#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/02/2011 16:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μήπως είναι ο … γαμπρό σας κ. Μπακογιάννη;Κυριακή πρωί (χθες). Παρακολουθώ  την  εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Κυριακή με Δράση» .

Ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Μάλλης παρουσιάζει τους καλεσμένους του, Καθηγητές Πανεπιστημίου Δ Μπουραντά, Δ Μάρδα και Κ.Λάβδα .

Θέμα της συζήτησης η αποκάλυψη του Στρος Καν , ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου του έθεσε αρχές Δεκεμβρίου του 2009  την ιδέα προσφυγής στο ΔΝΤ.

Κάποια στιγμή  σε «παράθυρο» εμφανίζεται και ο κ. Μανώλης Βάρσος, χρηματιστηριακός αναλυτής όπως αναφέρει ο παρουσιαστής.

Ο κ. Μανώλης Βάρσος στο ζήτημα της Δημόσιας περιουσίας εξέφρασε μια «ιδιότυπη» φιλοσοφία . Συγκεκριμένα αναφέρει:  «ότι πρέπει να γίνει συγκεκριμένη ΕΚΠΟΙΗΣΗ (σ.σ την συγκεκριμένη λέξη την ανέφερε συνέχεια) της Δημόσιας περιουσίας. Σ’ αυτό δεν νομίζω να υπάρχει οιοσδήποτε εχέφρων (?) αναλυτής που να διαφωνεί»

Δηλαδή σύμφωνα με τον κ. Μανώλη Βάρσο οποιοσδήποτε που δεν συμφωνεί με την ΕΚΠΟΙΗΣΗ της Δημόσιας περιουσίας , αλλά την εξετάζει μέσα από διαφορετικό πρίσμα, δηλαδή αυτό της Αξιοποίησής της (και όχι ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ, ξεπουλήματος δηλαδή), δεν είναι … εχέφρων. Δηλαδή είναι ….άφρων!

Ο κ. Μανώλης Βάρσος με τα λεγόμενα του αυτομάτως κατατάσσει την  συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού στους …άφρωνες (?) , καθώς σύμφωνα με τις έρευνες δεν επιθυμούν την ΕΚΠΟΙΗΣΗ της Δημόσιας περιουσίας , αλλά μοναχά την Αξιοποίηση της.

Αν και ιδιαίτερα υποτιμητική για τους διαφωνούντες συναδέλφους του αναλυτές και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, την αποδέχθηκα θεωρώντας ότι έχει το δικαίωμα της άποψης  και αυτό είναι  απόλυτα σεβαστό .


Όμως ….,στην συνέχεια ο κ. Μανώλης Βάρσος με έντεχνο τρόπο προχώρησε ακόμα πιο πολύ, ξεφεύγοντας από τα στενά οικονομικά  πλαίσια μιας ανάλυσης και περιπάτησε σε (θολά)  μονοπάτια της πολιτικής.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ (?) ότι ΚΑΙ το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας , αλλά και ο κ. Παπανδρέου είχαν αναφερθεί σε ΕΚΠΟΙΗΣΗ περιουσίας τέτοιου μεγέθους (σ.σ των 50 δισ. ευρώ)….»

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ μάλιστα. Ο κ. Σαμαράς έχει κάνει γνωστές τις θέσεις του εδώ και αρκετούς μήνες, επισημαίνοντας σε όλους τους τόνους ότι είναι υπέρ της  ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ της Δημόσιας περιουσίας και ΟΧΙ της ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ.

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα την εβδομάδα που μας πέρασε και οι θέσεις του κ. Σαμαρά έγιναν γνωστές σ’ όλους όσους ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Μάλλον …δεν έγιναν γνωστές στον παρουσιαστή και στη  σύνταξη της εκπομπής του ΣΚΑΪ. Ο μεν παρουσιαστής   …σιώπησε ανεξήγητα και δεν διόρθωσε τον κ. Μανώλη Βάρσο για την ανακρίβεια του, η δε σύνταξη της εκπομπής «ποίησε την νήσσαν» ,παρότι τηλεφώνησα εκφράζοντας εν συντομία τις αντιρρήσεις μου στις ανακρίβειες του κ. Μανώλη Βάρσου.

Μάλλον οι παραινέσεις της εκπομπής να επικοινωνούμε με οποιοδήποτε μέσο (τηλέφωνο, μήνυμα, email, Facebook κλπ), γιατί «πιστεύει στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με τους πολίτες» , γίνονται για «διακοσμητικούς λόγους» .

Αγανακτισμένος από την στάση του ΣΚΑΪ, άρχισα να εξερευνώ τι εστί «Μανώλης Βάρσος», καθώς ομολογώ ότι δεν τον γνώριζα και για ποιο λόγο δεν τον …διόρθωσαν  όταν εξέφραζε προκλητικά τις ανακρίβειες σχετικά με τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Μας τον παρουσίασαν με την ιδιότητα του οικονομικού αναλυτή. Έχει όμως κάποια άλλη «ιδιότητα» την οποία δεν γνωρίζουν οι τηλεθεατές, πιστεύοντας ότι (μεταξύ Καθηγητών Πανεπιστημίου, γεγονός που αυτόματα προσδίδει κύρος ) ομιλεί ένας ανεξάρτητος οικονομικός αναλυτής;

Ερωτώ λοιπόν: O κ. Μανώλης Βάρσος , που «υπερθεματίζει» στην ΕΚΠΟΙΗΣΗ της Δημόσιας περιουσίας  και συγχρόνως παραποιεί τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας , έχει κάποια σχέση με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη;

O κ. Μανώλης Βάρσος μήπως είναι ο … γαμπρός της κ. Ντόρας Μπακογιάννη , σύζυγος της θυγατέρας της Αλεξίας Μπακογιάννη;

Ή πρόκειται περί συνωνυμίας;

ΥΓ. Προς  ΣΚΑΪ: Λυπάμαι για τη στάση σας. Σίγουρα αυτό ΔΕΝ είναι ενημέρωση. Κάπως αλλιώς το ονομάζουν…….

http://www.politis-gr.com/

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 21/02/2011 16:29:32

  Το παρατήρησα και εγώ. Ειληκρινά δεν προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο παρά την αγανάκτηση, γιατί όποτε ενημέρωσα για παρόμοια πράγματα την πρωϊνή γραμμή με τις παπαριές που λένε καμμία απάντηση ή διόρθωση. Το ίδιο και με τον μπαμπίνο με τα αποκελιστικά του. Την ιδιώτητα του κ. Βάρσου ομολογώ δεν την γνώριζα .

 2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 21/02/2011 16:31:31

  ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΡΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ.ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΠΕΤΑ ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ .ΤΑ ΚΟΡΟ"ιΔΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΗ ΠΑΤΟ!!!ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟ"ι ΤΗΣ.

 3. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 21/02/2011 16:41:00

  Ομοίως, η αλαφουζοφυλλάδα χθες φιλοξενεί διαστρεβλωτικό "άρθρο" κάποιου που υπογράφει ως "έμπειρος πολιτικός", και στο οποίο προσπαθεί να βγάλει το μαύρο-άσπρο για τις αλήστου μνήμης ΣΕΠ των Μητσοτάκη-Γκελεστάθη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, υποστήριζε ότι... ποιοτικότερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση δεν έχουν γνωρίσει οι Αθηναίοι, παρά μόνο όταν υπήρχαν οι ΣΕΠ!

  Το όλο ύφος και η φρασεολογία στο εν λόγω άρθρο, προδίδει μάλλον τον "ιεροκήρυκα του νεοφιλελευθερισμού" Στ. Μάνο ως τον "έμπειρο πολιτικό" που το υπογράφει...

  • crh kan avatar
   crh kan @ Αυριανιστής 22/02/2011 13:01:18

   το σημαντικό είναι αν τα στοιχεια που παρατίθενται ειναι αληθινα και επειτα το ποιοσ και γιατι τα λέει.....

 4. Orestios avatar
  Orestios 21/02/2011 16:57:34

  Ενημέρωση επιπέδου Βόρειας Κορέας από τα βρώμικα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

 5. ARISTOMENIS VIGILANT avatar
  ARISTOMENIS VIGILANT 21/02/2011 18:05:59

  Δεν μας λές τίποτα και για τη MERIT ...
  ΧΑχα!!!

 6. SPYROS T. avatar
  SPYROS T. 21/02/2011 19:49:15

  Ποιά η διαφορά εκποίησης του Πασοκ και αξιοποίησης του Σαμαρά???

  Αξιοποίηση π.χ. για το Ελληνικό τί σημαίνει???

  Να επενδύσει το μπατηρημένο κράτος κάμποσα δις και κατόπιν να νοικιάσει κομμάτια???

  Να προσελκύσει "επενδυτές" να επενδύσουν αυτοί τα δις στην "έρημο" χωρίς καν να τους ανήκει το ακίνητο (που δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί κανείς στον αιώνα τον άπαντα)???

  Να το δώσει στο Μπόμπολα για καμιά 50αετία όπως τις εθνικές οδούς???

 7. γιωργος avatar
  γιωργος 20/02/2012 17:23:28

  ΄Ακουσα ότι ο γαμπρός της Μπακογιάννη χτίζει ξενοδοχείο με 3 Κύπριους στην Τζια .......4.000 δωματίων !!! καλά διαβάσατε ... τέτοιες εποχές ???? βρώμικο χρήμα μου μυρίζει...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.