#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/01/2013 07:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η πραγματική μάχη της κυβέρνησης ξεκινά τώρα και θα είναι με την διαπλοκήΑνησυχεί την κυβέρνηση η προοπτική να βρεθεί ανάμεσα σε ένα ανελέητο και αδυσώπητο πόλεμο συμφερόντων, ξένων και εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων για τα…ασημικά του κράτους.

Την ίδια στιγμή έχει αποφασίσει να ενεργοποιηθούν όλες οι ελεγκτικές αρχές του Κράτους προς κάθε πλευρά και χωρίς δισταγμό και με πλήρη ελευθερία να εφαρμοστούν κανόνες διαφάνειας.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι σαφής να υπάρξει πλήρης ουδετερότητα και να εφαρμοστούν οι κανόνες διαφάνειας, όσο ισχυρός και να είναι ο «παίκτης», διεθνής ή εγχώριος που θα θελήσει να πάρει μέρος στη «μάχη» των αποκρατικοποιήσεων.

Παράλληλα, η γραμμή του Πρωθυπουργού είναι οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες να κάνουν εντατικούς και εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις για να ενισχυθεί το δημόσιο αίσθημα περί ενίσχυσης του απόδοσης δικαιοσύνης και να εξουδετερωθεί η έρπουσα φημολογία από διάφορα κέντρα περί κουκουλώματος της διαφθοράς.

Το κυβερνητικό σχέδιο έχει στόχο να αφοπλισθεί η επιχειρηματολογία της αντιπολίτευσης και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ και να περάσει το μήνυμα στην αγορά ότι «ουδείς είναι υπεράνω των νόμων».

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν πληροφορηθεί ότι από τα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργούν οι αρμόδιες υπηρεσίες διαπιστώθηκε πως υπάρχει μεγάλη υστέρηση σε σχέση με τις ανάγκες της αγοράς.

Επίσης αναδείχθηκε ότι όπου γίνονται έλεγχοι και προκύπτουν συγκεκριμένα αποτελέσματα σπανίως φθάνουν ως την οριστική επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει η νομοθεσία.

Οι εντολές που έχουν λάβει οι επικεφαλής των υπηρεσιών ελέγχων είναι να μην αφήσουν κανέναν…«σε χλωρό κλαρί», ενώ από την κυβέρνηση έχει ζητηθεί να μην γίνουν ακραίες κινήσεις και δοθεί η εντύπωση ότι πρόκειται για εκδίκηση.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε μεγάλες εταιρείες, αρκετές εκ των οποίων χρωστούν δεκάδες εκατ. ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία και δεν συμμορφώνονται ούτε με τις συμφωνίες ρύθμισης των οφειλών τους που έχουν υπογράψει.

Πάντως ο Πρωθυπουργός έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρέπει να υπάρξει μεροληπτική συμπεριφορά έναντι οιουδήποτε, είτε θετικά είτε αρνητικά.

«Η αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίες δεν αφορά συγκεκριμένα πρόσωπα αλλά τυχόν παράνομες δραστηριότητες, από όπου και αν προέρχονται», λένε χαρακτηριστικά κυβερνητικά στελέχη.

Το ενδιαφέρον όμως για την κυβέρνηση είναι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στο παρασκήνιο για μια σειρά από κρατικές εταιρείες που είναι υπό αποκρατικοποίηση.

«Τώρα αρχίζει η πραγματική μάχη και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», αναφέρει κεντρικός κυβερνητικός παράγοντας, αν και διευκρινίζει ότι ο Πρωθυπουργός θέτει πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον.

Σε αυτή τη λογική κινείται και η επιλογή της κυβέρνησης να αγνοήσει τις παρενέργειες που τυχόν να υπάρξουν από την πλευρά των ΗΠΑ για το θέμα της ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, καθώς φαίνεται να προκρίνεται η Ρωσία. Το σκεπτικό είναι ότι έχει δώσει πολύ περισσότερα χρήματα η ρωσική εταιρεία, που έχει και τις «ευλογίες» της Καγκελαρίας και άρα δεν είναι πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας, αλλά ΗΠΑ κατά του γερμανορωσικού άξονα.

«Εφαρμόζουμε το σχέδιό μας με διαφάνεια και κανόνες και δεν υποκύπτουμε σε κανέναν εκβιασμό που θέλει να δώσουμε εταιρείες, έτσι, χωρίς πρόγραμμα, επειδή κάποιοι έχουν ανάγκες. Θα γίνει ότι επιτάσσει το εθνικό συμφέρον και θα βοηθήσει και τα ταμεία του κράτους», είναι η κεντρική κυβερνητική γραμμή.

Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν εξαιτίας του επιχειρηματικού πολέμου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει να κτυπήσει την κυβέρνηση, λαμβάνοντας το μέρος κάποιας πλευράς με στόχο να πλήξει τον τρικομματικό συνασπισμό.

Μάρκος Αυρήλιος

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τί να λέμε; avatar
  Τί να λέμε; 12/01/2013 08:49:15

  "...δεν είναι πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας, αλλά ΗΠΑ κατά του γερμανορωσικού άξονα..." Από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων του Σρέντερ στη Ρωσική εταιρεία φυσικού αερίου...
  Όμως, το να δίνεις τη διαχείριση του φυσικού αερίου στους εισαγωγείς...δηλαδή όταν αρχίσει να εξορύξεται το ελληνικό φυσικό αέριο θα το διαχειρίζεται ο τότε εμπορικός ανταγωνιστής της Ελλάδας , δηλαδή η Ρωσία; Ας το ξανασκεφτούν...
  Και επειδή κάποιοι περιμένουν να σωθούν από το ξανθό γένος, ας κοιτάξουν προς Κύπρο μεριά να δουν σε τί χάλι βρίσκεται το τραπεζικό τους σύστημα εξαιτίας των μαύρων χρημάτων της Ρώσικης Μαφίας πρώην KGB...όποιος μπλέξει με αυτούς...τον τρων οι κότες...

 2. tpe avatar
  tpe 12/01/2013 08:58:26

  Πώληση της ΔΕΠΑ στη Ρωσία=μονοπώλιο και πανάκριβο αέριο. Οι Ρώσοι θα μας πουλάνε το αέριο όσο θέλουν...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ tpe 12/01/2013 16:00:31

   Καταλάβαμε ποιος σε έβαλε να τα γράψεις. Μην κουράζεστε. Ξέρουμε ποιοι έριξαν τον ΚΚ και έβαλαν τον ΓΑΠ να μας εγκλωβίσει και γιατί...

 3. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 12/01/2013 09:29:09

  Αμήν!
  Να δούμε έργα,από λόγια άλλο τίποτα.
  Οσο όμως είναι ο βενιζέλος συνέταιρος,δεν περιμένουμε κάτι σοβαρό.

 4. aristos11 avatar
  aristos11 12/01/2013 09:32:23

  "Σε αυτή τη λογική κινείται και η επιλογή της κυβέρνησης να αγνοήσει τις παρενέργειες που τυχόν να υπάρξουν από την πλευρά των ΗΠΑ για το θέμα της ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, καθώς φαίνεται να προκρίνεται η Ρωσία. Το σκεπτικό είναι ότι έχει δώσει πολύ περισσότερα χρήματα η ρωσική εταιρεία, που έχει και τις «ευλογίες» της Καγκελαρίας και άρα δεν είναι πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας, αλλά ΗΠΑ κατά του γερμανορωσικού άξονα."
  Μου φαίνεται αδιανόητο οι ΗΠΑ να επιθυμούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ και να μην μπορούν να προσφέρουν λίγα δολλάρια παραπάνω απο τους ΓερμανοΡώσους. Αφου τυπώνουν όσα θέλουν...Κάτι άλλο παίζεται εδώ και ο Σαμαράς θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα για να μην γίνη νέος Κωστάκης...

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ aristos11 12/01/2013 23:50:49

   Δεν ενδιαφερονται για αγορα εταιριων οι Αμερικανοι αλλα για στρατηγικους λογους.
   Τι να κανουν μια εταιρια σε μια χωρα του πουθενα με αεριο τριπλασιας τιμης απο αυτο που εοχυν στη χωρα τους;

 5. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 12/01/2013 09:43:38

  Μπα; Βγήκαν τα παιδιά της πρεσβείας παγανιά πρώτοι-πρώτοι να πετάξουν τη χολή τους; Πονάει ο Πούτιν ε; Και θα πονέσει πολύ περισσότερο όταν κουνηθεί η Τουρκία εναντίον μας. Όσα είπαν οι Άγιοι της Ορθοδοξίας έχουν γίνει επακριβως. Μένουν λίγα ακόμη. Υπομονή...

 6. leon avatar
  leon 12/01/2013 10:29:59

  αρχισε ο πολεμος κατα της διαπλοκης με το που εδωσε το δανειο στο MEGA,δεν σταματαει το δουλεμα ποτε σαυτην τη χωρα

 7. Φουρναρης avatar
  Φουρναρης 12/01/2013 11:32:02

  Kαι γιατί να σταματήσει το δουλεμα αφου βρίσκει αποδέκτες ;

  Ριχνουν μέσα στο μιξερ και μια βίλα Αμαλία καθώς και δηλώσεις παλιές η καινουργιες των συνιστωσών μπας και ξεχάσει το ποπολο τις άγριες περικοπές !! και τις απολύσεις που έρχονται...
  Αν θυμάμαι καλά στο τέλος του μήνα με τις αγριες περικοπές μισθών να ξανακάνουν άλλη μια σφυγομέτρηση για να δούμε που πάει το πράγμα!!

 8. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 12/01/2013 11:43:32

  Με τα μεγαλοστελέχη των bonus σε μετοχές, με τους μεγαλογιατρούς, κοσμηματοπώλες, μεγαλοδικηγόρους, μεγαλο"νοικοκυρές", τοκιστές και σουλατσαδόρους στις "λίστες", τι θα γίνει; Θα μάθουμε άν φοροδιέφυγαν και τι ποσά; Τουλάχιστον σε τι ακίνητα του Λονδίνου επένδυσαν ότι "τράβηξαν" από τα δανεικά του Δημοσίου που θα αποπληρώσουν τα εγγόνια μας - και τα εγγόνια των λοιπών Ευρωπαίων απλών θνητών;
  Ά, ξέρω. Αυτοί δεν είναι "διαπλοκή". Απλώς βγάζουν το μεροκάματο, μην τους στερήσουμε με υπερφορολόγηση τα ουσιώδη της διαβίωσης.

  • Μανιάτης avatar
   Μανιάτης @ Ο Θείος 12/01/2013 12:57:45

   Αγαπητέ Θείε, αυτό είναι το στοίχημα, όχι μόνο για την κυβέρνηση, αλλά και για την Πολιτεία καθ΄ ευαυτή. Η ικανοποίηση του αισθήματος δικαίου είναι αναγκαία προϋπόθεση για τη συστράτευση του λαού στον αγώνα του Έθνους. Κι αυτός ο αγώνας δεν είναι υπόθεση κανενός παρά όλων μας. Μόνο όταν ο λαός - στην όποια κοινωνική και ταξική του δόμηση - είναι πρωταγωνιστής υπό την ηθική έμπνευση των πολιτικών του δυνάμεων, τα Έθνη μεγαλουργούν και η Δημοκρατία ατσαλώνεται.

  • kapar13 avatar
   kapar13 @ Ο Θείος 12/01/2013 14:18:24

   Όχι, δυστυχώς, δεν πρέπει να μάθουμε.
   Διότι όλοι αυτοί συναποτελούν την "ελίτ", το "σύστημα", είναι (όπως έλεγε κι ο Αυλωνίτης στην ταινία) εκ των βάσεων του καταστήματος...
   Άμα κυνηγήσουμε όλους αυτούς θα μείνουμε (οϊμέ) χωρίς άρχουσα τάξη, και τότε τι θα απογίνουμε;;;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Ο Θείος 12/01/2013 16:02:26

   Δηλαδή τόσες συλλήψεις κάθε μέρα για χρέη και τόσα ειδοποιητήρια σε μεγαλοκαταθέτες εσένα σου λένε πως δεν τους κυνηγάνε όσους μας τα έφαγαν με χίλιους τρόπους;

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ Γεώργιος Τ. 13/01/2013 16:27:33

    Τους κυνηγάνε, αλλά τελικά τι γίνεται; Στέκονται μπροστά στο ταμείο; Πληρώνουν;
    Κι εμένα με κυνηγούσαν μικρό, όταν παίζαμε κυνηγητό.
    Άν είναι μόνον να "λαχανιάζεις" και έτσι να ξεμπερδεύεις (με παραγραφές και άλλα διαόλου κέρατα), τότε απλώς παίζουμε...
    Είμαστε κράτος "παιδική χαρά". Δεν υπάρχει μόνον το κόμμα-"παιδική χαρά" ο ΣΥΡΙΖΑ (και όχι μόνον αυτός)...

 9. αγαθιαρης avatar
  αγαθιαρης 12/01/2013 12:05:45

  Τα πρωτοπαλήκαρα του Σαμαρά στον αγωνα κατά της διαπλοκής ποιοι θα ειναι ? Ο Ανδρέας Ψυχάρης και η Όλγα Κεφαλογιάννη?

 10. blue nile avatar
  blue nile 12/01/2013 12:55:55

  Πάντως δεν ξεχειλίζουν και από δολλάρια τώρα οι αμερικάνοι...
  Έπειτα έχουν συνηθίσει να δίνουν τα λιγότερα και να παίρνουν αυτό που θέλουν λόγω της ηγεμονίας τους...

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ blue nile 12/01/2013 16:00:50

   Έτσι...

  • aristos avatar
   aristos @ blue nile 13/01/2013 12:25:15

   Αγαπητέ και σεβαστέ Blue Nile διατυπώνεις τη δεύτερη σκέψη μου, αφού είχα γράψει το σχόλιο. Οντως αν αλήθεια οι Αμερικάνοι ΘΕΛΟΥΝ την ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ θα τις πάρουν λόγω της ηγεμονίας τους…Αρα μάλλον αλλού αποσκοπεί το δήθεν ενδιαφέρον τους. Στήνουν "θέσεις' προφανώς για μεγαλύτερο παζάρι...

 11. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 12/01/2013 13:40:01

  Μια απλή ερώτηση. Τι γίνεται όταν ο Πρωθυπουργός δίνει εντολές, και οι υπουργοί δεν τις εκτελούν?
  -Ουδετερότητα ΤΑΙΠΕΔ
  -Ενεργοποίηση εισπρακτικών μηχανισμών
  -Φορολογικοί ‘ελεγχοι και επιβολή κυρώσεων (..από τα παραδείγματα του άρθρου)

 12. Jack Sparrow avatar
  Jack Sparrow 12/01/2013 14:03:21

  Εξαιρετικό, Εύγλωττο και πολύ Κατατοπιστικό άρθρο…

 13. Jack Sparrow avatar
  Jack Sparrow 12/01/2013 14:16:18

  «Οι εντολές που έχουν λάβει οι επικεφαλής των υπηρεσιών ελέγχων είναι να μην αφήσουν κανέναν…«σε χλωρό κλαρί», ενώ από την κυβέρνηση έχει ζητηθεί να μην γίνουν ακραίες κινήσεις και δοθεί η εντύπωση ότι πρόκειται για εκδίκηση.»

  Είναι προφανές ότι στόχος είναι η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ του Κοινού περί Δικαίου Αισθήματος, Ξεκάθαρη Απονομή της Δικαιοσύνης, ώστε να ΣΠΑΣΟΥΝ οι ΕΣΤΙΕΣ Διαφθοράς και Μαφίας και να ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ πια όλοι, αυτό που λέγεται Ελληνικό Κράτος…(ως έναν Σοβαρό, Επίσημο και Αδιάβλητο Σύστημα κι όχι σαν ένα φορέα Εμπάθειας και Συνδιαλλαγής, ως ένα «Φόρουμ» Εκπλήρωσης Λομπίστικων Συμφερόντων, που ήταν μέχρι πρότινος…)
  ....

 14. viva avatar
  viva 12/01/2013 14:35:21

  ω

 15. Karenin avatar
  Karenin 12/01/2013 14:40:37

  Προς το παρών, λόγω παρεξηγήσεων και μικροπροβλημάτων με τις λίστες, αντί να φορολογήσουμε βίλες στην Μύκονο και στην Αράχωβα αποδίδουμε αλλες βίλες των καταληψιών στον λαό. Οι δε νεαροί με τα σκουλαρίκια και τις παράξενες σκέψεις αφού κατάντησαν την χώρα υπό κατοχή και μας τρέλαναν στους φόρους και στα χαράτσια, παραπέμπονται για κακούργημα σαν δίκαια τιμωρία τους, στην προσπάθεια να ρεφάρει το πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Και αντι να ντρεπόμαστε για όλα αυτά κάποιοι πανηγυρίζουν εδώ μέσα.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Karenin 12/01/2013 16:04:50

   Μπα; Και ποιοι έκαψαν στη Μαρφίν τους ανθρώπους και το έμβρυο; και τα σπίτια και τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα; Από αυτούς δεν ήταν; Πόσα χρόνια τους πληρώνουμε; Καλά τους κάνουν. Και να ξεμπερδεύουμε γρήγορα με δαύτους γιατί έχουμε σαν Έλληνες άλλα πράγματα μεγαλύτερα να ασχοληθούμε για να ασχολούμαστε κάθε τρεις και λίγο με επεισόδια από τα προακτόρια και τα βλαμμένα τσιράκια τους...

 16. viva avatar
  viva 12/01/2013 14:45:25

  τον πολεμο τον εχει ξεκινησει ηδη η κυβερνηση : με την εκπτωση 80% του ενοικιου του golden hall του Λατση, με την δωρεαν πραχωρηση στα τηλεοπτικα καναλια των συχνοτητων, με την μη εφαρμογη του ψηφισμενου νομου για φορο 20% στις διαφημισεις των καναλιων , με το θαλασσοδανειο του μεγκα που το δωσαν με συνοπτικες διαδικασιες πριν ερθουν οι επιτροποι,με τον Ψυχαρη αγκαλια,με την εκπτωση στο χαρατσι στους πλουσιους,την ελλην.χρυσος του Μπομπολα, την Αττικη οδο,τα εργα που πληρρωνουμε χωρις να εχουν παραδωθει,.... αραγε τη ΔΕΗ την πληρωσε ο μυτηλιναιος? τον οπαπ θα τον παρει ο Κοκκαλης?

 17. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 12/01/2013 16:06:17

  Τι εννοείς με τους υπαλλήλους της βουλής; Θα μας τρελάνεις; Πόσοι λέγατε για αυτούς που δε τους αγγίζει κανείς και μπήκαν στη θέση τους με μια απλή απόφαση;

  • Re, ti ginetai! avatar
   Re, ti ginetai! @ Γεώργιος Τ. 12/01/2013 21:09:06

   Μου αρέσει ο... τσαμπουκάς και η βεβαιότητα των σχολίων σου, "Γεώργιε Τ."

   "Βρήκαν... παραθυράκι για τους υπαλλήλους της Βουλής
   Διασώζονται τα επιδόματα τους"

   Ένα ακόμη παραθυράκι του νόμου χρησιμοποίησε η Κυβέρνηση για να προσγειώσει στα μαλακά του υπαλλήλους της Βουλής, λαμβάνοντας αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμαρά ότι δεν θα υπάρξουν στο Δημόσιο υπάλληλοι «δύο ταχυτήτων» ..

   Οι υπάλληλοι της Βουλής με την πλήρη ε ξ ο μ ο ί ω σ ή τους με το μισθολογικό καθεστώς των υπαλλήλων της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Ο ι κ ο ν ο μ ι κ ώ ν ουσιαστικά ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ διατάξεων του ενιαίου μισθολογίου.

   Σημειώνεται πως διάταξη που ψηφίσθηκε στα μέσα Οκτωβρίου στη Βουλή και εμπεριέχεται στο κυρωτικό νόμο Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (4092/2012) προβλέπει την ΑΝΑΣΤΟΛΗ από την 1η Νοεμβρίου 2012 για τους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών (ΚΑΙ για άλλους υπάλληλους), της εφαρμογής των διατάξεων για την κατανομή της μείωσης των αποδοχών και επιδομάτων των υπαλλήλων βάσει του ενιαίου μισθολογίου.

   [..] Πρέπει να σημειωθεί πως η Ενιαία Αρχή Πληρωμών στη μισθοδοσία του μηνός Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου εφάρμοσε τις διατάξεις του 4024/2011 και στους υπάλληλους του υπουργείου Οικονομικών περικόπτοντας την προσωπική διαφορά κατά το 1/3. Στη μισθοδοσία όμως του Ιανουαρίου 2013 η προσωπική διαφορά α π ο κ α τ α σ τ ά θ η κ ε στα επίπεδα του Οκτωβρίου 2012 και ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑτα ποσά της προσωπικής διαφοράς που κόπηκαν τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2012.

   Πατώντας λοιπόν στην εξαίρεση αυτή η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης και το υπουργείο Οικονομικών βρήκαν παραθυράκι να κρατήσουν τα επιδόματα των ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ της ΒΟΥΛΗΣ σχεδόν αμετάβλητα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι χθες με δύο διαφορετικές ανακοινώσεις ξεκαθαρίσθηκε ότι «πάσης φύσεως τακτικές α π ο δ ο χ έ ς και ε π ι δ ό μ α τ α των ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ της ΒΟΥΛΗΣ εξομοιώνονται πλήρως με αυτές των υπαλλήλων της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών ..″.

   Αλλά δεν είναι μόνον οι υπάλληλοι της Βουλής, και του υπουργείου Οικονομικών που διατηρούν τα επιδόματα τους. Σε σύνολο 700.000 περίπου ατόμων που πληρώνονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών μετά την 1η Νοεμβρίου 2012 περίπου 40.000 υπάλληλοι του Δημοσίου διατήρησαν με την μορφή επιδόματος στο μισθό τους ποσά από 500 έως 1.100 ευρώ.

   Αυτοί είναι κυρίως εργαζόμενοι του υ π ο υ ρ γ ε ί ο υ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ στον τομέα των πετρελαιοειδών, κάποιοι υπάλληλοι του υ π ο υ ρ γ ε ί ο υ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, μηχανικοί του υπουργείου Ανάπτυξης, σ ω φ ρ ο ν ι σ τ ι κ ο ί υπάλληλοι, οι γ ε ω π ό ν ο ι του υπουργείου ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, επιθεωρητές Υγείας, κ.α..

   Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως εξακολουθούν να υπάρχουν στο Δημόσιο υπάλληλοι δύο ταχυτήτων.

   h**p://www.news.gr/politikh/esoterikh-politikh/article/27833/vrhkan-parathyraki-gia-toys-ypallhloys-ths.html

 18. ΓΡΗΓΟΡΗΣ avatar
  ΓΡΗΓΟΡΗΣ 15/01/2013 18:33:32

  Μα η κυβερνηση ειναι η διαπλοκη.καληνυχτα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.