#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/09/2011 21:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυβέρνηση ψευτών και αλαζόνωνΤα δύο πιο κρίσιμα θέματα που εξάγονται από την συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού και τη γενικότερη παρουσία της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη είναι τα εξής:

Ο Γ. Παπανδρέου, ως επικεφαλής της κυβέρνησης δεν απολογήθηκε για την αποτυχία της πολιτικής του τα τελευταία δύο χρόνια
Είπε ψέματα ότι η Ελλάδα είναι κοντά στην έξοδο από την κρίση και δεν έδωσε καμιά νέα προοπτική για την χώρα

Σε ότι αφορά το πρώτο, είναι ένα χαρακτηριστικό όσων κυβερνούν με αλαζονεία και δεν αφουγκράζονται την κοινωνία. Και η κυβέρνηση Καραμανλή το έπαθε, αλλά και προηγουμένως ο Σημίτης που νόμιζε ότι θα κυβερνά για πάντα. Ο κ. Παπανδρέου ούτε μια στιγμή δεν εξήγησε στον ελληνικό λαό γιατί φτάσαμε ως εδώ. Γιατί επί δύο χρόνια η κατάσταση της χώρας δεν έγινε καλύτερη, αντιθέτως πιάσαμε πάτο.

Μίλησαν γενικώς περί αστοχιών αλλά δεν τόλμησαν να κάνουν δημόσια αυτοκριτική. Να πουν δηλαδή ότι το έλλειμμα εκτοξεύτηκε από δικά τους λάθη.

Να πουν ότι οι στόχοι χάθηκαν γιατί αυτοί ήταν ανίκανοι να κυβερνήσουν.

Η καινοφανής δικαιολογία του κ. Βενιζέλου ότι για την ύφεση και τις πιέσεις στην Ελλάδα φταίει η ήττα της Μέρκελ στο... Μεκλεμβούργο, προκαλεί γέλιο μες στο κλάμα.

Είπε ο κ. Βενιζέλος ότι δεν εισπράξαμε ακόμη το ΕΤΑΚ του 2010 ή το φόρο ακίνητης περιουσίας γιατί δεν έχουμε καλό μηχανισμό. Μα ποιος κυβερνά αυτό τον τόπο; Δεν εξελέγησαν για να τα αλλάξουν όλα;

Αν δεν είναι ικανοί να εισπράξουν τους φόρους ή να αναγκάσουν να πληρώσουν αυτοί που πρέπει τότε να πάνε σπίτι τους.

Σε ότι αφορά το δεύτερο θέμα, τα ψέματα, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει η στάση τους. Πρόκειται για κυβέρνηση ψευτών και αλαζόνων. Εδώ και μήνες, κάθε φορά που παίρνουν μέτρα μας λένε ότι αυτά είναι και η χώρα θα βγει από την κρίση. Το είπαν πέρυσι με το Μνημόνιο και ο κόσμος πίστεψε ότι μια χρονιά είναι και θα βγούμε από το τέλμα.

Το είπαν και φέτος με το Μεσοπρόθεσμο και δεν πέρασαν δύο μήνες και ξαναπαίρνουν νέα μέτρα.

Και τώρα τι λένε: Όπως ανακοίνωσε ο κ. Παπανδρέου τα αποτελέσματα της πολιτικής τους είναι θετικά και το 2012 θα έχουμε πλεόνασμα. Δηλαδή αν δεν ήταν θετικά τι θα μας ανακοίνωναν.

Είναι φανερό ότι προσπάθησαν να βάλουν ένα ωραίο περιτύλιγμα σε όσα έγιναν στη ΔΕΘ και βρήκαν το πλεόνασμα την επόμενη χρονιά. Όμως, το έργο θα επαναληφθεί το Δεκέμβριο όταν θα κρίνεται η 7η δόση. Θα έλθει η τρόικα, θα πιέσει, οι στόχοι δεν θα βγαίνουν και θα ξανα-ανακοινώσει νέα μέτρα. Εκτός κι αν δεν είναι κυβέρνηση μέχρι τότε.

Και πάνω σ' αυτό πρέπει να κάνουμε και το εξής σχόλιο. Ο πρωθυπουργός ζήτησε συναίνεση αλλά χωρίς να ζητά συγκυβέρνηση ή να πηγαίνει σε εκλογές. Ζητά δηλαδή από τη ΝΔ και τα άλλα πολιτικά κόμματα και κυρίως από τους πολίτες να συμφωνήσουν σ' αυτή την καταστροφική πολιτική. Να βάλουμε όλοι το κεφάλι μας στο ντορβά γιατί αυτοί είναι αποτυχημένοι.

Έχουν το θράσος να το ζητούν.

Α.Ψ.

Κατά τα άλλα τι να πεί και τι να σχολιάσει κανείς για την συνέντευξη ενός πρωθυπουργού που δεν μπορούσε να απαντήσει σε ερωτήματα και κατέφευγε στην βοήθεια των παρακείμενων υπουργών του

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 11/09/2011 21:23:45

  Σωστός ο τίτλος και όταν ο πολιτικός είναι ψεύτης και αλαζών τι είναι; ΑΠΑΤΕΩΝ.

 2. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 11/09/2011 21:24:58

  Μπορείτε άφοβα να προσθέσετε και κυβέρνηση ηλιθίων, καθ' ότι επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια (μέτρα) ελπίζοντας ότι θα...δουλεψουν. Λοιπόν, οι μεγαλοφυίες του ΥπΟικ. σκέφτηκαν να ενσωματώσουν στη...ΔΕΗ τον νέο φόρο ...ακινήτων!!!!! ......

 3. Αυτόνομος avatar
  Αυτόνομος 11/09/2011 21:30:13

  Δύο ανέκδοτα για την κυβέρνηση – ανέκδοτο, βγήκαν αμέσως μετά τα όσα
  συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη.

  Το πρώτο λέει:

  Γιατί ο πρωθυπουργός φορούσε μοβ γραβάτα το Σάββατο το βράδυ;

  Γιατί πήγαινε στην κηδεία της κυβέρνησής
  του.

  Και το δεύτερο και πιο φοβερό:

  Τηλεφωνήματα στα Ελληνικά Ταχυδρομεία καταγγέλλουν ότι τα
  γραμματόσημα με το πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου δεν κολλάνε στα γράμματα. Κάποιοι μίλησαν για προβοκάτσια κατά του πρωθυπουργού και τα ΕΛΤΑ έκαναν άμεσα έρευνα.

  Το πόρισμα ήταν ότι τα γραμματόσημα δεν κολλάνε διότι οι πολίτες φτύνουν από την μπροστινή πλευρά κι όχι από πίσω.

 4. Κώστας avatar
  Κώστας 11/09/2011 21:32:48

  -"Η κυβέρνηση Καραμανλή είχε 2 χρόνια μπροστά της" .
  Ψέμμα. Της είχε τάξει ανατροπή ο ΓΑΠ την άνοιξη με αφορμή την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Μα τι αρχιψευταράς είναι;;;

  -"Νομίζετε πως η τρόικα θέλει το κακό μας;"
  Ερώτημα αφελούς καφενόβιου πασόκου... Η δουλειά της Τρόικα είναι να εκασφαλίσει τα λεφτά των δανειστών. Αυτό είναι το μέλημά της. Η οργιώδης ύφεση και η καταπολέμσή τηςθα έπρεπε να είναι δουλειά της κυβέρνησης, αλλά οι ανεγκέφαλοι κάνουν τα πάντα γιοα να την βαθύνουν.

  "Πετύχαμε την 21/7" .
  Αισχρά ψέμματα. Απλά του ανακοίνωσαν την συμφωνία. Ούτε μπροστ΄΄α δεν ήταν όταν έκλειναν οι λεπτομέρειες. Καμία κόκκινη γραμμή δεν έβαλε. Ούτε για τη συμμετοχή ιδιωτών , ούτε για τις εγγυήσεις.

 5. aggelosview avatar
  aggelosview 11/09/2011 21:33:00

  Η κριτική στην κυβέρνηση έχει χάσει το νόημά της. Κάνεις κριτική σε κάποιον που δρα με σχεδιασμό. Εδώ τα λόγια περιττεύουν. Μόνο η οργή μένει. Στην ερώτηση γιατί δεν κλείνει μια ΔΕΚΟ, άρχισε τις παρλαπίπες. Μας θεωρεί όλους συλλήβδην κλέφτες.

  • Βούρδουλας avatar
   Βούρδουλας @ aggelosview 11/09/2011 21:52:02

   Εχω την αίσθηση πως δυστυχώς οι παπάρες περί κλεισίματος δέκο και εργασιακής εφεδρείας ήταν για τα μάτια του κόσμου. Μήπως και τα ακούσουν οι γερμανοί και νομίσουν πως μιλάει σοβαρά ο βαγγέλης ο λόγιος. Και τον πήρανε πολύ σοβαρά...

   Δεν κλείνει τίποτα, όλοι στις θέσεις τους, δεν θα χάσουν όσο μπορούν ούτε ψήφο, δεν στέλνουν κανέναν από αυτούς που τα ξύνουν στα γραφεία πίσω στα χωριά τους (μόνο υποτιμητικά δεν το λέω, σε χωριό μένω) να ασχοληθούν με την ελιά, κάνα αμπέλι, να κάνουν κάτι δημιουργικό επιτέλους στην ζωή τους.

   Επειδή λοιπόν δεν φεύγουν και για να τους έχουν να καπνίζουν ελεύθερα στους διαδρόμους , να τα ξύνουν και να τους κυνηγάς για να τους βρεις και να σ' εξυπηρετήσουν, πλήρωσε για 28η φορά το σπίτι σου και στην επόμενη δόση θα σου ζητήσουν να τους το χαρίσεις κιόλας. Αλλά δέκο δεν κλείνει.

   Ενας κοινωνικός αυτοματιστής ή όπως αλλιώς θέλεις (χέστηκα για τις ετικέτες) όπως θα μ' έλεγε και ο αυριανιστής με τον οποίο πάντως κατά βάθος συμφωνούμε.

   • Απορία avatar
    Απορία @ Βούρδουλας 11/09/2011 21:59:02

    Δεν έχεις άδικο, αλλά κοντός ψαλμος αλληλούια. Σε λίγο βαράμε κανόνι οπότε τις ΔΕΚΟ θα τις αναλάβει ο επόμενος που θα έχει τον κόσμο δίπλα του.

   • Delphi avatar
    Delphi @ Βούρδουλας 12/09/2011 12:24:40

    Sinfono apolita mazi sou. Einai bathia rizomeni i pelatiaki sxesi Pasok-Dimosio tomea. Kai as pethanoun oi ipolipi, as xasoun ta spitia tous, as klisoun i epixirisis tous, as boun stin anergia .Oli i ipolipi prepi na ksepoulithoume gia na min xasoun tis thesis tous, ta pronomia tous, ta epidomata tous, ta efapax tous oi pelates tou Pasok sto dimosio.

 6. antanistimi avatar
  antanistimi 11/09/2011 21:33:05

  ο παπανδρεου ειπε: δεν μπορω να παταξω την φοροδιαφυγη(ναι αυτη τη καραμελα),η δικαιοσυνη δεν κανει καλα τη δουλεια της(ωπα!),παω σε πολεμο(του ειπε κανεις οτι εμεις θα γινουμε κρεας?).τους μπερεδες τους εχουμε ετοιμους,αλλα για αλλο πανηγυρι.Σε αυτο που τα σπας εσυ καθαρισε μονος σου.Αν μας θες μαζι,ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ,εδω στη γραμμη,ολοι κατω,ολοι μαζι,ολι το ιδιο.....αλλα τουρκικα χαρατσια και πατομπουκαλα στα ματια εσυ δεν θα μας βαλεις.

 7. Στεφανος Ραλλης avatar
  Στεφανος Ραλλης 11/09/2011 21:37:47

  Germany May be Ready to Surrender in Fight to Save Greece
  http://www.bloomberg.com/news/2011-09-11/germany-readies-surrender-in-fight-to-save-greece-euro-credit.html


  German Economy Minister: "Greek Default Can't Be Ruled Out" And "We Need A Bankruptcy Procedure For Countries"


  Η συνεντευξη του γερμανου υπουργου οικονομικων αυριο
  Europe needs a bankruptcy procedure for countries

  Instead communitising government debt, private creditors have become more involved. We also need the possibility of an orderly bankruptcy States.

  The idea of ??a common currency for Europe was and remains both necessary and right. We Germans have benefited from the advantages of the common currency area - with more growth, more jobs, more stability. The euro has advanced the integration of Europe as a whole and depth far beyond economic issues also.

  Without doubt we are currently facing difficult challenges. In countries like Greece , there is still insufficient consolidation efforts. The people's trust and undermined market in our common currency. The Greek government must know that we will make the planned aid dependent, that Greece committed itself reformed. Basically, in order to stabilize the euro, it must also give no thought control more quickly. Necessary to also include a secondary insolvency of Greece, when the necessary instruments are available.

  Europe does not grow by centralized bodies diversity

  In addition, however, the rules must also be determined for our new common currency permanently. Important stability instruments of the early years, about the rules of the Maastricht debt criteria, were soaked to red-green government irresponsible times. Lasting solutions can only succeed if we stabilize the euro at this central point. The short-term measures necessary for euro rescue EFSF and ESM stabilization mechanism are therefore only a first step. They do not replace a long-term goal of integration, can be based on the lasting confidence in the euro. The crucial question is: How can this be achieved in more integration?

  Many - far into the Christian democratic camp - answer this question by placing a striking faith toward a centralized European planning and control of the day. Anyone who thinks only of new institutions like a European economic government, writes the mistakes of the past continue. Europe is growing together not by centralized bodies diversity, but by shared beliefs.

  Europe needs a stable code

  We need a consensus on values, on the long term, building up a European economic and financial condition. Europe must establish a policy foundation of values, are stable to withstand storms and be able to. This includes not only the goal of stability in the price level, but also competitiveness and fiscal soundness. The roots of the culture of stability in the Member States and in perspective in an economic and financial condition essential.

  I'm for a Europe of democracy and subsidiarity, and against a Europe from above. Spain has these days with the anchoring of a debt brake shown that progress can be self-responsible. Each Member State is invited to go down this path. Europe needs a stable code of the Member States must set an example in their national regulations and their own economic and financial policy. This can arise democratically legitimized fixed rules and sanction mechanisms.

  We need binding sanctions proceedings

  On the way to the stability of the Union plays a crucial role in market pressures. Interest rate differentials on government bonds, promote fiscal discipline. In particular, there can be no Euro-bonds and hence no pooling of sovereign debt. We need binding sanctions proceedings. Wherever possible, to a system of automatic sanctions be established to avert the danger of political dilution. For violations, it must be hard constraints, such as a conditional approval for the disbursement of EU funds from Structural Funds. For continuing violations may also be necessary, a temporary withdrawal of voting rights in the EU Council of Ministers no longer taboo.

  We also need the possibility of an orderly bankruptcy States. Tellingly, the term "Resolvenz" is. Because the goal of this process is to restore the functioning of the State concerned, possibly by the temporary limitation of sovereignty. The Resolvenzverfahren should be conducted by an independent body, such as a continuously developed stabilization mechanism (ESM), the act would then be comparable with the International Monetary Fund.

  Important elements are objective rules for the determination of debt sustainability, a clear recovery prospects for the economy affected by the restructuring program and for example, automatic term extension of government debt. Also, a substantial involvement of private creditors is one of them. The path to a Staatenresolvenz is only the last step, but it must be determined in advance credible. Europe is at a crossroads. It is now important, a constricting centralism a Europe of people who oppose the values ??and rules. A Europe of economic rationality. This is our future.

  The author is the Federal Minister of Economics and Chairman of the FDP.

  Average:

  • James Winona avatar
   James Winona @ Στεφανος Ραλλης 12/09/2011 05:42:43

   I agree on all your comments.
   We will be waiting to see if the Greek people can read and understand your comments.

  • AUD avatar
   AUD @ Στεφανος Ραλλης 12/09/2011 09:47:45

   tell the writer to stop talking through his ass, its annoying... !!!

   effing as'ole...

 8. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 11/09/2011 21:40:45

  Μεγάλο πράγμα παιδιά τη σήμερον ημέρα να είσαι ή μεγάλος Οικονομολόγος ή μεγάλος Νομικός σύμβουλος σε συνδυασμό με πολιτική αρλούμπα.Ο τέλειος συνδυασμός . Δίνεις λύσεις αμέσως . Αυξήσεις σε ότι κινείτε και σε ότι μένει ακίνητο. Κρίμα τα λεφτά που έδωσαν οι μανάδες και οι πατεράδες σας για να σας σπουδάσουν στα ''καλύτερα'' πανεπιστήμια της Αμερικής και της Αγγλίας.Δηλαδή αν είχατε τελειώσει τα ΤΕΙ λογιστικής Χαλκίδας ή την λογιστική σχολή κανενός ΙΕΚ
  ΤΙ ΜΈΤΡΑ ΘΑ ΠΑΊΡΝΑΤΕ ΡΕ ΛΕΒΈΝΤΕΣ;

  • manos avatar
   manos @ ΣΠΥΡΟΣ 11/09/2011 21:53:52

   Αν είχαν τελειώσει λογιστική σε ΤΕΙ θα ήξεραν τι μέτρα να πάρουν. Ο τελευταίος λογιστάκος της πιάτσας θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
   Αυτοί όμως από την αποστείρωση των διδακτορικών και με την αλαζονεία της παντοδυναμίας δεν μπορούσαν να διακρίνουν τον πόνο της πραγματικής ένδειας. Τον καθημερινό αγώνα του συνταξιούχου, του μικρού, του άνεργου, της νοικοκυράς.

  • Lampros avatar
   Lampros @ ΣΠΥΡΟΣ 12/09/2011 11:35:27

   κανεις λάθος αρχική παραδοχή. Δεν έχουν σκοπό να εξυγειάνουν τίποτε. Ανταλασσουν ανεξασφάλιστο, και φθήνο δανεισμό των εταίρων μας, με ακριβό, και εξασφαλισμένο με όλο τον πλούτο μας. Απλά πραγματα.
   Και η κρεμάλα όμως ειναι μια απλή κατασκευή ειναι. Δυο ξύλα, 3-4 καρφιά και ενα σκοινί.

 9. ataktos avatar
  ataktos 11/09/2011 21:40:49

  πάντως ...συνέντευξη Τύπου στον ασφαλή και επιτηρούμενο χώρο του ΟΛΘ με προστασία 10000 αστυνομικών ΔΕ .....θεωρείται δημόσια εμφάνιση.χιχχι

 10. manos avatar
  manos 11/09/2011 21:43:23

  Η οικογενειακή ιστορία ξεκινάει με την πρωθυπουργία του παππού, κατά την οποία εκτελέστηκαν εν ψυχρώ ΕΛΛΗΝΕΣ διαδηλωτές, από τα Lee Enfield, τα Bren, και τα Thomson των φίλων μας των Αγγλων.
  Μετά ο εμφύλιος.
  Μήπως η ιστορία επαλαμβάνεται και με τον εγγονό?
  Μήπως οι δυνάμεις καταστολής-κατοχής δεν μείνουν στα δακρυγόνα, το ξύλο, και το νερό?
  Μήπως πρέπει να προετοιμαζόμαστε αδέρφια?

  • Lampros avatar
   Lampros @ manos 12/09/2011 11:36:01

   εγραψες μανο. κυριολεκτικά και μεταφορικά

 11. Χαζούλης avatar
  Χαζούλης 11/09/2011 21:47:01

  Ασχολείστε ακόμα με την κυβέρνηση;

  Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Σαμαράς τώρα που θα κληθεί να αναλάβει την ευθύνη της χώρας... Μόνος του ή με παρέα...

 12. Orestios avatar
  Orestios 11/09/2011 21:47:51

  Είναι εγκληματίες και πρέπει να ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ

 13. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 11/09/2011 21:54:27

  Μα μόλις την Τρίτη ο Βενιζέλος είπε ότι δεν θα πάρουν άλλα μέτρα.
  Τι άλλαξε;;;
  Δεν γίνεται πάντα να φταίει κάποιος άλλος.
  Εάν χάθηκαν οι στόχοι και δεν εισέπραξαν τον ΕΤΑΚ 2010 λόγω ανικανότητας, ας παραιτηθούν να πάνε σπιτάκι τους να ξεκουραστούν.
  Και επειδή και αυτοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι(μην πει κανείς ότι ασκούν λειτούργημα, γιατί θα γελάσω!!) ας μπουν και κάποιοι από αυτούς στην εφεδρεία, έστω οι 100.
  Όσο για το τρελλό αγόρι με το κανό,αφιερωμένο εξαιρετικά!!!

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DRwvJZreiAI

 14. firiki2010 avatar
  firiki2010 11/09/2011 22:04:26

  Ο Πρωθυπουργός έδωσε επιτέλους όραμα και προοπτική στους πολίτες . "Ενας τουλάχιστον εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια" Κι αν κρίνω και από τη νέα έκτακτη εισφορά επί των ακινήτων το επόμενο όραμα θα είναι " Μια γκαρσονιέρα για κάθε οικογένεια".
  Κατά τα λοιπά (λαθεμένες) διαπιστώσεις,ρητορικά ερωτηματα (" η παραγωγική Ελλάδα......μπλά... μπλα...μπλα... μ,πορούμε?" το επανέλαβε το σχήμα 5-6 φορές) ευχολόγια, αιτήματα προς τις τράπεζες , τους επιχειρηματίες, του δημοσίους υπαλλήλους.... τους φύλακες μουσείων κλπ . Ποιος του είπε ότι οι πρωθυπουργοί είναι για να αναρωτιούνται και να απευθύνουν εκκλήσεις ? Και φυσικά καμιά ντροπή! Δεν παίζεται ο άνθρωπος!

 15. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 11/09/2011 22:05:25

  Είναι μια κυβέρνηση ΚΥΝΙΚΩΝ,ύπουλων,ΑΥΤΑΡΧΙΚΩΝ δερβίσηδων,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ,θρασύτατων,ΠΑΝΟΥΡΓΩΝ ανθρώπων που ΤΣΕΚΟΥΡΩΝΟΥΝ τους Έλληνες και ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ τη χώρα!!!Χθες και,ιδιαίτερα,σήμερα ΟΛΟΙ είδαμε και ακούσαμε τους ΗΡΟΣΤΡΑΤΟΥΣ της Οικονομίας και τους ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ της Κοινωνίας.Το ψέμα διαδεχόταν το ένα μετά το άλλο,το πασοκικό νταηλίκι,με το γνωστό ύφος,ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ και η απόκρυψη της αλήθειας ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ από το ένα σημείο της συνέντευξης ως το άλλο!!!Ο παπανδρεϊσμός συνεχίζει το ''θεάρεστο'' έργο του...Ο πασοκισμός παραμένει ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ και ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ...

 16. ΠαναγιώτηςΖΜεσ avatar
  ΠαναγιώτηςΖΜεσ 11/09/2011 22:12:41

  Ψεύτες και αδίστακτοι! Το ΕΤΑΚ του 2010 και το φόρο ακίνητης περιουσίας δεν τα εισπράξανε ποτέ για να αυξήσουν το περιβόητο έλλειμμα και να μας καθυποτάξουν μέσω του ΔΝΤ! Για να τα ξεπουλήσουν όλα!!!!!!

 17. Stefanos avatar
  Stefanos 11/09/2011 22:15:23

  Το μόνο που καταφέρε η παρέα των Ληστών ήταν να μας εξοργήσουν όσο δεν πάει. Όταν ξεσπάσει όμως αυτή η οργή, που ελπίζω να είναι σύντομα, δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Όσο για τα δημοσιογραφάκια της οκάς, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ερώτηση για εθνικά θέματα. Οι Τούρκοι αλωνίζουν κυριολεκτικά. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να βρεθεί ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ που σε πρώτη φάση θα τους μπουζουριάσει όλους μέσα για έσχατη προδοσία.

 18. ierofantis avatar
  ierofantis 11/09/2011 22:21:30

  ...Και ασύντακτων μπουρδολόγων που ενίοτε προσφέρουν και στιγμές πηγαίου γέλιου...

  πχ, θα ξεματώσουμε για τέταρτη φορά στα ακίνητα για να ... αποστομώσουμε τους δανειστές... Σοβαρή δήλωση, από τον Υπουργό Οικονομικών...

  Άλλο καλό. Ξέρατε ότι στον πόλεμο, χρειάζεται για να πολεμήσεις, να αγοράσεις... στρατιωτικά όπλα!! (Γκλουπ)...!

  Ε, το είπε και αυτό ο Τρισμέγιστος.

  Τα υπόλοιπα, ήτοι σύνταξη, γραμματική και στοιχειώδης νοηματική απόδοση της προφορικής εκφοράς του ελληνικού λόγου, τα αφήνω ασχολίαστα, διότι ο Φάκτορας θα πρέπει να τα αναφέρω, θα πρέπει να μου αφιερώσει χώρο ίσο με τον όγκο της Πάπυρος - Λαρρους...

  Συμπέρασμα.

  Προσωπικά έχω περάσει από το στάδιο της οργής (φόβο, ευτυχώς δεν έχω βιώσει ακόμα), στο απίστευτα κατευναστικό για τη ψυχική μου υγεία, στάδιο της πλάκας και του γέλιου.

  Τους ακούω και, σαν να ενεργοποιείται μέσα μου ένας μηχανισμός άμυνας, ρίχνω κάτι γέλια, μιλάμε δακρύζω...

  Σας το συνιστώ.

  Είναι λυτρωτικό...!

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ ierofantis 11/09/2011 22:22:53

   ...διότι ο Φάκτορας, για να τα αναφέρω...

  • StarPowerNone avatar
   StarPowerNone @ ierofantis 11/09/2011 22:38:28

   Το γέλιο είναι υγεία!
   Εύχομαι καλό Φθινόπωρο.

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ StarPowerNone 11/09/2011 22:59:50

    Γεια σου φίλε μου StarPowerNone.

    Καλό Φθινόπωρο και σε σένα.

    Ξεκινήσαμε πολύ ωραία ... και φέτος!

    Με το ΠΑΣΟΚ είναι ωραία και διασκεδαστικά.

    Δεν θα τα βάψω μαύρα που θα κόψω και το λίγο σινεμά ή θέατρο που πήγαινα...

    Θα βλέπω Μόσιαλο και Ρέππα να με σώζουν. Αν μάλιστα θελήσω να περάσω σε κωμωδία καταστάσεων (τη θυμάσαι αυτή την κατηγορία ταινιών - θεατρικών έργων, φαντάζομαι) θα ρίχνω ένα Μπένυ με ύφος, με πασπαρτού δηλώσεις Τρισμέγιστου, ε, και θα κάλω γελωτοθεραπεία ολκής...

    Ρέππας στο Μέγκα: "....δεν χρειαζόμαστε άλλη κυβέρνηση..."!!

    Μουρχαρχαρχαρχαρ...

    Όχι Υπουργέ μου... Χρειαζόμαστε μόνο εσάς και για πάντα...

    Μουρχαραρχαραραρχαρ

    • StarPowerNone avatar
     StarPowerNone @ ierofantis 11/09/2011 23:19:02

     Χαίρε φίλε Ιεροφάντη!
     Πριν μερικά χρόνια έμαθα κάτι υπέροχο-τρανή απόδειξη της δύναμης της πιο ζωντανής πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Ελληνικές λέξεις εμποτισμένες στην αγγλική γλώσσα βοηθούν στην δημιουργία νέων όρων στην ξένη.
     Ένα νέο είδος θεατρικού έργου αναπτύχθηκε στην Νέα Υόρκη που συνδύαζε το δράμα με την κωμωδία. Και το ονόμασαν tramedy-τραμωδία.
     Μας το προσέφερε και η θλιβερή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ για μια ακόμη φορά και στην Θεσσαλονίκη.

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ StarPowerNone 11/09/2011 23:26:12

      Το δε προϊόν της Τραμωδίας, είναι ο ...
      κλαυσίγελως!

      Υ.Σ. Πως μεταφράζεται αυτό στα αγγλικά, άραγε;

     • StarPowerNone avatar
      StarPowerNone @ ierofantis 11/09/2011 23:32:37

      Ίσως γνωρίζει ο Λοβέρδος...

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ ierofantis 11/09/2011 23:37:49

      Ναι, ο Loveρδος θα ξέρει...

  • φωνη avatar
   φωνη @ ierofantis 11/09/2011 23:03:42

   Και άλλα είναι αστεία που κάνει
   Μόλις του λένε πήγες τη χώρα 50 χρόνια πίσω θυμάται τον Καραμανλή. Εγώ;;;; Εμείς φταίμε; Οι προηγούμενοι δε φταίνε;;;

   Το άλλο που λέει με την καυτή πατάτα και ότι ο Καραμανλής την έκανε με ελαφρά. Τη μισή του πολιτική ζωή την πέρασε λέγοντας στον Καραμανλή να φύγει και την άλλη μισή τον ρωτάει γιατί έφυγε. Έχει λογική αυτό;

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ φωνη 11/09/2011 23:23:45

    Το ερώτημά σου "έχει λογική αυτό", φαντάζομαι είναι ρητορικό...

    Προφανώς και δεν έχει λογική, διότι δεν αναφερόμαστε σε λογικούς ανθρώπους.

    Και επειδή πλέον δεν τους κατατάσσω στην κατηγορία των λογικών αλλά σε αυτή των κωμικών ανθρώπων, αυτά που λέμε και κάνουν τα αντιμετωπίζω ως σπαρταριστές κωμωδίες.

    Βέγγος, Λουί ντε Φινέ, Μπένυ Χιλλ και... Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ 2009 - 20...11;

    • AB avatar
     AB @ ierofantis 12/09/2011 00:52:38

     Βέγγος, Λουί ντε Φινέ, Μπένυ Χιλλ και… Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ

     Τι λες αδερφέ, μην μαγαρίζεις τους ανθρώπους με αυτά τα καθάρματα.

   • Orestios avatar
    Orestios @ φωνη 12/09/2011 01:33:00

    Φωνή,
    στο ξέφωτο των πρωτογενών πλεονασμάτων ευδοκιμούν τα ψυχεδελικά μανιτάρια.

 19. ΓΙΑΝΝΑ Φ.Κ. avatar
  ΓΙΑΝΝΑ Φ.Κ. 11/09/2011 22:27:59

  Το χειρότερο μ' αυτή την κυβέρνηση δεν είναι το ψέμα και η αλαζονία της αλλά το μίσος της για την ΠΑΤΡΙΔΑ και κάθετι ελληνικό.
  Δεν είναι πατριώτες. Μου δίνουν την εντύπωση ότι ζουν στην Ελλάδα γιατί κάνουν καλή μπάζα κάθε φορά που έρχονται στην εξουσία και γιατί η χώρα έχει ωραίο ήλιο και θάλασσες. Λαμογιές και τουρισμό, δηλαδή.Έργο δεν έχουν να επιδείξουν. Εκτός κι αν θεωρούν επίτευγμα τους νταβατζήδες, τη διαπλοκή , το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά προγράμματα, τη Siemens, τις απευθείας αναθέσεις δημοσίων έργων, τη βλαχομπαρόκ αισθητική και τo δήθεν lifestyle τους που οδήγησαν στην απόλυτη παρακμή αυτή τη χώρα.
  Αυτό το πάθος τους για πλούτο δημιούργησε αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση τώρα.
  Εγώ αρνούμαι να πληρώσω τα ξένα γαμησιάτικα, που έλεγε η συγχωρεμένη και αθυρόστομη γιαγιά μου από την Γορτυνία Αρκαδίας.

 20. ΓΑΝΤΙ avatar
  ΓΑΝΤΙ 11/09/2011 22:28:58

  ΥΠΗΡΞΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΘ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΣΟΚΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.... Ο ΓΑΠ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ....
  ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.

  • James Winona avatar
   James Winona @ ΓΑΝΤΙ 12/09/2011 05:46:31

   Pote den tha pareis apanthsh apo enan pathologoko psefti.
   Einai o Satanas Metamorfwmenos se hgeth ethnous.

   • Delphi avatar
    Delphi @ James Winona 12/09/2011 12:01:50

    +1000

 21. Γιώργος avatar
  Γιώργος 11/09/2011 22:34:09

  Εγώ θα λέγα κάτι άλλο: " είναι γελίοι.... "

 22. ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
  ΝΙΚΟΛΑΣ 11/09/2011 22:46:29

  "Δε σου φτάνει ρέ;" Άψογος και ταιριαχτός στίχος από τους ActiveMember
  h__p://www.youtube.com/watch?v=7sKH6chH4oI&feature=related

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΝΙΚΟΛΑΣ 12/09/2011 01:34:23

   Αυτοί ήταν παραγωγικοί μόνο επί ΚΚ.
   Τώρα λες και δεν έχουν κανέναν λόγο να γράψουν κάτι.
   Μάλλον αυτή ηταν η κατάσταση που ονειρευόταν

 23. Aris. A avatar
  Aris. A 11/09/2011 22:50:30

  ...εγώ στον τίτλο θα πρόσθετα και βασιλευόντων.

  Γιατί μόνος ως Βασιλιάς που δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν για καταστροφικές πράξεις και παραλείψεις και δεν νοιώθει καμιά απειλή λογοδοσίας μπορεί να θεωρηθεί ο Παπανδρέου.

  Από τους καταστροφικούς αυτοσχεδιασμούς των πρώτων ημερών ως πρωθυπουργός έως τα πιστόλια που ήθελε πάνω στο τραπέζι για να εκβιάσει τους Ευρωπαίους έως τους χθεσινούς ψευτοτσαμπουκάδες στην τρόικα όλα δείχνουν έναν καταστροφικό ηγεμόνα που δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

  Και ξέρετε γιατί!!

  Γιατί έχουν πείσει την κοινωνία ή μνημόνιο θυσίες και δάκρυα ή χρεοκοπία.

  Εχει ριζώσει τόσο βαθιά στην κοινή γνώμη ότι μόνο το Πασόκ έστω και με τόσο κακό τρόπο μπορεί να κυβερνήσει και για μια ακόμη φορά με εκβιασμούς περνάνε χωρίς αυτοκριτική ότι θέλουν.

  Σε αυτό φταίει και η βραχνή φωνή της αντιπολίτευσης.

  Για πολλοστή φορά η κυβέρνηση με διαρροές και ψιθύρους προσπαθεί να εκθέσει ότι στην ουσία συμφωνεί και η αντιπολίτευση με την πολιτική της και η ΝΔ δεν αντιδρά σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι της προπαγάνδας.

  Δηλαδή τι συνεχίζουν να συζητούν γιατί πρέπει να τρέχουν σε κάθε πρόσκληση του Παπανδρέου για διάλογο όταν και όποτε το θυμηθεί όταν παίζει βρώμικο παιχνίδι.

  Σε αυτό το παιχνίδι της συζήτησης η αντιπολίτευση δεν πρέπει να θέσει κανόνες με τους οποίους γίνεται.

  Τι σημαίνει επικοινώνησα με τον κύριο Σαμαρά και τον ενημέρωσα!!

  Ας του δίνανε να μιλήσει με τον Φούφουτο της Ρηγίλλης και ας του έλεγε του χοντρού κάποιος ότι τέτοια ώρα που παίρνεις απροειδοποίητα και χωρίς σχέδιο σου αξίζει ο Φούφουτος.

  Αμα έχεις να πεις κάτι σοβαρό και είσαι οργανωμένος και μεθοδικός και συγκροτημένος μιλάς με τον πρόεδρο.

  Κάποια στιγμή δεν πρέπει να κοπούν αυτά τα παιχνιδάκια.

  Από εκεί και πέρα για να περάσουμε στην ουσία ο Σαμαράς καλείται να απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα στην Θεσσαλονίκη:

  Πως ως πρωθυπουργός αύριο θα προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση όταν πλέον είναι δηλώμενη η άποψη των έξω ή κάνεται ότι σας λέμε η χρεοκοπούμε.

  Για να το κάνουμε ποιο λιανά εγώ θα τον ρωτούσα χριστιανέ μου πες μας πως θα τα καταφέρεις να εφαρμόσεις την πολιτική σου όταν η θέση της Μέρκελ είναι η κάνεται ότι σας λέω ή σας τελειώνω.

  Αν για αυτή την ερώτηση έχει εξήγηση και περάσει στον κόσμο τότε τελείωσε το Πασόκ.

  Ο κόσμος ανέχεται τους ψυχολογικούς εκβιασμούς και κυβερνητικούς βιασμούς γιατί δεν έχει ακούσει το άλλο δομημένο με ρεαλισμό και επιχειρήματα.

  Δεν είναι τυχαίο το ευφυλόγημα του Βενιζέλου σήμερα στην Καθημερινή "η ΝΔ θέλει πραγματικά εκλογές".

  Απευθύνεται στην μεγάλη μάζα των ανθρώπων που δεν έχουν πειστεί ότι η ΝΔ μπορεί να κάνει τίποτα διαφορετικό και ότι περιμένει να εξυγιάνει την κατάσταση το Πασόκ και ότι λέει το λέει χωρίς να το πιστεύει.

  • Κώστας avatar
   Κώστας @ Aris. A 12/09/2011 00:25:32

   Άρη,
   δεν έχεις δίκιο. Στο ερώτημα προς Σαμαρά εννοώ δεν έχεις δίκιο. Δεν έχει νόημα το ερώτημα εννοώ.
   Θα το κάνει όπως το έκανε η Ιρλανδία. Που πέτυχε δυό τρία σημαντικά πράγματα και πάει σχετικά καλά.
   Τα ίδια έλεγε και η Μέρκελ στους Ιρλανδούς: "αυξήστε τον φορολογικό σας συντελεστή(12,5%) , γιατί αλλιώς δεν έχει λεφτά και χαμηλά επιτόκια". Την έγραψαν. Κανονικά. Και αναδιαπραγμάτευση έκαναν.
   Η αναδιαπραγμάτευση Σαμαρά έχει ήδη πετύχει. Θυμήσου, ερώτηση Μέρκελ προς Σαμαρά: " Τί ζητάς επιτέλους;" . Και της απάντησε "ό,τι δώσατε σε Ιρλανδία και Πορτογαλία". Και ακολούθησε καταιγισμός δημοσιευμάτων που δικαίωναν τον Σαμαρά: Wall Street Journal, The Guardian, Ισπανικές εφημερίδες.
   Το θέμα είναι να φύγει ο επικίνδυνος. Ο αρνούμενος να υπερασπιστεί τη χώρα ΓΑΠ. Τα άλλα θα τα βρούμε.

  • James Winona avatar
   James Winona @ Aris. A 12/09/2011 05:52:31

   Den yparxei antipolitefsis stin Ellada.
   H ND einai o perigelos kai oxi h epikindyni antithesis.
   To perivallon tou Samara apodeiknyei ta grafomena mou.

 24. λυσανδρος avatar
  λυσανδρος 11/09/2011 23:08:45

  ο σκοπος τους ειναι καθολικη οικονομικη αδυναμια πληρωμων απολους μας
  γιαυτο και διαρκως ανακαλυπτουν νεα μετρα..αυτος ειναι ο σκοπος τους αγαπητοι συνελληνες να δημιουργησουν καταστασεις χαους ..
  σε ολα τα στρωματα σε ολα τα σπιτικα γιαυτο και ανετα χρεωνουν τον λογαριασμο σε ολα τα χαμηλα στρωματα ..ο ενδοτερος σκοπος επαναλαμβανω
  ειναι η πληρης αποδιοργανωση του Ελλαδικου χωρου και εν μερει το εχουν πετυχει..φυσικα τιποτα και αν λεχθηκε δεν αληθευει κανενα μετρο δεν προκειται να φερει εις περας το απαιτουμενο αποτελεσμα..οι εκλογες δυστηχως ειναι μονοδρομος αλλα και παλι ποιος ειναι πραγματικα ικανος να ανατρεψει το παρασκηνιο..σιγουρα μονο καποιος που δεν ανηκει στην στοα τους.

 25. A.M. avatar
  A.M. 11/09/2011 23:27:54

  Τι πρωτοτυπία κι αυτό!
  Το ΠΑΣΟΚ να λέει ψέμματα;;;!!!!

  Μα... δουλευόμαστε εδώ μέσα μεταξύ μας;;;
  Αναρωτιέμαι δηλαδή!

  @Α.Ψ.
  Δυό τινά συμβαίνουν για να σου προκαλούν εντύπωση τα ψεύδη του ΠΑΣΟΚ και το ΓΑΠ και να με συγχωρείς που θα στο επισημάνω αλλά καλοπροαίρετα το κάνω για να το προσέξεις:

  Ή είσαι μικρός στην ηλικία και δεν θυμάσαι τον αείμνηστο founder του PASOK και πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού και τα άπειρα «ΘΑ» που έλεγε και μέχρι σήμερα «ΘΑ» έχουν μείνει.. (οπότε ε .. δικαιολογείσαι κάπως)

  Ή ... η μνήμη σου .. χμμ .. δεν τα πολυπάει και τόσο καλά και χρειάζεται προσοχή.

  «Θα..»...

  Δηλαδή υπάρχουν ακόμα Έλληνες που περιμένουν να ακούσουν ΑΛΉΘΕΙΕΣ απ το PASOK και το GAP?

  Αυτό τώρα είναι ο απόλυτος ορισμός ή της υπεραισιοδοξίς ή της λήθης!

  Φιλικά πάντα!

 26. mhtsos karditsa avatar
  mhtsos karditsa 11/09/2011 23:42:10

  αν δεν πληρωσουμε τιποτα απ τα ραβασακια που μας στελνουν θα πεσουν αμεσως . να μην πληρωσουμε τις εκτακτες εισφορες ,ουτε οι ελευθεροι επαγγελματιες τα τριακοσιαρια που θα τους ερθουν,ουτε τα τελη κυκλοφοριας μεχρι το τελος του χρονου , θα δωσουν παραταση δε μπορει, ουτε τη ΔΕΗ για ενα διμηνο. αν γινουν ολα αυτα εχουν τελειωσει, πεφτουν εξω στους στοχους τους και το μονο που εχουν να κανουν ειναι εκλογες. νεα μετρα δε θα μπορουν να παρουν.

 27. φωνη avatar
  φωνη 11/09/2011 23:54:41

  Σεμινάριο για συγγραφείς στο θέατρο παραλόγου δίνουν κάθε φορά.

 28. Tem avatar
  Tem 12/09/2011 00:07:08

  Ναι αλλά μετά τι θα κάνουμε χωρίς τον ΓΑΠ ? Εύχομαι να μην πέσει γιατί η Ελλάδα τον χρειάζεται.

 29. Bloody Mary avatar
  Bloody Mary 12/09/2011 00:28:03

  Κατά την προσωπική μου άποψη, η εξαγγελθείσα - και συνομολογηθείσα από τη μείζονα αντιπολίτευση - εσπευσμένη κατάθεση και ψήφιση του προϋπολογισμού του 2012 τον Οκτώβριο προοιωνίζεται είτε προαποφασισμένες εκλογές (οι ημερομηνίες "βγαίνουν") είτε κάτι άλλο, πολύ πιο οδυνηρό και επικίνδυνο.

  Χωρίς να έχω ζήσει τα γεγονότα της εποχής εκείνης, θα επιχειρήσω την -ενδεχομένως απλοϊκή - αντιστοίχησή τους με όσα έχουν διαδραματισθεί μέχρι σήμερα, αφού με διακατέχει η έντονη υποψία ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται (τουλάχιστον ως προς τα βασικά στάδια της εξελικτικής της διαδρομής):

  Χούντα συνταγματαρχών-εξέγερση Πολυτεχνείου-χούντα Ιωαννίδη (ακόμη πιο σκληρή)-εισβολή στην Κύπρο και διχοτόμηση του νησιού (απώλεια ελληνικού εδάφους).

  Χούντα ΠΑΣΟΚ-λαϊκή εξέγερση-χούντα ΠΑΣΟΚ (ακόμη πιο ανάλγητη)-........

  Κύρια και διαχρονική "σταθερά": Οι κάστες των εσαεί προνομιούχων, των παρανόμως πλουτιζόντων (και φοροδιαφευγόντων), των δοσιλόγων, των απάτριδων πολιτικών αμοραλιστών και των ντεμέκ "αντιστασιακών" μέσα από τα σαλόνια της Ευρώπης.

 30. Ρήγας Φερραιος avatar
  Ρήγας Φερραιος 12/09/2011 06:10:03

  Τα σχολεια ανοιγουν χωρις βιβλια, διαλυουν οικογενειες εκπαιδευτικων μηδενιζοντας τις μεταθεσεις και περικοπτοντας δραστικα τις αποσπασεις, παγωνουν τους διορισμους γιατρων, επιτρεπουν σε ιδιωτες γιατρους να κανουν επεμβασεις στα νοσοκομεια του ΕΣΥ, βαζουν καθε ειδους φορο, περικοπτουν μισθους και συνταξεις ,απειλουν και εκφοβιζουν με απολυσεις, υβριζουν τους παντες, η φοροδιαφυγη καλπαζει και παραμενουν απτοητοι στην εξουσια. Αποψε επρεπε να ειχαν παραιτηθει και να εχουν προκηρυχθει εκλογες.
  Αλλα εχουμε κατι αναιμικες ανακοινωσεις της αντιπολιτευσης. Μαλλον μονοι μας θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα.
  ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ;;; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ….ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ;;;
  ΥΓ. Αν αυτα τα εκανε ο ΚΚ το 2009 τι θα επακολουθουσε;;; Καθε απαντηση δεκτη αρκει να ειναι τεκμηριωμενη.
  Και κατι αλλο: Αντισταση με το PC δεν γινεται…καλα θα κανουμε να ανασκουμποθουμε!!

 31. ΦΟΙΒΟΣ 13 avatar
  ΦΟΙΒΟΣ 13 12/09/2011 07:55:22

  Ένας από τους λόγους της πτώσης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας ήταν και η υπέρμετρη φορολόγηση των υπηκόων της, προκειμένου η τότε άρχουσα τάξη (αυτοκρατορικός οίκος, ευγενείς και εκκλησία) να ζει μέσα στην χλιδή. Συλλήβδην οι αγρίως φορολούμενοι υπήκοοι κατέφευγαν στους οθωμανούς και σε πολλές περιπτώσεις άλλαζαν και το θρήσκευμά τους. Οι δε Έλληνες, μουσουλμάνοι πλέον, που συμμετείχαν ως "κατακτητές" στην Άλωση, ήταν χιλιάδες. Εν αντιστοιχία με την σημερινή εποχή και την άγρια, παράνομη και ανήθικη (θα μου πείτε ηθική και πασόκ τι δουλειά έχουν μαζί...) υπερ-φορολόγηση, έχουμε την εκπεφρασμένη θέληση χιλιάδων συμπολιτών μας και δη νέων ανθρώπων να φύγουν στο εξωτερικό μήπως και προκόψουν. Αλλά δεν πειράζει... Στις επόμενες εκλογές το ΘΑ-ΣΟΚ θα γίνει κυβέρνηση με τις ψήφους των χιλιάδων, νομιμοποιημένων πλέον, λαθρομεταναστών. Εύγε.

 32. Vassilis avatar
  Vassilis 12/09/2011 08:17:07

  Κυβέρνηση Κλεφτών Ψευτών και Απατεώνων είναι ο ακριβής τίτλος!!!

 33. βαγόνι avatar
  βαγόνι 12/09/2011 08:20:12

  Suona un armonica:
  mi sembra un organo
  che vibra per te,per me
  su nell'immensita del cielo
  Gino Paoli-1961

  Μήν ανησυχείτε σύντροφοι,
  στο τέλος όλα θα πάνε καλά.
  Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!
  Τώρα, απλώς ξαποσταίνει,
  αναμετρώντας τις πληγές της.
  Καλή σχολική χρονιά! Φροντίστε τα
  παιδιά, τώρα περισσότερο απο πρίν!

 34. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 12/09/2011 09:09:35

  Ο Γιώργος μπαίνει σε μια Τράπεζα να κάνει ανάληψη από τον λογαριασμό του.
  Ο ταμίας του ζητάει ταυτότητα κι εκείνος, έκπληκτος, του λέει: Μα, είμαι ο Πρωθυπουργός, με ξέρουν όλοι.
  Ο ταμίας του λέει: Χωρίς απόδειξη της ταυτότητάς σας δεν γίνεται ανάληψη, αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχει λύση.
  Χθες είχε έρθει ο Καραγκούνης, κι αυτός χωρίς ταυτότητα. Πήρε μια μπάλα και την έστειλε σε ένα καλάθι, με ένα σουτ από τα 10 μέτρα. Τότε καταλάβαμε ότι είναι πράγματι ο Καραγκούνης και του δώσαμε τα χρήματα.
  Ο Γιώργος σκέφτεται αρκετή ώρα και λέει στον ταμία:
  Δυστυχώς δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ικανότητα για να σας πείσω ότι είμαι ο Πρωθυπουργός.
  Ο ταμίας : Εντάξει μεγάλε, αυτός είσαι.
  Σε ψιλά τα θέλεις ή σε χοντρά;

 35. elpiniki avatar
  elpiniki 12/09/2011 10:40:55

  Φταίμε εδώ στην Ελλάδα γιατι ποτε δεν είχαμε αξιοκρατία.Για αυτό τραβάμε και αυτά που τραβάμε.

 36. Lampros avatar
  Lampros 12/09/2011 11:26:33

  Η κοινώνία μας ειναι σαπισμένη βαθιά απο αυτό το "παραξενο" φαινομενο του ΠΑΣΟΚ, που συνειδητα και μεθοδικά κατεστρεψε την Ελλάδα, και σήμερα προσπαθεί να την εξαφανίσει. Προσπάθησε πολύ ειναι αλήθεια. Χρειαστηκαν 3 γενιές λαοπλάνων δοσίλογων Παπανδρεου, για να το καταφέρουν.

 37. Delphi avatar
  Delphi 12/09/2011 11:49:53

  Afta ta poli sosta pou sinithos grafi to ANTINEWS eprepe na ti lei o idios o Samaras stin bouli. Den bori na ginete sosti antipolitpsi mono apo ta blogs, kai apo dimosiografon mikron kanalion. Pou krivonte i bouleftes tis Neas Dimokratias, ektos apo tous idious 2-3 pou milane? To komma xriazete perisoterous Kammenous.

  • Lampros avatar
   Lampros @ Delphi 12/09/2011 11:53:37

   +1000000.

 38. Barbarian avatar
  Barbarian 13/09/2011 02:33:58

  'Ετσι μπράβο. Να τους δούμε να χορεύουν στην άκρη ενός σχοινιού. Ούτε το απόσπασμα δεν τους αξίζει, παρά μόνο η κρεμάλα... και για όσους ομιλούν τη γαλλική η γκιλοτίνα, έτσι, για ποικιλία...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.