/01/2010 02:33:54

  θα σας δώσω και μία άλλη πληροφορία, απόλυτα ακριβή, για να δείτε το μέγεθος της ιδεοληψίας, αλλά και της αφέλειας του GAP:

  Οταν ήταν Υπ. Εξωτερικών, είχε παραχωρήσει χώρο του Υπουργείου για να διοργανώσει το ΚΕΜΟ, υπό την αιγίδα του Υπ. Εξ., εκδήλωση για τις "γλωσσικές μειονότητες" στην Ελλάδα. Δηλαδή, εκχωρούσε τους δίγλωσσους ελληνικούς πληθυσμούς - ακόμα και τους Αρβανίτες, που ήταν ουσιαστικά συνιδρυτές του ελληνικού Κράτους!!! - σε ξένες χώρες!!!
  Τί άλλο δηλώνει η ανάληψη της αιγίδας της εκδήλωσης από το Υπ.Εξ.; Κοινή λογική, την οποία προφανώς ο GAP δεν διαθέτει.

  Ευτυχώς, κάποιοι με περισσότερο μυαλό στην τότε κυβέρνηση παρενέβησαν και η εκδήλωση ματαιώθηκε.

  Ο άνθρωπος αυτός, που ήταν ακατάλληλος για Υπ.Εξ., φαντάζομαι ότι είναι ακόμα περισσότερο ακατάλληλος για πρωθυπουργός...

 47. ident avatar
  ident 09/01/2010 02:56:23

  Το ΚΕΜΟ ήταν η μοναδική σοβαρή απόπειρα του ελληνικού κράτους να προλάβει την υιοθέτηση γλωσσικών ομάδων από τρίτους και να αρθρώσει έναν σύγχρονο λόγο που θα συμβαδίζει με τα διεθνώς κρατούντα (τόσο σε επιστημονικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο) χωρίς να θυσιάζει τα ελληνικά συμφέροντα. Μεγάλη ιστορία, φορτισμένη με πολύ πάθος και φυσικά με κονδύλια που πολλοί εποφθαλμιούσαν -οι απ'έξω καταγγέλναν τους από μέσα ως προδότες του έθνους, τα γνωστά ελληνικά πανηγύρια.

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ ident 09/01/2010 03:43:55

   Δηλαδή, μας λες ότι πίσω από το ΚΕΜΟ βρισκόταν το ελληνικό κράτος; Άρα, οι διάφοροι αριστεροφιλελεύθεροι του ΚΕΜΟ εκτελούσαν πολιτική του ελληνικού κράτους; Ετσι διαβάζω αυτά που γράφεις. Επειδή ξέρω κάποια πρόσωπα και πράγματα, δεν το νομίζω αυτό. Τέλος πάντων...
   Εγώ δεν κατηγόρησα το ΚΕΜΟ ως προδοτικό. Απλά, επισήμανα σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκουν τα μέλη του και ότι χρηματοδοτείτο από ευρωπαϊκά προγράμματα.
   Ο GAP πήγε κάπως να τους υιοθετήσει, με βλακώδη τρόπο (δεν είναι αρμοδιότητα του Υπ.Εξ. οι Έλληνες δίγλωσσοι ή έστω παθητικοί γνώστες μιας ολιγότερο ομιλούμενης γλώσσας). Και φυσικά μαζεύτηκε, γιατί κάποιος γνωστικότερος του Βαλλιανάτου θα του είπε ότι θα πέσει σε λούμπα, επειδή ακριβώς αυτό το μήνυμα θα έδινε σε Αλβανούς, Ρουμάνους, ΦΥΡΟΜίτες.

   Για τις ολιγότερο ομιλούμενες γλώσσες, χρειάζεται επιστημονική έρευνα, αυτή μπορεί να γίνει χωρίς πρόβλημα και από φοιτητές και από επιστήμονες (και γίνεται σε αρκετό βαθμό, πλέον). Δεν χρειάζονται δονικιχωτισμοί και πολιτικές "προστασίας" του στυλ "εμείς θα σώσουμε τα αρβανίτικα", ειδικά μάλιστα όταν οι επίδοξοι σωτήρες ούτε Αρβανίτες είναι, ούτε αρβανίτικα ξέρουν. Ή, ακόμα χειρότερα, όταν μιλάνε για τους Αρβανίτες και τους Βλάχους σαν να είναι μειονότητα. Αυτό καταντά εξοργιστικό. Ακόμα και οι Σλαβόφωνοι έχουν ελληνική συνείδηση στην πλειοψηφία τους. Δεν μπορείς να τους θεωρείς μειονότητα. Κακά τα ψέματα, η λέξη "μειονότητα" έχει μία συγκεκριμένη χροιά και, επειδή η γλώσσα δεν είναι μαθηματικά, αλλά μία λέξη μπορεί να "διαβαστεί" με διαφορετικούς τρόπους, καλό είναι να προσέχουμε με τους τίτλους...
   Τέτοιες πολιτικές το μόνο καταφέρνουν είναι να προκαλέσουν μία ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία μεταξύ των - ήδη καχύποπτων - Αρβανιτών και τελικά να την πληρώσουν άνθρωποι που με ειλικρινές ενδιαφέρον προσπαθούν να κάνουν κάποια καταγραφή και αξιοποίηση αυτού του γλωσσικού και μουσικού υλικού που χάνεται.

 48. ΜΑΚΕΔΝΟΣ avatar
  ΜΑΚΕΔΝΟΣ 09/01/2010 10:37:51

  To θεμα δεν ειναι θεμα ραγκουση η παυλοπουλου η αυτων των ανοητων αλλα ειναι θεμα του ελληνικου λαου και ποτε θα αποφασισει οτι αρκετα με δαυτους και οτι πολλα ειναι τα ετη μετα το 1974 που ψηφιζει εναλλασομενες 2 "προοδευτικες" κυβερνησεις και απο την πολυ την προοδο και την αναπτυξη εαν δεν χαθουμε απο τους λαθρομεταναστες δεν θα εχουμε ουτε ψιλο για να πληρωθουμε την συνταξη μας!!!

 49. Ψηφοκράτης avatar
  Ψηφοκράτης 10/01/2010 07:01:29

  [...ο κ. Χριστόπουλος, για μια ακόμη φορά, τους υπέβαλε σε γραπτές εξετάσεις δίνοντας τους να σχολιάσουν είτε έναν υποθετικό πίνακα που αναπαριστούσε τον Ιησού Χριστό σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης με λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια (!!!)...]

  Σιγά την αιρετική πρωτοπορία!

  Ας διαβάσει ο κ. Χριστόπουλος comics του Gotlieb για να εμπνευσθεί,
  αν και θα του πρότεινα στις επόμενες εξετάσεις, να πειραματιστεί και με φωτογραφίες της οικογένειας του.

  To open up his students horizons βρε παιδί μου!

 50. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 10/01/2010 11:01:06

  Θέλετε να δείτε μία εικόνα, ίσως, από το μέλλον στην Ελλάδα;
  Στη Μαλαισία, ένα δικαστήριο επέτρεψε σε μη-μουσουλμάνους να χρησιμοποιούν το "Αλλάχ" για την ονομασία του Θεού. Στα αραβικά, άλλωστε, αυτό σημαίνει η λέξη και την χρησιμοποιούν με το νόημα αυτό και οι Ορθόδοξοι χριστιανοί της Μέσης Ανατολής στη λατρεία τους.
  Αλλά επειδή η Μαλαισία δεν είναι αραβόφωνη χώρα, αν και μουσουλμανική, αυτό εκλαμβάνεται ως προσβολή στο Κοράνι. Διότι θεωρούν οι εκεί μουσουλμάνοι ότι έχουν το copy right.
  Ακολούθησε εμπρησμός εκκλησιών. Τώρα είχαμε άλλες 3 εκκλησίες καμμένες.

  http://news.yahoo.com/s/ap/20100110/ap_on_re_as/as_malaysia_allah_ban

  Κατά τα άλλα, ο Γκαζμέντ Καπλάνι των "Νέων" λέει ότι η Αθήνα με τους Αφροασιάτες έγινε περισσότερο ευρωπαϊκή πόλη...Με καμία εκκλησία καμμένη θα ολοκληρωθεί ο εξευρωπαϊσμός της, θα προσέθετα. Άλλωστε, η Σώτη Τριανταφύλλου το είπε: Χρειάζεται να κατεδαφιστούν εκκλησίες για να γίνουν κοινόχρηστοι χώροι. Σε λίγο δεν θα χρειάζεται να πληρώνουμε μπουλντόζες, θα βάζουν οι ιμάμηδες τους πιστούς τους να τις καίνε και οι σοσιαλφιλελεύθεροι πληρωμένοι μαϊντανοί, σαν την Τριανταφύλλου, θα τους βλέπουν με συμπάθεια στις μόνιμες στήλες που κατέχουν στις εφημερίδες τους και τον εβδομαδιαίο free press (Faq, Athens Voice, Lifo).

  Φιλελεύθερη Αριστερά: Οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" του ισλαμισμού.

  • anonymous avatar
   anonymous @ Μάρκο Τ 10/01/2010 11:47:10

   Το Γκαζμέντ Καπλάνι τον είχαν για απέλαση αλλά έπεσαν πάνω οι διάφοροι και τη γλίτωσε. Κάτι είχε βρει η ΕΥΠ.

   • Μάρκο Τ avatar
    Μάρκο Τ @ anonymous 10/01/2010 11:58:17

    Δεν το ήξερα. Έχει πάντως πολύ γερό δόντι. Τις προάλλες έστελνε σε φίλους και γνωστούς e-mail για να το προωθήσουν όπου μπορούν και να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση και να στηρίξουν το νομοσχέδιο.
    Κατά τον Καπλάνι, η Ελλάδα φταίει που οι λαθρομετανάστες πουλούν πρέζα και λαθραία στους δρόμους, γιατί δεν τους βοηθά το (ελληνικό) κράτος. Το έχει γράψει...

 51. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 10/01/2010 11:55:43

  Να προχωρήσω λίγο παραπέρα:
  Ας πούμε ένας παπάς μιας ενορίας με πολλούς μουσουλμάνους κατοίκους κάνει στο κήρυγμα την όποια αναφορά στο Ισλάμ, λέγοντας αυτό που πιστεύει ο χριστιανισμός για τον Μωάμεθ, δηλ. ότι είναι ψευδοπροφήτης, είχε εξαπατηθεί νομίζοντας ότι του μιλάει ο αρχάγγελος Γαβριήλ, εν ολίγοις ότι το Ισλάμ βασίζεται πάνω σε ένα ψεύδος. Είναι μία πάγια θέση του χριστιανισμού αυτή, διατυπωμένη ήδη από τον 7ο αιώνα και τα κείμενα υπάρχουν για κάθε ενδιαφερόμενο (μεταξύ αυτών και του Ιωάννη του Δαμασκηνού, που υπήρξε και ανώτερος υπάλληλος του χαλίφη προτού γίνει μοναχός στα Ιεροσόλυμα).
  Τυχαίνει κάποιος από τους παρόντες στο κήρυγμα χριστιανούς, σε συζήτηση μετά με μουσουλμάνου γείτονα, να του πει ότι το Ισλάμ είναι ψεύτικη θρησκεία, το είπε και ο παπάς μας στην εκκλησία την Κυριακή, και μάλιστα είπε ότι ο Μωάμεθ είναι ψευδοπροφήτης.
  Φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί στον παπά, την οικογένειά του, στην ίδια την εκκλησία, στους χριστιανούς που βρίσκονται σε αυτήν, αν ο εν λόγω μουσουλμάνος αρχίζει να το διαδίδει στους ομοθρήσκους του στη γειτονιά;
  Σκεφτείτε τώρα οι εν λόγω μουσουλμάνοι να έχουν πάρει και ελληνική υπηκοότητα...

  Αυτό που γράφω δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

 52. mavro.fws avatar
  mavro.fws 10/01/2010 17:56:09

  Μια καλοκαιρινή δημοσκόπηση της Public Issue έδειξε πως το 93% των Ελλήνων θεωρεί ότι η χώρα έχει φθάσει στο όριο της αναφορικά με τις εισροές της μετανάστευσης. Αυτό δεν πτόησε την εγχώρια ολιγαρχία
  να κατεβάσει μέσω της ΠΑΣΟΚικής κυβέρνησης το κατάπτυστο νομοσχέδιο απόδοσης ιθαγένειας («ελληνοποίησης»), με χωρίς κριτήρια και συνοπτικές διαδικασίες, των παιδιών των λαθρομεταναστών. Μια εξέλιξη που ο αφασικός προοδευτικός στα λόγια και νεοταξικός στη πράξη «αντιρατσιστικός» κοσμοπολιτισμός ξεδιάντροπα στηρίζει.

  Στις πίσω πόρτες της πολυπολιτιστικής προπαγανδιστικής σκηνής η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα χειρότερα συστήματα παροχής πολιτικού ασύλου με τα χαμηλότερα ποσοστά ικανοποίησης αιτήσεων σε όλη την Ευρώπη για τους διωκόμενους πολιτικούς πρόσφυγες. Το 2008 ζητήθηκε άσυλο από 20.000 άτομα και δόθηκε στους 379. Κορυφαία δε απόδειξη για το πώς σκέφτονται οι εγχώριοι κρατούντες αυτά τα ζητήματα ήταν η γνωστή περίπτωση του ηγέτη του PKK Αμπντουλάχ Οτζαλάν όπου ύστερα από ένα άκρως «ανθρωπιστικό» πιγκ-πογκ μεταξύ ρωσικής (Γέλτσιν), Ιταλικής (Ντ Αλέμα) και ελληνικής ΠΑΣΟΚικής κυβέρνησης (Σημίτη) στο τέλος να παραδοθεί δια της τελευταίας στους Τούρκους (Κένυα, 16-2-1999) αφού προηγουμένως του αρνήθηκε (παρά τις έμμεσες παραπλανητικές διαβεβαιώσεις) τη χορήγηση πολιτικού ασύλου.

  =>εθνική λαϊκή αντίσταση στον ιμπεριαλιστικό πολυεθνικό εποικισμό

 53. Mixalis Alexandrinos avatar
  Mixalis Alexandrinos 12/01/2010 10:55:00

  ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΆΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ
  ΜΕ ΕΝΑ 5 - 10 % ?

  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ???

  Mixalis

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.