Κάθε ψήφος στον Κακλαμάνη είναι χαμένη διότι ουσιαστικά πάει στον Καμίνη
12/05/2014 07:29
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κάθε ψήφος στον Κακλαμάνη είναι χαμένη διότι ουσιαστικά πάει στον Καμίνη

Μπορεί ο Νικήτας να έχει τυφλωθεί από την προσωπική του εμπάθεια και τα αδιέξοδά του, όμως δεν πρέπει να τυφλωθούν και οι ψηφοφόροι.

Έχουν μείνει λίγα 24ωρα από την ώρα που χιλιάδες πολίτες της Αθήνας θα ψηφίσουν για τον νέο τους δήμαρχο, ουσιαστικά για τους δύο που θα μονομαχήσουν στον δεύτερο γύρο στις 25 Μαΐου. Ίσως για μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού να είναι αδιάφορο ποιος θα είναι ο δήμαρχος της Αθήνας, όμως, τα κρίσιμα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η νέα δημοτική αρχή αφορούν όλη την Ελλάδα, γι’ αυτό και δεν επιτρέπονται λάθη στην κάλπη.

Για παράδειγμα η ασφάλεια ή το μεταναστευτικό που ταλανίζουν την πρωτεύουσα είναι θέματα όλου του ελληνικού λαού. Για να μην πούμε για τα έργα που πρέπει να γίνουν στην Αθήνα ώστε να καταστεί η βιτρίνα της χώρας.

Σ’ όλα τα παραπάνω η παρούσα δημοτική αρχή υπό τον Γιώργο Καμίνη απέτυχε παταγωδώς. Κι όμως ο κύριος «τίποτα» προσέρχεται στην εκλογική μάχη έχοντας το προβάδισμα με μόνο του… επίτευγμα ότι όπως λέει, νοικοκύρεψε τα οικονομικά του δήμου. Ακόμη κι έτσι να είναι το μόνο που μπορούμε να του πούμε είναι ένα «ευχαριστώ» και να τον στείλουμε σπίτι του. Διότι η Αθήνα δεν χρειάζεται λογιστή, άνθρωπο που θα δοθεί ψυχή και σώματι στην μεταμόρφωση της πόλης χρειαζόμαστε.

Αν οι δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι σωστές τότε ο κ. Καμίνης προηγείται και θα βρει στον δεύτερο γύρο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ο οποίος αν και ξεκίνησε αργά έχει κλείσει αρκετά την ψαλίδα με τον νυν δήμαρχο. Και ακολουθεί ο Σακελλαρίδης, ο Κασιδιάρης και τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Νικήτας Κακλαμάνης που παίρνει ποσοστά κάτω από 10%.

Κι όμως, αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητα Κακλαμάνη ο κόσμος αυτός πιθανότατα θα ψήφιζε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει τον δήμο. Δηλαδή θα μπορούσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος να έχει υψηλότερο ποσοστό από τον Καμίνη, ρεύμα νίκης στον β’ γύρο και βεβαίως θα είχε «τελειώσει» και τον… δήμαρχο Εξαρχείων τον κ. Σακελλαρίδη.

Τα προσωπικά προβλήματα του κ. Κακλαμάνη, η εγωπάθειά του, η αλαζονική συμπεριφορά του και κυρίως η αχαριστία απέναντι στο κόμμα του το οποίο τον έχει προστατέψει σε… δύσκολες υποθέσεις είναι αυτά που τον οδήγησαν στην απόφαση να κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητος. Μη παραιτούμενος βεβαίως από το βουλευτικό αξίωμα διότι είναι γλυκό το πιοτό της εξουσίας και ο μισθός βεβαίως.

Όλος ο κόσμος ζητούσε από τον κ. Κακλαμάνη να αποχωρήσει εδώ και καιρό και να στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο δημιουργώντας ένα μέτωπο κατά του άχρωμου και άοσμου Γ. Καμίνη. Μαζί ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσε να κερδίσει άνετα τον δήμο, διχασμένος όμως στον πρώτο γύρο θα δώσει την ευκαιρία στον Καμίνη να βγει πρώτος και να είναι το φαβορί για μια δεύτερη θητεία.

Και παρά το γεγονός ότι ο κ. Κακλαμάνης έβλεπε και ο ίδιος εδώ και καιρό ότι δεν έχει καμιά τύχη, εντούτοις συνέχισε τον αγώνα του και μάλιστα με κάθε τρόπο υπονόμευε την υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου. Ενώ μόλις πριν μερικές ημέρες σε μια έκρηξη εμπάθειας είπε ότι δεν θα στηρίξει τον υποψήφιο της ΝΔ, δίνοντας εμμέσως το χρίσμα στον Καμίνη, δηλαδή σ’ αυτόν που τον έριξε πριν από 3,5 χρόνια από τον δημαρχιακό θώκο.

Είναι ηλίου φαεινότερο δηλαδή ότι κάθε ψήφος που δίνεται στον Κακλαμάνη είναι χαμένη ψήφος διότι ουσιαστικά πάει στον Καμίνη. Με απλά λόγια, ψηφίζοντας Κακλαμάνη ψηφίζετε τον νυν δήμαρχο αποστερώντας από τον Σπηλιωτόπουλο την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωτιά στις εκλογές.

Γι’ αυτό και δεν πρέπει να πάει χαμένη καμιά νεοδημοκρατική ψήφος. Και μια στήριξη στον Κακλαμάνη που παλεύει με τον… Παύλο Χαϊκάλη για την πέμπτη θέση, είναι χαμένη υπόθεση. Τα βλέπει όλα αυτά ο Καμίνης και γελάει με την ψυχή του, ετοιμάζει το κοστούμι του για άλλα πέντε χρόνια και ο αθηναϊκός λαός θα είναι αυτός που θα κλάψει στο τέλος.

Μπορεί ο Νικήτας να έχει τυφλωθεί από την προσωπική του εμπάθεια και τα αδιέξοδά του, όμως δεν πρέπει να τυφλωθούν και οι ψηφοφόροι. Εκτός κι αν θέλουν ξανά για δήμαρχό τους τον ανύπαρκτο. Αν θέλουν να αλλάξει κάτι θα πρέπει να δώσουν την απάντηση στον κ. Κακλαμάνη. Ότι τα πραγματικά προβλήματα της Αθήνας δεν είναι παιχνιδάκια για να περάσει το… πολύ της θλίψεως που γεννά παραφροσύνη.

Προσοχή λοιπόν μήπως κάθε ψήφο σας στον Κακλαμάνη πάει χαμένη και στο τέλος έχουμε δήμαρχο τον… Νικήτα Καμίνη.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μ.Τ. avatar
  Μ.Τ. 12/05/2014 19:11:40

  Είναι χαμένη έτσι και αλλιώς μια ψήφος στον Κακλαμάνη. Δοκιμάστηκε και απέτυχε, δεν έχει θέση πια στην Αθήνα

 2. Factorx avatar
  Factorx 13/05/2014 07:33:30

  "Κακλαμάνης: Ψήφος στον Σπηλιωτόπουλο είναι ψήφος στον Καμίνη" Έτσι απάντησε, φοβερή πρωτοτυπία

  • ΚΟΥΡΙΑΛΟΣ avatar
   ΚΟΥΡΙΑΛΟΣ @ Factorx 13/05/2014 15:20:20

   Συγνώμη αλλά θα το πώ. Αυτο το σχόλιο,που γραψατε,μήπως είχατε μπει στο μαυαλό μου; Για κάθε λέξη,για κάθε παράγραφο; Τι να πώ. Η απόλυτη ταύτισή μου. Προσυπογράφω. (Έχουμε ξανά γράψει για δαύτονε πολλά σχόλια για όλα όσα τον χαρακτηρίζουν τελευταία. Κ όσο περνάνε οι μέρες,δεν τον βλέπετε; γίνεται κ πιό θρασύς. Αλλα είπαμε,ο Θεός να σε φυλάει "απο κακιά γυναίκα,απο τσινιάρικο μουλάρι κ από θυμωμένη κ πεισμωμένη...αδελφή"!).- Καλή σου νύχτα αγαπημένη...Νικίτα.

   • gikon avatar
    gikon @ ΚΟΥΡΙΑΛΟΣ 13/05/2014 22:24:58

    Όλα τα ρεκόρ χυδαιότητας είχε σπάσει σήμερα ο Πάγκαλος. Δεν το χάρηκε όμως για πολύ. Συλλυπητήρια, τον ξεπέρασες.

 3. Γιάννης avatar
  Γιάννης 13/05/2014 21:25:59

  Κάθε ψήφος που πάει στον Καμίνη είναι χαμένη, έστω και αν πηγαίνει εμμέσως πλην σαφώς...

 4. Νικήτας avatar
  Νικήτας 14/05/2014 12:58:41

  Το σοβαρό ενδεχόμενο να είναι 2ος ο Ηλίας ούτε καν το σκέφτεστε βλέπω... Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο θυμωμένος μας λαός!

  • NEMESIS avatar
   NEMESIS @ Νικήτας 15/05/2014 16:21:11

   Το πιο πιθανό είναι στον β΄γύρο να ειναι ο Ηλίας και ο καμίνης ή ο συριζαίος Και αϊντε να δω τότε τι θα κανουν οι ΝΔτες

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.